Hoteller i Alanya area

Find på kortet
Hoteller - Alanya area

Alanya areaFra  35kr

Anbefalede hoteller - Alanya area

 • Eftalia Aqua Resort
  Fra164krPr. nat

  Eftalia Aqua Resortstars

  Alanya area, Alanya area , Merkez mah. akdeniz blv. turkler kasabasi 4 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder

  The hotel is located 50m from the beach in a small town called Turkler approximately 18km from the well known resort of Alanya. Public transport is available from infront of the hotel.

  Se mere
 • Long Beach Resort Hotel & Spa Deluxe
  Fra275krPr. nat

  Long Beach Resort Hotel & Spa Deluxestars

  Alanya area, Alanya area , Kargi cayi mevkii turkler beldesi - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Denne ejendom, der er bekvemt beliggende i Alanya / antalya} , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 2006. Ejendommen består af 748 værelser. Ejendommen består af 529 dobbeltværelser, 3 junior-suiter, 15 suiter, 48 villaer og 8 handicapvenlige værelser. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel.

  Se mere
 • Xperia Kandelor Hotel
  Fra180krPr. nat

  Xperia Kandelor Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Ataturk cad. 903. sok. 15 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder

  Beliggende i Alanya / antalya , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1993. Hotel undergik en renovering i 2011. Hotel annekser 1. Ejendommen består af hovedbygning med 5 annekser. Annekset udgør 5 etager. Ejendommen består af 98 værelser. Ejendommen består af 81 dobbeltværelser, 8 junior-suiter og 1 handicapvenligt værelse. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen.

  Se mere
 • Atak Apart Hotel
  Fra98krPr. nat

  Atak Apart Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Kizlar pinari mah.kizlar pinari cad. 62 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  The complex is located approximately 1.5 km west of the centre of Alanya, just a few minutes walk to Cleopatra's Beach and 200 meters away from the main bus station. Cafe bars and restaurants can be found in the vicinity of the hotel, close to the beach.

  Se mere
 • Lila Apart Hotel
  Fra65krPr. nat

  Lila Apart Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Guller pinari mahallesi, sevimler sokak 5 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  Denne ejendom er bekvemt placeret i Alanya . Hotel blev bygget i 1997. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2007. Der er i alt 38 værelser på stedet. Ejendommen består af 38 lejligheder. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden.

  Se mere
 • White Gold Hotel & Spa
  Fra360krPr. nat

  White Gold Hotel & Spastars

  Alanya area, Alanya area , Obagol mevkii dadaslar cad. 2 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Beliggende i Alanya/antalya , er denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 2011. Der er i alt 173 værelser på stedet. Ejendommen består af 145 dobbeltværelser, 4 junior-suiter, 4 suiter og 2 handicapvenlige værelser. Hotel ligger midt i byen. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Kleopatra Ada Beach
  Fra233krPr. nat

  Kleopatra Ada Beachstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah. ataturk caddesi 147 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Beliggende i Alanya , er denne ejendom det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1990. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2014. Hotel kan prale af . Hotel ligger ideelt i centrum af byen. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Hotel er indenfor en kort gåafstand fra byens hovedunderholdningsområder. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden. Ejendommen er inden for gåafstand fra havnen.

  Se mere
 • Kleopatra Bebek Hotel
  Fra62krPr. nat

  Kleopatra Bebek Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah. guzel yali cad. bebek sokak 3 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder

  Denne populære ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Alanya . Hotel blev bygget i 1980. Hotel undergik en renovering i 2013. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 5 annekser. Der er i alt 43 værelser på stedet. Ejendommen består af . Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Hotel er tæt på byens hovedunderholdningsområder. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden. Hotel er beliggende nogle få minutter væk fra havnen.

  Se mere
 • Tac Premier Hotel & Spa
  Fra162krPr. nat

  Tac Premier Hotel & Spastars

  Alanya area, Alanya area , Ataturk cad. saray mah. 158 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Denne ejendom er bekvemt placeret i Alanya / antalya . Hotel blev bygget i 1990. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2010. Hotel annekser 6. Ejendommen består af hovedbygning med 5 annekser. Der er i alt 254 værelser på stedet. Ejendommen består af 215 dobbeltværelser og 2 handicapvenlige værelser. Placeret i bymidten er Hotel bekvemt beliggende i forhold til resten af byen. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen.

  Se mere
 • Kleopatra Develi Hotel
  Fra62krPr. nat

  Kleopatra Develi Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah. guzel yali cad. bebek sok. 3 - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder

  Beliggende i Alanya , er denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2014. Der er i alt 30 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 30 dobbeltværelser. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Hotel er indenfor en kort gåafstand fra byens hovedunderholdningsområder. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  37  Hoteller - Alanya area
Side  1  af  4
 

Beskrivelse af destination

  Alanya er en kystby som ligger i provinsen Antalya, i middelhavsregionen i Tyrkiet. Takket være den priviligerede naturlige beliggenhed på en lille halvø i Middelhavet sammen med Tauro bjergene, Alanya har været en fæstning for mange imperier, blandt andre det ptolemæiske, det romerske, byzantinske og det osmanniske imperie. Blandt de vigtigste attraktioner i byen findes fæstningen Seljuk fra det XIII århundrede. som yderligere tilbyder en af de bedste udsigter ud over kysten. Regionen er et virkeligt paradis hvor du kan svømme, tage solbad og dyrke mange forskellige typer sport, som windsurf, vandski, sejllads og bjergbestigning. Yderligere kan du opleve det gamle maleriske kvarter (Kaleiçi) hvor du finder mange forskellige smalle og snoede gader, og der er også en smuk samling af gamle træhuse som ligger nær ved Alanyas gamle bymure. Du kan også besøge mange forskellige museer, Urtårnet, Adriano porten (som er tilbage fra året 130 efter kritsti fødsel) og smukke moskeer. Alanya vil overraske dig med de smukke naturlandskaber og den historiske kulturarv, oplev den!

De mest populære områder i  Alanya area

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination