Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Alanya area

Find på kortet
Hoteller - Alanya area

Alanya areaFra  52kr

Anbefalede hoteller - Alanya area

 • Mitos Apart & Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra65krPr. nat

  Mitos Apart & Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Obagol mevkii,fatih cad. 33 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Beliggende i Alanya / antalya , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2013. Ejendommen består af 56 værelser. Ejendommen består af 32 dobbeltværelser og 24 lejligheder. Hotel ligger midt i byen. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen.

  Se mere
 • Lila Apart Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra57krPr. nat

  Lila Apart Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Guller pinari mahallesi sevimler sokak 5 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder

  Beliggende i Alanya / antalya , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1997. Hotel undergik en renovering i 2007. Ejendommen består af 38 værelser. Ejendommen består af 38 lejligheder. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Hotel er en lille køretur fra lufthavnen. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Eftalia Holiday Village
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra236krPr. nat

  Eftalia Holiday Villagestars

  Alanya area, Alanya area , Merkez mah. turkler kasabasi - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Denne populære ejendom er beliggende i Incekum - alanya / antalya . Hotel blev bygget i 2006. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2007. Hotel annekser 10. Ejendommen består af hovedbygning med 2 annekser. Der er i alt 425 værelser på stedet. Ejendommen består af 219 dobbeltværelser og 4 handicapvenlige værelser. Hotel ligger tæt på centrum af byen. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Gold City Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra339krPr. nat

  Gold City Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Kargicak - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Enjoying a unique location, the complex is set on a hilltop overlooking Alanya and the Mediterranean Sea. Located in a rural setting with spectacular views. The local town of Mahmutlar is just 2 km away and the busy resort of Alanya 15 km. There is a regular shuttle service to the hotel's private beach a few kilometres away.

  Se mere
 • Kleopatra South Star
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra82krPr. nat

  Kleopatra South Starstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah.mehmet akif ersoy cad. 34 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Beliggende i Alanya/antalya , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1998. Hotel undergik en renovering i 2011. Ejendommen udgøres af 40 lejligheder. Placeret i bymidten er Hotel bekvemt beliggende i forhold til resten af byen. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Se mere
 • Alanya Princess Apart Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra80krPr. nat

  Alanya Princess Apart Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Guller pinari mahallesi ismi sokak 3 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Denne populære ejendom er beliggende i Alanya . Hotel blev bygget i 1991. Hotel undergik en renovering i 2008. Der er i alt 34 værelser på stedet. Ejendommen består af 31 lejligheder og 3 studio-lejligheder. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Rose Garden Apart
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra82krPr. nat

  Rose Garden Apartstars

  Alanya area, Alanya area , Kadipasa mah.sipahiler sokak 8 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Denne ejendom, der er bekvemt beliggende i Alanya/antalya} , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 2003. Hotel blev moderniseret i 2009. Der er i alt 54 værelser på stedet. Ejendommen består af 53 lejligheder. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen.

  Se mere
 • Alaiye Resort & Spa Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra290krPr. nat

  Alaiye Resort & Spa Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Incekum turkler mevkii beldesi - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder

  Beliggende i Alanya , er denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 2004. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Se mere
 • Hatipoglu Beach Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra129krPr. nat

  Hatipoglu Beach Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mahallesi guzelyali caddesi 1 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Beliggende i Alanya , er denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1998. Hotel blev moderniseret i 2005. Ejendommen består af 70 værelser. Ejendommen består af 70 dobbeltværelser. Hotel ligger ideelt i centrum af byen. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • Atak Apart Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra91krPr. nat

  Atak Apart Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Kizlar pinari mah.kizlar pinari cad. 62 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  The complex is located approximately 1.5 km west of the centre of Alanya, just a few minutes walk to Cleopatra's Beach and 200 meters away from the main bus station. Cafe bars and restaurants can be found in the vicinity of the hotel, close to the beach.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  149  Hoteller - Alanya area
Side  1  af  15
 

Beskrivelse af destination

  Alanya er en kystby som ligger i provinsen Antalya, i middelhavsregionen i Tyrkiet. Takket være den priviligerede naturlige beliggenhed på en lille halvø i Middelhavet sammen med Tauro bjergene, Alanya har været en fæstning for mange imperier, blandt andre det ptolemæiske, det romerske, byzantinske og det osmanniske imperie. Blandt de vigtigste attraktioner i byen findes fæstningen Seljuk fra det XIII århundrede. som yderligere tilbyder en af de bedste udsigter ud over kysten. Regionen er et virkeligt paradis hvor du kan svømme, tage solbad og dyrke mange forskellige typer sport, som windsurf, vandski, sejllads og bjergbestigning. Yderligere kan du opleve det gamle maleriske kvarter (Kaleiçi) hvor du finder mange forskellige smalle og snoede gader, og der er også en smuk samling af gamle træhuse som ligger nær ved Alanyas gamle bymure. Du kan også besøge mange forskellige museer, Urtårnet, Adriano porten (som er tilbage fra året 130 efter kritsti fødsel) og smukke moskeer. Alanya vil overraske dig med de smukke naturlandskaber og den historiske kulturarv, oplev den!

De mest populære områder i  Alanya area

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination