Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Alanya area

Find på kortet
Hoteller - Alanya area

Alanya areaFra  58kr

Anbefalede hoteller - Alanya area

 • Xperia Kandelor Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra204krPr. nat

  Xperia Kandelor Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Ataturk cad. 903. sok. 15 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Denne ejendom, der er bekvemt beliggende i Alanya / antalya} , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1993. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2011. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 5 annekser. Annekset udgør 5 etager. Der er i alt 98 værelser på stedet. Ejendommen består af 81 dobbeltværelser, 8 junior-suiter og 1 handicapvenligt værelse. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Se mere
 • Lila Apart Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra58krPr. nat

  Lila Apart Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Guller pinari mahallesi sevimler sokak 5 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Beliggende i Alanya / antalya , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1997. Hotel undergik en renovering i 2007. Ejendommen består af 38 værelser. Ejendommen består af 38 lejligheder. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Hotel er en lille køretur fra lufthavnen. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Kleopatra Celine
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra550krPr. nat

  Kleopatra Celinestars

  Alanya area, Alanya area , Ataturk cad no 226 226 - Kort
   

  Denne populære ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Alanya / antalya . Hotel blev bygget i 1990. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2010. Der er i alt 67 værelser på stedet. Ejendommen består af 52 dobbeltværelser og 10 suiter. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Gæsterne vil sætte pris på Hotel 's nærhed til hovedunderholdningsområderne. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden. Hotel er beliggende nogle få skridt fra havnen.

  Se mere
 • Riviera Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra215krPr. nat

  Riviera Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mahallesi guzelyali caddesi 32 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Denne populære ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Alanya / antalya . Hotel blev bygget i 1986. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2002. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 5 annekser. Ejendommen består af 181 værelser. Ejendommen består af . Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden.

  Se mere
 • Eftalia Aqua Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra165krPr. nat

  Eftalia Aqua Resortstars

  Alanya area, Alanya area , Merkez mah. akdeniz blv. turkler kasabasi 4 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder

  The hotel is located 50m from the beach in a small town called Turkler approximately 18km from the well known resort of Alanya. Public transport is available from infront of the hotel.

  Se mere
 • White Gold Hotel & Spa
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra349krPr. nat

  White Gold Hotel & Spastars

  Alanya area, Alanya area , Obagol mevkii dadaslar cad. 2 - Kort
   

  The hotel is located on the east side of the popular resort centre of Alanya which is 4.5 km away and easily reached by local transport. The local beach is roughly 50 m across the road from the hotel which has its own section for hotel guests.

  Se mere
 • Wien Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra128krPr. nat

  Wien Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Keykubat cad. 107 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Beliggende i Alanya / antalya , er denne ejendom det perfekte udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1985. Hotel undergik en renovering i 2006. Der er i alt 51 værelser på stedet. Ejendommen består af 51 dobbeltværelser. Hotel ligger ideelt i centrum af byen. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel.

  Se mere
 • Kleopatra Bebek Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra73krPr. nat

  Kleopatra Bebek Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah. bebek sokak 5 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Denne ejendom er ligger bekvemt i Alanya . Hotel blev bygget i 1980. Hotel blev moderniseret i 2013. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 5 annekser. Ejendommen består af 43 værelser. Ejendommen består af . Hotel ligger tæt på centrum af byen. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Hotel er indenfor en kort gåafstand fra byens hovedunderholdningsområder. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen. Hotel er beliggende nogle få minutter væk fra havnen.

  Se mere
 • Xperia Saray Beach Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra330krPr. nat

  Xperia Saray Beach Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah ataturk cad 151 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Alanya / antalya . Hotel blev bygget i 1999. Hotel blev moderniseret i 2011. Ejendommen består af 71 værelser. Ejendommen består af 60 dobbeltværelser og 1 handicapvenligt værelse. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Tac Premier Hotel & Spa
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra349krPr. nat

  Tac Premier Hotel & Spastars

  Alanya area, Alanya area , Ataturk cad. saray mah. 158 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Alanya / antalya . Hotel blev bygget i 1990. Hotel blev moderniseret i 2010. Hotel annekser 6. Ejendommen består af hovedbygning med 5 annekser. Ejendommen består af 254 værelser. Ejendommen består af 215 dobbeltværelser og 2 handicapvenlige værelser. Hotel ligger midt i byen. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  53  Hoteller - Alanya area
Side  1  af  6
 

Beskrivelse af destination

  Alanya er en kystby som ligger i provinsen Antalya, i middelhavsregionen i Tyrkiet. Takket være den priviligerede naturlige beliggenhed på en lille halvø i Middelhavet sammen med Tauro bjergene, Alanya har været en fæstning for mange imperier, blandt andre det ptolemæiske, det romerske, byzantinske og det osmanniske imperie. Blandt de vigtigste attraktioner i byen findes fæstningen Seljuk fra det XIII århundrede. som yderligere tilbyder en af de bedste udsigter ud over kysten. Regionen er et virkeligt paradis hvor du kan svømme, tage solbad og dyrke mange forskellige typer sport, som windsurf, vandski, sejllads og bjergbestigning. Yderligere kan du opleve det gamle maleriske kvarter (Kaleiçi) hvor du finder mange forskellige smalle og snoede gader, og der er også en smuk samling af gamle træhuse som ligger nær ved Alanyas gamle bymure. Du kan også besøge mange forskellige museer, Urtårnet, Adriano porten (som er tilbage fra året 130 efter kritsti fødsel) og smukke moskeer. Alanya vil overraske dig med de smukke naturlandskaber og den historiske kulturarv, oplev den!

De mest populære områder i  Alanya area

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination