Hoteller i Alanya area

Find på kortet
Hoteller - Alanya area

Alanya areaFra  34kr

Anbefalede hoteller - Alanya area

 • Xperia Grand Bali Otel
  Fra222krPr. nat

  Xperia Grand Bali Otelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mahallesi damlatas caddesi - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 111 meninger fra rejsendeBaseret på 111 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger midt i byens centrum, umiddelbart ved den berømte drypstenshule og kun adskilt af en gade ved kleopatrastranden (ca. 150 m fra hotellet). På få minutter kommer man til diverse barer(ca. 250 m) og diskoteker (ca. 750 km). Man kan sagtens gå fra hotellet til den nærmeste forbindelse med offentlig transport (ca. 50 m). Desuden er der ca. 2 timers kørsel til lufthavnen Antalya.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i år 2003. På de 5 etager er der i alt 96 værelser, heraf 4 suiter. I hotellets foyer finder man en døgnåben reception med safebokse, vekselbørs og garderobe samt elevatorer. Den klimatiserede bygning rummer desuden en café, en kiosk, en bar, en frisør, en tv-stue, to restauranter (den ene à la carte med børnestole) samt et par konferencerum og en internetterminal (mod betaling). Herudover står der også room- og vaskeservice, medicinsk service samt cykelkælder og cykeludlejning til rådighed for gæsterne. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De venlige og komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv (med musikkanal), minibar, internetadgang, kingsize seng, badekar af natursten, klimaanlæg (individuelt regulerbart), safeboks (mod betaling) og altan (nogle med havudsigt). På bestilling kan hotellet desuden tilbyde handicapvenlige værelser.

  Se mere
 • Eftalia Aytur Hotel
  Fra121krPr. nat

  Eftalia Aytur Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Gullerpinari mah.keykubat cad. saracoglu sok 1 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 432 meninger fra rejsendeBaseret på 432 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1986. Hotel blev moderniseret i 2012. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 5 annekser. Der er i alt 222 værelser på stedet. Ejendommen består af 103 dobbeltværelser og 4 handicapvenlige værelser. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Der er vekselkontor på området. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Etablissementet har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Check-out er kl. . Dette etablissement tillader kæledyr. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Kleopatra Bebek Hotel
  Fra36krPr. nat

  Kleopatra Bebek Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah. guzel yali cad. bebek sokak 3 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 51 meninger fra rejsendeBaseret på 51 meninger fra rejsende

  Denne populære ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Alanya . Hotel blev bygget i 1980. Hotel undergik en renovering i 2013. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 5 annekser. Der er i alt 43 værelser på stedet. Ejendommen består af . Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Hotel er tæt på byens hovedunderholdningsområder. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden. Hotel er beliggende nogle få minutter væk fra havnen.

  Se mere
 • Anahtar Apart
  Fra100krPr. nat

  Anahtar Apartstars

  Alanya area, Alanya area , Kizlarpinari mah.ata.cad.anahtar cikmazi 1 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 98 meninger fra rejsendeBaseret på 98 meninger fra rejsende

  Lejligheds-hotel blev bygget i 1997. Der er i alt 37 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 37 lejligheder. Dette moderne lejlighedshotel er perfekt for dem, der har brug for lidt mere plads, hvor de kan ånde frit. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Lejligheds-hotel pengeskab. Der er vekselkontor på området. Lejligheds-hotel har elevator. Lejligheds-hotel har mobiltelefondækning. Lejligheds-hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Lejligheds-hotel tilbyder roomservice. Lejligheds-hotel tilbyder vaskeservice. Lejligheds-hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Lejligheds-hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan bruge Lejligheds-hotel 's cykellejeservice. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Check-out er kl. . Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Der er piccolo-service. Kæledyr er tilladt på området. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Kleopatra Develi Hotel
  Fra37krPr. nat

  Kleopatra Develi Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah. guzel yali cad. bebek sok. 3 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 42 meninger fra rejsendeBaseret på 42 meninger fra rejsende

  Beliggende i Alanya , er denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2014. Der er i alt 30 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 30 dobbeltværelser. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Hotel er indenfor en kort gåafstand fra byens hovedunderholdningsområder. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Kleopatra Bavyera Hotel
  Fra36krPr. nat

  Kleopatra Bavyera Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah. guzel yali cad. bebek sok. - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 9 meninger fra rejsendeBaseret på 9 meninger fra rejsende

  The hotel is located in the Kleopatra Beach area to the west of Alanya and just 800m from the town centre. The famous beach is just 150m away.

  Se mere
 • Tac Premier Hotel & Spa
  Fra247krPr. nat

  Tac Premier Hotel & Spastars

  Alanya area, Alanya area , Ataturk cad. saray mah. 158 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder

  Beliggende i Alanya / antalya , tilbyder denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1990. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2010. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 5 annekser. Ejendommen består af 254 værelser. Ejendommen består af 215 dobbeltværelser og 2 handicapvenlige værelser. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Se mere
 • Mitos Apart & Hotel
  Fra91krPr. nat

  Mitos Apart & Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Obagol mevkii,fatih cad. 33 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 124 meninger fra rejsendeBaseret på 124 meninger fra rejsende

  Med en beliggenhed blot 80 meter fra strandkanten, ligger dette aparthotel bare 3,6 kilometer fra bymidten i Alanya og en kort gåtur fra den offentlige strand. Lokale bekvemmeligheder findes i nærheden, og havneområdet, der er populært med sit natteliv, er beliggende midt i feriestedet. Det offentlige transportnet kører tæt på dette charmerende etablissement og giver nem adgang til Alanyas slot og Damlatas Grotten. Alle indkvarteringsenhederne har fuldt udstyret køkken, dagligstue og et privat badeværelse. De gæster, der rejser i egen bil, finder gratis parkering på stedet.

  Se mere
 • Wien Hotel
  Fra109krPr. nat

  Wien Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Keykubat cad. 107 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 40 meninger fra rejsendeBaseret på 40 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1985. Hotel blev moderniseret i 2006. Der er i alt 51 værelser på stedet. Ejendommen består af 51 dobbeltværelser. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Gæsterne kan bruge elevatoren. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel tilbyder vaskeservice. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Check-out er kl. . Kæledyr er tilladt på området. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Alaiye Kleopatra
  Fra193krPr. nat

  Alaiye Kleopatrastars

  Alanya area, Alanya area , Ataturk caddesi no 150 150 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 315 meninger fra rejsendeBaseret på 315 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1987. Hotel undergik en renovering i 2013. Ejendommen består af 118 værelser. Ejendommen består af 2 handicapvenlige værelser. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Der findes aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Hotel har en garderobe, hvor gæsterne kan opbevare vintertøj. Gæsterne kan bruge elevatoren. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Hotel tilbyder roomservice. Der findes vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Hotel har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum. Check-out er kl. . Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af biludlejningsservice på stedet. Der er sikkerhed 24 timer i døgnet. Hotel har piccolo-service. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  40  Hoteller - Alanya area
Side  1  af  4
 

Beskrivelse af destination

  Alanya er en kystby som ligger i provinsen Antalya, i middelhavsregionen i Tyrkiet. Takket være den priviligerede naturlige beliggenhed på en lille halvø i Middelhavet sammen med Tauro bjergene, Alanya har været en fæstning for mange imperier, blandt andre det ptolemæiske, det romerske, byzantinske og det osmanniske imperie. Blandt de vigtigste attraktioner i byen findes fæstningen Seljuk fra det XIII århundrede. som yderligere tilbyder en af de bedste udsigter ud over kysten. Regionen er et virkeligt paradis hvor du kan svømme, tage solbad og dyrke mange forskellige typer sport, som windsurf, vandski, sejllads og bjergbestigning. Yderligere kan du opleve det gamle maleriske kvarter (Kaleiçi) hvor du finder mange forskellige smalle og snoede gader, og der er også en smuk samling af gamle træhuse som ligger nær ved Alanyas gamle bymure. Du kan også besøge mange forskellige museer, Urtårnet, Adriano porten (som er tilbage fra året 130 efter kritsti fødsel) og smukke moskeer. Alanya vil overraske dig med de smukke naturlandskaber og den historiske kulturarv, oplev den!

De mest populære områder i  Alanya area

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser