Hoteller i Alanya area

Find på kortet
Hoteller - Alanya area

Alanya areaFra  42kr

Anbefalede hoteller - Alanya area

 • Tac Premier Hotel & Spa
  Fra345krPr. nat

  Tac Premier Hotel & Spastars

  Alanya area, Alanya area , Ataturk cad. saray mah. 158 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 261 meninger fra rejsendeBaseret på 261 meninger fra rejsende

  Beliggende i Alanya / antalya , tilbyder denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1990. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2010. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 5 annekser. Ejendommen består af 254 værelser. Ejendommen består af 215 dobbeltværelser og 2 handicapvenlige værelser. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Se mere
 • Drita Hotel
  Fra482krPr. nat

  Drita Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , D400 karayolu shell benzinligi yani,kargicak - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 289 meninger fra rejsendeBaseret på 289 meninger fra rejsende

  The hotel is located in Kargicak/Alanya. It is 140 km to Antalya Airport and 14 km to Alanya city center.

  Se mere
 • Annabella Diamond Hotel & Spa
  Fra946krPr. nat

  Annabella Diamond Hotel & Spastars

  Alanya area, Alanya area , Incekum mevkii avsallar - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 419 meninger fra rejsendeBaseret på 419 meninger fra rejsende

  Denne ejendom, der er bekvemt beliggende i Alanya / antalya} , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1993. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2012. Der er i alt 229 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af . Hotel har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge elevatoren. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Hotel har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum. Check-out er kl. . Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af biludlejningsservice på stedet. Dette etablissement tillader kæledyr. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Kleopatra Bebek Hotel
  Fra165krPr. nat

  Kleopatra Bebek Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah. guzel yali cad. bebek sokak 3 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 49 meninger fra rejsendeBaseret på 49 meninger fra rejsende

  Denne populære ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Alanya . Hotel blev bygget i 1980. Hotel undergik en renovering i 2013. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 5 annekser. Der er i alt 43 værelser på stedet. Ejendommen består af . Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Hotel er tæt på byens hovedunderholdningsområder. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden. Hotel er beliggende nogle få minutter væk fra havnen.

  Se mere
 • White Gold Hotel & Spa
  Fra680krPr. nat

  White Gold Hotel & Spastars

  Alanya area, Alanya area , Obagol mevkii dadaslar cad. 2 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 164 meninger fra rejsendeBaseret på 164 meninger fra rejsende

  Denne ejendom er ligger bekvemt i Alanya/antalya . Hotel blev bygget i 2011. Der er i alt 173 værelser på stedet. Ejendommen består af 145 dobbeltværelser, 4 junior-suiter, 4 suiter og 2 handicapvenlige værelser. Der findes aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Hotel har elevator. Hotel har en butik til gæsternes bekvemmelighed. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Der findes vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Check-out er kl. . Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Quattro Beach Spa & Resort Hotel
  Fra837krPr. nat

  Quattro Beach Spa & Resort Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Konakli mah.sahil sk. konakli / alanya 4 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Beliggende i Alanya , tilbyder denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 2014. Ejendommen består af 438 værelser. Ejendommen består af 355 dobbeltværelser, 4 suiter, 4 handicapvenlige værelser, 10 overordnede værelser og 65 familierum. Placeret i bymidten er Hotel bekvemt beliggende i forhold til resten af byen. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel. Etablissementet har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Orient Suite
  Fra125krPr. nat

  Orient Suitestars

  Alanya area, Alanya area , Gullerpinari mahallesi - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 75 meninger fra rejsendeBaseret på 75 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1990. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2009. Hotel annekser 1. Ejendommen består af hovedbygning med 6 annekser. Annekset består af 5 etager. Ejendommen består af 88 værelser. Ejendommen består af 8 enkeltværelser, 20 dobbeltværelser, 34 lejligheder, 10 treværelses rum og 30 familierum. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Der findes garderobe i nærheden af receptionen. Gæsterne kan bruge elevatoren. Der findes en butik på området. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Der findes vaskeservice. Ejendommen har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum. Check-out er kl. . Kæledyr er tilladt på området. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Palmiye Park Apart
  Fra139krPr. nat

  Palmiye Park Apartstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah.mehmet akif ersoy cad. 23 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 17 meninger fra rejsendeBaseret på 17 meninger fra rejsende

  Denne ejendom er bekvemt placeret i Alanya/antalya . Hotel blev bygget i 1972. Hotel blev moderniseret i 2012. Der er i alt 36 værelser på stedet. Ejendommen består af 36 lejligheder. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Hatipoglu Beach Hotel
  Fra243krPr. nat

  Hatipoglu Beach Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mahallesi guzelyali caddesi 1 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 54 meninger fra rejsendeBaseret på 54 meninger fra rejsende

  Beliggende i Alanya , tilbyder denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1998. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2005. Ejendommen består af 70 værelser. Ejendommen består af 70 dobbeltværelser. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • Ozcan Hotel
  Fra96krPr. nat

  Ozcan Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Kizlarpinari mh. belen sk. 10 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 55 meninger fra rejsendeBaseret på 55 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2004. Hotel blev moderniseret i 2013. Ejendommen består af 40 værelser. Ejendommen består af 5 enkeltværelser, 28 dobbeltværelser, 12 treværelses rum og 5 overordnede værelser. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Gæsterne kan bruge elevatoren. Gæsterne kan slappe af med en avis, der fås i avisskranken. Hotel har et handy minimarked til sidste øjebliks fornødenheder eller glemte tandbørster. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Hotel tilbyder roomservice. Hotel tilbyder vaskeservice. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Ejendommen har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Check-out er kl. 12:00. Hotel tilbyder 24 timers sikkerhed. Der er piccolo-service. Kæledyr er tilladt på området. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  198  Hoteller - Alanya area
Side  1  af  20
 

Beskrivelse af destination

  Alanya er en kystby som ligger i provinsen Antalya, i middelhavsregionen i Tyrkiet. Takket være den priviligerede naturlige beliggenhed på en lille halvø i Middelhavet sammen med Tauro bjergene, Alanya har været en fæstning for mange imperier, blandt andre det ptolemæiske, det romerske, byzantinske og det osmanniske imperie. Blandt de vigtigste attraktioner i byen findes fæstningen Seljuk fra det XIII århundrede. som yderligere tilbyder en af de bedste udsigter ud over kysten. Regionen er et virkeligt paradis hvor du kan svømme, tage solbad og dyrke mange forskellige typer sport, som windsurf, vandski, sejllads og bjergbestigning. Yderligere kan du opleve det gamle maleriske kvarter (Kaleiçi) hvor du finder mange forskellige smalle og snoede gader, og der er også en smuk samling af gamle træhuse som ligger nær ved Alanyas gamle bymure. Du kan også besøge mange forskellige museer, Urtårnet, Adriano porten (som er tilbage fra året 130 efter kritsti fødsel) og smukke moskeer. Alanya vil overraske dig med de smukke naturlandskaber og den historiske kulturarv, oplev den!

De mest populære områder i  Alanya area

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser