Hoteller i Alanya area

Find på kortet
Hoteller - Alanya area

Alanya areaFra  56kr

Anbefalede hoteller - Alanya area

 • Pinar Hotel
  Fra56krPr. nat

  Pinar Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Guller pinari mah. esrek kahvecioglu cad. 21 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1978. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2014. Der er i alt 42 værelser på stedet. Ejendommen består af 37 dobbeltværelser og 5 familierum. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Byens hovedunderholdningsområder er indenfor rækkevidde af Hotel . Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen. Hotel er beliggende nogle få minutter væk fra havnen. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Stella Beach Hotel
  Fra364krPr. nat

  Stella Beach Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Okurcalar kasabasi alara tourism centre - Kort
   

  Beliggende i Alanya / antalya , er denne ejendom det perfekte udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Der er i alt 247 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 177 dobbeltværelser og 10 suiter. Hotel ligger midt i byen. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden.

  Se mere
 • Palmiye Beach Hotel
  Fra156krPr. nat

  Palmiye Beach Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mahallesi, ataturk cad. 900. sokak 6 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder

  Denne populære ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Alanya / antalya . Hotel blev bygget i 1973. Hotel undergik en renovering i 2009. Der er i alt 64 værelser på stedet. Ejendommen består af 4 enkeltværelser, 56 dobbeltværelser og 4 suiter. Placeret i bymidten er Hotel bekvemt beliggende i forhold til resten af byen. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel.

  Se mere
 • Mitos Apart & Hotel
  Fra91krPr. nat

  Mitos Apart & Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Obagol mevkii,fatih cad. 33 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  Med en beliggenhed blot 80 meter fra strandkanten, ligger dette aparthotel bare 3,6 kilometer fra bymidten i Alanya og en kort gåtur fra den offentlige strand. Lokale bekvemmeligheder findes i nærheden, og havneområdet, der er populært med sit natteliv, er beliggende midt i feriestedet. Det offentlige transportnet kører tæt på dette charmerende etablissement og giver nem adgang til Alanyas slot og Damlatas Grotten. Alle indkvarteringsenhederne har fuldt udstyret køkken, dagligstue og et privat badeværelse. De gæster, der rejser i egen bil, finder gratis parkering på stedet.

  Se mere
 • Rosella Hotel
  Fra164krPr. nat

  Rosella Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Gullerpinari mah oba yolu cad. altin sok. 1 - Kort
  1,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Ejendommen består af 92 værelser. Ejendommen består af 47 dobbeltværelser, 40 lejligheder og 5 studio-lejligheder. Dette lejlighedshotel er ideelt til familier og grupper såvel som par og forretningsrejsende. Beliggende i bymidten giver Lejligheds-hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Lejligheds-hotel ligger inden for rækkevidde af stranden. Lejligheds-hotel er beliggende nogle få minutter væk fra havnen.

  Se mere
 • Eftalia Holiday Village
  Fra298krPr. nat

  Eftalia Holiday Villagestars

  Alanya area, Alanya area , Merkez mah. turkler kasabasi - Kort
  2,7/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Ferie-kompleks blev bygget i 2006. Ferie-kompleks undergik en renovering i 2007. Ferie-kompleks består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 2 annekser. Der er i alt 425 værelser på stedet. Ejendommen består af 219 dobbeltværelser og 4 handicapvenlige værelser. Dette feriekompleks tilbyder alt, hvad gæsterne har brug for, for at nyde enhver type ferie. Ferie-kompleks ligger midt i byen. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Ferie-kompleks er blot et stenkast væk fra stranden. Ejendommen har kørestolsadgang.

  Se mere
 • Xperia Kandelor Hotel
  Fra419krPr. nat

  Xperia Kandelor Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Ataturk cad. 903. sok. 15 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1993. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2011. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 5 annekser. Annekset udgør 5 etager. Der er i alt 98 værelser på stedet. Ejendommen består af 81 dobbeltværelser, 8 junior-suiter og 1 handicapvenligt værelse. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Se mere
 • Sealine Hotel
  Fra273krPr. nat

  Sealine Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Gullerpinari mah. kerim kaptanlar sok. 20-22 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1997. Hotel undergik en renovering i 2011. Ejendommen består af 114 værelser. Ejendommen består af 114 familierum. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Hotel ligger tæt på centrum af byen. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Hotel er tæt på byens hovedunderholdningsområder. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel. Hotel er beliggende nogle få skridt fra havnen.

  Se mere
 • Lila Apart Hotel
  Fra62krPr. nat

  Lila Apart Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Guller pinari mahallesi sevimler sokak 5 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  Lejligheds-hotel blev bygget i 1997. Lejligheds-hotel undergik en renovering i 2007. Der er i alt 38 værelser på stedet. Ejendommen består af 38 lejligheder. Dette lejlighedshotel er ideelt til familier og grupper såvel som par og forretningsrejsende. Lejligheds-hotel ligger ideelt i centrum af byen. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Lejligheds-hotel . Stranden er blot nogle få meter væk fra Lejligheds-hotel.

  Se mere
 • Mesut Hotel
  Fra328krPr. nat

  Mesut Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Mesut cad.obagol mevkii 2 - Kort
   

  The hotel is located across the road from Alanya's beach and roughly 2.5 km from the resort centre. Public transport runs close by the hotel and there are some shops, cafes and restaurants within a few minutes walk.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  198  Hoteller - Alanya area
Side  1  af  20
 

Beskrivelse af destination

  Alanya er en kystby som ligger i provinsen Antalya, i middelhavsregionen i Tyrkiet. Takket være den priviligerede naturlige beliggenhed på en lille halvø i Middelhavet sammen med Tauro bjergene, Alanya har været en fæstning for mange imperier, blandt andre det ptolemæiske, det romerske, byzantinske og det osmanniske imperie. Blandt de vigtigste attraktioner i byen findes fæstningen Seljuk fra det XIII århundrede. som yderligere tilbyder en af de bedste udsigter ud over kysten. Regionen er et virkeligt paradis hvor du kan svømme, tage solbad og dyrke mange forskellige typer sport, som windsurf, vandski, sejllads og bjergbestigning. Yderligere kan du opleve det gamle maleriske kvarter (Kaleiçi) hvor du finder mange forskellige smalle og snoede gader, og der er også en smuk samling af gamle træhuse som ligger nær ved Alanyas gamle bymure. Du kan også besøge mange forskellige museer, Urtårnet, Adriano porten (som er tilbage fra året 130 efter kritsti fødsel) og smukke moskeer. Alanya vil overraske dig med de smukke naturlandskaber og den historiske kulturarv, oplev den!

De mest populære områder i  Alanya area

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination