Hoteller i Alanya area

Find på kortet
Hoteller - Alanya area

Alanya areaFra  59kr

Anbefalede hoteller - Alanya area

 • Kleopatra Bebek Hotel
  Fra108krPr. nat

  Kleopatra Bebek Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah. guzel yali cad. bebek sokak 3 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Denne populære ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Alanya . Hotel blev bygget i 1980. Hotel undergik en renovering i 2013. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 5 annekser. Der er i alt 43 værelser på stedet. Ejendommen består af . Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Hotel er tæt på byens hovedunderholdningsområder. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden. Hotel er beliggende nogle få minutter væk fra havnen.

  Se mere
 • Anahtar Apart
  Fra107krPr. nat

  Anahtar Apartstars

  Alanya area, Alanya area , Kizlarpinari mah.ata.cad.anahtar cikmazi 1 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 69 meninger fra rejsendeBaseret på 69 meninger fra rejsende

  Denne ejendom, der er bekvemt placeret i Alanya , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1997. Der er i alt 37 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 37 lejligheder. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Orient Suite
  Fra76krPr. nat

  Orient Suitestars

  Alanya area, Alanya area , Gullerpinari mahallesi - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 73 meninger fra rejsendeBaseret på 73 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1990. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2009. Hotel annekser 1. Ejendommen består af hovedbygning med 6 annekser. Annekset består af 5 etager. Ejendommen består af 88 værelser. Ejendommen består af 8 enkeltværelser, 20 dobbeltværelser, 34 lejligheder, 10 treværelses rum og 30 familierum. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Der findes garderobe i nærheden af receptionen. Gæsterne kan bruge elevatoren. Der findes en butik på området. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Der findes vaskeservice. Ejendommen har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum. Check-out er kl. . Kæledyr er tilladt på området. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Elite Orkide Suite Hotel
  Fra88krPr. nat

  Elite Orkide Suite Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah yunus emre cad. 34/a - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 62 meninger fra rejsendeBaseret på 62 meninger fra rejsende

  This hotel is located in the center of Alanya, just 360 m away from the Kleopatra Beach which is one of the world's famous beaches.All the rooms decorated with comfortable furniture.

  Se mere
 • Tac Premier Hotel & Spa
  Fra396krPr. nat

  Tac Premier Hotel & Spastars

  Alanya area, Alanya area , Ataturk cad. saray mah. 158 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder

  Beliggende i Alanya / antalya , tilbyder denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1990. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2010. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 5 annekser. Ejendommen består af 254 værelser. Ejendommen består af 215 dobbeltværelser og 2 handicapvenlige værelser. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Se mere
 • White Gold Hotel & Spa
  Fra408krPr. nat

  White Gold Hotel & Spastars

  Alanya area, Alanya area , Obagol mevkii dadaslar cad. 2 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 162 meninger fra rejsendeBaseret på 162 meninger fra rejsende

  Denne ejendom er ligger bekvemt i Alanya/antalya . Hotel blev bygget i 2011. Der er i alt 173 værelser på stedet. Ejendommen består af 145 dobbeltværelser, 4 junior-suiter, 4 suiter og 2 handicapvenlige værelser. Der findes aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Hotel har elevator. Hotel har en butik til gæsternes bekvemmelighed. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Der findes vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Check-out er kl. . Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Annabella Diamond Hotel & Spa
  Fra522krPr. nat

  Annabella Diamond Hotel & Spastars

  Alanya area, Alanya area , Incekum mevkii avsallar - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 400 meninger fra rejsendeBaseret på 400 meninger fra rejsende

  Denne ejendom, der er bekvemt beliggende i Alanya / antalya} , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1993. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2012. Der er i alt 229 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af . Hotel har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge elevatoren. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Hotel har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum. Check-out er kl. . Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af biludlejningsservice på stedet. Dette etablissement tillader kæledyr. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Eftalia Aqua Resort
  Fra478krPr. nat

  Eftalia Aqua Resortstars

  Alanya area, Alanya area , Merkez mah. akdeniz blv. turkler kasabasi 4 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 720 meninger fra rejsendeBaseret på 720 meninger fra rejsende

  The hotel is located 50m from the beach in a small town called Turkler approximately 18km from the well known resort of Alanya. Public transport is available from infront of the hotel.

  Se mere
 • Aska Just In Beach
  Fra471krPr. nat

  Aska Just In Beachstars

  Alanya area, Alanya area , Incekum avsallar alanya - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 72 meninger fra rejsendeBaseret på 72 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1996. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2006. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 5 annekser. Ejendommen består af 248 værelser. Ejendommen består af 238 dobbeltværelser og 10 suiter. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Der findes aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel har en butik til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Hotel har mobiltelefondækning. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Der findes vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Etablissementet har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Check-out er kl. . Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Acar Hotel
  Fra228krPr. nat

  Acar Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Obagol mah. fatih cad. 13 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Denne ejendom er placeret i Alanya / antalya . Hotel blev bygget i 2003. Hotel blev moderniseret i 2015. Ejendommen består af 115 værelser. Ejendommen består af 75 dobbeltværelser, 29 treværelses rum og 11 familierum. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Hotel er tæt på byens hovedunderholdningsområder. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen. Hotel er beliggende nogle få skridt fra havnen. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  199  Hoteller - Alanya area
Side  1  af  20
 

Beskrivelse af destination

  Alanya er en kystby som ligger i provinsen Antalya, i middelhavsregionen i Tyrkiet. Takket være den priviligerede naturlige beliggenhed på en lille halvø i Middelhavet sammen med Tauro bjergene, Alanya har været en fæstning for mange imperier, blandt andre det ptolemæiske, det romerske, byzantinske og det osmanniske imperie. Blandt de vigtigste attraktioner i byen findes fæstningen Seljuk fra det XIII århundrede. som yderligere tilbyder en af de bedste udsigter ud over kysten. Regionen er et virkeligt paradis hvor du kan svømme, tage solbad og dyrke mange forskellige typer sport, som windsurf, vandski, sejllads og bjergbestigning. Yderligere kan du opleve det gamle maleriske kvarter (Kaleiçi) hvor du finder mange forskellige smalle og snoede gader, og der er også en smuk samling af gamle træhuse som ligger nær ved Alanyas gamle bymure. Du kan også besøge mange forskellige museer, Urtårnet, Adriano porten (som er tilbage fra året 130 efter kritsti fødsel) og smukke moskeer. Alanya vil overraske dig med de smukke naturlandskaber og den historiske kulturarv, oplev den!

De mest populære områder i  Alanya area

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser