Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Alanya area

Find på kortet
Hoteller - Alanya area

Alanya areaFra  56kr

Anbefalede hoteller - Alanya area

 • Mitos Apart & Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra199krPr. nat

  Mitos Apart & Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Obagol mevkii,fatih cad. 33 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Beliggende i Alanya / antalya , er denne ejendom det perfekte udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev moderniseret i 2013. Der er i alt 56 værelser på stedet. Ejendommen består af 32 dobbeltværelser og 24 lejligheder. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Eftalia Holiday Village
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra5.960krPr. nat

  Eftalia Holiday Villagestars

  Alanya area, Alanya area , Merkez mah. turkler kasabasi - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Beliggende i Incekum - alanya / antalya , tilbyder denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 2006. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2007. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 2 annekser. Der er i alt 425 værelser på stedet. Ejendommen består af 219 dobbeltværelser og 4 handicapvenlige værelser. Hotel ligger tæt på centrum af byen. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Lila Apart Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra230krPr. nat

  Lila Apart Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Guller pinari mahallesi sevimler sokak 5 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder

  This simply furnished apart-hotel offers a great central base in the resort of Alanya on Turkey's Mediterranean Coast. The pedestrianized shopping centre is less than a 20-minute walk and the local beach at a short stroll. The pretty harbour area which comes alive at night is closeby and the hilltop castle, a 10-minute or so ride on public transport.

  Se mere
 • Kleopatra South Star
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra313krPr. nat

  Kleopatra South Starstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah.mehmet akif ersoy cad. 34 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Alanya/antalya . Hotel blev bygget i 1998. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2011. Ejendommen udgøres af 40 lejligheder. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Alaiye Resort & Spa Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.093krPr. nat

  Alaiye Resort & Spa Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Incekum turkler mevkii beldesi - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder

  Beliggende i Alanya , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 2004. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden.

  Se mere
 • Gold City Tourism Complex
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.269krPr. nat

  Gold City Tourism Complexstars

  Alanya area, Alanya area , Kargicak - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder

  Enjoying a unique location, the complex is set on a hilltop overlooking Alanya and the Mediterranean Sea. Located in a rural setting with spectacular views. The local town of Mahmutlar is just 2 km away and the busy resort of Alanya 15 km. There is a regular shuttle service to the hotel's private beach a few kilometres away.

  Se mere
 • Eftalia Aytur Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra55krPr. nat

  Eftalia Aytur Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Gullerpinari mah.keykubat cad. saracoglu sok 1 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  Beliggende i Alanya / antalya , er denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1986. Hotel blev moderniseret i 2012. Hotel annekser 3. Ejendommen består af hovedbygning med 5 annekser. Der er i alt 222 værelser på stedet. Ejendommen består af 103 dobbeltværelser og 4 handicapvenlige værelser. Hotel ligger ideelt i centrum af byen. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Hatipoglu Beach Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra441krPr. nat

  Hatipoglu Beach Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mahallesi guzelyali caddesi 1 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Beliggende i Alanya , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1998. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2005. Der er i alt 70 værelser på stedet. Ejendommen består af 70 dobbeltværelser. Placeret i bymidten er Hotel bekvemt beliggende i forhold til resten af byen. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • Rose Garden Apart
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra184krPr. nat

  Rose Garden Apartstars

  Alanya area, Alanya area , Kadipasa mah.sipahiler sokak 8 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Denne ejendom er ligger bekvemt i Alanya/antalya . Hotel blev bygget i 2003. Hotel blev moderniseret i 2009. Ejendommen består af 54 værelser. Ejendommen består af 53 lejligheder. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Se mere
 • Kleopatra Develi Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra331krPr. nat

  Kleopatra Develi Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah. bebek sok. 3 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Denne populære ejendom er beliggende i Alanya . Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2014. Ejendommen består af 30 værelser. Ejendommen udgøres af 30 dobbeltværelser. Hotel ligger midt i byen. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Byens hovedunderholdningsområder er indenfor rækkevidde af Hotel . Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  220  Hoteller - Alanya area
Side  1  af  22
 

Beskrivelse af destination

 • : Alanya er en kystby som ligger i provinsen Antalya, i middelhavsregionen i Tyrkiet. Takket være den priviligerede naturlige beliggenhed på en lille halvø i Middelhavet sammen med Tauro bjergene, Alanya har været en fæstning for mange imperier, blandt andre det ptolemæiske, det romerske, byzantinske og det osmanniske imperie. Blandt de vigtigste attraktioner i byen findes fæstningen Seljuk fra det XIII århundrede. som yderligere tilbyder en af de bedste udsigter ud over kysten. Regionen er et virkeligt paradis hvor du kan svømme, tage solbad og dyrke mange forskellige typer sport, som windsurf, vandski, sejllads og bjergbestigning. Yderligere kan du opleve det gamle maleriske kvarter (Kaleiçi) hvor du finder mange forskellige smalle og snoede gader, og der er også en smuk samling af gamle træhuse som ligger nær ved Alanyas gamle bymure. Du kan også besøge mange forskellige museer, Urtårnet, Adriano porten (som er tilbage fra året 130 efter kritsti fødsel) og smukke moskeer. Alanya vil overraske dig med de smukke naturlandskaber og den historiske kulturarv, oplev den!

De mest populære områder i  Alanya area

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination