Hoteller i Alanya area

Find på kortet
Hoteller - Alanya area

Alanya areaFra  128kr

Anbefalede hoteller - Alanya area

 • Mitos Apart & Hotel
  Fra180krPr. nat

  Mitos Apart & Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Obagol mevkii,fatih cad. 33 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder

  Med en beliggenhed blot 80 meter fra strandkanten, ligger dette aparthotel bare 3,6 kilometer fra bymidten i Alanya og en kort gåtur fra den offentlige strand. Lokale bekvemmeligheder findes i nærheden, og havneområdet, der er populært med sit natteliv, er beliggende midt i feriestedet. Det offentlige transportnet kører tæt på dette charmerende etablissement og giver nem adgang til Alanyas slot og Damlatas Grotten. Alle indkvarteringsenhederne har fuldt udstyret køkken, dagligstue og et privat badeværelse. De gæster, der rejser i egen bil, finder gratis parkering på stedet.

  Se mere
 • Diamond Hill Resort Hotel
  Fra1.037krPr. nat

  Diamond Hill Resort Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Tosmur kas.merkez mah. 11 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Beliggende i Alanya / antalya , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 2012. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2013. Der er i alt 298 værelser på stedet. Ejendommen består af 256 dobbeltværelser, 1 suite, 3 handicapvenlige værelser og 18 overordnede værelser. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Hotel er tæt på byens hovedunderholdningsområder. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel. Hotel er beliggende nogle få minutter væk fra havnen. Hotel har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Palmiye Beach Hotel
  Fra398krPr. nat

  Palmiye Beach Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mahallesi, ataturk cad. 900. sokak 6 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder

  Denne ejendom er bekvemt placeret i Alanya / antalya . Hotel blev bygget i 1973. Hotel undergik en renovering i 2009. Ejendommen består af 64 værelser. Ejendommen består af 4 enkeltværelser, 56 dobbeltværelser og 4 suiter. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel.

  Se mere
 • Kleopatra Royal Palm Hotel
  Fra673krPr. nat

  Kleopatra Royal Palm Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Ataturk caddesi kizlarpinari mahallesi h.senli sok 3/a - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Alanya . Hotel blev bygget i 2003. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2011. Der er i alt 188 værelser på stedet. Ejendommen består af 133 dobbeltværelser, 53 suiter og 2 handicapvenlige værelser. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Hotel er indenfor en kort gåafstand fra byens hovedunderholdningsområder. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden. Hotel er beliggende nogle få minutter væk fra havnen. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • Xperia Kandelor Hotel
  Fra728krPr. nat

  Xperia Kandelor Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Ataturk cad. 903. sok. 15 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder

  Beliggende i Alanya / antalya , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1993. Hotel undergik en renovering i 2011. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 5 annekser. Annekset består af 5 etager. Ejendommen består af 98 værelser. Ejendommen består af 81 dobbeltværelser, 8 junior-suiter og 1 handicapvenligt værelse. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Stella Beach Hotel
  Fra892krPr. nat

  Stella Beach Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Okurcalar kasabasi alara tourism centre - Kort
   

  Beliggende i Alanya / antalya , er denne ejendom det perfekte udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Der er i alt 247 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 177 dobbeltværelser og 10 suiter. Hotel ligger midt i byen. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden.

  Se mere
 • Vikingen Infinity Resort & Spa
  Fra1.346krPr. nat

  Vikingen Infinity Resort & Spastars

  Alanya area, Alanya area , D400 karayolu uzeri turkler kasabasi - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Beliggende i Alanya / antalya , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 2012. Ejendommen består af 778 værelser. Ejendommen består af 616 dobbeltværelser, 20 suiter og 12 handicapvenlige værelser. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Se mere
 • Grand Zaman Beach Hotel
  Fra917krPr. nat

  Grand Zaman Beach Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Ataturk caddesi 153 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Beliggende i Alanya , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1993. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2010. Ejendommen består af 170 værelser. Ejendommen består af 143 dobbeltværelser, 2 handicapvenlige værelser og 25 familierum. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Byens hovedunderholdningsområder er indenfor rækkevidde af Hotel . Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen. Hotel er beliggende nogle få minutter væk fra havnen. Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • Kleopatra Bebek Hotel
  Fra156krPr. nat

  Kleopatra Bebek Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah. guzel yali cad. bebek sokak 3 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1980. Hotel blev moderniseret i 2013. Hotel annekser 1. Ejendommen består af hovedbygning med 5 annekser. Ejendommen består af 43 værelser. Ejendommen består af . Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Hotel er tæt på byens hovedunderholdningsområder. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel. Hotel er beliggende nogle få skridt fra havnen.

  Se mere
 • Savk
  Fra655krPr. nat

  Savkstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah. ataturk cad. 147 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Denne populære ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Alanya/antalya . Hotel blev bygget i 1990. Hotel undergik en renovering i 2010. Der er i alt 60 værelser på stedet. Ejendommen består af 60 dobbeltværelser. Hotel ligger ideelt i centrum af byen. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Hotel er en lille køretur fra lufthavnen. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane blot en kort køretur fra ejendommen. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  228  Hoteller - Alanya area
Side  1  af  23
 

Beskrivelse af destination

  Alanya er en kystby som ligger i provinsen Antalya, i middelhavsregionen i Tyrkiet. Takket være den priviligerede naturlige beliggenhed på en lille halvø i Middelhavet sammen med Tauro bjergene, Alanya har været en fæstning for mange imperier, blandt andre det ptolemæiske, det romerske, byzantinske og det osmanniske imperie. Blandt de vigtigste attraktioner i byen findes fæstningen Seljuk fra det XIII århundrede. som yderligere tilbyder en af de bedste udsigter ud over kysten. Regionen er et virkeligt paradis hvor du kan svømme, tage solbad og dyrke mange forskellige typer sport, som windsurf, vandski, sejllads og bjergbestigning. Yderligere kan du opleve det gamle maleriske kvarter (Kaleiçi) hvor du finder mange forskellige smalle og snoede gader, og der er også en smuk samling af gamle træhuse som ligger nær ved Alanyas gamle bymure. Du kan også besøge mange forskellige museer, Urtårnet, Adriano porten (som er tilbage fra året 130 efter kritsti fødsel) og smukke moskeer. Alanya vil overraske dig med de smukke naturlandskaber og den historiske kulturarv, oplev den!

De mest populære områder i  Alanya area

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination