Hoteller i Alanya area

Find på kortet
Hoteller - Alanya area

Alanya areaFra  92kr

Anbefalede hoteller - Alanya area

 • Mitos Apart & Hotel
  Fra91krPr. nat

  Mitos Apart & Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Obagol mevkii,fatih cad. 33 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder

  Med en beliggenhed blot 80 meter fra strandkanten, ligger dette aparthotel bare 3,6 kilometer fra bymidten i Alanya og en kort gåtur fra den offentlige strand. Lokale bekvemmeligheder findes i nærheden, og havneområdet, der er populært med sit natteliv, er beliggende midt i feriestedet. Det offentlige transportnet kører tæt på dette charmerende etablissement og giver nem adgang til Alanyas slot og Damlatas Grotten. Alle indkvarteringsenhederne har fuldt udstyret køkken, dagligstue og et privat badeværelse. De gæster, der rejser i egen bil, finder gratis parkering på stedet.

  Se mere
 • Eftalia Holiday Village
  Fra564krPr. nat

  Eftalia Holiday Villagestars

  Alanya area, Alanya area , Merkez mah. turkler kasabasi - Kort
  2,7/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Ferie-kompleks blev bygget i 2006. Ferie-kompleks blev fuldstændig moderniseret i 2007. Ferie-kompleks har en anneksbygning. Ejendommen har 2 annekser. Ejendommen består af 425 værelser. Ejendommen består af 219 dobbeltværelser og 4 handicapvenlige værelser. Dette feriekompleks tilbyder alt, hvad gæsterne har brug for, for at nyde enhver type ferie. Ferie-kompleks har en idyllisk placering i hjertet af byen. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Ferie-kompleks er blot et stenkast væk fra stranden. Etablissementet har kørestolsadgang.

  Se mere
 • Palmiye Beach Hotel
  Fra346krPr. nat

  Palmiye Beach Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mahallesi, ataturk cad. 900. sokak 6 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder

  Denne ejendom er bekvemt placeret i Alanya / antalya . Hotel blev bygget i 1973. Hotel undergik en renovering i 2009. Ejendommen består af 64 værelser. Ejendommen består af 4 enkeltværelser, 56 dobbeltværelser og 4 suiter. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel.

  Se mere
 • Oba Time Hotel
  Fra377krPr. nat

  Oba Time Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Hacikadiroglu cad.obagol mevkii, antalya 24 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Denne ejendom er placeret i Alanya . Hotel blev bygget i 2012. Ejendommen består af 90 værelser. Ejendommen består af 89 dobbeltværelser og 1 handicapvenligt værelse. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Hotel er tæt på byens hovedunderholdningsområder. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Diamond Hill Resort Hotel
  Fra802krPr. nat

  Diamond Hill Resort Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Tosmur kas.merkez mah. 11 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Beliggende i Alanya / antalya , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 2012. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2013. Der er i alt 298 værelser på stedet. Ejendommen består af 256 dobbeltværelser, 1 suite, 3 handicapvenlige værelser og 18 overordnede værelser. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Hotel er tæt på byens hovedunderholdningsområder. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel. Hotel er beliggende nogle få minutter væk fra havnen. Hotel har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Grand Kaptan
  Fra851krPr. nat

  Grand Kaptanstars

  Alanya area, Alanya area , Obagol mevkii tosmur s/n - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Beliggende i Alanya , er denne ejendom det perfekte udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1991. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2007. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 6 annekser. Ejendommen består af 342 værelser. Ejendommen består af 4 handicapvenlige værelser. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel.

  Se mere
 • Xperia Kandelor Hotel
  Fra582krPr. nat

  Xperia Kandelor Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Ataturk cad. 903. sok. 15 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder

  Beliggende i Alanya / antalya , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1993. Hotel undergik en renovering i 2011. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 5 annekser. Annekset består af 5 etager. Ejendommen består af 98 værelser. Ejendommen består af 81 dobbeltværelser, 8 junior-suiter og 1 handicapvenligt værelse. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Lila Apart Hotel
  Fra147krPr. nat

  Lila Apart Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Guller pinari mahallesi sevimler sokak 5 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  Denne ejendom er bekvemt placeret i Alanya / antalya . Hotel blev bygget i 1997. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2007. Der er i alt 38 værelser på stedet. Ejendommen består af 38 lejligheder. Placeret i bymidten er Hotel bekvemt beliggende i forhold til resten af byen. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel.

  Se mere
 • Kleopatra Royal Palm Hotel
  Fra564krPr. nat

  Kleopatra Royal Palm Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Ataturk caddesi kizlarpinari mahallesi h.senli sok 3/a - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Alanya . Hotel blev bygget i 2003. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2011. Der er i alt 188 værelser på stedet. Ejendommen består af 133 dobbeltværelser, 53 suiter og 2 handicapvenlige værelser. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Hotel er indenfor en kort gåafstand fra byens hovedunderholdningsområder. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden. Hotel er beliggende nogle få minutter væk fra havnen. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • Mesut Hotel
  Fra473krPr. nat

  Mesut Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Mesut cad.obagol mevkii 2 - Kort
   

  The hotel is located across the road from Alanya's beach and roughly 2.5 km from the resort centre. Public transport runs close by the hotel and there are some shops, cafes and restaurants within a few minutes walk.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  217  Hoteller - Alanya area
Side  1  af  22
 

Beskrivelse af destination

  Alanya er en kystby som ligger i provinsen Antalya, i middelhavsregionen i Tyrkiet. Takket være den priviligerede naturlige beliggenhed på en lille halvø i Middelhavet sammen med Tauro bjergene, Alanya har været en fæstning for mange imperier, blandt andre det ptolemæiske, det romerske, byzantinske og det osmanniske imperie. Blandt de vigtigste attraktioner i byen findes fæstningen Seljuk fra det XIII århundrede. som yderligere tilbyder en af de bedste udsigter ud over kysten. Regionen er et virkeligt paradis hvor du kan svømme, tage solbad og dyrke mange forskellige typer sport, som windsurf, vandski, sejllads og bjergbestigning. Yderligere kan du opleve det gamle maleriske kvarter (Kaleiçi) hvor du finder mange forskellige smalle og snoede gader, og der er også en smuk samling af gamle træhuse som ligger nær ved Alanyas gamle bymure. Du kan også besøge mange forskellige museer, Urtårnet, Adriano porten (som er tilbage fra året 130 efter kritsti fødsel) og smukke moskeer. Alanya vil overraske dig med de smukke naturlandskaber og den historiske kulturarv, oplev den!

De mest populære områder i  Alanya area

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination