Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Alanya area

Find på kortet
Hoteller - Alanya area

Alanya areaFra  64kr

Anbefalede hoteller - Alanya area

 • Long Beach Resort Hotel & Spa Deluxe
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.032krPr. nat

  Long Beach Resort Hotel & Spa Deluxestars

  Alanya area, Alanya area , Kargi cayi mevkii turkler beldesi - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Beliggende i Alanya / antalya , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 2006. Ejendommen består af 748 værelser. Ejendommen består af 529 dobbeltværelser, 3 junior-suiter, 15 suiter, 48 villaer og 8 handicapvenlige værelser. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Se mere
 • Eftalia Aqua Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.243krPr. nat

  Eftalia Aqua Resortstars

  Alanya area, Alanya area , Merkez mah. akdeniz blv. turkler kasabasi 4 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder

  The hotel is located 50m from the beach in a small town called Turkler approximately 18km from the well known resort of Alanya. Public transport is available from infront of the hotel.

  Se mere
 • Goldcity Tourism Complex
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra764krPr. nat

  Goldcity Tourism Complexstars

  Alanya area, Alanya area , Kargicak - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder

  Enjoying a unique location, the complex is set on a hilltop overlooking Alanya and the Mediterranean Sea. Located in a rural setting with spectacular views. The local town of Mahmutlar is just 2 km away and the busy resort of Alanya 15 km. There is a regular shuttle service to the hotel's private beach a few kilometres away.

  Se mere
 • Grand Zaman Beach Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra622krPr. nat

  Grand Zaman Beach Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Ataturk caddesi 153 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Beliggende i Alanya , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1993. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2010. Ejendommen består af 170 værelser. Ejendommen består af 143 dobbeltværelser, 2 handicapvenlige værelser og 25 familierum. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Byens hovedunderholdningsområder er indenfor rækkevidde af Hotel . Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen. Hotel er beliggende nogle få minutter væk fra havnen. Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • Grand Okan Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra473krPr. nat

  Grand Okan Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah.ataturk bulvari - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Alanya / antalya . Hotel blev bygget i 1998. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2010. Ejendommen består af 155 værelser. Ejendommen består af 144 dobbeltværelser, 2 handicapvenlige værelser, 3 eksekutivværelser og 6 overordnede værelser. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Hotel er beliggende nogle få minutter fra lufthavnen. Gæsterne vil sætte pris på Hotel 's nærhed til hovedunderholdningsområderne. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen. Hotel er beliggende nogle få skridt fra havnen. Etablissementet har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Avena Resort & Spa Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra467krPr. nat

  Avena Resort & Spa Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Fatih cad. obagol mevkii, alanya / antalya 20 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Det charmerende hotel ligger i bydelen Obagöl ca. 2 km fra Alanyas bymidte. Her finder man et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Stranden finder man ca. 200 m væk, og man kommer hertil ved at gå over strandvejen. Der er endvidere omkring 120 minutters kørsel til lufthavnen. Herudover er der gode trafikale forbindelser i form af minibusser og taxier.Det familievenlige hotel hører til i den øvre middelklasse og er bygget i 2003. Det består af en hoved- og en sidebygning på henholdsvis 6 og 4 etager. Hotellet har 112 dobbeltværelser og 82 suiter samt en veludstyret foyer med døgnåben reception, 3 panoramaelevatorer, hotelsafe og vekselbørs samt garderobe. Til de videre faciliteter hører forretninger, en frisørsalon, en tv-stue, et spillerum samt flere konferencerum. Man kan desuden besøge den hyggelige bar og restauranten med ikke-ryger-afdeling. Herudover er der internetadgang på hotellet, ligesom der også tilbydes roomservice, vaskeservice og hjælp i tilfælde af sygdom. Uden for hotellet finder man en legeplads med miniklub samt gode parkeringsmuligheder.Værelserne og suiterne er smagfuldt indrettet med eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Hertil kommer telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, dobbeltseng, regulerbart klimaanlæg og radiator samt safeboks (mod betaling) og altan.På de udendørs arealer finder man 2 swimmingpools med børnebassin og poolbar. Herudover er der mulighed for at få massage og dyrke mange forskellige sportsaktiviteter såsom vandaerobic, bordtennis, aerobic, billard, boccia og bueskydning. For børn og voksne er der desuden et afvekslende aktivitetsprogram. Lokale firmaer udbyder forskellige vandsportsaktiviteter og på stranden kan man leje liggestole og parasoller. Den nærmeste golfbane ligger ca. 90 km væk.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Der er desuden mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Se mere
 • Diamore
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra273krPr. nat

  Diamorestars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah.atatürk cad. 58 - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder

  Beliggende i Alanya , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1997. Der er i alt 48 værelser på stedet. Ejendommen består af 48 dobbeltværelser og 4 suiter. Hotel ligger ideelt i centrum af byen. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel.

  Se mere
 • Xperia Kandelor Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra419krPr. nat

  Xperia Kandelor Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Ataturk cad. 903. sok. 15 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder

  Beliggende i Alanya / antalya , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1993. Hotel undergik en renovering i 2011. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 5 annekser. Annekset består af 5 etager. Ejendommen består af 98 værelser. Ejendommen består af 81 dobbeltværelser, 8 junior-suiter og 1 handicapvenligt værelse. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Xperia Saray Beach Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra722krPr. nat

  Xperia Saray Beach Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah ataturk cad 151 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Denne ejendom, der er bekvemt beliggende i Alanya / antalya} , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1999. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2011. Ejendommen består af 71 værelser. Ejendommen består af 60 dobbeltværelser og 1 handicapvenligt værelse. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Kleopatra Royal Palm Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra455krPr. nat

  Kleopatra Royal Palm Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Ataturk caddesi kizlarpinari mahallesi h.senli sok 3/a - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Alanya . Hotel blev bygget i 2003. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2011. Der er i alt 188 værelser på stedet. Ejendommen består af 133 dobbeltværelser, 53 suiter og 2 handicapvenlige værelser. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Hotel er indenfor en kort gåafstand fra byens hovedunderholdningsområder. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden. Hotel er beliggende nogle få minutter væk fra havnen. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  217  Hoteller - Alanya area
Side  1  af  22
 

Beskrivelse af destination

  Alanya er en kystby som ligger i provinsen Antalya, i middelhavsregionen i Tyrkiet. Takket være den priviligerede naturlige beliggenhed på en lille halvø i Middelhavet sammen med Tauro bjergene, Alanya har været en fæstning for mange imperier, blandt andre det ptolemæiske, det romerske, byzantinske og det osmanniske imperie. Blandt de vigtigste attraktioner i byen findes fæstningen Seljuk fra det XIII århundrede. som yderligere tilbyder en af de bedste udsigter ud over kysten. Regionen er et virkeligt paradis hvor du kan svømme, tage solbad og dyrke mange forskellige typer sport, som windsurf, vandski, sejllads og bjergbestigning. Yderligere kan du opleve det gamle maleriske kvarter (Kaleiçi) hvor du finder mange forskellige smalle og snoede gader, og der er også en smuk samling af gamle træhuse som ligger nær ved Alanyas gamle bymure. Du kan også besøge mange forskellige museer, Urtårnet, Adriano porten (som er tilbage fra året 130 efter kritsti fødsel) og smukke moskeer. Alanya vil overraske dig med de smukke naturlandskaber og den historiske kulturarv, oplev den!

De mest populære områder i  Alanya area

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination