Hoteller i Alanya area

Find på kortet
Hoteller - Alanya area

Alanya areaFra  33kr

Anbefalede hoteller - Alanya area

 • Blue Diamond Alya
  Fra242krPr. nat

  Blue Diamond Alyastars

  Alanya area, Alanya area , Obagol mah. ataturk cad 1 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 65 meninger fra rejsendeBaseret på 65 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1988. Hotel blev moderniseret i 2007. Der er i alt 93 værelser på stedet. Ejendommen består af 92 dobbeltværelser og 1 handicapvenligt værelse. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel har en avisskranke. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel tilbyder vaskeservice. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Ejendommen har kørestolsadgang. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Check-out er kl. . Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Artemis Princess
  Fra73krPr. nat

  Artemis Princessstars

  Alanya area, Alanya area , Dadaslar cad. obagol mevkii antalya 1 - Kort
  2,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 180 meninger fra rejsendeBaseret på 180 meninger fra rejsende

  Dette smagfuldt indrettede hotel ligger ved den tyrkiske riviera ca. 200 m fra den dejlige sandstrand. Hotellet ligger kun ca. 4 km fra Alanyas by- og turistcentrum med diverse diskoteker og er i øvrigt omgivet af talrige indkøbsmuligheder samt barer og restauranter. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige i nærheden. Antalyas lufthavn ligger ca. 135 km væk.Det moderne indrettede og klimatiserede strandhotel åbnede i år 2006. Det er på 5 etager og råder over 4 etager med i alt 119 værelser. Hotellet ligger i en sidegade og kan tilbyde sine gæster en vidunderlig terrasse, en storslået foyer med diverse elevatorer, en vekselbørs, en safeboks og en døgnåben reception. Derudover er der en tv-stue samt en restaurant. Naturligvis er der også mulighed for at bestille vasketøjsservice (mod betaling). Endelig har hotellet også en parkeringsplads.De hyggeligt indrettede værelser har alle eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Hertil kommer telefon, fjernsyn, radio og minibar. Værelserne har desuden dobbeltseng, klimaanlæg og altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man 2 swimmingpools, den ene med børnebassin, ligesom der også er liggestole og en pool-/snackbar. Som underholdning tilbydes der et aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Pegasos Royal
  Fra709krPr. nat

  Pegasos Royalstars

  Alanya area, Alanya area , Incekum mevkii avsallar kasabasi - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Hotel blev bygget i 2004. Hotel blev moderniseret i 2013. Ejendommen består af 416 værelser. Ejendommen består af 30 dobbeltværelser, 20 junior-suiter, 6 handicapvenlige værelser og 378 familierum. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Der findes aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Gæsterne kan handle i det handy minimarked efter sidste øjebliks fornødenheder eller glemte tandbørster. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Gæsterne kan slappe af på terrassen. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Der findes vaskeservice. For dem, der bor der i længere tid, er der et bekvemt møntvaskeri. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Check-out er kl. 12:00. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Der er sikkerhed 24 timer i døgnet. Hotel har piccolo-service. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Insula Resort & Spa
  Fra262krPr. nat

  Insula Resort & Spastars

  Alanya area, Alanya area , Telatiye mah.mustafa kemal bulvari 6 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 62 meninger fra rejsendeBaseret på 62 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2000. Hotel blev moderniseret i 2013. Der er i alt 294 værelser på stedet. Ejendommen består af 199 dobbeltværelser. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Der findes aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel har en avisskranke. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Hotel har mobiltelefondækning. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Gæsterne kan bruge roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Etablissementet har kørestolsadgang. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum. Check-out er kl. . Kæledyr er tilladt på området. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Kleopatra Develi Hotel
  Fra33krPr. nat

  Kleopatra Develi Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah. guzel yali cad. bebek sok. 3 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 42 meninger fra rejsendeBaseret på 42 meninger fra rejsende

  Hotel undergik en renovering i 2014. Der er i alt 30 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 30 dobbeltværelser. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er vekselkontor på området. Hotel har elevator. Hotel tilbyder roomservice. Der findes vaskeservice. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Hotel har kørestolsadgang. Check-out er kl. . Dette etablissement tillader kæledyr. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Eftalia Aytur Hotel
  Fra122krPr. nat

  Eftalia Aytur Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Gullerpinari mah.keykubat cad. saracoglu sok 1 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1986. Hotel blev moderniseret i 2012. Hotel annekser 3. Ejendommen består af hovedbygning med 5 annekser. Der er i alt 222 værelser på stedet. Ejendommen består af 103 dobbeltværelser og 4 handicapvenlige værelser. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Der findes en butik på området. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Gæsterne kan slappe af på terrassen. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Ejendommen har kørestolsadgang. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Check-out er kl. . Der er 24 timers sikkerhedKæledyr er tilladt på området. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Kleopatra Bavyera Hotel
  Fra33krPr. nat

  Kleopatra Bavyera Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah. guzel yali cad. bebek sok. - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 9 meninger fra rejsendeBaseret på 9 meninger fra rejsende

  The hotel is located in the Kleopatra Beach area to the west of Alanya and just 800m from the town centre. The famous beach is just 150m away.

  Se mere
 • Karat Hotel
  Fra111krPr. nat

  Karat Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah.ataturk bulvari 60 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 70 meninger fra rejsendeBaseret på 70 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1998. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2012. Ejendommen består af 59 værelser. Ejendommen består af 29 dobbeltværelser. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Hotel har en garderobe, hvor gæsterne kan opbevare vintertøj. Hotel har elevator. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Der findes vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Hotel har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Check-out er kl. . Piccolo-servicen giver ekstra bekvemmelighed. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Kleopatra Bebek Hotel
  Fra33krPr. nat

  Kleopatra Bebek Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah. guzel yali cad. bebek sokak 3 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 52 meninger fra rejsendeBaseret på 52 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1980. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2013. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 5 annekser. Ejendommen består af 43 værelser. Ejendommen består af . Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Hotel har elevator. Gæsterne kan bruge roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Hotel har kørestolsadgang. Check-out er kl. . Kæledyr er tilladt på området. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Drita Hotel
  Fra85krPr. nat

  Drita Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , D400 karayolu shell benzinligi yani,kargicak - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 357 meninger fra rejsendeBaseret på 357 meninger fra rejsende

  The hotel is located in Kargicak/Alanya. It is 140 km to Antalya Airport and 14 km to Alanya city center.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  97  Hoteller - Alanya area
Side  1  af  10
 

Beskrivelse af destination

  Alanya er en kystby som ligger i provinsen Antalya, i middelhavsregionen i Tyrkiet. Takket være den priviligerede naturlige beliggenhed på en lille halvø i Middelhavet sammen med Tauro bjergene, Alanya har været en fæstning for mange imperier, blandt andre det ptolemæiske, det romerske, byzantinske og det osmanniske imperie. Blandt de vigtigste attraktioner i byen findes fæstningen Seljuk fra det XIII århundrede. som yderligere tilbyder en af de bedste udsigter ud over kysten. Regionen er et virkeligt paradis hvor du kan svømme, tage solbad og dyrke mange forskellige typer sport, som windsurf, vandski, sejllads og bjergbestigning. Yderligere kan du opleve det gamle maleriske kvarter (Kaleiçi) hvor du finder mange forskellige smalle og snoede gader, og der er også en smuk samling af gamle træhuse som ligger nær ved Alanyas gamle bymure. Du kan også besøge mange forskellige museer, Urtårnet, Adriano porten (som er tilbage fra året 130 efter kritsti fødsel) og smukke moskeer. Alanya vil overraske dig med de smukke naturlandskaber og den historiske kulturarv, oplev den!

De mest populære områder i  Alanya area

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser