Hoteller i Alanya area

Find på kortet
Hoteller - Alanya area

Alanya areaFra  40kr

Anbefalede hoteller - Alanya area

 • Kleopatra Bebek Hotel
  Fra78krPr. nat

  Kleopatra Bebek Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah. guzel yali cad. bebek sokak 3 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Denne populære ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Alanya . Hotel blev bygget i 1980. Hotel undergik en renovering i 2013. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 5 annekser. Der er i alt 43 værelser på stedet. Ejendommen består af . Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Hotel er tæt på byens hovedunderholdningsområder. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden. Hotel er beliggende nogle få minutter væk fra havnen.

  Se mere
 • Tac Premier Hotel & Spa
  Fra384krPr. nat

  Tac Premier Hotel & Spastars

  Alanya area, Alanya area , Ataturk cad. saray mah. 158 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 238 meninger fra rejsendeBaseret på 238 meninger fra rejsende

  Beliggende i Alanya / antalya , tilbyder denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1990. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2010. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 5 annekser. Ejendommen består af 254 værelser. Ejendommen består af 215 dobbeltværelser og 2 handicapvenlige værelser. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Se mere
 • Grand Zaman Garden Hotel
  Fra422krPr. nat

  Grand Zaman Garden Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah ataturk cad 132 - Kort
  2,6/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 62 meninger fra rejsendeBaseret på 62 meninger fra rejsende

  This hotel is located in the centre of Alanya and it's only 150 m. away from the Kleopatra beach. It's only a couple minutes to the town and the recreation centre. The accessibility of public transport, such as taxi, busses and minibuses is available. It's 125 km away to Antalya airport.

  Se mere
 • Acar Hotel
  Fra196krPr. nat

  Acar Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Obagol mah. fatih cad. 13 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 167 meninger fra rejsendeBaseret på 167 meninger fra rejsende

  Denne ejendom er placeret i Alanya / antalya . Hotel blev bygget i 2003. Hotel blev moderniseret i 2015. Ejendommen består af 115 værelser. Ejendommen består af 75 dobbeltværelser, 29 treværelses rum og 11 familierum. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Hotel er tæt på byens hovedunderholdningsområder. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen. Hotel er beliggende nogle få skridt fra havnen. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • Eftalia Aqua Resort
  Fra327krPr. nat

  Eftalia Aqua Resortstars

  Alanya area, Alanya area , Merkez mah. akdeniz blv. turkler kasabasi 4 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 706 meninger fra rejsendeBaseret på 706 meninger fra rejsende

  The hotel is located 50m from the beach in a small town called Turkler approximately 18km from the well known resort of Alanya. Public transport is available from infront of the hotel.

  Se mere
 • Lonicera City Hotel
  Fra82krPr. nat

  Lonicera City Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah.m.akif ersoy cad. 29 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 20 meninger fra rejsendeBaseret på 20 meninger fra rejsende

  Denne ejendom er ligger bekvemt i Alanya / antalya . Hotel blev fuldstændig renoveret i 2013. Ejendommen består af 60 værelser. Ejendommen består af 40 dobbeltværelser. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Se mere
 • Anahtar Apart
  Fra56krPr. nat

  Anahtar Apartstars

  Alanya area, Alanya area , Kizlarpinari mah.ata.cad.anahtar cikmazi 1 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 68 meninger fra rejsendeBaseret på 68 meninger fra rejsende

  Denne ejendom, der er bekvemt placeret i Alanya , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1997. Der er i alt 37 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 37 lejligheder. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • White Gold Hotel & Spa
  Fra457krPr. nat

  White Gold Hotel & Spastars

  Alanya area, Alanya area , Obagol mevkii dadaslar cad. 2 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 152 meninger fra rejsendeBaseret på 152 meninger fra rejsende

  Beliggende i Alanya/antalya , er denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 2011. Der er i alt 173 værelser på stedet. Ejendommen består af 145 dobbeltværelser, 4 junior-suiter, 4 suiter og 2 handicapvenlige værelser. Hotel ligger midt i byen. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Alanya Princess Apart Hotel
  Fra98krPr. nat

  Alanya Princess Apart Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Guller pinari mahallesi ismi sokak 3 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 27 meninger fra rejsendeBaseret på 27 meninger fra rejsende

  Lejligheds-hotel blev bygget i 1991. Lejligheds-hotel blev moderniseret i 2008. Der er i alt 34 værelser på stedet. Ejendommen består af 31 lejligheder og 3 studio-lejligheder. Dette populære lejlighedshotel er det perfekte udgangspunkt for både forretningsrejsende og feriegæster. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Lejligheds-hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Nogle værelser har udsigt til Lejligheds-hotel's smukke have. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Ejendommen har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum. Check-out er kl. 01:00. Lejligheds-hotel tilvejebringer babysitter-service efter anmodning. Der er 24 timers sikkerhedDette etablissement tillader kæledyr. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Granada Luxury Resort & Spa
  Fra626krPr. nat

  Granada Luxury Resort & Spastars

  Alanya area, Alanya area , Alara turizm centre okurcular - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 504 meninger fra rejsendeBaseret på 504 meninger fra rejsende

  Beliggende i Alanya/antalya , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 2010. Ejendommen består af 598 værelser. Ejendommen består af 413 dobbeltværelser, 5 suiter og 6 handicapvenlige værelser. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  158  Hoteller - Alanya area
Side  1  af  16
 

Beskrivelse af destination

  Alanya er en kystby som ligger i provinsen Antalya, i middelhavsregionen i Tyrkiet. Takket være den priviligerede naturlige beliggenhed på en lille halvø i Middelhavet sammen med Tauro bjergene, Alanya har været en fæstning for mange imperier, blandt andre det ptolemæiske, det romerske, byzantinske og det osmanniske imperie. Blandt de vigtigste attraktioner i byen findes fæstningen Seljuk fra det XIII århundrede. som yderligere tilbyder en af de bedste udsigter ud over kysten. Regionen er et virkeligt paradis hvor du kan svømme, tage solbad og dyrke mange forskellige typer sport, som windsurf, vandski, sejllads og bjergbestigning. Yderligere kan du opleve det gamle maleriske kvarter (Kaleiçi) hvor du finder mange forskellige smalle og snoede gader, og der er også en smuk samling af gamle træhuse som ligger nær ved Alanyas gamle bymure. Du kan også besøge mange forskellige museer, Urtårnet, Adriano porten (som er tilbage fra året 130 efter kritsti fødsel) og smukke moskeer. Alanya vil overraske dig med de smukke naturlandskaber og den historiske kulturarv, oplev den!

De mest populære områder i  Alanya area

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser