Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Alanya area

Find på kortet
Hoteller - Alanya area

Alanya areaFra  58kr

Anbefalede hoteller - Alanya area

 • Lila Apart Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra57krPr. nat

  Lila Apart Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Guller pinari mahallesi sevimler sokak 5 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Beliggende i Alanya / antalya , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1997. Hotel undergik en renovering i 2007. Ejendommen består af 38 værelser. Ejendommen består af 38 lejligheder. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Hotel er en lille køretur fra lufthavnen. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Kleopatra Celine
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra551krPr. nat

  Kleopatra Celinestars

  Alanya area, Alanya area , Ataturk cad no 226 226 - Kort
   

  Denne populære ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Alanya / antalya . Hotel blev bygget i 1990. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2010. Der er i alt 67 værelser på stedet. Ejendommen består af 52 dobbeltværelser og 10 suiter. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Gæsterne vil sætte pris på Hotel 's nærhed til hovedunderholdningsområderne. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden. Hotel er beliggende nogle få skridt fra havnen.

  Se mere
 • Xperia Kandelor Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra182krPr. nat

  Xperia Kandelor Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Ataturk cad. 903. sok. 15 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder

  Denne ejendom, der er bekvemt beliggende i Alanya / antalya} , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1993. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2011. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 5 annekser. Annekset udgør 5 etager. Der er i alt 98 værelser på stedet. Ejendommen består af 81 dobbeltværelser, 8 junior-suiter og 1 handicapvenligt værelse. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Se mere
 • Wien Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra129krPr. nat

  Wien Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Keykubat cad. 107 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Beliggende i Alanya / antalya , er denne ejendom det perfekte udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1985. Hotel undergik en renovering i 2006. Der er i alt 51 værelser på stedet. Ejendommen består af 51 dobbeltværelser. Hotel ligger ideelt i centrum af byen. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel.

  Se mere
 • Diamore
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra65krPr. nat

  Diamorestars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah.atatürk cad. 58 - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af behagelige omgivelser i Alanya . Hotel blev bygget i 1997. Ejendommen består af 48 værelser. Ejendommen består af 48 dobbeltværelser og 4 suiter. Placeret i bymidten er Hotel bekvemt beliggende i forhold til resten af byen. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Kleopatra Bebek Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra73krPr. nat

  Kleopatra Bebek Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah. bebek sokak 5 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Denne ejendom er ligger bekvemt i Alanya . Hotel blev bygget i 1980. Hotel blev moderniseret i 2013. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 5 annekser. Ejendommen består af 43 værelser. Ejendommen består af . Hotel ligger tæt på centrum af byen. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Hotel er indenfor en kort gåafstand fra byens hovedunderholdningsområder. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen. Hotel er beliggende nogle få minutter væk fra havnen.

  Se mere
 • Kleopatra Bavyera Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra73krPr. nat

  Kleopatra Bavyera Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah. bebek sok. - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  The hotel is located in the Kleopatra Beach area to the west of Alanya and just 800m from the town centre. The famous beach is just 150m away.

  Se mere
 • Tac Premier Hotel & Spa
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra149krPr. nat

  Tac Premier Hotel & Spastars

  Alanya area, Alanya area , Ataturk cad. saray mah. 158 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Alanya / antalya . Hotel blev bygget i 1990. Hotel blev moderniseret i 2010. Hotel annekser 6. Ejendommen består af hovedbygning med 5 annekser. Ejendommen består af 254 værelser. Ejendommen består af 215 dobbeltværelser og 2 handicapvenlige værelser. Hotel ligger midt i byen. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen.

  Se mere
 • Riviera Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra212krPr. nat

  Riviera Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mahallesi guzelyali caddesi 32 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Denne populære ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Alanya / antalya . Hotel blev bygget i 1986. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2002. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 5 annekser. Ejendommen består af 181 værelser. Ejendommen består af . Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden.

  Se mere
 • Ozcan
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra70krPr. nat

  Ozcanstars

  Alanya area, Alanya area , Kizlarpinari mh. belen sk. 10 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Beliggende i Alanya , tilbyder denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 2004. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2013. Ejendommen består af 40 værelser. Ejendommen består af 28 dobbeltværelser og 12 treværelses rum. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Hotel er tæt på byens hovedunderholdningsområder. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden. Hotel er beliggende nogle få minutter væk fra havnen. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  57  Hoteller - Alanya area
Side  1  af  6
 

Beskrivelse af destination

  Alanya er en kystby som ligger i provinsen Antalya, i middelhavsregionen i Tyrkiet. Takket være den priviligerede naturlige beliggenhed på en lille halvø i Middelhavet sammen med Tauro bjergene, Alanya har været en fæstning for mange imperier, blandt andre det ptolemæiske, det romerske, byzantinske og det osmanniske imperie. Blandt de vigtigste attraktioner i byen findes fæstningen Seljuk fra det XIII århundrede. som yderligere tilbyder en af de bedste udsigter ud over kysten. Regionen er et virkeligt paradis hvor du kan svømme, tage solbad og dyrke mange forskellige typer sport, som windsurf, vandski, sejllads og bjergbestigning. Yderligere kan du opleve det gamle maleriske kvarter (Kaleiçi) hvor du finder mange forskellige smalle og snoede gader, og der er også en smuk samling af gamle træhuse som ligger nær ved Alanyas gamle bymure. Du kan også besøge mange forskellige museer, Urtårnet, Adriano porten (som er tilbage fra året 130 efter kritsti fødsel) og smukke moskeer. Alanya vil overraske dig med de smukke naturlandskaber og den historiske kulturarv, oplev den!

De mest populære områder i  Alanya area

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination