Hoteller i Alanya area

Find på kortet
Hoteller - Alanya area

Alanya areaFra  117kr

Anbefalede hoteller - Alanya area

 • Kleopatra Develi Hotel
  Fra165krPr. nat

  Kleopatra Develi Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah. guzel yali cad. bebek sok. 3 - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 38 meninger fra rejsendeBaseret på 38 meninger fra rejsende

  Beliggende i Alanya , er denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2014. Der er i alt 30 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 30 dobbeltværelser. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Hotel er indenfor en kort gåafstand fra byens hovedunderholdningsområder. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Kleopatra Bebek Hotel
  Fra165krPr. nat

  Kleopatra Bebek Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah. guzel yali cad. bebek sokak 3 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 50 meninger fra rejsendeBaseret på 50 meninger fra rejsende

  Denne populære ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Alanya . Hotel blev bygget i 1980. Hotel undergik en renovering i 2013. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 5 annekser. Der er i alt 43 værelser på stedet. Ejendommen består af . Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Hotel er tæt på byens hovedunderholdningsområder. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden. Hotel er beliggende nogle få minutter væk fra havnen.

  Se mere
 • Tac Premier Hotel & Spa
  Fra542krPr. nat

  Tac Premier Hotel & Spastars

  Alanya area, Alanya area , Ataturk cad. saray mah. 158 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 264 meninger fra rejsendeBaseret på 264 meninger fra rejsende

  Beliggende i Alanya / antalya , tilbyder denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1990. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2010. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 5 annekser. Ejendommen består af 254 værelser. Ejendommen består af 215 dobbeltværelser og 2 handicapvenlige værelser. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Se mere
 • Palmiye Park Apart
  Fra250krPr. nat

  Palmiye Park Apartstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah.mehmet akif ersoy cad. 23 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 19 meninger fra rejsendeBaseret på 19 meninger fra rejsende

  Denne ejendom er bekvemt placeret i Alanya/antalya . Hotel blev bygget i 1972. Hotel blev moderniseret i 2012. Der er i alt 36 værelser på stedet. Ejendommen består af 36 lejligheder. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Drita Hotel
  Fra594krPr. nat

  Drita Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , D400 karayolu shell benzinligi yani,kargicak - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 296 meninger fra rejsendeBaseret på 296 meninger fra rejsende

  The hotel is located in Kargicak/Alanya. It is 140 km to Antalya Airport and 14 km to Alanya city center.

  Se mere
 • Grand Okan Hotel
  Fra465krPr. nat

  Grand Okan Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah.ataturk bulvari - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 492 meninger fra rejsendeBaseret på 492 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1998. Hotel blev moderniseret i 2010. Ejendommen består af 155 værelser. Ejendommen består af 144 dobbeltværelser, 2 handicapvenlige værelser, 3 eksekutivværelser og 6 overordnede værelser. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Der findes aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er vekselkontor på området. Gæsterne kan bruge elevatoren. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Der er møntvaskeri til rådighed for længerevarende ophold. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan opbevare deres cykler på det bekvemme cykelopbevaringsområde. Hotel tilbyder cykellejeservice. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Gæsterne kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Hotel har overvåget parkering til gæsternes sikkerhed. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Der er sikkerhed 24 timer i døgnet. Der er piccolo-service. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Quattro Beach Spa & Resort Hotel
  Fra929krPr. nat

  Quattro Beach Spa & Resort Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Konakli mah.sahil sk. konakli / alanya 4 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Beliggende i Alanya , tilbyder denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 2014. Ejendommen består af 438 værelser. Ejendommen består af 355 dobbeltværelser, 4 suiter, 4 handicapvenlige værelser, 10 overordnede værelser og 65 familierum. Placeret i bymidten er Hotel bekvemt beliggende i forhold til resten af byen. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel. Etablissementet har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Incekum Beach Resort
  Fra817krPr. nat

  Incekum Beach Resortstars

  Alanya area, Alanya area , Incekum mevkii, yeni camii karsisi - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 315 meninger fra rejsendeBaseret på 315 meninger fra rejsende

  Denne ejendom, der er bekvemt placeret i Alanya / antalya , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 2004. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 3 annekser. Der er i alt 358 værelser på stedet. Ejendommen består af 232 dobbeltværelser og 1 handicapvenligt værelse. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Se mere
 • Kleopatra Bavyera Hotel
  Fra165krPr. nat

  Kleopatra Bavyera Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah. guzel yali cad. bebek sok. - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 6 meninger fra rejsendeBaseret på 6 meninger fra rejsende

  The hotel is located in the Kleopatra Beach area to the west of Alanya and just 800m from the town centre. The famous beach is just 150m away.

  Se mere
 • Doris Aytur Hotel
  Fra179krPr. nat

  Doris Aytur Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Cumhuriyet mah. dort yol - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 88 meninger fra rejsendeBaseret på 88 meninger fra rejsende

  Beliggende i Mahmutlar / alanya , er denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1994. Hotel blev moderniseret i 2010. Ejendommen består af 154 værelser. Ejendommen består af 154 enkeltværelser, 154 dobbeltværelser og 154 treværelses rum. Hotel ligger midt i byen. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  196  Hoteller - Alanya area
Side  1  af  20
 

Beskrivelse af destination

  Alanya er en kystby som ligger i provinsen Antalya, i middelhavsregionen i Tyrkiet. Takket være den priviligerede naturlige beliggenhed på en lille halvø i Middelhavet sammen med Tauro bjergene, Alanya har været en fæstning for mange imperier, blandt andre det ptolemæiske, det romerske, byzantinske og det osmanniske imperie. Blandt de vigtigste attraktioner i byen findes fæstningen Seljuk fra det XIII århundrede. som yderligere tilbyder en af de bedste udsigter ud over kysten. Regionen er et virkeligt paradis hvor du kan svømme, tage solbad og dyrke mange forskellige typer sport, som windsurf, vandski, sejllads og bjergbestigning. Yderligere kan du opleve det gamle maleriske kvarter (Kaleiçi) hvor du finder mange forskellige smalle og snoede gader, og der er også en smuk samling af gamle træhuse som ligger nær ved Alanyas gamle bymure. Du kan også besøge mange forskellige museer, Urtårnet, Adriano porten (som er tilbage fra året 130 efter kritsti fødsel) og smukke moskeer. Alanya vil overraske dig med de smukke naturlandskaber og den historiske kulturarv, oplev den!

De mest populære områder i  Alanya area

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser