Hoteller i Alanya area

Find på kortet
Hoteller - Alanya area

Alanya areaFra  70kr

Anbefalede hoteller - Alanya area

 • Incekum Beach Resort
  Fra496krPr. nat

  Incekum Beach Resortstars

  Alanya area, Alanya area , Incekum mevkii, yeni camii karsisi - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 398 meninger fra rejsendeBaseret på 398 meninger fra rejsende

  Denne ejendom, der er bekvemt placeret i Alanya / antalya , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 2004. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 3 annekser. Der er i alt 358 værelser på stedet. Ejendommen består af 232 dobbeltværelser og 1 handicapvenligt værelse. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Se mere
 • Grand Okan Hotel
  Fra392krPr. nat

  Grand Okan HotelstarsGreenProgram Icon

  Alanya area, Alanya area , Saray mah.ataturk bulvari - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 505 meninger fra rejsendeBaseret på 505 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1998. Hotel blev moderniseret i 2010. Ejendommen består af 155 værelser. Ejendommen består af 144 dobbeltværelser, 2 handicapvenlige værelser, 3 eksekutivværelser og 6 overordnede værelser. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Der findes aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er vekselkontor på området. Gæsterne kan bruge elevatoren. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Der er møntvaskeri til rådighed for længerevarende ophold. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan opbevare deres cykler på det bekvemme cykelopbevaringsområde. Hotel tilbyder cykellejeservice. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Gæsterne kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Hotel har overvåget parkering til gæsternes sikkerhed. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Der er sikkerhed 24 timer i døgnet. Der er piccolo-service. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Aska Just In Beach
  Fra588krPr. nat

  Aska Just In Beachstars

  Alanya area, Alanya area , Incekum avsallar alanya - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 79 meninger fra rejsendeBaseret på 79 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1996. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2006. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 5 annekser. Ejendommen består af 248 værelser. Ejendommen består af 238 dobbeltværelser og 10 suiter. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Der findes aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel har en butik til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Hotel har mobiltelefondækning. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Der findes vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Etablissementet har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Check-out er kl. . Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Hatipoglu Beach Hotel
  Fra271krPr. nat

  Hatipoglu Beach Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mahallesi guzelyali caddesi 1 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 58 meninger fra rejsendeBaseret på 58 meninger fra rejsende

  Beliggende i Alanya , tilbyder denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1998. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2005. Ejendommen består af 70 værelser. Ejendommen består af 70 dobbeltværelser. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • Kleopatra Develi Hotel
  Fra113krPr. nat

  Kleopatra Develi Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah. guzel yali cad. bebek sok. 3 - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 39 meninger fra rejsendeBaseret på 39 meninger fra rejsende

  Beliggende i Alanya , er denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2014. Der er i alt 30 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 30 dobbeltværelser. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Hotel er indenfor en kort gåafstand fra byens hovedunderholdningsområder. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Kleopatra Bavyera Hotel
  Fra113krPr. nat

  Kleopatra Bavyera Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah. guzel yali cad. bebek sok. - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 7 meninger fra rejsendeBaseret på 7 meninger fra rejsende

  The hotel is located in the Kleopatra Beach area to the west of Alanya and just 800m from the town centre. The famous beach is just 150m away.

  Se mere
 • Kleopatra Bebek Hotel
  Fra113krPr. nat

  Kleopatra Bebek Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah. guzel yali cad. bebek sokak 3 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 50 meninger fra rejsendeBaseret på 50 meninger fra rejsende

  Denne populære ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Alanya . Hotel blev bygget i 1980. Hotel undergik en renovering i 2013. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 5 annekser. Der er i alt 43 værelser på stedet. Ejendommen består af . Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Hotel er tæt på byens hovedunderholdningsområder. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden. Hotel er beliggende nogle få minutter væk fra havnen.

  Se mere
 • Tac Premier Hotel & Spa
  Fra376krPr. nat

  Tac Premier Hotel & Spastars

  Alanya area, Alanya area , Ataturk cad. saray mah. 158 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 276 meninger fra rejsendeBaseret på 276 meninger fra rejsende

  Beliggende i Alanya / antalya , tilbyder denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1990. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2010. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 5 annekser. Ejendommen består af 254 værelser. Ejendommen består af 215 dobbeltværelser og 2 handicapvenlige værelser. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Se mere
 • Club Aqua Plaza
  Fra351krPr. nat

  Club Aqua Plazastars

  Alanya area, Alanya area , Alara turizm merkezi, karaburun mevkii - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 155 meninger fra rejsendeBaseret på 155 meninger fra rejsende

  The hotel is located by the beach on the main road between Alanya and Manavgat in an area known as Alara. There are public transport links within a few metres of the hotel and Antalya Airport is 90km away.

  Se mere
 • Club Dizalya
  Fra457krPr. nat

  Club Dizalyastars

  Alanya area, Alanya area , Kulak mevkii - Kort
   

  Denne ejendom er ligger bekvemt i Konakli-alanya / antalya . Hotel blev bygget i 1999. Hotel undergik en renovering i 2008. Der er i alt 196 værelser på stedet. Ejendommen består af 170 dobbeltværelser, 26 villaer og 1 handicapvenligt værelse. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen. Hotel har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  184  Hoteller - Alanya area
Side  1  af  19
 

Beskrivelse af destination

  Alanya er en kystby som ligger i provinsen Antalya, i middelhavsregionen i Tyrkiet. Takket være den priviligerede naturlige beliggenhed på en lille halvø i Middelhavet sammen med Tauro bjergene, Alanya har været en fæstning for mange imperier, blandt andre det ptolemæiske, det romerske, byzantinske og det osmanniske imperie. Blandt de vigtigste attraktioner i byen findes fæstningen Seljuk fra det XIII århundrede. som yderligere tilbyder en af de bedste udsigter ud over kysten. Regionen er et virkeligt paradis hvor du kan svømme, tage solbad og dyrke mange forskellige typer sport, som windsurf, vandski, sejllads og bjergbestigning. Yderligere kan du opleve det gamle maleriske kvarter (Kaleiçi) hvor du finder mange forskellige smalle og snoede gader, og der er også en smuk samling af gamle træhuse som ligger nær ved Alanyas gamle bymure. Du kan også besøge mange forskellige museer, Urtårnet, Adriano porten (som er tilbage fra året 130 efter kritsti fødsel) og smukke moskeer. Alanya vil overraske dig med de smukke naturlandskaber og den historiske kulturarv, oplev den!

De mest populære områder i  Alanya area

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser