Hoteller i Alanya area

Find på kortet
Hoteller - Alanya area

Alanya areaFra  37kr

Anbefalede hoteller - Alanya area

 • Monart City
  Fra391krPr. nat

  Monart Citystars

  Alanya area, Alanya area , Cumhuriyet mah. ahmet tokus blv. 169 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 241 meninger fra rejsendeBaseret på 241 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1989. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2011. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 6 annekser. Ejendommen består af 181 værelser. Ejendommen består af 176 dobbeltværelser og 1 handicapvenligt værelse. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Der er vekselkontor på området. Hotel har elevator. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Der findes vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum.

  Se mere
 • Grand Kaptan
  Fra527krPr. nat

  Grand Kaptanstars

  Alanya area, Alanya area , Obagol mevkii tosmur s/n - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1991. Hotel undergik en renovering i 2011. Der er i alt 334 værelser på stedet. Ejendommen består af 4 handicapvenlige værelser. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Der findes aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Hotel har elevator. Der findes et handy minimarked på området til eventuelle sidste øjebliks fornødenheder, hurtige snacks eller glemte tandbørster. Hotel har en butik til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Gæsterne kan slappe af på terrassen. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan opbevare deres cykler på det bekvemme cykelopbevaringsområde. Hotel tilbyder cykellejeservice. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Der er overvåget parkering til gæsternes sikkerhed. Hotel tilbyder aviser hver dag. Der er 24 timers sikkerhedHotel har piccolo-service.

  Se mere
 • Xperia Kandelor Hotel
  Fra298krPr. nat

  Xperia Kandelor Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Ataturk cad. 903. sok. 15 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 104 meninger fra rejsendeBaseret på 104 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1993. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2011. Hotel annekser 1. Ejendommen består af hovedbygning med 5 annekser. Annekset har 5 etager. Ejendommen består af 98 værelser. Ejendommen består af 81 dobbeltværelser, 8 junior-suiter og 1 handicapvenligt værelse. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Der er vekselkontor på området. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Der findes en butik på området. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan bruge roomservice. Der findes vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Der er sikkerhed 24 timer i døgnet.

  Se mere
 • Krizantem
  Fra254krPr. nat

  Krizantemstars

  Alanya area, Alanya area , Obagol mevkii s/n - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 139 meninger fra rejsendeBaseret på 139 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1991. Hotel blev moderniseret i 2004. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 6 annekser. Der er i alt 213 værelser på stedet. Ejendommen består af 185 dobbeltværelser, 28 suiter og 2 handicapvenlige værelser. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Der findes aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Der er vekselkontor på området. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Hotel har elevator. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Der findes vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum.

  Se mere
 • Gardenia Hotel
  Fra288krPr. nat

  Gardenia Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah.guzelyali cad. 38 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 132 meninger fra rejsendeBaseret på 132 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1987. Hotel undergik en renovering i 2012. Ejendommen består af 119 værelser. Ejendommen består af 118 dobbeltværelser og 1 handicapvenligt værelse. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Hotel har elevator. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Der findes vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Ejendommen har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed.

  Se mere
 • Botanik Hotel & Resort
  Fra921krPr. nat

  Botanik Hotel & Resortstars

  Alanya area, Alanya area , Okurcalar kasabasi, karaburun mevkii, s/n - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 244 meninger fra rejsendeBaseret på 244 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1988. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2004. Der er i alt 474 værelser på stedet. Ejendommen består af 415 dobbeltværelser, 6 handicapvenlige værelser og 26 familierum. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Gæsterne kan bruge elevatoren. Der er en avisskranke på området. Hotel har et handy minimarked til sidste øjebliks fornødenheder eller glemte tandbørster. Hotel har en butik til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Hotel har en terrasse, som gæsterne kan nyde godt af. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Der findes vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Hotel tilbyder cykellejeservice. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af biludlejningsservice på stedet. Hotel har overvåget parkering til gæsternes sikkerhed. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Hotel tilbyder 24 timers sikkerhed. Hotel har piccolo-service.

  Se mere
 • Wien Hotel
  Fra101krPr. nat

  Wien Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Keykubat cad. 107 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 41 meninger fra rejsendeBaseret på 41 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1985. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2006. Der er i alt 51 værelser på stedet. Ejendommen består af 51 dobbeltværelser. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel tilbyder vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen .

  Se mere
 • Kleopatra Remi Hotel
  Fra288krPr. nat

  Kleopatra Remi Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Guzelyali cad nergis sok no 10 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 73 meninger fra rejsendeBaseret på 73 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger i et rekreativt område i Alanya kun ca. 150 m fra Kleopatra-stranden. I de umiddelbare omgivelser finder man utallige indkøbsmuligheder, restauranter og barer samt en forbindelse med offentlig transport. Blot 1 km væk ligger byens centrum, hvor man finder et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Lufthavnen Antalya ligger ca. 125 km fra hotellet.Komplekset består af 2 5-etagers bygninger med i alt 83 dobbeltværelser. I hotellets foyer er der en reception med safebokse og vekselbørs. Herudover rummer bygningen en frisørsalon, en bar og en tv-stue, ligesom der naturligvis er mulighed for at bestille vaskeservice.De tiltalende og klimatiserede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, tv, safeboks og altan. Værelserne i blok B er desuden indrettet med væg-til-væg tæpper og en radio.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med liggestole. Herudover er der en sauna, et dampbad og et fitness-studie, ligesom der er mulighed for at få massage og spille billard (mod betaling). Gennem lokale firmaer er der mulighed for at prøve kræfter med sportsaktiviteter som f.eks. et væld af vandsportsgrene og tennis (6 offentlige tennisbaner (2 tartan-, 2 grus- og 2 hard court-baner), projektørbelysning, tennisketsjere og bolde). Endvidere sørger diverse aftenarrangementer for underholdning og afveksling.orgenmaden såvel som aftensmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Katya Hotel
  Fra300krPr. nat

  Katya Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Göl mah. atatürk cad. n/a - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1996. Hotel blev moderniseret i 2011. Der er i alt 273 værelser på stedet. Ejendommen består af 243 dobbeltværelser, 2 handicapvenlige værelser og 28 familierum. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Hotel har en garderobe, hvor gæsterne kan opbevare vintertøj. Gæsterne kan bruge elevatoren. Hotel har en butik til gæsternes bekvemmelighed. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Der findes vaskeservice. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Hotel tilbyder en nyttig cykellejeservice. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed.

  Se mere
 • Aska Just In Beach
  Fra675krPr. nat

  Aska Just In Beachstars

  Alanya area, Alanya area , Incekum mevkii avsallar kasabasi - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 95 meninger fra rejsendeBaseret på 95 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1996. Hotel blev moderniseret i 2006. Hotel annekser 76. Ejendommen består af hovedbygning med 5 annekser. Ejendommen består af 248 værelser. Ejendommen består af 238 dobbeltværelser og 10 suiter. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Der er vekselkontor på området. Gæsterne kan bruge elevatoren. Der findes en butik på området. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Hotel tilbyder vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Der findes parkeringspladser på stedet. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  162  Hoteller - Alanya area
Side  1  af  17
 

Beskrivelse af destination

  Alanya er en kystby som ligger i provinsen Antalya, i middelhavsregionen i Tyrkiet. Takket være den priviligerede naturlige beliggenhed på en lille halvø i Middelhavet sammen med Tauro bjergene, Alanya har været en fæstning for mange imperier, blandt andre det ptolemæiske, det romerske, byzantinske og det osmanniske imperie. Blandt de vigtigste attraktioner i byen findes fæstningen Seljuk fra det XIII århundrede. som yderligere tilbyder en af de bedste udsigter ud over kysten. Regionen er et virkeligt paradis hvor du kan svømme, tage solbad og dyrke mange forskellige typer sport, som windsurf, vandski, sejllads og bjergbestigning. Yderligere kan du opleve det gamle maleriske kvarter (Kaleiçi) hvor du finder mange forskellige smalle og snoede gader, og der er også en smuk samling af gamle træhuse som ligger nær ved Alanyas gamle bymure. Du kan også besøge mange forskellige museer, Urtårnet, Adriano porten (som er tilbage fra året 130 efter kritsti fødsel) og smukke moskeer. Alanya vil overraske dig med de smukke naturlandskaber og den historiske kulturarv, oplev den!

De mest populære områder i  Alanya area

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser