Hoteller i Alanya area

Find på kortet
Hoteller - Alanya area

Alanya areaFra  23kr

Anbefalede hoteller - Alanya area

 • Katya Hotel
  Fra248krPr. nat

  Katya Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Göl mah. atatürk cad. n/a - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1996. Hotel blev moderniseret i 2011. Der er i alt 273 værelser på stedet. Ejendommen består af 243 dobbeltværelser, 2 handicapvenlige værelser og 28 familierum. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Hotel har en garderobe, hvor gæsterne kan opbevare vintertøj. Gæsterne kan bruge elevatoren. Hotel har en butik til gæsternes bekvemmelighed. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Der findes vaskeservice. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Hotel tilbyder en nyttig cykellejeservice. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed.

  Se mere
 • Annabella Diamond Hotel & Spa
  Fra269krPr. nat

  Annabella Diamond Hotel & Spastars

  Alanya area, Alanya area , Incekum mevkii avsallar - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 580 meninger fra rejsendeBaseret på 580 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1993. Hotel blev moderniseret i 2012. Ejendommen består af 229 værelser. Ejendommen udgøres af . Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Der findes aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Hotel har elevator. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Hotel tilbyder roomservice. Der findes vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område.

  Se mere
 • Krizantem
  Fra224krPr. nat

  Krizantemstars

  Alanya area, Alanya area , Obagol mevkii s/n - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1991. Hotel blev moderniseret i 2004. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 6 annekser. Der er i alt 213 værelser på stedet. Ejendommen består af 185 dobbeltværelser, 28 suiter og 2 handicapvenlige værelser. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Der findes aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Der er vekselkontor på området. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Hotel har elevator. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Der findes vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum.

  Se mere
 • Artemis Princess
  Fra73krPr. nat

  Artemis Princessstars

  Alanya area, Alanya area , Oba göl mevkii dadaslar cad. 1 - Kort
  2,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 181 meninger fra rejsendeBaseret på 181 meninger fra rejsende

  Dette smagfuldt indrettede hotel ligger ved den tyrkiske riviera ca. 200 m fra den dejlige sandstrand. Hotellet ligger kun ca. 4 km fra Alanyas by- og turistcentrum med diverse diskoteker og er i øvrigt omgivet af talrige indkøbsmuligheder samt barer og restauranter. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige i nærheden. Antalyas lufthavn ligger ca. 135 km væk.Det moderne indrettede og klimatiserede strandhotel åbnede i år 2006. Det er på 5 etager og råder over 4 etager med i alt 119 værelser. Hotellet ligger i en sidegade og kan tilbyde sine gæster en vidunderlig terrasse, en storslået foyer med diverse elevatorer, en vekselbørs, en safeboks og en døgnåben reception. Derudover er der en tv-stue samt en restaurant. Naturligvis er der også mulighed for at bestille vasketøjsservice (mod betaling). Endelig har hotellet også en parkeringsplads.De hyggeligt indrettede værelser har alle eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Hertil kommer telefon, fjernsyn, radio og minibar. Værelserne har desuden dobbeltseng, klimaanlæg og altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man 2 swimmingpools, den ene med børnebassin, ligesom der også er liggestole og en pool-/snackbar. Som underholdning tilbydes der et aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Insula Resort & Spa
  Fra243krPr. nat

  Insula Resort & Spastars

  Alanya area, Alanya area , Telatiye mah.mustafa kemal bulvari 6 - Kort
   

  Hotel blev bygget i 2000. Hotel undergik en renovering i 2013. Der er i alt 294 værelser på stedet. Ejendommen består af 199 dobbeltværelser. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Der er vekselkontor på området. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Gæsterne kan bruge elevatoren. Der er en avisskranke på området. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Der findes vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum.

  Se mere
 • Galeri Resort Hotel
  Fra326krPr. nat

  Galeri Resort Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Alara turizm merkezi - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 195 meninger fra rejsendeBaseret på 195 meninger fra rejsende

  The Hotel faces the sapphire blue Mediterranean Sea 90 m from its on private golden beach on the beautiful Turkish Riviera. This impressive all-inclusive hotel is situated in Okurcalar within walking distance to the Centrum and just 35 km from Alanya centre.Antalya Airport is 90 km from the hotel.

  Se mere
 • Incekum Beach Resort
  Fra307krPr. nat

  Incekum Beach Resortstars

  Alanya area, Alanya area , Incekum mevkii, yeni camii karsisi - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 515 meninger fra rejsendeBaseret på 515 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2004. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 3 annekser. Ejendommen består af 358 værelser. Ejendommen består af 232 dobbeltværelser og 1 handicapvenligt værelse. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Der er vekselkontor på området. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Gæsterne kan bruge elevatoren. Der findes en butik på området. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel tilbyder vaskeservice. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum.

  Se mere
 • Kleopatra Develi Hotel
  Fra23krPr. nat

  Kleopatra Develi Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah. guzel yali cad. bebek sok. 3 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 42 meninger fra rejsendeBaseret på 42 meninger fra rejsende

  Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2014. Der er i alt 30 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 30 dobbeltværelser. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Hotel har elevator. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Gæsterne kan bruge roomservice. Hotel tilbyder vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen .

  Se mere
 • Eftalia Aytur Hotel
  Fra99krPr. nat

  Eftalia Aytur Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Gullerpinari mah.keykubat cad. saracoglu sok 1 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1986. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2012. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 5 annekser. Der er i alt 222 værelser på stedet. Ejendommen består af 103 dobbeltværelser og 4 handicapvenlige værelser. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Der findes aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Der er vekselkontor på området. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Der findes en butik på området. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Gæsterne kan slappe af på terrassen. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Hotel tilbyder 24 timers sikkerhed.

  Se mere
 • Kleopatra Bavyera Hotel
  Fra23krPr. nat

  Kleopatra Bavyera Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah. guzel yali cad. bebek sok. - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 9 meninger fra rejsendeBaseret på 9 meninger fra rejsende

  The hotel is located in the Kleopatra Beach area to the west of Alanya and just 800m from the town centre. The famous beach is just 150m away.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  89  Hoteller - Alanya area
Side  1  af  9
 

Beskrivelse af destination

  Alanya er en kystby som ligger i provinsen Antalya, i middelhavsregionen i Tyrkiet. Takket være den priviligerede naturlige beliggenhed på en lille halvø i Middelhavet sammen med Tauro bjergene, Alanya har været en fæstning for mange imperier, blandt andre det ptolemæiske, det romerske, byzantinske og det osmanniske imperie. Blandt de vigtigste attraktioner i byen findes fæstningen Seljuk fra det XIII århundrede. som yderligere tilbyder en af de bedste udsigter ud over kysten. Regionen er et virkeligt paradis hvor du kan svømme, tage solbad og dyrke mange forskellige typer sport, som windsurf, vandski, sejllads og bjergbestigning. Yderligere kan du opleve det gamle maleriske kvarter (Kaleiçi) hvor du finder mange forskellige smalle og snoede gader, og der er også en smuk samling af gamle træhuse som ligger nær ved Alanyas gamle bymure. Du kan også besøge mange forskellige museer, Urtårnet, Adriano porten (som er tilbage fra året 130 efter kritsti fødsel) og smukke moskeer. Alanya vil overraske dig med de smukke naturlandskaber og den historiske kulturarv, oplev den!

De mest populære områder i  Alanya area

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser