Hoteller i Alanya area

Find på kortet
Hoteller - Alanya area

Alanya areaFra  28kr

Anbefalede hoteller - Alanya area

 • Incekum Beach Resort
  Fra335krPr. nat

  Incekum Beach Resortstars

  Alanya area, Alanya area , Incekum mevkii, yeni camii karsisi - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 500 meninger fra rejsendeBaseret på 500 meninger fra rejsende

  Denne ejendom, der er bekvemt placeret i Alanya / antalya , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 2004. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 3 annekser. Der er i alt 358 værelser på stedet. Ejendommen består af 232 dobbeltværelser og 1 handicapvenligt værelse. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Se mere
 • Annabella Diamond Hotel & Spa
  Fra457krPr. nat

  Annabella Diamond Hotel & Spastars

  Alanya area, Alanya area , Incekum mevkii avsallar - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 539 meninger fra rejsendeBaseret på 539 meninger fra rejsende

  Denne ejendom, der er bekvemt beliggende i Alanya / antalya} , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1993. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2012. Der er i alt 229 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af . Hotel har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge elevatoren. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Hotel har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum. Check-out er kl. . Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af biludlejningsservice på stedet. Dette etablissement tillader kæledyr. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Hatipoglu Beach Hotel
  Fra163krPr. nat

  Hatipoglu Beach Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mahallesi guzelyali caddesi 1 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 62 meninger fra rejsendeBaseret på 62 meninger fra rejsende

  Beliggende i Alanya , tilbyder denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1998. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2005. Ejendommen består af 70 værelser. Ejendommen består af 70 dobbeltværelser. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • Kleopatra Develi Hotel
  Fra28krPr. nat

  Kleopatra Develi Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah. guzel yali cad. bebek sok. 3 - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 40 meninger fra rejsendeBaseret på 40 meninger fra rejsende

  Beliggende i Alanya , er denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2014. Der er i alt 30 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 30 dobbeltværelser. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Hotel er indenfor en kort gåafstand fra byens hovedunderholdningsområder. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Eftalia Aytur Hotel
  Fra84krPr. nat

  Eftalia Aytur Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Gullerpinari mah.keykubat cad. saracoglu sok 1 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 425 meninger fra rejsendeBaseret på 425 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1986. Hotel blev moderniseret i 2012. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 5 annekser. Der er i alt 222 værelser på stedet. Ejendommen består af 103 dobbeltværelser og 4 handicapvenlige værelser. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Der er vekselkontor på området. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Etablissementet har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Check-out er kl. . Dette etablissement tillader kæledyr. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Elite Orkide Suite Hotel
  Fra87krPr. nat

  Elite Orkide Suite Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah yunus emre cad. 34/a - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 81 meninger fra rejsendeBaseret på 81 meninger fra rejsende

  This hotel is located in the center of Alanya, just 360 m away from the Kleopatra Beach which is one of the world's famous beaches.All the rooms decorated with comfortable furniture.

  Se mere
 • Kleopatra Bebek Hotel
  Fra33krPr. nat

  Kleopatra Bebek Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah. guzel yali cad. bebek sokak 3 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 50 meninger fra rejsendeBaseret på 50 meninger fra rejsende

  Denne populære ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Alanya . Hotel blev bygget i 1980. Hotel undergik en renovering i 2013. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 5 annekser. Der er i alt 43 værelser på stedet. Ejendommen består af . Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Hotel er tæt på byens hovedunderholdningsområder. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden. Hotel er beliggende nogle få minutter væk fra havnen.

  Se mere
 • Tac Premier Hotel & Spa
  Fra259krPr. nat

  Tac Premier Hotel & Spastars

  Alanya area, Alanya area , Ataturk cad. saray mah. 158 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 289 meninger fra rejsendeBaseret på 289 meninger fra rejsende

  Beliggende i Alanya / antalya , tilbyder denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1990. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2010. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 5 annekser. Ejendommen består af 254 værelser. Ejendommen består af 215 dobbeltværelser og 2 handicapvenlige værelser. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Se mere
 • Club Aqua Plaza
  Fra272krPr. nat

  Club Aqua Plazastars

  Alanya area, Alanya area , Alara turizm merkezi, karaburun mevkii - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 168 meninger fra rejsendeBaseret på 168 meninger fra rejsende

  The hotel is located by the beach on the main road between Alanya and Manavgat in an area known as Alara. There are public transport links within a few metres of the hotel and Antalya Airport is 90km away.

  Se mere
 • Savk
  Fra163krPr. nat

  Savkstars

  Alanya area, Alanya area , Atatürk caddesi saray mahallesi 147 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 57 meninger fra rejsendeBaseret på 57 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1990. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2010. Der er i alt 60 værelser på stedet. Ejendommen består af 60 dobbeltværelser. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Hotel har elevator. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Hotel tilbyder vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Hotel har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum. Check-out er kl. . Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  163  Hoteller - Alanya area
Side  1  af  17
 

Beskrivelse af destination

  Alanya er en kystby som ligger i provinsen Antalya, i middelhavsregionen i Tyrkiet. Takket være den priviligerede naturlige beliggenhed på en lille halvø i Middelhavet sammen med Tauro bjergene, Alanya har været en fæstning for mange imperier, blandt andre det ptolemæiske, det romerske, byzantinske og det osmanniske imperie. Blandt de vigtigste attraktioner i byen findes fæstningen Seljuk fra det XIII århundrede. som yderligere tilbyder en af de bedste udsigter ud over kysten. Regionen er et virkeligt paradis hvor du kan svømme, tage solbad og dyrke mange forskellige typer sport, som windsurf, vandski, sejllads og bjergbestigning. Yderligere kan du opleve det gamle maleriske kvarter (Kaleiçi) hvor du finder mange forskellige smalle og snoede gader, og der er også en smuk samling af gamle træhuse som ligger nær ved Alanyas gamle bymure. Du kan også besøge mange forskellige museer, Urtårnet, Adriano porten (som er tilbage fra året 130 efter kritsti fødsel) og smukke moskeer. Alanya vil overraske dig med de smukke naturlandskaber og den historiske kulturarv, oplev den!

De mest populære områder i  Alanya area

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser