Hoteller i Alanya area

Find på kortet
Hoteller - Alanya area

Alanya areaFra  32kr

Anbefalede hoteller - Alanya area

 • Haydarpasha Palace
  Fra596krPr. nat

  Haydarpasha Palacestars

  Alanya area, Alanya area , Türkler mah.kargi çiftlik sk. 1 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 255 meninger fra rejsendeBaseret på 255 meninger fra rejsende

  Der er i alt 496 værelser på stedet. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Hotel har elevator. Der findes et handy minimarked på området til eventuelle sidste øjebliks fornødenheder, hurtige snacks eller glemte tandbørster. Der findes en butik på området. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Hotel har en terrasse, som gæsterne kan nyde godt af. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Der er møntvaskeri til rådighed for længerevarende ophold. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Etablissementet har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Hotel tilvejebringer babysitter-service efter anmodning. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af biludlejningsservice på stedet. Gæsterne kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Der er 24 timers sikkerhedHotel har piccolo-service.

  Se mere
 • Alan Xafira Deluxe Resort & Spa
  Fra312krPr. nat

  Alan Xafira Deluxe Resort & Spastars

  Alanya area, Alanya area , Türkler kasabasi kargi ciftligi mevkii - Kort
  2,7/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1135 meninger fra rejsendeBaseret på 1135 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2013. Der er i alt 803 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 8 handicapvenlige værelser. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Der er vekselkontor på området. Hotel har elevator. Hotel har en avisskranke. Hotel har et handy minimarked til sidste øjebliks fornødenheder eller glemte tandbørster. Hotel har en butik til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Gæsterne kan slappe af på terrassen. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Gæsterne kan bruge roomservice. Hotel tilbyder vaskeservice. For dem, der bor der i længere tid, er der et bekvemt møntvaskeri. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Gæsterne kan bruge Hotel 's cykellejeservice. Der findes parkeringspladser på stedet. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Der findes en babysitter-service efter anmodning til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af biludlejningsservice på stedet. Aviser tilbydes af Hotel hver dag. Der er 24 timers sikkerhedDer er piccolo-service.

  Se mere
 • Eftalia Holiday Village
  Fra303krPr. nat

  Eftalia Holiday Villagestars

  Alanya area, Alanya area , merkez mah. akdeniz blv 4 - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1060 meninger fra rejsendeBaseret på 1060 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2006. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2007. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 2 annekser. Der er i alt 425 værelser på stedet. Ejendommen består af 219 dobbeltværelser og 4 handicapvenlige værelser. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Der er en avisskranke på området. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Der findes vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Etablissementet har kørestolsadgang. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum.

  Se mere
 • Riviera Hotel
  Fra246krPr. nat

  Riviera Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mahallesi guzelyali caddesi 32 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Med sin beliggenhed i Alanya, er dette komfortable hotel optimalt for familier. Ejendommen, der putter sig indenfor 700 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet ligger 1. 1 kilometer fra de vigtigste offentlige transportforbindelser. Stedet ligger indenfor 100 meter fra den nærmeste strand. Der er i alt 181 soveværelser på Riviera Hotel. Denne ejendom blev fuldstændig moderniseret i 2002. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle de der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse, der findes i de offentlige områder. De rejsende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Kæledyr må ikke medbringes til Riviera Hotel. Rejsende der kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Gæster kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af Riviera Hotel. , Gæsterne kan få balance i krop og sjæl i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. , Stedet har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. og De underholdningsmuligheder, der er til rådighed, vil helt sikkert gøre indtryk på alle gæster. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • White Gold Hotel & Spa
  Fra301krPr. nat

  White Gold Hotel & Spastars

  Alanya area, Alanya area , Obagol mevkii dadaslar cad. 2 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 213 meninger fra rejsendeBaseret på 213 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel ligger i Alanya. Hotellet, der putter sig indenfor 4. 5 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet ligger 6. 0 kilometer fra de vigtigste offentlige transportforbindelser. Stedet ligger indenfor 50 meter fra den nærmeste strand. Der er i alt 173 værelser på stedet. Denne feriebolig blev etableret i 2011. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Receptionen er åben 24/7. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Alle gæsteværelser på dette handicapvenlige hotel, har adgang for kørestole. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. _x000D__x000D_Takket være sundheds- og wellness-services, er denne feriebolig ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. og Hotellet tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Long Beach Resort Hotel & Spa Deluxe
  Fra525krPr. nat

  Long Beach Resort Hotel & Spa Deluxestars

  Alanya area, Alanya area , Kargi cayi mevkii turkler beldesi - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1058 meninger fra rejsendeBaseret på 1058 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2010. Der er i alt 773 værelser på stedet. Ejendommen består af 554 dobbeltværelser, 7 suiter, 72 villaer, 8 handicapvenlige værelser og 132 familierum. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Hotel har elevator. Gæsterne kan slappe af med en avis, der fås i avisskranken. Hotel har et handy minimarked til sidste øjebliks fornødenheder eller glemte tandbørster. Hotel har en butik til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Hotel har en terrasse, som gæsterne kan nyde godt af. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Der findes vaskeservice. Der er møntvaskeri til rådighed for længerevarende ophold. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Hotel tilbyder en nyttig cykellejeservice. Der findes parkeringspladser på stedet. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Der er børnehave til gæsternes bekvemmelighed. Hotel tilvejebringer babysitter-service efter anmodning. Hotel tilbyder en biludlejningsservice. Hotel tilvejebringer et overvåget parkeringsareal til gæsterne. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Aviser tilbydes af Hotel hver dag. Hotel tilbyder 24 timers sikkerhed. Der er piccolo-service.

  Se mere
 • Kleopatra Bebek Hotel
  Fra32krPr. nat

  Kleopatra Bebek Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah. guzelyali cad. bebek 5 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 53 meninger fra rejsendeBaseret på 53 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1980. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2013. Hotel annekser 1. Ejendommen består af hovedbygning med 5 annekser. Der er i alt 43 værelser på stedet. Ejendommen består af . Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Der er vekselkontor på området. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed.

  Se mere
 • Grand Okan Hotel
  Fra244krPr. nat

  Grand Okan HotelstarsGreenProgram Icon

  Alanya area, Alanya area , Saray mah. ataturk bulvari - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 576 meninger fra rejsendeBaseret på 576 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel, som kan findes i Alanya, er en fantastisk mulighed for familier. Med en beliggenhed indenfor 1000 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af stedet. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra stedet. Den nærmeste strand ligger indenfor 50 meter fra ferieboligen. Stedet er indenfor 1000 meters gåafstand fra havnen. De 155 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Grand Okan Hotel blev fuldstændig renoveret i 2010. Hotellet tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Grand Okan Hotel har 24 timers åbent. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Stedet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 2 handicapvenligt gæsteværelse. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig. Der findes en parkeringsplads. Dette hotel har en minimal påvirkning på miljøet, takket være sin bæredygtige praksis. Gæster der bor i denne feriebolig kan benytte den transportservice, der tilbydes. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. , Alle gæster der bor på denne ejendom, kan stresse helt af i sundheds- og wellness-faciliteterne. , Gastronomi-elskere vil værdsætte de udsøgte kulinariske muligheder, der er til rådighed for at tilfredsstille smagsløgene hos alle besøgende. , Ejendommens underholdningstilbud sikrer, at der aldrig er et kedeligt øjeblik. og Grand Okan Hotel har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Lonicera World
  Fra361krPr. nat

  Lonicera Worldstars

  Alanya area, Alanya area , Türkler mah., fugla mevkii, sipahioglu sok 4 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 469 meninger fra rejsendeBaseret på 469 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1989. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2009. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 7 annekser. Ejendommen består af 823 værelser. Ejendommen består af 8 handicapvenlige værelser. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Hotel har elevator. Hotel har en avisskranke. Gæsterne kan handle i det handy minimarked efter sidste øjebliks fornødenheder eller glemte tandbørster. Der findes en butik på området. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Der er 24 timers sikkerhed

  Se mere
 • White City Resort Hotel
  Fra375krPr. nat

  White City Resort Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Fugla mevkii, turkler kasabasi - Kort
  1,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 757 meninger fra rejsendeBaseret på 757 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er perfekt til familier og er placeret i Alanya. Placeret indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Indenfor 150 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 50 meter fra ejendommen. Stedet omfatter 205 hyggelige soveværelser. Denne ejendom blev etableret i 2013. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deres gæsteværelse, hvis de beder om det. Alle gæsteværelser i denne handicapvenlige feriebolig, har adgang for kørestole. Kæledyr er ikke tilladt på området. _x000D__x000D_ _x000D__x000D_Alle der bor på denne ejendom, vil også værdsætte parkeringspladsen og garagen. De der bor på denne ejendom, kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Besøgende kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af White City Resort Hotel. , Alle der bor på denne ejendom, kan få balance i krop og sjæl i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. , Ejendommens underholdningstilbud sikrer, at der aldrig er et kedeligt øjeblik. , Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed på dette sted, der er ideel til at afholde alle typer events. og De besøgende kan nyde velsmagende måltider, der serveres i stedets spiselokale. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  217  Hoteller - Alanya area
Side  1  af  22
 

Beskrivelse af destination

  Alanya er en kystby som ligger i provinsen Antalya, i middelhavsregionen i Tyrkiet. Takket være den priviligerede naturlige beliggenhed på en lille halvø i Middelhavet sammen med Tauro bjergene, Alanya har været en fæstning for mange imperier, blandt andre det ptolemæiske, det romerske, byzantinske og det osmanniske imperie. Blandt de vigtigste attraktioner i byen findes fæstningen Seljuk fra det XIII århundrede. som yderligere tilbyder en af de bedste udsigter ud over kysten. Regionen er et virkeligt paradis hvor du kan svømme, tage solbad og dyrke mange forskellige typer sport, som windsurf, vandski, sejllads og bjergbestigning. Yderligere kan du opleve det gamle maleriske kvarter (Kaleiçi) hvor du finder mange forskellige smalle og snoede gader, og der er også en smuk samling af gamle træhuse som ligger nær ved Alanyas gamle bymure. Du kan også besøge mange forskellige museer, Urtårnet, Adriano porten (som er tilbage fra året 130 efter kritsti fødsel) og smukke moskeer. Alanya vil overraske dig med de smukke naturlandskaber og den historiske kulturarv, oplev den!

De mest populære områder i  Alanya area

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser