Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Alanya area

Find på kortet
Hoteller - Alanya area

Alanya areaFra  128kr

Anbefalede hoteller - Alanya area

 • Long Beach Resort Hotel & Spa Deluxe
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.570krPr. nat

  Long Beach Resort Hotel & Spa Deluxestars

  Alanya area, Alanya area , Kargi cayi mevkii turkler beldesi - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Beliggende i Alanya / antalya , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 2006. Ejendommen består af 748 værelser. Ejendommen består af 529 dobbeltværelser, 3 junior-suiter, 15 suiter, 48 villaer og 8 handicapvenlige værelser. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Se mere
 • Grand Zaman Beach Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra884krPr. nat

  Grand Zaman Beach Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Ataturk caddesi 153 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Beliggende i Alanya , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1993. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2010. Ejendommen består af 170 værelser. Ejendommen består af 143 dobbeltværelser, 2 handicapvenlige værelser og 25 familierum. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Byens hovedunderholdningsområder er indenfor rækkevidde af Hotel . Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen. Hotel er beliggende nogle få minutter væk fra havnen. Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • Diamore
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra546krPr. nat

  Diamorestars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah.atatürk cad. 58 - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Beliggende i Alanya , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1997. Der er i alt 48 værelser på stedet. Ejendommen består af 48 dobbeltværelser og 4 suiter. Hotel ligger ideelt i centrum af byen. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel.

  Se mere
 • Grand Okan Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra532krPr. nat

  Grand Okan Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah.ataturk bulvari - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1998. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2010. Der er i alt 155 værelser på stedet. Ejendommen består af 144 dobbeltværelser, 2 handicapvenlige værelser, 3 eksekutivværelser og 6 overordnede værelser. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Hotel er en lille køretur fra lufthavnen. Hotel er tæt på byens hovedunderholdningsområder. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden. Hotel er beliggende nogle få skridt fra havnen. Etablissementet har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • Avena Resort & Spa Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra700krPr. nat

  Avena Resort & Spa Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Fatih cad. obagol mevkii, alanya / antalya 20 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Det charmerende hotel ligger i bydelen Obagöl ca. 2 km fra Alanyas bymidte. Her finder man et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Stranden finder man ca. 200 m væk, og man kommer hertil ved at gå over strandvejen. Der er endvidere omkring 120 minutters kørsel til lufthavnen. Herudover er der gode trafikale forbindelser i form af minibusser og taxier.Det familievenlige hotel hører til i den øvre middelklasse og er bygget i 2003. Det består af en hoved- og en sidebygning på henholdsvis 6 og 4 etager. Hotellet har 112 dobbeltværelser og 82 suiter samt en veludstyret foyer med døgnåben reception, 3 panoramaelevatorer, hotelsafe og vekselbørs samt garderobe. Til de videre faciliteter hører forretninger, en frisørsalon, en tv-stue, et spillerum samt flere konferencerum. Man kan desuden besøge den hyggelige bar og restauranten med ikke-ryger-afdeling. Herudover er der internetadgang på hotellet, ligesom der også tilbydes roomservice, vaskeservice og hjælp i tilfælde af sygdom. Uden for hotellet finder man en legeplads med miniklub samt gode parkeringsmuligheder.Værelserne og suiterne er smagfuldt indrettet med eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Hertil kommer telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, dobbeltseng, regulerbart klimaanlæg og radiator samt safeboks (mod betaling) og altan.På de udendørs arealer finder man 2 swimmingpools med børnebassin og poolbar. Herudover er der mulighed for at få massage og dyrke mange forskellige sportsaktiviteter såsom vandaerobic, bordtennis, aerobic, billard, boccia og bueskydning. For børn og voksne er der desuden et afvekslende aktivitetsprogram. Lokale firmaer udbyder forskellige vandsportsaktiviteter og på stranden kan man leje liggestole og parasoller. Den nærmeste golfbane ligger ca. 90 km væk.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Der er desuden mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Se mere
 • Kleopatra Royal Palm Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra673krPr. nat

  Kleopatra Royal Palm Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Ataturk caddesi kizlarpinari mahallesi h.senli sok 3/a - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Alanya . Hotel blev bygget i 2003. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2011. Der er i alt 188 værelser på stedet. Ejendommen består af 133 dobbeltværelser, 53 suiter og 2 handicapvenlige værelser. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Hotel er indenfor en kort gåafstand fra byens hovedunderholdningsområder. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden. Hotel er beliggende nogle få minutter væk fra havnen. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • Mitos Apart & Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra196krPr. nat

  Mitos Apart & Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Obagol mevkii,fatih cad. 33 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Med en beliggenhed blot 80 meter fra strandkanten, ligger dette aparthotel bare 3,6 kilometer fra bymidten i Alanya og en kort gåtur fra den offentlige strand. Lokale bekvemmeligheder findes i nærheden, og havneområdet, der er populært med sit natteliv, er beliggende midt i feriestedet. Det offentlige transportnet kører tæt på dette charmerende etablissement og giver nem adgang til Alanyas slot og Damlatas Grotten. Alle indkvarteringsenhederne har fuldt udstyret køkken, dagligstue og et privat badeværelse. De gæster, der rejser i egen bil, finder gratis parkering på stedet.

  Se mere
 • Xperia Kandelor Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra491krPr. nat

  Xperia Kandelor Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Ataturk cad. 903. sok. 15 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder

  Beliggende i Alanya / antalya , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1993. Hotel undergik en renovering i 2011. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 5 annekser. Annekset består af 5 etager. Ejendommen består af 98 værelser. Ejendommen består af 81 dobbeltværelser, 8 junior-suiter og 1 handicapvenligt værelse. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Wien Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra311krPr. nat

  Wien Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Keykubat cad. 107 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Alanya / antalya . Hotel blev bygget i 1985. Hotel undergik en renovering i 2006. Der er i alt 51 værelser på stedet. Ejendommen består af 51 dobbeltværelser. Hotel ligger tæt på centrum af byen. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden.

  Se mere
 • Eftalia Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra470krPr. nat

  Eftalia Resortstars

  Alanya area, Alanya area , Telatiye mevkii, konakli - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Denne populære ejendom er placeret i Alanya / antalya . Hotel blev bygget i 2005. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2006. Hotel annekser 1. Ejendommen består af hovedbygning med 5 annekser. Annekset udgør 5 etager. Der er i alt 325 værelser på stedet. Ejendommen består af 251 dobbeltværelser og 4 handicapvenlige værelser. Hotel ligger ideelt i centrum af byen. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Hotel er blot et stenkast væk fra stranden.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  224  Hoteller - Alanya area
Side  1  af  23
 

Beskrivelse af destination

  Alanya er en kystby som ligger i provinsen Antalya, i middelhavsregionen i Tyrkiet. Takket være den priviligerede naturlige beliggenhed på en lille halvø i Middelhavet sammen med Tauro bjergene, Alanya har været en fæstning for mange imperier, blandt andre det ptolemæiske, det romerske, byzantinske og det osmanniske imperie. Blandt de vigtigste attraktioner i byen findes fæstningen Seljuk fra det XIII århundrede. som yderligere tilbyder en af de bedste udsigter ud over kysten. Regionen er et virkeligt paradis hvor du kan svømme, tage solbad og dyrke mange forskellige typer sport, som windsurf, vandski, sejllads og bjergbestigning. Yderligere kan du opleve det gamle maleriske kvarter (Kaleiçi) hvor du finder mange forskellige smalle og snoede gader, og der er også en smuk samling af gamle træhuse som ligger nær ved Alanyas gamle bymure. Du kan også besøge mange forskellige museer, Urtårnet, Adriano porten (som er tilbage fra året 130 efter kritsti fødsel) og smukke moskeer. Alanya vil overraske dig med de smukke naturlandskaber og den historiske kulturarv, oplev den!

De mest populære områder i  Alanya area

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination