Hoteller i Alanya area

Find på kortet
Hoteller - Alanya area

Alanya areaFra  32kr

Anbefalede hoteller - Alanya area

 • Kleopatra Bebek Hotel
  Fra32krPr. nat

  Kleopatra Bebek Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah. guzelyali cad. bebek 5 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 54 meninger fra rejsendeBaseret på 54 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel, som kan findes i Alanya, er en fantastisk mulighed for familier. Stedet, der putter sig indenfor 500 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Indenfor 300 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 100 meter fra ejendommen. Hotellet ligger indenfor indenfor 1. 2 kilometer fra havnen. Kleopatra Bebek Hotel har i alt 43 værelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev dette hotel fuldt renoveret i 2013. Kleopatra Bebek Hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til Kleopatra Bebek Hotel. Dette sted byder på en række madoplevelser, for at garantere at rejsende nyder alle dele af deres ophold. , Denne feriebolig er stolte over at kunne tilbyde nogle sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til at slappe af og få en sund og trænet krop. og Der er ikke tid til at kede sig på dette sted takket være de underholdningsmuligheder, der tilbydes. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • White Gold Hotel & Spa
  Fra354krPr. nat

  White Gold Hotel & Spastars

  Alanya area, Alanya area , Obagol mevkii dadaslar cad. 2 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 219 meninger fra rejsendeBaseret på 219 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel ligger i Alanya. Hotellet, der putter sig indenfor 4. 5 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet ligger 6. 0 kilometer fra de vigtigste offentlige transportforbindelser. Stedet ligger indenfor 50 meter fra den nærmeste strand. Der er i alt 173 værelser på stedet. Denne feriebolig blev etableret i 2011. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Receptionen er åben 24/7. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Alle gæsteværelser på dette handicapvenlige hotel, har adgang for kørestole. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. _x000D__x000D_Takket være sundheds- og wellness-services, er denne feriebolig ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. og Hotellet tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Kleopatra Develi Hotel
  Fra32krPr. nat

  Kleopatra Develi Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah. guzel yali cad. bebek sok. 3 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 50 meninger fra rejsendeBaseret på 50 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er ideelt til familier og ligger i Alanya. Hotellet , der putter sig indenfor 500 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Indenfor 300 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 100 meter fra stedet. Det samlede antal soveværelser er 30. Dette hotel blev fuldstændig moderniseret i 2014. Kleopatra Develi Hotel har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Dette sted er designet med omtanke for unge gæsters behov og har soveværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette sted ikke tillader kæledyr. Rejsende kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. , Takket være sundheds- og wellness-services, er dette sted ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. og Takket være fritidstilbuddene i denne ejendom, kan besøgende få en sjov oplevelse. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Kleopatra Develi Hotel.

  Se mere
 • Primera Hotel
  Fra72krPr. nat

  Primera Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Sekerhane mah.gucuoglu sokak, alanya / antalaya 20 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 46 meninger fra rejsendeBaseret på 46 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er perfekt til familier og er placeret i Alanya. Med en beliggenhed indenfor 150 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Indenfor 50 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 750 meter fra stedet. Lokaliteten har 100 indbydende gæsteværelser. Denne ejendom undergik en renovering i 2015. De der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet- eller Wi-Fi-adgang, der findes på ejendommes fællesarealer. Denne ejendom har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de rejsendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Endvidere tilbyder dette hotel vugger til småbørn efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. Der findes en parkeringsplads. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. , Alle gæster der bor på denne ejendom, vil måske værdsætte de sundheds- og wellness-services der udbydes. , De rejsende kan nyde stedets underholdningsmuligheder. , Et udvalg af smagfulde lækkerier tilbydes i denne charmerende ejendom. og Der er sports- og fritidsaktiviteter til rådighed på Primera Hotel. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Drita Hotel
  Fra99krPr. nat

  Drita Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Gazipasa cd. kargicak mah 30 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 399 meninger fra rejsendeBaseret på 399 meninger fra rejsende

  The hotel is located in Kargicak/Alanya. It is 140 km to Antalya Airport and 14 km to Alanya city center.

  Se mere
 • Riviera Hotel
  Fra215krPr. nat

  Riviera Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mahallesi guzelyali caddesi 32 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Med sin beliggenhed i Alanya, er dette komfortable hotel optimalt for familier. Ejendommen, der putter sig indenfor 700 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet ligger 1. 1 kilometer fra de vigtigste offentlige transportforbindelser. Stedet ligger indenfor 100 meter fra den nærmeste strand. Der er i alt 181 soveværelser på Riviera Hotel. Denne ejendom blev fuldstændig moderniseret i 2002. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle de der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse, der findes i de offentlige områder. De rejsende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Kæledyr må ikke medbringes til Riviera Hotel. Rejsende der kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Gæster kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af Riviera Hotel. , Gæsterne kan få balance i krop og sjæl i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. , Stedet har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. og De underholdningsmuligheder, der er til rådighed, vil helt sikkert gøre indtryk på alle gæster. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Xperia Saray Beach Hotel
  Fra223krPr. nat

  Xperia Saray Beach Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah ataturk cad 151 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3 meninger fra rejsendeBaseret på 3 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel, som kan findes i Alanya, er en fantastisk mulighed for familier. Ejendommen, der putter sig indenfor 1000 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 5 meter fra stedet. Der er i alt 71 gæsteværelser på Xperia Saray Beach Hotel. Dette hotel blev fuldstændig moderniseret i 2011. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle gæster der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Xperia Saray Beach Hotel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Endvidere tilbyder dette hotel vugger til småbørn efter anmodning. Xperia Saray Beach Hotel tilbyder tilgængelige fællesarealer, og der er 1 handicapvenlige gæsteværelser. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Denne feriebolig er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. , De rejsende kan slappe af og slippe væk fra den daglige rutine i ejendommens wellness-faciliteter. og Der er forretningsfaciliteter og services til større bekvemmelighed for gæsterne. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Tac Premier Hotel & Spa
  Fra271krPr. nat

  Tac Premier Hotel & Spastars

  Alanya area, Alanya area , Ataturk cad. saray mah. 158 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 363 meninger fra rejsendeBaseret på 363 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel, som kan findes i Alanya, er en fantastisk mulighed for familier. Beliggende indenfor 1. 2 kilometer fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Ferieboligen ligger indenfor 50 meter fra den nærmeste strand. De 254 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Denne ejendom blev fuldstændig renoveret i 2010. Ferieboligen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i gæsteværelser. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Dette sted er ideelt for familier der rejser med børn og tilbyder værelser med vugger til de små. Tac Premier Hotel & Spa er ikke et kæledyrsvenligt sted. Alle der bor på ejendommen, kan nyde dejlige retter på stedets spiselokaler. , I denne ejendom er der masser af sundheds- og wellness-services, som de rejsende kan drage fordel af. og Stedet tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Acar Hotel
  Fra129krPr. nat

  Acar Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Oba mah. fatih cad. 13 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 210 meninger fra rejsendeBaseret på 210 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er ideelt til familier og ligger i Alanya. Stedet, der putter sig indenfor 3. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende finder hovedforlystelsesområdet 3. 5 kilometer borte. Indenfor 150 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ferieboligen ligger indenfor 200 meter fra den nærmeste strand. Ejendommen ligger indenfor indenfor 3. 5 kilometer fra havnen. De 115 indbydende værelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Acar Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2015. Både lednings- og trådløse forbindelser er til rådighed for gæsterne i fællesarealerne. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Acar Hotel. For at imødekomme de særlige behov fra gæster, har denne handicapvenlige ejendom en række gæsteværelser med kørestolsadgang. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. De der bor på denne ejendom og som kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Rejsende kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Dem, der vil væk fra den daglige rutine, kan bruge ejendommens sundheds- og wellness-faciliteter. , De middagsmuligheder, der er tilgængelige, er det perfekte supplement til gæsternes ophold. , Ferieboligen har et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for større bekvemmelighed for de besøgende. og Der er sports- og fritidsaktiviteter til rådighed på Acar Hotel. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Kahya Hotel
  Fra217krPr. nat

  Kahya Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mahallesi , güzelyali caddesi 24 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 223 meninger fra rejsendeBaseret på 223 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er ideelt til familier og ligger i Alanya. Med sin placering indenfor 950 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Der er offentlige transportmidler 1. 5 kilometer borte. Hotellet ligger indenfor 50 meter fra den nærmeste strand. Hotellet består af i alt 247 dejlige gæsteværelser. Denne feriebolig blev sidst renoveret i 2006. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Kahya Hotel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Endvidere tilbyder denne feriebolig vugger til småbørn efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. _x000D__x000D_Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Gæster kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af Kahya Hotel. , Når det drejer sig om at slappe af, vil gæsterne blive forkælet, når de skal vælge blandt den lange række sundhedsmuligheder, der er til rådighed. , Forretningsrejsende kan benytte eventrum, der er ideelle til at afholde forretningsseminarer eller til særlige lejligheder. og Der er ikke tid til at kede sig på dette hotel takket være de underholdningsmuligheder, der tilbydes. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Kahya Hotel.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  58  Hoteller - Alanya area
Side  1  af  6
 

Beskrivelse af destination

  Alanya er en kystby som ligger i provinsen Antalya, i middelhavsregionen i Tyrkiet. Takket være den priviligerede naturlige beliggenhed på en lille halvø i Middelhavet sammen med Tauro bjergene, Alanya har været en fæstning for mange imperier, blandt andre det ptolemæiske, det romerske, byzantinske og det osmanniske imperie. Blandt de vigtigste attraktioner i byen findes fæstningen Seljuk fra det XIII århundrede. som yderligere tilbyder en af de bedste udsigter ud over kysten. Regionen er et virkeligt paradis hvor du kan svømme, tage solbad og dyrke mange forskellige typer sport, som windsurf, vandski, sejllads og bjergbestigning. Yderligere kan du opleve det gamle maleriske kvarter (Kaleiçi) hvor du finder mange forskellige smalle og snoede gader, og der er også en smuk samling af gamle træhuse som ligger nær ved Alanyas gamle bymure. Du kan også besøge mange forskellige museer, Urtårnet, Adriano porten (som er tilbage fra året 130 efter kritsti fødsel) og smukke moskeer. Alanya vil overraske dig med de smukke naturlandskaber og den historiske kulturarv, oplev den!

De mest populære områder i  Alanya area

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser