Hoteller i Alanya area

Find på kortet
Hoteller - Alanya area

Alanya areaFra  80kr

Anbefalede hoteller - Alanya area

 • Lonicera World
  Fra678krPr. nat

  Lonicera Worldstars

  Alanya area, Alanya area , Türkler mah., fugla mevkii, sipahioglu sok 4 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 396 meninger fra rejsendeBaseret på 396 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1989. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2009. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 7 annekser. Ejendommen består af 823 værelser. Ejendommen består af 8 handicapvenlige værelser. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Hotel har elevator. Hotel har en avisskranke. Gæsterne kan handle i det handy minimarked efter sidste øjebliks fornødenheder eller glemte tandbørster. Der findes en butik på området. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Der er 24 timers sikkerhed

  Se mere
 • Incekum Beach Resort
  Fra568krPr. nat

  Incekum Beach Resortstars

  Alanya area, Alanya area , Incekum mevkii, yeni camii karsisi - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 535 meninger fra rejsendeBaseret på 535 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2004. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 3 annekser. Der er i alt 358 værelser på stedet. Ejendommen består af 232 dobbeltværelser og 1 handicapvenligt værelse. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Der findes garderobe i nærheden af receptionen. Gæsterne kan bruge elevatoren. Hotel har en butik til gæsternes bekvemmelighed. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Hotel tilbyder vaskeservice. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum.

  Se mere
 • Eftalia Holiday Village
  Fra494krPr. nat

  Eftalia Holiday Villagestars

  Alanya area, Alanya area , merkez mah. akdeniz blv 4 - Kort
  2,7/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 978 meninger fra rejsendeBaseret på 978 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2006. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2007. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 2 annekser. Der er i alt 425 værelser på stedet. Ejendommen består af 219 dobbeltværelser og 4 handicapvenlige værelser. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Der er en avisskranke på området. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Der findes vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Etablissementet har kørestolsadgang. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum.

  Se mere
 • Eftalia Aytur Hotel
  Fra245krPr. nat

  Eftalia Aytur Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Gullerpinari mah.keykubat cad. saracoglu sok 1 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1986. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2012. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 5 annekser. Der er i alt 222 værelser på stedet. Ejendommen består af 103 dobbeltværelser og 4 handicapvenlige værelser. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Der findes aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er vekselkontor på området. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Gæsterne kan slappe af på terrassen. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum. Der er sikkerhed 24 timer i døgnet.

  Se mere
 • Kahya Hotel
  Fra713krPr. nat

  Kahya Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah. guzelyali cad. 7 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 197 meninger fra rejsendeBaseret på 197 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1987. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2006. Ejendommen består af 247 værelser. Ejendommen består af 1 handicapvenligt værelse. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Der findes parkeringspladser på stedet. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Hotel har overvåget parkering til gæsternes sikkerhed. Der er sikkerhed 24 timer i døgnet. Piccolo-servicen giver ekstra bekvemmelighed.

  Se mere
 • Long Beach Resort Hotel & Spa Deluxe
  Fra1.060krPr. nat

  Long Beach Resort Hotel & Spa Deluxestars

  Alanya area, Alanya area , Kargi cayi mevkii turkler beldesi - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 965 meninger fra rejsendeBaseret på 965 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2010. Der er i alt 773 værelser på stedet. Ejendommen består af 554 dobbeltværelser, 7 suiter, 72 villaer, 8 handicapvenlige værelser og 132 familierum. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Hotel har elevator. Gæsterne kan slappe af med en avis, der fås i avisskranken. Hotel har et handy minimarked til sidste øjebliks fornødenheder eller glemte tandbørster. Hotel har en butik til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Hotel har en terrasse, som gæsterne kan nyde godt af. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Der findes vaskeservice. Der er møntvaskeri til rådighed for længerevarende ophold. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Hotel tilbyder en nyttig cykellejeservice. Der findes parkeringspladser på stedet. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Der er børnehave til gæsternes bekvemmelighed. Hotel tilvejebringer babysitter-service efter anmodning. Hotel tilbyder en biludlejningsservice. Hotel tilvejebringer et overvåget parkeringsareal til gæsterne. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Aviser tilbydes af Hotel hver dag. Hotel tilbyder 24 timers sikkerhed. Der er piccolo-service.

  Se mere
 • Drita Hotel
  Fra532krPr. nat

  Drita Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Gazipasa cd. kargicak mah 30 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 372 meninger fra rejsendeBaseret på 372 meninger fra rejsende

  The hotel is located in Kargicak/Alanya. It is 140 km to Antalya Airport and 14 km to Alanya city center.

  Se mere
 • Lonicera Resort & Spa Hotel
  Fra783krPr. nat

  Lonicera Resort & Spa Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Türkler mah. fuğla koyu, sipahioğlu sokak 4 - Kort
  2,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 74 meninger fra rejsendeBaseret på 74 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2016. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2016. Ejendommen består af 821 værelser. Ejendommen består af 120 enkeltværelser, 9 handicapvenlige værelser, 12 overordnede værelser og 59 familierum. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Der er vekselkontor på området. Hotel har elevator. Hotel har en butik til gæsternes bekvemmelighed. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Gæsterne kan slappe af på terrassen. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Der er møntvaskeri til rådighed for længerevarende ophold. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Hotel har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af biludlejningsservice på stedet. Gæsterne kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Der er 24 timers sikkerhed

  Se mere
 • Annabella Diamond Hotel & Spa
  Fra777krPr. nat

  Annabella Diamond Hotel & Spastars

  Alanya area, Alanya area , Incekum mevkii avsallar - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 630 meninger fra rejsendeBaseret på 630 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1993. Hotel blev moderniseret i 2012. Ejendommen består af 229 værelser. Ejendommen udgøres af . Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Der findes aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Hotel har elevator. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Hotel tilbyder roomservice. Der findes vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område.

  Se mere
 • Saphir Hotel & Villas
  Fra812krPr. nat

  Saphir Hotel & Villasstars

  Alanya area, Alanya area , Konakli - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 244 meninger fra rejsendeBaseret på 244 meninger fra rejsende

  Saphir hotel is situated on the shores of the Turkish riviera, directly on the beach. Alanya city center is approximately at 12 km, the Antalya airport at 110 km., and Konakli shopping center at 500 m. away.All rooms are double glazed, and have balcony, minibar, sat-TV, direct dial telephone, shower or bath, wc, hairdryer, electronicsafe and centrally (hotel) / separate (villa) air conditioned.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  246  Hoteller - Alanya area
Side  1  af  25
 

Beskrivelse af destination

  Alanya er en kystby som ligger i provinsen Antalya, i middelhavsregionen i Tyrkiet. Takket være den priviligerede naturlige beliggenhed på en lille halvø i Middelhavet sammen med Tauro bjergene, Alanya har været en fæstning for mange imperier, blandt andre det ptolemæiske, det romerske, byzantinske og det osmanniske imperie. Blandt de vigtigste attraktioner i byen findes fæstningen Seljuk fra det XIII århundrede. som yderligere tilbyder en af de bedste udsigter ud over kysten. Regionen er et virkeligt paradis hvor du kan svømme, tage solbad og dyrke mange forskellige typer sport, som windsurf, vandski, sejllads og bjergbestigning. Yderligere kan du opleve det gamle maleriske kvarter (Kaleiçi) hvor du finder mange forskellige smalle og snoede gader, og der er også en smuk samling af gamle træhuse som ligger nær ved Alanyas gamle bymure. Du kan også besøge mange forskellige museer, Urtårnet, Adriano porten (som er tilbage fra året 130 efter kritsti fødsel) og smukke moskeer. Alanya vil overraske dig med de smukke naturlandskaber og den historiske kulturarv, oplev den!

De mest populære områder i  Alanya area

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser