Hoteller i Alanya area

Find på kortet
Hoteller - Alanya area

Alanya areaFra  34kr

Anbefalede hoteller - Alanya area

 • Eftalia Aytur Hotel
  Fra122krPr. nat

  Eftalia Aytur Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Gullerpinari mah.keykubat cad. saracoglu sok 1 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 432 meninger fra rejsendeBaseret på 432 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1986. Hotel blev moderniseret i 2012. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 5 annekser. Der er i alt 222 værelser på stedet. Ejendommen består af 103 dobbeltværelser og 4 handicapvenlige værelser. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Der er vekselkontor på området. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Etablissementet har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Check-out er kl. . Dette etablissement tillader kæledyr. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Kleopatra Bavyera Hotel
  Fra36krPr. nat

  Kleopatra Bavyera Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah. guzel yali cad. bebek sok. - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 9 meninger fra rejsendeBaseret på 9 meninger fra rejsende

  The hotel is located in the Kleopatra Beach area to the west of Alanya and just 800m from the town centre. The famous beach is just 150m away.

  Se mere
 • Kleopatra Bebek Hotel
  Fra37krPr. nat

  Kleopatra Bebek Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah. guzel yali cad. bebek sokak 3 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 50 meninger fra rejsendeBaseret på 50 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1980. Hotel blev moderniseret i 2013. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 5 annekser. Der er i alt 43 værelser på stedet. Ejendommen består af . Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Hotel har elevator. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Etablissementet har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Check-out er kl. . Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Club Konakli Hotel
  Fra235krPr. nat

  Club Konakli Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Pamukyeri mah. kulak mevkii 33 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 218 meninger fra rejsendeBaseret på 218 meninger fra rejsende

  The hotel is located in the Konakli district approximately 12km west of the popular resort of Alanya. The beach is a 5 minutes walk and local amenities are within 1km of the hotel.

  Se mere
 • Lonicera World
  Fra304krPr. nat

  Lonicera Worldstars

  Alanya area, Alanya area , Turkler mah. sipahioglu sokak 4 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 359 meninger fra rejsendeBaseret på 359 meninger fra rejsende

  Denne populære ejendom er beliggende i Incekum-alanya . $hotel. getTypeHotel() blev bygget i 1989. $hotel. getTypeHotel() undergik en renovering i 2009. $hotel. getTypeHotel() har en anneksbygning. Ejendommen har 7 annekser. Der er i alt 823 værelser på stedet. Ejendommen består af 8 handicapvenlige værelser. Der findes aircondition på de offentlige områder. Der er vekselkontor på området. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Gæsterne kan bruge elevatoren. Der er en avisskranke på området. Gæsterne kan handle i det handy minimarked efter sidste øjebliks fornødenheder eller glemte tandbørster. Der findes en butik på området. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Der findes vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Ejendommen har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Check-out er kl. . Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Incekum Beach Resort
  Fra308krPr. nat

  Incekum Beach Resortstars

  Alanya area, Alanya area , Incekum mevkii, yeni camii karsisi - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 512 meninger fra rejsendeBaseret på 512 meninger fra rejsende

  Denne ejendom, der er bekvemt placeret i Alanya / antalya , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 2004. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 3 annekser. Der er i alt 358 værelser på stedet. Ejendommen består af 232 dobbeltværelser og 1 handicapvenligt værelse. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Se mere
 • Kleopatra Aytur Apart
  Fra90krPr. nat

  Kleopatra Aytur Apartstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mah.962 sokak 3 - Kort
  2,3/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 19 meninger fra rejsendeBaseret på 19 meninger fra rejsende

  Lejligheds-hotel blev fuldstændig renoveret i 2012. Der er i alt 36 værelser på stedet. Dette etablissement består af 36 lejligheder. Dette moderne lejlighedshotel er perfekt for dem, der har brug for lidt mere plads, hvor de kan ånde frit. Lejligheds-hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Lejligheds-hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Lejligheds-hotel har kørestolsadgang. Check-out er kl. . Dette etablissement tillader kæledyr. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Grand Okan Hotel
  Fra197krPr. nat

  Grand Okan HotelstarsGreenProgram Icon

  Alanya area, Alanya area , Saray mah.ataturk bulvari - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 531 meninger fra rejsendeBaseret på 531 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1998. Hotel blev moderniseret i 2010. Ejendommen består af 155 værelser. Ejendommen består af 144 dobbeltværelser, 2 handicapvenlige værelser, 3 eksekutivværelser og 6 overordnede værelser. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Der findes aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er vekselkontor på området. Gæsterne kan bruge elevatoren. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Der er møntvaskeri til rådighed for længerevarende ophold. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan opbevare deres cykler på det bekvemme cykelopbevaringsområde. Hotel tilbyder cykellejeservice. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Gæsterne kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Hotel har overvåget parkering til gæsternes sikkerhed. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Der er sikkerhed 24 timer i døgnet. Der er piccolo-service. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Alaiye Kleopatra
  Fra197krPr. nat

  Alaiye Kleopatrastars

  Alanya area, Alanya area , Ataturk caddesi no 150 150 - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 320 meninger fra rejsendeBaseret på 320 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1987. Hotel undergik en renovering i 2013. Ejendommen består af 118 værelser. Ejendommen består af 2 handicapvenlige værelser. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Der findes aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Der findes vaskeservice. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Ejendommen har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af biludlejningsservice på stedet. Der er sikkerhed 24 timer i døgnet. Der er piccolo-service. Dette etablissement tillader kæledyr. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Riviera Hotel
  Fra211krPr. nat

  Riviera Hotelstars

  Alanya area, Alanya area , Saray mahallesi guzelyali caddesi 32 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 235 meninger fra rejsendeBaseret på 235 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1986. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2002. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 5 annekser. Ejendommen består af 181 værelser. Ejendommen består af . Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan bruge elevatoren. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Gæsterne kan bruge roomservice. Der findes vaskeservice. Etablissementet har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Check-out er kl. . Hotel har piccolo-service. Dette etablissement tillader kæledyr. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  131  Hoteller - Alanya area
Side  1  af  14
 

Beskrivelse af destination

  Alanya er en kystby som ligger i provinsen Antalya, i middelhavsregionen i Tyrkiet. Takket være den priviligerede naturlige beliggenhed på en lille halvø i Middelhavet sammen med Tauro bjergene, Alanya har været en fæstning for mange imperier, blandt andre det ptolemæiske, det romerske, byzantinske og det osmanniske imperie. Blandt de vigtigste attraktioner i byen findes fæstningen Seljuk fra det XIII århundrede. som yderligere tilbyder en af de bedste udsigter ud over kysten. Regionen er et virkeligt paradis hvor du kan svømme, tage solbad og dyrke mange forskellige typer sport, som windsurf, vandski, sejllads og bjergbestigning. Yderligere kan du opleve det gamle maleriske kvarter (Kaleiçi) hvor du finder mange forskellige smalle og snoede gader, og der er også en smuk samling af gamle træhuse som ligger nær ved Alanyas gamle bymure. Du kan også besøge mange forskellige museer, Urtårnet, Adriano porten (som er tilbage fra året 130 efter kritsti fødsel) og smukke moskeer. Alanya vil overraske dig med de smukke naturlandskaber og den historiske kulturarv, oplev den!

De mest populære områder i  Alanya area

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser