Hoteller i Istanbul

Find på kortet
Hoteller - Istanbul

IstanbulFra  125kr

Anbefalede hoteller - Istanbul

 • Hilton Istanbul Bosphorus
  Fra795krPr. nat

  Hilton Istanbul Bosphorusstars

  Istanbul Nye bydel, Istanbul , Cumhuriyet caddesi-harbiye 50 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2662 meninger fra rejsendeBaseret på 2662 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er perfekt til familier og er placeret i New City. Der er i alt 500 gæsteværelser på Hilton Istanbul Bosphorus. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne ejendom fuldt renoveret i 2000. Dette hotel er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Dette hotel har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Endvidere tilbyder dette hotel vugger til småbørn efter anmodning. Fællesarealerne på dette hotel har kørestolsadgang. Denne feriebolig tillader kæledyr. Hilton Istanbul Bosphorus tilbyder parkering og garagefaciliteter. En bekvem transportservice stilles til rådighed af ferieboligen. Hotellet omfatter et udvalg af forskellige sundheds- og wellness faciliteter, der er ideelle til alle der bor her, der vil genoplade mentalt og fysisk. , Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. , Hilton Istanbul Bosphorus har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. og Alle gæster der bor på denne ejendom, vil få energi til hele dagen med dejlige retter, der serveres på de gastronomiske steder. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Centre
  Fra605krPr. nat
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2192 meninger fra rejsendeBaseret på 2192 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er perfekt til familier og er placeret i New City. Beliggende indenfor 3. 0 kilometer fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af ferieboligen. Indenfor 1. 0 kilometer finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ejendommen har i alt 840 værelser. Denne ejendom blev opført i 2013. Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Centre er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Da dette sted har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Centre er designet med omtanke for de mindste gæster, og har gæsteværelser med senge til små børn. Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Centre er blevet designet til at gøre gæsternes ophold så nemt som muligt, og har nogle handicapvenlige badeværelser. Ferieboligen accepterer store kæledyr. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Besøgende vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Takket være sundheds- og wellness-services, er dette hotel ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. , Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Centre har en række middagsoplevelser. , Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan drage fordel af ejendommens forretningsfaciliteter. , De der bor på denne ejendom, vil svælge i smagfulde måltider, der tilbydes på Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Centre. og Der er ikke tid til at kede sig på dette hotel takket være de underholdningsmuligheder, der tilbydes. Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Centre vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Novotel Istanbul Bosphorus
  Fra578krPr. nat

  Novotel Istanbul Bosphorusstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Kemankes kara mustafa pasa mah karakoy 57-59 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 243 meninger fra rejsendeBaseret på 243 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er ideelt til familier og ligger i Old City. Hotellet, der putter sig indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 18. 6 kilometer. Hotellet består af i alt 200 dejlige soveværelser. Novotel Istanbul Bosphorus blev bygget i 2015. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Novotel Istanbul Bosphorus. De besøgende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Dette sted er designet med omtanke for unge gæsters behov og har soveværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Områdets fællesarealer er handicapvenlige. Hotellet har også et handicapvenligt værelse. Både store og små kæledyr er tilladt på Novotel Istanbul Bosphorus. Novotel Istanbul Bosphorus tilbyder parkering og garagefaciliteter. Gæster er velkomne i den miljøbevidste ejendom. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Forretningsrejsende vil værdsætte møde- og forretningsservices og –faciliteter, der er til rådighed for større bekvemmelighed. , De der bor på denne ejendom, kan forkæle sig i de sundheds- og wellness-behandlinger, der er til rådighed på stedet. og Stedets gastronomiske mulighed vil helt sikkert fortrylle gæsterne med et forfinet køkken og et fortryllende miljø. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Radisson Blu Bosphorus Hotel
  Fra562krPr. nat

  Radisson Blu Bosphorus Hotelstars

  Istanbul Nye bydel, Istanbul , Ciragan caddesi no:46 ortakoy besiktas 46 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 773 meninger fra rejsendeBaseret på 773 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel kan findes i New City. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 25. 0 kilometer. Radisson Blu Bosphorus Hotel har i alt 120 soveværelser. Denne ejendom blev bygget i 2005. Radisson Blu Bosphorus Hotel er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Radisson Blu Bosphorus Hotel har 24 timers åbent. Hvis besøgende beder om det, kan de få en børneseng i deres soveværelse. Fællesarealerne i denne feriebolig har kørestolsadgang. Kun små kæledyr må medbringes i denne ejendom. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Alle der bor på denne ejendom, kan bruge transportservice til lufthavnen. Alle der bor på denne ejendom, kan få balance i krop og sjæl i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. , Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. , Alle der bor på denne ejendom, kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. og Denne feriebolig har et dejligt middagstilbud, der imødekommer alle de besøgendes behov. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Yasmak Sultan
  Fra607krPr. nat

  Yasmak Sultanstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Ebusuud cad - sirkeci 12 - Kort
  2,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1319 meninger fra rejsendeBaseret på 1319 meninger fra rejsende

  Dette city-hotel ligger i kvarteret Sirkeci, i hjertet af Istanbuls vidunderlige, gamle bydel. Der er kun få minutters gang fra hotellet til alle byens vigtige seværdigheder, og transporten til Istanbuls lufthavn tager ca. 30 minutter.Hotellet er opført i klassisk stil og råder over i alt 79 værelser. Af faciliteter tilbydes der en døgnåben reception, en garderobe, en vekselbørs og elevator, ligesom der er en frisørsalon, en amerikansk bar, en beværtning, en fjernsynsstue, en salon, diverse konferencefaciliteter, en internetcafé og en restaurant. Endvidere tilbydes der garageparkering til bilen, ligesom der mod betaling er mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice og få lægehjælp i tilfælde af sygdom.De komfortable værelser rummer et badeværelse med brusebad eller badekar samt hårtørrer. Derudover er hvert værelse udstyret med telefon, satellit-tv, minibar (mod betaling), safeboks (mod betaling) og klimaanlæg.Det er gratis at benytte hotellets fitness-studie, og mod betaling kan gæsterne gå en tur i saunaen eller dampbadet.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra en righoldig buffet. Frokost og aftensmad kan vælges som menu eller a la carte.

  Se mere
 • CVK Park Bosphorus Hotel Istanbul
  Fra1.570krPr. nat

  CVK Park Bosphorus Hotel Istanbulstars

  Istanbul Nye bydel, Istanbul , Gumussuyu mah.inonu cad.taksim 8 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 803 meninger fra rejsendeBaseret på 803 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er ideelt til familier og ligger i New City. Stedet, der putter sig indenfor 100 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 150 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. CVK Park Bosphorus Hotel Istanbul har i alt 450 værelser. Dette sted blev opført i 2013. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på CVK Park Bosphorus Hotel Istanbul. Receptionen er åben 24/7. Alle gæsteværelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Ferieboligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 4 handicapvenlige gæsteværelser. Kæledyr må ikke medbringes til CVK Park Bosphorus Hotel Istanbul. Ejendommen har parkering og garage. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på CVK Park Bosphorus Hotel Istanbul. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed på dette sted med masser af sundheds- og wellness-muligheder. , Besøgende kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af stedet. og Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan bruge stedets mødefaciliteter. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Sura Hagia Sophia
  Fra585krPr. nat

  Sura Hagia Sophiastars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Alemdar mah. ticarethane sk. 10 - Kort
  2,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1342 meninger fra rejsendeBaseret på 1342 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er perfekt til familier og er placeret i Old City. Rejsende finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Hotellet har i alt 231 gæsteværelser. Bolig enblev opført i 2014. Hotellet omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og på værelser. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Visse typer soveværelser kan tilbyde børnesenge til de små. Kæledyr må ikke medbringes til Sura Hagia Sophia. Derudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på Sura Hagia Sophia. Rejsende kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Forretningsrejsende vil værdsætte behageligheden af stedets forretningsfaciliteter, der er ideelle til at få en produktiv arbejdsdag. , Middagslokalet inviterer gæster til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. og Alle gæster der bor på denne ejendom, kan slappe af og slippe væk fra den daglige rutine i områdets wellness-faciliteter. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Sura Hagia Sophia.

  Se mere
 • Darkhill
  Fra376krPr. nat

  Darkhillstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Mimar kemalettin mah. koca ragip pasa cad. 9 - Kort
  2,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 302 meninger fra rejsendeBaseret på 302 meninger fra rejsende

  Darkhill Hotel tilbyder værelser med gratis WiFi, kun 200 m fra sporvognsstoppestedet Laleli-Üniversité i centrum af Istanbul. Gæsterne på hotellet kan gratis benytte den indendørs swimmingpool og det tyrkiske bad. Man kan også bestille massage mod tillægsgebyr.De moderne værelser på Darkhill Hotel har aircondition, satellit-tv, minibar og skrivebord. Nogle af værelserne byder desuden på fransk altan.Hotel Darkhill ligger godt 20 minutters gang fra den historiske bydel Sultanahmet. Byens store basar ligger 15 minutters gang derfra. Den Blå Moské samt museet for tyrkisk og islamisk kunst ligger knap 25 minutters gang fra hotellet.Hotellets restaurant byder på en blanding af traditionelle tyrkiske specialiteter og internationale retter, der kan nydes på tagterrassen med panoramaudsigt over Istanbul.Gæsterne kan bestille madpakker på hotellet, hvor der desuden findes en udflugtsskranke.

  Se mere
 • Carlton Hotel Istanbul
  Fra227krPr. nat

  Carlton Hotel Istanbulstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Fevziye sok. - 22 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 114 meninger fra rejsendeBaseret på 114 meninger fra rejsende

  Det hyggelige hotel ligger i hjertet af den gamle bydel Sehzadebasi i Istanbul. Det er beliggende i et roligt og historisk område kun få skridt fra det spændende kvarter Sultanahmet. Envidere er der ca. 500 m til den store basar og Süleyman-moskeen, mens der er omkring 1 km til Den blå Moske, Hagia Sophia og Topkapi-paladset samt diverse andre verdensberømte museer. Der er tilmed kun 1 minuts gang til en forbindelse med offentlig transport, og der er 18 km til lufthavnen.Det kendte hotel ligger mellem to kulturer i Istanbul. Det blev renoveret i 2008 og har fordelt på 9 etager i alt 75 værelser, heraf 3 suiter. Det råder over en foyer med en døgnåben reception, to elevatorer, en safeboks (mod betaling) og en vekselbørs samt et spille-/legehjørne, ligesom der er mulighed for at gå på Internettet. Herudover rummer bygningen en hyggelig bar og to à la carte restauranter med henholdsvis tyrkisk og internationalt køkken (med børnestole). Der er naturligvis også mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom (mod betaling).Værelserne er smagfuldt indrettet med den højeste standard. De har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-tv, minibar, centralvarme og klimaanlæg.Gæsterne kan slappe af i saunaen og få massage (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Grand Ons Hotel
  Fra178krPr. nat

  Grand Ons Hotelstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Mesih pasa mh. azimkar sokak, laleli 32 - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 228 meninger fra rejsendeBaseret på 228 meninger fra rejsende

  Det centralt beliggende middelklassehotel ligger kun ca. 500 m fra det vidunderlige hav. Lige ved hotellet finder man et stoppested samt talrige indkøbsmuligheder og diskoteker, ligesom der kun er 100 m til de nærmeste restauranter, barer og pubber. Lufthavnen Istanbul ligger ca. 17 km væk.Det 9-etagers hotel er bygget i 1987 og blev renoveret i år 2004. Det råder over i alt 92 værelser, heraf 18 enkelt- og 74 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Der er endvidere en bar, en akvarium-bar, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling. Herudover er der et konferencerum og en internetterminal. Slutteligt tilbydes der vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De praktisk indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, tv (med musikkanal), radio, minibar, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, centralvarme og klimaanlæg.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  702  Hoteller - Istanbul
Side  1  af  71
 

Beskrivelse af destination

  Istanbul er en af de største byer i Europa og den ligger i den nordøstlige del af Tyrkiet som kendes som Marmara. Det er den eneste by hvor en del ligger i Europa og en anden i Asien fordi den ligger på begge sider af strædet som kaldes for Bosperus-strædet, som forbinder Marmara-havet med sortehavet. Denne gamle by har en meget varieret kulturarv og rigdom som afspejles i den varierede arkitektur og de historiske bygninger hvor i blandt vi finder moskeer, slotte, kirker, paladser, synagoger og tårne. Noget af herkomsten stammer fra det gamle Grækenland og fra det romerske, byzantinske og osmanniske imperium. En af de mest populære attraktioner i denne mytiske by er den majestætiske moske Sultanahmet og dens tusindvis af fliser, som er enestående i verden for sine seks minaretter. En anden vigtig moske er Santa Sofía som også fungerer som museum om den konstantinske og osmanniske historie. Et specielt og overraskende sted er byens cisterner, nogle underjordiske vandreservoirer som er omgivet af dekorerede søjler, et mytisk sted som er gemt af Medusa skulpturerne. Besøg Istanbul og nyd en eksotisk ferie!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Istanbul

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Azade Premier
  Azade Premier
  4,5/5
  Kundevurderingaf  3 Muligheder

  Rigtig ren og god hotel. Vi var meget glad.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 30/11/2015

  Fra266krSe mere

 • Midtown
  Midtown
  4,3/5
  Kundevurderingaf  3 Muligheder

  Dejligt storby hotel, meget rent, gode senge, god lydisolering, ikke noget støj overhovedet hverken fra gaden eller andre gæster.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 21/05/2013

  Fra526krSe mere

 • Aprilis Hotel
  Aprilis Hotel
  4,3/5
  Kundevurderingaf  2 Muligheder

  Hotellet ligger perfekt ifht den gamle bydel. Personalet var super venlige og fik god service. Dejligt med både sauna og fitness rum.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 21/03/2013

  Fra335krSe mere