Hoteller i Istanbul

Find på kortet
Hoteller - Istanbul

IstanbulFra  137kr

Anbefalede hoteller - Istanbul

 • Hilton Istanbul Bosphorus
  Fra1.035krPr. nat

  Hilton Istanbul BosphorusstarsGreenProgram Icon

  Istanbul Nye bydel, Istanbul , Cumhuriyet caddesi-harbiye 50 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1955. Hotel undergik en renovering i 2000. Der er i alt 500 værelser på stedet. Ejendommen består af 15 suiter. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Hotel har en garderobe, hvor gæsterne kan opbevare vintertøj. Hotel har elevator. Hotel har en avisskranke. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Hotel har mobiltelefondækning. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Gæsterne kan bruge roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Etablissementet har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Hotel tilvejebringer babysitter-service efter anmodning. Hotel tilbyder en biludlejningsservice. Gæsterne kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Dette etablissement tillader kæledyr. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Grand Hyatt Istanbul
  Fra1.204krPr. nat

  Grand Hyatt Istanbulstars

  Istanbul Nye bydel, Istanbul , Harbiye mah. taskisla caddesi no. 1 1 - Kort
  2,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1707 meninger fra rejsendeBaseret på 1707 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i hjertet af byen og kan tilbyde alt det, som man som turist i Istanbul har brug for. Her kan man føle sig hjemme og nyde servicen, som sikrer et hyggeligt og behageligt ophold. Stranden og gågaden ligger lige i nærheden. Desuden er der ikke langt til en forbindelse med offentlig transport samt forskellige barer, restauranter, klubber og diskoteker og et væld af indkøbsmuligheder. I det klimatiserede hotels foyer finder man en døgnåben reception. Gæsterne har naturligvis også mulighed for at benytte internetadgangen. Herudover kan man også benytte vekselbørsen eller gå til frisør. Naturligvis står der også en safeboks (mod betaling) til rådighed for gæsterne. Med hotellets elevatorer kommer man hurtigt og nemt til de 360 værelser (heraf 24 suiter). Gæsterne kan få stillet sulten i restauranten (med ikke-rygerområde) eller slukket tørsten med lækre drinks i den hyggelige bar, hvor der tilmed spilles god musik. Eller man kan slappe af med venner og kolleger i hotellets café. Hvis man har lyst til at more sig og danse, er der også et diskotek på hotellet. Gæsterne kan også leje cykler og på denne måde opleve området. Bygningen rummer tilmed et konferencerum, hvor forretningsrejsende kan afholde møder m.m. I hotellets supermarked/kiosk kan man købe de mest nødvendige dagligvarer, forskellige souvenirs og modeartikler. For de yngste gæster er der desuden et spillelokale og en legeplads samt en miniklub. Gæsterne kan selvfølgelig også bestille roomservice og vasketøjsservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom. Kommer man med bil, er der gode parkeringsmuligheder på hotellets egen parkeringsplads eller i garagen.

  Se mere
 • CVK Park Bosphorus Hotel Istanbul
  Fra1.398krPr. nat

  CVK Park Bosphorus Hotel Istanbulstars

  Istanbul Nye bydel, Istanbul , Gumussuyu mah.inonu cad.taksim 8 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 713 meninger fra rejsendeBaseret på 713 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2013. Der er i alt 450 værelser på stedet. Ejendommen består af 385 dobbeltværelser, 23 suiter, 65 lejligheder og 4 handicapvenlige værelser. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Der findes aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Der er vekselkontor på området. Der findes garderobe i nærheden af receptionen. Gæsterne kan bruge elevatoren. Der findes en butik på området. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Hotel tilbyder roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Hotel tilbyder en biludlejningsservice. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Hotel tilbyder 24 timers sikkerhed.

  Se mere
 • Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Centre
  Fra955krPr. nat
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2050 meninger fra rejsendeBaseret på 2050 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2013. Der er i alt 840 værelser på stedet. Ejendommen består af 744 dobbeltværelser, 85 suiter, 9 handicapvenlige værelser, 158 eksekutivværelser og 68 overordnede værelser. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Der findes garderobe i nærheden af receptionen. Hotel har elevator. Der findes en butik på området. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Hotel har en terrasse, som gæsterne kan nyde godt af. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Hotel har mobiltelefondækning. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Hotel tilbyder roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Der findes en babysitter-service efter anmodning til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Hotel har overvåget parkering til gæsternes sikkerhed. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Aviser tilbydes af Hotel hver dag. Hotel tilbyder 24 timers sikkerhed. Piccolo-servicen giver ekstra bekvemmelighed. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Crystal Istanbul
  Fra491krPr. nat

  Crystal Istanbulstars

  Istanbul Nye bydel, Istanbul , Receppasa cad. taksim 7 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 271 meninger fra rejsendeBaseret på 271 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2001. Hotel undergik en renovering i 2009. Ejendommen består af 185 værelser. Ejendommen består af 25 enkeltværelser, 140 dobbeltværelser og 1 suite. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Der er vekselkontor på området. Der findes garderobe i nærheden af receptionen. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Der er en avisskranke på området. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Hotel tilbyder vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Hotel tilbyder en biludlejningsservice. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Gæsterne kan nye en kop kaffe sammen med morgenens avis, der leveres af Hotel. Der er sikkerhed 24 timer i døgnet. Der er piccolo-service.

  Se mere
 • Cartoon
  Fra736krPr. nat

  Cartoonstars

  Istanbul Nye bydel, Istanbul , Tarlabasi bulvari no: 36 - Kort
  2,1/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  The hotel is in the heart of the city in Taksim, which is close to the traditional Beyoglu district, famous for its nightlife, as well as for its various cultural activities, art galleries, concerts, numerous theaters, cafes and pubs.

  Se mere
 • The Marmara Taksim - Istanbul
  Fra1.115krPr. nat

  The Marmara Taksim - Istanbulstars

  Istanbul Nye bydel, Istanbul , Osmanli sokak no 1/b taksim - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1212 meninger fra rejsendeBaseret på 1212 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i hjertet af byen og kan tilbyde alt det, som man som turist i Istanbul har brug for. Her kan man føle sig hjemme og nyde servicen, som sikrer et hyggeligt og behageligt ophold. Hotellet ligger på Taksimpladsen kun få meter fra gågaden. Desuden er der ikke langt til forskellige barer, restauranter, klubber og diskoteker og et væld af indkøbsmuligheder samt et stoppested. Desuden er der ca. 15 minutter fra de offentlige transportmidler til diverse seværdigheder såsom Topkapi Paladset, Hagia Sophia, Den Store Bazaar eller Det Ægyptiske Marked. Stranden ligger endvidere kun ca. 1 km fra hotellet. Til Istanbuls lufthavn er der ca. 25 km.Det elegante, klimatiserede førsteklasses hotel råder over rigelig med plads på 20 etager med i alt 376 værelser, heraf 25 suiter. Til indretningen hører en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, garderobe samt 4 elevatorer. Gæsterne kan få stillet sulten i restauranten (ryger eller ikkeryger samt børnestole) eller slukket tørsten med lækre drinks i den hyggelige bar, hvor der tilmed spilles god musik. Yderligere er der en café, en kiosk, en forretning, en frisør, en pub og diverse konferencelokaler. Der er naturligvis mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom (mod betaling). Endelig kan gæsterne parkere bilen i hotellets parkeringskælder.De komfortabelt og moderne indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Til den videre indretning hører telefon, satellit-tv, radio, internetadgang, minibar (mod betaling), safeboks (mod betaling) samt regulerbart klimaanlæg og centralvarme. Fra altanen eller terrassen er der en betagende udsigt.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool. Mod betaling kan man endvidere benytte saunaen eller få massage.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles a la carte eller som menu.

  Se mere
 • Sura Hagia Sophia
  Fra1.860krPr. nat

  Sura Hagia Sophiastars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Divanyolu cad. alemdar mah. ticarethane sk. 10 - Kort
  2,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1246 meninger fra rejsendeBaseret på 1246 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2014. Ejendommen består af 231 værelser. Ejendommen består af 26 enkeltværelser, 33 dobbeltværelser, 5 junior-suiter, 1 suite, 3 lejligheder, 2 studio-lejligheder, 2 handicapvenlige værelser, 30 treværelses rum, 15 fireværelsesrum, 5 eksekutivværelser, 39 overordnede værelser og 30 familierum. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Hotel har en garderobe, hvor gæsterne kan opbevare vintertøj. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel har en avisskranke. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Der er en dejlig terrasse, hvor gæsterne kan slappe af og nyde solens varme. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Gæsterne kan bruge roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Hotel tilbyder en nyttig cykellejeservice. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Hotel tilvejebringer babysitter-service efter anmodning. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af biludlejningsservice på stedet. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Der er overvåget parkering til gæsternes sikkerhed. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Hotel tilbyder aviser hver dag. Hotel tilbyder 24 timers sikkerhed. Der er piccolo-service.

  Se mere
 • Grand Star
  Fra401krPr. nat

  Grand Starstars

  Istanbul Nye bydel, Istanbul , Siraselviler cad. 45/1 - Kort
  2,1/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 86 meninger fra rejsendeBaseret på 86 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i hjertet af det nye område af byen, direkte på Taksim Plads. Gæsterne vil finde byens centrum, restauranter, natklubber, barer, forbindelser med offentlige transportmidler og indkøbsmuligheder kun 5 minutters gang fra hotellet. Der er 8 minutter til fods til den nærmeste metrostation og 12 minutters gang til Dolmabahçe Palads, mens byens vigtigste seværdigheder såsom Hagia Sophia og Den Blå Moske, ligesom man på henholdsvis 17 og 20 minutter med de offentlige transportmidler kan komme til den underjordiske cisterne samt Topkapi-paladset. Istanbuls internationale lufthavn, Atatürk, ligger desuden 22 km væk.Dette helt nye familievenlige city-hotel blev bygget i 1983, renoveret i 2009 og består af i alt 118 værelser, heraf 1 suite. Af faciliteter til gæsternes rådighed på dette klimatiserede etablissement er der en foyer med døgnåben reception samt en vekselbørs, en garderobe og elevator. Der tilbydes også en frisørsalon, en café, en bar og en restaurant. Forretningsrejsende vil sætte pris på konferenceindretningerne, ligesom gæsterne kan benytte sig af stedets WLAN/internetadgang samt bestille roomservice og vasketøjsservice (begge serviceydelser mod betaling). For gæster i bil er der mulighed for at parkere i den overdækkede parkeringsgarage (mod betaling).Alle værelser er indrettet i moderne stil og tilbyder et sted, hvor gæsterne kan føle, at deres besøg er noget specielt samt nyde en oplevelse ud over den sædvanlige hotelstandard. Værelserne rummer også eget badeværelse med badekar og hårtørrer samt en dobbeltseng. Desuden er de udstyret med en telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks, internetadgang og en minibar. Herudover er der også klimaanlæg og radiator i alle boliger som standardindretning.

  Se mere
 • Yasmak Sultan
  Fra934krPr. nat

  Yasmak Sultanstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Ebusuud cad - sirkeci 12 - Kort
  2,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1215 meninger fra rejsendeBaseret på 1215 meninger fra rejsende

  Dette city-hotel ligger i kvarteret Sirkeci, i hjertet af Istanbuls vidunderlige, gamle bydel. Der er kun få minutters gang fra hotellet til alle byens vigtige seværdigheder, og transporten til Istanbuls lufthavn tager ca. 30 minutter.Hotellet er opført i klassisk stil og råder over i alt 79 værelser. Af faciliteter tilbydes der en døgnåben reception, en garderobe, en vekselbørs og elevator, ligesom der er en frisørsalon, en amerikansk bar, en beværtning, en fjernsynsstue, en salon, diverse konferencefaciliteter, en internetcafé og en restaurant. Endvidere tilbydes der garageparkering til bilen, ligesom der mod betaling er mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice og få lægehjælp i tilfælde af sygdom.De komfortable værelser rummer et badeværelse med brusebad eller badekar samt hårtørrer. Derudover er hvert værelse udstyret med telefon, satellit-tv, minibar (mod betaling), safeboks (mod betaling) og klimaanlæg.Det er gratis at benytte hotellets fitness-studie, og mod betaling kan gæsterne gå en tur i saunaen eller dampbadet.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra en righoldig buffet. Frokost og aftensmad kan vælges som menu eller a la carte.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  676  Hoteller - Istanbul
Side  1  af  68
 

Beskrivelse af destination

  Istanbul er en af de største byer i Europa og den ligger i den nordøstlige del af Tyrkiet som kendes som Marmara. Det er den eneste by hvor en del ligger i Europa og en anden i Asien fordi den ligger på begge sider af strædet som kaldes for Bosperus-strædet, som forbinder Marmara-havet med sortehavet. Denne gamle by har en meget varieret kulturarv og rigdom som afspejles i den varierede arkitektur og de historiske bygninger hvor i blandt vi finder moskeer, slotte, kirker, paladser, synagoger og tårne. Noget af herkomsten stammer fra det gamle Grækenland og fra det romerske, byzantinske og osmanniske imperium. En af de mest populære attraktioner i denne mytiske by er den majestætiske moske Sultanahmet og dens tusindvis af fliser, som er enestående i verden for sine seks minaretter. En anden vigtig moske er Santa Sofía som også fungerer som museum om den konstantinske og osmanniske historie. Et specielt og overraskende sted er byens cisterner, nogle underjordiske vandreservoirer som er omgivet af dekorerede søjler, et mytisk sted som er gemt af Medusa skulpturerne. Besøg Istanbul og nyd en eksotisk ferie!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Istanbul

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser