Hoteller i Istanbul

Find på kortet
Hoteller - Istanbul

IstanbulFra  103kr

Anbefalede hoteller - Istanbul

 • Novotel Istanbul Zeytinburnu
  Fra439krPr. nat

  Novotel Istanbul ZeytinburnustarsGreenProgram Icon

  Istanbul Ataturk Lufthavn, Istanbul , Kazlicesme mah.kennedy cd 56 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 639 meninger fra rejsendeBaseret på 639 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Ataturk Airport Istanbul, er dette komfortable hotel optimalt for familier. Stedet, der putter sig indenfor 20 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af stedet. Ikke langt borte finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ejendommen ligger indenfor 4 meter fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8 meter. Stedet er tæt på havnen. Ferieboligen kan tilbyde i alt 208 værelser. Denne ejendom er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. De der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Alle soveværelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Alle badeværelser på Novotel Istanbul Zeytinburnu er handicapvenlige. Både små og store kæledyr er velkomne på dette hotel, og det er meget bekvemt for de rejsende, der ikke vil tage af sted uden deres pelsdyr. Ejendommen har parkering og garage. Denne ejendom er certificeret af internationalt anerkendte miljøstyresystemer som f. eks. ISO/EMAS og/eller en Sustainable Tourism CERTIFICATION (certificering for bæredygtig turisme), der er anerkendt af Global Sustainable Tourism Council (GSTC) (international organisation for bæredygtig turisme), og har forpligtet sig til at opretholde miljøvenlig praksis. De middagsmuligheder, der er tilgængelige, er det perfekte supplement til gæsternes ophold. og Novotel Istanbul Zeytinburnu har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Centre
  Fra715krPr. nat
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2261 meninger fra rejsendeBaseret på 2261 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er specielt designet til familier og er i New City. Stedet, der putter sig indenfor 3. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Indenfor 1. 0 kilometer finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Der er i alt 840 værelser på Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Centre. Denne bolig blev opført i 2013. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan gæster drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Denne feriebolig er ideel for familier der rejser med børn og tilbyder værelser med vugger til de små. Hotellet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 9 handicapvenlige gæsteværelser. Dette sted tillader kæledyr med en vægt over 5 kg. Der er parkeringsplads ved Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Centre. Alle der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. De der bor på denne ejendom, kan slappe af og lade batterierne op i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. , Rejsende vil værdsætte spisemulighederne i denne feriebolig. , Denne ejendom har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. , Denne ejendom har et dejligt middagstilbud, der imødekommer alle de rejsendes behov. og Stedet tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Radisson Blu Bosphorus Hotel
  Fra500krPr. nat

  Radisson Blu Bosphorus Hotelstars

  Istanbul Nye bydel, Istanbul , Ciragan caddesi no:46 ortakoy besiktas 46 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 787 meninger fra rejsendeBaseret på 787 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel kan findes i New City. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 25. 0 kilometer. Radisson Blu Bosphorus Hotel har i alt 120 soveværelser. Denne ejendom blev bygget i 2005. Radisson Blu Bosphorus Hotel er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Radisson Blu Bosphorus Hotel har 24 timers åbent. Hvis besøgende beder om det, kan de få en børneseng i deres soveværelse. Fællesarealerne i denne feriebolig har kørestolsadgang. Kun små kæledyr må medbringes i denne ejendom. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Alle der bor på denne ejendom, kan bruge transportservice til lufthavnen. Alle der bor på denne ejendom, kan få balance i krop og sjæl i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. , Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. , Alle der bor på denne ejendom, kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. og Denne feriebolig har et dejligt middagstilbud, der imødekommer alle de besøgendes behov. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Hilton Istanbul Bosphorus
  Fra795krPr. nat

  Hilton Istanbul Bosphorusstars

  Istanbul Nye bydel, Istanbul , Cumhuriyet caddesi-harbiye 50 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Med sin beliggenhed i New City, er dette fremragende hotel optimalt for familier. Hotellet omfatter 500 hyggelige gæsteværelser. Hilton Istanbul Bosphorus undergik en renovering i 2000. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Denne feriebolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de besøgendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Fællesarealerne på Hilton Istanbul Bosphorus har kørestolsadgang. Gæster må medbringe deres kæledyr på området. Rejsende vil også værdsætte parkeringspladsen og garagen. Gæster kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. De besøgende kan stresse helt af i sundheds- og wellness-faciliteterne. , Dette sted er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. , Hilton Istanbul Bosphorus har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. og Ejendommens middagslokaler serverer et udvalg af smagfulde retter og drikkevarer. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Hilton Istanbul Bosphorus.

  Se mere
 • Park Dedeman Levent
  Fra615krPr. nat

  Park Dedeman Leventstars

  Istanbul Nye bydel, Istanbul , Buyukdere cad. esentepe mah. 187 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 192 meninger fra rejsendeBaseret på 192 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i New City. Beliggende indenfor 6. 8 kilometer fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne har nem adgang til de offentlige transportmidler. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 30. 0 kilometer. I alt 232 soveværelser er til rådighed for de rejsende. Denne ejendom er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Endvidere tilbyder denne ejendom vugger til småbørn efter anmodning. Alle badeværelser på Park Dedeman Levent er handicapvenlige. Park Dedeman Levent er ikke et kæledyrsvenligt sted. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Rejsende vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Hotellet har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. , De rejsende kan nyde dejlige retter i ejendommens spiselokaler. og Alle gæster der bor på denne ejendom, vil værdsætte de sundheds- og wellness-services, der tilbydes på Park Dedeman Levent. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Novotel Istanbul Bosphorus
  Fra570krPr. nat

  Novotel Istanbul Bosphorusstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Kemankes kara mustafa pasa mah karakoy 57-59 - Kort
   

  Dette fremragende hotel er ideelt til familier og ligger i Old City. Hotellet, der putter sig indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 18. 6 kilometer. Hotellet består af i alt 200 dejlige soveværelser. Novotel Istanbul Bosphorus blev bygget i 2015. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Novotel Istanbul Bosphorus. De besøgende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Dette sted er designet med omtanke for unge gæsters behov og har soveværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Områdets fællesarealer er handicapvenlige. Hotellet har også et handicapvenligt værelse. Både store og små kæledyr er tilladt på Novotel Istanbul Bosphorus. Novotel Istanbul Bosphorus tilbyder parkering og garagefaciliteter. Gæster er velkomne i den miljøbevidste ejendom. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Forretningsrejsende vil værdsætte møde- og forretningsservices og –faciliteter, der er til rådighed for større bekvemmelighed. , De der bor på denne ejendom, kan forkæle sig i de sundheds- og wellness-behandlinger, der er til rådighed på stedet. og Stedets gastronomiske mulighed vil helt sikkert fortrylle gæsterne med et forfinet køkken og et fortryllende miljø. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • The Marmara Taksim - Istanbul
  Fra844krPr. nat

  The Marmara Taksim - Istanbulstars

  Istanbul Nye bydel, Istanbul , Osmanli sokak no 1/b taksim - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1313 meninger fra rejsendeBaseret på 1313 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i hjertet af byen og kan tilbyde alt det, som man som turist i Istanbul har brug for. Her kan man føle sig hjemme og nyde servicen, som sikrer et hyggeligt og behageligt ophold. Hotellet ligger på Taksimpladsen kun få meter fra gågaden. Desuden er der ikke langt til forskellige barer, restauranter, klubber og diskoteker og et væld af indkøbsmuligheder samt et stoppested. Desuden er der ca. 15 minutter fra de offentlige transportmidler til diverse seværdigheder såsom Topkapi Paladset, Hagia Sophia, Den Store Bazaar eller Det Ægyptiske Marked. Stranden ligger endvidere kun ca. 1 km fra hotellet. Til Istanbuls lufthavn er der ca. 25 km.Det elegante, klimatiserede førsteklasses hotel råder over rigelig med plads på 20 etager med i alt 376 værelser, heraf 25 suiter. Til indretningen hører en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, garderobe samt 4 elevatorer. Gæsterne kan få stillet sulten i restauranten (ryger eller ikkeryger samt børnestole) eller slukket tørsten med lækre drinks i den hyggelige bar, hvor der tilmed spilles god musik. Yderligere er der en café, en kiosk, en forretning, en frisør, en pub og diverse konferencelokaler. Der er naturligvis mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom (mod betaling). Endelig kan gæsterne parkere bilen i hotellets parkeringskælder.De komfortabelt og moderne indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Til den videre indretning hører telefon, satellit-tv, radio, internetadgang, minibar (mod betaling), safeboks (mod betaling) samt regulerbart klimaanlæg og centralvarme. Fra altanen eller terrassen er der en betagende udsigt.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool. Mod betaling kan man endvidere benytte saunaen eller få massage.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles a la carte eller som menu.

  Se mere
 • The Byzantium
  Fra248krPr. nat

  The Byzantiumstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Cankurtaran mah. akbiyik sok. 29 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 619 meninger fra rejsendeBaseret på 619 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i hjertet af Sultanahmet blot få minutters gang fra Topkap?, Den Blå Moske, Den Store Basar (Kapal? çars?), Den Underjordiske Cisterne samt Hagia Sofia. Deslige er der kun en kort gåtur til diverse restauranter, barer, natteliv, forbindelser til offentlig transport, indkøbsmuligheder samt en busstation og banegård. Til Atatürk lufthavn er der omkring 14 km, mens der til Sabiha Gökçen lufthavn er ca. 60 km.Dette city-hotel åbnede i 2008 og er et moderne, stilfuldt designet boutique-hotel. Det rummer 31 værelser fordelt på 6 etager og tilbyder gæsterne en varm velkomst samt opmærksom betjening i hjertet af den gamle by. Hotellet er klimatiseret og tilbyder en foyer med døgnåben reception, vekselbørs, garderobe, elevator, café, restaurant, konferenceindretninger samt WLAN/internetadgang. Gæsterne kan endvidere bestille roomservice og vasketøjsservice samt parkere bilen mod betaling.Dette hotel tilbyder fremragende, moderne og stilfuldt designede værelser, hvor der ved indretningen er blevet lagt stor vægt på detaljer og en høj standard. Værelserne er indrettet med tidssvarende møbler, eget badeværelse, en hårtørrer, en telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang samt en minibar. Hertil kommer dobbelt- eller tvillingesengesenge, centralt reguleret klimaanlæg, centralvarme og en safeboks som en del af standardindretningen.Hotellet tilbyder et tyrkisk bad, en sauna samt massagebehandlinger mod betaling. Der er også et fitness-studie.Hotellets bar og restaurant tilbyder det perfekte tilflugtssted, og her kan gæsterne nyde en afslappende middag i form af en række velsmagende kulinariske specialiteter og vine.

  Se mere
 • Dedeman Istanbul
  Fra434krPr. nat

  Dedeman Istanbulstars

  Istanbul Nye bydel, Istanbul , Yıldız posta cad. no: 48 gayrettepe - Kort
  1,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 724 meninger fra rejsendeBaseret på 724 meninger fra rejsende

  The hotel is located in the Esentepe district of Istanbul, convenient for both business and leisure travellers. Public transport runs in front of the hotel and a metro station is within 550 meters.

  Se mere
 • Innpera Hotel
  Fra422krPr. nat

  Innpera Hotelstars

  Istanbul Nye bydel, Istanbul , Siraselviler caddesi, taksim 15 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 355 meninger fra rejsendeBaseret på 355 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i New City. Med sin placering indenfor 20 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Besøgende kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Der er i alt 118 soveværelser på Innpera Hotel. Denne ejendom blev sidst renoveret i 2011. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. De der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Nogle gæsteværelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Innpera Hotel har kørestolsadgang til fællesarealerne. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for besøgende. En bekvem transportservice stilles til rådighed af ejendommen. Gæster kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af Innpera Hotel. , Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan drage fordel af ejendommens forretningsfaciliteter. og De der bor på denne ejendom, kan slappe af og slippe væk fra den daglige rutine i områdets wellness-faciliteter. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  695  Hoteller - Istanbul
Side  1  af  70
 

Beskrivelse af destination

  Istanbul er en af de største byer i Europa og den ligger i den nordøstlige del af Tyrkiet som kendes som Marmara. Det er den eneste by hvor en del ligger i Europa og en anden i Asien fordi den ligger på begge sider af strædet som kaldes for Bosperus-strædet, som forbinder Marmara-havet med sortehavet. Denne gamle by har en meget varieret kulturarv og rigdom som afspejles i den varierede arkitektur og de historiske bygninger hvor i blandt vi finder moskeer, slotte, kirker, paladser, synagoger og tårne. Noget af herkomsten stammer fra det gamle Grækenland og fra det romerske, byzantinske og osmanniske imperium. En af de mest populære attraktioner i denne mytiske by er den majestætiske moske Sultanahmet og dens tusindvis af fliser, som er enestående i verden for sine seks minaretter. En anden vigtig moske er Santa Sofía som også fungerer som museum om den konstantinske og osmanniske historie. Et specielt og overraskende sted er byens cisterner, nogle underjordiske vandreservoirer som er omgivet af dekorerede søjler, et mytisk sted som er gemt af Medusa skulpturerne. Besøg Istanbul og nyd en eksotisk ferie!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Istanbul

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser