Hoteller i Istanbul

Find på kortet
Hoteller - Istanbul

IstanbulFra  77kr

Anbefalede hoteller - Istanbul

 • Novotel Istanbul Zeytinburnu
  Fra195krPr. nat

  Novotel Istanbul ZeytinburnustarsGreenProgram Icon

  Istanbul Ataturk Lufthavn, Istanbul , Kazlicesme mah.kennedy cd 56 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 657 meninger fra rejsendeBaseret på 657 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er ideelt til familier og ligger i Ataturk Airport Istanbul. Med en beliggenhed indenfor 20 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af ejendommen. Ikke langt borte finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 4 meter fra ferieboligen. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8 meter. Ejendommen ligger i umiddelbar nærhed af havnen. Der er i alt 208 soveværelser på stedet. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Receptionsskranken er åben hele dagen. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Ferieboligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 4 handicapvenlige værelser. Dette er et kæledyrsvenligt hotel. Dette hotel tilbyder parkerings- og garagefaciliteter. Dette sted er certificeret af internationalt anerkendte miljøstyresystemer som f. eks. ISO/EMAS og/eller en Sustainable Tourism CERTIFICATION (certificering for bæredygtig turisme), der er anerkendt af Global Sustainable Tourism Council (GSTC) (international organisation for bæredygtig turisme), og har forpligtet sig til at opretholde miljøvenlig praksis. Denne feriebolig byder på en række madoplevelser, for at garantere at rejsende nyder alle dele af deres ophold. Der er konferencefaciliteter ved denne feriebolig. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Opera Hotel Bosphorus
  Fra407krPr. nat

  Opera Hotel Bosphorusstars

  Istanbul Nye bydel, Istanbul , Gumussuyu, inonu caddesi 26 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 222 meninger fra rejsendeBaseret på 222 meninger fra rejsende

  Hotellet har en central beliggenhed i det moderne hjerte af byen, kun 500 m fra Bosporus, og det samme gælder for til Taksimpladsen med dets væld af underholdningsmuligheder, forretninger og restauranter. Der er 4-5 km til de vigtigste seværdigheder i Sultanahmet, herunder Den Blå Moske, Topkap?-paladset og Hagia Sofia, som er lettilgængelige med offentlige transportmidler, mens der er 22 km fra hotellet til Istanbul Atatürk lufthavn og 42 km til lufthavnen Sabiha Gökçen.Dette moderne hotel blev bygget i 2011 og tilbyder 75 værelser samt et tidssvarende design og en iøjefaldende arkitektonisk stil, der genspejler den snørklede indretningsstil, som er typisk for et operahus. Til de mange faciliteter på dette klimatiserede hotel hører en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der tilbydes vekselbørs, garderobe og elevator. Hotellet rummer også en café og 2 restauranter og barer, hvoraf den ene ligger på taget med panoramaudsigt over Bosporus. Endvidere kan man bestille både roomservice og vasketøjsservice mod betaling på stedet, gå online via den gratis trådløse internetadgang, benytte konferenceindretningerne og hvis i bil parkere på parkeringspladsen.Værelserne er velindrettede og rummer komfort og moderne teknologi samt enten en dobbelt eller kingsize seng. Endvidere omfatter indretningen eget stilfuldt badeværelse med stort brusebad, en badekåbe, tøfler og hårtørrer såvel som et fladskærmsfjernsyn med satellit-tv, en MP3-dockingstation, en minibar, en safeboks, et skrivebord, en radio og trådløs internetadgang. Deslige er der på hvert enkelt værelse regulerbare klimaanlæg og radiatorer såvel som en altan eller terrasse.Gæsterne kan gøre brug af den opvarmede udendørs swimmingpool (årstidsbetinget) eller slappe af i hotellets sauna og hammam såvel som bestille en massagebehandling (mod betaling). Tillige kan man mod betaling på stedet få spa-behandlinger. Endelig tilbydes gæsterne også et fitness-studie.

  Se mere
 • Radisson Blu Conference & Airport Hotel
  Fra187krPr. nat
  4,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Dette fremragende hotel er placeret i Ataturk Airport Istanbul. Indenfor 500 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 5. 0 kilometer fra hotellet . Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 0 kilometer. Boligen kan tilbyde i alt 212 gæsteværelser. Radisson Blu Conference & Airport Hotel undergik en renovering i 2005. Radisson Blu Conference & Airport Hotel har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Radisson Blu Conference & Airport Hotel har 24 timers åbent. Endvidere tilbyder denne feriebolig vugger til småbørn efter anmodning. Radisson Blu Conference & Airport Hotel er handicapvenlig, og der er adgang til alle fællesområder og badeværelser for kørestolsbrugere og andre mennesker med mobilitetsproblemer. Både små og store kæledyr er velkomne på dette hotel, og det er meget bekvemt for de rejsende, der ikke vil tage af sted uden deres pelsdyr. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for alle gæster der bor på ejendommen. En bekvem transportservice stilles til rådighed af boligen. Dette sted har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Gæster vil måske værdsætte de sundheds- og wellness-services der udbydes på hotellet. Denne ejendom har en række middagsoplevelser. Radisson Blu Conference & Airport Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Ramada Hotel & Suites Istanbul Golden Horn
  Fra177krPr. nat

  Ramada Hotel & Suites Istanbul Golden Hornstars

  Istanbul Nye bydel, Istanbul , Sutluce mah,imrahor cad.no 12 12 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 61 meninger fra rejsendeBaseret på 61 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i New City, er dette dejlige hotel optimalt for familier. Beliggende indenfor 6. 0 kilometer fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger 6. 0 kilometer fra de vigtigste offentlige transportforbindelser. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 17. 0 kilometer. Det samlede antal værelser er 112. Dette sted er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Ramada Hotel & Suites Istanbul Golden Horn har 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge på dette sted. Fællesarealerne i denne feriebolig har kørestolsadgang. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. Der er parkerings- og garagefaciliteter til rådighed. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Ramada Hotel & Suites Istanbul Golden Horn. Sundheds- og wellness-tilbudet på hotellet sikrer den ultimative foryngelseskur og afslapning. Forretningsrejsende vil værdsætte møde- og forretningsservices og –faciliteter, der er til rådighed for større bekvemmelighed. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan drage fordel af dens catering. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Ramada Hotel & Suites Istanbul Golden Horn.

  Se mere
 • Fairmont Quasar Istanbul
  Fra1.762krPr. nat

  Fairmont Quasar Istanbulstars

  Istanbul Nye bydel, Istanbul , Buyukdere str. no 76 mecidiyekoy 76 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 159 meninger fra rejsendeBaseret på 159 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel, som kan findes i New City, er en fantastisk mulighed for homoer. Med sin placering indenfor 50 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Ejendommen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 15. 0 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 100 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 23. 0 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 3. 0 kilometer fra havnen. Fairmont Quasar Istanbul har i alt 209 gæsteværelser. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Fællesarealerne på Fairmont Quasar Istanbul har kørestolsadgang. Denne ejendom tillader kæledyr. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Dette sted følger grøn praksis. Fairmont Quasar Istanbul er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Hvis der er brug for forkælelse, kan gæsterne drage fordel af de sundhedsfaciliteter, der tilbydes. Boligen har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. Stedets underholdning blev designet til at more alle typer rejsende. Et udvalg af smagfulde lækkerier tilbydes på dette charmerende sted. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Darkhill
  Fra380krPr. nat

  Darkhillstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Mimar kemalettin mah. koca ragip pasa cad. no:9 9 - Kort
  2,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 311 meninger fra rejsendeBaseret på 311 meninger fra rejsende

  Darkhill Hotel tilbyder værelser med gratis WiFi, kun 200 m fra sporvognsstoppestedet Laleli-Üniversité i centrum af Istanbul. Gæsterne på hotellet kan gratis benytte den indendørs swimmingpool og det tyrkiske bad. Man kan også bestille massage mod tillægsgebyr.De moderne værelser på Darkhill Hotel har aircondition, satellit-tv, minibar og skrivebord. Nogle af værelserne byder desuden på fransk altan.Hotel Darkhill ligger godt 20 minutters gang fra den historiske bydel Sultanahmet. Byens store basar ligger 15 minutters gang derfra. Den Blå Moské samt museet for tyrkisk og islamisk kunst ligger knap 25 minutters gang fra hotellet.Hotellets restaurant byder på en blanding af traditionelle tyrkiske specialiteter og internationale retter, der kan nydes på tagterrassen med panoramaudsigt over Istanbul.Gæsterne kan bestille madpakker på hotellet, hvor der desuden findes en udflugtsskranke.

  Se mere
 • Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Centre
  Fra998krPr. nat
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2335 meninger fra rejsendeBaseret på 2335 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er specielt designet til familier og er i New City. Ferieboligen, der putter sig indenfor 3. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Indenfor 1. 0 kilometer finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Centre har i alt 840 soveværelser. Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Centre blev bygget i 2013. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Gæsterne bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Centre er designet med omtanke for de mindste gæster, og har gæsteværelser med senge til små børn. Boligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 9 handicapvenligt værelse. Derudover accepterer denne feriebolig store kæledyr. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Centre. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Takket være sundheds- og wellness-services, er denne bolig ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed på dette hotel, der er ideel til at afholde alle typer events. Rejsende kan vælge blandt et bredt udvalg af smagfulde retter, der serveres på ejendommen. Boligen har et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for større bekvemmelighed for gæsterne. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Hilton Istanbul Bosphorus
  Fra1.038krPr. nat

  Hilton Istanbul Bosphorusstars

  Istanbul Nye bydel, Istanbul , Cumhuriyet caddesi-harbiye 50 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette enestående hotel er ideelt til familier og ligger i New City. I alt 500 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Hilton Istanbul Bosphorus. Hilton Istanbul Bosphorus undergik en renovering i 2000. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Gæsterne bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Hvis gæsterne beder om det, kan de få en børneseng i deres værelse. Fællesarealerne på Hilton Istanbul Bosphorus har kørestolsadgang. Kæledyr er tilladt på dette sted. Dette sted har parkerings- og garagepladser til gæsternes bekvemmelighed. Gæster, der bor på Hilton Istanbul Bosphorus, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Hvis der er brug for forkælelse, kan de besøgende drage fordel af de sundhedsfaciliteter, der tilbydes. Denne ejendom har en række middagsoplevelser. Ejendommens forretningsfaciliteter er velegnede til alle typer forretningsevents, seminarer, møder eller konferencer. Ejendommens spiselokale leverer et lækkert køkken og en fantastisk service. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Novotel Istanbul Bosphorus
  Fra911krPr. nat

  Novotel Istanbul Bosphorusstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Kemankes kara mustafa pasa mah karakoy 57-59 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette luksuriøse hotel er specielt designet til familier og er i Old City. Beliggende indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 18. 6 kilometer. Det samlede antal gæsteværelser er 200. Novotel Istanbul Bosphorus blev bygget i 2016. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Novotel Istanbul Bosphorus. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Visse typer værelser kan tilbyde børnesenge til de små. Alle badeværelser på Novotel Istanbul Bosphorus er handicapvenlige. Kæledyr er tilladt i denne bolig. Området har parkeringsplads og garagefaciliteter. Denne bolig følger miljømæssigt bæredygtig praksis. Alle der bor på denne ejendom, kan bruge transportservice til lufthavnen. Forretningsrejsende kan benytte eventrum, der er ideelle til at afholde forretningsseminarer eller til særlige lejligheder. Når det drejer sig om at slappe af, vil alle gæster der bor på denne ejendom blive forkælet, når de skal vælge blandt den lange række sundhedsmuligheder, der er til rådighed. De besøgende kan gribe muligheden for at smage de måltider, der serveres på stedets middagsfaciliteter. Novotel Istanbul Bosphorus vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Grand Ons Hotel
  Fra222krPr. nat

  Grand Ons Hotelstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Mesih pasa mh. azimkar sokak, laleli 32 - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 232 meninger fra rejsendeBaseret på 232 meninger fra rejsende

  Det centralt beliggende middelklassehotel ligger kun ca. 500 m fra det vidunderlige hav. Lige ved hotellet finder man et stoppested samt talrige indkøbsmuligheder og diskoteker, ligesom der kun er 100 m til de nærmeste restauranter, barer og pubber. Lufthavnen Istanbul ligger ca. 17 km væk.Det 9-etagers hotel er bygget i 1987 og blev renoveret i år 2004. Det råder over i alt 92 værelser, heraf 18 enkelt- og 74 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Der er endvidere en bar, en akvarium-bar, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling. Herudover er der et konferencerum og en internetterminal. Slutteligt tilbydes der vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De praktisk indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, tv (med musikkanal), radio, minibar, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, centralvarme og klimaanlæg.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  734  Hoteller - Istanbul
Side  1  af  74
 

Beskrivelse af destination

  Istanbul er en af de største byer i Europa og den ligger i den nordøstlige del af Tyrkiet som kendes som Marmara. Det er den eneste by hvor en del ligger i Europa og en anden i Asien fordi den ligger på begge sider af strædet som kaldes for Bosperus-strædet, som forbinder Marmara-havet med sortehavet. Denne gamle by har en meget varieret kulturarv og rigdom som afspejles i den varierede arkitektur og de historiske bygninger hvor i blandt vi finder moskeer, slotte, kirker, paladser, synagoger og tårne. Noget af herkomsten stammer fra det gamle Grækenland og fra det romerske, byzantinske og osmanniske imperium. En af de mest populære attraktioner i denne mytiske by er den majestætiske moske Sultanahmet og dens tusindvis af fliser, som er enestående i verden for sine seks minaretter. En anden vigtig moske er Santa Sofía som også fungerer som museum om den konstantinske og osmanniske historie. Et specielt og overraskende sted er byens cisterner, nogle underjordiske vandreservoirer som er omgivet af dekorerede søjler, et mytisk sted som er gemt af Medusa skulpturerne. Besøg Istanbul og nyd en eksotisk ferie!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Istanbul

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser