Hoteller i Istanbul

Find på kortet
Hoteller - Istanbul

IstanbulFra  134kr

Anbefalede hoteller - Istanbul

 • Hilton Istanbul Bosphorus
  Fra1.035krPr. nat

  Hilton Istanbul BosphorusstarsGreenProgram Icon

  Istanbul Nye bydel, Istanbul , Cumhuriyet caddesi-harbiye 50 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1955. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2000. Ejendommen består af 500 værelser. Ejendommen består af 15 suiter. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Der er vekselkontor på området. Der findes garderobe i nærheden af receptionen. Gæsterne kan bruge elevatoren. Gæsterne kan slappe af med en avis, der fås i avisskranken. Hotel har en butik til gæsternes bekvemmelighed. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Der findes vaskeservice. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Der findes en babysitter-service efter anmodning til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af biludlejningsservice på stedet. Gæsterne kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger.

  Se mere
 • Wyndham Grand Istanbul Kalamis Marina Hotel
  Fra576krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 641 meninger fra rejsendeBaseret på 641 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2012. Der er i alt 210 værelser på stedet. Ejendommen består af 156 enkeltværelser, 54 dobbeltværelser, 3 suiter og 2 handicapvenlige værelser. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Hotel har elevator. Der er en avisskranke på området. Der findes en butik på området. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Hotel har en terrasse, som gæsterne kan nyde godt af. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Hotel tilbyder vaskeservice. Der er møntvaskeri til rådighed for længerevarende ophold. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Etablissementet har kørestolsadgang. Gæsterne kan bruge Hotel 's cykellejeservice. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Til forældrenes bekvemmelighed tilbyder Hotel en babysitter-service efter anmodning. Hotel tilbyder en biludlejningsservice. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Aviser tilbydes af Hotel hver dag. Der er sikkerhed 24 timer i døgnet.

  Se mere
 • Cartoon
  Fra736krPr. nat

  Cartoonstars

  Istanbul Nye bydel, Istanbul , Tarlabasi bulvari no: 36 - Kort
  2,1/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  The hotel is in the heart of the city in Taksim, which is close to the traditional Beyoglu district, famous for its nightlife, as well as for its various cultural activities, art galleries, concerts, numerous theaters, cafes and pubs.

  Se mere
 • Grand Star
  Fra535krPr. nat

  Grand Starstars

  Istanbul Nye bydel, Istanbul , Siraselviler cad. 45/1 - Kort
  2,1/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 86 meninger fra rejsendeBaseret på 86 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i hjertet af det nye område af byen, direkte på Taksim Plads. Gæsterne vil finde byens centrum, restauranter, natklubber, barer, forbindelser med offentlige transportmidler og indkøbsmuligheder kun 5 minutters gang fra hotellet. Der er 8 minutter til fods til den nærmeste metrostation og 12 minutters gang til Dolmabahçe Palads, mens byens vigtigste seværdigheder såsom Hagia Sophia og Den Blå Moske, ligesom man på henholdsvis 17 og 20 minutter med de offentlige transportmidler kan komme til den underjordiske cisterne samt Topkapi-paladset. Istanbuls internationale lufthavn, Atatürk, ligger desuden 22 km væk.Dette helt nye familievenlige city-hotel blev bygget i 1983, renoveret i 2009 og består af i alt 118 værelser, heraf 1 suite. Af faciliteter til gæsternes rådighed på dette klimatiserede etablissement er der en foyer med døgnåben reception samt en vekselbørs, en garderobe og elevator. Der tilbydes også en frisørsalon, en café, en bar og en restaurant. Forretningsrejsende vil sætte pris på konferenceindretningerne, ligesom gæsterne kan benytte sig af stedets WLAN/internetadgang samt bestille roomservice og vasketøjsservice (begge serviceydelser mod betaling). For gæster i bil er der mulighed for at parkere i den overdækkede parkeringsgarage (mod betaling).Alle værelser er indrettet i moderne stil og tilbyder et sted, hvor gæsterne kan føle, at deres besøg er noget specielt samt nyde en oplevelse ud over den sædvanlige hotelstandard. Værelserne rummer også eget badeværelse med badekar og hårtørrer samt en dobbeltseng. Desuden er de udstyret med en telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks, internetadgang og en minibar. Herudover er der også klimaanlæg og radiator i alle boliger som standardindretning.

  Se mere
 • Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Centre
  Fra794krPr. nat
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2050 meninger fra rejsendeBaseret på 2050 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2013. Ejendommen består af 840 værelser. Ejendommen består af 744 dobbeltværelser, 85 suiter, 9 handicapvenlige værelser, 158 eksekutivværelser og 68 overordnede værelser. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Der er vekselkontor på området. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Hotel har elevator. Der findes en butik på området. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Gæsterne kan slappe af på terrassen. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Hotel tilbyder roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Hotel tilvejebringer babysitter-service efter anmodning. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Der er overvåget parkering til gæsternes sikkerhed. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Gæsterne kan nye en kop kaffe sammen med morgenens avis, der leveres af Hotel. Hotel tilbyder 24 timers sikkerhed. Der er piccolo-service.

  Se mere
 • Mercure Istanbul Taksim
  Fra859krPr. nat

  Mercure Istanbul Taksimstars

  Istanbul Nye bydel, Istanbul , Omer avni mah. inonu cad. gumussuyu 42 - Kort
   

  Hotel blev bygget i 2014. Ejendommen består af 137 værelser. Ejendommen består af 108 dobbeltværelser, 2 junior-suiter, 3 suiter, 2 handicapvenlige værelser, 15 treværelses rum og 22 eksekutivværelser. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Der findes aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Gæsterne kan bruge elevatoren. Gæsterne kan slappe af med en avis, der fås i avisskranken. Hotel har en terrasse, som gæsterne kan nyde godt af. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. For dem, der bor der i længere tid, er der et bekvemt møntvaskeri. Hotel har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Hotel tilbyder en biludlejningsservice. Gæsterne kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Der er overvåget parkering på området. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Gæsterne kan nye en kop kaffe sammen med morgenens avis, der leveres af Hotel. Der er sikkerhed 24 timer i døgnet. Kæledyr er tilladt på området. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Bekdas Hotel Deluxe
  Fra390krPr. nat

  Bekdas Hotel Deluxestars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Mimar kemalettin mah. derinkuyu sokak 4 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 136 meninger fra rejsendeBaseret på 136 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i kvarteret Laleli i den historiske del af Istanbul inden for nem adgang af Sultanahmet og de vigtigste seværdigheder. Den Store Basar ligger kun 400 m væk, og et sporvognsstop kun 150 m fra ejendommen tilbyder forbindelser til Sultanahmet og Galata-broen. Der er talrige barer, restauranter og forretninger inden for gåafstand. Endvidere er der ca. 14 km til den internationale lufthavn Atatürk, mens den internationale lufthavn Sabiha Gökçen ligger omkring 50 km fra etablissementet.Dette city-hotel er indrettet i klassisk stil med en lille reception og et foyerområde samt en tagterrasse med restaurant og bar og en fantastisk panoramaudsigt over byen og Marmarahavet. Hotellet tilbyder desuden gratis, trådløs internetadgang. Endvidere er der i alt 88 værelser på dette city-hotel. Gæsterne bydes velkommen i foyeren med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out. Af faciliteter er der også klimaanlæg, elevator og mulighed for at bestille roomservice (mod betaling).Værelserne er udstyret med tvillinge- eller dobbeltsenge, et bord og 2 stole, minikøleskab, telefon, satellit-tv og centralt regulerede klimaanlæg og radiatorer. Alle boligenheder tilbyder eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer.Der tilbydes en kontinental morgenbuffet. Frokosten og aftensmaden kan vælges a la carte.

  Se mere
 • Innpera Hotel
  Fra451krPr. nat

  Innpera Hotelstars

  Istanbul Nye bydel, Istanbul , Siraselviler caddesi, taksim 15 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 341 meninger fra rejsendeBaseret på 341 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1964. Hotel undergik en renovering i 2011. Ejendommen består af 118 værelser. Ejendommen består af 10 enkeltværelser, 70 dobbeltværelser, 15 junior-suiter, 14 suiter og 1 handicapvenligt værelse. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Gæsterne kan bruge elevatoren. Gæsterne kan slappe af med en avis, der fås i avisskranken. Gæsterne kan slappe af på terrassen. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Der findes vaskeservice. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af biludlejningsservice på stedet. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Hotel tilbyder aviser hver dag. Der er sikkerhed 24 timer i døgnet. Hotel har piccolo-service.

  Se mere
 • Delta Hotel Istanbul
  Fra319krPr. nat

  Delta Hotel Istanbulstars

  Istanbul Gamle bydel, Istanbul , Aksaray cd. 26/1 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 114 meninger fra rejsendeBaseret på 114 meninger fra rejsende

  $hotel. getTypeHotel() blev bygget i 2014. Ejendommen består af 82 værelser. Ejendommen består af 10 enkeltværelser, 54 dobbeltværelser, 5 suiter, 7 treværelses rum og 6 familierum. Der findes aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Gæsterne kan bruge elevatoren. Gæsterne kan slappe af med en avis, der fås i avisskranken. Der er en dejlig terrasse, hvor gæsterne kan slappe af og nyde solens varme. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Der findes vaskeservice. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Der er sikkerhed 24 timer i døgnet. Der er piccolo-service.

  Se mere
 • The Marmara Taksim - Istanbul
  Fra1.149krPr. nat

  The Marmara Taksim - Istanbulstars

  Istanbul Nye bydel, Istanbul , Osmanli sokak no 1/b taksim - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1212 meninger fra rejsendeBaseret på 1212 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i hjertet af byen og kan tilbyde alt det, som man som turist i Istanbul har brug for. Her kan man føle sig hjemme og nyde servicen, som sikrer et hyggeligt og behageligt ophold. Hotellet ligger på Taksimpladsen kun få meter fra gågaden. Desuden er der ikke langt til forskellige barer, restauranter, klubber og diskoteker og et væld af indkøbsmuligheder samt et stoppested. Desuden er der ca. 15 minutter fra de offentlige transportmidler til diverse seværdigheder såsom Topkapi Paladset, Hagia Sophia, Den Store Bazaar eller Det Ægyptiske Marked. Stranden ligger endvidere kun ca. 1 km fra hotellet. Til Istanbuls lufthavn er der ca. 25 km.Det elegante, klimatiserede førsteklasses hotel råder over rigelig med plads på 20 etager med i alt 376 værelser, heraf 25 suiter. Til indretningen hører en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, garderobe samt 4 elevatorer. Gæsterne kan få stillet sulten i restauranten (ryger eller ikkeryger samt børnestole) eller slukket tørsten med lækre drinks i den hyggelige bar, hvor der tilmed spilles god musik. Yderligere er der en café, en kiosk, en forretning, en frisør, en pub og diverse konferencelokaler. Der er naturligvis mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom (mod betaling). Endelig kan gæsterne parkere bilen i hotellets parkeringskælder.De komfortabelt og moderne indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Til den videre indretning hører telefon, satellit-tv, radio, internetadgang, minibar (mod betaling), safeboks (mod betaling) samt regulerbart klimaanlæg og centralvarme. Fra altanen eller terrassen er der en betagende udsigt.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool. Mod betaling kan man endvidere benytte saunaen eller få massage.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles a la carte eller som menu.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  726  Hoteller - Istanbul
Side  1  af  73
 

Beskrivelse af destination

  Istanbul er en af de største byer i Europa og den ligger i den nordøstlige del af Tyrkiet som kendes som Marmara. Det er den eneste by hvor en del ligger i Europa og en anden i Asien fordi den ligger på begge sider af strædet som kaldes for Bosperus-strædet, som forbinder Marmara-havet med sortehavet. Denne gamle by har en meget varieret kulturarv og rigdom som afspejles i den varierede arkitektur og de historiske bygninger hvor i blandt vi finder moskeer, slotte, kirker, paladser, synagoger og tårne. Noget af herkomsten stammer fra det gamle Grækenland og fra det romerske, byzantinske og osmanniske imperium. En af de mest populære attraktioner i denne mytiske by er den majestætiske moske Sultanahmet og dens tusindvis af fliser, som er enestående i verden for sine seks minaretter. En anden vigtig moske er Santa Sofía som også fungerer som museum om den konstantinske og osmanniske historie. Et specielt og overraskende sted er byens cisterner, nogle underjordiske vandreservoirer som er omgivet af dekorerede søjler, et mytisk sted som er gemt af Medusa skulpturerne. Besøg Istanbul og nyd en eksotisk ferie!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Istanbul

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser