Hoteller i Berlin

Find på kortet
Hoteller - Berlin

BerlinFra  275kr

Anbefalede hoteller - Berlin

 • Come Inn Berlin Kurfurstendamm Opera
  Fra517krPr. nat

  Come Inn Berlin Kurfurstendamm Operastars

  Charlottenburg, Berlin , Kurfuerstendamm 180 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 90 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 418 meninger fra rejsendeBaseret på 418 meninger fra rejsende

  Dette middelklassehotel befinder sig direkte ved Kurfürstendamm midt i Vestberlins centrum. Det internationale kongrescenter ICC samt messehallerne ligger umiddelbart i nærheden. Lige ved hotellet finder man et væld af butikker og barer, ligesom der også afgår offentlige transportmidler foran døren.Det byhotel blev bygget i 1960 og har fordelt på sine 6 etager i alt 84 værelser. Til hotellets faciliteter hører en døgnåben reception, garderobe, elevatorer, et konferencerum (ca. 100 personer) samt en parkeringsplads (mod betaling). Herudover har hotellets gæster mulighed for at benytte den offentlige internetterminal.De komfortabelt indrettede værelser har bad/WC, telefon, satellit/kabel-tv og internetadgang (WLAN). Desuden er de udstyret med safeboks, ligesom der er centralvarme.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • California Am Kurfuerstendamm
  Fra630krPr. nat

  California Am Kurfuerstendammstars

  Charlottenburg, Berlin , Kurfuerstendamm 35 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 50 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 921 meninger fra rejsendeBaseret på 921 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i en historisk bygning fra århundredskiftet på den verdensberømte boulevard Kurfürstendamm. Det ligger lige ved siden af områdets eksklusive butikker, mode- og designforretninger samt Berlin Theater und Komödie am Kurfürstendamm. Der er et udvalg af fremragende restauranter, som tilbyder internationale retter i hotellets nærhed. Etablissementet tilbyder ligeledes fremragende forbindelser med offentlige transportmidler, som kører til mange forskellige interessante steder i denne pulserende og mangfoldige by. Reichstag og Brandenburger Tor ligger begge kun 20 minutter væk med offentlige transportmidler. Berlins internationale lufthavn ligger desuden omkring 5 km fra hotellet, mens der er ca. 30 km til lufthavnen Schönefeld.Hotellet blev renoveret i 2008 og kombinerer elegance og traditionel charme med alle fordelene ved et moderne city-hotel. Ejendommen rummer 155 værelser og suiter delt op i kategorierne standard, superior og deluxe. Herudover tilbyder hotellet egen bar, fortovscafé med sommerhave og spa-område. Af yderligere faciliteter er der også en foyer med døgnåben reception og check-out service, en safeboks, elevator, et auditorium, en restaurant og et diskotek. Hertil kommer konferenceindretninger og mulighed for at bestille roomservice. Mod betaling kan gæsterne benytte sig af hotellets WLAN/internetadgang, bestille vasketøjsservice og leje cykler, ligesom der er en garage.Hvert værelse er komplet med eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer, kabel- og betalings-tv, en radio, et digitalt telefonsystem, WLAN/internetadgang, en safeboks og en minibar. Hertil kommer en dobbeltseng, strygejern og strygebræt og centralvarme som standardindretning.På hotellets grundarealer er der et fitness-studie. Mod betaling kan gæsterne benytte sig af solterrassen, saunaen, dampbadet og forskellige massagebehandlinger.orgenmaden tilbydes i form af en buffet.

  Se mere
 • Wyndham Berlin Excelsior
  Fra869krPr. nat

  Wyndham Berlin Excelsiorstars

  Charlottenburg, Berlin , Hardenbergstrasse 14 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 45 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1957 meninger fra rejsendeBaseret på 1957 meninger fra rejsende

  The hotel is perfectly situated, only a few minutes from the Kurfürstendamm boulevard. The Berlin Zoological Garden, Europa-Center, Victory Column and KaDeWe and many other interesting highlights can be reached easily within walking distance. The public transport network brings visitors quickly and conveniently to Berlin's main attractions such as the Brandenburg Gate and Alexander Platz. Schönefeld and Tegel airports can be reached in roughly 25 minute by bus or S-Bahn (city rail).Cityhotellet hører til i den øvre middelklasse, er på 8 etager og har i alt 316 værelser. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks og elevator. Herudover er der konferencelokale ligesom der er mulighed for at gå på Internettet (trådløs). På det gastronomiske område er der desuden en bar og en restaurant. Herudover er der også WLAN samt room- og vaskeservice, ligesom der også findes et møntvaskeri. Der er en parkeringsplads og en garage.

  Se mere
 • Steigenberger Hotel Berlin
  Fra1.011krPr. nat

  Steigenberger Hotel Berlinstars

  Charlottenburg, Berlin , los-angeles platz 1 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3356 meninger fra rejsendeBaseret på 3356 meninger fra rejsende

  Dette førsteklasses hotel ligger kun få skridt fra den berømte Kurfürstendamm. Et af Berlins varetegn er den betydningsfulde Gedächtniskirche, som tydeligt kan ses over for Tauentzienstraße. Tæt ved hotellet finder man talrige barer, restauranter og forretninger. Til det store messeområde ICC eller Olympiastadion i den vestlige del af byen er der heller ikke langt. Gæsterne har mulighed for at tage på opdagelsesrejse dag og nat gennem metropolen lige fra hotellets dør.Cityhotellet blev bygget i 1981 og råder over 6 etager med i alt 398 værelser, heraf 106 enkelt- og 16 dobbeltværelser samt 11 suiter (herunder 1 præsidentsuite). Bygningen rummer desuden elevatorer, en frisørsalon, en bar og 14 forskellige konferencelokaler og saloner, som kan slås sammen. Herudover er der en offentlig parkeringsplads og en garage til bilen (mod betaling). Ydermere er der også 2 restauranter.Værelserne er udsøgt indrettet. Indretningen skaber individualitet og en behagelighed atmosfære i centrale men rolige omgivelser.Hotellet råder over en indendørs og en udendørs swimmingpool. Endvidere er der en sauna og et solarium samt diverse fitness-apparater, ligesom der er mulighed for at få diverse wellness-behandlinger.orgenmaden serveres som buffet.På motorvej A10 Berliner Ring skal man følge skiltene mod Berlin-Zentrum. I motorvejskryds A115 skal man følge skiltene mod Charlottenburg-Wilmersdorf til afkørslen mod Kurfürstendamm og dreje fra i denne. På Kurfürstendamm skal man følge vejen til Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche på venstre hånd. Her skal man dreje til højre ad Rankestraße. Hotellet ligger på venstre hånd efter ca. 100 m.

  Se mere
 • Hotel Palace Berlin
  Fra1.908krPr. nat

  Hotel Palace Berlinstars

  Charlottenburg, Berlin , Budapester strasse 45 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 66 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1692 meninger fra rejsendeBaseret på 1692 meninger fra rejsende

  Det charmerende luksushotel har en ideel beliggenhed i bymidten i nærheden af Gedächtniskirche og stormagasinet KaDeWe. Det er omgivet af biografer, kabareter, teatre, revyer, gallerier og museer. Lige foran hoveddøren ligger zoologisk have. Lufthavnen Tegel ligger endvidere ca. 15 minutters kørsel fra hotellet, og banegården Bahnhof Zoo ligger ligeledes få minutters gang fra hotellet. Herfra kører der et væld af metrotog og s-tog til alle dele af byen.Byhotellet er elegant og stilfuldt indrettet og blev bygget i år 1968. Det råder over 9 etager med i alt 278 værelser. Hotellet har endvidere en foyer med sofagrupper og elevatorer samt en café, en bar.De stilfuldt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon (mod betaling) og safeboks (mod betaling). Desuden er de udstyret med minibar mod betaling.Hotellet råder over et storslået wellnessområde med indendørs swimmingpool, fitnessstudie, sauna, solarium (mod betaling) og whirlpool.

  Se mere
 • Maritim proArte Hotel Berlin
  Fra1.310krPr. nat

  Maritim proArte Hotel Berlinstars

  Mitte, Berlin , Friedrichstrasse 151 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 953 meninger fra rejsendeBaseret på 953 meninger fra rejsende

  Det charmerende hotel ligger i hjertet af Berlin. Lige i nærheden finder man berømte seværdigheder som den tyske Rigsdag, Brandenburger Tor, Potsdamer Platz, museumsøen, den tyske Statsopera samt kendte koncerthaller og teaterbygninger som f.eks. Friedrichstadtpalast. Herudover er der kun få meter til pragtboulevarden Unter den Linden. Metrostationen Friedrichstraße ligger ca. 300 m fra hotellet. Lufthavnene Berlin-Tegel og Schönefeld ligger henholdsvis 10 og 22 km væk.Det moderne indrettede designerhotel hører til i den øvre middelklasse og blev bygget i italiensk stil. Det udmærker sig ved de veludstyrede værelser og den gode service. I den 11-etagers bygning er der i alt 403 værelser, en veludstyret foyer med døgnåben reception og flere elevatorer. Det elegante hotel rummer desuden en frisørsalon, en hyggelig bar og en restaurant med ikke-ryger-afdeling og et fortræffeligt køkken. For hotellets gæster står der tilmed en garage til rådighed.Værelserne er moderne og komfortabelt indrettet. De råder over eget marmorbadeværelse med brusekabine og hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, minibar/køleskab, klimaanlæg (centralt reguleret) og safeboks (mod betaling).Gæsterne kan slappe af i den indendørs pool, i saunaen eller i solariet, ligesom der også er et dampbad og et fitness-studie på hotellet.

  Se mere
 • Estrel Hotel Berlin
  Fra1.403krPr. nat

  Estrel Hotel Berlinstars

  Neukölln, Berlin , Sonnenallee 225 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1084 meninger fra rejsendeBaseret på 1084 meninger fra rejsende

  Europas største kongres- og underholdnings-hotelkompleks ligger i Berlin i kvarteret Neukölln. Mange forbindelser med offentlige transportmidler finder man også i området såsom byens tog fra Sonnenallee og bussen fra Ziegrastrasse. Alle de mange seværdigheder i Berlin ligger, naturligvis, inden for ubesværet afstand.Dette populære hotel blev bygget i 1994 og tilbyder i alt 1125 værelser og suiter fordelt på 17 etager (og med ikke-rygeretager). Alle hotellets fire bygninger tilbyder et glasoverdækket atrium med træer, en terrasse og en bro. Faciliteterne tilbyder en foyer med døgnåben reception, 11 elevatorer, en forretning, en forretning, en sent åben bar, en bar i atriummet, en bar med klaver og garage til bilen. Endvidere er der af spisemuligheder en café (bistro) og en Biergarten (udendørsservering) såvel som 5 restauranter med separate ikke-rygerområder.De komfortable værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, kabel-/betalings-tv, en radio og internetadgang. De er desuden også udstyret med en minibar (mod betaling).Hotellet tilbyder eget badeværelse, solarium, massageservice og en sauna. Endvidere er der aftener med levende musik og Live Las Vegas Show 'Stars in Concert' i Estrel Festival Centre, som man kommer til lige fra hotellet via en glasoverdækket bro.Fra Tegel lufthavn ad byens motorvej 100/ 102 drejer man fra ved Grenzallee. Fra lufthavnen Schönefeld tager man B96a til afkørslen mod Baumschulenstraße, herefter Sonnenallee. S-toget, linje S41/42, eller busrute M41 finder man foran hotellet.

  Se mere
 • NH Collection Berlin Mitte Friedrichstrasse
  Fra1.321krPr. nat

  NH Collection Berlin Mitte Friedrichstrassestars

  Mitte, Berlin , friedrichstrasse 96 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 32 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 812 meninger fra rejsendeBaseret på 812 meninger fra rejsende

  Det charmerende hotel ligger centralt i Berlin Mitte tæt ved den kendte metrostation Friedrichstraße. Ligeledes i nærheden finder man flere forskellige seværdigheder såsom pragtboulevarden Unter den Linden. Således er hotellet det ideelle udgangspunkt for at tage på sightseeing- og shoppingture.Hotellet, der har en god beliggenhed, hører til i den øvre middelklasse og forener på bedste vis klare former og linjer med meget træ og lyse, indbydende farver. Værelserne giver denne oase en karakter af italiensk gæstfrihed og livsstil. Det fortræffelige hotel udmærker sig ved dets gode faciliteter samt den uovertrufne service. Det er på 8 etager og har i alt 268 værelser. Gæsterne kan glæde sig til en hyggelig bar og to restauranter med et fortræffeligt køkken. Uden for hotellet er der desuden gode parkeringsmuligheder.Værelserne er moderne og smagfuldt indrettet. De råder over eget badeværelse med hårtørrer og badekåbe. Herudover er der telefon, internetadgang, minibar/køleskab, klimaanlæg (centralt regulerert) og safeboks (mod betaling).Gæsterne kan benytte sig af det brede udvalg af wellnessbehandlinger. Herudover er der sauna, dampbade, massører og et fitness-studie.Der tilbydes morgenmad.

  Se mere
 • Berlin, Berlin
  Fra691krPr. nat

  Berlin, Berlinstars

  Tiergarten, Berlin , Luetzowplatz 17 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 80 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2877 meninger fra rejsendeBaseret på 2877 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger i Schöneberg på en af byens fineste adresser. Der er ca. 5 minutters gang til KaDeWe og ca. 10 minutters gang til Potsdamer Platz. Det tager heller ikke lang tid at komme frem til Brandenburger Tor. Lige foran hotellet er der forbindelse med bus 100 og metrostationen Nollendorfplatz ligger ca. 5 minutters gang herfra. Endvidere ligger den berømte Kurfürstendamm blot få minutter væk.Hotellet er på 7 etager og råder over 701 værelser og er således blandt de 5 største i Tyskland. Hotellet har en foyer med døgnåben reception, en kiosk og en elevator. Hertil kommer en bar og konferenceindretninger. Ydermere er der mulighed for at bestille roomservice. Sidst, men ikke mindst, er der parkeringspladser.De smagfuldt og komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de også udstyret med en telefon, satellit-/kabel-tv og safeboks (mod betaling).I Work & Play Fitness/Wellness Center tilbyder hotellet en sauna samt et fitness-studie.

  Se mere
 • Kempinski Hotel Bristol Berlin
  Fra1.109krPr. nat

  Kempinski Hotel Bristol Berlinstars

  Charlottenburg, Berlin , Kurfuerstendamm 27 27 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1609 meninger fra rejsendeBaseret på 1609 meninger fra rejsende

  Luksushotellet ligger i centrum af byen på den fantastiske boulevard Kurfürstendamm, i Berlins forretningsområde kun 9 km fra lufthavnen Tegel og omkring 500 m fra banegården Zoologischer Garten. Herudover er der blot 10 minutter i bil til det internationale messecenter ICC.Hotellet blev bygget i 1950'erne og råder over i alt 301 værelser, heraf 52 luksuriøse suiter. En ekstraordinær kombination af klassisk charme og moderne elegance samt en enestående, førsteklasses service garanterer dette traditionelle hotels succes. Af faciliteter tilbyder hotellet endvidere en foyer, elevatorer, en café, en frisørsalon, en pianobar og en restaurant med ikkerygerområde og terrasse, ligesom forretningsrejsende kan gøre brug af fest- og konferencelokalerne.Alle værelser og suiter er elegant og komfortabelt indrettet. De rummer eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og en radio. Hertil kommer minibar og et klimaanlæg som standardindretning. Der tilbydes også 6 forskellige slags puder og specielle sengebetræk for gæster med allergi.Efter en lang sightseeingtur i Berlin eller et udmattende forretningsmøde er hotellets spa-område det perfekte sted at slappe af og lagre ny energi (mod betaling). Gæsterne kan gøre brug af fitness-studiet, solariet, dampbadet, den tørre sauna og det omfattende swimmingpoolområde samt bestille massagebehandlinger.Hotellet tilbyder ophold med bed and breakfast. Gæsterne kan vælge imellem morgenbuffet eller kontinental morgenmad. Herudover tilbyder hotellet en frokostbuffet, frokost a la carte og aftensmad a la carte.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  175  Hoteller - Berlin
Side  1  af  18
 

Beskrivelse af destination

  Berlin er hovedstaden i Tyskland. Byen har mange forskellige de attraktioner for turister i alle aldre. Der findes både kulturelle og rekreative aktiviteter. Et af de mest besøgte steder er Berlinmuren, hvor nogle stykker af den stadig er bevarede, til trods for dens historie. Et andet sted som du ikke må undgå at besøge er Potsdamer Platz, i 1920 var det et af de vigtigste steder i hele Europa, efter murens fald blev den genopbygget og den dag i dag kan man finde moderne indkøbscentre og skyskrabere som markerer det nye Berlins fødsel. Byen har mange forskellige museer, i øjeblikket 153, hvis du vil øge din kulturelle viden kan du vælge et af de mange der ligger i byen. Hvis du kan lide at nyde en eftermiddag omgivet af natur, skal du ikke tvivle med at besøge parkerne og de botaniske haver, her findes ro og velvære. Hvis du vil opleve en aktiv by, med forskellige seværdigheder og hvor du samtidig kan slappe af, er Berlin den bedste mulighed.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Berlin

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser