Hoteller i London

Find på kortet
Hoteller - London

London Fra  210kr

Anbefalede hoteller - London

 • The Cumberland - A Guoman Hotel
  Fra1.975krPr. nat

  The Cumberland - A Guoman Hotelstars

  Marble Arch, London , Great cumberland place - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 84 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 6243 meninger fra rejsendeBaseret på 6243 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger i centrum af London. Det ligger lige ved siden af mindesmærket Marble Arch og blot få minutter fra den nærmeste metrostation, Marble Arch. Talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder kommer man nemt og bekvemt frem til.Det modene hotel har 8 etager med i alt 1.019 værelser, heraf 127 enkelt- og 861 dobbelt- og tvillingesengsværelser samt 8 familieværelser, 18 juniorsuiter og 5 suiter. Hotellet tilbyder sine gæster et brasserie, Rhodes W1, en espresso-bar, baren The Kua og den nye nabo Carbon samt restauranten Rhodes W1. For forretningsrejsende står der ydermere en exekutive-lounge med business-center til rådighed. Endvidere findes tilmed også et fitness-studie samt forretningen Guoman.De stilfuldt indrettede værelser rummer et førsteklasses badeværelse, hårtørrer, telefon, safeboks, plasmafjernsyn og internetadgang.Hotellet råder over et nyåbnet fitness-studie. Det holder åbent hver dag og kan endda benyttes gratis af hotellets gæster.Gæsterne har mulighed for at spise i hotellets egne restauranter The Market og Rhodess W1. Herudover tilbyder hotellet den nyåbnede restaurant Gary Rhodess Fine Dining.

  Se mere
 • Holiday Villa
  Fra681krPr. nat

  Holiday Villastars

  Bayswater, London , Leinster gardens 37 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 775 meninger fra rejsendeBaseret på 775 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i bydelen Bayswater i nærheden af Hyde Park, Notting Hill og Queensway, hvor der er utallige indkøbsmuligheder, restauranter og barer (ca. 1 km væk). Offentlig transport er blot 300 m væk. Den nærmeste undergrundsstation hedder Bayswater og Queensway..Hotellet blev renoveret i 2003 og dets hovedbygning har 7 etager med i alt 100 værelser, heraf 15 enkelt- og 63 dobbeltværelser samt 22 suiter. Det har en døgnåben reception med pengeskabe, vekselbørs, garderobe, elevator og café. Hotellet kan tilbyde sine gæster en bar og en klimatiseret malaysisk restaurant med et ikke-ryger område. Ydermere tilbydes der et konferencerum, en offentlig internetterminal en vaskeservice.De velplejede værelser er udstyret med bad/WC, hårtørrer, telefon, kabel-/satellit-TV, fliser, væg-til-væg tæpper, centralvarme og pengeskab.Til afslapning har gæsterne mulighed for at benytte hotellets sauna eller få massage.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgenmad fra en buffet. Frokost og aftensmad kan vælges som menu.

  Se mere
 • Orchard Paddington Hotel
  Fra516krPr. nat

  Orchard Paddington Hotelstars

  Paddington, London , Sussex gardens 86-90 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 280 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 561 meninger fra rejsendeBaseret på 561 meninger fra rejsende

  Dette byhotel er centralt beliggende i den travle metropol London. Hotellet tilbyder de ideelle rammer, hvorfra gæsterne kan nyde det spændende natteliv, underholdningscentre, fantastiske indkøbsmuligheder og udsøgte spisemuligheder, som byen har at tilbyde. Gæsterne finder ud af, at de er inden for nem adgang til de fantastiske attraktioner, denne fascinerende by har at byde på. Hotellet nyder godt af en fantastisk victoriansk arkitekturstil, der giver det mulighed for at passe helt ind i de historiske omgivelser. Gæsterne inviteres ind i de smukke omgivelser i lobbyen, som har en minimalistisk stil. Gæsteværelserne er smagfuldt dekoreret med en glad stil. Rummene tilbyder en indbydende flugt fra byens travlhed. Gæsterne inviteres til at nyde en traditionel ”English breakfast” om morgenen, så de helt sikkert bliver klar til en lang dags sightseeing.

  Se mere
 • Lancaster Gate
  Fra957krPr. nat

  Lancaster Gatestars

  Bayswater, London , Lancaster gate hotel hyde park 66 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 35 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2189 meninger fra rejsendeBaseret på 2189 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger tæt på Lancaster Gate, Queensway og Bayswater metrostationer og inden for ubesværet rækkevidde af Paddington station, som tilbyder gæsterne gode togforbindelser rundt i hele London såvel som til Heathrow via Heathrow Express service. Gæsterne vil finde Hyde Park blot 200 m væk, mens der er 2 km til Oxford Street og Harrods, 2,5 km til the Natural History Museum og 4 km til Buckingham Palace. Ydermere er der 30 km til lufthavnen Heathrow Airport.Dette charmerende hotel ligger i en bygning fra 1861 og rummer i alt 188 værelser som standard, ligesom der er værelser for forretningsrejsende og familier samt rummelige juniorsuiter. Til faciliteterne på dette klimatiserede etablissement hører foyer med døgnåben reception og check-out service samt en safeboks, en vekselbørs og en elevator. Det tilbyder også Serpentine restaurant og bar, et fladskærmsfjernsyn med nyheder og sport i baren, fremragende konferenceindretninger til små og mellemstore møder samt internetcafé med sekretariatsfaciliteter. Endvidere kan gæsterne bestille roomservice 24 timer i døgnet samt tørretumbler og vasketøjsservice.Alle værelser er indrettet med behageligheder af høj kvalitet med eget badeværelse med brusebad/badekar og en hårtørrer. Til værelsernes faciliteter hører endvidere telefon, fladskærmsfjernsyn med betalings-tv, en radio samt WiFi/internetadgang. Værelserne er desuden også udstyret med et mini-køleskab/minibar, mulighed for at lave te og kaffe, strygejern og strygebræt, buksepresse samt dobbelt- eller kingsize seng. Ydermere er der regulerbart klimaanlæg og radiator samt safeboks med plads laptop som standardindretning i enhederne.Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en buffet.

  Se mere
 • The Royale Chulan Hyde Park Hotel London
  Fra687krPr. nat

  The Royale Chulan Hyde Park Hotel Londonstars

  Bayswater, London , Leinster square 23-25 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 50 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 536 meninger fra rejsendeBaseret på 536 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger mellem Notting Hill og Hyde Park i Londons West End. Det ligger på en rolig victoriansk plads i det fashionable Westbourne Grove-område af London. Endvidere ligger ejendommen tæt på Paddington hovedbanegård med direkte forbindelser til Heathrow Airport (lufthavn) via Heathrow Express (15 minutter). Herudover afgår en hurtig, overjordisk jernbaneforbindelse hvert 15 minut. Hotellet ligger 5 minutters gang fra de nærmeste metrostationer Bayswater og Queensway. Restauranter, barer, beværtninger og klubber samt indkøbsmuligheder finder man inden for 1-5 minutters gang fra ejendommen. Londons lufthavne ligger mellem ca. 21 og 72 km fra hotellet, og de nærmeste er London City Airport (ca. 21 km væk), Heathrow (ca. 24 km væk) og Gatwick (ca. 51 km væk).Dette etablissement tilbyder moderne indkvartering i hjertet af London med fine møbler og hjemlige bekvemmeligheder. Det egner sig ideelt for både feriegæster og forretningsrejsende. Hotellet tilbyder i alt 53 værelser. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement er der også foyer med døgnåben reception, check-out service, elevator og WLAN/internetadgang. Herudover er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice samt en parkeringsplads til bilen (mod betaling).De moderne og komfortable værelser står til rådighed for kortere eller længere ophold. De indeholder hvert især eget badeværelse med brusebad og hårtørrer, luksusmøbler, regulerbart klimaanlæg, centralvarme, minikøkken, køleskab, mikrobølgeovn, fladskærmsfjernsyn med digitale Freeview-kanaler, internetadgang med hurtig forbindelse (muligvis mod betaling), telefon, strygejern og strygebræt. Hertil kommer også dobbelt- eller kingsize senge, radio samt mulighed for at lave te og kaffe som standardindretning.Hver dag tilbydes der en kontinental morgenmad.

  Se mere
 • DoubleTree by Hilton London - Hyde Park
  Fra1.684krPr. nat

  DoubleTree by Hilton London - Hyde Parkstars

  Bayswater, London , Bayswater road 150 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2190 meninger fra rejsendeBaseret på 2190 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i hjertet af Englands hovedstad med udsigt til parkanlæggene Kensington Gardens og Hyde Park. Lige i nærheden finder et hav af indkøbs- og underholdningsmuligheder og der er forbindelse med offentlig transport ca. 100 m væk.Hotellet er blevet underlagt en grundig renovering og fremstår nu moderne og passende til det 21. århundrede. Det er på 7 etager og råder over 104 dobbelt- og 32 enkeltværelser. I foyeren finder man en døgnåben reception, elevatorer, safeboks og en café. Hertil kommer en bar, en restaurant og en internetadgang (mod betaling). Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Sidst, men ikke mindst, er der naturligvis mulighed for at bestille vaskeservice og roomservice.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang.

  Se mere
 • Thistle Kensington Gardens
  Fra1.213krPr. nat

  Thistle Kensington Gardensstars

  Bayswater, London , Bayswater road 104 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2007 meninger fra rejsendeBaseret på 2007 meninger fra rejsende

  Det stilfulde cityhotel ligger på Bayswater Road i nærheden af Hyde Park. Fra hotellet er der en vidunderlig udsigt over Palace Gardens og Hyde Park. Der er desuden kun ca. 10 minutter til det berømte kvarter Notting Hill, mens der er ca. 20 minutter til Oxford Street. Hotellet ligger endvidere i nærheden af metrostationen Queensway. Hotellet er det perfekte opholdssted til en romantisk weekend eller en weekend med shopping.Hotellet blev bygget i år 1961, renoveret i 1999 og rummer i alt 175 værelser fordelt på 8 etager, herunder 42 enkeltværelser og 121 dobbeltværelser. Til hotellets faciliteter hører en foyer med døgnåben reception samt safeboks, vekselbørs, garderobe, konferencelokale, elevator og en sikker parkeringsplads. Af spisemuligheder er der en hyggelig bar, en klimatiseret a la carte-restaurant med separat ikke-rygerområde såvel som børnestole. På stedet er der endvidere internetadgang samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice og få lægehjælp i tilfælde af sygdom.De komfortable værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang. Herudover rummer de minibar, køleskab, safeboks, klimaanlæg og centralvarme.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost fra en buffet. Til frokost og aftensmad kan gæsterne herudover vælge retter fra en menu eller a la carte.Fra Heathrow Airport tager man Heathrow Express til Paddington Station og herfra metrolinjerne Circle Line eller District Line til Bayswater. I nærheden af hotellet finder man også lufthavnsbussen Heathrow Airbus. Ankommer gæsterne derimod via Gatwick, skal de tage Gatwick Express til Victoria Station og herfra metrolinjerne Circle Line eller District Line til Bayswater.

  Se mere
 • Blakemore
  Fra1.080krPr. nat

  Blakemorestars

  Bayswater, London , Leinster gardens 30 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1629 meninger fra rejsendeBaseret på 1629 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en rolig, men central beliggenhed tæt på Hyde Park og 400 m fra Lancaster Gate metrostation. Her er der fremragende forbindelser til alle Londons attraktioner, herunder Notting Hill, Marble Arch, Portobello Road, Madame Tussauds og Royal Albert Hall. Til lufthavnen London Heathrow Airport er der omkring 17 km fra hotellet, til både Gatwick, Luton og Stansted ca. 40 km og til London City Airport omkring 10 km.Hotellet er smagfuldt designet, i en meget typisk britisk stil og tilbyder en række serviceydelser, herunder foyer med døgnåben reception og check-out service samt en portier. På dette etablissement tilbydes gæsterne 3 klimatiserede konference- og festlokaler og en post- og sekretærservice, ligesom der er mulighed for at bestille vasketøjsservice og tøjrens, en vekselbørs, en safeboks, en restaurant og en lægevagt på stedet. Der er herudover i alt 168 værelser samt en elevator på dette city-hotel. Gæsterne har tillige mulighed for at nyde en drink efter en lang dag i baren.Alle værelser er veludstyrede og rummer eget badeværelse med brusebad. Af andre behageligheder på værelserne er der fjernsyn, radio, telefon, buksepresse, hårtørrer og mulighed for at lave te og kaffe. Gæsterne kan desuden få en god nats søvn i værelsets dobbeltseng. Ligeledes er der internetadgang, safeboks og et køleskab. Hertil kommer klimaanlæg og radiator som standardindretninger i alle boligenheder.

  Se mere
 • The Caesar
  Fra1.094krPr. nat

  The Caesarstars

  Bayswater, London , Queens gardens 26-33 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2040 meninger fra rejsendeBaseret på 2040 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger centralt i London i et roligt beboelseskvarter i Queens Gardens. Lige i nærheden ligger Hyde Park, Kensington Gardens, mindesmærket Marble Arch og indkøbsgaderne Oxford Street, Regent Street og Bond Street. Indkøbsmuligheder, diskoteker og offentlig transport ligger ca. 800 m væk. De nærmeste undergrundsstationer hedder Queensway (ca. 400 m væk), Paddington og Lancaster Gate. Restauranter og barer ligger blot ca. 500 m væk.Hotellet blev i 2002 komplet renoveret. Dets hovedbygning har 4 etager med i alt 140 værelser.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgenmad fra en buffet. Aftensmaden kan vælges a la carte.

  Se mere
 • Henry VIII
  Fra912krPr. nat

  Henry VIIIstars

  Bayswater, London , Leinster gardens 23 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1087 meninger fra rejsendeBaseret på 1087 meninger fra rejsende

  Det traditionelle middeklassehotel er bygget i Viktoriansk stil og ligger centralt i det populære kvarter Bayswater ikke langt fra Hyde Park. I de umiddelbare omgivelser finder man Queensway, Bayswater og Lancaster Gate. På kort tid når man til West Ends teatre og butikker samt til Heathrow Ekspressen, som kører fra Paddington Station. Der er blot få minutters gang til Kensington Garden, Royal Albert Hall og forskellige museer.Byhotellet blev bygget i 1952 og blev renoveret i 2003. Det har i alt 105 værelser fordelt på sine 5 etager, heraf er 21 enkelt- og 77 doppeltværelser. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception, pengeskab, garderobe og elevator. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en café, en bar samt en a la carte restaurant med et ikke-ryger område. Herudover har hotellets gæster mulighed for at benytte den offentlige internetterminal samt room- og vaskeservice.De moderne og stilfuldt indrettede værelser har bad/WC med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio, stereoanlæg og internetadgang. Herudover er der kaffemaskine og tekoger, væg-til-væg tæpper, centralvarme og pengeskab.Hotellet kan tilbyde sine gæster en indendørs swimmingpool, ferskvandspool og en sauna.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges a la carte eller som menu. Endvidere tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  461  Hoteller - London
Side  1  af  47
 

Beskrivelse af destination

  Byen London er hovedstaden i England og i Storbritannien, og det er yderligere af de vigtigste byer i verden. Floden Themsen deler den i to og mange fantastiske broer samler dens dele. Den har forskellige historiske monumenter og blandt dem som du ikke må gå glip at besøge finder vi: domkirken de St. Paul, Buckingham Palace, Big Ben, Highgate kirkegård, Westminster Abbey, Victoria and Albert museum, British Museum, National Gallery, og mange andre. Du kan besøge det mest berømte voksmuseum i verden, eller få den fantastiske oplevelse ved at tage en tur i verdens største pariserhjul, London Eye, eller sejle en tur for foden af samme. Andre attraktioner som du ikke må gå glip af er: Soho og det kinesiske kvarter, Harrods indkøbscenter, pubs, (hvor du ikke kan modstå den traditionelle øl), parkerne Hyde Park, St. James Park, Regent’s Park eller Kensington Gardens. I denne kosmopolitby kan du nyde et kæmpe udvalg af shows af international klasse. London har det hele, besøg den og du vil få en uforglemmelig oplevelse!

Steder af interesse

De mest populære områder i  London

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Dorsett Shepherds Bush
  Dorsett Shepherds Bush
  4,5/5
  Kundevurderingaf  21 Muligheder

  Vi havde et godt ophold og fik god og venlig betjening af personalet. Ved vores ankomst talte manden bag skranken meget dårligt engelsk, men ellers var alt fint. Vi spiste ikke på hotellet så derfor i ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 14/07/2015

  Fra1.166krSe mere

 • Circus Apartments by BridgeStreet
  Circus Apartments by BridgeStreet
  4,8/5
  Kundevurderingaf  1 Muligheder

  Her i Cirkus Apartments får man virkelig valuta for pengene. En kæmpe lejlighed med to soveværelser og to badeværelser i fin kvalitet og pænt og rent. Dertil hotelforplejning som sengelinned, håndklæd ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 08/02/2015

  Fra1.564krSe mere

 • Thistle Hyde Park
  Thistle Hyde Park
  4,2/5
  Kundevurderingaf  12 Muligheder

  Det eneste - som ikke var så godt - her tale jeg om værelse ´- 133 - som jeg boede på - man kunne ikke kigge ud af vinduerne - det var meget væmmeligt !!! Ligeledes - var der ikke nogen nødu ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 03/12/2014

  Fra1.702krSe mere