Hoteller i London

Find på kortet
Hoteller - London

London Fra  288kr

Anbefalede hoteller - London

 • Orchard Paddington Hotel
  Fra878krPr. nat

  Orchard Paddington Hotelstars

  Paddington, London , Sussex gardens 86-90 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 271 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 539 meninger fra rejsendeBaseret på 539 meninger fra rejsende

  Dette byhotel er centralt beliggende i den travle metropol London. Hotellet tilbyder de ideelle rammer, hvorfra gæsterne kan nyde det spændende natteliv, underholdningscentre, fantastiske indkøbsmuligheder og udsøgte spisemuligheder, som byen har at tilbyde. Gæsterne finder ud af, at de er inden for nem adgang til de fantastiske attraktioner, denne fascinerende by har at byde på. Hotellet nyder godt af en fantastisk victoriansk arkitekturstil, der giver det mulighed for at passe helt ind i de historiske omgivelser. Gæsterne inviteres ind i de smukke omgivelser i lobbyen, som har en minimalistisk stil. Gæsteværelserne er smagfuldt dekoreret med en glad stil. Rummene tilbyder en indbydende flugt fra byens travlhed. Gæsterne inviteres til at nyde en traditionel ”English breakfast” om morgenen, så de helt sikkert bliver klar til en lang dags sightseeing.

  Se mere
 • Dorsett Shepherds Bush
  Fra1.429krPr. nat

  Dorsett Shepherds Bushstars

  Sheperd's Bush, London , Shepherds bush green 58 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1509 meninger fra rejsendeBaseret på 1509 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2014. Ejendommen består af 317 værelser. Ejendommen består af 20 junior-suiter, 4 suiter og 26 handicapvenlige værelser. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Hotel har piccolo-service.

  Se mere
 • Olympic House Hotel
  Fra722krPr. nat

  Olympic House Hotelstars

  Paddington, London , Sussex gardens 138-140 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 337 meninger fra rejsendeBaseret på 337 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i hjertet af London. Vil gæsterne finde diverse forbindelser med offentlige transportmidler i nærheden. Tæt på hotellet finder man deslige mange af Londons vigtigste seværdigheder som f.eks. Madame Tussauds, London Zoo og det berømte varehus Harrods. Desuden ligger Oxford Street og den vidunderlige Hyde Park kun et stenkast fra hotellet. Endvidere ligger der forskellige restauranter og barer 1 km fra hotellet og diverse indkøbsmuligheder ca. 3 km væk, mens lufthavnene Stansted Airport, Heathrow Airport og Gatwick Airport ligger henholdsvis 21, 32 og 45 km væk.Dette hotel blev renoveret i 2007 og rummer i alt 39 værelser fordelt på 6 etager, heraf 8 enkeltværelser og 20 dobbeltværelser samt en række 3-sengsværelser. Hotellet tilbyder sine gæster mange bekvemmeligheder såsom en foyer med en døgnåben reception såvel som elevator, fjernsynsstue, morgenmadsrestaurant, trådløs internetadgang og en parkeringsplads til bilen.De komfortabelt og smagfuldt indrettede værelser rummer eget badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang. Værelserne tilbyder endvidere centralvarme.Gæsterne kan selv sammensætte deres morgenmad ved morgenbuffeten.

  Se mere
 • K+K Hotel George
  Fra1.604krPr. nat

  K+K Hotel Georgestars

  Earl's Court, London , Templeton place 1-15 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3161 meninger fra rejsendeBaseret på 3161 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1897. Hotel undergik en renovering i 2006. Ejendommen består af 154 værelser. Ejendommen består af 7 enkeltværelser og 147 dobbeltværelser. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Der findes garderobe i nærheden af receptionen. Gæsterne kan bruge elevatoren. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Gæsterne kan bruge roomservice. Hotel tilbyder vaskeservice. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed.

  Se mere
 • The Cumberland - A Guoman Hotel
  Fra1.767krPr. nat

  The Cumberland - A Guoman Hotelstars

  Marble Arch, London , Great cumberland place - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 84 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 6029 meninger fra rejsendeBaseret på 6029 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger i centrum af London. Det ligger lige ved siden af mindesmærket Marble Arch og blot få minutter fra den nærmeste metrostation, Marble Arch. Talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder kommer man nemt og bekvemt frem til.Det modene hotel har 8 etager med i alt 1.019 værelser, heraf 127 enkelt- og 861 dobbelt- og tvillingesengsværelser samt 8 familieværelser, 18 juniorsuiter og 5 suiter. Hotellet tilbyder sine gæster et brasserie, Rhodes W1, en espresso-bar, baren The Kua og den nye nabo Carbon samt restauranten Rhodes W1. For forretningsrejsende står der ydermere en exekutive-lounge med business-center til rådighed. Endvidere findes tilmed også et fitness-studie samt forretningen Guoman.De stilfuldt indrettede værelser rummer et førsteklasses badeværelse, hårtørrer, telefon, safeboks, plasmafjernsyn og internetadgang.Hotellet råder over et nyåbnet fitness-studie. Det holder åbent hver dag og kan endda benyttes gratis af hotellets gæster.Gæsterne har mulighed for at spise i hotellets egne restauranter The Market og Rhodess W1. Herudover tilbyder hotellet den nyåbnede restaurant Gary Rhodess Fine Dining.

  Se mere
 • ibis London Elstree Borehamwood
  Fra509krPr. nat

  ibis London Elstree Borehamwoodstars

  Unknown zone, Unknown destination , Elstree wayborehamwood - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 944 meninger fra rejsendeBaseret på 944 meninger fra rejsende

  Ejendommen består af 122 værelser. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen.

  Se mere
 • City Continental Kensington
  Fra976krPr. nat

  City Continental Kensingtonstars

  Earl's Court, London , Penywern road earls court london sw5 9tt 11-13 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 40 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 435 meninger fra rejsendeBaseret på 435 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i distriktet Kensington blot 2 minutters gang fra metrostationen Earl's Court. På grund af den centrale beliggenhed i hjertet af London er hotellet det perfekte opholdssted for såvel turister som forretningsfolk. Fra hotellet kommer man hurtigt til mange af byens seværdigheder som f.eks. stormagasinet Harrod's og Royal Albert Hall.Cityhotellet, der ligger på en hovedgade, er bygget i 1904 og blev renoveret i 2004. Fordelt på 6 etager har det i alt 60 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en foyer med reception samt ikke-rygeretager. Endvidere er der mulighed for at gå på Internettet og bestille vasketøjsservice.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, tv og internetadgang. Værelserne opvarmes centralt.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Avni Hotel Kensington
  Fra805krPr. nat

  Avni Hotel Kensingtonstars

  Earl's Court, London , Harrington gardens 40-44 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 107 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1039 meninger fra rejsendeBaseret på 1039 meninger fra rejsende

  Hotel blev moderniseret i 2009. Der er i alt 84 værelser på stedet. Ejendommen består af 3 enkeltværelser, 79 dobbeltværelser og 2 handicapvenlige værelser. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Der findes garderobe i nærheden af receptionen. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Hotel har mobiltelefondækning. Hotel tilbyder vaskeservice. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Hotel tilbyder aviser hver dag. Der er 24 timers sikkerhed

  Se mere
 • NH London Kensington
  Fra1.322krPr. nat

  NH London Kensingtonstars

  Kensington, London , Cromwell road 202-220 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3 meninger fra rejsendeBaseret på 3 meninger fra rejsende

  Hotellet har en centralt i Londons eksklusive Royal Borough af Kensington og Chelsea. Således ligger hotellet kun få minutters gang fra metrostationen Earl's Court samt i nærheden af forbindelser til områdets hovedveje. Til lufthavnene Heathrow og Gatwick kommer man nemt frem. I nabolaget finder man de elegante indkøbsområder i Knightbridge, Sloane Square, Kings Road og Kensington High Street samt diverse hovedattraktioner såsom Kensington Palast, Hyde Park, Royal Albert Hall, Natural History, V & A og Science Museums.Bag den betagende, nænsomt restaurerede facade finder man et absolut moderne anlæg, som tilbyder mange behageligheder inden for rammerne af en skøn, tidssvarende indretning med udsøgt, personlig service. Det klimatiserede hotel er på 9 etager og råder over i alt 121 værelser, heraf 8 suiter. Desuden rummer business-hotellet en foyer med døgnåben reception, safeboks, to elevatorer, vekselbørs, bar, restaurant, konferenceindretninger og parkeringsmuligheder (mod betaling). Mod betaling kan man bestille roomservice og vasketøjsservice.De veludstyrede værelser er alle indrettet i tidssvarende stil. Hotellet rummer også suiter med flere etager, hver med separat opholds- og soveværelse samt et chefværelse specielt møntet på de forretningsrejsende. En række af værelserne er indrettet med henblik på gæster med særlige behov. Der er også mulighed for at bestille ikke-rygerværelser. Herudover er der trådløs internetadgang med WLAN Access Point samt et badeværelse med et enestående bruseafslapningssystem. Endvidere er der hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, elkedel, strygejern, strygebræt, safeboks, regulerbart klimaanlæg samt dobbelt- eller kingsize seng.

  Se mere
 • RestUp London
  Fra288krPr. nat

  RestUp Londonstars

  Waterloo, London , Driscoll house, new kent road 172 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 45 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 515 meninger fra rejsendeBaseret på 515 meninger fra rejsende

  Dette fantastiske hostel ligger i en stor og traditionel bygning, der er opført for mere end 100 år siden og er totalt renoveret. Det kan prale af en praktisk placering i umiddelbar nærhed til Londons største vartegn, herunder London Eye, Tower of London og Buckingham Palace. Denne stilfulde budget-indkvartering har moderne og moderigtigt interiør, og er den perfekte base til at udforske den pulserende by fra. Alle de delte værelser har basismøbler og er dekoreret på en enkel men praktisk måde. Stedets faciliteter omfatter en restaurant, der serverer lækre måltider hele dagen, samt vaskefaciliteter. Gratis sengelinned tilbydes til gæsternes bekvemmelighed.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  366  Hoteller - London
Side  1  af  37
 

Beskrivelse af destination

  Byen London er hovedstaden i England og i Storbritannien, og det er yderligere af de vigtigste byer i verden. Floden Themsen deler den i to og mange fantastiske broer samler dens dele. Den har forskellige historiske monumenter og blandt dem som du ikke må gå glip at besøge finder vi: domkirken de St. Paul, Buckingham Palace, Big Ben, Highgate kirkegård, Westminster Abbey, Victoria and Albert museum, British Museum, National Gallery, og mange andre. Du kan besøge det mest berømte voksmuseum i verden, eller få den fantastiske oplevelse ved at tage en tur i verdens største pariserhjul, London Eye, eller sejle en tur for foden af samme. Andre attraktioner som du ikke må gå glip af er: Soho og det kinesiske kvarter, Harrods indkøbscenter, pubs, (hvor du ikke kan modstå den traditionelle øl), parkerne Hyde Park, St. James Park, Regent’s Park eller Kensington Gardens. I denne kosmopolitby kan du nyde et kæmpe udvalg af shows af international klasse. London har det hele, besøg den og du vil få en uforglemmelig oplevelse!

Steder af interesse

De mest populære områder i  London

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Dorsett Shepherds Bush
  Dorsett Shepherds Bush
  4,6/5
  Kundevurderingaf  19 Muligheder

  Vi havde et godt ophold og fik god og venlig betjening af personalet. Ved vores ankomst talte manden bag skranken meget dårligt engelsk, men ellers var alt fint. Vi spiste ikke på hotellet så derfor i ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 14/07/2015

  Fra193krSe mere

 • Radisson Blu Hotel London Stansted Airport
  Radisson Blu Hotel London Stansted Airport
  4,4/5
  Kundevurderingaf  135 Muligheder

  Friendly staff at check in and out. Fine breakfast in room, as we left early for plane. Room better than expected.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 15/05/2015

  Fra144krSe mere

 • Circus Apartments by BridgeStreet
  Circus Apartments by BridgeStreet
  4,8/5
  Kundevurderingaf  1 Muligheder

  Her i Cirkus Apartments får man virkelig valuta for pengene. En kæmpe lejlighed med to soveværelser og to badeværelser i fin kvalitet og pænt og rent. Dertil hotelforplejning som sengelinned, håndklæd ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 08/02/2015

  Fra240krSe mere