Hoteller i Hanoi and North

Find på kortet
Hoteller - Hanoi and North

Hanoi and NorthFra  139kr

Anbefalede hoteller - Hanoi and North

 • Pan Pacific Hanoi
  Fra909krPr. nat

  Pan Pacific Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Thanh nien road, ba dinh district 1 -
   

  It is a well known area, next to west lake and near to the Hochiminh Mouselium. Along its tree-lined avenues, visitors can shop for lacquer ware, ceramics, silver and embroidery.

  Se mere
 • Sofitel Legend Metropole Hanoi
  Fra1.798krPr. nat

  Sofitel Legend Metropole Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , 15 ngo quyen street hanoi 15 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 6279 meninger fra rejsendeBaseret på 6279 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1901. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2007. Ejendommen består af 210 værelser. Ejendommen består af 342 dobbeltværelser, 21 suiter og 1 handicapvenligt værelse. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel har en butik til gæsternes bekvemmelighed. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Gæsterne kan bruge roomservice. Hotel tilbyder vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Etablissementet har kørestolsadgang. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Der findes en babysitter-service efter anmodning til gæsternes bekvemmelighed. Hotel tilbyder en biludlejningsservice. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Hotel har piccolo-service.

  Se mere
 • Hilton Hanoi Opera
  Fra727krPr. nat

  Hilton Hanoi OperastarsGreenProgram Icon

  Hanoi, Hanoi and North , 01 le thanh tong str., hoan kiem district,hanoi 1 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2139 meninger fra rejsendeBaseret på 2139 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1999. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 1999. Ejendommen består af 268 værelser. Ejendommen udgøres af . Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel har en butik til gæsternes bekvemmelighed. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Gæsterne kan bruge roomservice. Hotel tilbyder vaskeservice. Hotel har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum.

  Se mere
 • Somerset Grand Hanoi
  Fra1.005krPr. nat

  Somerset Grand Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Hai ba trung street hanoi 49 -
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 649 meninger fra rejsendeBaseret på 649 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2011. Ejendommen består af 185 værelser. Hotel tilbyder . Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Hotel har elevator. Hotel har et handy minimarked til sidste øjebliks fornødenheder eller glemte tandbørster. Hotel har en butik til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Hotel tilbyder roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Til forældrenes bekvemmelighed tilbyder Hotel en babysitter-service efter anmodning. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Der er overvåget parkering til gæsternes sikkerhed. Der er 24 timers sikkerhed

  Se mere
 • Pullman Hanoi
  Fra860krPr. nat

  Pullman Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Cat linn street, hanoi 40 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 620 meninger fra rejsendeBaseret på 620 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1997. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2000. Der er i alt 246 værelser på stedet. Ejendommen består af 133 enkeltværelser, 148 dobbeltværelser og 15 junior-suiter. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel har en avisskranke. Der findes en butik på området. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel tilbyder roomservice. Hotel tilbyder vaskeservice. Der findes parkeringspladser på stedet. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Der findes en babysitter-service efter anmodning til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Gæsterne kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Hotel tilvejebringer et overvåget parkeringsareal til gæsterne. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Hotel tilbyder aviser hver dag. Der er sikkerhed 24 timer i døgnet. Piccolo-servicen giver ekstra bekvemmelighed.

  Se mere
 • Daewoo Hanoi
  Fra540krPr. nat

  Daewoo Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , 360 kim ma street, ba dinh district 360 -
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 365 meninger fra rejsendeBaseret på 365 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1993. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2005. Der er i alt 411 værelser på stedet. Ejendommen består af 184 enkeltværelser, 227 dobbeltværelser og 34 suiter. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Der findes aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Hotel har en garderobe, hvor gæsterne kan opbevare vintertøj. Hotel har elevator. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Hotel tilbyder vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Der findes en babysitter-service efter anmodning til gæsternes bekvemmelighed. Hotel tilbyder en biludlejningsservice. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger.

  Se mere
 • The Landmark Hanoi
  Fra205krPr. nat

  The Landmark Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , 19 nguyen van to str., hoan kiem dist 19 -
  4,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 301 meninger fra rejsendeBaseret på 301 meninger fra rejsende

  The hotel is located in the centre of Hanoi's Old Quarter, within a 5-minute walk all the famous places in Hanoi's Old Quarter centre, such as Kiem Lake, the Water Puppet Theatre, Hanoi Opera House, the Temple of Literature, the One Pillar Pagoda and the Fine Art Museum and the Ho Chi Minh Mausoleum. The nearest train station is roughly 3 km away, while the Noi Bai International Airport is approximately 35 km away from the hotel.

  Se mere
 • Silk Path Hotel
  Fra423krPr. nat

  Silk Path Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , 195-197-199hang bong street, hoan kiem district -
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1874 meninger fra rejsendeBaseret på 1874 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2010. Ejendommen består af 106 værelser. Ejendommen består af 40 enkeltværelser, 64 dobbeltværelser, 1 suite og 1 handicapvenligt værelse. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Der findes aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Der er vekselkontor på området. Hotel har en garderobe, hvor gæsterne kan opbevare vintertøj. Gæsterne kan bruge elevatoren. Hotel har en avisskranke. Hotel har en terrasse, som gæsterne kan nyde godt af. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Gæsterne kan bruge møntvaskeriet. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Etablissementet har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Hotel tilvejebringer et overvåget parkeringsareal til gæsterne. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Aviser tilbydes af Hotel hver dag. Der er sikkerhed 24 timer i døgnet. Der er piccolo-service.

  Se mere
 • Tirant
  Fra387krPr. nat

  Tirantstars

  Hanoi, Hanoi and North , 38 gia ngu street, hoan kiem district 80 -
  4,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Ideally located in the heart of Hanoi's Old Quarter - Gia Ngu Street, on the bank of Hoan Kiem Lake, the hotel is a very convenient place for guests looking for shopping and banking facilities very near, as well as eating and entertainment options. In addition, the hotel is also close to the main tourist attractions: Quan Su Pagoda (1500 m), Hanoi Grand Ethnology (400 m), Hoan Kiem Lake (nearby), and many more.

  Se mere
 • Hanoi Pearl Hotel
  Fra586krPr. nat

  Hanoi Pearl Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , 6 bao khanh street hoan kiem district -
  3,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1106 meninger fra rejsendeBaseret på 1106 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2013. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2013. Der er i alt 70 værelser på stedet. Ejendommen består af 2 familierum. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Der er vekselkontor på området. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel har en terrasse, som gæsterne kan nyde godt af. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel tilbyder roomservice. Hotel tilbyder vaskeservice. Der er møntvaskeri til rådighed for længerevarende ophold. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Aviser tilbydes af Hotel hver dag. Der er piccolo-service.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  116  Hoteller - Hanoi and North
Side  1  af  12
 

Beskrivelse af destination

  Nordvietnam er et land som ligger i Asien, hovedstaden er Hanoi, som er et af de vigtigste turiststeder i landet. I Hanoi finder du et fantastisk kulturelt område med monumenter, relikvier efter krigen og museer blandt andre steder. Blandt det mest karakterisktiske for byen finder vi litteraturtemplet, nationalmuseet for den viatnamesiske historie, nationalmuseet for skønne kunstarter, det etnologiske museum og museet for revolutionen. Hvis du kan lide at gå ture, anbefaler vi at besøge det gamle historiske centrum, som er en slags labyrint med omkring 36 gader hvor du kan finde regionale kunsthåndværker, for at købe et minde om dit ophold i Hanoi med hjem. Om aftenen er byen lige så aktiv som om dagen, da der findes et stort antal diskoteker, blandt andre Apocalypse Now, Club eller New Century, samtidig har Hanoi mere rolige omgivelser som pubs og caféer, du vil altid kunne finde det du leder efter. Gå ikke glip af denne charmerende by, oplev Hanoi.

De mest populære områder i  Hanoi and North

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination