Hoteller i Hanoi and North

Find på kortet
Hoteller - Hanoi and North

Hanoi and NorthFra  137kr

Anbefalede hoteller - Hanoi and North

 • Pan Pacific Hanoi
  Fra1.055krPr. nat

  Pan Pacific Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Thanh nien road ba dinh district 1 -
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  It is a well known area, next to west lake and near to the Hochiminh Mouselium. Along its tree-lined avenues, visitors can shop for lacquer ware, ceramics, silver and embroidery.

  Se mere
 • Hilton Hanoi Opera
  Fra766krPr. nat

  Hilton Hanoi OperastarsGreenProgram Icon

  Hanoi, Hanoi and North , 01 le thanh tong str., hoan kiem district,hanoi 1 -
  4,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2139 meninger fra rejsendeBaseret på 2139 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1999. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 1999. Ejendommen består af 268 værelser. Ejendommen udgøres af . Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel har en butik til gæsternes bekvemmelighed. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Gæsterne kan bruge roomservice. Hotel tilbyder vaskeservice. Hotel har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum.

  Se mere
 • Silk Path Hotel
  Fra354krPr. nat

  Silk Path Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , 195-197-199hang bong street, hoan kiem district -
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1874 meninger fra rejsendeBaseret på 1874 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2010. Ejendommen består af 106 værelser. Ejendommen består af 40 enkeltværelser, 64 dobbeltværelser, 1 suite og 1 handicapvenligt værelse. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Der findes aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Der er vekselkontor på området. Hotel har en garderobe, hvor gæsterne kan opbevare vintertøj. Gæsterne kan bruge elevatoren. Hotel har en avisskranke. Hotel har en terrasse, som gæsterne kan nyde godt af. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Gæsterne kan bruge møntvaskeriet. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Etablissementet har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Hotel tilvejebringer et overvåget parkeringsareal til gæsterne. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Aviser tilbydes af Hotel hver dag. Der er sikkerhed 24 timer i døgnet. Der er piccolo-service.

  Se mere
 • Sunway Hotel Hanoi
  Fra238krPr. nat

  Sunway Hotel Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Pham dinhho street, hai ba trung distric 19 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 731 meninger fra rejsendeBaseret på 731 meninger fra rejsende

  The hotel, located in the heart of the city, is just 45 min away from the Noi Bai International Airport, and is quietly nestled on the fringe of the city's famous old district of Pham Dinh Ho Street.The 145-room boutique hotel is ideal for business and leisure travellers alike. Its soft pastel-hued superior, club classic, junior and executive suites come complete with a separate dressing area, and triple-glazed bay windows that allow for an unrivalled focal point of the historic city. It is also the only hotel in Hanoi to provide purified drinking water direct from the tap.

  Se mere
 • Daewoo Hanoi
  Fra525krPr. nat

  Daewoo Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Kim ma street, ba dinh district 360 -
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 365 meninger fra rejsendeBaseret på 365 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1993. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2005. Der er i alt 411 værelser på stedet. Ejendommen består af 184 enkeltværelser, 227 dobbeltværelser og 34 suiter. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Der findes aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Hotel har en garderobe, hvor gæsterne kan opbevare vintertøj. Hotel har elevator. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Hotel tilbyder vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Der findes en babysitter-service efter anmodning til gæsternes bekvemmelighed. Hotel tilbyder en biludlejningsservice. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger.

  Se mere
 • Sofitel Legend Metropole Hanoi
  Fra2.134krPr. nat

  Sofitel Legend Metropole Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , 15 ngo quyen street hanoi 15 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 6279 meninger fra rejsendeBaseret på 6279 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1901. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2007. Ejendommen består af 210 værelser. Ejendommen består af 342 dobbeltværelser, 21 suiter og 1 handicapvenligt værelse. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel har en butik til gæsternes bekvemmelighed. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Gæsterne kan bruge roomservice. Hotel tilbyder vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Etablissementet har kørestolsadgang. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Der findes en babysitter-service efter anmodning til gæsternes bekvemmelighed. Hotel tilbyder en biludlejningsservice. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Hotel har piccolo-service.

  Se mere
 • Annam Legend Hotel
  Fra136krPr. nat

  Annam Legend Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , 27 hang be, hoan kiem -
  3,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Hotel blev bygget i 2007. Hotel blev moderniseret i 2015. Der er i alt 39 værelser på stedet. Ejendommen består af 29 treværelses rum, 3 eksekutivværelser, 7 overordnede værelser og 3 familierum. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Hotel tilbyder vaskeservice. Gæsterne kan bruge Hotel 's cykelopbevaringsområde. Hotel tilbyder en nyttig cykellejeservice. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Der er 24 timers sikkerhedHotel har piccolo-service.

  Se mere
 • Somerset Grand Hanoi
  Fra739krPr. nat

  Somerset Grand Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Hai ba trung street hanoi 49 -
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 649 meninger fra rejsendeBaseret på 649 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2011. Ejendommen består af 185 værelser. Hotel tilbyder . Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Hotel har elevator. Hotel har et handy minimarked til sidste øjebliks fornødenheder eller glemte tandbørster. Hotel har en butik til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Hotel tilbyder roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Til forældrenes bekvemmelighed tilbyder Hotel en babysitter-service efter anmodning. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Der er overvåget parkering til gæsternes sikkerhed. Der er 24 timers sikkerhed

  Se mere
 • Tirant
  Fra377krPr. nat

  Tirantstars

  Hanoi, Hanoi and North , 38 gia ngu street, hoan kiem district 80 -
  4,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Ideally located in the heart of Hanoi's Old Quarter - Gia Ngu Street, on the bank of Hoan Kiem Lake, the hotel is a very convenient place for guests looking for shopping and banking facilities very near, as well as eating and entertainment options. In addition, the hotel is also close to the main tourist attractions: Quan Su Pagoda (1500 m), Hanoi Grand Ethnology (400 m), Hoan Kiem Lake (nearby), and many more.

  Se mere
 • The Ann Hanoi
  Fra416krPr. nat

  The Ann Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , 38a hang chuoi -
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 372 meninger fra rejsendeBaseret på 372 meninger fra rejsende

  Ejendommen består af 108 værelser. Hotel har 7 suiter til en luksuriøs ferie. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Hotel har en nøgleopbevaringsservice.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  115  Hoteller - Hanoi and North
Side  1  af  12
 

Beskrivelse af destination

  Nordvietnam er et land som ligger i Asien, hovedstaden er Hanoi, som er et af de vigtigste turiststeder i landet. I Hanoi finder du et fantastisk kulturelt område med monumenter, relikvier efter krigen og museer blandt andre steder. Blandt det mest karakterisktiske for byen finder vi litteraturtemplet, nationalmuseet for den viatnamesiske historie, nationalmuseet for skønne kunstarter, det etnologiske museum og museet for revolutionen. Hvis du kan lide at gå ture, anbefaler vi at besøge det gamle historiske centrum, som er en slags labyrint med omkring 36 gader hvor du kan finde regionale kunsthåndværker, for at købe et minde om dit ophold i Hanoi med hjem. Om aftenen er byen lige så aktiv som om dagen, da der findes et stort antal diskoteker, blandt andre Apocalypse Now, Club eller New Century, samtidig har Hanoi mere rolige omgivelser som pubs og caféer, du vil altid kunne finde det du leder efter. Gå ikke glip af denne charmerende by, oplev Hanoi.

De mest populære områder i  Hanoi and North

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination