Hoteller i Hanoi and North

Find på kortet
Hoteller - Hanoi and North

Hanoi and NorthFra  137kr

Anbefalede hoteller - Hanoi and North

 • Hilton Hanoi Opera
  Fra705krPr. nat

  Hilton Hanoi Operastars

  Hanoi, Hanoi and North , 01 le thanh tong str., hoan kiem district,hanoi 1 -
  4,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2489 meninger fra rejsendeBaseret på 2489 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er placeret i Hanoi. I alt 268 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Hilton Hanoi Opera. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Alle der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Ejendommens gæsteværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Fællesarealerne på Hilton Hanoi Opera har kørestolsadgang. Alle gæster der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig feriebolig. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Der er mange konferencefaciliteter til rådighed for forretningsrejsende. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Hilton Hanoi Opera.

  Se mere
 • Daewoo Hanoi
  Fra668krPr. nat

  Daewoo Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Kim ma street, ba dinh district 360 -
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 454 meninger fra rejsendeBaseret på 454 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel, som kan findes i Hanoi, er en fantastisk mulighed for familier. Hotellet , der putter sig indenfor 1000 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 20 meter. Ferieboligen består af i alt 411 dejlige gæsteværelser. Denne feriebolig undergik en renovering i 2005. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Kæledyr er ikke tilladt på området. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Besøgende kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Ferieboligen har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. Hvis der er brug for forkælelse, kan de de der bor på denne ejendom, drage fordel af de sundhedsfaciliteter, der tilbydes. Gæster kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af ejendommen. Gæster kan nyde velsmagende måltider, der serveres i stedets spiselokale. De underholdningsmuligheder, der er til rådighed, vil helt sikkert gøre indtryk på alle de der bor på denne ejendom. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • The Light Hotel
  Fra395krPr. nat

  The Light Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , Hang bong str 128-130 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 237 meninger fra rejsendeBaseret på 237 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er ideelt til familier og ligger i Hanoi. Med sin placering indenfor 10 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Besøgende finder hovedforlystelsesområdet 1. 2 kilometer borte. Indenfor 800 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 25. 0 kilometer. Boligen kan tilbyde i alt 89 soveværelser. Denne feriebolig blev etableret i 2016. Denne feriebolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Endvidere tilbyder dette sted vugger til småbørn efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området. Derudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på The Light Hotel. Gæster kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Forretningsrejsende kan benytte eventrum, der er ideelle til at afholde forretningsseminarer eller til særlige lejligheder. De der bor på denne ejendom, kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. De der bor på denne ejendom, kan slappe af og få nye kræfter i områdets wellness-faciliteter. Med mange middagsmuligheder, vil The Light Hotel imødekomme behovene fra alle typer gæster. Ejendommens underholdningstilbud sikrer, at der aldrig er et kedeligt øjeblik. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Somerset Grand Hanoi
  Fra699krPr. nat

  Somerset Grand Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Hai ba trung street hanoi 49 -
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 805 meninger fra rejsendeBaseret på 805 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er perfekt til familier og er placeret i Hanoi. Der er i alt 185 soveværelser på stedet. Denne ejendom blev etableret i 2011. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle de der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Alle værelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Besøgende kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. I denne feriebolig er der masser af sundheds- og wellness-services, som de besøgende kan drage fordel af. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Somerset Grand Hanoi.

  Se mere
 • Hanoi Pearl Hotel
  Fra459krPr. nat

  Hanoi Pearl Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , 6 bao khanh street hoan kiem district -
  3,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1374 meninger fra rejsendeBaseret på 1374 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er homovenligt og ligger i Hanoi. Stedet, der putter sig indenfor 200 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 30. 0 kilometer. Hotellet har i alt 70 soveværelser. De der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i soveværelser. Denne ejendom har 24 timer åbent i døgnet for de rejsendes bekvemmelighed. Denne bolig er ideel for familier der rejser med børn og tilbyder soveværelser med vugger til de små. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig. En bekvem transportservice stilles til rådighed af ferieboligen. De der bor på denne ejendom, vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er dette sted et perfekt sted for gæster, der rejser i forretningsøjemed. De besøgende vil få energi til hele dagen med dejlige retter, der serveres på de gastronomiske steder. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Silk Path Boutique Hotel
  Fra348krPr. nat

  Silk Path Boutique Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , 21 hang khay street, hoan kiem district -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1070 meninger fra rejsendeBaseret på 1070 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Hanoi. Ferieboligen, der putter sig indenfor 100 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af ejendommen. Rejsende kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 0 kilometer. Der er i alt 33 gæsteværelser på Silk Path Boutique Hotel. Denne ejendom blev etableret i 2015. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Gæsterne bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. De der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deres soveværelse, hvis de beder om det. Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Gæster der bor på dette sted kan benytte den transportservice, der tilbydes. De der bor på denne ejendom, vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Hotellet tilbyder forretningsfaciliteter. Med mange middagsmuligheder, vil Silk Path Boutique Hotel imødekomme behovene fra alle typer gæster. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Hanoi Delano Hotel
  Fra353krPr. nat

  Hanoi Delano Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , Bat su, hoan kiem dist 52 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 582 meninger fra rejsendeBaseret på 582 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Hanoi. Med en beliggenhed indenfor 200 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet ligger indenfor indenfor 40. 0 kilometer fra havnen. Ferieboligen består af i alt 50 dejlige soveværelser. Ejendommen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i soveværelser. Denne bolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Denne ejendom er ideel for familier der rejser med børn og tilbyder værelser med vugger til de små. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Gæster kan bruge transportservice til lufthavnen. Gæster vil værdsætte spisemulighederne i denne ejendom.

  Se mere
 • Anise Hanoi
  Fra219krPr. nat

  Anise Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , 22 quan thanh, hoan kiem 22 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 481 meninger fra rejsendeBaseret på 481 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Hanoi. Hotellet , der putter sig indenfor 500 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 15 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. I alt 42 soveværelser er til rådighed for de rejsende. Denne feriebolig blev etableret i 2007. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Da dette sted har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Endvidere tilbyder Anise Hanoi vugger til småbørn efter anmodning. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. Der er parkeringsplads ved Anise Hanoi. Besøgende vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed på dette hotel, der er ideel til at afholde alle typer events. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Anise Hanoi.

  Se mere
 • Novotel Suites Hanoi
  Fra797krPr. nat

  Novotel Suites Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , 5 duy tan - cau giay 151 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 112 meninger fra rejsendeBaseret på 112 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er perfekt til familier og er placeret i Hanoi. Placeret indenfor 8. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Hovedforlystelsesområdet er 3. 0 kilometer fra hotellet . Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 21. 0 kilometer fra stedet. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 25. 0 kilometer. Ejendommen består af 151 soveværelser. Dette hotel blev bygget i 2016. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Da denne ejendom har åbent 24 timer i døgnet, er de rejsende altid velkomne. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Dette hotel forstår, at tilgængelighed er vigtigt for alle gæster. Derfor har det soveværelser med adgang for kørestole, og er fuldt tilpasset let adgang. Novotel Suites Hanoi er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der er parkerings- og garagefaciliteter til rådighed. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Rejsende kan nyde de måltider der serveres i ferieboligen. Der er konferencefaciliteter ved denne feriebolig. De der bor på denne ejendom, vil svælge i smagfulde måltider, der tilbydes på Novotel Suites Hanoi. Gæsterne vil helt sikkert værdsætte den lange række underholdnings- og fritidsservices og –faciliteter, der tilbydes. Besøgende vil måske værdsætte de sundheds- og wellness-services der udbydes i boligen. Novotel Suites Hanoi vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Sofitel Legend Metropole Hanoi
  Fra1.923krPr. nat

  Sofitel Legend Metropole Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , 15 ngo quyen street hanoi 15 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 6969 meninger fra rejsendeBaseret på 6969 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel kan findes i Hanoi. Med en beliggenhed indenfor 5 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 0 kilometer. I alt 210 værelser er til rådighed for gæsterne. Denne feriebolig blev moderniseret i 2007. Sofitel Legend Metropole Hanoi er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Dette sted tilbyder ikke 24 timers åbent. Endvidere tilbyder denne feriebolig vugger til småbørn efter anmodning. Boligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 1 handicapvenlige værelser. Besøgende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Alle der bor på denne ejendom, kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. Ferieboligen har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. Besøgende vil måske værdsætte de sundheds- og wellness-services der udbydes i ferieboligen. Med mange middagsmuligheder, vil denne ejendom imødekomme behovene fra alle typer rejsende. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  78  Hoteller - Hanoi and North
Side  1  af  8
 

Beskrivelse af destination

  Nordvietnam er et land som ligger i Asien, hovedstaden er Hanoi, som er et af de vigtigste turiststeder i landet. I Hanoi finder du et fantastisk kulturelt område med monumenter, relikvier efter krigen og museer blandt andre steder. Blandt det mest karakterisktiske for byen finder vi litteraturtemplet, nationalmuseet for den viatnamesiske historie, nationalmuseet for skønne kunstarter, det etnologiske museum og museet for revolutionen. Hvis du kan lide at gå ture, anbefaler vi at besøge det gamle historiske centrum, som er en slags labyrint med omkring 36 gader hvor du kan finde regionale kunsthåndværker, for at købe et minde om dit ophold i Hanoi med hjem. Om aftenen er byen lige så aktiv som om dagen, da der findes et stort antal diskoteker, blandt andre Apocalypse Now, Club eller New Century, samtidig har Hanoi mere rolige omgivelser som pubs og caféer, du vil altid kunne finde det du leder efter. Gå ikke glip af denne charmerende by, oplev Hanoi.

De mest populære områder i  Hanoi and North

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination