Hoteller i Hanoi and North

Find på kortet
Hoteller - Hanoi and North

Hanoi and NorthFra  160kr

Anbefalede hoteller - Hanoi and North

 • Daewoo Hanoi
  Fra581krPr. nat

  Daewoo Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Kim ma street, ba dinh district 360 -
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 426 meninger fra rejsendeBaseret på 426 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er ideelt til familier og ligger i Hanoi. Med sin placering indenfor 1000 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 20 meter. De 411 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Denne ejendom blev fuldstændig renoveret i 2005. Daewoo Hanoi har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Alle der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Kæledyr er ikke tilladt på området. _x000D__x000D_ _x000D__x000D_Daewoo Hanoi tilbyder parkering og garagefaciliteter. Gæster der bor på dette sted kan benytte den transportservice, der tilbydes. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan drage fordel af ejendommens forretningsfaciliteter. , De besøgende kan slappe af og lade batterierne op i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. , Daewoo Hanoi er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. , Alle gæster der bor denne ejendom, kan lade op igen efter en lang dags arbejde eller sightseeing med et skønt måltid, der serveres i ejendommens spiselokaler. og Hotellet tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hilton Hanoi Opera
  Fra655krPr. nat

  Hilton Hanoi Operastars

  Hanoi, Hanoi and North , 01 le thanh tong str., hoan kiem district,hanoi 1 -
  4,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2387 meninger fra rejsendeBaseret på 2387 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er placeret i Hanoi. I alt 268 værelser er til rådighed for gæsterne. Der tilbydes internetadgang på Hilton Hanoi Opera for at gøre gæsternes ophold endnu mere behageligt. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. Kæledyr er ikke tilladt på området. _x000D__x000D_ _x000D__x000D_Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Ejendommen har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Annam Legend Hotel
  Fra189krPr. nat

  Annam Legend Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , 27 hang be, hoan kiem -
  3,8/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 178 meninger fra rejsendeBaseret på 178 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Hanoi. De 39 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Annam Legend Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2015. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Dette hotel har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Visse typer soveværelser kan tilbyde børnesenge til de små. Dette er ikke et kæledyrsvenligt hotel. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for alle gæster der bor på ejendommen. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed på dette sted med masser af sundheds- og wellness-muligheder. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Rose Garden Residences
  Fra520krPr. nat

  Rose Garden Residencesstars

  Hanoi, Hanoi and North , 170 ngoc khanh st ba dinh dist -
   

  Dette dejlige hotel kan findes i Hanoi. Det samlede antal gæsteværelser er 100. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. _x000D__x000D_

  Se mere
 • Golden Lotus Luxury Hotel
  Fra390krPr. nat

  Golden Lotus Luxury Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , 53-55 hang trong, hoan kiem district -
  3,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 439 meninger fra rejsendeBaseret på 439 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kan findes i Hanoi. Det samlede antal gæsteværelser er 55. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for alle gæster der bor på ejendommen. Besøgende kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Gæster kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. og Der er mange konferencefaciliteter til rådighed for forretningsrejsende. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Silk Path Hotel
  Fra534krPr. nat

  Silk Path Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , 195-197-199hang bong street, hoan kiem district -
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2330 meninger fra rejsendeBaseret på 2330 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Hanoi, er dette dejlige hotel optimalt for familier. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. I alt 106 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Silk Path Hotel. Ferieboligen blev opført i 2010. _x000D__x000D_ Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Receptionen er åben 24/7. Ejendommens gæsteværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Stedet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 1 handicapvenligt værelse. Kæledyr må ikke medbringes til Silk Path Hotel. Der er parkeringsplads ved Silk Path Hotel. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Ejendommens forretningsfaciliteter er velegnede til alle typer forretningsevents, seminarer, møder eller konferencer. , Rejsende kan drage fordel af ejendommens catering. og Besøgende kan vælge blandt et bredt udvalg af smagfulde retter, der serveres i ferieboligen. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Nikko Hanoi
  Fra664krPr. nat

  Nikko Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , 84 tran nhan tong street, hanoi, vietnam 84 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 810 meninger fra rejsendeBaseret på 810 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er i Hanoi. Nikko Hanoi har i alt 257 gæsteværelser. Denne ejendom blev fuldt moderniseret i 2015. Nikko Hanoi er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Receptionen er åben 24/7. Endvidere tilbyder dette hotel vugger til småbørn efter anmodning. Dette er et sted der er tilgængeligt for kørestole og inkluderer en række handicapvenlige faciliteter. Det omfatter 1 handicapvenlige soveværelser. Denne feriebolig accepterer ikke kæledyr. Nikko Hanoi har parkering til gæsternes bekvemmelighed. De der bor på denne ejendom, kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. De der bor på ejendommen, kan nyde dejlige retter på stedets spiselokaler. , Gæsterne vil svælge i smagfulde måltider, der tilbydes på Nikko Hanoi. , Sundheds- og wellness-tilbudet på stedet sikrer den ultimative foryngelseskur og afslapning. og Der er mange konferencefaciliteter til rådighed for forretningsrejsende. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Sofitel Legend Metropole Hanoi
  Fra2.367krPr. nat

  Sofitel Legend Metropole Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , 15 ngo quyen street hanoi 15 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 6690 meninger fra rejsendeBaseret på 6690 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er i Hanoi. Stedet, der putter sig indenfor 5 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 0 kilometer. Ejendommen har i alt 210 soveværelser. Sofitel Legend Metropole Hanoi blev fuldstændig renoveret i 2007. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Der er ikke 24 timers åben reception. Alle soveværelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Boligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 1 handicapvenligt gæsteværelse. Kæledyr er ikke tilladt på området. Denne ejendom er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. , Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed på dette hotel, der er ideel til at afholde alle typer events. , Sundheds- og wellness-tilbudet i ferieboligen sikrer den ultimative foryngelseskur og afslapning. og Alle gæster der bor på denne ejendom, kan gribe muligheden for at smage de måltider, der serveres på stedets middagsfaciliteter. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Diamond Westlake Suites
  Fra547krPr. nat

  Diamond Westlake Suitesstars

  Hanoi, Hanoi and North , 96 to ngoc van, quang an, tay ho, hanoi -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 123 meninger fra rejsendeBaseret på 123 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er ideelt til familier og ligger i Hanoi. Beliggende indenfor 8. 0 kilometer fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 20. 0 kilometer fra ejendommen. Indenfor 1. 0 kilometer finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 20. 0 kilometer. Der er i alt 175 værelser på Diamond Westlake Suites. Diamond Westlake Suites blev fuldstændig renoveret i 2012. Dette hotel er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Denne feriebolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de besøgendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Diamond Westlake Suites er ikke et kæledyrsvenligt sted. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Diamond Westlake Suites tilbyder lufthavnstransportservice. Forretningsrejsende kan benytte eventrum, der er ideelle til at afholde forretningsseminarer eller til særlige lejligheder. , Gæster vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. , Dem, der vil væk fra den daglige rutine, kan bruge ejendommens sundheds- og wellness-faciliteter. , Diamond Westlake Suites tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. , De besøgende vil få energi til hele dagen med dejlige retter, der serveres på Diamond Westlake Suites. og Denne ejendom tilbyder en række aktiviteter og underholdningsmuligheder, der er ideelle for dem, der elsker at dyrke sport eller bare nyde udendørslivet. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Diamond Westlake Suites.

  Se mere
 • La Beaute De Hanoi Hotel
  Fra365krPr. nat

  La Beaute De Hanoi Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , No. 15 trung yen, dinh liet, hoan kiem, hanoi -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1165 meninger fra rejsendeBaseret på 1165 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kan findes i Hanoi. Gæster vil nyde et fredeligt og roligt ophold på området, som består af 15 gæsteværelser. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på La Beaute De Hanoi Hotel. La Beaute De Hanoi Hotel har 24 timers åbent. La Beaute De Hanoi Hotel tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Kæledyr må ikke medbringes til La Beaute De Hanoi Hotel. Besøgende kan benytte parkeringspladsen. De der bor på denne ejendom, kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Der er forretningsfaciliteter og services til større bekvemmelighed for gæsterne. La Beaute De Hanoi Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  99  Hoteller - Hanoi and North
Side  1  af  10
 

Beskrivelse af destination

  Nordvietnam er et land som ligger i Asien, hovedstaden er Hanoi, som er et af de vigtigste turiststeder i landet. I Hanoi finder du et fantastisk kulturelt område med monumenter, relikvier efter krigen og museer blandt andre steder. Blandt det mest karakterisktiske for byen finder vi litteraturtemplet, nationalmuseet for den viatnamesiske historie, nationalmuseet for skønne kunstarter, det etnologiske museum og museet for revolutionen. Hvis du kan lide at gå ture, anbefaler vi at besøge det gamle historiske centrum, som er en slags labyrint med omkring 36 gader hvor du kan finde regionale kunsthåndværker, for at købe et minde om dit ophold i Hanoi med hjem. Om aftenen er byen lige så aktiv som om dagen, da der findes et stort antal diskoteker, blandt andre Apocalypse Now, Club eller New Century, samtidig har Hanoi mere rolige omgivelser som pubs og caféer, du vil altid kunne finde det du leder efter. Gå ikke glip af denne charmerende by, oplev Hanoi.

De mest populære områder i  Hanoi and North

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination