Hoteller i Hanoi and North

Find på kortet
Hoteller - Hanoi and North

Hanoi and NorthFra  76kr

Anbefalede hoteller - Hanoi and North

 • Hilton Hanoi Opera
  Fra878krPr. nat

  Hilton Hanoi Operastars

  Hanoi, Hanoi and North , 01 le thanh tong str., hoan kiem district,hanoi 1 -
  4,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2550 meninger fra rejsendeBaseret på 2550 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er placeret i Hanoi. Hotellet kan tilbyde i alt 268 gæsteværelser. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan drage fordel af internetadgang på Hilton Hanoi Opera. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Babysenge til børn fås efter anmodning. Hilton Hanoi Opera har kørestolsadgang til fællesarealerne. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom. Hilton Hanoi Opera har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Hotellet tilbyder forretningsfaciliteter. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Somerset Grand Hanoi
  Fra821krPr. nat

  Somerset Grand Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Hai ba trung street hanoi 49 -
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 827 meninger fra rejsendeBaseret på 827 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Hanoi, er dette fremragende hotel optimalt for familier. De 185 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Opførelsesåret for dette sted daterer sig tilbage til 2011. Somerset Grand Hanoi har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Somerset Grand Hanoi har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Kæledyr er ikke tilladt i denne boligDerudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på Somerset Grand Hanoi. Gæster der bor på dette hotel, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Somerset Grand Hanoi har et udvalg af forskellige sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til, at alle gæster der bor på denne ejendom, kan lade op igen mentalt og fysisk. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Somerset West Lake Hanoi
  Fra490krPr. nat

  Somerset West Lake Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , No 254d thuy khue road 254d -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 140 meninger fra rejsendeBaseret på 140 meninger fra rejsende

  The hotel is a 20-minute drive away from Hanoi Train Station and a 40-minute drive away from Noi Bai International Airport.

  Se mere
 • Melia Hanoi
  Fra876krPr. nat

  Melia HanoistarsGreenProgram Icon

  Hanoi, Hanoi and North , 44 ly thuong kiet street, hanoi 44 -
  4,0/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Dette fremragende hotel kan findes i Hanoi. Med sin placering indenfor 700 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 1. 5 kilometer. Der er i alt 306 soveværelser på stedet. Denne feriebolig blev fuldstændig renoveret i 2010. Både lednings- og trådløse forbindelser er til rådighed for gæsterne i fællesarealerne. Dette hotel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Dette er ikke et kæledyrsvenligt hotel. Dette hotel har en minimal påvirkning på miljøet, takket være sin bæredygtige praksis. Besøgende kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. Boligen tilbyder sundheds- og wellness-services. Besøgende behøver ikke forlade området for at nyde et lækkert måltid, fordi hotellet har en række lækre kulinariske muligheder.

  Se mere
 • Pullman Hanoi
  Fra940krPr. nat

  Pullman Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Cat linn street, hanoi 40 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 748 meninger fra rejsendeBaseret på 748 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Hanoi, er dette enestående hotel optimalt for familier. Pullman Hanoi har i alt 240 gæsteværelser. Denne feriebolig blev fuldstændig renoveret i 2000. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Denne ejendom har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de rejsendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Pullman Hanoi tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Alle gæster der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig feriebolig. Der findes en parkeringsplads. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Pullman Hanoi. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan drage fordel af ejendommens forretningsfaciliteter. Denne ejendom er stolte over at kunne tilbyde nogle sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til at slappe af og få en sund og trænet krop. Pullman Hanoi har en række middagsoplevelser. De besøgende vil kunne smage en lang række fristende kulinariske specialiteter, der imødekommer behovet fra alle typer rejsende. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på Pullman Hanoi. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Sofitel Legend Metropole Hanoi
  Fra1.927krPr. nat

  Sofitel Legend Metropole Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , 15 ngo quyen street hanoi 15 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 7095 meninger fra rejsendeBaseret på 7095 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel ligger i Hanoi. Med en beliggenhed indenfor 5 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 0 kilometer. De 210 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Denne feriebolig blev renoveret i 2007. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Sofitel Legend Metropole Hanoi. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. Babysenge til børn fås efter anmodning. Denne handicapvenlige ejendom omfatter nogle badeværelser med kørestolsadgang for større bekvemmelighed. Kæledyr må ikke medbringes til Sofitel Legend Metropole Hanoi. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. De rejsende kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. Der er konferencefaciliteter ved denne feriebolig. Gæsterne kan slappe af og slippe væk fra den daglige rutine i ejendommens wellness-faciliteter. Stedets gastronomiske mulighed vil helt sikkert fortrylle gæsterne med et forfinet køkken og et fortryllende miljø. Sofitel Legend Metropole Hanoi vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Lotte Hanoi
  Fra881krPr. nat

  Lotte Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , No. 54 lieu giai street cong vi ward ba dinh -
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1031 meninger fra rejsendeBaseret på 1031 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Hanoi, er dette enestående hotel optimalt for familier. Placeret indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. I alt 318 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle gæster der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Endvidere tilbyder dette sted vugger til småbørn efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Besøgende der kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Lotte Hanoi har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Lotte Hanoi har en række middagsoplevelser. Takket være den lange række sundhedsbekvemmeligheder, vil dem, der bor i denne feriebolig, kunne forkæle sig selv under deres ophold. Med mange middagsmuligheder, vil dette sted imødekomme behovene fra alle typer gæster. Der er ikke tid til at kede sig på dette sted takket være de underholdningsmuligheder, der tilbydes. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Calypso Suites Hotel Hanoi
  Fra242krPr. nat

  Calypso Suites Hotel Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Trung yen lane, dinh liet, hoan kiem dis 11a -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 927 meninger fra rejsendeBaseret på 927 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Hanoi. Hotellet består af i alt 20 dejlige gæsteværelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne bolig fuldt renoveret i 2013. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle de der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Calypso Suites Hotel Hanoi har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Endvidere tilbyder Calypso Suites Hotel Hanoi vugger til småbørn efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Calypso Suites Hotel Hanoi. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • West Lake Home Hotel
  Fra233krPr. nat

  West Lake Home Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , 156 yen phu, tay ho dist 156 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 57 meninger fra rejsendeBaseret på 57 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Hanoi. Beliggende indenfor 3. 5 kilometer fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 40. 0 kilometer. Det samlede antal soveværelser er 36. Opførelsesåret for denne ejendom daterer sig tilbage til 2016. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. West Lake Home Hotel har 24 timers åbent. West Lake Home Hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Dette sted accepterer ikke kæledyr. West Lake Home Hotel tilbyder parkering og garagefaciliteter. Denne ejendom byder på en række madoplevelser, for at garantere at gæster nyder alle dele af deres ophold. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Daewoo Hanoi
  Fra631krPr. nat

  Daewoo Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Kim ma street, ba dinh district 360 -
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 473 meninger fra rejsendeBaseret på 473 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Hanoi, er dette luksuriøse hotel optimalt for familier. Med sin placering indenfor 1000 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 20 meter. Ejendommen kan tilbyde i alt 411 soveværelser. Dette hotel blev renoveret i 2005. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Daewoo Hanoi. Daewoo Hanoi har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Endvidere tilbyder Daewoo Hanoi vugger til småbørn efter anmodning. Daewoo Hanoi er ikke et kæledyrsvenligt sted. Hotellet har parkering og garage. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Daewoo Hanoi har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Denne bolig er stolte over at kunne tilbyde nogle sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til at slappe af og få en sund og trænet krop. Dette hotel er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Et udvalg af smagfulde lækkerier tilbydes i denne charmerende feriebolig. Ferieboligen tilbyder underholdning, der er skræddersyet til de besøgendes behov. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  79  Hoteller - Hanoi and North
Side  1  af  8
 

Beskrivelse af destination

  Nordvietnam er et land som ligger i Asien, hovedstaden er Hanoi, som er et af de vigtigste turiststeder i landet. I Hanoi finder du et fantastisk kulturelt område med monumenter, relikvier efter krigen og museer blandt andre steder. Blandt det mest karakterisktiske for byen finder vi litteraturtemplet, nationalmuseet for den viatnamesiske historie, nationalmuseet for skønne kunstarter, det etnologiske museum og museet for revolutionen. Hvis du kan lide at gå ture, anbefaler vi at besøge det gamle historiske centrum, som er en slags labyrint med omkring 36 gader hvor du kan finde regionale kunsthåndværker, for at købe et minde om dit ophold i Hanoi med hjem. Om aftenen er byen lige så aktiv som om dagen, da der findes et stort antal diskoteker, blandt andre Apocalypse Now, Club eller New Century, samtidig har Hanoi mere rolige omgivelser som pubs og caféer, du vil altid kunne finde det du leder efter. Gå ikke glip af denne charmerende by, oplev Hanoi.

De mest populære områder i  Hanoi and North

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination