Hoteller i Brussels

Find på kortet
Hoteller - Brussels

BrusselsFra  254kr

Anbefalede hoteller - Brussels

 • Izan Avenue Louise
  Fra582krPr. nat

  Izan Avenue Louisestars

  Bruxelles by, Brussels , Rue blanche 4 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 622 meninger fra rejsendeBaseret på 622 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i hjertet af Bruxelles' forretningskvarter. I de umiddelbare omgivelser finder man et væld af indkøbsmuligheder. Herudover er der ca. 10 minutters gang til det historiske centrum med den berømte Grand Palace og den ligeså berømte Manneken Pis-statue. Der er ca. 15 minutters kørsel til banegården Brussels Midi samt 20 minutters kørsel til Bruxelles' internationale lufthavn. Den nærmeste større by, Vilvorde Grand, ligger ca. 20 minutters kørsel fra hotellet.Det klimatiserede cityhotel blev renoveret i år 2000 og hører til i den øvre middelklasse. Det er på 6 etager og har i alt 80 værelser. Bygningen rummer desuden en døgnåben reception med vekselbørs, garderobe og elevator. Gæsterne kan endvidere nyde en drink i baren eller i caféen samt et måltid mad i restauranten. Lige foran hotellet ligger der endvidere en offentlig parkeringsgarage (mod betaling).De meget personligt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Herudover er de hyggelige værelser udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg og internetadgang samt minibar og safeboks (mod betaling), ligesom der er mulighed for at lave te og kaffe. Klimaanlægget er individuelt regulerbart.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Floris Ustel Midi
  Fra532krPr. nat

  Floris Ustel Midistars

  Bruxelles by, Brussels , Square de l'aviation 6-8 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1089 meninger fra rejsendeBaseret på 1089 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger tæt på centrum af Bruxelles, tæt på Grand-Place. Den nærmeste station hedder Lemonier og ligger kun 500 m væk. Til busstationen er der 400 metres, mens der til indkøbsmuligheder er 1,5 km fra hotellet.Hotellet blev renoveret i 1900 og rummer i alt 114 værelser. Herudover er der en foyer, en safeboks, elevator samt mulighed for at bestille roomservice.Værelserne er udstyret med hårtørrer, fjernsyn, radio og regulerbart klimaanlæg.

  Se mere
 • Manos Premier Hotel
  Fra1.114krPr. nat

  Manos Premier Hotelstars

  Bruxelles by, Brussels , Chaussee de charleroi 100-106 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 333 meninger fra rejsendeBaseret på 333 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er i Brussels. Med en beliggenhed indenfor 100 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Der er i alt 53 gæsteværelser på Manos Premier Hotel. Manos Premier Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2012. Manos Premier Hotel har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Da denne feriebolig har åbent 24 timer i døgnet, er de besøgende altid velkomne. Babysenge til børn fås efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Gæster kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af boligen. Takket være den lange række sundhedsbekvemmeligheder, vil dem, der bor i denne ejendom, kunne forkæle sig selv under deres ophold.

  Se mere
 • Best Western City Centre
  Fra779krPr. nat

  Best Western City Centrestars

  Bruxelles by, Brussels , Square victoria regina 9 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 430 meninger fra rejsendeBaseret på 430 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet ligger i centrum af Bruxelles kun ca. 5 minutter fra Nord-banegården og metrostationen Place Rogier. Over for ligger den botaniske have, få minutter væk fra indkøbszonen og ca. 15 minutter væk fra Grand Place. Der er ca. 6 km til lufthavnen.Det familievenlige hotel råder over i alt 49 værelser. I foyeren finder man en reception og en elevator. Hvis man trænger til at få stillet sulten eller slukket tørsten, kan man besøge hotellets bar eller restaurant, ligesom der også er en morgenmadsrestaurant. Endvidere er der offentlig internetadgang med WLAN og vasketøjsservice. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads og en garage.Værelserne er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, kabel-tv og radio med vækning. Herudover er der minibar/køleskab, elkedel, dobbeltseng samt centralvarme eller individuelt regulerbare radiatorer.Det er muligt at bestille Bed & Breakfast. Morgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Ibis Brussels City Centre
  Fra696krPr. nat

  Ibis Brussels City CentrestarsGreenProgram Icon

  Bruxelles by, Brussels , Joseph plateau 2 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3299 meninger fra rejsendeBaseret på 3299 meninger fra rejsende

  Beliggende i hjertet af Bruxelles, er dette hotel ligger inden for en kort afstand af Grand Place og en metrostation (Sainte Catherine).Hotellet tilbyder praktiske og komfortable værelser.Hotellet er beliggende i centrum af Bruxelles, 550 m fra Grand Place og de berømte Manneken Pis, museer, vigtigste shoppingområder og fiskemarkedet, berømt for sine restauranter. Dette 3 stjerner esidóneo for weekendture med familien eller forretning.

  Se mere
 • Nh Collection Brussels Centre
  Fra2.219krPr. nat

  Nh Collection Brussels Centrestars

  Bruxelles by, Brussels , Boulevard adolphe max 7 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1509 meninger fra rejsendeBaseret på 1509 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i centrum af Bruxelles. Grand Place med det gotiske rådhus ligger blot 5 minutter fra hotellet. Ligeledes i nærheden finder man et væld af indkøbsmuligheder såsom de mange forskellige butikker i Nieuwstraat, diverse underholdningsmuligheder såsom restauranter og barer på Vismarkt samt spændende kulturelle tilbud såsom operahuset på Muntplein. Den belgiske hovedstads hovedbanegård ligger omkring 2 km herfra. Byens lufthavn finder man omkring 6 km væk.Byhotellet hører til i den øvre middelklasse og råder over i alt 241 værelser, heraf 13 suiter. Bygningen rummer endvidere en døgnåben reception med safeboks og elevator samt en hyggelig bar. Et par minutters gang fra hotellet finder man ydermere en indbydende à la carte restaurant. For forretningsrejsende er der desuden seks seminarrum. Herudover er der også WLAN samt mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice. Sidst, men ikke mindst, har hotellet parkeringspladser mod betaling.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, internetadgang, minibar og satellit-/kabel-tv med pay-tv funktion. Klimaanlægget bliver styret centralt. Suiterne er rummeligere og har en separat opholdsstue.Gæsterne kan benytte hotellets solarium og det moderne indrettede fitness-studie.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan indtages i den nærliggende restaurant.

  Se mere
 • Novotel Brussels City Centre
  Fra840krPr. nat

  Novotel Brussels City Centrestars

  Bruxelles by, Brussels , Rue de la vierge noire 32 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3413 meninger fra rejsendeBaseret på 3413 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er specielt designet til familier og er i Brussels. Ejendommen putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 40 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Boligen har i alt 217 værelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev dette sted fuldt renoveret i 2011. Novotel Brussels City Centre tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Receptionsskranken er åben hele dagen. Hvis besøgende beder om det, kan de få en børneseng i deres soveværelse. Ferieboligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 3 handicapvenligt gæsteværelse. De der ikke kan rejse væk fra deres kæledyr, vil værdsætte, at de kan tage dem med på ejendommen. Novotel Brussels City Centre er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Novotel Brussels City Centre har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende.

  Se mere
 • Hotel Siru
  Fra603krPr. nat

  Hotel Sirustars

  Bruxelles by, Brussels , Rue des croisades 2 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 518 meninger fra rejsendeBaseret på 518 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Brussels. Stedet, der putter sig indenfor 500 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 500 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Hotel Siru har i alt 101 soveværelser. Dette sted daterer sig til 1800 og blev fuldstændig renoveret i 2011. Dette sted er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Denne ejendom har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de rejsendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan drage fordel af ejendommens forretningsfaciliteter. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Progress Hotel
  Fra661krPr. nat

  Progress Hotelstars

  Bruxelles by, Brussels , Rue du progres 9 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 248 meninger fra rejsendeBaseret på 248 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Brussels. Hotellet , der putter sig indenfor 1000 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen består af 57 soveværelser. Denne ejendom blev fuldstændig moderniseret i 2007. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. De rejsende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Progress Hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Hotel Chambord Brussels
  Fra725krPr. nat

  Hotel Chambord Brusselsstars

  Bruxelles by, Brussels , Rue de namur 82 82 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 635 meninger fra rejsendeBaseret på 635 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Brussels. Stedet består af 64 værelser. Ferieboligen blev opført i 1984. Hotel Chambord Brussels tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. De besøgende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Denne feriebolig tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Endvidere må besøgende bo sammen med deres kæledyr i denne bolig.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  121  Hoteller - Brussels
Side  1  af  13
 

Beskrivelse af destination

  Bruxelles er den største by og hovedstaden i Belgien, den ligger i den nordlige del af landet og er hjemsted for de vigtigste organer i Den Europæiske Union. Det er en multikulturel storby, med en udsøgt arkitektur, både gammel og moderne, med mere end 70 museer og utallige seværdigheder. I den sydlige del af byen finder du hjertet i Bruxelles, som er pladsen La Grand-Place, som blev erklæret for at være menneskehedens kulturarv, her kan du se bygninger af stor arkitektonisk skønhed, som rådhuset i gotisk stil og palæet Maison du Roi, hvor den emblematiske belgiske statue Manneken-Pis står. Det er spændende at besøge museet for skønne kunstarter, museet Horta, det belgiske center for tegneserier, kongepaladset, parlamentet og teatret La Monnaie. Det europæiske distrikt, er et meget moderne område med en interesant nutidig arkitektur og butikker af høj klasse. Hvis du virkelig vil more dig, skal du besøge Brupark, med den berømte Atomium, Mini Europa, vandlandet Océade, Kinepolis og The Village hvor du kan vælge en restaurant, til at prøve den lokale og internationale gastronomi. Besøg de kongelige gallerier Saint Hubert for at gøre dine luksusindkøb. Bruxelles har attraktioner for enhver smag.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Brussels

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser