Hoteller i Brussels

Find på kortet
Hoteller - Brussels

BrusselsFra  247kr

Anbefalede hoteller - Brussels

 • Le Chatelain Hotel
  Fra987krPr. nat

  Le Chatelain Hotelstars

  Bruxelles by, Brussels , Rue du chatelain 17 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 498 meninger fra rejsendeBaseret på 498 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger 50 m fra indkøbsområdet Avenue Louise. Horta Museum ligger omkring 750 m væk og metrostationen Louise kun ca. 1 km væk. Til Bruxelles Hovedbanegård med metrostation er der ca. 2 km og til byens centrum ca. 5 km. Herudover er der til parken Bois de la Cambre og dennes sø omkring 2 km.Dette city-hotel tilbyder en enestående kombination af dybtfølt gæstfrihed, diskretion, personlig service og uovertruffen tryghed. Sammen med den overlegne komfort og førsteklasses teknologi er disse fordele med til at sikre et uforglemmeligt ophold. Det familievenlige boutique-hotel er klimatiseret og tilbyder i alt 107 boligenheder samt en restaurant og en bar. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, ligesom der er safeboks, vekselbørs og elevator. Hotellet tilbyder også konferenceindretninger samt individuelle serviceydelser i forbindelse med forretningsrejser, banketter, arrangementer eller familieophold. Herudover er der trådløs internetadgang samt mulighed for mod betaling at bestille roomservice og vasketøjsservice og benytte garagen til bilen.Hotellet byder gæsterne velkommen i elegant indrettede boligenheder, som er udstyret med de mest innovative bekvemmeligheder. Alle værelser er indrettet med eget badeværelse og badekar såvel som en dobbeltseng, et fjernsyn og internetadgang. Værelserne er desuden udstyret med hårtørrer, telefon, strygejern, strygebræt, safeboks og minibar som standardindretning. I boligenhederne er der tillige mulighed for at lave te og kaffe safeboks samt regulerbare klimaanlæg og regulerbare radiatorer. Endvidere er der også en terrasse i hver boligenhed.Gæsterne kan benytte hotellets fitness-studie. Mod betaling tilbydes massageservice, og der ligger en golfbane ca. 5 km væk. Gæsterne kan også slappe af på sandstranden.Hotellet tilbyder en morgenbuffet. Frokosten og aftensmaden kan vælges a la carte eller som menu.

  Se mere
 • Bedford Hotel & Congress Centre
  Fra594krPr. nat

  Bedford Hotel & Congress Centrestars

  Bruxelles by, Brussels , Rue du midi 135 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 105 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3276 meninger fra rejsendeBaseret på 3276 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger midt i Bruxelles centrum lige i nærheden af metrostationen Anneessens.Hotellet hører til i den øvre ende af middelklassen og er bygget i 1920. Det er på 8 etager og råder over i alt 184 værelser. I hotellets foyer er receptionen åben for ekspedition alle døgnets 24 timer. Til faciliteterne hører endvidere en café, en bar og en restaurant samt flere konferencerum. Herudover tilbyder hotellet også roomservice mod betaling samt mod betaling en parkeringsplads.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, WIFI, minibar og et safe (leje).

  Se mere
 • Best Western City Centre
  Fra544krPr. nat

  Best Western City Centrestars

  Bruxelles by, Brussels , Square victoria regina 9 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 417 meninger fra rejsendeBaseret på 417 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet ligger i centrum af Bruxelles kun ca. 5 minutter fra Nord-banegården og metrostationen Place Rogier. Over for ligger den botaniske have, få minutter væk fra indkøbszonen og ca. 15 minutter væk fra Grand Place. Der er ca. 6 km til lufthavnen.Det familievenlige hotel råder over i alt 49 værelser. I foyeren finder man en reception og en elevator. Hvis man trænger til at få stillet sulten eller slukket tørsten, kan man besøge hotellets bar eller restaurant, ligesom der også er en morgenmadsrestaurant. Endvidere er der offentlig internetadgang med WLAN og vasketøjsservice. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads og en garage.Værelserne er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, kabel-tv og radio med vækning. Herudover er der minibar/køleskab, elkedel, dobbeltseng samt centralvarme eller individuelt regulerbare radiatorer.Det er muligt at bestille Bed & Breakfast. Morgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Be Manos Design Hotel
  Fra977krPr. nat

  Be Manos Design Hotelstars

  Bruxelles by, Brussels , 23 square de l'aviation 23-27 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 870 meninger fra rejsendeBaseret på 870 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er perfekt til homomiljøet og er placeret i Brussels. Med en beliggenhed indenfor 100 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 11. 8 kilometer. Lokaliteten har 60 indbydende gæsteværelser. Be Manos Design Hotel undergik en renovering i 2015. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Denne ejendom har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de rejsendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Visse typer værelser kan tilbyde børnesenge til de små. Med henblik på de rejsendes specialbehov har Be Manos Design Hotel nogle soveværelser med kørestolsadgang. Besøgende behøver ikke efterlade deres små kæledyr under deres ophold på Be Manos Design Hotel. Der findes en parkeringsplads. Gæster kan bruge transportservice til lufthavnen. Be Manos Design Hotel har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. De der bor på ejendommen, kan nyde dejlige retter på stedets spiselokaler. Dette sted er stolte over at kunne tilbyde nogle sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til at slappe af og få en sund og trænet krop. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Yadoya Hotel
  Fra698krPr. nat

  Yadoya Hotelstars

  Bruxelles by, Brussels , 32 boulevard d'anvers 32 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 304 meninger fra rejsendeBaseret på 304 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er homovenligt og ligger i Brussels. Placeret indenfor 1. 5 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Indenfor 52 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 18. 0 kilometer. Ejendommen kan tilbyde i alt 73 gæsteværelser. Dette hotel blev bygget i 2017. De der bor på ejendommen, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i værelser. Hotellet har 24 timers åbent. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Alle soveværelser i Yadoya Hotel har kørestolsadgang. Kæledyr er ikke tilladt på dette hotel. Yadoya Hotel har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Novotel Brussels City Centre
  Fra1.064krPr. nat

  Novotel Brussels City Centrestars

  Bruxelles by, Brussels , Rue de la vierge noire 32 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3353 meninger fra rejsendeBaseret på 3353 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Brussels, er dette charmerende hotel optimalt for familier. Med en beliggenhed lige i bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 40 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. I alt 217 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på Novotel Brussels City Centre. Novotel Brussels City Centre undergik en renovering i 2011. Novotel Brussels City Centre tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Dette hotel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Endvidere tilbyder denne bolig vugger til småbørn efter anmodning. Denne feriebolig forstår, at tilgængelighed er vigtigt for alle gæster. Derfor har det værelser med adgang for kørestole, og er fuldt tilpasset let adgang. Gæster må medbringe deres kæledyr på området. Dette hotel tilbyder parkerings- og garagefaciliteter. Alle der bor på ejendommen, kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Der er forretningsfaciliteter og services til større bekvemmelighed for gæsterne.

  Se mere
 • Des Colonies
  Fra622krPr. nat

  Des Coloniesstars

  Bruxelles by, Brussels , Rue des croisades 6-10 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 507 meninger fra rejsendeBaseret på 507 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i centrum af Bruxelles tæt på Grand Place, mens der til diverse forretninger kun er 300 m og til den nærmeste station, Rogier, er 500 m.Dette hotel blev etableret i 1906 og rummer ud over 97 værelser.Alle værelser er indrettet med en hårtørrer, et fjernsyn, en radio, en minibar og regulerbart klimaanlæg.

  Se mere
 • Ibis Brussels City Centre
  Fra591krPr. nat

  Ibis Brussels City CentrestarsGreenProgram Icon

  Bruxelles by, Brussels , Joseph plateau 2 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3242 meninger fra rejsendeBaseret på 3242 meninger fra rejsende

  Beliggende i hjertet af Bruxelles, er dette hotel ligger inden for en kort afstand af Grand Place og en metrostation (Sainte Catherine).Hotellet tilbyder praktiske og komfortable værelser.Hotellet er beliggende i centrum af Bruxelles, 550 m fra Grand Place og de berømte Manneken Pis, museer, vigtigste shoppingområder og fiskemarkedet, berømt for sine restauranter. Dette 3 stjerner esidóneo for weekendture med familien eller forretning.

  Se mere
 • Progress Hotel
  Fra746krPr. nat

  Progress Hotelstars

  Bruxelles by, Brussels , Rue du progres 9 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 241 meninger fra rejsendeBaseret på 241 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kan findes i Brussels. Stedet, der putter sig indenfor 1000 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet har i alt 57 gæsteværelser. Dette hotel blev fuldt moderniseret i 2007. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Receptionen er åben 24/7. Desværre er der ingen værelser, hvor gæster kan bede om en vugge til de små. Dette hotel accepterer ikke kæledyr. Progress Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Metropole Hotel
  Fra928krPr. nat

  Metropole Hotelstars

  Bruxelles by, Brussels , Place de brouckere 31 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3259 meninger fra rejsendeBaseret på 3259 meninger fra rejsende

  Hotellet er det ældste hotel i Bruxelles. Det ligger kun ca. 10 minutters gang fra Grand Place. Der er desuden kun få skridt fra hotellet til diverse seværdigheder samt et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Ca. 50 m væk ligger der endvidere et stoppested.Luksushotellet er bygget i 1895 i jugendstil og råder over 5 etager med i alt 262 værelser. Bygningen rummer desuden en fremragende restaurant og en pragtfuld bar. I nærheden af hotellet ligger der et offentligt parkeringshus.De individuelt indrettede værelser er klimatiseret og har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).Herudover er der et fitness-studie.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  123  Hoteller - Brussels
Side  1  af  13
 

Beskrivelse af destination

  Bruxelles er den største by og hovedstaden i Belgien, den ligger i den nordlige del af landet og er hjemsted for de vigtigste organer i Den Europæiske Union. Det er en multikulturel storby, med en udsøgt arkitektur, både gammel og moderne, med mere end 70 museer og utallige seværdigheder. I den sydlige del af byen finder du hjertet i Bruxelles, som er pladsen La Grand-Place, som blev erklæret for at være menneskehedens kulturarv, her kan du se bygninger af stor arkitektonisk skønhed, som rådhuset i gotisk stil og palæet Maison du Roi, hvor den emblematiske belgiske statue Manneken-Pis står. Det er spændende at besøge museet for skønne kunstarter, museet Horta, det belgiske center for tegneserier, kongepaladset, parlamentet og teatret La Monnaie. Det europæiske distrikt, er et meget moderne område med en interesant nutidig arkitektur og butikker af høj klasse. Hvis du virkelig vil more dig, skal du besøge Brupark, med den berømte Atomium, Mini Europa, vandlandet Océade, Kinepolis og The Village hvor du kan vælge en restaurant, til at prøve den lokale og internationale gastronomi. Besøg de kongelige gallerier Saint Hubert for at gøre dine luksusindkøb. Bruxelles har attraktioner for enhver smag.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Brussels

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser