Hoteller i Brussels

Find på kortet
Hoteller - Brussels

BrusselsFra  241kr

Anbefalede hoteller - Brussels

 • Hotel Siru
  Fra596krPr. nat

  Hotel Sirustars

  Bruxelles by, Brussels , Rue des croisades 2 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 518 meninger fra rejsendeBaseret på 518 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Brussels. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Indenfor 500 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. De 101 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Bygget i 1800, blev ferieboligen fuldt moderniseret og renoveret i 2011. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Receptionen er åben 24/7. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deres soveværelse, hvis de beder om det. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette hotel ikke tillader kæledyr. Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed ved denne feriebolig, der er ideel til at afholde alle typer events. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Hotel Louise Bruxelles
  Fra481krPr. nat

  Hotel Louise Bruxellesstars

  Bruxelles by, Brussels , Rue blanche 4 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 622 meninger fra rejsendeBaseret på 622 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i hjertet af Bruxelles' forretningskvarter. I de umiddelbare omgivelser finder man et væld af indkøbsmuligheder. Herudover er der ca. 10 minutters gang til det historiske centrum med den berømte Grand Palace og den ligeså berømte Manneken Pis-statue. Der er ca. 15 minutters kørsel til banegården Brussels Midi samt 20 minutters kørsel til Bruxelles' internationale lufthavn. Den nærmeste større by, Vilvorde Grand, ligger ca. 20 minutters kørsel fra hotellet.Det klimatiserede cityhotel blev renoveret i år 2000 og hører til i den øvre middelklasse. Det er på 6 etager og har i alt 80 værelser. Bygningen rummer desuden en døgnåben reception med vekselbørs, garderobe og elevator. Gæsterne kan endvidere nyde en drink i baren eller i caféen samt et måltid mad i restauranten. Lige foran hotellet ligger der endvidere en offentlig parkeringsgarage (mod betaling).De meget personligt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Herudover er de hyggelige værelser udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg og internetadgang samt minibar og safeboks (mod betaling), ligesom der er mulighed for at lave te og kaffe. Klimaanlægget er individuelt regulerbart.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Best Western City Centre
  Fra587krPr. nat

  Best Western City Centrestars

  Bruxelles by, Brussels , Square victoria regina 9 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 430 meninger fra rejsendeBaseret på 430 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet ligger i centrum af Bruxelles kun ca. 5 minutter fra Nord-banegården og metrostationen Place Rogier. Over for ligger den botaniske have, få minutter væk fra indkøbszonen og ca. 15 minutter væk fra Grand Place. Der er ca. 6 km til lufthavnen.Det familievenlige hotel råder over i alt 49 værelser. I foyeren finder man en reception og en elevator. Hvis man trænger til at få stillet sulten eller slukket tørsten, kan man besøge hotellets bar eller restaurant, ligesom der også er en morgenmadsrestaurant. Endvidere er der offentlig internetadgang med WLAN og vasketøjsservice. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads og en garage.Værelserne er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, kabel-tv og radio med vækning. Herudover er der minibar/køleskab, elkedel, dobbeltseng samt centralvarme eller individuelt regulerbare radiatorer.Det er muligt at bestille Bed & Breakfast. Morgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Des Colonies
  Fra542krPr. nat

  Des Coloniesstars

  Bruxelles by, Brussels , Rue des croisades 6-10 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 529 meninger fra rejsendeBaseret på 529 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i centrum af Bruxelles tæt på Grand Place, mens der til diverse forretninger kun er 300 m og til den nærmeste station, Rogier, er 500 m.Dette hotel blev etableret i 1906 og rummer ud over 97 værelser.Alle værelser er indrettet med en hårtørrer, et fjernsyn, en radio, en minibar og regulerbart klimaanlæg.

  Se mere
 • Nh Collection Brussels Centre
  Fra772krPr. nat

  Nh Collection Brussels Centrestars

  Bruxelles by, Brussels , Boulevard adolphe max 7 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1509 meninger fra rejsendeBaseret på 1509 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i centrum af Bruxelles. Grand Place med det gotiske rådhus ligger blot 5 minutter fra hotellet. Ligeledes i nærheden finder man et væld af indkøbsmuligheder såsom de mange forskellige butikker i Nieuwstraat, diverse underholdningsmuligheder såsom restauranter og barer på Vismarkt samt spændende kulturelle tilbud såsom operahuset på Muntplein. Den belgiske hovedstads hovedbanegård ligger omkring 2 km herfra. Byens lufthavn finder man omkring 6 km væk.Byhotellet hører til i den øvre middelklasse og råder over i alt 241 værelser, heraf 13 suiter. Bygningen rummer endvidere en døgnåben reception med safeboks og elevator samt en hyggelig bar. Et par minutters gang fra hotellet finder man ydermere en indbydende à la carte restaurant. For forretningsrejsende er der desuden seks seminarrum. Herudover er der også WLAN samt mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice. Sidst, men ikke mindst, har hotellet parkeringspladser mod betaling.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, internetadgang, minibar og satellit-/kabel-tv med pay-tv funktion. Klimaanlægget bliver styret centralt. Suiterne er rummeligere og har en separat opholdsstue.Gæsterne kan benytte hotellets solarium og det moderne indrettede fitness-studie.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan indtages i den nærliggende restaurant.

  Se mere
 • Be Manos Hotel, BW Premier Collection
  Fra815krPr. nat

  Be Manos Hotel, BW Premier Collectionstars

  Bruxelles by, Brussels , 23 square de l'aviation 23-27 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 888 meninger fra rejsendeBaseret på 888 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Brussels. Stedet, der putter sig indenfor 100 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 11. 8 kilometer. Ferieboligen kan tilbyde i alt 60 soveværelser. Denne feriebolig blev sidst renoveret i 2015. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Be Manos Hotel, BW Premier Collection er ideel til familier med børn, da de har nogle soveværelser med børnesenge efter anmodning til de små. Besøgende med reduceret mobilitet kan bo på Be Manos Hotel, BW Premier Collection, som omfatter nogle handicapvenlige gæsteværelser. Gæster behøver ikke efterlade deres små kæledyr hjemme, mens de opholder sig på ejendommen. Der er parkeringsplads ved Be Manos Hotel, BW Premier Collection. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Ferieboligen har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. Alle der bor på ejendommen, vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. De rejsende vil værdsætte de sundheds- og wellness-services, der tilbydes på Be Manos Hotel, BW Premier Collection. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • NH Brussels Grand Place Arenberg
  Fra499krPr. nat

  NH Brussels Grand Place Arenbergstars

  Bruxelles by, Brussels , Rue d'assaut 15 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 35 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2124 meninger fra rejsendeBaseret på 2124 meninger fra rejsende

  Centrally located at the heart of Brussels, this hotel lies close to the commercial district as well as to many of the city's historical sights. Famous Salon Square with its antiques market, world-famous chocolate producers and the famous landmark, the Mannequin Pis, are all just a short walk away, as are the cathedral of St. Michel, the shopping arcades of the Galeries Royales and the Grand Place. Links to the public transport system are to be found 100 m from the hotel and Brussels airport is 12 km away.

  Se mere
 • Campanile Brussels Vilvoorde
  Fra492krPr. nat

  Campanile Brussels Vilvoordestars

  Vilvoorde, Brussels , Luchthavenlaan 2 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 219 meninger fra rejsendeBaseret på 219 meninger fra rejsende

  The hotel is located near Zaventem International Airport and Vilvoorde Station. It is less than 10 min by train to Brussels.

  Se mere
 • Le Chatelain Hotel
  Fra907krPr. nat

  Le Chatelain Hotelstars

  Bruxelles by, Brussels , Rue du chatelain 17 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 509 meninger fra rejsendeBaseret på 509 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger 50 m fra indkøbsområdet Avenue Louise. Horta Museum ligger omkring 750 m væk og metrostationen Louise kun ca. 1 km væk. Til Bruxelles Hovedbanegård med metrostation er der ca. 2 km og til byens centrum ca. 5 km. Herudover er der til parken Bois de la Cambre og dennes sø omkring 2 km.Dette city-hotel tilbyder en enestående kombination af dybtfølt gæstfrihed, diskretion, personlig service og uovertruffen tryghed. Sammen med den overlegne komfort og førsteklasses teknologi er disse fordele med til at sikre et uforglemmeligt ophold. Det familievenlige boutique-hotel er klimatiseret og tilbyder i alt 107 boligenheder samt en restaurant og en bar. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, ligesom der er safeboks, vekselbørs og elevator. Hotellet tilbyder også konferenceindretninger samt individuelle serviceydelser i forbindelse med forretningsrejser, banketter, arrangementer eller familieophold. Herudover er der trådløs internetadgang samt mulighed for mod betaling at bestille roomservice og vasketøjsservice og benytte garagen til bilen.Hotellet byder gæsterne velkommen i elegant indrettede boligenheder, som er udstyret med de mest innovative bekvemmeligheder. Alle værelser er indrettet med eget badeværelse og badekar såvel som en dobbeltseng, et fjernsyn og internetadgang. Værelserne er desuden udstyret med hårtørrer, telefon, strygejern, strygebræt, safeboks og minibar som standardindretning. I boligenhederne er der tillige mulighed for at lave te og kaffe safeboks samt regulerbare klimaanlæg og regulerbare radiatorer. Endvidere er der også en terrasse i hver boligenhed.Gæsterne kan benytte hotellets fitness-studie. Mod betaling tilbydes massageservice, og der ligger en golfbane ca. 5 km væk. Gæsterne kan også slappe af på sandstranden.Hotellet tilbyder en morgenbuffet. Frokosten og aftensmaden kan vælges a la carte eller som menu.

  Se mere
 • Novotel Brussels City Centre
  Fra814krPr. nat

  Novotel Brussels City Centrestars

  Bruxelles by, Brussels , Rue de la vierge noire 32 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3413 meninger fra rejsendeBaseret på 3413 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel, som kan findes i Brussels, er en fantastisk mulighed for familier. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Indenfor 40 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Der er i alt 217 værelser på stedet. Dette sted blev fuldstændig moderniseret i 2011. Derudover tilbydes der Wi-Fi på stedet. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Endvidere tilbyder Novotel Brussels City Centre vugger til småbørn efter anmodning. Novotel Brussels City Centre forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle rejsende. Af denne årsag er der soveværelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Kæledyr er tilladt på området. Området har parkeringsplads og garagefaciliteter. Alle der bor på ejendommen, kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. Forretningsrejsende vil værdsætte behageligheden af stedets forretningsfaciliteter, der er ideelle til at få en produktiv arbejdsdag. Novotel Brussels City Centre vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  106  Hoteller - Brussels
Side  1  af  11
 

Beskrivelse af destination

  Bruxelles er den største by og hovedstaden i Belgien, den ligger i den nordlige del af landet og er hjemsted for de vigtigste organer i Den Europæiske Union. Det er en multikulturel storby, med en udsøgt arkitektur, både gammel og moderne, med mere end 70 museer og utallige seværdigheder. I den sydlige del af byen finder du hjertet i Bruxelles, som er pladsen La Grand-Place, som blev erklæret for at være menneskehedens kulturarv, her kan du se bygninger af stor arkitektonisk skønhed, som rådhuset i gotisk stil og palæet Maison du Roi, hvor den emblematiske belgiske statue Manneken-Pis står. Det er spændende at besøge museet for skønne kunstarter, museet Horta, det belgiske center for tegneserier, kongepaladset, parlamentet og teatret La Monnaie. Det europæiske distrikt, er et meget moderne område med en interesant nutidig arkitektur og butikker af høj klasse. Hvis du virkelig vil more dig, skal du besøge Brupark, med den berømte Atomium, Mini Europa, vandlandet Océade, Kinepolis og The Village hvor du kan vælge en restaurant, til at prøve den lokale og internationale gastronomi. Besøg de kongelige gallerier Saint Hubert for at gøre dine luksusindkøb. Bruxelles har attraktioner for enhver smag.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Brussels

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser