Hoteller i Brussels

Find på kortet
Hoteller - Brussels

BrusselsFra  441kr

Anbefalede hoteller - Brussels

 • Be Manos Design Hotel
  Fra1.112krPr. nat

  Be Manos Design Hotelstars

  Bruxelles by, Brussels , 23 square de l'aviation 23-27 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 885 meninger fra rejsendeBaseret på 885 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er perfekt til homomiljøet og er placeret i Brussels. Med en beliggenhed indenfor 100 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 11. 8 kilometer. Lokaliteten har 60 indbydende gæsteværelser. Be Manos Design Hotel undergik en renovering i 2015. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Denne ejendom har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de rejsendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Visse typer værelser kan tilbyde børnesenge til de små. Med henblik på de rejsendes specialbehov har Be Manos Design Hotel nogle soveværelser med kørestolsadgang. Besøgende behøver ikke efterlade deres små kæledyr under deres ophold på Be Manos Design Hotel. Der findes en parkeringsplads. Gæster kan bruge transportservice til lufthavnen. Be Manos Design Hotel har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. De der bor på ejendommen, kan nyde dejlige retter på stedets spiselokaler. Dette sted er stolte over at kunne tilbyde nogle sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til at slappe af og få en sund og trænet krop. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Manos Premier Hotel
  Fra1.062krPr. nat

  Manos Premier Hotelstars

  Bruxelles by, Brussels , Chaussee de charleroi 100-106 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 333 meninger fra rejsendeBaseret på 333 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er i Brussels. Med en beliggenhed indenfor 100 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Der er i alt 53 gæsteværelser på Manos Premier Hotel. Manos Premier Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2012. Manos Premier Hotel har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Da denne feriebolig har åbent 24 timer i døgnet, er de besøgende altid velkomne. Babysenge til børn fås efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Gæster kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af boligen. Takket være den lange række sundhedsbekvemmeligheder, vil dem, der bor i denne ejendom, kunne forkæle sig selv under deres ophold.

  Se mere
 • Yadoya Hotel
  Fra727krPr. nat

  Yadoya Hotelstars

  Bruxelles by, Brussels , 32 boulevard d'anvers 32 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 313 meninger fra rejsendeBaseret på 313 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er homovenligt og ligger i Brussels. Placeret indenfor 1. 5 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Indenfor 52 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 18. 0 kilometer. Ejendommen kan tilbyde i alt 73 gæsteværelser. Dette hotel blev bygget i 2017. De der bor på ejendommen, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i værelser. Hotellet har 24 timers åbent. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Alle soveværelser i Yadoya Hotel har kørestolsadgang. Kæledyr er ikke tilladt på dette hotel. Yadoya Hotel har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Le Chatelain Hotel
  Fra1.037krPr. nat

  Le Chatelain Hotelstars

  Bruxelles by, Brussels , Rue du chatelain 17 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 507 meninger fra rejsendeBaseret på 507 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger 50 m fra indkøbsområdet Avenue Louise. Horta Museum ligger omkring 750 m væk og metrostationen Louise kun ca. 1 km væk. Til Bruxelles Hovedbanegård med metrostation er der ca. 2 km og til byens centrum ca. 5 km. Herudover er der til parken Bois de la Cambre og dennes sø omkring 2 km.Dette city-hotel tilbyder en enestående kombination af dybtfølt gæstfrihed, diskretion, personlig service og uovertruffen tryghed. Sammen med den overlegne komfort og førsteklasses teknologi er disse fordele med til at sikre et uforglemmeligt ophold. Det familievenlige boutique-hotel er klimatiseret og tilbyder i alt 107 boligenheder samt en restaurant og en bar. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, ligesom der er safeboks, vekselbørs og elevator. Hotellet tilbyder også konferenceindretninger samt individuelle serviceydelser i forbindelse med forretningsrejser, banketter, arrangementer eller familieophold. Herudover er der trådløs internetadgang samt mulighed for mod betaling at bestille roomservice og vasketøjsservice og benytte garagen til bilen.Hotellet byder gæsterne velkommen i elegant indrettede boligenheder, som er udstyret med de mest innovative bekvemmeligheder. Alle værelser er indrettet med eget badeværelse og badekar såvel som en dobbeltseng, et fjernsyn og internetadgang. Værelserne er desuden udstyret med hårtørrer, telefon, strygejern, strygebræt, safeboks og minibar som standardindretning. I boligenhederne er der tillige mulighed for at lave te og kaffe safeboks samt regulerbare klimaanlæg og regulerbare radiatorer. Endvidere er der også en terrasse i hver boligenhed.Gæsterne kan benytte hotellets fitness-studie. Mod betaling tilbydes massageservice, og der ligger en golfbane ca. 5 km væk. Gæsterne kan også slappe af på sandstranden.Hotellet tilbyder en morgenbuffet. Frokosten og aftensmaden kan vælges a la carte eller som menu.

  Se mere
 • Hotel Siru
  Fra618krPr. nat

  Hotel Sirustars

  Bruxelles by, Brussels , Rue des croisades 2 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 513 meninger fra rejsendeBaseret på 513 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Brussels. Stedet, der putter sig indenfor 500 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 500 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Hotel Siru har i alt 101 soveværelser. Dette sted daterer sig til 1800 og blev fuldstændig renoveret i 2011. Dette sted er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Denne ejendom har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de rejsendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan drage fordel af ejendommens forretningsfaciliteter. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Progress Hotel
  Fra821krPr. nat

  Progress Hotelstars

  Bruxelles by, Brussels , Rue du progres 9 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 245 meninger fra rejsendeBaseret på 245 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Brussels. Hotellet , der putter sig indenfor 1000 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen består af 57 soveværelser. Denne ejendom blev fuldstændig moderniseret i 2007. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. De rejsende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Progress Hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • The Hotel
  Fra1.002krPr. nat

  The Hotelstars

  Bruxelles by, Brussels , Boulevard de waterloo 38 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5665 meninger fra rejsendeBaseret på 5665 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Brussels. De 421 indbydende værelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Bolig enblev opført i 1968. The Hotel har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Alle der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. The Hotel tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Fællesarealerne på The Hotel har kørestolsadgang. The Hotel accepterer små kæledyr. De der bor på denne ejendom, kan benytte parkeringspladsen. Gæster kan vælge af forkæle sig selv med sundhedsfaciliteterne der forefindes i ferieboligen. De der bor på denne ejendom, kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på The Hotel.

  Se mere
 • Hotel Expo
  Fra644krPr. nat

  Hotel Expostars

  Bruxelles by, Brussels , Avenue houba de strooper 600 600 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 173 meninger fra rejsendeBaseret på 173 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Brussels. I alt 49 værelser er til rådighed for gæsterne på Hotel Expo. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Der er ikke 24 timers åben reception. Dette hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Metropole Hotel
  Fra970krPr. nat

  Metropole Hotelstars

  Bruxelles by, Brussels , Place de brouckere 31 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3329 meninger fra rejsendeBaseret på 3329 meninger fra rejsende

  Hotellet er det ældste hotel i Bruxelles. Det ligger kun ca. 10 minutters gang fra Grand Place. Der er desuden kun få skridt fra hotellet til diverse seværdigheder samt et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Ca. 50 m væk ligger der endvidere et stoppested.Luksushotellet er bygget i 1895 i jugendstil og råder over 5 etager med i alt 262 værelser. Bygningen rummer desuden en fremragende restaurant og en pragtfuld bar. I nærheden af hotellet ligger der et offentligt parkeringshus.De individuelt indrettede værelser er klimatiseret og har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).Herudover er der et fitness-studie.

  Se mere
 • NH Brussels Grand Place Arenberg
  Fra1.029krPr. nat

  NH Brussels Grand Place Arenbergstars

  Bruxelles by, Brussels , Rue d'assaut 15 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 33 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2115 meninger fra rejsendeBaseret på 2115 meninger fra rejsende

  Centrally located at the heart of Brussels, this hotel lies close to the commercial district as well as to many of the city's historical sights. Famous Salon Square with its antiques market, world-famous chocolate producers and the famous landmark, the Mannequin Pis, are all just a short walk away, as are the cathedral of St. Michel, the shopping arcades of the Galeries Royales and the Grand Place. Links to the public transport system are to be found 100 m from the hotel and Brussels airport is 12 km away.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  120  Hoteller - Brussels
Side  1  af  12
 

Beskrivelse af destination

  Bruxelles er den største by og hovedstaden i Belgien, den ligger i den nordlige del af landet og er hjemsted for de vigtigste organer i Den Europæiske Union. Det er en multikulturel storby, med en udsøgt arkitektur, både gammel og moderne, med mere end 70 museer og utallige seværdigheder. I den sydlige del af byen finder du hjertet i Bruxelles, som er pladsen La Grand-Place, som blev erklæret for at være menneskehedens kulturarv, her kan du se bygninger af stor arkitektonisk skønhed, som rådhuset i gotisk stil og palæet Maison du Roi, hvor den emblematiske belgiske statue Manneken-Pis står. Det er spændende at besøge museet for skønne kunstarter, museet Horta, det belgiske center for tegneserier, kongepaladset, parlamentet og teatret La Monnaie. Det europæiske distrikt, er et meget moderne område med en interesant nutidig arkitektur og butikker af høj klasse. Hvis du virkelig vil more dig, skal du besøge Brupark, med den berømte Atomium, Mini Europa, vandlandet Océade, Kinepolis og The Village hvor du kan vælge en restaurant, til at prøve den lokale og internationale gastronomi. Besøg de kongelige gallerier Saint Hubert for at gøre dine luksusindkøb. Bruxelles har attraktioner for enhver smag.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Brussels

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Citadines Sainte-Catherine Brussels
  Citadines Sainte-Catherine Brussels
  3,9/5
  Kundevurderingaf  11 Muligheder

  Dejligt hotel - både lejlighed og faciliteter er pæne, rene og indbydende. Vi fik ikke gjort rent i løbet af de dage, vi var på hotellet, hvilket passede os særdeles fint. Fik SUPER - venlig og profe ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 06/08/2018

  Fra1.049krSe mere