Hoteller i Brussels

Find på kortet
Hoteller - Brussels

BrusselsFra  269kr

Anbefalede hoteller - Brussels

 • Steigenberger Wiltcher’s
  Fra1.371krPr. nat

  Steigenberger Wiltcher’sstars

  Bruxelles by, Brussels , Avenue louise 71 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2233 meninger fra rejsendeBaseret på 2233 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger på den berømte Avenue Louise, som der en kendt indkøbs- og forretningsgade i Bruxelles. Der er kun få minutters gang til hovedbanegården samt diverse turistattraktioner og et væld af indkøbsmuligheder. Det tager heller ikke lang tid at komme ud til lufthavnen med enten taxi eller offentlige transportmidler (ca. 500 m).Det 6-etagers luksushotel er et af de bedste i byen og udmærker sig ved den fremragende service, den traditionelle elegance og den individuelle atmosfære. Det har i alt 269 værelser, heraf 39 suiter. Bygningen rummer desuden en hyggelig lobbylounge, en salon, en bar, to restauranter kaldet Loui og Café Wiltcher's med såvel euro-asiatisk som internationalt køkken samt talrige lokaler til fester og konferencer som f.eks. den store balsal. Personbiler kan parkeres i hotellets parkeringsgarage (mod betaling).De tiltalende og moderne værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling). Deluxe-værelserne (ca. 42 m2) er udstyret med badeværelse og brusekabine samt badekåber og satellit-/kabel-tv. De elegante superior-værelser (ca. 42 m2) ligger ud til den rolige gårdhave og har egen altan. De stilfulde juniorsuiter (ca. 65 m2) råder over separat stue/soveværelse i to niveauer.od betaling kan man benytte hotellets eksklusive health club på tre etager, hvor der er indendørs pool, fitness-studie, dampbad og sauna samt kosmetikstudie, skønhedssalon og dansestudie. Endvidere er der mulighed for at få massage.

  Se mere
 • Le Plaza
  Fra926krPr. nat

  Le Plazastars

  Bruxelles by, Brussels , Boulevard a.max 118 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1745 meninger fra rejsendeBaseret på 1745 meninger fra rejsende

  Luksushotellet ligger i Bruxelles midtby lige i nærheden af Grand Place. Der er desuden få meter til banegården Rogier (ca. 100 m).Det komfortable hotel blev bygget i 1930 og råder på sine 7 etager over i alt 193 værelser. Bygningen rummer desuden en foyer med reception, en hyggelig bar, en restaurant og 9 konferencerum.De tiltalende værelser er klimatiseret og råder over eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, internetadgang, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).Sportsbegejstrede kan desuden dyrke motion i fitness-studiet.

  Se mere
 • Manhattan
  Fra726krPr. nat

  Manhattanstars

  Bruxelles by, Brussels , Boulevard adolphe max, 132 - 140 132 - Kort
  1,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 221 meninger fra rejsendeBaseret på 221 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Brussels. Med en beliggenhed indenfor 500 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 50 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Der er i alt 62 værelser på stedet. Dette sted blev etableret i 1930. Manhattan tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Da dette sted har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Manhattan forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle gæster. Af denne årsag er der værelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Kæledyr betragtes som en del af familien på dette hotel. Alle gæster der bor på denne ejendom og som kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Be Manos Hotel, BW Premier Collection
  Fra889krPr. nat

  Be Manos Hotel, BW Premier Collectionstars

  Bruxelles by, Brussels , 23 square de l'aviation 23-27 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 888 meninger fra rejsendeBaseret på 888 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Brussels. Stedet, der putter sig indenfor 100 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 11. 8 kilometer. Ferieboligen kan tilbyde i alt 60 soveværelser. Denne feriebolig blev sidst renoveret i 2015. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Be Manos Hotel, BW Premier Collection er ideel til familier med børn, da de har nogle soveværelser med børnesenge efter anmodning til de små. Besøgende med reduceret mobilitet kan bo på Be Manos Hotel, BW Premier Collection, som omfatter nogle handicapvenlige gæsteværelser. Gæster behøver ikke efterlade deres små kæledyr hjemme, mens de opholder sig på ejendommen. Der er parkeringsplads ved Be Manos Hotel, BW Premier Collection. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Ferieboligen har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. Alle der bor på ejendommen, vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. De rejsende vil værdsætte de sundheds- og wellness-services, der tilbydes på Be Manos Hotel, BW Premier Collection. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Best Western Hotel Brussels South
  Fra617krPr. nat

  Best Western Hotel Brussels Southstars

  Bruxelles by, Brussels , E19 paris-brussels - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 150 meninger fra rejsendeBaseret på 150 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Brussels. Beliggende indenfor 10. 0 kilometer fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende kan finde talrige offentlige transportmidler indenfor en afstand af 2. 0 kilometer. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 25. 0 kilometer. I alt 75 værelser er til rådighed for gæsterne på Best Western Hotel Brussels South. Best Western Hotel Brussels South blev bygget i 2011. De der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Stedet har 24 timers åbent. Dette hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Rejsende med reduceret mobilitet kan bo på Best Western Hotel Brussels South, som omfatter nogle handicapvenlige soveværelser. Endvidere må alle de der bor her, bo sammen med deres kæledyr på Best Western Hotel Brussels South. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Best Western Hotel Brussels South. Best Western Hotel Brussels South har en række middagsoplevelser. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Phenix
  Fra494krPr. nat

  Phenixstars

  Bruxelles by, Brussels , Chaussee de ninove 685 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 81 meninger fra rejsendeBaseret på 81 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel, som kan findes i Brussels, er kun for voksne. De 42 indbydende værelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Denne feriebolig blev fuldstændig moderniseret i 2015. Phenix omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og gæsteværelser. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Phenix. Phenix har kørestolsadgang til fællesarealerne. Kæledyr må ikke medbringes til Phenix. Endvidere har Phenix en garage til dem, der kommer i bil. Forretningsrejsende kan benytte eventrum, der er ideelle til at afholde forretningsseminarer eller til særlige lejligheder. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Diamant Suites
  Fra509krPr. nat

  Diamant Suitesstars

  Bruxelles by, Brussels , Boulevard auguste reyers 136 136 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 19 meninger fra rejsendeBaseret på 19 meninger fra rejsende

  Dette dejlige lejligheds-hotel kan findes i Brussels. Det samlede antal soveværelser er 20. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Diamant Suites har ikke 24 timers åben reception. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt i denne boligDiamant Suites har parkering til gæsternes bekvemmelighed.

  Se mere
 • Nh Collection Brussels Centre
  Fra900krPr. nat

  Nh Collection Brussels Centrestars

  Bruxelles by, Brussels , Boulevard adolphe max 7 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1509 meninger fra rejsendeBaseret på 1509 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i centrum af Bruxelles. Grand Place med det gotiske rådhus ligger blot 5 minutter fra hotellet. Ligeledes i nærheden finder man et væld af indkøbsmuligheder såsom de mange forskellige butikker i Nieuwstraat, diverse underholdningsmuligheder såsom restauranter og barer på Vismarkt samt spændende kulturelle tilbud såsom operahuset på Muntplein. Den belgiske hovedstads hovedbanegård ligger omkring 2 km herfra. Byens lufthavn finder man omkring 6 km væk.Byhotellet hører til i den øvre middelklasse og råder over i alt 241 værelser, heraf 13 suiter. Bygningen rummer endvidere en døgnåben reception med safeboks og elevator samt en hyggelig bar. Et par minutters gang fra hotellet finder man ydermere en indbydende à la carte restaurant. For forretningsrejsende er der desuden seks seminarrum. Herudover er der også WLAN samt mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice. Sidst, men ikke mindst, har hotellet parkeringspladser mod betaling.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, internetadgang, minibar og satellit-/kabel-tv med pay-tv funktion. Klimaanlægget bliver styret centralt. Suiterne er rummeligere og har en separat opholdsstue.Gæsterne kan benytte hotellets solarium og det moderne indrettede fitness-studie.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan indtages i den nærliggende restaurant.

  Se mere
 • NH Brussels Bloom
  Fra730krPr. nat

  NH Brussels Bloomstars

  Bruxelles by, Brussels , Rue royale - koningsstraat 250 - Kort
   

  Dette komfortable hotel ligger i Brussels. Placeret indenfor 1. 5 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Rejsende finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Hotellet har i alt 305 værelser. Denne feriebolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dette sted er designet med omtanke for unge gæsters behov og har værelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Fællesarealerne i denne bolig har kørestolsadgang. Alle gæster der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Området har parkeringsplads og garagefaciliteter. Der er forretningsfaciliteter og services til større bekvemmelighed for gæsterne. Denne ejendom har en række middagsoplevelser. NH Brussels Bloom vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Queen Anne
  Fra630krPr. nat

  Queen Annestars

  Bruxelles by, Brussels , Boulevard emile jacqmain 110 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 819 meninger fra rejsendeBaseret på 819 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i centrum af Bruxelles tæt på Grand-Place og De Brouckère Station. Herudover er der mulighed for at købe ind lige i nærheden. Til banegården er der omkring 1 km.Hotellet blev opført i 1958 og rummer en restaurant, en bar, en safeboks, en elevator, en natklub og mulighed for at bestille roomservice. I alt er der 60 værelser.Værelserne er udstyret med safeboks, hårtørrer, fjernsyn, radio, minibar og regulerbart klimaanlæg. Sport/Unterhaltung: Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool og sauna.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  102  Hoteller - Brussels
Side  1  af  11
 

Beskrivelse af destination

  Bruxelles er den største by og hovedstaden i Belgien, den ligger i den nordlige del af landet og er hjemsted for de vigtigste organer i Den Europæiske Union. Det er en multikulturel storby, med en udsøgt arkitektur, både gammel og moderne, med mere end 70 museer og utallige seværdigheder. I den sydlige del af byen finder du hjertet i Bruxelles, som er pladsen La Grand-Place, som blev erklæret for at være menneskehedens kulturarv, her kan du se bygninger af stor arkitektonisk skønhed, som rådhuset i gotisk stil og palæet Maison du Roi, hvor den emblematiske belgiske statue Manneken-Pis står. Det er spændende at besøge museet for skønne kunstarter, museet Horta, det belgiske center for tegneserier, kongepaladset, parlamentet og teatret La Monnaie. Det europæiske distrikt, er et meget moderne område med en interesant nutidig arkitektur og butikker af høj klasse. Hvis du virkelig vil more dig, skal du besøge Brupark, med den berømte Atomium, Mini Europa, vandlandet Océade, Kinepolis og The Village hvor du kan vælge en restaurant, til at prøve den lokale og internationale gastronomi. Besøg de kongelige gallerier Saint Hubert for at gøre dine luksusindkøb. Bruxelles har attraktioner for enhver smag.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Brussels

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Citadines Sainte-Catherine Brussels
  Citadines Sainte-Catherine Brussels
  3,9/5
  Kundevurderingaf  11 Muligheder

  Dejligt hotel - både lejlighed og faciliteter er pæne, rene og indbydende. Vi fik ikke gjort rent i løbet af de dage, vi var på hotellet, hvilket passede os særdeles fint. Fik SUPER - venlig og profe ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 06/08/2018

  Fra840krSe mere