Hoteller i Brussels

Find på kortet
Hoteller - Brussels

BrusselsFra  274kr

Anbefalede hoteller - Brussels

 • Van Belle
  Fra697krPr. nat

  Van Bellestars

  Bruxelles by, Brussels , Chaussée de mons 39 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 64 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1049 meninger fra rejsendeBaseret på 1049 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i den belgiske hovedstad Bruxelles mellem bymidten og Gare du Midi. En gratis shuttlebus kører gæsterne til de vigtigste seværdigheder som f.eks. den meget smukke Grand Palace med det gotiske rådhus og Saint Michel katedralen, som man også finder i nærheden. Også den 60 cm høje Manneken Pis-statue, som står i den gamle bydel, er populær blandt turister. Af yderligere seværdigheder kan nævnes triumfbuen i Park Cinquantenaire og art-deco basilikaen Sacre-Coeur. Kun ca. 200 m fra hotellet afgår der desuden offentlige transportmidler, således gæsterne nemt og bekvemt kan udforske byen.Det dejlige hotel hører til i middelklassen og har på sine 5 etager i alt 124 værelser. Herudover er der en storslået foyer. På det gastronomiske område er der en hyggelig bar og en fortræffelig gourmetrestaurant, som serverer lækre retter. Endvidere har hotellet en overvåget parkeringsplads lige ved siden af hotelbygningen.De charmerende og smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv og safeboks (mod betaling).orgenmaden kan sammensættes fra hotellets store buffet. De varme måltider kan desuden indtages i restauranten.

  Se mere
 • Bedford Hotel & Congress Centre
  Fra438krPr. nat

  Bedford Hotel & Congress Centrestars

  Bruxelles by, Brussels , Rue du midi 135 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 109 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3349 meninger fra rejsendeBaseret på 3349 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger midt i Bruxelles centrum lige i nærheden af metrostationen Anneessens.Hotellet hører til i den øvre ende af middelklassen og er bygget i 1920. Det er på 8 etager og råder over i alt 184 værelser. I hotellets foyer er receptionen åben for ekspedition alle døgnets 24 timer. Til faciliteterne hører endvidere en café, en bar og en restaurant samt flere konferencerum. Herudover tilbyder hotellet også roomservice mod betaling samt mod betaling en parkeringsplads.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, WIFI, minibar og et safe (leje).

  Se mere
 • Ibis Brussels City Centre
  Fra687krPr. nat

  Ibis Brussels City CentrestarsGreenProgram Icon

  Bruxelles by, Brussels , Joseph plateau 2 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3299 meninger fra rejsendeBaseret på 3299 meninger fra rejsende

  Beliggende i hjertet af Bruxelles, er dette hotel ligger inden for en kort afstand af Grand Place og en metrostation (Sainte Catherine).Hotellet tilbyder praktiske og komfortable værelser.Hotellet er beliggende i centrum af Bruxelles, 550 m fra Grand Place og de berømte Manneken Pis, museer, vigtigste shoppingområder og fiskemarkedet, berømt for sine restauranter. Dette 3 stjerner esidóneo for weekendture med familien eller forretning.

  Se mere
 • La Madeleine Grand Place Brussels
  Fra754krPr. nat

  La Madeleine Grand Place Brusselsstars

  Bruxelles by, Brussels , Rue de la montagne 22 - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 716 meninger fra rejsendeBaseret på 716 meninger fra rejsende

  Dette city-hotel har en ideel beliggenhed i Bruxelles i hjertet af den historiske by på vejen Montagne. Hotellet ligger tæt på hovedbanegård og forbindelser med offentlige transportmidler blot 150 m væk samt Grand Square der kun ligger 50 m fra hotellet. Dette hotel stammer tilbage fra grundlæggelsen af Bruxelles på Handelsruten, som krydser gennem byen og forbinder Flandern med Rheinland. Disse gader, som i starten ikke var særligt brede, var oprindeligt opfyldt af kroer. I slutningen af det 17. århundrede udvidedes gaden til de trafikale behov. Fra Bruxelles lufthavn (BRU) er der 35 km til hotellet.Hotellet tilbyder i alt 52 værelser bag det ydre fra det 15. århundrede, som nu er et historisk monument. Det byder gæsterne velkommen med Bruxelles' traditionelle charme.Værelserne har eget badeværelse og hårtørrer.

  Se mere
 • 9hotel Central
  Fra1.383krPr. nat

  9hotel Centralstars

  Bruxelles by, Brussels , Rue des colonies 10 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1632 meninger fra rejsendeBaseret på 1632 meninger fra rejsende

  Within walking distance of the train station and just a short drive from the airport. In addition, Brussel's shopping and business districts, entertainment spots and restaurants are all within easy reach. This hotel is within walking distance of the train station and just a short drive from the airport. In addition, Brussel's shopping and business districts, entertainment spots and restaurants are all within easy reach.

  Se mere
 • Be Manos Hotel, BW Premier Collection
  Fra1.068krPr. nat

  Be Manos Hotel, BW Premier Collectionstars

  Bruxelles by, Brussels , 23 square de l'aviation 23-27 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 888 meninger fra rejsendeBaseret på 888 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Brussels. Stedet, der putter sig indenfor 100 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 11. 8 kilometer. Ferieboligen kan tilbyde i alt 60 soveværelser. Denne feriebolig blev sidst renoveret i 2015. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Be Manos Hotel, BW Premier Collection er ideel til familier med børn, da de har nogle soveværelser med børnesenge efter anmodning til de små. Besøgende med reduceret mobilitet kan bo på Be Manos Hotel, BW Premier Collection, som omfatter nogle handicapvenlige gæsteværelser. Gæster behøver ikke efterlade deres små kæledyr hjemme, mens de opholder sig på ejendommen. Der er parkeringsplads ved Be Manos Hotel, BW Premier Collection. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Ferieboligen har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. Alle der bor på ejendommen, vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. De rejsende vil værdsætte de sundheds- og wellness-services, der tilbydes på Be Manos Hotel, BW Premier Collection. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Manos Stephanie Hotel
  Fra1.089krPr. nat

  Manos Stephanie Hotelstars

  Bruxelles by, Brussels , Chaussee de charleroi 28 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 330 meninger fra rejsendeBaseret på 330 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kan findes i Brussels. Stedet, der putter sig indenfor 300 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. De 55 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Manos Stephanie Hotel er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Receptionen er åben 24/7. Endvidere tilbyder Manos Stephanie Hotel vugger til småbørn efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området.

  Se mere
 • Hotel Du Congres
  Fra956krPr. nat

  Hotel Du Congresstars

  Bruxelles by, Brussels , Rue du congres 42-44 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 501 meninger fra rejsendeBaseret på 501 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Brussels. Der er i alt 80 værelser på stedet. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Hotel Du Congres. Hotel Du Congres har ikke 24 timers åbent. Hotel Du Congres har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til Hotel Du Congres.

  Se mere
 • De France Hotel
  Fra590krPr. nat

  De France Hotelstars

  Bruxelles by, Brussels , Boulevard jamar 21 - Kort
  2,7/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 166 meninger fra rejsendeBaseret på 166 meninger fra rejsende

  Dette hyggelige hotel er placeret i Brussels. I alt 27 soveværelser er til rådighed for de rejsende. Dette hotel er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Ferieboligen har 24 timers åbent. Denne bolig er designet med omtanke for unge gæsters behov og har værelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Dette er ikke en kæledyrsvenlig bolig.

  Se mere
 • B-Aparthotel Ambiorix
  Fra869krPr. nat

  B-Aparthotel Ambiorixstars

  Bruxelles by, Brussels , Square ambiorix 28 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 105 meninger fra rejsendeBaseret på 105 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Brussels. Ejendommen, der putter sig indenfor 3. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen består af 63 værelser. B-Aparthotel Ambiorix blev opført i 1998. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Receptionen er ikke åben døgnet rundt. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Dette er ikke et kæledyrsvenligt hotel.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  123  Hoteller - Brussels
Side  1  af  13
 

Beskrivelse af destination

  Bruxelles er den største by og hovedstaden i Belgien, den ligger i den nordlige del af landet og er hjemsted for de vigtigste organer i Den Europæiske Union. Det er en multikulturel storby, med en udsøgt arkitektur, både gammel og moderne, med mere end 70 museer og utallige seværdigheder. I den sydlige del af byen finder du hjertet i Bruxelles, som er pladsen La Grand-Place, som blev erklæret for at være menneskehedens kulturarv, her kan du se bygninger af stor arkitektonisk skønhed, som rådhuset i gotisk stil og palæet Maison du Roi, hvor den emblematiske belgiske statue Manneken-Pis står. Det er spændende at besøge museet for skønne kunstarter, museet Horta, det belgiske center for tegneserier, kongepaladset, parlamentet og teatret La Monnaie. Det europæiske distrikt, er et meget moderne område med en interesant nutidig arkitektur og butikker af høj klasse. Hvis du virkelig vil more dig, skal du besøge Brupark, med den berømte Atomium, Mini Europa, vandlandet Océade, Kinepolis og The Village hvor du kan vælge en restaurant, til at prøve den lokale og internationale gastronomi. Besøg de kongelige gallerier Saint Hubert for at gøre dine luksusindkøb. Bruxelles har attraktioner for enhver smag.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Brussels

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser