Hoteller i Brussels

Find på kortet
Hoteller - Brussels

BrusselsFra  366kr

Anbefalede hoteller - Brussels

 • Des Colonies
  Fra535krPr. nat

  Des Coloniesstars

  Bruxelles by, Brussels , Rue des croisades 6-10 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 490 meninger fra rejsendeBaseret på 490 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i centrum af Bruxelles tæt på Grand Place, mens der til diverse forretninger kun er 300 m og til den nærmeste station, Rogier, er 500 m.Dette hotel blev etableret i 1906 og rummer ud over 97 værelser.Alle værelser er indrettet med en hårtørrer, et fjernsyn, en radio, en minibar og regulerbart klimaanlæg.

  Se mere
 • Progress Hotel
  Fra696krPr. nat

  Progress Hotelstars

  Bruxelles by, Brussels , Rue du progres 9 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 233 meninger fra rejsendeBaseret på 233 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Brussels. Med sin placering indenfor 1000 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Der er i alt 57 gæsteværelser på stedet. Progress Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2007. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Da dette hotel har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Denne ejendom har ikke børnesenge efter anmodning. Dette er ikke en kæledyrsvenlig bolig. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Le Chatelain Hotel
  Fra913krPr. nat

  Le Chatelain Hotelstars

  Bruxelles by, Brussels , Rue du chatelain 17 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 489 meninger fra rejsendeBaseret på 489 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger 50 m fra indkøbsområdet Avenue Louise. Horta Museum ligger omkring 750 m væk og metrostationen Louise kun ca. 1 km væk. Til Bruxelles Hovedbanegård med metrostation er der ca. 2 km og til byens centrum ca. 5 km. Herudover er der til parken Bois de la Cambre og dennes sø omkring 2 km.Dette city-hotel tilbyder en enestående kombination af dybtfølt gæstfrihed, diskretion, personlig service og uovertruffen tryghed. Sammen med den overlegne komfort og førsteklasses teknologi er disse fordele med til at sikre et uforglemmeligt ophold. Det familievenlige boutique-hotel er klimatiseret og tilbyder i alt 107 boligenheder samt en restaurant og en bar. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, ligesom der er safeboks, vekselbørs og elevator. Hotellet tilbyder også konferenceindretninger samt individuelle serviceydelser i forbindelse med forretningsrejser, banketter, arrangementer eller familieophold. Herudover er der trådløs internetadgang samt mulighed for mod betaling at bestille roomservice og vasketøjsservice og benytte garagen til bilen.Hotellet byder gæsterne velkommen i elegant indrettede boligenheder, som er udstyret med de mest innovative bekvemmeligheder. Alle værelser er indrettet med eget badeværelse og badekar såvel som en dobbeltseng, et fjernsyn og internetadgang. Værelserne er desuden udstyret med hårtørrer, telefon, strygejern, strygebræt, safeboks og minibar som standardindretning. I boligenhederne er der tillige mulighed for at lave te og kaffe safeboks samt regulerbare klimaanlæg og regulerbare radiatorer. Endvidere er der også en terrasse i hver boligenhed.Gæsterne kan benytte hotellets fitness-studie. Mod betaling tilbydes massageservice, og der ligger en golfbane ca. 5 km væk. Gæsterne kan også slappe af på sandstranden.Hotellet tilbyder en morgenbuffet. Frokosten og aftensmaden kan vælges a la carte eller som menu.

  Se mere
 • Metropole Hotel
  Fra828krPr. nat

  Metropole Hotelstars

  Bruxelles by, Brussels , Place de brouckere 31 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3067 meninger fra rejsendeBaseret på 3067 meninger fra rejsende

  Hotellet er det ældste hotel i Bruxelles. Det ligger kun ca. 10 minutters gang fra Grand Place. Der er desuden kun få skridt fra hotellet til diverse seværdigheder samt et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Ca. 50 m væk ligger der endvidere et stoppested.Luksushotellet er bygget i 1895 i jugendstil og råder over 5 etager med i alt 262 værelser. Bygningen rummer desuden en fremragende restaurant og en pragtfuld bar. I nærheden af hotellet ligger der et offentligt parkeringshus.De individuelt indrettede værelser er klimatiseret og har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).Herudover er der et fitness-studie.

  Se mere
 • Best Western City Centre
  Fra456krPr. nat

  Best Western City Centrestars

  Bruxelles by, Brussels , Square victoria regina 9 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 398 meninger fra rejsendeBaseret på 398 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet ligger i centrum af Bruxelles kun ca. 5 minutter fra Nord-banegården og metrostationen Place Rogier. Over for ligger den botaniske have, få minutter væk fra indkøbszonen og ca. 15 minutter væk fra Grand Place. Der er ca. 6 km til lufthavnen.Det familievenlige hotel råder over i alt 49 værelser. I foyeren finder man en reception og en elevator. Hvis man trænger til at få stillet sulten eller slukket tørsten, kan man besøge hotellets bar eller restaurant, ligesom der også er en morgenmadsrestaurant. Endvidere er der offentlig internetadgang med WLAN og vasketøjsservice. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads og en garage.Værelserne er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, kabel-tv og radio med vækning. Herudover er der minibar/køleskab, elkedel, dobbeltseng samt centralvarme eller individuelt regulerbare radiatorer.Det er muligt at bestille Bed & Breakfast. Morgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Tangla Hotel Brussels
  Fra871krPr. nat

  Tangla Hotel Brusselsstars

  Bruxelles by, Brussels , Avenue e. mounierlaan 5 - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 479 meninger fra rejsendeBaseret på 479 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i forstæderne til Bruxelles i nærheden af banegården Alma. Til de nærmeste indkøbsmuligheder er der blot 2 km, mens der er 10 km til hovedbanegården.Hotellet blev etableret i 1994 og rummer 126 værelser. Det tilbyder en restaurant, en bar, en café og et diskotek. Endvidere er der nem adgang til hotellet samt en safeboks og mulighed for at bestille roomservice.Alle værelser er indrettet med en minibar, en hårtørrer, en safeboks og en buksepresse. Endvidere er der et fjernsyn, en radio og regulerbart klimaanlæg.Hotellet råder over en swimmingpool og en sauna for gæsterne.

  Se mere
 • Ramada Brussels Woluwe
  Fra486krPr. nat

  Ramada Brussels Woluwestars

  Bruxelles by, Brussels , Avenue des pleiades 67 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 525 meninger fra rejsendeBaseret på 525 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en meget bekvem beliggenhed ca. 15 minutter med offentlige transportmidler fra pladsen Grand-Place i Bruxelles' smukke bycentrum. Endvidere er der 10 minutter til NATO's hovedkvarter, EU-kommissionsbygningen og banegården Shumann. Til forretningerne i centrum af Bruxelles er der 3 km fra hotellet, og til forretningerne i Leuven kan man køre på 20 minutter. Den nationale lufthavn Zaventem ligger kun 3 km væk, og fra hotellet vil gæsterne nemt kunne tage på ture til alle de vigtigste europæiske institutioner, ligesom motorvej E40 ligger inden for bekvem rækkevidde.På dette elegante city-hotel tilbydes gæsterne en kombination af moderne omgivelser og personlig service samt alle fordele ved et stilfuldt koncept, som samtidig bevarer et menneskeligt præg. Dette klimatiserede etablissement blev opført i 2011, består af i alt 161 værelser og byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der er en safeboks, en garderobe, en aviskiosk og en elevator. Der er også en café, en bar og en elegant morgenbuffetrestaurant med 360-graders dagslys. Herudover kan gæsterne benytte stedets konferenceindretninger og trådløse internetadgang, bestille roomservice og vasketøjsservice og parkere bilen på parkeringspladsen eller i garagen.De smagfuldt indrettede, moderne værelser og suiter er alle udstyret med støjisolering og klimaanlæg såvel som satellit-tv, arbejdsbord, safeboks og gratis trådløs internetadgang. Endvidere er eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer, telefon og radio en del af standardindretningen standardindretning.Gæsterne har mulighed for at træne fysikken i stedets fitness-studie.Der tilbydes en morgenbuffet hver morgen, mens frokosten og aftensmaden kan bestilles a la carte. Derudover kan gæsterne også vælge deres frokost som menu.

  Se mere
 • Bedford Hotel & Congress Centre
  Fra510krPr. nat

  Bedford Hotel & Congress Centrestars

  Bruxelles by, Brussels , Rue du midi 135 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 104 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3135 meninger fra rejsendeBaseret på 3135 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger midt i Bruxelles centrum lige i nærheden af metrostationen Anneessens.Hotellet hører til i den øvre ende af middelklassen og er bygget i 1920. Det er på 8 etager og råder over i alt 184 værelser. I hotellets foyer er receptionen åben for ekspedition alle døgnets 24 timer. Til faciliteterne hører endvidere en café, en bar og en restaurant samt flere konferencerum. Herudover tilbyder hotellet også roomservice mod betaling samt mod betaling en parkeringsplads.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, WIFI, minibar og et safe (leje).

  Se mere
 • NH Brussels Louise
  Fra476krPr. nat

  NH Brussels Louisestars

  Bruxelles by, Brussels , Chaussee de charleroi 17 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 43 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1568 meninger fra rejsendeBaseret på 1568 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i hjertet af byen tæt på diverse elegante indkøbskvarterer. Lige i nærheden finder man endvidere et væld af kulturelle seværdigheder såsom Grand Place og antikmarkedet. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige i nærheden.Det komfortable byhotel er på 8 etager og har i alt 246 værelser. Til faciliteterne hører endvidere en hyggelig bar og en restaurant med ikke-ryger-afdeling.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er der telefon (mod betaling), minibar (mod betaling) og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • Hotel Du Congres
  Fra489krPr. nat

  Hotel Du Congresstars

  Bruxelles by, Brussels , Rue du congres 42-44 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 480 meninger fra rejsendeBaseret på 480 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Brussels. I alt 80 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på Hotel Du Congres. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Der er ikke 24 timers åben reception. Der er ikke børnesenge på denne ejendom. Kæledyr må ikke medbringes til Hotel Du Congres.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  112  Hoteller - Brussels
Side  1  af  12
 

Beskrivelse af destination

  Bruxelles er den største by og hovedstaden i Belgien, den ligger i den nordlige del af landet og er hjemsted for de vigtigste organer i Den Europæiske Union. Det er en multikulturel storby, med en udsøgt arkitektur, både gammel og moderne, med mere end 70 museer og utallige seværdigheder. I den sydlige del af byen finder du hjertet i Bruxelles, som er pladsen La Grand-Place, som blev erklæret for at være menneskehedens kulturarv, her kan du se bygninger af stor arkitektonisk skønhed, som rådhuset i gotisk stil og palæet Maison du Roi, hvor den emblematiske belgiske statue Manneken-Pis står. Det er spændende at besøge museet for skønne kunstarter, museet Horta, det belgiske center for tegneserier, kongepaladset, parlamentet og teatret La Monnaie. Det europæiske distrikt, er et meget moderne område med en interesant nutidig arkitektur og butikker af høj klasse. Hvis du virkelig vil more dig, skal du besøge Brupark, med den berømte Atomium, Mini Europa, vandlandet Océade, Kinepolis og The Village hvor du kan vælge en restaurant, til at prøve den lokale og internationale gastronomi. Besøg de kongelige gallerier Saint Hubert for at gøre dine luksusindkøb. Bruxelles har attraktioner for enhver smag.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Brussels

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser