Hoteller i Brussels

Find på kortet
Hoteller - Brussels

BrusselsFra  253kr

Anbefalede hoteller - Brussels

 • NH Brussels Grand Place Arenberg
  Fra515krPr. nat

  NH Brussels Grand Place Arenbergstars

  Bruxelles by, Brussels , Rue d'assaut 15 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 35 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2124 meninger fra rejsendeBaseret på 2124 meninger fra rejsende

  Centrally located at the heart of Brussels, this hotel lies close to the commercial district as well as to many of the city's historical sights. Famous Salon Square with its antiques market, world-famous chocolate producers and the famous landmark, the Mannequin Pis, are all just a short walk away, as are the cathedral of St. Michel, the shopping arcades of the Galeries Royales and the Grand Place. Links to the public transport system are to be found 100 m from the hotel and Brussels airport is 12 km away.

  Se mere
 • Best Western City Centre
  Fra347krPr. nat

  Best Western City Centrestars

  Bruxelles by, Brussels , Square victoria regina 9 9 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 430 meninger fra rejsendeBaseret på 430 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet ligger i centrum af Bruxelles kun ca. 5 minutter fra Nord-banegården og metrostationen Place Rogier. Over for ligger den botaniske have, få minutter væk fra indkøbszonen og ca. 15 minutter væk fra Grand Place. Der er ca. 6 km til lufthavnen.Det familievenlige hotel råder over i alt 49 værelser. I foyeren finder man en reception og en elevator. Hvis man trænger til at få stillet sulten eller slukket tørsten, kan man besøge hotellets bar eller restaurant, ligesom der også er en morgenmadsrestaurant. Endvidere er der offentlig internetadgang med WLAN og vasketøjsservice. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads og en garage.Værelserne er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, kabel-tv og radio med vækning. Herudover er der minibar/køleskab, elkedel, dobbeltseng samt centralvarme eller individuelt regulerbare radiatorer.Det er muligt at bestille Bed & Breakfast. Morgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Radisson RED Brussels
  Fra953krPr. nat

  Radisson RED BrusselsstarsGreenProgram Icon

  Bruxelles by, Brussels , Rue d'idalie 35 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 860 meninger fra rejsendeBaseret på 860 meninger fra rejsende

  Dette nybyggede etablissement har en bekvemmelig beliggenhed i det trendy Europæiske Kvarter (Quartier Européen) samt et fantastisk design og førsteklasses service. Det ligger inden for gåafstand af de Europæiske Institutioner (Institutions Européennes) og kun 3 km fra det historiske centrum af Bruxelles. Barer, beværtninger og restauranter finder man omkring 250 m fra hotellet, mens der til indkøbsmuligheder ca. er 1,6 km. Herudover er der forbindelser med metro/bytoge omkring 600 m væk, ligesom busstationen ligger omkring 3 minutters gang fra hotellet. Til banegården Bruxelles-Midi/Brussel-Zuid (syd) er der desuden ca. 1 km, mens der til Bruxelles' internationale lufthavn er 12 km fra hotellet. Herudover ligger lufthavnen Bruxelles South Charleroi omkring 57 km fra etablissementet.Hotellets venlige receptionspersonale står til gæsternes service 24 timer i døgnet og kan foretage restaurantreservationer, arrangere sightseeingture, teaterbilletter samt hjælpe i forbindelse med andre særlige ønsker for at gøre gæsternes ophold til en uforglemmelig oplevelse. Hertil kommer endvidere en reception med døgnåben check-in service, safeboks, vekselbørs, garderobe, elevator, bar, restaurant, konferenceindretninger, internetadgang i fællesområderne (mod betaling) og WLAN/internetadgang på dette klimatiserede city-hotel med 149 værelser. Ydermere er der mulighed for at bestille roomservice 24 timer i døgnet mod betaling, ligesom gæsterne kan bestille vasketøjsservice ligeledes mod betaling. Endelig kan gæster i bil også benytte hotellets parkeringsfaciliteter i garagen mod betaling.

  Se mere
 • Park Inn by Radisson Brussels Airport
  Fra1.035krPr. nat
   

  Dette komfortable hotel er i Brussels airport. Indenfor 450 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 5 kilometer. Lokaliteten har 162 indbydende soveværelser. Denne feriebolig blev opført i 2017. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle de der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. De der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Park Inn by Radisson Brussels Airport tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Fællesarealerne på Park Inn by Radisson Brussels Airport har kørestolsadgang. De der bor her, behøver ikke efterlade deres små kæledyr under deres ophold på Park Inn by Radisson Brussels Airport. Dette hotel tilbyder parkerings- og garagefaciliteter. Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Hygge
  Fra711krPr. nat

  Hyggestars

  Bruxelles by, Brussels , Rue des drapiers, 31 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 227 meninger fra rejsendeBaseret på 227 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Brussels. Beliggende indenfor 1. 5 kilometer fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 450 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 13. 1 kilometer. Ejendommen har i alt 59 værelser. Dette sted blev etableret i 2017. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Alle der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Kæledyr er ikke tilladt på området. Dette hotel har parkerings- og garagepladser til gæsternes bekvemmelighed. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan bruge stedets mødefaciliteter. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Hygge.

  Se mere
 • Tangla Hotel Brussels
  Fra1.068krPr. nat

  Tangla Hotel Brusselsstars

  Bruxelles by, Brussels , Avenue emmanuel mounier 5 . 5 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 625 meninger fra rejsendeBaseret på 625 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i forstæderne til Bruxelles i nærheden af banegården Alma. Til de nærmeste indkøbsmuligheder er der blot 2 km, mens der er 10 km til hovedbanegården.Hotellet blev etableret i 1994 og rummer 126 værelser. Det tilbyder en restaurant, en bar, en café og et diskotek. Endvidere er der nem adgang til hotellet samt en safeboks og mulighed for at bestille roomservice.Alle værelser er indrettet med en minibar, en hårtørrer, en safeboks og en buksepresse. Endvidere er der et fjernsyn, en radio og regulerbart klimaanlæg.Hotellet råder over en swimmingpool og en sauna for gæsterne.

  Se mere
 • Floris Arlequin Grand Place
  Fra656krPr. nat

  Floris Arlequin Grand Placestars

  Bruxelles by, Brussels , Rue de la fourche 17-19 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 27 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1459 meninger fra rejsendeBaseret på 1459 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ikke kun lige på Bruxelles' hovedmarkedsplads, men også i hjertet af gågaden, som er kendt for sine hundrede af restauranter. Rejsende i tog vil have omkring 5 minutters gang fra hovedbanegården til hotellet. Thalys og Eurostar ankommer på stationen Bruxelles Midi og ligger kun en kort taxatur væk. Omkring 200 meter væk er der forbindelse til det offentlige transportsystem og talrige indkøbsmuligheder.Hotellet råder over en hovedbygning og en sidebygning med i alt 92 værelser, heraf 6 juniorsuiter og 14 suiter. Herudover er der en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekslebørs og elevator. Endvidere rummer det klimatiserede hotel en fjernsynsstue, en restaurant, konferenceindretning, ligesom der er mulighed for at gå på Internettet (WLAN ACCESS Point). Morgenmadsrestauranten ligger på 7. etage og kan tilbyde en enestående udsigt over rådhuset og Bruxelles' Grand Place. Der tilbydes endvidere roomservice og vasketøjsservice.Alle værelser er nyrenoveret og komfortable. De er udstyret med eget badeværelse med badekar, brusebad og hårtørrer samt telefon, satellit/kabel-tv, radio, internetadgang, dobbelt- eller kingsize seng, regulerbart klimaanlæg og centralvarme.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets lækre buffet. Frokost og aftensmad kan tillige vælges som menu.

  Se mere
 • Hotel Avenue Louise Brussels Trademark Collection
  Fra795krPr. nat
  3,6/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 622 meninger fra rejsendeBaseret på 622 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i hjertet af Bruxelles' forretningskvarter. I de umiddelbare omgivelser finder man et væld af indkøbsmuligheder. Herudover er der ca. 10 minutters gang til det historiske centrum med den berømte Grand Palace og den ligeså berømte Manneken Pis-statue. Der er ca. 15 minutters kørsel til banegården Brussels Midi samt 20 minutters kørsel til Bruxelles' internationale lufthavn. Den nærmeste større by, Vilvorde Grand, ligger ca. 20 minutters kørsel fra hotellet.Det klimatiserede cityhotel blev renoveret i år 2000 og hører til i den øvre middelklasse. Det er på 6 etager og har i alt 80 værelser. Bygningen rummer desuden en døgnåben reception med vekselbørs, garderobe og elevator. Gæsterne kan endvidere nyde en drink i baren eller i caféen samt et måltid mad i restauranten. Lige foran hotellet ligger der endvidere en offentlig parkeringsgarage (mod betaling).De meget personligt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Herudover er de hyggelige værelser udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg og internetadgang samt minibar og safeboks (mod betaling), ligesom der er mulighed for at lave te og kaffe. Klimaanlægget er individuelt regulerbart.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Le Plaza
  Fra892krPr. nat

  Le PlazastarsGreenProgram Icon

  Bruxelles by, Brussels , Boulevard a.max 118 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1745 meninger fra rejsendeBaseret på 1745 meninger fra rejsende

  Luksushotellet ligger i Bruxelles midtby lige i nærheden af Grand Place. Der er desuden få meter til banegården Rogier (ca. 100 m).Det komfortable hotel blev bygget i 1930 og råder på sine 7 etager over i alt 193 værelser. Bygningen rummer desuden en foyer med reception, en hyggelig bar, en restaurant og 9 konferencerum.De tiltalende værelser er klimatiseret og råder over eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, internetadgang, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).Sportsbegejstrede kan desuden dyrke motion i fitness-studiet.

  Se mere
 • Ramada by Wyndham Brussels Woluwe
  Fra373krPr. nat

  Ramada by Wyndham Brussels Woluwestars

  Bruxelles by, Brussels , Avenue des pleiades 67 woluwe-st. lambert 67 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 566 meninger fra rejsendeBaseret på 566 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en meget bekvem beliggenhed ca. 15 minutter med offentlige transportmidler fra pladsen Grand-Place i Bruxelles' smukke bycentrum. Endvidere er der 10 minutter til NATO's hovedkvarter, EU-kommissionsbygningen og banegården Shumann. Til forretningerne i centrum af Bruxelles er der 3 km fra hotellet, og til forretningerne i Leuven kan man køre på 20 minutter. Den nationale lufthavn Zaventem ligger kun 3 km væk, og fra hotellet vil gæsterne nemt kunne tage på ture til alle de vigtigste europæiske institutioner, ligesom motorvej E40 ligger inden for bekvem rækkevidde.På dette elegante city-hotel tilbydes gæsterne en kombination af moderne omgivelser og personlig service samt alle fordele ved et stilfuldt koncept, som samtidig bevarer et menneskeligt præg. Dette klimatiserede etablissement blev opført i 2011, består af i alt 161 værelser og byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der er en safeboks, en garderobe, en aviskiosk og en elevator. Der er også en café, en bar og en elegant morgenbuffetrestaurant med 360-graders dagslys. Herudover kan gæsterne benytte stedets konferenceindretninger og trådløse internetadgang, bestille roomservice og vasketøjsservice og parkere bilen på parkeringspladsen eller i garagen.De smagfuldt indrettede, moderne værelser og suiter er alle udstyret med støjisolering og klimaanlæg såvel som satellit-tv, arbejdsbord, safeboks og gratis trådløs internetadgang. Endvidere er eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer, telefon og radio en del af standardindretningen standardindretning.Gæsterne har mulighed for at træne fysikken i stedets fitness-studie.Der tilbydes en morgenbuffet hver morgen, mens frokosten og aftensmaden kan bestilles a la carte. Derudover kan gæsterne også vælge deres frokost som menu.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  104  Hoteller - Brussels
Side  1  af  11
 

Beskrivelse af destination

  Bruxelles er den største by og hovedstaden i Belgien, den ligger i den nordlige del af landet og er hjemsted for de vigtigste organer i Den Europæiske Union. Det er en multikulturel storby, med en udsøgt arkitektur, både gammel og moderne, med mere end 70 museer og utallige seværdigheder. I den sydlige del af byen finder du hjertet i Bruxelles, som er pladsen La Grand-Place, som blev erklæret for at være menneskehedens kulturarv, her kan du se bygninger af stor arkitektonisk skønhed, som rådhuset i gotisk stil og palæet Maison du Roi, hvor den emblematiske belgiske statue Manneken-Pis står. Det er spændende at besøge museet for skønne kunstarter, museet Horta, det belgiske center for tegneserier, kongepaladset, parlamentet og teatret La Monnaie. Det europæiske distrikt, er et meget moderne område med en interesant nutidig arkitektur og butikker af høj klasse. Hvis du virkelig vil more dig, skal du besøge Brupark, med den berømte Atomium, Mini Europa, vandlandet Océade, Kinepolis og The Village hvor du kan vælge en restaurant, til at prøve den lokale og internationale gastronomi. Besøg de kongelige gallerier Saint Hubert for at gøre dine luksusindkøb. Bruxelles har attraktioner for enhver smag.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Brussels

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser