Book dit hotel nu hos Hotelopia

Book dit hotel nu hos Hotelopia

Det er tid til sol, strand og sjov!

Mallorca er et rejsemål som kan nydes hele året. Om sommeren tilbyder strandene muligheden for at dykke, sejle og nyde kystområderne, mens efteråret og vinteren i bjergene og skovene tilbyder fremragende områder til vandreture og trekking. Mallorca ventrer på dig!

 • Club del Sol Aparthotel

  For overnatninger fra 17/03/2020 til 21/03/2020

  Fra 307kr pr. nat

  Club del Sol Aparthotel  APTH4

  Puerto Pollensa, Mallorca, Carretera puerto pollensa - alcudia - km. 62.3Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Dette charmerende lejligheds-hotel er ideelt til familier og ligger i Puerto Pollensa. Stedet ligger indenfor 90 meter fra den nærmeste strand. Ferieboligen har i alt 169 soveværelser. Dette sted blev moderniseret i 2017. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Receptionen er ikke åben døgnet rundt. Endvidere tilbyder Club del Sol Aparthotel vugger til småbørn efter anmodning. Club del Sol Aparthotel er ikke et kæledyrsvenligt sted. Boligen anvender en bæredygtig politik. Gæster kan drage fordel af ejendommens catering. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed i denne feriebolig med masser af sundheds- og wellness-muligheder. De forskellige typer underholdning, der tilbydes i denne ejendom, garanterer for, at de rejsende vil nyde deres ophold. Club del Sol Aparthotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  40% Særlig rabat40% Særlig rabat
 • La Pergola

  For overnatninger fra 29/03/2020 til 02/04/2020

  Fra 439kr pr. nat

  La Pergola  4EST

  Puerto Andratx, Mallorca, S'almudaina - 16Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  Det komfortable Club-hotel ligger i nærheden af centrum lige ned til vandet. Stranden, indkøbsmuligheder, barer og pubs samt et diskotek ligger blot ca. 700 m fra herfra. Den nærmeste banegård og en restaurant ligger 200 m væk.Det skønne middelklassehotel blev renoveret i 2002 og råder over i alt 92 lejligheder. Til hotellets faciliteter hører en foyer, en døgnåben reception, pengeskab, garderobe og elevator. Herudoverråder hotellet over en café, en frisør, et spillerum, en TV-stue samt en klimatiseret restaurant med ikke-ryger område og børnestole. For forretningsrejsende er der mulighed for at benytte konferencerummet og den trådløse internetforbindelse. Ydermere tilbydes der cykeludlejning. Roomservice og vaskeservice samt medicinsk service og en cykelkælder er ligeledes en del faciliteterne. Personbiler kan parkeres på hotellets egen parkeringsplads eller i parkeringskælderen.Til værelsernes indretning hører et bad/WC, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, internetadgang, tekøkken, opholdsrum, køleskab og en doppeltseng. Yderligere tilbydes gæsterne centralvarme og pengeskab. Rengøring ved afrejse overtager hotellets personale.Hotellet kan tilbyde sine gæster en indendørs swimmingpool og en ferskvandspool med liggestole, parasoller og en snackbar. Herudover kan man slappe af i whirlpoolen, saunaen, dampbadet og solariet eller lade sig forvænne med en massage. Mod betaling kan man spille tennis eller billard, ligesom der også er mulighed for at leje cykler. Endvidere kan man spille bordtennis eller gå i fitness-studiet.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra en buffet. Ydermere kan frokosten vælges a la carte. Endvidere tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Eksklusiv rabatEksklusiv rabat
 • Eix Alcudia Hotel

  For overnatninger fra 31/03/2020 til 04/04/2020

  Fra 483kr pr. nat

  Eix Alcudia Hotel  4EST

  Alcudia Havn, Mallorca, C teodoro canet - 43Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 35 Muligheder

  Eix Alcudia Hotel - Adults Only er centralt beliggende i et tidligere fiskerleje ved Alcudias vidunderlige bugt. Sandstranden finder man blot 200 m fra hotellet. Lige i nærheden er der endvidere talrige indkøbsmuligheder, restauranter og barer samt et busstoppested. Der ligger desuden et diskotek ca. 2 km fra hotellet.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse, telefon,free wi-fi, satellit-/kabel-tv og safeboks (mod betaling). Der er desuden centralvarme.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • Sa Bassa Plana

  For overnatninger fra 17/03/2020 til 21/03/2020

  Fra 485kr pr. nat

  Sa Bassa Plana  HR3

  Lluchmajor, Mallorca, Ctra. cap blanc, km 25, hm 4 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Hotellet er beliggende i en tidligere bondegård. Det ligger ca. 7 km fra stranden i den sydlige del af Mallorca mellem Lluchmajor og Cala Pi. Der er ca. 5 km til den nærmeste by S'Estanyol. Derudover er der 2 km til den forhistoriske landsby Talayots. Lufthavnen ligger ca. 33 km fra hotellet.iddelklassehotellet blev bygget i 1850 og renoveret i år 2000. Det ligger i en 40 m² stor have og har i alt 10 dobbeltværelser fordelt på to etager. Derudover er der en bar, en klimatiseret restaurant, en parkeringsplads, en garage og en legeplads. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der vaskeservice.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse. Derudover er der telefon, tekøkken, centralvarme og klimaanlæg.Hotellet har såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool samt en solterrasse med liggestole og parasoller, en sauna og en tennisbane. Herudover er der mulighed for at spille billard, snooker og golf (ca. 15 km væk).From the Airport you take the Higway direction Playa de Palma - Santanyi, Llucmajor. You take the last motorway exit (Salida 13) direction Cala Blava, Cap Blanc. You have to keep straight on across two roundabouts. In the third roundabout you leaving left direction Cap Blanc, Cala Pi (all signed). On this street you have to keep straight. After ca. 25 km you pass the Cala Pi, but you keep straight on. After about 7 km more you see at right hand side the entrance of Sa Bassa Plana.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerTidlig booking rabatTidlig booking rabatEksklusiv rabatEksklusiv rabat
 • Marins Playa

  For overnatninger fra 20/04/2020 til 24/04/2020

  Fra 518kr pr. nat

  Marins Playa  APTH4

  Cala Millor, Mallorca, Carrer na llambies - 41Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder

  Det attraktive lejlighedskompleks hører til i den øvre middelklasse og ligger ca. 100 m fra havet mellem byerne Cala Millor og Cala Bona. Til Cala Bonas sandstrand er der ca. 300 m. Havnen med dens mange restauranter ligger ca. 900 m væk. Cala Millors sandstrand og bymidten med de mange indkøbs- og underholdningsmuligheder finder man ca. 400 m væk.Komplekset er bygget i 1986 og blev komplet renoveret i år 2004. Det er på 4 etager og har i alt 216 lejligheder. Det råder over et 3.500 m² stort have- og poollandskab, en stilfuld foyer med elevatorer og en døgnåben reception. Hertil kommer en tv-stue, et minimarked, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant med en ikke-ryger afdeling. Gæsterne har endvidere mulighed for at benytte internetterminalen. Desuden kan gæsterne bestille vaskeservice. Herudover er der en cykelkælder samt mulighed for at leje cykler.De smagfuldt indrettede lejligheder har eget badeværelse med brusekabine, opholdsrum, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, tekøkken, klimaanlæg (regulerbar), centralvarme, safe og altan. Kompleksets personale gør rent ved afrejse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med separat børnebassin, en snackbar samt en solterasse med liggestole og parasoller. Man kan endvidere benytte den indendørs swimmingpool samt spa- og wellnessområdet med whirlpool, sauna (mod betaling) og solarium. Herudover tilbydes der fritidsaktiviteter såsom vandaerobic, bueskydning, volleyball og minigolf. Mod betaling er der endvidere mulighed for at spille billard/snooker og golf samt køre på mountainbikes. Der tilbydes dagligt et afvekslende aktivitetsprogram for børn og voksne.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabatEksklusiv rabatEksklusiv rabat
 • Las Arenas

  For overnatninger fra 04/04/2020 til 08/04/2020

  Fra 542kr pr. nat

  Las Arenas  4EST

  Ca'n Pastilla, Mallorca, Calle de tit livi - 14Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 44 Muligheder

  Det attraktive strandhotel befinder sig kun få skridt fra den indbydende sandstrand med det turkisblå hav. Hertil kommer, at man finder en sejlklub tæt ved, mens der er 8 km til Palma. Der afgår offentlige transportmidler ca. 200 m fra hotellet.Hotellet blev renoveret i 1997 og består af en femetagers hovedbygning med 19 enkeltværelser og 186 dobbeltværelser. Hotellet kan tilbyde sine gæster en foyer med døgnåben reception. I bygningen finder man desuden en bar og en klimatiseret restaurant.De moderne indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse, telefon, centralvarme og safe (mod betaling).På de udendørs arealer finder man en swimmingpool og en vidunderlig solterrasse. Den nærmeste golfbane ligger ca. 15 km fra hotellet og lader sig nemt nå med bil.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • Ars Magna Bleisure Hotel

  For overnatninger fra 17/03/2020 til 21/03/2020

  Fra 577kr pr. nat

  Ars Magna Bleisure Hotel  4EST

  Palma bycentrum, Mallorca, Carrer de blanquerna - 12Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Dette dejlige hotel kan findes i Palma. Det samlede antal gæsteværelser er 28. Dette sted blev fuldstændig moderniseret i 2020. Derudover tilbydes der Wi-Fi i ejendommen. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Ars Magna Bleisure Hotel tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Dette hotel forstår, at tilgængelighed er vigtigt for alle gæster. Derfor har det soveværelser med adgang for kørestole, og er fuldt tilpasset let adgang. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Gæsterne ønsker måske at bruge ejendommens egen garage. Gæster der bor i denne feriebolig kan benytte den transportservice, der tilbydes. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • CM Playa del Moro

  For overnatninger fra 17/03/2020 til 21/03/2020

  Fra 621kr pr. nat

  CM Playa del Moro  4EST

  Cala Millor, Mallorca, Alosa - 2Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Det populære strandhotel er centralt beliggende direkte ved stranden (ca. 30 m). I de umiddelbare omgivelser afgår der offentlige transportmidler (20 m), ligesom der heller ikke er langt til en livlig gågade. Der er ca. 1 times kørsel til lufthavnen Palma de Mallorca.Hotellet er bygget i år 1963 og blev renoveret i år 2002. Det er på 9 etager og har i alt 160 værelser, heraf 8 enkelt- og 136 dobbeltværelser samt 16 suiter. Hotellet er klimatiseret og har desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Derudover rummer bygningen en bar, en tv-stue, en klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling, et konferencerum og en internetterminal samt en cykelkælder, ligesom der er mulighed for at leje cykler. Gæsterne kan naturligvis bestille roomservice og vaskeservice, og der ydes hjælp i tilfælde af sygdom. Endvidere er der en offentlig parkeringsplads ved hotellet. Børnene kan boltre sig på hotellets legeplads. Til hotellet hører endvidere en vidunderlig have.De elegant indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, køleskab, klimaanlæg, centralvarme og safeboks, ligesom de er flisebelagte.Hotellet har såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool - sidstnævnte med børnebassin, liggestole og parasoller samt snack/poolbar. Desuden er der whirlpool, sauna, solarium og dampbad, ligesom der er mulighed for at få massage. Mod betaling kan gæsterne desuden få diverse wellness-behandlinger og ride på heste. Sportsinteresserede kan spille tennis 100 m fra hotellet, mens der er bordtennis, fitness, golf og boccia 5 km væk. På sandstranden står der ligeledes liggestole og parasoller til rådighed for hotellets gæster.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • UR Palacio Avenida (adult-only)

  For overnatninger fra 17/03/2020 til 21/03/2020

  Fra 642kr pr. nat

  UR Palacio Avenida (adult-only)  4EST

  Palma bycentrum, Mallorca, Carrer del marques de la fontsanta - 2Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 50 Muligheder

  Dette charmerende hotel, som kan findes i Palma, er kun for voksne. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 7. 0 kilometer fra ejendommen. Ikke langt borte finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ferieboligen ligger indenfor 3. 5 kilometer fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Ferieboligen er indenfor 1000 meter fra havnen. Boligen omfatter 68 hyggelige gæsteværelser. Ferieboligen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Alle der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i UR Palacio Avenida (adult-only). Alle gæster der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Der findes en parkeringsplads. Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerEksklusiv rabatEksklusiv rabat
 • Grupotel Nilo & Spa

  For overnatninger fra 04/04/2020 til 08/04/2020

  Fra 783kr pr. nat

  Grupotel Nilo & Spa  4EST

  Paguera, Mallorca, Calle malgrats - 9Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Det moderne Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger kun 5 minutters gang fra bymidten, hvor man finder et udvalg af restauranter, barer, diskoteker og indkøbsmuligheder samt turistcentrumet. Der er ca. 5 minutter til stranden.Det klimatiserede og familievenlige cityhotel blev renoveret i 2006 og råder på sine 5 etager over i alt 117 lejligheder. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception, en elevator og en vekselbørs. Bygningen rummer desuden en café, en bar og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet har også et konferencelokale, ligesom der er findes en offentlig internetadgang. Der tilbydes endvidere vasketøjsservice, lægelig assistance i tilfælde af sygdom samt en cykeludlejning (mod betaling). Til de yngste gæster er der desuden en miniklub og en legeplads.De smagfuldt indrettede lejligheder har eget badeværelse med hårtørrer, kombineret soveværelse/opholdsstue og et separat soveværelse. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv og radio. I de stilfulde rum er der desuden et centralt reguleret klimaanlæg og centralvarme samt altan eller terrasse. Prikken over i'et er minibar og safeboks (mod betaling).På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool og en pool-/snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Herudover er der en indendørs swimmingpool, en whirlpool, en sauna og dampbad. Sportsbegejstrede har mulighed for mod betaling at køre på cykler/mountainbikes eller træne i fitnessstudiet. Der ligger en golfbane ca. 10 minutter i bil fra hotellet.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost fra hotellets buffet. Ydermere tilbydes gæsterne også diverse special- og diætretter. Der er mulighed for at bestille halvpension.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerTidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • The Sea Hotel by Grupotel

  For overnatninger fra 04/04/2020 til 08/04/2020

  Fra 794kr pr. nat

  The Sea Hotel by Grupotel  4EST

  Ca'n Picafort, Mallorca, Paseo de colon - 132Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Dette dejler ige hotel er i Ca'n Picafort. Ferieboligen kan tilbyde i alt 144 gæsteværelser. The Sea Hotel by Grupotel blev fuldstændig moderniseret i 2016. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. The Sea Hotel by Grupotel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. The Sea Hotel by Grupotel har ikke børnesenge efter anmodning. Denne feriebolig accepterer ikke kæledyr. For de mest aktive, er der en lang række sports- og aktivitetstilbud til rådighed. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • Grupotel Aguait Resort and Spa

  For overnatninger fra 31/03/2020 til 04/04/2020

  Fra 816kr pr. nat

  Grupotel Aguait Resort and Spa  4EST

  Cala Ratjada, Mallorca, De los pinos - 61Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder

  Hotellet ligger tæt ved havet og er omgivet af indtil flere bademuligheder. Det ligger i en lille pinjelund, som er adskilt fra hotellet af en vej. I Cala Ratjadas centrum ca. 2 km væk finder man forskellige indkøbs- og underholdningsmuligheder, mens der blot er 1 km til badebugten Son Moll. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige foran hotellet (20 m).Det fuldt klimatiserede hotel er bygget i 1963 og blev komplet renoveret i år 2000. Det er på 3 etager og råder over i alt 189 værelser, heraf 29 enkelt- og 160 dobbeltværelser. Det kan endvidere tilbyde sine gæster et pool- og havelandskab, en stilfuld foyer med elevatorer, en salon og en døgnåben reception. Hertil kommer en hyggelig lobbybar med klaver og en klimatiseret restaurant med separat ikke-ryger-afdeling og børnestole. Hotelgæsterne kan desuden benytte sig af den offentlige internetadgang (mod betaling) og hotellets vaskeservice. Herudover er der gode parkeringsmuligheder De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-tv, radio, minibar, klimaanlæg, centralvarme, safeboks og altan.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med havvand og børnebassin samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Hotellet kan endvidere tilbyde en indendørs swimmingpool, et fitness-studie og en sauna. I tennisklubben 300 m fra hotellet er der 11 grusbaner. Mod betaling kan man desuden spille bordtennis, boccia og golf. Hotelgæsterne tilbydes hver dag et afvekslende aktivitetsprogram.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • Hotel M House

  For overnatninger fra 23/03/2020 til 27/03/2020

  Fra 842kr pr. nat

  Hotel M House  4EST

  Palma bycentrum, Mallorca, Can macanet - 1 AKort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 43 Muligheder

  Hotellet ligger lige i centrum af Palma de Mallorca kun få meter fra byens vigtigste gader og pladser, herunder gågaderne Sant Miquel, Olms, Ramblas, Plaza de Cort, Plaza Mayor og Plaza España samt øens indkøbscenter og katedralen. Fra dette hotel kan man let besøge alle Mallorcas attraktioner såsom øvrige sandstrande, storslåede golfbaner, bjerglandsbyer og andre områder med turistattraktioner. Den internationale lufthavn Palma de Mallorca ligger ca. 10 km fra hotellet.Det klimatiserede hotel åbnede i 2006 og har fordelt på 2 etager i alt 33 værelser. Til faciliteterne hører desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks og samt konfernceindretninger. Fra de komfortable, hyggelige og meget lyse værelser er der udsigt over den gamle bydel. Hertil kommer at vinduerne er store med typiske mallorcanske vindueskarme i træ. Værelserne råder alle over eget badeværelse med hårtørrer og brusebad. Værelserne er endvidere udstyret med telefon, internetadgang med bredbånd, klimaanlæg (regulerbart), radiator (centralt reguleret), safeboks. Herudover er der i suiterne ekstra forsamlingslokaler og to hvilerum med terrasse.

  Eksklusiv rabatEksklusiv rabat

Ændre

 
Antal værelser
Værelse 1
Værelse 2
Værelse 3
Værelse 4
Værelse 5