Book dit hotel nu hos Hotelopia

Book dit hotel nu hos Hotelopia

Det er tid til sol, strand og sjov!

Mallorca er et rejsemål som kan nydes hele året. Om sommeren tilbyder strandene muligheden for at dykke, sejle og nyde kystområderne, mens efteråret og vinteren i bjergene og skovene tilbyder fremragende områder til vandreture og trekking. Mallorca ventrer på dig!

 • Playa Moreia

  For overnatninger fra 10/07/2019 til 14/07/2019

  Fra 602kr pr. nat

  Playa Moreia  3LL

  S'Illot, Mallorca, Cami de la mar - cala moreia - 2Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder

  Det familievenlige feriekompleks ligger lige ned til sandstranden. Der er blot 500 m til Sa Comas livlige bymidte, hvor man finder et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der ligger endvidere et busstoppested lige foran hotellet (50 m).Komplekset blev komplet renoveret i år 2000 og råder over i alt 133 boligenheder fordelt på 7 etager. Hotellet har desuden et 800 m2 stort pool- og havelandskab, en foyer med reception og elevatorer, en tv-stue, en internetterminal, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant. Desuden kan gæsterne bestille vaskeservice. Herudover er der gode parkeringsmuligheder, ligesom der er en legeplads til børnene.De smagfuldt indrettede studios og lejligheder har eget badeværelse med hårtørrer, kombineret stue/soveværelse samt telefon. Herudover er de udstyret med tekøkken, minibar, køleskab og safeboks (leje). Lejlighederne har tilmed et separat soveværelse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, en snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Der er tilmed mulighed for at spille bordtennis og billard (mod betaling), ligesom der i byen og på stranden tilbydes et hav af andre sportsgrene. Der ligger endvidere en golfbane 8 km fra komplekset.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Der er desuden mulighed for at bestille halvpension.

 • Amazonas

  For overnatninger fra 30/06/2019 til 04/07/2019

  Fra 616kr pr. nat

  Amazonas  3EST

  El Arenal, Mallorca, Carrer sant bartomeu - 4Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Hotellet ligger midt i et turistområde kun ca. 200 m fra stranden. I de umiddelbare omgivelser finder man utallige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker samt en forbindelse med offentlig transport.Hotellet er bygget i 1970 og blev renoveret i 1996. Hovedbygningen på fem etager og sidebygningen på 3 etager indeholder i alt 157 værelser, heraf 15 enkelt- og 142 dobbeltværelser. I hotellets foyer er receptionen åben for ekspedition alle døgnets 24 timer, ligesom der er safebokse, vekselbørs og elevatorer. Til hotellets faciliteter hører desuden en café, en bar, en teatersal, en tv-stue, en klimatiseret restaurant med børnestole og ikke-ryger område samt en internetterminal. Herudover er der også vaskeservice, ligesom de mindste gæster kan blive passet i miniklubben.De tiltalende værelser er udstyret med eget badeværelse samt telefon, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse. Derudover er de flisebelagte.På de udendørs arealer finder man en pool med separat børnebassin, en solterrasse med liggestole og parasoller samt en pool/snackbar. Desuden er der et væld af vandsportsaktiviteter på stranden (mod betaling)Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Der er desuden mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringer
 • Ipanema Park - Ipanema Beach

  For overnatninger fra 30/06/2019 til 04/07/2019

  Fra 638kr pr. nat

  Ipanema Park - Ipanema Beach  3EST

  El Arenal, Mallorca, Carrer antoni maria alcover - 8Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Dette komfortable hotel er perfekt til homomiljøet og er placeret i El Arenal. Ejendommen, der putter sig indenfor 400 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 7. 0 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 50 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ejendommen ligger indenfor 400 meter fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 11. 0 kilometer. Stedet er indenfor 650 meters gåafstand fra havnen. Hotellet omfatter 210 hyggelige gæsteværelser. Ejendommen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Besøgende behøver ikke efterlade deres små kæledyr hjemme, mens de opholder sig i boligen. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

 • Playa Ferrera

  For overnatninger fra 29/06/2019 til 03/07/2019

  Fra 689kr pr. nat

  Playa Ferrera  APTH4

  Cala d'Or, Mallorca, Carrer d'es forn - 27Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder

  Dette lejlighedshotel hører til i den øvre middelklasse og ligger på en skråning ned til en lille bugt. Der er ca. 1,2 km til Cala d'Ors turistcentrum. 100 meter væk ligger der en sandstrand. I de umiddelbare omgivelser er der mulighed for at købe ind (omkring 200 m) ligesom man her også finder flere restauranter.Feriecentret er bygget som en landsby og består af flere beboelsesbygninger, som er omgivet af grønne område eller en have. Bygningerne adskilles delvist af tilkørselsvejene. I hovedbygningen finder man en foyer med en døgnåben reception, opholdsrum, en klimatiseret ikke-ryger restaurant med udendørs terasse samt en bar. Endvidere kan hotellet tilbyde et supermarked, en offentlig internetcomputer (benyttelse mod betaling), legeplads, bil- og cykeludlejning, medicinsk service samt vaskeservice.Komplekset råder over flere store svømmebassiner med separate områder for børn (ideelt for familier), møblerede solterasser og en snackbar. Mod betaling kan man tage dykkerkurser på hotellets dykkerskole, leje cykler, gå i sauna, eller spille billard eller Boccia.Gæsterne kan sammensætte såvel deres morgenmad som deres aftensmad fra hotellets buffet.

 • Boutique Hotel Bon Repos - Adults Only

  For overnatninger fra 01/07/2019 til 05/07/2019

  Fra 726kr pr. nat

  Boutique Hotel Bon Repos - Adults Only  3EST

  Santa Ponsa, Mallorca, Carrer gran via rei sanxo - 8Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Hotellet ligger i den rolige ferieby Santa Ponsa. Det er har en relativ rolig beliggenhed på en lille bakke. 150 m væk ligger der en sandstrand.Hotellet drives fordelt på 7 etager råder det over i alt 55 værelser. Til faciliteterne hører endvidere en døgnåben reception med safeboks (mod betaling) samt en vekselbørs, en bar, satellit-tv og en restaurant. Naturligvis rummer bygningen også en internetterminal. Gæsterne har selvfølgelig også mulighed for at bestille vaskeservice.De praktisk indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine samt telefon, internetadgang og altan.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool og en solterrasse.Ca. 1 km fra hotellet ligger der desuden en golfbane.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringer
 • La Concha Soul Boutique Hotel

  For overnatninger fra 03/07/2019 til 07/07/2019

  Fra 728kr pr. nat

  La Concha Soul Boutique Hotel  3EST

  Paguera, Mallorca, Calle romana - 3Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Dette charmerende hotel er i Paguera. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 13. 3 kilometer fra ejendommen. Ferieboligen ligger indenfor 300 meter fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 24. 0 kilometer. Stedet kan tilbyde i alt 35 gæsteværelser. Denne feriebolig blev fuldt moderniseret i 2018. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Dette hotel har ikke 24 timers åbent. Ejendommens værelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Alle der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Gæster der kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. La Concha Soul Boutique Hotel er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Dette hotel har et dejligt middagstilbud, der imødekommer alle gæsternes behov. De forskellige typer underholdning, der tilbydes på La Concha Soul Boutique Hotel, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. La Concha Soul Boutique Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringer
 • TRH Jardin del Mar

  For overnatninger fra 29/06/2019 til 03/07/2019

  Fra 729kr pr. nat

  TRH Jardin del Mar  3EST

  Santa Ponsa, Mallorca, Huguer des far - 1Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 103 Muligheder

  Hotellet er det ideelle feriested med sin dejlige beliggenhed med udsigt over Santa Ponsa bugten. Stranden og byens centrum ligger begge ca. 700 m fra hotellet. Der er blot 10 minutters gang til diverse barer, restauranter og caféer. 300 m væk ligger der et lille indkøbscenter. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 150 m fra hotellet og blot 2000 m væk ligger der en golfbane.Hotellet er bygget i 1979 og blev renoveret i år 2000. Det har i alt 199 hotellejligheder fordelt på sine 2 bygninger. Det har ydermere en veludstyret foyer med døgnåben reception, pengeskabe, 2 elevatorer og en vekselbørs. Der står endvidere en TV-stue og en klimatisert restaurant med et ikke-ryger område og børnestole til rådighed. Gæsterne kan yderligere benytte sig af hotellets internetcomputer, vaskeservice samt den medicinske service. Der er mulighed for at leje cykler og for de mindste gæster er der en legeplads.Lejlighederne er indrettet med bad/brusebad, satellit-/kabel-TV, tekøkken, køleskab, klimaanlæg eller radiatorer og pengeskab. Herudover er der også et opholdsrum og en altan eller en terrasse. Rengøring udføres 5 gange i ugen (ikke opvask).Der står en indendørs swimmingpool (sæsonafhængige åbningstider), et poolområde med bar, parasoller og liggestole til rådighed. Mod betaling kan man endvidere benytte saunaen eller tage imod et af massagetilbudene. Yderligere sports- og wellnesstilbud er vandaerobic, solarium, sejling, bordtennis og beach-Volleyball. Om aftenen tilbydes der et afvekslende aktivitetsprogram.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

 • Apartamentos Globales Verdemar

  For overnatninger fra 29/06/2019 til 03/07/2019

  Fra 731kr pr. nat

  Apartamentos Globales Verdemar  3LL

  Santa Ponsa, Mallorca, Ramon de moncada - 14Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Denne komfortable lejlighed, som kan findes i Santa Ponsa, er en fantastisk mulighed for familier. Med sin placering indenfor 100 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Besøgende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 0 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 50 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 400 meter fra ejendommen. I alt 197 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Apartamentos Globales Verdemar. Denne feriebolig blev moderniseret i 2015. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Denne ejendom har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de rejsendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Hvis rejsende beder om det, kan de få en børneseng i deres værelse. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Gæster er velkomne i den miljøbevidste ejendom. Dette sted har en række middagsoplevelser. Stedets underholdning blev designet til at more alle typer rejsende. Besøgende vil værdsætte sportsaktiviteterne der udbydes i denne feriebolig. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringer
 • BelleVue Club

  For overnatninger fra 29/06/2019 til 03/07/2019

  Fra 760kr pr. nat

  BelleVue Club  3EST

  Alcudia Havn, Mallorca, Avinguda de pere mas i reus - 21Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 226 Muligheder

  Denne populære ferieklub, der er beliggende i den nordøstlige ende af den solbeskinnede Middelhavsø Mallorca, ligger på et dejligt sted ved søen, blot nogle få skridt fra den fine sandstrand, Puerto de Alcúdia i Alcúdia-bugten. En lang række forskellige restauranter, barer og butikker findes i nærheden af hotellet, Alcúdias bymidte med den romerske arkitektur og udgravninger er inden for nem rækkevidde.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringer
 • Habitat

  For overnatninger fra 29/06/2019 til 03/07/2019

  Fra 764kr pr. nat

  Habitat  3LL

  Puerto Pollensa, Mallorca, Calle cap-roig - 1Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Lejlighederne ligger i turistområdet Puerto Pollensa. I de umiddelbare omgivelser finder man omfattende indkøbsmuligheder, barer og forskellige restauranter, som står klar til at forkæle sine gæster med lækre, lokale specialiteter. Der er ca. 1 km til stranden.Hotelkomplekset er på 2 etager og råder over i alt 110 lejligheder. Til faciliteterne hører en døgnåben reception, en bar og en 5000 m2 stor have. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Prikken over i'et er vasketøjsservice og roomservice.Lejlighederne er udstyret med eget badeværelse med brusebad. Herudover er der køleskab, centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool med tilhørende solterrasse. Man finder endvidere en golfbane 7 km væk.

 • Som Sauló

  For overnatninger fra 30/06/2019 til 04/07/2019

  Fra 814kr pr. nat

  Som Sauló  3EST

  Ca'n Pastilla, Mallorca, Avenida bartomeu riutort - 51Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Det hyggelige hotel ligger i Playa de Palmas rekreative område Ca'n Pastilla. Det ligger lige ned til den fine sandstrand. Der er ca. 5 km til bymidten og til Palma. Desuden er der et stoppested ca. 100 m fra hotellet, hvorfra man kan tage bussen til Palma. Her finder man talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Umiddelbart i nærheden af hotellet finder man endvidere diverse restauranter og barer.Strandhotellet er på 5 etager og råder over i alt 39 værelser, heraf 3 enkelt- og 36 dobbeltværelser. Foyeren rummer en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt garderobe og elevator. Desuden er der en tv-stue, ligesom der naturligvis er internetadgang. Hotellet har endvidere en hyggelig café, en bar og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Desuden tilbydes der vaskeservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.Værelserne er smagfuldt indrettet og råder over eget badeværelse. Herudover er de udstyret med telefon og centralvarme.Hotellets gæster har mulighed for at spille billard, minigolf og tennis, ligesom hotellet har et sæsonafhængigt og underholdende aktivitetsprogram. På stranden kan man dyrke forskellige vandsportsgrene som f.eks. dykning, windsurfing og sejlads, ligesom man også kan leje vandcykler. På stranden står der ligeledes liggestole og parasoller til rådighed for hotellets gæster.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringer
 • Catalonia Majorica

  For overnatninger fra 07/07/2019 til 11/07/2019

  Fra 829kr pr. nat

  Catalonia Majorica  4EST

  Palma bycentrum, Mallorca, Carrer de la garita - 3Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 110 Muligheder

  Det attraktive luksushotel ligger vidunderligt ovenfor Palmas bugt. Det ligger roligt men alligevel tæt på bymidten med dens fritids- og indkøbscenter Puerto Pí, Club de Mar og Joan Míro stiftelsen. Havnen og Palmas natteliv på Plaza Gomilla ligger få minutters gang fra hotellet. Der er yderligere en golfbane blot 5 km væk.Det moderne hotel blev bygget i år 2000 og har i alt 168 værelser. Til faciliteterne hører en hyggelig bar, en klimatiseret restaurant med en dejlig udsigt over havnen. Der er konference- og opholdsrum, en offentlig internetcomputer, ligesom der også tilbydes vaskeservice.Alle værelser er elegant og komfortabelt indrettede. De har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-TV, internetadgang, minibar, køleskab, klimaanlæg eller centralvarme, pengeskab samt altan eller terrasse.Der er på hotellet en indendørs swimmingpool, en stor pool med børneområde, whirlpool, solarium og fitness-studio.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgen- og aftensmad fra en buffet. Der er mulighed for at bestille halvpension.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringer
 • Globales Simar

  For overnatninger fra 29/06/2019 til 03/07/2019

  Fra 853kr pr. nat

  Globales Simar  3EST

  Cala San Vicente, Mallorca, Carrer temporal - S/NKort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Dette komfortable hotel er specielt designet til familier og er i Cala San Vicente. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 10. 6 kilometer fra ferieboligen. Den nærmeste strand ligger indenfor 50 meter fra stedet. Der er i alt 175 soveværelser på Globales Simar. Denne bolig blev renoveret i 1992. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Da denne feriebolig har åbent 24 timer i døgnet, er de besøgende altid velkomne. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på Globales Simar. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringer
 • Globales Samoa

  For overnatninger fra 29/06/2019 til 03/07/2019

  Fra 858kr pr. nat

  Globales Samoa  3EST

  Calas de Mallorca, Mallorca, Carrer formentor - S/NKort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder

  Dette strand-hotel ligger på den østlige del af Mallorca i nærheden af de mallorcanske bugter ved Manacors kyst, mellem strandene Cala Domingos og Cala Antena. I de nære omgivelser vil gæsterne finde uspolerede strande og krystalklart vand. Palma de Mallorca lufthavn ligger ca. 70 km væk.Det klimatiserede strand-hotel blev renoveret i 2002, egner sig perfekt til familier og rummer i alt 331 værelser. Hovedbygningen er på 8 etager, mens der ligger 3 andre bygninger omkring haven på hver 3 etager. Af faciliteter er der foyer med døgnåben reception, elevator, garderobe, aviskiosk, safeboks og en vekselbørs. Endvidere er der mulighed for at foretage check-out 24 timer i døgnet. Der tilbydes også en café, en buffetrestaurant, en bar og kombineret spillelokale/fjernsynsstue, ligesom gæsterne mod betaling kan bestille vasketøjsservice. Ydermere er der mulighed for at leje cykler eller sende de yngste på legepladsen og i miniklubben.Værelserne er udstyret med dobbeltsenge og eget badeværelse med brusebad og badekar. Herudover er værelserne udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv og terrasse. Hertil kommer regulerbart klimaanlæg mod betaling.Ved terrassen finder man 2 swimmingpools, én for voksne og én for børn, samt en udendørs kiosk. Herudover er der en golfbane og en udendørs sportsbane samt mulighed for at spille minigolf, tennis, bordtennis, basketball, håndbold, beachvolley, pool og petanque eller sejle på vandcykler og dyrke vandaerobic. Gæsterne kan også tage på cykelture, ligesom står liggestole og parasoller klar til brug på hotellet og til leje på stranden. Endelig arrangeres der tilmed et underholdningsprogram for børn og voksne.På hotellet kan gæsterne reservere ophold med alt inklusive, herunder morgenmad, frokost og aftensmad som buffeter.

 • Roc Leo

  For overnatninger fra 29/06/2019 til 03/07/2019

  Fra 891kr pr. nat

  Roc Leo  4EST

  Ca'n Pastilla, Mallorca, Es c/manuela de los herreros, 12 - S/NKort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 92 Muligheder

  Dette kendte middelklassehotel har en god beliggenhed ved stranden lige på den anden side af vejen. Hvis man vælger dette hotel, har man alle muligheder for at få en begivenhedsrig ferie. Hotellet ligger kun ca. 400 m fra Ca'n Pastillas centrum og ca. 9 km fra Palma, hvor man finder et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Lufthavnen ligger ca. 3 km væk.Det velholdte hotel blev renoveret i 2001. På dets 5 etager har det i alt 285 værelser, heraf 10 enkelt- og 275 dobbeltværelser (kan også benyttes af enkeltpersoner). Det kan tilbyde sine gæster en 200 m² stor have med solterrasse, en klimatiseret foyer med døgnåben reception, to elevatorer og en vekselbørs. Hertil kommer en café, et spillerum, en tv-stue, et konferencerum, en restaurant med børnestole, klimaanlæg og separat ikke-ryger område. Ydermere er der en internetterminal og en cykelkælder, ligesom der er mulighed for at bestille vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom. Der er ligeledes gode parkeringsmuligheder.De smagfuldt indrettede værelser har flisebelagt badeværelse med brusekabine samt telefon, satellit-/kabel-tv (mod betaling), klimaanlæg, centralvarme, safeboks og altan eller terasse.Hotellet råder over en udendørs pool med børnebassin og en solterasse med parasoller og liggestole. Hotellet tilbyder aktiviteter som vandaerobic, bueskydning, billard/snooker samt tennis, bordtennis og minigolf (mod betaling). Endvidere er der et underholdende, sæsonafhængigt aktivitetsprogram. På stranden står der liggestole og parasoller til rådighed for hotellets gæster.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra en buffet. Ydermere tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

Ændre

 
Antal værelser
Værelse 1
Værelse 2
Værelse 3
Værelse 4
Værelse 5