Book dit hotel nu hos Hotelopia

Book dit hotel nu hos Hotelopia

Det er tid til sol, strand og sjov!

Mallorca er et rejsemål som kan nydes hele året. Om sommeren tilbyder strandene muligheden for at dykke, sejle og nyde kystområderne, mens efteråret og vinteren i bjergene og skovene tilbyder fremragende områder til vandreture og trekking. Mallorca ventrer på dig!

 • La Concha Soul Boutique Hotel

  For overnatninger fra 01/11/2020 til 05/11/2020

  Fra 244kr pr. nat

  La Concha Soul Boutique Hotel  3EST

  Paguera, Mallorca, Calle romana - 3Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Dette charmerende hotel er i Paguera. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 13. 3 kilometer fra ejendommen. Ferieboligen ligger indenfor 300 meter fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 24. 0 kilometer. Stedet kan tilbyde i alt 35 gæsteværelser. Denne feriebolig blev fuldt moderniseret i 2018. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Dette hotel har ikke 24 timers åbent. Ejendommens værelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Alle der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Gæster der kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. La Concha Soul Boutique Hotel er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Dette hotel har et dejligt middagstilbud, der imødekommer alle gæsternes behov. De forskellige typer underholdning, der tilbydes på La Concha Soul Boutique Hotel, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. La Concha Soul Boutique Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  35% Særlig rabat35% Særlig rabat
 • Roc Leo

  For overnatninger fra 01/11/2020 til 05/11/2020

  Fra 398kr pr. nat

  Roc Leo  4EST

  Ca'n Pastilla, Mallorca, Es c/manuela de los herreros, 12 - S/NKort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 95 Muligheder

  Dette kendte middelklassehotel har en god beliggenhed ved stranden lige på den anden side af vejen. Hvis man vælger dette hotel, har man alle muligheder for at få en begivenhedsrig ferie. Hotellet ligger kun ca. 400 m fra Ca'n Pastillas centrum og ca. 9 km fra Palma, hvor man finder et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Lufthavnen ligger ca. 3 km væk.Det velholdte hotel blev renoveret i 2001. På dets 5 etager har det i alt 285 værelser, heraf 10 enkelt- og 275 dobbeltværelser (kan også benyttes af enkeltpersoner). Det kan tilbyde sine gæster en 200 m² stor have med solterrasse, en klimatiseret foyer med døgnåben reception, to elevatorer og en vekselbørs. Hertil kommer en café, et spillerum, en tv-stue, et konferencerum, en restaurant med børnestole, klimaanlæg og separat ikke-ryger område. Ydermere er der en internetterminal og en cykelkælder, ligesom der er mulighed for at bestille vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom. Der er ligeledes gode parkeringsmuligheder.De smagfuldt indrettede værelser har flisebelagt badeværelse med brusekabine samt telefon, satellit-/kabel-tv (mod betaling), klimaanlæg, centralvarme, safeboks og altan eller terasse.Hotellet råder over en udendørs pool med børnebassin og en solterasse med parasoller og liggestole. Hotellet tilbyder aktiviteter som vandaerobic, bueskydning, billard/snooker samt tennis, bordtennis og minigolf (mod betaling). Endvidere er der et underholdende, sæsonafhængigt aktivitetsprogram. På stranden står der liggestole og parasoller til rådighed for hotellets gæster.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra en buffet. Ydermere tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

 • Galeon Suites

  For overnatninger fra 01/11/2020 til 05/11/2020

  Fra 416kr pr. nat

  Galeon Suites  4LL

  Puerto Pollensa, Mallorca, Passeig de londres - 84-86Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Det attraktive lejlighedshotel ligger midt i centrum. Der er blot få skridt til den smukke sandstrand. Lige i nærheden er der desuden forskellige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Lige foran hotellet afgår der offentlige transportmidler.Komplekset har en herlig beliggenhed og hører til i den øvre middelklasse. Det råder over i alt 14 lejligheder. Hotellet har endvidere en hyggelig bar, internetadgang, klimaanlæg og en restaurant, som serverer smagfulde fiskeretter. Naturligvis tilbydes der også roomservice og vaskeservice.Studierne er smagfuldt og moderne indrettet. Herudover er de udstyret med badeværelse med hårtørrer samt telefon, tv, tekøkken, minibar/køleskab, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med whirlpool. Hotellets gæster har endvidere mulighed for at gå i sauna eller benytte fitness-studiet. Den nærmeste golfbane ligger 8 km fra hotellet.

  Rabat ved længere opholdRabat ved længere ophold
 • Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa

  For overnatninger fra 28/10/2020 til 01/11/2020

  Fra 511kr pr. nat

  Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa  4EST

  Palmanova, Mallorca, Torrenova - 25-27Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 65 Muligheder

  Dette strand- og lejlighedshotel ligger roligt i Palma Novas turistområde med en vidunderlig panoramaudsigt. Det er et ideelt hotel for familier med børn. Til den hvide sandstrand er der ca. 350 m. Der er blot 15 km til Palma og 20 km til lufthavnen. Der er endvidere en golfbane 3 km væk. Forbindelse med offentlig transport ligger blot 200 m væk. Lige i nærheden finder man barer, restauranter og diskoteker.Strandhotellet er bygget i 1987 og råder over i alt 398 værelser, heraf 127 enkeltværelser og 72 hotellejligheder. Til hotellets faciliteter hører pengeskab, vekselbørs, en TV-stue, en terrasse med havudsigt, biludlejning, parkeringsplads og garage. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en klimatiseret restaurant. Endvidere kan gæsterne benytte sig af hotellets room- og vaske service (vaskeservice mod betaling).De komfortabelt indrettede værelser har bad/WC med telefon og tekøkken. Herudover råder værelserne også over minibar, køle- samt pengeskab.Hotellet kan tilbyde sine gæster en udendørs swimmingpool, en ferskvandspool, liggestole, sauna og solarium. For de sportsbegejstrede gæster tilbyder hotellet en vandcykel, windsurfing, sejling, bordtennis, badminton, spilleautomater, fitness-studio, beachvolleyball og billard/snooker. Der er endvidere et aktivitetsprogram for voksne såvel som for børn.orgenmaden serveres som buffet.

 • Araxa

  For overnatninger fra 26/10/2020 til 30/10/2020

  Fra 528kr pr. nat

  Araxa  3EST

  Palma bycentrum, Mallorca, Carrer de pilar juncosa - 22Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder

  Denne ejendom ligger i Son Armadams i et fredeligt beboelsesområde af Palma. Ejendommen ligger blot få minutters gang fra en række attraktioner, herunder Castillo de Bellver, el Pueblo Español og el Paseo Maritimo. Lufthavnen ligger omkring 12 km fra ejendommen. Dette hotel har et charmerende design og passer perfekt ind i sine omgivelser. Værelserne har en fredelig atmosfære og byder på det perfekte sted at slappe af. Hvert værelse er fuldt udstyret med klimaanlæg, tv, mulighed for at lave kaffe og te samt et badeværelse med toiletsager. Dette enkle hotel har en charmerende og personlig service. Gæsterne kan få en afslappende oplevelse på denne charmerende ejendom.

 • Son Sant Jordi

  For overnatninger fra 01/11/2020 til 05/11/2020

  Fra 624kr pr. nat

  Son Sant Jordi  4EST

  Pollensa-Formentor, Mallorca, Carrer de sant jordi - 29Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette charmerende hotel ligger i Pollensa-Formentor. Indenfor 1. 0 kilometer finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Hotellet ligger indenfor 6. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Med i alt 14 værelser, er det et dejligt sted at være. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev dette hotel fuldt renoveret i 2016. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Son Sant Jordi. Receptionen er åben 24/7. Endvidere tilbyder Son Sant Jordi vugger til småbørn efter anmodning. Kæledyr op til en vægt på 5 kg er tilladt på området. Gæster der bor i denne feriebolig kan benytte den transportservice, der tilbydes. Alle der bor på ejendommen, kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

 • HM Jaime III

  For overnatninger fra 02/11/2020 til 06/11/2020

  Fra 651kr pr. nat

  HM Jaime III  4EST

  Palma bycentrum, Mallorca, Passeig de mallorca - 14BKort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 31 Muligheder

  Dette designhotel har en fantastisk beliggenhed i centrum af Palma med adgang til offentlig transport lige ved hotellet. Den lange sandstrand og den livlige promenade med adskillige barer, restauranter og klubber ligger kun en kort gåtur væk (inden for 1 km). Hotellet tilbyder dobbeltværelser og en række faciliteter inklusive en hyggelig bar, hvor gæsterne kan nyde en dejlig drink og en charmerende restaurant med aircondition, hvor gæsterne hver morgen kan vælge deres morgenmad. De dejlige værelser er raffinerede og lyse, hver med aircondition og centralvarme, komfortabelt sengetøj og eget badeværelse med hårtørrer og toiletartikler. Gæsterne kan tage en behageligt tur i spaen, hvor man kan slappe af i jacuzzien, saunaen og det tyrkiske bad.

 • HM Balanguera

  For overnatninger fra 29/10/2020 til 02/11/2020

  Fra 686kr pr. nat

  HM Balanguera  4EST

  Palma bycentrum, Mallorca, Carrer de la balanguera - 37Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Dette dejlige hotel kan findes i Palma. Med en beliggenhed indenfor 100 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af ferieboligen. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 22. 1 kilometer fra ferieboligen. Der er offentlige transportmidler 1. 6 kilometer borte. Ejendommen ligger indenfor 3. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 5 kilometer. I alt 40 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på HM Balanguera. Dette sted blev bygget i 2012. Gæster kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i værelser. HM Balanguera har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Alle værelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Denne bolig er tilgængelig med kørestol. Der er -1 handicapvenlige værelser på området. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. HM Balanguera har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på HM Balanguera.

 • Lindner Golf Resort Portals Nous

  For overnatninger fra 28/10/2020 til 01/11/2020

  Fra 1.159kr pr. nat

  Lindner Golf Resort Portals Nous  4LUX

  Portals Nous, Mallorca, Arquitecto francisco casas - 18Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Lindner Portals Nous ligger på Mallorcas Bendinat-golfbane, 5 km fra Palma. Der tilbydes gratis spa, indendørs og udendørs swimmingpools samt rummelige værelser med aircondition, egen balkon og gratis WiFi.Lindner Golf & Wellness Resort Portals Nous er indrettet i kolonistil med afrikansk inspiration. Ejendommen er omgivet af stor have samt terrasser, hvor det er ideelt at slappe af.Spaen byder på 2 saunaer, tyrkisk bad, solarier samt oplevelsesbrusere. Der tilbydes behandlinger mod et tillægsgebyr.Samtlige værelser har udsigt til golfbanen eller swimmingpoolen, fladskærms-tv med satellitkanaler, minibar samt opholdsområde. Der er desuden badeværelse med badekåbe, tøfler samt hårtørrer.Restauranterne på Lindner Portals Nous Resort serverer internationale gourmetretter samt middelhavsinspirerede retter. Der findes også en poolbar.Lindner Golf & Wellness Resort Portals Nous tilbyder gratis privat parkering. Det tager 10 minutter med bil eller bus at komme til byen Palma samt butikscentret Porti Pi.

  Holidays for heroesHolidays for heroes

Ændre

 
Antal værelser
Værelse 1
Værelse 2
Værelse 3
Værelse 4
Værelse 5