Book dit hotel nu hos Hotelopia

Book dit hotel nu hos Hotelopia

Det er tid til sol, strand og sjov!

Mallorca er et rejsemål som kan nydes hele året. Om sommeren tilbyder strandene muligheden for at dykke, sejle og nyde kystområderne, mens efteråret og vinteren i bjergene og skovene tilbyder fremragende områder til vandreture og trekking. Mallorca ventrer på dig!

 • Playa Moreia

  For overnatninger fra 28/09/2019 til 02/10/2019

  Fra 350kr pr. nat

  Playa Moreia  3LL

  S'Illot, Mallorca, Cami de la mar - cala moreia - 2Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder

  Det familievenlige feriekompleks ligger lige ned til sandstranden. Der er blot 500 m til Sa Comas livlige bymidte, hvor man finder et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der ligger endvidere et busstoppested lige foran hotellet (50 m).Komplekset blev komplet renoveret i år 2000 og råder over i alt 133 boligenheder fordelt på 7 etager. Hotellet har desuden et 800 m2 stort pool- og havelandskab, en foyer med reception og elevatorer, en tv-stue, en internetterminal, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant. Desuden kan gæsterne bestille vaskeservice. Herudover er der gode parkeringsmuligheder, ligesom der er en legeplads til børnene.De smagfuldt indrettede studios og lejligheder har eget badeværelse med hårtørrer, kombineret stue/soveværelse samt telefon. Herudover er de udstyret med tekøkken, minibar, køleskab og safeboks (leje). Lejlighederne har tilmed et separat soveværelse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, en snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Der er tilmed mulighed for at spille bordtennis og billard (mod betaling), ligesom der i byen og på stranden tilbydes et hav af andre sportsgrene. Der ligger endvidere en golfbane 8 km fra komplekset.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Der er desuden mulighed for at bestille halvpension.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • Playa Ferrera

  For overnatninger fra 29/09/2019 til 03/10/2019

  Fra 387kr pr. nat

  Playa Ferrera  APTH4

  Cala d'Or, Mallorca, Carrer d'es forn - 27Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder

  Dette lejlighedshotel hører til i den øvre middelklasse og ligger på en skråning ned til en lille bugt. Der er ca. 1,2 km til Cala d'Ors turistcentrum. 100 meter væk ligger der en sandstrand. I de umiddelbare omgivelser er der mulighed for at købe ind (omkring 200 m) ligesom man her også finder flere restauranter.Feriecentret er bygget som en landsby og består af flere beboelsesbygninger, som er omgivet af grønne område eller en have. Bygningerne adskilles delvist af tilkørselsvejene. I hovedbygningen finder man en foyer med en døgnåben reception, opholdsrum, en klimatiseret ikke-ryger restaurant med udendørs terasse samt en bar. Endvidere kan hotellet tilbyde et supermarked, en offentlig internetcomputer (benyttelse mod betaling), legeplads, bil- og cykeludlejning, medicinsk service samt vaskeservice.Komplekset råder over flere store svømmebassiner med separate områder for børn (ideelt for familier), møblerede solterasser og en snackbar. Mod betaling kan man tage dykkerkurser på hotellets dykkerskole, leje cykler, gå i sauna, eller spille billard eller Boccia.Gæsterne kan sammensætte såvel deres morgenmad som deres aftensmad fra hotellets buffet.

  Eksklusiv rabatEksklusiv rabat
 • Azuline Hotel Bahamas

  For overnatninger fra 29/09/2019 til 03/10/2019

  Fra 495kr pr. nat

  Azuline Hotel Bahamas  3EST

  El Arenal, Mallorca, Avda europa - S/NKort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Stranden ligger endvidere blot ca. 500 m væk. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige i nærheden af hotellet.Hotellet er bygget i 1968 og blev renoveret i 1994. Dets hovedbygning er på 6 etager med i alt 239 værelser, heraf 10 enkelt- og 229 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks og elevator. Gæsterne kan endvidere slappe af i baren, i tv-stuen eller i restauranten, som er udstyret med børnestole og en ikke-ryger afdeling. De mindste gæster kan boltre sig i legerummet. Herudover råder hotellet også over en internetterminal med WLAN, ligesom der også er mulighed for at leje cykler. Slutteligt tilbydes der vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De enkle værelser er udstyret med eget badeværelse, telefon, kabel- eller satellit-tv, fliser, centralvarme og safeboks.Hotellet råder over en udendørs swimmingpool med børnebassin, snackbar, liggestole og parasoller. Derudover er der et friluftsbad, en whirlpool, en sauna og et solarium. Sportsbegejstrede har mulighed for at spille tennis, boccia og billard, dyrke aerobic, skyde med bue og pil samt gå i hotellets eget fitness-studie. Endeligt sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for underholdning og afveksling. Ca. 20 km væk finder man en golfbane.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Der er desuden mulighed for at bestille halvpension eller All-Inclusive.

  Eksklusiv rabatEksklusiv rabat
 • Club del Sol Aparthotel

  For overnatninger fra 27/09/2019 til 01/10/2019

  Fra 665kr pr. nat

  Club del Sol Aparthotel  APTH4

  Puerto Pollensa, Mallorca, Carretera puerto pollensa - alcudia - km. 62.3Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder

  Dette komfortable lejligheds-hotel, som kan findes i Puerto Pollensa, er en fantastisk mulighed for familier. Den nærmeste strand ligger indenfor 90 meter fra stedet. Lokaliteten har 169 indbydende gæsteværelser. Denne feriebolig blev moderniseret i 2017. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan rejsende drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Der er ikke 24 timers åben reception. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr. Denne bolig er miljøbevidst. Alle gæster der bor på ejendommen, kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Hvis der er brug for forkælelse, kan de besøgende drage fordel af de sundhedsfaciliteter, der tilbydes. Boligen tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Særlige rabat 20 %Særlige rabat 20 %
 • Catalonia Majorica

  For overnatninger fra 29/09/2019 til 03/10/2019

  Fra 736kr pr. nat

  Catalonia Majorica  4EST

  Palma bycentrum, Mallorca, Carrer de la garita - 3Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 111 Muligheder

  Det attraktive luksushotel ligger vidunderligt ovenfor Palmas bugt. Det ligger roligt men alligevel tæt på bymidten med dens fritids- og indkøbscenter Puerto Pí, Club de Mar og Joan Míro stiftelsen. Havnen og Palmas natteliv på Plaza Gomilla ligger få minutters gang fra hotellet. Der er yderligere en golfbane blot 5 km væk.Det moderne hotel blev bygget i år 2000 og har i alt 168 værelser. Til faciliteterne hører en hyggelig bar, en klimatiseret restaurant med en dejlig udsigt over havnen. Der er konference- og opholdsrum, en offentlig internetcomputer, ligesom der også tilbydes vaskeservice.Alle værelser er elegant og komfortabelt indrettede. De har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-TV, internetadgang, minibar, køleskab, klimaanlæg eller centralvarme, pengeskab samt altan eller terrasse.Der er på hotellet en indendørs swimmingpool, en stor pool med børneområde, whirlpool, solarium og fitness-studio.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgen- og aftensmad fra en buffet. Der er mulighed for at bestille halvpension.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringer
 • TRH Jardin del Mar

  For overnatninger fra 29/09/2019 til 03/10/2019

  Fra 740kr pr. nat

  TRH Jardin del Mar  3EST

  Santa Ponsa, Mallorca, Huguer des far - 1Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 104 Muligheder

  Hotellet er det ideelle feriested med sin dejlige beliggenhed med udsigt over Santa Ponsa bugten. Stranden og byens centrum ligger begge ca. 700 m fra hotellet. Der er blot 10 minutters gang til diverse barer, restauranter og caféer. 300 m væk ligger der et lille indkøbscenter. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 150 m fra hotellet og blot 2000 m væk ligger der en golfbane.Hotellet er bygget i 1979 og blev renoveret i år 2000. Det har i alt 199 hotellejligheder fordelt på sine 2 bygninger. Det har ydermere en veludstyret foyer med døgnåben reception, pengeskabe, 2 elevatorer og en vekselbørs. Der står endvidere en TV-stue og en klimatisert restaurant med et ikke-ryger område og børnestole til rådighed. Gæsterne kan yderligere benytte sig af hotellets internetcomputer, vaskeservice samt den medicinske service. Der er mulighed for at leje cykler og for de mindste gæster er der en legeplads.Lejlighederne er indrettet med bad/brusebad, satellit-/kabel-TV, tekøkken, køleskab, klimaanlæg eller radiatorer og pengeskab. Herudover er der også et opholdsrum og en altan eller en terrasse. Rengøring udføres 5 gange i ugen (ikke opvask).Der står en indendørs swimmingpool (sæsonafhængige åbningstider), et poolområde med bar, parasoller og liggestole til rådighed. Mod betaling kan man endvidere benytte saunaen eller tage imod et af massagetilbudene. Yderligere sports- og wellnesstilbud er vandaerobic, solarium, sejling, bordtennis og beach-Volleyball. Om aftenen tilbydes der et afvekslende aktivitetsprogram.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Eksklusiv rabatEksklusiv rabat
 • Exagon Park

  For overnatninger fra 29/09/2019 til 03/10/2019

  Fra 777kr pr. nat

  Exagon Park  4EST

  Ca'n Picafort, Mallorca, Ronda de la pleta - 46Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og er omgivet af en pinjeskov i nærheden af Albuferas naturreservat. Ca. 500 m væk finder man talrige indkøbsmuligheder samt diverse restauranter, barer og klubber. Der ligger desuden et stoppested direkte ved hotellet. Son Baulós strand ligger 250 m fra hotellet.Hotellets 4-etagers hovedbygning rummer i alt 285 værelser, heraf 5 enkelt- og 271 dobbeltværelser samt 9 suiter. Hotellet ligger i en have, der strækker sig over hele 35.000 m2. Den klimatiserede bygning råder over en foyer med en døgnåben reception, vekselbørs, 3 elevatorer samt en frisør. Der er desuden et par forretninger, to barer, et diskotek, en læsesal, en lille spillehal, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med ikke-ryger-område og børnestole. Herudover er der et konferencerum med plads til op til 150 personer og en internetadgang (WLAN). Personbiler kan parkeres på hotellets egen parkeringsplads, ligesom der også er en cykelkælder. Der er endvidere mulighed for at leje cykler. De mindste gæster kan boltre sig på legepladsen eller blive passet i miniklubben. Naturligvis er der vaskeservice, ligesom der også tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Derudover er de flisebelagte og udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg, centralvarme, altan eller terrasse og safeboks (mod betaling). Suiterne har derudover en ekstra stue og minibar/køleskab ligesom der også ligger badekåber klar til gæsterne.

  Særlige rabat 15 %Særlige rabat 15 %
 • Hesperia Ciudad de Mallorca

  For overnatninger fra 29/09/2019 til 03/10/2019

  Fra 725kr pr. nat

  Hesperia Ciudad de Mallorca  4EST

  Palma bycentrum, Mallorca, Carrer de francesc vidal i sureda - 24Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder

  Til havnen, Paseo Maritimo og til Belver Slottet er der blot få minutters gang. Umiddelbart i nærheden finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Til den herlige sandstrand er der ca. 3 km, mens der er 10 km til lufthavnen.Hotellet blev bygget i 1962 og blev komplet renoveret i 2005. Det består af en hoved- og en sidebygning på hver 2 etager og har i alt 62 værelser, heraf 5 enkelt- og 54 doppeltværelser samt 3 suiter. Det kan tilbyde sine gæster et omfattende 20000 m² have- og poollandskab med en møbleret solterrasse, en veludstyret foyer med elevatorer og en døgnåben reception. Hertil kommer en teatersal, en café, en hyggelig bar, en pub og en klimatiseret a la carte restaurant med separat ikke-ryger afdeling. For forretningsfolk står der konferencerum samt offentlig internetadgang til rådighed. Som yderligere service kan gæsterne benytte sig af hotellets room- og vaskeservice. Der er tillige mulighed for at parkere.Alle værelser er moderne indrettet og har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, egen internetadgang, minibar, doppeltseng, pengeskab samt centralvarme.-orgenmaden serveres som buffet.

  Eksklusiv rabatEksklusiv rabat
 • Marins Cala Nau

  For overnatninger fra 29/09/2019 til 03/10/2019

  Fra 882kr pr. nat

  Marins Cala Nau  APTH4

  Cala Millor, Mallorca, Carrer estanyol - 7Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Det hyggelige lejlighedshotel ligger ikke langt fra centrum af Cala Millor. Lige i nærheden finder man et væld af indkøbsmuligheder, barer, restauranter og diskoteker. Til fods kommer man endvidere hurtigt til en forbindelse med offentlig transport. Stranden ligger kun ca. 100 m fra hotellet.Lejlighedshotellet hører til i middelklassen og råder over i alt 100 boligenheder fordelt på 6 etager. Derudover har det en ca. 700 m² stor have. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception og elevator samt en bar, en tv-stue, et spillerum og en klimatiseret restaurant. Hotellet har endvidere en offentlig internetterminal og en legeplads. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice.De hyggeligt indrettede studios og lejligheder råder over eget badeværelse med hårtørrer, kombineret stue/soveværelse samt et tekøkken med køleskab/minibar. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, altan eller terrasse, klimaanlæg og safeboks (mod betaling). I lejlighederne er der endvidere et separat soveværelse. Rengøring ved afrejse er indeholdt i prisen.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin samt en solterrasse med parasoller og liggestole. Herudover har hotellet en whirlpool. Sportsbegejstrede har mulighed for at spille tennis og bordtennis. Prikken over i'et er et afvekslende og underholdende aktivitetsprogram.

  Eksklusiv rabatEksklusiv rabat
 • UR Palacio Avenida (adult-only)

  For overnatninger fra 29/09/2019 til 03/10/2019

  Fra 955kr pr. nat

  UR Palacio Avenida (adult-only)  4EST

  Palma bycentrum, Mallorca, Carrer del marques de la fontsanta - 2Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 48 Muligheder

  Dette dejlige hotel, der er designet udelukkende til voksne, er i Palma. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 7. 0 kilometer fra hotellet . Ikke langt borte finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 3. 5 kilometer fra hotellet . Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Hotellet er indenfor 1000 meters gåafstand fra havnen. Der er i alt 68 gæsteværelser på UR Palacio Avenida (adult-only). Der er Wi-Fi på hele hotellet. Boligen har 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge på dette sted. Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom. Der er parkeringsplads ved UR Palacio Avenida (adult-only). Ejendommens forretningsfaciliteter er velegnede til alle typer forretningsevents, seminarer, møder eller konferencer. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Eksklusiv rabatEksklusiv rabat

Ændre

 
Antal værelser
Værelse 1
Værelse 2
Værelse 3
Værelse 4
Værelse 5