Book dit hotel nu hos Hotelopia

Book dit hotel nu hos Hotelopia

Det er tid til sol, strand og sjov!

Mallorca er et rejsemål som kan nydes hele året. Om sommeren tilbyder strandene muligheden for at dykke, sejle og nyde kystområderne, mens efteråret og vinteren i bjergene og skovene tilbyder fremragende områder til vandreture og trekking. Mallorca ventrer på dig!

 • Playa Ferrera

  For overnatninger fra 01/05/2019 til 05/05/2019

  Fra 269kr pr. nat

  Playa Ferrera  APTH4

  Cala d'Or, Mallorca, Carrer d'es forn - 27Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder

  Dette lejlighedshotel hører til i den øvre middelklasse og ligger på en skråning ned til en lille bugt. Der er ca. 1,2 km til Cala d'Ors turistcentrum. 100 meter væk ligger der en sandstrand. I de umiddelbare omgivelser er der mulighed for at købe ind (omkring 200 m) ligesom man her også finder flere restauranter.Feriecentret er bygget som en landsby og består af flere beboelsesbygninger, som er omgivet af grønne område eller en have. Bygningerne adskilles delvist af tilkørselsvejene. I hovedbygningen finder man en foyer med en døgnåben reception, opholdsrum, en klimatiseret ikke-ryger restaurant med udendørs terasse samt en bar. Endvidere kan hotellet tilbyde et supermarked, en offentlig internetcomputer (benyttelse mod betaling), legeplads, bil- og cykeludlejning, medicinsk service samt vaskeservice.Komplekset råder over flere store svømmebassiner med separate områder for børn (ideelt for familier), møblerede solterasser og en snackbar. Mod betaling kan man tage dykkerkurser på hotellets dykkerskole, leje cykler, gå i sauna, eller spille billard eller Boccia.Gæsterne kan sammensætte såvel deres morgenmad som deres aftensmad fra hotellets buffet.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • BelleVue Club

  For overnatninger fra 01/05/2019 til 05/05/2019

  Fra 282kr pr. nat

  BelleVue Club  3EST

  Alcudia Havn, Mallorca, Avinguda de pere mas i reus - 21Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 224 Muligheder

  Denne populære ferieklub, der er beliggende i den nordøstlige ende af den solbeskinnede Middelhavsø Mallorca, ligger på et dejligt sted ved søen, blot nogle få skridt fra den fine sandstrand, Puerto de Alcúdia i Alcúdia-bugten. En lang række forskellige restauranter, barer og butikker findes i nærheden af hotellet, Alcúdias bymidte med den romerske arkitektur og udgravninger er inden for nem rækkevidde.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringer
 • Elegance Vista Blava

  For overnatninger fra 02/05/2019 til 06/05/2019

  Fra 293kr pr. nat

  Elegance Vista Blava  3EST

  Cala Millor, Mallorca, Carrer de ses planes - 8Kort
  2,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Dette charmerende hotel putter sig i Cala Millor på østspidsen af den pragtfulde ø Mallorca. Gæsterne befinder sig i gåafstand fra en tilsyneladende endeløs sandstrand og med nem adgang til alt, hvad dette livlige sted kan tilbyde: En række spisemuligheder, interessante steder og et livligt natteliv. Ejendommen er perfekt beliggende nær landevejen, der forbinder Cala Millor med andre dele af øen, og udgør en god base for gæster, der ønsker at udforske lokale traditioner og den rige historiske arv. Stamgæster vil blive imponeret af hotelles komfort og fremragende service. Gæsteværelserne er smagfuldt indrettet og har udsigt over den det glimtende svømmebassin og svajende palmetræer. Gæsterne kan vælge at spise lokale og internationale specialiteter i hotellets restaurant med buffet-stil. De yngste kan glæde sig over muligheden for at være med til hotellets underholdning, mens de voksne kan få et forfriskende bad i det udendørs svømmebassin.

 • TRH Jardin del Mar

  For overnatninger fra 22/04/2019 til 26/04/2019

  Fra 298kr pr. nat

  TRH Jardin del Mar  3EST

  Santa Ponsa, Mallorca, Huguer des far - 1Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 100 Muligheder

  Hotellet er det ideelle feriested med sin dejlige beliggenhed med udsigt over Santa Ponsa bugten. Stranden og byens centrum ligger begge ca. 700 m fra hotellet. Der er blot 10 minutters gang til diverse barer, restauranter og caféer. 300 m væk ligger der et lille indkøbscenter. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 150 m fra hotellet og blot 2000 m væk ligger der en golfbane.Hotellet er bygget i 1979 og blev renoveret i år 2000. Det har i alt 199 hotellejligheder fordelt på sine 2 bygninger. Det har ydermere en veludstyret foyer med døgnåben reception, pengeskabe, 2 elevatorer og en vekselbørs. Der står endvidere en TV-stue og en klimatisert restaurant med et ikke-ryger område og børnestole til rådighed. Gæsterne kan yderligere benytte sig af hotellets internetcomputer, vaskeservice samt den medicinske service. Der er mulighed for at leje cykler og for de mindste gæster er der en legeplads.Lejlighederne er indrettet med bad/brusebad, satellit-/kabel-TV, tekøkken, køleskab, klimaanlæg eller radiatorer og pengeskab. Herudover er der også et opholdsrum og en altan eller en terrasse. Rengøring udføres 5 gange i ugen (ikke opvask).Der står en indendørs swimmingpool (sæsonafhængige åbningstider), et poolområde med bar, parasoller og liggestole til rådighed. Mod betaling kan man endvidere benytte saunaen eller tage imod et af massagetilbudene. Yderligere sports- og wellnesstilbud er vandaerobic, solarium, sejling, bordtennis og beach-Volleyball. Om aftenen tilbydes der et afvekslende aktivitetsprogram.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

 • Apartamentos Globales Verdemar

  For overnatninger fra 30/04/2019 til 04/05/2019

  Fra 308kr pr. nat

  Apartamentos Globales Verdemar  3LL

  Santa Ponsa, Mallorca, Ramon de moncada - 14Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Denne komfortable lejlighed, som kan findes i Santa Ponsa, er en fantastisk mulighed for familier. Med sin placering indenfor 100 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Besøgende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 0 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 50 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 400 meter fra ejendommen. I alt 197 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Apartamentos Globales Verdemar. Denne feriebolig blev moderniseret i 2015. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Denne ejendom har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de rejsendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Hvis rejsende beder om det, kan de få en børneseng i deres værelse. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Gæster er velkomne i den miljøbevidste ejendom. Dette sted har en række middagsoplevelser. Stedets underholdning blev designet til at more alle typer rejsende. Besøgende vil værdsætte sportsaktiviteterne der udbydes i denne feriebolig. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringer
 • Palmanova Suites by TRH

  For overnatninger fra 05/05/2019 til 09/05/2019

  Fra 323kr pr. nat

  Palmanova Suites by TRH  4EST

  Palmanova, Mallorca, Carrer martin ros garcia - 15Kort
   

  Det centralt beliggende middelklassehotel kan tilbyde en direkte forbindelse med offentlig transport. Til fods kommer man nemt til stranden, ca. 600 m væk ligger ferieområdet Palma Nova, mens der er ca. 20 km til lufthavnen, Palma de Mallorca.Hotellet blev bygget i 1986 og renoveret i år 2000 og det råder over i alt 628 værelser, heraf 211 hotellejligheder. Bygningen råder over en bar/pub og en restaurant. Endvidere kan hotellet tilbyde vaskeservice.De attraktivt indrettede lejligheder råder over bad/WC og har endvidere telefon, satellit-/kabel-TV samt pengeskab. Herudover er alle værelser indrettet med altan eller terrasse.Hotellet kan tilbyde sine gæster en indendørs swimmingpool og en ferskvandspool. Til husets faciliteter hører ydermere sauna og solarium (begge mod betaling). For de sportsinteresserede tilbydes mod betaling endvidere tennis. Der er endvidere mulighed for at spille på golfbanen ca. 3 kilometer væk (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

 • Blue Sea Club Martha’s

  For overnatninger fra 28/04/2019 til 02/05/2019

  Fra 352kr pr. nat

  Blue Sea Club Martha’s  4EST

  Cala d'Or, Mallorca, Carrer d'es parc de la mar - 6Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 59 Muligheder

  Det moderne familiekompleks ligger i centrum af Cala d'Or. Der er god forbindelse fra hotellet med et særligt minitog, som kører lige i nærheden af hotellet. Der er endvidere ca. 350 m til stranden.Det 850 m2 store lejlighedskompleks er bygget i år 2003 og råder over en 3-etagers hovedbygning med i alt 279 boligenheder. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception, et cafeteria, en bar, et diskotek, en tv-stue og en legeplads. Derudover er der en indbydende restaurant. Naturligvis er der vaskeservice.Anlæggets studios og lejligheder indeholder kombineret stue/soveværelse og badeværelse med brusekabine, badekar, WC og hårtørrer. Desuden er de udstyret med klimaanlæg, telefon, safeboks samt altan eller terrasse. Ydermere kan man mod forespørgsel leje satellit-/kabel-tv. Lejlighederne råder derudover over et separat soveværelse.På de udendørs arealer finder man et vidunderligt haveanlæg med to swimmingpools, en solterrasse samt en græsplæne med liggestole og parasoller. I poolbaren kan man købe forfriskninger og små retter mad. Til de mindste gæster er der desuden en separat swimmingpool. Herudover er der også mulighed for at spille bordtennis, tennis og billard. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt aktivitetsprogram, der sørger for underholdning og afveksling.

  Special OfferSpecial Offer
 • Hotel Ipanema Beach

  For overnatninger fra 01/05/2019 til 05/05/2019

  Fra 358kr pr. nat

  Hotel Ipanema Beach  3EST

  El Arenal, Mallorca, Calle antonio maria alcover - 8Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder

  Med sine omgivelser med bevoksning og den grønne Son Veri-skov, tilbyder dette storslåede hotel kvalitetsovernatning på et strandresort. Med sin beliggenhed indenfor 16,5 km fra Palma bymidte, er ejendommen den perfekte base til en ferie med sjove oplevelser. Det ligger også indenfor gåafstand til den smukke og tilsyneladende endeløse sandstrand samt tæt på det pulserende natteliv, spisemuligheder og underholdningssteder. Besøgende vil blive fortryllede af det smukke, moderne design og den varme gæstfrihed. Værelserne er smagfuldt indrettede og giver et fredfyldt sted til total afslapning efter en lang dag med ture på øen. Hotellets restaurant indbyder besøgende til at starte dagen med en lækker og varieret morgenmadsbuffet, hvor man kan få lokale og internationale retter. Man kan få en kop kaffe eller et udvalg af drikkevarer i den hyggelige bar, mens den udendørs swimmingpool er en perfekt mulighed for at friske sig selv op på varme dage.

  Eksklusiv rabatEksklusiv rabat
 • Amazonas

  For overnatninger fra 06/05/2019 til 10/05/2019

  Fra 400kr pr. nat

  Amazonas  3EST

  El Arenal, Mallorca, Carrer sant bartomeu - 4Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Hotellet ligger midt i et turistområde kun ca. 200 m fra stranden. I de umiddelbare omgivelser finder man utallige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker samt en forbindelse med offentlig transport.Hotellet er bygget i 1970 og blev renoveret i 1996. Hovedbygningen på fem etager og sidebygningen på 3 etager indeholder i alt 157 værelser, heraf 15 enkelt- og 142 dobbeltværelser. I hotellets foyer er receptionen åben for ekspedition alle døgnets 24 timer, ligesom der er safebokse, vekselbørs og elevatorer. Til hotellets faciliteter hører desuden en café, en bar, en teatersal, en tv-stue, en klimatiseret restaurant med børnestole og ikke-ryger område samt en internetterminal. Herudover er der også vaskeservice, ligesom de mindste gæster kan blive passet i miniklubben.De tiltalende værelser er udstyret med eget badeværelse samt telefon, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse. Derudover er de flisebelagte.På de udendørs arealer finder man en pool med separat børnebassin, en solterrasse med liggestole og parasoller samt en pool/snackbar. Desuden er der et væld af vandsportsaktiviteter på stranden (mod betaling)Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Der er desuden mulighed for at bestille All-Inclusive.

 • Club del Sol Aparthotel

  For overnatninger fra 06/05/2019 til 10/05/2019

  Fra 505kr pr. nat

  Club del Sol Aparthotel  APTH4

  Puerto Pollensa, Mallorca, Carretera puerto pollensa - alcudia - km. 62.3Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Dette komfortable lejligheds-hotel, som kan findes i Puerto Pollensa, er en fantastisk mulighed for familier. Den nærmeste strand ligger indenfor 90 meter fra stedet. Lokaliteten har 169 indbydende gæsteværelser. Denne feriebolig blev moderniseret i 2017. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan rejsende drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Der er ikke 24 timers åben reception. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr. Denne bolig er miljøbevidst. Alle gæster der bor på ejendommen, kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Hvis der er brug for forkælelse, kan de besøgende drage fordel af de sundhedsfaciliteter, der tilbydes. Boligen tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

 • Som Sauló

  For overnatninger fra 22/04/2019 til 26/04/2019

  Fra 511kr pr. nat

  Som Sauló  3EST

  Ca'n Pastilla, Mallorca, Avenida bartomeu riutort - 51Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Det hyggelige hotel ligger i Playa de Palmas rekreative område Ca'n Pastilla. Det ligger lige ned til den fine sandstrand. Der er ca. 5 km til bymidten og til Palma. Desuden er der et stoppested ca. 100 m fra hotellet, hvorfra man kan tage bussen til Palma. Her finder man talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Umiddelbart i nærheden af hotellet finder man endvidere diverse restauranter og barer.Strandhotellet er på 5 etager og råder over i alt 39 værelser, heraf 3 enkelt- og 36 dobbeltværelser. Foyeren rummer en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt garderobe og elevator. Desuden er der en tv-stue, ligesom der naturligvis er internetadgang. Hotellet har endvidere en hyggelig café, en bar og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Desuden tilbydes der vaskeservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.Værelserne er smagfuldt indrettet og råder over eget badeværelse. Herudover er de udstyret med telefon og centralvarme.Hotellets gæster har mulighed for at spille billard, minigolf og tennis, ligesom hotellet har et sæsonafhængigt og underholdende aktivitetsprogram. På stranden kan man dyrke forskellige vandsportsgrene som f.eks. dykning, windsurfing og sejlads, ligesom man også kan leje vandcykler. På stranden står der ligeledes liggestole og parasoller til rådighed for hotellets gæster.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringer
 • Globales Samoa

  For overnatninger fra 01/05/2019 til 05/05/2019

  Fra 531kr pr. nat

  Globales Samoa  3EST

  Calas de Mallorca, Mallorca, Carrer formentor - S/NKort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder

  Dette strand-hotel ligger på den østlige del af Mallorca i nærheden af de mallorcanske bugter ved Manacors kyst, mellem strandene Cala Domingos og Cala Antena. I de nære omgivelser vil gæsterne finde uspolerede strande og krystalklart vand. Palma de Mallorca lufthavn ligger ca. 70 km væk.Det klimatiserede strand-hotel blev renoveret i 2002, egner sig perfekt til familier og rummer i alt 331 værelser. Hovedbygningen er på 8 etager, mens der ligger 3 andre bygninger omkring haven på hver 3 etager. Af faciliteter er der foyer med døgnåben reception, elevator, garderobe, aviskiosk, safeboks og en vekselbørs. Endvidere er der mulighed for at foretage check-out 24 timer i døgnet. Der tilbydes også en café, en buffetrestaurant, en bar og kombineret spillelokale/fjernsynsstue, ligesom gæsterne mod betaling kan bestille vasketøjsservice. Ydermere er der mulighed for at leje cykler eller sende de yngste på legepladsen og i miniklubben.Værelserne er udstyret med dobbeltsenge og eget badeværelse med brusebad og badekar. Herudover er værelserne udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv og terrasse. Hertil kommer regulerbart klimaanlæg mod betaling.Ved terrassen finder man 2 swimmingpools, én for voksne og én for børn, samt en udendørs kiosk. Herudover er der en golfbane og en udendørs sportsbane samt mulighed for at spille minigolf, tennis, bordtennis, basketball, håndbold, beachvolley, pool og petanque eller sejle på vandcykler og dyrke vandaerobic. Gæsterne kan også tage på cykelture, ligesom står liggestole og parasoller klar til brug på hotellet og til leje på stranden. Endelig arrangeres der tilmed et underholdningsprogram for børn og voksne.På hotellet kan gæsterne reservere ophold med alt inklusive, herunder morgenmad, frokost og aftensmad som buffeter.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringer
 • Palia Hotel Dolce Farniente

  For overnatninger fra 01/05/2019 til 05/05/2019

  Fra 583kr pr. nat

  Palia Hotel Dolce Farniente  3EST

  Cala d'Or, Mallorca, Cala egos - S/NKort
   

  Det indbydende hotel ligger på det sydøstlige Mallorca ca. 3 km fra byen Cala d'Or og få meter fra stranden. Herudover er der en forbindelse med offentlig transport et par minutters gang fra hotellet (50 m). Til lufthavnen er der ca. 53 km.Anlægget er bygget i stil med en middelhavslandsby og ligger i en ca. 2 hektar stor park. Det råder over i alt 280 dobbeltværelser, som er fordelt på flere bygninger på højest 3 etager. Herudover er der en foyer med døgnåben reception, bar og spisesal. Hertil kommer en miniklub for hotellets mindste gæster. Naturligvis er der også mulighed for at vaske (vaskemaskine og tørretumbler mod betaling).De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse, safeboks (mod betaling), telefon, satellit-/kabel-tv og altan eller en terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool, et børnebassin samt en solterrasse med parasoller og liggestole. Herudover tilbydes der tennis, bordtennis og boccia. Den nærmeste golfbane ligger ca. 5 km fra hotellet. Prikken over i'et er et underholdende aktivitetsprogram.

 • Catalonia Majorica

  For overnatninger fra 22/04/2019 til 26/04/2019

  Fra 593kr pr. nat

  Catalonia Majorica  4EST

  Palma bycentrum, Mallorca, Carrer de la garita - 3Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 108 Muligheder

  Det attraktive luksushotel ligger vidunderligt ovenfor Palmas bugt. Det ligger roligt men alligevel tæt på bymidten med dens fritids- og indkøbscenter Puerto Pí, Club de Mar og Joan Míro stiftelsen. Havnen og Palmas natteliv på Plaza Gomilla ligger få minutters gang fra hotellet. Der er yderligere en golfbane blot 5 km væk.Det moderne hotel blev bygget i år 2000 og har i alt 168 værelser. Til faciliteterne hører en hyggelig bar, en klimatiseret restaurant med en dejlig udsigt over havnen. Der er konference- og opholdsrum, en offentlig internetcomputer, ligesom der også tilbydes vaskeservice.Alle værelser er elegant og komfortabelt indrettede. De har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-TV, internetadgang, minibar, køleskab, klimaanlæg eller centralvarme, pengeskab samt altan eller terrasse.Der er på hotellet en indendørs swimmingpool, en stor pool med børneområde, whirlpool, solarium og fitness-studio.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgen- og aftensmad fra en buffet. Der er mulighed for at bestille halvpension.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringer
 • Globales America

  For overnatninger fra 01/05/2019 til 05/05/2019

  Fra 645kr pr. nat

  Globales America  4EST

  Calas de Mallorca, Mallorca, carrer formentor - S/NKort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Det imponerende strandhotel ligger på et klippefremspring kun 100 m fra en sandbugt. Ca. 150 m fra hotellet finder man bymidten, hvor der er et utal af indkøbsmuligheder samt diverse restauranter og barer. Lige foran hotellet afgår der offentlige transportmidler.Det klimatiserede hotel er bygget i 1978 og renoveret i 1995. Det er på 8 etager med i alt 344 værelser, heraf 23 enkelt- og 321 dobbeltværelser. Der er desuden en foyer med en døgnåben reception samt 4 elevatorer. Endvidere rummer bygningen en café, en bar, et pizzaria, en barbecue og en klimatiseret restaurant. Naturligvis er der også en parkeringsplads. Børnene kan blive passet i miniklubben (4-12 år), ligesom der også er en legeplads. Til hotellet hører en smuk, 800 m² stor have.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse. Herudover er de udstyret med telefon, satellit/kabel-tv, klimaanlæg, safeboks og altan.Hotellet råder over to swimmingpools med børnebassin samt liggestole og parasoller. Desuden er der et solarium. For de sportsbegejstrede er der mulighed for at spille tennis, bordtennis, basketball, beachvolley, billard (mod betaling) og badminton, ligesom der er aerobic, bueskydning, mountainbiking, bowling og gymnastik. På den dejlige strand står der endvidere liggestole og parasoller til rådighed for hotellets gæster.

Ændre

 
Antal værelser
Værelse 1
Værelse 2
Værelse 3
Værelse 4
Værelse 5