Book dit hotel nu hos Hotelopia

Book dit hotel nu hos Hotelopia

Det er tid til sol, strand og sjov!

Mallorca er et rejsemål som kan nydes hele året. Om sommeren tilbyder strandene muligheden for at dykke, sejle og nyde kystområderne, mens efteråret og vinteren i bjergene og skovene tilbyder fremragende områder til vandreture og trekking. Mallorca ventrer på dig!

 • UR Palacio Avenida

  For overnatninger fra 06/01/2019 til 10/01/2019

  Fra 568kr pr. nat

  UR Palacio Avenida  4EST

  Palma bycentrum, Mallorca, Carrer del marques de la fontsanta - 2Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 44 Muligheder

  Dette dejlige hotel kun for voksne, er placeret i Palma. Ferieboligen putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 7. 0 kilometer fra hotellet . Ikke langt borte finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 3. 5 kilometer fra ferieboligen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Stedet er indenfor 1000 meters gåafstand fra havnen. Ferieboligen kan tilbyde i alt 68 soveværelser. UR Palacio Avenida tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Desværre er der ingen værelser, hvor alle gæster der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted. Besøgende der kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. UR Palacio Avenida har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Eksklusiv rabatEksklusiv rabat
 • Catalonia Majorica

  For overnatninger fra 06/01/2019 til 10/01/2019

  Fra 585kr pr. nat

  Catalonia Majorica  4EST

  Palma bycentrum, Mallorca, Carrer de la garita - 3Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 107 Muligheder

  Det attraktive luksushotel ligger vidunderligt ovenfor Palmas bugt. Det ligger roligt men alligevel tæt på bymidten med dens fritids- og indkøbscenter Puerto Pí, Club de Mar og Joan Míro stiftelsen. Havnen og Palmas natteliv på Plaza Gomilla ligger få minutters gang fra hotellet. Der er yderligere en golfbane blot 5 km væk.Det moderne hotel blev bygget i år 2000 og har i alt 168 værelser. Til faciliteterne hører en hyggelig bar, en klimatiseret restaurant med en dejlig udsigt over havnen. Der er konference- og opholdsrum, en offentlig internetcomputer, ligesom der også tilbydes vaskeservice.Alle værelser er elegant og komfortabelt indrettede. De har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-TV, internetadgang, minibar, køleskab, klimaanlæg eller centralvarme, pengeskab samt altan eller terrasse.Der er på hotellet en indendørs swimmingpool, en stor pool med børneområde, whirlpool, solarium og fitness-studio.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgen- og aftensmad fra en buffet. Der er mulighed for at bestille halvpension.

 • Armadams

  For overnatninger fra 07/01/2019 til 11/01/2019

  Fra 721kr pr. nat

  Armadams  4EST

  Palma bycentrum, Mallorca, Carrer del marques de la senia - 34Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder

  Byhotellet ligger i en parallelgade til Paseo Maritimo i bydelen Armadams. Blot 200 m væk finder man en dejlig lystbådehavn. Der er desuden kun ca. 3 km til stranden i Illeta. Der afgår endvidere offentlige transportmidler kun ca. 50 m væk. Ca. 10 kilometer væk ligger lufthavnen, mens der er 5 km til en golfbane. Inden for en radius af 300-1500 m finder man et stort udbud af indkøbsmuligheder, barer, restauranter, klubber og diskoteker.Hotellet er bygget i 1945 og blev renoveret i år 2000. Det råder over 7 etager med i alt 80 værelser. Hotellet har en døgnåben reception med vekselbørs samt en elevator. Bygningen rummer desuden en fjernsynsstue, et legerum til de mindste gæster og en klimatiseret restaurant med børnestole. Herudover har hotellet også et konferencerum, en garage og en parkeringsplads, ligesom der er mulighed for at gå på Internettet, bestille roomservice og vasketøjsservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar, dobbeltseng, flisegulv, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs pool - sidstnævnte med liggestole og parasoller. Herudover har hotellet en whirlpool, en sauna, et solarium, et dampbad og et fitnessstudie, ligesom der er mulighed for at få massage.orgenmaden serveres som buffet. Herudover er der mulighed for at bestille halvpension (menu).

 • HM Balanguera

  For overnatninger fra 05/01/2019 til 09/01/2019

  Fra 777kr pr. nat

  HM Balanguera  4EST

  Palma bycentrum, Mallorca, Carrer de la balanguera - 37Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Dette dejlige hotel kan findes i Palma. Med sin placering indenfor 100 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Besøgende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 22. 1 kilometer fra hotellet . Ferieboligen ligger 1. 6 kilometer fra de vigtigste offentlige transportmidler. Hotellet ligger indenfor 3. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 5 kilometer. Det samlede antal gæsteværelser er 40. Opførelsesåret for denne ejendom daterer sig tilbage til 2012. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Hvis gæsterne beder om det, kan de få en børneseng i deres soveværelse. Med henblik på de besøgendes specialbehov har HM Balanguera nogle gæsteværelser med kørestolsadgang. Rejsende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Stedet har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

 • Brick Hotel

  For overnatninger fra 21/12/2018 til 25/12/2018

  Fra 830kr pr. nat

  Brick Hotel  3EST

  Palma bycentrum, Mallorca, Forn den vila - 3Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette dejlige hotel er kun for voksne og ligger i Palma. Med en beliggenhed lige i bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 7. 0 kilometer fra hotellet . Indenfor 60 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Hotellet ligger indenfor 400 meter fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 5 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 5. 0 kilometer fra havnen. Dette hyggelige hotel garanterer et stille ophold med sine kun 11 gæsteværelser. Brick Hotel undergik en renovering i 2016. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle de der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Desværre er der ingen værelser, hvor alle der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. For at imødekomme de særlige behov fra gæster, har dette handicapvenlige sted en række gæsteværelser med kørestolsadgang. Små kæledyr må bo på hotellet. For ekstra bekvemmelighed kan gæsterne måske bruge garagefaciliteterne. En fantastisk række indendørs og udendørs aktiviteter er til rådighed i denne feriebolig. Rejsende kan vælge blandt et bredt udvalg af smagfulde retter, der serveres på hotellet. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

 • Hotel M HOUSE

  For overnatninger fra 06/01/2019 til 10/01/2019

  Fra 842kr pr. nat

  Hotel M HOUSE  4EST

  Palma bycentrum, Mallorca, Can macanet - 1 AKort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 42 Muligheder

  Hotellet ligger lige i centrum af Palma de Mallorca kun få meter fra byens vigtigste gader og pladser, herunder gågaderne Sant Miquel, Olms, Ramblas, Plaza de Cort, Plaza Mayor og Plaza España samt øens indkøbscenter og katedralen. Fra dette hotel kan man let besøge alle Mallorcas attraktioner såsom øvrige sandstrande, storslåede golfbaner, bjerglandsbyer og andre områder med turistattraktioner. Den internationale lufthavn Palma de Mallorca ligger ca. 10 km fra hotellet.Det klimatiserede hotel åbnede i 2006 og har fordelt på 2 etager i alt 33 værelser. Til faciliteterne hører desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks og samt konfernceindretninger. Fra de komfortable, hyggelige og meget lyse værelser er der udsigt over den gamle bydel. Hertil kommer at vinduerne er store med typiske mallorcanske vindueskarme i træ. Værelserne råder alle over eget badeværelse med hårtørrer og brusebad. Værelserne er endvidere udstyret med telefon, internetadgang med bredbånd, klimaanlæg (regulerbart), radiator (centralt reguleret), safeboks. Herudover er der i suiterne ekstra forsamlingslokaler og to hvilerum med terrasse.

  Rabat ved længere opholdRabat ved længere opholdEksklusiv rabatEksklusiv rabat
 • HM Jaime III

  For overnatninger fra 08/01/2019 til 12/01/2019

  Fra 917kr pr. nat

  HM Jaime III  4EST

  Palma bycentrum, Mallorca, Passeig de mallorca - 14BKort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder

  Det hotel har en ideel beliggenhed i centrum af Palma. Der afgår offentlige transportmidler lige ved hotellet. Godt 1 km væk ligger den lange sandstrand og den livlige promenade, hvor man finder utallige barer, restauranter og diskoteker.Hotellet råder over i alt 88 dobbeltværelser og kan tilbyde sine gæster faciliteter såsom en hyggelig bar,og en klimatiseret restaurant. Ydermere kan man benytte internetterminalen samt bestille vaskeservice.De smagfuldt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, stereoanlæg, egen internetadgang, centralvarme og safeboks (mod betaling). Nogle af værelserne har endda en altan.Gæsterne kan benytte hotellets spa. Desuden er der mulighed for at slappe af i jacuzzien, i saunaen og i det tyrkiske bad samt få hydromassage.orgenmaden serveres som buffet.

 • Valparaiso Palace & Spa

  For overnatninger fra 02/01/2019 til 06/01/2019

  Fra 1.635kr pr. nat

  Valparaiso Palace & Spa  5EST

  Palma bycentrum, Mallorca, Francisco vidal sureda - 23Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Det luksuriøse by- og kurhotel ligger oven over bugten i Palma. Man kan sagtens gå til havet og stranden. Ca. 2 km væk finder man et væld af restauranter og barer samt et diskotek. Der afgår ligeledes offentlige transportmidler lige i nærheden. Til bymidten er der ca. 3 km. I omgivelserne finder man også seks 18-hullers golfbaner (ca. 3-20 km). Det fuldt klimatiserede hotel er bygget i 1974 og blev renoveret i 1996. Det har fordelt på 9 etager i alt 174 værelser, heraf 6 enkeltværelser og 156 dobbeltværelser samt 18 suiter.Alle værelser er blevet renoveret i 2012. I foyeren finder man en døgnåben reception med safebokse, vekselbørs og garderobe samt tre elevatorer. Herudover rummer bygningen en klimatiseret à la carte restaurant, en café, en frisørsalon, en bar, et spillelokale og en fjernsynsstue. Desuden har hotellet et konferencerum, ligesom der er mulighed for mod betaling at gå på Internettet (også trådløst). Gæsterne kan naturligvis bestille roomservice og vasketøjsservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom og leje cykler. Hotellet har tilmed en parkeringsplads og en garage samt en solterrasse. Til hotellet hører der også en storslået, vidunderlig have.De eksklusive og klimatiserede værelser har et flisebelagt badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio og stereoanlæg. Derudover er de udstyret med minibar, internetadgang, køleskab, safeboks, væg-til-væg tæpper, centralvarme og altan eller terrasse.Hotellet råder over to swimmingpools med børnebassin, snackbar, liggestole med hynder og parasoller. Herudover er der en indendørs pool, en whirlpool, en sauna, et dampbad og et solarium (mod betaling), ligesom der er mulighed for at få massage og diverse andre wellnessbehandlinger. Hotellet har tilmed en kunstgræsbane og tre paddletennisbaner (projektørbelysning mod betaling) og et fitnessstudie, og hotellet har endda et sæsonafhængigt aktivitetsprogram.

Ændre

 
Antal værelser
Værelse 1
Værelse 2
Værelse 3
Værelse 4
Værelse 5