Book dit hotel nu hos Hotelopia

Book dit hotel nu hos Hotelopia

Det er tid til sol, strand og sjov!

Mallorca er et rejsemål som kan nydes hele året. Om sommeren tilbyder strandene muligheden for at dykke, sejle og nyde kystområderne, mens efteråret og vinteren i bjergene og skovene tilbyder fremragende områder til vandreture og trekking. Mallorca ventrer på dig!

 • Aptos. Club Sa Coma

  For overnatninger fra 11/07/2020 til 15/07/2020

  Fra 583kr pr. nat

  Aptos. Club Sa Coma  3LL

  Sa Coma, Mallorca, Carrer card - 9Kort
  2,4/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Det attraktive lejlighedskompleks ligger roligt i en sidegade. Der er kun 500 m til stranden, som kun er adskilt fra hotellet af den livlige hovedgade. Lige i nærheden finder man desuden talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Herudover er der et marked blot 250 m fra hotellet. Til Cala Millors spændende bymidte er der ca. 3 km. Det indbydende kompleks råder over i alt 52 boligenheder og kan tilbyde sine gæster et herligt pool- og havelandskab, en hyggelig foyer med vekselbørs og en døgnåben reception. De smagfuldt indrettede lejligheder har eget badeværelse, kombineret soveværelse/stue, et separat soveværelse, satellit-/kabel-tv, tekøkken og altan eller terrasse. På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, en snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Herudover er der mulighed for mod betaling at spille bordtennis og billard/snooker.

  Eksklusiv rabatEksklusiv rabat
 • Azuline Hotel Bahamas

  For overnatninger fra 05/07/2020 til 09/07/2020

  Fra 685kr pr. nat

  Azuline Hotel Bahamas  3EST

  El Arenal, Mallorca, Avda europa - S/NKort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Dette familievenlige hotel ligger 9 minutters gang fra Palma-strand, 7 minutters kørsel fra Palma Akvarium og 10 km fra lufthavnen. Det lokale vandland er kun et øjeblik fra hotellet, og der er 15 minutter med bil til Mallorcas hovedstad Palma, der er kendt for sin musik barer og klubber. Hotellet byder på komfortable og rummelige værelser med privat balkon eller terrasse samt andre praktiske faciliteter, herunder klimaanlæg, tv og badeværelse. Der er to swimmingpools på området samt yderligere to pools til børn og familier. Gæsterne kan slappe af i saunaen og boblebadet, eller på terrassen hvor der er liveshows om aftenen samt anden familievenlig underholdning.

  Eksklusiv rabatEksklusiv rabat
 • Playa Ferrera

  For overnatninger fra 26/08/2020 til 30/08/2020

  Fra 778kr pr. nat

  Playa Ferrera  APTH4

  Cala d'Or, Mallorca, Carrer d'es forn - 27Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder

  Dette lejlighedshotel hører til i den øvre middelklasse og ligger på en skråning ned til en lille bugt. Der er ca. 1,2 km til Cala d'Ors turistcentrum. 100 meter væk ligger der en sandstrand. I de umiddelbare omgivelser er der mulighed for at købe ind (omkring 200 m) ligesom man her også finder flere restauranter.Feriecentret er bygget som en landsby og består af flere beboelsesbygninger, som er omgivet af grønne område eller en have. Bygningerne adskilles delvist af tilkørselsvejene. I hovedbygningen finder man en foyer med en døgnåben reception, opholdsrum, en klimatiseret ikke-ryger restaurant med udendørs terasse samt en bar. Endvidere kan hotellet tilbyde et supermarked, en offentlig internetcomputer (benyttelse mod betaling), legeplads, bil- og cykeludlejning, medicinsk service samt vaskeservice.Komplekset råder over flere store svømmebassiner med separate områder for børn (ideelt for familier), møblerede solterasser og en snackbar. Mod betaling kan man tage dykkerkurser på hotellets dykkerskole, leje cykler, gå i sauna, eller spille billard eller Boccia.Gæsterne kan sammensætte såvel deres morgenmad som deres aftensmad fra hotellets buffet.

  Eksklusiv rabatEksklusiv rabat
 • Marins Cala Nau

  For overnatninger fra 24/08/2020 til 28/08/2020

  Fra 799kr pr. nat

  Marins Cala Nau  APTH4

  Cala Millor, Mallorca, Carrer estanyol - 7Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Dette lejlighedshotel ligger i centrum af Cala Millor et kort stykke fra indkøbssteder, barer, restauranter og natklubber. Der findes offentlig transport indenfor gåafstand, og der er kun 100 meter til den nærmeste strand. Lufthavnen er 70 km derfra. Hvert værelse har kombineret lounge- og soveværelse, amerikansk køkken samt en balkon eller terrasse. Gæsterne kan nyde solen i udendørsområdet, hvor der også findes en swimmingpool, en børnepool og en solterrasse med solsenge og parasoller. Dette etablissement har en have på 700 kvm., som gæsterne kan nyde. Det er også muligt at læne sig tilbage og slappe af i jacuzzien, og sportsmulighederne omfatter tennis og bordtennis.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabatEksklusiv rabatEksklusiv rabat
 • Azuline Palmanova Gardens

  For overnatninger fra 28/08/2020 til 01/09/2020

  Fra 951kr pr. nat

  Azuline Palmanova Gardens  3EST

  Palmanova, Mallorca, Costa llobera - 15Kort
   

  The two star Naves Blancas Hotel is situated in Palma Nova. Hotel facilities include a lift, bar, café, swimming pool with sun terrace and children's play area.All rooms have air conditioning, safety deposit box and telephone.

  Eksklusiv rabatEksklusiv rabat
 • Son Sant Jordi

  For overnatninger fra 05/07/2020 til 09/07/2020

  Fra 984kr pr. nat

  Son Sant Jordi  4EST

  Pollensa-Formentor, Mallorca, Carrer de sant jordi - 29Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette charmerende hotel ligger i Pollensa-Formentor. Indenfor 1. 0 kilometer finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Hotellet ligger indenfor 6. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Med i alt 14 værelser, er det et dejligt sted at være. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev dette hotel fuldt renoveret i 2016. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Son Sant Jordi. Receptionen er åben 24/7. Endvidere tilbyder Son Sant Jordi vugger til småbørn efter anmodning. Kæledyr op til en vægt på 5 kg er tilladt på området. Gæster der bor i denne feriebolig kan benytte den transportservice, der tilbydes. Alle der bor på ejendommen, kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Rabat ved længere opholdRabat ved længere ophold
 • Galeon Suites

  For overnatninger fra 05/07/2020 til 09/07/2020

  Fra 1.118kr pr. nat

  Galeon Suites  4LL

  Puerto Pollensa, Mallorca, Passeig de londres - 84-86Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Det attraktive lejlighedshotel ligger midt i centrum. Der er blot få skridt til den smukke sandstrand. Lige i nærheden er der desuden forskellige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Lige foran hotellet afgår der offentlige transportmidler.Komplekset har en herlig beliggenhed og hører til i den øvre middelklasse. Det råder over i alt 14 lejligheder. Hotellet har endvidere en hyggelig bar, internetadgang, klimaanlæg og en restaurant, som serverer smagfulde fiskeretter. Naturligvis tilbydes der også roomservice og vaskeservice.Studierne er smagfuldt og moderne indrettet. Herudover er de udstyret med badeværelse med hårtørrer samt telefon, tv, tekøkken, minibar/køleskab, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med whirlpool. Hotellets gæster har endvidere mulighed for at gå i sauna eller benytte fitness-studiet. Den nærmeste golfbane ligger 8 km fra hotellet.

  Rabat ved længere opholdRabat ved længere ophold
 • UR Palacio Avenida (adult-only)

  For overnatninger fra 05/07/2020 til 09/07/2020

  Fra 1.287kr pr. nat

  UR Palacio Avenida (adult-only)  4EST

  Palma bycentrum, Mallorca, Carrer del marques de la fontsanta - 2Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 50 Muligheder

  Dette charmerende hotel, som kan findes i Palma, er kun for voksne. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 7. 0 kilometer fra ejendommen. Ikke langt borte finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ferieboligen ligger indenfor 3. 5 kilometer fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Ferieboligen er indenfor 1000 meter fra havnen. Boligen omfatter 68 hyggelige gæsteværelser. Ferieboligen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Alle der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i UR Palacio Avenida (adult-only). Alle gæster der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Der findes en parkeringsplads. Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • Hotel M House

  For overnatninger fra 05/07/2020 til 09/07/2020

  Fra 1.760kr pr. nat

  Hotel M House  4EST

  Palma bycentrum, Mallorca, Can macanet - 1 AKort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 43 Muligheder

  Hotellet ligger lige i centrum af Palma de Mallorca kun få meter fra byens vigtigste gader og pladser, herunder gågaderne Sant Miquel, Olms, Ramblas, Plaza de Cort, Plaza Mayor og Plaza España samt øens indkøbscenter og katedralen. Fra dette hotel kan man let besøge alle Mallorcas attraktioner såsom øvrige sandstrande, storslåede golfbaner, bjerglandsbyer og andre områder med turistattraktioner. Den internationale lufthavn Palma de Mallorca ligger ca. 10 km fra hotellet.Det klimatiserede hotel åbnede i 2006 og har fordelt på 2 etager i alt 33 værelser. Til faciliteterne hører desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks og samt konfernceindretninger. Fra de komfortable, hyggelige og meget lyse værelser er der udsigt over den gamle bydel. Hertil kommer at vinduerne er store med typiske mallorcanske vindueskarme i træ. Værelserne råder alle over eget badeværelse med hårtørrer og brusebad. Værelserne er endvidere udstyret med telefon, internetadgang med bredbånd, klimaanlæg (regulerbart), radiator (centralt reguleret), safeboks. Herudover er der i suiterne ekstra forsamlingslokaler og to hvilerum med terrasse.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabat

Ændre

 
Antal værelser
Værelse 1
Værelse 2
Værelse 3
Værelse 4
Værelse 5