Book dit hotel nu hos Hotelopia

Book dit hotel nu hos Hotelopia

Det er tid til sol, strand og sjov!

Mallorca er et rejsemål som kan nydes hele året. Om sommeren tilbyder strandene muligheden for at dykke, sejle og nyde kystområderne, mens efteråret og vinteren i bjergene og skovene tilbyder fremragende områder til vandreture og trekking. Mallorca ventrer på dig!

 • Apartamentos Globales Verdemar

  For overnatninger fra 01/03/2019 til 05/03/2019

  Fra 271kr pr. nat

  Apartamentos Globales Verdemar  3LL

  Santa Ponsa, Mallorca, Ramon de moncada - 14Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Denne komfortable lejlighed, som kan findes i Santa Ponsa, er en fantastisk mulighed for familier. Med sin placering indenfor 100 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Besøgende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 0 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 50 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 400 meter fra ejendommen. I alt 197 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Apartamentos Globales Verdemar. Denne feriebolig blev moderniseret i 2015. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Denne ejendom har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de rejsendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Hvis rejsende beder om det, kan de få en børneseng i deres værelse. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Gæster er velkomne i den miljøbevidste ejendom. Dette sted har en række middagsoplevelser. Stedets underholdning blev designet til at more alle typer rejsende. Besøgende vil værdsætte sportsaktiviteterne der udbydes i denne feriebolig. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

 • Som Sauló

  For overnatninger fra 01/03/2019 til 05/03/2019

  Fra 414kr pr. nat

  Som Sauló  3EST

  Ca'n Pastilla, Mallorca, Avenida bartomeu riutort - 51Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Det hyggelige hotel ligger i Playa de Palmas rekreative område Ca'n Pastilla. Det ligger lige ned til den fine sandstrand. Der er ca. 5 km til bymidten og til Palma. Desuden er der et stoppested ca. 100 m fra hotellet, hvorfra man kan tage bussen til Palma. Her finder man talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Umiddelbart i nærheden af hotellet finder man endvidere diverse restauranter og barer.Strandhotellet er på 5 etager og råder over i alt 39 værelser, heraf 3 enkelt- og 36 dobbeltværelser. Foyeren rummer en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt garderobe og elevator. Desuden er der en tv-stue, ligesom der naturligvis er internetadgang. Hotellet har endvidere en hyggelig café, en bar og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Desuden tilbydes der vaskeservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.Værelserne er smagfuldt indrettet og råder over eget badeværelse. Herudover er de udstyret med telefon og centralvarme.Hotellets gæster har mulighed for at spille billard, minigolf og tennis, ligesom hotellet har et sæsonafhængigt og underholdende aktivitetsprogram. På stranden kan man dyrke forskellige vandsportsgrene som f.eks. dykning, windsurfing og sejlads, ligesom man også kan leje vandcykler. På stranden står der ligeledes liggestole og parasoller til rådighed for hotellets gæster.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringer
 • Marins Playa Suites

  For overnatninger fra 01/03/2019 til 05/03/2019

  Fra 543kr pr. nat

  Marins Playa Suites  4EST

  Cala Millor, Mallorca, Carrer na llambies - 41Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Kun få skridt adskiller Middelhavet fra de spektakulære terrasser og de uovertruffen swimmingpools i Marins Playa Suites. Den moderne design og afslappede atmosfære er ideel til at nyde en bemærkelsesværdig ferie som et par og afbryde alt for et par dage i Cala Millor. Hotellet blev fuldstændig renoveret i 2010 og har uslåelige faciliteter og spektakulær udsigt over bugten. Marins Playa Suites er bare en drøm, der kommer i opfyldelse for voksne.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabatEksklusiv rabatEksklusiv rabat
 • Grupotel Taurus Park

  For overnatninger fra 03/03/2019 til 07/03/2019

  Fra 546kr pr. nat

  Grupotel Taurus Park  4EST

  Playa de Palma, Mallorca, Avda américa - 7Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder

  Det populære hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger centralt ca. 400 m fra stranden og den livlige promenade. På få minutters gang når man til bymidten med dens talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er gode busforbindelser til ø-hovedstaden Palma, som ligger 14 km væk.Hotellet blev bygget i 1970 og blev komplet renoveret i 1995. På dets 10 etager råder det over i alt 341 værelser, heraf 34 enkelt- og 307 dobbeltværelser. Det kan tilbyde sine gæster en 1000 m² stor have med en møbleret solterrasse, en veludstyret foyer med elevator, pengeskabe, vekselbørs og en døgnåben reception. Hertil kommer et spillerum, en TV-stue, en café, en hyggelig bar, en pub og en klimatiseret restaurant med en separat ikke-ryger afdeling og børnestole. Forretningsfolk kan benytte sig af konferencerummet og den offentlige internetadgang samt WLAN. Som yderligere service kan man benytte sig af hotellets vaskeservice og medicinske service. Hotellet har ydermere en cykelkælder, cykeludlejning og parkeringsmuligheder. For de mindste gæster er der en Miniklub og en legeplads.Alle værelser er smagfuldt indrettede og har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, minibar, køleskab, klimaanlæg, centralvarme, pengeskab og altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man en ferskvandspool med børnebassin, en snackbar, liggestole og parasoller . Hotellet kan endvidere tilbyde sine gæster en indendørs swimmingpool, et fitness-studio og et spa- og wellnessområde med whirlpool, sauna, solarium, tyrkisk bad og massage. Endvidere er der mulighed for at dyrke vandaerobic, tennis, bordtennis, bueskydning, billard/snooker, boccia og minigolf. Hotelgæsterne tilbydes ydermere hver dag et afvekslende aktivitetsprogram.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Endvidere tilbydes gæsterne også special- og diætretter. Der er mulighed for at bestille halvpension.

 • Principe

  For overnatninger fra 10/03/2019 til 14/03/2019

  Fra 566kr pr. nat

  Principe  4EST

  Playa de Palma, Mallorca, Avenida son rigo - 14Kort
  2,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Middelklassehotellet ligger kun ca. 180 m fra en sandstrand. Lige i nærheden finder man utallige underholdnings- og indkøbsmuligheder. Der er desuden kun få minutters gang til RIU-centeret (ca. 500 m). Der afgår endvidere offentlige transportmidler ca. 100 m fra hotellet.Det meget populære strandhotel blev renoveret i år 2001. Fordelt på sine 6 etager råder det over 76 dobbelt- og 11 enkeltværelser. I foyeren finder man en døgnåben reception, elevatorer samt en tv-stue. Bygningen rummer desuden en bar og en restaurant med ikke-ryger område. Endvidere har hotellet en cykelkælder. Sidst, men ikke mindst, har gæsterne mulighed for at bestille vaskeservice.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks (mod betaling), centralvarme/klimaanlæg samt balkon.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool og et børnebassin samt en solterrasse med parasoller og liggestole. Herudover er der mulighed for at spille bordtennis og billard. Prikken over i'et er et underholdende aktivitetsprogram.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringer
 • Catalonia Majorica

  For overnatninger fra 03/03/2019 til 07/03/2019

  Fra 586kr pr. nat

  Catalonia Majorica  4EST

  Palma bycentrum, Mallorca, Carrer de la garita - 3Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 107 Muligheder

  Det attraktive luksushotel ligger vidunderligt ovenfor Palmas bugt. Det ligger roligt men alligevel tæt på bymidten med dens fritids- og indkøbscenter Puerto Pí, Club de Mar og Joan Míro stiftelsen. Havnen og Palmas natteliv på Plaza Gomilla ligger få minutters gang fra hotellet. Der er yderligere en golfbane blot 5 km væk.Det moderne hotel blev bygget i år 2000 og har i alt 168 værelser. Til faciliteterne hører en hyggelig bar, en klimatiseret restaurant med en dejlig udsigt over havnen. Der er konference- og opholdsrum, en offentlig internetcomputer, ligesom der også tilbydes vaskeservice.Alle værelser er elegant og komfortabelt indrettede. De har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-TV, internetadgang, minibar, køleskab, klimaanlæg eller centralvarme, pengeskab samt altan eller terrasse.Der er på hotellet en indendørs swimmingpool, en stor pool med børneområde, whirlpool, solarium og fitness-studio.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgen- og aftensmad fra en buffet. Der er mulighed for at bestille halvpension.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringer
 • Hesperia Ciudad de Mallorca

  For overnatninger fra 01/03/2019 til 05/03/2019

  Fra 622kr pr. nat

  Hesperia Ciudad de Mallorca  4EST

  Palma bycentrum, Mallorca, Carrer de francesc vidal i sureda - 24Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder

  Til havnen, Paseo Maritimo og til Belver Slottet er der blot få minutters gang. Umiddelbart i nærheden finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Til den herlige sandstrand er der ca. 3 km, mens der er 10 km til lufthavnen.Hotellet blev bygget i 1962 og blev komplet renoveret i 2005. Det består af en hoved- og en sidebygning på hver 2 etager og har i alt 62 værelser, heraf 5 enkelt- og 54 doppeltværelser samt 3 suiter. Det kan tilbyde sine gæster et omfattende 20000 m² have- og poollandskab med en møbleret solterrasse, en veludstyret foyer med elevatorer og en døgnåben reception. Hertil kommer en teatersal, en café, en hyggelig bar, en pub og en klimatiseret a la carte restaurant med separat ikke-ryger afdeling. For forretningsfolk står der konferencerum samt offentlig internetadgang til rådighed. Som yderligere service kan gæsterne benytte sig af hotellets room- og vaskeservice. Der er tillige mulighed for at parkere.Alle værelser er moderne indrettet og har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, egen internetadgang, minibar, doppeltseng, pengeskab samt centralvarme.-orgenmaden serveres som buffet.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringer
 • UR Palacio Avenida

  For overnatninger fra 17/03/2019 til 21/03/2019

  Fra 645kr pr. nat

  UR Palacio Avenida  4EST

  Palma bycentrum, Mallorca, Carrer del marques de la fontsanta - 2Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 46 Muligheder

  Dette dejlige hotel kun for voksne, er placeret i Palma. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 7. 0 kilometer fra hotellet . Ikke langt borte finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 3. 5 kilometer fra ejendommen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Hotellet er indenfor 1000 meters gåafstand fra havnen. De 68 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Derudover tilbydes der Wi-Fi i boligen. UR Palacio Avenida har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor gæster kan bede om en vugge til de små. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette hotel ikke tillader kæledyr. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Forretningsrejsende kan benytte eventrum, der er ideelle til at afholde forretningsseminarer eller til særlige lejligheder. UR Palacio Avenida vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Eksklusiv rabatEksklusiv rabat
 • Grupotel Acapulco Playa

  For overnatninger fra 03/03/2019 til 07/03/2019

  Fra 645kr pr. nat

  Grupotel Acapulco Playa  4EST

  Playa de Palma, Mallorca, Costa brava - 2Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Luksushotellet ligger i et turistområde. Man kommer til den kilometerlange sandstrand ved at gå over den rolige strandpromenade. I de umiddelbare omgivelser finder man utallige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker samt en forbindelse med offentlig transport. Lufthavnen ligger ca. 7 km fra hotellet.Hotellet er bygget i 1958 og blev renoveret i 2002. Det er på fire etager og råder over i alt 143 værelser, heraf 133 dobbelt- og seks enkeltværelser samt fire suiter. I hotellets foyer venter der gæsterne en døgnåben reception med safeboks, vekselbørs samt to elevatorer. Herudover er der en café, to barer, en tv-stue og en klimatiseret restaurant. Der er desuden et konferencerum, en offentlig internetterminal med WLAN Access point, vaskeservice samt en cykelkælder. Man har endvidere mulighed for at leje cykler. Til bygningen hører en 100 m² stor have.De komfortabelt indrettede værelser er klimatiseret og udstyret med flisebelagt badeværelse med hårtørrer. Desuden er der telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, minibar, centralvarme, safeboks og altan.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool, pool/snackbar, liggestole og parasoller. Bygningen rummer desuden en indendørs swimmingpool og en solterrasse. Mod betaling kan man desuden benytte det moderne wellnessområde på Grupotel Playa de Palma Suites & Spa. Der tilbydes desuden bordtennis, billard og en cykeludlejning. Om aftenen arrangerer hotellet et afvekslende underholdningsprogram (tre gange om ugen).Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Der er endvidere mulighed for at bestille halvpension.

 • Som Far Hotel

  For overnatninger fra 01/03/2019 til 05/03/2019

  Fra 685kr pr. nat

  Som Far Hotel  4EST

  Alcudia Havn, Mallorca, Plaza pompeu fabra - 7Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder

  Lejlighedskomplekset ligger på det nordvestlige Mallorca i et roligt område af Bahia de Alcudia. Det ligger adskilt fra den vidunderlige strand af en lille pinjeskov, med kun 2 km til bymidten. Her finder man forskellige forretninger, caféer, barer, restauranter og livlige diskoteker. Der er endvidere forbindelse med offentlig transport lige foran hotellet. Det kan anbefales at gøre en udflugt til det berømte, nærliggende fuglereservat, den gamle romerske by, Pollentia, samt til Alcudias havn.Hotellet er bygget i 2007 og er renoveret. Det råder på sine 3 etager over i alt 43 lejligheder (heraf 12 med 2 soveværelser og 30 med ét soveværelse) samt 3 studios. Til hotellets faciliteter hører en foyer, et supermarked, en legeplads og en garage. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en restaurant og en bar. Endvidere har gæsterne mulighed for at benytte sig af hotellets vaskeservice (mod betaling).Anlægget kan tilbyde sine gæster en ferskvandspool, en solterrasse med liggestole samt et solarium. Ca. 200 m væk ligger der en 18 huls golfbane.

 • Sentido Castell de Mar

  For overnatninger fra 03/03/2019 til 07/03/2019

  Fra 725kr pr. nat

  Sentido Castell de Mar  4EST

  Cala Millor, Mallorca, Carrer bonanca - 1Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Hotellet ligger ned til en skøn kystpromenade med en fin sandstrand lige på den anden side. Der er kun 5 km til den nærmeste golfbane. Indkøbs- og underholdningsmuligheder finder man i det nærliggende centrum. Forbindelse med offentlig transport er at finde lige foran hotellet (20 m).Hotellet råder over 12 etagers med i alt 230 værelser, heraf 198 dobbeltværelser. Derudover er der en dejlig have. Til det klimatiserede hotels faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception, fire elevatorer, to barer, en tv-stue, et konferencerum, en cykelkælder og en legeplads. Ydermere har hotellet en klimatiseret ikke-ryger restaurant med havudsigt og morgenmadsterasse. Mod betaling kan man benytte den offentlige internetterminal. Naturligvis kan der tilbydes roomservice og vaskeservice.De elegant indrettede værelser råder over badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang og pengeskab. Ydermere er de udstyret med minibar, køleskab og altan, ligesom de er centralt opvarmede.Det moderne hotelanlæg har en udendørs pool med møbleret solterrasse, snackbar og drikkevareservice samt et solarium, et bordtennisbord og et fitness-studie. Mod betaling kan der tilbydes massage og forskellige wellnessbehandlinger, ligesom der er en sauna, et dampbad. Endvidere er der mulighed for at spille golf og leje cykler. Slutteligt arrangerer hotellet også et sæsonafhængigt aktivitetsprogram.

 • BQ Augusta

  For overnatninger fra 03/03/2019 til 07/03/2019

  Fra 739kr pr. nat

  BQ Augusta  4EST

  Palma bycentrum, Mallorca, Cami del corb mari - 22Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 37 Muligheder

  Dette city-hotel ligger i den imødekommende kvarter 'La Bonanova'. Til centrum af Palma, med sin attraktive byggestil i den interessante gamle bydel, havnen, den berømte domkirke, de berømte gallerier, operaen og mange indkøbsmuligheder, er der kun 30 minutters gang fra hotellet (ca. 10 minutters kørsel). Der er desuden mange restauranter, barer og natklubber i de nære omgivelser, og de nærmeste forbindelser med offentlige transportmidler finder man kun 400 m fra hotellet.

 • Armadams

  For overnatninger fra 01/03/2019 til 05/03/2019

  Fra 739kr pr. nat

  Armadams  4EST

  Palma bycentrum, Mallorca, Carrer del marques de la senia - 34Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder

  Byhotellet ligger i en parallelgade til Paseo Maritimo i bydelen Armadams. Blot 200 m væk finder man en dejlig lystbådehavn. Der er desuden kun ca. 3 km til stranden i Illeta. Der afgår endvidere offentlige transportmidler kun ca. 50 m væk. Ca. 10 kilometer væk ligger lufthavnen, mens der er 5 km til en golfbane. Inden for en radius af 300-1500 m finder man et stort udbud af indkøbsmuligheder, barer, restauranter, klubber og diskoteker.Hotellet er bygget i 1945 og blev renoveret i år 2000. Det råder over 7 etager med i alt 80 værelser. Hotellet har en døgnåben reception med vekselbørs samt en elevator. Bygningen rummer desuden en fjernsynsstue, et legerum til de mindste gæster og en klimatiseret restaurant med børnestole. Herudover har hotellet også et konferencerum, en garage og en parkeringsplads, ligesom der er mulighed for at gå på Internettet, bestille roomservice og vasketøjsservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar, dobbeltseng, flisegulv, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs pool - sidstnævnte med liggestole og parasoller. Herudover har hotellet en whirlpool, en sauna, et solarium, et dampbad og et fitnessstudie, ligesom der er mulighed for at få massage.orgenmaden serveres som buffet. Herudover er der mulighed for at bestille halvpension (menu).

 • HM Balanguera Beach

  For overnatninger fra 01/03/2019 til 05/03/2019

  Fra 812kr pr. nat

  HM Balanguera Beach  4EST

  Playa de Palma, Mallorca, Carrer de marbella - 35Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Det hyggelige hotel ligger midt i et velholdt haveanlæg i en rolig sidegade i Playa de Palma. På få minutters gang kommer man til den smukke, kilometerlange sandstrand (ca. 50 m). Endvidere afgår der offentlige transportmidler lige foran hotellet.Det fuldt klimatiserede middelklassehotel er på 6 etager og råder over i alt 92 værelser. Herudover er der en døgnåben reception, et hotelsafe, 2 elevatorer og en tv-stue. Hotellet råder endvidere over en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger-afdeling.Værelserne er moderne indrettet og råder over eget badeværelse med brusekabine. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg (centralt styret), centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med liggestole og parasoller. Gæsterne kan desuden spille billard/snooker (mod betaling).

 • Hotel M HOUSE

  For overnatninger fra 17/03/2019 til 21/03/2019

  Fra 912kr pr. nat

  Hotel M HOUSE  4EST

  Palma bycentrum, Mallorca, Can macanet - 1 AKort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 42 Muligheder

  Hotellet ligger lige i centrum af Palma de Mallorca kun få meter fra byens vigtigste gader og pladser, herunder gågaderne Sant Miquel, Olms, Ramblas, Plaza de Cort, Plaza Mayor og Plaza España samt øens indkøbscenter og katedralen. Fra dette hotel kan man let besøge alle Mallorcas attraktioner såsom øvrige sandstrande, storslåede golfbaner, bjerglandsbyer og andre områder med turistattraktioner. Den internationale lufthavn Palma de Mallorca ligger ca. 10 km fra hotellet.Det klimatiserede hotel åbnede i 2006 og har fordelt på 2 etager i alt 33 værelser. Til faciliteterne hører desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks og samt konfernceindretninger. Fra de komfortable, hyggelige og meget lyse værelser er der udsigt over den gamle bydel. Hertil kommer at vinduerne er store med typiske mallorcanske vindueskarme i træ. Værelserne råder alle over eget badeværelse med hårtørrer og brusebad. Værelserne er endvidere udstyret med telefon, internetadgang med bredbånd, klimaanlæg (regulerbart), radiator (centralt reguleret), safeboks. Herudover er der i suiterne ekstra forsamlingslokaler og to hvilerum med terrasse.

Ændre

 
Antal værelser
Værelse 1
Værelse 2
Værelse 3
Værelse 4
Værelse 5