Book dit hotel nu hos Hotelopia

Book dit hotel nu hos Hotelopia

Det er tid til sol, strand og sjov!

Mallorca er et rejsemål som kan nydes hele året. Om sommeren tilbyder strandene muligheden for at dykke, sejle og nyde kystområderne, mens efteråret og vinteren i bjergene og skovene tilbyder fremragende områder til vandreture og trekking. Mallorca ventrer på dig!

 • Torre Azul

  For overnatninger fra 12/11/2019 til 16/11/2019

  Fra 307kr pr. nat

  Torre Azul  4EST

  El Arenal, Mallorca, Carrer sant bartomeu - 24Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder

  Det attraktive middelklassehotel ligger oven over lystbådehavnen i El Arenal. Der er kun ca. 400 m til den kilometerlange sandstrand. I nærheden finder man endvidere et væld af indkøbsmuligheder. Hotellet ligger desuden blot få minutters gang fra bymidten, hvor man finder talrige restauranter, barer, butikker og diskoteker. Endvidere afgår der offentlige transportmidler blot 50 m væk.Hotellet råder over en 9-etagers hovedbygning med i alt 133 værelser. Bygningen rummer desuden en foyer med reception og elevator. På hotellet er der tilmed en bar, en salon, en tv-stue og en klimatiseret restaurant. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg (centralt reguleret), centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med integreret børnebassin, en pool/snackbar samt liggestole og parasoller. Herudover er der mulighed for at spille bordtennis og billard/snooker (mod betaling). Hotellet har endvidere et underholdende og afvekslende aktivitetsprogram med ugentlige showaftener.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Rabat ved længere opholdRabat ved længere ophold
 • Eix Alcudia Hotel

  For overnatninger fra 12/11/2019 til 16/11/2019

  Fra 329kr pr. nat

  Eix Alcudia Hotel  4EST

  Alcudia Havn, Mallorca, C teodoro canet - 43Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder

  Eix Alcudia Hotel - Adults Only er centralt beliggende i et tidligere fiskerleje ved Alcudias vidunderlige bugt. Sandstranden finder man blot 200 m fra hotellet. Lige i nærheden er der endvidere talrige indkøbsmuligheder, restauranter og barer samt et busstoppested. Der ligger desuden et diskotek ca. 2 km fra hotellet.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse, telefon,free wi-fi, satellit-/kabel-tv og safeboks (mod betaling). Der er desuden centralvarme.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet.

  30% Særlig rabat30% Særlig rabat
 • Beverly Playa

  For overnatninger fra 14/11/2019 til 18/11/2019

  Fra 405kr pr. nat

  Beverly Playa  3EST

  Paguera, Mallorca, Isaac albeniz, urb.la romana - 3Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder

  Dette attraktive strand-hotel ligger i udkanten af Paguera, lige ved en sandstrand. På kun få minutter vil gæsterne kunne nå til byens centrum. Herudover vil man blot 300 m fra hotellet finde diverse indkøbsmuligheder, restauranter, barer, beværtninger, klubber og forbindelser med offentlige transportmidler. Ydermere ligger den nærmeste golfbane ca. 4,8 km fra hotellet.Der er tale om et klimatiseret strand-hotel, som blev opført i 1973 og renoveret i 1998. Det strækker sig over 9 etager og rummer i alt 443 værelser, herunder 58 enkeltværelser og 373 dobbeltværelser. Herudover råder hotellet over en have på 3.000 m² og en døgnåben reception med safeboks, vekselbørs, café, elevator og mulighed for at foretage check-out 24 timer i døgnet. Af yderligere faciliteter er der et lille supermarked, en bar, en fjernsynsstue og en restaurant med ikke-rygerområde og børnestole. På hotellet er der tillige et konferencelokale, parkeringsfaciliteter, et spillelokale, en miniklub og mulighed for at leje cykler.Værelserne er moderne og udstyret med eget badeværelse, telefon, satellit-tv og en radio. Hertil kommer klimaanlæg og enten en altan eller terrasse.Gæsterne kan benytte boblebadet og de 3 udendørs swimmingpools, herunder et børnebassin, med snackbar, liggestole og parasoller. Der tilbydes også en indendørs swimmingpool (kun om vinteren), en sauna, en tennisbane og et fitness-studie samt mulighed for at spille bordtennis, billard og minigolf og et årstidsbetinget underholdningsprogram. Liggestole og parasoller kan også lejes på sandstranden, og der ligger en golfbane godt og vel 4 km væk.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan gæsterne selv sammensætte ved den lækre buffet. Gæsterne kan reservere ophold med alt inklusive.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • Hesperia Ciudad de Mallorca

  For overnatninger fra 17/11/2019 til 21/11/2019

  Fra 417kr pr. nat

  Hesperia Ciudad de Mallorca  4EST

  Palma bycentrum, Mallorca, Carrer de francesc vidal i sureda - 24Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder

  Til havnen, Paseo Maritimo og til Belver Slottet er der blot få minutters gang. Umiddelbart i nærheden finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Til den herlige sandstrand er der ca. 3 km, mens der er 10 km til lufthavnen.Hotellet blev bygget i 1962 og blev komplet renoveret i 2005. Det består af en hoved- og en sidebygning på hver 2 etager og har i alt 62 værelser, heraf 5 enkelt- og 54 doppeltværelser samt 3 suiter. Det kan tilbyde sine gæster et omfattende 20000 m² have- og poollandskab med en møbleret solterrasse, en veludstyret foyer med elevatorer og en døgnåben reception. Hertil kommer en teatersal, en café, en hyggelig bar, en pub og en klimatiseret a la carte restaurant med separat ikke-ryger afdeling. For forretningsfolk står der konferencerum samt offentlig internetadgang til rådighed. Som yderligere service kan gæsterne benytte sig af hotellets room- og vaskeservice. Der er tillige mulighed for at parkere.Alle værelser er moderne indrettet og har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, egen internetadgang, minibar, doppeltseng, pengeskab samt centralvarme.-orgenmaden serveres som buffet.

  Eksklusiv rabatEksklusiv rabat
 • UR Palacio Avenida (adult-only)

  For overnatninger fra 24/11/2019 til 28/11/2019

  Fra 530kr pr. nat

  UR Palacio Avenida (adult-only)  4EST

  Palma bycentrum, Mallorca, Carrer del marques de la fontsanta - 2Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 49 Muligheder

  Dette dejlige hotel, der er designet udelukkende til voksne, er i Palma. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 7. 0 kilometer fra hotellet . Ikke langt borte finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 3. 5 kilometer fra hotellet . Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Hotellet er indenfor 1000 meters gåafstand fra havnen. Der er i alt 68 gæsteværelser på UR Palacio Avenida (adult-only). Der er Wi-Fi på hele hotellet. Boligen har 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge på dette sted. Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom. Der er parkeringsplads ved UR Palacio Avenida (adult-only). Ejendommens forretningsfaciliteter er velegnede til alle typer forretningsevents, seminarer, møder eller konferencer. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Eksklusiv rabatEksklusiv rabat
 • Hotel M House

  For overnatninger fra 24/11/2019 til 28/11/2019

  Fra 1.052kr pr. nat

  Hotel M House  4EST

  Palma bycentrum, Mallorca, Can macanet - 1 AKort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 43 Muligheder

  Hotellet ligger lige i centrum af Palma de Mallorca kun få meter fra byens vigtigste gader og pladser, herunder gågaderne Sant Miquel, Olms, Ramblas, Plaza de Cort, Plaza Mayor og Plaza España samt øens indkøbscenter og katedralen. Fra dette hotel kan man let besøge alle Mallorcas attraktioner såsom øvrige sandstrande, storslåede golfbaner, bjerglandsbyer og andre områder med turistattraktioner. Den internationale lufthavn Palma de Mallorca ligger ca. 10 km fra hotellet.Det klimatiserede hotel åbnede i 2006 og har fordelt på 2 etager i alt 33 værelser. Til faciliteterne hører desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks og samt konfernceindretninger. Fra de komfortable, hyggelige og meget lyse værelser er der udsigt over den gamle bydel. Hertil kommer at vinduerne er store med typiske mallorcanske vindueskarme i træ. Værelserne råder alle over eget badeværelse med hårtørrer og brusebad. Værelserne er endvidere udstyret med telefon, internetadgang med bredbånd, klimaanlæg (regulerbart), radiator (centralt reguleret), safeboks. Herudover er der i suiterne ekstra forsamlingslokaler og to hvilerum med terrasse.

  Eksklusiv rabatEksklusiv rabat
 • Purohotel Palma

  For overnatninger fra 25/11/2019 til 29/11/2019

  Fra 1.006kr pr. nat

  Purohotel Palma  4EST

  Palma bycentrum, Mallorca, Carrer de montenegro - 12Kort
   

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Palma. Ferieboligen, der putter sig indenfor 100 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 100 meter. Ejendommen har i alt 51 gæsteværelser. Denne feriebolig blev bygget i 2004. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Purohotel Palma har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Alle der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deres soveværelse, hvis de beder om det. Kun små kæledyr må medbringes på dette hotel. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Special deal!Special deal!Rabat ved længere opholdRabat ved længere ophold

Ændre

 
Antal værelser
Værelse 1
Værelse 2
Værelse 3
Værelse 4
Værelse 5