Oplev den ægte smag af Karibien på Cuba

Oplev den ægte smag af Karibien på Cuba

Oplev La Habana, Varadero, Cayo Santa Maria, Cayo Coco...

 • Gran Caribe Neptuno - Triton

  For overnatninger fra 21/07/2019 til 24/07/2019

  Fra 223kr pr. nat

  Gran Caribe Neptuno - Triton  3EST

  Miramar, Havana, 3ra ave. y 74, miramar, playa - Kort
  2,2/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder

  Dette charmerende hotel kan findes i Miramar. Beliggende indenfor 10. 0 kilometer fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 15. 0 kilometer. I alt 532 værelser er til rådighed for gæsterne på Gran Caribe Neptuno - Triton. Dette sted blev opført i 1991. De der bor på dette sted, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Receptionsskranken er åben hele dagen. Desværre er der ingen værelser, hvor gæster kan bede om en vugge til de små. Denne bolig accepterer ikke kæledyr. De forskellige typer underholdning, der tilbydes på dette sted, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringer
 • Comodoro

  For overnatninger fra 21/07/2019 til 24/07/2019

  Fra 515kr pr. nat

  Comodoro  4EST

  Miramar, Havana, Av. 3ra y calle 84 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder

  Dette dejlige hotel ligger i Miramar. I alt 300 værelser er til rådighed for gæsterne på Comodoro. Denne feriebolig blev renoveret i 2006. Både forretnings- og fritidsrejsende vil værdsætte ejendommens internetadgang. Comodoro har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Comodoro er designet med omtanke for de mindste gæster, og har gæsteværelser med senge til små børn. Kæledyr er ikke tilladt på området. Besøgende vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Besøgende vil måske værdsætte de sundheds- og wellness-services der udbydes på hotellet. Ejendommens underholdningstilbud sikrer, at der aldrig er et kedeligt øjeblik. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

 • Gran Caribe Hotel Plaza

  For overnatninger fra 21/07/2019 til 24/07/2019

  Fra 669kr pr. nat

  Gran Caribe Hotel Plaza  4EST

  Habana Vieja, Havana, Ignacio agramante - 267Kort
  2,6/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder

  Dette dejler ige hotel er i La Habana Vieja. Hotellet består af i alt 188 dejlige gæsteværelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne bolig fuldt renoveret i 1991. De der bor på denne ejendom, kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Receptionsskranken er åben hele dagen. Der er ikke børnesenge på denne ejendom. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr.

 • Starfish Montehabana

  For overnatninger fra 21/07/2019 til 24/07/2019

  Fra 679kr pr. nat

  Starfish Montehabana  3EST

  Miramar, Havana, Calle 70 entre 5ta a y 7ma ave. - -Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder

  Dette dejler ige hotel er i Miramar. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 25. 0 kilometer. Der er i alt 164 soveværelser på Starfish Montehabana. Denne bolig blev opført i 2004. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed i de offentlige områder. Starfish Montehabana har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. De der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deres soveværelse, hvis de beder om det. Starfish Montehabana er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for rejsende. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Starfish Montehabana.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia

  For overnatninger fra 24/07/2019 til 27/07/2019

  Fra 620kr pr. nat

  Casa Boutique El Encanto De Perseverancia  4EST

  Havana, Havana, Calle perseverancia - 156Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 79 Muligheder

  Dette komfortable hotel ligger i Havana. Hotellet, der putter sig indenfor 1. 5 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 200 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 5. 0 kilometer fra ejendommen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 5. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 1. 2 kilometer fra havnen. Ferieboligen omfatter 18 hyggelige værelser. Dette sted blev moderniseret i 2016. Ejendommen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på fællesarealer. Alle der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Casa Boutique El Encanto De Perseverancia. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Besøgende kan benytte parkeringspladsen. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringer
 • NH Collection Victoria La Habana

  For overnatninger fra 21/07/2019 til 24/07/2019

  Fra 847kr pr. nat

  NH Collection Victoria La Habana  4EST

  Havana, Havana, Calle 19 y m. la habana - Kort
  2,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette dejlige hotel ligger i Havana. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 15. 0 kilometer. Ejendommen har i alt 31 værelser. Denne bolig undergik en renovering i 2015. De der bor på dette sted, kan surfe på internettet takket være den Wi-Fi adgang, der er klar til brug på offentlige områder. Denne ejendom har 24 timer åbent i døgnet for de rejsendes bekvemmelighed. Der er ikke børnesenge i NH Collection Victoria La Habana. Dette er ikke et kæledyrsvenligt hotel. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte parkeringspladsen. NH Collection Victoria La Habana vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

 • Memories Miramar Habana

  For overnatninger fra 21/07/2019 til 24/07/2019

  Fra 901kr pr. nat

  Memories Miramar Habana  4EST

  Miramar, Havana, Av 5ta entre 72 y 76 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Dette komfortable hotel er placeret i Miramar. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 15. 0 kilometer fra ejendommen. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 12. 8 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 4. 0 kilometer fra havnen. I alt 427 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. Memories Miramar Habana blev opført i 2001. Memories Miramar Habana tilbyder lednings- og trådløse internetforbindelser. Memories Miramar Habana har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Memories Miramar Habana har ikke børnesenge efter anmodning. Alle badeværelser på Memories Miramar Habana er handicapvenlige. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Gæster kan nyde de måltider der serveres på stedet. Hotellet tilbyder sundheds- og wellness-services. Memories Miramar Habana vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • Nacional de Cuba

  For overnatninger fra 21/07/2019 til 24/07/2019

  Fra 926kr pr. nat

  Nacional de Cuba  5EST

  Vedado, Havana, Calle o esq. 21, vedado - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 84 Muligheder

  Dette fremragende hotel ligger i Vedado. Stedet putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet omfatter 426 hyggelige værelser. Dette hotel undergik en renovering i 1992. Denne feriebolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Der er ikke 24 timers åben reception. Nacional de Cuba har ikke børnesenge efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne bolig ikke tillader kæledyr. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

 • Iberostar Parque Central

  For overnatninger fra 21/07/2019 til 24/07/2019

  Fra 1.887kr pr. nat

  Iberostar Parque Central  5EST

  Habana Vieja, Havana, Neptuno prado y zulueta - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder

  Dette fremragende hotel ligger i La Habana Vieja. Iberostar Parque Central har i alt 427 gæsteværelser. Iberostar Parque Central blev fuldstændig moderniseret i 2017. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Iberostar Parque Central har 24 timers åbent. Babysenge til børn fås efter anmodning. Iberostar Parque Central forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle besøgende. Af denne årsag er der gæsteværelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Rejsende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig feriebolig. Takket være sundheds- og wellness-services, er dette sted ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

Ændre

 
Antal værelser
Værelse 1
Værelse 2
Værelse 3
Værelse 4
Værelse 5