Oplev den ægte smag af Karibien på Cuba

Oplev den ægte smag af Karibien på Cuba

Oplev La Habana, Varadero, Cayo Santa Maria, Cayo Coco...

 • Club Acuario

  For overnatninger fra 01/04/2019 til 04/04/2019

  Fra 643kr pr. nat

  Club Acuario  3EST

  Havana, Havana, Calle 248 y 5ta av. santa fe. playa - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder

  The hotel is located in the western part of the city of Havana

 • Comodoro

  For overnatninger fra 01/04/2019 til 04/04/2019

  Fra 734kr pr. nat

  Comodoro  4EST

  Miramar, Havana, Av. 3ra y calle 84 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder

  Dette dejlige hotel ligger i Miramar. I alt 300 værelser er til rådighed for gæsterne på Comodoro. Denne feriebolig blev renoveret i 2006. Både forretnings- og fritidsrejsende vil værdsætte ejendommens internetadgang. Comodoro har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Comodoro er designet med omtanke for de mindste gæster, og har gæsteværelser med senge til små børn. Kæledyr er ikke tilladt på området. Besøgende vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Besøgende vil måske værdsætte de sundheds- og wellness-services der udbydes på hotellet. Ejendommens underholdningstilbud sikrer, at der aldrig er et kedeligt øjeblik. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia

  For overnatninger fra 01/04/2019 til 04/04/2019

  Fra 734kr pr. nat

  Casa Boutique El Encanto De Perseverancia  4EST

  Havana, Havana, Calle perseverancia - 156Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 79 Muligheder

  Dette komfortable hotel er placeret i Havana. Beliggende indenfor 1. 5 kilometer fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 200 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Stedet ligger indenfor 5. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 5. 0 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 1. 2 kilometer fra havnen. Stedet består af i alt 18 dejlige værelser. Dette hotel blev renoveret i 2016. Derudover tilbydes der Wi-Fi adgang på stedets fællesområder. Da denne ejendom har åbent 24 timer i døgnet, er de rejsende altid velkomne. Dette hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæster, der bor på Casa Boutique El Encanto De Perseverancia, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Casa Boutique El Encanto De Perseverancia vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringer
 • Gran Caribe Hotel Plaza

  For overnatninger fra 23/03/2019 til 26/03/2019

  Fra 752kr pr. nat

  Gran Caribe Hotel Plaza  4EST

  Habana Vieja, Havana, Ignacio agramante - 267Kort
  2,6/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder

  Dette dejler ige hotel er i La Habana Vieja. Hotellet består af i alt 188 dejlige gæsteværelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne bolig fuldt renoveret i 1991. De der bor på denne ejendom, kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Receptionsskranken er åben hele dagen. Der er ikke børnesenge på denne ejendom. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr.

 • Nacional de Cuba

  For overnatninger fra 01/04/2019 til 04/04/2019

  Fra 992kr pr. nat

  Nacional de Cuba  5EST

  Vedado, Havana, Calle o esq. 21, vedado - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 84 Muligheder

  Dette fremragende hotel ligger i Vedado. Stedet putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet omfatter 426 hyggelige værelser. Dette hotel undergik en renovering i 1992. Denne feriebolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Der er ikke 24 timers åben reception. Nacional de Cuba har ikke børnesenge efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne bolig ikke tillader kæledyr. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

 • Nh Capri

  For overnatninger fra 01/04/2019 til 04/04/2019

  Fra 1.627kr pr. nat

  Nh Capri  4EST

  Havana, Havana, Calle 21, entre n y o, vedado - Kort
  2,7/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Dette komfortable hotel ligger i Havana. Ejendommen, der putter sig indenfor 10 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne har nem adgang til de offentlige transportmidler. Ejendommen ligger indenfor 2. 5 kilometer fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 5 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 8. 0 kilometer fra havnen. Nh Capri har i alt 220 soveværelser. Nh Capri blev fuldstændig moderniseret i 2014. Dette sted er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Receptionen er åben 24/7. Dette sted har ikke børnesenge efter anmodning. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Kæledyr må ikke medbringes til Nh Capri. Rejsende kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Besøgende kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af Nh Capri. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan drage fordel af ejendommens forretningsfaciliteter. Dem, der vil væk fra den daglige rutine, kan bruge ejendommens sundheds- og wellness-faciliteter. Gæster kan gribe muligheden for at smage de måltider, der serveres på stedets middagsfaciliteter. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Nh Capri.

 • NH Collection Victoria La Habana

  For overnatninger fra 01/04/2019 til 04/04/2019

  Fra 1.645kr pr. nat

  NH Collection Victoria La Habana  4EST

  Havana, Havana, Calle 19 y m. la habana - Kort
  2,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette dejlige hotel ligger i Havana. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 15. 0 kilometer. Ejendommen har i alt 31 værelser. Denne bolig undergik en renovering i 2015. De der bor på dette sted, kan surfe på internettet takket være den Wi-Fi adgang, der er klar til brug på offentlige områder. Denne ejendom har 24 timer åbent i døgnet for de rejsendes bekvemmelighed. Der er ikke børnesenge i NH Collection Victoria La Habana. Dette er ikke et kæledyrsvenligt hotel. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte parkeringspladsen. NH Collection Victoria La Habana vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

 • Iberostar Parque Central

  For overnatninger fra 01/04/2019 til 04/04/2019

  Fra 2.941kr pr. nat

  Iberostar Parque Central  5EST

  Habana Vieja, Havana, Neptuno prado y zulueta - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder

  Dette fremragende hotel ligger i La Habana Vieja. Iberostar Parque Central har i alt 427 gæsteværelser. Iberostar Parque Central blev fuldstændig moderniseret i 2017. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Iberostar Parque Central har 24 timers åbent. Babysenge til børn fås efter anmodning. Iberostar Parque Central forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle besøgende. Af denne årsag er der gæsteværelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Rejsende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig feriebolig. Takket være sundheds- og wellness-services, er dette sted ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

Ændre

 
Antal værelser
Værelse 1
Værelse 2
Værelse 3
Værelse 4
Værelse 5