Hoteller i Havana

Find på kortet
Hoteller - Havana

HavanaFra  202kr

Anbefalede hoteller - Havana

 • Iberostar Parque Central
  Fra1.556krPr. nat

  Iberostar Parque Centralstars

  Habana Vieja, Havana , Neptuno prado y zulueta - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 8260 meninger fra rejsendeBaseret på 8260 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel ligger i La Habana Vieja. Iberostar Parque Central har i alt 427 gæsteværelser. Iberostar Parque Central blev fuldstændig moderniseret i 2017. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Iberostar Parque Central har 24 timers åbent. Babysenge til børn fås efter anmodning. Iberostar Parque Central forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle besøgende. Af denne årsag er der gæsteværelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Rejsende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig feriebolig. Takket være sundheds- og wellness-services, er dette sted ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Tulipan
  Fra203krPr. nat

  Tulipanstars

  Vedado, Havana , Calle factor e/ tulipán y lombillo, nuevo vedado - Kort
  2,7/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 93 meninger fra rejsendeBaseret på 93 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Vedado. Tulipan har i alt 326 gæsteværelser. Både lednings- og trådløse forbindelser er til rådighed for gæsterne i fællesarealerne. Tulipan har 24 timers åbent. Dette hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. De besøgende kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Tulipan.

  Se mere
 • Nacional de Cuba
  Fra930krPr. nat

  Nacional de Cubastars

  Vedado, Havana , Calle o esq. 21, vedado - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 84 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 6904 meninger fra rejsendeBaseret på 6904 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel ligger i Vedado. Stedet putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet omfatter 426 hyggelige værelser. Dette hotel undergik en renovering i 1992. Denne feriebolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Der er ikke 24 timers åben reception. Nacional de Cuba har ikke børnesenge efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne bolig ikke tillader kæledyr. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Capri
  Fra800krPr. nat

  Capristars

  Havana, Havana , Calle 21, entre n y o, vedado - Kort
  2,7/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2483 meninger fra rejsendeBaseret på 2483 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Havana. Med sin placering indenfor 10 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Gæsterne kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Ejendommen ligger indenfor 2. 5 kilometer fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 5 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 8. 0 kilometer fra havnen. Det samlede antal gæsteværelser er 220. Dette hotel blev renoveret i 2014. De der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i gæsteværelser. Stedet har 24 timers åbent. Desværre er der ingen soveværelser, hvor de der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Fællesarealerne på dette hotel har kørestolsadgang. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig. En bekvem transportservice stilles til rådighed af ejendommen. Besøgende vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Der er konferencefaciliteter ved denne feriebolig. De der bor på denne ejendom, kan drage fordel af områdets wellness-faciliteter. Rejsende kan vælge blandt et bredt udvalg af smagfulde retter, der serveres på ejendommen. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia
  Fra547krPr. nat

  Casa Boutique El Encanto De Perseveranciastars

  Havana, Havana , Calle perseverancia 156 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 79 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 153 meninger fra rejsendeBaseret på 153 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Havana. Hotellet, der putter sig indenfor 1. 5 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 200 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 5. 0 kilometer fra ejendommen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 5. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 1. 2 kilometer fra havnen. Ferieboligen omfatter 18 hyggelige værelser. Dette sted blev moderniseret i 2016. Ejendommen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på fællesarealer. Alle der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Casa Boutique El Encanto De Perseverancia. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Besøgende kan benytte parkeringspladsen. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Be Live Havana City Copacabana
  Fra374krPr. nat

  Be Live Havana City Copacabanastars

  Miramar, Havana , Avda no. 4404 e/ 44 y 46 , miramar - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 39 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 805 meninger fra rejsendeBaseret på 805 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kan findes i Miramar. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 26. 1 kilometer. Det samlede antal soveværelser er 168. Denne ejendom blev sidst renoveret i 1992. Be Live Havana City Copacabana har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Der er ikke børnesenge i Be Live Havana City Copacabana. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne bolig ikke tillader kæledyr. Be Live Havana City Copacabana tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Be Live Havana City Copacabana.

  Se mere
 • Tryp Habana Libre
  Fra920krPr. nat

  Tryp Habana Librestars

  Vedado, Havana , Calle l entre 23 y 25 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4896 meninger fra rejsendeBaseret på 4896 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Vedado. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 15. 8 kilometer. I alt 572 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Tryp Habana Libre. Dette hotel blev bygget i 1958. Besøgende kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i værelser. Tryp Habana Libre har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til Tryp Habana Libre. Tryp Habana Libre har parkering til gæsternes bekvemmelighed. De rejsende kan more sig med stedets underholdning. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana
  Fra2.566krPr. nat

  Gran Hotel Manzana Kempinski La Habanastars

  Habana Vieja, Havana , Calle san rafael e/ zulueta y monserrate n/a - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 555 meninger fra rejsendeBaseret på 555 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel, som kan findes i La Habana Vieja, er en fantastisk mulighed for homoer. Med sin placering indenfor 100 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Rejsende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Ferieboligen ligger indenfor 2. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 4 kilometer. Der er i alt 246 værelser på Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana. Denne ejendom blev bygget i 1894 og renoveret i 2017. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i soveværelser. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. For at imødekomme de særlige behov fra gæster, har dette handicapvenlige sted en række soveværelser med kørestolsadgang. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Når det drejer sig om at slappe af, vil alle gæster der bor på denne ejendom blive forkælet, når de skal vælge blandt den lange række sundhedsmuligheder, der er til rådighed. Gæster kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af ejendommen. Hotellet har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Ejendommens middagslokaler serverer et udvalg af smagfulde retter og drikkevarer. Boligen har et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for større bekvemmelighed for gæsterne. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Memories Miramar Habana
  Fra792krPr. nat

  Memories Miramar Habanastars

  Miramar, Havana , Av 5ta entre 72 y 76 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1399 meninger fra rejsendeBaseret på 1399 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Miramar. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 15. 0 kilometer fra ejendommen. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 12. 8 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 4. 0 kilometer fra havnen. I alt 427 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. Memories Miramar Habana blev opført i 2001. Memories Miramar Habana tilbyder lednings- og trådløse internetforbindelser. Memories Miramar Habana har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Memories Miramar Habana har ikke børnesenge efter anmodning. Alle badeværelser på Memories Miramar Habana er handicapvenlige. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Gæster kan nyde de måltider der serveres på stedet. Hotellet tilbyder sundheds- og wellness-services. Memories Miramar Habana vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Gran Caribe Hotel Plaza
  Fra472krPr. nat

  Gran Caribe Hotel Plazastars

  Habana Vieja, Havana , Ignacio agramante 267 - Kort
  2,6/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1571 meninger fra rejsendeBaseret på 1571 meninger fra rejsende

  Dette dejler ige hotel er i La Habana Vieja. Hotellet består af i alt 188 dejlige gæsteværelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne bolig fuldt renoveret i 1991. De der bor på denne ejendom, kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Receptionsskranken er åben hele dagen. Der er ikke børnesenge på denne ejendom. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  107  Hoteller - Havana
Side  1  af  11
 

Beskrivelse af destination

  Havana eller La Villa de San Cristóbal i Havana (det komplette navn), som er hovedstaden på Cuba. Hvis du er på udkig efter den virkelige karibiske smag er “Havana” det ideelle sted, kendt i hele verden for sin musik, mad og imødekommende befolkning. Arkitekturen er fra kolonitiden og blandt de vigtigste kvarterer finder vi: La Habana Vieja, Vedado og Miramar. Strandene på østkysten er kendt for deres skønhed, man kan dykke og dyrke andre rekreative aktiviteter. Aftenlivet i Havana er enestående, med en stor variation i rytmer fra salsa til jazz, restauranter med typiske madretter fra området og diskoteker til en sjov aften i byen, er kun nogle få af alle de aktiviteter som byen har at byde på. Hele den karibiske smag i en og samme by, kunst og kultur i en fantastisk by, det er ”Havana”¡et sted der skal besøges!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Havana

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Be Live Havana City Copacabana
  Be Live Havana City Copacabana
  3,4/5
  Kundevurderingaf  39 Muligheder

  Der var rent inde på hotellet, og også udenfor ved svømmepoolen. Gode bademuligheder med mulighed for havsvømning mellem farverige fisk :)

  S. Matras
  Hotelopia-kunde, 16/11/2014

  Fra375krSe mere

 • Kohly
  Kohly
  3,4/5
  Kundevurderingaf  14 Muligheder

  Jeg var i alt 15 dage på hotellet. Skøn hotel med hjælpsom personale, dejlig mad, stort værelse med balkon, tv og føntørre. Altid pænt rengjort :)

  Sandra
  Hotelopia-kunde, 24/01/2018

  Fra829krSe mere

 • Telegrafo Boutique
  Telegrafo Boutique
  3,6/5
  Kundevurderingaf  40 Muligheder

  Rigtig fin beliggenhed, flot hotel med en god stemning.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 21/09/2014

  Fra1.235krSe mere