Hoteller i Havana

Find på kortet
Hoteller - Havana

HavanaFra  248kr

Anbefalede hoteller - Havana

 • Iberostar Parque Central
  Fra2.618krPr. nat

  Iberostar Parque Centralstars

  Habana Vieja, Havana , Neptuno prado y zulueta - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 7858 meninger fra rejsendeBaseret på 7858 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er placeret i La Habana Vieja. Det samlede antal værelser er 427. Denne bolig blev sidst renoveret i 2017. Dette hotel er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Iberostar Parque Central har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Endvidere tilbyder dette sted vugger til småbørn efter anmodning. Alle badeværelser på Iberostar Parque Central er handicapvenlige. Dette er ikke et kæledyrsvenligt hotel. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan slappe af ved slutningen af dagen med de forskellige sundhedstilbud. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia
  Fra626krPr. nat

  Casa Boutique El Encanto De Perseveranciastars

  Havana, Havana , Calle perseverancia 156 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 79 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 141 meninger fra rejsendeBaseret på 141 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Havana. Beliggende indenfor 1. 5 kilometer fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 200 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Stedet ligger indenfor 5. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 5. 0 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 1. 2 kilometer fra havnen. Det samlede antal gæsteværelser er 18. Casa Boutique El Encanto De Perseverancia blev fuldstændig renoveret i 2016. Alle gæster der bor på ejendommen, kan gøre brug af den trådløse internetforbindelse, der findes på alle offentlige områder. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. Casa Boutique El Encanto De Perseverancia er ikke et kæledyrsvenligt sted. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæster, der bor på Casa Boutique El Encanto De Perseverancia, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Casa Boutique El Encanto De Perseverancia vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Nacional de Cuba
  Fra1.136krPr. nat

  Nacional de Cubastars

  Vedado, Havana , Calle o esq. 21, vedado - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 84 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 6485 meninger fra rejsendeBaseret på 6485 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse historiske hotel er i Vedado. Stedet putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet kan tilbyde i alt 426 gæsteværelser. Dette hotel blev moderniseret i 1992. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan rejsende drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Desværre er der ingen værelser, hvor gæster kan bede om en vugge til de små. Kæledyr er ikke tilladt på området. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Club Acuario
  Fra642krPr. nat

  Club Acuariostars

  Havana, Havana , Calle 248 y 5ta av. santa fe. playa - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 382 meninger fra rejsendeBaseret på 382 meninger fra rejsende

  The hotel is located in the western part of the city of Havana

  Se mere
 • Comodoro
  Fra544krPr. nat

  Comodorostars

  Miramar, Havana , Av. 3ra y calle 84 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 730 meninger fra rejsendeBaseret på 730 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Miramar. Hotellet har i alt 300 gæsteværelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne bolig fuldt renoveret i 2006. Alle der bor på denne ejendom, kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Dette hotel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Denne bolig er designet med omtanke for unge gæsters behov og har soveværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Rejsende vil måske værdsætte de sundheds- og wellness-services der udbydes på hotellet. De underholdningsmuligheder, der er til rådighed, vil helt sikkert gøre indtryk på alle de der bor på denne ejendom. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Comodoro.

  Se mere
 • Gran Caribe Hotel Plaza
  Fra883krPr. nat

  Gran Caribe Hotel Plazastars

  Habana Vieja, Havana , Ignacio agramante 267 - Kort
  2,6/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1496 meninger fra rejsendeBaseret på 1496 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i La Habana Vieja. Boligen består af 188 soveværelser. Dette sted blev moderniseret i 1991. Der tilbydes internetadgang for at gøre gæsternes ophold endnu mere behageligt. Denne feriebolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de besøgendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor rejsende kan bede om en vugge til de små. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig.

  Se mere
 • Casa Osmel
  Fra412krPr. nat

  Casa Osmelstars

  Havana, Havana , Calle lagunas entre campanario y perseverancia 160 160 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Dette dejler ige hotel er i Havana. Rejsende vil nyde et fredeligt og roligt ophold på området, som består af 3 soveværelser. Denne bolig undergik en renovering i 2016. Stedet har 24 timers åbent. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor gæster kan bede om en vugge til de små. Kæledyr er ikke tilladt på området. Casa Osmel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • H10 Habana Panorama
  Fra1.062krPr. nat

  H10 Habana Panoramastars

  Miramar, Havana , Avenida 3a y calle 70, miramar - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1819 meninger fra rejsendeBaseret på 1819 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Miramar. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 0 kilometer. I alt 317 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på H10 Habana Panorama. H10 Habana Panorama blev bygget i 2002. Rejsende holder sig opdateret takket være lednings- og trådløs internetforbindelse, der er til rådighed på fællesarealerne. Denne bolig har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Endvidere tilbyder H10 Habana Panorama vugger til småbørn efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Denne feriebolig er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Hvis der er behov for det, kan de der bor på ejendommen benytte sig af sundheds- og wellness-services. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Nh Capri
  Fra1.449krPr. nat

  Nh Capristars

  Havana, Havana , Calle 21, entre n y o, vedado - Kort
  2,7/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2242 meninger fra rejsendeBaseret på 2242 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Havana. Med en beliggenhed indenfor 10 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 2. 5 kilometer fra stedet. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 5 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 8. 0 kilometer fra havnen. Der er i alt 220 værelser på Nh Capri. Denne feriebolig blev moderniseret i 2014. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. De rejsende kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Dette hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig feriebolig. Gæster der bor på dette hotel, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Besøgende kan nyde de måltider der serveres i boligen. Nh Capri har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Denne ejendom er stolte over at kunne tilbyde nogle sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til at slappe af og få en sund og trænet krop. Gæster vil kunne smage en lang række fristende kulinariske specialiteter, der imødekommer behovet fra alle typer rejsende. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • NH Collection Victoria La Habana
  Fra1.647krPr. nat

  NH Collection Victoria La Habanastars

  Havana, Havana , Calle 19 y m. la habana - Kort
  2,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 197 meninger fra rejsendeBaseret på 197 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Havana. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 15. 0 kilometer. Lokaliteten har 31 indbydende gæsteværelser. NH Collection Victoria La Habana undergik en renovering i 2015. Endvidere er der trådløs internetforbindelse ved hånden på fællesområder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Dette hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette sted ikke tillader kæledyr. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  77  Hoteller - Havana
Side  1  af  8
 

Beskrivelse af destination

  Havana eller La Villa de San Cristóbal i Havana (det komplette navn), som er hovedstaden på Cuba. Hvis du er på udkig efter den virkelige karibiske smag er “Havana” det ideelle sted, kendt i hele verden for sin musik, mad og imødekommende befolkning. Arkitekturen er fra kolonitiden og blandt de vigtigste kvarterer finder vi: La Habana Vieja, Vedado og Miramar. Strandene på østkysten er kendt for deres skønhed, man kan dykke og dyrke andre rekreative aktiviteter. Aftenlivet i Havana er enestående, med en stor variation i rytmer fra salsa til jazz, restauranter med typiske madretter fra området og diskoteker til en sjov aften i byen, er kun nogle få af alle de aktiviteter som byen har at byde på. Hele den karibiske smag i en og samme by, kunst og kultur i en fantastisk by, det er ”Havana”¡et sted der skal besøges!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Havana

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Lincoln
  Lincoln
  2,8/5
  Kundevurderingaf  51 Muligheder

  Personalet var meget imødekommende. Restauranten var godt placeret på taget.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 22/02/2018

  Fra343krSe mere

 • Kohly
  Kohly
  3,4/5
  Kundevurderingaf  14 Muligheder

  Jeg var i alt 15 dage på hotellet. Skøn hotel med hjælpsom personale, dejlig mad, stort værelse med balkon, tv og føntørre. Altid pænt rengjort :)

  Sandra
  Hotelopia-kunde, 24/01/2018

  Fra1.022krSe mere

 • Be Live Havana City Copacabana
  Be Live Havana City Copacabana
  3,4/5
  Kundevurderingaf  39 Muligheder

  Der var rent inde på hotellet, og også udenfor ved svømmepoolen. Gode bademuligheder med mulighed for havsvømning mellem farverige fisk :)

  S. Matras
  Hotelopia-kunde, 16/11/2014

  Fra788krSe mere