Hoteller i Havana

Find på kortet
Hoteller - Havana

HavanaFra  242kr

Anbefalede hoteller - Havana

 • Iberostar Parque Central
  Fra2.104krPr. nat

  Iberostar Parque Centralstars

  Habana Vieja, Havana , Neptuno prado y zulueta - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 8260 meninger fra rejsendeBaseret på 8260 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er placeret i La Habana Vieja. Stedet har i alt 427 gæsteværelser. Iberostar Parque Central undergik en renovering i 2017. Iberostar Parque Central har både lednings- og trådløse internetforbindelser. De der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Endvidere tilbyder denne bolig vugger til småbørn efter anmodning. Alle badeværelser på Iberostar Parque Central er handicapvenlige. Kæledyr er ikke tilladt på området. I denne bolig er der masser af sundheds- og wellness-services, som gæsterne kan drage fordel af. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Villa Bacuranao
  Fra377krPr. nat

  Villa Bacuranaostars

  Playas del Este, Havana , Via blanca km 15 1/2 celimar. habana del este - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 122 meninger fra rejsendeBaseret på 122 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Playas del Este. Stedet ligger indenfor 150 meter fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 40. 0 kilometer. I alt 52 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Villa Bacuranao. Der er lednings-internetadgang til rådighed for gæsternes komfort og bekvemmelighed. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Villa Bacuranao. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Iberostar Riviera
  Fra1.138krPr. nat

  Iberostar Rivierastars

  Vedado, Havana , Paseo y malecón, vedado 1 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1381 meninger fra rejsendeBaseret på 1381 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Vedado. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 15. 8 kilometer. Iberostar Riviera har i alt 352 gæsteværelser. Dette sted blev moderniseret i 1994. Iberostar Riviera omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og soveværelser. Iberostar Riviera har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Der er ikke børnesenge i Iberostar Riviera. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Comodoro
  Fra600krPr. nat

  Comodorostars

  Miramar, Havana , Av. 3ra y calle 84 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 741 meninger fra rejsendeBaseret på 741 meninger fra rejsende

  Dette dejler ige hotel er i Miramar. Comodoro har i alt 300 soveværelser. Comodoro undergik en renovering i 2006. Rejsende kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. De der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Comodoro er designet med omtanke for de mindste gæster, og har gæsteværelser med senge til små børn. Kæledyr er ikke tilladt i denne boligBesøgende vil værdsætte spisemulighederne i denne ejendom. Denne feriebolig er stolte over at kunne tilbyde nogle sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til at slappe af og få en sund og trænet krop. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil helt sikkert værdsætte den lange række underholdnings- og fritidsservices og –faciliteter, der tilbydes. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Comodoro.

  Se mere
 • H10 Habana Panorama
  Fra983krPr. nat

  H10 Habana Panoramastars

  Miramar, Havana , Avenida 3a y calle 70, miramar - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1901 meninger fra rejsendeBaseret på 1901 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Miramar. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 0 kilometer. Hotellet består af i alt 317 dejlige gæsteværelser. H10 Habana Panorama blev opført i 2002. H10 Habana Panorama har lednings- og trådløse internetforbindelser. Ejendommen har 24 timers åbent. Babysenge til børn fås efter anmodning. H10 Habana Panorama er ikke et kæledyrsvenligt sted. Middagslokalet inviterer de der bor på denne ejendom, til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. Besøgende der bor i denne feriebolig, kan drage fordel af områdets wellness-faciliteter. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Melia Cohiba
  Fra1.561krPr. nat

  Melia Cohibastars

  Vedado, Havana , Avda paseo,entre 1 y 3 vedado - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4142 meninger fra rejsendeBaseret på 4142 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er placeret i Vedado. Placeret indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Boligen består af i alt 462 dejlige soveværelser. Melia Cohiba blev bygget i 1995. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan gæster drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Denne feriebolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de besøgendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Denne feriebolig accepterer ikke kæledyr. Besøgende vil måske værdsætte de sundheds- og wellness-services der udbydes på stedet. Ejendommens forretningsfaciliteter er velegnede til alle typer forretningsevents, seminarer, møder eller konferencer. Ejendommens underholdningstilbud sikrer, at der aldrig er et kedeligt øjeblik.

  Se mere
 • Be Live Havana City Copacabana
  Fra575krPr. nat

  Be Live Havana City Copacabanastars

  Miramar, Havana , Avda no. 4404 e/ 44 y 46 , miramar - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 39 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 805 meninger fra rejsendeBaseret på 805 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Miramar. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 26. 1 kilometer. Lokaliteten har 168 indbydende værelser. Dette hotel blev fuldstændig renoveret i 1992. Dette sted har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Der er ikke børnesenge i denne bolig. Kæledyr må ikke medbringes til Be Live Havana City Copacabana. De besøgende kan nyde stedets underholdningsmuligheder. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Tryp Habana Libre
  Fra1.017krPr. nat

  Tryp Habana Librestars

  Vedado, Havana , Calle l entre 23 y 25 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4896 meninger fra rejsendeBaseret på 4896 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Vedado. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 15. 8 kilometer. Stedet består af 572 værelser. Opførelsesåret for dette sted daterer sig tilbage til 1958. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. De der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Tryp Habana Libre har ikke børnesenge efter anmodning. I denne bolig er alle badeværelser handicapvenlige. Kæledyr er ikke tilladt på området. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Tryp Habana Libre. De forskellige typer underholdning, der tilbydes på dette hotel, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. Tryp Habana Libre vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Melia Habana
  Fra1.286krPr. nat

  Melia Habanastars

  Miramar, Havana , Avenida 3ra - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3882 meninger fra rejsendeBaseret på 3882 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er placeret i Miramar. Beliggende indenfor 10. 0 kilometer fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen ligger indenfor en afstand af 1. 2 kilometer fra hovedforlystelsesområdet. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 18. 0 kilometer fra ferieboligen. Rejsende finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 18. 0 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 12. 0 kilometer fra havnen. De 397 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Melia Habana blev bygget i 1998. Melia Habana har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Alle der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Babysenge til børn fås efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til Melia Habana. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Melia Habana.

  Se mere
 • Tulipan
  Fra377krPr. nat

  Tulipanstars

  Vedado, Havana , Calle factor e/ tulipán y lombillo, nuevo vedado - Kort
  2,7/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 93 meninger fra rejsendeBaseret på 93 meninger fra rejsende

  Dette dejler ige hotel er i Vedado. De 326 indbydende værelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Tulipan tilbyder lednings- og trådløse internetforbindelser. Da dette hotel har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Tulipan har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til Tulipan. Dette hotel har en række middagsoplevelser. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  104  Hoteller - Havana
Side  1  af  11
 

Beskrivelse af destination

  Havana eller La Villa de San Cristóbal i Havana (det komplette navn), som er hovedstaden på Cuba. Hvis du er på udkig efter den virkelige karibiske smag er “Havana” det ideelle sted, kendt i hele verden for sin musik, mad og imødekommende befolkning. Arkitekturen er fra kolonitiden og blandt de vigtigste kvarterer finder vi: La Habana Vieja, Vedado og Miramar. Strandene på østkysten er kendt for deres skønhed, man kan dykke og dyrke andre rekreative aktiviteter. Aftenlivet i Havana er enestående, med en stor variation i rytmer fra salsa til jazz, restauranter med typiske madretter fra området og diskoteker til en sjov aften i byen, er kun nogle få af alle de aktiviteter som byen har at byde på. Hele den karibiske smag i en og samme by, kunst og kultur i en fantastisk by, det er ”Havana”¡et sted der skal besøges!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Havana

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Be Live Havana City Copacabana
  Be Live Havana City Copacabana
  3,4/5
  Kundevurderingaf  39 Muligheder

  Der var rent inde på hotellet, og også udenfor ved svømmepoolen. Gode bademuligheder med mulighed for havsvømning mellem farverige fisk :)

  S. Matras
  Hotelopia-kunde, 16/11/2014

  Fra575krSe mere

 • Kohly
  Kohly
  3,4/5
  Kundevurderingaf  14 Muligheder

  Jeg var i alt 15 dage på hotellet. Skøn hotel med hjælpsom personale, dejlig mad, stort værelse med balkon, tv og føntørre. Altid pænt rengjort :)

  Sandra
  Hotelopia-kunde, 24/01/2018

  Fra1.064krSe mere

 • Hotel Sevilla
  Hotel Sevilla
  3,7/5
  Kundevurderingaf  44 Muligheder

  Fint gammel hotel, fyldt med minder fra en svunden tid Super beliggenhed

  Jørgen Møller Jensen
  Hotelopia-kunde, 07/02/2014

  Fra1.287krSe mere