Hoteller i Havana

Find på kortet
Hoteller - Havana

HavanaFra  240kr

Anbefalede hoteller - Havana

 • Tryp Habana Libre
  Fra924krPr. nat

  Tryp Habana Librestars

  Vedado, Havana , Calle l entre 23 y 25 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4896 meninger fra rejsendeBaseret på 4896 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Vedado. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 15. 8 kilometer. Stedet består af 572 værelser. Opførelsesåret for dette sted daterer sig tilbage til 1958. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. De der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Tryp Habana Libre har ikke børnesenge efter anmodning. I denne bolig er alle badeværelser handicapvenlige. Kæledyr er ikke tilladt på området. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Tryp Habana Libre. De forskellige typer underholdning, der tilbydes på dette hotel, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. Tryp Habana Libre vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Capri
  Fra913krPr. nat

  Capristars

  Havana, Havana , Calle 21, entre n y o, vedado - Kort
  2,7/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2483 meninger fra rejsendeBaseret på 2483 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Havana. Med sin placering indenfor 10 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Gæsterne kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Ejendommen ligger indenfor 2. 5 kilometer fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 5 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 8. 0 kilometer fra havnen. Det samlede antal gæsteværelser er 220. Dette hotel blev renoveret i 2014. De der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i gæsteværelser. Stedet har 24 timers åbent. Desværre er der ingen soveværelser, hvor de der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Fællesarealerne på dette hotel har kørestolsadgang. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig. En bekvem transportservice stilles til rådighed af ejendommen. Besøgende vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Der er konferencefaciliteter ved denne feriebolig. De der bor på denne ejendom, kan drage fordel af områdets wellness-faciliteter. Rejsende kan vælge blandt et bredt udvalg af smagfulde retter, der serveres på ejendommen. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Chateau Miramar
  Fra666krPr. nat

  Chateau Miramarstars

  Miramar, Havana , Ave. 1ra e/60 y 70 playa - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 202 meninger fra rejsendeBaseret på 202 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Miramar. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 20. 0 kilometer. Hotellet omfatter 50 hyggelige gæsteværelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne feriebolig fuldt renoveret i 2003. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Nogle værelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til Chateau Miramar. De der bor på denne ejendom, kan drage fordel af dens catering. Chateau Miramar vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Melia Habana
  Fra977krPr. nat

  Melia Habanastars

  Miramar, Havana , Avenida 3ra - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3882 meninger fra rejsendeBaseret på 3882 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er placeret i Miramar. Beliggende indenfor 10. 0 kilometer fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen ligger indenfor en afstand af 1. 2 kilometer fra hovedforlystelsesområdet. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 18. 0 kilometer fra ferieboligen. Rejsende finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 18. 0 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 12. 0 kilometer fra havnen. De 397 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Melia Habana blev bygget i 1998. Melia Habana har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Alle der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Babysenge til børn fås efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til Melia Habana. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Melia Habana.

  Se mere
 • Hotel E Mirazul
  Fra516krPr. nat

  Hotel E Mirazulstars

  Miramar, Havana , 5ta avenida no. 3603 entre 36 y 38 - Kort
   

  Dette komfortable hotel er placeret i Miramar. Gæster vil nyde et fredeligt og roligt ophold på Hotel E Mirazul, som kun består af 8 soveværelser. Opførelsesåret for dette hotel daterer sig tilbage til 2017. Hotel E Mirazul har lednings- og trådløse internetforbindelser. Da denne feriebolig har åbent 24 timer i døgnet, er de besøgende altid velkomne. Der er ikke børnesenge i Hotel E Mirazul. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig bolig. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for besøgende. Hotel E Mirazul vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Iberostar Parque Central
  Fra1.454krPr. nat

  Iberostar Parque Centralstars

  Habana Vieja, Havana , Neptuno prado y zulueta - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 8260 meninger fra rejsendeBaseret på 8260 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er placeret i La Habana Vieja. Stedet har i alt 427 gæsteværelser. Iberostar Parque Central undergik en renovering i 2017. Iberostar Parque Central har både lednings- og trådløse internetforbindelser. De der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Endvidere tilbyder denne bolig vugger til småbørn efter anmodning. Alle badeværelser på Iberostar Parque Central er handicapvenlige. Kæledyr er ikke tilladt på området. I denne bolig er der masser af sundheds- og wellness-services, som gæsterne kan drage fordel af. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Club Acuario
  Fra499krPr. nat

  Club Acuariostars

  Havana, Havana , Calle 248 y 5ta av. santa fe. playa - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 392 meninger fra rejsendeBaseret på 392 meninger fra rejsende

  The hotel is located in the western part of the city of Havana

  Se mere
 • Mariposa
  Fra466krPr. nat

  Mariposastars

  Havana, Havana , Autopista novia del mediodia km 6.5 arroyo arenas - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 39 meninger fra rejsendeBaseret på 39 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hotel ligger i Havana. Mariposa har i alt 53 soveværelser. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Denne feriebolig tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Kæledyr er ikke tilladt på området.

  Se mere
 • MarAzul Hotel
  Fra632krPr. nat

  MarAzul Hotelstars

  Playas del Este, Havana , Banderas y las terrazas - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 718 meninger fra rejsendeBaseret på 718 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Playas del Este, er dette dejlige hotel udelukkende for voksne. Det samlede antal gæsteværelser er 188. Hotellet blev opført i 1976. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. MarAzul Hotel er ideel til familier med børn, da de har nogle gæsteværelser med børnesenge efter anmodning til de små. Dette sted accepterer ikke kæledyr.

  Se mere
 • Memories Jibacoa- Adults Only - All Inclusive +16
  Fra1.146krPr. nat

  Memories Jibacoa- Adults Only - All Inclusive +16stars

  Jibacoa, Havana , Playa arroyo bermejo, santa cruz del norte sn - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2920 meninger fra rejsendeBaseret på 2920 meninger fra rejsende

  Dette dejlige resort kan findes i Jibacoa. I alt 250 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. Memories Jibacoa- Adults Only - All Inclusive +16 blev bygget i 1999. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Memories Jibacoa- Adults Only - All Inclusive +16 har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Memories Jibacoa- Adults Only - All Inclusive +16 har ikke børnesenge efter anmodning. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr. Memories Jibacoa- Adults Only - All Inclusive +16 er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Rejsende vil værdsætte sportsaktiviteterne der udbydes på denne ejendom. Takket være fritidstilbuddene i denne feriebolig, kan rejsende få en sjov oplevelse. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  114  Hoteller - Havana
Side  1  af  12
 

Beskrivelse af destination

  Havana eller La Villa de San Cristóbal i Havana (det komplette navn), som er hovedstaden på Cuba. Hvis du er på udkig efter den virkelige karibiske smag er “Havana” det ideelle sted, kendt i hele verden for sin musik, mad og imødekommende befolkning. Arkitekturen er fra kolonitiden og blandt de vigtigste kvarterer finder vi: La Habana Vieja, Vedado og Miramar. Strandene på østkysten er kendt for deres skønhed, man kan dykke og dyrke andre rekreative aktiviteter. Aftenlivet i Havana er enestående, med en stor variation i rytmer fra salsa til jazz, restauranter med typiske madretter fra området og diskoteker til en sjov aften i byen, er kun nogle få af alle de aktiviteter som byen har at byde på. Hele den karibiske smag i en og samme by, kunst og kultur i en fantastisk by, det er ”Havana”¡et sted der skal besøges!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Havana

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Kohly
  Kohly
  3,4/5
  Kundevurderingaf  14 Muligheder

  Jeg var i alt 15 dage på hotellet. Skøn hotel med hjælpsom personale, dejlig mad, stort værelse med balkon, tv og føntørre. Altid pænt rengjort :)

  Sandra
  Hotelopia-kunde, 24/01/2018

  Fra856krSe mere

 • Be Live Havana City Copacabana
  Be Live Havana City Copacabana
  3,4/5
  Kundevurderingaf  39 Muligheder

  Der var rent inde på hotellet, og også udenfor ved svømmepoolen. Gode bademuligheder med mulighed for havsvømning mellem farverige fisk :)

  S. Matras
  Hotelopia-kunde, 16/11/2014

  Fra453krSe mere

 • Telegrafo Boutique
  Telegrafo Boutique
  3,6/5
  Kundevurderingaf  40 Muligheder

  Rigtig fin beliggenhed, flot hotel med en god stemning.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 21/09/2014

  Fra1.175krSe mere