Hoteller i Havana

Find på kortet
Hoteller - Havana

HavanaFra  161kr

Anbefalede hoteller - Havana

 • MarAzul Hotel
  Fra539krPr. nat

  MarAzul Hotelstars

  Playas del Este, Havana , Banderas y las terrazas - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 718 meninger fra rejsendeBaseret på 718 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Playas del Este, er dette dejlige hotel udelukkende for voksne. Det samlede antal gæsteværelser er 188. Hotellet blev opført i 1976. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. MarAzul Hotel er ideel til familier med børn, da de har nogle gæsteværelser med børnesenge efter anmodning til de små. Dette sted accepterer ikke kæledyr.

  Se mere
 • Mariposa
  Fra415krPr. nat

  Mariposastars

  Havana, Havana , Autopista novia del mediodia km 6.5 arroyo arenas - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 39 meninger fra rejsendeBaseret på 39 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hotel ligger i Havana. Mariposa har i alt 53 soveværelser. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Denne feriebolig tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Kæledyr er ikke tilladt på området.

  Se mere
 • Memories Miramar Habana
  Fra616krPr. nat

  Memories Miramar Habanastars

  Miramar, Havana , Av 5ta entre 72 y 76 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1399 meninger fra rejsendeBaseret på 1399 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Miramar. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 15. 0 kilometer fra ejendommen. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 12. 8 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 4. 0 kilometer fra havnen. De 427 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Memories Miramar Habana blev opført i 2001. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed i de offentlige områder. Da denne ejendom har åbent 24 timer i døgnet, er de rejsende altid velkomne. Desværre er der ingen værelser, hvor alle gæster der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Hotellet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 5 handicapvenlige gæsteværelser. Kæledyr er ikke tilladt på området. Memories Miramar Habana er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan få balance i krop og sjæl i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Hotel E Mirazul
  Fra543krPr. nat

  Hotel E Mirazulstars

  Miramar, Havana , 5ta avenida no. 3603 entre 36 y 38 - Kort
   

  Dette komfortable hotel er placeret i Miramar. Gæster vil nyde et fredeligt og roligt ophold på Hotel E Mirazul, som kun består af 8 soveværelser. Opførelsesåret for dette hotel daterer sig tilbage til 2017. Hotel E Mirazul har lednings- og trådløse internetforbindelser. Da denne feriebolig har åbent 24 timer i døgnet, er de besøgende altid velkomne. Der er ikke børnesenge i Hotel E Mirazul. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig bolig. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for besøgende. Hotel E Mirazul vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hostal Casa Conchita
  Fra380krPr. nat

  Hostal Casa Conchitastars

  Vedado, Havana , Calle 21 entre n y o - Kort
   

  Dette hyggelige hostel ligger i Vedado. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro i denne ejendom. Dette sted blev fuldstændig renoveret i 2018. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Hostal Casa Conchita. Dette sted accepterer ikke kæledyr. Der er parkeringsplads ved Hostal Casa Conchita. Alle der bor på denne ejendom, vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • La Reserva Vedado
  Fra1.313krPr. nat

  La Reserva Vedadostars

  Vedado, Havana , Calle 2 # 508 e/21 y 23 - Kort
   

  Dette charmerende boutique hotel er i Vedado. Besøgende vil nyde et fredeligt og roligt ophold på LA RESERVA VEDADO, som kun består af 11 soveværelser. Denne bolig blev fuldstændig moderniseret i 2017. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan gæster drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge på denne ejendom. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. Ferieboligen accepterer kun små kæledyr. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. De der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan drage fordel af dens catering. Ejendommens middagslokaler serverer et udvalg af smagfulde retter og drikkevarer. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Napper by Rottenberg
  Fra782krPr. nat

  Napper by Rottenbergstars

  Vedado, Havana , No. 1007 a. vedado la habana calle 25 - Kort
   

  Dette komfortable boutique hotel har beliggenhed i Vedado. Ferieboligen, der putter sig indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 15. 0 kilometer fra boutique-hotellet. Indenfor 120 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 25. 0 kilometer. Denne hyggelige feriebolig garanterer et stille ophold med sine kun 4 gæsteværelser. Rejsende kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Napper by Rottenberg har 24 timers åbent. Napper by Rottenberg tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Gæster må medbringe deres kæledyr på området. Der er parkerings- og garagefaciliteter til rådighed.

  Se mere
 • Tryp Habana Libre
  Fra882krPr. nat

  Tryp Habana Librestars

  Vedado, Havana , Calle l entre 23 y 25 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4896 meninger fra rejsendeBaseret på 4896 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Vedado. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 15. 8 kilometer. Stedet består af 572 værelser. Opførelsesåret for dette sted daterer sig tilbage til 1958. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. De der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Tryp Habana Libre har ikke børnesenge efter anmodning. I denne bolig er alle badeværelser handicapvenlige. Kæledyr er ikke tilladt på området. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Tryp Habana Libre. De forskellige typer underholdning, der tilbydes på dette hotel, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. Tryp Habana Libre vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Nacional de Cuba
  Fra1.301krPr. nat

  Nacional de Cubastars

  Vedado, Havana , Calle o esq. 21, vedado - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 84 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 6904 meninger fra rejsendeBaseret på 6904 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er placeret i Vedado. Ejendommen putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Boligen har i alt 426 værelser. Denne bolig blev moderniseret i 1992. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge på dette hotel. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Nacional de Cuba.

  Se mere
 • Melia Habana
  Fra1.109krPr. nat

  Melia Habanastars

  Miramar, Havana , Avenida 3ra - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3882 meninger fra rejsendeBaseret på 3882 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er placeret i Miramar. Beliggende indenfor 10. 0 kilometer fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen ligger indenfor en afstand af 1. 2 kilometer fra hovedforlystelsesområdet. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 18. 0 kilometer fra ferieboligen. Rejsende finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 18. 0 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 12. 0 kilometer fra havnen. De 397 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Melia Habana blev bygget i 1998. Melia Habana har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Alle der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Babysenge til børn fås efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til Melia Habana. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Melia Habana.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  97  Hoteller - Havana
Side  1  af  10
 

Beskrivelse af destination

  Havana eller La Villa de San Cristóbal i Havana (det komplette navn), som er hovedstaden på Cuba. Hvis du er på udkig efter den virkelige karibiske smag er “Havana” det ideelle sted, kendt i hele verden for sin musik, mad og imødekommende befolkning. Arkitekturen er fra kolonitiden og blandt de vigtigste kvarterer finder vi: La Habana Vieja, Vedado og Miramar. Strandene på østkysten er kendt for deres skønhed, man kan dykke og dyrke andre rekreative aktiviteter. Aftenlivet i Havana er enestående, med en stor variation i rytmer fra salsa til jazz, restauranter med typiske madretter fra området og diskoteker til en sjov aften i byen, er kun nogle få af alle de aktiviteter som byen har at byde på. Hele den karibiske smag i en og samme by, kunst og kultur i en fantastisk by, det er ”Havana”¡et sted der skal besøges!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Havana

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Kohly
  Kohly
  3,4/5
  Kundevurderingaf  14 Muligheder

  Jeg var i alt 15 dage på hotellet. Skøn hotel med hjælpsom personale, dejlig mad, stort værelse med balkon, tv og føntørre. Altid pænt rengjort :)

  Sandra
  Hotelopia-kunde, 24/01/2018

  Fra852krSe mere

 • Telegrafo Boutique
  Telegrafo Boutique
  3,6/5
  Kundevurderingaf  40 Muligheder

  Rigtig fin beliggenhed, flot hotel med en god stemning.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 21/09/2014

  Fra1.201krSe mere

 • Terral
  Terral
  4,2/5
  Kundevurderingaf  27 Muligheder

  In general the days at Terral was a positive experience. The view on the ocean was excellent.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 08/06/2014

  Fra1.201krSe mere