Hoteller i Havana

Find på kortet
Hoteller - Havana

HavanaFra  199kr

Anbefalede hoteller - Havana

 • Iberostar Parque Central
  Fra1.727krPr. nat

  Iberostar Parque Centralstars

  Habana Vieja, Havana , Neptuno prado y zulueta - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 8225 meninger fra rejsendeBaseret på 8225 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel ligger i La Habana Vieja. Iberostar Parque Central har i alt 427 gæsteværelser. Iberostar Parque Central blev fuldstændig moderniseret i 2017. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Iberostar Parque Central har 24 timers åbent. Babysenge til børn fås efter anmodning. Iberostar Parque Central forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle besøgende. Af denne årsag er der gæsteværelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Rejsende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig feriebolig. Takket være sundheds- og wellness-services, er dette sted ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia
  Fra544krPr. nat

  Casa Boutique El Encanto De Perseveranciastars

  Havana, Havana , Calle perseverancia 156 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 79 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 152 meninger fra rejsendeBaseret på 152 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Havana. Beliggende indenfor 1. 5 kilometer fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 200 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Stedet ligger indenfor 5. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 5. 0 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 1. 2 kilometer fra havnen. Stedet består af i alt 18 dejlige værelser. Dette hotel blev renoveret i 2016. Derudover tilbydes der Wi-Fi adgang på stedets fællesområder. Da denne ejendom har åbent 24 timer i døgnet, er de rejsende altid velkomne. Dette hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæster, der bor på Casa Boutique El Encanto De Perseverancia, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Casa Boutique El Encanto De Perseverancia vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Nacional de Cuba
  Fra892krPr. nat

  Nacional de Cubastars

  Vedado, Havana , Calle o esq. 21, vedado - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 84 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 6863 meninger fra rejsendeBaseret på 6863 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel ligger i Vedado. Stedet putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet omfatter 426 hyggelige værelser. Dette hotel undergik en renovering i 1992. Denne feriebolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Der er ikke 24 timers åben reception. Nacional de Cuba har ikke børnesenge efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne bolig ikke tillader kæledyr. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Gran Caribe Hotel Plaza
  Fra644krPr. nat

  Gran Caribe Hotel Plazastars

  Habana Vieja, Havana , Ignacio agramante 267 - Kort
  2,6/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1568 meninger fra rejsendeBaseret på 1568 meninger fra rejsende

  Dette dejler ige hotel er i La Habana Vieja. Hotellet består af i alt 188 dejlige gæsteværelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne bolig fuldt renoveret i 1991. De der bor på denne ejendom, kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Receptionsskranken er åben hele dagen. Der er ikke børnesenge på denne ejendom. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr.

  Se mere
 • Gran Caribe Neptuno - Triton
  Fra215krPr. nat

  Gran Caribe Neptuno - Tritonstars

  Miramar, Havana , 3ra ave. y 74, miramar, playa - Kort
  2,2/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 528 meninger fra rejsendeBaseret på 528 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kan findes i Miramar. Beliggende indenfor 10. 0 kilometer fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 15. 0 kilometer. I alt 532 værelser er til rådighed for gæsterne på Gran Caribe Neptuno - Triton. Dette sted blev opført i 1991. De der bor på dette sted, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Receptionsskranken er åben hele dagen. Desværre er der ingen værelser, hvor gæster kan bede om en vugge til de små. Denne bolig accepterer ikke kæledyr. De forskellige typer underholdning, der tilbydes på dette sted, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Club Acuario
  Fra496krPr. nat

  Club Acuariostars

  Havana, Havana , Calle 248 y 5ta av. santa fe. playa - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 392 meninger fra rejsendeBaseret på 392 meninger fra rejsende

  The hotel is located in the western part of the city of Havana

  Se mere
 • Santa Isabel Boutique
  Fra1.537krPr. nat

  Santa Isabel Boutiquestars

  Habana Vieja, Havana , Calle baratillo entre obispo y narciso lopez 9 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 34 meninger fra rejsendeBaseret på 34 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er ideelt til familier og ligger i La Habana Vieja. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 150 meter fra ejendommen. Besøgende finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Den nærmeste strand ligger indenfor 15 meter fra ferieboligen. Lokaliteten har 27 indbydende værelser. Selvom denne feriebolig blev opført i 1867, blev den moderniseret i 1997. Santa Isabel Boutique tilbyder lednings- og trådløse internetforbindelser. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Santa Isabel Boutique er ikke et kæledyrsvenligt sted. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Alle der bor på ejendommen, kan nyde dejlige retter på stedets spiselokaler. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Bella Habana
  Fra198krPr. nat

  Bella Habanastars

  Havana, Havana , Conill e/ marino y boyeros, nuevo vedado - Kort
  2,6/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 85 meninger fra rejsendeBaseret på 85 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kan findes i Havana. Hotellet omfatter 84 hyggelige gæsteværelser. Bella Habana har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Bella Habana har ikke børnesenge efter anmodning. Dette er ikke en kæledyrsvenlig bolig.

  Se mere
 • Hotel Sevilla
  Fra909krPr. nat

  Hotel Sevillastars

  Habana Vieja, Havana , Calle trocadero 55 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 44 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4333 meninger fra rejsendeBaseret på 4333 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i La Habana Vieja. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 1. 5 kilometer. Lokaliteten har 178 indbydende gæsteværelser. Hotel Sevilla blev bygget i 1908. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Besøgende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Hotel Sevilla har parkering til gæsternes bekvemmelighed. De rejsende vil værdsætte de sundheds- og wellness-services, der tilbydes på Hotel Sevilla. De underholdningsmuligheder, der er til rådighed, vil helt sikkert gøre indtryk på alle der bor på denne ejendom. Hotel Sevilla vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • MarAzul Hotel
  Fra496krPr. nat

  MarAzul Hotelstars

  Playas del Este, Havana , Banderas y las terrazas - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 716 meninger fra rejsendeBaseret på 716 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kun for voksne, er placeret i Playas del Este. Boligen består af 188 soveværelser. Denne ejendom blev bygget i 1976. Denne ejendom har 24 timer åbent i døgnet for de rejsendes bekvemmelighed. Dette hotel er designet med omtanke for unge gæsters behov og har gæsteværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Kæledyr er ikke tilladt på området.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  88  Hoteller - Havana
Side  1  af  9
 

Beskrivelse af destination

  Havana eller La Villa de San Cristóbal i Havana (det komplette navn), som er hovedstaden på Cuba. Hvis du er på udkig efter den virkelige karibiske smag er “Havana” det ideelle sted, kendt i hele verden for sin musik, mad og imødekommende befolkning. Arkitekturen er fra kolonitiden og blandt de vigtigste kvarterer finder vi: La Habana Vieja, Vedado og Miramar. Strandene på østkysten er kendt for deres skønhed, man kan dykke og dyrke andre rekreative aktiviteter. Aftenlivet i Havana er enestående, med en stor variation i rytmer fra salsa til jazz, restauranter med typiske madretter fra området og diskoteker til en sjov aften i byen, er kun nogle få af alle de aktiviteter som byen har at byde på. Hele den karibiske smag i en og samme by, kunst og kultur i en fantastisk by, det er ”Havana”¡et sted der skal besøges!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Havana

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Kohly
  Kohly
  3,4/5
  Kundevurderingaf  14 Muligheder

  Jeg var i alt 15 dage på hotellet. Skøn hotel med hjælpsom personale, dejlig mad, stort værelse med balkon, tv og føntørre. Altid pænt rengjort :)

  Sandra
  Hotelopia-kunde, 24/01/2018

  Fra810krSe mere

 • Be Live Havana City Copacabana
  Be Live Havana City Copacabana
  3,4/5
  Kundevurderingaf  39 Muligheder

  Der var rent inde på hotellet, og også udenfor ved svømmepoolen. Gode bademuligheder med mulighed for havsvømning mellem farverige fisk :)

  S. Matras
  Hotelopia-kunde, 16/11/2014

  Fra368krSe mere

 • Telegrafo Boutique
  Telegrafo Boutique
  3,6/5
  Kundevurderingaf  40 Muligheder

  Rigtig fin beliggenhed, flot hotel med en god stemning.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 21/09/2014

  Fra1.207krSe mere