Hoteller i Havana

Find på kortet
Hoteller - Havana

HavanaFra  223kr

Anbefalede hoteller - Havana

 • MarAzul Hotel
  Fra470krPr. nat

  MarAzul Hotelstars

  Playas del Este, Havana , Banderas y las terrazas - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 718 meninger fra rejsendeBaseret på 718 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Playas del Este, er dette dejlige hotel udelukkende for voksne. Det samlede antal gæsteværelser er 188. Hotellet blev opført i 1976. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. MarAzul Hotel er ideel til familier med børn, da de har nogle gæsteværelser med børnesenge efter anmodning til de små. Dette sted accepterer ikke kæledyr.

  Se mere
 • Comodoro
  Fra454krPr. nat

  Comodorostars

  Miramar, Havana , Av. 3ra y calle 84 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 741 meninger fra rejsendeBaseret på 741 meninger fra rejsende

  Dette dejler ige hotel er i Miramar. Comodoro har i alt 300 soveværelser. Comodoro undergik en renovering i 2006. Rejsende kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. De der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Comodoro er designet med omtanke for de mindste gæster, og har gæsteværelser med senge til små børn. Kæledyr er ikke tilladt i denne boligBesøgende vil værdsætte spisemulighederne i denne ejendom. Denne feriebolig er stolte over at kunne tilbyde nogle sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til at slappe af og få en sund og trænet krop. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil helt sikkert værdsætte den lange række underholdnings- og fritidsservices og –faciliteter, der tilbydes. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Comodoro.

  Se mere
 • Chateau Miramar
  Fra630krPr. nat

  Chateau Miramarstars

  Miramar, Havana , Ave. 1ra e/60 y 70 playa - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 202 meninger fra rejsendeBaseret på 202 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Miramar. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 20. 0 kilometer. Hotellet omfatter 50 hyggelige gæsteværelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne feriebolig fuldt renoveret i 2003. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Nogle værelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til Chateau Miramar. De der bor på denne ejendom, kan drage fordel af dens catering. Chateau Miramar vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Mariposa
  Fra423krPr. nat

  Mariposastars

  Havana, Havana , Autopista novia del mediodia km 6.5 arroyo arenas - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 39 meninger fra rejsendeBaseret på 39 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hotel ligger i Havana. Mariposa har i alt 53 soveværelser. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Denne feriebolig tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Kæledyr er ikke tilladt på området.

  Se mere
 • Hostal Casa Elsita
  Fra476krPr. nat

  Hostal Casa Elsitastars

  Vedado, Havana , Calle 25 st., 220 between n & o - apto 2 (vedado) 220 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 10 meninger fra rejsendeBaseret på 10 meninger fra rejsende

  Dette hyggelige feriehus eller denne villa ligger i Vedado. Beliggende indenfor 4. 0 kilometer fra bymidten giver feriehuset eller villaen nem adgang til alt det, dette destination kan tilbyde. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 15. 0 kilometer fra ejendommen. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 0 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 4. 0 kilometer fra havnen. Hostal Casa Elsita garanterer for et roligt ophold med blot 4 gæsteværelser. Denne feriebolig undergik en renovering i 2011. Stedet tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Hostal Casa Elsita har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Der er ikke børnesenge i denne bolig. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. En bekvem transportservice stilles til rådighed af ejendommen. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Memories Miramar Habana
  Fra682krPr. nat

  Memories Miramar Habanastars

  Miramar, Havana , Av 5ta entre 72 y 76 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1399 meninger fra rejsendeBaseret på 1399 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Miramar. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 15. 0 kilometer fra ejendommen. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 12. 8 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 4. 0 kilometer fra havnen. De 427 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Memories Miramar Habana blev opført i 2001. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed i de offentlige områder. Da denne ejendom har åbent 24 timer i døgnet, er de rejsende altid velkomne. Desværre er der ingen værelser, hvor alle gæster der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Hotellet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 5 handicapvenlige gæsteværelser. Kæledyr er ikke tilladt på området. Memories Miramar Habana er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan få balance i krop og sjæl i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Hotel E Mirazul
  Fra485krPr. nat

  Hotel E Mirazulstars

  Miramar, Havana , 5ta avenida no. 3603 entre 36 y 38 - Kort
   

  Dette komfortable hotel er placeret i Miramar. Gæster vil nyde et fredeligt og roligt ophold på Hotel E Mirazul, som kun består af 8 soveværelser. Opførelsesåret for dette hotel daterer sig tilbage til 2017. Hotel E Mirazul har lednings- og trådløse internetforbindelser. Da denne feriebolig har åbent 24 timer i døgnet, er de besøgende altid velkomne. Der er ikke børnesenge i Hotel E Mirazul. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig bolig. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for besøgende. Hotel E Mirazul vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hostal Casa Conchita
  Fra357krPr. nat

  Hostal Casa Conchitastars

  Vedado, Havana , Calle 21 entre n y o 4 - Kort
   

  Dette hyggelige hostel ligger i Vedado. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro i denne ejendom. Dette sted blev fuldstændig renoveret i 2018. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Hostal Casa Conchita. Dette sted accepterer ikke kæledyr. Der er parkeringsplads ved Hostal Casa Conchita. Alle der bor på denne ejendom, vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • LA RESERVA VEDADO
  Fra1.268krPr. nat

  LA RESERVA VEDADOstars

  Vedado, Havana , Calle 2 # 508 e/21 y 23 - Kort
   

  Dette charmerende boutique hotel er i Vedado. Besøgende vil nyde et fredeligt og roligt ophold på LA RESERVA VEDADO, som kun består af 11 soveværelser. Denne bolig blev fuldstændig moderniseret i 2017. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan gæster drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge på denne ejendom. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. Ferieboligen accepterer kun små kæledyr. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. De der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan drage fordel af dens catering. Ejendommens middagslokaler serverer et udvalg af smagfulde retter og drikkevarer. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Napper by Rottenberg
  Fra1.012krPr. nat

  Napper by Rottenbergstars

  Vedado, Havana , No. 1007 a. vedado la habana calle 25 - Kort
   

  Dette komfortable boutique hotel har beliggenhed i Vedado. Ferieboligen, der putter sig indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 15. 0 kilometer fra boutique-hotellet. Indenfor 120 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 25. 0 kilometer. Denne hyggelige feriebolig garanterer et stille ophold med sine kun 4 gæsteværelser. Rejsende kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Napper by Rottenberg har 24 timers åbent. Napper by Rottenberg tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Gæster må medbringe deres kæledyr på området. Der er parkerings- og garagefaciliteter til rådighed.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  113  Hoteller - Havana
Side  1  af  12
 

Beskrivelse af destination

  Havana eller La Villa de San Cristóbal i Havana (det komplette navn), som er hovedstaden på Cuba. Hvis du er på udkig efter den virkelige karibiske smag er “Havana” det ideelle sted, kendt i hele verden for sin musik, mad og imødekommende befolkning. Arkitekturen er fra kolonitiden og blandt de vigtigste kvarterer finder vi: La Habana Vieja, Vedado og Miramar. Strandene på østkysten er kendt for deres skønhed, man kan dykke og dyrke andre rekreative aktiviteter. Aftenlivet i Havana er enestående, med en stor variation i rytmer fra salsa til jazz, restauranter med typiske madretter fra området og diskoteker til en sjov aften i byen, er kun nogle få af alle de aktiviteter som byen har at byde på. Hele den karibiske smag i en og samme by, kunst og kultur i en fantastisk by, det er ”Havana”¡et sted der skal besøges!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Havana

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Kohly
  Kohly
  3,4/5
  Kundevurderingaf  14 Muligheder

  Jeg var i alt 15 dage på hotellet. Skøn hotel med hjælpsom personale, dejlig mad, stort værelse med balkon, tv og føntørre. Altid pænt rengjort :)

  Sandra
  Hotelopia-kunde, 24/01/2018

  Fra793krSe mere

 • Be Live Havana City Copacabana
  Be Live Havana City Copacabana
  3,4/5
  Kundevurderingaf  39 Muligheder

  Der var rent inde på hotellet, og også udenfor ved svømmepoolen. Gode bademuligheder med mulighed for havsvømning mellem farverige fisk :)

  S. Matras
  Hotelopia-kunde, 16/11/2014

  Fra419krSe mere

 • Terral
  Terral
  4,2/5
  Kundevurderingaf  27 Muligheder

  In general the days at Terral was a positive experience. The view on the ocean was excellent.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 08/06/2014

  Fra1.079krSe mere