Hoteller i Havana

Find på kortet
Hoteller - Havana

HavanaFra  286kr

Anbefalede hoteller - Havana

 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia
  Fra779krPr. nat

  Casa Boutique El Encanto De Perseveranciastars

  Havana, Havana , Calle perseverancia 156 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 79 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 146 meninger fra rejsendeBaseret på 146 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Havana. Beliggende indenfor 1. 5 kilometer fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 200 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Stedet ligger indenfor 5. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 5. 0 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 1. 2 kilometer fra havnen. Stedet består af i alt 18 dejlige værelser. Dette hotel blev renoveret i 2016. Derudover tilbydes der Wi-Fi adgang på stedets fællesområder. Da denne ejendom har åbent 24 timer i døgnet, er de rejsende altid velkomne. Dette hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæster, der bor på Casa Boutique El Encanto De Perseverancia, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Casa Boutique El Encanto De Perseverancia vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Nacional de Cuba
  Fra1.308krPr. nat

  Nacional de Cubastars

  Vedado, Havana , Calle o esq. 21, vedado - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 84 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 6625 meninger fra rejsendeBaseret på 6625 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel ligger i Vedado. Stedet putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet omfatter 426 hyggelige værelser. Dette hotel undergik en renovering i 1992. Denne feriebolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Der er ikke 24 timers åben reception. Nacional de Cuba har ikke børnesenge efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne bolig ikke tillader kæledyr. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Iberostar Parque Central
  Fra2.769krPr. nat

  Iberostar Parque Centralstars

  Habana Vieja, Havana , Neptuno prado y zulueta - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 7984 meninger fra rejsendeBaseret på 7984 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel ligger i La Habana Vieja. Iberostar Parque Central har i alt 427 gæsteværelser. Iberostar Parque Central blev fuldstændig moderniseret i 2017. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Iberostar Parque Central har 24 timers åbent. Babysenge til børn fås efter anmodning. Iberostar Parque Central forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle besøgende. Af denne årsag er der gæsteværelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Rejsende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig feriebolig. Takket være sundheds- og wellness-services, er dette sted ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Club Acuario
  Fra697krPr. nat

  Club Acuariostars

  Havana, Havana , Calle 248 y 5ta av. santa fe. playa - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 388 meninger fra rejsendeBaseret på 388 meninger fra rejsende

  The hotel is located in the western part of the city of Havana

  Se mere
 • Comodoro
  Fra705krPr. nat

  Comodorostars

  Miramar, Havana , Av. 3ra y calle 84 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 732 meninger fra rejsendeBaseret på 732 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i Miramar. I alt 300 værelser er til rådighed for gæsterne på Comodoro. Denne feriebolig blev renoveret i 2006. Både forretnings- og fritidsrejsende vil værdsætte ejendommens internetadgang. Comodoro har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Comodoro er designet med omtanke for de mindste gæster, og har gæsteværelser med senge til små børn. Kæledyr er ikke tilladt på området. Besøgende vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Besøgende vil måske værdsætte de sundheds- og wellness-services der udbydes på hotellet. Ejendommens underholdningstilbud sikrer, at der aldrig er et kedeligt øjeblik. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Gran Caribe Hotel Plaza
  Fra690krPr. nat

  Gran Caribe Hotel Plazastars

  Habana Vieja, Havana , Ignacio agramante 267 - Kort
  2,6/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1530 meninger fra rejsendeBaseret på 1530 meninger fra rejsende

  Dette dejler ige hotel er i La Habana Vieja. Hotellet består af i alt 188 dejlige gæsteværelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne bolig fuldt renoveret i 1991. De der bor på denne ejendom, kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Receptionsskranken er åben hele dagen. Der er ikke børnesenge på denne ejendom. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr.

  Se mere
 • Nh Capri
  Fra1.499krPr. nat

  Nh Capristars

  Havana, Havana , Calle 21, entre n y o, vedado - Kort
  2,7/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2312 meninger fra rejsendeBaseret på 2312 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Havana. Ejendommen, der putter sig indenfor 10 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne har nem adgang til de offentlige transportmidler. Ejendommen ligger indenfor 2. 5 kilometer fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 5 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 8. 0 kilometer fra havnen. Nh Capri har i alt 220 soveværelser. Nh Capri blev fuldstændig moderniseret i 2014. Dette sted er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Receptionen er åben 24/7. Dette sted har ikke børnesenge efter anmodning. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Kæledyr må ikke medbringes til Nh Capri. Rejsende kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Besøgende kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af Nh Capri. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan drage fordel af ejendommens forretningsfaciliteter. Dem, der vil væk fra den daglige rutine, kan bruge ejendommens sundheds- og wellness-faciliteter. Gæster kan gribe muligheden for at smage de måltider, der serveres på stedets middagsfaciliteter. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Nh Capri.

  Se mere
 • NH Collection Victoria La Habana
  Fra1.775krPr. nat

  NH Collection Victoria La Habanastars

  Havana, Havana , Calle 19 y m. la habana - Kort
  2,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 221 meninger fra rejsendeBaseret på 221 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i Havana. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 15. 0 kilometer. Ejendommen har i alt 31 værelser. Denne bolig undergik en renovering i 2015. De der bor på dette sted, kan surfe på internettet takket være den Wi-Fi adgang, der er klar til brug på offentlige områder. Denne ejendom har 24 timer åbent i døgnet for de rejsendes bekvemmelighed. Der er ikke børnesenge i NH Collection Victoria La Habana. Dette er ikke et kæledyrsvenligt hotel. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte parkeringspladsen. NH Collection Victoria La Habana vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • MarAzul Hotel
  Fra717krPr. nat

  MarAzul Hotelstars

  Playas del Este, Havana , Banderas y las terrazas - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 699 meninger fra rejsendeBaseret på 699 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel, som kan findes i Playas del Este, er kun for voksne. MarAzul Hotel har i alt 188 gæsteværelser. MarAzul Hotel blev opført i 1976. Receptionsskranken er åben hele dagen. Nogle gæsteværelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig.

  Se mere
 • H10 Habana Panorama
  Fra993krPr. nat

  H10 Habana Panoramastars

  Miramar, Havana , Avenida 3a y calle 70, miramar - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1847 meninger fra rejsendeBaseret på 1847 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Miramar. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 0 kilometer. Hotellet består af i alt 317 dejlige gæsteværelser. H10 Habana Panorama blev opført i 2002. H10 Habana Panorama har lednings- og trådløse internetforbindelser. Ejendommen har 24 timers åbent. Babysenge til børn fås efter anmodning. H10 Habana Panorama er ikke et kæledyrsvenligt sted. Middagslokalet inviterer de der bor på denne ejendom, til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. Besøgende der bor i denne feriebolig, kan drage fordel af områdets wellness-faciliteter. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  69  Hoteller - Havana
Side  1  af  7
 

Beskrivelse af destination

  Havana eller La Villa de San Cristóbal i Havana (det komplette navn), som er hovedstaden på Cuba. Hvis du er på udkig efter den virkelige karibiske smag er “Havana” det ideelle sted, kendt i hele verden for sin musik, mad og imødekommende befolkning. Arkitekturen er fra kolonitiden og blandt de vigtigste kvarterer finder vi: La Habana Vieja, Vedado og Miramar. Strandene på østkysten er kendt for deres skønhed, man kan dykke og dyrke andre rekreative aktiviteter. Aftenlivet i Havana er enestående, med en stor variation i rytmer fra salsa til jazz, restauranter med typiske madretter fra området og diskoteker til en sjov aften i byen, er kun nogle få af alle de aktiviteter som byen har at byde på. Hele den karibiske smag i en og samme by, kunst og kultur i en fantastisk by, det er ”Havana”¡et sted der skal besøges!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Havana

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Lincoln
  Lincoln
  2,8/5
  Kundevurderingaf  51 Muligheder

  Personalet var meget imødekommende. Restauranten var godt placeret på taget.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 22/02/2018

  Fra341krSe mere

 • Kohly
  Kohly
  3,4/5
  Kundevurderingaf  14 Muligheder

  Jeg var i alt 15 dage på hotellet. Skøn hotel med hjælpsom personale, dejlig mad, stort værelse med balkon, tv og føntørre. Altid pænt rengjort :)

  Sandra
  Hotelopia-kunde, 24/01/2018

  Fra1.073krSe mere

 • Be Live Havana City Copacabana
  Be Live Havana City Copacabana
  3,4/5
  Kundevurderingaf  39 Muligheder

  Der var rent inde på hotellet, og også udenfor ved svømmepoolen. Gode bademuligheder med mulighed for havsvømning mellem farverige fisk :)

  S. Matras
  Hotelopia-kunde, 16/11/2014

  Fra674krSe mere