Hoteller i Havana

Find på kortet
Hoteller - Havana

HavanaFra  237kr

Anbefalede hoteller - Havana

 • Hotel Sevilla
  Fra1.262krPr. nat

  Hotel Sevillastars

  Habana Vieja, Havana , Calle trocadero 55 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 44 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4346 meninger fra rejsendeBaseret på 4346 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i La Habana Vieja. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 1. 5 kilometer. Lokaliteten har 178 indbydende gæsteværelser. Hotel Sevilla blev bygget i 1908. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Besøgende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Hotel Sevilla har parkering til gæsternes bekvemmelighed. De rejsende vil værdsætte de sundheds- og wellness-services, der tilbydes på Hotel Sevilla. De underholdningsmuligheder, der er til rådighed, vil helt sikkert gøre indtryk på alle der bor på denne ejendom. Hotel Sevilla vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Nacional de Cuba
  Fra1.572krPr. nat

  Nacional de Cubastars

  Vedado, Havana , Calle o esq. 21, vedado - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 84 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 6904 meninger fra rejsendeBaseret på 6904 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel ligger i Vedado. Stedet putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet omfatter 426 hyggelige værelser. Dette hotel undergik en renovering i 1992. Denne feriebolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Der er ikke 24 timers åben reception. Nacional de Cuba har ikke børnesenge efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne bolig ikke tillader kæledyr. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Gran Caribe Hotel Plaza
  Fra913krPr. nat

  Gran Caribe Hotel Plazastars

  Habana Vieja, Havana , Ignacio agramante 267 - Kort
  2,6/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1571 meninger fra rejsendeBaseret på 1571 meninger fra rejsende

  Dette dejler ige hotel er i La Habana Vieja. Hotellet består af i alt 188 dejlige gæsteværelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne bolig fuldt renoveret i 1991. De der bor på denne ejendom, kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Receptionsskranken er åben hele dagen. Der er ikke børnesenge på denne ejendom. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr.

  Se mere
 • Iberostar Riviera
  Fra1.099krPr. nat

  Iberostar Rivierastars

  Vedado, Havana , Paseo y malecón, vedado 1 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1381 meninger fra rejsendeBaseret på 1381 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Vedado. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 15. 8 kilometer. Iberostar Riviera har i alt 352 gæsteværelser. Dette sted blev moderniseret i 1994. Iberostar Riviera omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og soveværelser. Iberostar Riviera har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Der er ikke børnesenge i Iberostar Riviera. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Vedado – Saint John
  Fra437krPr. nat

  Vedado – Saint Johnstars

  Havana, Havana , Calle o, entre 23 y 25, vedado . - Kort
  2,6/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder

  Dette komfortable hotel kan findes i Havana. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 25. 0 kilometer. I alt 138 værelser er til rådighed for gæsterne på Vedado – Saint John. Dette hotel undergik en renovering i 2000. Rejsende kan holde sig opdateret med internet- eller Wi-Fi-adgang, der findes på ejendommes fællesarealer. Alle gæster der bor på denne ejenom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Vedado – Saint John har ikke børnesenge efter anmodning. Denne bolig accepterer ikke kæledyr. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • MarAzul Hotel
  Fra589krPr. nat

  MarAzul Hotelstars

  Playas del Este, Havana , Banderas y las terrazas - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 718 meninger fra rejsendeBaseret på 718 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kun for voksne, er placeret i Playas del Este. Boligen består af 188 soveværelser. Denne ejendom blev bygget i 1976. Denne ejendom har 24 timer åbent i døgnet for de rejsendes bekvemmelighed. Dette hotel er designet med omtanke for unge gæsters behov og har gæsteværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Kæledyr er ikke tilladt på området.

  Se mere
 • Club Acuario
  Fra589krPr. nat

  Club Acuariostars

  Havana, Havana , Calle 248 y 5ta av. santa fe. playa - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 392 meninger fra rejsendeBaseret på 392 meninger fra rejsende

  The hotel is located in the western part of the city of Havana

  Se mere
 • Iberostar Parque Central
  Fra2.860krPr. nat

  Iberostar Parque Centralstars

  Habana Vieja, Havana , Neptuno prado y zulueta - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 8260 meninger fra rejsendeBaseret på 8260 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel ligger i La Habana Vieja. Iberostar Parque Central har i alt 427 gæsteværelser. Iberostar Parque Central blev fuldstændig moderniseret i 2017. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Iberostar Parque Central har 24 timers åbent. Babysenge til børn fås efter anmodning. Iberostar Parque Central forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle besøgende. Af denne årsag er der gæsteværelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Rejsende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig feriebolig. Takket være sundheds- og wellness-services, er dette sted ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Bella Habana
  Fra337krPr. nat

  Bella Habanastars

  Havana, Havana , Conill e/ marino y boyeros, nuevo vedado - Kort
  2,6/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 85 meninger fra rejsendeBaseret på 85 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kan findes i Havana. Hotellet omfatter 84 hyggelige gæsteværelser. Bella Habana har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Bella Habana har ikke børnesenge efter anmodning. Dette er ikke en kæledyrsvenlig bolig.

  Se mere
 • Iberostar Grand Packard
  Fra3.314krPr. nat

  Iberostar Grand Packardstars

  Havana, Havana , Prado 51 entre cárcel y genios 154 - Kort
   

  Dette fremragende hotel kan findes i Havana. Ferieboligen, der putter sig indenfor 1000 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Indenfor 900 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 25. 0 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 1. 6 kilometer fra havnen. Det samlede antal gæsteværelser er 321. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne ejendom fuldt renoveret i 2018. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Iberostar Grand Packard har 24 timers åbent. Iberostar Grand Packard tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Iberostar Grand Packard forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle rejsende. Af denne årsag er der soveværelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Kæledyr er ikke tilladt på området. Området har parkeringsplads og garagefaciliteter. Iberostar Grand Packard har en række middagsoplevelser. Stedet har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. Hvis der er behov for det, kan alle der bor på ejendommen benytte sig af sundheds- og wellness-services. Gastronomi-elskere vil værdsætte de udsøgte kulinariske muligheder, der er til rådighed for at tilfredsstille smagsløgene hos alle besøgende. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  92  Hoteller - Havana
Side  1  af  10
 

Beskrivelse af destination

  Havana eller La Villa de San Cristóbal i Havana (det komplette navn), som er hovedstaden på Cuba. Hvis du er på udkig efter den virkelige karibiske smag er “Havana” det ideelle sted, kendt i hele verden for sin musik, mad og imødekommende befolkning. Arkitekturen er fra kolonitiden og blandt de vigtigste kvarterer finder vi: La Habana Vieja, Vedado og Miramar. Strandene på østkysten er kendt for deres skønhed, man kan dykke og dyrke andre rekreative aktiviteter. Aftenlivet i Havana er enestående, med en stor variation i rytmer fra salsa til jazz, restauranter med typiske madretter fra området og diskoteker til en sjov aften i byen, er kun nogle få af alle de aktiviteter som byen har at byde på. Hele den karibiske smag i en og samme by, kunst og kultur i en fantastisk by, det er ”Havana”¡et sted der skal besøges!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Havana

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Hotel Sevilla
  Hotel Sevilla
  3,7/5
  Kundevurderingaf  44 Muligheder

  Fint gammel hotel, fyldt med minder fra en svunden tid Super beliggenhed

  Jørgen Møller Jensen
  Hotelopia-kunde, 07/02/2014

  Fra1.262krSe mere

 • Kohly
  Kohly
  3,4/5
  Kundevurderingaf  14 Muligheder

  Jeg var i alt 15 dage på hotellet. Skøn hotel med hjælpsom personale, dejlig mad, stort værelse med balkon, tv og føntørre. Altid pænt rengjort :)

  Sandra
  Hotelopia-kunde, 24/01/2018

  Fra943krSe mere

 • Be Live Havana City Copacabana
  Be Live Havana City Copacabana
  3,4/5
  Kundevurderingaf  39 Muligheder

  Der var rent inde på hotellet, og også udenfor ved svømmepoolen. Gode bademuligheder med mulighed for havsvømning mellem farverige fisk :)

  S. Matras
  Hotelopia-kunde, 16/11/2014

  Fra591krSe mere