Hoteller i Cypern

Find på kortet
Hoteller - Cypern

CypernFra  172kr

Anbefalede hoteller - Cypern

 • Olympic lagoon resort Paphos
  Fra1.656krPr. nat

  Olympic lagoon resort Paphosstars

  Paphos, Cypern , Poseidon avenue, po box 62381 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2483 meninger fra rejsendeBaseret på 2483 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er specielt designet til familier og er i Paphos. Beliggende indenfor 4. 0 kilometer fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Der er i alt 273 værelser på Olympic lagoon resort Paphos. Olympic lagoon resort Paphos undergik en renovering i 2007. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Olympic lagoon resort Paphos. Alle der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Hvis besøgende beder om det, kan de få en børneseng i deres værelse. Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom. De rejsende kan nyde dejlige retter i ejendommens spiselokaler. Når det drejer sig om at slappe af, vil de besøgende blive forkælet, når de skal vælge blandt den lange række sundhedsmuligheder, der er til rådighed. Besøgende vil værdsætte et sjovt ophold i boligen, med en bred vifte af underholdningstilbud. De mest aktive vil få mulighed for at udøve forskellige sportsgrene og aktiviteter i denne ejendom. Olympic lagoon resort Paphos vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Constantinou Bros Athena Royal Beach
  Fra552krPr. nat

  Constantinou Bros Athena Royal Beachstars

  Paphos, Cypern , Theas afroditis avenue, po box 60182, kato pafos 8101 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3056 meninger fra rejsendeBaseret på 3056 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i udkanten af Paphos. På få minutters gang kommer man til et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Bymidten og havnen ligger omkring 2 km fra hotellet. Køretiden fra lufthavnen i Paphos er på ca. 15 minutter. Ktimas gamle bydel ligger endvidere 4 km væk, mens der er ca. 13 km til Coral Bay. Herudover afgår der offentlige transportmidler lige foran hotellet.Strandhotellet åbnede i år 2004 og har i alt 162 værelser fordelt på 4 etager. I foyeren venter der gæsterne en døgnåben reception. Til de videre faciliteter hører safeboks, vekselbørs og elevatorer. Herudover er der à la carte restauranter og barer. På hotellet er der desuden et konferencerum og en frisør. Der er endvidere mulighed for at leje cykler. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Der tilbydes naturligvis også roomservice og vasketøjsservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.Værelserne er belagt med væg-til-væg tæpper og råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Indretningen fuldendes af minibar/køleskab, klimaanlæg, radiator, sofagruppe og safeboks (mod betaling). Herudover er der mulighed for at lave te og kaffe (opfyldes dagligt). Værelserne har desuden altan, og fra flere af dem er der udsigt skråt eller direkte ud over havet.

  Se mere
 • Louis Paphos Breeze
  Fra671krPr. nat

  Louis Paphos Breezestars

  Paphos, Cypern , Kotsinokambos 22 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 258 meninger fra rejsendeBaseret på 258 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel, som kan findes i Paphos, er en fantastisk mulighed for familier. Beliggende indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Stedet ligger indenfor 250 meter fra den nærmeste strand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 12. 0 kilometer. Boligen består af 144 værelser. De der bor på dette hotel, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Dette sted har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Louis Paphos Breeze er ideel til familier med børn, da de har nogle værelser med børnesenge efter anmodning til de små. Alle værelser i Louis Paphos Breeze har kørestolsadgang. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig. Der er parkeringsplads ved Louis Paphos Breeze. De forskellige typer underholdning, der tilbydes på dette sted, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. Louis Paphos Breeze har et udvalg af forskellige sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til, at alle der bor på denne ejendom, kan lade op igen mentalt og fysisk. De besøgende kan nyde velsmagende måltider, der serveres i stedets spiselokale. Louis Paphos Breeze vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Ajax
  Fra686krPr. nat

  Ajaxstars

  Limassol, Cypern , Corner g. neophytou, d. nicolaou street - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 607 meninger fra rejsendeBaseret på 607 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel, som kan findes i Limassol, er en fantastisk mulighed for familier. I alt 170 soveværelser er til rådighed for de rejsende. Dette hotel blev moderniseret i 2008. Ajax har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Gæsterne kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Dette sted tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Dette handicapvenlige sted omfatter nogle badeværelser med kørestolsadgang for større bekvemmelighed. Dette hotel accepterer ikke kæledyr. Der findes en parkeringsplads. De der bor på denne ejendom, kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Forretningsrejsende vil værdsætte møde- og forretningsservices og –faciliteter, der er til rådighed for større bekvemmelighed. De der bor på denne ejendom, kan drage fordel af dens catering. Sundheds- og wellness-tilbudet på hotellet sikrer den ultimative foryngelseskur og afslapning. De rejsende vil helt sikkert værdsætte den lange række underholdnings- og fritidsservices og –faciliteter, der tilbydes. De der bor på denne ejendom, kan gribe muligheden for at smage de måltider, der serveres på stedets middagsfaciliteter. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Elysium
  Fra1.473krPr. nat

  ElysiumstarsGreenProgram Icon

  Paphos, Cypern , Queen verenikis street - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4082 meninger fra rejsendeBaseret på 4082 meninger fra rejsende

  Dette hotel er beliggende ved stranden i det historiske centrum af den antikke by Paphos ved siden af 'Kongernes gravsteder'. Hotellet ligger kun 15 minutter fra Paphos' billedskønne havn.Dette kompleks rummer et hotel med spa-område og ideelle, afslappede omgivelser for feriegæster og forretningsrejsende, som gerne vil opleve Cypern på en helt ny måde. Hotellet rummer i alt 250 værelser og elevatoradgang til alle. Endvidere er der frisørsalon, spillelokale og 4 restauranter. Forældrene kan slappe af ved tanken om, at hotellets minibar og legeplads beskæftiger børnene i mange timer.Alle værelser er smagfuldt designet ved hjælp af naturlige materialer og bløde møbler i varme, naturlige toner, herunder sten, okker og terrakotta. Både materialerne og møblerne er traditionelt cypriotisk design. Hvert værelse er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-tv, minibar og safeboks. Værelserne er indrettet med regulerbart klimaanlæg og centralvarme samt altan eller terrasse med udsigt.På hotellets område er der en opvarmet swimmingpool med børnebassin. Hertil kommer spa-område med sauna, boblebad og veludstyret fitness-studie.

  Se mere
 • Aliathon Holiday Village
  Fra9.528krPr. nat

  Aliathon Holiday Villagestars

  Paphos, Cypern , Theas aphrodites avenue, geroskipou, p.o.box 62303 0 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3028 meninger fra rejsendeBaseret på 3028 meninger fra rejsende

  Denne charmerende lejlighed er perfekt til familier og er placeret i Paphos. Ferieboligen, der putter sig indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Den nærmeste strand ligger indenfor 150 meter fra ejendommen. Det samlede antal værelser er 329. Denne ejendom blev renoveret i 2008. Aliathon Holiday Village har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Aliathon Holiday Village har 24 timers åbent. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Alle badeværelser på Aliathon Holiday Village er handicapvenlige. Dette er ikke en kæledyrsvenlig bolig. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæster vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Takket være den lange række sundhedsbekvemmeligheder, vil dem, der bor i denne feriebolig, kunne forkæle sig selv under deres ophold. Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed. Stedets underholdning blev designet til at more alle typer rejsende. Gæsterne vil svælge i smagfulde måltider, der tilbydes på Aliathon Holiday Village. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Aloe
  Fra597krPr. nat

  Aloestars

  Paphos, Cypern , Poseidonos avenue, po box 60190 272 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 410 meninger fra rejsendeBaseret på 410 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ca. 150 m fra stranden. Lige i nærheden ligger havnen samt forskellige barer og caféer. Omkring 500 m fra hotellet finder man desuden talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Tæt ved hotellet er der endvidere forbindelse med offentlig transport.Hotellet har i alt 283 værelser, heraf 5 suiter. I hotellets foyer er receptionen åben for ekspedition alle døgnets 24 timer, ligesom der også er fire elevatorer. Til faciliteterne hører et cafeteria, en kiosk, en souvenirshop, en opholdsstue, en butik, en frisørsalon, tre barer, en fjernsynsstue, to klimatiserede restauranter og internetadgang. Herudover tilbydes der vasketøjsservice og roomservice, ligesom der også er en parkeringsplads, en garage og en legeplads. Hotellet er desuden egnet for kørestolsbrugere.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer samt telefon, stereoanlæg, fjernsyn, radio, internetadgang, minibar/køleskab, væg-til-væg tæpper, centralvarme, klimaanlæg, altan/terrasse (havudsigt kan bookes) og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder man 2 swimmingpools med børnebassin, en poolbar samt liggestole og parasoller. Herudover er der en indendørs swimmingpool, en whirlpool samt mulighed for mod betaling at benytte saunaen, dampbadet og fitness-studiet. Ydermere tilbydes der dykning, bordtennis, tennis (projektørbelysning mdo betaling) og billard (delvist mod betaling). Lige i nærheden er der desuden en dykkerskole, ligesom man på stranden har mulighed for at dyrke diverse vandsportsaktiviteter (mod betaling). Der ligger desuden en golfbane ca. 18 km fra hotellet. Prikken over i'et er et underholdende, sæsonafhængigt aktivitetsprogram.orgenmaden såvel som aftensmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • The Royal Apollonia
  Fra1.067krPr. nat

  The Royal Apolloniastars

  Limassol, Cypern , Georgios a. 68 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1257 meninger fra rejsendeBaseret på 1257 meninger fra rejsende

  Det elegante luksushotel ligger lige ved stranden i hjertet af et turistområde i Limasol. I de umiddelbare omgivelser finder man talrige forretninger, barer og restauranter samt diverse natklubber. Byens centrum ligger ca. 5 km væk.Hotellet råder over 212 værelser. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception, en café, en bar, forskellige forretninger, et spillerum og en klimatiseret restaurant. Herudover er der en miniklub for hotellets mindste gæster. Prikken over i'et er roomservice.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar/køleskab, klimaanlæg, centralvarme, altan og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool samt en snackbar og en solterrasse. For de sportsbegejstrede er der aerobic, tennis og et fitness-studie. Prikken over i'et er et underholdende og afvekslende aktivitetsprogram.

  Se mere
 • St. George Hotel Spa & Golf Beach Resort
  Fra877krPr. nat

  St. George Hotel Spa & Golf Beach Resortstars

  Paphos, Cypern , Agiou georgiou s/n - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2227 meninger fra rejsendeBaseret på 2227 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Paphos. Beliggende indenfor 6. 0 kilometer fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende finder hovedforlystelsesområdet 6. 0 kilometer borte. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 8. 0 kilometer fra hotellet . Indenfor 500 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand er lige udenfor ejendommen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 1. 3 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 8. 0 kilometer fra havnen. Hotellet omfatter 260 hyggelige værelser. Dette sted blev moderniseret i 2013. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Da dette hotel har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Dette hotel er designet med omtanke for unge gæsters behov og har værelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Når det drejer sig om at slappe af, vil der bor på denne ejendom blive forkælet, når de skal vælge blandt den lange række sundhedsmuligheder, der er til rådighed.

  Se mere
 • Constantinou Bros Athena Beach Hotel
  Fra537krPr. nat

  Constantinou Bros Athena Beach Hotelstars

  Paphos, Cypern , Theas afroditis avenue, paphos - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Hotellet ligger i en badebugt lige ved en grus strand. Til Paphos bymidte med havnen er der ca. 1,5 km. Lige foran hotellet holder der desuden en rutebil. I en omkreds af ca. 50 m finder man et hav af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Ktimas gamle bydel ligger 2.5 km fra hotellet og køretiden fra hotellet til lufthavnen i Paphos er på ca. 20 minutter.Strandhotellet er på 4 etager og råder over i alt 429 værelser. I foyeren venter der gæsterne en døgnåben reception. Til de videre faciliteter hører en safeboks, en vekselbørs, en elevator og en frisørsalon. På hotellet finder man desuden forskellige forretninger såsom en juveler og et lille supermarked. Som underholdning kan man se fjernsyn i tv-stuen eller spille spil i hotellets spillelokale. Forretningsfolk kan benytte konferencerummene, ligesom der også mod betaling er mulighed for at benytte internetadgangen. På det kulinariske område er der en bar og en restaurant. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Til hotellet hører endvidere en legeplads, ligesom man også har mulighed for at leje cykler. Der tilbydes desuden roomservice og vasketøjsservice.Værelserne råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Herudover er der køleskab, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling). Alle værelser har desuden altan eller terrasse, ligesom flere af dem også kan tilbyde udsigt skråt eller direkte ud over havet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  129  Hoteller - Cypern
Side  1  af  13
 

Beskrivelse af destination

  Cypern er en ø der ligger syd for Tyrkiet, i Middelhavet, og den udgør en republik hvis hovedstad er Nicosia. De bedste strande ligger i området Lárnaca, med hvidt sand og krystalklart vand og den andenstørste havn på øen. Også strandene ved Ammochostos er utroligt smukke, og Agia Napa skiller sig ud for sit livlige natteliv. Hotellerne er meget komfortable på hele øen. Blandt de historiske steder, finder du det velbevarede Cypern kloster, det er også spændende at besøge slottet Limassol, hvor middelaldermuseet på Cypern fungerer. Du kan besøge templet Kourion, slottet Kolossi, slottet Girne, kirken Lázaro, domkirken Ayios Ioannis, Aphrodites bade, det arkæologiske sted Salamis og kongegravene. Der blev bygget en bymur omkring byen Nicosia i middelalderen, og de tre vigtigste porte fra denne bymur står stadig den dag i dag: deres navne er Pato, Famagusta og Cirina. Ved porten Famagusta kan du se middelalderkvarteret Laiki Geitonia, som er blevet renoveret for nyligt. Bjergene ved Troodos, er dækkede af pinjer og cedertræer, der ligger små byzantinske kirker på bjergenes udløbere. Nyd alle vandsportsaktiviteterne, omgivet af historie og en skøn natur, besøg Cypern!

De mest populære områder i  Cypern

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination