Hoteller i Cypern

Find på kortet
Hoteller - Cypern

CypernFra  171kr

Anbefalede hoteller - Cypern

 • Limanaki Beach
  Fra402krPr. nat

  Limanaki Beachstars

  Ayia Napa, Cypern , 1st october st 18 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 610 meninger fra rejsendeBaseret på 610 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Ayia Napa, er dette charmerende hotel optimalt for homoer. Hotellet ligger lige ud til stranden. Ejendommen har i alt 88 gæsteværelser. Limanaki Beach blev fuldstændig moderniseret i 2012. Limanaki Beach tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Receptionen er åben 24/7. Visse typer soveværelser kan tilbyde børnesenge til de små. Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom. De der bor på denne ejendom, kan drage fordel af dens catering. Rejsende kan vælge blandt et bredt udvalg af smagfulde retter, der serveres på hotellet. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Venus Beach
  Fra744krPr. nat

  Venus Beachstars

  Paphos, Cypern , Tombs of the kings avenue - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1082 meninger fra rejsendeBaseret på 1082 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger roligt lige ned til stranden i nærheden af den berømte kongegrav ved Cyperns vestkyst. I de umiddelbare omgivelser finder man talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Den nærmeste større by, Paphos med malerisk fiskerhavn, ligger ca. 3 km fra hotellet. Om dagen kan man komme til Kato Paphos og Koralbugten med rutebilen. I de nærmere omgivelser finder man forskellige historiske seværdigheder såsom Kongernes Land, Theseus og Dionysos' hus, den hellige Pauls søjler og Afrodites kilder. Til lufthavnen i Paphos er der omkring 30 minutters kørsel i bil.Det moderne luksushotel har alt i alt 216 værelser. I den elegante foyer finder man en døgnåben reception med elevatorer. Når man kommer hjem fra en spændende feriedag, kan man nyde en forfriskende drink i caféen eller i den hyggelige bar. Gæsterne kan desuden slappe af i en separat fjernsynsstue. I hotellets restaurant er der udvalgte drikkevarer og retter. Derudover er der en kiosk, forskellige forretninger og en frisør. De yngste gæster kan blive enten blive passet eller boltre sig i miniklubben og på legepladsen.De komfortable værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer. De tiltalende værelser er desuden udstyret med telefon og satellit-tv. Deslige finder man også minibar, gulvtæppe samt safeboks (mod betaling) på værelserne. Mod betaling er der også elkedel og badekåbe. Værelserne har tilmed altan (havudsigt mod betaling) samt centralt reguleret klimaanlæg/radiatorer.

  Se mere
 • Olympic Lagoon Resort
  Fra1.315krPr. nat

  Olympic Lagoon Resortstars

  Ayia Napa, Cypern , P.o box 30386 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3350 meninger fra rejsendeBaseret på 3350 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel ligger i Ayia Napa. Ferieboligen ligger indenfor 10. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Det samlede antal gæsteværelser er 259. Dette sted blev moderniseret i 2001. Rejsende kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Boligen har 24 timers åbent. Olympic Lagoon Resort er ideel til familier med børn, da de har nogle værelser med børnesenge efter anmodning til de små. Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom. Sundheds- og wellness-tilbudet i feriebolien sikrer den ultimative foryngelseskur og afslapning. Ejendommens underholdningstilbud sikrer, at der aldrig er et kedeligt øjeblik. Olympic Lagoon Resort vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Amathus Beach Hotel Limassol
  Fra1.289krPr. nat

  Amathus Beach Hotel Limassolstars

  Limassol, Cypern , Amathounta avenue 75 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2463 meninger fra rejsendeBaseret på 2463 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Limassol, er dette fremragende hotel optimalt for familier. Placeret indenfor 9. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. I alt 239 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. Dette sted blev fuldt moderniseret i 2011. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Amathus Beach Hotel Limassol har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Endvidere tilbyder Amathus Beach Hotel Limassol vugger til småbørn efter anmodning. Denne ejendom forstår, at tilgængelighed er vigtigt for alle gæster. Derfor har det soveværelser med adgang for kørestole, og er fuldt tilpasset let adgang. Amathus Beach Hotel Limassol er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der er parkeringsplads ved Amathus Beach Hotel Limassol. Stedet tilbyder sundheds- og wellness-services. Dette hotel byder på en række madoplevelser, for at garantere at besøgende nyder alle dele af deres ophold. Boligen tilbyder forretningsfaciliteter. Amathus Beach Hotel Limassol tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. De besøgende kan motionere og være aktive under deres ophold, takket være de sportsfaciliteter og aktiviteter, der tilbydes. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Amathus Beach Hotel Limassol.

  Se mere
 • Olympic lagoon resort Paphos
  Fra1.533krPr. nat

  Olympic lagoon resort Paphosstars

  Paphos, Cypern , Poseidon avenue, po box 62381 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2812 meninger fra rejsendeBaseret på 2812 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er specielt designet til familier og er i Paphos. Placeret indenfor 4. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 4 kilometer. Stedet omfatter 273 hyggelige soveværelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne bolig fuldt renoveret i 2007. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Olympic lagoon resort Paphos har 24 timers åbent. Babysenge til børn fås efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til Olympic lagoon resort Paphos. Alle gæster der bor på ejendommen, vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Hvis der er behov for det, kan alle gæster der bor på ejendommen benytte sig af sundheds- og wellness-services. De forskellige typer underholdning, der tilbydes på Olympic lagoon resort Paphos, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. Der er et fuldt program af organiserede aktiviteter, der er ideelle til sportsentusiaster og dem, der vil nyde et aktivt ophold. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Kapetanios Odyssia
  Fra516krPr. nat

  Kapetanios Odyssiastars

  Limassol, Cypern , Enaerios complex, 28th october & makarios iii - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 486 meninger fra rejsendeBaseret på 486 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er perfekt til familier og er placeret i Limassol. Placeret indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Ejendommen ligger indenfor 100 meter fra den nærmeste strand. Boligen består af 159 gæsteværelser. Dette hotel blev fuldstændig moderniseret i 2011. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Kapetanios Odyssia. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Endvidere tilbyder denne ejendom vugger til småbørn efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Middagslokalet inviterer alle der bor på denne ejendom, til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan få balance i krop og sjæl i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan svælge i lækre måltider der udbydes. De rejsende vil helt sikkert værdsætte den lange række underholdnings- og fritidsservices og –faciliteter, der tilbydes. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Sun Hall
  Fra706krPr. nat

  Sun Hallstars

  Larnaca, Cypern , Sun hall apart, athens ave 6 6 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 332 meninger fra rejsendeBaseret på 332 meninger fra rejsende

  Hotelanlægget hører til i den øvre middelklasse og ligger i hjertet af Larnaca kun adskilt fra stranden og den imponerende lystbådehavn af en palmepromenade. Fra komplekset er der en betagende udsigt ud over Middelhavet. Pga. den ideelle beliggenhed kommer man hurtigt til et væld af gadecaféer, taverner, forretninger og forskellige seværdigheder. Således er hotellet ligeså velegnet for ferierende som forretningsrejsende.Det klimatiserede strandhotel har en terrasse og råder på sine 8 etager over 113 værelser. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception, en safeboks, en garderobe og en vekselbørs. Herudover er der en elevator, en bar, en tv-stue, en læse- og opholdsstue samt en klimatiseret à la carte restaurant med ikke-ryger-afdeling og børnestole. Det hyggelige kompleks råder endvidere over en morgenmadscafé og en spisesal samt et konferencerum. Der tilbydes desuden roomservice og vaskeservice samt hjælp i tilfælde af sygdom. Det er tilmed muligt at bestille en babysitter.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med badekar, brusekabine og hårtørrer. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv og radio. I de stilfulde værelser er der ydermere minibar, væg-til-væg tæpper og centralvarme samt altan eller terrasse. Slutteligt er der også en safeboks (mod betaling). Fra enkelte værelser er der udsigt ud over havet.På de velholdte udendørs arealer finder man en opvarmet swimmingpool med liggestole og parasoller. Herudover er der en whirlpool, en sauna og et solarium, ligesom man kan få diverse massage- og wellnessbehandlinger. For de sportsbegejstrede er der mulighed for mod betaling at dyrke forskellige vandsportsaktiviteter såsom vandski, jet ski, dykning, kano og vandcykler. Herudover er der mulighed for at spille tennis og billard/snooker. Slutteligt har hotellet et fitnessstudie, ligesom der også tilbydes et sæsonafhængigt aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Aquamare Beach Hotel & Spa
  Fra563krPr. nat

  Aquamare Beach Hotel & Spastars

  Paphos, Cypern , Poseidon ave, po box 62654 237 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1154 meninger fra rejsendeBaseret på 1154 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er specielt designet til familier og er i Paphos. Beliggende indenfor 3. 0 kilometer fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 10. 0 kilometer fra ferieboligen. Besøgende finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Den nærmeste strand ligger indenfor 50 meter fra ferieboligen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 15. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 3. 0 kilometer fra havnen. Der er i alt 237 soveværelser på stedet. Dette hotel blev moderniseret i 2018. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Aquamare Beach Hotel & Spa. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Endvidere tilbyder dette hotel vugger til småbørn efter anmodning. Dette sted forstår, at tilgængelighed er vigtigt for alle gæster. Derfor har det værelser med adgang for kørestole, og er fuldt tilpasset let adgang. Aquamare Beach Hotel & Spa er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der er parkerings- og garagefaciliteter til rådighed. Aquamare Beach Hotel & Spa anvender en bæredygtig politik. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Aquamare Beach Hotel & Spa. Ferieboligen har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. Ejendommen omfatter et udvalg af forskellige sundheds- og wellness faciliteter, der er ideelle til alle gæster der bor her, der vil genoplade mentalt og fysisk. Gæster vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. De der bor på denne ejendom, vil svælge i smagfulde måltider, der tilbydes på Aquamare Beach Hotel & Spa. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på Aquamare Beach Hotel & Spa.

  Se mere
 • Napa Mermaid Hotel & Suites
  Fra682krPr. nat

  Napa Mermaid Hotel & Suitesstars

  Ayia Napa, Cypern , Kryou nerou avenue 45 - Kort
   

  Dette komfortable hotel kan findes i Ayia Napa. Hotellet , der putter sig indenfor 1000 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af hotellet. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 1000 meter fra ejendommen. Gæsterne finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Den nærmeste strand ligger indenfor 100 meter fra stedet. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 45. 0 kilometer. Hotellet er indenfor 1000 meters gåafstand fra havnen. Stedet omfatter 150 hyggelige soveværelser. Dette hotel blev fuldt moderniseret i 2007. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Napa Mermaid Hotel & Suites har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Der findes en parkeringsplads. Denne bolig er certificeret af internationalt anerkendte miljøstyresystemer som f. eks. ISO/EMAS og/eller en Sustainable Tourism CERTIFICATION (certificering for bæredygtig turisme), der er anerkendt af Global Sustainable Tourism Council (GSTC) (international organisation for bæredygtig turisme). Alle der bor på denne ejendom, kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. De der bor på denne ejendom, kan drage fordel af områdets wellness-faciliteter. Forretningsrejsende vil værdsætte møde- og forretningsservices og –faciliteter, der er til rådighed for større bekvemmelighed. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan drage fordel af dens catering. Besøgende vil værdsætte et sjovt ophold på hotellet, med en bred vifte af underholdningstilbud. Med mange middagsmuligheder, vil Napa Mermaid Hotel & Suites imødekomme behovene fra alle typer gæster. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Poseidonia Beach Hotel
  Fra516krPr. nat

  Poseidonia Beach Hotelstars

  Limassol, Cypern , Amathus area, po box 51206 25 - Kort
  2,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 402 meninger fra rejsendeBaseret på 402 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Limassol, er dette charmerende hotel optimalt for familier. Stedet, der putter sig indenfor 8. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger indenfor 20 meter fra den nærmeste strand. Der er i alt 138 soveværelser på Poseidonia Beach Hotel. Dette sted blev fuldt moderniseret i 2005. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Poseidonia Beach Hotel. Receptionsskranken er åben hele dagen. Ejendommens gæsteværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Poseidonia Beach Hotel er ikke et kæledyrsvenligt sted. Gæster vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Alle der bor på denne ejendom, kan slappe af og slippe væk fra den daglige rutine i områdets wellness-faciliteter. For de mest aktive, er der en lang række sports- og aktivitetstilbud til rådighed. Alle der bor på denne ejendom, kan nyde stedets underholdningsmuligheder. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  165  Hoteller - Cypern
Side  1  af  17
 

Beskrivelse af destination

  Cypern er en ø der ligger syd for Tyrkiet, i Middelhavet, og den udgør en republik hvis hovedstad er Nicosia. De bedste strande ligger i området Lárnaca, med hvidt sand og krystalklart vand og den andenstørste havn på øen. Også strandene ved Ammochostos er utroligt smukke, og Agia Napa skiller sig ud for sit livlige natteliv. Hotellerne er meget komfortable på hele øen. Blandt de historiske steder, finder du det velbevarede Cypern kloster, det er også spændende at besøge slottet Limassol, hvor middelaldermuseet på Cypern fungerer. Du kan besøge templet Kourion, slottet Kolossi, slottet Girne, kirken Lázaro, domkirken Ayios Ioannis, Aphrodites bade, det arkæologiske sted Salamis og kongegravene. Der blev bygget en bymur omkring byen Nicosia i middelalderen, og de tre vigtigste porte fra denne bymur står stadig den dag i dag: deres navne er Pato, Famagusta og Cirina. Ved porten Famagusta kan du se middelalderkvarteret Laiki Geitonia, som er blevet renoveret for nyligt. Bjergene ved Troodos, er dækkede af pinjer og cedertræer, der ligger små byzantinske kirker på bjergenes udløbere. Nyd alle vandsportsaktiviteterne, omgivet af historie og en skøn natur, besøg Cypern!

De mest populære områder i  Cypern

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Limanaki Beach
  Limanaki Beach
  3,8/5
  Kundevurderingaf  9 Muligheder

  very clean, friendly staff, new renovatet, nice breakfast, super lokation,

  peter and suss
  Hotelopia-kunde, 13/11/2012

  Fra403krSe mere

 • St Raphael Resort
  St Raphael Resort
  4,5/5
  Kundevurderingaf  14 Muligheder

  Vi besøgte stedet uden for sæsonen og nød roen men også at det ikke føltes lukket ned for vinteren. Et skønt sted at opholde sig med meget professionelle og venlige personaler. Både managers, tjenere, ...

  familie med to børn
  Hotelopia-kunde, 15/03/2012

  Fra868krSe mere