Hoteller i Cypern

Find på kortet
Hoteller - Cypern

CypernFra  211kr

Anbefalede hoteller - Cypern

 • Park Beach
  Fra692krPr. nat

  Park Beachstars

  Limassol, Cypern , Georgiou a avenue, p.o. box 52180 12 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 262 meninger fra rejsendeBaseret på 262 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet har en fredelig beliggenhed i skov med fyr- og eukalyptustræer ved Limassols langstrakte sandstrand, der har fået det blå flag som tegn dets renhed. Der er kun ca. 100 meter fra hotelbygningen til stranden. Lige i nærheden finder man diverse taverner, forretninger og diskoteker. Der er desuden ca. 3 km til centrum.Det klimatiserede hotel er omgivet af et parklignende haveanlæg og råder over 108 værelser. I den indbydende foyer finder man en reception med safeboks og gadecafé. Bygningen rummer desuden en bar, en à la carte restaurant og en opholdsstue med fjernsyn. Der er naturligvis også mulighed for at gå på Internettet. Der tilbydes naturligvis også roomservice og vasketøjsservice samt hjælp i tilfælde af sygdom. De yngste gæster kan boltre sig på legepladsen. Hotellet råder endvidere over egen cykelkælder.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med brusekabine. Herudover er der telefon og satellit-/kabel-tv. I de stilfulde værelser finder man endvidere et køleskab (ved forespørgsel), et centralt reguleret klimaanlæg samt centralvarme. Prikken over i'et er altan eller terrasse.På de velholdte udendørs arealer finder man en opvarmet swimmingpool med børnebassin og en pool-/snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Hotellet har endvidere en sauna, en whirlpool og diverse andre wellness-behandlinger. Til de sportsbegejstrede er der mulighed for at spille tennis, køre på cykel/mountainbike samt dyrke motion i fitnessstudiet. Prikken over i'et er et afvekslende, sæsonafhængigt aktivitetsprogram.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • The Royal Apollonia
  Fra1.567krPr. nat

  The Royal Apolloniastars

  Limassol, Cypern , Georgios a. 68 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1338 meninger fra rejsendeBaseret på 1338 meninger fra rejsende

  Det elegante luksushotel ligger lige ved stranden i hjertet af et turistområde i Limasol. I de umiddelbare omgivelser finder man talrige forretninger, barer og restauranter samt diverse natklubber. Byens centrum ligger ca. 5 km væk.Hotellet råder over 212 værelser. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception, en café, en bar, forskellige forretninger, et spillerum og en klimatiseret restaurant. Herudover er der en miniklub for hotellets mindste gæster. Prikken over i'et er roomservice.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar/køleskab, klimaanlæg, centralvarme, altan og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool samt en snackbar og en solterrasse. For de sportsbegejstrede er der aerobic, tennis og et fitness-studie. Prikken over i'et er et underholdende og afvekslende aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Ajax
  Fra782krPr. nat

  Ajaxstars

  Limassol, Cypern , Corner g. neophytou, d. nicolaou street - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 640 meninger fra rejsendeBaseret på 640 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er ideelt til familier og ligger i Limassol. Med en beliggenhed indenfor 700 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger indenfor 500 meter fra den nærmeste strand. Ejendommen omfatter 170 hyggelige værelser. Denne bolig blev renoveret i 2008. Ajax har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Ajax har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Denne feriebolig tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Denne feriebolig er blevet designet til at gøre de besøgendes ophold så nem som mulig, og har nogle handicapvenlige badegæsteværelser. Kæledyr er ikke tilladt på området. Ajax har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Alle der bor på denne ejendom, kan bruge transportservice til lufthavnen. Ajax har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Ajax har et udvalg af forskellige sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til, at alle der bor på denne ejendom, kan lade op igen mentalt og fysisk. Ajax er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Boligen tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. Ejendommens middagslokaler serverer et udvalg af smagfulde retter og drikkevarer. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Roman
  Fra513krPr. nat

  Romanstars

  Paphos, Cypern , Tombs of the kings road - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 670 meninger fra rejsendeBaseret på 670 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i nærheden af Pafos' arkæologiske udgravninger og 450 m fra fyrtårnet. Forbindelser med offentlige transportmidler ligger ved hotellets dørtrin. Endvidere ligger Pafos internationale lufthavn og Larnaca internationale lufthavn henholdsvis ca. 15 og 150 km fra hotellet.Hotellet har en unik udsmykning med elementer fra den græske historie og mytologi. Det minder om et græsk slot, og den museumslignende indretning må man se, før man tror på den. Hotellet består af 9 enkeltværelser og 165 dobbeltværelser. Dette klimatiserede etablissement rummer desuden en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs, frisørsalon og en fjernsynsstue. Gæsterne kan nyde deres yndlingsdrink i hotellets bar og indtage deres måltider i morgenmadsrestauranten/spisesalen. Herudover kan man bestille roomservice og vasketøjsservice og leje cykler.Alle de elegante værelser er udstyret med eget badeværelse med brusebad, altan, toilet, radio, satellit-tv og telefon. Ydermere er værelserne udstyret med dobbeltsenge. Tilmed rummer alle værelser også klimaanlæg og centralvarme.Gæsterne kan tage en opkvikkende dukkert i swimmingpoolen, hvor der også er et børnebassin. Ydermere står der parasoller til rådighed. Gæsterne kan også gøre brug af fitness-studiet og saunaen eller få massage.orgenmaden og aftensmaden tilbydes som buffeter.

  Se mere
 • Avanti
  Fra820krPr. nat

  AvantistarsGreenProgram Icon

  Paphos, Cypern , poseidonos avenue, kato pafos p.o.box 61082 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3498 meninger fra rejsendeBaseret på 3498 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har en god og central beliggenhed i hjertet af den populære badeby Paphos. Hotellet har en moderne arkitektur og er luksuriøs indrettet. Det er beliggende på et 40.000 m2 stort landskabeligt, forskønnet areal med sandstranden blot 250 m væk. Herudover er der kun få minutters gang til havnepromenaden og til bymidten med de mange forretninger, barer og restauranter. Der afgår desuden offentlige transportmidler tæt på hotellet. Det tager endvidere blot 20 minutter at kører til Paphos' lufthavn.Det klimatiserede hotel er yderst vel drevet og råder på sine 4 etager over i alt 243 værelser. Gæsterne kan desuden glæde sig til den imponerende foyer med den døgnåbne reception. Herudover er der en elevator, forskellige forretninger, en bar, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant. Til de mindste gæster er der desuden en miniklub og en legeplads.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og radio. Herudover er der en altan, minibar/køleskab, centralt klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, en opvarmet pool, en solterrasse med liggestole og parasoller samt en pool-/snackbar. Herudover er der en indendørs swimmingpool, en sauna, en whirlpool og et dampbad, ligesom man kan få massage. For de sportsbegejstrede tilbydes der desuden tennis (med projektørbelysning), bordtennis, billard/snooker og volleyball (delvist mod betaling). Et sæsonafhængigt aktivitetsprogram sørger ydermere for afveksling og underholdning. 20 km fra hotellet ligger der en golfbane.

  Se mere
 • Vangelis Hotel & Suites
  Fra795krPr. nat

  Vangelis Hotel & Suitesstars

  Protaras, Cypern , Protaras avenue 34 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 220 meninger fra rejsendeBaseret på 220 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er ideelt til familier og ligger i Protaras. Hotellet putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Rejsende har nem adgang til de offentlige transportmidler. Stedet ligger indenfor 100 meter fra den nærmeste strand. De 193 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev dette sted fuldt renoveret i 2018. Ferieboligen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Alle der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette hotel ikke tillader kæledyr. Der er parkeringsplads ved Vangelis Hotel & Suites. Dette sted er blevet designet med en bevidst indsats for at overholde de strengeste økologiske standarder og er certificeret. De besøgende kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. Hotellet tilbyder sundheds- og wellness-services. De underholdningsmuligheder, der er til rådighed, vil helt sikkert gøre indtryk på alle gæster. Stedets gastronomiske mulighed vil helt sikkert fortrylle gæsterne med et forfinet køkken og et fortryllende miljø. Der er mange konferencefaciliteter til rådighed for forretningsrejsende. Vangelis Hotel & Suites vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Aloe
  Fra761krPr. nat

  Aloestars

  Paphos, Cypern , Poseidonos avenue, po box 60190 272 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 477 meninger fra rejsendeBaseret på 477 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ca. 150 m fra stranden. Lige i nærheden ligger havnen samt forskellige barer og caféer. Omkring 500 m fra hotellet finder man desuden talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Tæt ved hotellet er der endvidere forbindelse med offentlig transport.Hotellet har i alt 283 værelser, heraf 5 suiter. I hotellets foyer er receptionen åben for ekspedition alle døgnets 24 timer, ligesom der også er fire elevatorer. Til faciliteterne hører et cafeteria, en kiosk, en souvenirshop, en opholdsstue, en butik, en frisørsalon, tre barer, en fjernsynsstue, to klimatiserede restauranter og internetadgang. Herudover tilbydes der vasketøjsservice og roomservice, ligesom der også er en parkeringsplads, en garage og en legeplads. Hotellet er desuden egnet for kørestolsbrugere.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer samt telefon, stereoanlæg, fjernsyn, radio, internetadgang, minibar/køleskab, væg-til-væg tæpper, centralvarme, klimaanlæg, altan/terrasse (havudsigt kan bookes) og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder man 2 swimmingpools med børnebassin, en poolbar samt liggestole og parasoller. Herudover er der en indendørs swimmingpool, en whirlpool samt mulighed for mod betaling at benytte saunaen, dampbadet og fitness-studiet. Ydermere tilbydes der dykning, bordtennis, tennis (projektørbelysning mdo betaling) og billard (delvist mod betaling). Lige i nærheden er der desuden en dykkerskole, ligesom man på stranden har mulighed for at dyrke diverse vandsportsaktiviteter (mod betaling). Der ligger desuden en golfbane ca. 18 km fra hotellet. Prikken over i'et er et underholdende, sæsonafhængigt aktivitetsprogram.orgenmaden såvel som aftensmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Club St George Resort
  Fra332krPr. nat

  Club St George Resortstars

  Paphos, Cypern , Emba avenue - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 578 meninger fra rejsendeBaseret på 578 meninger fra rejsende

  Denne komfortable lejlighed er perfekt til familier og er placeret i Paphos. Beliggende indenfor 4. 5 kilometer fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende kan bruge de offentlige transportmidler 4. 5 kilometer borte. I alt 404 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. Denne ejendom blev opført i 2013. Club St George Resort omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og værelser. Club St George Resort har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Endvidere tilbyder dette sted vugger til småbørn efter anmodning. Alle der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for alle gæster der bor på ejendommen. Gæster der bor i denne bolig, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan få balance i krop og sjæl i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Ejendommens middagslokaler serverer et udvalg af smagfulde retter og drikkevarer. Boligen har et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for større bekvemmelighed for gæsterne. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Club St George Resort.

  Se mere
 • Cynthiana Beach
  Fra743krPr. nat

  Cynthiana BeachstarsGreenProgram Icon

  Paphos, Cypern , P.o.box 60023 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1302 meninger fra rejsendeBaseret på 1302 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er ideelt til familier og ligger i Paphos. Hotellet ligger lige ud til stranden. Ejendommen kan tilbyde i alt 230 værelser. Dette sted blev opført i 1980. Cynthiana Beach er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Cynthiana Beach har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Ejendommens gæsteværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Alle der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt hotel. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Cynthiana Beach følger miljømæssigt bæredygtig praksis. Alle der bor på ejendommen, kan nyde dejlige retter på stedets spiselokaler. De forskellige typer underholdning, der tilbydes i denne feriebolig, garanterer for, at de besøgende vil nyde deres ophold. Rejsende kan svælge i lækre måltider udbudt på hotellet. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Almyra
  Fra1.860krPr. nat

  Almyrastars

  Paphos, Cypern , Poseidonos avenue 12 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2956 meninger fra rejsendeBaseret på 2956 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i en anlagt have på 3,24 hektar, ud til Pafos strand. Hotellet ligger også ved stranden, midt i Pafos' turistområde med et busstoppested få meter fra hotellet. Desuden ligger der forretninger, barer, restauranter og natklubber i nærheden. Endvidere er der omkring 20 km til Pafos internationale lufthavn og ca. 148 km til Larnaca internationale lufthavn. Forretningsrejsende vil også værdsætte konferenceindretningerne. Ydermere er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice såvel som at leje cykler mod betaling. På alle værelser hersker en middelhavsatmosfære med specialdesignede møbler, stilfulde materialer og førsteklasses faciliteter.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  280  Hoteller - Cypern
Side  1  af  28
 

Beskrivelse af destination

  Cypern er en ø der ligger syd for Tyrkiet, i Middelhavet, og den udgør en republik hvis hovedstad er Nicosia. De bedste strande ligger i området Lárnaca, med hvidt sand og krystalklart vand og den andenstørste havn på øen. Også strandene ved Ammochostos er utroligt smukke, og Agia Napa skiller sig ud for sit livlige natteliv. Hotellerne er meget komfortable på hele øen. Blandt de historiske steder, finder du det velbevarede Cypern kloster, det er også spændende at besøge slottet Limassol, hvor middelaldermuseet på Cypern fungerer. Du kan besøge templet Kourion, slottet Kolossi, slottet Girne, kirken Lázaro, domkirken Ayios Ioannis, Aphrodites bade, det arkæologiske sted Salamis og kongegravene. Der blev bygget en bymur omkring byen Nicosia i middelalderen, og de tre vigtigste porte fra denne bymur står stadig den dag i dag: deres navne er Pato, Famagusta og Cirina. Ved porten Famagusta kan du se middelalderkvarteret Laiki Geitonia, som er blevet renoveret for nyligt. Bjergene ved Troodos, er dækkede af pinjer og cedertræer, der ligger små byzantinske kirker på bjergenes udløbere. Nyd alle vandsportsaktiviteterne, omgivet af historie og en skøn natur, besøg Cypern!

De mest populære områder i  Cypern

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Evalena Beach Hotel
  Evalena Beach Hotel
  4,0/5
  Kundevurderingaf  5 Muligheder

  Godt hotel. Slidt, men helt ok til prisen. Beliggenhed er helt i top. Kan ikke blive bedre. Lige ved stranden og tilpas afstand til byen. God ren pool. Det er anden gang vi bor på Evalena. Vi kommer g ...

  Jesper
  Hotelopia-kunde, 24/10/2016

  Fra992krSe mere

 • Narcissos Waterpark Resort
  Narcissos Waterpark Resort
  3,2/5
  Kundevurderingaf  1 Muligheder

  Venligt personale, rent selvom hotel virker slidt.

  Holger dk
  Hotelopia-kunde, 04/05/2013

  Fra1.309krSe mere

 • Limanaki Beach
  Limanaki Beach
  3,8/5
  Kundevurderingaf  9 Muligheder

  very clean, friendly staff, new renovatet, nice breakfast, super lokation,

  peter and suss
  Hotelopia-kunde, 13/11/2012

  Fra1.214krSe mere