Hoteller i Cypern

Find på kortet
Hoteller - Cypern

CypernFra  179kr

Anbefalede hoteller - Cypern

 • Roman
  Fra487krPr. nat

  Romanstars

  Paphos, Cypern , Tombs of the kings road - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 680 meninger fra rejsendeBaseret på 680 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i nærheden af Pafos' arkæologiske udgravninger og 450 m fra fyrtårnet. Forbindelser med offentlige transportmidler ligger ved hotellets dørtrin. Endvidere ligger Pafos internationale lufthavn og Larnaca internationale lufthavn henholdsvis ca. 15 og 150 km fra hotellet.Hotellet har en unik udsmykning med elementer fra den græske historie og mytologi. Det minder om et græsk slot, og den museumslignende indretning må man se, før man tror på den. Hotellet består af 9 enkeltværelser og 165 dobbeltværelser. Dette klimatiserede etablissement rummer desuden en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs, frisørsalon og en fjernsynsstue. Gæsterne kan nyde deres yndlingsdrink i hotellets bar og indtage deres måltider i morgenmadsrestauranten/spisesalen. Herudover kan man bestille roomservice og vasketøjsservice og leje cykler.Alle de elegante værelser er udstyret med eget badeværelse med brusebad, altan, toilet, radio, satellit-tv og telefon. Ydermere er værelserne udstyret med dobbeltsenge. Tilmed rummer alle værelser også klimaanlæg og centralvarme.Gæsterne kan tage en opkvikkende dukkert i swimmingpoolen, hvor der også er et børnebassin. Ydermere står der parasoller til rådighed. Gæsterne kan også gøre brug af fitness-studiet og saunaen eller få massage.orgenmaden og aftensmaden tilbydes som buffeter.

  Se mere
 • GrandResort
  Fra1.361krPr. nat

  GrandResortstars

  Limassol, Cypern , Amathus area, p.o.box 54500 127 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1131 meninger fra rejsendeBaseret på 1131 meninger fra rejsende

  Det luksuriøse hotel ligger lige ved stranden (ca. 20 m) i et turistområde i Limasol. 11 km fra hotellet ligger Limasols bymidte, hvor man finder diverse underholdnings- og indkøbsmuligheder. Den historiske gamle bydel ligger desuden ca. 4 km væk. I hotellets umiddelbare omgivelser afgår der offentlige transportmidler.Strandhotellet blev senest renoveret i 2008. Det er på fem etager og råder over i alt 245 dobbeltværelser samt 10 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception samt elevatorer, en kiosk, diverse forretninger og en frisørsalon. Herudover er der en bar, tre klimatiserede restauranter, en internetterminal (mod betaling) og en tv-stue. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. For de mindste gæster er der en miniklub og en legeplads. Gæsterne har naturligvis mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice.De veludstyrede værelser har eget badeværelse med brusekabine, WC og hårtørrer. Herudover er der minibar/køleskab, safeboks (mod betaling), telefon, internetadgang, satellit-/kabel-tv, radio, klimaanlæg/centralvarme og en altan.På de udendørs arealer finder man en opvarmet swimmingpool med børnebassin. Herudover er der en solterrasse med parasoller og liggestole samt en poolbar. Indendøre er der også en opvarmet swimmingpool, ligesom hotellets gæster kan slappe af i solariet, i saunaen og i whirlpoolen eller benytte sig af de mange forskellige wellnesstilbud. Der er endvidere mulighed for at spille tennis samt dyrke aerobic og motion i hotellets fitness-studie. Desuden ligger der en golfbane ca. 70 km væk. Sidst, men ikke mindst, har hotellet et underholdende aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Nestor
  Fra960krPr. nat

  Nestorstars

  Ayia Napa, Cypern , 1st october street 8 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1081 meninger fra rejsendeBaseret på 1081 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er perfekt til familier og er placeret i Ayia Napa. Med en beliggenhed indenfor 150 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet ligger indenfor 150 meter fra den nærmeste strand. Det samlede antal gæsteværelser er 206. Denne ejendom blev fuldstændig renoveret i 2015. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Receptionsskranken er åben hele dagen. Denne feriebolig er ideel for familier der rejser med børn og tilbyder soveværelser med vugger til de små. Kæledyr er ikke tilladt på området. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed på dette Nestor med masser af sundheds- og wellness-muligheder. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan drage fordel af dens catering. Boligen har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. De underholdningsmuligheder, der er til rådighed, vil helt sikkert gøre indtryk på alle gæster der bor på denne ejendom. De der bor på denne ejendom, vil svælge i smagfulde måltider, der tilbydes på Nestor. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Sentido Cypria Bay by Leonardo Hotels
  Fra1.421krPr. nat

  Sentido Cypria Bay by Leonardo Hotelsstars

  Paphos, Cypern , Poseidon avenue - Kort
   

  Dette dejler ige hotel er i Paphos. Stedet har i alt 233 soveværelser. Sentido Cypria Bay by Leonardo Hotels tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. De rejsende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Nogle soveværelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted.

  Se mere
 • Cynthiana Beach
  Fra760krPr. nat

  Cynthiana BeachstarsGreenProgram Icon

  Paphos, Cypern , P.o.box 60023 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1321 meninger fra rejsendeBaseret på 1321 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er ideelt til familier og ligger i Paphos. Hotellet ligger lige ud til stranden. Ejendommen kan tilbyde i alt 230 værelser. Dette sted blev opført i 1980. Cynthiana Beach er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Cynthiana Beach har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Ejendommens gæsteværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Alle der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt hotel. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Cynthiana Beach følger miljømæssigt bæredygtig praksis. Alle der bor på ejendommen, kan nyde dejlige retter på stedets spiselokaler. De forskellige typer underholdning, der tilbydes i denne feriebolig, garanterer for, at de besøgende vil nyde deres ophold. Rejsende kan svælge i lækre måltider udbudt på hotellet. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Nelia Beach
  Fra1.042krPr. nat

  Nelia Beachstars

  Ayia Napa, Cypern , 1st october str. po box 30122 27 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 660 meninger fra rejsendeBaseret på 660 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel, som kan findes i Ayia Napa, er en fantastisk mulighed for familier. Med sin placering indenfor 400 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Gæsterne vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Den nærmeste strand ligger indenfor 100 meter fra ejendommen. Stedet er indenfor 30 meters gåafstand fra havnen. Der er i alt 161 soveværelser på stedet. Dette sted blev renoveret i 2015. Nelia Beach tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Endvidere tilbyder denne bolig vugger til småbørn efter anmodning. Besøgende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Der findes en parkeringsplads. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. De rejsende kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er denne feriebolig et perfekt sted for besøgende, der rejser i forretningsøjemed. Ejendommen omfatter et udvalg af forskellige sundheds- og wellness faciliteter, der er ideelle til alle der bor her, der vil genoplade mentalt og fysisk. Besøgende vil værdsætte et sjovt ophold i boligen, med en bred vifte af underholdningstilbud. De rejsende vil få energi til hele dagen med dejlige retter, der serveres på Nelia Beach. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Nissiblu Beach Resort
  Fra1.288krPr. nat

  Nissiblu Beach Resortstars

  Ayia Napa, Cypern , 75c nissi avenue 75c - Kort
   

  Med sin beliggenhed i Ayia Napa, er dette fremragende resort optimalt for familier. Resortet, der putter sig indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af ferieboligen. Gæsterne finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Stedet ligger indenfor 50 meter fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 45. 0 kilometer. Resortet ligger indenfor indenfor 2. 5 kilometer fra havnen. Der er i alt 300 værelser på stedet. Ejendommen blev opført i 2019. Stedet omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i soveværelser. Gæsterne bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Alle badeværelser på Nissiblu Beach Resort er handicapvenlige. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. Gæster vil også værdsætte parkeringspladsen og garagen. Denne feriebolig følger grøn praksis. De middagsmuligheder, der er tilgængelige, er det perfekte supplement til gæsternes ophold. På dette sted er der masser af sundheds- og wellness-services, som gæsterne kan drage fordel af. Denne bolig har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Gæster kan nyde velsmagende måltider, der serveres i stedets spiselokale. De forskellige typer underholdning, der tilbydes i denne feriebolig, garanterer for, at de besøgende vil nyde deres ophold. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Grecian Bay
  Fra1.698krPr. nat

  Grecian Baystars

  Ayia Napa, Cypern , Kriou nerou 32, p.o. box 30006 32 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 899 meninger fra rejsendeBaseret på 899 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel ligger i Ayia Napa. Med en beliggenhed indenfor 1000 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 36. 9 kilometer. I alt 273 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Grecian Bay. Grecian Bay blev fuldstændig renoveret i 2008. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Alle værelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området. Gæster vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. De forskellige typer underholdning, der tilbydes i denne bolig, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. Alle der bor på denne ejendom, kan slappe af og lade batterierne op i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • King Evelthon Beach Hotel & Resort
  Fra730krPr. nat

  King Evelthon Beach Hotel & Resortstars

  Paphos, Cypern , P.o.box 61415, paphos, cyprus - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3403 meninger fra rejsendeBaseret på 3403 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er perfekt til familier og er placeret i Paphos. Ferieboligen, der putter sig indenfor 4. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet ligger indenfor en afstand af 8. 0 kilometer fra hovedforlystelsesområdet. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 5. 0 kilometer fra hotellet . Ejendommen ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Den nærmeste strand ligger indenfor 8. 0 kilometer fra ejendommen. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 14. 0 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 4. 0 kilometer fra havnen. King Evelthon Beach Hotel & Resort har i alt 375 gæsteværelser. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan besøgende drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. De besøgende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Ejendommens gæsteværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Alle soveværelser på denne handicapvenlige ejendom, har adgang for kørestole. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved King Evelthon Beach Hotel & Resort. Gæster, der bor på King Evelthon Beach Hotel & Resort, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Takket være sundheds- og wellness-services, er denne ejendom ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. King Evelthon Beach Hotel & Resort har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Middagslokalet inviterer gæster til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. Ejendommens underholdningstilbud sikrer, at der aldrig er et kedeligt øjeblik. Sportsglade mennesker kan drage fordel af de fritidsaktiviteter, der tilbydes på dette hotel. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Ajax
  Fra839krPr. nat

  Ajaxstars

  Limassol, Cypern , Corner g. neophytou, d. nicolaou street - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 646 meninger fra rejsendeBaseret på 646 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er ideelt til familier og ligger i Limassol. Med en beliggenhed indenfor 700 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger indenfor 500 meter fra den nærmeste strand. Ejendommen omfatter 170 hyggelige værelser. Denne bolig blev renoveret i 2008. Ajax har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Ajax har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Denne feriebolig tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Denne feriebolig er blevet designet til at gøre de besøgendes ophold så nem som mulig, og har nogle handicapvenlige badegæsteværelser. Kæledyr er ikke tilladt på området. Ajax har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Alle der bor på denne ejendom, kan bruge transportservice til lufthavnen. Ajax har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Ajax har et udvalg af forskellige sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til, at alle der bor på denne ejendom, kan lade op igen mentalt og fysisk. Ajax er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Boligen tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. Ejendommens middagslokaler serverer et udvalg af smagfulde retter og drikkevarer. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  249  Hoteller - Cypern
Side  1  af  25
 

Beskrivelse af destination

  Cypern er en ø der ligger syd for Tyrkiet, i Middelhavet, og den udgør en republik hvis hovedstad er Nicosia. De bedste strande ligger i området Lárnaca, med hvidt sand og krystalklart vand og den andenstørste havn på øen. Også strandene ved Ammochostos er utroligt smukke, og Agia Napa skiller sig ud for sit livlige natteliv. Hotellerne er meget komfortable på hele øen. Blandt de historiske steder, finder du det velbevarede Cypern kloster, det er også spændende at besøge slottet Limassol, hvor middelaldermuseet på Cypern fungerer. Du kan besøge templet Kourion, slottet Kolossi, slottet Girne, kirken Lázaro, domkirken Ayios Ioannis, Aphrodites bade, det arkæologiske sted Salamis og kongegravene. Der blev bygget en bymur omkring byen Nicosia i middelalderen, og de tre vigtigste porte fra denne bymur står stadig den dag i dag: deres navne er Pato, Famagusta og Cirina. Ved porten Famagusta kan du se middelalderkvarteret Laiki Geitonia, som er blevet renoveret for nyligt. Bjergene ved Troodos, er dækkede af pinjer og cedertræer, der ligger små byzantinske kirker på bjergenes udløbere. Nyd alle vandsportsaktiviteterne, omgivet af historie og en skøn natur, besøg Cypern!

De mest populære områder i  Cypern

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Evalena Beach Hotel
  Evalena Beach Hotel
  4,0/5
  Kundevurderingaf  5 Muligheder

  Godt hotel. Slidt, men helt ok til prisen. Beliggenhed er helt i top. Kan ikke blive bedre. Lige ved stranden og tilpas afstand til byen. God ren pool. Det er anden gang vi bor på Evalena. Vi kommer g ...

  Jesper
  Hotelopia-kunde, 24/10/2016

  Fra668krSe mere

 • Narcissos Waterpark Resort
  Narcissos Waterpark Resort
  3,2/5
  Kundevurderingaf  1 Muligheder

  Venligt personale, rent selvom hotel virker slidt.

  Holger dk
  Hotelopia-kunde, 04/05/2013

  Fra1.178krSe mere

 • Limanaki Beach
  Limanaki Beach
  3,8/5
  Kundevurderingaf  9 Muligheder

  very clean, friendly staff, new renovatet, nice breakfast, super lokation,

  peter and suss
  Hotelopia-kunde, 13/11/2012

  Fra978krSe mere