Hoteller i Cypern

Find på kortet
Hoteller - Cypern

CypernFra  79kr

Anbefalede hoteller - Cypern

 • Park Beach
  Fra357krPr. nat

  Park Beachstars

  Limassol, Cypern , Georgiou a avenue, p.o. box 52180 12 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 263 meninger fra rejsendeBaseret på 263 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet har en fredelig beliggenhed i skov med fyr- og eukalyptustræer ved Limassols langstrakte sandstrand, der har fået det blå flag som tegn dets renhed. Der er kun ca. 100 meter fra hotelbygningen til stranden. Lige i nærheden finder man diverse taverner, forretninger og diskoteker. Der er desuden ca. 3 km til centrum.Det klimatiserede hotel er omgivet af et parklignende haveanlæg og råder over 108 værelser. I den indbydende foyer finder man en reception med safeboks og gadecafé. Bygningen rummer desuden en bar, en à la carte restaurant og en opholdsstue med fjernsyn. Der er naturligvis også mulighed for at gå på Internettet. Der tilbydes naturligvis også roomservice og vasketøjsservice samt hjælp i tilfælde af sygdom. De yngste gæster kan boltre sig på legepladsen. Hotellet råder endvidere over egen cykelkælder.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med brusekabine. Herudover er der telefon og satellit-/kabel-tv. I de stilfulde værelser finder man endvidere et køleskab (ved forespørgsel), et centralt reguleret klimaanlæg samt centralvarme. Prikken over i'et er altan eller terrasse.På de velholdte udendørs arealer finder man en opvarmet swimmingpool med børnebassin og en pool-/snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Hotellet har endvidere en sauna, en whirlpool og diverse andre wellness-behandlinger. Til de sportsbegejstrede er der mulighed for at spille tennis, køre på cykel/mountainbike samt dyrke motion i fitnessstudiet. Prikken over i'et er et afvekslende, sæsonafhængigt aktivitetsprogram.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Amarande Hotel
  Fra613krPr. nat

  Amarande Hotelstars

  Ayia Napa, Cypern , Kriou nerou str. 47 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 695 meninger fra rejsendeBaseret på 695 meninger fra rejsende

  Det tiltalende og populære hotel er kun adskilt fra den langstrakte sandstrand af strandvejen. 10 minutters gang fra hotellet finder man byens turistområde (der er forbindelse med offentlig transport lige foran hotellet). I Ayia Napas centrum venter der gæsterne et utal af indkøbsmuligheder, restauranter, barer og klubber. Lanarcas internationale lufthavn ligger ca. en km fra hotellet.iddelklassehotellet er bygget i 1984 og råder over 139 værelser fordelt på seks etager. Den veludstyrede foyer kan tilbyde døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og en elevator. Herudover er der også et minimarked, en internetterminal, et spillerum, en tv-stue samt et konferencerum. Herudover er der et cafeteria, en grillbar og to restauranter med klimaanlæg, ikke-ryger afdeling og børnestole. Hotellet ligger på en bakke og har en herlig udsigt over byen Ayia Napa og havet.De tiltalende og rummelige værelser har et flisebelagt badeværelse med hårtørrer. Herudover er der klimaanlæg, centralvarme samt en telefon. Til de videre faciliteter hører radio, satellit-/kabel-tv, safeboks og en minibar (værelser med køleskab er en smule dyrere). Alle værelser råder desuden over en altan med udsigt over enten havet eller byen.

  Se mere
 • Grand Resort
  Fra1.136krPr. nat

  Grand ResortstarsGreenProgram Icon

  Limassol, Cypern , Amathus area, p.o.box 54500 127 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1131 meninger fra rejsendeBaseret på 1131 meninger fra rejsende

  Det luksuriøse hotel ligger lige ved stranden (ca. 20 m) i et turistområde i Limasol. 11 km fra hotellet ligger Limasols bymidte, hvor man finder diverse underholdnings- og indkøbsmuligheder. Den historiske gamle bydel ligger desuden ca. 4 km væk. I hotellets umiddelbare omgivelser afgår der offentlige transportmidler.Strandhotellet blev senest renoveret i 2008. Det er på fem etager og råder over i alt 245 dobbeltværelser samt 10 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception samt elevatorer, en kiosk, diverse forretninger og en frisørsalon. Herudover er der en bar, tre klimatiserede restauranter, en internetterminal (mod betaling) og en tv-stue. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. For de mindste gæster er der en miniklub og en legeplads. Gæsterne har naturligvis mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice.De veludstyrede værelser har eget badeværelse med brusekabine, WC og hårtørrer. Herudover er der minibar/køleskab, safeboks (mod betaling), telefon, internetadgang, satellit-/kabel-tv, radio, klimaanlæg/centralvarme og en altan.På de udendørs arealer finder man en opvarmet swimmingpool med børnebassin. Herudover er der en solterrasse med parasoller og liggestole samt en poolbar. Indendøre er der også en opvarmet swimmingpool, ligesom hotellets gæster kan slappe af i solariet, i saunaen og i whirlpoolen eller benytte sig af de mange forskellige wellnesstilbud. Der er endvidere mulighed for at spille tennis samt dyrke aerobic og motion i hotellets fitness-studie. Desuden ligger der en golfbane ca. 70 km væk. Sidst, men ikke mindst, har hotellet et underholdende aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Cynthiana Beach
  Fra349krPr. nat

  Cynthiana BeachstarsGreenProgram Icon

  Paphos, Cypern , P.o.box 60023 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1321 meninger fra rejsendeBaseret på 1321 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel, som kan findes i Paphos, er en fantastisk mulighed for familier. Stedet ligger lige ud til stranden. Ferieboligen omfatter 230 hyggelige soveværelser. Dette sted blev bygget i 1980. Cynthiana Beach er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Ejendommen har 24 timers åbent. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. De der bor på denne ejendom og som kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Denne miljøvenlige og bæredygtige feriebolig har opnået Travelife certificering. Besøgende kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. Stedet tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. De der bor på denne ejendom, kan gribe muligheden for at smage de måltider, der serveres på stedets middagsfaciliteter. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Cynthiana Beach.

  Se mere
 • Adams Beach Hotel
  Fra520krPr. nat

  Adams Beach Hotelstars

  Ayia Napa, Cypern , Nissi avenue p.o.box 30029 87 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2335 meninger fra rejsendeBaseret på 2335 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er specielt designet til familier og er i Ayia Napa. Boligen består af i alt 395 dejlige gæsteværelser. Adams Beach Hotel undergik en renovering i 2015. De der bor i denne feriebolig, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Da denne bolig har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Adams Beach Hotel er designet med omtanke for de mindste gæster, og har værelser med senge til små børn. Fællesarealerne på dette sted har kørestolsadgang. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt hotel. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Alle der bor på denne ejendom, kan drage fordel af dens catering. De besøgende kan slappe af og slippe væk fra den daglige rutine i ejendommens wellness-faciliteter. Repræsentanter kan holde et møde i denne ejendom, der er ideel til forretningsrejser. Alle der bor på ejendommen, vil værdsætte et sjovt ophold, med en bred vifte af underholdningstilbud. Et udvalg af smagfulde lækkerier tilbydes i denne charmerende bolig. Der er sports- og fritidsaktiviteter til rådighed i ejendommen. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Faros
  Fra590krPr. nat

  FarosstarsGreenProgram Icon

  Ayia Napa, Cypern , Makariou avenue 34 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 748 meninger fra rejsendeBaseret på 748 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er perfekt til familier og er placeret i Ayia Napa. Med sin placering indenfor 400 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af hotellet. Indenfor 50 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Stedet ligger indenfor 200 meter fra den nærmeste strand. Stedet er indenfor 150 meter fra havnen. De 164 indbydende værelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Dette sted blev fuldstændig moderniseret i 2019. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Denne bolig har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Dette sted er designet med omtanke for unge gæsters behov og har værelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Denne bolig er tilgængelig med kørestol. Der er -1 handicapvenligt soveværelse på området. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Der er parkeringsplads ved Faros. Alle der bor på denne ejendom, kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. Denne bolig er stolte over at kunne tilbyde nogle sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til at slappe af og få en sund og trænet krop. Faros har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne. Med mange middagsmuligheder, vil denne ejendom imødekomme behovene fra alle typer rejsende. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • The Blue Ivy Hotel And Suites
  Fra816krPr. nat

  The Blue Ivy Hotel And Suitesstars

  Protaras, Cypern , Lefkollas 7 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 371 meninger fra rejsendeBaseret på 371 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel, som kan findes i Protaras, er en fantastisk mulighed for familier. Ejendommen, der putter sig indenfor 100 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Den nærmeste strand ligger indenfor 300 meter fra hotellet . Ejendommen ligger indenfor indenfor 12. 0 kilometer fra havnen. Lokaliteten har 120 indbydende soveværelser. Dette hotel blev etableret i 2018. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. The Blue Ivy Hotel And Suites har 24 timers åbent. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). The Blue Ivy Hotel And Suites har kørestolsadgang til fællesarealerne. Dette hotel accepterer ikke kæledyr. Besøgende kan benytte garagen. Denne bolig er blevet designet med en bevidst indsats for at overholde de strengeste økologiske standarder og er certificeret. Dette sted byder på en række madoplevelser, for at garantere at alle gæster der bor her, nyder alle dele af deres ophold. Når det drejer sig om at slappe af, vil gæsterne blive forkælet, når de skal vælge blandt den lange række sundhedsmuligheder, der er til rådighed. Stedets gastronomiske mulighed vil helt sikkert fortrylle gæsterne med et forfinet køkken og et fortryllende miljø. Der der bor på denne ejendom, vil helt sikkert værdsætte den lange række underholdnings- og fritidsservices og –faciliteter, der tilbydes. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på The Blue Ivy Hotel And Suites.

  Se mere
 • Melissi Beach Hotel
  Fra752krPr. nat

  Melissi Beach HotelstarsGreenProgram Icon

  Ayia Napa, Cypern , Kryou nerou 30 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 802 meninger fra rejsendeBaseret på 802 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Ayia Napa. Hotellet , der putter sig indenfor 500 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Indenfor 20 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ejendommen ligger indenfor 5 meter fra den nærmeste strand. Stedet er indenfor 600 meter fra havnen. Der er i alt 221 soveværelser på Melissi Beach Hotel. Denne feriebolig undergik en renovering i 2014. Rejsende kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i soveværelser. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Nogle soveværelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte parkeringspladsen. De rejsende kan nyde dejlige retter i ejendommens spiselokaler. Takket være fritidstilbuddene i denne bolig, kan besøgende få en sjov oplevelse. Takket være sundheds- og wellness-services, er denne feriebolig ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. Der er sports- og fritidsaktiviteter til rådighed på Melissi Beach Hotel. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Anesis
  Fra449krPr. nat

  AnesisstarsGreenProgram Icon

  Ayia Napa, Cypern , 1st october street p.o.box 30059 7 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 195 meninger fra rejsendeBaseret på 195 meninger fra rejsende

  Anlægget ligger i Ayia Napa. Der er ca. 300 m til stranden. I nærheden ligger der desuden forskellige restauranter, barer og forretninger. Der afgår endvidere offentlige transportmidler lige ved hotellet og køretiden fra lufthavnen til hotellet er ca. 40 minutter.Hotellet blev renoveret i år 2005 og råder over 3 etager med i alt 73 værelser. Herudover er der en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Hotellet har desuden en bar, et spillerum, en tv-stue og en à la carte restaurant med børnestole. Hertil kommer internetadgang. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads, ligesom der også er en cykelkælder. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom. De mindste gæster kan benytte kompleksets legeplads.De praktisk indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, radio, elkedel, kaffemaskine, klimaanlæg, centralvarme og altan. Hotellets studios har desuden kombineret stue/soveværelse, tekøkken og køleskab. Lejlighederne har samme indretning som standardværelserne, men har ydermere et separat soveværelse og en stue med tekøkken og køleskab.På de udendørs arealer finder man en pool med børnebassin samt en solterrasse med liggestole, parasoller og en snackbar. Mod betaling kan man desuden på stranden dyrke forskellige former for sport såsom bananbåd, vandski, jetski, dykning, surfing, windsurfing, sejlads, katamaran, kano og vandcykler. Herudover er der også en spa med sauna, mulighed for at køre på mountainbikes og spille billard (mod betaling).orgenmaden såvel som aftensmaden serveres som buffet. Frokosten kan vælges à la carte.

  Se mere
 • Nelia Gardens
  Fra364krPr. nat

  Nelia Gardensstars

  Ayia Napa, Cypern , 1st october street 6 - Kort
   

  Dette dejlige hotel er perfekt til familier og er placeret i Ayia Napa. Med en beliggenhed indenfor 400 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Indenfor 100 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Stedet ligger indenfor 200 meter fra den nærmeste strand. Hotellet er indenfor 300 meter fra havnen. Ferieboligen kan tilbyde i alt 77 soveværelser. Dette hotel blev etableret i 2013. De der bor i denne feriebolig, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. De besøgende kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Nelia Gardens tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Kæledyr må ikke medbringes til Nelia Gardens. Der findes en parkeringsplads. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Alle gæster der bor på ejendommen, kan nyde dejlige retter på stedets spiselokaler. Besøgende vil måske værdsætte de sundheds- og wellness-services der udbydes på hotellet. De der bor på denne ejendom, kan more sig med stedets underholdning. De besøgende kan nyde velsmagende måltider, der serveres i stedets spiselokale. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  199  Hoteller - Cypern
Side  1  af  20
 

Beskrivelse af destination

  Cypern er en ø der ligger syd for Tyrkiet, i Middelhavet, og den udgør en republik hvis hovedstad er Nicosia. De bedste strande ligger i området Lárnaca, med hvidt sand og krystalklart vand og den andenstørste havn på øen. Også strandene ved Ammochostos er utroligt smukke, og Agia Napa skiller sig ud for sit livlige natteliv. Hotellerne er meget komfortable på hele øen. Blandt de historiske steder, finder du det velbevarede Cypern kloster, det er også spændende at besøge slottet Limassol, hvor middelaldermuseet på Cypern fungerer. Du kan besøge templet Kourion, slottet Kolossi, slottet Girne, kirken Lázaro, domkirken Ayios Ioannis, Aphrodites bade, det arkæologiske sted Salamis og kongegravene. Der blev bygget en bymur omkring byen Nicosia i middelalderen, og de tre vigtigste porte fra denne bymur står stadig den dag i dag: deres navne er Pato, Famagusta og Cirina. Ved porten Famagusta kan du se middelalderkvarteret Laiki Geitonia, som er blevet renoveret for nyligt. Bjergene ved Troodos, er dækkede af pinjer og cedertræer, der ligger små byzantinske kirker på bjergenes udløbere. Nyd alle vandsportsaktiviteterne, omgivet af historie og en skøn natur, besøg Cypern!

De mest populære områder i  Cypern

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Evalena Beach Hotel
  Evalena Beach Hotel
  4,0/5
  Kundevurderingaf  5 Muligheder

  Godt hotel. Slidt, men helt ok til prisen. Beliggenhed er helt i top. Kan ikke blive bedre. Lige ved stranden og tilpas afstand til byen. God ren pool. Det er anden gang vi bor på Evalena. Vi kommer g ...

  Jesper
  Hotelopia-kunde, 24/10/2016

  Fra566krSe mere

 • Narcissos Waterpark Resort
  Narcissos Waterpark Resort
  3,2/5
  Kundevurderingaf  1 Muligheder

  Venligt personale, rent selvom hotel virker slidt.

  Holger dk
  Hotelopia-kunde, 04/05/2013

  Fra719krSe mere

 • St Raphael Resort
  St Raphael Resort
  4,5/5
  Kundevurderingaf  14 Muligheder

  Vi besøgte stedet uden for sæsonen og nød roen men også at det ikke føltes lukket ned for vinteren. Et skønt sted at opholde sig med meget professionelle og venlige personaler. Både managers, tjenere, ...

  familie med to børn
  Hotelopia-kunde, 15/03/2012

  Fra1.131krSe mere