Hoteller i Cypern

Find på kortet
Hoteller - Cypern

CypernFra  180kr

Anbefalede hoteller - Cypern

 • Coral Beach Hotel & Resort
  Fra568krPr. nat

  Coral Beach Hotel & Resortstars

  Paphos, Cypern , P.o. box 62874 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2331 meninger fra rejsendeBaseret på 2331 meninger fra rejsende

  Det komfortable strandhotel hører til i luksusklassen og ligger direkte ud til stranden i udkanten af et naturreservat på halvøen Akamas. Fra hotellet er der en fantastisk udsigt ud over de omkringliggende haver og parker samt stranden. Til centrum af Coral Beach med de talrige restauranter, barer og indkøbsmuligheder er der ca. 1,5 km. Desuden er der ca. 10 minutters kørsel med offentlig transport til den populære og smukke by Paphos, hvor man finder diverse arkæologisk interessante seværdigheder. Den nærmeste lufthavn, Paphos, ligger ca. 15 km fra hotellet.Det luksuriøse og fuldt klimatiserede hotel råder over i alt 422 værelser. Herudover er der en indbydende foyer med en hyggelig reception. Bygningen rummer desuden en hyggelig café, en elegant bar, to klimatiserede restauranter, der er åbne fra maj til oktober, samt tre fortræffelige à la carte restauranter med lokalt og internationalt køkken. Hotellet har tilmed en frisør, et par forretninger og et diskotek. Naturligvis er der også en offentlig internetterminal. De mindste gæster kan boltre sig på legepladsen eller blive passet i miniklubben. Prikken over i'et er roomservice.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med badekar. Endvidere er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar og safeboks (mod betaling) samt internetadgang. Gæsterne kan selv regulere temperaturen på klimaanlægget. Alle værelser har endvidere en altan eller en terrasse; hvis det ønskes med havudsigt.

  Se mere
 • St. George Hotel Spa & Golf Beach Resort
  Fra697krPr. nat

  St. George Hotel Spa & Golf Beach Resortstars

  Paphos, Cypern , Agiou georgiou s/n - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2285 meninger fra rejsendeBaseret på 2285 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Paphos. Beliggende indenfor 6. 0 kilometer fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende finder hovedforlystelsesområdet 6. 0 kilometer borte. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 8. 0 kilometer fra hotellet . Indenfor 500 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand er lige udenfor ferieboligen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 1. 3 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 8. 0 kilometer fra havnen. Det samlede antal værelser er 260. Dette hotel blev sidst renoveret i 2013. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. St. George Hotel Spa & Golf Beach Resort er ideel til familier med børn, da de har nogle soveværelser med børnesenge efter anmodning til de små. Dette er ikke en kæledyrsvenlig bolig. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed i denne feriebolig med masser af sundheds- og wellness-muligheder.

  Se mere
 • Navarria
  Fra376krPr. nat

  Navarriastars

  Limassol, Cypern , Verginas 14 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 408 meninger fra rejsendeBaseret på 408 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ca. 4,5 km fra Limassol ved Cyperns sydkyst på den græske del af øen. Anlægget er kun adskilt fra den brede sand-/grusstrand af kystvejen. Der er omkring 1 km til Yermasoyias indkøbs- og forlystelsescentrum. Der ligger desuden et busstoppested tæt på hotellet. Det tager omkring 1 time at køre de ca. 70 km til lufthavnen i Larnaca.Hotellet hører til i middelklassen og blev renoveret i år 2004. Det råder over i alt 130 værelser fordelt på 6 etager. I den klimatiserede foyer finder man en døgnåben reception, et hotelsafe og en elevator samt en bar i lobbyen med en hyggelig sofagruppe. Herudover er der en tv- og opholdsstue samt en offentlig internetadgang, som man kan benytte mod betaling. Mad og drikkevarer serveres i hotellets indbydende restaurant. Mod betaling er der også vasketøjsservice. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads.Værelserne er indrettet i en typisk landstil og råder alle over eget badeværelse med hårtørrer. Alle værelser har telefon og satellit-/kabel-tv med radio. Safeboksen (mod betaling) er en del af standardindretningen. Klimaanlæg og radiatorer bliver reguleret centralt. Man kan endvidere bestille et minikøleskab. Alle boligenheder har desuden egen altan.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med separat børnebassin og en pool-/snackbar. Afslapning finder man på den storslåede solterrasse med liggestole og parasoller. Mod betaling er der endvidere mulighed for at gå i sauna eller i dampbad. Der er desuden mulighed for mod betaling at få massage. Gæsterne kan desuden træne i fitnessstudiet eller deltage i det underholdende aktivitetsprogram. Herudover kan man benytte tennisbanen eller spille billard (mod betaling). På stranden udbydes forskellige vandsportsaktiviteter (hos lokale firmaer og mod betaling). Hotellet har tilmed et underholdende aftenprogram med livemusik og folklore.

  Se mere
 • Paloma Apartments
  Fra301krPr. nat

  Paloma Apartmentsstars

  Ayia Napa, Cypern , 22 demokratias str. 5330, po box 30185 - Kort
  1,9/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 98 meninger fra rejsendeBaseret på 98 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hotel er placeret i Ayia Napa. Med sin placering indenfor 400 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Hotellet er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Ferieboligen ligger indenfor 1000 meter fra den nærmeste strand. Hotellet kan tilbyde i alt 30 værelser. Denne ejendom blev renoveret i 2002. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. De rejsende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Paloma Apartments tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Paloma Apartments er ikke et kæledyrsvenligt sted. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Sveltos
  Fra315krPr. nat

  Sveltosstars

  Larnaca, Cypern , Archbishop makarios street - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 265 meninger fra rejsendeBaseret på 265 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Larnaca. Placeret indenfor 10. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Den nærmeste strand ligger indenfor 200 meter fra stedet. I alt 46 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Denne bolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Sveltos er ideel til familier med børn, da de har nogle soveværelser med børnesenge efter anmodning til de små. Kæledyr må ikke medbringes til Sveltos. Ferieboligen har parkering og garage. Sveltos er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Sveltos.

  Se mere
 • Capital Coast Resort and Spa
  Fra340krPr. nat

  Capital Coast Resort and Spastars

  Paphos, Cypern , Tombs of the kings ave 69 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 39 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2468 meninger fra rejsendeBaseret på 2468 meninger fra rejsende

  Dette strand-hotel ligger 1 km fra de historiske kongegrave et helt perfekt sted på den vestlige del af Pafos (Paphos) ud mod vandet og med udsigt over Middelhavet. I nærheden er der indkøbsmuligheder, restauranter, barer, natteliv og forbindelser med offentlige transportmidler. Desuden er der kun en kort køretur til Pafos' gamle bydel og byens billedskønne havn. Til Dionysos' hus og Det Arkæologiske Museum er der omkring 3 km.Hotellet blev bygget i 2008 og har et elegant, klassisk, moderne ydre og et rummeligt, tidssvarende, moderne indre med uforstyrret udsigt over havet fra fællesarealerne. Der er klimaanlæg, foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks, vekselbørs, elevator, café, aviskiosk og et lille supermarked. Hertil kommer en restaurant, en bar på taget, et spillelokale, en fjernsynsstue og konferenceindretninger. Ydermere er der internetadgang og mulighed for at bestille vasketøjsservice (begge dele mod betaling). Hertil kommer parkeringsplads for gæster i bil. Endvidere vil de yngre gæster synes godt om legepladsen.Hotellet tilbyder et udvalg af meget rummelige værelser med lys, moderne indretning i middelhavsstilens ånd. Alle værelser har et veludstyret køkken med køleskab, elkedel, mikrobølgeovn og mulighed for at lave te og kaffe. Dobbeltværelserne i kategorien standard (uden altan) tilbyder et værelse med dobbeltseng og et badeværelse med brusebad og badekar samt satellit-tv, strygejern, strygebræt, safeboks, hårtørrer og internetadgang.Hotellet har en opvarmet indendørs og en udendørs swimmingpool, i alt 3 med børnebassinet. Der er også en pool-/snackbar (mod betaling). Gæsterne kan benytte solterrassen med liggestole og parasoller, ligesom der også er fitness-studie, tennis og squashbaner. Hertil kommer service-spa med massagebehandlinger, svømmehal med boblebad, sauna og dampbad.

  Se mere
 • Londa
  Fra1.239krPr. nat

  Londastars

  Limassol, Cypern , George's a potamos yermasoyia 72 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 819 meninger fra rejsendeBaseret på 819 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse historiske hotel er i Limassol. Beliggende indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Hotellet ligger indenfor indenfor 35. 0 kilometer fra havnen. Ejendommen kan tilbyde i alt 68 gæsteværelser. Denne ejendom blev fuldstændig renoveret i 2005. Londa er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Babysenge til børn fås efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. De besøgende kan få balance i krop og sjæl i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Basilica
  Fra303krPr. nat

  Basilicastars

  Paphos, Cypern , Ledas street kato paphos n/a - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1072 meninger fra rejsendeBaseret på 1072 meninger fra rejsende

  Lejlighederne ligger centralt, og der er kun en få minutter lang slentretur til den flotte fiskerihavn og byens strand. Endvidere ligger Pafos internationale lufthavn ca. 20 km fra hotellet, mens der til Larnaca lufthavn er omkring 130 km.Lejlighederne ligger i et feriested ved Middelhavet fuld af charme og et karakteristisk cypriotisk islæt. Dette klimatiserede ferie-hotel tilbyder ud over foyeren med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs og elevator i alt 105 boligenheder, en bar, et spillelokale, en fjernsynsstue og en restaurant, en miniklub og mulighed for at bestille vasketøjsservice.Alle studier og lejligheder i nogle skyggefulde haver, er komplet møblerede og rummer et veludstyret tekøkken med ovn og mulighed for at lave te og kaffe. Hertil kommer eget badeværelse med badekar/brusebad og en hårtørrer, ligesom der af yderligere værelsesbehageligheder tilbydes telefon, fjernsyn og regulerbare klimaanlæg og radiatorer. Endvidere er en safeboks og egen altan også standardindretninger i alle boligenheder.Der er mulighed for at reservere ophold med bed and breakfast.

  Se mere
 • Ajax
  Fra668krPr. nat

  Ajaxstars

  Limassol, Cypern , Corner g. neophytou, d. nicolaou street - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 646 meninger fra rejsendeBaseret på 646 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er ideelt til familier og ligger i Limassol. Med en beliggenhed indenfor 700 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger indenfor 500 meter fra den nærmeste strand. Ejendommen omfatter 170 hyggelige værelser. Denne bolig blev renoveret i 2008. Ajax har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Ajax har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Denne feriebolig tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Denne feriebolig er blevet designet til at gøre de besøgendes ophold så nem som mulig, og har nogle handicapvenlige badegæsteværelser. Kæledyr er ikke tilladt på området. Ajax har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Alle der bor på denne ejendom, kan bruge transportservice til lufthavnen. Ajax har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Ajax har et udvalg af forskellige sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til, at alle der bor på denne ejendom, kan lade op igen mentalt og fysisk. Ajax er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Boligen tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. Ejendommens middagslokaler serverer et udvalg af smagfulde retter og drikkevarer. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Aphrodite Sands
  Fra605krPr. nat

  Aphrodite Sandsstars

  Paphos, Cypern , Ayia vrioni, mandria, paphos - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 246 meninger fra rejsendeBaseret på 246 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kan findes i Paphos. De 73 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Aphrodite Sands blev opført i 2010. Boligen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i gæsteværelser. Denne ejendom har ikke 24 timers åbent. Endvidere tilbyder Aphrodite Sands vugger til småbørn efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Gæster, der bor på Aphrodite Sands, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Dem, der vil væk fra den daglige rutine, kan bruge ejendommens sundheds- og wellness-faciliteter. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  168  Hoteller - Cypern
Side  1  af  17
 

Beskrivelse af destination

  Cypern er en ø der ligger syd for Tyrkiet, i Middelhavet, og den udgør en republik hvis hovedstad er Nicosia. De bedste strande ligger i området Lárnaca, med hvidt sand og krystalklart vand og den andenstørste havn på øen. Også strandene ved Ammochostos er utroligt smukke, og Agia Napa skiller sig ud for sit livlige natteliv. Hotellerne er meget komfortable på hele øen. Blandt de historiske steder, finder du det velbevarede Cypern kloster, det er også spændende at besøge slottet Limassol, hvor middelaldermuseet på Cypern fungerer. Du kan besøge templet Kourion, slottet Kolossi, slottet Girne, kirken Lázaro, domkirken Ayios Ioannis, Aphrodites bade, det arkæologiske sted Salamis og kongegravene. Der blev bygget en bymur omkring byen Nicosia i middelalderen, og de tre vigtigste porte fra denne bymur står stadig den dag i dag: deres navne er Pato, Famagusta og Cirina. Ved porten Famagusta kan du se middelalderkvarteret Laiki Geitonia, som er blevet renoveret for nyligt. Bjergene ved Troodos, er dækkede af pinjer og cedertræer, der ligger små byzantinske kirker på bjergenes udløbere. Nyd alle vandsportsaktiviteterne, omgivet af historie og en skøn natur, besøg Cypern!

De mest populære områder i  Cypern

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • St Raphael Resort
  St Raphael Resort
  4,5/5
  Kundevurderingaf  14 Muligheder

  Vi besøgte stedet uden for sæsonen og nød roen men også at det ikke føltes lukket ned for vinteren. Et skønt sted at opholde sig med meget professionelle og venlige personaler. Både managers, tjenere, ...

  familie med to børn
  Hotelopia-kunde, 15/03/2012

  Fra1.046krSe mere