Hoteller i Cypern

Find på kortet
Hoteller - Cypern

CypernFra  177kr

Anbefalede hoteller - Cypern

 • Olympic lagoon resort Paphos
  Fra1.442krPr. nat

  Olympic lagoon resort Paphosstars

  Paphos, Cypern , Poseidon avenue, po box 62381 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2519 meninger fra rejsendeBaseret på 2519 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er specielt designet til familier og er i Paphos. Placeret indenfor 4. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 4 kilometer. Stedet omfatter 273 hyggelige soveværelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne bolig fuldt renoveret i 2007. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Olympic lagoon resort Paphos har 24 timers åbent. Babysenge til børn fås efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til Olympic lagoon resort Paphos. Alle gæster der bor på ejendommen, vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Hvis der er behov for det, kan alle gæster der bor på ejendommen benytte sig af sundheds- og wellness-services. De forskellige typer underholdning, der tilbydes på Olympic lagoon resort Paphos, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. Der er et fuldt program af organiserede aktiviteter, der er ideelle til sportsentusiaster og dem, der vil nyde et aktivt ophold. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • The Blue Ivy Hotel And Suites
  Fra522krPr. nat

  The Blue Ivy Hotel And Suitesstars

  Protaras, Cypern , Lefkollas 7 7 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 258 meninger fra rejsendeBaseret på 258 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel, som kan findes i Protaras, er en fantastisk mulighed for familier. Med en beliggenhed indenfor 100 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Ejendommen ligger indenfor 300 meter fra den nærmeste strand. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 12. 0 kilometer fra havnen. Hotellet omfatter 120 hyggelige gæsteværelser. The Blue Ivy Hotel And Suites blev bygget i 1992. De der bor på dette sted, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Fællesarealerne i denne feriebolig har kørestolsadgang. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig. Endvidere har denne feriebolig en garage til dem, der kommer i bil. De rejsende kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. Sundheds- og wellness-tilbudet i ferieboligen sikrer den ultimative foryngelseskur og afslapning. Gæster vil værdsætte et sjovt ophold i ferieboligen, med en bred vifte af underholdningstilbud. Ejendommens middagstilbud har ry for at være et fremragende køkken og førsteklasses service. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Nestor
  Fra445krPr. nat

  Nestorstars

  Ayia Napa, Cypern , 1st october street 8 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1023 meninger fra rejsendeBaseret på 1023 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i Ayia Napa. Med en beliggenhed indenfor 150 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Den nærmeste strand ligger indenfor 150 meter fra stedet. Der er i alt 167 værelser på Nestor. Denne ejendom blev fuldt moderniseret i 2009. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. Babysenge til børn fås efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette sted ikke tillader kæledyr. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil måske værdsætte de sundheds- og wellness-services der udbydes. Takket være fritidstilbuddene kan alle der bor på denne ejendom, få en sjov oplevelse.

  Se mere
 • The Royal Apollonia
  Fra1.131krPr. nat

  The Royal Apolloniastars

  Limassol, Cypern , Georgios a. 68 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1274 meninger fra rejsendeBaseret på 1274 meninger fra rejsende

  Det elegante luksushotel ligger lige ved stranden i hjertet af et turistområde i Limasol. I de umiddelbare omgivelser finder man talrige forretninger, barer og restauranter samt diverse natklubber. Byens centrum ligger ca. 5 km væk.Hotellet råder over 212 værelser. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception, en café, en bar, forskellige forretninger, et spillerum og en klimatiseret restaurant. Herudover er der en miniklub for hotellets mindste gæster. Prikken over i'et er roomservice.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar/køleskab, klimaanlæg, centralvarme, altan og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool samt en snackbar og en solterrasse. For de sportsbegejstrede er der aerobic, tennis og et fitness-studie. Prikken over i'et er et underholdende og afvekslende aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Constantinou Bros Athena Royal Beach
  Fra766krPr. nat

  Constantinou Bros Athena Royal Beachstars

  Paphos, Cypern , Theas afroditis avenue, po box 60182, kato pafos 8101 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3080 meninger fra rejsendeBaseret på 3080 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i udkanten af Paphos. På få minutters gang kommer man til et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Bymidten og havnen ligger omkring 2 km fra hotellet. Køretiden fra lufthavnen i Paphos er på ca. 15 minutter. Ktimas gamle bydel ligger endvidere 4 km væk, mens der er ca. 13 km til Coral Bay. Herudover afgår der offentlige transportmidler lige foran hotellet.Strandhotellet åbnede i år 2004 og har i alt 162 værelser fordelt på 4 etager. I foyeren venter der gæsterne en døgnåben reception. Til de videre faciliteter hører safeboks, vekselbørs og elevatorer. Herudover er der à la carte restauranter og barer. På hotellet er der desuden et konferencerum og en frisør. Der er endvidere mulighed for at leje cykler. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Der tilbydes naturligvis også roomservice og vasketøjsservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.Værelserne er belagt med væg-til-væg tæpper og råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Indretningen fuldendes af minibar/køleskab, klimaanlæg, radiator, sofagruppe og safeboks (mod betaling). Herudover er der mulighed for at lave te og kaffe (opfyldes dagligt). Værelserne har desuden altan, og fra flere af dem er der udsigt skråt eller direkte ud over havet.

  Se mere
 • Senator Hotel Apts
  Fra313krPr. nat

  Senator Hotel Aptsstars

  Ayia Napa, Cypern , Yianni ritsou str, 21 21 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 674 meninger fra rejsendeBaseret på 674 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Ayia Napa, er denne charmerende lejlighed optimal for familier. Lejligheden, der putter sig indenfor 500 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Stedet ligger indenfor 1. 5 kilometer fra den nærmeste strand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 45. 0 kilometer. Ejendommen kan tilbyde i alt 116 gæsteværelser. Denne ejendom blev sidst renoveret i 2009. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Receptionsskranken er åben hele dagen. Desværre er der ingen soveværelser, hvor besøgende kan bede om en vugge til de små. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Senator Hotel Apts har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Besøgende vil værdsætte spisemulighederne på dette sted. Senator Hotel Apts har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. De forskellige typer underholdning, der tilbydes i denne ejendom, garanterer for, at de rejsende vil nyde deres ophold. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Senator Hotel Apts.

  Se mere
 • Roman
  Fra362krPr. nat

  Romanstars

  Paphos, Cypern , Tombs of the kings road - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 652 meninger fra rejsendeBaseret på 652 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i nærheden af Pafos' arkæologiske udgravninger og 450 m fra fyrtårnet. Forbindelser med offentlige transportmidler ligger ved hotellets dørtrin. Endvidere ligger Pafos internationale lufthavn og Larnaca internationale lufthavn henholdsvis ca. 15 og 150 km fra hotellet.Hotellet har en unik udsmykning med elementer fra den græske historie og mytologi. Det minder om et græsk slot, og den museumslignende indretning må man se, før man tror på den. Hotellet består af 9 enkeltværelser og 165 dobbeltværelser. Dette klimatiserede etablissement rummer desuden en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs, frisørsalon og en fjernsynsstue. Gæsterne kan nyde deres yndlingsdrink i hotellets bar og indtage deres måltider i morgenmadsrestauranten/spisesalen. Herudover kan man bestille roomservice og vasketøjsservice og leje cykler.Alle de elegante værelser er udstyret med eget badeværelse med brusebad, altan, toilet, radio, satellit-tv og telefon. Ydermere er værelserne udstyret med dobbeltsenge. Tilmed rummer alle værelser også klimaanlæg og centralvarme.Gæsterne kan tage en opkvikkende dukkert i swimmingpoolen, hvor der også er et børnebassin. Ydermere står der parasoller til rådighed. Gæsterne kan også gøre brug af fitness-studiet og saunaen eller få massage.orgenmaden og aftensmaden tilbydes som buffeter.

  Se mere
 • Park Beach
  Fra503krPr. nat

  Park Beachstars

  Limassol, Cypern , Georgiou a avenue, p.o. box 52180 12 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 258 meninger fra rejsendeBaseret på 258 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet har en fredelig beliggenhed i skov med fyr- og eukalyptustræer ved Limassols langstrakte sandstrand, der har fået det blå flag som tegn dets renhed. Der er kun ca. 100 meter fra hotelbygningen til stranden. Lige i nærheden finder man diverse taverner, forretninger og diskoteker. Der er desuden ca. 3 km til centrum.Det klimatiserede hotel er omgivet af et parklignende haveanlæg og råder over 108 værelser. I den indbydende foyer finder man en reception med safeboks og gadecafé. Bygningen rummer desuden en bar, en à la carte restaurant og en opholdsstue med fjernsyn. Der er naturligvis også mulighed for at gå på Internettet. Der tilbydes naturligvis også roomservice og vasketøjsservice samt hjælp i tilfælde af sygdom. De yngste gæster kan boltre sig på legepladsen. Hotellet råder endvidere over egen cykelkælder.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med brusekabine. Herudover er der telefon og satellit-/kabel-tv. I de stilfulde værelser finder man endvidere et køleskab (ved forespørgsel), et centralt reguleret klimaanlæg samt centralvarme. Prikken over i'et er altan eller terrasse.På de velholdte udendørs arealer finder man en opvarmet swimmingpool med børnebassin og en pool-/snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Hotellet har endvidere en sauna, en whirlpool og diverse andre wellness-behandlinger. Til de sportsbegejstrede er der mulighed for at spille tennis, køre på cykel/mountainbike samt dyrke motion i fitnessstudiet. Prikken over i'et er et afvekslende, sæsonafhængigt aktivitetsprogram.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Vangelis Hotel & Suites
  Fra567krPr. nat

  Vangelis Hotel & Suitesstars

  Protaras, Cypern , Protaras avenue 34 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 173 meninger fra rejsendeBaseret på 173 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er ideelt til familier og ligger i Protaras. Hotellet putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Rejsende har nem adgang til de offentlige transportmidler. Stedet ligger indenfor 100 meter fra den nærmeste strand. De 193 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev dette sted fuldt renoveret i 2018. Ferieboligen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Alle der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette hotel ikke tillader kæledyr. Der er parkeringsplads ved Vangelis Hotel & Suites. Dette sted er blevet designet med en bevidst indsats for at overholde de strengeste økologiske standarder og er certificeret. De besøgende kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. Hotellet tilbyder sundheds- og wellness-services. De underholdningsmuligheder, der er til rådighed, vil helt sikkert gøre indtryk på alle gæster. Stedets gastronomiske mulighed vil helt sikkert fortrylle gæsterne med et forfinet køkken og et fortryllende miljø. Der er mange konferencefaciliteter til rådighed for forretningsrejsende. Vangelis Hotel & Suites vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Leonidas Village Houses
  Fra390krPr. nat

  Leonidas Village Housesstars

  Paphos, Cypern , Goudi village - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 40 meninger fra rejsendeBaseret på 40 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Goudi, som er en rolig og uspoleret landsby i Chrysochous-dalen i regionen Pafos. Der er 35 km til Pafos by, 5 km til den lille og charmerende fiskerby Polis og kun 7 km til de naturskønne strande i Akamas bugt. Til Pafos internationale lufthavn er der desuden ca. 45 km, mens der til Larnaca internationale lufthavn er omkring 175 km.Hotellet består af et kompleks af 5 individuelle og traditionelle huse, der oprindeligt blev bygget i det 18. århundrede. Hele indretningen og den traditionelle cypriotiske stil skaber en unik atmosfære med henblik på en afslappet og luksuriøs ferie i landlige omgivelser. Ejendommen tilbyder check-out service 24 timer i døgnet, mulighed for at bestille vasketøjsservice (mod betaling) og en parkeringsplads.Husene blev restaureret med særlig omhu efter traditionelle metoder og deres møbler og tilbehør, som genkalder husenes oprindelige cypriotiske karakter, kombinerer tradition og moderne bekvemmeligheder. Alle huse er luksuriøst indrettet og har satellit-tv, regulerbare klimaanlæg og radiatorer og en pejs (undtagen i studiet). De har et veludstyret køkken med mikrobølgeovn, køleskab, kedel, komfur og mulighed for at lave te og kaffe. Der tilbydes eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Desuden tilbyder alle huse strygejern, strygebræt, børneseng, dobbeltsenge og en altan eller terrasse.Gæsterne kan tage en forfriskende dukkert i den udendørs swimmingpool eller slappe af i liggestolene under parasollerne på solterrassen. Endvidere ligger Tsada Golf Club ca. 25 km fra hotellet.Til faciliteterne hører en velkomstpakke med en flaske vin, en flaske vand, frugt og mulighed for at lave te og kaffe.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  182  Hoteller - Cypern
Side  1  af  19
 

Beskrivelse af destination

  Cypern er en ø der ligger syd for Tyrkiet, i Middelhavet, og den udgør en republik hvis hovedstad er Nicosia. De bedste strande ligger i området Lárnaca, med hvidt sand og krystalklart vand og den andenstørste havn på øen. Også strandene ved Ammochostos er utroligt smukke, og Agia Napa skiller sig ud for sit livlige natteliv. Hotellerne er meget komfortable på hele øen. Blandt de historiske steder, finder du det velbevarede Cypern kloster, det er også spændende at besøge slottet Limassol, hvor middelaldermuseet på Cypern fungerer. Du kan besøge templet Kourion, slottet Kolossi, slottet Girne, kirken Lázaro, domkirken Ayios Ioannis, Aphrodites bade, det arkæologiske sted Salamis og kongegravene. Der blev bygget en bymur omkring byen Nicosia i middelalderen, og de tre vigtigste porte fra denne bymur står stadig den dag i dag: deres navne er Pato, Famagusta og Cirina. Ved porten Famagusta kan du se middelalderkvarteret Laiki Geitonia, som er blevet renoveret for nyligt. Bjergene ved Troodos, er dækkede af pinjer og cedertræer, der ligger små byzantinske kirker på bjergenes udløbere. Nyd alle vandsportsaktiviteterne, omgivet af historie og en skøn natur, besøg Cypern!

De mest populære områder i  Cypern

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser