Hoteller i Cypern

Find på kortet
Hoteller - Cypern

CypernFra  247kr

Anbefalede hoteller - Cypern

 • The Royal Apollonia
  Fra1.679krPr. nat

  The Royal Apolloniastars

  Limassol, Cypern , Georgios a. 68 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1310 meninger fra rejsendeBaseret på 1310 meninger fra rejsende

  Det elegante luksushotel ligger lige ved stranden i hjertet af et turistområde i Limasol. I de umiddelbare omgivelser finder man talrige forretninger, barer og restauranter samt diverse natklubber. Byens centrum ligger ca. 5 km væk.Hotellet råder over 212 værelser. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception, en café, en bar, forskellige forretninger, et spillerum og en klimatiseret restaurant. Herudover er der en miniklub for hotellets mindste gæster. Prikken over i'et er roomservice.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar/køleskab, klimaanlæg, centralvarme, altan og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool samt en snackbar og en solterrasse. For de sportsbegejstrede er der aerobic, tennis og et fitness-studie. Prikken over i'et er et underholdende og afvekslende aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Alexander The Great Beach
  Fra1.477krPr. nat

  Alexander The Great Beachstars

  Paphos, Cypern , P.o. box 60325 8102 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3421 meninger fra rejsendeBaseret på 3421 meninger fra rejsende

  Dette hotel er bygget på et arkæologisk fundsted, som kan føres tilbage til år 2000 f.Kr. med gravsteder i undergrunden. Det ligger på en sandstrand, som har fået tildelt Det Blå Flag. Det ligger desuden kun få minutters gang fra den pittoreske havn og fra centrum af byen Pafos.Dette luksuriøse hotel er nyrenoveret og moderniseret, det har vundet flere priser og tilbyder en lang række moderne faciliteter med en enestående kombination af elegance, stil og service. Til faciliteterne hører en foyer, en aviskiosk, en frisørsalon, en bar, en restaurant samt konferenceindretninger.Værelserne er indrettet med tvillinge- eller dobbeltsenge, og der er mulighed for at bestille ikkeryger-værelser. Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad/badekar, et bidet, en hårtørrer samt satellit-tv med betalingskanaler og radio-/musikkanaler. Ligeledes er værelserne udstyret med telefon, en minibar, et toiletbord, et sofabord med to lænestole samt en safeboks. Ydermere er klimaanlæg, radiator, en altan samt mulighed for en ekstra seng standardindretninger.Dette hotel råder over indendørs og udendørs swimmingpools samt et børnebassin og snack-/poolbar. Gæsterne tilbydes dagligt et komplet og varieret aktivitetsprogram for børn og for voksne, som udarbejdes af hotellets underholdningspersonale. Om aftenen kan gæsterne glæde sig over kabaret-shows, diskoteker, cypriotiske nætter og græske nætter.Hotellets hovedrestaurant, Roxane's, tilbyder en kulinarisk oplevelse, som vil få tænderne til at løbe i vand med en ekstraordinær a la carte-menu og international kogekunst. Herudover tilbydes et omhyggeligt sorteret vinkort med udenlandske og lokale vine.

  Se mere
 • Cynthiana Beach
  Fra558krPr. nat

  Cynthiana BeachstarsGreenProgram Icon

  Paphos, Cypern , P.o.box 60023 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1257 meninger fra rejsendeBaseret på 1257 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er ideelt til familier og ligger i Paphos. Hotellet ligger lige ud til stranden. Ejendommen kan tilbyde i alt 230 værelser. Dette sted blev opført i 1980. Cynthiana Beach er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Cynthiana Beach har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Ejendommens gæsteværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Alle der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt hotel. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Cynthiana Beach følger miljømæssigt bæredygtig praksis. Alle der bor på ejendommen, kan nyde dejlige retter på stedets spiselokaler. De forskellige typer underholdning, der tilbydes i denne feriebolig, garanterer for, at de besøgende vil nyde deres ophold. Rejsende kan svælge i lækre måltider udbudt på hotellet. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Roman
  Fra373krPr. nat

  Romanstars

  Paphos, Cypern , Tombs of the kings road - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 659 meninger fra rejsendeBaseret på 659 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i nærheden af Pafos' arkæologiske udgravninger og 450 m fra fyrtårnet. Forbindelser med offentlige transportmidler ligger ved hotellets dørtrin. Endvidere ligger Pafos internationale lufthavn og Larnaca internationale lufthavn henholdsvis ca. 15 og 150 km fra hotellet.Hotellet har en unik udsmykning med elementer fra den græske historie og mytologi. Det minder om et græsk slot, og den museumslignende indretning må man se, før man tror på den. Hotellet består af 9 enkeltværelser og 165 dobbeltværelser. Dette klimatiserede etablissement rummer desuden en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs, frisørsalon og en fjernsynsstue. Gæsterne kan nyde deres yndlingsdrink i hotellets bar og indtage deres måltider i morgenmadsrestauranten/spisesalen. Herudover kan man bestille roomservice og vasketøjsservice og leje cykler.Alle de elegante værelser er udstyret med eget badeværelse med brusebad, altan, toilet, radio, satellit-tv og telefon. Ydermere er værelserne udstyret med dobbeltsenge. Tilmed rummer alle værelser også klimaanlæg og centralvarme.Gæsterne kan tage en opkvikkende dukkert i swimmingpoolen, hvor der også er et børnebassin. Ydermere står der parasoller til rådighed. Gæsterne kan også gøre brug af fitness-studiet og saunaen eller få massage.orgenmaden og aftensmaden tilbydes som buffeter.

  Se mere
 • Elysium
  Fra1.992krPr. nat

  ElysiumstarsGreenProgram Icon

  Paphos, Cypern , Queen verenikis street - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4199 meninger fra rejsendeBaseret på 4199 meninger fra rejsende

  Dette hotel er beliggende ved stranden i det historiske centrum af den antikke by Paphos ved siden af 'Kongernes gravsteder'. Hotellet ligger kun 15 minutter fra Paphos' billedskønne havn.Dette kompleks rummer et hotel med spa-område og ideelle, afslappede omgivelser for feriegæster og forretningsrejsende, som gerne vil opleve Cypern på en helt ny måde. Hotellet rummer i alt 250 værelser og elevatoradgang til alle. Endvidere er der frisørsalon, spillelokale og 4 restauranter. Forældrene kan slappe af ved tanken om, at hotellets minibar og legeplads beskæftiger børnene i mange timer.Alle værelser er smagfuldt designet ved hjælp af naturlige materialer og bløde møbler i varme, naturlige toner, herunder sten, okker og terrakotta. Både materialerne og møblerne er traditionelt cypriotisk design. Hvert værelse er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-tv, minibar og safeboks. Værelserne er indrettet med regulerbart klimaanlæg og centralvarme samt altan eller terrasse med udsigt.På hotellets område er der en opvarmet swimmingpool med børnebassin. Hertil kommer spa-område med sauna, boblebad og veludstyret fitness-studie.

  Se mere
 • GrandResort
  Fra1.010krPr. nat

  GrandResortstars

  Limassol, Cypern , Amathus area, p.o.box 54500 127 - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1091 meninger fra rejsendeBaseret på 1091 meninger fra rejsende

  Det luksuriøse hotel ligger lige ved stranden (ca. 20 m) i et turistområde i Limasol. 11 km fra hotellet ligger Limasols bymidte, hvor man finder diverse underholdnings- og indkøbsmuligheder. Den historiske gamle bydel ligger desuden ca. 4 km væk. I hotellets umiddelbare omgivelser afgår der offentlige transportmidler.Strandhotellet blev senest renoveret i 2008. Det er på fem etager og råder over i alt 245 dobbeltværelser samt 10 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception samt elevatorer, en kiosk, diverse forretninger og en frisørsalon. Herudover er der en bar, tre klimatiserede restauranter, en internetterminal (mod betaling) og en tv-stue. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. For de mindste gæster er der en miniklub og en legeplads. Gæsterne har naturligvis mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice.De veludstyrede værelser har eget badeværelse med brusekabine, WC og hårtørrer. Herudover er der minibar/køleskab, safeboks (mod betaling), telefon, internetadgang, satellit-/kabel-tv, radio, klimaanlæg/centralvarme og en altan.På de udendørs arealer finder man en opvarmet swimmingpool med børnebassin. Herudover er der en solterrasse med parasoller og liggestole samt en poolbar. Indendøre er der også en opvarmet swimmingpool, ligesom hotellets gæster kan slappe af i solariet, i saunaen og i whirlpoolen eller benytte sig af de mange forskellige wellnesstilbud. Der er endvidere mulighed for at spille tennis samt dyrke aerobic og motion i hotellets fitness-studie. Desuden ligger der en golfbane ca. 70 km væk. Sidst, men ikke mindst, har hotellet et underholdende aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Mediterranean Beach
  Fra1.249krPr. nat

  Mediterranean Beachstars

  Limassol, Cypern , Amathus av.p.o. box 56767 - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2349 meninger fra rejsendeBaseret på 2349 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger lige ud til den lavvandede grus-/sandstrand kun ca. 6 km fra Limasols bymidte. Der er gode rutebilsforbindelser til byen.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har i alt 291 værelser. I hotellets klimatiserede foyer finder man en reception og elevatorer. Til hotellets kulinariske udbud hører to barer og to restauranter. Desuden er der en frisør og en butik. Forretningsfolk kan endvidere benytte konferencerummene. De yngste gæster kan muntre sig på legepladsen.De hyggelige værelser råder alle over eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, satellit-/kabel-tv, stereoanlæg og minibar. Herudover er der væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, radiator, altan og safeboks (mod betaling).På de velholdte udendørs arealer finder man en dejlig have med en swimmingpool med børnebassin og pool-/snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Yderligere tilbydes gæsterne massage samt en sauna og et dampbad. Sportsligt interesserede gæster har mulighed for at benytte hotellets fitnessstudie eller spille tennis, bordtennis, squash og billard. Med jævne mellemrum finder der et underholdningsprogram med live musik, grill eller cypriotisk aften sted. Liggestole og parasoller findes også på stranden og kan benyttes gratis af gæsterne.

  Se mere
 • Constantinou Bros Athena Royal Beach
  Fra1.589krPr. nat

  Constantinou Bros Athena Royal Beachstars

  Paphos, Cypern , Theas afroditis avenue, po box 60182, kato pafos 8101 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3138 meninger fra rejsendeBaseret på 3138 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i udkanten af Paphos. På få minutters gang kommer man til et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Bymidten og havnen ligger omkring 2 km fra hotellet. Køretiden fra lufthavnen i Paphos er på ca. 15 minutter. Ktimas gamle bydel ligger endvidere 4 km væk, mens der er ca. 13 km til Coral Bay. Herudover afgår der offentlige transportmidler lige foran hotellet.Strandhotellet åbnede i år 2004 og har i alt 162 værelser fordelt på 4 etager. I foyeren venter der gæsterne en døgnåben reception. Til de videre faciliteter hører safeboks, vekselbørs og elevatorer. Herudover er der à la carte restauranter og barer. På hotellet er der desuden et konferencerum og en frisør. Der er endvidere mulighed for at leje cykler. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Der tilbydes naturligvis også roomservice og vasketøjsservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.Værelserne er belagt med væg-til-væg tæpper og råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Indretningen fuldendes af minibar/køleskab, klimaanlæg, radiator, sofagruppe og safeboks (mod betaling). Herudover er der mulighed for at lave te og kaffe (opfyldes dagligt). Værelserne har desuden altan, og fra flere af dem er der udsigt skråt eller direkte ud over havet.

  Se mere
 • Napa Plaza Hotel
  Fra759krPr. nat

  Napa Plaza Hotelstars

  Ayia Napa, Cypern , 12 makariou avenue po box 30305 . - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2287 meninger fra rejsendeBaseret på 2287 meninger fra rejsende

  Dette designer-hotel har en central beliggenhed i den kosmopolitiske region Ayia Napa. Etablissementet ligger i forlængelse af klosteret fra det 14. århundrede og inden for gåafstand (ca. 500 m) af stranden. Forretninger, restauranter, barer og forbindelser med offentlige transportmidler finder man ved hotellets dørtrin, mens den berømte Nissi strand ligger omkring 7 km væk. Larnaca internationale lufthavn ligger endvidere ca. 55 km fra logiet.Dette designer-hotel er en ejendom med fokus på voksne. Etablissementet tilbyder et unikt og distinktivt design, som er blevet kombineret med en klassisk middelhavsstil. Den 2-etagers bygning rummer klimaanlæg og i alt 221 værelser. Af faciliteter på hotellet er der foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks, vekselbørs, elevator, café, bar, restaurant og et lille supermarked, som sælger aviser, toiletartikler, snacks og souvenirs. Herudover vil forretningsrejsende sætte pris på konferenceindretningerne og stedets WLAN/internetadgang i hotellets foyer og salon. Gæster i bil kan desuden efterlade køretøjet på stedets parkeringsplads uden beregning.Alle værelser er dekoreret i moderne, men dog afslappede farvetoner og omgiver af en gård og en swimmingpool. Værelserne er ligeledes udstyret med regulerbart klimaanlæg og en altan med siddeplads. Af yderligere faciliteter på værelset er der telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks, gratis mulighed for at lave te og kaffe og et minikøleskab med minibar, hvortil man kan bestille drikkevarer. Ydermere er der eget badeværelse med brusebad, badekar, toilet, badekåber, hjemmesko og en hårtørrer.

  Se mere
 • Nestor
  Fra505krPr. nat

  Nestorstars

  Ayia Napa, Cypern , 1st october street 8 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1031 meninger fra rejsendeBaseret på 1031 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Ayia Napa. Med sin placering indenfor 150 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Ferieboligen ligger indenfor 150 meter fra den nærmeste strand. Der er i alt 2016 soveværelser på Nestor. Nestor blev fuldstændig moderniseret i 2015. Nestor er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Nestor har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Nestor tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Kæledyr må ikke medbringes til Nestor. Boligen tilbyder sundheds- og wellness-services. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed på dette hotel, der er ideel til at afholde alle typer events. Besøgende vil værdsætte et sjovt ophold på stedet, med en bred vifte af underholdningstilbud. Gæster kan svælge i lækre måltider udbudt på hotellet. Nestor vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  209  Hoteller - Cypern
Side  1  af  21
 

Beskrivelse af destination

  Cypern er en ø der ligger syd for Tyrkiet, i Middelhavet, og den udgør en republik hvis hovedstad er Nicosia. De bedste strande ligger i området Lárnaca, med hvidt sand og krystalklart vand og den andenstørste havn på øen. Også strandene ved Ammochostos er utroligt smukke, og Agia Napa skiller sig ud for sit livlige natteliv. Hotellerne er meget komfortable på hele øen. Blandt de historiske steder, finder du det velbevarede Cypern kloster, det er også spændende at besøge slottet Limassol, hvor middelaldermuseet på Cypern fungerer. Du kan besøge templet Kourion, slottet Kolossi, slottet Girne, kirken Lázaro, domkirken Ayios Ioannis, Aphrodites bade, det arkæologiske sted Salamis og kongegravene. Der blev bygget en bymur omkring byen Nicosia i middelalderen, og de tre vigtigste porte fra denne bymur står stadig den dag i dag: deres navne er Pato, Famagusta og Cirina. Ved porten Famagusta kan du se middelalderkvarteret Laiki Geitonia, som er blevet renoveret for nyligt. Bjergene ved Troodos, er dækkede af pinjer og cedertræer, der ligger små byzantinske kirker på bjergenes udløbere. Nyd alle vandsportsaktiviteterne, omgivet af historie og en skøn natur, besøg Cypern!

De mest populære områder i  Cypern

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Limanaki Beach
  Limanaki Beach
  3,8/5
  Kundevurderingaf  9 Muligheder

  very clean, friendly staff, new renovatet, nice breakfast, super lokation,

  peter and suss
  Hotelopia-kunde, 13/11/2012

  Fra896krSe mere

 • St Raphael Resort
  St Raphael Resort
  4,6/5
  Kundevurderingaf  13 Muligheder

  Vi besøgte stedet uden for sæsonen og nød roen men også at det ikke føltes lukket ned for vinteren. Et skønt sted at opholde sig med meget professionelle og venlige personaler. Både managers, tjenere, ...

  familie med to børn
  Hotelopia-kunde, 15/03/2012

  Fra972krSe mere