Hoteller i Aalborg

Find på kortet
Hoteller - Aalborg

AalborgFra  624kr

Anbefalede hoteller - Aalborg

 • Zleep Hotel Aalborg
  Fra623krPr. nat

  Zleep Hotel Aalborgstars

  Aalborg, Aalborg , Jyllandsgade 6 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Dette hotel ligger i den bestående Kommunedata-bygning (KMD) på Hadsundvej i Aalborg. De nærmeste forbindelser til den offentlige transport ligger kun 100 m fra hotellet, mens byens centrum, hvor der findes restauranter og forretninger, ligger 500 m derfra.Lige overfor hotellet ligger et Q-Park parkeringshus, som gør det dejlig nemt at parkere ved hotellet; og da alt i Aalborg centrum er inden for gåafstand, kan man med ro i maven lade bilen stå. I hotellets lounge vil vi sørge for god service, et udvalg af fadøl og en atmosfære, som skaber plads til både arbejde og hygge.Værelserne er dekoreret i lyst og venligt skandinavisk design med eget badeværelse med brusebad og toilet samt kabel-tv og trådløs internetadgang.

  Se mere
 • Cabinn Aalborg
  Fra671krPr. nat

  Cabinn Aalborgstars

  Aalborg, Aalborg , Fjordgade 20 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 251 meninger fra rejsendeBaseret på 251 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hotel ligger i Aalborg. Med en beliggenhed indenfor 200 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Boligen kan tilbyde i alt 239 gæsteværelser. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan besøgende drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dette sted er designet med omtanke for unge gæsters behov og har værelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Dette er ikke et kæledyrsvenligt hotel. De der bor på denne ejendom, vil også værdsætte parkeringspladsen og garagen. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg
  Fra1.046krPr. nat

  Radisson Blu Limfjord Hotel, AalborgstarsGreenProgram Icon

  Aalborg, Aalborg , Ved stranden 14-16 - Kort
   

  Dette charmerende hotel ligger i Aalborg. De 188 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted.

  Se mere
 
[x]
 

Beskrivelse af destination

  Ålborg er en by i Danmark og det den største i Nordjylland. Byen ligger imellem bakker, højsletter og lave vandreservoirer, og hvis du ønsker det kan du tage en ud til de smukkeste strande i Danmark på mindre end 30 minutter. Ålborg er berømt for at være en underholdende by med mange attraktioner. Yderligere findes der et stort udvalg af kulturelle aktiviteter, som det anerkendte museum, Nordjyllands kunstmuseum, Ålborg har mange butikker, cafeer, barer og restauranter, de fleste af dem ligger i Jomfru Ane Gade, den mest populære gade i den glade by Ålborg. I byen afholdes også mange forskellige koncerter, og Ålborg har sit eget symfoniorkester. Samtidig tilbyder byen mange imponerende teatrer og meget moderne biografer. Hvis du besøger byen om vinteren kan du nyde “Obels Plads”, en plads som om vinteren forvandles til en skøjtebane. Ålborg tilbyder de besøgende adskillige valgmuligheder,¡så lad denne fantastiske by blive dit næste rejsemål!

De mest populære områder i  Aalborg

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination