Hoteller i Aalborg

Find på kortet
Hoteller - Aalborg

AalborgFra  518kr

Anbefalede hoteller - Aalborg

 • Scandic Aalborg City
  Fra1.054krPr. nat

  Scandic Aalborg Citystars

  Aalborg, Aalborg , Europa plads 1 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 545 meninger fra rejsendeBaseret på 545 meninger fra rejsende

  Dette behagelige hotel har en central og fantastisk beliggenhed inden for 800 meters gåafstand af offentlige transportmidler.Dette hotel åbnede i 2002, blev renoveret senere samme år og består af i alt 168 værelser og 4 suiter fordelt over 6 etager. Herudover er der af faciliteter en foyer med døgnåben reception, en bar og en restaurant. Hertil kommer en parkeringsplads og en garage til bilen.De moderne værelser rummer eget badeværelse med brusebad eller badekar, hårtørrer, telefon, minibar og en safeboks (mod betaling). Ydermere er der rygning forbudt på alle værelser.

  Se mere
 • Cabinn Aalborg
  Fra663krPr. nat

  Cabinn Aalborgstars

  Aalborg, Aalborg , Fjordgade 20 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 246 meninger fra rejsendeBaseret på 246 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hotel har beliggenhed i Aalborg. Med sin placering indenfor 200 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Cabinn Aalborg har i alt 239 værelser. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Alle der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Cabinn Aalborg er ideel til familier med børn, da de har nogle værelser med børnesenge efter anmodning til de små. Kæledyr må ikke medbringes til Cabinn Aalborg. Gæster kan benytte parkeringspladsen.

  Se mere
 • Zleep Hotel Aalborg
  Fra517krPr. nat

  Zleep Hotel Aalborgstars

  Aalborg, Aalborg , Jyllandsgade 8b - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette hotel ligger i den bestående Kommunedata-bygning (KMD) på Hadsundvej i Aalborg. De nærmeste forbindelser til den offentlige transport ligger kun 100 m fra hotellet, mens byens centrum, hvor der findes restauranter og forretninger, ligger 500 m derfra.Lige overfor hotellet ligger et Q-Park parkeringshus, som gør det dejlig nemt at parkere ved hotellet; og da alt i Aalborg centrum er inden for gåafstand, kan man med ro i maven lade bilen stå. I hotellets lounge vil vi sørge for god service, et udvalg af fadøl og en atmosfære, som skaber plads til både arbejde og hygge.Værelserne er dekoreret i lyst og venligt skandinavisk design med eget badeværelse med brusebad og toilet samt kabel-tv og trådløs internetadgang.

  Se mere
 
[x]
 

Beskrivelse af destination

  Ålborg er en by i Danmark og det den største i Nordjylland. Byen ligger imellem bakker, højsletter og lave vandreservoirer, og hvis du ønsker det kan du tage en ud til de smukkeste strande i Danmark på mindre end 30 minutter. Ålborg er berømt for at være en underholdende by med mange attraktioner. Yderligere findes der et stort udvalg af kulturelle aktiviteter, som det anerkendte museum, Nordjyllands kunstmuseum, Ålborg har mange butikker, cafeer, barer og restauranter, de fleste af dem ligger i Jomfru Ane Gade, den mest populære gade i den glade by Ålborg. I byen afholdes også mange forskellige koncerter, og Ålborg har sit eget symfoniorkester. Samtidig tilbyder byen mange imponerende teatrer og meget moderne biografer. Hvis du besøger byen om vinteren kan du nyde “Obels Plads”, en plads som om vinteren forvandles til en skøjtebane. Ålborg tilbyder de besøgende adskillige valgmuligheder,¡så lad denne fantastiske by blive dit næste rejsemål!

De mest populære områder i  Aalborg

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser