Hoteller i Aalborg

Find på kortet
Hoteller - Aalborg

AalborgFra  636kr

Anbefalede hoteller - Aalborg

 • First Hotel Aalborg
  Fra1.101krPr. nat

  First Hotel AalborgstarsGreenProgram Icon

  Aalborg, Aalborg , Rendsburggade 5 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 663 meninger fra rejsendeBaseret på 663 meninger fra rejsende

  First Hotel Aalborg ligger centralt i Aalborg tæt ved gågademiljøet med Friis Shopping Center og Utzon Center som nærmeste naboer. First Hotel Aalborg er tæt ved havnefronten og kun 3 minutters gangafstand fra det nye, lækre havnebad. Og selvom hotellet er centralt, ligger det i fredelig afstand fra Aalborgs pulserende natteliv, og fra First Hotel Aalborgs private terrasser er der udsigt over den smukke Limfjord. First Hotel Aalborgs hyggelige bar byder hver aften på forskellige specialøl og snacks, og mødelokalerne på First Hotel Aalborg - med plads til op til 50 personer - er lyse, velindrettede og har panoramaudsigt til Limfjorden.

  Se mere
 • Zleep Hotel Aalborg
  Fra636krPr. nat

  Zleep Hotel Aalborgstars

  Aalborg, Aalborg , Jyllandsgade 6 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Dette hotel ligger i den bestående Kommunedata-bygning (KMD) på Hadsundvej i Aalborg. De nærmeste forbindelser til den offentlige transport ligger kun 100 m fra hotellet, mens byens centrum, hvor der findes restauranter og forretninger, ligger 500 m derfra.Lige overfor hotellet ligger et Q-Park parkeringshus, som gør det dejlig nemt at parkere ved hotellet; og da alt i Aalborg centrum er inden for gåafstand, kan man med ro i maven lade bilen stå. I hotellets lounge vil vi sørge for god service, et udvalg af fadøl og en atmosfære, som skaber plads til både arbejde og hygge.Værelserne er dekoreret i lyst og venligt skandinavisk design med eget badeværelse med brusebad og toilet samt kabel-tv og trådløs internetadgang.

  Se mere
 • Cabinn Aalborg
  Fra671krPr. nat

  Cabinn Aalborgstars

  Aalborg, Aalborg , Fjordgade 20 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 251 meninger fra rejsendeBaseret på 251 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hotel ligger i Aalborg. Med en beliggenhed indenfor 200 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Boligen kan tilbyde i alt 239 gæsteværelser. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan besøgende drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dette sted er designet med omtanke for unge gæsters behov og har værelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Dette er ikke et kæledyrsvenligt hotel. De der bor på denne ejendom, vil også værdsætte parkeringspladsen og garagen. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 
[x]
 

Beskrivelse af destination

  Ålborg er en by i Danmark og det den største i Nordjylland. Byen ligger imellem bakker, højsletter og lave vandreservoirer, og hvis du ønsker det kan du tage en ud til de smukkeste strande i Danmark på mindre end 30 minutter. Ålborg er berømt for at være en underholdende by med mange attraktioner. Yderligere findes der et stort udvalg af kulturelle aktiviteter, som det anerkendte museum, Nordjyllands kunstmuseum, Ålborg har mange butikker, cafeer, barer og restauranter, de fleste af dem ligger i Jomfru Ane Gade, den mest populære gade i den glade by Ålborg. I byen afholdes også mange forskellige koncerter, og Ålborg har sit eget symfoniorkester. Samtidig tilbyder byen mange imponerende teatrer og meget moderne biografer. Hvis du besøger byen om vinteren kan du nyde “Obels Plads”, en plads som om vinteren forvandles til en skøjtebane. Ålborg tilbyder de besøgende adskillige valgmuligheder,¡så lad denne fantastiske by blive dit næste rejsemål!

De mest populære områder i  Aalborg

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser