Hoteller i Aarhus

Find på kortet
Hoteller - Aarhus

AarhusFra  560kr

Anbefalede hoteller - Aarhus

 • Scandic Aarhus City
  Fra980krPr. nat

  Scandic Aarhus Citystars

  Aarhus, Aarhus , Oestergade 10 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1069 meninger fra rejsendeBaseret på 1069 meninger fra rejsende

  Dette moderne byhotel har en central placering i Århus, kun fem minutters gang fra hovedbanegården og 15 minutter fra den travle havn. Gæster kan udforske byens fremragende museer, herunder ARoS Aarhus Kunstmuseum, Aarhus Kunstbygning og det berømte vikingemuseum, som alle ligger bekvemt i fem minutters gang derfra. Hotellets elegante, moderne gæsterum er lyse og hyggelige med trægulve, en suite badeværelse og trådløs internetadgang. Efter en travl dag med møder kan gæsterne slappe af med workout i fitnesscentret eller leje en cykel i receptionen, så de kombinerer motion med byens seværdigheder. Den smarte og trendy restaurant serverer europæisk fusionsmad, og øko-bevidste gæster kan slappe i bevidstheden om, at hotellets solpaneler på taget leverer 90 % af den elektricitet, der bruges i rummene, hvilket alt sammen gør dette til det ideelle sted for både sightseeing og forretningsrejser.

  Se mere
 • Scandic Aarhus Vest
  Fra832krPr. nat

  Scandic Aarhus Veststars

  Aarhus, Aarhus , Rytoften 3 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 481 meninger fra rejsendeBaseret på 481 meninger fra rejsende

  Dette city- og business-hotel ligger i et erhvervsområde i det vestlige Århus omgivet af mange kulturattraktioner såsom Århus' gamle bydel. Herudover ligger centrum af Århus by, Århus busstation og banegård, Århus rådhus og Musikhuset Aarhus omkring 4 km fra konference-hotellet, mens stranden ved Tangkrogen ligger omkring 4,5 km væk. Ydermere findes der adskillige butikker kun 1 km fra hotellet, og der er ca. 5 km til Moesgård Museum.Dette business-hotel tilbyder gæsterne i alt 151 værelser og byder dem velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service samt safeboks og elevator. Gæsterne kan også benytte den trådløse internetadgang, drive forretning i de 15 mødelokaler, nyde en drink i baren og spise middag i hotellets restaurant. Desuden kan gæsterne parkere bilen på parkeringspladsen eller leje cykler.Dobbeltværelserne i kategorien standard rummer trægulve og eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer samt dobbeltseng, minibar og safeboks. Af andre behageligheder på værelserne er der betalings-tv og satellit-tv, en telefon, radio, radiator, mulighed for vækning/clockradio, strygejern, strygebræt, skrivebord, internetadgang og opholdsstue.Gæsterne kan slappe af i saunaen eller holde sig i form i fitness-studiet. Ligeledes har de mulighed for at spille dart.Der tilbydes hver morgen en morgenbuffet.

  Se mere
 • Scandic The Mayor
  Fra942krPr. nat

  Scandic The Mayorstars

  Aarhus, Aarhus , Banegaardspladsen 14 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Aarhus. I alt 162 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Scandic The Mayor. Stedet tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Denne feriebolig tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Scandic The Mayor er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der er parkeringsplads ved Scandic The Mayor. Scandic The Mayor vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Wakeup Aarhus
  Fra683krPr. nat

  Wakeup Aarhusstars

  Aarhus, Aarhus , M. p. bruuns gade 27 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 169 meninger fra rejsendeBaseret på 169 meninger fra rejsende

  Hvis du gerne bo billigt og centralt, når du besøger smilets by, så er Wakeup Aarhus et perfekt valg. Hotellet vil, ligesom de andre Wakeup hoteller, være smukt designet med rene linjer, der går igen på hele hotellet.Som en af de mest centrale byer i Danmark, er Aarhus en pulserende by, der hele tiden udvikler sig både på erhvervs- og kulturfronten. Som turistdestination får Aarhus flere og flere muligheder, både kulturelt og gastronomisk, derfor mener vi også, at et koncept som Wakeup kan trække endnu flere nye turister til byen.Wakeup Aarhus ligger på hjørnet af M.P. Bruuns Gade og Jægergårdsgade – lige midt i centrum. Så du kan snart overnatte med Bruuns Galleri som nabo og med Aarhus Hovedbanegård lige om hjørnet. Beliggenheden gør det nemt og bekvemt at overnatte i Danmarks næststørste by, og det er vores mål at give gæster, samarbejdspartnere og medarbejdere et unikt hotel med

  Se mere
 • Cabinn Aarhus
  Fra672krPr. nat

  Cabinn Aarhusstars

  Aarhus, Aarhus , Kannikegade 14 - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 535 meninger fra rejsendeBaseret på 535 meninger fra rejsende

  Det beskedne hotel har en fantastisk placering ved Århus Å, blot tre minutters gang fra Skolebakken busholdeplads og den vigtigste industrihavn i Danmark. Vikingemuseet, Aarhus Teater, Kvindemuseet, Aarhus Domkirke og Aarhus Katedralskole er blot nogle få skridt borte, hvilket gør dette hotel til den perfekte base for udforskning af byen, uanset om rejsen gælder forretning eller ferie. De moderne gæsteværelser er enkelt møbleret med en til tre tvillinge- eller køjesenge, privat badeværelse og handy elkedel. Gæsterne kan drage fordel af den gratis Wi-Fi, der findes i hele hotellet, og finde sandwiches, snacks og drinks i 24 timers receptionsområdet. Der er også parkeringsgarage på stedet og morgenmadscafé for yderligere bekvemmelighed. Med den afslappede, uprætentiøse atmosfære og en central placering tilvejebringer dette hotel et ideelt sted til en problemfri ferie eller en produktiv forretningsrejse.

  Se mere
 • Zleep Hotel Aarhus
  Fra560krPr. nat

  Zleep Hotel Aarhusstars

  Aarhus, Aarhus , Viby ringvej 4 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Dette dejlige hotel ligger i Aarhus. Ejendommen, der putter sig indenfor 4. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 46. 0 kilometer. Stedet består af 126 soveværelser. Dette hotel blev sidst renoveret i 2014. Ejendommen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og på værelser. De der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Alle der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deresgæsteværelse, hvis de beder om det. Dette er ikke en kæledyrsvenlig bolig. For ekstra bekvemmelighed kan alle gæster der bor på denne ejendom, måske bruge garagefaciliteterne. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • BEST WESTERN Golf Hotel Viborg
  Fra1.163krPr. nat

  BEST WESTERN Golf Hotel Viborgstars

  Aarhus, Aarhus , Randersvej 2 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 214 meninger fra rejsendeBaseret på 214 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Aarhus. BEST WESTERN Golf Hotel Viborg har i alt 134 soveværelser. Dette hotel har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette sted ikke tillader kæledyr.

  Se mere
 • BEST WESTERN Royal Holstebro
  Fra997krPr. nat

  BEST WESTERN Royal Holstebrostars

  Aarhus, Aarhus , Den rode plads 10 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 141 meninger fra rejsendeBaseret på 141 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Aarhus. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
 

Beskrivelse af destination

  Århus er en dansk by, og den vigtigste havn og bispedømme i landet, som ligger på østkysten på halvøen Jylland. Århus byder på attraktioner hele året. Der er mange muligheder i forbindelse med musik og nattelivet, hyggelige cafeer, butikker, forretninger og verdensberømte attraktioner. Byen er omgivet af skove og strande, og derfor er der er rig mulighed for at dyrke udendørsaktiviteter. Århus er en ung by på grund af at mange af beboerne er tilkommende studerende, da byen har 25 undervisnings og udforskningsanstalter, som giver byen et ungdommeligt og fornøjeligt særpræg. Samtidig er Århus en by med en lang historie og erindringer, da der er fundet tegn på at der lå en vikingeboplads i det VIII århundrede. Århus er en yderst attraktiv by, hvor du finder alt hvad du leder efter ¡og meget mere!

De mest populære områder i  Aarhus

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser