Hoteller i Aarhus

Find på kortet
Hoteller - Aarhus

AarhusFra  611kr

Anbefalede hoteller - Aarhus

 • Scandic Aarhus City
  Fra1.078krPr. nat

  Scandic Aarhus Citystars

  Aarhus, Aarhus , Oestergade 10 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1143 meninger fra rejsendeBaseret på 1143 meninger fra rejsende

  Dette moderne byhotel har en central placering i Århus, kun fem minutters gang fra hovedbanegården og 15 minutter fra den travle havn. Gæster kan udforske byens fremragende museer, herunder ARoS Aarhus Kunstmuseum, Aarhus Kunstbygning og det berømte vikingemuseum, som alle ligger bekvemt i fem minutters gang derfra. Hotellets elegante, moderne gæsterum er lyse og hyggelige med trægulve, en suite badeværelse og trådløs internetadgang. Efter en travl dag med møder kan gæsterne slappe af med workout i fitnesscentret eller leje en cykel i receptionen, så de kombinerer motion med byens seværdigheder. Den smarte og trendy restaurant serverer europæisk fusionsmad, og øko-bevidste gæster kan slappe i bevidstheden om, at hotellets solpaneler på taget leverer 90 % af den elektricitet, der bruges i rummene, hvilket alt sammen gør dette til det ideelle sted for både sightseeing og forretningsrejser.

  Se mere
 • Scandic Aarhus Vest
  Fra957krPr. nat

  Scandic Aarhus Veststars

  Aarhus, Aarhus , Rytoften 3 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 529 meninger fra rejsendeBaseret på 529 meninger fra rejsende

  Dette city- og business-hotel ligger i et erhvervsområde i det vestlige Århus omgivet af mange kulturattraktioner såsom Århus' gamle bydel. Herudover ligger centrum af Århus by, Århus busstation og banegård, Århus rådhus og Musikhuset Aarhus omkring 4 km fra konference-hotellet, mens stranden ved Tangkrogen ligger omkring 4,5 km væk. Ydermere findes der adskillige butikker kun 1 km fra hotellet, og der er ca. 5 km til Moesgård Museum.Dette business-hotel tilbyder gæsterne i alt 151 værelser og byder dem velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service samt safeboks og elevator. Gæsterne kan også benytte den trådløse internetadgang, drive forretning i de 15 mødelokaler, nyde en drink i baren og spise middag i hotellets restaurant. Desuden kan gæsterne parkere bilen på parkeringspladsen eller leje cykler.Dobbeltværelserne i kategorien standard rummer trægulve og eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer samt dobbeltseng, minibar og safeboks. Af andre behageligheder på værelserne er der betalings-tv og satellit-tv, en telefon, radio, radiator, mulighed for vækning/clockradio, strygejern, strygebræt, skrivebord, internetadgang og opholdsstue.Gæsterne kan slappe af i saunaen eller holde sig i form i fitness-studiet. Ligeledes har de mulighed for at spille dart.Der tilbydes hver morgen en morgenbuffet.

  Se mere
 • Scandic The Mayor
  Fra1.054krPr. nat

  Scandic The Mayorstars

  Aarhus, Aarhus , Banegaardspladsen 14 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Aarhus. I alt 162 værelser er til rådighed for gæsterne på Scandic The Mayor. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Denne ejendom har ikke 24 timers åbent. Scandic The Mayor tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Scandic The Mayor. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Scandic The Mayor.

  Se mere
 • Zleep Hotel Aarhus Syd.
  Fra623krPr. nat

  Zleep Hotel Aarhus Syd.stars

  Aarhus, Aarhus , Viby ringvej 4 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Dette komfortable hotel er placeret i Aarhus. Placeret indenfor 4. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 46. 0 kilometer. I alt 126 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Zleep Hotel Aarhus Syd. . Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev dette hotel fuldt renoveret i 2014. Ejendommen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i soveværelser. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. Endvidere tilbyder dette sted vugger til småbørn efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt i denne boligZleep Hotel Aarhus Syd. tilbyder parkering og garagefaciliteter. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Cabinn Aarhus
  Fra705krPr. nat

  Cabinn Aarhusstars

  Aarhus, Aarhus , Kannikegade 14 - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 561 meninger fra rejsendeBaseret på 561 meninger fra rejsende

  Det beskedne hotel har en fantastisk placering ved Århus Å, blot tre minutters gang fra Skolebakken busholdeplads og den vigtigste industrihavn i Danmark. Vikingemuseet, Aarhus Teater, Kvindemuseet, Aarhus Domkirke og Aarhus Katedralskole er blot nogle få skridt borte, hvilket gør dette hotel til den perfekte base for udforskning af byen, uanset om rejsen gælder forretning eller ferie. De moderne gæsteværelser er enkelt møbleret med en til tre tvillinge- eller køjesenge, privat badeværelse og handy elkedel. Gæsterne kan drage fordel af den gratis Wi-Fi, der findes i hele hotellet, og finde sandwiches, snacks og drinks i 24 timers receptionsområdet. Der er også parkeringsgarage på stedet og morgenmadscafé for yderligere bekvemmelighed. Med den afslappede, uprætentiøse atmosfære og en central placering tilvejebringer dette hotel et ideelt sted til en problemfri ferie eller en produktiv forretningsrejse.

  Se mere
 • Zleep Hotel Aarhus Nord
  Fra623krPr. nat

  Zleep Hotel Aarhus Nordstars

  Aarhus, Aarhus , Tangen 15, 8200 aarhus n 9 - Kort
   

  Økonomihotellets 100 værelser bliver indrettet med kvalitetsinteriør. Desuden designes en hyggelig lobbybar til de tørstige og et fitnesslokale for de træningsinteresserede. Ankommer du i bil til hotellet, skal du være velkommen til at benytte vores gratis parkeringsplads. Desuden ligger hotellet kun 200 meter fra nærmeste letbane station, hvilket også gør det nemt for dig, der er gående at finde vej til og fra hotellet i Skejby.Hotellet tilbyder gode rammer for alle. Du får gratis WiFi og parkering, en kvalitetsseng, et rummeligt bad, fladskærms tv og mulighed for at nyde en varieret morgenmad i vores morgenmadsbuffet.Skejby er en erhvervsby i det nordlige Aarhus, der oplever stor vækst. Hotellet i Skejby kommer til at ligge:Lige ved supersygehusetCentralt for kontorbygninger i hele området200 meter fra en letbane stationMed nem adgang til motorvejen

  Se mere
 • Wakeup Aarhus
  Fra611krPr. nat

  Wakeup AarhusstarsGreenProgram Icon

  Aarhus, Aarhus , M. p. bruuns gade 27 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 284 meninger fra rejsendeBaseret på 284 meninger fra rejsende

  Hvis du gerne bo billigt og centralt, når du besøger smilets by, så er Wakeup Aarhus et perfekt valg. Hotellet vil, ligesom de andre Wakeup hoteller, være smukt designet med rene linjer, der går igen på hele hotellet.Som en af de mest centrale byer i Danmark, er Aarhus en pulserende by, der hele tiden udvikler sig både på erhvervs- og kulturfronten. Som turistdestination får Aarhus flere og flere muligheder, både kulturelt og gastronomisk, derfor mener vi også, at et koncept som Wakeup kan trække endnu flere nye turister til byen.Wakeup Aarhus ligger på hjørnet af M.P. Bruuns Gade og Jægergårdsgade – lige midt i centrum. Så du kan snart overnatte med Bruuns Galleri som nabo og med Aarhus Hovedbanegård lige om hjørnet. Beliggenheden gør det nemt og bekvemt at overnatte i Danmarks næststørste by, og det er vores mål at give gæster, samarbejdspartnere og medarbejdere et unikt hotel med

  Se mere
 • Hotel Atlantic
  Fra973krPr. nat

  Hotel AtlanticstarsGreenProgram Icon

  Aarhus, Aarhus , europaplads 10-14 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 995 meninger fra rejsendeBaseret på 995 meninger fra rejsende

  First Hotel Atlantic ligger ved havnefronten i Aarhus overfor det nye hovedbibliotek DOKK1. Hotellet har 102 ny-renoverede værelser med udsigt over vandet samt Aarhus by og ligger kun få minutters gang fra hovedbanegården. I forlængelse af lobbyen ligger restaurant Grappa Al Porto, som serverer italienske lækkerier. Ankommer du i bil, har du mulighed for at benytte dig af hotellets egen p-etage. Morgenmaden nydes på hotellets øverste etage med en af byens bedste udsigter. Gæster på First Hotel Atlantic tilbydes desuden en god pris på træning i Seier Fitness som er beliggende bag hotellet.Dette hotel ligger i Århus ca. 500 m fra forbindelser til offentlige transportmidler og et udvalg af indkøbsmuligheder.

  Se mere
 • Comwell Aarhus
  Fra897krPr. nat

  Comwell AarhusstarsGreenProgram Icon

  Aarhus, Aarhus , Vaekmestergade 2 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 559 meninger fra rejsendeBaseret på 559 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Aarhus. Med en beliggenhed indenfor 300 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 300 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. De 240 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Comwell Aarhus blev opført i 2014. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse på offentlige områder. Alle gæster der bor på denne ejenom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Fællesarealerne i denne bolig har kørestolsadgang. Kæledyr er ikke tilladt i denne boligDe besøgende ønsker måske at bruge ejendommens egen garage. Besøgende kan nyde de måltider der serveres i boligen. Forretningsrejsende vil værdsætte møde- og forretningsservices og –faciliteter, der er til rådighed for større bekvemmelighed. Ejendommens spiselokale leverer et lækkert køkken og en fantastisk service. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 
[x]
 

Beskrivelse af destination

  Århus er en dansk by, og den vigtigste havn og bispedømme i landet, som ligger på østkysten på halvøen Jylland. Århus byder på attraktioner hele året. Der er mange muligheder i forbindelse med musik og nattelivet, hyggelige cafeer, butikker, forretninger og verdensberømte attraktioner. Byen er omgivet af skove og strande, og derfor er der er rig mulighed for at dyrke udendørsaktiviteter. Århus er en ung by på grund af at mange af beboerne er tilkommende studerende, da byen har 25 undervisnings og udforskningsanstalter, som giver byen et ungdommeligt og fornøjeligt særpræg. Samtidig er Århus en by med en lang historie og erindringer, da der er fundet tegn på at der lå en vikingeboplads i det VIII århundrede. Århus er en yderst attraktiv by, hvor du finder alt hvad du leder efter ¡og meget mere!

De mest populære områder i  Aarhus

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser