Hoteller i Aarhus

Find på kortet
 • Wakeup Aarhus
  Fra843krPr. nat

  Wakeup AarhusstarsGreenProgram Icon

  Aarhus, Aarhus , M. p. bruuns gade 27 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 284 meninger fra rejsendeBaseret på 284 meninger fra rejsende

  Hvis du gerne bo billigt og centralt, når du besøger smilets by, så er Wakeup Aarhus et perfekt valg. Hotellet vil, ligesom de andre Wakeup hoteller, være smukt designet med rene linjer, der går igen på hele hotellet.Som en af de mest centrale byer i Danmark, er Aarhus en pulserende by, der hele tiden udvikler sig både på erhvervs- og kulturfronten. Som turistdestination får Aarhus flere og flere muligheder, både kulturelt og gastronomisk, derfor mener vi også, at et koncept som Wakeup kan trække endnu flere nye turister til byen.Wakeup Aarhus ligger på hjørnet af M.P. Bruuns Gade og Jægergårdsgade – lige midt i centrum. Så du kan snart overnatte med Bruuns Galleri som nabo og med Aarhus Hovedbanegård lige om hjørnet. Beliggenheden gør det nemt og bekvemt at overnatte i Danmarks næststørste by, og det er vores mål at give gæster, samarbejdspartnere og medarbejdere et unikt hotel med

  Se mere
 • Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus
  Fra940krPr. nat

  Radisson Blu Scandinavia Hotel AarhusstarsGreenProgram Icon

  Aarhus, Aarhus , Margrethepladsen 1 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 859 meninger fra rejsendeBaseret på 859 meninger fra rejsende

  Radisson Blu Scandinavia Hotel Århus nyder godt af en fantastisk placering i midtbyen i Danmarks næststørste by. Hovedbanegården ligger blot fem minutters gang borte fra hotellet, ligesom det berømte ARoS Aarhus Kunstmuseum og rådhuset. Historiske oplevelser glæde jer i friluftsmuseet Den Gamle By og Vikingemuseet, som begge ligger blot en kort gåtur fra hotellet. Hotellet er chikt og urbant dekoreret, gratis Wi-Fi og betænksomme bekvemmeligheder i rummene, gående fra standard til junior og præsidentsuiter. Gæsterne kan begynde dagen med en skandinavisk morgenmadsbuffet og slappe af efter en travl dag med en årgangsvin, der ledsager en middag fra det franske eller italienske køkken i hotellets restaurant. Hotellet har sit eget ekspansive konferencecenter med 36 rum, der kan modtage op til 1.250 delegater, og tilbyder fitnesscenter og bekvem 3 timers ekspres vaskeservice, som alt sammen gør dette hotel til det perfekte sted at bo i Århus.

  Se mere
 • Zleep Hotel Aarhus Nord
  Fra580krPr. nat

  Zleep Hotel Aarhus Nordstars

  Aarhus, Aarhus , Tangen 15, 8200 aarhus n 9 - Kort
   

  Økonomihotellets 100 værelser bliver indrettet med kvalitetsinteriør. Desuden designes en hyggelig lobbybar til de tørstige og et fitnesslokale for de træningsinteresserede. Ankommer du i bil til hotellet, skal du være velkommen til at benytte vores gratis parkeringsplads. Desuden ligger hotellet kun 200 meter fra nærmeste letbane station, hvilket også gør det nemt for dig, der er gående at finde vej til og fra hotellet i Skejby.Hotellet tilbyder gode rammer for alle. Du får gratis WiFi og parkering, en kvalitetsseng, et rummeligt bad, fladskærms tv og mulighed for at nyde en varieret morgenmad i vores morgenmadsbuffet.Skejby er en erhvervsby i det nordlige Aarhus, der oplever stor vækst. Hotellet i Skejby kommer til at ligge:Lige ved supersygehusetCentralt for kontorbygninger i hele området200 meter fra en letbane stationMed nem adgang til motorvejen

  Se mere
 • Cabinn Aarhus
  Fra608krPr. nat

  Cabinn Aarhusstars

  Aarhus, Aarhus , Kannikegade 14 - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 561 meninger fra rejsendeBaseret på 561 meninger fra rejsende

  Det beskedne hotel har en fantastisk placering ved Århus Å, blot tre minutters gang fra Skolebakken busholdeplads og den vigtigste industrihavn i Danmark. Vikingemuseet, Aarhus Teater, Kvindemuseet, Aarhus Domkirke og Aarhus Katedralskole er blot nogle få skridt borte, hvilket gør dette hotel til den perfekte base for udforskning af byen, uanset om rejsen gælder forretning eller ferie. De moderne gæsteværelser er enkelt møbleret med en til tre tvillinge- eller køjesenge, privat badeværelse og handy elkedel. Gæsterne kan drage fordel af den gratis Wi-Fi, der findes i hele hotellet, og finde sandwiches, snacks og drinks i 24 timers receptionsområdet. Der er også parkeringsgarage på stedet og morgenmadscafé for yderligere bekvemmelighed. Med den afslappede, uprætentiøse atmosfære og en central placering tilvejebringer dette hotel et ideelt sted til en problemfri ferie eller en produktiv forretningsrejse.

  Se mere
 • Zleep Hotel Aarhus Syd.
  Fra612krPr. nat

  Zleep Hotel Aarhus Syd.stars

  Aarhus, Aarhus , Viby ringvej 4 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Dette komfortable hotel er placeret i Aarhus. Placeret indenfor 4. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 46. 0 kilometer. I alt 126 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Zleep Hotel Aarhus Syd. . Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev dette hotel fuldt renoveret i 2014. Ejendommen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i soveværelser. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. Endvidere tilbyder dette sted vugger til småbørn efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt i denne boligZleep Hotel Aarhus Syd. tilbyder parkering og garagefaciliteter. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Radisson Red Aarhus
  Fra976krPr. nat

  Radisson Red Aarhusstars

  Aarhus, Aarhus , Frederiksgade 88 - Kort
   

  Dette luksuriøse hotel ligger i Aarhus.

  Se mere
 • Comwell Aarhus Dolce by Wyndham
  Fra897krPr. nat

  Comwell Aarhus Dolce by WyndhamstarsGreenProgram Icon

  Aarhus, Aarhus , Vaerkmestergade 2 2 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 559 meninger fra rejsendeBaseret på 559 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Aarhus. Med en beliggenhed indenfor 300 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 300 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. De 240 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Comwell Aarhus blev opført i 2014. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse på offentlige områder. Alle gæster der bor på denne ejenom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Fællesarealerne i denne bolig har kørestolsadgang. Kæledyr er ikke tilladt i denne boligDe besøgende ønsker måske at bruge ejendommens egen garage. Besøgende kan nyde de måltider der serveres i boligen. Forretningsrejsende vil værdsætte møde- og forretningsservices og –faciliteter, der er til rådighed for større bekvemmelighed. Ejendommens spiselokale leverer et lækkert køkken og en fantastisk service. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Best Western Royal Holstebro
  Fra897krPr. nat

  Best Western Royal Holstebrostars

  Aarhus, Aarhus , Den rode plads 10 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 148 meninger fra rejsendeBaseret på 148 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Aarhus. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 
[x]
 

De mest solgte hoteller - Aarhus

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser