Hoteller i Esbjerg

Find på kortet
Hoteller - Esbjerg

EsbjergFra  791kr

Anbefalede hoteller - Esbjerg

 • Scandic Olympic
  Fra928krPr. nat

  Scandic Olympicstars

  Esbjerg, Esbjerg , Strandbygade 3 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 393 meninger fra rejsendeBaseret på 393 meninger fra rejsende

  {0>This city hotel has been recently expanded and renovated and comprises a total of 147 rooms, 60 of which are ultra-modern, air-conditioned and decorated in Nordic design.<}75{>Dette city-hotel er for nyligt blevet udvidet og renoveret og består af i alt 147 værelser, hvoraf 60 er ultramoderne, rummer klimaanlæg og er indrettet i nordisk design.<0} {0>Facilities on offer to guests include a lobby area with a 24-hour reception and check-out service, a shop, a hotel safe, a currency exchange facility, a cloakroom and lift access.<}92{>Af faciliteter er der også en foyer med døgnåben reception og check-out service, en butik, en safeboks, en vekselbørs, en garderobe og en elevator.<0} {0>Furthermore, the establishment offers a café, bar and a new restaurant, and guests will appreciate the conference facilities and WLAN Internet access available.<}75{>Desuden tilbyder etablissementet en café, en bar og en ny restaurant, ligesom gæsterne vil sætte pris på konferenceindretningerne og WLAN/internetadgangen til rådighed.<0} {0>There is a car park and covered garage parking for those arriving by car.<}81{>Der er endvidere en overdækket parkeringsgarage til gæster i bil.<0} {0>Guests will also find a bicycle hire station on the premises.<}75{>Gæsterne vil også kunne leje cykler på stedet.<0}

  Se mere
 • Ribe Byferie Resort
  Fra2.042krPr. nat

  Ribe Byferie Resortstars

  Esbjerg, Esbjerg , Damvej 34 34 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 167 meninger fra rejsendeBaseret på 167 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Esbjerg. Der er i alt 94 værelser på stedet. Derudover tilbydes der Wi-Fi adgang på stedets fællesområder. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Ribe Byferie Resort har kørestolsadgang til fællesarealerne. Kæledyr må medbringes til Ribe Byferie Resort. Rejsende der kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Sundheds- og wellness-tilbudet på hotellet sikrer den ultimative foryngelseskur og afslapning. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Cabinn Esbjerg
  Fra791krPr. nat

  Cabinn Esbjergstars

  Esbjerg, Esbjerg , Skolegade 14 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 155 meninger fra rejsendeBaseret på 155 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hotel er i Esbjerg. Med sin placering indenfor 50 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af ejendommen. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 14. 0 kilometer fra ejendommen. Indenfor 20 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 5. 0 kilometer fra stedet. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Ejendommen er indenfor 400 meter fra havnen. Boligen har i alt 150 værelser. Dette hotel blev moderniseret i 2012. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Receptionen er åben 24/7. Cabinn Esbjerg er ideel til familier med børn, da de har nogle gæsteværelser med børnesenge efter anmodning til de små. Dette handicapvenlige sted omfatter nogle badeværelser med kørestolsadgang for større bekvemmelighed. Kæledyr må ikke medbringes til Cabinn Esbjerg. Besøgende der kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 
[x]
 

Beskrivelse af destination

  Esbjerg ligger på vestkysten på i Jylland, og tilhører amtet Ribe. Den har fremragende strande og fiskerihavnen er den største i Danmark, med over 10 kilometer moler, byen er også et spændende rejsemål for sin historie og kultur. Du kan nyde byens skønhed mens du dyrker cykling, tager på rideture, vandreture, udflugter, eller behagelige gåture. Du vil have mange golfbaner til rådighed og det er et fremragende sted at fiske, eller dyrke sejlads; og du kan tage en båd til øen Fanø i Nordsøen. Kunstmuseet i Esbjerg, med sit elegante design, tiltrækker turister fra hele verden for at se dets kunstudstillinger. Du kan besøge mange museer og slotte, som Rosenholm slot, Clausholm slot og Voergård slot, med deres fantastiske arkitektur, deres kunstværker og deres smukke haver. Det er også spændende at tage på tur til Legoland, med dens legobygninger, som er kendt verden over. Hotellerne er bekvemmelige, og udvalget er meget varieret, ligesom byens restauranter, hvor du kan smage specialiterne i fiskeretter der er typiske for stedet. Kom og oplev Esbjerg.

De mest populære områder i  Esbjerg

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser