Hoteller i København

Find på kortet
Hoteller - København

KøbenhavnFra  609kr

Anbefalede hoteller - København

 • Scandic Copenhagen
  Fra1.694krPr. nat

  Scandic Copenhagenstars

  København by, København , Vester sogade 6 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3023 meninger fra rejsendeBaseret på 3023 meninger fra rejsende

  Det komfortable byhotel ligger i en af de højeste bygninger i København i hjertet af byen. I de umiddelbare omgivelser finder man Tivoli samt utallige seværdigheder. Herudover er der heller ikke langt til en forbindelse med offentlig transport.Hotellet hører til i den øvre ende af middelklassen og blev grundigt renoveret i år 2000. Det råder over 18 etager med i alt 472 værelser, heraf 36 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, en café, en bar og en restaurant med en ikke-ryger afdeling. Herudover er der flere konferencerum med plads til op til 1000 gæster. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Naturligvis er der også mulighed for at bestille roomservice.De smagfuldt indrettede værelser er alle udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Derudover har de telefon mod betaling, tv, radio, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).Hotellets gæster kan slappe af i saunaen og solariet samt dyrke motion i fitness-studiet.Der tilbydes morgenmad.

  Se mere
 • 71 Nyhavn Hotel
  Fra2.771krPr. nat

  71 Nyhavn Hotelstars

  København by, København , nyhavn 71 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 821 meninger fra rejsendeBaseret på 821 meninger fra rejsende

  Dette luksushotel ligger midt i Københavns centrum lige ned til den livlige havnepromenade Nyhavn. Lige om hjørnet ligger seværdigheder som Amalienborg og den Kongelige Have. I gåafstand fra hotellet ligger der en forbindelse med offentlig transport, hvorfra man problemløst kommer til andre dele af byen (ca. 500 m). Hotellet ligger 15 minutters kørsel fra lufthavnen.Hotellet er bygget i 1804 og blev renoveret i 2001. Det har fordelt på sine 6 etager i alt 150 værelser, heraf 38 doppelt- og 2 enkeltværelser samt 17 suiter. Til de førsteklasses faciliteter hører en bar samt en restaurant med ikke-ryger område og en ganske speciel atmosfære, idet den ligger i et til hotellet hørende fyrtårnsskib.De elegant indrettede værelser har bad/WC med hårtørrer, telefon, minibar, køle- og pengeskab.

  Se mere
 • Quality Airport Hotel Dan
  Fra1.065krPr. nat

  Quality Airport Hotel Danstars

  København by, København , Kastruplundgade 15 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1552 meninger fra rejsendeBaseret på 1552 meninger fra rejsende

  Dette lufthavnshotel ligger i udkanten af byen ca. 7 km (10 minutter med taxi) fra centrum. Til de nærmeste forbindelser med offentlige transportmidler er der 200 m. Der ligger en skøn strand i nærheden, og ca. 7 km fra hotellet finder man masser af indkøbsmuligheder. Herudover er der ca. 1 km til Københavns lufthavn.Dette hotel råder over i alt 228 værelser, som alle er indrettet i lyse farver og skandinavisk design, og som rummer alt inden for moderne behageligheder. Dette er det eneste hotel i København, som tilbyder gratis bustransport hver dag. Hertil kommer døgnåben reception, bar, restaurant og konferenceindretninger. Desuden tilbydes der internetadgang og parkeringsplads til bilen (mod betaling). Herudover kan gæsterne mod betaling bestille roomservice og vasketøjsservice.De dejlige værelser er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar og centralvarme som standardindretning. Der er rygning forbudt på alle værelser.Hotellet har en sauna og et fitness-studie.

  Se mere
 • Copenhagen Admiral Hotel
  Fra2.398krPr. nat

  Copenhagen Admiral Hotelstars

  København by, København , Toldbodgade 24-28 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5267 meninger fra rejsendeBaseret på 5267 meninger fra rejsende

  Det komfortable cityhotel ligger ca. 15 km fra Kastrups lufthavn. Det er beliggende direkte ud til vandet samt i nærheden af Amalienborg. Der er desuden kun få minutters gang til Nyhavn samt til et stoppested.Det historiske hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i et fredet pakhus, der blev bygget i 1787. Hotellet åbnede i 1978 og blev grundigt renoveret i 2005. Det er på 7 etager og har i alt 366 værelser, heraf 56 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, en bar, en klub og en restaurant med ikke-ryger afdeling. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De tiltalende værelser er som resten af bygningen indrettet med loftsbjælker, hvilket er med til at skabe en rustik og maritim atmosfære. De har alle eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar/køleskab og en safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en sauna mdo betaling og et solarium.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Scandic Kodbyen
  Fra1.529krPr. nat

  Scandic Kodbyenstars

  København by, København , Skelbaekgade 3a - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 181 meninger fra rejsendeBaseret på 181 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Copenhagen. I alt 370 værelser er til rådighed for gæsterne på Scandic Kodbyen. Scandic Kodbyen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Denne bolig forstår, at tilgængelighed er vigtigt for alle gæster. Derfor har nogle gæsteværelser adgang for kørestole,.

  Se mere
 • The Square
  Fra1.700krPr. nat

  The Squarestars

  København by, København , Radhuspladsen 14 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 32 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2960 meninger fra rejsendeBaseret på 2960 meninger fra rejsende

  Det moderne hotel åbnede for nyligt og er centralt beliggende lige ved Rådhuspladsen. Der er derfor ikke langt til Strøget, Tivoli og hovedbanegården.Hotellet er bygget i 2003 og råder over en 4-etagers hovedbygning med i alt 192 værelser, heraf 46 enkelt- og 128 dobbeltværelser samt 18 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, garderobe, lobbybar og elevator. Herudover er der en klimatiseret morgenmadsrestaurant og en internetterminal. Personbiler kan mod betaling parkeres på hotellets parkeringsplads. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice og roomservice.De tiltalende værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt tv, internetadgang, minibar/køleskab, buksepresse, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • Copenhagen Island
  Fra1.317krPr. nat

  Copenhagen Islandstars

  København by, København , Kalvebod brygge 53 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2734 meninger fra rejsendeBaseret på 2734 meninger fra rejsende

  Copenhagen Island ligger på en kunstig ø i Københavns havn ved Københavns havnepromenade. Gåafstand til Tivoli og Strøget.Designerhotellet åbnede i år 2006 og råder over i alt 326 værelser. Fra hotellet er der en prægtig udsigt over havnen. Hotellet er enestående i form af den usædvanlige arkitektur samt mangfoldighed af luksuriøse indretninger. Det rummer en foyer med safeboks og elevator samt en restaurant. Der tilbydes endvidere roomservice. Endvidere er der luksuriøse konferenceindretninger, hvor lys, glas og vand skaber de enestående omgivelser i tæt forening med udsøgt design, moderne komfort samt service af høj kvalitet. Hotellet rummer 10 eksklusive og innovative konferencelokaler i forskellige størrelser. Alle konferencelokaler råder over klimaanlæg, dagslys og de nyeste teknologiske indretninger. Der findes et lokale med plads til 48 personer med en atmosfære emmende af klasselokale samt et andet lokale med plads til 90 personer opfyldt af en teatersalsagtig atmosfære. Endvidere er der konferencelokaler til mindre forsamlinger, 3 forskellige slags konferencepakker samt løsninger der er skåret til præcist efter arrangørernes behov. Endvidere er der mulighed for kun at benytte lokalet uden at bestille konferencepakken.Værelserne råder over eget badeværelse med bruser eller badekar samt hårtørrer. Til de øvrige faciliteter hører en seng, en minibar, en telefon, en radio, en stol og et bord samt et satellit-tv med filmkanal/betalings-tv. Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget.Hotellets gæster har mulighed for at benytte fitness-studiet.

  Se mere
 • Scandic Sydhavnen
  Fra1.110krPr. nat

  Scandic Sydhavnenstars

  København by, København , sydhavns plads 15 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1498 meninger fra rejsendeBaseret på 1498 meninger fra rejsende

  Det komfortable hotel ligger blot 3 km fra centrum af København samt ca. 100 m fra et busstoppested.Det 6-etagers hotel hører til i den øvre middelklasse. Det råder over i alt 391 værelser og 26 suiter samt en bar og en restaurant med ikk-ryger-afdeling.De komfortabelt og smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon.Hotellet råder over en sauna og et fitness-studie. Desuden er der en dejlig solterrasse.

  Se mere
 • Tivoli Hotel
  Fra1.468krPr. nat

  Tivoli Hotelstars

  København by, København , Arni magnussons gade 2 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 43 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4048 meninger fra rejsendeBaseret på 4048 meninger fra rejsende

  Dette familievenlige city-hotel har en unik beliggenhed, hvorfra man kan gå til Tivoli og Rådhuspladsen. Herudover er der 5 minutters gang fra designer-hotellet til Københavns havn, adskillige butikker og hovedbanegården. Endvidere er der ca. 9 km til Kastrup lufthavn. Dette fabelagtige tema-hotel er blevet udstyret og indrettet med moderne designelementer, hvilket leder gæsternes tanker hen på haveanlæg og Københavns berømte forlystelsespark. Kim Utzon, den arkitektoniske hjerne bag hotellet, har endnu en gang leveret en betagende og storartet bygning til København. Fra Sky Bar på 12. etage kan gæsterne nyde de fantastiske udsigter til byen, havnefronten og ud over Øresund, hvilket gør det til det perfekte valg, hvis gæsterne får lyst til en drink eller et sted at fejre en særlig anledning. Det klimatiserede konference-hotel blev bygget og renoveret i 2010 og tilbyder 396 værelser i alt, mens gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service, ligesom der er en safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Af yderligere faciliteter er der et spillelokale, fjernsynsstue, legeplads, miniklub og restaurant. Desuden kan gæsterne benytte konferenceindretningerne, stedets internetadgang, bestille roomservice og vasketøjsservice, parkere bilen på parkeringspladsen og i garagen eller leje cykler. Der er en indendørs swimmingpool med børnebassin og en solterrasse med parasoller. Gæsterne kan også træne i fitness-studiet eller slappe af i saunaen eller dampbadet. Endvidere arrangerer hotellet et underholdningsprogram for børn. Morgenmaden og frokosten tilbydes som buffeter, mens frokosten og aftensmaden kan vælges a la carte.

  Se mere
 • Ascot Hotel
  Fra1.185krPr. nat

  Ascot Hotelstars

  København by, København , Studiestraede 61 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 52 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1881 meninger fra rejsendeBaseret på 1881 meninger fra rejsende

  Dette hotel er et af byens klassiske hoteller og ligger i hjertet af København, i nærheden af Tivoli, Rådhuspladsen og Strøget, men dog stadigvæk i fredelige omgivelser. I området finder man endvidere diverse teatre, kulturtilbud, biografer og et utal af restauranter.Hotellet har en helt unik historie med en fortid som københavnsk badeanstalt og en byggestil, der skaber en helt særlig atmosfære. Hotellet ligger i unikke og historiske omgivelser og tilbyder pÃ¥ den mÃ¥de personlighed og charme kombineret med enhver form for moderne facilitet. Hotelbygningen er pÃ¥ 5 etager og rummer i alt 172 værelser samt en døgnÃ¥ben reception, en bar og diverse konferenceindretninger. Endvidere er der parkeringsmulighed i hotellets egen gÃ¥rd (mod betaling).Hotellet tilbyder 120 værelser, som alle er indrettet med attraktive badeværelser, internetadgang, fladskærmsfjernsyn og telefon.Hotellets gæster kan slappe af i solariet eller dyrke motion i fitness-studiet.Der tilbydes en morgenbuffet hver morgen.Hotellet ligger kun 1 minut fra Rådhuspladsen og 2 minutter fra Hovedbanegården, hvilket gør hotellet lettilgængeligt, ikke mindst fra Københavns lufthavn i Kastrup. Turen fra lufthavnen til Hotel Ascot tager med tog/metro ca. 10 minutter, med bus omkring 15 minutter og med taxa også ca. 15 minutter. I bil er der herudover fra Helsingør ca. 45 minutter via E47, fra Odense omkring 2 timer via E20 og fra Rødby også ca. 2 timer via E47, mens der fra Malmø er omkring 30 minutter via E20.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  51  Hoteller - København
Side  1  af  6
 

Beskrivelse af destination

  København er den største by og hovedstaden i Danmark, den er meget velbevaret og ren, og har maleriske kanaler og broer og venlige folk over alt. De vigtigste attraktioner i København er: den gamle forlystelsespark Tivoli, som tilbyder teaterforestillinger, restauranter, og fyrværkeri om aftenen, du kan også opleve statuen af Den Lille Havfrue, Amalienborg, opført i rokokostil, Rosenborg, Danmarks Akvarium, Den Botaniske Have, ølbryggeriet Carlsberg, hvor du kan opleve produktionen og prøve den typiske øl, den attraktive indkøbsgade Strøget, med luksusbutikker og gode restauranter, Nationalmuseet, som er det vigtigste i hele Skandinavien, Rådhuset, fra hvis tårn der er en fantastisk panoramaudsigt, Zoologisk Have, butikkerne på Christiania, eller bare nyde en god kop kaffe og et stykke dansk wienerbrød, på en af de mange danske caféer. Nattelivet er meget aktivt, især i området ved Nyhavn; der er mange hoteller og for enhver økonomi og smag. Det er meget nortmalt at besøge byen på cykel og samtidig en god måde at opleve alle dens hjørner. Det er fantastisk at se de mange krydstogtskibe som anløber i Københavns havn. Besøg den, du vil ikke fortryde det!

Steder af interesse

De mest populære områder i  København

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser