Hoteller i København

Find på kortet
Hoteller - København

KøbenhavnFra  383kr

Anbefalede hoteller - København

 • Scandic Palace Copenhagen
  Fra869krPr. nat

  Scandic Palace Copenhagenstars

  København by, København , Raadhuspladsen 57 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2784 meninger fra rejsendeBaseret på 2784 meninger fra rejsende

  Det moderne hotel ligger lige i hjertet af København på den historiske Rådhusplads. Tivoli og Københavns populære butiksgade Strøget ligger lige i nærheden. Der er desuden kun 15 minutter til Københavns Lufthavn (ca. 25 km).Hotellet blev bygget i 1910, renoveret i 2009 og tilbyder et nyt, tidssvarende design. Det klimatiserede etablissement rummer i alt 161 værelser og en foyer med døgnåben reception, ligesom der er safeboks, vekselbørs, garderobe, elevator og aviskiosk. I caféen, baren og restauranten fås mad og drikke, mens konferenceindretninger og WLAN/internetadgang kan benyttes af forretningsrejsende. Herudover kan man bestille roomservice og vasketøjsservice og leje cykler.Alle værelser er udsmykket i et moderne skandinavisk design. De hyggelige og lyse værelser rummer herudover eget badeværelse med brusebad og badekar samt dobbelt- eller kingsize senge, telefon, satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Hertil kommer safeboks, minibar, mulighed for at lave te og kaffe, strygejern og strygebræt og altan eller terrasse som standardindretninger. Desuden er klimaanlæggene og radiatorerne regulerbare.Hotellet råder over et fitness-studie.Der tilbydes morgenbuffet hver morgen, mens frokosten og aftensmaden kan vælges a la carte eller som menu.

  Se mere
 • Andersen Boutique Hotel
  Fra1.107krPr. nat

  Andersen Boutique HotelstarsGreenProgram Icon

  København by, København , Helgolandsgade 12 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3474 meninger fra rejsendeBaseret på 3474 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Copenhagen. Med en beliggenhed indenfor 500 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 9. 0 kilometer. I alt 69 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på Andersen Boutique Hotel. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Boligen har 24 timers åbent. Andersen Boutique Hotel er designet med omtanke for de mindste gæster, og har gæsteværelser med senge til små børn. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr. Dette sted tilbyder parkerings- og garagefaciliteter. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Scandic Kodbyen
  Fra917krPr. nat

  Scandic Kodbyenstars

  København by, København , Skelbaekgade 3a - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 189 meninger fra rejsendeBaseret på 189 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Copenhagen. I alt 370 værelser er til rådighed for gæsterne på Scandic Kodbyen. Scandic Kodbyen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Denne bolig forstår, at tilgængelighed er vigtigt for alle gæster. Derfor har nogle gæsteværelser adgang for kørestole,.

  Se mere
 • Scandic Copenhagen
  Fra967krPr. nat

  Scandic Copenhagenstars

  København by, København , Vester sogade 6 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3050 meninger fra rejsendeBaseret på 3050 meninger fra rejsende

  Det komfortable byhotel ligger i en af de højeste bygninger i København i hjertet af byen. I de umiddelbare omgivelser finder man Tivoli samt utallige seværdigheder. Herudover er der heller ikke langt til en forbindelse med offentlig transport.Hotellet hører til i den øvre ende af middelklassen og blev grundigt renoveret i år 2000. Det råder over 18 etager med i alt 472 værelser, heraf 36 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, en café, en bar og en restaurant med en ikke-ryger afdeling. Herudover er der flere konferencerum med plads til op til 1000 gæster. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Naturligvis er der også mulighed for at bestille roomservice.De smagfuldt indrettede værelser er alle udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Derudover har de telefon mod betaling, tv, radio, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).Hotellets gæster kan slappe af i saunaen og solariet samt dyrke motion i fitness-studiet.Der tilbydes morgenmad.

  Se mere
 • Hotel Skt. Annae
  Fra1.017krPr. nat

  Hotel Skt. Annaestars

  København by, København , Sankt annae plads 18-20 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 49 Muligheder

  Hotellet tilbyder en af de skønneste beliggenheder i København, nabo til Amalienborg, Den Lille Havfrue, Nyhavn og Det Kongelige Teater. Der er tale om et af de fineste områder af København. Lige ved hånden findes der en række indkøbsmuligheder, ligesom forbindelserne til de offentlige transportmidler gør, at gæsterne nemt og hurtigt kan nå byens øvrige dele.Dette hotel åbnede dørene første gang i 2001 og rummer i alt 133 værelser fordelt på 5 etager, herunder 35 enkeltværelser og 98 dobbeltværelser. Indendørs venter der gæsterne en vifte af faciliteter såsom en elegant foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevatorer. Gæsterne kan også benytte den trådløse internetadgang, ligesom der tilbydes konferenceindretninger. Der er ydermere mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.På alle værelser, hvor der som standard er rygning forbudt, tilbydes gæsterne et moderne design og en indretning i lyse pastelfarver. Værelserne er mellemstore og i yderst god stand, hvilket også gælder for badeværelserne. Herudover tilbyder halvdelen af værelserne klimaanlæg, og alle vender de mod gården. Endelig rummer hvert værelse desuden eget badeværelse, hårtørrer, telefon, safeboks, centralvarme, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang og minibar.

  Se mere
 • Scandic Sydhavnen
  Fra1.002krPr. nat

  Scandic Sydhavnenstars

  København by, København , sydhavns plads 15 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1514 meninger fra rejsendeBaseret på 1514 meninger fra rejsende

  Det komfortable hotel ligger blot 3 km fra centrum af København samt ca. 100 m fra et busstoppested.Det 6-etagers hotel hører til i den øvre middelklasse. Det råder over i alt 391 værelser og 26 suiter samt en bar og en restaurant med ikk-ryger-afdeling.De komfortabelt og smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon.Hotellet råder over en sauna og et fitness-studie. Desuden er der en dejlig solterrasse.

  Se mere
 • Scandic Webers
  Fra773krPr. nat

  Scandic Webersstars

  København by, København , Vesterbrogade 11b - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1288 meninger fra rejsendeBaseret på 1288 meninger fra rejsende

  The hotel is located in the heart of Copenhagen within walking distance of the Tivoli Gardens and Central Station.

  Se mere
 • Clarion Hotel Copenhagen Airport
  Fra1.392krPr. nat

  Clarion Hotel Copenhagen Airportstars

  København by, København , Ellehammersvej 20 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4047 meninger fra rejsendeBaseret på 4047 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger tæt på ankomst- og afgangsterminalerne. Det nærmeste stoppested ligger kun ca. 100 m væk. Der er desuden ca. 1,5 km til stranden.Luksushotellet åbnede i år 2001 og råder over 12 etager med i alt 382 værelser, heraf 1 Presedentila suite på 160m2. Den klimatiserede bygning rummer desuden en bar, 2 restauranter med separat ikke-ryger område samt spa- og wellness center. Sidst, men ikke mindst, har hotellet en parkeringsplads og en garage mod betaling.De komfortable værelser er lydisoleret og har eget badeværelse med brusekabine, badekar og hårtørrer. Endvidere er de hyggelige værelser udstyret med telefon, tv, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling). Klimaanlægget bliver styret centralt.Hotellet tilbyder desuden Ni'mat Spa- et eksklusivt Spa & Wellness Center, der tilbyder en række lækre og unikke massager samt spa behandlinger udført efter thai traditioner. Spa'et tilbyder også sine gæster en opvarmet saltvandspool, jacuzzi og aroma dampbad.

  Se mere
 • Scandic Hvidovre
  Fra989krPr. nat

  Scandic Hvidovrestars

  København by, København , kettevej 4 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 633 meninger fra rejsendeBaseret på 633 meninger fra rejsende

  Det tiltalende hotel ligger ca. 8 km fra centrum af København samt ca. 2 km fra den nærmeste forbindelse med offentlig transport.Hotellet råder over 7 etager med i alt 200 værelser. Herudover rummer bygningen en bar og en restaurant med ikke-ryger område.De tiltalende værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en indendørs pool, en sauna og et fitness-studie. Desuden er der en dejlig solterrasse.

  Se mere
 • Coco Hotel
  Fra884krPr. nat

  Coco Hotelstars

  København by, København , Vesterbrogade 41 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 43 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 815 meninger fra rejsendeBaseret på 815 meninger fra rejsende

  Det smagfuldt indrettede middelklassehotel ligger i hjertet af København. Den berømte gågade Strøget ligger kun få skridt fra hotellet og rummer talrige indkøbsmuligheder, restauranter og barer. I de umiddelbare omgivelser er byens forretnings- og turistområder let tilgængelige. Desuden ligger der et busstoppested ca. 100 m fra hotellet. Køretiden fra hotellet til lufthavnen er ca. 12 minutter.Hotellet råder over 5 etager med i alt 76 værelser. Bygningen rummer desuden en hyggelig restaurant, hvor der er rig mulighed for at forkæle smagsløgene med specialiteter fra det danske køkken.De hyggeligt indrettede værelser råder alle over eget badeværelse. Derudover er de udstyret med en telefon.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  74  Hoteller - København
Side  1  af  8
 

Beskrivelse af destination

  København er den største by og hovedstaden i Danmark, den er meget velbevaret og ren, og har maleriske kanaler og broer og venlige folk over alt. De vigtigste attraktioner i København er: den gamle forlystelsespark Tivoli, som tilbyder teaterforestillinger, restauranter, og fyrværkeri om aftenen, du kan også opleve statuen af Den Lille Havfrue, Amalienborg, opført i rokokostil, Rosenborg, Danmarks Akvarium, Den Botaniske Have, ølbryggeriet Carlsberg, hvor du kan opleve produktionen og prøve den typiske øl, den attraktive indkøbsgade Strøget, med luksusbutikker og gode restauranter, Nationalmuseet, som er det vigtigste i hele Skandinavien, Rådhuset, fra hvis tårn der er en fantastisk panoramaudsigt, Zoologisk Have, butikkerne på Christiania, eller bare nyde en god kop kaffe og et stykke dansk wienerbrød, på en af de mange danske caféer. Nattelivet er meget aktivt, især i området ved Nyhavn; der er mange hoteller og for enhver økonomi og smag. Det er meget nortmalt at besøge byen på cykel og samtidig en god måde at opleve alle dens hjørner. Det er fantastisk at se de mange krydstogtskibe som anløber i Københavns havn. Besøg den, du vil ikke fortryde det!

Steder af interesse

De mest populære områder i  København

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Best Western Hotel Hebron
  Best Western Hotel Hebron
  4,8/5
  Kundevurderingaf  1 Muligheder

  De var helt vildt søde i receptionen, god morgenmad med stort udvalg, lækkert værelse med super badeværelse - begge dele i god størrelse.

  Anne86
  Hotelopia-kunde, 05/02/2020

  Fra958krSe mere

 • Imperial Copenhagen
  Imperial Copenhagen
  4,2/5
  Kundevurderingaf  16 Muligheder

  Alt personalet på hele hotellet, ved check-in, vagten om natten da vi kom hjem og ved morgenmad gjorde bare en kæmpe forskel - de var fantastiske og smilende og vores værelse blev opgraderet og vi fik ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 04/01/2020

  Fra892krSe mere

 • Tivoli Hotel
  Tivoli Hotel
  4,1/5
  Kundevurderingaf  46 Muligheder

  Super morgenmad. Lækker poolområde. Fint værelse.

  Natasja Thøgersen
  Hotelopia-kunde, 15/04/2017

  Fra967krSe mere