Hoteller i København

Find på kortet
Hoteller - København

KøbenhavnFra  553kr

Anbefalede hoteller - København

 • Hotel Skt. Annae
  Fra1.065krPr. nat

  Hotel Skt. Annaestars

  København by, København , Sankt annae plads 18-20 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 49 Muligheder

  Hotellet tilbyder en af de skønneste beliggenheder i København, nabo til Amalienborg, Den Lille Havfrue, Nyhavn og Det Kongelige Teater. Der er tale om et af de fineste områder af København. Lige ved hånden findes der en række indkøbsmuligheder, ligesom forbindelserne til de offentlige transportmidler gør, at gæsterne nemt og hurtigt kan nå byens øvrige dele.Dette hotel åbnede dørene første gang i 2001 og rummer i alt 133 værelser fordelt på 5 etager, herunder 35 enkeltværelser og 98 dobbeltværelser. Indendørs venter der gæsterne en vifte af faciliteter såsom en elegant foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevatorer. Gæsterne kan også benytte den trådløse internetadgang, ligesom der tilbydes konferenceindretninger. Der er ydermere mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.På alle værelser, hvor der som standard er rygning forbudt, tilbydes gæsterne et moderne design og en indretning i lyse pastelfarver. Værelserne er mellemstore og i yderst god stand, hvilket også gælder for badeværelserne. Herudover tilbyder halvdelen af værelserne klimaanlæg, og alle vender de mod gården. Endelig rummer hvert værelse desuden eget badeværelse, hårtørrer, telefon, safeboks, centralvarme, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang og minibar.

  Se mere
 • Scandic Front
  Fra1.289krPr. nat

  Scandic Frontstars

  København by, København , Sankt annae plads 21 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1250 meninger fra rejsendeBaseret på 1250 meninger fra rejsende

  Dette hippe livsstilshotel ligger direkte på havnekajen tæt på Amalienborg og mindre end 5 minutters gang fra Nyhavn og Strøget. Til fods eller med den offentlige transport kommer man nemt til snesevis af forretninger og kulturattraktioner. Herudover er der ca. 100 m til et busstoppested, mens der omkring 400 m fra hotellet ligger en metrostation. Endelig er der ca. 2,5 km til Hovedbanegården og ca. 10 km til lufthavnen fra hotellet.oderne, varmt og trendy livsstilshotel med 131 værelser. Underspillet luksus og personlig service. Fri soft minibar, fri internet og fri adgang til fitness og lounge med pejs.Alle værelser er udstyret med eksklusive materialer, badeværelse med kvalitetstoiletartikler og morgenkåbe samt skrivebord, safeboks, telefon, fjernsyn (fladskærm), trådløs internetadgang og klimaanlæg.Gæster kan frit benytte hotellets fitnescenter, og derudover tilbyder FRONT Wellness personlig instruktør samt massage.Hotellets restaurant er indrette som en Diner med klassiske amerikanks retter med et internationalt islæt. Restauranten er kendt for den gode kvalitet og de generøse, lækre portioner. Den hippe men samtidig hyggelige indretning gør stedet perfekt til at afholde intime middage i en afslappet og uformel atmosfære. Det åbne køkken giver gæsterne synet af den arbejdende kok eller muligheden for at få specielle ønsker opfyldt af restaurantens personale.

  Se mere
 • The Square
  Fra1.020krPr. nat

  The Squarestars

  København by, København , Radhuspladsen 14 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 32 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2874 meninger fra rejsendeBaseret på 2874 meninger fra rejsende

  Det moderne hotel åbnede for nyligt og er centralt beliggende lige ved Rådhuspladsen. Der er derfor ikke langt til Strøget, Tivoli og hovedbanegården.Hotellet er bygget i 2003 og råder over en 4-etagers hovedbygning med i alt 192 værelser, heraf 46 enkelt- og 128 dobbeltværelser samt 18 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, garderobe, lobbybar og elevator. Herudover er der en klimatiseret morgenmadsrestaurant og en internetterminal. Personbiler kan mod betaling parkeres på hotellets parkeringsplads. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice og roomservice.De tiltalende værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt tv, internetadgang, minibar/køleskab, buksepresse, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • Scandic Sluseholmen
  Fra1.163krPr. nat

  Scandic Sluseholmenstars

  København by, København , Molestien 11 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 995 meninger fra rejsendeBaseret på 995 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger lidt uden for Københavns centrum. Der afgår offentlige transportmidler ca. 300 m fra hotellet, mens der er 4 km til de nærmeste indkøbsmuligheder.Dette city-hotel blev bygget i 2003 og råder over i alt 215 dobbeltværelser. Hotellet har desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevatorer samt en parkeringsplads. Herudover tilbyder hotellet en indbydende restaurant, hvor gæsterne kan få en bid mad. Forretningsfolk kan benytte konferenceindretningerne og hotellets internetadgang. Naturligvis tilbydes der også mulighed for at bestille vasketøjsservice og roomservice.Værelserne har eget badeværelse med hårtørrer såvel som en telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar og centralvarme. Der er rygning forbudt på alle værelser som standard.Gæsterne kan slappe af i saunaen eller i Jacuzzien.

  Se mere
 • Cabinn City
  Fra849krPr. nat

  Cabinn Citystars

  København by, København , Mitchellsgate 14 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 32 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2264 meninger fra rejsendeBaseret på 2264 meninger fra rejsende

  Dette ultramoderne byhotel er beliggende i hjertet af København, tæt på Tivoli og Københavns hovedbanegård. Sightseere vil ikke gå glip af statuen af Den Lille Havfrue på Langelinie, og Nationalmuseet og Ny Carlsberg Glyptotek museet er blot nogle få minutter gang fra hotellet. Hvert rum er lyst og hyggeligt med privat badeværelse, gratis kaffe og gratis Wi-Fi. De fleste rum har en til fire enkelt-køjesenge, selv om de bedre værelser har to tvillingsenge sat sammen, ideelt for et par på ferie. Gæsterne kan finde snacks og varme drikke i 24 timers receptionsområdet, som også har to computere, som gæsterne kan bruge, og de kan begynde dagen med en skandinavist morgenmadsbuffet i morgenmadscaféen. Dette hotels enkle og beskedne logier og centrale placering gør det perfekt til en familieferie eller en forretningsrejse til København.

  Se mere
 • Wakeup Copenhagen Borgergade
  Fra1.070krPr. nat

  Wakeup Copenhagen Borgergadestars

  København by, København , Borgergade 9 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 50 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3177 meninger fra rejsendeBaseret på 3177 meninger fra rejsende

  Uanset om du rejser alene, med ledsager eller familien er Wakeup Copenhagen i Borgergade et godt valg for dig, der vil bo billigt og centralt i København. Hotellet har 498 nye hotelværelser, alle udstyret med fladskærms-TV, arbejdsbord, aircondition samt gratis trådløst internet.Wakeup Copenhagen i Borgergade er placeret helt centralt i København, og er designet af den anerkendte danske arkitekt Kim Utzon. Hotellet er designet med samme minimalistiske design og høje kvalitet, som det kendes fra Wakeup Copenhagens lavprishotel ved Kalvebod Brygge.

  Se mere
 • Copenhagen Island
  Fra1.033krPr. nat

  Copenhagen Islandstars

  København by, København , Kalvebod brygge 53 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2631 meninger fra rejsendeBaseret på 2631 meninger fra rejsende

  Copenhagen Island ligger på en kunstig ø i Københavns havn ved Københavns havnepromenade. Gåafstand til Tivoli og Strøget.Designerhotellet åbnede i år 2006 og råder over i alt 326 værelser. Fra hotellet er der en prægtig udsigt over havnen. Hotellet er enestående i form af den usædvanlige arkitektur samt mangfoldighed af luksuriøse indretninger. Det rummer en foyer med safeboks og elevator samt en restaurant. Der tilbydes endvidere roomservice. Endvidere er der luksuriøse konferenceindretninger, hvor lys, glas og vand skaber de enestående omgivelser i tæt forening med udsøgt design, moderne komfort samt service af høj kvalitet. Hotellet rummer 10 eksklusive og innovative konferencelokaler i forskellige størrelser. Alle konferencelokaler råder over klimaanlæg, dagslys og de nyeste teknologiske indretninger. Der findes et lokale med plads til 48 personer med en atmosfære emmende af klasselokale samt et andet lokale med plads til 90 personer opfyldt af en teatersalsagtig atmosfære. Endvidere er der konferencelokaler til mindre forsamlinger, 3 forskellige slags konferencepakker samt løsninger der er skåret til præcist efter arrangørernes behov. Endvidere er der mulighed for kun at benytte lokalet uden at bestille konferencepakken.Værelserne råder over eget badeværelse med bruser eller badekar samt hårtørrer. Til de øvrige faciliteter hører en seng, en minibar, en telefon, en radio, en stol og et bord samt et satellit-tv med filmkanal/betalings-tv. Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget.Hotellets gæster har mulighed for at benytte fitness-studiet.

  Se mere
 • Generator Copenhagen
  Fra1.003krPr. nat

  Generator Copenhagenstars

  København by, København , Adelgade 5-7 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3000 meninger fra rejsendeBaseret på 3000 meninger fra rejsende

  Generator København ligger helt centralt lige ved siden af Kongens Nytorv. Med sin placering i en bygning designet af Philippe Starck er stedet samlingspunkt for både rejsende og lokale, som tiltrækkes af det special-designede møblement og en veludsmykket bar og café. Med sine illustrationer af Tim Bjørn, sindrige belysning og den store udendørs terrasse og pétanque-bane er Generator København en oase midt i byen.

  Se mere
 • Scandic Webers
  Fra1.029krPr. nat

  Scandic Webersstars

  København by, København , Vesterbrogade 11b - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1222 meninger fra rejsendeBaseret på 1222 meninger fra rejsende

  The hotel is located in the heart of Copenhagen within walking distance of the Tivoli Gardens and Central Station.

  Se mere
 • Copenhagen Plaza
  Fra996krPr. nat

  Copenhagen Plazastars

  København by, København , Bernstorffsgade 4 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1469 meninger fra rejsendeBaseret på 1469 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Københavns centrum lige ved hovedbanegården og Tivoli. Denne by, hvor shoppingentusiasternes drøm går i opfyldelse, egner sig perfekt til en kort storbyferie og tilbyder alt, hvad man har brug for. København har alt, hvad enten gæsterne planlægger en afslappet eller aktiv ferie.Hotellet er et klassisk boutique-hotel, som er afskærmet fra støjen på hovedgade. Her kan gæsterne drikke en cocktail i den berømte Library Bar, der omtales i magasinet Forbes som en af verdens førende hotelbarer, eller nyde en klassisk dansk aftensmad i Restaurant Flora. På hele hotellet er der installeret klimaanlæg, og gæsterne har endvidere mulighed for at bestille morgenmad via roomservice.Værelserne tilbyder en tidløs og klassisk indretning. Hotellet blev bygget på befaling af Frederik 8. i 1913, og alting på og omkring hotellet har bibeholdt denne royale og tidløse ånd. Herudover er der værelser med forbindelsesdøre til større familier.I nærområdet vil gæsterne finde teatre, koncerter og forskellige forestillinger og kan om ønsket tage en tur i Operaen eller et af de mange forskellige teatre. I København vil man finde en bred vifte af koncerter, og der vil helt sikkert være noget for enhver smag, uanset hvornår på året. Herudover tilbyder hotellet live jazz hver lørdag i Library Bar.Restaurant Flora tilbyder danske/franske a la carte-retter og er åben mandag til lørdag mellem kl. 18 og kl. 23. Ydermere tilbydes der en snackmenu i Library Bar.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  57  Hoteller - København
Side  1  af  6
 

Beskrivelse af destination

  København er den største by og hovedstaden i Danmark, den er meget velbevaret og ren, og har maleriske kanaler og broer og venlige folk over alt. De vigtigste attraktioner i København er: den gamle forlystelsespark Tivoli, som tilbyder teaterforestillinger, restauranter, og fyrværkeri om aftenen, du kan også opleve statuen af Den Lille Havfrue, Amalienborg, opført i rokokostil, Rosenborg, Danmarks Akvarium, Den Botaniske Have, ølbryggeriet Carlsberg, hvor du kan opleve produktionen og prøve den typiske øl, den attraktive indkøbsgade Strøget, med luksusbutikker og gode restauranter, Nationalmuseet, som er det vigtigste i hele Skandinavien, Rådhuset, fra hvis tårn der er en fantastisk panoramaudsigt, Zoologisk Have, butikkerne på Christiania, eller bare nyde en god kop kaffe og et stykke dansk wienerbrød, på en af de mange danske caféer. Nattelivet er meget aktivt, især i området ved Nyhavn; der er mange hoteller og for enhver økonomi og smag. Det er meget nortmalt at besøge byen på cykel og samtidig en god måde at opleve alle dens hjørner. Det er fantastisk at se de mange krydstogtskibe som anløber i Københavns havn. Besøg den, du vil ikke fortryde det!

Steder af interesse

De mest populære områder i  København

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser