Hoteller i København

Find på kortet
Hoteller - København

KøbenhavnFra  503kr

Anbefalede hoteller - København

 • Coco Hotel
  Fra851krPr. nat

  Coco Hotelstars

  København by, København , Vesterbrogade 41 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 43 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 815 meninger fra rejsendeBaseret på 815 meninger fra rejsende

  Det smagfuldt indrettede middelklassehotel ligger i hjertet af København. Den berømte gågade Strøget ligger kun få skridt fra hotellet og rummer talrige indkøbsmuligheder, restauranter og barer. I de umiddelbare omgivelser er byens forretnings- og turistområder let tilgængelige. Desuden ligger der et busstoppested ca. 100 m fra hotellet. Køretiden fra hotellet til lufthavnen er ca. 12 minutter.Hotellet råder over 5 etager med i alt 76 værelser. Bygningen rummer desuden en hyggelig restaurant, hvor der er rig mulighed for at forkæle smagsløgene med specialiteter fra det danske køkken.De hyggeligt indrettede værelser råder alle over eget badeværelse. Derudover er de udstyret med en telefon.

  Se mere
 • Adina Apartment
  Fra1.223krPr. nat

  Adina Apartmentstars

  København by, København , Amerika plads 7 copenhagen 2100 denmark 7 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1426 meninger fra rejsendeBaseret på 1426 meninger fra rejsende

  Hotellet er særdeles velegnet til såvel forretningsrejsende som familier og grupper. Det ligger på Langelinie i København. Talrige indkøbsmuligheder samt restauranter, teatre og underholdningsmuligheder lader sig nemt og bekvemt besøge fra hotellet. Centrum ligger omkring 3 km væk, mens lufthavnen i Kastrup ligger ca. 10 km fra hotellet.Hotellet åbnede i år 2005 og hører til i den øvre middelklasse. Det er på 8 etager og råder over i alt 128 lejligheder. I hotellets foyer finder man en døgnåben reception med safeboks, garderobe og elevator. Herudover rummer bygningen en café, en bar, en frisørsalon, et lille supermarked, en klimatiseret restaurant med børnestole, en spisesal og et konferencelokale, ligesom der er mulighed for at gå på internettet (trådløs forbindelse) eller leje cykler og benytte cykelkælderen. Gæsterne har tilmed mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice. Der er tilmed en overvåget parkeringsplads og en garage.De i europæisk stil indrettede lejligheder indeholder et separat opholds/spise- og arbejdsareal samt et veludstyret køkken med køleskab, ovn, mikrobølgeovn, elkoger og vaskemaskine. Desuden er lejlighederne udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt dobbelt- eller kingsize seng, safeboks (mod betaling), gulvtæppe, altan, telefon, voicemail, radio, stereoanlæg, satellit-/kabel-tv, strygejern og strygebræt. Gæsterne kan endvidere selv indstille temperaturen på klimaanlægget og radiatorerne. Der er desuden mulighed for at bestille to lejligheder med intern gennemgang.Hotellet råder endvidere over en indendørs swimmingpool, et wellnessområde med en sauna, en whirlpool samt massagetilbud og et fitnessstudie.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu. Gæsterne tilbydes endvidere diverse special- og diætretter.

  Se mere
 • Ibsens
  Fra1.081krPr. nat

  Ibsensstars

  København by, København , Vendersgade 23 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1557 meninger fra rejsendeBaseret på 1557 meninger fra rejsende

  Ibsens Hotel ligger lige midt i Nansensgadekvarteret – tæt på Københavns torvehaller, tæt på de gamle søer og tæt på Nørreport, Danmarks mest travle station. Hotellet har bæredygtig mad på menuen, lokalt håndværk og kunst i alle kroge og parkeringspladser til alle. Der er gode, store senge på samtlige værelser, både på dem med gamle pejse af porcelæn, og på dem der kaldes Tiny.

  Se mere
 • CPH Hotel
  Fra1.174krPr. nat

  CPH Hotelstars

  København by, København , Tietgensgade 65 65 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 608 meninger fra rejsendeBaseret på 608 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Copenhagen. Med en beliggenhed indenfor 300 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Besøgende har nem adgang til de offentlige transportmidler. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 12. 0 kilometer. Der er i alt 104 soveværelser på stedet. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Alle gæster der bor på denne ejenom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. CPH Hotel tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Fællesarealerne på CPH Hotel har kørestolsadgang. Rejsende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig bolig. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil også værdsætte parkeringspladsen og garagen. Ejendommens forretningsfaciliteter er velegnede til alle typer forretningsevents, seminarer, møder eller konferencer. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Andersen Boutique Hotel
  Fra1.447krPr. nat

  Andersen Boutique Hotelstars

  København by, København , Helgolandsgade 12 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3474 meninger fra rejsendeBaseret på 3474 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Copenhagen. Med en beliggenhed indenfor 500 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 9. 0 kilometer. I alt 69 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på Andersen Boutique Hotel. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Boligen har 24 timers åbent. Andersen Boutique Hotel er designet med omtanke for de mindste gæster, og har gæsteværelser med senge til små børn. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr. Dette sted tilbyder parkerings- og garagefaciliteter. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • First Hotel Mayfair
  Fra792krPr. nat

  First Hotel Mayfairstars

  København by, København , Helgolandsgade 3 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1501 meninger fra rejsendeBaseret på 1501 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i centrum af København. Til lufthavnen er der fra hotellet kun 10 km eller 20 minutter med taxa. Man kan også tage et tog fra hovedbanegården, som ligger 3 minutters gang fra hotellet.På stedet kombineres elegance, charme og skandinavisk effektivitet og skaber derved en følelse af velstand og komfort. Det er lykkedes dette nyrenoverede hotel i det centrale København at få gamle dages charme og til at smelte sammen med moderne komfortfaciliteter. Der er tale om et charmerende hotel i boutique-stil med elegant indrettede værelser af engelsk oprindelse og i kombination med asiatiske rariteter, som alle sammen står i harmoni med en klart defineret Feng Shui. Af faciliteter er der også en hyggelig bar med bibliotek, en komfortabel morgenmadsrestaurant og et skønt bestyrelseslokale. Om sommeren kan gæsterne nyde morgenmaden i hotellets gårdhave.Alle værelser rummer eget badeværelse, centralvarme, telefon, radio og internetadgang.Gæsterne er velkomne til at starte deres morgen med en økologisk morgenmad i buffetrestauranten.

  Se mere
 • Scandic Copenhagen
  Fra1.190krPr. nat

  Scandic Copenhagenstars

  København by, København , Vester sogade 6 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3050 meninger fra rejsendeBaseret på 3050 meninger fra rejsende

  Det komfortable byhotel ligger i en af de højeste bygninger i København i hjertet af byen. I de umiddelbare omgivelser finder man Tivoli samt utallige seværdigheder. Herudover er der heller ikke langt til en forbindelse med offentlig transport.Hotellet hører til i den øvre ende af middelklassen og blev grundigt renoveret i år 2000. Det råder over 18 etager med i alt 472 værelser, heraf 36 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, en café, en bar og en restaurant med en ikke-ryger afdeling. Herudover er der flere konferencerum med plads til op til 1000 gæster. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Naturligvis er der også mulighed for at bestille roomservice.De smagfuldt indrettede værelser er alle udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Derudover har de telefon mod betaling, tv, radio, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).Hotellets gæster kan slappe af i saunaen og solariet samt dyrke motion i fitness-studiet.Der tilbydes morgenmad.

  Se mere
 • Scandic Palace Copenhagen
  Fra1.182krPr. nat

  Scandic Palace Copenhagenstars

  København by, København , Raadhuspladsen 57 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2784 meninger fra rejsendeBaseret på 2784 meninger fra rejsende

  Det moderne hotel ligger lige i hjertet af København på den historiske Rådhusplads. Tivoli og Københavns populære butiksgade Strøget ligger lige i nærheden. Der er desuden kun 15 minutter til Københavns Lufthavn (ca. 25 km).Hotellet blev bygget i 1910, renoveret i 2009 og tilbyder et nyt, tidssvarende design. Det klimatiserede etablissement rummer i alt 161 værelser og en foyer med døgnåben reception, ligesom der er safeboks, vekselbørs, garderobe, elevator og aviskiosk. I caféen, baren og restauranten fås mad og drikke, mens konferenceindretninger og WLAN/internetadgang kan benyttes af forretningsrejsende. Herudover kan man bestille roomservice og vasketøjsservice og leje cykler.Alle værelser er udsmykket i et moderne skandinavisk design. De hyggelige og lyse værelser rummer herudover eget badeværelse med brusebad og badekar samt dobbelt- eller kingsize senge, telefon, satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Hertil kommer safeboks, minibar, mulighed for at lave te og kaffe, strygejern og strygebræt og altan eller terrasse som standardindretninger. Desuden er klimaanlæggene og radiatorerne regulerbare.Hotellet råder over et fitness-studie.Der tilbydes morgenbuffet hver morgen, mens frokosten og aftensmaden kan vælges a la carte eller som menu.

  Se mere
 • Ansgar
  Fra703krPr. nat

  Ansgarstars

  København by, København , Colbjørnsensgade 29 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 930 meninger fra rejsendeBaseret på 930 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger centralt i byens centrum, hvor der er et væld af tilbud til turister. 20 m herfra finder man en forbindelse med offentlig transport samt et utal af indkøbsmuligheder og diverse barer (ca. 100 m).Hotellet består af en femetagers hovedbygning med i alt 81 værelser, heraf 22 enkeltværelser, 35 dobbeltværelser og 24 lejligheder. Gæsterne har desuden mulighed for at slappe af i den 180 m² store have. Bygningen rummer endvidere en foyer med døgnåben reception, safeboks, elevator og kiosk. Herudover er der en tv-stue og en restaurant. Hotellet råder endvidere over et konferencerum og har egen internetadgang. Der tilbydes selvfølgelig også vaskeservice.

  Se mere
 • Copenhagen Admiral Hotel
  Fra1.143krPr. nat

  Copenhagen Admiral Hotelstars

  København by, København , Toldbodgade 24-28 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5302 meninger fra rejsendeBaseret på 5302 meninger fra rejsende

  Det komfortable cityhotel ligger ca. 15 km fra Kastrups lufthavn. Det er beliggende direkte ud til vandet samt i nærheden af Amalienborg. Der er desuden kun få minutters gang til Nyhavn samt til et stoppested.Det historiske hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i et fredet pakhus, der blev bygget i 1787. Hotellet åbnede i 1978 og blev grundigt renoveret i 2005. Det er på 7 etager og har i alt 366 værelser, heraf 56 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, en bar, en klub og en restaurant med ikke-ryger afdeling. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De tiltalende værelser er som resten af bygningen indrettet med loftsbjælker, hvilket er med til at skabe en rustik og maritim atmosfære. De har alle eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar/køleskab og en safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en sauna mdo betaling og et solarium.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  66  Hoteller - København
Side  1  af  7
 

Beskrivelse af destination

  København er den største by og hovedstaden i Danmark, den er meget velbevaret og ren, og har maleriske kanaler og broer og venlige folk over alt. De vigtigste attraktioner i København er: den gamle forlystelsespark Tivoli, som tilbyder teaterforestillinger, restauranter, og fyrværkeri om aftenen, du kan også opleve statuen af Den Lille Havfrue, Amalienborg, opført i rokokostil, Rosenborg, Danmarks Akvarium, Den Botaniske Have, ølbryggeriet Carlsberg, hvor du kan opleve produktionen og prøve den typiske øl, den attraktive indkøbsgade Strøget, med luksusbutikker og gode restauranter, Nationalmuseet, som er det vigtigste i hele Skandinavien, Rådhuset, fra hvis tårn der er en fantastisk panoramaudsigt, Zoologisk Have, butikkerne på Christiania, eller bare nyde en god kop kaffe og et stykke dansk wienerbrød, på en af de mange danske caféer. Nattelivet er meget aktivt, især i området ved Nyhavn; der er mange hoteller og for enhver økonomi og smag. Det er meget nortmalt at besøge byen på cykel og samtidig en god måde at opleve alle dens hjørner. Det er fantastisk at se de mange krydstogtskibe som anløber i Københavns havn. Besøg den, du vil ikke fortryde det!

Steder af interesse

De mest populære områder i  København

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser