Hoteller i København

Find på kortet
Hoteller - København

KøbenhavnFra  609kr

Anbefalede hoteller - København

 • Andersen Boutique Hotel
  Fra1.554krPr. nat

  Andersen Boutique Hotelstars

  København by, København , Helgolandsgade 12 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3474 meninger fra rejsendeBaseret på 3474 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Copenhagen. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra ferieboligen. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 9. 0 kilometer. Stedet består af 69 værelser. Endvidere er der trådløs internetforbindelse ved hånden på fællesområder. Hotellet har 24 timers åbent. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for alle der bor på ejendommen. Andersen Boutique Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Scandic Copenhagen
  Fra1.762krPr. nat

  Scandic Copenhagenstars

  København by, København , Vester sogade 6 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3050 meninger fra rejsendeBaseret på 3050 meninger fra rejsende

  Det komfortable byhotel ligger i en af de højeste bygninger i København i hjertet af byen. I de umiddelbare omgivelser finder man Tivoli samt utallige seværdigheder. Herudover er der heller ikke langt til en forbindelse med offentlig transport.Hotellet hører til i den øvre ende af middelklassen og blev grundigt renoveret i år 2000. Det råder over 18 etager med i alt 472 værelser, heraf 36 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, en café, en bar og en restaurant med en ikke-ryger afdeling. Herudover er der flere konferencerum med plads til op til 1000 gæster. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Naturligvis er der også mulighed for at bestille roomservice.De smagfuldt indrettede værelser er alle udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Derudover har de telefon mod betaling, tv, radio, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).Hotellets gæster kan slappe af i saunaen og solariet samt dyrke motion i fitness-studiet.Der tilbydes morgenmad.

  Se mere
 • Osterport
  Fra1.336krPr. nat

  Osterportstars

  København by, København , Oslo plads 5 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 66 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 120 meninger fra rejsendeBaseret på 120 meninger fra rejsende

  Det moderne hotel, som har en god og central beliggenhed, egner sig til forretningsrejsende og feriegæster. Det ligger i den østlige del af København i nærheden af Den Lille Havfrue, Amalienborg, Operahuset (gammel scene), Kongens Nytorv og Strøget. Til fods kommer man nemt til søerne samt forskellige parker, caféer og gode indkøbsmuligheder. Endvidere er der ca. 10 km til Københavns lufthavn.City-hotellet råder i alt over 170 moderne og friskt indrettede værelser, heraf 40 enkelt- og 130 dobbeltværelser. Inden for venter der gæsterne en stilfuld foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Hertil kommer en hyggelig lounge med fjernsyn. Desuden er der gratis WLAN på hotellet, ligesom der også findes en pc-bar. Desuden er der også en fjernsynsstue, en restaurant med separat ikke-rygerområde, mulighed for at bestille vasketøjsservice og konferenceindretninger til forretningsrejsende.Værelserne har eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, gratis WLAN og centralvarme.I morgenmadsrestauranten står alt klar til en god start på dagen.Fra Københavns lufthavn kører der et tog til Østerport, hvor hotellet ligger. Køretiden fra lufthavnen er ca. på 20 minutter. Ankommer man i bil, kan man benytte hotellets parkeringsplads.

  Se mere
 • Scandic Webers
  Fra1.343krPr. nat

  Scandic Webersstars

  København by, København , Vesterbrogade 11b - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1288 meninger fra rejsendeBaseret på 1288 meninger fra rejsende

  The hotel is located in the heart of Copenhagen within walking distance of the Tivoli Gardens and Central Station.

  Se mere
 • Copenhagen Admiral Hotel
  Fra2.304krPr. nat

  Copenhagen Admiral Hotelstars

  København by, København , Toldbodgade 24-28 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5302 meninger fra rejsendeBaseret på 5302 meninger fra rejsende

  Det komfortable cityhotel ligger ca. 15 km fra Kastrups lufthavn. Det er beliggende direkte ud til vandet samt i nærheden af Amalienborg. Der er desuden kun få minutters gang til Nyhavn samt til et stoppested.Det historiske hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i et fredet pakhus, der blev bygget i 1787. Hotellet åbnede i 1978 og blev grundigt renoveret i 2005. Det er på 7 etager og har i alt 366 værelser, heraf 56 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, en bar, en klub og en restaurant med ikke-ryger afdeling. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De tiltalende værelser er som resten af bygningen indrettet med loftsbjælker, hvilket er med til at skabe en rustik og maritim atmosfære. De har alle eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar/køleskab og en safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en sauna mdo betaling og et solarium.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • The Square
  Fra1.750krPr. nat

  The Squarestars

  København by, København , Radhuspladsen 14 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 32 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2978 meninger fra rejsendeBaseret på 2978 meninger fra rejsende

  Det moderne hotel åbnede for nyligt og er centralt beliggende lige ved Rådhuspladsen. Der er derfor ikke langt til Strøget, Tivoli og hovedbanegården.Hotellet er bygget i 2003 og råder over en 4-etagers hovedbygning med i alt 192 værelser, heraf 46 enkelt- og 128 dobbeltværelser samt 18 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, garderobe, lobbybar og elevator. Herudover er der en klimatiseret morgenmadsrestaurant og en internetterminal. Personbiler kan mod betaling parkeres på hotellets parkeringsplads. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice og roomservice.De tiltalende værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt tv, internetadgang, minibar/køleskab, buksepresse, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • Scandic Kodbyen
  Fra1.587krPr. nat

  Scandic Kodbyenstars

  København by, København , Skelbaekgade 3a - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 189 meninger fra rejsendeBaseret på 189 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Copenhagen. I alt 370 værelser er til rådighed for gæsterne på Scandic Kodbyen. Scandic Kodbyen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Denne bolig forstår, at tilgængelighed er vigtigt for alle gæster. Derfor har nogle gæsteværelser adgang for kørestole,.

  Se mere
 • 71 Nyhavn Hotel
  Fra2.607krPr. nat

  71 Nyhavn Hotelstars

  København by, København , nyhavn 71 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 850 meninger fra rejsendeBaseret på 850 meninger fra rejsende

  Dette luksushotel ligger midt i Københavns centrum lige ned til den livlige havnepromenade Nyhavn. Lige om hjørnet ligger seværdigheder som Amalienborg og den Kongelige Have. I gåafstand fra hotellet ligger der en forbindelse med offentlig transport, hvorfra man problemløst kommer til andre dele af byen (ca. 500 m). Hotellet ligger 15 minutters kørsel fra lufthavnen.Hotellet er bygget i 1804 og blev renoveret i 2001. Det har fordelt på sine 6 etager i alt 150 værelser, heraf 38 doppelt- og 2 enkeltværelser samt 17 suiter. Til de førsteklasses faciliteter hører en bar samt en restaurant med ikke-ryger område og en ganske speciel atmosfære, idet den ligger i et til hotellet hørende fyrtårnsskib.De elegant indrettede værelser har bad/WC med hårtørrer, telefon, minibar, køle- og pengeskab.

  Se mere
 • Scandic Sydhavnen
  Fra1.446krPr. nat

  Scandic Sydhavnenstars

  København by, København , sydhavns plads 15 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1514 meninger fra rejsendeBaseret på 1514 meninger fra rejsende

  Det komfortable hotel ligger blot 3 km fra centrum af København samt ca. 100 m fra et busstoppested.Det 6-etagers hotel hører til i den øvre middelklasse. Det råder over i alt 391 værelser og 26 suiter samt en bar og en restaurant med ikk-ryger-afdeling.De komfortabelt og smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon.Hotellet råder over en sauna og et fitness-studie. Desuden er der en dejlig solterrasse.

  Se mere
 • Scandic Glostrup/Copenhagen
  Fra1.332krPr. nat

  Scandic Glostrup/Copenhagenstars

  København by, København , Roskildevej 550 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 85 meninger fra rejsendeBaseret på 85 meninger fra rejsende

  Hotellet har en ideel beliggenhed, hvis man ønsker at tage på opdagelse i det vidunderlige København. Offentlige transportmidler afgår der lige i nærheden af hotellet.Anlægget blev renoveret i 1999 og råder over i alt 112 værelser fordelt på 5 etager. Til hotellets faciliteter hører en bar og en restaurant.Alle værelser råder over eget badeværelse samt telefon, minibar og safeboks.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  57  Hoteller - København
Side  1  af  6
 

Beskrivelse af destination

  København er den største by og hovedstaden i Danmark, den er meget velbevaret og ren, og har maleriske kanaler og broer og venlige folk over alt. De vigtigste attraktioner i København er: den gamle forlystelsespark Tivoli, som tilbyder teaterforestillinger, restauranter, og fyrværkeri om aftenen, du kan også opleve statuen af Den Lille Havfrue, Amalienborg, opført i rokokostil, Rosenborg, Danmarks Akvarium, Den Botaniske Have, ølbryggeriet Carlsberg, hvor du kan opleve produktionen og prøve den typiske øl, den attraktive indkøbsgade Strøget, med luksusbutikker og gode restauranter, Nationalmuseet, som er det vigtigste i hele Skandinavien, Rådhuset, fra hvis tårn der er en fantastisk panoramaudsigt, Zoologisk Have, butikkerne på Christiania, eller bare nyde en god kop kaffe og et stykke dansk wienerbrød, på en af de mange danske caféer. Nattelivet er meget aktivt, især i området ved Nyhavn; der er mange hoteller og for enhver økonomi og smag. Det er meget nortmalt at besøge byen på cykel og samtidig en god måde at opleve alle dens hjørner. Det er fantastisk at se de mange krydstogtskibe som anløber i Københavns havn. Besøg den, du vil ikke fortryde det!

Steder af interesse

De mest populære områder i  København

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser