Hoteller i København

Find på kortet
Hoteller - København

KøbenhavnFra  672kr

Anbefalede hoteller - København

 • Hotel Skt. Annae
  Fra1.929krPr. nat

  Hotel Skt. Annaestars

  København by, København , Sankt annae plads 18-20 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 49 Muligheder

  Hotellet tilbyder en af de skønneste beliggenheder i København, nabo til Amalienborg, Den Lille Havfrue, Nyhavn og Det Kongelige Teater. Der er tale om et af de fineste områder af København. Lige ved hånden findes der en række indkøbsmuligheder, ligesom forbindelserne til de offentlige transportmidler gør, at gæsterne nemt og hurtigt kan nå byens øvrige dele.Dette hotel åbnede dørene første gang i 2001 og rummer i alt 133 værelser fordelt på 5 etager, herunder 35 enkeltværelser og 98 dobbeltværelser. Indendørs venter der gæsterne en vifte af faciliteter såsom en elegant foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevatorer. Gæsterne kan også benytte den trådløse internetadgang, ligesom der tilbydes konferenceindretninger. Der er ydermere mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.På alle værelser, hvor der som standard er rygning forbudt, tilbydes gæsterne et moderne design og en indretning i lyse pastelfarver. Værelserne er mellemstore og i yderst god stand, hvilket også gælder for badeværelserne. Herudover tilbyder halvdelen af værelserne klimaanlæg, og alle vender de mod gården. Endelig rummer hvert værelse desuden eget badeværelse, hårtørrer, telefon, safeboks, centralvarme, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang og minibar.

  Se mere
 • Andersen Boutique Hotel
  Fra1.780krPr. nat

  Andersen Boutique Hotelstars

  København by, København , Helgolandsgade 12 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3339 meninger fra rejsendeBaseret på 3339 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Copenhagen. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra ferieboligen. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 9. 0 kilometer. Stedet består af 69 værelser. Endvidere er der trådløs internetforbindelse ved hånden på fællesområder. Hotellet har 24 timers åbent. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for alle der bor på ejendommen. Andersen Boutique Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Scandic Copenhagen
  Fra2.303krPr. nat

  Scandic Copenhagenstars

  København by, København , Vester sogade 6 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2966 meninger fra rejsendeBaseret på 2966 meninger fra rejsende

  Det komfortable byhotel ligger i en af de højeste bygninger i København i hjertet af byen. I de umiddelbare omgivelser finder man Tivoli samt utallige seværdigheder. Herudover er der heller ikke langt til en forbindelse med offentlig transport.Hotellet hører til i den øvre ende af middelklassen og blev grundigt renoveret i år 2000. Det råder over 18 etager med i alt 472 værelser, heraf 36 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, en café, en bar og en restaurant med en ikke-ryger afdeling. Herudover er der flere konferencerum med plads til op til 1000 gæster. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Naturligvis er der også mulighed for at bestille roomservice.De smagfuldt indrettede værelser er alle udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Derudover har de telefon mod betaling, tv, radio, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).Hotellets gæster kan slappe af i saunaen og solariet samt dyrke motion i fitness-studiet.Der tilbydes morgenmad.

  Se mere
 • Generator Copenhagen
  Fra893krPr. nat

  Generator Copenhagenstars

  København by, København , Adelgade 5-7 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3047 meninger fra rejsendeBaseret på 3047 meninger fra rejsende

  Generator København ligger helt centralt lige ved siden af Kongens Nytorv. Med sin placering i en bygning designet af Philippe Starck er stedet samlingspunkt for både rejsende og lokale, som tiltrækkes af det special-designede møblement og en veludsmykket bar og café. Med sine illustrationer af Tim Bjørn, sindrige belysning og den store udendørs terrasse og pétanque-bane er Generator København en oase midt i byen.

  Se mere
 • Good Morning City Copenhagen Star
  Fra1.058krPr. nat

  Good Morning City Copenhagen Starstars

  København by, København , Colbjornsensgade 13 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 40 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1325 meninger fra rejsendeBaseret på 1325 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i centrum af København. Der er kun få minutter til hovedbanegården og Tivoli. Lige i nærheden af hotellet finder man et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder samt et stoppested. Herudover er der ikke langt til talrige seværdigheder som f.eks. Den lille Havfrue, Christiansborg og Holmens Kirke. Amalienborg ligger ca. 3 km væk. Til Kastrup lufthavn er der ca. 8 km.Byhotellet hører til i middelklassen, er på 6 etager og har i alt 134 værelser. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks og elevator. Bygningen rummer desuden en hyggelig bar og en tiltalende morgenmadscafé.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon og satellit-/kabel-tv.Der tilbydes morgenmad. Om dagen kan man endvidere købe diverse små retter i baren.

  Se mere
 • Scandic Sluseholmen
  Fra1.669krPr. nat

  Scandic Sluseholmenstars

  København by, København , Molestien 11 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1008 meninger fra rejsendeBaseret på 1008 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger lidt uden for Københavns centrum. Der afgår offentlige transportmidler ca. 300 m fra hotellet, mens der er 4 km til de nærmeste indkøbsmuligheder.Dette city-hotel blev bygget i 2003 og råder over i alt 215 dobbeltværelser. Hotellet har desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevatorer samt en parkeringsplads. Herudover tilbyder hotellet en indbydende restaurant, hvor gæsterne kan få en bid mad. Forretningsfolk kan benytte konferenceindretningerne og hotellets internetadgang. Naturligvis tilbydes der også mulighed for at bestille vasketøjsservice og roomservice.Værelserne har eget badeværelse med hårtørrer såvel som en telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar og centralvarme. Der er rygning forbudt på alle værelser som standard.Gæsterne kan slappe af i saunaen eller i Jacuzzien.

  Se mere
 • Savoy
  Fra1.213krPr. nat

  Savoystars

  København by, København , Vesterbrogade 34 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1094 meninger fra rejsendeBaseret på 1094 meninger fra rejsende

  Savoy Hotel er et 3 stjernet hotel, der er centralt beliggende på Vesterbro i København. Hvis du vil bo på Savoy Hotel, er du tæt på mange attraktioner som fx Rådhuspladsen, Tivoli og Strøget. Københavns Lufthavn er ca 10 km fra hotellet og Københavns Hovedbanegård ligger i gåafstand. På Vesterbro finder du mange butikker og caféer, bl.a. på Halmtorvet og Gammel Kongevej, der ligger lige bag hotellet. Som gæst på hotellet finder du et varmt og hjemligt miljø i historiske omgivelser. Alle værelser har safe og elkedel og vender ud mod gården, så der er ingen støj fra gaden.

  Se mere
 • Copenhagen Island
  Fra1.904krPr. nat

  Copenhagen Islandstars

  København by, København , Kalvebod brygge 53 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2674 meninger fra rejsendeBaseret på 2674 meninger fra rejsende

  Copenhagen Island ligger på en kunstig ø i Københavns havn ved Københavns havnepromenade. Gåafstand til Tivoli og Strøget.Designerhotellet åbnede i år 2006 og råder over i alt 326 værelser. Fra hotellet er der en prægtig udsigt over havnen. Hotellet er enestående i form af den usædvanlige arkitektur samt mangfoldighed af luksuriøse indretninger. Det rummer en foyer med safeboks og elevator samt en restaurant. Der tilbydes endvidere roomservice. Endvidere er der luksuriøse konferenceindretninger, hvor lys, glas og vand skaber de enestående omgivelser i tæt forening med udsøgt design, moderne komfort samt service af høj kvalitet. Hotellet rummer 10 eksklusive og innovative konferencelokaler i forskellige størrelser. Alle konferencelokaler råder over klimaanlæg, dagslys og de nyeste teknologiske indretninger. Der findes et lokale med plads til 48 personer med en atmosfære emmende af klasselokale samt et andet lokale med plads til 90 personer opfyldt af en teatersalsagtig atmosfære. Endvidere er der konferencelokaler til mindre forsamlinger, 3 forskellige slags konferencepakker samt løsninger der er skåret til præcist efter arrangørernes behov. Endvidere er der mulighed for kun at benytte lokalet uden at bestille konferencepakken.Værelserne råder over eget badeværelse med bruser eller badekar samt hårtørrer. Til de øvrige faciliteter hører en seng, en minibar, en telefon, en radio, en stol og et bord samt et satellit-tv med filmkanal/betalings-tv. Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget.Hotellets gæster har mulighed for at benytte fitness-studiet.

  Se mere
 • Scandic Palace Copenhagen
  Fra2.259krPr. nat

  Scandic Palace Copenhagenstars

  København by, København , Raadhuspladsen 57 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2744 meninger fra rejsendeBaseret på 2744 meninger fra rejsende

  Det moderne hotel ligger lige i hjertet af København på den historiske Rådhusplads. Tivoli og Københavns populære butiksgade Strøget ligger lige i nærheden. Der er desuden kun 15 minutter til Københavns Lufthavn (ca. 25 km).Hotellet blev bygget i 1910, renoveret i 2009 og tilbyder et nyt, tidssvarende design. Det klimatiserede etablissement rummer i alt 161 værelser og en foyer med døgnåben reception, ligesom der er safeboks, vekselbørs, garderobe, elevator og aviskiosk. I caféen, baren og restauranten fås mad og drikke, mens konferenceindretninger og WLAN/internetadgang kan benyttes af forretningsrejsende. Herudover kan man bestille roomservice og vasketøjsservice og leje cykler.Alle værelser er udsmykket i et moderne skandinavisk design. De hyggelige og lyse værelser rummer herudover eget badeværelse med brusebad og badekar samt dobbelt- eller kingsize senge, telefon, satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Hertil kommer safeboks, minibar, mulighed for at lave te og kaffe, strygejern og strygebræt og altan eller terrasse som standardindretninger. Desuden er klimaanlæggene og radiatorerne regulerbare.Hotellet råder over et fitness-studie.Der tilbydes morgenbuffet hver morgen, mens frokosten og aftensmaden kan vælges a la carte eller som menu.

  Se mere
 • Richmond Hotel
  Fra1.178krPr. nat

  Richmond Hotelstars

  København by, København , Vester farimagsgade 33 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1082 meninger fra rejsendeBaseret på 1082 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i hjertet af København. I nærheden af hotellet finder man diverse turistattraktioner som f.eks. Statens Museum for Kunst eller Nationalmuseet, ligesom der heller ikke er langt til diverse virksomheder og byens pulserende natteliv. Der er endvidere kun ca. 2 minutters gang til hovedbanegården og Tivoli. Herudover ligger der et stoppested lige i nærheden af hotellet.iddelklassehotellet råder over 6 etager med i alt 127 værelser, heraf 5 suiter. Bygningen rummer desuden en døgnåben reception og en restaurant med ikke-ryger afdeling.De hyggelige værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  62  Hoteller - København
Side  1  af  7
 

Beskrivelse af destination

  København er den største by og hovedstaden i Danmark, den er meget velbevaret og ren, og har maleriske kanaler og broer og venlige folk over alt. De vigtigste attraktioner i København er: den gamle forlystelsespark Tivoli, som tilbyder teaterforestillinger, restauranter, og fyrværkeri om aftenen, du kan også opleve statuen af Den Lille Havfrue, Amalienborg, opført i rokokostil, Rosenborg, Danmarks Akvarium, Den Botaniske Have, ølbryggeriet Carlsberg, hvor du kan opleve produktionen og prøve den typiske øl, den attraktive indkøbsgade Strøget, med luksusbutikker og gode restauranter, Nationalmuseet, som er det vigtigste i hele Skandinavien, Rådhuset, fra hvis tårn der er en fantastisk panoramaudsigt, Zoologisk Have, butikkerne på Christiania, eller bare nyde en god kop kaffe og et stykke dansk wienerbrød, på en af de mange danske caféer. Nattelivet er meget aktivt, især i området ved Nyhavn; der er mange hoteller og for enhver økonomi og smag. Det er meget nortmalt at besøge byen på cykel og samtidig en god måde at opleve alle dens hjørner. Det er fantastisk at se de mange krydstogtskibe som anløber i Københavns havn. Besøg den, du vil ikke fortryde det!

Steder af interesse

De mest populære områder i  København

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser