Anbefalede hoteller tæt på Operaen på Holmen

Find på kortet
Hoteller - Operaen på Holmen

Operaen på HolmenFra  375kr

Anbefalede hoteller

 • Copenhagen Admiral Hotel
  Fra771krPr. nat

  Copenhagen Admiral HotelstarsGreenProgram Icon

  København by, København , Toldbodgade 24-28 - Kort
  0.4 km fra Operaen på Holmen
  4,2/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5302 meninger fra rejsendeBaseret på 5302 meninger fra rejsende

  Det komfortable cityhotel ligger ca. 15 km fra Kastrups lufthavn. Det er beliggende direkte ud til vandet samt i nærheden af Amalienborg. Der er desuden kun få minutters gang til Nyhavn samt til et stoppested.Det historiske hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i et fredet pakhus, der blev bygget i 1787. Hotellet åbnede i 1978 og blev grundigt renoveret i 2005. Det er på 7 etager og har i alt 366 værelser, heraf 56 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, en bar, en klub og en restaurant med ikke-ryger afdeling. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De tiltalende værelser er som resten af bygningen indrettet med loftsbjælker, hvilket er med til at skabe en rustik og maritim atmosfære. De har alle eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar/køleskab og en safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en sauna mdo betaling og et solarium.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Copenhagen Strand
  Fra1.057krPr. nat

  Copenhagen StrandstarsGreenProgram Icon

  København by, København , havnegade 37 - Kort
  0.8 km fra Operaen på Holmen
  4,0/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1773 meninger fra rejsendeBaseret på 1773 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet er beliggende ved havnen i København ikke langt fra det populære Nyhavn samt Strøget. Diverse indkøbsmuligheder, barer, pubber og diskoteker finder man ca. 100 m. fra hotellet. Der afgår ligeledes offentlige transportmidler ca. 100 m væk.Cityhotellet har fordelt på 6 etager i alt 174 værelser, heraf 48 enkelt- og 126 dobbeltværelser. Det har desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevatorer. Endvidere er der en internetterminal og en parkeringsplads. Hotellet råder desuden over en indbydende restaurant. Naturligvis er der vaskeservice.Værelserne har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, sofagruppe og centralvarme. Desuden er alle værelser belagt med væg-til-væg tæpper.

  Se mere
 • Best Western Plus Hotel City Copenhagen
  Fra805krPr. nat

  Best Western Plus Hotel City CopenhagenstarsGreenProgram Icon

  København by, København , Peder skrams gade 24 - Kort
  0.84 km fra Operaen på Holmen
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1391 meninger fra rejsendeBaseret på 1391 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Copenhagen. Lokaliteten har 81 indbydende gæsteværelser. Der er ikke 24 timers åben reception. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Wakeup Copenhagen Borgergade
  Fra653krPr. nat

  Wakeup Copenhagen BorgergadestarsGreenProgram Icon

  København by, København , Borgergade 9 - Kort
  1.02 km fra Operaen på Holmen
  4,2/5
  Kundevurderingaf 54 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3363 meninger fra rejsendeBaseret på 3363 meninger fra rejsende

  Uanset om du rejser alene, med ledsager eller familien er Wakeup Copenhagen i Borgergade et godt valg for dig, der vil bo billigt og centralt i København. Hotellet har 498 nye hotelværelser, alle udstyret med fladskærms-TV, arbejdsbord, aircondition samt gratis trådløst internet.Wakeup Copenhagen i Borgergade er placeret helt centralt i København, og er designet af den anerkendte danske arkitekt Kim Utzon. Hotellet er designet med samme minimalistiske design og høje kvalitet, som det kendes fra Wakeup Copenhagens lavprishotel ved Kalvebod Brygge.

  Se mere
 • Generator Copenhagen
  Fra538krPr. nat

  Generator Copenhagenstars

  København by, København , Adelgade 5-7 - Kort
  1.11 km fra Operaen på Holmen
  3,7/5
  Kundevurderingaf 35 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3137 meninger fra rejsendeBaseret på 3137 meninger fra rejsende

  Generator København ligger helt centralt lige ved siden af Kongens Nytorv. Med sin placering i en bygning designet af Philippe Starck er stedet samlingspunkt for både rejsende og lokale, som tiltrækkes af det special-designede møblement og en veludsmykket bar og café. Med sine illustrationer af Tim Bjørn, sindrige belysning og den store udendørs terrasse og pétanque-bane er Generator København en oase midt i byen.

  Se mere
 • Hotel Amager
  Fra401krPr. nat

  Hotel Amagerstars

  København by, København , Amagerbrogade 29 - Kort
  1.79 km fra Operaen på Holmen
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 211 meninger fra rejsendeBaseret på 211 meninger fra rejsende

  Dette enkle hotel ligger i Copenhagen. Der er i alt 25 værelser på Hotel Amager. Hotel Amager tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. De der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Babysenge til børn fås efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området.

  Se mere
 • Cphliving
  Fra968krPr. nat

  Cphlivingstars

  København by, København , Langebrogade 1a 1a - Kort
  1.82 km fra Operaen på Holmen
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 294 meninger fra rejsendeBaseret på 294 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Copenhagen. Med en beliggenhed lige i bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 0 kilometer. Ejendommen er tæt på havnen. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro på dette sted. Hotellet blev opført i 2009. _x000D__x000D_ Alle der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i soveværelser. Denne ejendom har ikke 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge på dette hotel. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. _x000D__x000D_.

  Se mere
 • Radisson Blu Scandinavia Copenhagen
  Fra1.039krPr. nat

  Radisson Blu Scandinavia CopenhagenstarsGreenProgram Icon

  København by, København , Amager boulevard 70 - Kort
  1.85 km fra Operaen på Holmen
  3,9/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2781 meninger fra rejsendeBaseret på 2781 meninger fra rejsende

  Det centralt beliggende hotel hører til i den øvre middelklasse og er beliggende ca. 20 minutters gang fra diverse seværdigheder. Fra hotellet er der en vidunderlig udsigt ud over søerne. Københavns lufthavn ligger ca. 15 minutters kørsel fra hotellet.Hotellet blev renoveret i år 2000 og består af en 26-etagers hovedbygning med i alt 542 værelser, heraf 20 enkelt- og 240 dobbeltværelser samt 48 suiter. Desuden er der en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator, garderobe og café. Herudover er der en kiosk, et par forretninger, en bar, et kasino og fire internationale restauranter. Hotellet har ligeledes et konferencerum. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads (ca. DKK 75 pr. dag).De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, dobbeltseng, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling). Gæsterne kan vælge mellem seks forskellige værelsestyper (skandinavisk, italiensk, kinesisk, hi-tech, orientalsk, maritim og standard). Der er desuden mulighed for at booke handicapvenlige værelser.Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs pool samt en sauna. Desuden kan gæsterne spille squash eller dyrke motion i hotellets fitness-studie (delvist mod betaling).Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Adina Apartment
  Fra761krPr. nat

  Adina ApartmentstarsGreenProgram Icon

  København by, København , Amerika plads 7 copenhagen 2100 denmark 7 - Kort
  1.87 km fra Operaen på Holmen
  4,4/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1426 meninger fra rejsendeBaseret på 1426 meninger fra rejsende

  Hotellet er særdeles velegnet til såvel forretningsrejsende som familier og grupper. Det ligger på Langelinie i København. Talrige indkøbsmuligheder samt restauranter, teatre og underholdningsmuligheder lader sig nemt og bekvemt besøge fra hotellet. Centrum ligger omkring 3 km væk, mens lufthavnen i Kastrup ligger ca. 10 km fra hotellet.Hotellet åbnede i år 2005 og hører til i den øvre middelklasse. Det er på 8 etager og råder over i alt 128 lejligheder. I hotellets foyer finder man en døgnåben reception med safeboks, garderobe og elevator. Herudover rummer bygningen en café, en bar, en frisørsalon, et lille supermarked, en klimatiseret restaurant med børnestole, en spisesal og et konferencelokale, ligesom der er mulighed for at gå på internettet (trådløs forbindelse) eller leje cykler og benytte cykelkælderen. Gæsterne har tilmed mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice. Der er tilmed en overvåget parkeringsplads og en garage.De i europæisk stil indrettede lejligheder indeholder et separat opholds/spise- og arbejdsareal samt et veludstyret køkken med køleskab, ovn, mikrobølgeovn, elkoger og vaskemaskine. Desuden er lejlighederne udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt dobbelt- eller kingsize seng, safeboks (mod betaling), gulvtæppe, altan, telefon, voicemail, radio, stereoanlæg, satellit-/kabel-tv, strygejern og strygebræt. Gæsterne kan endvidere selv indstille temperaturen på klimaanlægget og radiatorerne. Der er desuden mulighed for at bestille to lejligheder med intern gennemgang.Hotellet råder endvidere over en indendørs swimmingpool, et wellnessområde med en sauna, en whirlpool samt massagetilbud og et fitnessstudie.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu. Gæsterne tilbydes endvidere diverse special- og diætretter.

  Se mere
 • Danmark
  Fra676krPr. nat

  Danmarkstars

  København by, København , Vester voldgade 89 - Kort
  1.9 km fra Operaen på Holmen
  4,0/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 342 meninger fra rejsendeBaseret på 342 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Copenhagen. De 88 indbydende værelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Hotellet blev opført i 1930. Danmark tilbyder lednings- og trådløse internetforbindelser. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Ikke kun små kæledyr er tilladt på området, men også de store. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for de der bor på ejendommen. Besøgende vil værdsætte spisemulighederne på dette hotel.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  36  Hoteller - Operaen på Holmen
Side  1  af  4
 

Hoteller i nærheden af  Operaen på Holmen

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Best Western Hotel Hebron
  Best Western Hotel Hebron
  4,8/5
  Kundevurderingaf  2 Muligheder

  De var helt vildt søde i receptionen, god morgenmad med stort udvalg, lækkert værelse med super badeværelse - begge dele i god størrelse.

  Anne86
  Hotelopia-kunde, 05/02/2020

  Fra648krSe mere

 • Imperial Copenhagen
  Imperial Copenhagen
  4,2/5
  Kundevurderingaf  16 Muligheder

  Alt personalet på hele hotellet, ved check-in, vagten om natten da vi kom hjem og ved morgenmad gjorde bare en kæmpe forskel - de var fantastiske og smilende og vores værelse blev opgraderet og vi fik ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 04/01/2020

  Fra1.070krSe mere

 • Tivoli Hotel
  Tivoli Hotel
  4,1/5
  Kundevurderingaf  48 Muligheder

  Super morgenmad. Lækker poolområde. Fint værelse.

  Natasja Thøgersen
  Hotelopia-kunde, 15/04/2017

  Fra1.182krSe mere