Hoteller i Middelfart

Find på kortet
Hoteller - Middelfart

MiddelfartFra  573kr

Anbefalede hoteller - Middelfart

 • Scandic Kolding
  Fra1.036krPr. nat

  Scandic Koldingstars

  Kolding, Middelfart , Kokholm 2 - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 560 meninger fra rejsendeBaseret på 560 meninger fra rejsende

  In close proximity to the E45 motorway and 6 km from the city center the guests will find the hotel. Only 35 km separate the hotel from the theme park Legoland and Billund Airport.

  Se mere
 • First Hotel Kolding
  Fra949krPr. nat

  First Hotel KoldingstarsGreenProgram Icon

  Kolding, Middelfart , Banegaardspladsen 7 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder

  Hotellet ligger lige over for Kolding hovedbanegård, 3 minutters gang fra Koldinghus. Herudover finder man Sankt Nicolai Kirke omkring 500 m fra hotellet og Trapholt Museum 3,3 km væk. Der ligger desuden talrige restauranter, barer, klubber, forbindelser med offentlige transportmidler og forretninger inden for gåafstand, mens der til stranden er omkring 6 km.Dette nye hotel tilbyder stilfulde og moderne værelser fordelt på 3 etager, og hver af disse etager har sit eget farvetema, som fremhæver hele hotellets designkoncept. Værelserne er mellemstore og tilbyder enkel indretning. På hotellet finder man endvidere en stor og åben, moderne spisesal med et lige så moderne sort og hvidt-tema. I foyeren vil man deslige finde en minimalistisk, rummelig og repræsentativ indretning, ligesom der er en døgnåben reception, mulighed for at foretage check-out, vekselbørs, elevator og en aviskiosk. Dette designer-hotel råder over i alt 132 værelser, og der sørges for mad og drikke i caféen, baren og restauranten. Der tilbydes også konferenceindretninger, trådløs og kabelført internetadgang, mulighed for at bestille vasketøjsservice og en parkeringsgarage. Mod betaling kan gæsterne tillige bestille roomservice og parkere bilen på parkeringspladsen.De moderne og stilfulde værelser rummer eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Af standardmæssige behageligheder på værelserne er der ydermere fjernsyn, strygebræt, gratis trådløs internetadgang, klimaanlæg, centralvarme og mulighed for at lave te og kaffe.Gæsterne har mulighed for at slappe af på solterrassen. Golfentusiaster kan besøge Kolding Golf Club omkring 3 km væk.Hver morgen kan gæsterne sammensætte deres morgenmad fra en kontinental buffet. Desuden kan frokosten og aftensmaden vælges a la carte, som menu og som buffet.

  Se mere
 • Zleep Hotel Kolding
  Fra572krPr. nat

  Zleep Hotel Koldingstars

  Kolding, Middelfart , Gronningen 2 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 108 meninger fra rejsendeBaseret på 108 meninger fra rejsende

  Zleep hotellet har en unik placering i gåafstand fra Kolding midtby, og er derfor tæt på de mange muligheder for shopping, seværdigheder og kulturelle tilbud, som Kolding byder på. Der er kun 550 meter til Kolding station, hvorfra der er forbindelse til hele landet. Hotellet ligger ved Legeparken, som er en hyggelig park og et populært udflugtssted for de yngste borgere i Kolding.Zleep Hotel Kolding blev opført i 1970'erne, oprindeligt som et motel. Værelserne er rummelige og lyse, og er blevet renoveret senest i 2009. Hotellet er i ét plan. Alle 71 værelser er udstyret med egen terrasse. Sengene er af høj kvalitet og, som på alle Zleep hoteller, findes der eget bad/toilet på værelserne. Gratis WiFi og TV med internationale kanaler er naturligvis standard.

  Se mere
 • Milling Hotel Saxildhus
  Fra850krPr. nat

  Milling Hotel Saxildhusstars

  Kolding, Middelfart , Banegårdspladsen 1 - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 216 meninger fra rejsendeBaseret på 216 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Kolding. Beliggende indenfor 4. 5 kilometer fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 7 kilometer fra ejendommen. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Milling Hotel Saxildhus har i alt 87 soveværelser. Milling Hotel Saxildhus blev fuldstændig moderniseret i 2013. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle de der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Dette sted har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Dette sted har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt i denne boligMilling Hotel Saxildhus har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse.

  Se mere
 • Milling Hotel Park
  Fra850krPr. nat

  Milling Hotel Parkstars

  Middelfart, Middelfart , Viaduktvej 28 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 177 meninger fra rejsendeBaseret på 177 meninger fra rejsende

  Hotellet er centralt beliggende på den historiske havnekaj i byen Middelfart. Populære lokalattraktioner såsom Grimmerhus Keramikmuseum, St. Nicolai Kirke og Hindsgavl Slot ligger tæt på hotellet. Endvidere ligger byens centrum og de offentlige transportforbindelser inden for gåafstand. Til stranden er der desuden ca. 1 km fra hotellet.Dette city-hotel er et ikke-ryger-hotel med 108 værelser og rummer klimaanlæg, en foyer, en safeboks, en garderobe, elevator og en legeplads. Forretningsrejsende vil sætte pris på adgangen til faciliteter såsom kopimaskine og fax. Der ligger ligeledes 15 fest- og mødelokaler med konferencefaciliteter på hotelgrunden, hvilke oftest bliver brugt af erhvervslivet eller i forbindelse med sociale arrangementer. Som ekstra komfort er dette et dyrevenligt hotel (mod betaling). Ydermere er der parkeringsplads til rådighed med plads til de fleste biler, lastbiler og busser. Endelig er der mulighed for at bestille roomservice.Værelserne har altaner og er hver især udstyret med et skrivebord, telefon og fladskærmsfjernsyn med kabel-tv og gratis film. Værelser med sovesofaer er tilgængelige ved forespørgsel. Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad og hårtørrer.Gæsterne vil nyde at vågne op til en gratis, komplet morgenbuffet, ligesom der tilbydes te om eftermiddagen. Hertil kommer frokost og aftensmad a la carte. Hotellets restaurant and cocktaillounge er det perfekte sted at slappe af med et lækkert måltid efter en lang dag.

  Se mere
 
[x]
 

De mest populære områder i  Middelfart

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser