Hoteller i Middelfart

Find på kortet
Hoteller - Middelfart

MiddelfartFra  683kr

Anbefalede hoteller - Middelfart

 • Scandic Kolding
  Fra1.003krPr. nat

  Scandic Koldingstars

  Kolding, Middelfart , Kokholm 2 - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 560 meninger fra rejsendeBaseret på 560 meninger fra rejsende

  In close proximity to the E45 motorway and 6 km from the city center the guests will find the hotel. Only 35 km separate the hotel from the theme park Legoland and Billund Airport.

  Se mere
 • Milling Hotel Saxildhus
  Fra882krPr. nat

  Milling Hotel Saxildhusstars

  Kolding, Middelfart , Banegårdspladsen 1 - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 216 meninger fra rejsendeBaseret på 216 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i Kolding. Hotellet, der putter sig indenfor 4. 5 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 7 kilometer fra stedet. Stedet er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Ferieboligen kan tilbyde i alt 87 soveværelser. Denne feriebolig blev fuldstændig renoveret i 2013. Besøgende kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i værelser. Milling Hotel Saxildhus har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Der er ikke børnesenge i Milling Hotel Saxildhus. Kæledyr må ikke medbringes til Milling Hotel Saxildhus. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er denne bolig et perfekt sted for gæster, der rejser i forretningsøjemed.

  Se mere
 • Zleep Hotel Kolding
  Fra683krPr. nat

  Zleep Hotel Koldingstars

  Kolding, Middelfart , Gronningen 2 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 108 meninger fra rejsendeBaseret på 108 meninger fra rejsende

  Zleep hotellet har en unik placering i gåafstand fra Kolding midtby, og er derfor tæt på de mange muligheder for shopping, seværdigheder og kulturelle tilbud, som Kolding byder på. Der er kun 550 meter til Kolding station, hvorfra der er forbindelse til hele landet. Hotellet ligger ved Legeparken, som er en hyggelig park og et populært udflugtssted for de yngste borgere i Kolding.Zleep Hotel Kolding blev opført i 1970'erne, oprindeligt som et motel. Værelserne er rummelige og lyse, og er blevet renoveret senest i 2009. Hotellet er i ét plan. Alle 71 værelser er udstyret med egen terrasse. Sengene er af høj kvalitet og, som på alle Zleep hoteller, findes der eget bad/toilet på værelserne. Gratis WiFi og TV med internationale kanaler er naturligvis standard.

  Se mere
 
[x]
 

De mest populære områder i  Middelfart

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser