Hoteller i Odense

Find på kortet
Hoteller - Odense

OdenseFra  672kr

Anbefalede hoteller - Odense

 • Cabinn Odense
  Fra672krPr. nat

  Cabinn Odensestars

  Odense, Odense , Ostre stationsvej 7-9 - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 225 meninger fra rejsendeBaseret på 225 meninger fra rejsende

  Dette enkle hotel ligger i Odense. Ejendommen, der putter sig indenfor 300 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. De 201 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Cabinn Odense har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Visse typer værelser kan tilbyde børnesenge til de små. Dette sted accepterer ikke kæledyr. Der er parkeringsplads ved Cabinn Odense.

  Se mere
 • Kryb I Ly, Sure Hotel Collection by Best Western
  Fra933krPr. nat

  Kryb I Ly, Sure Hotel Collection by Best Westernstars

  Odense, Odense , Kolding landevej 160, taulov 160 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 365 meninger fra rejsendeBaseret på 365 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Odense. Det samlede antal soveværelser er 77. De der bor i denne feriebolig, kan surfe på internettet takket være den Wi-Fi adgang, der er klar til brug på offentlige områder. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Kæledyr er ikke tilladt på området. Besøgende der kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde.

  Se mere
 • Best Western Hotel Knudsens Gaard
  Fra988krPr. nat

  Best Western Hotel Knudsens GaardstarsGreenProgram Icon

  Odense, Odense , Hunderupgade 2 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 295 meninger fra rejsendeBaseret på 295 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Odense. BEST WESTERN Hotel Knudsens Gaard har i alt 77 soveværelser. BEST WESTERN Hotel Knudsens Gaard har ikke 24 timers åben reception. Denne bolig accepterer ikke kæledyr. Rejsende kan benytte parkeringspladsen.

  Se mere
 • Best Western Plus Hotel Fredericia
  Fra988krPr. nat

  Best Western Plus Hotel FredericiastarsGreenProgram Icon

  Odense, Odense , Vestre ringvej 96 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 244 meninger fra rejsendeBaseret på 244 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Odense. Der er i alt 77 værelser på Best Western Plus Hotel Fredericia. Stedets fællesarealer har Wi-Fi internetforbindelse. Denne ejendom har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de rejsendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Kæledyr er ikke tilladt på området.

  Se mere
 
[x]
 

Beskrivelse af destination

  Odense er i by som ligger i Danmark. Det er en smuk og rolig by omgivet af grønne områder. Yderligere er det et fremragende turistrejsemål hvor du kan nyde en dejlig ferie. Odense har mange seværdigheder, kunstmuseer og kulturområder til minde om forfattere, blandt andre kunstnere. Et af de mest besøgte steder er slottet Egeskov, som er et af de bedst bevarede slotte i hele Europa. Byen har gågader, og pladser med trælunde for at du kan nyde dit besøg omgivet af naturen. Samtidig har Odense mange butikker som ligger i centrum af byen, hvor du kan tage på shopping og købe en souvenir fra dit ophold i byen. Aftenerne er meget aktive, da der findes mange pubs, restauranter og diskoteker, yderligere afholdes der festivaller året rundt, men disse er normalt mere rolige end i andre byer, man kan nyde den gode musik og mødes med venner og familie. Oplev Odense!

De mest populære områder i  Odense

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser