Hoteller i Vejle

Find på kortet
Hoteller - Vejle

VejleFra  672kr

Anbefalede hoteller - Vejle

 • Zleep Hotel Billund
  Fra688krPr. nat

  Zleep Hotel Billundstars

  Billund, Vejle , Passager terminalen 4 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 656 meninger fra rejsendeBaseret på 656 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger ved siden af terminalen i Billund lufthavn. Ligeledes ligger det berømte Legoland i Billund blot 5 minutter fra hotellet. Til centrum af Billund er der ca. 3 km, hvor gæsterne finder restauranter, barer, pubber og et rejseinformationscenter.Dette lufthavnshotel rummer i alt 104 værelser fordelt på 3 etager. Til faciliteterne hører klimaanlæg, foyer med døgnåben reception, elevator, morgenmads restaurant, mulighed for internet (mod betaling) og sofagruppe med kabel-tv. Endvidere kan man leje cykler og parkere bilen i lufthavnen (begge dele mod betaling).Værelserne er dekoreret i lys og venligt skandinavisk design med eget badeværelse, kabel-tv og trådløs internetadgang. Herudover er der en radio og centralvarme.Gæsterne tilbydes morgenmadsbuffet med alkoholfri drikkevarer, øl, snacks og sandwicher.I bil: Kommende fra nord på E45 i nærheden af Horsens skal man tage afkørsel 57 og følge rute 30 mod Billund lufthavn. Kommende fra syd skal man tage afkørsel 61 på E45 og følge rute 28 til Billund lufthavn. Med bus fra Vejle: Tag bus nr. 244/ 907 fra Vejle busstation (mod Grindsted) til højre mod Billund lufthavn. Køreturen tager omkring 45 minutter.

  Se mere
 • Cabinn Vejle
  Fra671krPr. nat

  Cabinn Vejlestars

  Vejle, Vejle , Daemningen 6 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 59 meninger fra rejsendeBaseret på 59 meninger fra rejsende

  Det attraktive ny renoverede hotel ligger kun få minutters gang fra den livlige bymidte. I de umiddelbare omgivelser finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. 200 m fra hotellet ligger der desuden togstationen.Hotellet er på 11 etager og har i alt 156 værelser. Bygningen rummer desuden en storslået foyer med elevatorer, safebokse (mod betaling), en vekselbørs og en døgnåben reception. Receptionen tilbyder salg af drikkevarer, forslag til restauranter samt byen øvrige attraktioner. Sidst, men ikke mindst, er der gode parkeringsmuligheder.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse nogle med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Herudover er de udstyret med væg-til-væg tæpper og centralvarme.

  Se mere
 
[x]
 

Beskrivelse af destination

  Vejle er en malerisk by i Danmark, som ligger i den sydøstlige del af Jylland, nær ved fjorden af samme navn. Dens skovfyldte bakker pryder landskabet med en fantastisk skønhed, og det er en moderne by, fyldt med historie, kultur og charme. På dens gågader finder du mange forretninger, restauranter, caféer, og nogle gamle maleriske huse. Du kan besøge det historiske museum, kunstmuseet eller det naturlige museum i Vejle. Den ældste bygning i byen er middelalderkirken St. Nikolais Kirke –fra det XIII århundrede-, og byens symbol som er vindmøllen ved Mølleå, med sin kanal og dæmning, som var en forsvarsfæstning fra middelalderen, beliggende på toppen af Mølholm. Vejle ådal tilbyder mange udendørs aktiviteter og i havnen kan du tage på dejlige sejlture i både, eller bare nyde det smukke. Du kan besøge den zoologiske have i Givskud, tage på en tur til Legoland, eller tage en tur med damptoget, som afgår i Vejle og kører forbi Jelling, hvor du kan opleve vikingernes historie. Hoteltilbuddet er meget varieret, og hvad enten du vælger vil du få et dejligt ophold i Vejle.

De mest populære områder i  Vejle

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser