Hoteller i Cannes

Find på kortet
Hoteller - Cannes

CannesFra  251kr

Anbefalede hoteller - Cannes

 • Le Canberra
  Fra834krPr. nat

  Le Canberrastars

  Cannes by, Cannes , Rue d'antibes 120 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 760 meninger fra rejsendeBaseret på 760 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger lige i centrum af en af de bedste indkøbszoner i den verdensberømte by af stjerner, Cannes. I de umiddelbare omgivelser finder man sandstranden, festivalhallen, Museet Malmaison, talrige underholdningsmuligheder samt en forbindelse med offentlige transportmidler. Endvidere finder man banegården og den gamle bydel omkring 600 m fra hotellet. Endelig ligger lufthavnen ca. 35 km væk.Hotellet imponerer selv midt imellem stjernerne i Cannes. Indretningen består af raffineret dekoration, der leder tankerne hen på de glamourøse 50'ere. Det prestigemæssige boutique-hotel tilbyder 35 værelser og forener klare linjer og former med kontrastfulde farvetoner. Bistro-baren tilbyder en udstrakt terrasse, som er omgivet af bambus og blomster (Bougainvilleas) med udsigt over swimmingpoolen.Værelserne er lyse og smagfuldt indrettet. Værelserne rummer endvidere eget badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio og gratis internetadgang med WiFi. Hertil kommer minibar, strygejern, strygebræt, kingsize seng, klimaanlæg, radiator og safeboks (mod betaling).Der ligger endvidere en golfbane ca. 25 km væk.Fra A8 skal man tage afkørslen Cannes Croisette. Følg skiltene mod Promenade La Croisette. Ud for Brasserie Festival skal man dreje til venstre og forsætte hen til rundkørslen. Hotellet ligger lige bagved denne.

  Se mere
 • Hôtel Colette Cannes Centre
  Fra538krPr. nat

  Hôtel Colette Cannes Centrestars

  Cannes by, Cannes , 5, place de la gare - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 508 meninger fra rejsendeBaseret på 508 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet ligger i hjertet af den berømte festivalby. Det ligger kun 300 m fra de berømte Croisette-strande samt fra byens hovedstrøg og fra kongrescentret. Der ligger desuden et bustoppested lige i nærheden.Det elegante byhotel blev bygget i år 1860 og råder over i alt 50 værelser fordelt på 4 etager, heraf 40 dobbelt- og 10 enkeltværelser. I foyeren finder man en døgnåben reception med safebokse samt en elevator. Hertil kommer et konferencerum, en restaurant og en internetterminal, ligesom der er mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads.De komfortabelt og smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, satellit-tv, internetadgang, klimaanlæg og lejesafe.Gæsterne tilbydes dagligt morgenmad.

  Se mere
 • Kyriad Cannes Mandelieu
  Fra250krPr. nat

  Kyriad Cannes Mandelieustars

  Cannes by, Cannes , Avenue francis tonner 204-212 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 295 meninger fra rejsendeBaseret på 295 meninger fra rejsende

  Der hyggelige hotel ligger ca. 800 m fra havet og ca. 4.2 km fra Cannes' livlige centrum med de mange indkøbs- og underholdningsmuligheder. Hertil kommer man hurtigt med offentlige transportmidler. Der ligger et stoppested lige foran hotellet (50 m). Lige i nærheden finder man desuden lufthavnen Cannes Mandelieu.Hotellet ligger på en livlig gade og råder på sine 4 etager over i alt 96 værelser. I hotellets veludstyrede foyer er der en døgnåben reception samt flere elevatorer. Hertil kommer en klimatiseret à la carte restaurant. Sidst, men ikke mindst, er der gode parkeringsmuligheder.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, væg-til-væg tæpper og centralvarme.På de udendørs arealer finder man en swimmingpools med solterrasse samt liggestole og parasoller.Restauranten kan tilbyde en morgenmadsbuffet samt et kvalitetskøkken med retter fra hele regionen.Fra motorvej A8 skal man tage afkørslen 41 Cannes Quest. I det første kryds efter Cannes Mandelieu Aerodrome, følg herefter skiltene mod La Bocca.

  Se mere
 • PLM
  Fra339krPr. nat

  PLMstars

  Cannes by, Cannes , Rue hoche 3 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 133 meninger fra rejsendeBaseret på 133 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger omkring 3 minutter fra Croisette og Palais des Festivals og ca. 2 minutter fra banegården. Herudover ligger der forbindelser med offentlige transportmidler inden for et stenkast, og der er ca. 500 m til stranden.Hotellet tilbyder indkvartering med gratis, trådløs internetadgang. Herudover serverer hotellet en kontinental morgenmad hver dag, som kan indtages på værelserne på anmodning eller i morgenmadsrestauranten. Der er i alt 22 værelser og en foyer på dette klimatiserede etablissement.Alle værelser er udstyret med dobbeltsenge, telefon, satellit-/kabel-tv og regulerbare klimaanlæg og radiatorer. Hertil kommer eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer.Liggestole og parasoller står klar til brug på sandstranden.Der tilbydes en kontinental morgenmad hver morgen på hotellet.

  Se mere
 • Le Grand Pavois
  Fra716krPr. nat

  Le Grand Pavoisstars

  Juan-les pins, Cannes , Avenue saramartel 5 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 377 meninger fra rejsendeBaseret på 377 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger kun 200 m fra stranden og er en ideel base, hvorfra man kan udforske Côte d'Azur. Endvidere ligger den nærmeste banegård omkring 800 m væk, og der er ca. 20 km fra hotellet til Nice lufthavn.Dette storslåede strand-hotel er opført i den reneste art deco-stil med 60 værelser, en charmerende restaurant med epokens storladne dimensioner og en jazzet atmosfære.Hotellet har rummelige og veludstyrede værelser med sydlandske farver og klimaanlæg med udsigt til stranden og fyrreskoven. Hvert værelse rummer desuden eget badeværelse med badekar og hårtørrer. Værelserne er ydermere udstyret med dobbeltsenge og behageligheder såsom satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, safeboks og minibar. Strygejern, strygebræt og centralvarme er også en del af standardindretningen i alle boligenheder.Hotellet tilbyder en kontinental morgenbuffet. Frokosten og aftensmaden kan enten nydes a la carte eller som menuer.

  Se mere
 • Splendid
  Fra399krPr. nat

  Splendidstars

  Cannes by, Cannes , Rue felix faure 4 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 477 meninger fra rejsendeBaseret på 477 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i centrum af Cannes og tilbyder panoramaudsigt over den gamle havn og Cannes Bugt. Der er kun få skridt til Croisette og Palais des Festivals. Endvidere vil man finde strandene i Cannes og de luksuriøse forretninger på Rue d'Antibes blot 200 m væk. Der ligger også restauranter lige i nærheden. Herudover ligger Nice ca. 35 minutters kørsel fra hotellet, mens der til den internationale lufthavn Nice-Côte d'Azur er omkring 30 km. Ydermere ligger Marseille Provence lufthavn omkring 120 km fra hotellet.Dette charmerende, historiske hotel rummer en døgnåben reception og tilbyder mulighed for at bestille roomservice. Det familievenlige city-hotel blev oprindeligt opført i 1871, renoveret i 2011 og rummer 62 værelser med udsigt til enten byen eller havet.Hvert værelse tilbyder eget badeværelse med badekar og hårtørrer samt telefon, satellit-tv, internetadgang, safeboks, minikøleskab og mulighed for at lave te og kaffe. Nogle af værelserne har også terrasser eller altaner.

  Se mere
 • Hôtel Le Florian
  Fra690krPr. nat

  Hôtel Le Florianstars

  Cannes by, Cannes , 8 rue du commandant andre 8 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 236 meninger fra rejsendeBaseret på 236 meninger fra rejsende

  Dette hyggelige hotel kan findes i Cannes. Der er i alt 20 gæsteværelser på stedet. Hôtel Le Florian omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og gæsteværelser. De rejsende kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Hôtel Le Florian tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Denne bolig accepterer ikke kæledyr.

  Se mere
 • Hôtel Simone Cannes Centre
  Fra590krPr. nat

  Hôtel Simone Cannes Centrestars

  Cannes by, Cannes , 16 rue helene vagliano - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Dette komfortable hotel ligger i Cannes. Besøgende kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 3. 0 kilometer. Stedet er indenfor 700 meters gåafstand fra havnen. Stedet omfatter 28 hyggelige soveværelser. Denne feriebolig undergik en renovering i 2016. De der bor i denne feriebolig, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Denne bolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Dette sted er ideelt for familier der rejser med børn og tilbyder værelser med vugger til de små. Hotellet accepterer kun små kæledyr. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for gæster. Hôtel Simone Cannes Centre vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Montaigne & Spa
  Fra550krPr. nat

  Montaigne & Spastars

  Cannes by, Cannes , Rue montaigne 4 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 731 meninger fra rejsendeBaseret på 731 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Cannes. Ejendommen er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 7. 0 kilometer fra ferieboligen. Ferieboligen ligger indenfor 450 meter fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 19. 7 kilometer. Montaigne & Spa har i alt 96 gæsteværelser. Denne feriebolig blev renoveret i 2011. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Montaigne & Spa. Denne bolig har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Desværre er der ingen soveværelser, hvor rejsende kan bede om en vugge til de små. For at imødekomme de særlige behov fra gæster, har denne handicapvenlige feriebolig en række værelser med kørestolsadgang. Hvorfor ikke tage din firbenede ven med til dette sted?Denne feriebolig tilbyder parkerings- og garagefaciliteter. Gæster der bor på dette hotel, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Dette sted har en række middagsoplevelser. Takket være sundheds- og wellness-services, er dette hotel ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. Montaigne & Spa har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Hôtel Barrière Le Majestic Cannes
  Fra1.509krPr. nat

  Hôtel Barrière Le Majestic Cannesstars

  Cannes by, Cannes , Boulevard de la croisette 10 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2796 meninger fra rejsendeBaseret på 2796 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger midt på den berømte promenade La Croisette blot få meter fra kongrescentret (Palais des Festivals). Lufthavnen i Nice ligger desuden ca. 30 km væk.Hotellet ligger over for Palais des Festivals, hvor man kan høre lyden af skridtene fra de berømte stjerner. Fra de 349 værelser er der udsigt over La Croisette. De er ikke blot prægtigt indrettede, men tilbyder også en uovertruffen service. Hertil kommer en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, bar, kasino, restauranter, konferenceindretninger, miniklub (mod betaling) samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (mod betaling).Værelserne har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit- kabel-tv, minibar, dobbelt- eller kingsize seng, individuelt regulerbare radiatorer og klimaanlæg.Gæsterne har også mulighed for at leje liggestole og parasoller på hotellet. I nærheden ligger kasinoerne Barrière Cannes Croisette og Barrière Les Princes. Der er heller ikke langt til golfbanerne Cannes-Mandelieu og Mougins. Områdets seværdigheder og attraktioner er Cannes Marinemuseum, St. Paul de Vence og Biot. Shows og koncerter kan opleves i Palais des Festivals.Hotel Majestic Barriere råder over to restauranter: Fouquet's kombinerer det luksuriøse Pariser brasseries traditionelle grundlag med et innovativt køkken, og spisekortet i Fouquet's Cannes udmærker sig med et flertal af regionale retter fra Provence. I strandrestauranten B-SUD kan de forskellige retter med alt godt fra havet prøves. Et traditionelt fransk køkken i kombination med en ny livsstil under solen for dem, som nærer lidenskab for regionale produkter.Ankomst med fly: I bil tager køreturen fra Nices lufthavn til hotellet ca. 30 minutter. Fra Cannes' banegård og lufthavnen kører der busser. Med toget: Det tager ca. 5 timer med TGV Paris-Cannes. Hotellet ligger blot ca. 5 minutters gang fra banegården. Ankomst i bil: Tag motorvej A8.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  77  Hoteller - Cannes
Side  1  af  8
 

Beskrivelse af destination

  Cannes er en by som ligger i Frankrig. Byen er verdenskendt for sin filmfestival, som afholdes hvert år. Et af de første steder som du bør opleve er La Crosiette, dette sted er kendt for sine smukke strande hvor du kan finde et stort udbud af service som restauranter, cafeterier, blandt andre steder. I Cannes finder du et stort udvalg af museer, som kunstmuseer, historiske museer, etc. En af de smukkeste ture rundt i byen er, en sejltur på Compagnie Maritime Cannoise, på denne måde kan du opleve Lerins-øerne. Samtidig har du muligheden for at tage en tur i en undervandsbåd, for at opleve den undersøiske verden. Byens natteliv er yderst aktivt, da der findes mange forskellige tilbud, som kasinoer, som er et af de foretrukne steder at besøge blandt voksne, men der findes også mange pubs, caféer, og diskoteker. Besøg denne fantastiske by, oplev Cannes!

De mest populære områder i  Cannes

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser