Hoteller i Antibes

Find på kortet
 • Best Western Plus Antibes Riviera
  Fra664krPr. nat

  Best Western Plus Antibes Rivierastars

  Antibes, Cannes , 41 avenue de nice 41 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 58 meninger fra rejsendeBaseret på 58 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Antibes. Alle gæster der bor på denne ejendom, holder sig opdateret takket være lednings- og trådløs internetforbindelse, der er til rådighed på fællesarealerne. De der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Fællesarealerne på dette hotel har kørestolsadgang. Kæledyr må ikke medbringes til Best Western Plus Antibes Riviera. Der er parkeringsplads ved Best Western Plus Antibes Riviera. Ferieboligen har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Best Western Plus Antibes Riviera.

  Se mere
 • Appart'hôtel Odalys Olympe
  Fra407krPr. nat

  Appart'hôtel Odalys Olympestars

  Antibes, Cannes , Premiere avenue 670 - Kort
   

  Dette charmerende, familievenlige lejligheds-hotel udgør det perfekte valg af logi for gæster, som ønsker at opdage Antibes-Juan-les-Pins, et af de smukkeste steder på den franske Riviera. Etablissementet er et ideelt udgangspunkt for et besøg i Antibes og byens historiske centrum samt for ture til de berømte byer i nærheden, herunder Nice og dets fantastiske Baie des Anges, til Cannes og dets berømte Croisette og parken Mercantour eller til de typiske landsbyer Mougins og Gourdon. Herudover er der i etablissementets umiddelbare nærhed restauranter, barer, pubber og forbindelser med offentlige transportmidler, ligesom der kun 500 m væk findes diverse forretninger. Antibes' centrum ligger 5 km væk, og her vil gæsterne kunne finde en række turistattraktioner samt strande og banegården. Endelig er der fra etablissementet 17 km til den internationale lufthavn Côte d'Azur.Denne bolig bygget i 2008 er på 4 etager og rummer 121 velindrettede lejligheder og studier. Herudover tilbyder det charmerende etablissement en foyer, elevator og en restaurant, mens der mod betaling er mulighed for at bestille vasketøjsservice og parkere bilen i en parkeringsgarage. Gæsterne på det familievenlige lejligheds-hotel har deslige mulighed for at nyde morgenmaden på terrassen, før de tager en dukkert i swimmingpoolen og herefter tager solbad på solterrassen.Dette etablissement tilbyder enheder, som strækker sig fra studier til 2-værelses lejligheder. Alle boligenheder er komplet møbleret og rummer et veludstyret køkken med køleskab og mikrobølgeovn. Der tilbydes eget badeværelse med brusebad/badekar, mens der af behageligheder på selve værelserne er fjernsyn, internetadgang og regulerbart klimaanlæg og radiator. Endelig tilbydes dobbeltsenge og altaner/terrasser.

  Se mere
 • The Originals Boutique, Les Strélitzias, Antibes
  Fra542krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 637 meninger fra rejsendeBaseret på 637 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er perfekt til familier og er placeret i Antibes. I alt 70 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på The Originals Boutique, Les Strélitzias, Antibes. Receptionen er åben 24/7. The Originals Boutique, Les Strélitzias, Antibes har ikke børnesenge efter anmodning. Dyrevenner vil nyde deres ophold i ejendommen, da den er kæledyrsvenlig. The Originals Boutique, Les Strélitzias, Antibes tilbyder parkering og garagefaciliteter. Alle gæster der bor på ejendommen, kan nyde dejlige retter på stedets spiselokaler. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Zenitude Le Maestria
  Fra453krPr. nat

  Zenitude Le MaestriastarsGreenProgram Icon

  Antibes, Cannes , Rue des 3 moulins 664 - Kort
  2,6/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 565 meninger fra rejsendeBaseret på 565 meninger fra rejsende

  Denne enkle bolig har beliggenhed i Antibes. Boligen, der putter sig indenfor 6. 6 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er 7. 0 kilometer fra stedet. Indenfor 100 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ejendommen ligger indenfor 7. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Stedet ligger indenfor indenfor 6. 5 kilometer fra havnen. Stedet har i alt 255 værelser. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse på offentlige områder på Zenitude Le Maestria. Receptionen er ikke åben døgnet rundt. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. De der ikke kan rejse væk fra deres kæledyr, vil værdsætte, at de kan tage dem med i boligen. Derudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på Zenitude Le Maestria.

  Se mere
 • Marineland Hotel
  Fra594krPr. nat

  Marineland Hotelstars

  Antibes, Cannes , 1715 route de nice - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 478 meninger fra rejsendeBaseret på 478 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kan findes i Antibes. Hotellet, der putter sig indenfor 4. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 2 kilometer fra ejendommen. Rejsende finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Den nærmeste strand ligger indenfor 200 meter fra ferieboligen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 0 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 4. 0 kilometer fra havnen. Hotellet omfatter 95 hyggelige gæsteværelser. Marineland Hotel blev bygget i 2015. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Alle der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Denne bolig tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Marineland Hotel forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle rejsende. Af denne årsag er der soveværelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • ibis Styles Antibes
  Fra634krPr. nat

  ibis Styles Antibesstars

  Antibes, Cannes , 2067 chemin de saint claude ctr d affaires nova an 2067 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 810 meninger fra rejsendeBaseret på 810 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Antibes. I alt 87 soveværelser er til rådighed for de rejsende på ibis Styles Antibes. Stedet blev opført i 1990. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed på offentlige områder. Denne feriebolig tilbyder ikke 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge i denne bolig. Denne feriebolig forstår, at tilgængelighed er vigtigt for alle gæster. Derfor har det værelser med adgang for kørestole, og er fuldt tilpasset let adgang. Kæledyr er tilladt på dette sted. De der bor på denne ejendom, vil også værdsætte parkeringspladsen og garagen. Forretningsrejsende vil værdsætte møde- og forretningsservices og –faciliteter, der er til rådighed for større bekvemmelighed. ibis Styles Antibes vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Royal Antibes
  Fra899krPr. nat

  Royal Antibesstars

  Antibes, Cannes , Boulevard maréchal leclerc 16 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 849 meninger fra rejsendeBaseret på 849 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Sophia Antipolis. Med sin placering indenfor 750 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Gæsterne vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 15. 0 kilometer fra stedet. Indenfor 80 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 50 meter fra stedet. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 15. 0 kilometer. Ejendommen er indenfor 1000 meters gåafstand fra havnen. Royal Antibes har i alt 64 værelser. Denne feriebolig blev sidst renoveret i 2017. Royal Antibes har lednings- og trådløse internetforbindelser. De der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Alle soveværelser i denne handicapvenlige bolig, har adgang for kørestole. Små kæledyr er tilladt på området. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for rejsende. Rejsende vil måske værdsætte de sundheds- og wellness-services der udbydes i ferieboligen. Ferieboligen har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Royal Antibes.

  Se mere
 
[x]
 

De mest solgte hoteller - Antibes

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination