Hoteller i Mougins

Find på kortet
 • Le Club Mougins by Diamond Resorts
  Fra1.003krPr. nat

  Le Club Mougins by Diamond ResortsstarsGreenProgram Icon

  Mougins, Cannes , Chemin du val fleuri, mougins, alpes-maritimes 199 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 411 meninger fra rejsendeBaseret på 411 meninger fra rejsende

  Dette charmerende resort ligger i Mougins. Ejendommen, der putter sig indenfor 1000 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 0 kilometer fra stedet. Besøgende kan finde talrige offentlige transportmidler indenfor en afstand af 6. 0 kilometer. Den nærmeste strand ligger indenfor 8. 0 kilometer fra stedet. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 1000 meter. Ejendommen består af i alt 58 dejlige soveværelser. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Denne feriebolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de besøgendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Endvidere tilbyder denne feriebolig vugger til småbørn efter anmodning. I denne bolig er alle badeværelser handicapvenlige. Le Club Mougins by Diamond Resorts er ikke et kæledyrsvenligt sted. Alle der bor på denne ejendom, kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. De forskellige typer underholdning, der tilbydes på Le Club Mougins by Diamond Resorts, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Le Club Mougins by Diamond Resorts.

  Se mere
 • De Mougins
  Fra1.616krPr. nat

  De MouginsstarsGreenProgram Icon

  Mougins, Cannes , Avenue du golf 205 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Hotellet har en ideel beliggenhed blot ca. 2 minutter fra Parc de la Valmasque og ca. 1 minut fra den prestigefyldte Cannes Mougins Golf Club. Mougins centrum med dets talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder ligger ca. 1,5 km fra hotellet. Endvidere er der kun ca. 10 minutter til Cannes med dens berømte Croisette og Palais du Festival. Herudover ligger hotellet i nærheden af Sophia Antipolis Technopole, ca. 6 km fra lufthavnen Mandelieu, ca. 9 km fra lufthavnen Croisette Heliport, omkring 10 km fra stranden, Grasse Perfume og Lerins Øer, ca. 22 km fra Fondation Maeght samt ca. 25 km fra Nice og denne bys internationale lufthavn.Hotellet har i alt 51 værelser, heraf 1 suite og 2 handicapvenlige værelser. På hotellet kan gæsterne nyde et fredeligt og afslappende ophold. Hotellet enestående atmosfære skabes af 4 charmerende rustikke bondehuse, der er udstyret med generøsitet og omgivet af en dejlig have opfyldt af Provences farver og dufte. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs. På det klimatiserede hotel er der endvidere en bar og en charmerende restaurant (udendørs i sommersæsonen). Derudover har hotellet også konferenceindretninger samt offentlig internetadgang med WLAN. Der er desuden mulighed for at bestille roomservice, vasketøjsservice, skopudsning, strygeservice, golfmadpakke og babysitter, ligesom der også finder udlejning af cykler og DVDer sted. Endeligt rummer hotellet en parkeringsplads.Værelserne råder over eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, satellit-/kabel-tv (med LCD-skærm på nogle af værelserne) og internetadgang. Derudover er de udstyret med minibar, safeboks (mod betaling), dobbelt- eller kingsize seng, atlan eller terrasse samt strygejern og strygebræt. Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget. Fra alle værelser er der udsigt over haven og swimmingpoolen.

  Se mere
 • Le Mas Candille
  Fra2.288krPr. nat

  Le Mas Candillestars

  Mougins, Cannes , Boulevard clement rebuffel - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1235 meninger fra rejsendeBaseret på 1235 meninger fra rejsende

  Dette charmerende landsted har en bekvem beliggenhed i landsbyen Mougins, 5 km fra Sophia Antipolis og 7 km fra centrum af Cannes, hvor gæsterne vil finde en strand, et natteliv, Palais des Festivals og indkøbsområdet i Cannes. Der ligger en række barer og restauranter inden for 250 m af klub-feriestedet. Grasse, parfumens hjem, ligger ca. 10 km fra dette spa-kompleks, mens der er omkring 15 km til Picasso-museet i Antibes (Musée Picasso d'Antibes). Nice internationale lufthavn ligger endvidere 25 km fra hotellet, mens der til Monaco/Monte-Carlo er 50 km og til Saint-Tropez er godt og vel 75 km.Hotellet tilbyder 39 værelser og 1 suite, en Michelin-stjernet restaurant, Le Candille samt det eksklusive Shiseido Spa. Det tilbyder den perfekte virkelighedsflugt under et luksuriøst ophold ved Rivieraen. Gæsterne bydes velkommen på det klimatiserede hotel i en foyer med døgnåben reception og check-out service, en safeboks, vekselbørs og garderobe, ligesom der tilbydes en vifte af faciliteter såsom internetadgang, konferenceindretninger, en parkeringsplads til bilen samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Alle værelser rummer kabel-tv, dvd-afspiller, gratis trådløs internetadgang, en minibar, en telefon, hårtørrer og en safeboks. Hertil kommer veludstyrede badeværelser med behageligheder, badekåber og tøfler. Af yderligere indretninger er der en dobbeltseng samt regulerbart klimaanlæg og radiator.

  Se mere
 
[x]
 

De mest solgte hoteller - Mougins

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination