3-stjernede hoteller i Cannes

Find på kortet
3-stjernede hoteller i Cannes

3-stjernede hoteller i CannesFra  295kr

Anbefalede 3-stjernede hoteller i Cannes

 • Comfort Suites Cannes Mandelieu
  Fra461krPr. nat

  Comfort Suites Cannes Mandelieustars

  Cannes by, Cannes , Chemin de l'olivet 136/180 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 221 meninger fra rejsendeBaseret på 221 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Cannes. Beliggende indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 1000 meter fra hotellet . De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra ferieboligen. Den nærmeste strand ligger indenfor 1000 meter fra ferieboligen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 25. 7 kilometer. Ejendommen har i alt 112 soveværelser. Opførelsesåret for dette hotel daterer sig tilbage til 2012. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Desværre er der ingen soveværelser, hvor alle der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Fællesarealerne på Comfort Suites Cannes Mandelieu har kørestolsadgang. Kæledyr er tilladt på denne ejendom. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Comfort Suites Cannes Mandelieu. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hôtel des Orangers, Cannes
  Fra513krPr. nat

  Hôtel des Orangers, Cannesstars

  Cannes by, Cannes , 1, rue des orangers 1 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 179 meninger fra rejsendeBaseret på 179 meninger fra rejsende

  Dette komfortable, familiedrevne hotel ligger i den gamle bydel i Cannes og tilbyder fremragende udsigt til Esterel-bjergene. Herudover er der ca. 350 m til de berømte strande i Croisette. Endvidere er der ca. 400 m til det nærmeste busstoppested, mens man finder et udvalg af indkøbs- og underholdningsmuligheder i umiddelbar nærhed af hotellet.Dette city-hotel ligger i en bygning fra det 19. århundrede og rummer i alt 50 værelser, herunder 42 dobbeltværelser, 6 enkeltværelser og 2 studier, fordelt på 3 etager. Gæsterne kan benytte hotellets foyer med døgnåben reception samt vekselbørs, safeboks og elevator. Hertil kommer fjernsynsstue, salon, bar og en klimatiseret a la carte-restaurant med en udendørs terrasse og vidunderlig udsigt over den gamle bydel. Gæsterne tilbydes deslige internetadgang og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Ydermere er der en parkeringsplads og en garage til bilen.Værelserne er indrettet i provencalsk stil og har eget badeværelse med brusebad eller badekar samt kingsize seng, telefon, satellit-tv, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).Fra maj til oktober kan gæsterne benytte det 300 m² store havekompleks, hvor man finder en swimmingpool og en solterrasse med liggestole og parasoller. Der er tilmed mulighed for at spille bordtennis uden beregning.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra en righoldig buffet, mens aftensmaden kan nydes a la carte eller vælges som menu. Ydermere er der mulighed for gæsterne at reservere ophold med halvpension.Tag afkørsel 42, Cannes Mougins Mouans Sartoux, og kør i retning af Cannes Centre ad Boulevard Carnot. For enden af denne vej kører man i retning af FREJUS LA BOCCA. Følg boulevarden Avenue Bachaga Boualam og derefter Avenue des Anciens Combattants. For enden af denne vej drejer man skarpt til højre og fortsætter ad Rue des Tambourinaires og Rue des Orangers.

  Se mere
 • La Villa Tosca
  Fra632krPr. nat

  La Villa Toscastars

  Cannes by, Cannes , Rue hoche 11 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 229 meninger fra rejsendeBaseret på 229 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en ideel beliggenhed lige i hjertet af Cannes i en rolig gade 2 minutter til fods fra banegården og 5 minutter fra strandene. I nærheden finder man mange restauranter og forretninger samt barer og natteliv. Til øen Lérins er der 3 km, mens Marineland ligger 8 km og Saint Cassien 20 km væk. Der er 30 minutter til Nice i bil og 1 times kørsel til skisportsregionen i Alperne, mens der til St Tropez er 90 minutters kørsel. Herudover er der 25 km til Nice lufthavn.Hotellet blev bygget i 1950 og byder gæsterne velkomne i de nyrenoverede værelser og den charmerende atmosfære, som er perfekt til at slappe af i, hvilket eksemplificeres af den elegante og indbydende hovedlounge. Dette city-hotel rummer i alt 22 værelser fordelt på 3 etager. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception og check-out service, en safeboks og elevator. Ydermere er der mulighed for at bestille vasketøjsservice (mod betaling) og en morgenmadsrestaurant.Værelsernes raffinerede og tidssvarende design tilbyder gæsterne rolige og komfortable omgivelser. For komfortens skyld er alle værelser udstyret med regulerbart klimaanlæg, minibar, safeboks, telefon, satellit-tv med Canal+ og WiFi/internetadgang. Alle badeværelser er indrettet i tidssvarende design og udstyret med hårtørrer, ligesom der er en dobbeltseng og en radio som standard. Nogle værelser rummer ligeledes en altan, hvor man kan nyde solen hele dagen.Golfentusiaster vil finde den nærmeste golfbane i Mougins kun 15 minutters kørsel derfra. Der tilbydes desuden liggestole og parasoller på sandstranden mod betaling.orgenmaden tilbydes som kontinental morgenmad fra en buffet.

  Se mere
 • LEVON ACCOMMODATION
  Fra1.033krPr. nat

  LEVON ACCOMMODATIONstars

  Cannes by, Cannes , Rue du maréchal des logis jules fellegara 5 - Kort
   

  Dette dejlige hotel kan findes i Cannes.

  Se mere
 • Croisette 79
  Fra2.546krPr. nat

  Croisette 79stars

  Cannes by, Cannes , 7 rue teisseire 79 - Kort
   

  Dette dejlige hotel er placeret i Cannes. Hotellet , der putter sig indenfor 500 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet er 1. 2 kilometer fra hovedforlystelsesområdetGæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 1. 2 kilometer fra ferieboligen. Stedet ligger indenfor 3. 0 kilometer fra skråningerne. Stedet ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Den nærmeste strand ligger indenfor 50 meter fra ferieboligen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 3. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 1. 2 kilometer fra havnen. Boligen kan tilbyde i alt 45 værelser. Croisette 79 er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Croisette 79 tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Alle gæster der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for alle gæster der bor på ejendommen. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan bruge transportservice til lufthavnen. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil værdsætte de sundheds- og wellness-services, der tilbydes på Croisette 79. Besøgende vil have det fantastisk, fordi de kan gøre brug af sportsfaciliteterne og øve fritidsaktiviteter der udbydes på dette sted. Gæster kan nyde stedets underholdningsmuligheder. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Croisette 79.

  Se mere
 • Ibis Styles Cannes Le Cannet
  Fra627krPr. nat

  Ibis Styles Cannes Le Cannetstars

  Cannes by, Cannes , Boulevard sadi carnot 102 - Kort
   

  Det tiltalende hotel ligger i udkanten af Cannes blot nogle minutters kørsel fra La Croisette. Med offentlige transportmidler (ca. 100 m til et stoppested) kommer man hurtigt og bekvemt til diverse attraktioner som f.eks. stranden, de mange teatre og festivalpaladset.Det hyggelige hotel er på 7 etager og råder over i alt 80 værelser. I foyeren venter der gæsterne en reception med elevatorer. Desuden rummer den klimatiserede bygning en bar. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De tiltalende værelser er klimatiseret og råder over eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • Le Club Mougins by Diamond Resorts
  Fra567krPr. nat

  Le Club Mougins by Diamond ResortsstarsGreenProgram Icon

  Mougins, Cannes , Chemin du val fleuri, mougins, alpes-maritimes 199 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 411 meninger fra rejsendeBaseret på 411 meninger fra rejsende

  Dette charmerende resort ligger i Mougins. Ejendommen, der putter sig indenfor 1000 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 0 kilometer fra stedet. Besøgende kan finde talrige offentlige transportmidler indenfor en afstand af 6. 0 kilometer. Den nærmeste strand ligger indenfor 8. 0 kilometer fra stedet. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 1000 meter. Ejendommen består af i alt 58 dejlige soveværelser. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Denne feriebolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de besøgendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Endvidere tilbyder denne feriebolig vugger til småbørn efter anmodning. I denne bolig er alle badeværelser handicapvenlige. Le Club Mougins by Diamond Resorts er ikke et kæledyrsvenligt sted. Alle der bor på denne ejendom, kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. De forskellige typer underholdning, der tilbydes på Le Club Mougins by Diamond Resorts, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Le Club Mougins by Diamond Resorts.

  Se mere
 • Appart'hôtel Odalys Olympe
  Fra407krPr. nat

  Appart'hôtel Odalys Olympestars

  Antibes, Cannes , Premiere avenue 670 - Kort
   

  Dette charmerende, familievenlige lejligheds-hotel udgør det perfekte valg af logi for gæster, som ønsker at opdage Antibes-Juan-les-Pins, et af de smukkeste steder på den franske Riviera. Etablissementet er et ideelt udgangspunkt for et besøg i Antibes og byens historiske centrum samt for ture til de berømte byer i nærheden, herunder Nice og dets fantastiske Baie des Anges, til Cannes og dets berømte Croisette og parken Mercantour eller til de typiske landsbyer Mougins og Gourdon. Herudover er der i etablissementets umiddelbare nærhed restauranter, barer, pubber og forbindelser med offentlige transportmidler, ligesom der kun 500 m væk findes diverse forretninger. Antibes' centrum ligger 5 km væk, og her vil gæsterne kunne finde en række turistattraktioner samt strande og banegården. Endelig er der fra etablissementet 17 km til den internationale lufthavn Côte d'Azur.Denne bolig bygget i 2008 er på 4 etager og rummer 121 velindrettede lejligheder og studier. Herudover tilbyder det charmerende etablissement en foyer, elevator og en restaurant, mens der mod betaling er mulighed for at bestille vasketøjsservice og parkere bilen i en parkeringsgarage. Gæsterne på det familievenlige lejligheds-hotel har deslige mulighed for at nyde morgenmaden på terrassen, før de tager en dukkert i swimmingpoolen og herefter tager solbad på solterrassen.Dette etablissement tilbyder enheder, som strækker sig fra studier til 2-værelses lejligheder. Alle boligenheder er komplet møbleret og rummer et veludstyret køkken med køleskab og mikrobølgeovn. Der tilbydes eget badeværelse med brusebad/badekar, mens der af behageligheder på selve værelserne er fjernsyn, internetadgang og regulerbart klimaanlæg og radiator. Endelig tilbydes dobbeltsenge og altaner/terrasser.

  Se mere
 • Campanile Grasse - Châteauneuf
  Fra513krPr. nat

  Campanile Grasse - Châteauneufstars

  Grasse, Cannes , 44 chemin du cabanon - Kort
  2,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Grasse. Placeret indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 0 kilometer fra stedet. Offentlige transportmidler findes 20. 0 kilometer borte. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 25. 0 kilometer. Stedet omfatter 41 hyggelige gæsteværelser. Dette sted blev renoveret i 2000. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. Dette hotel er designet med omtanke for unge gæsters behov og har værelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Både små og store kæledyr er velkomne på dette hotel, og det er meget bekvemt for de rejsende, der ikke vil tage af sted uden deres pelsdyr. Campanile Grasse - Châteauneuf har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Ejendommens middagstilbud har ry for at være et fremragende køkken og førsteklasses service. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Residence PV Les Rives de Cannes Mandelieu
  Fra916krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 566 meninger fra rejsendeBaseret på 566 meninger fra rejsende

  Denne komfortable bolig kan findes i Mandelieu. Med en beliggenhed indenfor 1000 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Den nærmeste strand ligger indenfor 800 meter fra stedet. Stedet kan tilbyde i alt 179 værelser. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Der er ikke 24 timers åben reception. Residence PV Les Rives de Cannes Mandelieu tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Denne kæledyrsvenlige feriebolig accepterer kæledyr i alle størrelser. Residence PV Les Rives de Cannes Mandelieu har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Takket være fritidstilbuddene i denne feriebolig, kan gæster få en sjov oplevelse. Alle der bor på denne ejendom, vil få den bedste tid nogensinde, da de vil kunne bruge de sportsfaciliteter og fritidsaktiviteter, der tilbydes af Residence PV Les Rives de Cannes Mandelieu. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  16  Hoteller - Cannes
Side  1  af  2
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination