Hoteller i Marseille

Find på kortet
Hoteller - Marseille

MarseilleFra  341kr

Anbefalede hoteller - Marseille

 • B&B Hotel Marseille Centre La Joliette
  Fra471krPr. nat

  B&B Hotel Marseille Centre La Joliettestars

  Marseille, Marseille , Rue de forbin 52 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 244 meninger fra rejsendeBaseret på 244 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Marseille. Lokaliteten har 124 indbydende værelser. Ejendommen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i B&B Hotel Marseille Centre La Joliette. Kæledyr må ikke medbringes til B&B Hotel Marseille Centre La Joliette.

  Se mere
 • Mercure Marseille Centre Vieux Port
  Fra1.029krPr. nat

  Mercure Marseille Centre Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , 1 rue neuve st martin 1 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1412 meninger fra rejsendeBaseret på 1412 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger midt i bymidten lige ved siden af den traditionelle havn og har en herlig udsigt ud over Vestigeshaven. Hotellet er et ideelt udgangspunkt for at udforske den enestående region med de mange kalkbjerge. Der afgår desuden offentlige transportmidler ca. 200 m væk.Hotellet er på 12 etager og råder over i alt 199 værelser. Herudover er der også en reception og flere elevatorer. Den fuldt klimatiserede bygning rummer desuden en bar og en restaurant med ikke-ryger-afdeling. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De tiltalende indrettede værelser er klimatiseret og råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • Carre Vieux Port
  Fra738krPr. nat

  Carre Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Rue beauvau 6 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 679 meninger fra rejsendeBaseret på 679 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i centrum af Marseille i nærheden af den gamle havn. Der er ca. 500 m til det nærmeste stoppested.Hotellet råder over 5 etager med i alt 49 værelser. I den indbydende foyer finder man en reception og en elevator. Hertil kommer en bar og en kaffebar. Herudover finder man også en à la carte restaurant og tre konferencelokaler.De praktisk indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er der også telefon og klimaanlæg.

  Se mere
 • Best Western Marseille Bourse Vieux Port
  Fra753krPr. nat

  Best Western Marseille Bourse Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Cours belsunce 16 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder

  Dette dejlige hotel kan findes i Marseille. Ferieboligen, der putter sig indenfor 50 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. I alt 51 værelser er til rådighed for gæsterne på Best Western Marseille Bourse Vieux Port. Denne ejendom blev bygget i 2012. Besøgende kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i gæsteværelser. Hotellet har 24 timers åbent. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Hotellet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 3 handicapvenligt soveværelse. Dette kæledyrsvenlige hotel accepterer kæledyr med en vægt på maksimalt 5 kg. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Best Western Marseille Bourse Vieux Port.

  Se mere
 • Golden Tulip Marseille Euromed
  Fra1.453krPr. nat

  Golden Tulip Marseille Euromedstars

  Marseille, Marseille , Place henri verneuil 6 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 572 meninger fra rejsendeBaseret på 572 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er perfekt til homomiljøet og er placeret i Marseille. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 14. 1 kilometer fra ejendommen. Ejendommen ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Ferieboligen ligger indenfor 1. 5 kilometer fra den nærmeste strand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 23. 0 kilometer. Ejendommen er indenfor 500 meter fra havnen. Hotellet består af 210 soveværelser. Golden Tulip Marseille Euromed blev opført i 2016. De der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i soveværelser. Alle gæster der bor på denne ejenom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Golden Tulip Marseille Euromed har ikke børnesenge efter anmodning. Golden Tulip Marseille Euromed forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle rejsende. Af denne årsag er der soveværelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Kæledyr må medbringes på dette sted. Hotellet har parkering og garage. Besøgende vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Golden Tulip Marseille Euromed har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Besøgende vil svælge i smagfulde måltider, der tilbydes på Golden Tulip Marseille Euromed. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Golden Tulip Marseille Euromed.

  Se mere
 • Sofitel Marseille Vieux Port
  Fra2.071krPr. nat

  Sofitel Marseille Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Boulevard charles livon 36 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2767 meninger fra rejsendeBaseret på 2767 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel ligger inden for Vieux-Port, kun få minutters gang fra nogle af Marseilles bedste butiksadresser og fineste strande.Den nye indretning på dette luksuriøse hotel er inspireret af Marseilles historie og søfarernes verden, som en overdådig yacht på Middelhavet. Bliv forført af den magiske udsigt til den gamle havn fra baren i salonen Le Carré, gourmetrestauranten Les Trois Forts og det nye So Spa.Hotellet tilbyder værelser, herunder suiter, en enestående lejlighed samt værelser med en terrasse. På badeværelserne er der badekar i dobbeltstørrelse eller brusebade med massage-dyser for at tilbyde en uforglemmelig badeoplevelse.Hotellet råder over en swimmingpool og et spa-område.

  Se mere
 • InterContinental Marseille Hotel Dieu
  Fra2.223krPr. nat

  InterContinental Marseille Hotel Dieustars

  Marseille, Marseille , Place daviel 1 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2405 meninger fra rejsendeBaseret på 2405 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er placeret i Marseille. Ferieboligen, der putter sig indenfor 100 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ikke langt borte finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 2. 0 kilometer fra hotellet . Det samlede antal værelser er 194. Alle der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i gæsteværelser. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Visse typer gæsteværelser kan tilbyde børnesenge til de små. Dette er et handicapvenligt sted. Stedet har også 4 handicapvenlige soveværelser. Rejsende behøver ikke efterlade deres små kæledyr under deres ophold på InterContinental Marseille Hotel Dieu. Rejsende vil også værdsætte parkeringspladsen og garagen. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på InterContinental Marseille Hotel Dieu. Forretningsrejsende vil værdsætte behageligheden af stedets forretningsfaciliteter, der er ideelle til at få en produktiv arbejdsdag. De besøgende kan forkæle sig i de sundheds- og wellness-behandlinger, der er til rådighed på stedet. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Med mange middagsmuligheder, vil InterContinental Marseille Hotel Dieu imødekomme behovene fra alle typer gæster. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • NH Collection Marseille
  Fra896krPr. nat

  NH Collection Marseillestars

  Marseille, Marseille , Boulevard des dames 37 37 - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 245 meninger fra rejsendeBaseret på 245 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Marseille. Ejendommen er 1. 0 kilometer fra de vigtigste offentlige transportforbindelser. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 900 meter. Ejendommen består af 176 soveværelser. Derudover tilbydes der Wi-Fi adgang på stedets fællesområder. De der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Kæledyr op til en vægt på 5 kg er tilladt på området. Der er parkeringsplads ved NH Collection Marseille. Besøgende kan nyde de måltider der serveres på stedet. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Pullman Marseille Provence
  Fra1.082krPr. nat

  Pullman Marseille Provencestars

  Vitrolles Anjoly, Marseille , Aéroport marseille provence bp 50 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 879 meninger fra rejsendeBaseret på 879 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Vitrolles Anjoly, er dette dejlige hotel optimalt for familier. Hotellet, der putter sig indenfor 6. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 1000 meter. I alt 178 værelser er til rådighed for gæsterne. Denne bolig undergik en renovering i 2006. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Denne ejendom har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de rejsendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Pullman Marseille Provence tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. I denne bolig er alle badeværelser handicapvenlige. Endvidere må besøgende bo sammen med deres kæledyr på denne ejendom. De der bor på denne ejendom, vil også værdsætte parkeringspladsen og garagen. Gæster vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Denne bolig har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Besøgende kan nyde de måltider der serveres på hotellet. De rejsende kan stresse helt af i sundheds- og wellness-faciliteterne. De rejsende vil helt sikkert værdsætte den lange række underholdnings- og fritidsservices og –faciliteter, der tilbydes. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Ibis Marseille Centre Euromed
  Fra671krPr. nat

  Ibis Marseille Centre Euromedstars

  Marseille, Marseille , 25 boulevard de dunkerque - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 922 meninger fra rejsendeBaseret på 922 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Marseille. Med sin placering indenfor 800 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Den nærmeste strand ligger indenfor 2. 0 kilometer fra ferieboligen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 20. 0 kilometer. Ejendommen er indenfor 200 meter fra havnen. Der er i alt 192 gæsteværelser på Ibis Marseille Centre Euromed. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Ibis Marseille Centre Euromed har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Alle badeværelser på Ibis Marseille Centre Euromed er handicapvenlige. Gæster må medbringe deres kæledyr på området. Denne bolig har parkerings- og garagepladser til gæsternes bekvemmelighed. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil få energi til hele dagen med dejlige retter, der serveres på de gastronomiske steder. De der bor på ejendommen, kan nyde dejlige retter på stedets spiselokaler. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  90  Hoteller - Marseille
Side  1  af  9
 

Beskrivelse af destination

  Marseille er en vigtig byen i den sydlige del af Frankrig, det er en storby, havneby og turistby af førsteklasse, med strande og et fremragende klima, hvor du kan besøge mange historiske monumenter. Den gamle havn i hjertet af byen, har mange caféer, markeder, butikker, og turistforretninger, du kan besøge to spændende historiske fæstninger: St. Nicolas og Saint Jean, du kan opleve det flotte fyrtårn Sainte Marie. Du kan smage den typiske bouillabaisse, på en af de maleriske restauranters terrasser. Hoteltilbuddet er meget godt. Besøg det lille middelhavskvarter Le Panier, som ligger oppe på bakken. La Plaine og Le Cours Julien sætter stilen for mode i Marseille. To religiøse bygninger repræsenterer den romerske-byzantinske stil, basilikaen Notre-Dame de la Garde og basilikaen Sainte Maríe la Mayor. Abbedien Saint Victor de Marseille er den ældste bygning i byen. Du kan også besøge de vigtige museer og fantastiske slotte, som ligger på øen If. Besøg til øerne er en af de største attraktioner i Marseille, fra den gamle havn har du en fantastisk smuk udsigt, med bugter eller stejle klippeskrænter, grotter og fantastiske strande, og det blå Middelhav plettet af de mange skibe, alt dette bliver en del af din uforglemmelige ferie i Marseille.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Marseille

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination