Hoteller i Marseille

Find på kortet
Hoteller - Marseille

MarseilleFra  366kr

Anbefalede hoteller - Marseille

 • Mercure Marseille Centre Vieux Port
  Fra790krPr. nat

  Mercure Marseille Centre Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , 1 rue neuve st martin 1 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1392 meninger fra rejsendeBaseret på 1392 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger midt i bymidten lige ved siden af den traditionelle havn og har en herlig udsigt ud over Vestigeshaven. Hotellet er et ideelt udgangspunkt for at udforske den enestående region med de mange kalkbjerge. Der afgår desuden offentlige transportmidler ca. 200 m væk.Hotellet er på 12 etager og råder over i alt 199 værelser. Herudover er der også en reception og flere elevatorer. Den fuldt klimatiserede bygning rummer desuden en bar og en restaurant med ikke-ryger-afdeling. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De tiltalende indrettede værelser er klimatiseret og råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • Residhotel Le Grand Prado
  Fra387krPr. nat

  Residhotel Le Grand Pradostars

  Marseille, Marseille , Square des freres ambrogiani 7 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 697 meninger fra rejsendeBaseret på 697 meninger fra rejsende

  Denne bolig har en strategisk god beliggenhed i hjertet af Marseille. Det ligger i forretningskvarteret kun få skridt fra boulevarden L'Avenue du Prado tæt på Konferencecenteret, Vélodrome Stadion og byens centrum. 100 m fra hotellet vil gæsterne finde forbindelser med offentlige transportmidler, ligesom der er 1 km fra hotellet til Rue de Rome og gadens indkøbsmuligheder. Herudover finder man de nærmeste barer og restauranter 1 km væk på Place Castellane, mens der er 2,5 km til turistområdet Vieux Port og stranden Plage du Prado. Endvidere er der 4 km fra boligen til Notre Dame de la Garde og Palais Longchamp. Desuden kan man køre til Aix en Provence på 45 minutter, mens Marseilles lufthavn ligger 34 km væk og Nice lufthavn 160 km væk.Dette lejligheds-hotellet blev renoveret i 2009, byder gæsterne velkommen i en moderne og elegant atmosfære og består af i alt 109 komfortable og støjisolerede lejligheder med klimaanlæg. Af faciliteter er der tilbydes gæsterne på dette klimatiserede etablissement en foyer med en døgnåben reception samt elevator, en morgenmadsrestaurant og konferenceindretninger. Gæsterne tilbydes også mulighed for at benytte stedets WLAN/internetadgang (mod betaling), ligesom der er plads til 10 biler i den overdækkede parkeringsgarage (mod betaling).De rummelige lejligheder er indrettet med eget badeværelse med badekar og toilet og tilbyder også en dobbeltseng. Herudover er de støjisoleret og klimatiseret og udstyret med et tekøkken med køleskab og mikrobølgeovn. Endvidere tilbydes der et fjernsyn, telefon og WLAN/internetadgang (mod betaling).Golfentusiaster kan gå en runde i Borely kun 15 minutters kørsel fra hotellet.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra en buffet i morgenmadsrestauranten i stueetagen, som åbner op ud til en lille privat terrasse.

  Se mere
 • New Hotel of Marseille Vieux Port
  Fra1.007krPr. nat

  New Hotel of Marseille Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Boulevard charles livon 71 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 990 meninger fra rejsendeBaseret på 990 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i centrum af Marseille ved kongepaladset Le Pharo. Fra Vieux Port, Marseilles gamle havn, stranden Les Catalans samt byens centrum er der omkring 5 minutter til fods. I nærheden af hotellet finder man desuden et busstoppested, Corniche Kennedy, byens rådhus, diverse restauranter og barer ved Vieux Port, den berømte gade La Canebière, indkøbsstræder (Rue St. Ferréol, Centre Bourse, etc.) samt centrummet Le Carcle des Nageurs. Til Abbaye Saint Victor og diskotekerne er der ca. 1,5 km, til Basilica Notre Dame de la Garde og den gamle bydel ca. 3 km, til banegården ca. 3,5 km og til Aix en Provence ca. 30 km. Til lufthavnen i Marseille er der endvidere ca. 25 km.Det klimatiserede hotel åbnede i år 2006 med en moderne stil og har en have og en terrasse samt i alt 100 værelser fordelt på 5 etager. På de første 3 etager rummer huset 81 standardværelser som enkelt- eller dobbeltværelser samt 3 handicapvenlige værelser. Den øverste etage, Executive Floor, råder over 8 superiorværelser og 8 suiter, som hver især er indrettet med terrasse. Til de videre faciliteter hører en foyer med døgnåben reception, safeboks, elevatorer, bar, restaurant, business-center med internetadgang (WLAN, mod betaling) samt 4 konferencelokaler og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Under hotellet er der en offentlig og gratis parkeringsplads, som dog kan reverseres til hotellets gæster (40 pladser, mod betaling hver dag).Værelserne og suiterne er lyse og moderne indrettede i varme nuancer og med elegante møbler. Værelserne har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-tv med fladskærm og kanal+, trådløs internetadgang (mod betaling), minibar, lydisolering, skrivebord med skrivebordslampe, safeboks, klimaanlæg og radiator (begge dele individuelt reguleret). Der er mulighed for at bestille ikke-rygerværelser.

  Se mere
 • Residence du Vieux Port
  Fra1.310krPr. nat

  Residence du Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Quai du port 18 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1018 meninger fra rejsendeBaseret på 1018 meninger fra rejsende

  Det tiltalende hotel ligger lige ved siden af den gamle havn i Marseille. Fra hotellet er der en smuk udsigt ud over havnen og kirken Notre Dame de la Garde. Omkring hotellet finder man endvidere forskellige butikker, restauranter, barer og diskoteker, ligesom der heller ikke er langt til et stoppested. Lufthavnen Marsella ligger 25 km væk, hvilket svarer til en halv times kørsel. Til stranden og banegården er der ca. 1 km, mens der er ca. 2 km til en park.Hotellet består af en 7-etagers hovedbygning og en 4-etagers sidebygning med i alt 50 værelser, heraf 7 suiter. Den klimatiserede bygning rummer endvidere en døgnåben reception med safeboks samt elevatorer. Herudover er der en bar og en morgenmadscafé. Hotellet har naturligvis også en internetterminal samt diverse konferencerum. Slutteligt tilbydes der vaskeservice, ligesom der også er et WLAN Access Point.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg (individuelt regulerbart), safeboks, centralvarme og altan.Ca. 3 km væk ligger der en golfbane og en tennisbane. I nærheden af hotellet udbyder lokale firmaer desuden diverse vandsportsaktiviteter som f.eks. begynderkurser i dykning.

  Se mere
 • New Hotel Bompard
  Fra634krPr. nat

  New Hotel Bompardstars

  Marseille, Marseille , rue des flots bleus 2 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 576 meninger fra rejsendeBaseret på 576 meninger fra rejsende

  Det attraktive strandhotel ligger i et grønt område og overbeviser således med sin charmerende beliggenhed. Lige i nærheden af hotellet finder man det fortryllende, turkisblå hav. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 100 m fra hotellet og til Marseilles lufthavn er der ca. 26 km. Køretiden er på 30 minutter.Det moderne hotel blev renoveret i år 2005. Dets hovedbygning er på 2 etager og rummer i alt 49 værelser. Den fuldt klimatiserede bygning rummer endvidere en foyer med døgnåben reception. Herudover er der en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant.De moderne indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer samt minibar/køleskab og centralt reguleret klimaanlæg.Gæsterne kan slappe af i hotellets swimmingpool. På stranden tilbydes der adskillige vandsportsaktiviteter hos lokale firmaer. For de sportsbegejstrede er der desuden mulighed for at spille tennis og golf (i nærheden og mod betaling).

  Se mere
 • Best Western Marseille Bonneveine Prado
  Fra474krPr. nat

  Best Western Marseille Bonneveine Pradostars

  Marseille, Marseille , avenue elsa triolet - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Det elegante hotel ligger i nærheden af indkøbscentret Bonneveine. Lige ved hotellet finder man omfattende indkøbsmuligheder, barer og pubber. Der er desuden ca. 50 m til de nærmeste restauranter og offentlige transportmidler. Stranden Prado ligger ca. 2 km fra hotellet.Hotellet råder over en 5-etagers hovedbygning med i alt 69 værelser, heraf 10 suiter. Til hotellet hører en 500 m² stor have og en terrasse. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks, garderobe og elevator. På hotellet er der desuden en bar, en pub og en klimatiseret à la carte restaurant. Herudover er der flere konferencerum, offentlig internetadgang, en parkeringsplads og en legeplads. Naturligvis tilbydes der roomservice og vasketøjsservice.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, minibar, køleskab, dobbeltseng, centralvarme og safeboks (mod betaling).Gæsterne kan slappe af i hotellets udendørs swimmingpool med liggestole og parasoller. For de sportsinteresserede er der endvidere mulighed for at spille tennis.

  Se mere
 • Holiday Inn Express Marseille Saint Charles
  Fra622krPr. nat

  Holiday Inn Express Marseille Saint Charlesstars

  Marseille, Marseille , Boulevard maurice bourdet 15 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1041 meninger fra rejsendeBaseret på 1041 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ca. 5 minutters gang fra centrum af Marseille, over for Saint-Charles banegård. I nærheden finder man også busstationen og forbindelser med offentlige transportmidler, og til indkøbsmulighederne er der ca. 10 minutters gang fra hotellet. Herudover finder man et udvalg af restauranter, barer, beværtninger og natklubber omkring 1,5 km væk, og til stranden er der ca. 20 minutter med offentlige transportmidler. Fra Marseille Provence lufthavn er der omkring 28 km til etablissementet.Dette city-hotel rummer 120 værelser, blev opført i 2010 og tilbyder desuden et business-center og en privat, indendørs parkeringsplads. Terrassen og dens salonstemning er som en have i byen og tilbyder gæsterne et reelt afbræk i hverdagen. Hertil kommer gratis trådløs internetadgang i fællesområderne. Ud over en foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks og elevator tilbyder dette klimatiserede, familievenlige etablissement faciliteter såsom bar, fjernsynsstue, restaurant, konferenceindretninger og mulighed for at bestille vasketøjsservice.Værelserne har et meget moderne design. De er udstyret med moderne teknisk udstyr, herunder et fladskærmsfjernsyn, betalings-tv, regulerbare klimaanlæg og radiatorer og trådløs internetadgang med hurtig forbindelse. Ud over eget badeværelse med badekar, brusebad og hårtørrer er der af behageligheder på værelset telefon, radio, dobbeltseng, mulighed for at lave te og kaffe samt strygejern og strygebræt. Hertil kommer også safeboks som yderligere standardindretning i alle boligenheder.Golfentusiaster vil finde den nærmeste golfbane omkring 5 km fra etablissementet.Hver morgen tilbydes der en morgenbuffet på hotellet.I bil tager man afkørslen St. Charles på motorvej A7 og følger anvisninger mod St. Charles og derefter Boulevard Bourdet.

  Se mere
 • Best Western Plus La Joliette
  Fra719krPr. nat

  Best Western Plus La Joliettestars

  Marseille, Marseille , Av.robert schuman 49 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 53 meninger fra rejsendeBaseret på 53 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger tæt på Marseille havn, i selveste hjertet af det splinternye kvarter Euromediterranée. Endvidere ligger det 50 m fra metroen og sporvognen og fra havet, samt ca. 150 m fra domkirken Cathédrale de la Major, omkring 400 m fra Quartier du Panier, ca. 510 m fra Les Docks Marseillais, omkring 800 m fra den berømte Vieux-Port og byens øvrige turistlokaliteter og ca. 1 km fra boulevarden Avenue de la République og dens forretninger. Gæsterne vil finde de nærmeste restauranter, barer og mødesteder med natteliv omkring 1,3 km væk i området Vieux-Port. Herudover er der 2,1 km til Saint Charles banegård, 2,8 km til Palais Longchamps, 3 km til stranden Les Catalans og 3,6 km til Notre Dame de la Garde (alle afstande er omtrentlige). Til Aix-en-Provence kan man køre på omkring 25 minutter fra hotellet, mens der er ca. 24 km til Marseille lufthavn.Dette charmerende, klimatiserede city-hotel blev bygget i 2011 og består af i alt 32 værelser. Dets indretning er holdt i cruiselinertema formidlende en trendy stemning og tilbyder gæsterne alt det bedste inden for hotelydelser, herunder en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out såvel som en safeboks, en garderobe, en frisørsalon og elevator. Endvidere kan gæsterne få sig en tår at drikke i caféen eller baren, spise i morgenmadsrestauranten, benytte stedets gratis trådløse internetadgang og selvfølgelig også bestille roomservice og vasketøjsservice (de 2 sidstnævnte mod betaling).Alle værelser er indrettet med eget badeværelse med brusebad og hårtørrer, ligesom der er en dobbeltseng. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, iPhone-/iPod-dockingstation, stereoanlæg, internetadgang og en safeboks. Som en del af standardindretningen er der i alle boligenheder ydermere minibar, regulerbare klimaanlæg og radiatorer og mulighed for at lave te og kaffe.

  Se mere
 • Ibis Styles Marseille Gare Saint Charles
  Fra525krPr. nat

  Ibis Styles Marseille Gare Saint Charlesstars

  Marseille, Marseille , Boulevard d'athenes 28 - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5 meninger fra rejsendeBaseret på 5 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kan findes i Marseille. Boligen omfatter 59 hyggelige gæsteværelser. Denne ejendom blev etableret i 2012. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Ibis Styles Marseille Gare Saint Charles har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Endvidere tilbyder dette sted vugger til småbørn efter anmodning. På dette sted er alle badeværelser handicapvenlige. Endvidere må gæster bo sammen med deres kæledyr på Ibis Styles Marseille Gare Saint Charles. Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed ved denne bolig, der er ideel til at afholde alle typer events. Ibis Styles Marseille Gare Saint Charles har en række middagsoplevelser.

  Se mere
 • NH Collection Marseille
  Fra782krPr. nat

  NH Collection Marseillestars

  Marseille, Marseille , Boulevard des dames 37 37 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 214 meninger fra rejsendeBaseret på 214 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Marseille. Ejendommen er 1. 0 kilometer fra de vigtigste offentlige transportforbindelser. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 900 meter. Ejendommen består af 176 soveværelser. Derudover tilbydes der Wi-Fi adgang på stedets fællesområder. De der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Kæledyr op til en vægt på 5 kg er tilladt på området. Der er parkeringsplads ved NH Collection Marseille. Besøgende kan nyde de måltider der serveres på stedet. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  88  Hoteller - Marseille
Side  1  af  9
 

Beskrivelse af destination

  Marseille er en vigtig byen i den sydlige del af Frankrig, det er en storby, havneby og turistby af førsteklasse, med strande og et fremragende klima, hvor du kan besøge mange historiske monumenter. Den gamle havn i hjertet af byen, har mange caféer, markeder, butikker, og turistforretninger, du kan besøge to spændende historiske fæstninger: St. Nicolas og Saint Jean, du kan opleve det flotte fyrtårn Sainte Marie. Du kan smage den typiske bouillabaisse, på en af de maleriske restauranters terrasser. Hoteltilbuddet er meget godt. Besøg det lille middelhavskvarter Le Panier, som ligger oppe på bakken. La Plaine og Le Cours Julien sætter stilen for mode i Marseille. To religiøse bygninger repræsenterer den romerske-byzantinske stil, basilikaen Notre-Dame de la Garde og basilikaen Sainte Maríe la Mayor. Abbedien Saint Victor de Marseille er den ældste bygning i byen. Du kan også besøge de vigtige museer og fantastiske slotte, som ligger på øen If. Besøg til øerne er en af de største attraktioner i Marseille, fra den gamle havn har du en fantastisk smuk udsigt, med bugter eller stejle klippeskrænter, grotter og fantastiske strande, og det blå Middelhav plettet af de mange skibe, alt dette bliver en del af din uforglemmelige ferie i Marseille.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Marseille

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser