Hoteller i Marseille

Find på kortet
Hoteller - Marseille

MarseilleFra  277kr

Anbefalede hoteller - Marseille

 • Residence du Vieux Port
  Fra1.056krPr. nat

  Residence du Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Quai du port 18 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1071 meninger fra rejsendeBaseret på 1071 meninger fra rejsende

  Det tiltalende hotel ligger lige ved siden af den gamle havn i Marseille. Fra hotellet er der en smuk udsigt ud over havnen og kirken Notre Dame de la Garde. Omkring hotellet finder man endvidere forskellige butikker, restauranter, barer og diskoteker, ligesom der heller ikke er langt til et stoppested. Lufthavnen Marsella ligger 25 km væk, hvilket svarer til en halv times kørsel. Til stranden og banegården er der ca. 1 km, mens der er ca. 2 km til en park.Hotellet består af en 7-etagers hovedbygning og en 4-etagers sidebygning med i alt 50 værelser, heraf 7 suiter. Den klimatiserede bygning rummer endvidere en døgnåben reception med safeboks samt elevatorer. Herudover er der en bar og en morgenmadscafé. Hotellet har naturligvis også en internetterminal samt diverse konferencerum. Slutteligt tilbydes der vaskeservice, ligesom der også er et WLAN Access Point.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg (individuelt regulerbart), safeboks, centralvarme og altan.Ca. 3 km væk ligger der en golfbane og en tennisbane. I nærheden af hotellet udbyder lokale firmaer desuden diverse vandsportsaktiviteter som f.eks. begynderkurser i dykning.

  Se mere
 • Best Western Plus La Joliette
  Fra726krPr. nat

  Best Western Plus La Joliettestars

  Marseille, Marseille , Av.robert schuman 49 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 89 meninger fra rejsendeBaseret på 89 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger tæt på Marseille havn, i selveste hjertet af det splinternye kvarter Euromediterranée. Endvidere ligger det 50 m fra metroen og sporvognen og fra havet, samt ca. 150 m fra domkirken Cathédrale de la Major, omkring 400 m fra Quartier du Panier, ca. 510 m fra Les Docks Marseillais, omkring 800 m fra den berømte Vieux-Port og byens øvrige turistlokaliteter og ca. 1 km fra boulevarden Avenue de la République og dens forretninger. Gæsterne vil finde de nærmeste restauranter, barer og mødesteder med natteliv omkring 1,3 km væk i området Vieux-Port. Herudover er der 2,1 km til Saint Charles banegård, 2,8 km til Palais Longchamps, 3 km til stranden Les Catalans og 3,6 km til Notre Dame de la Garde (alle afstande er omtrentlige). Til Aix-en-Provence kan man køre på omkring 25 minutter fra hotellet, mens der er ca. 24 km til Marseille lufthavn.Dette charmerende, klimatiserede city-hotel blev bygget i 2011 og består af i alt 32 værelser. Dets indretning er holdt i cruiselinertema formidlende en trendy stemning og tilbyder gæsterne alt det bedste inden for hotelydelser, herunder en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out såvel som en safeboks, en garderobe, en frisørsalon og elevator. Endvidere kan gæsterne få sig en tår at drikke i caféen eller baren, spise i morgenmadsrestauranten, benytte stedets gratis trådløse internetadgang og selvfølgelig også bestille roomservice og vasketøjsservice (de 2 sidstnævnte mod betaling).Alle værelser er indrettet med eget badeværelse med brusebad og hårtørrer, ligesom der er en dobbeltseng. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, iPhone-/iPod-dockingstation, stereoanlæg, internetadgang og en safeboks. Som en del af standardindretningen er der i alle boligenheder ydermere minibar, regulerbare klimaanlæg og radiatorer og mulighed for at lave te og kaffe.

  Se mere
 • Residhotel Le Grand Prado
  Fra377krPr. nat

  Residhotel Le Grand Pradostars

  Marseille, Marseille , Square des freres ambrogiani 7 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 745 meninger fra rejsendeBaseret på 745 meninger fra rejsende

  Denne bolig har en strategisk god beliggenhed i hjertet af Marseille. Det ligger i forretningskvarteret kun få skridt fra boulevarden L'Avenue du Prado tæt på Konferencecenteret, Vélodrome Stadion og byens centrum. 100 m fra hotellet vil gæsterne finde forbindelser med offentlige transportmidler, ligesom der er 1 km fra hotellet til Rue de Rome og gadens indkøbsmuligheder. Herudover finder man de nærmeste barer og restauranter 1 km væk på Place Castellane, mens der er 2,5 km til turistområdet Vieux Port og stranden Plage du Prado. Endvidere er der 4 km fra boligen til Notre Dame de la Garde og Palais Longchamp. Desuden kan man køre til Aix en Provence på 45 minutter, mens Marseilles lufthavn ligger 34 km væk og Nice lufthavn 160 km væk.Dette lejligheds-hotellet blev renoveret i 2009, byder gæsterne velkommen i en moderne og elegant atmosfære og består af i alt 109 komfortable og støjisolerede lejligheder med klimaanlæg. Af faciliteter er der tilbydes gæsterne på dette klimatiserede etablissement en foyer med en døgnåben reception samt elevator, en morgenmadsrestaurant og konferenceindretninger. Gæsterne tilbydes også mulighed for at benytte stedets WLAN/internetadgang (mod betaling), ligesom der er plads til 10 biler i den overdækkede parkeringsgarage (mod betaling).De rummelige lejligheder er indrettet med eget badeværelse med badekar og toilet og tilbyder også en dobbeltseng. Herudover er de støjisoleret og klimatiseret og udstyret med et tekøkken med køleskab og mikrobølgeovn. Endvidere tilbydes der et fjernsyn, telefon og WLAN/internetadgang (mod betaling).Golfentusiaster kan gå en runde i Borely kun 15 minutters kørsel fra hotellet.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra en buffet i morgenmadsrestauranten i stueetagen, som åbner op ud til en lille privat terrasse.

  Se mere
 • Dolce Fregate Provence
  Fra1.706krPr. nat

  Dolce Fregate Provencestars

  Saint Cyr sur Mer, Marseille , Lieu-dit frégate - rte de bandol rd 559 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Hotellet ligger ca. 5 minutter fra regionens strand. Der er kun ca. 5 minutters kørsel med offentlig transport til Bandol, hvor man finder et væld af indkøbs-, spise- og underholdningsmuligheder. Hotellet ligger endvidere ca. 20 minutter fra Toulon og ca. 40 minutter fra Porquerolles, Port Cros Øerne, Hyères les Palmiers, Le Lavandou og Marseille. Heruodver er der ca. 1 time til Aix-en-Provence. Til lufthavnen i Marseille er der ca. 45 km, mens der til lufthavnen i Nice ca. er 150 km.Det fortryllende hotel er det perfekte valg, hvis man vil nyde den typisk provencalske livsstil. Der er monumentale mure i okkernuancer, tage med antikke romerske kakler og provencalsk klokketårn med smedjejernstag. Alting på hotellet er gennemført Provence til det musikalske akkompagnement af de kvidrende cikader. Livsstilen er forblevet tro over for Provence. Hotellet kan tilbyde 133 værelser og suiter, som passer perfekt til både familieferier og forretningsrejsende. Til hotellets 3 restauranter hører også Le Mas des Vignes, som hører til de bedste gastronomiske indretninger i Varregionen. Her serveres der et stort udvalg af farvestrålende og lækre, fascinerende madretter. Herudover er der et konferencecenter med i alt 13 konferencelokaler med meget specielle indretninger til den særlige atmosfære. Til de videre faciliteter hører en foyer med døgnåben reception, et klimaanlæg, en safeboks, en vekselbørs, en elevator, en café, en frisør, en bar, internetadgang (mod betaling) samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (mod betaling). Der er endvidere gode parkeringsmuligheder. Det kann anbefales allerede nu at bestille en billet i solen!Værelserne har eget badeværelse med hårtørrer, safeboks, telefon, internetadgang, satellit-/kabel-tv, radio, regulerbart klimaanlæg og radiator samt dobbelt- eller kingsize seng og altan eller terrasse.

  Se mere
 • Carre Vieux Port
  Fra658krPr. nat

  Carre Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Rue beauvau 6 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 703 meninger fra rejsendeBaseret på 703 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i centrum af Marseille i nærheden af den gamle havn. Der er ca. 500 m til det nærmeste stoppested.Hotellet råder over 5 etager med i alt 49 værelser. I den indbydende foyer finder man en reception og en elevator. Hertil kommer en bar og en kaffebar. Herudover finder man også en à la carte restaurant og tre konferencelokaler.De praktisk indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er der også telefon og klimaanlæg.

  Se mere
 • RESIDHOME MARSEILLE
  Fra640krPr. nat

  RESIDHOME MARSEILLEstars

  Marseille, Marseille , 23, rue mazenod - Kort
   

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Marseille. Der er i alt 127 værelser på RESIDHOME MARSEILLE 4*. RESIDHOME MARSEILLE 4* blev fuldstændig moderniseret i 2019. Derudover tilbydes der Wi-Fi i ejendommen. Da denne feriebolig har åbent 24 timer i døgnet, er de besøgende altid velkomne. Alle soveværelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Boligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 7 handicapvenlige gæsteværelser. Små kæledyr er tilladt på området. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved RESIDHOME MARSEILLE 4*. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Golden Tulip Marseille Euromed
  Fra781krPr. nat

  Golden Tulip Marseille Euromedstars

  Marseille, Marseille , Place henri verneuil 6 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 601 meninger fra rejsendeBaseret på 601 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Marseille. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 14. 1 kilometer fra ejendommen. Rejsende finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Hotellet ligger indenfor 1. 5 kilometer fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 23. 0 kilometer. Stedet er indenfor 500 meters gåafstand fra havnen. Ejendommen har i alt 210 soveværelser. Golden Tulip Marseille Euromed blev bygget i 2016. Golden Tulip Marseille Euromed er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Ferieboligen har 24 timers åbent. Golden Tulip Marseille Euromed har ikke børnesenge efter anmodning. Alle badeværelser på Golden Tulip Marseille Euromed er handicapvenlige. Besøgende behøver ikke efterlade deres kæledyr hjemme, de kan tage dem med i denne feriebolig. Stedet har parkering og garage. Besøgende vil værdsætte spisemulighederne i denne bolig. Golden Tulip Marseille Euromed har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Gæster kan nyde velsmagende måltider, der serveres i stedets spiselokale. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Golden Tulip Villa Massalia
  Fra807krPr. nat

  Golden Tulip Villa Massaliastars

  Marseille, Marseille , 17 place louis bonnefon 17 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1115 meninger fra rejsendeBaseret på 1115 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Marseille. Placeret indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Hotellet er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 100 meter fra ejendommen. Indenfor 50 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Stedet ligger indenfor 200 meter fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 31. 8 kilometer. Golden Tulip Villa Massalia har i alt 140 værelser. Golden Tulip Villa Massalia undergik en renovering i 2014. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. De der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Der er ikke børnesenge i denne bolig. Ejendommen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 4 handicapvenlige gæsteværelser. Denne kæledyrsvenlige feriebolig accepterer kæledyr i alle størrelser. Der er parkerings- og garagefaciliteter til rådighed. Golden Tulip Villa Massalia er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Takket være sundheds- og wellness-services, er dette sted ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. Dette hotel har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. De rejsende vil kunne smage en lang række fristende kulinariske specialiteter, der imødekommer behovet fra alle typer rejsende. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Mercure Marseille Centre Vieux Port
  Fra747krPr. nat

  Mercure Marseille Centre Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , 1 rue neuve st martin 1 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1448 meninger fra rejsendeBaseret på 1448 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger midt i bymidten lige ved siden af den traditionelle havn og har en herlig udsigt ud over Vestigeshaven. Hotellet er et ideelt udgangspunkt for at udforske den enestående region med de mange kalkbjerge. Der afgår desuden offentlige transportmidler ca. 200 m væk.Hotellet er på 12 etager og råder over i alt 199 værelser. Herudover er der også en reception og flere elevatorer. Den fuldt klimatiserede bygning rummer desuden en bar og en restaurant med ikke-ryger-afdeling. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De tiltalende indrettede værelser er klimatiseret og råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • Residhome Marseille Saint Charles
  Fra441krPr. nat

  Residhome Marseille Saint Charlesstars

  Marseille, Marseille , Boulevard charles nedelec 10 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 478 meninger fra rejsendeBaseret på 478 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Marseille. Med sin placering indenfor 50 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Boligen omfatter 103 hyggelige gæsteværelser. Denne feriebolig blev opført i 2012. Residhome Marseille Saint Charles er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. De rejsende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge på dette sted. Ejendommen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 6 handicapvenligt gæsteværelse. Endvidere må besøgende bo sammen med deres kæledyr på denne ejendom. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  85  Hoteller - Marseille
Side  1  af  9
 

Beskrivelse af destination

  Marseille er en vigtig byen i den sydlige del af Frankrig, det er en storby, havneby og turistby af førsteklasse, med strande og et fremragende klima, hvor du kan besøge mange historiske monumenter. Den gamle havn i hjertet af byen, har mange caféer, markeder, butikker, og turistforretninger, du kan besøge to spændende historiske fæstninger: St. Nicolas og Saint Jean, du kan opleve det flotte fyrtårn Sainte Marie. Du kan smage den typiske bouillabaisse, på en af de maleriske restauranters terrasser. Hoteltilbuddet er meget godt. Besøg det lille middelhavskvarter Le Panier, som ligger oppe på bakken. La Plaine og Le Cours Julien sætter stilen for mode i Marseille. To religiøse bygninger repræsenterer den romerske-byzantinske stil, basilikaen Notre-Dame de la Garde og basilikaen Sainte Maríe la Mayor. Abbedien Saint Victor de Marseille er den ældste bygning i byen. Du kan også besøge de vigtige museer og fantastiske slotte, som ligger på øen If. Besøg til øerne er en af de største attraktioner i Marseille, fra den gamle havn har du en fantastisk smuk udsigt, med bugter eller stejle klippeskrænter, grotter og fantastiske strande, og det blå Middelhav plettet af de mange skibe, alt dette bliver en del af din uforglemmelige ferie i Marseille.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Marseille

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser