Hoteller i Marseille

Find på kortet
Hoteller - Marseille

MarseilleFra  269kr

Anbefalede hoteller - Marseille

 • Residhotel Le Grand Prado
  Fra389krPr. nat

  Residhotel Le Grand Pradostars

  Marseille, Marseille , Square des freres ambrogiani 7 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 675 meninger fra rejsendeBaseret på 675 meninger fra rejsende

  Denne bolig har en strategisk god beliggenhed i hjertet af Marseille. Det ligger i forretningskvarteret kun få skridt fra boulevarden L'Avenue du Prado tæt på Konferencecenteret, Vélodrome Stadion og byens centrum. 100 m fra hotellet vil gæsterne finde forbindelser med offentlige transportmidler, ligesom der er 1 km fra hotellet til Rue de Rome og gadens indkøbsmuligheder. Herudover finder man de nærmeste barer og restauranter 1 km væk på Place Castellane, mens der er 2,5 km til turistområdet Vieux Port og stranden Plage du Prado. Endvidere er der 4 km fra boligen til Notre Dame de la Garde og Palais Longchamp. Desuden kan man køre til Aix en Provence på 45 minutter, mens Marseilles lufthavn ligger 34 km væk og Nice lufthavn 160 km væk.Dette lejligheds-hotellet blev renoveret i 2009, byder gæsterne velkommen i en moderne og elegant atmosfære og består af i alt 109 komfortable og støjisolerede lejligheder med klimaanlæg. Af faciliteter er der tilbydes gæsterne på dette klimatiserede etablissement en foyer med en døgnåben reception samt elevator, en morgenmadsrestaurant og konferenceindretninger. Gæsterne tilbydes også mulighed for at benytte stedets WLAN/internetadgang (mod betaling), ligesom der er plads til 10 biler i den overdækkede parkeringsgarage (mod betaling).De rummelige lejligheder er indrettet med eget badeværelse med badekar og toilet og tilbyder også en dobbeltseng. Herudover er de støjisoleret og klimatiseret og udstyret med et tekøkken med køleskab og mikrobølgeovn. Endvidere tilbydes der et fjernsyn, telefon og WLAN/internetadgang (mod betaling).Golfentusiaster kan gå en runde i Borely kun 15 minutters kørsel fra hotellet.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra en buffet i morgenmadsrestauranten i stueetagen, som åbner op ud til en lille privat terrasse.

  Se mere
 • Best Western Marseille Bourse Vieux Port
  Fra791krPr. nat

  Best Western Marseille Bourse Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Cours belsunce 16 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 517 meninger fra rejsendeBaseret på 517 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Marseille. Med en beliggenhed indenfor 50 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Der er i alt 51 værelser på Best Western Marseille Bourse Vieux Port. Denne bolig blev opført i 2012. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Best Western Marseille Bourse Vieux Port har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Alle værelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Stedet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 3 handicapvenlige soveværelser. Små kæledyr må medbringes til Best Western Marseille Bourse Vieux Port. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Mercure Marseille Centre Vieux Port
  Fra895krPr. nat

  Mercure Marseille Centre Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , 1 rue neuve st martin 1 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1365 meninger fra rejsendeBaseret på 1365 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger midt i bymidten lige ved siden af den traditionelle havn og har en herlig udsigt ud over Vestigeshaven. Hotellet er et ideelt udgangspunkt for at udforske den enestående region med de mange kalkbjerge. Der afgår desuden offentlige transportmidler ca. 200 m væk.Hotellet er på 12 etager og råder over i alt 199 værelser. Herudover er der også en reception og flere elevatorer. Den fuldt klimatiserede bygning rummer desuden en bar og en restaurant med ikke-ryger-afdeling. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De tiltalende indrettede værelser er klimatiseret og råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • New Hotel Vieux Port Centre
  Fra612krPr. nat

  New Hotel Vieux Port Centrestars

  Marseille, Marseille , rue reine-elisabeth 3 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 790 meninger fra rejsendeBaseret på 790 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel har en fremragende beliggenhed i byen Marseille. I hotellets umiddelbare omgivelser finder man den berømte indkøbsgade La Canebière. Hotellet er desuden omgivet af talrige restauranter, hvor man kan spise frokost og aftensmad. Der ligger et stoppested lige foran hotellet. Der er endvidere ca. 20 km til lufthavnen.Hotellet har en perfekt beliggenhed og råder over 5 etager med i alt 42 værelser. I den indbydende, klimatiserede foyer finder man en døgnåben reception og en elevator. Hotellet er ideelt for forretningsrejsende, idet der er to konferencerum med internetadgang (WLAN Access Point).Værelserne er hyggeligt og smagfuldt indrettet. De har eget badeværelse med hårtørrer. Yderligere er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-TV, internetadgang og klimaanlæg. Derudover er der også et køleskab og en safeboks (mod betaling). Endeligt er alle værelserne belagt med gulvtæppe.

  Se mere
 • Holiday Inn Express Marseille Saint Charles
  Fra569krPr. nat

  Holiday Inn Express Marseille Saint Charlesstars

  Marseille, Marseille , Boulevard maurice bourdet 15 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1029 meninger fra rejsendeBaseret på 1029 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ca. 5 minutters gang fra centrum af Marseille, over for Saint-Charles banegård. I nærheden finder man også busstationen og forbindelser med offentlige transportmidler, og til indkøbsmulighederne er der ca. 10 minutters gang fra hotellet. Herudover finder man et udvalg af restauranter, barer, beværtninger og natklubber omkring 1,5 km væk, og til stranden er der ca. 20 minutter med offentlige transportmidler. Fra Marseille Provence lufthavn er der omkring 28 km til etablissementet.Dette city-hotel rummer 120 værelser, blev opført i 2010 og tilbyder desuden et business-center og en privat, indendørs parkeringsplads. Terrassen og dens salonstemning er som en have i byen og tilbyder gæsterne et reelt afbræk i hverdagen. Hertil kommer gratis trådløs internetadgang i fællesområderne. Ud over en foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks og elevator tilbyder dette klimatiserede, familievenlige etablissement faciliteter såsom bar, fjernsynsstue, restaurant, konferenceindretninger og mulighed for at bestille vasketøjsservice.Værelserne har et meget moderne design. De er udstyret med moderne teknisk udstyr, herunder et fladskærmsfjernsyn, betalings-tv, regulerbare klimaanlæg og radiatorer og trådløs internetadgang med hurtig forbindelse. Ud over eget badeværelse med badekar, brusebad og hårtørrer er der af behageligheder på værelset telefon, radio, dobbeltseng, mulighed for at lave te og kaffe samt strygejern og strygebræt. Hertil kommer også safeboks som yderligere standardindretning i alle boligenheder.Golfentusiaster vil finde den nærmeste golfbane omkring 5 km fra etablissementet.Hver morgen tilbydes der en morgenbuffet på hotellet.I bil tager man afkørslen St. Charles på motorvej A7 og følger anvisninger mod St. Charles og derefter Boulevard Bourdet.

  Se mere
 • Best Western Marseille Bonneveine Prado
  Fra517krPr. nat

  Best Western Marseille Bonneveine Pradostars

  Marseille, Marseille , avenue elsa triolet - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Det elegante hotel ligger i nærheden af indkøbscentret Bonneveine. Lige ved hotellet finder man omfattende indkøbsmuligheder, barer og pubber. Der er desuden ca. 50 m til de nærmeste restauranter og offentlige transportmidler. Stranden Prado ligger ca. 2 km fra hotellet.Hotellet råder over en 5-etagers hovedbygning med i alt 69 værelser, heraf 10 suiter. Til hotellet hører en 500 m² stor have og en terrasse. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks, garderobe og elevator. På hotellet er der desuden en bar, en pub og en klimatiseret à la carte restaurant. Herudover er der flere konferencerum, offentlig internetadgang, en parkeringsplads og en legeplads. Naturligvis tilbydes der roomservice og vasketøjsservice.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, minibar, køleskab, dobbeltseng, centralvarme og safeboks (mod betaling).Gæsterne kan slappe af i hotellets udendørs swimmingpool med liggestole og parasoller. For de sportsinteresserede er der endvidere mulighed for at spille tennis.

  Se mere
 • Marseille Saint Charles
  Fra429krPr. nat

  Marseille Saint Charlesstars

  Marseille, Marseille , Boulevard d'athenes 28 - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 191 meninger fra rejsendeBaseret på 191 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Marseille. Ejendommen har i alt 59 værelser. Marseille Saint Charles blev opført i 2012. Stedet omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og på værelser. Receptionen er åben 24/7. Hvis rejsende beder om det, kan de få en børneseng i deres værelse. Alle gæsteværelser på dette handicapvenlige hotel, har adgang for kørestole. Både store og små kæledyr er tilladt på området. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er dette hotel et perfekt sted for gæster, der rejser i forretningsøjemed. Dette hotel byder på en række madoplevelser, for at garantere at alle gæster der bor her, nyder alle dele af deres ophold.

  Se mere
 • Residence du Vieux Port
  Fra1.044krPr. nat

  Residence du Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Quai du port 18 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 997 meninger fra rejsendeBaseret på 997 meninger fra rejsende

  Det tiltalende hotel ligger lige ved siden af den gamle havn i Marseille. Fra hotellet er der en smuk udsigt ud over havnen og kirken Notre Dame de la Garde. Omkring hotellet finder man endvidere forskellige butikker, restauranter, barer og diskoteker, ligesom der heller ikke er langt til et stoppested. Lufthavnen Marsella ligger 25 km væk, hvilket svarer til en halv times kørsel. Til stranden og banegården er der ca. 1 km, mens der er ca. 2 km til en park.Hotellet består af en 7-etagers hovedbygning og en 4-etagers sidebygning med i alt 50 værelser, heraf 7 suiter. Den klimatiserede bygning rummer endvidere en døgnåben reception med safeboks samt elevatorer. Herudover er der en bar og en morgenmadscafé. Hotellet har naturligvis også en internetterminal samt diverse konferencerum. Slutteligt tilbydes der vaskeservice, ligesom der også er et WLAN Access Point.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg (individuelt regulerbart), safeboks, centralvarme og altan.Ca. 3 km væk ligger der en golfbane og en tennisbane. I nærheden af hotellet udbyder lokale firmaer desuden diverse vandsportsaktiviteter som f.eks. begynderkurser i dykning.

  Se mere
 • New Hotel Bompard
  Fra634krPr. nat

  New Hotel Bompardstars

  Marseille, Marseille , rue des flots bleus 2 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 573 meninger fra rejsendeBaseret på 573 meninger fra rejsende

  Det attraktive strandhotel ligger i et grønt område og overbeviser således med sin charmerende beliggenhed. Lige i nærheden af hotellet finder man det fortryllende, turkisblå hav. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 100 m fra hotellet og til Marseilles lufthavn er der ca. 26 km. Køretiden er på 30 minutter.Det moderne hotel blev renoveret i år 2005. Dets hovedbygning er på 2 etager og rummer i alt 49 værelser. Den fuldt klimatiserede bygning rummer endvidere en foyer med døgnåben reception. Herudover er der en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant.De moderne indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer samt minibar/køleskab og centralt reguleret klimaanlæg.Gæsterne kan slappe af i hotellets swimmingpool. På stranden tilbydes der adskillige vandsportsaktiviteter hos lokale firmaer. For de sportsbegejstrede er der desuden mulighed for at spille tennis og golf (i nærheden og mod betaling).

  Se mere
 • Residhome Marseille Saint Charles
  Fra374krPr. nat

  Residhome Marseille Saint Charlesstars

  Marseille, Marseille , Boulevard charles nedelec 10 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 460 meninger fra rejsendeBaseret på 460 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Marseille. Med sin placering indenfor 50 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Ejendommen har i alt 103 værelser. Residhome Marseille Saint Charles blev opført i 2012. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. De besøgende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor gæster kan bede om en vugge til de små. Hotellet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 6 handicapvenligt soveværelse. De der bor på denne ejendom, behøver ikke efterlade deres kæledyr hjemme, men kan tage dem med. Besøgende der kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Residhome Marseille Saint Charles vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  94  Hoteller - Marseille
Side  1  af  10
 

Beskrivelse af destination

  Marseille er en vigtig byen i den sydlige del af Frankrig, det er en storby, havneby og turistby af førsteklasse, med strande og et fremragende klima, hvor du kan besøge mange historiske monumenter. Den gamle havn i hjertet af byen, har mange caféer, markeder, butikker, og turistforretninger, du kan besøge to spændende historiske fæstninger: St. Nicolas og Saint Jean, du kan opleve det flotte fyrtårn Sainte Marie. Du kan smage den typiske bouillabaisse, på en af de maleriske restauranters terrasser. Hoteltilbuddet er meget godt. Besøg det lille middelhavskvarter Le Panier, som ligger oppe på bakken. La Plaine og Le Cours Julien sætter stilen for mode i Marseille. To religiøse bygninger repræsenterer den romerske-byzantinske stil, basilikaen Notre-Dame de la Garde og basilikaen Sainte Maríe la Mayor. Abbedien Saint Victor de Marseille er den ældste bygning i byen. Du kan også besøge de vigtige museer og fantastiske slotte, som ligger på øen If. Besøg til øerne er en af de største attraktioner i Marseille, fra den gamle havn har du en fantastisk smuk udsigt, med bugter eller stejle klippeskrænter, grotter og fantastiske strande, og det blå Middelhav plettet af de mange skibe, alt dette bliver en del af din uforglemmelige ferie i Marseille.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Marseille

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser