Hoteller i Marseille

Find på kortet
Hoteller - Marseille

MarseilleFra  314kr

Anbefalede hoteller - Marseille

 • B&B Hotel Marseille Centre La Joliette
  Fra406krPr. nat

  B&B Hotel Marseille Centre La Joliettestars

  Marseille, Marseille , Rue de forbin 52 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 251 meninger fra rejsendeBaseret på 251 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Marseille. Lokaliteten har 124 indbydende værelser. Ejendommen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i B&B Hotel Marseille Centre La Joliette. Kæledyr må ikke medbringes til B&B Hotel Marseille Centre La Joliette.

  Se mere
 • Residhotel Le Grand Prado
  Fra551krPr. nat

  Residhotel Le Grand Pradostars

  Marseille, Marseille , Square des freres ambrogiani 7 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 740 meninger fra rejsendeBaseret på 740 meninger fra rejsende

  Denne bolig har en strategisk god beliggenhed i hjertet af Marseille. Det ligger i forretningskvarteret kun få skridt fra boulevarden L'Avenue du Prado tæt på Konferencecenteret, Vélodrome Stadion og byens centrum. 100 m fra hotellet vil gæsterne finde forbindelser med offentlige transportmidler, ligesom der er 1 km fra hotellet til Rue de Rome og gadens indkøbsmuligheder. Herudover finder man de nærmeste barer og restauranter 1 km væk på Place Castellane, mens der er 2,5 km til turistområdet Vieux Port og stranden Plage du Prado. Endvidere er der 4 km fra boligen til Notre Dame de la Garde og Palais Longchamp. Desuden kan man køre til Aix en Provence på 45 minutter, mens Marseilles lufthavn ligger 34 km væk og Nice lufthavn 160 km væk.Dette lejligheds-hotellet blev renoveret i 2009, byder gæsterne velkommen i en moderne og elegant atmosfære og består af i alt 109 komfortable og støjisolerede lejligheder med klimaanlæg. Af faciliteter er der tilbydes gæsterne på dette klimatiserede etablissement en foyer med en døgnåben reception samt elevator, en morgenmadsrestaurant og konferenceindretninger. Gæsterne tilbydes også mulighed for at benytte stedets WLAN/internetadgang (mod betaling), ligesom der er plads til 10 biler i den overdækkede parkeringsgarage (mod betaling).De rummelige lejligheder er indrettet med eget badeværelse med badekar og toilet og tilbyder også en dobbeltseng. Herudover er de støjisoleret og klimatiseret og udstyret med et tekøkken med køleskab og mikrobølgeovn. Endvidere tilbydes der et fjernsyn, telefon og WLAN/internetadgang (mod betaling).Golfentusiaster kan gå en runde i Borely kun 15 minutters kørsel fra hotellet.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra en buffet i morgenmadsrestauranten i stueetagen, som åbner op ud til en lille privat terrasse.

  Se mere
 • NH Collection Marseille
  Fra921krPr. nat

  NH Collection Marseillestars

  Marseille, Marseille , Boulevard des dames 37 37 - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 290 meninger fra rejsendeBaseret på 290 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Marseille. Ejendommen er 1. 0 kilometer fra de vigtigste offentlige transportforbindelser. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 900 meter. Ejendommen består af 176 soveværelser. Derudover tilbydes der Wi-Fi adgang på stedets fællesområder. De der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Kæledyr op til en vægt på 5 kg er tilladt på området. Der er parkeringsplads ved NH Collection Marseille. Besøgende kan nyde de måltider der serveres på stedet. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Mercure Marseille Centre Vieux Port
  Fra984krPr. nat

  Mercure Marseille Centre Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , 1 rue neuve st martin 1 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1436 meninger fra rejsendeBaseret på 1436 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger midt i bymidten lige ved siden af den traditionelle havn og har en herlig udsigt ud over Vestigeshaven. Hotellet er et ideelt udgangspunkt for at udforske den enestående region med de mange kalkbjerge. Der afgår desuden offentlige transportmidler ca. 200 m væk.Hotellet er på 12 etager og råder over i alt 199 værelser. Herudover er der også en reception og flere elevatorer. Den fuldt klimatiserede bygning rummer desuden en bar og en restaurant med ikke-ryger-afdeling. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De tiltalende indrettede værelser er klimatiseret og råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • Carre Vieux Port
  Fra691krPr. nat

  Carre Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Rue beauvau 6 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 695 meninger fra rejsendeBaseret på 695 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i centrum af Marseille i nærheden af den gamle havn. Der er ca. 500 m til det nærmeste stoppested.Hotellet råder over 5 etager med i alt 49 værelser. I den indbydende foyer finder man en reception og en elevator. Hertil kommer en bar og en kaffebar. Herudover finder man også en à la carte restaurant og tre konferencelokaler.De praktisk indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er der også telefon og klimaanlæg.

  Se mere
 • Select Hotel Saint Charles
  Fra634krPr. nat

  Select Hotel Saint Charlesstars

  Marseille, Marseille , Allee leon gambetta 4 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 557 meninger fra rejsendeBaseret på 557 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger blot få minutter fra banegården Saint Charles samt fra den berømte Avenue Canebière. Der er ligeledes kun få skridt til en metrostation samt til parkeringspladsen Gambetta. Der er desuden ca. 2 km til diverse indkøbsmuligheder, restauranter, barer og pubber, mens det nærmeste diskotek ligger ca. 3 km væk. Endvidere er der 2 km til havet samt 4 km til stranden. Lufthavnen ligger ca. 20 km væk (ca. 40 minutters kørsel).Hotellet er renoveret i 2005. Det råder over en hovedbygning og en sidebygning (begge på 4 etager) med i alt 60 lydisolerede og fuldt klimatiserede værelser. Byhotellet har en foyer med døgnåben reception, safeboks og elevator. Diverse måltider kan desuden indtages i hotellets rolige gårdhave. Desuden råder hotellet over et konferencerum, ligesom der tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har alle eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg og centralvarme.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Ibis Marseille Centre Euromed
  Fra636krPr. nat

  Ibis Marseille Centre Euromedstars

  Marseille, Marseille , 25 boulevard de dunkerque - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 958 meninger fra rejsendeBaseret på 958 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Marseille. Med sin placering indenfor 800 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Den nærmeste strand ligger indenfor 2. 0 kilometer fra ferieboligen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 20. 0 kilometer. Ejendommen er indenfor 200 meter fra havnen. Der er i alt 192 gæsteværelser på Ibis Marseille Centre Euromed. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Ibis Marseille Centre Euromed har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Alle badeværelser på Ibis Marseille Centre Euromed er handicapvenlige. Gæster må medbringe deres kæledyr på området. Denne bolig har parkerings- og garagepladser til gæsternes bekvemmelighed. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil få energi til hele dagen med dejlige retter, der serveres på de gastronomiske steder. De der bor på ejendommen, kan nyde dejlige retter på stedets spiselokaler. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Appart'Hotel Odalys le Dome
  Fra471krPr. nat

  Appart'Hotel Odalys le Domestars

  Marseille, Marseille , Boulevard du maréchal juin 27 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 68 meninger fra rejsendeBaseret på 68 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Marseille. Der er i alt 98 gæsteværelser på Appart'Hotel Odalys le Dome. Dette hotel blev bygget i 2016. De der bor på dette sted, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Appart'Hotel Odalys le Dome har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Babysenge til børn fås efter anmodning. Hvorfor ikke tage din firbenede ven med til Appart'Hotel Odalys le Dome?Appart'Hotel Odalys le Dome inkluderer en garage, der er ideel til brug for gæsterne. Appart'Hotel Odalys le Dome vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Kyriad Marseille Blancarde Timone
  Fra664krPr. nat

  Kyriad Marseille Blancarde Timonestars

  Marseille, Marseille , 2-4 emile duclaux 2-4 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 103 meninger fra rejsendeBaseret på 103 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Marseille. Det samlede antal gæsteværelser er 43. Kyriad Marseille Blancarde Timone tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Alle der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Kyriad Marseille Blancarde Timone har ikke børnesenge efter anmodning. Denne bolig forstår, at tilgængelighed er vigtigt for alle gæster. Derfor har det værelser med adgang for kørestole, og er fuldt tilpasset let adgang. Rejsende behøver ikke efterlade deres kæledyr hjemme, de kan tage dem med på denne ejendom. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for alle der bor på ejendommen. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Azur
  Fra589krPr. nat

  Azurstars

  Marseille, Marseille , Cours franklin roosevelt 24 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 298 meninger fra rejsendeBaseret på 298 meninger fra rejsende

  Dette enkle hotel har beliggenhed i Marseille. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Den nærmeste strand ligger indenfor 2. 0 kilometer fra ejendommen. Stedet er indenfor 800 meters gåafstand fra havnen. Lokaliteten har 19 indbydende gæsteværelser. Azur daterer sig til 1900 og blev fuldstændig renoveret i 2012. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed i de offentlige områder. Gæsterne bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Små kæledyr må bo på hotellet. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  87  Hoteller - Marseille
Side  1  af  9
 

Beskrivelse af destination

  Marseille er en vigtig byen i den sydlige del af Frankrig, det er en storby, havneby og turistby af førsteklasse, med strande og et fremragende klima, hvor du kan besøge mange historiske monumenter. Den gamle havn i hjertet af byen, har mange caféer, markeder, butikker, og turistforretninger, du kan besøge to spændende historiske fæstninger: St. Nicolas og Saint Jean, du kan opleve det flotte fyrtårn Sainte Marie. Du kan smage den typiske bouillabaisse, på en af de maleriske restauranters terrasser. Hoteltilbuddet er meget godt. Besøg det lille middelhavskvarter Le Panier, som ligger oppe på bakken. La Plaine og Le Cours Julien sætter stilen for mode i Marseille. To religiøse bygninger repræsenterer den romerske-byzantinske stil, basilikaen Notre-Dame de la Garde og basilikaen Sainte Maríe la Mayor. Abbedien Saint Victor de Marseille er den ældste bygning i byen. Du kan også besøge de vigtige museer og fantastiske slotte, som ligger på øen If. Besøg til øerne er en af de største attraktioner i Marseille, fra den gamle havn har du en fantastisk smuk udsigt, med bugter eller stejle klippeskrænter, grotter og fantastiske strande, og det blå Middelhav plettet af de mange skibe, alt dette bliver en del af din uforglemmelige ferie i Marseille.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Marseille

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser