Hoteller i Marseille

Find på kortet
Hoteller - Marseille

MarseilleFra  291kr

Anbefalede hoteller - Marseille

 • Residhotel Le Grand Prado
  Fra290krPr. nat

  Residhotel Le Grand Pradostars

  Marseille, Marseille , Square des freres ambrogiani 7 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 745 meninger fra rejsendeBaseret på 745 meninger fra rejsende

  Denne bolig har en strategisk god beliggenhed i hjertet af Marseille. Det ligger i forretningskvarteret kun få skridt fra boulevarden L'Avenue du Prado tæt på Konferencecenteret, Vélodrome Stadion og byens centrum. 100 m fra hotellet vil gæsterne finde forbindelser med offentlige transportmidler, ligesom der er 1 km fra hotellet til Rue de Rome og gadens indkøbsmuligheder. Herudover finder man de nærmeste barer og restauranter 1 km væk på Place Castellane, mens der er 2,5 km til turistområdet Vieux Port og stranden Plage du Prado. Endvidere er der 4 km fra boligen til Notre Dame de la Garde og Palais Longchamp. Desuden kan man køre til Aix en Provence på 45 minutter, mens Marseilles lufthavn ligger 34 km væk og Nice lufthavn 160 km væk.Dette lejligheds-hotellet blev renoveret i 2009, byder gæsterne velkommen i en moderne og elegant atmosfære og består af i alt 109 komfortable og støjisolerede lejligheder med klimaanlæg. Af faciliteter er der tilbydes gæsterne på dette klimatiserede etablissement en foyer med en døgnåben reception samt elevator, en morgenmadsrestaurant og konferenceindretninger. Gæsterne tilbydes også mulighed for at benytte stedets WLAN/internetadgang (mod betaling), ligesom der er plads til 10 biler i den overdækkede parkeringsgarage (mod betaling).De rummelige lejligheder er indrettet med eget badeværelse med badekar og toilet og tilbyder også en dobbeltseng. Herudover er de støjisoleret og klimatiseret og udstyret med et tekøkken med køleskab og mikrobølgeovn. Endvidere tilbydes der et fjernsyn, telefon og WLAN/internetadgang (mod betaling).Golfentusiaster kan gå en runde i Borely kun 15 minutters kørsel fra hotellet.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra en buffet i morgenmadsrestauranten i stueetagen, som åbner op ud til en lille privat terrasse.

  Se mere
 • Comfort Hotel Marseille Airport
  Fra5.789krPr. nat

  Comfort Hotel Marseille Airportstars

  Vitrolles Anjoly, Marseille , Rue blaise pascal, zi couperigne - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 125 meninger fra rejsendeBaseret på 125 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er ideelt til familier og ligger i Vitrolles Anjoly. Placeret indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 20 meter fra ejendommen. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 600 meter. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 25. 0 kilometer fra havnen. Comfort Hotel Marseille Airport har i alt 47 gæsteværelser. Denne feriebolig undergik en renovering i 2016. Comfort Hotel Marseille Airport har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Da denne feriebolig har åbent 24 timer i døgnet, er de besøgende altid velkomne. Dette hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Fællesarealerne på Comfort Hotel Marseille Airport har kørestolsadgang. Små kæledyr er tilladt på området. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Comfort Hotel Marseille Airport. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Forretningsrejsende vil værdsætte behageligheden af stedets forretningsfaciliteter, der er ideelle til at få en produktiv arbejdsdag. Ejendommens middagslokaler serverer et udvalg af smagfulde retter og drikkevarer. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Maison Saint Louis Vieux Port
  Fra686krPr. nat

  Maison Saint Louis Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Rue des recollettes 2 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 23 meninger fra rejsendeBaseret på 23 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Marseille. I alt 22 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på Maison Saint Louis Vieux Port. Maison Saint Louis Vieux Port har lednings- og trådløse internetforbindelser. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Dette er ikke en kæledyrsvenlig bolig.

  Se mere
 • Grand Hotel Beauvau Mgallery
  Fra988krPr. nat

  Grand Hotel Beauvau Mgallerystars

  Marseille, Marseille , Rue beauvau 4 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 742 meninger fra rejsendeBaseret på 742 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Marseille. Hotellet består af 73 værelser. Opførelsesåret for denne feriebolig daterer sig tilbage til 1816. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Babysenge til børn fås efter anmodning. Alle badeværelser på Grand Hotel Beauvau Mgallery er handicapvenlige. Dette sted tillader kæledyr. Grand Hotel Beauvau Mgallery tilbyder parkering og garagefaciliteter. Når det drejer sig om at slappe af, vil alle der bor på denne ejendom blive forkælet, når de skal vælge blandt den lange række sundhedsmuligheder, der er til rådighed. Grand Hotel Beauvau Mgallery har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Grand Hotel Beauvau Mgallery vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Azur
  Fra559krPr. nat

  Azurstars

  Marseille, Marseille , Cours franklin roosevelt 24 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 301 meninger fra rejsendeBaseret på 301 meninger fra rejsende

  Dette enkle hotel har beliggenhed i Marseille. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Den nærmeste strand ligger indenfor 2. 0 kilometer fra ejendommen. Stedet er indenfor 800 meters gåafstand fra havnen. Lokaliteten har 19 indbydende gæsteværelser. Azur daterer sig til 1900 og blev fuldstændig renoveret i 2012. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed i de offentlige områder. Gæsterne bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Små kæledyr må bo på hotellet. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Adagio Aparthotel Marseille Vieux Port
  Fra705krPr. nat

  Adagio Aparthotel Marseille Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Rue jean trinquet 30 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 620 meninger fra rejsendeBaseret på 620 meninger fra rejsende

  Lejligheds-hotellet byder gæster velkommen i hjertet af byen, 10 minutter fra den gamle havn og La Canebière. Banegården Marseille-Saint-Charles ligger 15 minutter væk til fods, og de 2 metrolinjer finder man i umiddelbar nærhed. Til stranden ved Les Calanques er der ca. 22 km og til Marseille Provence lufthavn omkring 24 km.Lejligheds-hotellet tilbyder 142 lejligheder, som alle er helt nye, lige fra 2-personers studier til 2-værelses lejligheder med plads til 4 personer, ligesom der er veludstyrede køkkener. Hotellet egner sig perfekt til en forretningsrejse eller en lang weekend i Provence. Det klimatiserede etablissement tilbyder også morgenmadsrestaurant og internetadgang.Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad/badekar, hårtørrer, satellit-/kabel-tv, telefon og internetadgang. De er også udstyrede med tekøkken med køleskab, mikrobølgeovn, strygejern og strygebræt. Hertil kommer regulerbart klimaanlæg og radiator og en safeboks som standardindretning i alle boligenheder.Fra Paris forlader man motorvej A6 mod Genève/Lyon og tager A7 mod Marseille. Fortsæt på A55 og tag afkørsel 2 mod La Joliette. Når man kører ind i Marseille, følger man Quai de La Joliette, drejer til venstre ad Boulevard des Dames, til højre ad rue François Moisson og endelig til venstre ad rue Jean Trinquet.

  Se mere
 • Campanile Marseille Est La Penne
  Fra437krPr. nat

  Campanile Marseille Est La Pennestars

  Marseille, Marseille , Actiparc ii chemin de saint lambert - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 165 meninger fra rejsendeBaseret på 165 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Marseille. Ejendommen, der putter sig indenfor 564 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 30. 0 kilometer. Det samlede antal gæsteværelser er 47. Denne feriebolig blev sidst renoveret i 2010. Campanile Marseille Est La Penne er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. Hvis gæsterne beder om det, kan de få en børneseng i deres soveværelse. Fællesarealerne i denne feriebolig har kørestolsadgang. Kæledyr må ikke medbringes til Campanile Marseille Est La Penne. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Campanile Marseille Est La Penne.

  Se mere
 • Kyriad Marseille Blancarde Timone
  Fra663krPr. nat

  Kyriad Marseille Blancarde Timonestars

  Marseille, Marseille , 2-4 emile duclaux 2-4 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 106 meninger fra rejsendeBaseret på 106 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Marseille. I alt 43 soveværelser er til rådighed for de rejsende. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Besøgende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Desværre er der ingen soveværelser, hvor alle der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Denne bolig forstår, at tilgængelighed er vigtigt for alle gæster. Derfor har det værelser med adgang for kørestole, og er fuldt tilpasset let adgang. Kæledyr må medbringes i denne feriebolig. Der findes en parkeringsplads. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Novotel Suites Marseille Centre
  Fra943krPr. nat

  Novotel Suites Marseille Centrestars

  Marseille, Marseille , Boulevard de dunkerque 33 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1206 meninger fra rejsendeBaseret på 1206 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Marseille. Med sin placering indenfor 1000 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Ferieboligen er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra stedet. Ferieboligen ligger indenfor 3. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Stedet er indenfor 100 meters gåafstand fra havnen. Novotel Suites Marseille Centre har i alt 127 gæsteværelser. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Novotel Suites Marseille Centre tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Alle værelser i Novotel Suites Marseille Centre har kørestolsadgang. Endvidere må de rejsende bo sammen med deres kæledyr på Novotel Suites Marseille Centre. Området har parkeringsplads og garagefaciliteter. Repræsentanter kan holde et møde i denne feriebolig, der er ideel til forretningsrejser. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Adagio Access Marseille Saint Charles
  Fra658krPr. nat

  Adagio Access Marseille Saint Charlesstars

  Marseille, Marseille , Rue honnorat 23 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 486 meninger fra rejsendeBaseret på 486 meninger fra rejsende

  Dette komfortable lejligheds-hotel har beliggenhed i Marseille. Ferieboligen, der putter sig indenfor 200 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra ejendommen. Ejendommen ligger indenfor 2. 5 kilometer fra den nærmeste strand. Stedet ligger indenfor indenfor 1. 5 kilometer fra havnen. Adagio Access Marseille Saint Charles har i alt 126 gæsteværelser. Opførelsesåret for denne ejendom daterer sig tilbage til 2010. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Kæledyr betragtes som en del af familien i denne bolig. Denne ejendom tilbyder parkerings- og garagefaciliteter. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  74  Hoteller - Marseille
Side  1  af  8
 

Beskrivelse af destination

  Marseille er en vigtig byen i den sydlige del af Frankrig, det er en storby, havneby og turistby af førsteklasse, med strande og et fremragende klima, hvor du kan besøge mange historiske monumenter. Den gamle havn i hjertet af byen, har mange caféer, markeder, butikker, og turistforretninger, du kan besøge to spændende historiske fæstninger: St. Nicolas og Saint Jean, du kan opleve det flotte fyrtårn Sainte Marie. Du kan smage den typiske bouillabaisse, på en af de maleriske restauranters terrasser. Hoteltilbuddet er meget godt. Besøg det lille middelhavskvarter Le Panier, som ligger oppe på bakken. La Plaine og Le Cours Julien sætter stilen for mode i Marseille. To religiøse bygninger repræsenterer den romerske-byzantinske stil, basilikaen Notre-Dame de la Garde og basilikaen Sainte Maríe la Mayor. Abbedien Saint Victor de Marseille er den ældste bygning i byen. Du kan også besøge de vigtige museer og fantastiske slotte, som ligger på øen If. Besøg til øerne er en af de største attraktioner i Marseille, fra den gamle havn har du en fantastisk smuk udsigt, med bugter eller stejle klippeskrænter, grotter og fantastiske strande, og det blå Middelhav plettet af de mange skibe, alt dette bliver en del af din uforglemmelige ferie i Marseille.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Marseille

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser