Hoteller i Marseille

Find på kortet
Hoteller - Marseille

MarseilleFra  277kr

Anbefalede hoteller - Marseille

 • Mercure Marseille Centre Vieux Port
  Fra981krPr. nat

  Mercure Marseille Centre Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , 1 rue neuve st martin 1 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1448 meninger fra rejsendeBaseret på 1448 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger midt i bymidten lige ved siden af den traditionelle havn og har en herlig udsigt ud over Vestigeshaven. Hotellet er et ideelt udgangspunkt for at udforske den enestående region med de mange kalkbjerge. Der afgår desuden offentlige transportmidler ca. 200 m væk.Hotellet er på 12 etager og råder over i alt 199 værelser. Herudover er der også en reception og flere elevatorer. Den fuldt klimatiserede bygning rummer desuden en bar og en restaurant med ikke-ryger-afdeling. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De tiltalende indrettede værelser er klimatiseret og råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • Escale Oceania Vieux Port
  Fra858krPr. nat

  Escale Oceania Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , La canebiere 5 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1159 meninger fra rejsendeBaseret på 1159 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger på den berømte Canebière overfor den gamle havn. Den centrale beliggenhed er ideel, hvis man som turist ønsker at besigtige Marseilles highlights. Der afgår offentlige transportmidler kun 100 m fra hotellet.Hotellet er bygget i 1893 og råder over en hovedbygning på 6 etager med i alt 45 værelser. Bygningen rummer desuden en døgnåben reception, en safeboks, et konferencelokale, en parkeringsplads og en morgenmadsrestaurant.De hyggeligt indrettede værelser har lydisolerede vinduer og eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon og klimaanlæg.Der tilbydes Bed & Breakfast.I bil skal man køre mod Marseille og efterfølgende mod centrum og Vieux Port. Fra lufthavnen skal man køre med shuttlebussen til hovedbanegården. Herfra er der kun to stationer med metroen til hotellet.

  Se mere
 • Adonis Hotel Marseille Vieux Port
  Fra408krPr. nat

  Adonis Hotel Marseille Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Rue breteuil 26 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 218 meninger fra rejsendeBaseret på 218 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Marseille. Den nærmeste strand ligger indenfor 1. 5 kilometer fra hotellet . I alt 21 soveværelser er til rådighed for de rejsende. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Adonis Hotel Marseille Vieux Port. Denne bolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Desværre er der ingen værelser, hvor gæster kan bede om en vugge til de små. Denne bolig accepterer små kæledyr. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Grand Tonic Hotel Marseille Vieux Port
  Fra620krPr. nat

  Grand Tonic Hotel Marseille Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Quai des belges 43 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 584 meninger fra rejsendeBaseret på 584 meninger fra rejsende

  The location of the hotel is almost ideal in Marseille. Facing the port, with buses, metro station, and boat shuttle to the beach of Frioul just in front of the door.

  Se mere
 • Carre Vieux Port
  Fra793krPr. nat

  Carre Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Rue beauvau 6 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 703 meninger fra rejsendeBaseret på 703 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i centrum af Marseille i nærheden af den gamle havn. Der er ca. 500 m til det nærmeste stoppested.Hotellet råder over 5 etager med i alt 49 værelser. I den indbydende foyer finder man en reception og en elevator. Hertil kommer en bar og en kaffebar. Herudover finder man også en à la carte restaurant og tre konferencelokaler.De praktisk indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er der også telefon og klimaanlæg.

  Se mere
 • Campanile Saint Antoine
  Fra401krPr. nat

  Campanile Saint Antoinestars

  Marseille, Marseille , Avenue anne marie 59 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 357 meninger fra rejsendeBaseret på 357 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Marseille. Hotellet, der putter sig indenfor 10. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra hotellet . Den nærmeste strand ligger indenfor 4. 0 kilometer fra hotellet . Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 15. 0 kilometer. De 118 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Campanile Saint Antoine har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Campanile Saint Antoine har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Desværre er der ingen soveværelser, hvor alle gæster der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Dette hotel forstår, at tilgængelighed er vigtigt for alle gæster. Derfor har det gæsteværelser med adgang for kørestole, og er fuldt tilpasset let adgang. Små kæledyr må medbringes til Campanile Saint Antoine. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Alle der bor på denne ejendom, vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Ejendommens forretningsfaciliteter er velegnede til alle typer forretningsevents, seminarer, møder eller konferencer. Ejendommens middagslokaler serverer et udvalg af smagfulde retter og drikkevarer. Campanile Saint Antoine vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Residhome Marseille Saint Charles
  Fra419krPr. nat

  Residhome Marseille Saint Charlesstars

  Marseille, Marseille , Boulevard charles nedelec 10 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 478 meninger fra rejsendeBaseret på 478 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Marseille. Med sin placering indenfor 50 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Boligen omfatter 103 hyggelige gæsteværelser. Denne feriebolig blev opført i 2012. Residhome Marseille Saint Charles er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. De rejsende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge på dette sted. Ejendommen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 6 handicapvenligt gæsteværelse. Endvidere må besøgende bo sammen med deres kæledyr på denne ejendom. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Golden Tulip Villa Massalia
  Fra1.114krPr. nat

  Golden Tulip Villa Massaliastars

  Marseille, Marseille , 17 place louis bonnefon 17 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1115 meninger fra rejsendeBaseret på 1115 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Marseille. Placeret indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Hotellet er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 100 meter fra ejendommen. Indenfor 50 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Stedet ligger indenfor 200 meter fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 31. 8 kilometer. Golden Tulip Villa Massalia har i alt 140 værelser. Golden Tulip Villa Massalia undergik en renovering i 2014. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. De der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Der er ikke børnesenge i denne bolig. Ejendommen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 4 handicapvenlige gæsteværelser. Denne kæledyrsvenlige feriebolig accepterer kæledyr i alle størrelser. Der er parkerings- og garagefaciliteter til rådighed. Golden Tulip Villa Massalia er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Takket være sundheds- og wellness-services, er dette sted ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. Dette hotel har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. De rejsende vil kunne smage en lang række fristende kulinariske specialiteter, der imødekommer behovet fra alle typer rejsende. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Ibis Marseille Centre Euromed
  Fra660krPr. nat

  Ibis Marseille Centre Euromedstars

  Marseille, Marseille , 25 boulevard de dunkerque - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 972 meninger fra rejsendeBaseret på 972 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Marseille. Med en beliggenhed indenfor 800 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Den nærmeste strand ligger indenfor 2. 0 kilometer fra stedet. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 20. 0 kilometer. Ferieboligen er indenfor 200 meters gåafstand fra havnen. Ejendommen består af i alt 192 dejlige gæsteværelser. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). På dette sted er alle badeværelser handicapvenlige. Både store og små kæledyr er tilladt på Ibis Marseille Centre Euromed. Ibis Marseille Centre Euromed tilbyder parkering og garagefaciliteter. Med mange middagsmuligheder, vil Ibis Marseille Centre Euromed imødekomme behovene fra alle typer gæster. Ibis Marseille Centre Euromed har en række middagsoplevelser. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Golden Tulip Marseille Euromed
  Fra847krPr. nat

  Golden Tulip Marseille Euromedstars

  Marseille, Marseille , Place henri verneuil 6 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 601 meninger fra rejsendeBaseret på 601 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Marseille. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 14. 1 kilometer fra ejendommen. Rejsende finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Hotellet ligger indenfor 1. 5 kilometer fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 23. 0 kilometer. Stedet er indenfor 500 meters gåafstand fra havnen. Ejendommen har i alt 210 soveværelser. Golden Tulip Marseille Euromed blev bygget i 2016. Golden Tulip Marseille Euromed er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Ferieboligen har 24 timers åbent. Golden Tulip Marseille Euromed har ikke børnesenge efter anmodning. Alle badeværelser på Golden Tulip Marseille Euromed er handicapvenlige. Besøgende behøver ikke efterlade deres kæledyr hjemme, de kan tage dem med i denne feriebolig. Stedet har parkering og garage. Besøgende vil værdsætte spisemulighederne i denne bolig. Golden Tulip Marseille Euromed har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Gæster kan nyde velsmagende måltider, der serveres i stedets spiselokale. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  89  Hoteller - Marseille
Side  1  af  9
 

Beskrivelse af destination

  Marseille er en vigtig byen i den sydlige del af Frankrig, det er en storby, havneby og turistby af førsteklasse, med strande og et fremragende klima, hvor du kan besøge mange historiske monumenter. Den gamle havn i hjertet af byen, har mange caféer, markeder, butikker, og turistforretninger, du kan besøge to spændende historiske fæstninger: St. Nicolas og Saint Jean, du kan opleve det flotte fyrtårn Sainte Marie. Du kan smage den typiske bouillabaisse, på en af de maleriske restauranters terrasser. Hoteltilbuddet er meget godt. Besøg det lille middelhavskvarter Le Panier, som ligger oppe på bakken. La Plaine og Le Cours Julien sætter stilen for mode i Marseille. To religiøse bygninger repræsenterer den romerske-byzantinske stil, basilikaen Notre-Dame de la Garde og basilikaen Sainte Maríe la Mayor. Abbedien Saint Victor de Marseille er den ældste bygning i byen. Du kan også besøge de vigtige museer og fantastiske slotte, som ligger på øen If. Besøg til øerne er en af de største attraktioner i Marseille, fra den gamle havn har du en fantastisk smuk udsigt, med bugter eller stejle klippeskrænter, grotter og fantastiske strande, og det blå Middelhav plettet af de mange skibe, alt dette bliver en del af din uforglemmelige ferie i Marseille.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Marseille

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser