Hoteller i Paris

Find på kortet
Hoteller - Paris

Paris Fra  239kr

Anbefalede hoteller - Paris

 • Le Senat
  Fra1.490krPr. nat

  Le Senatstars

  Arr 5-6 Quartier Latin- St Germain, Paris , Rue de vaugirard 10 - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 784 meninger fra rejsendeBaseret på 784 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet ligger i Paris' midtby i nærheden af Jardin de Luxembourg og Place de l'Odéon. Indkøbscentret Saint Germain ligger ca. 200 m fra hotellet. Til metrostationen Odeon linje fire er der ca. 500 m. Lige i nærheden af hotellet finder man desuden Place St. Sulpice og diverse restauranter. Der er ca. 100 m til en forbindelse med offentlig transport, mens der er en km til det nærmeste diskotek. Herudover ligger der en golfbane 15 km fra hotellet.Det klimatiserede byhotel blev bygget i år 2003, er på syv etager og råder over i alt 41 værelser, heraf seks suiter, fire enkelt- og 31 dobbeltværelser. Hertil kommer en foyer med døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, garderobe, elevator, lobbybar og tv-stue. Endvidere er der en indbydende, klimatiseret restaurant med ikke-ryger-område. Hotellet har desuden en offentlig internetterminal. Roomservice og vaskeservice er ligeledes en del af viften af tilbud.Alle værelser er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, minibar og dobbeltseng. Alle værelser er desuden belagt med væg-til-væg tæpper og råder over klimaanlæg, centralvarme og safeboks.

  Se mere
 • Malte Astotel
  Fra1.678krPr. nat

  Malte Astotelstars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Paris , Rue de richelieu 63 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 974 meninger fra rejsendeBaseret på 974 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i hjertet af Paris i nærheden af operaen, Place Vendôme og Louvre. Den nærmeste metrostation hedder Pyramides (linie 7 og 14), men der er heller ikke langt til diverse andre linier og transportmidler. Ca. 150 m væk finder man endvidere diverse restauranter, barer og pubber, mens der er 500 m til de nærmeste indkøbsmuligheder og bymidten. Der er endvidere kun ca. 800 m til den nærmeste banegård. Charles de Gaulle lufthavnen ligger ca. 20 km fra hotellet (ca. 30 minutters kørsel).Hotellet, hvor der hersker en helt særlig stemning, er bygget i år 1630 og blev renoveret i år 2004. Fordelt på 5 etager har det i alt 64 værelser. Bygningen er fuldt klimatiseret, hvilket er med til at sikre et behageligt ophold. I den indbydende foyer finder man en lys og hyggelig foyer med en elegant salon, en døgnåben reception med safebokse, vekselbørs og to elevatorer. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice. Personbiler kan mod betaling parkeres på en offentlig parkeringsplads, der ligger ca. 300 m væk.De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Derudover er der minibar, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, individuelt regulerbare radiatorer og klimaanlæg samt en safeboks (mod betaling). I alle værelser er vinduerne tilmed lydisolerede.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Bradford Elysees Astotel
  Fra1.402krPr. nat

  Bradford Elysees Astotelstars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Paris , Rue saint philippe du roule 10 - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1836 meninger fra rejsendeBaseret på 1836 meninger fra rejsende

  Hotellet er centralt beliggende mellem Champs Elysées og Faubourg Saint Honoré. I de umiddelbare omgivelser finder man bymidten med dens omfattende indkøbsmuligheder, restauranter og barer (ca. 150 m) samt et busstoppested og metrostationen St. Philippe du Roule (ca. 200 m). Det tager ca. 10 minutter at køre med offentlig transport til banegården (1,5 km). Til lufthavnene Charles de Gaulle og Paris-Orly er der ca. 30 minutters kørsel (ca. 20 km).Byhotellet er bygget i 1890 i Hausmannstil. Det er på syv etager og råder over i alt 50 værelser, heraf tre suiter. Hotellet er desuden klimatiseret og råder over en foyer og en elevator.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, dobbeltseng eller king size seng, væg-til-væg tæpper og safeboks (mod betaling). Hertil kommer et regulerbart klimaanlæg og en radiator.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Pavillon Monceau
  Fra1.322krPr. nat

  Pavillon Monceaustars

  Arr 17 Arc de Triomphe-Pt Maillot, Paris , rue jouffroy-d'abbans 43 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 354 meninger fra rejsendeBaseret på 354 meninger fra rejsende

  Beliggende i hjertet af den franske hovedstad, er dette hotel ligger blot 1,5 km fra Arc de Triomphe og kun en kort gåtur fra Monceau Park. Wagram metrostation ligger tæt på, og det er kun 100 m til busstoppestedet for nummer 31 og 94 buslinjer. Gæsterne kan nemt nå Charles de Gaulle metrostation, på Place de L'Etoile til fods. Det er kun 1 km til Operaen og både Orly og Charles de Gaulle internationale lufthavn er cirka 30 minutter fra hotellet.Dette traditionelle hotel blev bygget i 1938 i det fornemme 17. arrondissement i byen. Det består af indbydende og veludstyrede værelser.Andre faciliteter på tilbud inkluderer en hyggelig bar, en café og en morgenmadsrestaurant.Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en buffet.

  Se mere
 • Hôtel Napoléon Paris
  Fra2.502krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 500 meninger fra rejsendeBaseret på 500 meninger fra rejsende

  Det charmerende hotel ligger blot få skridt fra berømte seværdigheder som f.eks. triumfbuen og Champs-Elysées. Der er desuden heller ikke langt til Louvre, operaen og Eiffeltårnet. Endvidere er der ca. 50 m til metrostationen Charles de Gaulle-Etoile.Hotellet har en perfekt beliggenhed og råder over 7 etager med i alt 102 værelser og 23 elegante suiter. Bygningen rummer desuden en hyggelig lobby med kamin, en bar og en indbydende restaurant med et fortræffeligt køkken.Værelserne er moderne og smagfuldt indrettet. Herudover er de udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er der telefon, satellit-/kabel-tv, minibar/køleskab, klimaanlæg og safeboks.

  Se mere
 • Saint James Albany Paris Hotel Spa
  Fra2.054krPr. nat
  3,7/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2228 meninger fra rejsendeBaseret på 2228 meninger fra rejsende

  Det elegante og historiske hotel har en vidunderlig og central beliggenhed ikke langt fra Les Tuileries og shoppinggaden Rue Saint Honoré. Der er ca. 20 m til metrostationen Les Tuileries. Louvre og Champs Elysées ligger ca. 1,5 km fra hotellet. Det tager ca. 40 minutter at køre til lufthavnene Orly og Charles de Gaulle.Hotellet stammer fra det 17. århundrede og blev renoveret i 2004. 194 juniorsuiter. Herudover er der en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevatorer. På det charmerende hotel finder man desuden en bar og en klimatiseret restaurant. Hertil kommer et konferenceområde med internetadgang og WLAN samt roomservice, vaskeservice og parkeringsplads (mod betaling).De komfortable værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, fjernsyn, internetadgang, minibar og safeboks.

  Se mere
 • Astra Opera Astotel
  Fra1.352krPr. nat

  Astra Opera Astotelstars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Paris , Rue de caumartin 29 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1353 meninger fra rejsendeBaseret på 1353 meninger fra rejsende

  Det stilfulde hotel ligger i et af Paris' fornemste kvarterer ikke langt fra Madeleine, operaen og Place Vendôme. Lige i nærheden finder man centrum med dets mange indkøbs- og underholdningsmuligheder samt diverse barer og restauranter. Køretiden fra lufthavnene Charles de Gaulle og Paris Orly er ca. 30 minutter.Hotellet er bygget i år 1900 og blev renoveret i år 2000. Dets hovedbygning er på syv etager og har i alt 77 værelser og fem suiter. Bygningen er klimatiseret og ligger på en hovedgade. Indendøre finder man en døgnåben reception, en safeboks (mod betaling), en vekselbørs og en elevator. Hertil kommer et konferencerum og en internetterminal (WLAN) mod betaling. Mod betaling kan man parkere bilen i en offentlig garage i nærheden af hotellet.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Hertil kommer telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, dobbeltseng eller king size seng, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg (individuelt regulerbart) samt en safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Carlton’s Montmartre
  Fra896krPr. nat

  Carlton’s Montmartrestars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Paris , Boulevard de rochechouart 55 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 816 meninger fra rejsendeBaseret på 816 meninger fra rejsende

  Det traditionsrige hotel er beliggende ved foden af Montmartre og i nærheden af Sacré Coeur og Moulin Rouge. Der er kun få skridt fra bygningen til metrostationen Anvers (linie 2). Endvidere er der ca. 15 minutters gang til operaen i Paris. Med metro kommer man nemt og bekvemt til udstillingscentrene i Villepinte og Porte Versailles samt til forskellige berømte seværdigheder som f.eks. Notre Dame og Louvre.Det stilfulde hotel blev bygget i 1928 og råder over en tagterrasse, hvorfra der er en fantastisk udsigt ud over Paris. Fordelt på 8 etager har det i alt 111 værelser. I den indbydende foyer finder man en reception, elevator, lounges, bar. Internettet (WLAN).De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Herudover er der telefon og satellit-/kabel-tv. I de stilfulde rum findes også klimaanlæg, minibar/køleskab og safeboks.

  Se mere
 • Median Paris Porte de Versailles
  Fra924krPr. nat
  3,6/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 398 meninger fra rejsendeBaseret på 398 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger på den venstre side af Seinen i det 15. Arrondissement. Der er ikke langt til Eiffeltårnet og messecenteret Porte Versailles. Desuden finder man diverse indkøbsmuligheder såsom Rue du Commerce samt forbindelse med offentlig transport blot ca. 100 m fra hotellet. Den nærmeste metrostation hedder Balard (linie 8).

  Se mere
 • Balzac
  Fra2.435krPr. nat
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 521 meninger fra rejsendeBaseret på 521 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger midt i et turist- og forretningsområde i Paris. Der er kun få skridt til den pragtfulde boulevard Champs Elysées. Den nærmeste metrostation, George V, ligger ca. 100 m fra hotellet. Man kommer nemt og bekvemt rundt til byens mange seværdigheder til fods eller med offentlige transportmidler.Det komfortable og familiære byhotel ligger i en historisk bygning fra slutningen af det 19. århundrede. Det råder over 6 etager med i alt 56 værelser, heraf 14 suiter. Udover en elegant foyer med elevator har hotellet også en hyggelig bar og en morgenmadsrestaurant. Forretningsfolk kan endvidere benytte hotellets konferencelokaler. Gæsterne har naturligvis også mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice. Biler kan parkeres på den nærliggende, offentlige parkeringsplads (mod betaling).De tiltalende og smagfuldt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer. Værelserne har endvidere telefon, satellit-/kabel-tv og minibar. Suiterne har kombineret stue/soveværelse samt et separat soveværelse. I suiterne er der tilmed et badekar med whirlpool.På hotellet tilbydes morgenmad.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  1217  Hoteller - Paris
Side  1  af  122
 

Beskrivelse af destination

  Paris er hovedstaden i Frankrig og det mest berømte turistrejsemål i verden, det er den mest glamourfyldte by i verden og den by der har flest monumenter og verdensberømte steder. Gå en tur ned af den smukkeste boulevard, Champs-Élysées, fra Concorde til triumfbuen. Du vil finde alle de kendte mærker på Avenue Montaigne. Besøg pladsen Place de la Concorde og pladsen Place Vendôme, med sine luksushoteller og guldsmede. Når du går en tur ved floden Seinen, kan du se byens vigtigste emblemer: Eiffeltårnet, Louvre museet, forsvarsmuseet, domkirken Notre Dame og du kan gå under hver af de 35 broer som forbinder begge sider af floden, hvilket er en uforglemmelig oplevelse. Gå ikke glip af at besøge Disneyland, haven Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, katakomberne, Barrio Latino, Montmartre og Quartier du Marais, Sacré-Coeur, (den ældste helligdom i Paris), operaen, Les Invalides, pladsen Place de la Bastille, paladset Versailles og gallerierne Lafayette for at købe en god parfume. Nattelivet er koncentreret omkring pladsen Place Pigalle og Blance, på Champs-Élysées, på Saint-German-des-Prés, Montparnasse og omkring Sorbonne og Panthéon. París venter på dig, blændende og betagende!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Paris

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Citadines Montmartre Paris
  Citadines Montmartre Paris
  4,7/5
  Kundevurderingaf  10 Muligheder

  Nice hotel with light and spacious rooms with bathroom, toilet and a small kitchen. Not small and very old rooms as a lot of other hotels in Paris. Very nice price 4 people in 2 rooms for 3 nights in ...

  Lars og Tina
  Hotelopia-kunde, 15/03/2017

  Fra1.073krSe mere

 • Kube Hotel Paris-Ice Bar
  Kube Hotel Paris-Ice Bar
  4,2/5
  Kundevurderingaf  11 Muligheder

  Beliggende i et roligt område - ingen larm om natten og nok de bedste hotelsenge, jeg nogen sinde har ligget i. Gode parkeringsforhold i kælderen. Alt i alt et hotel, som vi vil benytte igen og anbefa ...

  Søren
  Hotelopia-kunde, 01/09/2016

  Fra1.382krSe mere

 • Oceania Paris Roissy CDG
  Oceania Paris Roissy CDG
  4,0/5
  Kundevurderingaf  3 Muligheder

  Det var en flot hotel

  Editha Marinelli
  Hotelopia-kunde, 29/09/2015

  Fra972krSe mere