Hoteller i Paris

Find på kortet
Hoteller - Paris

Paris Fra  267kr

Anbefalede hoteller - Paris

 • Royal Elysees
  Fra616krPr. nat

  Royal Elyseesstars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Paris , Avenue victor hugo 6 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 388 meninger fra rejsendeBaseret på 388 meninger fra rejsende

  Dette dejler ige hotel er i Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. De 35 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Alle der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Ejendommens gæsteværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Denne ejendom accepterer små kæledyr. Royal Elysees har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • the Originals Boutique, Maison Montmartre, Paris
  Fra616krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 62 meninger fra rejsendeBaseret på 62 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Arr18:Montmartre-Sacré Coeur. Lokaliteten har 185 indbydende soveværelser. Denne feriebolig blev opført i 2018. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Desværre er der ingen soveværelser, hvor besøgende kan bede om en vugge til de små. Alle værelser på denne handicapvenlige ejendom, har adgang for kørestole. Kæledyr op til en vægt på 5 kg er tilladt på området. Besøgende vil også værdsætte parkeringspladsen og garagen. Forretningsrejsende vil værdsætte møde- og forretningsservices og –faciliteter, der er til rådighed for større bekvemmelighed. Denne ejendom er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • ibis Paris Alésia Montparnasse 14ème
  Fra626krPr. nat
  3,6/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1777 meninger fra rejsendeBaseret på 1777 meninger fra rejsende

  Byhotellet har en god beliggenhed i den sydlige del af Paris mellem kvartererne Alesia og Montparnasse. Den nærmeste metrostation, Alesia, ligger ca. 300 m fra hotellet. I Paris, hvor der er et væld af gallerier, museer, kirker og teatersale, finder man alt, hvad hjertet begærer. Byen er kendt for sine mange restauranter, klubber og barer, så man kommer bestemt ikke til at kede sig.Byhotellet er på 6 etager og råder over i alt 264 værelser. Bygningen rummer en foyer med reception, safebokse og vekselbørs samt en elevator. Hotellets personale taler bl.a. engelsk, fransk og spansk. Gæsterne kan få slukket tørsten eller stillet sulten i caféen, i baren eller i den hyggelige restautant. Herudover råder hotellet over diverse konference- og festlokaler. Sidst, men ikke mindst, er der en garage (mod betaling) og en parkeringsplads.De hyggelige værelser råder over eget badeværelse. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio og centralt reguleret klimaanlæg.

  Se mere
 • Normandy Le Chantier
  Fra1.187krPr. nat

  Normandy Le Chantierstars

  Arr 1 Louvre-Tuileries, Paris , Rue de l'echelle 7 - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1522 meninger fra rejsendeBaseret på 1522 meninger fra rejsende

  Hotellet har en exceptionel beliggenhed tæt på museet Louvre og hjørnet af gaden Rue Saint-Honoré, som herliggøres af sine luksuriøse forretninger. Ligeledes ligger det meget tæt på Comédie-Française (ca. 150 m), Palais Royal (ca. 200 m), Place Vendôme (ca. 650 m) og Opéra Garnier (ca. 900 m væk). Desuden ligger der fremragende forbindelser med offentlige transportmidler med busstoppested og banegård inden for omkring 250 m af hotellet. Banegården Gare du Nord ligger ydermere ca. 2 km væk, mens der af luftfartsforbindelser skal nævnes lufthavnen Aéroport Paris-Orly (ca. 18 km) og Paris-Charles-de-Gaulle (ca. 25 km væk).Dette charmerende og historiske hotel blev bygget i 1877. Efter 130 år er det ved at få sin ungdom tilbage. Renoveringsprocessen startede med de nu totalrestaurerede lofter i Napoleon 3.-stil i restauranten Il Palazzo, som svæver næsten 7 m over gæsternes hoveder. Baren, som igennem årtier er blevet til en sand institution i Paris, er også blevet renoveret. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception. Herudover tilbyder dette klimatiserede etablissement yderligere faciliteter såsom safeboks, morgenmadsrestaurant og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (de 2 sidstnævnte mod betaling).Hotellet tilbyder behagelige værelser.

  Se mere
 • Explorers Hotel Marne La Vallée
  Fra1.158krPr. nat

  Explorers Hotel Marne La Valléestars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Avenue de la fosse des pressoirs 50 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 332 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5065 meninger fra rejsendeBaseret på 5065 meninger fra rejsende

  Kun 1,5 km væk fra Disneyland® Paris tilbyder dette fantastiske hotel unik service i Disney® Marne La Vallée-området. Regelmæssige gratis busser sikrer, at Disney® og den internationale banegård med offentlig transport til og fra Paris er hurtig og nem at nå. Dette etablissement kan prale af forskellige aktiviteter og faciliteter til underholdning af gæsterne, som f.eks. en 200 kvm. opvarmet indendørs vandpark* med 3 rutchebaner og vandleg, et 2-etages indendørs jungle-trænings- og legeområde, en videoarkade og områder med to forliste piratskibe. Efter en travl dag vil gæsterne få svært ved at vælge mellem de 3 restauranter på stedet, som serverer mad, der frister gæsternes smagsløg.

  Se mere
 • Pax Opera
  Fra585krPr. nat

  Pax Operastars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Paris , Rue de trevise 47 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1004 meninger fra rejsendeBaseret på 1004 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger roligt i en sidegade i det 9. Arrondissement i hjertet af Paris og i nærheden af Galeries Lafayette. Der ligger indkøbsmuligheder, barer og caféer samt metrostationen Cadet kun få skridt fra hotellet. Endvidere er der ca. 10 minutters gang til banegården Gare du Nord samt operahuset. Herudover er der ca. 15 minutter med metroen til Notre-Dame, Eiffeltårnet og Champs-Elysées. Lufthavnen Charles de Gaulles ligger ca. 20 km væk, mens der er ca. 15 km til lufthavnen Orly fra hotellet.Fordelt på sine 6 etager har hotellet i alt 48 værelser. På det klimatiserede hotel er der en døgnåben reception med elevator og safeboks samt en morgenmadsrum og en bar.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med bad/WC og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, centralvarme og individuelt reguleret klimaanlæg.Der tilbydes Bed & Breakfast.

  Se mere
 • Novotel Paris 13 Porte d'Italie
  Fra807krPr. nat
  3,6/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 743 meninger fra rejsendeBaseret på 743 meninger fra rejsende

  Det moderne konference- og forretningshotel ligger i udkanten af Paris (sydligt). Der er kun få skridt fra bygningen til et stoppested. Der er tilmed også kun få minutters gang til diverse barer og restauranter. Banegården ligger ca. 5 km fra hotellet, mens der til den internationale lufthavn Paris Orly er ca. 8 km.Det klimatiserede byhotel åbnede i år 2004, er på 8 etager og råder over i alt 168 værelser, heraf 6 suiter. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception med safeboks og garderobe. Herudover er der tre elevatorer, en café og en bar. Desuden rummer den hjemlige bygning også to klimatiserede à la carte restauranter med børnestole, tre konferencerum, en internetterminal og et WLAN Access Point. De mindste gæster kan boltre sig på legepladsen. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads og en garage.De smagfuldt indrettede værelser og suiter er udstyret med eget badeværelse med brusekabine, badekar og hårtørrer (mod betaling). Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang. De stilfulde værelser indeholder endvidere minibar, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, centralt og individuelt reguleret klimaanlæg (mod betaling), centralt og individuelt regulerbare radiatorer og en safeboks (mod betaling).I nærheden af hotellet kan man dyrke diverse sportsgrene, ligesom der er ikke er langt til diverse kulturelle seværdigheder.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte. Der er mulighed for at bestille halvpension eller helpension.

  Se mere
 • Aston
  Fra489krPr. nat

  Astonstars

  Arr 18 Montmartre-Sacré Coeur, Paris , Cite bergere 12 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 457 meninger fra rejsendeBaseret på 457 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Arr18:Montmartre-Sacré Coeur. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Indenfor 100 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. I alt 36 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Aston. Aston blev bygget i 1869 og blev fuldstændig renoveret i 2015. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Receptionsskranken er åben hele dagen. Aston er designet med omtanke for de mindste gæster, og har soveværelser med senge til små børn. Rejsende behøver ikke efterlade deres kæledyr hjemme, de kan tage dem med på dette hotel. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæster, der bor på Aston, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hôtel 34B Astotel
  Fra647krPr. nat

  Hôtel 34B Astotelstars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Paris , 34 rue bergere 34 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder

  Hotellet ligger i nærheden af de store shoppinggader blot få minutter fra Operaen. I de umiddelbare omgivelser finder man en forbindelse med offentlig transport. Bymidten med dens talrige indkøbsmuligheder ligger ca. 500 m væk, mens det tager ca. Dets hovedbygning er på 6 etager og har i alt 128 værelser. Hotellet er klimatiseret og ligger på en hovedgade. Bygningen rummer en foyer med en døgnåben reception, safebokse, vekselbørs og elevator. Hertil kommer et konferencerum og en internetterminal (WLAN). Der tilbydes naturligvis også vaskeservice.De tiltalende værelser har eget badeværelse med hårtørrer og brusekabine. Herudover er de også udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, dobbeltseng eller king size seng, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg (regulerbart), radiator (ligeledes regulerbar) og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Peyris Opera
  Fra663krPr. nat

  Peyris Operastars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Paris , Rue du conservatoire 10 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 768 meninger fra rejsendeBaseret på 768 meninger fra rejsende

  Det hotel ligger i hjertet af det niende arrondissement i en rolig sidegade ca. 100 m fra Folies Bergères. Til metrostationen Grands Boulevards er der ca. 3 minutters gang, mens der er ca. 10 minutter til banegården Gare du Nord. Herudover er der ca. 15 minutter til operahuset og Galeries Lafayette. Med de offentlige transportmidler er der ca. 20 minutter til seværdigheder såsom Notre Dame, Eiffeltårnet og Champs-Elysées. Lufthavnen Charles de Gaulle ligger ca. 20 km fra hotellet, mens der er ca. 15 km til lufthavnen Orly.Dette bytypiske hotel er bygget i 1855 og komplet renoveret. Det har fået sin charme og autencitet fra den skønneste by i verden. Den klimatiserede bygning består af 5 etager med i alt 50 værelser. Hotellet råder desuden over en døgnåben reception med safeboks, elevator, døgnåben samt morgenmadsrestaurant.Alle værelser råder over telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, klimaanlæg/centralvarme og lydisolerede vinduer. De nyrenoverede badeværelser rummer toilet, badekar eller brusekabine og hårtørrer. orgenmaden serveres som en stor buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  1293  Hoteller - Paris
Side  1  af  130
 

Beskrivelse af destination

  Paris er hovedstaden i Frankrig og det mest berømte turistrejsemål i verden, det er den mest glamourfyldte by i verden og den by der har flest monumenter og verdensberømte steder. Gå en tur ned af den smukkeste boulevard, Champs-Élysées, fra Concorde til triumfbuen. Du vil finde alle de kendte mærker på Avenue Montaigne. Besøg pladsen Place de la Concorde og pladsen Place Vendôme, med sine luksushoteller og guldsmede. Når du går en tur ved floden Seinen, kan du se byens vigtigste emblemer: Eiffeltårnet, Louvre museet, forsvarsmuseet, domkirken Notre Dame og du kan gå under hver af de 35 broer som forbinder begge sider af floden, hvilket er en uforglemmelig oplevelse. Gå ikke glip af at besøge Disneyland, haven Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, katakomberne, Barrio Latino, Montmartre og Quartier du Marais, Sacré-Coeur, (den ældste helligdom i Paris), operaen, Les Invalides, pladsen Place de la Bastille, paladset Versailles og gallerierne Lafayette for at købe en god parfume. Nattelivet er koncentreret omkring pladsen Place Pigalle og Blance, på Champs-Élysées, på Saint-German-des-Prés, Montparnasse og omkring Sorbonne og Panthéon. París venter på dig, blændende og betagende!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Paris

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Lenox Montparnasse
  Lenox Montparnasse
  4,0/5
  Kundevurderingaf  6 Muligheder

  Ekstraordinær god morgenmad, især efter franske standarder:)

  Anna
  Hotelopia-kunde, 22/03/2018

  Fra949krSe mere

 • Citadines Montmartre Paris
  Citadines Montmartre Paris
  4,7/5
  Kundevurderingaf  10 Muligheder

  Nice hotel with light and spacious rooms with bathroom, toilet and a small kitchen. Not small and very old rooms as a lot of other hotels in Paris. Very nice price 4 people in 2 rooms for 3 nights in ...

  Lars og Tina
  Hotelopia-kunde, 15/03/2017

  Fra816krSe mere

 • Kube Hotel Paris-Ice Bar
  Kube Hotel Paris-Ice Bar
  4,2/5
  Kundevurderingaf  11 Muligheder

  Beliggende i et roligt område - ingen larm om natten og nok de bedste hotelsenge, jeg nogen sinde har ligget i. Gode parkeringsforhold i kælderen. Alt i alt et hotel, som vi vil benytte igen og anbefa ...

  Søren
  Hotelopia-kunde, 01/09/2016

  Fra1.245krSe mere