Hoteller i Paris

Find på kortet
Hoteller - Paris

Paris Fra  218kr

Anbefalede hoteller - Paris

 • Best Western Premier Le Swann
  Fra1.785krPr. nat
  3,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 625 meninger fra rejsendeBaseret på 625 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i nærheden af banegården Gare Saint-Lazare og 1 km fra Opéra Garnier og stormagasinerne Grands Magasins, hvor gæsterne kan gå på indkøb. Der er herudover kun 200 m til den nærmeste metrostation.Dette hotel blev bygget i starten af det 20. århundrede og har i alt 86 værelser fordelt på 6 etager. Der er tale om et elegant hotel, som egner sig lige godt til både forretningsrejsende og turister. I den klimatiserede bygning vil gæsterne finde en døgnåben reception og elevator. Hertil kommer en bar, hvor man kan få lette snacks, og morgenmaden tilbydes i en spisesal i art deco-stil med glastag. Gæster i bil vil finde en parkeringsplads i nærheden.De komfortabelt indrettede værelser rummer et badeværelse med badekar eller brusebad samt hårtørrer, en minibar mod betaling og et klimaanlæg. Ydermere er en telefon mod betaling og satellit- kabel-tv en del af standardindretningen på hvert værelse.Hver morgen tilbydes en amerikansk varm og kold morgenbuffet.Fra Roissy kan man tage transportbussen til Opéra og derfra gå 15 minutter eller tage RER B-toget til Gare du Nord, skifte her til RER E-toget, stå af på Haussmann - Saint-Lazare og gå 10 minutter til hotel. Gæster fra Orly kan tage toget Orlyval til Antony, skifte til RER B til Châtelet, skifte igen og køre til Saint-Lazare med linje 14 eller RER A til Auber og derefter gå 10 minutter til hotellet. Fra Gare du Nord kan man tage RER E mod Saint-Lazare, stå af på Haussmann - Saint-Lazare og gå 10 minutter til hotellet.

  Se mere
 • Best Western Hotel Le Montmartre Saint Pierre
  Fra730krPr. nat
  3,0/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 160 meninger fra rejsendeBaseret på 160 meninger fra rejsende

  Hotellet er beliggende i det maleriske kvarter Montmartre i den nordlige del af Paris blot få meter fra basilikaen Sacré-Couer og banegårdene Gare du Nord og Gare de l'Est (Eurostar/Thalys). Man kan komme til hotellet med metro nr. 2 til stationen Anvers (ca. 150 m) eller linie 4 til stationen Barbés-Rochechouart (ca. 80 m). Hotellet er velegnet til såvel forretningsrejsende som feriegæster. På grund af hotellets beliggenhed kommer man nemt og bekvemt rundt i hele Paris med bus eller metro. Endvidere er der ca. 5-10 minutter til et loppemarked og til stadionet Stade de France. Der er også kun ca. 10-15 minutters kørsel til Place du Châtelet, Saint-Michel, Notre Dame, Triumfbuen og Champs-Elysées. Til museerne Louvre og Orsay samt til Eiffeltårnet og La Défense er der ca. 15-20 minutters kørsel. Herudover er der ca. 25 km til lufthavnen Charles de Gaulle, mens der er ca. 30 km til lufthavnen Orly.Hotellet blev renoveret i år 2006 og råder på sine 6 etager over i alt 48 rolige dobbeltværelser. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception med safeboks samt en elevator. Hotellet har endvidere en morgenmadsrestaurant, et supermarked og en butik.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine eller badekar samt telefon med modem, satellit-tv med betalingsfunktion og strygebræt og strygejern. De rolige værelser er malet i en hyggelig blå farve, er udstyret med dobbeltsenge og har udsigt ud over gårdhaven eller Sacré-Coeur.Der er mulighed for at bestille Bed & Breakfast.

  Se mere
 • Duminy Vendome
  Fra1.213krPr. nat

  Duminy Vendomestars

  Arr 1 Louvre-Tuileries, Paris , Rue du mont-thabor 3-5 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 782 meninger fra rejsendeBaseret på 782 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i nærheden af Place de Vendôme. Lige i nærheden ligger der et indkøbscenter og en metrostation. Hotellet er det ideelle udgangspunkt for besøg i triumfbuen, på Place de la Concorde og på Louvre.Hotellet blev bygget i år 1900, er på 6 etager og råder over i alt 78 værelser. Herudover er der en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs. Hotellet har endvidere en bar.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, køleskab/minibar og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • Montholon
  Fra935krPr. nat

  Montholonstars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Paris , Rue de montholon 15 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 104 meninger fra rejsendeBaseret på 104 meninger fra rejsende

  Det attraktive middelklassehotel ligger lige i nærheden af et væld af restauranter (ca. 150 m), diverse barer (ca. 500 m) og et diskotek (ca. 500 m). Desuden er der heller ikke langt til Montmartre, Louvre og indkøbscentret La Fayette. Der er endvidere ca. 700 m til metrostationen Poisonniere, hvorfra man kan tage metroen ind til centrum. Her finder man et omfattende udbud af underholdningsmuligheder.Hotellet er bygget i 1987 og råder over en 6-etagers hovedbygning med i alt 12 dobbeltværelser og 6 enkeltværelser. I foyeren er der en døgnåben reception. Hertil kommer en tv-stue og en klimatiseret restaurant. Bygningen rummer desuden en internetterminal, ligesom der også er mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice. Sidst, men ikke mindst, har hotellet en parkeringsplads og en garage.De moderne indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar/køleskab, centralvarme og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • Marignan Champs-Elysées
  Fra2.723krPr. nat
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 766 meninger fra rejsendeBaseret på 766 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i hjertet af mode-, forretnings- og indkøbskvarteret mellem den mytiske Champs-Élysées og Avenue Montaigne. Til den nærmeste metrostation er der blot ca. 2 minutters gang.Det nyrenoverede hotel er formet af designeren Olivier Gagnère og legemliggør den franske ånd samt den elegante indretning med et tidssvarende design. Dette centralt beliggende hotel, som i det 18. århundrede tilhørte familien Faussigny-Lussinge, stiller tiltalende komfort, en varm atmosfære, opmærksomhed på detaljen og en omfattende udrustning til rådighed for hotellets gæster samt dets imødekommende og kvalificerede personale.Kombinationen af luksus og varm atmosfære, værelser og duplex-suiter med fransk elegance og komfort med blomstrede mønstre og koloniale stoffer, elfenbensfarvet sengetøj, kulørte dundyner og store sofaer. Privatsfære og meget plads finder man på værelserne. Der er endvidere dobbeltvinduer og regulerbart klimaanlæg. Alle værelser råder over den samme tekniske indretning. Værelserne er fremragende indrettet med egen terrasse, delvist sågar med en ekstravagant udsigt til Eiffeltårnet, Butte-Montmartre og Sacré-Coeur.I restaurant Spoon Paris ved Marignan, et sted som er kendt for den parisiske gastronomi, kan gæsterne med stor glæde opleve madretter fra hele verden, som er moderne, fantasifulde og inspireret af den berømte køkkenchef Alain Ducasse. Spoon Paris ved Marignan gøres komplet af baren Marignan Le15Cent15, den kontinentale morgenmadsbuffet og muligheden for at spise tapas i raffinerede, moderne omgivelser.ed RER (byens tog): Station Charles De Gaulle/Etoile, linje A. Med metroen: Station Franklin D.Roosevelt på gadehjørnet, som man kommer til med linje 1 og 9. Ankomst i bil: Tag Boulevard Périphérique, fortsæt ad Porte Maillot, vær opmærksom på Avenue de la Grande Armée og fortsæt ad Champs Élysées. Rue Marignan i det 9. arrondissement ligger på højre hånd (den offentlige parkeringsplads François 1er ligger på højre for enden ad vejen).

  Se mere
 • Forest Hill Meudon
  Fra593krPr. nat

  Forest Hill Meudonstars

  Meudon, Paris , 40 avenue du marechal de lattre de tassigny - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 337 meninger fra rejsendeBaseret på 337 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ikke langt fra byerne Velizy, Clamart og Orsay. Herudover er der blot 10 minutters gang til havnen i Saint-Cloud og til Versaille. Orly-lufthavnen ligger mindre end 4 km fra hotellet. Endvidere afgår der offentlige transportmidler lige i nærheden (ca. 100 m).Hotellet blev renoveret i år 2000 og har fordelt på sine 6 etager i alt 157 værelser, hvoraf de 2 er suiter. Bygningen rummer desuden en bar og en restaurant.De moderne værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, minibar.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool og en solterrasse. Herudover er der et fitness-studie.

  Se mere
 • Chateaubriand
  Fra916krPr. nat

  Chateaubriandstars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Paris , 6 rue chateaubriand 6 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 205 meninger fra rejsendeBaseret på 205 meninger fra rejsende

  Det komfortable hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i midten af Paris' forretningskvarter ca. 200 m fra Champs Elysées og kun ca. 500 m fra Arc de Triomphe. Den nærmeste metrostation, Georges V, ligger ca. 200 m væk.Det dejlige hotel råder over 6 etager med i alt 28 værelser, heraf flere handicapvenlige. Bygningen rummer en tiltalende foyer, hvor man bliver pænt modtaget af det venlige personale. Desuden rummer bygningen en hyggelig bar, hvor man kan nyde en forfriskende drink eller en lille snack, samt en elegant restaurant.De smagfuldt og hyggeligt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse. Herudover er de udstyret med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar og safeboks (mod betaling). Ydermere er der også mulighed for at gå på internettet. Temperaturen på værelserne reguleres over klimaanlægget.

  Se mere
 • Altona
  Fra366krPr. nat

  Altonastars

  Arr 10-11 Gare du Nord-République, Paris , Rue du faubourg poissonniere 166 - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 754 meninger fra rejsendeBaseret på 754 meninger fra rejsende

  Hotellet har en god og rolig beliggenhed i nærheden af banegårdene Gare du Nord og Gare de l'Est samt ikke langt fra Place de la Republique.Det smukke hotel stammer fra starten af det 20. århundrede og formår på fineste vis at kombinere antik charme og moderne komfort. Den helt særlige varme og hyggelige stemning går igen på hele hotellet, der råder over i alt 54 værelser.Værelserne er udstyret med eget badeværelse og telefon.The hotel offers daily a continental breakfast.

  Se mere
 • Beaugrenelle Tour Eiffel
  Fra722krPr. nat
  3,1/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 300 meninger fra rejsendeBaseret på 300 meninger fra rejsende

  Hotellet har en fantastisk beliggenhed på den venstre bred af Seinen. Lige i nærheden finder man Eiffeltårnet, Champs Elysees, Montparnasse og messecentret Porte de Versailles. Man kommer ligeledes nemt og bekvemt til forretningscentret Cap 15 og til det japanske kulturhus. Hotellet ligger i Rue Viala mellem Rue Saint Charles, Boulevard de Grenelle og Rue de Lourmel.Hotellet har en elegant, pastelfarvet facade og råder over 4 etager med i alt 47 værelser. I den indbydende foyer finder man receptionen. Der er ydermere mulighed for at bestille vaskeserviceDe smagfuldt indrettede værelser er udstyret med et marmorbadeværelse med hårtørrer. Herudover er der telefon og satellit-/kabel-tv samt minibar.

  Se mere
 • George Washington
  Fra763krPr. nat
  3,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 72 meninger fra rejsendeBaseret på 72 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel hører til i den øvre middelklasse og har en rolig beliggenhed i Rue Washington ikke langt fra Champs Elysées.Hotellet råder over i alt 17 værelser. I bygningen finder man en døgnåben reception samt en elevator. Hertil kommer en hyggelig bar. Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads mod betaling. Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice mod betaling.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, minibar, satellit-/kabel-tv, internetadgang (WIFI), centralvarme og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  1159  Hoteller - Paris
Side  1  af  116
 

Beskrivelse af destination

  Paris er hovedstaden i Frankrig og det mest berømte turistrejsemål i verden, det er den mest glamourfyldte by i verden og den by der har flest monumenter og verdensberømte steder. Gå en tur ned af den smukkeste boulevard, Champs-Élysées, fra Concorde til triumfbuen. Du vil finde alle de kendte mærker på Avenue Montaigne. Besøg pladsen Place de la Concorde og pladsen Place Vendôme, med sine luksushoteller og guldsmede. Når du går en tur ved floden Seinen, kan du se byens vigtigste emblemer: Eiffeltårnet, Louvre museet, forsvarsmuseet, domkirken Notre Dame og du kan gå under hver af de 35 broer som forbinder begge sider af floden, hvilket er en uforglemmelig oplevelse. Gå ikke glip af at besøge Disneyland, haven Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, katakomberne, Barrio Latino, Montmartre og Quartier du Marais, Sacré-Coeur, (den ældste helligdom i Paris), operaen, Les Invalides, pladsen Place de la Bastille, paladset Versailles og gallerierne Lafayette for at købe en god parfume. Nattelivet er koncentreret omkring pladsen Place Pigalle og Blance, på Champs-Élysées, på Saint-German-des-Prés, Montparnasse og omkring Sorbonne og Panthéon. París venter på dig, blændende og betagende!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Paris

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Lenox Montparnasse
  Lenox Montparnasse
  4,0/5
  Kundevurderingaf  6 Muligheder

  Ekstraordinær god morgenmad, især efter franske standarder:)

  Anna
  Hotelopia-kunde, 22/03/2018

  Fra826krSe mere

 • Citadines Montmartre Paris
  Citadines Montmartre Paris
  4,7/5
  Kundevurderingaf  10 Muligheder

  Nice hotel with light and spacious rooms with bathroom, toilet and a small kitchen. Not small and very old rooms as a lot of other hotels in Paris. Very nice price 4 people in 2 rooms for 3 nights in ...

  Lars og Tina
  Hotelopia-kunde, 15/03/2017

  Fra823krSe mere

 • Kube Hotel Paris-Ice Bar
  Kube Hotel Paris-Ice Bar
  4,2/5
  Kundevurderingaf  11 Muligheder

  Beliggende i et roligt område - ingen larm om natten og nok de bedste hotelsenge, jeg nogen sinde har ligget i. Gode parkeringsforhold i kælderen. Alt i alt et hotel, som vi vil benytte igen og anbefa ...

  Søren
  Hotelopia-kunde, 01/09/2016

  Fra1.363krSe mere