Hoteller i Paris

Find på kortet
Hoteller - Paris

Paris Fra  42kr

Anbefalede hoteller - Paris

 • Ibis Paris Alesia Montparnasse
  Fra117krPr. nat
  3,7/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1764 meninger fra rejsendeBaseret på 1764 meninger fra rejsende

  Byhotellet har en god beliggenhed i den sydlige del af Paris mellem kvartererne Alesia og Montparnasse. Den nærmeste metrostation, Alesia, ligger ca. 300 m fra hotellet. I Paris, hvor der er et væld af gallerier, museer, kirker og teatersale, finder man alt, hvad hjertet begærer. Byen er kendt for sine mange restauranter, klubber og barer, så man kommer bestemt ikke til at kede sig.Byhotellet er på 6 etager og råder over i alt 264 værelser. Bygningen rummer en foyer med reception, safebokse og vekselbørs samt en elevator. Hotellets personale taler bl.a. engelsk, fransk og spansk. Gæsterne kan få slukket tørsten eller stillet sulten i caféen, i baren eller i den hyggelige restautant. Herudover råder hotellet over diverse konference- og festlokaler. Sidst, men ikke mindst, er der en garage (mod betaling) og en parkeringsplads.De hyggelige værelser råder over eget badeværelse. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio og centralt reguleret klimaanlæg.

  Se mere
 • Campanile Val de France (Ex Kyriad Disneyland)
  Fra156krPr. nat

  Campanile Val de France (Ex Kyriad Disneyland)stars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Avenue de la fosse des pressoirs 10 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 430 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4603 meninger fra rejsendeBaseret på 4603 meninger fra rejsende

  Temahotellet ligger kun et par minutter fra Disneyland Paris. Der er også kun få minutters gang til en idyllisk sø, hvor der er rig mulighed for at gå ture og slappe af. Her kan man rigtigt opleve charmen ved de franske, landlige regioner. Ca. 3 km fra hotellet afgår der offentlige transportmidler, ligesom der er 3 km til diverse restauranter, barer og diskoteker. Der er ligeledes 3 km til et turistområde, til Disneyland Resort samt til en banegård, en busstation og en metrostation. Ca. 4 km væk finder man desuden diverse indkøbsmuligheder og Sea Life. Til det internationale indkøbscenter Val d'Europe og til La Vallée Outlet er der endvidere omkring 5 km. Lufthavnene Charles de Gaulle og Orly ligger omkring 47 km fra hotellet.Hotellet åbnede i år 2003 og har i alt 300 værelser fordelt på 3 etager. Hotellet er bygget som en traditionel bondegård fra regionen Brie og har en fantastisk udsigt over de omkringliggende skove. I den klimatiserede foyer finder man en døgnåben reception samt en elevator. Herudover rummer bygningen to barer, en fjernsynsstue med Disney Channel, en karrusel, et legerum med videospil (mod betaling), en Disney Shop, et konferencelokale og en klimatiseret restaurant med børnestole, der er indrettet i Brie-regionens traditionelle stil. Naturligvis er der mulighed for at gå på Internettet (mod betaling). Herudover kan man også få hjælp i tilfælde af sygdom, ligesom der er en parkeringsplads (gratis).Standardværelserne har plads til 4 personer, er handicapvenligt indrettet og råder over en fransk dobbeltseng og en køjeseng eller to enkeltsenge og en køjeseng. Desuden er de udstyret med et handicapvenligt badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, satellit-/kabel-tv med internationale programmer, elkedel og safeboks (mod betaling). Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget.

  Se mere
 • Royal Elysees
  Fra184krPr. nat

  Royal Elyseesstars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Paris , Avenue victor hugo 6 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 387 meninger fra rejsendeBaseret på 387 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Lokaliteten har 35 indbydende soveværelser. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. De der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Alle gæsteværelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Rejsende behøver ikke efterlade deres små kæledyr hjemme, mens de opholder sig på stedet. Der er forretningsfaciliteter og services til større bekvemmelighed for gæsterne. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Home Moderne Hotel
  Fra139krPr. nat
  4,4/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1213 meninger fra rejsendeBaseret på 1213 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Arr14/15:Montparnasse-T. Eiffel. Indenfor 600 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Der er i alt 63 soveværelser på stedet. Opførelsesåret for dette sted daterer sig tilbage til 2010. Denne ejendom er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Ejendommen har 24 timers åbent. Nogle gæsteværelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Med henblik på de besøgendes specialbehov har Home Moderne Hotel nogle gæsteværelser med kørestolsadgang. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom.

  Se mere
 • Duminy Vendome
  Fra228krPr. nat

  Duminy Vendomestars

  Arr 1 Louvre-Tuileries, Paris , Rue du mont-thabor 3-5 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 773 meninger fra rejsendeBaseret på 773 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i nærheden af Place de Vendôme. Lige i nærheden ligger der et indkøbscenter og en metrostation. Hotellet er det ideelle udgangspunkt for besøg i triumfbuen, på Place de la Concorde og på Louvre.Hotellet blev bygget i år 1900, er på 6 etager og råder over i alt 78 værelser. Herudover er der en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs. Hotellet har endvidere en bar.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, køleskab/minibar og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • Hyatt Paris Madeleine
  Fra587krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1418 meninger fra rejsendeBaseret på 1418 meninger fra rejsende

  Boulevard Malesherbes er en typisk parisisk boulevard. Fra hotellet kan du hurtigt nå (til fods, med offentlig transport eller taxa) Madeleine, Opéra, Concorde, Champs Elysées, osv.Komforthotellet råder over i alt 86 værelser. Indendøre venter der gæsterne en foyer med en døgnåben reception samt en frisørsalon. Hertil kommer en klimatiseret restaurant. Personbiler kan parkeres i hotellets parkeringsgarage.

  Se mere
 • Bristol République
  Fra64krPr. nat
  2,7/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 456 meninger fra rejsendeBaseret på 456 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i nærheden af Paris' bymidte i nærheden af flere berømte seværdigheder samt utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder som f.eks. operaen, Bastillen, Forum des Halles og des Le Marais. Den nærmeste metrostation, Republique, ligger 50 m fra hotellet.Cityhotellet blev bygget i år 1900 og er i de seneste år blevet delvist renoveret. Det har i alt 45 dobbeltværelser fordelt på 5 etager. I den stilfulde foyer finder man en døgnåben reception samt elevatorer. Desuden rummer bygningen en morgenmadsrestaurant.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, fjernsyn og safeboks. Der er ligeledes centralvarme.

  Se mere
 • Novotel Paris Porte D'Italie
  Fra162krPr. nat
  3,6/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 740 meninger fra rejsendeBaseret på 740 meninger fra rejsende

  Det moderne konference- og forretningshotel ligger i udkanten af Paris (sydligt). Der er kun få skridt fra bygningen til et stoppested. Der er tilmed også kun få minutters gang til diverse barer og restauranter. Banegården ligger ca. 5 km fra hotellet, mens der til den internationale lufthavn Paris Orly er ca. 8 km.Det klimatiserede byhotel åbnede i år 2004, er på 8 etager og råder over i alt 168 værelser, heraf 6 suiter. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception med safeboks og garderobe. Herudover er der tre elevatorer, en café og en bar. Desuden rummer den hjemlige bygning også to klimatiserede à la carte restauranter med børnestole, tre konferencerum, en internetterminal og et WLAN Access Point. De mindste gæster kan boltre sig på legepladsen. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads og en garage.De smagfuldt indrettede værelser og suiter er udstyret med eget badeværelse med brusekabine, badekar og hårtørrer (mod betaling). Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang. De stilfulde værelser indeholder endvidere minibar, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, centralt og individuelt reguleret klimaanlæg (mod betaling), centralt og individuelt regulerbare radiatorer og en safeboks (mod betaling).I nærheden af hotellet kan man dyrke diverse sportsgrene, ligesom der er ikke er langt til diverse kulturelle seværdigheder.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte. Der er mulighed for at bestille halvpension eller helpension.

  Se mere
 • Paris Marriott Opera Ambassador Hotel
  Fra403krPr. nat
   

  Dette dejlige hotel er ideelt til familier og ligger i Arr. 9:Opéra-St Lazare. Det samlede antal værelser er 298. Dette hotel blev fuldt moderniseret i 2002. Dette sted er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. De besøgende kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Paris Marriott Opera Ambassador Hotel tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Alle værelser på denne handicapvenlige ejendom, har adgang for kørestole. Kæledyr betragtes som en del af familien på dette hotel. Området har parkeringsplads og garagefaciliteter. Paris Marriott Opera Ambassador Hotel har en række middagsoplevelser. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan bruge stedets mødefaciliteter. Paris Marriott Opera Ambassador Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Sofitel Paris Baltimore Eiffel
  Fra459krPr. nat
  4,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 313 meninger fra rejsendeBaseret på 313 meninger fra rejsende

  The hotel is located in Paris most elegant district, near the Champs-Élysées, the Arc de Triomphe and Trocadéro.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  1443  Hoteller - Paris
Side  1  af  145
 

Beskrivelse af destination

  Paris er hovedstaden i Frankrig og det mest berømte turistrejsemål i verden, det er den mest glamourfyldte by i verden og den by der har flest monumenter og verdensberømte steder. Gå en tur ned af den smukkeste boulevard, Champs-Élysées, fra Concorde til triumfbuen. Du vil finde alle de kendte mærker på Avenue Montaigne. Besøg pladsen Place de la Concorde og pladsen Place Vendôme, med sine luksushoteller og guldsmede. Når du går en tur ved floden Seinen, kan du se byens vigtigste emblemer: Eiffeltårnet, Louvre museet, forsvarsmuseet, domkirken Notre Dame og du kan gå under hver af de 35 broer som forbinder begge sider af floden, hvilket er en uforglemmelig oplevelse. Gå ikke glip af at besøge Disneyland, haven Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, katakomberne, Barrio Latino, Montmartre og Quartier du Marais, Sacré-Coeur, (den ældste helligdom i Paris), operaen, Les Invalides, pladsen Place de la Bastille, paladset Versailles og gallerierne Lafayette for at købe en god parfume. Nattelivet er koncentreret omkring pladsen Place Pigalle og Blance, på Champs-Élysées, på Saint-German-des-Prés, Montparnasse og omkring Sorbonne og Panthéon. París venter på dig, blændende og betagende!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Paris

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Lenox Montparnasse
  Lenox Montparnasse
  4,0/5
  Kundevurderingaf  6 Muligheder

  Ekstraordinær god morgenmad, især efter franske standarder:)

  Anna
  Hotelopia-kunde, 22/03/2018

  Fra182krSe mere

 • Citadines Montmartre Paris
  Citadines Montmartre Paris
  4,7/5
  Kundevurderingaf  9 Muligheder

  Nice hotel with light and spacious rooms with bathroom, toilet and a small kitchen. Not small and very old rooms as a lot of other hotels in Paris. Very nice price 4 people in 2 rooms for 3 nights in ...

  Lars og Tina
  Hotelopia-kunde, 15/03/2017

  Fra203krSe mere

 • Kube Hotel Paris-Ice Bar
  Kube Hotel Paris-Ice Bar
  4,2/5
  Kundevurderingaf  11 Muligheder

  Beliggende i et roligt område - ingen larm om natten og nok de bedste hotelsenge, jeg nogen sinde har ligget i. Gode parkeringsforhold i kælderen. Alt i alt et hotel, som vi vil benytte igen og anbefa ...

  Søren
  Hotelopia-kunde, 01/09/2016

  Fra250krSe mere