Hoteller i Paris

Find på kortet
Hoteller - Paris

Paris Fra  128kr

Anbefalede hoteller - Paris

 • Ibis Styles Roissy Cdg
  Fra273krPr. nat
  3,9/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1450 meninger fra rejsendeBaseret på 1450 meninger fra rejsende

  Det moderne lufthavnshotel ligger ikke langt fra den parisiske lufthavn Roissy. Fra hotellet kører der gratis shuttlebusser til lufthavnen. Der ligger et busstoppested ca. 200 m væk.Lufthavnshotellet råder over 4 etager med i alt 300 værelser. Bygningen rummer desuden en bar og en klimatiseret restaurant samt safebokse. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De klimatiserede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, radio og fjernsyn.

  Se mere
 • Ibis Styles Paris Tolbiac Bnf
  Fra431krPr. nat

  Ibis Styles Paris Tolbiac Bnfstars

  Arr 12-13 Bastille-Bercy, Paris , Rue de tolbiac, place d'italie - 13º distrito 21 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 957 meninger fra rejsendeBaseret på 957 meninger fra rejsende

  Business-hotellet ligger lige i hjertet af kvarteret Rive Gauche i hovedstaden. Lige i nærheden finder man diverse restauranter og barer samt offentlige transportmidler. Der er ca. 150 m til det nye nationalbibliotek og ca. 10 minutter til Notre-Dame og latinerkvarteret. Endvidere er der ca. 2 km til byens centrum. Med buslinie 27 og metrolinie 6 har man direkte adgang til byens vigtigste seværdigheder: Eiffeltårnet, Champs-Elysées, Jardins de Luxembourg, Saint Michel, Louvre etc. Kun ca. 20 m fra hotellet ligger den nye metrostation Bibliotheque François Mitterrand, linie 14, hvorfra man kun behøver ca. 5 minutter til Gare de Lyon, ca. 8 minutter til Châtelet og omkring 12 minutter til La Madeleine. Endvidere er der ca. 20 km til lufthavnen Orly.Det klimatiserede hotel råder over 5 etager med i alt 71 værelser, heraf 2 handicapvenlige værelser. I hotellets foyer finder man en døgnåben reception med safeboks og elevator. Herudover er der en bar, en restaurant, konferenceindretninger, offentlig internetadgang og privat garage under hotellet. Gæsterne har mulighed for at bestille roomservice.Værelserne har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon mod betaling, minibar mod betaling, dobbeltseng, kabel-/betalings-tv, internetadgang (modem) mod betaling, elkedel, safeboks (mod betaling) samt strygejern og strygebræt. Værelserne er egnet til 2 eller 3 personer og ved forespørgsel kan der opstilles en ekstraseng for et mindre beløb pr. nat (dog højest 1 seng pr. værelse). Klimaanlæg og radiator reguleres individuelt.Der serveres en amerikansk morgenmad for gæsterne. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu.Hotellet hører ligger kun ca. 2 minutter fra linie 14s stoppested, Bibliotheque.

  Se mere
 • Royal Saint Germain
  Fra452krPr. nat
  4,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 641 meninger fra rejsendeBaseret på 641 meninger fra rejsende

  Dette hotel skal specielt fremhæves for sin ideelle beliggenhed. I nærheden (omkring 30-500m) finder man utallige seværdigheder, restauranter, barer og diskoteker. Nogle af de berømteste varehuse i verden som f.eks. Galeria La Fayette ligger indenfor gåafstand. Offentlig transport ligger kun et stenkast væk (5 m)Det klimatiserede Cityhotel blev bygget i 1887. Det har på sine 6 etager i alt 44 værelser. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception og elevator. Herudover har hotellets gæster mulighed for at benytte den offentlige internetcomputer.De komfortabelt indrettede værelser har bad/WC med hårtørrer, telefon og satellit-/kabel-TV og internetadgang. Ydermere er de indrettet med opholdsrum, minibar, pengeskab, centralvarme samt belagt med fliser og væg-til-væg tæpper.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Vienna House Magic Circus Paris
  Fra332krPr. nat

  Vienna House Magic Circus Parisstars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Avenue de la fosse des pressoires 20 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 145 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3533 meninger fra rejsendeBaseret på 3533 meninger fra rejsende

  Hotellet er bygget i samme stil som et fransk landhus og ligger i hjertet af Marne la Valle i nærheden af Disneyland. Der kører en shuttlebus fra hotellet til den verdensberømte forlystelsespark (ca. 10 minutters kørsel). Hotellet ligger ca. 37 km fra Paris og er omgivet af diverse andre attraktioner som f.eks. golfbaner, slotte og mindesmærker. Herudover er der blot 5 minutters gang til forskellige indkøbsmuligheder. Hotellet er således velegnet til såvel forretningsrejsende som turister.Hotellet råder over 3 etager med i alt 396 værelser. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs. Bygningen rummer desuden diverse forretninger og en à la carte restaurant. Herudover har det hjemlige hotelkompleks et spillelokale og en festsal, ligesom der er mulighed for at gå på Internettet (også trådløs). Prikken over iet er roomservice og vaskeservice. De yngste gæster kan boltre sig på legepladsen. Sidst, men ikke mindst, er der en garage til gæster i bil. Om foråret og sommeren kan gæsterne indtage morgenmad, frokost og aftensmad på hotellets terrasse.De smagfuldt indrettede værelser og suiter er udstyret med eget badeværelse med badekar og hårtørrer. Herudover er der satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. De stilfulde boligenheder har endvidere elkedel og kaffemaskine samt strygejern og strygebræt.På det velholdte hotelkompleks finder man en indendørs swimmingpool og et fitnessstudie. Der ligger desuden en golfbane lige i nærheden.

  Se mere
 • Kyriad Disneyland Resort Paris
  Fra232krPr. nat

  Kyriad Disneyland Resort Parisstars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Avenue de la fosse des pressoirs 10 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 427 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4448 meninger fra rejsendeBaseret på 4448 meninger fra rejsende

  Temahotellet ligger kun et par minutter fra Disneyland Paris. Der er også kun få minutters gang til en idyllisk sø, hvor der er rig mulighed for at gå ture og slappe af. Her kan man rigtigt opleve charmen ved de franske, landlige regioner. Ca. 3 km fra hotellet afgår der offentlige transportmidler, ligesom der er 3 km til diverse restauranter, barer og diskoteker. Der er ligeledes 3 km til et turistområde, til Disneyland Resort samt til en banegård, en busstation og en metrostation. Ca. 4 km væk finder man desuden diverse indkøbsmuligheder og Sea Life. Til det internationale indkøbscenter Val d'Europe og til La Vallée Outlet er der endvidere omkring 5 km. Lufthavnene Charles de Gaulle og Orly ligger omkring 47 km fra hotellet.Hotellet åbnede i år 2003 og har i alt 300 værelser fordelt på 3 etager. Hotellet er bygget som en traditionel bondegård fra regionen Brie og har en fantastisk udsigt over de omkringliggende skove. I den klimatiserede foyer finder man en døgnåben reception samt en elevator. Herudover rummer bygningen to barer, en fjernsynsstue med Disney Channel, en karrusel, et legerum med videospil (mod betaling), en Disney Shop, et konferencelokale og en klimatiseret restaurant med børnestole, der er indrettet i Brie-regionens traditionelle stil. Naturligvis er der mulighed for at gå på Internettet (mod betaling). Herudover kan man også få hjælp i tilfælde af sygdom, ligesom der er en parkeringsplads (gratis).Standardværelserne har plads til 4 personer, er handicapvenligt indrettet og råder over en fransk dobbeltseng og en køjeseng eller to enkeltsenge og en køjeseng. Desuden er de udstyret med et handicapvenligt badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, satellit-/kabel-tv med internationale programmer, elkedel og safeboks (mod betaling). Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget.

  Se mere
 • Ibis Styles Paris Gare Est
  Fra970krPr. nat

  Ibis Styles Paris Gare Eststars

  Arr 10-11 Gare du Nord-République, Paris , 1 et 3 rue de château landon 43160 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1752 meninger fra rejsendeBaseret på 1752 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Arr10/11:North Republic Station. Der er i alt 69 soveværelser på Ibis Styles Paris Gare Est. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev dette hotel fuldt renoveret i 2011. Derudover tilbydes der Wi-Fi på hotellet. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i denne feriebolig. Alle værelser på dette handicapvenlige sted, har adgang for kørestole. Hvorfor ikke tage din firbenede ven med i denne bolig?Besøgende kan benytte parkeringspladsen.

  Se mere
 • Novotel Suites Paris Cdg Airp.
  Fra697krPr. nat
  1,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 309 meninger fra rejsendeBaseret på 309 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Paris CDG-Roissy Airport. Ejendommen omfatter 173 hyggelige værelser. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Receptionen er ikke åben døgnet rundt. Babysenge til børn fås efter anmodning. I denne bolig er alle badeværelser handicapvenlige. Kæledyr må medbringes i denne bolig. Dette sted tilbyder parkerings- og garagefaciliteter. Novotel Suites Paris Cdg Airp. anvender en bæredygtig politik. Gæster der bor i denne bolig, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Holiday Inn Paris Montparnasse Pasteur
  Fra532krPr. nat
  3,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 482 meninger fra rejsendeBaseret på 482 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ca. 15 minutters gang fra banegården i Montparnasse og Montparnasse tårn, Les Invalides, udstillingscentret Paris Expo de Versailles samt Institut Pasteur. Ligeledes kommer man let til kvarterets forskellige indkøbsmuligehder og til kirken Germain des Près. Til lufthavnen Orly er der ca. 20 minutter. Der er busforbindelser til Thalys og Eurostar.Hotellet råder over 60 behagelige og rummelige boligenheder, hvoraf én af enhederne er egnet til gæster i kørestol. Hotellets gæster er henrykte over de fredelige omgivelser og haven. Desuden råder hotellet over en døgnåben reception, en safeboks, en bar samt elevatorer og en parkeringsplads (mod betaling).Der er badeværelse og centralvarme på værelserne.

  Se mere
 • Adagio Val d'Europe
  Fra719krPr. nat

  Adagio Val d'Europestars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Cours du danube - serris 42 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2567 meninger fra rejsendeBaseret på 2567 meninger fra rejsende

  Den attraktive residens ligger lige i nærheden af Disney Resort Paris kun en station (linie A) fra Disneyland. Den ligger ca. 40 minutter fra centrum af Paris. Der er ca. 35 km til lufthavnen "Charles de Gaulle" og 45 km til lufthavnen "Orly", som man kommer nemt og bekvemt til med bilen.Den smukke bygning råder over en 3-etagers hovedbygning med i alt 290 ferielejligheder. I foyeren finder man en døgnåben reception samt fire elevatorer. Bygningen rummer desuden en bar og en restaurant med morgenmadsrum, hvor der mod ekstra betaling er mulighed for at bestille en kontinental morgenmad. Derudover har bygningen et vaskeri, ligesom det er muligt at bestille en babysitter.De moderne indrettede ferielejligheder har eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, komplet udstyret tekøkken med mikroovn, opvaskemaskine, elkedel, kaffemaskine, køleskab/minibar og vaskemaskine samt safeboks (mod betaling). Hver lejlighed råder desuden over et separat soveværelse.Gæsterne har mulighed for at slappe af i hotellets opvarmede friluftsbad (åbent fra maj til september).

  Se mere
 • Adagio Paris Buttes Chaumont
  Fra1.222krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 424 meninger fra rejsendeBaseret på 424 meninger fra rejsende

  Dette city-hotel ligger i centrum af Paris' 19. arrondissement i kvarteret Buttes-Chaumont, tæt på La Villette. Inden for 200 m ligger der restauranter og barer, mens der til klubber og byens centrum er 20 minutter med offentlige transportmidler fra hotellet. Der er desuden forbindelse med offentlige transportmidler blot 200 m fra hotellet. Parc des Buttes Chaumont ligger 5 minutters gang fra hotellet og 5 minutters kørsel fra Cité des Sciences. Endvidere er der 2,5 km til banegården Gare de l'Est, 21 km til den internationale lufthavn Charles de Gaulle (CDG) og 22 km til lufthavnen Paris-Orly (ORY).Dette lejlighedshotel rummer 136 værelser og er bygget i tidssvarende stil med mange indgange, altaner og terrasser. Foyeren rummer en døgnåben reception med check-out samt en safeboks, en garderobe, en elevator, en aviskiosk og en morgenmadsrestaurant. Mod betaling tilbydes endvidere mulighed for at bestille vasketøjsservice og en parkeringsplads til bilen.Alle værelser er udstyret med badeværelse og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang og dobbeltsenge. Desuden er der et tekøkken med et minikøleskab, elkedel, mikrobølgeovn samt mulighed for at lave te og kaffe. Værelserne er endvidere indrettet med strygejern og strygebræt, centralt reguleret klimaanlæg samt altan eller terrasse.orgenmaden tilbydes som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  463  Hoteller - Paris
Side  1  af  47
 

Beskrivelse af destination

  Paris er hovedstaden i Frankrig og det mest berømte turistrejsemål i verden, det er den mest glamourfyldte by i verden og den by der har flest monumenter og verdensberømte steder. Gå en tur ned af den smukkeste boulevard, Champs-Élysées, fra Concorde til triumfbuen. Du vil finde alle de kendte mærker på Avenue Montaigne. Besøg pladsen Place de la Concorde og pladsen Place Vendôme, med sine luksushoteller og guldsmede. Når du går en tur ved floden Seinen, kan du se byens vigtigste emblemer: Eiffeltårnet, Louvre museet, forsvarsmuseet, domkirken Notre Dame og du kan gå under hver af de 35 broer som forbinder begge sider af floden, hvilket er en uforglemmelig oplevelse. Gå ikke glip af at besøge Disneyland, haven Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, katakomberne, Barrio Latino, Montmartre og Quartier du Marais, Sacré-Coeur, (den ældste helligdom i Paris), operaen, Les Invalides, pladsen Place de la Bastille, paladset Versailles og gallerierne Lafayette for at købe en god parfume. Nattelivet er koncentreret omkring pladsen Place Pigalle og Blance, på Champs-Élysées, på Saint-German-des-Prés, Montparnasse og omkring Sorbonne og Panthéon. París venter på dig, blændende og betagende!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Paris

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Lenox Montparnasse
  Lenox Montparnasse
  4,2/5
  Kundevurderingaf  5 Muligheder

  Ekstraordinær god morgenmad, især efter franske standarder:)

  Anna
  Hotelopia-kunde, 22/03/2018

  Fra371krSe mere

 • Kube Hotel Paris-Ice Bar
  Kube Hotel Paris-Ice Bar
  4,2/5
  Kundevurderingaf  11 Muligheder

  Beliggende i et roligt område - ingen larm om natten og nok de bedste hotelsenge, jeg nogen sinde har ligget i. Gode parkeringsforhold i kælderen. Alt i alt et hotel, som vi vil benytte igen og anbefa ...

  Søren
  Hotelopia-kunde, 01/09/2016

  Fra433krSe mere

 • Median Paris Congrès
  Median Paris Congrès
  3,4/5
  Kundevurderingaf  17 Muligheder

  Nydeligt hotel - vi havde fornøjelsen af at være på bagsiden, hvor der ikke var larm eller lign. fra byggepladsen. Meget nemt at komme med metro ind til centrum via M13.! Flot hotelværelse, dejlige s ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 16/06/2015

  Fra324krSe mere