Hoteller i Paris

Find på kortet
Hoteller - Paris

Paris Fra  77kr

Anbefalede hoteller - Paris

 • Apogia Paris
  Fra181krPr. nat

  Apogia Parisstars

  Arr 12-13 Bastille-Bercy, Paris , Boulevard paul vaillant couturier 14 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 267 meninger fra rejsendeBaseret på 267 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger på den venstre bred af Seinen ca. 10 minutters gang fra centrum. 200 m fra hotellet afgår der offentlige transportmidler. Lufthavnen Charles de Gaulle ligger desuden ca. 25 km fra hotellet.Det attraktive hotel er på 6 etager og har i alt 90 værelser. I den klimatiserede foyer finder man en reception og en elevator. I hotellets bar og i restauranten finder gæsterne med sikkerhed noget, som falder i netop deres smag.De stilfuldt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • Kyriad Disneyland Resort Paris
  Fra370krPr. nat

  Kyriad Disneyland Resort Parisstars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Avenue de la fosse des pressoirs 10 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 420 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4374 meninger fra rejsendeBaseret på 4374 meninger fra rejsende

  Temahotellet ligger kun et par minutter fra Disneyland Paris. Der er også kun få minutters gang til en idyllisk sø, hvor der er rig mulighed for at gå ture og slappe af. Her kan man rigtigt opleve charmen ved de franske, landlige regioner. Ca. 3 km fra hotellet afgår der offentlige transportmidler, ligesom der er 3 km til diverse restauranter, barer og diskoteker. Der er ligeledes 3 km til et turistområde, til Disneyland Resort samt til en banegård, en busstation og en metrostation. Ca. 4 km væk finder man desuden diverse indkøbsmuligheder og Sea Life. Til det internationale indkøbscenter Val d'Europe og til La Vallée Outlet er der endvidere omkring 5 km. Lufthavnene Charles de Gaulle og Orly ligger omkring 47 km fra hotellet.Hotellet åbnede i år 2003 og har i alt 300 værelser fordelt på 3 etager. Hotellet er bygget som en traditionel bondegård fra regionen Brie og har en fantastisk udsigt over de omkringliggende skove. I den klimatiserede foyer finder man en døgnåben reception samt en elevator. Herudover rummer bygningen to barer, en fjernsynsstue med Disney Channel, en karrusel, et legerum med videospil (mod betaling), en Disney Shop, et konferencelokale og en klimatiseret restaurant med børnestole, der er indrettet i Brie-regionens traditionelle stil. Naturligvis er der mulighed for at gå på Internettet (mod betaling). Herudover kan man også få hjælp i tilfælde af sygdom, ligesom der er en parkeringsplads (gratis).Standardværelserne har plads til 4 personer, er handicapvenligt indrettet og råder over en fransk dobbeltseng og en køjeseng eller to enkeltsenge og en køjeseng. Desuden er de udstyret med et handicapvenligt badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, satellit-/kabel-tv med internationale programmer, elkedel og safeboks (mod betaling). Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget.

  Se mere
 • Appart’City Confort Marne La Vallée Val d’ Europe
  Fra204krPr. nat
  3,9/5
  Kundevurderingaf 94 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1190 meninger fra rejsendeBaseret på 1190 meninger fra rejsende

  The residence is located 10 min away from Disneyland Resort Paris. It is also situated very close to the area's main leisure facilities, such as the Val d'Europe Commercial Centre and the Outlet Shopping Village. It offers Shuttle Service from the Residence to Disneyland Paris and La Vallée Village Outlet Shopping Center. The residence is also located 2 minutes waklking distance from the Spa Aquatonic. It is located just 35 min from the centre of Paris. Val d'Europe is not only the top tourist destination in Europe but is also the 3rd largest service centre in the Ile de France region. It is an extraordinarily dynamic destination, which has been able to preserve the unique local lifestyle at the same time as promoting modern urban planning and infrastructure. It offers a university, commercial areas and a vast array of cultural activities. Paris Charles de Gaulle Airport is some 36 km away, while Orly Airport is approximately 42 km from the hotel.

  Se mere
 • Relais Spa Chessy
  Fra238krPr. nat

  Relais Spa Chessystars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Rue des grands prés 1 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 161 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1795 meninger fra rejsendeBaseret på 1795 meninger fra rejsende

  Boligen har en ideel og privilegeret beliggenhed i nærheden af Disneyland Paris og ca. 1 km fra Sea Life, ligesom det ligger tæt på indkøbscentrene Val d'Europe og La Vallée Village Outlet. Herudover er der ca. 500 m til en busstation, barer, restauranter og forretninger, mens der fra banegården Gare du Nord er der omkring 40 km til hotellet. De nærmeste lufthavne omfatter Paris-Charles de Gaulle (ca. 35 km væk), Paris-Orly (ca. 45 km væk), Beauvais (ca. 120 km væk) og Bruxelles (ca. 300 km væk).Dette moderne og førsteklasses hotel blev bygget i 2009 og tilbyder elegant og moderne arkitektur samt kvalitetsserviceydelser til at få et uforglemmeligt ophold. Desuden rummer det familievenlige etablissement 219 værelser og tilbyder daglig rengøring. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out. Af yderligere faciliteter på dette klimatiserede city-hotel er der safeboks, elevator, bar, morgenmadsrestaurant og komfortindretninger. Gæster i bil kan mod betaling efterlade deres køretøj på hotellets parkeringsplads (med plads til 100 biler).Værelset i kategorien Premium ( twin room) har plads til 2 personer og rummer badeværelse, fladskærmsfjernsyn med satellit-/kabel-tv og safeboks med plads til bærbar computer. Herudover er der plads til 4 personer i Juniorsuiten. Desuden rummer den såkaldte Junior Continuation (Suite) en dobbeltsovesofa, som kan foldes ud, ligesom der er et værelse med dobbeltseng eller 2 tvillingesenge, et badeværelse, et fladskærmsfjernsyn med satellit-/kabel-tv og safeboks med plads til bærbar computer. Af yderligere standardmæssige behageligheder på værelserne er der hårtørrer, telefon, internetadgang og et tekøkken med minikøleskab, mikrobølgeovn og mulighed for at lave te og kaffe. Hertil kommer vaskemaskine, strygejern, strygebræt og regulerbare klimaanlæg/radiatorer i alle boligenheder.

  Se mere
 • Hibiscus Republique
  Fra124krPr. nat
  2,4/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Hotellet ligger i nærheden af Paris' centrum. Lige i nærheden finder man utallige berømte seværdigheder samt forskellige indkøbs- og underholdningsmuligheder.Cityhotel blev bygget i år 1900 og er delvist renoveret. På dets 5 etager råder det over i alt 26 værelser, heraf 2 enkelt- og 24 dobbeltværelser. Det kan tilbyde en stilfuld foyer med en døgnåben reception og elevator. Hertil kommer en TV-stue og separate ikke-ryger områder.De hyggeligt indrettede værelser har bad/WC med brusebad, telefon og satellit-/kabel-TV. Der er endvidere centralvarme.

  Se mere
 • Art Hotel Paris Est
  Fra81krPr. nat
  4,1/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 168 meninger fra rejsendeBaseret på 168 meninger fra rejsende

  Dette komfortable lejligheds-hotel kan findes i Arr19/20:La Villette-Père Lachaise. Det samlede antal værelser er 80. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i soveværelser. Receptionsskranken er åben hele dagen. Dette sted tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Art Hotel Paris Est er handicapvenlig, og der er adgang til alle fællesområder og badeværelser for kørestolsbrugere og andre mennesker med mobilitetsproblemer. Kæledyr er ikke tilladt i denne bolig

  Se mere
 • Ibis Paris Alesia Montparnasse
  Fra162krPr. nat
  3,9/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1700 meninger fra rejsendeBaseret på 1700 meninger fra rejsende

  Byhotellet har en god beliggenhed i den sydlige del af Paris mellem kvartererne Alesia og Montparnasse. Den nærmeste metrostation, Alesia, ligger ca. 300 m fra hotellet. I Paris, hvor der er et væld af gallerier, museer, kirker og teatersale, finder man alt, hvad hjertet begærer. Byen er kendt for sine mange restauranter, klubber og barer, så man kommer bestemt ikke til at kede sig.Byhotellet er på 6 etager og råder over i alt 264 værelser. Bygningen rummer en foyer med reception, safebokse og vekselbørs samt en elevator. Hotellets personale taler bl.a. engelsk, fransk og spansk. Gæsterne kan få slukket tørsten eller stillet sulten i caféen, i baren eller i den hyggelige restautant. Herudover råder hotellet over diverse konference- og festlokaler. Sidst, men ikke mindst, er der en garage (mod betaling) og en parkeringsplads.De hyggelige værelser råder over eget badeværelse. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio og centralt reguleret klimaanlæg.

  Se mere
 • Hauteville Opera
  Fra188krPr. nat
  3,6/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 239 meninger fra rejsendeBaseret på 239 meninger fra rejsende

  Til banegårdene Gare du Nord og Gare de l'Est er der ca. 10 minutters gang fra hotellet. Herfra afgår den berømte Eurostar til London og andre destinationer i Europa. Til lufthavnene Charles de Gaulle og Orly er der omkring 30 km på vejbanen.Hotellet består af en 5-etagers hovedbygning med i alt 26 værelser. Hotellet rummer en døgnåben reception med safeboks og elevator. Ydermere findes der en komfortabel salon med sofaer og internetadgang samt en morgenmadsrestaurant på hotellet. I hele bygningen er der gratis WLAN access point. Renoveringen af hotellets hovedindgang blev afsluttet i sommeren 2007.De komfortabelt indrettede værelser har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, WLAN/internetadgang, minibar, safeboks, gulvtæpper, centralvarme og dobbeltseng.orgenmaden serveres som buffet.Hotellet ligger mellem 3 metrostationer: BonneNouvelle (linje 8 og 9), Poisonierre (linje 7) og Chateau d'Eau (linje 4). Med alle 3 er der gode forbindelser til seværdighederne i Paris. Stoppestedet med Roissy-bussen fra lufthavnen Charles de Gaulle til Opéra de Paris Garnier ligger blot 15 minutters gang - og 7 minutters kørsel med metroen fra hotellet.

  Se mere
 • De la Jatte
  Fra154krPr. nat

  De la Jattestars

  Paris Vest-La Defense, Paris , Boulevard du parc 4 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 279 meninger fra rejsendeBaseret på 279 meninger fra rejsende

  Hotellet har en ideel beliggenhed på øen La Jatte, den rustikke del af Paris. Forretningscentrummet La Defense, talrige restaurants, barer, pubber, offentlige transportmidler og en busstation samt Palais des Congrès ligger blot få minutters gang fra hotellet. Efter ca. 800 m kommer man til American Hospital, mens man efter ca. 1 km kommer til en metro- og S-togsstation samt øvrige indkøbsmuligheder. Ca. 2 km væk ligger der en skov og Champs Elysees. Der er ca. 25 km til lufthavnen Charles de Gaulle og ca. 40 km til lufthavnen Orly. På hotellet finder gæsterne endvidere en fredelig og afslappet atmosfære. De grønne omgivelsers charme, skønhed og egenskaber har påvirket og inspireret impressionistiske malere såsom Monet, Van Gogh, Sisley og Seurat.Hotellet blev bygget i 1926 og renoveret i 2001. Det råder over en 5-etagers hovedbygning og en 1-etagers sidebygning med i alt 71 værelser, heraf 4 suiter, 4 handicapvenlige værelser og 1 lejlighed. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks samt elevatorer. Det klimatiserede hotel rummer en café og en bar. Endvidere er der en morgenmadsrestaurant, ligesom der er mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice eller modtage lægehjælp i tilfælde af sygdom. Der er parkeringspladser foran hotellet. Hotellet ligger i en rolig del af kvarter med herlige restauranter langs floden Seine.De elegante og moderne indrettede værelser har bad/WC med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, gulvtæppe, safeboks (mod betaling), dobbelt- eller kingsize seng samt strygejern og strygebræt. Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget og radiatorerne. Fra de støjbeskyttede værelser er der en dejlig udsigt over Seinen eller gården.

  Se mere
 • Explorers At Disneyland Paris
  Fra465krPr. nat

  Explorers At Disneyland Parisstars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Avenue de la fosse des pressoirs 50 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 312 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4744 meninger fra rejsendeBaseret på 4744 meninger fra rejsende

  Kun 1,5 km væk fra Disneyland® Paris tilbyder dette fantastiske hotel unik service i Disney® Marne La Vallée-området. Regelmæssige gratis busser sikrer, at Disney® og den internationale banegård med offentlig transport til og fra Paris er hurtig og nem at nå. Dette etablissement kan prale af forskellige aktiviteter og faciliteter til underholdning af gæsterne, som f.eks. en 200 kvm. opvarmet indendørs vandpark* med 3 rutchebaner og vandleg, et 2-etages indendørs jungle-trænings- og legeområde, en videoarkade og områder med to forliste piratskibe. Efter en travl dag vil gæsterne få svært ved at vælge mellem de 3 restauranter på stedet, som serverer mad, der frister gæsternes smagsløg.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  1337  Hoteller - Paris
Side  1  af  134
 

Beskrivelse af destination

  Paris er hovedstaden i Frankrig og det mest berømte turistrejsemål i verden, det er den mest glamourfyldte by i verden og den by der har flest monumenter og verdensberømte steder. Gå en tur ned af den smukkeste boulevard, Champs-Élysées, fra Concorde til triumfbuen. Du vil finde alle de kendte mærker på Avenue Montaigne. Besøg pladsen Place de la Concorde og pladsen Place Vendôme, med sine luksushoteller og guldsmede. Når du går en tur ved floden Seinen, kan du se byens vigtigste emblemer: Eiffeltårnet, Louvre museet, forsvarsmuseet, domkirken Notre Dame og du kan gå under hver af de 35 broer som forbinder begge sider af floden, hvilket er en uforglemmelig oplevelse. Gå ikke glip af at besøge Disneyland, haven Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, katakomberne, Barrio Latino, Montmartre og Quartier du Marais, Sacré-Coeur, (den ældste helligdom i Paris), operaen, Les Invalides, pladsen Place de la Bastille, paladset Versailles og gallerierne Lafayette for at købe en god parfume. Nattelivet er koncentreret omkring pladsen Place Pigalle og Blance, på Champs-Élysées, på Saint-German-des-Prés, Montparnasse og omkring Sorbonne og Panthéon. París venter på dig, blændende og betagende!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Paris

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Lenox Montparnasse
  Lenox Montparnasse
  4,2/5
  Kundevurderingaf  5 Muligheder

  Ekstraordinær god morgenmad, især efter franske standarder:)

  Anna
  Hotelopia-kunde, 22/03/2018

  Fra759krSe mere

 • Citadines Montmartre Paris
  Citadines Montmartre Paris
  4,7/5
  Kundevurderingaf  9 Muligheder

  Nice hotel with light and spacious rooms with bathroom, toilet and a small kitchen. Not small and very old rooms as a lot of other hotels in Paris. Very nice price 4 people in 2 rooms for 3 nights in ...

  Lars og Tina
  Hotelopia-kunde, 15/03/2017

  Fra207krSe mere

 • Kube Hotel Paris-Ice Bar
  Kube Hotel Paris-Ice Bar
  4,2/5
  Kundevurderingaf  11 Muligheder

  Beliggende i et roligt område - ingen larm om natten og nok de bedste hotelsenge, jeg nogen sinde har ligget i. Gode parkeringsforhold i kælderen. Alt i alt et hotel, som vi vil benytte igen og anbefa ...

  Søren
  Hotelopia-kunde, 01/09/2016

  Fra553krSe mere