Hoteller i Paris

Find på kortet
Hoteller - Paris

Paris Fra  262kr

Anbefalede hoteller - Paris

 • Ibis Paris Alesia Montparnasse
  Fra717krPr. nat
  3,7/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1777 meninger fra rejsendeBaseret på 1777 meninger fra rejsende

  Byhotellet har en god beliggenhed i den sydlige del af Paris mellem kvartererne Alesia og Montparnasse. Den nærmeste metrostation, Alesia, ligger ca. 300 m fra hotellet. I Paris, hvor der er et væld af gallerier, museer, kirker og teatersale, finder man alt, hvad hjertet begærer. Byen er kendt for sine mange restauranter, klubber og barer, så man kommer bestemt ikke til at kede sig.Byhotellet er på 6 etager og råder over i alt 264 værelser. Bygningen rummer en foyer med reception, safebokse og vekselbørs samt en elevator. Hotellets personale taler bl.a. engelsk, fransk og spansk. Gæsterne kan få slukket tørsten eller stillet sulten i caféen, i baren eller i den hyggelige restautant. Herudover råder hotellet over diverse konference- og festlokaler. Sidst, men ikke mindst, er der en garage (mod betaling) og en parkeringsplads.De hyggelige værelser råder over eget badeværelse. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio og centralt reguleret klimaanlæg.

  Se mere
 • Bristol République
  Fra439krPr. nat
  2,7/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 460 meninger fra rejsendeBaseret på 460 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i nærheden af Paris' bymidte i nærheden af flere berømte seværdigheder samt utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder som f.eks. operaen, Bastillen, Forum des Halles og des Le Marais. Den nærmeste metrostation, Republique, ligger 50 m fra hotellet.Cityhotellet blev bygget i år 1900 og er i de seneste år blevet delvist renoveret. Det har i alt 45 dobbeltværelser fordelt på 5 etager. I den stilfulde foyer finder man en døgnåben reception samt elevatorer. Desuden rummer bygningen en morgenmadsrestaurant.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, fjernsyn og safeboks. Der er ligeledes centralvarme.

  Se mere
 • K+K Cayre Saint Germain des Pres
  Fra1.785krPr. nat
  4,5/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2846 meninger fra rejsendeBaseret på 2846 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger ved siden af Latinerkvarteret og udgør det perfekte udgangspunkt, hvorfra man kan udforske byens mange attraktioner, forretningsgader og finanscentrene i Paris. Herudover er der forbindelser med offentlige transportmidler (bus) lige ved døren og 50 m til de nærmeste forretninger (Boulevard Saint-Germain). Endvidere er der 16 km til Orly lufthavn og 27 km til lufthavnen Charles de Gaulle (aéroport).Dette charmerende, fantastiske city-hotel rummer i alt 125 værelser og har et ægte urbant flair, et ydre i Haussmann-stil og et smagfuldt interiør. Der er tale om et moderne boutique-hotel med alle bekvemmeligheder af en bygning fra år 1900, som giver gæsterne en mundfuld ægte Paris. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement er der foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks, vekselbørs, elevator og en garderobe. Endvidere tilbydes der en morgenmadsrestaurant, ligesom forretningsrejsende vil værdsætte konferenceindretningerne og stedets internetadgang. Herudover tilbydes gæsterne også mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (sidstnævnte mod betaling).De stilfuldt designede værelser udgyder varm elegance og komfort. Det omhyggelige udvalg af materialer af høj kvalitet og de fineste tekstiler gør atmosfæren på de unikke værelser endnu bedre. Alle enheder er indrettet med eget badeværelse med brusebad/badekar og hårtørrer, og sengene tilbyder madrasser i topkvalitet og dundyner, som vil sikre en god nats søvn. Værelserne er desuden udstyret med en telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, safeboks og en minibar. Herudover tilbydes strygejern og strygebræt, mulighed for at lave te og kaffe samt regulerbart klimaanlæg og radiator i alle enheder som standardindretning.

  Se mere
 • Hyatt Paris Madeleine
  Fra5.891krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1422 meninger fra rejsendeBaseret på 1422 meninger fra rejsende

  Boulevard Malesherbes er en typisk parisisk boulevard. Fra hotellet kan du hurtigt nå (til fods, med offentlig transport eller taxa) Madeleine, Opéra, Concorde, Champs Elysées, osv.Komforthotellet råder over i alt 86 værelser. Indendøre venter der gæsterne en foyer med en døgnåben reception samt en frisørsalon. Hertil kommer en klimatiseret restaurant. Personbiler kan parkeres i hotellets parkeringsgarage.

  Se mere
 • Royal Elysees
  Fra850krPr. nat

  Royal Elyseesstars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Paris , Avenue victor hugo 6 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 388 meninger fra rejsendeBaseret på 388 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Lokaliteten har 35 indbydende soveværelser. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. De der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Alle gæsteværelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Rejsende behøver ikke efterlade deres små kæledyr hjemme, mens de opholder sig på stedet. Der er forretningsfaciliteter og services til større bekvemmelighed for gæsterne. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Hauteville Opera
  Fra788krPr. nat
  3,6/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 274 meninger fra rejsendeBaseret på 274 meninger fra rejsende

  Til banegårdene Gare du Nord og Gare de l'Est er der ca. 10 minutters gang fra hotellet. Herfra afgår den berømte Eurostar til London og andre destinationer i Europa. Til lufthavnene Charles de Gaulle og Orly er der omkring 30 km på vejbanen.Hotellet består af en 5-etagers hovedbygning med i alt 26 værelser. Hotellet rummer en døgnåben reception med safeboks og elevator. Ydermere findes der en komfortabel salon med sofaer og internetadgang samt en morgenmadsrestaurant på hotellet. I hele bygningen er der gratis WLAN access point. Renoveringen af hotellets hovedindgang blev afsluttet i sommeren 2007.De komfortabelt indrettede værelser har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, WLAN/internetadgang, minibar, safeboks, gulvtæpper, centralvarme og dobbeltseng.orgenmaden serveres som buffet.Hotellet ligger mellem 3 metrostationer: BonneNouvelle (linje 8 og 9), Poisonierre (linje 7) og Chateau d'Eau (linje 4). Med alle 3 er der gode forbindelser til seværdighederne i Paris. Stoppestedet med Roissy-bussen fra lufthavnen Charles de Gaulle til Opéra de Paris Garnier ligger blot 15 minutters gang - og 7 minutters kørsel med metroen fra hotellet.

  Se mere
 • Campanile Val de France (Ex Kyriad Disneyland)
  Fra768krPr. nat

  Campanile Val de France (Ex Kyriad Disneyland)stars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Avenue de la fosse des pressoirs 10 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 438 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4615 meninger fra rejsendeBaseret på 4615 meninger fra rejsende

  Temahotellet ligger kun et par minutter fra Disneyland Paris. Der er også kun få minutters gang til en idyllisk sø, hvor der er rig mulighed for at gå ture og slappe af. Her kan man rigtigt opleve charmen ved de franske, landlige regioner. Ca. 3 km fra hotellet afgår der offentlige transportmidler, ligesom der er 3 km til diverse restauranter, barer og diskoteker. Der er ligeledes 3 km til et turistområde, til Disneyland Resort samt til en banegård, en busstation og en metrostation. Ca. 4 km væk finder man desuden diverse indkøbsmuligheder og Sea Life. Til det internationale indkøbscenter Val d'Europe og til La Vallée Outlet er der endvidere omkring 5 km. Lufthavnene Charles de Gaulle og Orly ligger omkring 47 km fra hotellet.Hotellet åbnede i år 2003 og har i alt 300 værelser fordelt på 3 etager. Hotellet er bygget som en traditionel bondegård fra regionen Brie og har en fantastisk udsigt over de omkringliggende skove. I den klimatiserede foyer finder man en døgnåben reception samt en elevator. Herudover rummer bygningen to barer, en fjernsynsstue med Disney Channel, en karrusel, et legerum med videospil (mod betaling), en Disney Shop, et konferencelokale og en klimatiseret restaurant med børnestole, der er indrettet i Brie-regionens traditionelle stil. Naturligvis er der mulighed for at gå på Internettet (mod betaling). Herudover kan man også få hjælp i tilfælde af sygdom, ligesom der er en parkeringsplads (gratis).Standardværelserne har plads til 4 personer, er handicapvenligt indrettet og råder over en fransk dobbeltseng og en køjeseng eller to enkeltsenge og en køjeseng. Desuden er de udstyret med et handicapvenligt badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, satellit-/kabel-tv med internationale programmer, elkedel og safeboks (mod betaling). Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget.

  Se mere
 • Comfort Hotel Davout Nation
  Fra709krPr. nat
  3,4/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 321 meninger fra rejsendeBaseret på 321 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger kun få metrostationer fra operaen og Champs-Elysees. Der er tilmed kun ca. 2 km til diverse barer og pubber, ca. 3 km til det nærmeste diskotek, mens der er omkring 100 m til diverse indkøbsmuligheder.Hotellet har i alt 65 værelser. Det råder over en døgnåben reception med elevator. Herudover er der en fjernsynsstue. Ydermere kan hotellet tilbyde offentlig internetadgang og parkeringsplads.De moderne værelser er indrettet med badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang.

  Se mere
 • Hotel Les Matins de Paris
  Fra1.870krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 524 meninger fra rejsendeBaseret på 524 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kan findes i Arr. 9:Opéra-St Lazare. Ferieboligen ligger indenfor 300 meter fra skråningerne. Gæsterne kan finde talrige offentlige transportmidler indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 30. 0 kilometer. Stedet omfatter 33 hyggelige soveværelser. Alle der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i gæsteværelser. Ejendommen har 24 timers åbent. Babysenge til børn fås efter anmodning. For at imødekomme de særlige behov fra gæster, har dette handicapvenlige hotel en række værelser med kørestolsadgang. Hotellet accepterer kun små kæledyr.

  Se mere
 • Duminy Vendome
  Fra1.984krPr. nat

  Duminy Vendomestars

  Arr 1 Louvre-Tuileries, Paris , Rue du mont-thabor 3-5 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 782 meninger fra rejsendeBaseret på 782 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i nærheden af Place de Vendôme. Lige i nærheden ligger der et indkøbscenter og en metrostation. Hotellet er det ideelle udgangspunkt for besøg i triumfbuen, på Place de la Concorde og på Louvre.Hotellet blev bygget i år 1900, er på 6 etager og råder over i alt 78 værelser. Herudover er der en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs. Hotellet har endvidere en bar.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, køleskab/minibar og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  1186  Hoteller - Paris
Side  1  af  119
 

Beskrivelse af destination

  Paris er hovedstaden i Frankrig og det mest berømte turistrejsemål i verden, det er den mest glamourfyldte by i verden og den by der har flest monumenter og verdensberømte steder. Gå en tur ned af den smukkeste boulevard, Champs-Élysées, fra Concorde til triumfbuen. Du vil finde alle de kendte mærker på Avenue Montaigne. Besøg pladsen Place de la Concorde og pladsen Place Vendôme, med sine luksushoteller og guldsmede. Når du går en tur ved floden Seinen, kan du se byens vigtigste emblemer: Eiffeltårnet, Louvre museet, forsvarsmuseet, domkirken Notre Dame og du kan gå under hver af de 35 broer som forbinder begge sider af floden, hvilket er en uforglemmelig oplevelse. Gå ikke glip af at besøge Disneyland, haven Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, katakomberne, Barrio Latino, Montmartre og Quartier du Marais, Sacré-Coeur, (den ældste helligdom i Paris), operaen, Les Invalides, pladsen Place de la Bastille, paladset Versailles og gallerierne Lafayette for at købe en god parfume. Nattelivet er koncentreret omkring pladsen Place Pigalle og Blance, på Champs-Élysées, på Saint-German-des-Prés, Montparnasse og omkring Sorbonne og Panthéon. París venter på dig, blændende og betagende!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Paris

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Lenox Montparnasse
  Lenox Montparnasse
  4,0/5
  Kundevurderingaf  6 Muligheder

  Ekstraordinær god morgenmad, især efter franske standarder:)

  Anna
  Hotelopia-kunde, 22/03/2018

  Fra1.019krSe mere

 • Citadines Montmartre Paris
  Citadines Montmartre Paris
  4,7/5
  Kundevurderingaf  9 Muligheder

  Nice hotel with light and spacious rooms with bathroom, toilet and a small kitchen. Not small and very old rooms as a lot of other hotels in Paris. Very nice price 4 people in 2 rooms for 3 nights in ...

  Lars og Tina
  Hotelopia-kunde, 15/03/2017

  Fra1.327krSe mere

 • Kube Hotel Paris-Ice Bar
  Kube Hotel Paris-Ice Bar
  4,2/5
  Kundevurderingaf  11 Muligheder

  Beliggende i et roligt område - ingen larm om natten og nok de bedste hotelsenge, jeg nogen sinde har ligget i. Gode parkeringsforhold i kælderen. Alt i alt et hotel, som vi vil benytte igen og anbefa ...

  Søren
  Hotelopia-kunde, 01/09/2016

  Fra997krSe mere