Hoteller i Paris

Find på kortet
Hoteller - Paris

Paris Fra  65kr

Anbefalede hoteller - Paris

 • Beaugrenelle Tour Eiffel
  Fra774krPr. nat
  3,1/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 300 meninger fra rejsendeBaseret på 300 meninger fra rejsende

  Hotellet har en fantastisk beliggenhed på den venstre bred af Seinen. Lige i nærheden finder man Eiffeltårnet, Champs Elysees, Montparnasse og messecentret Porte de Versailles. Man kommer ligeledes nemt og bekvemt til forretningscentret Cap 15 og til det japanske kulturhus. Hotellet ligger i Rue Viala mellem Rue Saint Charles, Boulevard de Grenelle og Rue de Lourmel.Hotellet har en elegant, pastelfarvet facade og råder over 4 etager med i alt 47 værelser. I den indbydende foyer finder man receptionen. Der er ydermere mulighed for at bestille vaskeserviceDe smagfuldt indrettede værelser er udstyret med et marmorbadeværelse med hårtørrer. Herudover er der telefon og satellit-/kabel-tv samt minibar.

  Se mere
 • Hotel du Theatre by Patrick Hayat
  Fra914krPr. nat
  3,7/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 399 meninger fra rejsendeBaseret på 399 meninger fra rejsende

  Dette attraktive og moderne indrettede city-hotel ligger blot 5 minutter fra operaen, Champs Elysées og Porte Maillot. Der ligger en metrostation lige over for hotellet. Omkring 100 m væk ligger der endvidere barer, pubber, restauranter og klubber. Køretiden fra hotellet til lufthavnen Charles de Gaulle er ca. 30 minutter.Hotellet blev bygget i 1930 og består af en 4-etagers hovedbygning med i alt 20 dobbeltværelser. Herudover er der en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og en elevator. Ydermere er der en morgenmadsrestaurant samt internetadgang (mod betaling).De komfortabelt indrettede værelser har badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, centralvarme, ventilator og safeboks. På værelserne er der WLAN/internetadgang.På hotellet tilbydes morgenmad.Til lufthavnene Charles de Gaulle og Orly er der omkring 40 minutters kørsel i taxa. Roissy Bus kører fra lufthavn Charles de Gaulle til operaen, hvorfra man kan tage metrolinje 3 til Villiers. Eller man kan tage RER B og herefter metrolinje 2 til stationen Rome, køreturen tager ca. 1 time. Fra lufthavnen Orly tager man bussen til Denfert Rochereau og herefter metrolinje 6 til Charles de Gaulle Etoile, hvor man skifter til linje 2 på stationerne Villiers eller Rome, køreturen tager ca. 1 time.

  Se mere
 • Charlemagne
  Fra757krPr. nat
  4,2/5
  Kundevurderingaf 74 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 512 meninger fra rejsendeBaseret på 512 meninger fra rejsende

  Hotellet er beliggende blot få minutter fra La Defense i hjertet af Neuilly sur Seine. Metrostationen Pont de Neully ligger ca. 100 m væk. Der er desuden blot 10 minutters gang til centrum af Paris. Lige i nærheden af hotellet finder man endvidere forskellige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker samt en forbindelse med offentlig transport. Der er ca. 20 km til lufthavnen Orly, mens lufthavnen Charles de Gaulle ligger 25 km fra hotellet.Hotellet blev renoveret i år 2003 og har i alt 40 værelser fordelt på 3 etager. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception med safebokse og elevatorer. Gæsternes biler kan mod betaling parkeres på en nærliggende offentlig parkeringsplads.De tiltalende værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer, brusekabine og badekar. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang (Wi-Fi). Sidst, men ikke mindst, er de udstyret med minibar, dobbeltseng, klimaanlæg og radiatorer (individuelt regulerbart) samt en safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • New Hotel Opera
  Fra113krPr. nat

  New Hotel Operastars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Paris , Rue de liege 4 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 400 meninger fra rejsendeBaseret på 400 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger midt i centrum af Paris. I de umiddelbare omgivelser finder man mange forskellige indkøbsmuligheder, diverse barer og restauranter samt en forbindelse med offentlig transport.iddelklassehotellet blev renoveret i 2005 og har på sine 6 etager i alt 41 værelser. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception, safebokse og elevatorer samt en morgenmadssal.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon og satellit-/kabel-tv. Derudover er de udstyret med minibar, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper og individuelt regulerbart klimaanlæg/centralvarme.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Reseda Hotel
  Fra391krPr. nat

  Reseda Hotelstars

  Arr 19-20 La Villette-Père Lachaise, Paris , Avenue du general de gaulle 2 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 50 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 319 meninger fra rejsendeBaseret på 319 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kan findes i Arr19/20:La Villette-Père Lachaise. Beliggende indenfor 3. 0 kilometer fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 50 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 15. 6 kilometer. Hotellet omfatter 250 hyggelige gæsteværelser. Denne feriebolig blev renoveret i 2016. Derudover tilbydes der Wi-Fi i ferieboligen. Receptionen er åben 24/7. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Reseda Hotel er handicapvenlig, og der er adgang til alle fællesområder og badeværelser for kørestolsbrugere og andre mennesker med mobilitetsproblemer. Små kæledyr må bo i boligen. Der findes en parkeringsplads. Reseda Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Arcantis
  Fra448krPr. nat

  Arcantisstars

  Charles de Gaulle Lufthavn - Roissy, Paris , 51 avenue de lattre de tassigny - Kort
  2,1/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 16 meninger fra rejsendeBaseret på 16 meninger fra rejsende

  Residensen har en utrolig god beliggenhed i nærheden af Paris tæt på de fleste af turistattraktionerne. Blot 5 minutter væk vil gæsterne opdage byen Enghien les Bains med dens storslåede flod og dets unikke kasino Ile de France med spillemaskiner, spilleborde, termalbade og væddeløbsbane. Takket være beliggenheden er Epinay en meget behagelig by, hvor man kan nyde et ophold: 25 minutter fra udstillingsparken Villepinte, 30 minutter fra Disney Land, 20 minutter fra Chateau Versailles, 10 minutter fra Paris' kommercielle område - La Défense - og blot 30 minutter fra Charles de Gaulle internationale lufthavn.Dette charmerende familievenlige lejlighedshotel er ideelt for både feriegæster og forretningsrejsende. Det er en turistresidens med 42 luksuriøse lejligheder tæt på Paris. Til faciliteterne hører klimaanlæg, foyer med døgnåben reception, elevator, café, fjernsynsstue, morgenmadsrestaurant, konferenceindretninger, internetadgang (mod betaling) og mulighed for at bestille vasketøjsservice (mod betaling). Endelig råder hotellet også over parkeringspladser (mod betaling).Boligenhederne svinger fra 2 personers studier til 4 personers lejligheder, som er komplet udstyret med al komfort. Lejlighederne rummer et badeværelse, regulerbart klimaanlæg og radiator, telefon, internetadgang, køkken med køleskab, strygejern og strygebræt, kaffemaskine, brødrister, kogeplader, mikrobølgeovn, kabel-tv (12 kanaler) og internetadgang med ADSL-forbindelse. Endvidere er der sengetøj. Et studie til 2 personer (18 m²) rummer en stue med en sovesofa til 2 personer. En 2-værelseslejlighed for 2/4 personer (35 m²) rummer en stue med en sovesofa til 2 personer og et separat soveværelse med en seng (140 cm).Gæsterne tilbydes kontinental morgenmad.

  Se mere
 • De Bellevue Gare du Nord
  Fra141krPr. nat

  De Bellevue Gare du Nordstars

  Arr 18 Montmartre-Sacré Coeur, Paris , Rue philippe de girard 67 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 579 meninger fra rejsendeBaseret på 579 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger tæt på Montmartre og Sacré Coeur med privilegeret og direkte adgang med metroen til bydelen med Champs Élysées, Les Halles, Operaen, store varehuse, teatre og Paris' Stade de France. Hotellet ligger desuden 8 minutters gang fra Gare du Nord med en ideel beliggenhed for gæster, der rejser med Eurostar, Thalys og TGV. Til lufthavnen Orly og den internationale lufthavn Charles de Gaulle er der 18 km og til lufthavnen Paris Beauvais 110 km fra etablissementet. Herudover er der 200 km til lufthavnen i Bruxelles.City-hotellet er ideelt for par eller familier og har 40 værelser samt en unik adresse. Gæster vil være i stand til at kombinere charme og ro, mens de tager sig tid til at opdage den vidunderlige, kosmopolitiske by Paris. De forretningsrejsende eller feriegæsterne vil værdsætte ubegrænset brug af trådløs internetadgang uden beregning. Herudover er der en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, elevator samt café, lille supermarked, bar, beværtning, auditorium, fjernsynsstue og en restaurant. Gæster i bil kan benytte hotellets parkeringspladser og garagefaciliteterne.Værelserne rummer brusebad, hårtørrer, fjernsyn, internetadgang, strygejern, strygebræt og en safeboks.En kontinental morgenbuffet tilbydes hver morgen.

  Se mere
 • Hotel Sophie Germain
  Fra879krPr. nat

  Hotel Sophie Germainstars

  Arr 14-15 Montparnasse-T Eiffel, Paris , Rue sophie germain 12 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 255 meninger fra rejsendeBaseret på 255 meninger fra rejsende

  Dette charmerende city-hotel ligger i det 14. arrondissement i Paris, i nærheden af Place Denfert-Rochereau og den fantastiske markedsgade kaldet Daguerre. Denfert-Rochereau er et centralt sted i Paris og meget tæt på Montparnasse banegård. Det tilbyder nem adgang til Villepintes messer med RER B (35 minutter) og Porte de Versailles (15 minutter). Orly lufthavn ligger endvidere ca. 10 km fra hotellet, mens Charles de Gaulle lufthavn er omkring 25 km væk.Dette hotel er det ideelle udgangspunkt for gæster, der ønsker at opdage det skønne Paris. Hotellet rummer 33 værelser og tilbyder gæsterne en række faciliteter, herunder en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, elevator og morgenmadsrestaurant.Alle værelser på hotellet er stille og nogle af dem har udsigt over villa Adrienne. Hvert værelse er udstyret med eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer samt gratis WiFi/internetadgang, fjernsyn, minibar, safeboks, telefon, centralvarme og en dobbeltseng.Hver morgen tilbydes en morgenbuffet.

  Se mere
 • Opera Vivaldi by Happy Culture
  Fra751krPr. nat
  3,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 211 meninger fra rejsendeBaseret på 211 meninger fra rejsende

  Hotellet har en prestigefyldt beliggenhed i hjertet af operakvarteret med kun 5 minutters gang til Haussmann Opera. Diverse stormagasiner, det erhvervsprægede kvarter og børskvarteret ligger også i nærheden. Endvidere er der til Paris-Charles de Gaulle lufthavn omkring 30 km fra hotellet, mens der til lufthavnen Paris-Orly er omkring 20 km.Dette klimatiserede city-hotel er blevet totalrenoveret (i 2008) og tilbyder 34 værelser samt en reception og en salon, som er udsmykket i trendy designerstil. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med elevator og internetadgang. I salonen kan gæsterne slappe af foran fladskærmsfjernsynet.Alle værelser er udsmykket i moderne stil og velindrettet med fladskærmsfjernsyn, kabel-tv, klimaanlæg, gratis WLAN/internetadgang og telefon. Værelserne er ligeledes udstyret med dobbeltsenge. Badeværelserne, som også er komplet renoveret i nuancer af beige og ægte kastanje, er alle udstyret med brusebad og hårtørrer. Herudover er der regulerbart klimaanlæg og radiator som standardindretning i alle enheder.

  Se mere
 • Hotel De Paris Opera
  Fra1.622krPr. nat

  Hotel De Paris Operastars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Paris , Rue de maubeuge 37 - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 140 meninger fra rejsendeBaseret på 140 meninger fra rejsende

  Dette vandrerhjem ligger i hjertet af Paris i trekantsområdet mellem La Madeleine, L'Opéra og Sacré-Coeur. Det er tæt på Gare du Nord (200 m), Gare de l'Est, de berømte varehuse og Grands Boulevards. Gæsterne vil finde forbindelser med offentlige transportmidler (bus) lige uden for hoveddøren (50 m), og til den nærmeste metrostation (Cadet) er der 100 m og til de nærmeste restauranter og barer 200 m. Til byens centrum er der 300 m, til indkøbsmulighederne ved L'Opéra og Musée du Louvre 1 km, til Centre Pompidou 1,5 km, til Champs-Élysées 3 km og til Eiffeltårnet 4 km. Endvidere er der 20 km til Orly lufthavn og til Charles-de-Gaulle lufthavn 50 km.Dette vandrerhjem er for nylig blevet renoveret og moderniseret og er et ideelt sted at opholde sig for feriegæster, forretningsrejsende eller turister. Gæsterne vil sætte pris på det funktionelle design og stedets atmosfære. Dette city-vandrerhjem rummer i alt 34 værelser, herunder 2 juniorsuiter. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement er der foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks og elevator. Ydermere vil gæsterne sætte pris på morgenmadsrestauranten og stedets trådløse internetadgang.På alle værelser er der eget badeværelse med brusebad/badekar og hårtørrer. De er desuden udstyret med en telefon, fjernsyn, internetadgang, safeboks og regulerbar radiator.Der tilbydes en kontinental morgenmad hver morgen.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  815  Hoteller - Paris
Side  1  af  82
 

Beskrivelse af destination

  Paris er hovedstaden i Frankrig og det mest berømte turistrejsemål i verden, det er den mest glamourfyldte by i verden og den by der har flest monumenter og verdensberømte steder. Gå en tur ned af den smukkeste boulevard, Champs-Élysées, fra Concorde til triumfbuen. Du vil finde alle de kendte mærker på Avenue Montaigne. Besøg pladsen Place de la Concorde og pladsen Place Vendôme, med sine luksushoteller og guldsmede. Når du går en tur ved floden Seinen, kan du se byens vigtigste emblemer: Eiffeltårnet, Louvre museet, forsvarsmuseet, domkirken Notre Dame og du kan gå under hver af de 35 broer som forbinder begge sider af floden, hvilket er en uforglemmelig oplevelse. Gå ikke glip af at besøge Disneyland, haven Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, katakomberne, Barrio Latino, Montmartre og Quartier du Marais, Sacré-Coeur, (den ældste helligdom i Paris), operaen, Les Invalides, pladsen Place de la Bastille, paladset Versailles og gallerierne Lafayette for at købe en god parfume. Nattelivet er koncentreret omkring pladsen Place Pigalle og Blance, på Champs-Élysées, på Saint-German-des-Prés, Montparnasse og omkring Sorbonne og Panthéon. París venter på dig, blændende og betagende!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Paris

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Lenox Montparnasse
  Lenox Montparnasse
  4,0/5
  Kundevurderingaf  6 Muligheder

  Ekstraordinær god morgenmad, især efter franske standarder:)

  Anna
  Hotelopia-kunde, 22/03/2018

  Fra955krSe mere

 • Citadines Montmartre Paris
  Citadines Montmartre Paris
  4,7/5
  Kundevurderingaf  10 Muligheder

  Nice hotel with light and spacious rooms with bathroom, toilet and a small kitchen. Not small and very old rooms as a lot of other hotels in Paris. Very nice price 4 people in 2 rooms for 3 nights in ...

  Lars og Tina
  Hotelopia-kunde, 15/03/2017

  Fra920krSe mere

 • Kube Hotel Paris-Ice Bar
  Kube Hotel Paris-Ice Bar
  4,2/5
  Kundevurderingaf  11 Muligheder

  Beliggende i et roligt område - ingen larm om natten og nok de bedste hotelsenge, jeg nogen sinde har ligget i. Gode parkeringsforhold i kælderen. Alt i alt et hotel, som vi vil benytte igen og anbefa ...

  Søren
  Hotelopia-kunde, 01/09/2016

  Fra1.556krSe mere