Hoteller i Paris

Find på kortet
Hoteller - Paris

Paris Fra  255kr

Anbefalede hoteller - Paris

 • Normandy Le Chantier
  Fra880krPr. nat

  Normandy Le Chantierstars

  Arr 1 Louvre-Tuileries, Paris , Rue de l'echelle 7 - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1522 meninger fra rejsendeBaseret på 1522 meninger fra rejsende

  Hotellet har en exceptionel beliggenhed tæt på museet Louvre og hjørnet af gaden Rue Saint-Honoré, som herliggøres af sine luksuriøse forretninger. Ligeledes ligger det meget tæt på Comédie-Française (ca. 150 m), Palais Royal (ca. 200 m), Place Vendôme (ca. 650 m) og Opéra Garnier (ca. 900 m væk). Desuden ligger der fremragende forbindelser med offentlige transportmidler med busstoppested og banegård inden for omkring 250 m af hotellet. Banegården Gare du Nord ligger ydermere ca. 2 km væk, mens der af luftfartsforbindelser skal nævnes lufthavnen Aéroport Paris-Orly (ca. 18 km) og Paris-Charles-de-Gaulle (ca. 25 km væk).Dette charmerende og historiske hotel blev bygget i 1877. Efter 130 år er det ved at få sin ungdom tilbage. Renoveringsprocessen startede med de nu totalrestaurerede lofter i Napoleon 3.-stil i restauranten Il Palazzo, som svæver næsten 7 m over gæsternes hoveder. Baren, som igennem årtier er blevet til en sand institution i Paris, er også blevet renoveret. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception. Herudover tilbyder dette klimatiserede etablissement yderligere faciliteter såsom safeboks, morgenmadsrestaurant og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (de 2 sidstnævnte mod betaling).Hotellet tilbyder behagelige værelser.

  Se mere
 • Aston
  Fra435krPr. nat

  Astonstars

  Arr 18 Montmartre-Sacré Coeur, Paris , Cite bergere 12 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 457 meninger fra rejsendeBaseret på 457 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Arr18:Montmartre-Sacré Coeur. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Indenfor 100 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. I alt 36 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Aston. Aston blev bygget i 1869 og blev fuldstændig renoveret i 2015. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Receptionsskranken er åben hele dagen. Aston er designet med omtanke for de mindste gæster, og har soveværelser med senge til små børn. Rejsende behøver ikke efterlade deres kæledyr hjemme, de kan tage dem med på dette hotel. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæster, der bor på Aston, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hotel Acadie Eragny sur Oise
  Fra626krPr. nat

  Hotel Acadie Eragny sur Oisestars

  Ile de France, Paris , Allee rosa luxembourg eragny sur oise - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 34 meninger fra rejsendeBaseret på 34 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i France's Island. I alt 50 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. Alle der bor på ejendommen, kan gøre brug af den trådløse internetforbindelse, der findes på alle offentlige områder. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. Rejsende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig feriebolig. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Comfort Hotel Nation Pere Lachaise Paris 11
  Fra567krPr. nat
  4,1/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 304 meninger fra rejsendeBaseret på 304 meninger fra rejsende

  Det charmerende hotel har en fremragende beliggenhed i den østlige del af Paris kun et par skridt fra Place de la Nation. Det ligger ca. 10-15 minutters gang fra Opéra Bastille. Metrostationen Rue des Boulets ligger lige foran hotellet. I nærheden finder man endvidere et utal af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Til den berømte forlystelsespark Disneyland Paris er der ca. 30 minutters kørsel.På dette hotel, hvor der hersker en hyggelig og varm stemning, har man alle muligheder for at få en afslappende ferie. Det blev renoveret i år 2004 og råder over 6 etager med i alt 44 værelser. Herudover kan gæsterne glæde sig over den indbydende foyer, hvor receptionen er åben døgnet rundt, og hvor man finder safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Hotellet har også en morgenmadsrestaurant. Bygningen rummer endvidere en hyggelig restaurant med et fortræffeligt, individuelt køkken. Hotellet er ideelt for forretningsrejsende, da det råder over et konferencerum til 20 personer med internetadgang og WLAN Access Point. Naturligvis tilbydes der hjælp i tilfælde af sygdom. Biler kan parkeres på parkeringspladsen eller i garagen.Værelserne er moderne og smagfuldt indrettet. De råder over eget badeværelse med brusekabine, badekar og hårtørrer. Endvidere er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang og safeboks (mod betaling) samt en komfortabel kingsize seng og centralvarme. Fra altanen er der en fantastisk udsigt.orgenmaden serveres som buffet.Hvis man kommer med fly eller tog, kan man enten tage en taxi eller køre med metro nr. 9, RER linie A eller busserne 76 og 56. Hvis man kommer med bil skal man køre ad motorvejen mod Porte de Vincennes. Herefter skal man dreje ned ad gaden Boulevard de Vincennes og derefter ned ad gaden Boulevard Voltaire, hvor hotellet ligger.

  Se mere
 • Comfort Hotel Etampes
  Fra375krPr. nat

  Comfort Hotel Etampesstars

  Etampes, Paris , Avenue de coquerive - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 143 meninger fra rejsendeBaseret på 143 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Etampes. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. I alt 50 værelser er til rådighed for gæsterne. Comfort Hotel Etampes blev bygget i 1988. Comfort Hotel Etampes er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Kæledyr er ikke tilladt på området.

  Se mere
 • Paris Louis Blanc
  Fra481krPr. nat

  Paris Louis Blancstars

  Arr 10-11 Gare du Nord-République, Paris , Rue du faubourg st-martin 232 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 836 meninger fra rejsendeBaseret på 836 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Arr10/11:North Republic Station. Indenfor 10 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Det samlede antal gæsteværelser er 91. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Paris Louis Blanc. Denne bolig har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Paris Louis Blanc er ideel til familier med børn, da de har nogle soveværelser med børnesenge efter anmodning til de små. Rejsende behøver ikke efterlade deres små kæledyr hjemme, mens de opholder sig i ferieboligen. Der er mange konferencefaciliteter til rådighed for forretningsrejsende.

  Se mere
 • Joke Hotel
  Fra471krPr. nat

  Joke Hotelstars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Paris , Rue blanche 69 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1418 meninger fra rejsendeBaseret på 1418 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Arr. 9:Opéra-St Lazare. Der er i alt 44 soveværelser på stedet. Stedet tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Denne feriebolig har 24 timer åbent i døgnet for de besøgendes bekvemmelighed. Dette hotel er ideelt for familier der rejser med børn og tilbyder soveværelser med vugger til de små. Med henblik på gæsternes specialbehov har Joke Hotel nogle værelser med kørestolsadgang. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr.

  Se mere
 • Campanile Marne La Vallee - Torcy
  Fra380krPr. nat

  Campanile Marne La Vallee - Torcystars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Rue du general de gaulle 34 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 42 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 665 meninger fra rejsendeBaseret på 665 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i East Disneyland Paris. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Ferieboligen består af 164 soveværelser. Campanile Marne La Vallee - Torcy blev bygget i 1989. Campanile Marne La Vallee - Torcy tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Denne feriebolig tilbyder ikke 24 timers åbent. Desværre er der ingen værelser, hvor gæster kan bede om en vugge til de små. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Kæledyr må medbringes i denne ejendom. Rejsende kan benytte parkeringspladsen.

  Se mere
 • Appart’City Confort Marne La Vallée Val d’ Europe
  Fra617krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 97 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1221 meninger fra rejsendeBaseret på 1221 meninger fra rejsende

  The residence is located 10 min away from Disneyland Resort Paris. It is also situated very close to the area's main leisure facilities, such as the Val d'Europe Commercial Centre and the Outlet Shopping Village. It offers Shuttle Service from the Residence to Disneyland Paris and La Vallée Village Outlet Shopping Center. The residence is also located 2 minutes waklking distance from the Spa Aquatonic. It is located just 35 min from the centre of Paris. Val d'Europe is not only the top tourist destination in Europe but is also the 3rd largest service centre in the Ile de France region. It is an extraordinarily dynamic destination, which has been able to preserve the unique local lifestyle at the same time as promoting modern urban planning and infrastructure. It offers a university, commercial areas and a vast array of cultural activities. Paris Charles de Gaulle Airport is some 36 km away, while Orly Airport is approximately 42 km from the hotel.

  Se mere
 • Pley Hotel
  Fra934krPr. nat

  Pley Hotelstars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Paris , 214 rue du faubourg saint honoré 214 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1451 meninger fra rejsendeBaseret på 1451 meninger fra rejsende

  Dette rummelige og indbydende hotel befinder sig midt i kvarteret Faubourg Saint Honoré, der er kendt for sine Haute Couture-butikker. Det ligger kun få skridt fra Champs Elysées, triumfbuen, Louvre-museet samt den nye, moderne bydel La Defence . Hotellet er et ideelt udgangspunkt for at gå på opdagelse i Paris, da det ligger tæt ved La Defence's finanscentrum, ved messecenteret Palais des Congrès samt ved alle byens større seværdigheder.Hotellet er bygget i 1989 og blev i 2003 komplet renoveret. Det har fordelt på sine 7 etager i alt 85 værelser. Hotellet kan bl.a. tilbyde sine gæster en veludstyret foyer med elevatorer, vekselbørs og en døgnåben reception. Hertil kommer en pianobar. Forretningsfolk kan bl.a. benytte sig af konferencerummet samt hotellets internetterminal. Som yderligere service kan man benytte sig af hotellets roomservice og vaskeservice, og desuden har hotellet egen parkeringsplads.De smagfuldt indrettede værelser har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit- kabel-TV, egen internetadgang, klimaanlæg og minibar.orgenmaden serveres som amerikansk buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  236  Hoteller - Paris
Side  1  af  24
 

Beskrivelse af destination

  Paris er hovedstaden i Frankrig og det mest berømte turistrejsemål i verden, det er den mest glamourfyldte by i verden og den by der har flest monumenter og verdensberømte steder. Gå en tur ned af den smukkeste boulevard, Champs-Élysées, fra Concorde til triumfbuen. Du vil finde alle de kendte mærker på Avenue Montaigne. Besøg pladsen Place de la Concorde og pladsen Place Vendôme, med sine luksushoteller og guldsmede. Når du går en tur ved floden Seinen, kan du se byens vigtigste emblemer: Eiffeltårnet, Louvre museet, forsvarsmuseet, domkirken Notre Dame og du kan gå under hver af de 35 broer som forbinder begge sider af floden, hvilket er en uforglemmelig oplevelse. Gå ikke glip af at besøge Disneyland, haven Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, katakomberne, Barrio Latino, Montmartre og Quartier du Marais, Sacré-Coeur, (den ældste helligdom i Paris), operaen, Les Invalides, pladsen Place de la Bastille, paladset Versailles og gallerierne Lafayette for at købe en god parfume. Nattelivet er koncentreret omkring pladsen Place Pigalle og Blance, på Champs-Élysées, på Saint-German-des-Prés, Montparnasse og omkring Sorbonne og Panthéon. París venter på dig, blændende og betagende!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Paris

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser