Hoteller i Paris

Find på kortet
Hoteller - Paris

Paris Fra  246kr

Anbefalede hoteller - Paris

 • Ibis Paris Alesia Montparnasse
  Fra642krPr. nat
  3,7/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1749 meninger fra rejsendeBaseret på 1749 meninger fra rejsende

  Byhotellet har en god beliggenhed i den sydlige del af Paris mellem kvartererne Alesia og Montparnasse. Den nærmeste metrostation, Alesia, ligger ca. 300 m fra hotellet. I Paris, hvor der er et væld af gallerier, museer, kirker og teatersale, finder man alt, hvad hjertet begærer. Byen er kendt for sine mange restauranter, klubber og barer, så man kommer bestemt ikke til at kede sig.Byhotellet er på 6 etager og råder over i alt 264 værelser. Bygningen rummer en foyer med reception, safebokse og vekselbørs samt en elevator. Hotellets personale taler bl.a. engelsk, fransk og spansk. Gæsterne kan få slukket tørsten eller stillet sulten i caféen, i baren eller i den hyggelige restautant. Herudover råder hotellet over diverse konference- og festlokaler. Sidst, men ikke mindst, er der en garage (mod betaling) og en parkeringsplads.De hyggelige værelser råder over eget badeværelse. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio og centralt reguleret klimaanlæg.

  Se mere
 • Royal Elysees
  Fra1.010krPr. nat

  Royal Elyseesstars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Paris , Avenue victor hugo 6 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 384 meninger fra rejsendeBaseret på 384 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Lokaliteten har 35 indbydende soveværelser. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. De der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Alle gæsteværelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Rejsende behøver ikke efterlade deres små kæledyr hjemme, mens de opholder sig på stedet. Der er forretningsfaciliteter og services til større bekvemmelighed for gæsterne. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Home Moderne Hotel
  Fra940krPr. nat
  4,4/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1195 meninger fra rejsendeBaseret på 1195 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Arr14/15:Montparnasse-T. Eiffel. Indenfor 600 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Der er i alt 63 soveværelser på stedet. Opførelsesåret for dette sted daterer sig tilbage til 2010. Denne ejendom er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Ejendommen har 24 timers åbent. Nogle gæsteværelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Med henblik på de besøgendes specialbehov har Home Moderne Hotel nogle gæsteværelser med kørestolsadgang. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom.

  Se mere
 • Comfort Aeroport CDG
  Fra365krPr. nat
  3,7/5
  Kundevurderingaf 44 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 449 meninger fra rejsendeBaseret på 449 meninger fra rejsende

  Ligger i centrum af Le Mesnil Amelot, er denne smukke ejendom ligger tæt på lufthavnen og tæt på lufthavnen Roissy Charles de Gaulle. Roissy International Business Center, Disneyland og Asterix Theme Park er også let tilgængelige, hvilket gør hotellet til et godt valg for både forretnings-og ferierejsende. Du kan vælge at nyde en dejlig drink i baren og spise i hotellets restaurant, som serverer lækre retter. Værelserne er funktionelle og udstyret med eget badeværelse og alle har aircondition som standard.

  Se mere
 • Novotel Paris Porte D'Italie
  Fra1.005krPr. nat
  3,6/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 726 meninger fra rejsendeBaseret på 726 meninger fra rejsende

  Det moderne konference- og forretningshotel ligger i udkanten af Paris (sydligt). Der er kun få skridt fra bygningen til et stoppested. Der er tilmed også kun få minutters gang til diverse barer og restauranter. Banegården ligger ca. 5 km fra hotellet, mens der til den internationale lufthavn Paris Orly er ca. 8 km.Det klimatiserede byhotel åbnede i år 2004, er på 8 etager og råder over i alt 168 værelser, heraf 6 suiter. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception med safeboks og garderobe. Herudover er der tre elevatorer, en café og en bar. Desuden rummer den hjemlige bygning også to klimatiserede à la carte restauranter med børnestole, tre konferencerum, en internetterminal og et WLAN Access Point. De mindste gæster kan boltre sig på legepladsen. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads og en garage.De smagfuldt indrettede værelser og suiter er udstyret med eget badeværelse med brusekabine, badekar og hårtørrer (mod betaling). Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang. De stilfulde værelser indeholder endvidere minibar, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, centralt og individuelt reguleret klimaanlæg (mod betaling), centralt og individuelt regulerbare radiatorer og en safeboks (mod betaling).I nærheden af hotellet kan man dyrke diverse sportsgrene, ligesom der er ikke er langt til diverse kulturelle seværdigheder.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte. Der er mulighed for at bestille halvpension eller helpension.

  Se mere
 • Hotel Campanile Val de France
  Fra887krPr. nat

  Hotel Campanile Val de Francestars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Avenue de la fosse des pressoirs 10 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 430 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4544 meninger fra rejsendeBaseret på 4544 meninger fra rejsende

  Temahotellet ligger kun et par minutter fra Disneyland Paris. Der er også kun få minutters gang til en idyllisk sø, hvor der er rig mulighed for at gå ture og slappe af. Her kan man rigtigt opleve charmen ved de franske, landlige regioner. Ca. 3 km fra hotellet afgår der offentlige transportmidler, ligesom der er 3 km til diverse restauranter, barer og diskoteker. Der er ligeledes 3 km til et turistområde, til Disneyland Resort samt til en banegård, en busstation og en metrostation. Ca. 4 km væk finder man desuden diverse indkøbsmuligheder og Sea Life. Til det internationale indkøbscenter Val d'Europe og til La Vallée Outlet er der endvidere omkring 5 km. Lufthavnene Charles de Gaulle og Orly ligger omkring 47 km fra hotellet.Hotellet åbnede i år 2003 og har i alt 300 værelser fordelt på 3 etager. Hotellet er bygget som en traditionel bondegård fra regionen Brie og har en fantastisk udsigt over de omkringliggende skove. I den klimatiserede foyer finder man en døgnåben reception samt en elevator. Herudover rummer bygningen to barer, en fjernsynsstue med Disney Channel, en karrusel, et legerum med videospil (mod betaling), en Disney Shop, et konferencelokale og en klimatiseret restaurant med børnestole, der er indrettet i Brie-regionens traditionelle stil. Naturligvis er der mulighed for at gå på Internettet (mod betaling). Herudover kan man også få hjælp i tilfælde af sygdom, ligesom der er en parkeringsplads (gratis).Standardværelserne har plads til 4 personer, er handicapvenligt indrettet og råder over en fransk dobbeltseng og en køjeseng eller to enkeltsenge og en køjeseng. Desuden er de udstyret med et handicapvenligt badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, satellit-/kabel-tv med internationale programmer, elkedel og safeboks (mod betaling). Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget.

  Se mere
 • Le Tsuba Hotel
  Fra1.624krPr. nat

  Le Tsuba Hotelstars

  Arr 17 Arc de Triomphe-Pt Maillot, Paris , Rue des acacias 45 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Dette dejlige hotel er perfekt til homomiljøet og er placeret i Arr17:Triumph arch-Pte Maillot. Stedet putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 27. 0 kilometer. Der er i alt 82 soveværelser på Le Tsuba Hotel. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dette sted er ideelt for familier der rejser med børn og tilbyder værelser med vugger til de små. Le Tsuba Hotel er blevet designet til at gøre gæsternes ophold så nemt som muligt, og har nogle handicapvenlige badeværelser. Både store og små kæledyr er tilladt på Le Tsuba Hotel. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed på dette Le Tsuba Hotel med masser af sundheds- og wellness-muligheder. Le Tsuba Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Explorers At Disneyland Paris
  Fra1.216krPr. nat

  Explorers At Disneyland Parisstars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Avenue de la fosse des pressoirs 50 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 319 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4955 meninger fra rejsendeBaseret på 4955 meninger fra rejsende

  Kun 1,5 km væk fra Disneyland® Paris tilbyder dette fantastiske hotel unik service i Disney® Marne La Vallée-området. Regelmæssige gratis busser sikrer, at Disney® og den internationale banegård med offentlig transport til og fra Paris er hurtig og nem at nå. Dette etablissement kan prale af forskellige aktiviteter og faciliteter til underholdning af gæsterne, som f.eks. en 200 kvm. opvarmet indendørs vandpark* med 3 rutchebaner og vandleg, et 2-etages indendørs jungle-trænings- og legeområde, en videoarkade og områder med to forliste piratskibe. Efter en travl dag vil gæsterne få svært ved at vælge mellem de 3 restauranter på stedet, som serverer mad, der frister gæsternes smagsløg.

  Se mere
 • Citadines Didot Montparnasse
  Fra842krPr. nat
  4,3/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 331 meninger fra rejsendeBaseret på 331 meninger fra rejsende

  Located in a picturesque Parisian district, this apartment hotel is within walking distance of many shops, markets, quiet streets and small squares. Notre Dame is about a 15-minute drive away, whilst the Eiffel Tower can be reached in 20 minutes by public transport. Other sights, such as the Panthéon (3.9 km), Invalides (3.9 km), the Arc de Triomphe (5.7 km) and Sacré Coeur (7.5 km), are also nearby. The Parc des Expositions de Versailles can be reached in just 10 minutes by car or tram. The nearest metro line is number 13 (Plaisance Station), whilst the nearest bus lines are 58 and 62. Orly and Charles de Gaulle international airports are approx. 13 and 35 km away respectively.

  Se mere
 • Mattle
  Fra745krPr. nat

  Mattlestars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Paris , Rue de la boule rouge 8 - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 199 meninger fra rejsendeBaseret på 199 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger over for koncertsalen Folies Bergère. Der er 50 m til Grands Boulevards metrostation med forbindelse til Champs-Élysées og Eiffeltårnet. Til både operaen Palais Garnier og stormagasinet Galeries Lafayette er der omkring 600 m.Dette klimatiserede city-hotel er komfortabelt indrettet for at sikre, at gæsterne får et afslappet ophold. Det tilbyder komfortabel indkvartering og en personlig velkomst. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out 24 timer i døgnet og en elevator. Hotellet tilbyder også en café og en morgenmadsrestaurant. Hertil kommer trådløs internetadgang og mulighed for at bestille roomservice mod betaling. Der tilbydes i alt 40 værelser.Alle værelser er indrettet med eget badeværelse med brusebad og badekar såvel som en dobbeltseng, et fjernsyn og internetadgang. De er også udstyret med hårtørrer, telefon, safeboks, minibar, strygejern og strygebræt. Alle værelser rummer tillige klimaanlæg.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  1087  Hoteller - Paris
Side  1  af  109
 

Beskrivelse af destination

  Paris er hovedstaden i Frankrig og det mest berømte turistrejsemål i verden, det er den mest glamourfyldte by i verden og den by der har flest monumenter og verdensberømte steder. Gå en tur ned af den smukkeste boulevard, Champs-Élysées, fra Concorde til triumfbuen. Du vil finde alle de kendte mærker på Avenue Montaigne. Besøg pladsen Place de la Concorde og pladsen Place Vendôme, med sine luksushoteller og guldsmede. Når du går en tur ved floden Seinen, kan du se byens vigtigste emblemer: Eiffeltårnet, Louvre museet, forsvarsmuseet, domkirken Notre Dame og du kan gå under hver af de 35 broer som forbinder begge sider af floden, hvilket er en uforglemmelig oplevelse. Gå ikke glip af at besøge Disneyland, haven Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, katakomberne, Barrio Latino, Montmartre og Quartier du Marais, Sacré-Coeur, (den ældste helligdom i Paris), operaen, Les Invalides, pladsen Place de la Bastille, paladset Versailles og gallerierne Lafayette for at købe en god parfume. Nattelivet er koncentreret omkring pladsen Place Pigalle og Blance, på Champs-Élysées, på Saint-German-des-Prés, Montparnasse og omkring Sorbonne og Panthéon. París venter på dig, blændende og betagende!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Paris

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Citadines Montmartre Paris
  Citadines Montmartre Paris
  4,7/5
  Kundevurderingaf  9 Muligheder

  Nice hotel with light and spacious rooms with bathroom, toilet and a small kitchen. Not small and very old rooms as a lot of other hotels in Paris. Very nice price 4 people in 2 rooms for 3 nights in ...

  Lars og Tina
  Hotelopia-kunde, 15/03/2017

  Fra756krSe mere

 • Kube Hotel Paris-Ice Bar
  Kube Hotel Paris-Ice Bar
  4,2/5
  Kundevurderingaf  11 Muligheder

  Beliggende i et roligt område - ingen larm om natten og nok de bedste hotelsenge, jeg nogen sinde har ligget i. Gode parkeringsforhold i kælderen. Alt i alt et hotel, som vi vil benytte igen og anbefa ...

  Søren
  Hotelopia-kunde, 01/09/2016

  Fra1.148krSe mere

 • Oceania Paris Roissy CDG
  Oceania Paris Roissy CDG
  4,0/5
  Kundevurderingaf  2 Muligheder

  Det var en flot hotel

  Editha Marinelli
  Hotelopia-kunde, 29/09/2015

  Fra970krSe mere