Hoteller i Græske Øer

Find på kortet
Hoteller - Græske Øer

Græske ØerFra  94kr

Anbefalede hoteller - Græske Øer

 • Saint Andrea Sea Side Resort
  Fra602krPr. nat

  Saint Andrea Sea Side Resortstars

  Naoussa, Paros , Naoussa paros kolympithres - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1559 meninger fra rejsendeBaseret på 1559 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Naoussa. Med en beliggenhed indenfor 1000 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Den nærmeste strand ligger indenfor 500 meter fra stedet. Der er i alt 40 værelser på Saint Andrea Sea Side Resort. Denne feriebolig blev opført i 2009. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Saint Andrea Sea Side Resort. Receptionsskranken er åben hele dagen. Ejendommens gæsteværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Kæledyr er ikke tilladt på området. De der bor på ejendommen, kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Cnic Paleo Art Noveau
  Fra487krPr. nat

  Cnic Paleo Art Noveaustars

  Paleokastritsa, Corfu , Paleokastritsa national road, paleokastritsa - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 282 meninger fra rejsendeBaseret på 282 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Paleokastritsa. Ferieboligen ligger indenfor 67 meter fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 22. 7 kilometer. De 180 indbydende værelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Dette sted blev renoveret i 2003. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Cnic Paleo Art Noveau. Receptionsskranken er åben hele dagen. Cnic Paleo Art Noveau er ideel til familier med børn, da de har nogle gæsteværelser med børnesenge efter anmodning til de små. Kæledyr er ikke tilladt på området. Cnic Paleo Art Noveau har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Denne feriebolig byder på en række madoplevelser, for at garantere at de der bor her, nyder alle dele af deres ophold. Dette hotel har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på Cnic Paleo Art Noveau. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Cnic Paleo Art Noveau.

  Se mere
 • Kontokali Bay Resort & Spa
  Fra791krPr. nat
  4,5/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1961 meninger fra rejsendeBaseret på 1961 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ca. 6 km fra byen Korfu og lufthavnen.Luksushotellet har i alt 243 værelser, heraf 1 suite. Det klimatiserede hotel kan endvidere tilbyde sine gæster en foyer med reception og vekselbørs. Herudover er der café, bar, spillelokale/fjernsynsstue, restaurant og morgenmadsrestaurant. Ved havet er der desuden en strandbar og på hotellet en frisør, en juveler og en butik. Der er naturligvis mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. For forretningsrejsende er der konferenceindretninger (70 pladser som klasselokaler, 90 pladser som teatersal) samt internetadgang. Herudover er der også kontorsager såsom fax, telex og kopimaskine.Alle værelser er smagfuldt indrettet og har en dobbelt- og en enkeltseng. Værelserne har alle marmorbadeværelser med brusekabine, toilet og hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, klimaanlæg, centralvarme, minibar, safeboks og altan eller terrasse. Der er mulighed for at bestille værelser med en dør imellem og ikkerygerværelser.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool og en solterrasse med parasoller, liggestole og håndklæder. Ligeledes tilbydes der fitness-studie og massage. Sportsbegejstrede kan spille tennis (2 pladser med kunstig belægning af kvartssand og lysanlæg), stå på vandski, windsurfe eller køre på mountainbike (alt sammen med tilhørende instruktioner) samt dyrke aerobic og gymnastik. Ydermere er der ca. 13 km til en 18-hullers golfbane samt ca. 4 km til et sted, hvor man kan ride på heste.Frokosten kan sammensættes fra en buffet.

  Se mere
 • Delfinia
  Fra619krPr. nat

  Delfiniastars

  Moraitika, Corfu , Moraitika - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 300 meninger fra rejsendeBaseret på 300 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ca. 100 m fra Moraitika strand og ca. 21 km fra centrum af byen Korfu. Det ligger ideelt i en rolig, eksotisk have ved stranden kun ca. 5 minutters gang fra centrum af Moraitika.Hotellet har i alt 185 værelser. Det er kendt for at have en rar atmosfære, en høj servicestandard og haverne, der fører ned til stranden. Hotellet er det ideelle ferieområde for både voksne og børn i alle aldre. Det klimatiserede hotel kan endvidere tilbyde gæsterne en foyer med døgnåben reception, safeboks og vekselbørs. Herudover er der en bar og en restaurant på hotellet. De yngste gæster kan boltre sig på legepladsen. Endelig har hotellet også en parkeringsplads.De komfortabelt og smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med brusebad, toilet og hårtørrer. Hertil kommer telefon, satellit-/kabel-tv, radio, klimaanlæg og safeboks (mod betaling). Alle værelser har tilmed en altan eller en terrasse med udsigt over havet eller haven.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin og en pool-/snackbar. Gæsterne kan dyrke motion i fitness-studiet eller spille tennis og bordtennis.

  Se mere
 • Potamaki Beach Hotel
  Fra318krPr. nat

  Potamaki Beach Hotelstars

  Benitses, Corfu , Benitses beach - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 293 meninger fra rejsendeBaseret på 293 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ca. 20 m fra Benitses Strand og ca. 12 km fra byen Korfu. Det ligger ved havet i centrum af landsbyen Benitses.Hotellet blev renoveret i 2001 og ligger i en moderne bygning på 5 etager med i alt 170 værelser, herfra de fleste med havudsigt. De offentlige rum er imødekommende og komfortable. Endvidere kan det klimatiserede strandhotel tilbyde en foyer, en bar og en restaurant samt centralvarme. Børnene kan muntre sig på hotellets legeplads.De enkelt indrettede værelser har eget badeværelse med brusebad og toilet. Ydermere er der telefon, fjernsyn, musikkanaler og minikøleskab. Gæsterne kan desuden selv regulere temperaturen på klimaanlægget.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool, et børnebassin og en pool-/snackbar samt en stor terrassen ved swimmingpoolen.

  Se mere
 • Arion
  Fra567krPr. nat

  Arionstars

  Garitsa bay, Corfu , Sxerias 6 mon repo anemomylos - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 250 meninger fra rejsendeBaseret på 250 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Garitsa Bay. Placeret indenfor 1. 2 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af stedet. Besøgende har nem adgang til de offentlige transportmidler. Ejendommen ligger indenfor 60 meter fra den nærmeste strand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 800 meter. Hotellet ligger indenfor indenfor 2. 0 kilometer fra havnen. Lokaliteten har 105 indbydende værelser. Arion blev fuldstændig moderniseret i 2013. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Arion tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Besøgende behøver ikke efterlade deres små kæledyr hjemme, mens de opholder sig på stedet. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Arion. Dette sted har en række middagsoplevelser. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Arion.

  Se mere
 • Ipsos Beach
  Fra419krPr. nat

  Ipsos Beachstars

  Ipsos, Corfu , Ipsos area - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 275 meninger fra rejsendeBaseret på 275 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Ipsos. Stedet ligger indenfor 80 meter fra den nærmeste strand. Der er i alt 63 soveværelser på Ipsos Beach. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed på offentlige områder. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Endvidere tilbyder Ipsos Beach vugger til småbørn efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette sted ikke tillader kæledyr. Ipsos Beach tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Ipsos Beach.

  Se mere
 • Art Hotel Debono
  Fra748krPr. nat

  Art Hotel Debonostars

  Gouvia, Corfu , Gouvia - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 559 meninger fra rejsendeBaseret på 559 meninger fra rejsende

  The hotel is 7 km from Corfu town centre, 300 m from the main road to Paleokastritsa, close to Dassia and only 800 m from the beach and the Gouvia Marina.

  Se mere
 • Dassia Holiday Club
  Fra422krPr. nat

  Dassia Holiday Clubstars

  Dassia Bay, Corfu , Dassia - Kort
  2,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1212 meninger fra rejsendeBaseret på 1212 meninger fra rejsende

  Hotel located in Dassia, one of the most popular resorts in Corfu, 450 metres from beach, 200 metres from the centre of Dassia and 12 km from Corfu Town and the airport.The hotel is a family run hotel set in an elevated position, off the main road in Dassia. At only 15 minutes walk there is the centre of this popular resort where there is a good choice of shops, tavernas and bars. Dassia also boasts a wonderful shallow, shingle beach offering sunbeds, umbrellas and of course all types of watersports available.

  Se mere
 • Cavalieri
  Fra745krPr. nat

  Cavalieristars

  Korfu by, Corfu , Kapodistriou 4 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 406 meninger fra rejsendeBaseret på 406 meninger fra rejsende

  Det historiske hotel ligger lige i centrum af den gamle bydel i Korfu. Stedet tilbyder uforstyrret udsigt til havet og et udsyn uden modstykke over hele byen, slottet, skibe langt ude på havet og endda også Albaniens bjerge. Gæsterne vil finde restauranter, barer, forretninger, natteliv og en park i de umiddelbare omgivelser, mens der til stranden også kun er 100 m. Paladset Achilleion ligger desuden ca. 14 km fra city-hotellet, og til Paleokastritsa er der ca. 22 km væk. Ydermere er der omkring 2 km til Ioannis Kapodistrias lufthavn.Bygningen var oprindeligt var et adelspalæ i det 17. århundrede, som ejedes af Grev Flamburiaris familie, og som blev delvis bombet under 2. Verdenskrig. De originale mure og facaden blev bevaret, da det såkaldte Cavalieri blev opført i 1967. Hotellet er blevet totalrenoveret for nyligt, er åbent hele året rundt og tilbyder i alt 50 værelser, herunder 5 enkeltværelser, 36 tvillingeværelser og 9 værelser i 2 etager. Af faciliteter for gæsterne på det klimatiserede hotel er der foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs og en garderobe. Herudover er der elevator, fjernsynsstue, morgenmadsrestaurant og mulighed for at bestille roomservice.Der er et stort antal suiter i 2 etager. Soveværelserne er komfortabelt indrettet med lyse, engelske chintzer (blomstrede stoffer), traditionelle møbler, tæpper fra væg til væg, fjernsyn med fjernbetjening, regulerbart klimaanlæg og attraktive tryk på væggene. Alle værelser rummer egne moderne badeværelser med badekar, hårtørrer, håndbrusere og sågar en telefon på badeværelset. Af yderligere behageligheder er der radio, safeboks og en minibar. Hotellet tilbyder daglig rengøring og udskiftning af sengetøj.Restauranten tilbyder en morgenmad i engelsk stil, hvor gæsterne kan vælge sammensætningen fra en righoldig buffet. Der tilbydes også kontinental morgenmad med servering på værelset.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  1709  Hoteller - Græske Øer
Side  1  af  171
 

Beskrivelse af destination

  De græske øer udgøres af mange øgrupper, og af de to tusind øer er det kun tohundrede der er beboede. Den mest kendetegnende for området er det blå hav, det dejlige klima og du finder hvide landsbyer mellem stejle klippeskrænter, niveaudelte gader som leder op til historiske ruiner, både i rolige havne, idylliske strande, olivenmarker, vinmarker og gæstfrihed. Nær ved Athen ligger Egina, med templet Afea i ruiner, et stort antal kirker og klostre, Skt. Nectario. Mykonos, som er et sofistikeret rejsemål for det internationale jetset, med et aktivt natteliv. Naxos byder på det arkæologiske museum, det venetianske slot i Jora, og ruinerne fra paladset Ariadna. Delos, med resterne af Vía Sacra, løvegaden og de mange hellige monumenter. På Santorini, hvis geologiske udformning gemmer på det formodede rige Atlantis, hvor de fleste nyder solnedgangen med et glas vin mellem hænderne. Tasos gemmer på statuen af Dionysos, helligdommen for Poseidon, templerne for Apollo, Athene og Herakles. Lesbos med dens berømte termiske kilder og sin forheksede skov i Singri. Rhodos med dens kolods som rejser sig ved indgangen til havnen. Kreta, med det labyrintagtige palads Knossos. Korfu med de venetianske bymure og særpræget efter den franske dominans. Besøg paradiset på de græske øer!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Græske Øer

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser