Hoteller i Græske Øer

Find på kortet
Hoteller - Græske Øer

Græske ØerFra  174kr

Anbefalede hoteller - Græske Øer

 • Mr&Mrs White Paros
  Fra1.547krPr. nat

  Mr&Mrs White Parosstars

  Naoussa, Paros , Naoussa 58032 - Kort
   

  Dette charmerende hotel ligger i Naoussa. Ferieboligen, der putter sig indenfor 800 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 150 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 1. 2 kilometer fra ejendommen. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 25. 0 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 12. 0 kilometer fra havnen. Det samlede antal gæsteværelser er 49. Dette sted blev fuldstændig renoveret i 2017. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Mr&Mrs White Paros har 24 timers åbent. Denne bolig er designet med omtanke for unge gæsters behov og har gæsteværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Små kæledyr er tilladt på området. Besøgende kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Denne ejendom har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. De besøgende kan nyde stedets underholdningsmuligheder. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Mr&Mrs White Paros.

  Se mere
 • Magna Graecia
  Fra866krPr. nat

  Magna Graeciastars

  Dassia Bay, Corfu , village of dasia - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 433 meninger fra rejsendeBaseret på 433 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger på en skrænt omgivet af Dassias vidunderlige landskab og kan tilbyde en formidabel panoramaudsigt. Der er ca. 200 m til Dassias gyldne strand og ca. 8 km til centrum af Korfu.Det klimatiserede, smagfuldt indrettede strandhotel råder i alt over 118 værelser. Bygningen rummer desuden en foyer samt safeboks, restauranter, bar, snackbar, fjernsynsstue og legeplads. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads samt vasketøjsservice.Alle værelser råder over eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer samt telefon, farvefjernsyn, radio, minibar, safeboks (mod betaling), individuelt reguleret klimaanlæg og altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, en pool-/snackbar samt liggestole, parasoller og ferskvandsbrusere. Herudover er der mulighed for at spille tennis, bordtennis og billard, ligesom man også kan få massage.

  Se mere
 • Amalia Hotel ( Adults Only )
  Fra898krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 152 meninger fra rejsendeBaseret på 152 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Dassia Bay. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Hotellet ligger indenfor 300 meter fra den nærmeste strand. Boligen består af 50 værelser. Derudover tilbydes der Wi-Fi adgang på stedets fællesområder. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Amalia Hotel ( Adults Only ). Denne kæledyrsvenlige feriebolig accepterer kæledyr med en vægt på maksimalt 5 kg. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Grecian Castle Hotel
  Fra945krPr. nat

  Grecian Castle Hotelstars

  Chios by, Chios , Leoforos enoseos street 6 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 249 meninger fra rejsendeBaseret på 249 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Chios Town. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Rejsende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Indenfor 5 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 100 meter fra hotellet . Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 1000 meter. Hotellet er indenfor 500 meters gåafstand fra havnen. Der er i alt 55 soveværelser på stedet. Dette sted blev sidst renoveret i 2011. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Besøgende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Visse typer værelser kan tilbyde børnesenge til de små. Stedet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 2 handicapvenligt værelse. Små kæledyr må bo i boligen. Der er parkeringsplads ved Grecian Castle Hotel. Gæster der bor på denne ejendom, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. Grecian Castle Hotel har en række middagsoplevelser. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på Grecian Castle Hotel. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Captain Georgantas
  Fra946krPr. nat

  Captain Georgantasstars

  Adamas, Milos , Adamas, milos n/a - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 68 meninger fra rejsendeBaseret på 68 meninger fra rejsende

  Situated 200 metres from the sandy beach of Papikinou and very close to shopping facilities, restaurants, bars and touristic sightseeings.

  Se mere
 • Soultana Rooms & Apartments
  Fra1.179krPr. nat
   

  Dette komfortable hotel er placeret i Pollonia. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro på dette sted. Der er ikke 24 timers åben reception. Dette sted har ikke børnesenge efter anmodning. Alle der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig bolig. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Soultana Rooms & Apartments.

  Se mere
 • Metaxatos Apartments
  Fra449krPr. nat

  Metaxatos Apartmentsstars

  Argostoli, Kefalonia , Argostoli, kefalonia - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 186 meninger fra rejsendeBaseret på 186 meninger fra rejsende

  Denne dejlige lejlighed placeret i Argostoli. Med sin placering indenfor 800 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Stedet er 1. 5 kilometer fra hovedforlystelsesområdetStedet ligger indenfor 350 meter fra den nærmeste strand. Stedet ligger indenfor indenfor 2. 2 kilometer fra havnen. I alt 24 værelser er til rådighed for gæsterne. Metaxatos Apartments blev fuldstændig moderniseret i 2005. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Denne bolig har ikke børnesenge efter anmodning. Kun små kæledyr må medbringes i denne boligAlle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte parkeringspladsen. Gæsterne kan more sig med stedets underholdning.

  Se mere
 • Skala
  Fra439krPr. nat

  Skalastars

  Ios, Ios , Ios cyclades - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 120 meninger fra rejsendeBaseret på 120 meninger fra rejsende

  Dette komfortable resort er placeret i Ios. Ferieboligen, der putter sig indenfor 200 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Stedet ligger indenfor 2. 5 kilometer fra den nærmeste strand. Der er i alt 18 soveværelser på stedet. Denne feriebolig undergik en renovering i 2010. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Denne feriebolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de besøgendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Der er ikke børnesenge i denne bolig. Alle der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig bolig. Besøgende kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af boligen. Besøgende vil have det fantastisk, fordi de kan gøre brug af sportsfaciliteterne og øve fritidsaktiviteter der udbydes på denne ejendom. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Akti Beach Club
  Fra2.022krPr. nat

  Akti Beach Clubstars

  Kardamena, Kos , Kardamena - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1782 meninger fra rejsendeBaseret på 1782 meninger fra rejsende

  Det hyggelige hotel udmærker sig ved sin fremragende beliggenhed omgivet af en velholdt have i et rekreationsområde på øen Kos, direkte ud til sandstranden. Lige i nærheden finder man forskellige restauranter, barer og diskoteker.Hotellet er herligt beliggende og hører til i den øvre middelklasse. Det består af 1 hovedbygning og 13 hvide, små sidebygninger. Hotellet er populært på grund af den komfortable service og fremragende hotel- og værelsesindretning. Bygningen rummer desuden en indbydende, klimatiseret foyer med døgnåben reception og safeboks. Deslige råder populære hotel over en hyggelig bar og fortræffelig restaurant.Værelserne er moderne og smagfuldt indrettede. De har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Endvidere er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, køleskab og klimaanlæg. Fra altanen eller terrassen er der desuden en fantastisk udsigt enten over den velplejede have eller poolområdet.På de smukke udendørs arealer finder man en swimmingpool. Endvidere er der mulighed for at spille tennis og basketball. På stranden kan man dyrke forskellige vandsportsgrene som f.eks. vandski eller windsurfing. På stranden står der også liggestole og parasoller til rådighed for gæsterne. Hotellets afvekslende aktivitetsprogram sørger for den gode underholdning.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Akti Palace Hotel
  Fra1.232krPr. nat

  Akti Palace Hotelstars

  Kardamena, Kos , Kardamaina - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 842 meninger fra rejsendeBaseret på 842 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er ideelt til familier og ligger i Kardamena. Placeret indenfor 4. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Den nærmeste strand ligger indenfor 10 meter fra stedet. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 15 meter. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 25. 0 kilometer fra havnen. Lokaliteten har 189 indbydende gæsteværelser. Dette hotel blev opført i 2013. De der bor på ejendommen, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i værelser. Da denne bolig har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Akti Palace Hotel er ideel til familier med børn, da de har nogle værelser med børnesenge efter anmodning til de små. Gæster vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig bolig. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Akti Palace Hotel. Besøgende kan vælge af forkæle sig selv med sundhedsfaciliteterne der forefindes på hotellet. Akti Palace Hotel er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Akti Palace Hotel tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. Der er sports- og fritidsaktiviteter til rådighed i ejendommen. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  1979  Hoteller - Græske Øer
Side  1  af  198
 

Beskrivelse af destination

  De græske øer udgøres af mange øgrupper, og af de to tusind øer er det kun tohundrede der er beboede. Den mest kendetegnende for området er det blå hav, det dejlige klima og du finder hvide landsbyer mellem stejle klippeskrænter, niveaudelte gader som leder op til historiske ruiner, både i rolige havne, idylliske strande, olivenmarker, vinmarker og gæstfrihed. Nær ved Athen ligger Egina, med templet Afea i ruiner, et stort antal kirker og klostre, Skt. Nectario. Mykonos, som er et sofistikeret rejsemål for det internationale jetset, med et aktivt natteliv. Naxos byder på det arkæologiske museum, det venetianske slot i Jora, og ruinerne fra paladset Ariadna. Delos, med resterne af Vía Sacra, løvegaden og de mange hellige monumenter. På Santorini, hvis geologiske udformning gemmer på det formodede rige Atlantis, hvor de fleste nyder solnedgangen med et glas vin mellem hænderne. Tasos gemmer på statuen af Dionysos, helligdommen for Poseidon, templerne for Apollo, Athene og Herakles. Lesbos med dens berømte termiske kilder og sin forheksede skov i Singri. Rhodos med dens kolods som rejser sig ved indgangen til havnen. Kreta, med det labyrintagtige palads Knossos. Korfu med de venetianske bymure og særpræget efter den franske dominans. Besøg paradiset på de græske øer!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Græske Øer

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser