Hoteller i Græske Øer

Find på kortet
Hoteller - Græske Øer

Græske ØerFra  125kr

Anbefalede hoteller - Græske Øer

 • Ariti Grand Hotel Corfu
  Fra842krPr. nat

  Ariti Grand Hotel Corfustars

  Kanoni, Corfu , Nafsikas str. 41 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 609 meninger fra rejsendeBaseret på 609 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i pittoreske omgivelser på halvøen Kanoni lige syd for byen Korfu, på øen Korfus østkyst. Det vender ud mod et af de Ioniske Øers mest genkendelige seværdigheder, det lille kapel på Pontikonisi og klosteret på Vlacherna. Der er tale om et roligt feriested med en række strande af sand og småsten og diverse små vige. Eftersom det ligger så tæt på Korfu by, kan feriestedet drage fordel af hovedstadens faciliteter, samtidig med man kan slappe af på stedet. Busstationen ligger desuden lige ved feriestedets dørtrin, og der er omkring 1 km til Korfus internationale lufthavn.Feriestedet har taget sit navn efter Arete ('Ariti'), faiakernes konges hustru, som gav sådan en varm velkomst til den rejsetrætte Odysseus. Det er for nyligt blevet totalrenoveret og tilbyder en rummelig, velmøbleret salon, som åbner sig ud til en bred terrasse med en betagende udsigt over lagunen og centrum af øen. Der tilbydes i alt 156 værelser og feriestedet rummer en foyer med døgnåben reception og check-out service, en safeboks, elevator, café, bar og en restaurant. Endvidere er der konferenceindretninger, mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice og parkeringsplads til bilen.Værelserne tilbyder moderne behageligheder, herunder klimaanlæg og centralvarme, eget badeværelse med badekar og hårtørrer, et fjernsyn, en telefon, et minikøleskab og en altan. Gæsterne kan ligeledes forblive i kontakt med venner, familie og kolleger ved hjælp af værelsets internetadgang.Feriestedet er omgivet af et haveanlæg på 4.000 m², ligesom der er en udendørs swimmingpool, et børnebassin, en bar langs swimmingpoolen/pool-bar og en storartet terrasse. Også liggestole og parasoller står klar til brug, og gæsterne vil muligvis også få lyst til at spille bordtennis. Der er 150 m til diverse tennisbaner, ligesom Corfu Kasino ligger 200 m væk. Endvidere ligger golfbanen i Ermones omkring 16 km fra feriestedet.

  Se mere
 • Grecian Castle Hotel
  Fra640krPr. nat

  Grecian Castle Hotelstars

  Chios by, Chios , Leoforos enoseos street 6 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 249 meninger fra rejsendeBaseret på 249 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Chios Town. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Rejsende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Indenfor 5 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 100 meter fra hotellet . Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 1000 meter. Hotellet er indenfor 500 meters gåafstand fra havnen. Der er i alt 55 soveværelser på stedet. Dette sted blev sidst renoveret i 2011. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Besøgende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Visse typer værelser kan tilbyde børnesenge til de små. Stedet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 2 handicapvenligt værelse. Små kæledyr må bo i boligen. Der er parkeringsplads ved Grecian Castle Hotel. Gæster der bor på denne ejendom, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. Grecian Castle Hotel har en række middagsoplevelser. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på Grecian Castle Hotel. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Erytha Hotel & Resort
  Fra590krPr. nat

  Erytha Hotel & Resortstars

  Chios by, Chios , Karfas - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 165 meninger fra rejsendeBaseret på 165 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Chios Town. Hotellet, der putter sig indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 5 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 5. 0 kilometer fra havnen. De 128 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev dette hotel fuldt renoveret i 2012. Derudover tilbydes der Wi-Fi i ferieboligen. Boligen har 24 timers åbent. Dette hotel er designet med omtanke for unge gæsters behov og har soveværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Denne ejendom accepterer små kæledyr. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Erytha Hotel & Resort. Erytha Hotel & Resort har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Alle der bor på denne ejendom, kan drage fordel af dens catering. Gæster kan gribe muligheden for at smage de måltider, der serveres på stedets middagsfaciliteter. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på Erytha Hotel & Resort. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Erytha Hotel & Resort.

  Se mere
 • Asteras Resort
  Fra561krPr. nat

  Asteras Resortstars

  Kardamena, Kos , Kardamena - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 579 meninger fra rejsendeBaseret på 579 meninger fra rejsende

  The hotel is located 2 km away from the village of Kardamena on the south side of Kos island. Guests may take a short stroll and reach the famous sandy beaches with the crystal waters and the small picturesque harbor of the village that offers many options for entertainment.

  Se mere
 • Greco Philia - Luxury Suites & Villas
  Fra838krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 290 meninger fra rejsendeBaseret på 290 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Elia, er dette fremragende hotel udelukkende for voksne. Indenfor 250 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 200 meter fra stedet. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 13. 3 kilometer fra havnen. Greco Philia - Luxury Suites & Villas har i alt 36 soveværelser. Denne bolig blev fuldstændig renoveret i 2012. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Da denne bolig har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Greco Philia - Luxury Suites & Villas tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Dette sted accepterer ikke kæledyr. Greco Philia - Luxury Suites & Villas tilbyder lufthavnstransportservice. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Hvis der er brug for forkælelse, kan gæsterne drage fordel af de sundhedsfaciliteter, der tilbydes.

  Se mere
 • Naxos Holidays
  Fra351krPr. nat

  Naxos Holidaysstars

  Naxos by, Naxos , Chora town - Kort
  0,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette charmerende hotel ligger i Naxos Town. Hotellet , der putter sig indenfor 800 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen ligger indenfor 200 meter fra den nærmeste strand. Stedet består af i alt 73 dejlige soveværelser. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Endvidere tilbyder Naxos Holidays vugger til småbørn efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til Naxos Holidays. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • Naxos Palace
  Fra492krPr. nat

  Naxos Palacestars

  Stelida, Naxos , Aghios prokopios stelida - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 49 meninger fra rejsendeBaseret på 49 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Stelida. Placeret indenfor 2. 5 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Hotellet ligger indenfor 1000 meter fra den nærmeste strand. Naxos Palace har i alt 77 værelser. Opførelsesåret for denne ejendom daterer sig tilbage til 2005. Naxos Palace er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Receptionen er åben 24/7. Ejendommens værelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. Gæster kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. Alle der bor på denne ejendom, vil værdsætte de sundheds- og wellness-services, der tilbydes på Naxos Palace. Stedet tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Atlantis City Hotel
  Fra455krPr. nat

  Atlantis City Hotelstars

  Rhodos by, Rhodos , Ionos dragoumi 29 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 517 meninger fra rejsendeBaseret på 517 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger på den nordlige del af øen, lige i centrum af Rhodos by. Herudover ligger stranden ca. 250 m væk, mens Rhodos internationale lufthavn ligger omkring 15 km fra ejendommen.Det nye, indbydende og moderne hotel ligger lige i centrum af Rhodos. Der er tale om et professionelt drevet hotel, som kombinerer en frisk ånd, god service og berømt græsk gæstfrihed. Det klimatiserede etablissement blev renoveret i 2009 og rummer en foyer med døgnåben reception, safeboks, garderobe, elevator, fjernsynsstue, bar og en morgenmadsrestaurant. Hertil kommer WLAN/internetadgang, ligesom der er mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Alle værelser er komfortable, indrettede i moderne stil og udstyrede med alle moderne bekvemmeligheder for at sikre et behageligt ophold. Af andre behageligheder på værelserne er der telefon, fjernsyn, internetadgang (free), safeboks, klimaanlæg, køleskab og mulighed for at lave te og kaffe. Herudover udskiftes sengetøj og håndklæder 3 gange om ugen. Der tilbydes ydermere eget badeværelse med et brusebad.Gæsterne kan slappe af på tagterrassen og nyde en drink i baren i salonen.orgenmaden tilbydes som buffet.Fra Rhodos' lufthavn skal man blot følge hovedvejen og skiltene mod nord til Rhodos by. Hotellet ligger på vejen Ionos Dragoumi ikke langt fra Det Ægæiske Universitet.

  Se mere
 • Aeginitiko Arhontiko
  Fra371krPr. nat

  Aeginitiko Arhontikostars

  Aegina, Saroniske øer , Ag. nikolaou & thomaidou str 1 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 107 meninger fra rejsendeBaseret på 107 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Aegina. Med en beliggenhed lige i bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Den nærmeste strand ligger indenfor 100 meter fra ejendommen. Hotellet er indenfor 100 meters gåafstand fra havnen. Alle der bor på ejendommen, vil nyde et fredeligt og roligt ophold på området, som består af 12 gæsteværelser. Denne feriebolig blev bygget i 1700 og renoveret i 1987. De der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse på offentlige områder på Aeginitiko Arhontiko. Receptionen er ikke åben døgnet rundt. Alle soveværelser fås med babysenge til de små efter anmodning. De der ikke kan rejse væk fra deres kæledyr, vil værdsætte, at de kan tage dem med på ejendommen.

  Se mere
 • Dana Villas Hotel
  Fra1.935krPr. nat

  Dana Villas Hotelstars

  Firostefani, Santorini , Firostefani - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1291 meninger fra rejsendeBaseret på 1291 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel ligger i Firostefani. Med en beliggenhed indenfor 1000 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Indenfor 1. 2 kilometer finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 6. 0 kilometer fra hotellet . Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 5 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 8. 5 kilometer fra havnen. Lokaliteten har 32 indbydende gæsteværelser. Dana Villas Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2019. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Da denne bolig har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Dette sted er designet med omtanke for unge gæsters behov og har soveværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Gæsterne vil værdsætte de sundheds- og wellness-services, der tilbydes på Dana Villas Hotel. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er denne ejendom et perfekt sted for rejsende, der rejser i forretningsøjemed. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Dana Villas Hotel.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  2217  Hoteller - Græske Øer
Side  1  af  222
 

Beskrivelse af destination

  De græske øer udgøres af mange øgrupper, og af de to tusind øer er det kun tohundrede der er beboede. Den mest kendetegnende for området er det blå hav, det dejlige klima og du finder hvide landsbyer mellem stejle klippeskrænter, niveaudelte gader som leder op til historiske ruiner, både i rolige havne, idylliske strande, olivenmarker, vinmarker og gæstfrihed. Nær ved Athen ligger Egina, med templet Afea i ruiner, et stort antal kirker og klostre, Skt. Nectario. Mykonos, som er et sofistikeret rejsemål for det internationale jetset, med et aktivt natteliv. Naxos byder på det arkæologiske museum, det venetianske slot i Jora, og ruinerne fra paladset Ariadna. Delos, med resterne af Vía Sacra, løvegaden og de mange hellige monumenter. På Santorini, hvis geologiske udformning gemmer på det formodede rige Atlantis, hvor de fleste nyder solnedgangen med et glas vin mellem hænderne. Tasos gemmer på statuen af Dionysos, helligdommen for Poseidon, templerne for Apollo, Athene og Herakles. Lesbos med dens berømte termiske kilder og sin forheksede skov i Singri. Rhodos med dens kolods som rejser sig ved indgangen til havnen. Kreta, med det labyrintagtige palads Knossos. Korfu med de venetianske bymure og særpræget efter den franske dominans. Besøg paradiset på de græske øer!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Græske Øer

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser