Hoteller i Græske Øer

Find på kortet
Hoteller - Græske Øer

Græske ØerFra  93kr

Anbefalede hoteller - Græske Øer

 • Grecian Castle Hotel
  Fra715krPr. nat

  Grecian Castle Hotelstars

  Chios by, Chios , Leoforos enoseos street 6 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 247 meninger fra rejsendeBaseret på 247 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Chios Town. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Rejsende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Indenfor 5 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 100 meter fra hotellet . Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 1000 meter. Hotellet er indenfor 500 meters gåafstand fra havnen. Der er i alt 55 soveværelser på stedet. Dette sted blev sidst renoveret i 2011. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Besøgende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Visse typer værelser kan tilbyde børnesenge til de små. Stedet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 2 handicapvenligt værelse. Små kæledyr må bo i boligen. Der er parkeringsplads ved Grecian Castle Hotel. Gæster der bor på denne ejendom, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. Grecian Castle Hotel har en række middagsoplevelser. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på Grecian Castle Hotel. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Yiannaki
  Fra597krPr. nat

  Yiannakistars

  Ornos, Mykonos , Ornos beach - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 854 meninger fra rejsendeBaseret på 854 meninger fra rejsende

  This hotel is located in the settlement of Ornos, in a beautiful bay area, on the western side of Mykonos island. The hotel is situated just 200 meters from the beach, far away from the hustle and bustle of traffic.Ornos is a very popular resort that offers all the advantages of a small village while at the same time has a peaceful atmosphere.

  Se mere
 • Xenia Hotel
  Fra410krPr. nat

  Xenia Hotelstars

  Naxos by, Naxos , Naxos chora, ciudad de naxos - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 247 meninger fra rejsendeBaseret på 247 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Naxos Town. Med en beliggenhed indenfor 50 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Ejendommen ligger indenfor 350 meter fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 0 kilometer. Hotellet er indenfor 350 meters gåafstand fra havnen. Der er i alt 18 værelser på Xenia Hotel. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Denne ejendom har 24 timer åbent i døgnet for de rejsendes bekvemmelighed. Denne bolig har ikke børnesenge efter anmodning. Xenia Hotel er ikke et kæledyrsvenligt sted.

  Se mere
 • Atlantis City Hotel
  Fra298krPr. nat

  Atlantis City Hotelstars

  Rhodos by, Rhodos , Ionos dragoumi 29 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 511 meninger fra rejsendeBaseret på 511 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger på den nordlige del af øen, lige i centrum af Rhodos by. Herudover ligger stranden ca. 250 m væk, mens Rhodos internationale lufthavn ligger omkring 15 km fra ejendommen.Det nye, indbydende og moderne hotel ligger lige i centrum af Rhodos. Der er tale om et professionelt drevet hotel, som kombinerer en frisk ånd, god service og berømt græsk gæstfrihed. Det klimatiserede etablissement blev renoveret i 2009 og rummer en foyer med døgnåben reception, safeboks, garderobe, elevator, fjernsynsstue, bar og en morgenmadsrestaurant. Hertil kommer WLAN/internetadgang, ligesom der er mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Alle værelser er komfortable, indrettede i moderne stil og udstyrede med alle moderne bekvemmeligheder for at sikre et behageligt ophold. Af andre behageligheder på værelserne er der telefon, fjernsyn, internetadgang (free), safeboks, klimaanlæg, køleskab og mulighed for at lave te og kaffe. Herudover udskiftes sengetøj og håndklæder 3 gange om ugen. Der tilbydes ydermere eget badeværelse med et brusebad.Gæsterne kan slappe af på tagterrassen og nyde en drink i baren i salonen.orgenmaden tilbydes som buffet.Fra Rhodos' lufthavn skal man blot følge hovedvejen og skiltene mod nord til Rhodos by. Hotellet ligger på vejen Ionos Dragoumi ikke langt fra Det Ægæiske Universitet.

  Se mere
 • Hydra Hotel
  Fra876krPr. nat

  Hydra Hotelstars

  Hydra, Saroniske øer , Petrou voulgari 8 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 102 meninger fra rejsendeBaseret på 102 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kun for voksne, er placeret i Hydra. Med en beliggenhed indenfor 150 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Den nærmeste strand ligger indenfor 800 meter fra stedet. Ejendommen er indenfor 200 meter fra havnen. Besøgende vil nyde et fredeligt og roligt ophold på området, som består af 8 soveværelser. Hydra Hotel er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. Hydra Hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til Hydra Hotel. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Dana Villas Hotel
  Fra3.991krPr. nat

  Dana Villas Hotelstars

  Firostefani, Santorini , Firostefani - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1261 meninger fra rejsendeBaseret på 1261 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel kan findes i Firostefani. Med en beliggenhed indenfor 1000 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Indenfor 1. 2 kilometer finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 5 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 8. 5 kilometer fra havnen. Lokaliteten har 32 indbydende værelser. Denne feriebolig blev fuldstændig moderniseret i 2019. Derudover tilbydes der Wi-Fi på hotellet. Dana Villas Hotel har 24 timers åbent. Dana Villas Hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Dana Villas Hotel.

  Se mere
 • Olive Green Hotel
  Fra624krPr. nat

  Olive Green Hotelstars

  Heraklion by, Kreta , Idomeneos str. 22 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 481 meninger fra rejsendeBaseret på 481 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er specielt designet til familier og er i Heraklion City. Stedet, der putter sig indenfor 200 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Indenfor 200 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 3. 0 kilometer. Ejendommen er indenfor 800 meters gåafstand fra havnen. Ejendommen består af i alt 48 dejlige gæsteværelser. Opførelsesåret for denne feriebolig daterer sig tilbage til 2016. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. De der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Desværre er der ingen soveværelser, hvor alle der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Olive Green Hotel forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle besøgende. Af denne årsag er der gæsteværelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Olive Green Hotel er ikke et kæledyrsvenligt sted. Alle der bor på denne ejendom, vil værdsætte lufthavnstransportservicen. De rejsende kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Der er forretningsfaciliteter og services til større bekvemmelighed for gæsterne. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Olive Green Hotel.

  Se mere
 • Asteras Paradise
  Fra336krPr. nat

  Asteras Paradisestars

  Naoussa, Paros , Ring road naoussa - marpissa - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 9 meninger fra rejsendeBaseret på 9 meninger fra rejsende

  The hotel is located in Paros island (Cyclades), 5 km from Naoussa, 25 km from the airport, 16 km from Parikia port and 1 km from the beach.

  Se mere
 • Yasemi Of Chios
  Fra451krPr. nat

  Yasemi Of Chiosstars

  Chios by, Chios , Volissos chiou - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 29 meninger fra rejsendeBaseret på 29 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i Chios Town. Yasemi Of Chios garanterer for et roligt ophold med blot 5 værelser. De der bor på denne ejendom, holder sig opdateret takket være lednings- og trådløs internetforbindelse, der er til rådighed på fællesarealerne. Yasemi Of Chios har ikke 24 timers åben reception. Kæledyr må ikke medbringes til Yasemi Of Chios. Yasemi Of Chios tilbyder lufthavnstransportservice. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Voulamandis House Hotel
  Fra439krPr. nat

  Voulamandis House Hotelstars

  Chios by, Chios , Dimarchou kalvokoresi 117 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 68 meninger fra rejsendeBaseret på 68 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hotel er placeret i Chios Town. Med kun 10 værelser er denne feriebolig perfekt til et roligt ophold. Dette hotel blev moderniseret i 2016. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Denne feriebolig har 24 timer åbent i døgnet for de besøgendes bekvemmelighed. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Endvidere må gæster bo sammen med deres kæledyr på Voulamandis House Hotel. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Gæster der bor på dette sted kan benytte den transportservice, der tilbydes. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  1295  Hoteller - Græske Øer
Side  1  af  130
 

Beskrivelse af destination

  De græske øer udgøres af mange øgrupper, og af de to tusind øer er det kun tohundrede der er beboede. Den mest kendetegnende for området er det blå hav, det dejlige klima og du finder hvide landsbyer mellem stejle klippeskrænter, niveaudelte gader som leder op til historiske ruiner, både i rolige havne, idylliske strande, olivenmarker, vinmarker og gæstfrihed. Nær ved Athen ligger Egina, med templet Afea i ruiner, et stort antal kirker og klostre, Skt. Nectario. Mykonos, som er et sofistikeret rejsemål for det internationale jetset, med et aktivt natteliv. Naxos byder på det arkæologiske museum, det venetianske slot i Jora, og ruinerne fra paladset Ariadna. Delos, med resterne af Vía Sacra, løvegaden og de mange hellige monumenter. På Santorini, hvis geologiske udformning gemmer på det formodede rige Atlantis, hvor de fleste nyder solnedgangen med et glas vin mellem hænderne. Tasos gemmer på statuen af Dionysos, helligdommen for Poseidon, templerne for Apollo, Athene og Herakles. Lesbos med dens berømte termiske kilder og sin forheksede skov i Singri. Rhodos med dens kolods som rejser sig ved indgangen til havnen. Kreta, med det labyrintagtige palads Knossos. Korfu med de venetianske bymure og særpræget efter den franske dominans. Besøg paradiset på de græske øer!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Græske Øer

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser