Hoteller i Græske Øer

Find på kortet
Hoteller - Græske Øer

Græske ØerFra  143kr

Anbefalede hoteller - Græske Øer

 • Corfu Palace
  Fra1.108krPr. nat

  Corfu Palacestars

  Korfu by, Corfu , Leoforos dimokratias 2 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Hotellet har formentlig den bedste beliggenhed i byen Korfu. Det lykkes hotellet at finde den svære balance mellem fredfyldthed og bekvemmelighed, idet det ligger lidt væk fra vandkanten i et privat haveanlæg med udsigt over den billedskønne Garitsa Bugt. Boligen tilbyder spektakulære havudsigter fra sine terrasser fortil og fredelige skjulesteder i haveområdet, og til de brolagte smalle gader i Korfus gamle bydel kan man gå på kun 5 minutter langs esplanaden. Herudover er der omkring 200 m til diverse forbindelser med offentlige transportmidler. Endvidere ligger den internationale lufthavn Ioannis Kapodistrias kun 1,5 km væk.På hotellet råder der en håndgribelig følelse af storhed. Når man træder igennem det med søjler fornyede indgangsparti, mødes man af en foyer fuld af pottepalmer, guldsøjler og en svungen marmortrappe. Det klimatiserede etablissement rummer desuden 112 værelser, en døgnåben reception og check-out service 24 timer i døgnet, en safeboks, vekselbørs, elevator og en aviskiosk. Gæsterne kan også gøre brug af frisørsalonen, caféen, baren, restauranten og konferenceindretningerne. Endvidere er der mod betaling mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Værelserne bliver præsenteret i den samme formelle elegance som resten af hotellet med kønne soveværelsesstole og blomstrede draperede stoffer kombineret med parketgulves træ eller tæpper. Samtidig tilbydes der moderne bekvemmeligheder i form af regulerbart klimaanlæg, radiator, satellit-tv, telefon, radio, internetadgang, safeboks og minibar. Ligeledes tilbydes der eget badeværelse med badekar og hårtørrer. Værelserne er deslige indrettet med enten dobbelt- eller kingsize senge. Endvidere fuldendes den udbudte indretning af altaner eller terrasser med havudsigt.

  Se mere
 • Mediterranean Blue
  Fra1.912krPr. nat

  Mediterranean Bluestars

  Kavos, Corfu , Kavos asprokavos - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 314 meninger fra rejsendeBaseret på 314 meninger fra rejsende

  Denne dejlige lejlighed, som kan findes i Kavos, er en fantastisk mulighed for familier. Med sin placering indenfor 800 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Ejendommen er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Gæsterne finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Ferieboligen ligger indenfor 50 meter fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 45. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 5. 0 kilometer fra havnen. Der er i alt 57 soveværelser på stedet. Denne bolig blev moderniseret i 2014. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed på offentlige områder. Mediterranean Blue har 24 timers åbent. Denne ejendom er ideel for familier der rejser med børn og tilbyder soveværelser med vugger til de små. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. En bekvem transportservice stilles til rådighed af boligen. Alle der bor på denne ejendom, kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. I denne ejendom er der masser af sundheds- og wellness-services, som de rejsende kan drage fordel af. Gæster kan svælge i lækre måltider udbudt på stedet. Ejendommens underholdningstilbud sikrer, at der aldrig er et kedeligt øjeblik. Mediterranean Blue vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Grecian Castle Hotel
  Fra545krPr. nat

  Grecian Castle Hotelstars

  Chios by, Chios , Leoforos enoseos street 6 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 249 meninger fra rejsendeBaseret på 249 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Chios Town. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Rejsende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Indenfor 5 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 100 meter fra hotellet . Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 1000 meter. Hotellet er indenfor 500 meters gåafstand fra havnen. Der er i alt 55 soveværelser på stedet. Dette sted blev sidst renoveret i 2011. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Besøgende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Visse typer værelser kan tilbyde børnesenge til de små. Stedet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 2 handicapvenligt værelse. Små kæledyr må bo i boligen. Der er parkeringsplads ved Grecian Castle Hotel. Gæster der bor på denne ejendom, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. Grecian Castle Hotel har en række middagsoplevelser. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på Grecian Castle Hotel. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Portiani
  Fra487krPr. nat

  Portianistars

  Adamas, Milos , Adamas, milos n/a - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 290 meninger fra rejsendeBaseret på 290 meninger fra rejsende

  Dette enkle hotel har beliggenhed i Adamas. Med en beliggenhed indenfor 10 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 10 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 400 meter fra stedet. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 5. 0 kilometer. Ejendommen er indenfor 200 meters gåafstand fra havnen. Hotellet har i alt 23 gæsteværelser. Denne bolig blev moderniseret i 2002. Portiani er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Portiani. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr.

  Se mere
 • Kosta Palace
  Fra303krPr. nat

  Kosta Palacestars

  Kos By, Kos , Akti kountouriotou - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 830 meninger fra rejsendeBaseret på 830 meninger fra rejsende

  The hotel is built in the center of Kos Town, overlooking the breathtaking harbour with its 13th century medieval Castle and the unique view of the many traditional wooden ships anchoring there.

  Se mere
 • Mediterranean Hotel
  Fra564krPr. nat

  Mediterranean Hotelstars

  Rhodos by, Rhodos , Cos street 35 - 37 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 95 meninger fra rejsendeBaseret på 95 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i Rhodes Town. Med en beliggenhed indenfor 200 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Indenfor 10 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 10 meter fra hotellet . Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 13. 5 kilometer. Stedet er indenfor 500 meter fra havnen. Boligen kan tilbyde i alt 241 gæsteværelser. Mediterranean Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2000. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Mediterranean Hotel har 24 timers åbent. Dette hotel er ideelt for familier der rejser med børn og tilbyder soveværelser med vugger til de små. Ejendommen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 2 handicapvenlige værelser. Kæledyr er ikke tilladt på området. En bekvem transportservice stilles til rådighed af boligen. Ejendommens forretningsfaciliteter er velegnede til alle typer forretningsevents, seminarer, møder eller konferencer. Mediterranean Hotel er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Ejendommens spiselokale leverer et lækkert køkken og en fantastisk service. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Mediterranean Hotel.

  Se mere
 • Europa Hotel rooms & Studios
  Fra3.362krPr. nat

  Europa Hotel rooms & Studiosstars

  Rhodos by, Rhodos , 28th oktovriou 94 - Kort
   

  The hotel is located in the center of Rhodes town directly opposite from Psaropoula beach, just 50 metres, which is one of the cleanest beaches on the Island, and is a stone's throw away from a variety of restaurants, bars, shops and banks. Rhodes Diagoras airport is 15 kilometres from the hotel.

  Se mere
 • Atlantis City Hotel
  Fra352krPr. nat

  Atlantis City Hotelstars

  Rhodos by, Rhodos , Ionos dragoumi 29 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 517 meninger fra rejsendeBaseret på 517 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger på den nordlige del af øen, lige i centrum af Rhodos by. Herudover ligger stranden ca. 250 m væk, mens Rhodos internationale lufthavn ligger omkring 15 km fra ejendommen.Det nye, indbydende og moderne hotel ligger lige i centrum af Rhodos. Der er tale om et professionelt drevet hotel, som kombinerer en frisk ånd, god service og berømt græsk gæstfrihed. Det klimatiserede etablissement blev renoveret i 2009 og rummer en foyer med døgnåben reception, safeboks, garderobe, elevator, fjernsynsstue, bar og en morgenmadsrestaurant. Hertil kommer WLAN/internetadgang, ligesom der er mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Alle værelser er komfortable, indrettede i moderne stil og udstyrede med alle moderne bekvemmeligheder for at sikre et behageligt ophold. Af andre behageligheder på værelserne er der telefon, fjernsyn, internetadgang (free), safeboks, klimaanlæg, køleskab og mulighed for at lave te og kaffe. Herudover udskiftes sengetøj og håndklæder 3 gange om ugen. Der tilbydes ydermere eget badeværelse med et brusebad.Gæsterne kan slappe af på tagterrassen og nyde en drink i baren i salonen.orgenmaden tilbydes som buffet.Fra Rhodos' lufthavn skal man blot følge hovedvejen og skiltene mod nord til Rhodos by. Hotellet ligger på vejen Ionos Dragoumi ikke langt fra Det Ægæiske Universitet.

  Se mere
 • Panorama Hotel and Apartments
  Fra239krPr. nat

  Panorama Hotel and Apartmentsstars

  Rhodos by, Rhodos , parthenopis 41 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 291 meninger fra rejsendeBaseret på 291 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Rhodes Town. Beliggende indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 13. 0 kilometer fra hotellet . Gæsterne kan bruge de offentlige transportmidler 2. 0 kilometer borte. Den nærmeste strand ligger indenfor 1. 6 kilometer fra ejendommen. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 1. 1 kilometer. Der er i alt 50 soveværelser på Panorama Hotel and Apartments. Panorama Hotel and Apartments blev fuldstændig renoveret i 2011. Derudover tilbydes der Wi-Fi på hotellet. Boligen har 24 timers åbent. Panorama Hotel and Apartments tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. De der bor på denne ejendom, kan nyde stedets underholdningsmuligheder. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Sylvia
  Fra284krPr. nat

  Sylviastars

  Rhodos by, Rhodos , Kolokotroni 114 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 190 meninger fra rejsendeBaseret på 190 meninger fra rejsende

  Dette hyggelige hotel er i Rhodes Town. Med sin placering indenfor 200 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 12. 0 kilometer fra stedet. Gæsterne kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Ferieboligen ligger indenfor 100 meter fra den nærmeste strand. De 42 indbydende værelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Denne feriebolig undergik en renovering i 2010. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Nogle soveværelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til Sylvia. Forretningsrejsende kan benytte eventrum, der er ideelle til at afholde forretningsseminarer eller til særlige lejligheder. Sylvia vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  353  Hoteller - Græske Øer
Side  1  af  36
 

Beskrivelse af destination

  De græske øer udgøres af mange øgrupper, og af de to tusind øer er det kun tohundrede der er beboede. Den mest kendetegnende for området er det blå hav, det dejlige klima og du finder hvide landsbyer mellem stejle klippeskrænter, niveaudelte gader som leder op til historiske ruiner, både i rolige havne, idylliske strande, olivenmarker, vinmarker og gæstfrihed. Nær ved Athen ligger Egina, med templet Afea i ruiner, et stort antal kirker og klostre, Skt. Nectario. Mykonos, som er et sofistikeret rejsemål for det internationale jetset, med et aktivt natteliv. Naxos byder på det arkæologiske museum, det venetianske slot i Jora, og ruinerne fra paladset Ariadna. Delos, med resterne af Vía Sacra, løvegaden og de mange hellige monumenter. På Santorini, hvis geologiske udformning gemmer på det formodede rige Atlantis, hvor de fleste nyder solnedgangen med et glas vin mellem hænderne. Tasos gemmer på statuen af Dionysos, helligdommen for Poseidon, templerne for Apollo, Athene og Herakles. Lesbos med dens berømte termiske kilder og sin forheksede skov i Singri. Rhodos med dens kolods som rejser sig ved indgangen til havnen. Kreta, med det labyrintagtige palads Knossos. Korfu med de venetianske bymure og særpræget efter den franske dominans. Besøg paradiset på de græske øer!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Græske Øer

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser