Hoteller i Græske Øer

Find på kortet
Hoteller - Græske Øer

Græske ØerFra  120kr

Anbefalede hoteller - Græske Øer

 • Grecian Castle Hotel
  Fra632krPr. nat

  Grecian Castle Hotelstars

  Chios by, Chios , Leoforos enoseos street 6 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 249 meninger fra rejsendeBaseret på 249 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Chios Town. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Rejsende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Indenfor 5 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 100 meter fra hotellet . Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 1000 meter. Hotellet er indenfor 500 meters gåafstand fra havnen. Der er i alt 55 soveværelser på stedet. Dette sted blev sidst renoveret i 2011. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Besøgende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Visse typer værelser kan tilbyde børnesenge til de små. Stedet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 2 handicapvenligt værelse. Små kæledyr må bo i boligen. Der er parkeringsplads ved Grecian Castle Hotel. Gæster der bor på denne ejendom, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. Grecian Castle Hotel har en række middagsoplevelser. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på Grecian Castle Hotel. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Portiani
  Fra486krPr. nat

  Portianistars

  Adamas, Milos , Adamas, milos n/a - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 290 meninger fra rejsendeBaseret på 290 meninger fra rejsende

  Dette enkle hotel er i Adamas. Med en beliggenhed indenfor 10 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 10 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Hotellet ligger indenfor 400 meter fra den nærmeste strand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 5. 0 kilometer. Stedet er indenfor 200 meter fra havnen. Det samlede antal værelser er 23. Portiani blev fuldstændig moderniseret i 2002. Besøgende kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i værelser. Hotellet har 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge i Portiani. Kæledyr må ikke medbringes til Portiani.

  Se mere
 • Three Shades Mykonos
  Fra639krPr. nat

  Three Shades Mykonosstars

  Mykonos by, Mykonos , Vrisi region, mykonos ring road - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 78 meninger fra rejsendeBaseret på 78 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Mykonos Town. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 1. 2 kilometer. Hotellet omfatter 25 hyggelige soveværelser. Three Shades Mykonos undergik en renovering i 2017. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Gæsterne bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge på dette sted. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig. Der findes en parkeringsplads. Three Shades Mykonos tilbyder lufthavnstransportservice. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Naxos Holidays
  Fra338krPr. nat

  Naxos Holidaysstars

  Naxos by, Naxos , Chora town - Kort
  0,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Naxos Town. Med sin placering indenfor 800 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Hotellet ligger indenfor 200 meter fra den nærmeste strand. I alt 73 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Naxos Holidays. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. De besøgende kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Naxos Holidays tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Der findes en parkeringsplads.

  Se mere
 • Pandrossos
  Fra257krPr. nat

  Pandrossosstars

  Parikia, Paros , Eparchiaki odos parikias pountas - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 166 meninger fra rejsendeBaseret på 166 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Parikia. Med sin placering indenfor 50 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Den nærmeste strand ligger indenfor 100 meter fra stedet. I alt 50 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Pandrossos. Hotellet blev opført i 1986. Ferieboligen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Pandrossos har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Denne feriebolig tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Besøgende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted.

  Se mere
 • Alkyon Paros
  Fra398krPr. nat

  Alkyon Parosstars

  Parikia, Paros , Parikia - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 68 meninger fra rejsendeBaseret på 68 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Parikia. Med sin placering indenfor 300 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Hotellet er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Den nærmeste strand er lige udenfor hotellet . Boligen omfatter 18 hyggelige soveværelser. Dette hotel undergik en renovering i 2006. Derudover tilbydes der Wi-Fi i boligen. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Alkyon Paros er ideel til familier med børn, da de har nogle værelser med børnesenge efter anmodning til de små. Rejsende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Besøgende der kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Divani Corfu Palace
  Fra910krPr. nat

  Divani Corfu Palacestars

  Kanoni, Corfu , Nafsikas street 20 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 378 meninger fra rejsendeBaseret på 378 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er perfekt til familier og er placeret i Kanoni. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 10. 0 kilometer fra hotellet . Indenfor 3. 0 kilometer finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 1. 5 kilometer fra stedet. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 2 kilometer. Det samlede antal gæsteværelser er 162. Denne ejendom undergik en renovering i 1998. Divani Corfu Palace har lednings- og trådløse internetforbindelser. Denne feriebolig har 24 timer åbent i døgnet for de besøgendes bekvemmelighed. Fællesarealerne på dette sted har kørestolsadgang. Stedet accepterer kun små kæledyr. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for besøgende. Alle der bor på ejendommen, kan nyde dejlige retter på stedets spiselokaler. De rejsende kan nyde stedets underholdningsmuligheder. Divani Corfu Palace vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Ios Palace
  Fra567krPr. nat

  Ios Palacestars

  Mylopatas, Ios , Mylopotas beach - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 604 meninger fra rejsendeBaseret på 604 meninger fra rejsende

  The hotel is located in Mylopotas area. The capital of Ios is 1.5 km away and the nearest beach is just 5 metres away.

  Se mere
 • Iphimedeia Apartments & Suites
  Fra953krPr. nat

  Iphimedeia Apartments & Suitesstars

  Naxos by, Naxos , Saint george, airport road na - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 17 meninger fra rejsendeBaseret på 17 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Naxos Town. Med i alt 3 gæsteværelser, er det et dejligt sted at være. Stedet omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i soveværelser. Receptionen er ikke åben døgnet rundt. Dette sted har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området. Besøgende kan benytte parkeringspladsen. En bekvem transportservice stilles til rådighed af ejendommen. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Dodeca Sea Resort
  Fra704krPr. nat

  Dodeca Sea Resortstars

  Ialyssos, Rhodos , Ferenikis street 14 - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 33 meninger fra rejsendeBaseret på 33 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Ialyssos, er dette charmerende hotel optimalt for familier. Med sin placering indenfor 10 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 14. 0 kilometer fra ejendommen. Gæsterne finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Hotellet ligger indenfor 10 meter fra den nærmeste strand. Lokaliteten har 249 indbydende soveværelser. Opførelsesåret for denne feriebolig daterer sig tilbage til 2000. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan rejsende drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Dodeca Sea Resort har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Dodeca Sea Resort tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte parkeringspladsen. Alle der bor på ejendommen, kan på egen hånd opleve madarrangementer der udbydes. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed på dette Dodeca Sea Resort med masser af sundheds- og wellness-muligheder. De der bor på denne ejendom, vil værdsætte sportsaktiviteterne der udbydes. Dodeca Sea Resort tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  1829  Hoteller - Græske Øer
Side  1  af  183
 

Beskrivelse af destination

  De græske øer udgøres af mange øgrupper, og af de to tusind øer er det kun tohundrede der er beboede. Den mest kendetegnende for området er det blå hav, det dejlige klima og du finder hvide landsbyer mellem stejle klippeskrænter, niveaudelte gader som leder op til historiske ruiner, både i rolige havne, idylliske strande, olivenmarker, vinmarker og gæstfrihed. Nær ved Athen ligger Egina, med templet Afea i ruiner, et stort antal kirker og klostre, Skt. Nectario. Mykonos, som er et sofistikeret rejsemål for det internationale jetset, med et aktivt natteliv. Naxos byder på det arkæologiske museum, det venetianske slot i Jora, og ruinerne fra paladset Ariadna. Delos, med resterne af Vía Sacra, løvegaden og de mange hellige monumenter. På Santorini, hvis geologiske udformning gemmer på det formodede rige Atlantis, hvor de fleste nyder solnedgangen med et glas vin mellem hænderne. Tasos gemmer på statuen af Dionysos, helligdommen for Poseidon, templerne for Apollo, Athene og Herakles. Lesbos med dens berømte termiske kilder og sin forheksede skov i Singri. Rhodos med dens kolods som rejser sig ved indgangen til havnen. Kreta, med det labyrintagtige palads Knossos. Korfu med de venetianske bymure og særpræget efter den franske dominans. Besøg paradiset på de græske øer!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Græske Øer

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser