Hoteller i Græske Øer

Find på kortet
Hoteller - Græske Øer

Græske ØerFra  146kr

Anbefalede hoteller - Græske Øer

 • City Marina Hotel
  Fra481krPr. nat

  City Marina Hotelstars

  Korfu by, Corfu , Donzelot 15 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 175 meninger fra rejsendeBaseret på 175 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Corfu Town. Med en beliggenhed indenfor 300 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 20. 0 kilometer fra ferieboligen. Ferieboligen er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Ferieboligen ligger indenfor 200 meter fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 300 meter. Ejendommen kan tilbyde i alt 54 soveværelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne bolig fuldt renoveret i 2008. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Alle der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deres værelse, hvis de beder om det. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted.

  Se mere
 • Grecian Castle Hotel
  Fra602krPr. nat

  Grecian Castle Hotelstars

  Chios by, Chios , Leoforos enoseos street 6 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 232 meninger fra rejsendeBaseret på 232 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kan findes i Chios Town. Ejendommen, der putter sig indenfor 500 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Indenfor 5 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ejendommen ligger indenfor 100 meter fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 1000 meter. Stedet er indenfor 500 meters gåafstand fra havnen. De 55 indbydende værelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Grecian Castle Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2011. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Grecian Castle Hotel. Rejsende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Grecian Castle Hotel er designet med omtanke for de mindste gæster, og har soveværelser med senge til små børn. Ferieboligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 2 handicapvenligt værelse. Kæledyr op til en vægt på 5 kg er tilladt på området. Grecian Castle Hotel har parkering til gæsternes bekvemmelighed. De der bor på denne ejendom, vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. Rejsende kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. De besøgende kan nyde stedets underholdningsmuligheder. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Vivere a Plakes/Milos
  Fra791krPr. nat

  Vivere a Plakes/Milosstars

  Plaka, Milos , Plakes 0 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 54 meninger fra rejsendeBaseret på 54 meninger fra rejsende

  Denne dejlige lejlighed er placeret i Plaka. Med en beliggenhed indenfor 200 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Den nærmeste strand ligger indenfor 1. 1 kilometer fra lejligheden. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 12. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 4. 5 kilometer fra havnen. Med i alt 6 gæsteværelser, er det et dejligt sted at være. Dette sted undergik en renovering i 2015. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Desværre er der ingen soveværelser, hvor alle gæster der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Dette er ikke en kæledyrsvenlig bolig. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Besøgende vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Hvis der er behov for det, kan de der bor på ejendommen benytte sig af sundheds- og wellness-services. Ejendommen tilbyder forretningsfaciliteter. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Aeginitiko Arhontiko
  Fra374krPr. nat

  Aeginitiko Arhontikostars

  Aegina, Saroniske øer , Ag. nikolaou & thomaidou str 1 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 100 meninger fra rejsendeBaseret på 100 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Aegina. Ejendommen putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Den nærmeste strand ligger indenfor 100 meter fra stedet. Ejendommen er indenfor 100 meters gåafstand fra havnen. Denne hyggelige ejendom garanterer et stille ophold med sine kun 12 gæsteværelser. Denne bolig blev bygget i 1700 og blev fuldstændig renoveret i 1987. Dette hotel tilbyder ikke 24 timers åbent. Alle soveværelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Besøgende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt hotel.

  Se mere
 • Milos Villas
  Fra381krPr. nat

  Milos Villasstars

  Fira, Santorini , Main street, fira - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 197 meninger fra rejsendeBaseret på 197 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Fira. Ferieboligen, der putter sig indenfor 500 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende har nem adgang til de offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 3. 7 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 4. 1 kilometer fra havnen. Milos Villas har i alt 30 soveværelser. Opførelsesåret for denne feriebolig daterer sig tilbage til 2000. Besøgende kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i gæsteværelser. Receptionen er åben 24/7. Der er ikke børnesenge på dette hotel. Denne kæledyrsvenlige feriebolig accepterer kæledyr med en vægt på maksimalt 5 kg. Der findes en parkeringsplads. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Castello City
  Fra383krPr. nat

  Castello Citystars

  Heraklion by, Kreta , Leoforos 62 martiron 1 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 584 meninger fra rejsendeBaseret på 584 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Heraklion City, er dette charmerende hotel optimalt for homoer. Med en beliggenhed indenfor 500 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 25. 0 kilometer fra ejendommen. Besøgende har nem adgang til de offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 1. 2 kilometer fra stedet. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 5 kilometer. Ejendommen er indenfor 1000 meter fra havnen. Stedet består af i alt 68 dejlige værelser. Denne ejendom undergik en renovering i 2014. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Castello City har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til Castello City. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Castello City. Castello City tilbyder lufthavnstransportservice. Alle gæster der bor på ejendommen, kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Der er forretningsfaciliteter og services til større bekvemmelighed for gæsterne. De der bor denne ejendom, kan lade op igen efter en lang dags arbejde eller sightseeing med et skønt måltid, der serveres i ejendommens spiselokaler. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Xenia Hotel
  Fra373krPr. nat

  Xenia Hotelstars

  Naxos by, Naxos , Naxos chora, ciudad de naxos - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 242 meninger fra rejsendeBaseret på 242 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Naxos Town. Med en beliggenhed indenfor 50 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Den nærmeste strand ligger indenfor 350 meter fra stedet. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 0 kilometer. Ferieboligen er indenfor 350 meter fra havnen. Der er i alt 18 soveværelser på stedet. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Xenia Hotel. Dette hotel har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Der er ikke børnesenge i denne feriebolig. Kæledyr må ikke medbringes til Xenia Hotel.

  Se mere
 • Mediterranean Hotel
  Fra735krPr. nat

  Mediterranean Hotelstars

  Rhodos by, Rhodos , Cos street 35 - 37 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 91 meninger fra rejsendeBaseret på 91 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Rhodes Town. Med sin placering indenfor 200 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Stedet er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Indenfor 10 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ferieboligen ligger indenfor 10 meter fra den nærmeste strand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 13. 5 kilometer. Ejendommen er indenfor 500 meters gåafstand fra havnen. Det samlede antal gæsteværelser er 241. Dette hotel blev fuldt moderniseret i 2000. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Mediterranean Hotel. De rejsende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Denne feriebolig er ideel for familier der rejser med børn og tilbyder gæsteværelser med vugger til de små. Ejendommen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 2 handicapvenlige gæsteværelser. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette sted ikke tillader kæledyr. Alle gæster der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Ferieboligen tilbyder forretningsfaciliteter. Besøgende kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. Ejendommens middagstilbud har ry for at være et fremragende køkken og førsteklasses service. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Athina Luxury Suites
  Fra2.039krPr. nat

  Athina Luxury Suitesstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 500 meninger fra rejsendeBaseret på 500 meninger fra rejsende

  Disse suiter ligger i Fira, hovedstaden på øen Santorini, kun en kort gåtur fra byens centrum. Ejendommen ligger oppe på en klippetop og tilbyder panoramaudsigt over Caldera klippe og vulkanen. Gæsterne vil finde det forhistoriske Thira Museum omkring 250 m væk, og der er omkring 600 m til den katolske kirke og Bellonios Fond. Til katedralen er der omkring 900 m og til det arkæologiske museum ca. 1 km. Santorini lufthavn ligger omkring 7 km væk.Denne charmerende suite-ejendom blev renoveret i 2012, og dens arkitektur står i absolut harmoni med de berømte pittoreske huse på Kykladerne. Ejendommen består af i alt 9 enheder, herunder Juniorsuiter, en Bryllupsrejsesuite og en Athina-suite. Gæsterne vil kunne nyde en af de mest berømte solnedgange i verden og den uforglemmelige romantiske atmosfære i denne ejendom. Den opmærksomme, dog diskrete service og luksus på komplekset tilbyder gæsterne den komfort, man kan forvente af et førsteklasses feriested. Af faciliteter er der desuden en foyer, en safeboks og mulighed for at bestille roomservice.Alle boligenheder rummer eget badeværelse med brusebad, badekåber, hjemmesko og hårtørrer såvel som en dobbeltseng. Herudover er værelserne udstyret med telefon, satellit-tv, cd-afspiller/radio og en safeboks. Hertil kommer en række andre komfortindretninger samt minibar, regulerbare klimaanlæg og radiatorer og enten altan eller terrasse som standardindretning i alle boligenheder.Gæsterne kan tage en opkvikkende dukkert i den udendørs swimmingpool, langs hvis bassinkant man også finder en snackbar og solterrasse med liggestole og parasoller.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra en buffet.

  Se mere
 • Aqua Luxury Suites
  Fra1.702krPr. nat

  Aqua Luxury Suitesstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 316 meninger fra rejsendeBaseret på 316 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er homovenligt og ligger i Imerovigli. Ejendommen, der putter sig indenfor 1000 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 2. 5 kilometer finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Hotellet ligger indenfor 2. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 5. 5 kilometer. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro i denne bolig. Dette sted blev fuldstændig moderniseret i 2014. Aqua Luxury Suites er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. De rejsende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Kæledyr må ikke medbringes til Aqua Luxury Suites. Rejsende kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. De besøgende vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. De besøgende kan slappe af ved slutningen af dagen med denne ejendoms forskellige sundhedstilbud. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er dette hotel et perfekt sted for gæster, der rejser i forretningsøjemed. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  296  Hoteller - Græske Øer
Side  1  af  30
 

Beskrivelse af destination

  De græske øer udgøres af mange øgrupper, og af de to tusind øer er det kun tohundrede der er beboede. Den mest kendetegnende for området er det blå hav, det dejlige klima og du finder hvide landsbyer mellem stejle klippeskrænter, niveaudelte gader som leder op til historiske ruiner, både i rolige havne, idylliske strande, olivenmarker, vinmarker og gæstfrihed. Nær ved Athen ligger Egina, med templet Afea i ruiner, et stort antal kirker og klostre, Skt. Nectario. Mykonos, som er et sofistikeret rejsemål for det internationale jetset, med et aktivt natteliv. Naxos byder på det arkæologiske museum, det venetianske slot i Jora, og ruinerne fra paladset Ariadna. Delos, med resterne af Vía Sacra, løvegaden og de mange hellige monumenter. På Santorini, hvis geologiske udformning gemmer på det formodede rige Atlantis, hvor de fleste nyder solnedgangen med et glas vin mellem hænderne. Tasos gemmer på statuen af Dionysos, helligdommen for Poseidon, templerne for Apollo, Athene og Herakles. Lesbos med dens berømte termiske kilder og sin forheksede skov i Singri. Rhodos med dens kolods som rejser sig ved indgangen til havnen. Kreta, med det labyrintagtige palads Knossos. Korfu med de venetianske bymure og særpræget efter den franske dominans. Besøg paradiset på de græske øer!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Græske Øer

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Sunday Hotel
  Sunday Hotel
  4,1/5
  Kundevurderingaf  4 Muligheder

  Smilebde personale.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 07/07/2017

  Fra233krSe mere

 • Sunlight
  Sunlight
  4,9/5
  Kundevurderingaf  3 Muligheder

  Dejligt lille hotel som er meget veldrevet. Restaurant er rigtig godt og der er en meget serviceminded personale. Et sted hvor vi føler os rigtig godt tilpas på grund af atmosfæren.

  Kurt Dalgaard
  Hotelopia-kunde, 02/06/2016

  Fra329krSe mere

 • Marathakis Apartments
  Marathakis Apartments
  5,0/5
  Kundevurderingaf  2 Muligheder

  Thank you so much for the best holiday of my life. Attila Kovacs denmark

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 28/07/2015

  Fra337krSe mere