Hoteller i Græske Øer

Find på kortet
Hoteller - Græske Øer

Græske ØerFra  81kr

Anbefalede hoteller - Græske Øer

 • Magna Graecia
  Fra488krPr. nat

  Magna Graeciastars

  Dassia Bay, Corfu , village of dasia - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 433 meninger fra rejsendeBaseret på 433 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger på en skrænt omgivet af Dassias vidunderlige landskab og kan tilbyde en formidabel panoramaudsigt. Der er ca. 200 m til Dassias gyldne strand og ca. 8 km til centrum af Korfu.Det klimatiserede, smagfuldt indrettede strandhotel råder i alt over 118 værelser. Bygningen rummer desuden en foyer samt safeboks, restauranter, bar, snackbar, fjernsynsstue og legeplads. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads samt vasketøjsservice.Alle værelser råder over eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer samt telefon, farvefjernsyn, radio, minibar, safeboks (mod betaling), individuelt reguleret klimaanlæg og altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, en pool-/snackbar samt liggestole, parasoller og ferskvandsbrusere. Herudover er der mulighed for at spille tennis, bordtennis og billard, ligesom man også kan få massage.

  Se mere
 • Amalia Hotel ( Adults Only )
  Fra472krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 152 meninger fra rejsendeBaseret på 152 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Dassia Bay. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Hotellet ligger indenfor 300 meter fra den nærmeste strand. Boligen består af 50 værelser. Derudover tilbydes der Wi-Fi adgang på stedets fællesområder. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Amalia Hotel ( Adults Only ). Denne kæledyrsvenlige feriebolig accepterer kæledyr med en vægt på maksimalt 5 kg. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Grecian Castle Hotel
  Fra560krPr. nat

  Grecian Castle Hotelstars

  Chios by, Chios , Leoforos enoseos street 6 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 249 meninger fra rejsendeBaseret på 249 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Chios Town. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Rejsende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Indenfor 5 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 100 meter fra hotellet . Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 1000 meter. Hotellet er indenfor 500 meters gåafstand fra havnen. Der er i alt 55 soveværelser på stedet. Dette sted blev sidst renoveret i 2011. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Besøgende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Visse typer værelser kan tilbyde børnesenge til de små. Stedet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 2 handicapvenligt værelse. Små kæledyr må bo i boligen. Der er parkeringsplads ved Grecian Castle Hotel. Gæster der bor på denne ejendom, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. Grecian Castle Hotel har en række middagsoplevelser. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på Grecian Castle Hotel. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Metaxatos Apartments
  Fra278krPr. nat

  Metaxatos Apartmentsstars

  Argostoli, Kefalonia , Argostoli, kefalonia - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 186 meninger fra rejsendeBaseret på 186 meninger fra rejsende

  Denne dejlige lejlighed placeret i Argostoli. Med sin placering indenfor 800 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Stedet er 1. 5 kilometer fra hovedforlystelsesområdetStedet ligger indenfor 350 meter fra den nærmeste strand. Stedet ligger indenfor indenfor 2. 2 kilometer fra havnen. I alt 24 værelser er til rådighed for gæsterne. Metaxatos Apartments blev fuldstændig moderniseret i 2005. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Denne bolig har ikke børnesenge efter anmodning. Kun små kæledyr må medbringes i denne boligAlle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte parkeringspladsen. Gæsterne kan more sig med stedets underholdning.

  Se mere
 • Akti Beach Club
  Fra613krPr. nat

  Akti Beach Clubstars

  Kardamena, Kos , Kardamena - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1782 meninger fra rejsendeBaseret på 1782 meninger fra rejsende

  Det hyggelige hotel udmærker sig ved sin fremragende beliggenhed omgivet af en velholdt have i et rekreationsområde på øen Kos, direkte ud til sandstranden. Lige i nærheden finder man forskellige restauranter, barer og diskoteker.Hotellet er herligt beliggende og hører til i den øvre middelklasse. Det består af 1 hovedbygning og 13 hvide, små sidebygninger. Hotellet er populært på grund af den komfortable service og fremragende hotel- og værelsesindretning. Bygningen rummer desuden en indbydende, klimatiseret foyer med døgnåben reception og safeboks. Deslige råder populære hotel over en hyggelig bar og fortræffelig restaurant.Værelserne er moderne og smagfuldt indrettede. De har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Endvidere er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, køleskab og klimaanlæg. Fra altanen eller terrassen er der desuden en fantastisk udsigt enten over den velplejede have eller poolområdet.På de smukke udendørs arealer finder man en swimmingpool. Endvidere er der mulighed for at spille tennis og basketball. På stranden kan man dyrke forskellige vandsportsgrene som f.eks. vandski eller windsurfing. På stranden står der også liggestole og parasoller til rådighed for gæsterne. Hotellets afvekslende aktivitetsprogram sørger for den gode underholdning.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Kosmoplaz Beach Resort
  Fra849krPr. nat

  Kosmoplaz Beach Resortstars

  Platis Yalos, Mykonos , Plati yialos beach - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 306 meninger fra rejsendeBaseret på 306 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er perfekt til familier og er placeret i Platis Yalos. Placeret indenfor 3. 5 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Gæsterne har nem adgang til de offentlige transportmidler. Lokaliteten har 36 indbydende værelser. Dette sted blev renoveret i 2010. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan gæster drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. De der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Kosmoplaz Beach Resort tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Kæledyr er ikke tilladt på området. Der er parkeringsplads ved Kosmoplaz Beach Resort. En bekvem transportservice stilles til rådighed af stedet. Gæster kan nyde dejlige retter i ejendommens spiselokaler. Alle der bor på denne ejendom, kan stresse helt af i sundheds- og wellness-faciliteterne. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan drage fordel af ejendommens forretningsfaciliteter. Besøgende vil have det fantastisk, fordi de kan gøre brug af sportsfaciliteterne og øve fritidsaktiviteter der udbydes i denne feriebolig. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på Kosmoplaz Beach Resort. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Kosmoplaz Beach Resort.

  Se mere
 • Ilyssion
  Fra1.121krPr. nat

  Ilyssionstars

  Lindos, Rhodos , Lindosarea - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Dette komfortable hotel er specielt designet til familier og er i Lindos. Med sin placering indenfor 800 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Gæsterne vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Ikke langt borte finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 35 meter fra ferieboligen. Stedet har i alt 170 værelser. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. De besøgende kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Ilyssion er ideel til familier med børn, da de har nogle soveværelser med børnesenge efter anmodning til de små. Kæledyr er ikke tilladt på dette hotel. De der bor på denne ejendom, kan benytte parkeringspladsen. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på Ilyssion. De der bor denne ejendom, kan lade op igen efter en lang dags arbejde eller sightseeing med et skønt måltid, der serveres i ejendommens spiselokaler. Ilyssion vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Semiramis City Hotel
  Fra360krPr. nat

  Semiramis City Hotelstars

  Rhodos by, Rhodos , Ioannou metaxa str. 18 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 870 meninger fra rejsendeBaseret på 870 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Rhodes Town. Ferieboligen, der putter sig indenfor 500 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 70 meter fra hotellet . Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 13. 0 kilometer. De 180 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Dette hotel blev sidst renoveret i 2016. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Receptionsskranken er åben hele dagen. Denne ejendom er designet med omtanke for unge gæsters behov og har soveværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Dette er ikke en kæledyrsvenlig bolig. Der findes en parkeringsplads. Gæster kan nyde dejlige retter i ejendommens spiselokaler. Repræsentanter kan holde et møde i denne feriebolig, der er ideel til forretningsrejser. De forskellige typer underholdning, der tilbydes i denne ejendom, garanterer for, at de rejsende vil nyde deres ophold. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Venezia Resort Hotel
  Fra466krPr. nat

  Venezia Resort Hotelstars

  Faliraki, Rhodos , Eparchiaki odos kalithion falirakiou - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 594 meninger fra rejsendeBaseret på 594 meninger fra rejsende

  Only 1 km from Faliraki beach (you can use the bus which stops in front of the hotel), 35 km from Lindos and 13 km from Rhodes town, makes this hotel the ideal place for a summer holidays.

  Se mere
 • Dana Villas Hotel
  Fra1.066krPr. nat

  Dana Villas Hotelstars

  Firostefani, Santorini , Firostefani - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1291 meninger fra rejsendeBaseret på 1291 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel ligger i Firostefani. Med en beliggenhed indenfor 1000 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Indenfor 1. 2 kilometer finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 6. 0 kilometer fra hotellet . Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 5 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 8. 5 kilometer fra havnen. Lokaliteten har 32 indbydende gæsteværelser. Dana Villas Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2019. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Da denne bolig har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Dette sted er designet med omtanke for unge gæsters behov og har soveværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Gæsterne vil værdsætte de sundheds- og wellness-services, der tilbydes på Dana Villas Hotel. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er denne ejendom et perfekt sted for rejsende, der rejser i forretningsøjemed. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Dana Villas Hotel.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  1304  Hoteller - Græske Øer
Side  1  af  131
 

Beskrivelse af destination

  De græske øer udgøres af mange øgrupper, og af de to tusind øer er det kun tohundrede der er beboede. Den mest kendetegnende for området er det blå hav, det dejlige klima og du finder hvide landsbyer mellem stejle klippeskrænter, niveaudelte gader som leder op til historiske ruiner, både i rolige havne, idylliske strande, olivenmarker, vinmarker og gæstfrihed. Nær ved Athen ligger Egina, med templet Afea i ruiner, et stort antal kirker og klostre, Skt. Nectario. Mykonos, som er et sofistikeret rejsemål for det internationale jetset, med et aktivt natteliv. Naxos byder på det arkæologiske museum, det venetianske slot i Jora, og ruinerne fra paladset Ariadna. Delos, med resterne af Vía Sacra, løvegaden og de mange hellige monumenter. På Santorini, hvis geologiske udformning gemmer på det formodede rige Atlantis, hvor de fleste nyder solnedgangen med et glas vin mellem hænderne. Tasos gemmer på statuen af Dionysos, helligdommen for Poseidon, templerne for Apollo, Athene og Herakles. Lesbos med dens berømte termiske kilder og sin forheksede skov i Singri. Rhodos med dens kolods som rejser sig ved indgangen til havnen. Kreta, med det labyrintagtige palads Knossos. Korfu med de venetianske bymure og særpræget efter den franske dominans. Besøg paradiset på de græske øer!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Græske Øer

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser