Hoteller i Græske Øer

Find på kortet
Hoteller - Græske Øer

Græske ØerFra  92kr

Anbefalede hoteller - Græske Øer

 • Soultana Rooms & Apartments
  Fra94.979krPr. nat
   

  Dette komfortable hotel er placeret i Pollonia. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro på dette sted. Der er ikke 24 timers åben reception. Dette sted har ikke børnesenge efter anmodning. Alle der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig bolig. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Soultana Rooms & Apartments.

  Se mere
 • Metaxatos Apartments
  Fra334krPr. nat

  Metaxatos Apartmentsstars

  Argostoli, Kefalonia , Argostoli, kefalonia - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 186 meninger fra rejsendeBaseret på 186 meninger fra rejsende

  Denne dejlige lejlighed placeret i Argostoli. Med sin placering indenfor 800 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Stedet er 1. 5 kilometer fra hovedforlystelsesområdetStedet ligger indenfor 350 meter fra den nærmeste strand. Stedet ligger indenfor indenfor 2. 2 kilometer fra havnen. I alt 24 værelser er til rådighed for gæsterne. Metaxatos Apartments blev fuldstændig moderniseret i 2005. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Denne bolig har ikke børnesenge efter anmodning. Kun små kæledyr må medbringes i denne boligAlle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte parkeringspladsen. Gæsterne kan more sig med stedets underholdning.

  Se mere
 • Skala
  Fra219krPr. nat

  Skalastars

  Ios, Ios , Ios cyclades - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 120 meninger fra rejsendeBaseret på 120 meninger fra rejsende

  Dette komfortable resort er placeret i Ios. Ferieboligen, der putter sig indenfor 200 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Stedet ligger indenfor 2. 5 kilometer fra den nærmeste strand. Der er i alt 18 soveværelser på stedet. Denne feriebolig undergik en renovering i 2010. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Denne feriebolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de besøgendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Der er ikke børnesenge i denne bolig. Alle der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig bolig. Besøgende kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af boligen. Besøgende vil have det fantastisk, fordi de kan gøre brug af sportsfaciliteterne og øve fritidsaktiviteter der udbydes på denne ejendom. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Three Shades Mykonos
  Fra725krPr. nat

  Three Shades Mykonosstars

  Mykonos by, Mykonos , Vrisi region, mykonos ring road - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 78 meninger fra rejsendeBaseret på 78 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Mykonos Town. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 1. 2 kilometer. Hotellet omfatter 25 hyggelige soveværelser. Three Shades Mykonos undergik en renovering i 2017. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Gæsterne bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge på dette sted. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig. Der findes en parkeringsplads. Three Shades Mykonos tilbyder lufthavnstransportservice. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Kresten Palace
  Fra287krPr. nat

  Kresten PalacestarsGreenProgram Icon

  Kallithea, Rhodos , 6th klm. kallithea ave. 285 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 872 meninger fra rejsendeBaseret på 872 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger på en skråning og tilbyder udsigt over havet. Desuden er der ca. 300 m til sand-/grusstranden. I nærheden finder man attraktioner såsom middelalderbyen, Rhodos, Kalithea og Faliraki strand. Til den traditionelle landsby Koskinou er der omkring 3 km. Lufthavnen ligger endvidere ca. 20 km væk.Det klimatiserede hotel forener det moderne med øens traditionsarkitektur og råder over i alt 285 værelser. Bygningen rummer endvidere en vekselbørs, en minibar, en bar, en fjernsynsstue, en restaurant og et konferencelokale. De yngste gæster kan muntre sig på legepladsen. Prikken over i'et er vasketøjsservice. Endelig har hotellet også en parkeringsplads.Værelserne råder over eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv med tre musikprogrammer, radio og køleskab samt altan eller terrasse med imponerende udsigt. Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget.Gæsterne kan benytte hotellets store swimmingpool med hydromassage og undervandsmusik, separat børnebassin og pool-/snackbar. Herudover er der også sauna, tennis, bordtennis, volleyball, billard, minigolf, gymnastiktilbud og fitness-studie. Prikken over i'et er et underholdende aktivitetsprogram til børnene. Ydermere finder der også græske aftener med folklore og aktivitetsprogrammer sted. I nærheden finder man desuden en 18-hullers golfbane.Frokosten kan vælges a la carte.

  Se mere
 • Semiramis City Hotel
  Fra399krPr. nat

  Semiramis City Hotelstars

  Rhodos by, Rhodos , Ioannou metaxa str. 18 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 870 meninger fra rejsendeBaseret på 870 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Rhodes Town. Ferieboligen, der putter sig indenfor 500 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 70 meter fra hotellet . Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 13. 0 kilometer. De 180 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Dette hotel blev sidst renoveret i 2016. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Receptionsskranken er åben hele dagen. Denne ejendom er designet med omtanke for unge gæsters behov og har soveværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Dette er ikke en kæledyrsvenlig bolig. Der findes en parkeringsplads. Gæster kan nyde dejlige retter i ejendommens spiselokaler. Repræsentanter kan holde et møde i denne feriebolig, der er ideel til forretningsrejser. De forskellige typer underholdning, der tilbydes i denne ejendom, garanterer for, at de rejsende vil nyde deres ophold. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Filerimos Village
  Fra407krPr. nat

  Filerimos Villagestars

  Ialyssos, Rhodos , Ialysos ave. 37 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1002 meninger fra rejsendeBaseret på 1002 meninger fra rejsende

  This hotel is situated in the northwestern part of the island at only 500 m from the beach, 8 km from the center of Rhodes and 2 km from Kremasti village and Lalysos. Here one can find a large variety of shops, restaurant and an active nightlife with bars and clubs.

  Se mere
 • Kresten Royal Euphoria Resort
  Fra437krPr. nat

  Kresten Royal Euphoria ResortstarsGreenProgram Icon

  Kallithea, Rhodos , 6th klm kallithea avenue - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2263 meninger fra rejsendeBaseret på 2263 meninger fra rejsende

  Rhodos' gamle middelalderbydel, som ligger 5,5 km fra hotellet, er et berømt sted på UNESCO's Verdensarvsliste inden for gåafstand af Kalitheas nyrestaurerede, mineralholdige kilder. Lige i nærheden finder man også diverse restauranter, barer, beværtninger og indkøbsmuligheder. Endvidere ligger Rhodos internationale lufthavn ca. 17 km fra hotellet.Alting på dette charmerende strand-hotel maler et uforglemmeligt billede - det æstetiske område, den overvældende natur, de venlige og hjertelige mennesker med en fremragende tradition for service, som helliger sig gæsternes velvære. Det klimatiserede etablissement blev bygget i 2010 og rummer 165 værelser. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out. Af faciliteter tilbyder hotellet ydermere en vekselbørs, garderobe og elevator. Der er tilmed en aviskiosk, en frisørsalon, et spillelokale og en fjernsynsstue. Desuden kan de yngre gæster boltre sig på legepladsen. Aegean Ballroom (Den Ægæiske Balsal) er et komplet udstyret konferencecenter med egen indgang og foyer, som kan deles op i mindre lokaler til omkring 400 deltagende gæster. Det er udstyret med førsteklasses simultantolkefaciliteter og en række mindre mødelokaler, som også kan deles op, ligesom der er et business-center, en såkaldt VIP-salon, et presselokale og en café i bistrostil. Det egner sig desuden ideelt til en uforglemmelig bryllupsceremoni og -reception, hvor gæsterne vil opleve særlige, mindeværdige øjeblikke. Endvidere er der en restaurant og bar på hotellets område, og gæsterne vil sætte pris på det bekvemme ved at have internetadgang. Tillige tilbydes der mulighed for at bestille vasketøjsservice (mod betaling), ligesom gæster i bil kan parkere køretøjet på hotellets parkeringsplads.

  Se mere
 • Athina Luxury Suites
  Fra1.505krPr. nat

  Athina Luxury Suitesstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 529 meninger fra rejsendeBaseret på 529 meninger fra rejsende

  Disse suiter ligger i Fira, hovedstaden på øen Santorini, kun en kort gåtur fra byens centrum. Ejendommen ligger oppe på en klippetop og tilbyder panoramaudsigt over Caldera klippe og vulkanen. Gæsterne vil finde det forhistoriske Thira Museum omkring 250 m væk, og der er omkring 600 m til den katolske kirke og Bellonios Fond. Til katedralen er der omkring 900 m og til det arkæologiske museum ca. 1 km. Santorini lufthavn ligger omkring 7 km væk.Denne charmerende suite-ejendom blev renoveret i 2012, og dens arkitektur står i absolut harmoni med de berømte pittoreske huse på Kykladerne. Ejendommen består af i alt 9 enheder, herunder Juniorsuiter, en Bryllupsrejsesuite og en Athina-suite. Gæsterne vil kunne nyde en af de mest berømte solnedgange i verden og den uforglemmelige romantiske atmosfære i denne ejendom. Den opmærksomme, dog diskrete service og luksus på komplekset tilbyder gæsterne den komfort, man kan forvente af et førsteklasses feriested. Af faciliteter er der desuden en foyer, en safeboks og mulighed for at bestille roomservice.Alle boligenheder rummer eget badeværelse med brusebad, badekåber, hjemmesko og hårtørrer såvel som en dobbeltseng. Herudover er værelserne udstyret med telefon, satellit-tv, cd-afspiller/radio og en safeboks. Hertil kommer en række andre komfortindretninger samt minibar, regulerbare klimaanlæg og radiatorer og enten altan eller terrasse som standardindretning i alle boligenheder.Gæsterne kan tage en opkvikkende dukkert i den udendørs swimmingpool, langs hvis bassinkant man også finder en snackbar og solterrasse med liggestole og parasoller.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra en buffet.

  Se mere
 • Andronis Boutique
  Fra2.266krPr. nat

  Andronis Boutiquestars

  Oia, Santorini , Oia - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1099 meninger fra rejsendeBaseret på 1099 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er kun for voksne og ligger i Oia. Ferieboligen, der putter sig indenfor 100 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Den nærmeste strand ligger indenfor 4. 0 kilometer fra stedet. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 18. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 17. 0 kilometer fra havnen. Dette hyggelige sted garanterer et stille ophold med sine kun 14 soveværelser. Opførelsesåret for denne feriebolig daterer sig tilbage til 2012. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Andronis Boutique har 24 timers åbent. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor alle der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Kæledyr må ikke medbringes til Andronis Boutique. Rejsende kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Dette hotel er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Andronis Boutique.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  830  Hoteller - Græske Øer
Side  1  af  83
 

Beskrivelse af destination

  De græske øer udgøres af mange øgrupper, og af de to tusind øer er det kun tohundrede der er beboede. Den mest kendetegnende for området er det blå hav, det dejlige klima og du finder hvide landsbyer mellem stejle klippeskrænter, niveaudelte gader som leder op til historiske ruiner, både i rolige havne, idylliske strande, olivenmarker, vinmarker og gæstfrihed. Nær ved Athen ligger Egina, med templet Afea i ruiner, et stort antal kirker og klostre, Skt. Nectario. Mykonos, som er et sofistikeret rejsemål for det internationale jetset, med et aktivt natteliv. Naxos byder på det arkæologiske museum, det venetianske slot i Jora, og ruinerne fra paladset Ariadna. Delos, med resterne af Vía Sacra, løvegaden og de mange hellige monumenter. På Santorini, hvis geologiske udformning gemmer på det formodede rige Atlantis, hvor de fleste nyder solnedgangen med et glas vin mellem hænderne. Tasos gemmer på statuen af Dionysos, helligdommen for Poseidon, templerne for Apollo, Athene og Herakles. Lesbos med dens berømte termiske kilder og sin forheksede skov i Singri. Rhodos med dens kolods som rejser sig ved indgangen til havnen. Kreta, med det labyrintagtige palads Knossos. Korfu med de venetianske bymure og særpræget efter den franske dominans. Besøg paradiset på de græske øer!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Græske Øer

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser