Hoteller i Græske Øer

Find på kortet
Hoteller - Græske Øer

Græske ØerFra  129kr

Anbefalede hoteller - Græske Øer

 • Contaratos Beach
  Fra1.270krPr. nat

  Contaratos Beachstars

  Naoussa, Paros , Naoussa - paros - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Med sin beliggenhed i Naoussa, er dette charmerende hotel optimalt for homoer. Ejendommen, der putter sig indenfor 800 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af ferieboligen. Hotellet er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 30 meter fra hotellet . Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 20. 0 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 11. 0 kilometer fra havnen. Der er i alt 32 værelser på stedet. Contaratos Beach undergik en renovering i 2012. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i soveværelser. De besøgende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Contaratos Beach er designet med omtanke for de mindste gæster, og har værelser med senge til små børn. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette hotel ikke tillader kæledyr. Der er parkeringsplads ved Contaratos Beach. Gæster kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er dette sted et perfekt sted for gæster, der rejser i forretningsøjemed. De forskellige typer underholdning, der tilbydes på Contaratos Beach, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Grecian Castle Hotel
  Fra632krPr. nat

  Grecian Castle Hotelstars

  Chios by, Chios , Leoforos enoseos street 6 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 248 meninger fra rejsendeBaseret på 248 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Chios Town. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Rejsende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Indenfor 5 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 100 meter fra hotellet . Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 1000 meter. Hotellet er indenfor 500 meters gåafstand fra havnen. Der er i alt 55 soveværelser på stedet. Dette sted blev sidst renoveret i 2011. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Besøgende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Visse typer værelser kan tilbyde børnesenge til de små. Stedet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 2 handicapvenligt værelse. Små kæledyr må bo i boligen. Der er parkeringsplads ved Grecian Castle Hotel. Gæster der bor på denne ejendom, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. Grecian Castle Hotel har en række middagsoplevelser. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på Grecian Castle Hotel. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Ios Palace
  Fra1.192krPr. nat

  Ios Palacestars

  Mylopatas, Ios , Mylopotas beach - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 600 meninger fra rejsendeBaseret på 600 meninger fra rejsende

  The hotel is located in Mylopotas area. The capital of Ios is 1.5 km away and the nearest beach is just 5 metres away.

  Se mere
 • Diamond Boutique Hotel
  Fra1.186krPr. nat

  Diamond Boutique Hotelstars

  Kos By, Kos , Pamfylon - Kort
   

  Dette komfortable hotel kan findes i Kos Town. Med en beliggenhed indenfor 1000 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Den nærmeste strand ligger indenfor 800 meter fra ferieboligen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 24. 0 kilometer. Stedet er indenfor 1000 meters gåafstand fra havnen. De 44 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Stedet tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Alle gæster der bor på denne ejenom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Alle gæsteværelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Dette hotel forstår, at tilgængelighed er vigtigt for alle gæster. Derfor har det værelser med adgang for kørestole, og er fuldt tilpasset let adgang. Kæledyr er ikke tilladt på området. Takket være fritidstilbuddene i denne feriebolig, kan rejsende få en sjov oplevelse. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Naxos Island
  Fra1.907krPr. nat

  Naxos Islandstars

  Aghios Prokopios, Naxos , Agios prokopios - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 164 meninger fra rejsendeBaseret på 164 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel kan findes i Aghios Prokopios. Placeret indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Hotellet ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Indenfor 70 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 30 meter fra ferieboligen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 5 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 5. 5 kilometer fra havnen. I alt 16 værelser er til rådighed for gæsterne på Naxos Island. Naxos Island blev opført i 2012. Naxos Island tilbyder lednings- og trådløse internetforbindelser. Alle der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Kæledyr må ikke medbringes til Naxos Island. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Alle der bor på denne ejendom, kan stresse helt af i sundheds- og wellness-faciliteterne. Naxos Island er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Naxos Island.

  Se mere
 • Ela Mesa
  Fra501krPr. nat

  Ela Mesastars

  Aegina, Saroniske øer , Faneromenis street - souvala 2 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 162 meninger fra rejsendeBaseret på 162 meninger fra rejsende

  Denne charmerende lejlighed kan findes i Aegina. Denne hyggelige bolig garanterer et stille ophold med sine kun 14 soveværelser. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse på offentlige områder på Ela Mesa. Alle der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom. Der findes en parkeringsplads. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. De forskellige typer underholdning, der tilbydes i denne ejendom, garanterer for, at de rejsende vil nyde deres ophold. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Skiathos Club Hotel & Suites
  Fra463krPr. nat

  Skiathos Club Hotel & Suitesstars

  Vassilias, Skiathos , Vasilias-katsarou - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 750 meninger fra rejsendeBaseret på 750 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel, som kan findes i Vassilias, er en fantastisk mulighed for homoer. Placeret indenfor 2. 7 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Den nærmeste strand ligger indenfor 800 meter fra ejendommen. Det samlede antal soveværelser er 31. Denne feriebolig blev fuldstændig renoveret i 2010. Alle der bor på ejendommen, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i værelser. Skiathos Club Hotel & Suites har ikke 24 timers åbent. Skiathos Club Hotel & Suites har ikke børnesenge efter anmodning. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted.

  Se mere
 • Aeolos
  Fra658krPr. nat

  Aeolosstars

  Skopelos, Sporadesøerne , Skopelos town - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 385 meninger fra rejsendeBaseret på 385 meninger fra rejsende

  Hotellet er i kraft af dets førsteklasses beliggenhed et af de bedste hoteller i Skopelos. Hotellet ligger overfor Skopelos' havn og kan tilbyde en spektakulær udsigt over byen og Det Ægæiske Hav. Det ligger ved Skopelos Strand og ved det historiske Peparithos Asklipios' arkæologiske område.Dette pæne, lille hotel er meget populært og holder åbent fra maj til oktober. Hotellet kan tilbyde servicering og høj standard 24 i døgnet og har i alt 39 værelser samt 3 suiter. Hotellet råder endvidere over en foyer med safeboks. Naturligvis kan der bestilles roomservice, ligesom man også kan leje biler og motorcykler.Værelserne og suiterne er rummelige, komfortable og fungerer upåklageligt. Alle værelser og suiter har eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, fjernsyn, internetadgang, køleskab og regulerbart klimaanlæg. Fra de store altaner er der udsigt over Skopelos' hovedlandsby og havet.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Castelli-Adults Only
  Fra983krPr. nat

  Castelli-Adults Onlystars

  Laganas, Zante-Zakynthos , Agios sostis, laganas 465 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 486 meninger fra rejsendeBaseret på 486 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kun for voksne, er placeret i Laganas. Med en beliggenhed indenfor 700 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Der er offentlige transportmidler 1. 0 kilometer borte. Hotellet ligger indenfor 200 meter fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 0 kilometer. Ejendommen er indenfor 1000 meters gåafstand fra havnen. Der er i alt 54 værelser på stedet. Castelli-Adults Only undergik en renovering i 2015. Ejendommen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Denne feriebolig har 24 timer åbent i døgnet for de besøgendes bekvemmelighed. Endvidere tilbyder dette sted vugger til småbørn efter anmodning. Castelli-Adults Only er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der findes en parkeringsplads. En bekvem transportservice stilles til rådighed af ejendommen. Alle der bor på ejendommen, kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. Gæster kan svælge i lækre måltider udbudt på hotellet. Castelli-Adults Only har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. De underholdningsmuligheder, der er til rådighed, vil helt sikkert gøre indtryk på alle rejsende. De rejsende kan dyrke sport eller nyde aktiviteter, der tilbydes på stedet. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Castelli-Adults Only.

  Se mere
 • Olive Green Hotel
  Fra748krPr. nat

  Olive Green Hotelstars

  Heraklion by, Kreta , Idomeneos str. 22 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 500 meninger fra rejsendeBaseret på 500 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er specielt designet til familier og er i Heraklion City. Stedet, der putter sig indenfor 200 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Indenfor 200 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 3. 0 kilometer. Ejendommen er indenfor 800 meters gåafstand fra havnen. Ejendommen består af i alt 48 dejlige gæsteværelser. Opførelsesåret for denne feriebolig daterer sig tilbage til 2016. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. De der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Desværre er der ingen soveværelser, hvor alle der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Olive Green Hotel forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle besøgende. Af denne årsag er der gæsteværelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Olive Green Hotel er ikke et kæledyrsvenligt sted. Alle der bor på denne ejendom, vil værdsætte lufthavnstransportservicen. De rejsende kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Der er forretningsfaciliteter og services til større bekvemmelighed for gæsterne. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Olive Green Hotel.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  2486  Hoteller - Græske Øer
Side  1  af  249
 

Beskrivelse af destination

  De græske øer udgøres af mange øgrupper, og af de to tusind øer er det kun tohundrede der er beboede. Den mest kendetegnende for området er det blå hav, det dejlige klima og du finder hvide landsbyer mellem stejle klippeskrænter, niveaudelte gader som leder op til historiske ruiner, både i rolige havne, idylliske strande, olivenmarker, vinmarker og gæstfrihed. Nær ved Athen ligger Egina, med templet Afea i ruiner, et stort antal kirker og klostre, Skt. Nectario. Mykonos, som er et sofistikeret rejsemål for det internationale jetset, med et aktivt natteliv. Naxos byder på det arkæologiske museum, det venetianske slot i Jora, og ruinerne fra paladset Ariadna. Delos, med resterne af Vía Sacra, løvegaden og de mange hellige monumenter. På Santorini, hvis geologiske udformning gemmer på det formodede rige Atlantis, hvor de fleste nyder solnedgangen med et glas vin mellem hænderne. Tasos gemmer på statuen af Dionysos, helligdommen for Poseidon, templerne for Apollo, Athene og Herakles. Lesbos med dens berømte termiske kilder og sin forheksede skov i Singri. Rhodos med dens kolods som rejser sig ved indgangen til havnen. Kreta, med det labyrintagtige palads Knossos. Korfu med de venetianske bymure og særpræget efter den franske dominans. Besøg paradiset på de græske øer!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Græske Øer

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser