Hoteller i Græske Øer

Find på kortet
Hoteller - Græske Øer

Græske ØerFra  96kr

Anbefalede hoteller - Græske Øer

 • Contaratos Beach
  Fra578krPr. nat

  Contaratos Beachstars

  Naoussa, Paros , Naoussa - paros - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Med sin beliggenhed i Naoussa, er dette charmerende hotel optimalt for homoer. Ejendommen, der putter sig indenfor 800 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af ferieboligen. Hotellet er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 30 meter fra hotellet . Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 20. 0 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 11. 0 kilometer fra havnen. Der er i alt 32 værelser på stedet. Contaratos Beach undergik en renovering i 2012. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i soveværelser. De besøgende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Contaratos Beach er designet med omtanke for de mindste gæster, og har værelser med senge til små børn. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette hotel ikke tillader kæledyr. Der er parkeringsplads ved Contaratos Beach. Gæster kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er dette sted et perfekt sted for gæster, der rejser i forretningsøjemed. De forskellige typer underholdning, der tilbydes på Contaratos Beach, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Grecian Castle Hotel
  Fra607krPr. nat

  Grecian Castle Hotelstars

  Chios by, Chios , Leoforos enoseos street 6 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 243 meninger fra rejsendeBaseret på 243 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Chios Town. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Rejsende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Indenfor 5 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 100 meter fra hotellet . Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 1000 meter. Hotellet er indenfor 500 meters gåafstand fra havnen. Der er i alt 55 soveværelser på stedet. Dette sted blev sidst renoveret i 2011. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Besøgende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Visse typer værelser kan tilbyde børnesenge til de små. Stedet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 2 handicapvenligt værelse. Små kæledyr må bo i boligen. Der er parkeringsplads ved Grecian Castle Hotel. Gæster der bor på denne ejendom, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. Grecian Castle Hotel har en række middagsoplevelser. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på Grecian Castle Hotel. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Vivere a Plakes/Milos
  Fra379krPr. nat

  Vivere a Plakes/Milosstars

  Plaka, Milos , Plakes 0 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 55 meninger fra rejsendeBaseret på 55 meninger fra rejsende

  Denne charmerende lejlighed kun for voksne, er placeret i Plaka. Lejligheden, der putter sig indenfor 200 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Lejligheden ligger indenfor 1. 1 kilometer fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 12. 0 kilometer. Lejligheden ligger indenfor indenfor 4. 5 kilometer fra havnen. Med i alt 6 gæsteværelser, er det et dejligt sted at være. Dette sted blev fuldstændig moderniseret i 2015. De der bor i denne ejendom, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Denne bolig har ikke børnesenge efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Området har parkeringsplads og garagefaciliteter. Vivere a Plakes/Milos tilbyder lufthavnstransportservice. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed i denne ejendom med masser af sundheds- og wellness-muligheder. Boligen har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Dionysos sea side resort
  Fra619krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 477 meninger fra rejsendeBaseret på 477 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er specielt designet til familier og er i Mylopotas. Stedet, der putter sig indenfor 2. 5 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende har nem adgang til de offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 50 meter fra ejendommen. Der er i alt 43 værelser på stedet. Dionysos sea side resort blev fuldstændig renoveret i 2007. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed i de offentlige områder. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Gæster kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af Dionysos sea side resort. Der er sports- og fritidsaktiviteter til rådighed i boligen. Ejendommens middagstilbud har ry for at være et fremragende køkken og førsteklasses service. Gæster vil værdsætte et sjovt ophold i ferieboligen, med en bred vifte af underholdningstilbud. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Xenia Hotel
  Fra373krPr. nat

  Xenia Hotelstars

  Naxos by, Naxos , Naxos chora, ciudad de naxos - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 245 meninger fra rejsendeBaseret på 245 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Naxos Town. Med en beliggenhed indenfor 50 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Ejendommen ligger indenfor 350 meter fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 0 kilometer. Hotellet er indenfor 350 meters gåafstand fra havnen. Der er i alt 18 værelser på Xenia Hotel. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Denne ejendom har 24 timer åbent i døgnet for de rejsendes bekvemmelighed. Denne bolig har ikke børnesenge efter anmodning. Xenia Hotel er ikke et kæledyrsvenligt sted.

  Se mere
 • Mediterranean Hotel
  Fra647krPr. nat

  Mediterranean Hotelstars

  Rhodos by, Rhodos , Cos street 35 - 37 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 91 meninger fra rejsendeBaseret på 91 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i Rhodes Town. Med en beliggenhed indenfor 200 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Indenfor 10 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 10 meter fra hotellet . Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 13. 5 kilometer. Stedet er indenfor 500 meter fra havnen. Boligen kan tilbyde i alt 241 gæsteværelser. Mediterranean Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2000. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Mediterranean Hotel har 24 timers åbent. Dette hotel er ideelt for familier der rejser med børn og tilbyder soveværelser med vugger til de små. Ejendommen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 2 handicapvenlige værelser. Kæledyr er ikke tilladt på området. En bekvem transportservice stilles til rådighed af boligen. Ejendommens forretningsfaciliteter er velegnede til alle typer forretningsevents, seminarer, møder eller konferencer. Mediterranean Hotel er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Ejendommens spiselokale leverer et lækkert køkken og en fantastisk service. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Mediterranean Hotel.

  Se mere
 • Aeginitiko Arhontiko
  Fra374krPr. nat

  Aeginitiko Arhontikostars

  Aegina, Saroniske øer , Ag. nikolaou & thomaidou str 1 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 101 meninger fra rejsendeBaseret på 101 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Aegina. Med en beliggenhed lige i bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen ligger indenfor 100 meter fra den nærmeste strand. Hotellet er indenfor 100 meter fra havnen. Aeginitiko Arhontiko garanterer for et roligt ophold med blot 12 soveværelser. Dette hotel daterer sig til 1700 og blev fuldstændig renoveret i 1987. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Aeginitiko Arhontiko er ikke et kæledyrsvenligt sted.

  Se mere
 • Dana Villas Hotel
  Fra752krPr. nat

  Dana Villas Hotelstars

  Firostefani, Santorini , Firostefani - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1248 meninger fra rejsendeBaseret på 1248 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel kan findes i Firostefani. Med en beliggenhed indenfor 1000 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Indenfor 1. 2 kilometer finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 5 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 8. 5 kilometer fra havnen. Lokaliteten har 32 indbydende værelser. Denne feriebolig blev fuldstændig moderniseret i 2019. Derudover tilbydes der Wi-Fi på hotellet. Dana Villas Hotel har 24 timers åbent. Dana Villas Hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Dana Villas Hotel.

  Se mere
 • Lato Boutique Hotel
  Fra300krPr. nat

  Lato Boutique Hotelstars

  Heraklion by, Kreta , Epimenidou street 15 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2084 meninger fra rejsendeBaseret på 2084 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er perfekt til homomiljøet og er placeret i Heraklion City. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra ejendommen. Den nærmeste strand ligger indenfor 4 meter fra ferieboligen. I alt 79 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Lato Boutique Hotel. Lato Boutique Hotel blev fuldstændig renoveret i 2007. Lato Boutique Hotel tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Alle der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Lato Boutique Hotel er ideel til familier med børn, da de har nogle soveværelser med børnesenge efter anmodning til de små. Dyrevenner vil nyde deres ophold i ferieboligen, da den er kæledyrsvenlig. Der findes en parkeringsplads. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Lato Boutique Hotel har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Gæster kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af ejendommen. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed i denne feriebolig med masser af sundheds- og wellness-muligheder. Gastronomi-elskere vil værdsætte de udsøgte kulinariske muligheder, der er til rådighed for at tilfredsstille smagsløgene hos alle rejsende. Lato Boutique Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Saint Andrea Sea Side Resort
  Fra649krPr. nat

  Saint Andrea Sea Side Resortstars

  Naoussa, Paros , Naoussa paros kolympithres - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1499 meninger fra rejsendeBaseret på 1499 meninger fra rejsende

  Dette dejler ige hotel er i Naoussa. Med sin placering indenfor 1000 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Den nærmeste strand ligger indenfor 500 meter fra ejendommen. I alt 40 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. Saint Andrea Sea Side Resort blev bygget i 2009. De der bor på ejendommen, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i værelser. Saint Andrea Sea Side Resort har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Babysenge til børn fås efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. De besøgende kan nyde dejlige retter i ejendommens spiselokaler. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Saint Andrea Sea Side Resort.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  1608  Hoteller - Græske Øer
Side  1  af  161
 

Beskrivelse af destination

  De græske øer udgøres af mange øgrupper, og af de to tusind øer er det kun tohundrede der er beboede. Den mest kendetegnende for området er det blå hav, det dejlige klima og du finder hvide landsbyer mellem stejle klippeskrænter, niveaudelte gader som leder op til historiske ruiner, både i rolige havne, idylliske strande, olivenmarker, vinmarker og gæstfrihed. Nær ved Athen ligger Egina, med templet Afea i ruiner, et stort antal kirker og klostre, Skt. Nectario. Mykonos, som er et sofistikeret rejsemål for det internationale jetset, med et aktivt natteliv. Naxos byder på det arkæologiske museum, det venetianske slot i Jora, og ruinerne fra paladset Ariadna. Delos, med resterne af Vía Sacra, løvegaden og de mange hellige monumenter. På Santorini, hvis geologiske udformning gemmer på det formodede rige Atlantis, hvor de fleste nyder solnedgangen med et glas vin mellem hænderne. Tasos gemmer på statuen af Dionysos, helligdommen for Poseidon, templerne for Apollo, Athene og Herakles. Lesbos med dens berømte termiske kilder og sin forheksede skov i Singri. Rhodos med dens kolods som rejser sig ved indgangen til havnen. Kreta, med det labyrintagtige palads Knossos. Korfu med de venetianske bymure og særpræget efter den franske dominans. Besøg paradiset på de græske øer!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Græske Øer

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser