Hoteller i Mykonos

Find på kortet
Hoteller - Mykonos

MykonosFra  326kr

Anbefalede hoteller - Mykonos

 • Three Shades Mykonos
  Fra625krPr. nat

  Three Shades Mykonosstars

  Mykonos by, Mykonos , Vrisi region, mykonos ring road - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 63 meninger fra rejsendeBaseret på 63 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Mykonos Town. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 1. 2 kilometer. Der er i alt 25 værelser på Three Shades Mykonos. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne feriebolig fuldt renoveret i 2017. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i denne bolig. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der er parkeringsplads ved Three Shades Mykonos. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Three Shades Mykonos.

  Se mere
 • Kivotos Mykonos
  Fra2.081krPr. nat

  Kivotos Mykonosstars

  Ornos, Mykonos , ornos beach - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette luksuriøse hotel er placeret i Ornos. Ejendommen omfatter 41 hyggelige værelser. Kivotos Mykonos undergik en renovering i 2011. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Kivotos Mykonos har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Der er ikke børnesenge på dette sted. De der ikke kan rejse væk fra deres kæledyr, vil værdsætte, at de kan tage dem med på hotellet. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Kivotos Mykonos. Alle gæster der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. På dette sted er der masser af sundheds- og wellness-services, som gæsterne kan drage fordel af. Gæster kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Kivotos Mykonos.

  Se mere
 • Kosmoplaz Beach Resort
  Fra851krPr. nat

  Kosmoplaz Beach Resortstars

  Platis Yalos, Mykonos , Plati yialos beach - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 290 meninger fra rejsendeBaseret på 290 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er perfekt til familier og er placeret i Platis Yalos. Placeret indenfor 3. 5 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Rejsende kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Hotellet består af 36 soveværelser. Kosmoplaz Beach Resort blev fuldstændig renoveret i 2010. De der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i soveværelser. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Kosmoplaz Beach Resort tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Kæledyr er ikke tilladt på området. Der findes en parkeringsplads. En bekvem transportservice stilles til rådighed af stedet. De der bor på ejendommen, kan nyde dejlige retter på stedets spiselokaler. De rejsende kan stresse helt af i sundheds- og wellness-faciliteterne. Der er konferencefaciliteter ved denne bolig Besøgende vil værdsætte sportsaktiviteterne der udbydes på dette sted. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde stedets underholdningsmuligheder. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Greco Philia - Luxury Suites & Villas
  Fra2.120krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 266 meninger fra rejsendeBaseret på 266 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Elia, er dette fremragende hotel udelukkende for voksne. Indenfor 250 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 200 meter fra stedet. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 13. 3 kilometer fra havnen. Greco Philia - Luxury Suites & Villas har i alt 36 soveværelser. Denne bolig blev fuldstændig renoveret i 2012. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Da denne bolig har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Greco Philia - Luxury Suites & Villas tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Dette sted accepterer ikke kæledyr. Greco Philia - Luxury Suites & Villas tilbyder lufthavnstransportservice. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Hvis der er brug for forkælelse, kan gæsterne drage fordel af de sundhedsfaciliteter, der tilbydes.

  Se mere
 • Yiannaki
  Fra741krPr. nat

  Yiannakistars

  Ornos, Mykonos , Ornos beach - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 854 meninger fra rejsendeBaseret på 854 meninger fra rejsende

  This hotel is located in the settlement of Ornos, in a beautiful bay area, on the western side of Mykonos island. The hotel is situated just 200 meters from the beach, far away from the hustle and bustle of traffic.Ornos is a very popular resort that offers all the advantages of a small village while at the same time has a peaceful atmosphere.

  Se mere
 • Legacy suites
  Fra1.043krPr. nat

  Legacy suitesstars

  Mykonos by, Mykonos , Despotika mykonos - Kort
   

  Dette fremragende hotel er placeret i Mykonos Town. Denne hyggelige bolig garanterer et stille ophold med sine kun 7 værelser. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Receptionen er ikke åben døgnet rundt. Endvidere tilbyder Legacy suites vugger til småbørn efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Der findes en parkeringsplads. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • ALETRO COTTAGE HOUSES
  Fra960krPr. nat

  ALETRO COTTAGE HOUSESstars

  Mykonos by, Mykonos , Agia sofia - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 20 meninger fra rejsendeBaseret på 20 meninger fra rejsende

  Dette dejler ige hotel er i Mykonos Town. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro på dette sted. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. Alle soveværelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Hvorfor ikke tage din firbenede ven med til dette sted?Der findes en parkeringsplads. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på ALETRO COTTAGE HOUSES .

  Se mere
 • Elysium
  Fra1.007krPr. nat

  Elysiumstars

  Mykonos by, Mykonos , School of fine arts - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 342 meninger fra rejsendeBaseret på 342 meninger fra rejsende

  Cityhotellet ligger i byen Mykonos og kan tilbyde gæsterne en spektakulær panoramaudsigt over den historiske by og det sprudlende Ægæiske Hav.Hotellet blev for nyligt renoveret og råder over i alt 42 værelser. Herudover er der en bar, fjernsynsstue og en restaurant. Hotellet med den mykenske arkitektur er specielt eget til homoseksuelle. Prikken over i'et er vasketøjsservice, ligesom hotellet også råder over en parkeringsplads.Standardværelserne er velindrettet og råder over behageligheder såsom badeværelse med brusebad og toilet samt minikøleskab, safeboks (mod betaling), telefon, satellit-/kabel-tv, stereoanlæg, internetadgang og altan eller terrasse. Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget. Luksusværelserne rummer desuden en kingsize seng og en komplet installeret PC med webkamera.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool og en pool-/snackbar. Endvidere findes der et veludstyret fitness-studie og et raffineret spa-område med whirlpool, hydromassage, dampbad og en sauna.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Semeli
  Fra1.104krPr. nat

  Semelistars

  Mykonos by, Mykonos , Rochari area n/a - Kort
  1,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 705 meninger fra rejsendeBaseret på 705 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er placeret i Mykonos Town. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Semeli har i alt 45 gæsteværelser. Hotellet blev opført i 1995. Besøgende kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i soveværelser. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor besøgende kan bede om en vugge til de små. Denne kæledyrsvenlige ejendom accepterer kæledyr i alle størrelser. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Alle der bor på denne ejendom, kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Middagslokalet inviterer de rejsende til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. Denne feriebolig har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Ejendommens middagstilbud har ry for at være et fremragende køkken og førsteklasses service. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Tharroe of Mykonos
  Fra954krPr. nat

  Tharroe of Mykonosstars

  Vryssi, Mykonos , Angelika mykonos 84600 greece - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 379 meninger fra rejsendeBaseret på 379 meninger fra rejsende

  Dette charmerende miljøvenlige hotel ligger på toppen af en lille bakke, men immer hen kun 900 m fra centrum af Mykonos, hvor gæsterne vil finde et væld af forretninger, barer, restauranter og mødesteder i nattelivet. Fra hotellet er der udsigt over byen, vindmøllerne, Det Ægæiske Hav og øerne Tinos, Syros, Delos, Gyaros, Paros og Naxos. Herudover ligger busstationen 3 minutters gang fra hotellets port, mens der til Ornos strand er omkring 1,2 km og til stranden, som kaldes Paradise Beach 10 minutters kørsel væk. Mykonos lufthavn ligger blot 2 km fra dette spa-kompleks.Dette hotel holder sig til Mykonos' traditionelle arkitekturstil og kan præsentere et vidunderligt miks af flerfarvede elementer med sofistikeret luksus og moderne faciliteter. Det Ægæiske Havs romantik har på stedet inspireret til en kombination af kunst med luksus og en ekstravagance med en ren enkelhed. Det klimatiserede etablissement blev renoveret i 2010, rummer i alt 26 værelser og byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der også er en safeboks. Herudover kan de yngre gæster boltre sig på legepladsen. Der er også frisørsalon, café, bar og restaurant på stedet. Gæsterne kan endvidere benytte hotellets konferenceindretninger, internetadgang og parkeringspladsen eller bestille roomservice og vasketøjsservice.De hyggelige værelser er indrettet med en dobbelt- eller tvillingeseng (på anmodning) og eget badeværelse med brusekabine med vandstrålefunktion (eller spa-badekar afhængigt af rådighed), ligesom der er en traditionel, lille luksuriøs altan eller terrasse med udsigt til det smukke landskab eller havet. Af andre behageligheder på værelserne er der telefon, satellit-tv, internetadgang, safeboks, minibar, strygejern, strygebræt og regulerbart klimaanlæg.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  118  Hoteller - Mykonos
Side  1  af  12
 

Beskrivelse af destination

  Mykonos er en berømt ø i Grækenland, som ligger i Det Ægæiske Hav. Du kan nyde de fantastiske gyldne strande, med krystalklart vand og et behageligt klima, hvide huse med døre og vinduer der er så blå som havet, maleriske møller, smalle gader, mange rødtagede kirker og et fantastisk natteliv, og en halv times sejlads væk, kan du opleve nogle af historiens skatte på øen Delos. Gå ikke glip af solnedgangen, som nydes bedst med en drink i hånden i lille venedig, hvor du kan danse på stranden Paradise, som organiserer fester og inviterer DJ´s fra hele verden. Nattelivet en meget aktivt, med mange diskoteker, pubs, og underholdende steder. Havnen i Mykonos er øens hjerte, og med sine sejlbåde og luksuriøse lystyachter er den af en uforlignelig skønhed. Besøg kirken Paraportiani, fæstningen Kastro, det arkæologiske museum og prøv den udsøgte gastronomi på maleriske kroer, eller luksuriøse restauranter med udsigt til havet. Du kan dyrke alle former for vandsportsaktiviteter, og det er praktisk at leje en cykel eller scooter, til at komme rundt til de mange spændende steder på øen. Besøg Mykonos og hvis du løber ind i en pelikan der hedder Petrus, så bed den om at fortælle dig sin historie, du vil blive overrasket.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mykonos

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination