Hoteller i Mykonos

Find på kortet
Hoteller - Mykonos

MykonosFra  563kr

Anbefalede hoteller - Mykonos

 • Three Shades Mykonos
  Fra2.145krPr. nat

  Three Shades Mykonosstars

  Mykonos by, Mykonos , Vrisi region, mykonos ring road - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 72 meninger fra rejsendeBaseret på 72 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Mykonos Town. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 1. 2 kilometer. Hotellet omfatter 25 hyggelige soveværelser. Three Shades Mykonos undergik en renovering i 2017. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Gæsterne bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge på dette sted. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig. Der findes en parkeringsplads. Three Shades Mykonos tilbyder lufthavnstransportservice. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Yiannaki
  Fra1.739krPr. nat

  Yiannakistars

  Ornos, Mykonos , Ornos beach - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 858 meninger fra rejsendeBaseret på 858 meninger fra rejsende

  This hotel is located in the settlement of Ornos, in a beautiful bay area, on the western side of Mykonos island. The hotel is situated just 200 meters from the beach, far away from the hustle and bustle of traffic.Ornos is a very popular resort that offers all the advantages of a small village while at the same time has a peaceful atmosphere.

  Se mere
 • Deliades
  Fra1.707krPr. nat

  Deliadesstars

  Ornos, Mykonos , Ornos - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 269 meninger fra rejsendeBaseret på 269 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Ornos. Det samlede antal gæsteværelser er 30. Dette hotel blev etableret i 2001. De der bor i denne ejendom, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Deliades har 24 timers åbent. Babysenge til børn fås efter anmodning. Deliades er ikke et kæledyrsvenligt sted. Gæster kan bruge transportservice til lufthavnen. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Der er mange konferencefaciliteter til rådighed for forretningsrejsende. Alle gæster der bor denne ejendom, kan lade op igen efter en lang dags arbejde eller sightseeing med et skønt måltid, der serveres i ejendommens spiselokaler. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Cavo Tagoo
  Fra5.707krPr. nat

  Cavo Tagoostars

  Tagoo, Mykonos , Mykonos chora - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 974 meninger fra rejsendeBaseret på 974 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er i Tagoo. Hotellet , der putter sig indenfor 600 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Den nærmeste strand ligger indenfor 2. 5 kilometer fra hotellet . Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 5. 0 kilometer. Der er i alt 80 soveværelser på Cavo Tagoo. Dette sted blev fuldt moderniseret i 2009. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Ferieboligen har 24 timers åbent. Cavo Tagoo har ikke børnesenge efter anmodning. Små kæledyr må bo på ejendommen. Der er parkeringsplads ved Cavo Tagoo. Dette hotel byder på en række madoplevelser, for at garantere at gæster nyder alle dele af deres ophold. Takket være den lange række sundhedsbekvemmeligheder, vil dem, der bor i denne ejendom, kunne forkæle sig selv under deres ophold. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Greco Philia - Luxury Suites & Villas
  Fra2.294krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 279 meninger fra rejsendeBaseret på 279 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Elia, er dette fremragende hotel udelukkende for voksne. Indenfor 250 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 200 meter fra stedet. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 13. 3 kilometer fra havnen. Greco Philia - Luxury Suites & Villas har i alt 36 soveværelser. Denne bolig blev fuldstændig renoveret i 2012. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Da denne bolig har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Greco Philia - Luxury Suites & Villas tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Dette sted accepterer ikke kæledyr. Greco Philia - Luxury Suites & Villas tilbyder lufthavnstransportservice. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Hvis der er brug for forkælelse, kan gæsterne drage fordel af de sundhedsfaciliteter, der tilbydes.

  Se mere
 • Kosmoplaz Beach Resort
  Fra1.124krPr. nat

  Kosmoplaz Beach Resortstars

  Platis Yalos, Mykonos , Plati yialos beach - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 308 meninger fra rejsendeBaseret på 308 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er perfekt til familier og er placeret i Platis Yalos. Placeret indenfor 3. 5 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Rejsende kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Hotellet består af 36 soveværelser. Kosmoplaz Beach Resort blev fuldstændig renoveret i 2010. De der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i soveværelser. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Kosmoplaz Beach Resort tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Kæledyr er ikke tilladt på området. Der findes en parkeringsplads. En bekvem transportservice stilles til rådighed af stedet. De der bor på ejendommen, kan nyde dejlige retter på stedets spiselokaler. De rejsende kan stresse helt af i sundheds- og wellness-faciliteterne. Der er konferencefaciliteter ved denne bolig Besøgende vil værdsætte sportsaktiviteterne der udbydes på dette sted. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde stedets underholdningsmuligheder. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Mykonian Mare Boutique Hotel
  Fra1.478krPr. nat

  Mykonian Mare Boutique Hotelstars

  Aghios Stefanos, Mykonos , Aghios stefanos - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 193 meninger fra rejsendeBaseret på 193 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er i Aghios Stefanos. Ferieboligen, der putter sig indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende finder hovedforlystelsesområdet 2. 0 kilometer borte. Indenfor 150 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 500 meter fra ferieboligen. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 0 kilometer. Stedet er indenfor 1000 meter fra havnen. De 39 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev dette hotel fuldt renoveret i 2018. Ejendommen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i soveværelser. Receptionsskranken er åben hele dagen. Babysenge til børn fås efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt i denne boligDer er parkeringsfaciliteter til rådighed for gæster. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Mykonian Mare Boutique Hotel. Rejsende kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af stedet. Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed. Ejendommens middagslokaler serverer et udvalg af smagfulde retter og drikkevarer. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Tharroe of Mykonos
  Fra2.838krPr. nat

  Tharroe of Mykonosstars

  Vryssi, Mykonos , Angelika mykonos 84600 greece - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 390 meninger fra rejsendeBaseret på 390 meninger fra rejsende

  Dette charmerende miljøvenlige hotel ligger på toppen af en lille bakke, men immer hen kun 900 m fra centrum af Mykonos, hvor gæsterne vil finde et væld af forretninger, barer, restauranter og mødesteder i nattelivet. Fra hotellet er der udsigt over byen, vindmøllerne, Det Ægæiske Hav og øerne Tinos, Syros, Delos, Gyaros, Paros og Naxos. Herudover ligger busstationen 3 minutters gang fra hotellets port, mens der til Ornos strand er omkring 1,2 km og til stranden, som kaldes Paradise Beach 10 minutters kørsel væk. Mykonos lufthavn ligger blot 2 km fra dette spa-kompleks.Dette hotel holder sig til Mykonos' traditionelle arkitekturstil og kan præsentere et vidunderligt miks af flerfarvede elementer med sofistikeret luksus og moderne faciliteter. Det Ægæiske Havs romantik har på stedet inspireret til en kombination af kunst med luksus og en ekstravagance med en ren enkelhed. Det klimatiserede etablissement blev renoveret i 2010, rummer i alt 26 værelser og byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der også er en safeboks. Herudover kan de yngre gæster boltre sig på legepladsen. Der er også frisørsalon, café, bar og restaurant på stedet. Gæsterne kan endvidere benytte hotellets konferenceindretninger, internetadgang og parkeringspladsen eller bestille roomservice og vasketøjsservice.De hyggelige værelser er indrettet med en dobbelt- eller tvillingeseng (på anmodning) og eget badeværelse med brusekabine med vandstrålefunktion (eller spa-badekar afhængigt af rådighed), ligesom der er en traditionel, lille luksuriøs altan eller terrasse med udsigt til det smukke landskab eller havet. Af andre behageligheder på værelserne er der telefon, satellit-tv, internetadgang, safeboks, minibar, strygejern, strygebræt og regulerbart klimaanlæg.

  Se mere
 • Paolas Town
  Fra1.540krPr. nat

  Paolas Townstars

  Mykonos by, Mykonos , Mykonos city - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 121 meninger fra rejsendeBaseret på 121 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i området Drafaki, 700 m fra Mykonos centrum og hovedvejen, der fører ned til alle strande i nærheden. I de nære omgivelser finder man et bredt udvalg af restauranter, forretninger, lokale taverner og barer. Til Mykonos lufthavn er der ca. 1 km.Der er tale om et charmerende kompleks, som består af 28 studier og lejligheder. Af faciliteter tilbydes der klimaanlæg, foyer og safeboks.Boligenhederne er velindrettede og rummer designelementer fra lokalområdet. Alle boligenheder er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer, badekar og brusebad samt tekøkken med minikøleskab og mulighed for at lave te og kaffe. Af yderligere værelsesbehageligheder er der dobbeltseng, satellit-/kabel-tv og internetadgang.Gæsterne er velkomne til at tage en dukkert i den lille udendørs swimmingpool. Liggestole står klar til brug på såvel solterrassen som på den nærliggende sandstrand.

  Se mere
 • Elysium
  Fra2.268krPr. nat

  Elysiumstars

  Mykonos by, Mykonos , School of fine arts - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 344 meninger fra rejsendeBaseret på 344 meninger fra rejsende

  Cityhotellet ligger i byen Mykonos og kan tilbyde gæsterne en spektakulær panoramaudsigt over den historiske by og det sprudlende Ægæiske Hav.Hotellet blev for nyligt renoveret og råder over i alt 42 værelser. Herudover er der en bar, fjernsynsstue og en restaurant. Hotellet med den mykenske arkitektur er specielt eget til homoseksuelle. Prikken over i'et er vasketøjsservice, ligesom hotellet også råder over en parkeringsplads.Standardværelserne er velindrettet og råder over behageligheder såsom badeværelse med brusebad og toilet samt minikøleskab, safeboks (mod betaling), telefon, satellit-/kabel-tv, stereoanlæg, internetadgang og altan eller terrasse. Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget. Luksusværelserne rummer desuden en kingsize seng og en komplet installeret PC med webkamera.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool og en pool-/snackbar. Endvidere findes der et veludstyret fitness-studie og et raffineret spa-område med whirlpool, hydromassage, dampbad og en sauna.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  160  Hoteller - Mykonos
Side  1  af  16
 

Beskrivelse af destination

  Mykonos er en berømt ø i Grækenland, som ligger i Det Ægæiske Hav. Du kan nyde de fantastiske gyldne strande, med krystalklart vand og et behageligt klima, hvide huse med døre og vinduer der er så blå som havet, maleriske møller, smalle gader, mange rødtagede kirker og et fantastisk natteliv, og en halv times sejlads væk, kan du opleve nogle af historiens skatte på øen Delos. Gå ikke glip af solnedgangen, som nydes bedst med en drink i hånden i lille venedig, hvor du kan danse på stranden Paradise, som organiserer fester og inviterer DJ´s fra hele verden. Nattelivet en meget aktivt, med mange diskoteker, pubs, og underholdende steder. Havnen i Mykonos er øens hjerte, og med sine sejlbåde og luksuriøse lystyachter er den af en uforlignelig skønhed. Besøg kirken Paraportiani, fæstningen Kastro, det arkæologiske museum og prøv den udsøgte gastronomi på maleriske kroer, eller luksuriøse restauranter med udsigt til havet. Du kan dyrke alle former for vandsportsaktiviteter, og det er praktisk at leje en cykel eller scooter, til at komme rundt til de mange spændende steder på øen. Besøg Mykonos og hvis du løber ind i en pelikan der hedder Petrus, så bed den om at fortælle dig sin historie, du vil blive overrasket.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mykonos

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination