Hoteller i Mykonos

Find på kortet
Hoteller - Mykonos

MykonosFra  350kr

Anbefalede hoteller - Mykonos

 • Three Shades Mykonos
  Fra725krPr. nat

  Three Shades Mykonosstars

  Mykonos by, Mykonos , Vrisi region, mykonos ring road - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 78 meninger fra rejsendeBaseret på 78 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Mykonos Town. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 1. 2 kilometer. Hotellet omfatter 25 hyggelige soveværelser. Three Shades Mykonos undergik en renovering i 2017. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Gæsterne bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge på dette sted. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig. Der findes en parkeringsplads. Three Shades Mykonos tilbyder lufthavnstransportservice. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Argo
  Fra621krPr. nat

  Argostars

  Platis Yalos, Mykonos , Platys gialos 0 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1135 meninger fra rejsendeBaseret på 1135 meninger fra rejsende

  Dette strand-hotel ligger på sydsiden af øen Mykonos, kun 100 m fra stranden i Platis Gialos og omkring 4 km fra Chora by. Platis Gialos er berømt for sin velorganiserede strand med et udvalg af restauranter, små supermarkeder og vandsportsaktiviteter. Ydermere er der ca. 4 km til Mykonos lufthavn fra hotellet.Hotellet blev bygget i 2010 og udstiller traditionel klykladisk arkitektur med sin hvide bygning og de blå vinduer som et repræsentativt eksempel på øens byggestil. Der er også en morgenmadsrestaurant og en snackbar på terrassen.Alle værelser er rummelige og designet i varme farvetoner. Møblerne forener det klassiske med det moderne. Alle værelser rummer desuden eget badeværelse med brusebad og hårtørrer samt dobbeltseng, regulerbare klimaanlæg og radiatorer og egen altan. Til de yderligere behageligheder på værelset hører telefon, satellit-tv, safeboks, internetadgang og køleskab.Der er liggestole og parasoller til leje mod betaling på den nærliggende sandstrand.Hver morgen tilbydes der en morgenbuffet.

  Se mere
 • Vencia Boutique Hotel
  Fra1.070krPr. nat

  Vencia Boutique Hotelstars

  Mykonos by, Mykonos , agios elefterios - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1782 meninger fra rejsendeBaseret på 1782 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Mykonos by ca. 500 m fra byens centrum og 3 km fra lufthavnen samt 1,5 km fra havnen. Bygningen ligger på en skråning med en fantastisk udsigt over byen og havnen.Det klimatiserede cityhotel er opført i en stilart, som er typisk for Mykonos. Det rummer i alt 31 værelser samt en foyer med reception, safeboks, bar, lounge, fjernsynsstue og en parkeringsplads.Værelserne er udstyret med badeværelse/brusebad/toilet, hårtørrer, telefon, fjernsyn, radio, musikkanaler, minikøleskab, safeboks (mod betaling) og regulerbart klimaanlæg. De fleste af værelserne rummer en altan med skøn udsigt over byen og havet.Hotellet råder over en fantastisk swimmingpool og en snackbar.Der er mulighed for at bestille bed & breakfast.

  Se mere
 • Nissaki Boutique Hotel
  Fra1.605krPr. nat

  Nissaki Boutique Hotelstars

  Platis Yalos, Mykonos , Platys gialos beach - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1313 meninger fra rejsendeBaseret på 1313 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger på den sydøstlige del af øen Mykonos blot ca. 4 km fra Mykonos by. Dette boutique-hotel, som er bygget oven for Psarou Strand kun få skridt fra Platys Gialos med en betagende panoramaudsigt over Det Ægæiske Havs store blå horisont, har en perfekt beliggenhed for familier og gæster på jagt efter en mere privat ferie. Endvidere er der til ca. 4 km til den nationale lufthavn på øen Mykonos.Dette lille, private kompleks er blevet opført i en typisk klykladisk arkitekturstil i skinnende hvide farver. Den moderne boutique-stil tilbyder en luksuriøs følelse over hele hotellet. Strand-hotellet blev renoveret i 2009 og tilbyder 25 værelser. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service 24 timer i døgnet. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement er der en safeboks, aviskiosk og fjernsynsstue. Ydermere er der en café og bar på stedet. Ligeledes kan gæsterne på hotellet nyde deres morgenmad i morgenmadsrestauranten eller bestille roomservice og vasketøjsservice. Endvidere er der internetadgang i et såkaldt internethjørne. Herudover kan gæsterne parkere bilen på hotellets parkeringsplads.Hotellets værelser er udsmykket og indrettet med stil og tilbyder en elegant og rolig atmosfære. De er udstyret med alt, hvad der er nødvendigt for at få et komfortabelt og dejligt ophold. Hvert værelse har eget badeværelse med brusebad/badekar og en hårtørrer. Herudover rummer værelserne kingsize senge. Af behageligheder er der også en telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, safeboks og en minibar. Hertil kommer mulighed for at lave te og kaffe, ligesom der er regulerbart klimaanlæg som standardindretning i alle boligenheder. Alle værelser tilbyder ydermere en spektakulær udsigt til Det Ægæiske Hav fra en privat altan.

  Se mere
 • Aegean Pearl Villas Kanalia
  Fra3.611krPr. nat

  Aegean Pearl Villas Kanaliastars

  Mykonos by, Mykonos , Kanalia mykonos na - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3 meninger fra rejsendeBaseret på 3 meninger fra rejsende

  Dette komfortable feriehus eller denne villa er i Mykonos Town. Alle der bor på denne ejendom, vil nyde et fredeligt og roligt ophold på Aegean Pearl Villas Kanalia, som kun består af 5 gæsteværelser. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Aegean Pearl Villas Kanalia har ikke 24 timers åben reception. Babysenge til børn fås efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for alle gæster der bor på ejendommen. Gæster der bor på dette sted kan benytte den transportservice, der tilbydes.

  Se mere
 • Palladium
  Fra1.772krPr. nat

  Palladiumstars

  Platis Yalos, Mykonos , Platys gyalos beach - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1090 meninger fra rejsendeBaseret på 1090 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel kan findes i Platis Yalos. Med en beliggenhed indenfor 300 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Den nærmeste strand ligger indenfor 300 meter fra ferieboligen. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 0 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 2. 0 kilometer fra havnen. De 46 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Denne ejendom blev bygget i 1994. Palladium har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Rejsende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Ejendommens gæsteværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette hotel ikke tillader kæledyr. De der bor på denne ejendom, kan benytte parkeringspladsen. Gæster vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Besøgende kan vælge af forkæle sig selv med sundhedsfaciliteterne der forefindes i boligen. De der bor på denne ejendom, vil få energi til hele dagen med dejlige retter, der serveres på Palladium. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan drage fordel af ejendommens forretningsfaciliteter. De rejsende kan nyde stedets underholdningsmuligheder.

  Se mere
 • Black Cactus
  Fra702krPr. nat

  Black Cactusstars

  Mykonos by, Mykonos , Eparchiaki odos agios ioannis diakoftis 1 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2 meninger fra rejsendeBaseret på 2 meninger fra rejsende

  Denne dejler ige lejler ighed er i Mykonos Town. Black Cactus garanterer for et roligt ophold med blot 1 gæsteværelser. Denne bolig blev opført i 2016. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Desværre er der ingen soveværelser, hvor de der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Black Cactus.

  Se mere
 • Porto Mykonos
  Fra898krPr. nat

  Porto Mykonosstars

  Mykonos by, Mykonos , Rochari area, mykonos town - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 807 meninger fra rejsendeBaseret på 807 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger lige oven over havnen ca. 4 km fra lufthavnen. Herfra er der blot ca. 5 minutters gang til centrum af Mykonos by.Det skønne, klimatiserede cityhotel omfatter forskellige bygninger, skaber udsigt over den gamle havn og råder i alt over 60 værelser, en bar i skønt design, en restaurant, et konferencelokale og en parkeringsplads.Værelserne tilbyder mange muligheder og er indrettet med eget badeværelse/brusebad/toilet, telefon, satellit-/kabel-tv, radio og minikøleskab. Endvidere er der centralt reguleret klimaanlæg, safeboks (mod betaling) samt altan eller vindue med udsigt over havnen.Hotellet tilbyder en 90 m2 stor swimmingpool med saltvand og børnebassin, en snackbar, en whirlpool med saltvand, gymnastik, diverse wellness-tilbud og et fitness-studie.orgenmaden tilbydes som buffet. Der tilbydes halvpension.

  Se mere
 • Mykonos Eterna Villa
  Fra1.866krPr. nat

  Mykonos Eterna Villastars

  Mykonos by, Mykonos , Psaru - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1 meninger fra rejsendeBaseret på 1 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Mykonos Town. Med kun 1 værelser er dette sted perfekt til et roligt ophold. Derudover tilbydes der Wi-Fi i ejendommen. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. Mykonos Eterna Villa tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Denne feriebolig accepterer små kæledyr. De rejsende ønsker måske at bruge ejendommens egen garage. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Mykonos No5
  Fra1.414krPr. nat

  Mykonos No5stars

  Aghios Ioannis, Mykonos , Kanalia, mykonos 1 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 187 meninger fra rejsendeBaseret på 187 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Aghios Ioannis. Placeret indenfor 3. 5 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Der er offentlige transportmidler 1. 0 kilometer borte. Den nærmeste strand ligger indenfor 1000 meter fra ejendommen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 0 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 5. 5 kilometer fra havnen. Stedet har i alt 21 gæsteværelser. Mykonos Nº5 undergik en renovering i 2017. Ejendommen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Mykonos Nº5 har 24 timers åbent. Nogle gæsteværelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Gæster kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Mykonos Nº5 har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Besøgende behøver ikke forlade området for at nyde et lækkert måltid, fordi ejendommen har en række lækre kulinariske muligheder. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  46  Hoteller - Mykonos
Side  1  af  5
 

Beskrivelse af destination

  Mykonos er en berømt ø i Grækenland, som ligger i Det Ægæiske Hav. Du kan nyde de fantastiske gyldne strande, med krystalklart vand og et behageligt klima, hvide huse med døre og vinduer der er så blå som havet, maleriske møller, smalle gader, mange rødtagede kirker og et fantastisk natteliv, og en halv times sejlads væk, kan du opleve nogle af historiens skatte på øen Delos. Gå ikke glip af solnedgangen, som nydes bedst med en drink i hånden i lille venedig, hvor du kan danse på stranden Paradise, som organiserer fester og inviterer DJ´s fra hele verden. Nattelivet en meget aktivt, med mange diskoteker, pubs, og underholdende steder. Havnen i Mykonos er øens hjerte, og med sine sejlbåde og luksuriøse lystyachter er den af en uforlignelig skønhed. Besøg kirken Paraportiani, fæstningen Kastro, det arkæologiske museum og prøv den udsøgte gastronomi på maleriske kroer, eller luksuriøse restauranter med udsigt til havet. Du kan dyrke alle former for vandsportsaktiviteter, og det er praktisk at leje en cykel eller scooter, til at komme rundt til de mange spændende steder på øen. Besøg Mykonos og hvis du løber ind i en pelikan der hedder Petrus, så bed den om at fortælle dig sin historie, du vil blive overrasket.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mykonos

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination