Hoteller i Mykonos

Find på kortet
Hoteller - Mykonos

MykonosFra  358kr

Anbefalede hoteller - Mykonos

 • Leto
  Fra803krPr. nat

  Letostars

  Mykonos by, Mykonos , Chora - Kort
   

  Lejlighederne ligger i Mykonos by, hvilket gør dem velegnede til gæster, der ønsker at bo tæt på det kosmopolitiske centrum af øen.Komplekset rummer en foyer, en bar og en restaurant, som er tilgængelig for alle gæster, der ønsker at spise eller drikke på stedet. På dette dejlige kompleks hersker der en venlig atmosfære, og det består af i alt 25 boligenheder.Boligenhederne er udstyret med eget badeværelse og hårtørrer. Af yderligere behageligheder er der telefon, køleskab, minibar og safeboks.Gæsterne kan tage en forfriskende dukkert i swimmingpoolen.

  Se mere
 • Elena
  Fra735krPr. nat

  Elenastars

  Mykonos by, Mykonos , Rohari str. - Kort
  1,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 183 meninger fra rejsendeBaseret på 183 meninger fra rejsende

  Dette hyggelige hotel kan findes i Mykonos Town. Hotellet , der putter sig indenfor 1000 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Den nærmeste strand ligger indenfor 1000 meter fra ferieboligen. Boligen kan tilbyde i alt 30 værelser. Elena undergik en renovering i 2001. Elena har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Alle soveværelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Små kæledyr må medbringes til Elena. Gæster, der bor på Elena, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Elena vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Palladium
  Fra37.300krPr. nat

  Palladiumstars

  Platis Yalos, Mykonos , Platys gyalos beach n/a - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1029 meninger fra rejsendeBaseret på 1029 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel ligger i Platis Yalos. Stedet, der putter sig indenfor 300 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Den nærmeste strand ligger indenfor 300 meter fra hotellet . Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 0 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 2. 0 kilometer fra havnen. Stedet har i alt 46 værelser. Palladium blev opført i 1994. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Palladium har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Hvis gæsterne beder om det, kan de få en børneseng i deres soveværelse. Kæledyr er ikke tilladt i denne boligPalladium har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Gæster, der bor på Palladium, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Rejsende kan nyde de måltider der serveres på ejendommen. Sundheds- og wellness-tilbudet på stedet sikrer den ultimative foryngelseskur og afslapning. Forretningsrejsende vil værdsætte behageligheden af stedets forretningsfaciliteter, der er ideelle til at få en produktiv arbejdsdag. De rejsende kan nyde velsmagende måltider, der serveres i stedets spiselokale. Der er ikke tid til at kede sig i denne feriebolig takket være de underholdningsmuligheder, der tilbydes.

  Se mere
 • Legacy suites
  Fra14.306krPr. nat

  Legacy suitesstars

  Mykonos by, Mykonos , Despotika mykonos - Kort
   

  Dette enestående hotel er i Mykonos Town. Denne hyggelige feriebolig garanterer et stille ophold med sine kun 7 gæsteværelser. Gæster kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i gæsteværelser. Dette sted tilbyder ikke 24 timers åbent. Ejendommens værelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr. Der findes en parkeringsplads. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Mykonos Beach
  Fra592krPr. nat

  Mykonos Beachstars

  Megali Ammos, Mykonos , Megali ammos beach p.o. box 97 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 502 meninger fra rejsendeBaseret på 502 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Megali Ammos. Med en beliggenhed indenfor 300 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Lokaliteten har 43 indbydende værelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne ejendom fuldt renoveret i 1995. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysenge til børn fås efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette sted ikke tillader kæledyr. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Mykonos Gemm Villas
  Fra1.969krPr. nat

  Mykonos Gemm Villasstars

  Mykonos by, Mykonos , A.diakoftis corfos - Kort
   

  Dette charmerende hotel er i Mykonos Town. Alle der bor på ejendommen, vil nyde et fredeligt og roligt ophold på området, som består af 10 værelser. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området.

  Se mere
 • Melangel
  Fra1.492krPr. nat

  Melangelstars

  Mykonos by, Mykonos , Chora, downtown 84600 - Kort
   

  Dette komfortable hotel ligger i Mykonos Town. Gæster vil nyde et fredeligt og roligt ophold på Melangel, som kun består af 2 værelser. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Dette sted har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Ejendommens værelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Besøgende behøver ikke efterlade deres små kæledyr hjemme, mens de opholder sig i ferieboligen. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for alle der bor på ejendommen.

  Se mere
 • Adel Private Suites
  Fra32.820krPr. nat

  Adel Private Suitesstars

  Mykonos by, Mykonos , Evagelistraki, new ring road - Kort
   

  Dette uhøjtidelige hotel ligger i Mykonos Town. Dette hyggelige hotel garanterer et stille ophold med sine kun 9 værelser. Der er ikke børnesenge i Adel Private Suites.

  Se mere
 • Mykonos Dove beach hotel
  Fra36.145krPr. nat

  Mykonos Dove beach hotelstars

  Platis Yalos, Mykonos , Platis yialos - Kort
   

  Dette fremragende hotel ligger i Platis Yalos. Placeret indenfor 3. 9 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Ferieboligen er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Indenfor 200 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Hotellet ligger indenfor 100 meter fra den nærmeste strand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Mykonos Dove beach hotel har i alt 25 gæsteværelser. Stedet omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i soveværelser. Boligen har 24 timers åbent. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Dette handicapvenlige sted omfatter nogle badeværelser med kørestolsadgang for større bekvemmelighed. Dette sted accepterer ikke kæledyr. Der er parkeringsplads ved Mykonos Dove beach hotel. Gæster der bor på dette sted kan benytte den transportservice, der tilbydes. Alle gæster der bor på ejendommen, kan nyde dejlige retter på stedets spiselokaler. De besøgende vil kunne smage en lang række fristende kulinariske specialiteter, der imødekommer behovet fra alle typer rejsende. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er denne feriebolig et perfekt sted for besøgende, der rejser i forretningsøjemed. De rejsende kan more sig med stedets underholdning. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Mykonos Palace Beach Hotel
  Fra35.765krPr. nat

  Mykonos Palace Beach Hotelstars

  Platis Yalos, Mykonos , A platis gialos beach - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 465 meninger fra rejsendeBaseret på 465 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel, som kan findes i Platis Yalos, er en fantastisk mulighed for homoer. Beliggende indenfor 3. 5 kilometer fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 500 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ferieboligen ligger indenfor 10 meter fra den nærmeste strand. Ferieboligen omfatter 17 hyggelige soveværelser. Dette sted blev fuldt moderniseret i 2013. Mykonos Palace Beach Hotel er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Denne bolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Mykonos Palace Beach Hotel er ideel til familier med børn, da de har nogle soveværelser med børnesenge efter anmodning til de små. Kæledyr er ikke tilladt i denne boligRejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Mykonos Palace Beach Hotel. De der bor på denne ejendom, kan bruge transportservice til lufthavnen. Denne ejendom byder på en række madoplevelser, for at garantere at besøgende nyder alle dele af deres ophold. De der bor på denne ejendom, kan nyde stedets underholdningsmuligheder. Et udvalg af smagfulde lækkerier tilbydes på dette charmerende sted. De mere aktive kan drage fordel af stedets fritidsfaciliteter og –aktiviteter. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Mykonos Palace Beach Hotel.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  12  Hoteller - Mykonos
Side  1  af  2
 

Beskrivelse af destination

  Mykonos er en berømt ø i Grækenland, som ligger i Det Ægæiske Hav. Du kan nyde de fantastiske gyldne strande, med krystalklart vand og et behageligt klima, hvide huse med døre og vinduer der er så blå som havet, maleriske møller, smalle gader, mange rødtagede kirker og et fantastisk natteliv, og en halv times sejlads væk, kan du opleve nogle af historiens skatte på øen Delos. Gå ikke glip af solnedgangen, som nydes bedst med en drink i hånden i lille venedig, hvor du kan danse på stranden Paradise, som organiserer fester og inviterer DJ´s fra hele verden. Nattelivet en meget aktivt, med mange diskoteker, pubs, og underholdende steder. Havnen i Mykonos er øens hjerte, og med sine sejlbåde og luksuriøse lystyachter er den af en uforlignelig skønhed. Besøg kirken Paraportiani, fæstningen Kastro, det arkæologiske museum og prøv den udsøgte gastronomi på maleriske kroer, eller luksuriøse restauranter med udsigt til havet. Du kan dyrke alle former for vandsportsaktiviteter, og det er praktisk at leje en cykel eller scooter, til at komme rundt til de mange spændende steder på øen. Besøg Mykonos og hvis du løber ind i en pelikan der hedder Petrus, så bed den om at fortælle dig sin historie, du vil blive overrasket.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mykonos

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination