Hoteller i Mykonos

Find på kortet
Hoteller - Mykonos

MykonosFra  369kr

Anbefalede hoteller - Mykonos

 • Kosmoplaz Beach Resort
  Fra849krPr. nat

  Kosmoplaz Beach Resortstars

  Platis Yalos, Mykonos , Plati yialos beach - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 306 meninger fra rejsendeBaseret på 306 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er perfekt til familier og er placeret i Platis Yalos. Placeret indenfor 3. 5 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Gæsterne har nem adgang til de offentlige transportmidler. Lokaliteten har 36 indbydende værelser. Dette sted blev renoveret i 2010. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan gæster drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. De der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Kosmoplaz Beach Resort tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Kæledyr er ikke tilladt på området. Der er parkeringsplads ved Kosmoplaz Beach Resort. En bekvem transportservice stilles til rådighed af stedet. Gæster kan nyde dejlige retter i ejendommens spiselokaler. Alle der bor på denne ejendom, kan stresse helt af i sundheds- og wellness-faciliteterne. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan drage fordel af ejendommens forretningsfaciliteter. Besøgende vil have det fantastisk, fordi de kan gøre brug af sportsfaciliteterne og øve fritidsaktiviteter der udbydes i denne feriebolig. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på Kosmoplaz Beach Resort. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Kosmoplaz Beach Resort.

  Se mere
 • Argo
  Fra29.760krPr. nat

  Argostars

  Platis Yalos, Mykonos , Platys gialos 0 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1135 meninger fra rejsendeBaseret på 1135 meninger fra rejsende

  Dette strand-hotel ligger på sydsiden af øen Mykonos, kun 100 m fra stranden i Platis Gialos og omkring 4 km fra Chora by. Platis Gialos er berømt for sin velorganiserede strand med et udvalg af restauranter, små supermarkeder og vandsportsaktiviteter. Ydermere er der ca. 4 km til Mykonos lufthavn fra hotellet.Hotellet blev bygget i 2010 og udstiller traditionel klykladisk arkitektur med sin hvide bygning og de blå vinduer som et repræsentativt eksempel på øens byggestil. Der er også en morgenmadsrestaurant og en snackbar på terrassen.Alle værelser er rummelige og designet i varme farvetoner. Møblerne forener det klassiske med det moderne. Alle værelser rummer desuden eget badeværelse med brusebad og hårtørrer samt dobbeltseng, regulerbare klimaanlæg og radiatorer og egen altan. Til de yderligere behageligheder på værelset hører telefon, satellit-tv, safeboks, internetadgang og køleskab.Der er liggestole og parasoller til leje mod betaling på den nærliggende sandstrand.Hver morgen tilbydes der en morgenbuffet.

  Se mere
 • Mykonos Waves
  Fra1.002krPr. nat

  Mykonos Wavesstars

  Mykonos by, Mykonos , Korfos beach - Kort
   

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Mykonos Town. Placeret indenfor 2. 5 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Ferieboligen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Indenfor 100 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ejendommen ligger indenfor 10 meter fra den nærmeste strand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 3. 0 kilometer. Mykonos Waves garanterer for et roligt ophold med blot 9 værelser. Mykonos Waves blev opført i 2016. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Receptionen er ikke åben døgnet rundt. Der er ikke børnesenge på denne ejendom. Mykonos Waves er ikke et kæledyrsvenligt sted. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Ejendommen har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. Mykonos Waves vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Aegean Pearl Villas Kanalia
  Fra2.835krPr. nat

  Aegean Pearl Villas Kanaliastars

  Mykonos by, Mykonos , Kanalia mykonos na - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3 meninger fra rejsendeBaseret på 3 meninger fra rejsende

  Dette komfortable feriehus eller denne villa er i Mykonos Town. Alle der bor på denne ejendom, vil nyde et fredeligt og roligt ophold på Aegean Pearl Villas Kanalia, som kun består af 5 gæsteværelser. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Aegean Pearl Villas Kanalia har ikke 24 timers åben reception. Babysenge til børn fås efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for alle gæster der bor på ejendommen. Gæster der bor på dette sted kan benytte den transportservice, der tilbydes.

  Se mere
 • Acrogiali
  Fra633krPr. nat

  Acrogialistars

  Platis Yalos, Mykonos , Platys yalos - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 652 meninger fra rejsendeBaseret på 652 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger lige ved Platy Yalos strand, som er en af de smukkeste strande på øen Mykonos. Den nærmeste restaurant finder man 20 m væk, og Mykonos by med dets berømte natteliv kommer man til i bil på kun 10 minutter. Mykonos nationale lufthavn ligger blot 4 km væk.Dette er et kosmopolitisk strand-hotel med et design inspireret af de farver og den arkitektur, man finder i hele den klykladiske øgruppe og Det Ægæiske Hav. Det rummer i alt 46 værelser, herunder 10 enkeltværelser. Af faciliteter på det klimatiserede etablissement tilbydes gæsterne desuden en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der er safeboks, elevator og en aviskiosk. Der er også en café, en restaurant og en morgenmadsrestaurant, ligesom gæsterne kan benytte stedets internetadgang og få lægehjælp i tilfælde af sygdom. Gæster i bil tilbydes parkeringsmulighed.Alle værelser er moderne, komfortable og fint indrettet. Ydermere rummer alle sammen eget badeværelse med badekar og hårtørrer og en dobbeltseng. Værelserne er også udstyret med telefon og linje til computer samt fjernsyn, radio via satellit, internetadgang og safeboks. Endvidere er der regulerbare klimaanlæg og enten altan eller terrasse med udsigt til havet eller haven i alle boligenheder som standardindretning.På hotellet kan gæsterne slappe af i liggestolene under parasollerne (mod betaling), ligesom der er liggestole og parasoller til leje på sandstranden.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra en kontinental buffet, mens aftensmaden tilbydes som menu.

  Se mere
 • Black Cactus
  Fra536krPr. nat

  Black Cactusstars

  Mykonos by, Mykonos , Eparchiaki odos agios ioannis diakoftis 1 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2 meninger fra rejsendeBaseret på 2 meninger fra rejsende

  Denne dejler ige lejler ighed er i Mykonos Town. Black Cactus garanterer for et roligt ophold med blot 1 gæsteværelser. Denne bolig blev opført i 2016. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Desværre er der ingen soveværelser, hvor de der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Black Cactus.

  Se mere
 • Aletro Cottage Houses
  Fra648krPr. nat

  Aletro Cottage Housesstars

  Mykonos by, Mykonos , Agia sofia - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 34 meninger fra rejsendeBaseret på 34 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel ligger i Mykonos Town. Der er i alt 18 gæsteværelser på stedet. Derudover tilbydes der Wi-Fi i boligen. Aletro Cottage Houses har ikke 24 timers åben reception. Alle der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deresgæsteværelse, hvis de beder om det. Endvidere må gæster bo sammen med deres kæledyr på dette sted. Gæster kan benytte parkeringspladsen. Rejsende kan drage fordel af transportservice til lufthavnen.

  Se mere
 • Porto Mykonos
  Fra769krPr. nat

  Porto Mykonosstars

  Mykonos by, Mykonos , Rochari area, mykonos town - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 807 meninger fra rejsendeBaseret på 807 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger lige oven over havnen ca. 4 km fra lufthavnen. Herfra er der blot ca. 5 minutters gang til centrum af Mykonos by.Det skønne, klimatiserede cityhotel omfatter forskellige bygninger, skaber udsigt over den gamle havn og råder i alt over 60 værelser, en bar i skønt design, en restaurant, et konferencelokale og en parkeringsplads.Værelserne tilbyder mange muligheder og er indrettet med eget badeværelse/brusebad/toilet, telefon, satellit-/kabel-tv, radio og minikøleskab. Endvidere er der centralt reguleret klimaanlæg, safeboks (mod betaling) samt altan eller vindue med udsigt over havnen.Hotellet tilbyder en 90 m2 stor swimmingpool med saltvand og børnebassin, en snackbar, en whirlpool med saltvand, gymnastik, diverse wellness-tilbud og et fitness-studie.orgenmaden tilbydes som buffet. Der tilbydes halvpension.

  Se mere
 • Harmony
  Fra632krPr. nat

  Harmonystars

  Mykonos by, Mykonos , Museio mykonou, mykonos town - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 695 meninger fra rejsendeBaseret på 695 meninger fra rejsende

  Designer-hotellet har en ideel beliggenhed i hjertet af Mykonos by, lige ved den vigtigste havn, hvor gæsterne kan opleve Mykonos' mytiske og kosmopolitiske aura og nyde indkøbsmulighederne, spisestederne og det natteliv, byen er berømt for. Endvidere ligger både byens centrum og busstationen kun 2 minutters gang væk, og til kysten er der omkring 1 km. Ydermere er der ca. 10 km til Mykonos lufthavn fra designer-hotellet.Dette luksuriøse boutique-hotel tilbyder høj kvalitet og personlig service, samtidig med at dette nye, eksklusive hotel på harmonisk vis forener autentisk Mykonos-arkitektur med meget smart boligindretning. Med en kombination af bløde, afbalancerede farver, nøje planlagte rum, elegante møbler og tilbehør og designer-beklædning skabes en atmosfære af total afslapning og komfort. Det klimatiserede designer-hotel tilbyder i alt 22 værelser og byder sine gæster velkommen i en foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks, garderobe og elevator. Hertil kommer faciliteter som frisørsalon, fjernsynsstue, café, bar og restaurant. Desuden tilbydes gæsterne konferenceindretninger, WLAN/internetadgang og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice samt en parkeringsplads og en garage.Alle værelser indeholder designer-møbler og tilbehør såvel som egen altan med betagende udsigt til havet eller haveområdet. Værelserne tilbyder forskellige faciliteter såsom gratis mulighed for at lave te og kaffe, en cd-afspiller, badevægte, regulerbare klimaanlæg og radiatorer, satellit-tv, minibar, safeboks og telefon. Hvert enkelt værelse er desuden indrettet med eget badeværelse med badekar, brusebad, hårtørrer, badekåbe, hjemmesko og toiletartikler fra designer-firmaer. Af andre behageligheder på værelserne er der radio, en dobbeltseng, internetadgang, en vaskemaskine, et strygejern og et strygebræt.

  Se mere
 • Legacy suites
  Fra1.146krPr. nat

  Legacy suitesstars

  Mykonos by, Mykonos , Despotika mykonos - Kort
   

  Dette luksuriøse historiske hotel er i Mykonos Town. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro i denne ejendom. Denne ejendom er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. Babysenge til børn fås efter anmodning. Denne bolig accepterer ikke kæledyr. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  73  Hoteller - Mykonos
Side  1  af  8
 

Beskrivelse af destination

  Mykonos er en berømt ø i Grækenland, som ligger i Det Ægæiske Hav. Du kan nyde de fantastiske gyldne strande, med krystalklart vand og et behageligt klima, hvide huse med døre og vinduer der er så blå som havet, maleriske møller, smalle gader, mange rødtagede kirker og et fantastisk natteliv, og en halv times sejlads væk, kan du opleve nogle af historiens skatte på øen Delos. Gå ikke glip af solnedgangen, som nydes bedst med en drink i hånden i lille venedig, hvor du kan danse på stranden Paradise, som organiserer fester og inviterer DJ´s fra hele verden. Nattelivet en meget aktivt, med mange diskoteker, pubs, og underholdende steder. Havnen i Mykonos er øens hjerte, og med sine sejlbåde og luksuriøse lystyachter er den af en uforlignelig skønhed. Besøg kirken Paraportiani, fæstningen Kastro, det arkæologiske museum og prøv den udsøgte gastronomi på maleriske kroer, eller luksuriøse restauranter med udsigt til havet. Du kan dyrke alle former for vandsportsaktiviteter, og det er praktisk at leje en cykel eller scooter, til at komme rundt til de mange spændende steder på øen. Besøg Mykonos og hvis du løber ind i en pelikan der hedder Petrus, så bed den om at fortælle dig sin historie, du vil blive overrasket.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mykonos

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination