Hoteller i Mykonos

Find på kortet
Hoteller - Mykonos

MykonosFra  214kr

Anbefalede hoteller - Mykonos

 • Cavo Tagoo
  Fra6.845krPr. nat

  Cavo Tagoostars

  Tagoo, Mykonos , Mykonos chora - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 985 meninger fra rejsendeBaseret på 985 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er i Tagoo. Hotellet , der putter sig indenfor 600 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Den nærmeste strand ligger indenfor 2. 5 kilometer fra hotellet . Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 5. 0 kilometer. Der er i alt 80 soveværelser på Cavo Tagoo. Dette sted blev fuldt moderniseret i 2009. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Ferieboligen har 24 timers åbent. Cavo Tagoo har ikke børnesenge efter anmodning. Små kæledyr må bo på ejendommen. Der er parkeringsplads ved Cavo Tagoo. Dette hotel byder på en række madoplevelser, for at garantere at gæster nyder alle dele af deres ophold. Takket være den lange række sundhedsbekvemmeligheder, vil dem, der bor i denne ejendom, kunne forkæle sig selv under deres ophold. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Kosmoplaz Beach Resort
  Fra1.197krPr. nat

  Kosmoplaz Beach Resortstars

  Platis Yalos, Mykonos , Plati yialos beach - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 306 meninger fra rejsendeBaseret på 306 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er perfekt til familier og er placeret i Platis Yalos. Placeret indenfor 3. 5 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Gæsterne har nem adgang til de offentlige transportmidler. Lokaliteten har 36 indbydende værelser. Dette sted blev renoveret i 2010. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan gæster drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. De der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Kosmoplaz Beach Resort tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Kæledyr er ikke tilladt på området. Der er parkeringsplads ved Kosmoplaz Beach Resort. En bekvem transportservice stilles til rådighed af stedet. Gæster kan nyde dejlige retter i ejendommens spiselokaler. Alle der bor på denne ejendom, kan stresse helt af i sundheds- og wellness-faciliteterne. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan drage fordel af ejendommens forretningsfaciliteter. Besøgende vil have det fantastisk, fordi de kan gøre brug af sportsfaciliteterne og øve fritidsaktiviteter der udbydes i denne feriebolig. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på Kosmoplaz Beach Resort. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Kosmoplaz Beach Resort.

  Se mere
 • Tharroe of Mykonos
  Fra2.516krPr. nat

  Tharroe of Mykonosstars

  Vryssi, Mykonos , Angelika mykonos 84600 greece - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 395 meninger fra rejsendeBaseret på 395 meninger fra rejsende

  Dette charmerende miljøvenlige hotel ligger på toppen af en lille bakke, men immer hen kun 900 m fra centrum af Mykonos, hvor gæsterne vil finde et væld af forretninger, barer, restauranter og mødesteder i nattelivet. Fra hotellet er der udsigt over byen, vindmøllerne, Det Ægæiske Hav og øerne Tinos, Syros, Delos, Gyaros, Paros og Naxos. Herudover ligger busstationen 3 minutters gang fra hotellets port, mens der til Ornos strand er omkring 1,2 km og til stranden, som kaldes Paradise Beach 10 minutters kørsel væk. Mykonos lufthavn ligger blot 2 km fra dette spa-kompleks.Dette hotel holder sig til Mykonos' traditionelle arkitekturstil og kan præsentere et vidunderligt miks af flerfarvede elementer med sofistikeret luksus og moderne faciliteter. Det Ægæiske Havs romantik har på stedet inspireret til en kombination af kunst med luksus og en ekstravagance med en ren enkelhed. Det klimatiserede etablissement blev renoveret i 2010, rummer i alt 26 værelser og byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der også er en safeboks. Herudover kan de yngre gæster boltre sig på legepladsen. Der er også frisørsalon, café, bar og restaurant på stedet. Gæsterne kan endvidere benytte hotellets konferenceindretninger, internetadgang og parkeringspladsen eller bestille roomservice og vasketøjsservice.De hyggelige værelser er indrettet med en dobbelt- eller tvillingeseng (på anmodning) og eget badeværelse med brusekabine med vandstrålefunktion (eller spa-badekar afhængigt af rådighed), ligesom der er en traditionel, lille luksuriøs altan eller terrasse med udsigt til det smukke landskab eller havet. Af andre behageligheder på værelserne er der telefon, satellit-tv, internetadgang, safeboks, minibar, strygejern, strygebræt og regulerbart klimaanlæg.

  Se mere
 • Yiannaki
  Fra1.125krPr. nat

  Yiannakistars

  Ornos, Mykonos , Ornos beach - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 864 meninger fra rejsendeBaseret på 864 meninger fra rejsende

  This hotel is located in the settlement of Ornos, in a beautiful bay area, on the western side of Mykonos island. The hotel is situated just 200 meters from the beach, far away from the hustle and bustle of traffic.Ornos is a very popular resort that offers all the advantages of a small village while at the same time has a peaceful atmosphere.

  Se mere
 • Three Shades Mykonos
  Fra1.825krPr. nat

  Three Shades Mykonosstars

  Mykonos by, Mykonos , Vrisi region, mykonos ring road - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 78 meninger fra rejsendeBaseret på 78 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Mykonos Town. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 1. 2 kilometer. Hotellet omfatter 25 hyggelige soveværelser. Three Shades Mykonos undergik en renovering i 2017. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Gæsterne bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge på dette sted. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig. Der findes en parkeringsplads. Three Shades Mykonos tilbyder lufthavnstransportservice. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Greco Philia - Luxury Suites & Villas
  Fra2.836krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 290 meninger fra rejsendeBaseret på 290 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Elia, er dette fremragende hotel udelukkende for voksne. Indenfor 250 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 200 meter fra stedet. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 13. 3 kilometer fra havnen. Greco Philia - Luxury Suites & Villas har i alt 36 soveværelser. Denne bolig blev fuldstændig renoveret i 2012. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Da denne bolig har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Greco Philia - Luxury Suites & Villas tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Dette sted accepterer ikke kæledyr. Greco Philia - Luxury Suites & Villas tilbyder lufthavnstransportservice. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Hvis der er brug for forkælelse, kan gæsterne drage fordel af de sundhedsfaciliteter, der tilbydes.

  Se mere
 • Deliades
  Fra1.205krPr. nat

  Deliadesstars

  Ornos, Mykonos , Ornos - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 277 meninger fra rejsendeBaseret på 277 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Ornos. Boligen omfatter 30 hyggelige gæsteværelser. Opførelsesåret for dette sted daterer sig tilbage til 2001. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Deliades har 24 timers åbent. Endvidere tilbyder Deliades vugger til småbørn efter anmodning. Deliades er ikke et kæledyrsvenligt sted. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. En bekvem transportservice stilles til rådighed af stedet. Denne feriebolig byder på en række madoplevelser, for at garantere at alle gæster der bor her, nyder alle dele af deres ophold. De der bor på denne ejendom, kan gribe muligheden for at smage de måltider, der serveres på stedets middagsfaciliteter. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Deliades.

  Se mere
 • Argo
  Fra1.309krPr. nat

  Argostars

  Platis Yalos, Mykonos , Platys gialos 0 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1135 meninger fra rejsendeBaseret på 1135 meninger fra rejsende

  Dette strand-hotel ligger på sydsiden af øen Mykonos, kun 100 m fra stranden i Platis Gialos og omkring 4 km fra Chora by. Platis Gialos er berømt for sin velorganiserede strand med et udvalg af restauranter, små supermarkeder og vandsportsaktiviteter. Ydermere er der ca. 4 km til Mykonos lufthavn fra hotellet.Hotellet blev bygget i 2010 og udstiller traditionel klykladisk arkitektur med sin hvide bygning og de blå vinduer som et repræsentativt eksempel på øens byggestil. Der er også en morgenmadsrestaurant og en snackbar på terrassen.Alle værelser er rummelige og designet i varme farvetoner. Møblerne forener det klassiske med det moderne. Alle værelser rummer desuden eget badeværelse med brusebad og hårtørrer samt dobbeltseng, regulerbare klimaanlæg og radiatorer og egen altan. Til de yderligere behageligheder på værelset hører telefon, satellit-tv, safeboks, internetadgang og køleskab.Der er liggestole og parasoller til leje mod betaling på den nærliggende sandstrand.Hver morgen tilbydes der en morgenbuffet.

  Se mere
 • Vencia Boutique Hotel
  Fra2.759krPr. nat

  Vencia Boutique Hotelstars

  Mykonos by, Mykonos , agios elefterios - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1782 meninger fra rejsendeBaseret på 1782 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Mykonos by ca. 500 m fra byens centrum og 3 km fra lufthavnen samt 1,5 km fra havnen. Bygningen ligger på en skråning med en fantastisk udsigt over byen og havnen.Det klimatiserede cityhotel er opført i en stilart, som er typisk for Mykonos. Det rummer i alt 31 værelser samt en foyer med reception, safeboks, bar, lounge, fjernsynsstue og en parkeringsplads.Værelserne er udstyret med badeværelse/brusebad/toilet, hårtørrer, telefon, fjernsyn, radio, musikkanaler, minikøleskab, safeboks (mod betaling) og regulerbart klimaanlæg. De fleste af værelserne rummer en altan med skøn udsigt over byen og havet.Hotellet råder over en fantastisk swimmingpool og en snackbar.Der er mulighed for at bestille bed & breakfast.

  Se mere
 • Nissaki Boutique Hotel
  Fra1.674krPr. nat

  Nissaki Boutique Hotelstars

  Platis Yalos, Mykonos , Platys gialos beach - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1313 meninger fra rejsendeBaseret på 1313 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger på den sydøstlige del af øen Mykonos blot ca. 4 km fra Mykonos by. Dette boutique-hotel, som er bygget oven for Psarou Strand kun få skridt fra Platys Gialos med en betagende panoramaudsigt over Det Ægæiske Havs store blå horisont, har en perfekt beliggenhed for familier og gæster på jagt efter en mere privat ferie. Endvidere er der til ca. 4 km til den nationale lufthavn på øen Mykonos.Dette lille, private kompleks er blevet opført i en typisk klykladisk arkitekturstil i skinnende hvide farver. Den moderne boutique-stil tilbyder en luksuriøs følelse over hele hotellet. Strand-hotellet blev renoveret i 2009 og tilbyder 25 værelser. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service 24 timer i døgnet. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement er der en safeboks, aviskiosk og fjernsynsstue. Ydermere er der en café og bar på stedet. Ligeledes kan gæsterne på hotellet nyde deres morgenmad i morgenmadsrestauranten eller bestille roomservice og vasketøjsservice. Endvidere er der internetadgang i et såkaldt internethjørne. Herudover kan gæsterne parkere bilen på hotellets parkeringsplads.Hotellets værelser er udsmykket og indrettet med stil og tilbyder en elegant og rolig atmosfære. De er udstyret med alt, hvad der er nødvendigt for at få et komfortabelt og dejligt ophold. Hvert værelse har eget badeværelse med brusebad/badekar og en hårtørrer. Herudover rummer værelserne kingsize senge. Af behageligheder er der også en telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, safeboks og en minibar. Hertil kommer mulighed for at lave te og kaffe, ligesom der er regulerbart klimaanlæg som standardindretning i alle boligenheder. Alle værelser tilbyder ydermere en spektakulær udsigt til Det Ægæiske Hav fra en privat altan.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  141  Hoteller - Mykonos
Side  1  af  15
 

Beskrivelse af destination

  Mykonos er en berømt ø i Grækenland, som ligger i Det Ægæiske Hav. Du kan nyde de fantastiske gyldne strande, med krystalklart vand og et behageligt klima, hvide huse med døre og vinduer der er så blå som havet, maleriske møller, smalle gader, mange rødtagede kirker og et fantastisk natteliv, og en halv times sejlads væk, kan du opleve nogle af historiens skatte på øen Delos. Gå ikke glip af solnedgangen, som nydes bedst med en drink i hånden i lille venedig, hvor du kan danse på stranden Paradise, som organiserer fester og inviterer DJ´s fra hele verden. Nattelivet en meget aktivt, med mange diskoteker, pubs, og underholdende steder. Havnen i Mykonos er øens hjerte, og med sine sejlbåde og luksuriøse lystyachter er den af en uforlignelig skønhed. Besøg kirken Paraportiani, fæstningen Kastro, det arkæologiske museum og prøv den udsøgte gastronomi på maleriske kroer, eller luksuriøse restauranter med udsigt til havet. Du kan dyrke alle former for vandsportsaktiviteter, og det er praktisk at leje en cykel eller scooter, til at komme rundt til de mange spændende steder på øen. Besøg Mykonos og hvis du løber ind i en pelikan der hedder Petrus, så bed den om at fortælle dig sin historie, du vil blive overrasket.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mykonos

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination