Hoteller i Mykonos

Find på kortet
Hoteller - Mykonos

MykonosFra  408kr

Anbefalede hoteller - Mykonos

 • Three Shades Mykonos
  Fra639krPr. nat

  Three Shades Mykonosstars

  Mykonos by, Mykonos , Vrisi region, mykonos ring road - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 78 meninger fra rejsendeBaseret på 78 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Mykonos Town. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 1. 2 kilometer. Hotellet omfatter 25 hyggelige soveværelser. Three Shades Mykonos undergik en renovering i 2017. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Gæsterne bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge på dette sted. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig. Der findes en parkeringsplads. Three Shades Mykonos tilbyder lufthavnstransportservice. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Yiannaki
  Fra830krPr. nat

  Yiannakistars

  Ornos, Mykonos , Ornos beach - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 864 meninger fra rejsendeBaseret på 864 meninger fra rejsende

  This hotel is located in the settlement of Ornos, in a beautiful bay area, on the western side of Mykonos island. The hotel is situated just 200 meters from the beach, far away from the hustle and bustle of traffic.Ornos is a very popular resort that offers all the advantages of a small village while at the same time has a peaceful atmosphere.

  Se mere
 • Greco Philia - Luxury Suites & Villas
  Fra1.266krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 290 meninger fra rejsendeBaseret på 290 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Elia, er dette fremragende hotel udelukkende for voksne. Indenfor 250 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 200 meter fra stedet. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 13. 3 kilometer fra havnen. Greco Philia - Luxury Suites & Villas har i alt 36 soveværelser. Denne bolig blev fuldstændig renoveret i 2012. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Da denne bolig har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Greco Philia - Luxury Suites & Villas tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Dette sted accepterer ikke kæledyr. Greco Philia - Luxury Suites & Villas tilbyder lufthavnstransportservice. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Hvis der er brug for forkælelse, kan gæsterne drage fordel af de sundhedsfaciliteter, der tilbydes.

  Se mere
 • Deliades
  Fra1.084krPr. nat

  Deliadesstars

  Ornos, Mykonos , Ornos - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 277 meninger fra rejsendeBaseret på 277 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Ornos. Det samlede antal gæsteværelser er 30. Dette hotel blev etableret i 2001. De der bor i denne ejendom, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Deliades har 24 timers åbent. Babysenge til børn fås efter anmodning. Deliades er ikke et kæledyrsvenligt sted. Gæster kan bruge transportservice til lufthavnen. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Der er mange konferencefaciliteter til rådighed for forretningsrejsende. Alle gæster der bor denne ejendom, kan lade op igen efter en lang dags arbejde eller sightseeing med et skønt måltid, der serveres i ejendommens spiselokaler. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Kosmoplaz Beach Resort
  Fra1.012krPr. nat

  Kosmoplaz Beach Resortstars

  Platis Yalos, Mykonos , Plati yialos beach - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 306 meninger fra rejsendeBaseret på 306 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er perfekt til familier og er placeret i Platis Yalos. Placeret indenfor 3. 5 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Rejsende kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Hotellet består af 36 soveværelser. Kosmoplaz Beach Resort blev fuldstændig renoveret i 2010. De der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i soveværelser. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Kosmoplaz Beach Resort tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Kæledyr er ikke tilladt på området. Der findes en parkeringsplads. En bekvem transportservice stilles til rådighed af stedet. De der bor på ejendommen, kan nyde dejlige retter på stedets spiselokaler. De rejsende kan stresse helt af i sundheds- og wellness-faciliteterne. Der er konferencefaciliteter ved denne bolig Besøgende vil værdsætte sportsaktiviteterne der udbydes på dette sted. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde stedets underholdningsmuligheder. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Semeli
  Fra1.376krPr. nat

  Semelistars

  Mykonos by, Mykonos , Rochari area n/a - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 744 meninger fra rejsendeBaseret på 744 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er placeret i Mykonos Town. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Semeli har i alt 45 gæsteværelser. Hotellet blev opført i 1995. Besøgende kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i soveværelser. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor besøgende kan bede om en vugge til de små. Denne kæledyrsvenlige ejendom accepterer kæledyr i alle størrelser. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Alle der bor på denne ejendom, kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Middagslokalet inviterer de rejsende til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. Denne feriebolig har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Ejendommens middagstilbud har ry for at være et fremragende køkken og førsteklasses service. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Mykonian Mare Boutique Hotel
  Fra1.103krPr. nat

  Mykonian Mare Boutique Hotelstars

  Aghios Stefanos, Mykonos , Aghios stefanos - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 202 meninger fra rejsendeBaseret på 202 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er i Aghios Stefanos. Ferieboligen, der putter sig indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende finder hovedforlystelsesområdet 2. 0 kilometer borte. Indenfor 150 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 500 meter fra ferieboligen. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 0 kilometer. Stedet er indenfor 1000 meter fra havnen. De 39 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev dette hotel fuldt renoveret i 2018. Ejendommen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i soveværelser. Receptionsskranken er åben hele dagen. Babysenge til børn fås efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt i denne boligDer er parkeringsfaciliteter til rådighed for gæster. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Mykonian Mare Boutique Hotel. Rejsende kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af stedet. Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed. Ejendommens middagslokaler serverer et udvalg af smagfulde retter og drikkevarer. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Boheme Mykonos Small Luxury Hotels of the World
  Fra2.587krPr. nat

  Boheme Mykonos Small Luxury Hotels of the Worldstars

  Mykonos by, Mykonos , Eparchiaki odos mikonou - Kort
   

  Dette enestående hotel er homovenligt og ligger i Mykonos Town. Med sin placering indenfor 50 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af stedet. Indenfor 50 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 0 kilometer. Der er i alt 20 værelser på Boheme Mykonos Small Luxury Hotels of the World. Boheme Mykonos Small Luxury Hotels of the World blev fuldstændig renoveret i 2016. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. De besøgende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Desværre er der ingen soveværelser, hvor gæster kan bede om en vugge til de små. Små kæledyr må bo på stedet. Boheme Mykonos Small Luxury Hotels of the World har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Gæster kan nyde de måltider der serveres i boligen. Boligen tilbyder forretningsfaciliteter. Boheme Mykonos Small Luxury Hotels of the World vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Lavish Suites
  Fra610krPr. nat

  Lavish Suitesstars

  Mykonos by, Mykonos , Korfos 84600, grecia 84600 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 94 meninger fra rejsendeBaseret på 94 meninger fra rejsende

  Denne komfortable lejlighed er perfekt til homomiljøet og er placeret i Mykonos Town. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro i denne bolig. Dette sted blev fuldstændig renoveret i 2019. Lavish Suites tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Der er ikke 24 timers åben reception. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Rejsende behøver ikke efterlade deres små kæledyr hjemme, mens de opholder sig på ejendommen. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Lavish Suites. En bekvem transportservice stilles til rådighed af ferieboligen. Lavish Suites vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Porto Mykonos
  Fra1.347krPr. nat

  Porto Mykonosstars

  Mykonos by, Mykonos , Rochari area, mykonos town - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 807 meninger fra rejsendeBaseret på 807 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger lige oven over havnen ca. 4 km fra lufthavnen. Herfra er der blot ca. 5 minutters gang til centrum af Mykonos by.Det skønne, klimatiserede cityhotel omfatter forskellige bygninger, skaber udsigt over den gamle havn og råder i alt over 60 værelser, en bar i skønt design, en restaurant, et konferencelokale og en parkeringsplads.Værelserne tilbyder mange muligheder og er indrettet med eget badeværelse/brusebad/toilet, telefon, satellit-/kabel-tv, radio og minikøleskab. Endvidere er der centralt reguleret klimaanlæg, safeboks (mod betaling) samt altan eller vindue med udsigt over havnen.Hotellet tilbyder en 90 m2 stor swimmingpool med saltvand og børnebassin, en snackbar, en whirlpool med saltvand, gymnastik, diverse wellness-tilbud og et fitness-studie.orgenmaden tilbydes som buffet. Der tilbydes halvpension.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  127  Hoteller - Mykonos
Side  1  af  13
 

Beskrivelse af destination

  Mykonos er en berømt ø i Grækenland, som ligger i Det Ægæiske Hav. Du kan nyde de fantastiske gyldne strande, med krystalklart vand og et behageligt klima, hvide huse med døre og vinduer der er så blå som havet, maleriske møller, smalle gader, mange rødtagede kirker og et fantastisk natteliv, og en halv times sejlads væk, kan du opleve nogle af historiens skatte på øen Delos. Gå ikke glip af solnedgangen, som nydes bedst med en drink i hånden i lille venedig, hvor du kan danse på stranden Paradise, som organiserer fester og inviterer DJ´s fra hele verden. Nattelivet en meget aktivt, med mange diskoteker, pubs, og underholdende steder. Havnen i Mykonos er øens hjerte, og med sine sejlbåde og luksuriøse lystyachter er den af en uforlignelig skønhed. Besøg kirken Paraportiani, fæstningen Kastro, det arkæologiske museum og prøv den udsøgte gastronomi på maleriske kroer, eller luksuriøse restauranter med udsigt til havet. Du kan dyrke alle former for vandsportsaktiviteter, og det er praktisk at leje en cykel eller scooter, til at komme rundt til de mange spændende steder på øen. Besøg Mykonos og hvis du løber ind i en pelikan der hedder Petrus, så bed den om at fortælle dig sin historie, du vil blive overrasket.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mykonos

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination