Hoteller i Mykonos

Find på kortet
Hoteller - Mykonos

MykonosFra  289kr

Anbefalede hoteller - Mykonos

 • Yiannaki
  Fra597krPr. nat

  Yiannakistars

  Ornos, Mykonos , Ornos beach - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 854 meninger fra rejsendeBaseret på 854 meninger fra rejsende

  This hotel is located in the settlement of Ornos, in a beautiful bay area, on the western side of Mykonos island. The hotel is situated just 200 meters from the beach, far away from the hustle and bustle of traffic.Ornos is a very popular resort that offers all the advantages of a small village while at the same time has a peaceful atmosphere.

  Se mere
 • Deliades
  Fra702krPr. nat

  Deliadesstars

  Ornos, Mykonos , Ornos - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 265 meninger fra rejsendeBaseret på 265 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Ornos. Det samlede antal værelser er 30. Dette hotel blev opført i 2001. Deliades tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. De rejsende kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Endvidere tilbyder Deliades vugger til småbørn efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt i denne boligBesøgende kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. De der bor på ejendommen, kan nyde dejlige retter på stedets spiselokaler. Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Deliades.

  Se mere
 • Semeli
  Fra1.384krPr. nat

  Semelistars

  Mykonos by, Mykonos , Rochari area n/a - Kort
  1,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 716 meninger fra rejsendeBaseret på 716 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er placeret i Mykonos Town. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Semeli har i alt 45 gæsteværelser. Hotellet blev opført i 1995. Besøgende kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i soveværelser. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor besøgende kan bede om en vugge til de små. Denne kæledyrsvenlige ejendom accepterer kæledyr i alle størrelser. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Alle der bor på denne ejendom, kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Middagslokalet inviterer de rejsende til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. Denne feriebolig har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Ejendommens middagstilbud har ry for at være et fremragende køkken og førsteklasses service. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Cavo Tagoo
  Fra3.676krPr. nat

  Cavo Tagoostars

  Tagoo, Mykonos , Mykonos chora - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 968 meninger fra rejsendeBaseret på 968 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er i Tagoo. Hotellet , der putter sig indenfor 600 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Den nærmeste strand ligger indenfor 2. 5 kilometer fra hotellet . Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 5. 0 kilometer. Der er i alt 80 soveværelser på Cavo Tagoo. Dette sted blev fuldt moderniseret i 2009. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Ferieboligen har 24 timers åbent. Cavo Tagoo har ikke børnesenge efter anmodning. Små kæledyr må bo på ejendommen. Der er parkeringsplads ved Cavo Tagoo. Dette hotel byder på en række madoplevelser, for at garantere at gæster nyder alle dele af deres ophold. Takket være den lange række sundhedsbekvemmeligheder, vil dem, der bor i denne ejendom, kunne forkæle sig selv under deres ophold. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Petinos Hotel
  Fra752krPr. nat

  Petinos Hotelstars

  Platis Yalos, Mykonos , Plati gialos beach - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 549 meninger fra rejsendeBaseret på 549 meninger fra rejsende

  The hotel is conveniently located about 4km south of Mykonos Town. It's situated at the Platy Gialos Beach, a cosmopolitan resort, with an organized beach with all necessary tourist facilities. The airport is also only about 4km away.

  Se mere
 • Greco Philia - Luxury Suites & Villas
  Fra1.135krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 267 meninger fra rejsendeBaseret på 267 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Elia, er dette fremragende hotel udelukkende for voksne. Indenfor 250 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 200 meter fra stedet. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 13. 3 kilometer fra havnen. Greco Philia - Luxury Suites & Villas har i alt 36 soveværelser. Denne bolig blev fuldstændig renoveret i 2012. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Da denne bolig har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Greco Philia - Luxury Suites & Villas tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Dette sted accepterer ikke kæledyr. Greco Philia - Luxury Suites & Villas tilbyder lufthavnstransportservice. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Hvis der er brug for forkælelse, kan gæsterne drage fordel af de sundhedsfaciliteter, der tilbydes.

  Se mere
 • Paolas Town
  Fra539krPr. nat

  Paolas Townstars

  Mykonos by, Mykonos , Mykonos city - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 113 meninger fra rejsendeBaseret på 113 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i området Drafaki, 700 m fra Mykonos centrum og hovedvejen, der fører ned til alle strande i nærheden. I de nære omgivelser finder man et bredt udvalg af restauranter, forretninger, lokale taverner og barer. Til Mykonos lufthavn er der ca. 1 km.Der er tale om et charmerende kompleks, som består af 28 studier og lejligheder. Af faciliteter tilbydes der klimaanlæg, foyer og safeboks.Boligenhederne er velindrettede og rummer designelementer fra lokalområdet. Alle boligenheder er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer, badekar og brusebad samt tekøkken med minikøleskab og mulighed for at lave te og kaffe. Af yderligere værelsesbehageligheder er der dobbeltseng, satellit-/kabel-tv og internetadgang.Gæsterne er velkomne til at tage en dukkert i den lille udendørs swimmingpool. Liggestole står klar til brug på såvel solterrassen som på den nærliggende sandstrand.

  Se mere
 • Mykonos Eterna Villa
  Fra2.146krPr. nat

  Mykonos Eterna Villastars

  Mykonos by, Mykonos , Psaru - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1 meninger fra rejsendeBaseret på 1 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i Mykonos Town. Mykonos Eterna Villa garanterer for et roligt ophold med blot 1 soveværelser. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Denne bolig har ikke 24 timers åbent. Dette sted tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. De der bor her, behøver ikke efterlade deres små kæledyr under deres ophold på Mykonos Eterna Villa. Ferieboligen inkluderer en garage, der er ideel til brug for de besøgende. Mykonos Eterna Villa vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Boheme
  Fra2.238krPr. nat

  Bohemestars

  Mykonos by, Mykonos , Eparchiaki odos mikonou - Kort
   

  Dette luksuriøse hotel, som kan findes i Mykonos Town, er en fantastisk mulighed for homoer. Med sin placering indenfor 50 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Gæsterne vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Indenfor 50 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 0 kilometer. Stedet kan tilbyde i alt 20 soveværelser. Denne ejendom undergik en renovering i 2016. Boheme omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og soveværelser. Dette sted har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. Dette kæledyrsvenlige hotel accepterer kæledyr med en vægt på maksimalt 5 kg. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Boheme. Gæster der bor på denne ejendom, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Dette sted er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. Boheme vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Melangel
  Fra2.150krPr. nat

  Melangelstars

  Mykonos by, Mykonos , Chora, downtown 84600 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette dejlige hotel ligger i Mykonos Town. Med i alt 2 gæsteværelser, er det et dejligt sted at være. Dette hotel er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. De besøgende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Melangel tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Små kæledyr må medbringes til Melangel. Der er parkeringsplads ved Melangel.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  70  Hoteller - Mykonos
Side  1  af  7
 

Beskrivelse af destination

  Mykonos er en berømt ø i Grækenland, som ligger i Det Ægæiske Hav. Du kan nyde de fantastiske gyldne strande, med krystalklart vand og et behageligt klima, hvide huse med døre og vinduer der er så blå som havet, maleriske møller, smalle gader, mange rødtagede kirker og et fantastisk natteliv, og en halv times sejlads væk, kan du opleve nogle af historiens skatte på øen Delos. Gå ikke glip af solnedgangen, som nydes bedst med en drink i hånden i lille venedig, hvor du kan danse på stranden Paradise, som organiserer fester og inviterer DJ´s fra hele verden. Nattelivet en meget aktivt, med mange diskoteker, pubs, og underholdende steder. Havnen i Mykonos er øens hjerte, og med sine sejlbåde og luksuriøse lystyachter er den af en uforlignelig skønhed. Besøg kirken Paraportiani, fæstningen Kastro, det arkæologiske museum og prøv den udsøgte gastronomi på maleriske kroer, eller luksuriøse restauranter med udsigt til havet. Du kan dyrke alle former for vandsportsaktiviteter, og det er praktisk at leje en cykel eller scooter, til at komme rundt til de mange spændende steder på øen. Besøg Mykonos og hvis du løber ind i en pelikan der hedder Petrus, så bed den om at fortælle dig sin historie, du vil blive overrasket.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mykonos

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination