Hoteller i Santorini

Find på kortet
Hoteller - Santorini

SantoriniFra  235kr

Anbefalede hoteller - Santorini

 • Theoxenia Boutique Hotel
  Fra851krPr. nat

  Theoxenia Boutique Hotelstars

  Fira, Santorini , 7 ypapantis, (via d'oro), caldera, fira town 7 - Kort
  0,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 359 meninger fra rejsendeBaseret på 359 meninger fra rejsende

  Dette hotel er beliggende i hjertet af den smukke ø Santorini. Hotellet ligger kun en kort afstand fra de vigtigste attraktioner, at denne fortryllende øen har at tilbyde, herunder fængslende vulkan. Hotellet ligger kun 200 meter væk fra forbindelser med offentlige transportmidler. Dette fortryllende familiehotel smukt afspejler den naturlige skønhed af øen i sit design. Værelserne er overdådigt designet, og byder på raffineret elegance og forsimplet luksus. Værelserne er godt udstyret med moderne bekvemmeligheder. I hjælp til næste dør luksus Aressana hotel af samme familie, swimmingpool og fitnesscenter bruges gratis i sommeren (apr-oktober), et plus!Beliggende i et gangareal og masser af butikker, er en af de historiske bygninger, der blev slået til en Hotel før turismen ankommer på øen på grund af det er fantastisk beliggenhed. Lad ikke små indgangen narre dig.

  Se mere
 • Rocabella Santorini Hotel & Spa
  Fra785krPr. nat

  Rocabella Santorini Hotel & Spastars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli caldera - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1166 meninger fra rejsendeBaseret på 1166 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Imerovigli. Placeret indenfor 3. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Indenfor 1. 5 kilometer finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 4. 1 kilometer fra stedet. Der er i alt 42 værelser på stedet. Rocabella Santorini Hotel & Spa blev fuldstændig moderniseret i 2013. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Gæsterne bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Rocabella Santorini Hotel & Spa har ikke børnesenge efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. De besøgende kan få balance i krop og sjæl i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Rocabella Santorini Hotel & Spa vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Athina Luxury Suites
  Fra1.579krPr. nat

  Athina Luxury Suitesstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 529 meninger fra rejsendeBaseret på 529 meninger fra rejsende

  Disse suiter ligger i Fira, hovedstaden på øen Santorini, kun en kort gåtur fra byens centrum. Ejendommen ligger oppe på en klippetop og tilbyder panoramaudsigt over Caldera klippe og vulkanen. Gæsterne vil finde det forhistoriske Thira Museum omkring 250 m væk, og der er omkring 600 m til den katolske kirke og Bellonios Fond. Til katedralen er der omkring 900 m og til det arkæologiske museum ca. 1 km. Santorini lufthavn ligger omkring 7 km væk.Denne charmerende suite-ejendom blev renoveret i 2012, og dens arkitektur står i absolut harmoni med de berømte pittoreske huse på Kykladerne. Ejendommen består af i alt 9 enheder, herunder Juniorsuiter, en Bryllupsrejsesuite og en Athina-suite. Gæsterne vil kunne nyde en af de mest berømte solnedgange i verden og den uforglemmelige romantiske atmosfære i denne ejendom. Den opmærksomme, dog diskrete service og luksus på komplekset tilbyder gæsterne den komfort, man kan forvente af et førsteklasses feriested. Af faciliteter er der desuden en foyer, en safeboks og mulighed for at bestille roomservice.Alle boligenheder rummer eget badeværelse med brusebad, badekåber, hjemmesko og hårtørrer såvel som en dobbeltseng. Herudover er værelserne udstyret med telefon, satellit-tv, cd-afspiller/radio og en safeboks. Hertil kommer en række andre komfortindretninger samt minibar, regulerbare klimaanlæg og radiatorer og enten altan eller terrasse som standardindretning i alle boligenheder.Gæsterne kan tage en opkvikkende dukkert i den udendørs swimmingpool, langs hvis bassinkant man også finder en snackbar og solterrasse med liggestole og parasoller.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra en buffet.

  Se mere
 • Dana Villas Hotel
  Fra1.700krPr. nat

  Dana Villas Hotelstars

  Firostefani, Santorini , Firostefani - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1291 meninger fra rejsendeBaseret på 1291 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er placeret i Firostefani. Med en beliggenhed indenfor 1000 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Indenfor 1. 2 kilometer finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 5 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 8. 5 kilometer fra havnen. Ferieboligen består af 32 værelser. Dette hotel blev fuldstændig moderniseret i 2019. Dana Villas Hotel omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og gæsteværelser. Hotellet har 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge på dette hotel. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne bolig ikke tillader kæledyr. De der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Santorini Palace
  Fra774krPr. nat

  Santorini Palacestars

  Firostefani, Santorini , firostefani - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 640 meninger fra rejsendeBaseret på 640 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i udkanten af Fira, som er hovedstaden på den græske ø Santorini i Det Ægæiske Hav. Der er kun få minutters gang til et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Bymidten ligger desuden ca. 1 km væk. Øens lufthavn ligger endvidere ca. 7 km fra hotellet. Havnen i Athinios ligger ca. 12 km væk.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har i alt 106 værelser. Bygningen rummer desuden en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs. Herudover har hotellet en hyggelig bar og en indbydende à la carte restaurant. Der er også diverse konferencelokaler. Herudover er der mulighed for at surfe på nettet, bestille vaskeservice og leje biler, ligesom hotellet også har en fjernsynsstue. Hotellet kan naturligvis tilbyde hjælp i tilfælde af sygdom. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads.De tiltalende værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv og minibar. Klimaanlægget er individuelt regulerbart. Suiterne er rummeligere og har endvidere en separat stue. Alle boligenheder råder over egen altan og terrasse.Hotellet råder over et smukt anlagt poollandskab med børnebassin og pool-/snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Gæsterne kan desuden slappe af i saunaen (med børneområde), whirlpoolen eller i dampbadet. Til de sportsbegejstrede gæster er der et veludstyret fitnessstudie.På hotellet tilbydes morgenmad. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte, aftensmaden tilmed som menu.

  Se mere
 • Imperial Med
  Fra11.855krPr. nat

  Imperial Medstars

  Aghios Paraskevi-Monolithos, Santorini , ayja paraskevi - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 600 meninger fra rejsendeBaseret på 600 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger ved Santorinis kyst. Efter kun få minutters kørsel i bil kommer man til Fira.Luksushotellet råder over 1 etage med i alt 47 værelser. I den klimatiserede foyer finder man en reception. Herudover har hotellet en hyggelig café, en bar og en restaurant. Forretningsfolk kan endvidere benytte de forskellige konferencelokaler.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, minibar, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool.

  Se mere
 • Splendour Resort
  Fra609krPr. nat

  Splendour Resortstars

  Firostefani, Santorini , Firostefani - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 147 meninger fra rejsendeBaseret på 147 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse historiske hotel er i Firostefani. Splendour Resort har i alt 59 værelser. Splendour Resort blev opført i 2012. Splendour Resort omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og soveværelser. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor gæster kan bede om en vugge til de små. Kæledyr er ikke tilladt på området. Gæster kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. De besøgende vil helt sikkert værdsætte den lange række underholdnings- og fritidsservices og –faciliteter, der tilbydes. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Aqua Luxury Suites
  Fra1.567krPr. nat

  Aqua Luxury Suitesstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 386 meninger fra rejsendeBaseret på 386 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel, som kan findes i Imerovigli, er en fantastisk mulighed for homoer. Ejendommen, der putter sig indenfor 1000 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 2. 5 kilometer finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 2. 0 kilometer fra stedet. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 5. 5 kilometer. Det samlede antal værelser er 25. Dette hotel blev sidst renoveret i 2014. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Receptionen er åben 24/7. Denne bolig er designet med omtanke for unge gæsters behov og har værelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom. Gæster, der bor på Aqua Luxury Suites, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Denne ejendom har en række middagsoplevelser. Sundheds- og wellness-tilbudet i feriebolien sikrer den ultimative foryngelseskur og afslapning. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Asteras villas
  Fra1.581krPr. nat

  Asteras villasstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 278 meninger fra rejsendeBaseret på 278 meninger fra rejsende

  Denne charmerende lejlighed ligger i Fira. Med en beliggenhed indenfor 100 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Stedet ligger indenfor 6. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Besøgende vil nyde et fredeligt og roligt ophold på området, som består af 5 soveværelser. Denne feriebolig blev fuldt moderniseret i 2011. De der bor i denne feriebolig, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Asteras villas har ikke 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge i Asteras villas. Kæledyr er ikke tilladt på området. Hvis der er behov for det, kan de rejsende benytte sig af sundheds- og wellness-services. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Asteras villas.

  Se mere
 • De Sol Resort
  Fra776krPr. nat

  De Sol Resortstars

  Fira, Santorini , Fira-thira-santorini - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 299 meninger fra rejsendeBaseret på 299 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel, som kan findes i Fira, er en fantastisk mulighed for homoer. Der er i alt 45 soveværelser på stedet. Dette hotel blev bygget i 2016. De Sol Resort har både lednings- og trådløse internetforbindelser. De Sol Resort har 24 timers åbent. De Sol Resort tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Der findes en parkeringsplads. Besøgende kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Dette sted har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. De rejsende kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  78  Hoteller - Santorini
Side  1  af  8
 

Beskrivelse af destination

  Santorini er en ø i øgruppen Kykladerne, der tilhører Grækenland, i Det Ægæiske hav. Øen har form som en halvmåne, efter at midten af vulkanen faldt sammen i år 1400 før kristi fødsel, og blev erstattet af havet. Det er et af de vigtigste turistrejsemål i Europa, på grund af sin skønne geologiske udformning og sit livlige natteliv. I den vestlige del, som er fyldt med bjerge og fantastiske klippeskrænter, ligger hovedstaden Thira og en af de vigtigste byer, Oia, med sine hvide huse, som ligger indlemmet i klipperne. I øst ligger byerne Kamari og Perissa, med sine strande med vulkansand, hvor du kan nyde vandsportsaktiviteterne, og det vilde natteliv. Dette er det bedste område at indlogere sig, fordi der er en fantastisk udsigt. På det højeste punkt på Santorini, ligger klostret for profeten Elías. Fra Golfen i Thira, kan du tage med turbåde ud til Nea Kammeni, som er en lille ø, med termiske kilder. Du kan besøge ruinerne fra Akrotiri og det tidligere Thira, hvor fønikerne, dorikerne, romerne og byzantinerne efterlod en del af deres historie. Du kan nyde den udsøgte græske gastronomi, og de fremragende vine. Santorini vil overraske dig.

De mest populære områder i  Santorini

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination