Hoteller i Santorini

Find på kortet
Hoteller - Santorini

SantoriniFra  198kr

Anbefalede hoteller - Santorini

 • Daedalus
  Fra924krPr. nat

  Daedalusstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 100 meninger fra rejsendeBaseret på 100 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i centrum af Firai i nærheden af katedralen.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og råder over en hovedbygning med i alt 46 værelser. Den klimatiserede bygning rummer desuden en bar og en reception. Herudover er der en klimatiseret restaurant. Sidst, men ikke mindst, er der et konferencerum. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse samt telefon, minibar/køleskab, klimaanlæg (centralt reguleret) og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder gæsterne en swimmingpool. Herudover har hotellet en sauna.

  Se mere
 • Caldera Premium Villas
  Fra645krPr. nat

  Caldera Premium Villasstars

  Oia, Santorini , Main street, oía - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 465 meninger fra rejsendeBaseret på 465 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er kun for voksne og ligger i Oia. Med en beliggenhed lige i bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. I alt 26 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på Caldera Premium Villas. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. Babysenge til børn fås efter anmodning. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Majestic
  Fra1.096krPr. nat

  Majesticstars

  Fira, Santorini , Fira town p.o. box 11 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 880 meninger fra rejsendeBaseret på 880 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Fira, er dette enestående hotel optimalt for familier. Lokaliteten har 61 indbydende soveværelser. Denne ejendom blev bygget i 2005. De der bor på dette hotel, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Dette hotel har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Desværre er der ingen soveværelser, hvor rejsende kan bede om en vugge til de små. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr. De der bor på denne ejendom, kan benytte parkeringspladsen.

  Se mere
 • Epavlis
  Fra535krPr. nat

  Epavlisstars

  Kamari, Santorini , Main street - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Kamari. Ejendommen består af i alt 45 dejlige soveværelser. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Epavlis har ikke 24 timers åbent. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor rejsende kan bede om en vugge til de små. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • On The Rocks Hotel
  Fra897krPr. nat

  On The Rocks Hotelstars

  Imerovigli, Santorini , Off main street . - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Dette dejlige hotel, der er designet udelukkende til voksne, er i Imerovigli. Placeret indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Indenfor 150 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Stedet ligger indenfor 10. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Ejendommen omfatter 26 hyggelige gæsteværelser. Dette sted blev sidst renoveret i 2016. Ferieboligen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i gæsteværelser. Da dette sted har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Der er ikke børnesenge i denne bolig. Kæledyr må ikke medbringes til On The Rocks Hotel. En bekvem transportservice stilles til rådighed af ejendommen. On The Rocks Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Fomithea
  Fra623krPr. nat

  Fomitheastars

  Kamari, Santorini , Zoodochou pigis, kamari 847 00 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 165 meninger fra rejsendeBaseret på 165 meninger fra rejsende

  This hotel is 150 metres from the main beach of Kamari and a 200 metres walk from the Commercial centre. It offers both the excitement of a centre and a quiet peaceful family environment.

  Se mere
 • Meltemi Village
  Fra504krPr. nat

  Meltemi Villagestars

  Perissa-Perivolos, Santorini , Perissa p.o. box 24e n/a - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 647 meninger fra rejsendeBaseret på 647 meninger fra rejsende

  The hotel is located on the picturesque island of Santorini at the sunny Perissa resort and only 350 meters away from the famous 10 km long black sandy beach.

  Se mere
 • Scorpios Beach
  Fra407krPr. nat

  Scorpios Beachstars

  Aghios Paraskevi-Monolithos, Santorini , Monolithos n/a - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Dette charmerende lejligheds-hotel har beliggenhed i Aghios Paraskevi-Monolithos. Den nærmeste strand ligger indenfor 15 meter fra stedet. De 23 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Scorpios Beach. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Scorpios Beach. Alle der bor på denne ejendom, kan bruge transportservice til lufthavnen. Scorpios Beach vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Suites of the Gods Cave Spa
  Fra894krPr. nat

  Suites of the Gods Cave Spastars

  Megalochori, Santorini , Megalochori - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 526 meninger fra rejsendeBaseret på 526 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse resort er i Megalochori. Med sin placering indenfor 200 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Det samlede antal værelser er 33. Denne bolig blev moderniseret i 2018. Ejendommen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og på værelser. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Suites of the Gods Cave Spa har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området. Suites of the Gods Cave Spa har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Besøgende kan bruge transportservice til lufthavnen. Besøgende vil måske værdsætte de sundheds- og wellness-services der udbydes på stedet. Alle gæster der bor på ejendommen, kan nyde dejlige retter på stedets spiselokaler. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Xenones Filotera
  Fra1.020krPr. nat

  Xenones Filoterastars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Kort
   

  Dette charmerende hotel er placeret i Imerovigli. Med sin placering indenfor 1000 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Hotellet ligger indenfor 3. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 4 kilometer. Ferieboligen består af 18 gæsteværelser. Denne feriebolig blev sidst renoveret i 2008. Alle gæster der bor på ejendommen, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i værelser. Denne feriebolig har 24 timer åbent i døgnet for de besøgendes bekvemmelighed. Endvidere tilbyder Xenones Filotera vugger til småbørn efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Dette sted byder på en række madoplevelser, for at garantere at gæster nyder alle dele af deres ophold. De rejsende kan slappe af og få nye kræfter i ejendommens wellness-faciliteter. Xenones Filotera vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  206  Hoteller - Santorini
Side  1  af  21
 

Beskrivelse af destination

  Santorini er en ø i øgruppen Kykladerne, der tilhører Grækenland, i Det Ægæiske hav. Øen har form som en halvmåne, efter at midten af vulkanen faldt sammen i år 1400 før kristi fødsel, og blev erstattet af havet. Det er et af de vigtigste turistrejsemål i Europa, på grund af sin skønne geologiske udformning og sit livlige natteliv. I den vestlige del, som er fyldt med bjerge og fantastiske klippeskrænter, ligger hovedstaden Thira og en af de vigtigste byer, Oia, med sine hvide huse, som ligger indlemmet i klipperne. I øst ligger byerne Kamari og Perissa, med sine strande med vulkansand, hvor du kan nyde vandsportsaktiviteterne, og det vilde natteliv. Dette er det bedste område at indlogere sig, fordi der er en fantastisk udsigt. På det højeste punkt på Santorini, ligger klostret for profeten Elías. Fra Golfen i Thira, kan du tage med turbåde ud til Nea Kammeni, som er en lille ø, med termiske kilder. Du kan besøge ruinerne fra Akrotiri og det tidligere Thira, hvor fønikerne, dorikerne, romerne og byzantinerne efterlod en del af deres historie. Du kan nyde den udsøgte græske gastronomi, og de fremragende vine. Santorini vil overraske dig.

De mest populære områder i  Santorini

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser