Hoteller i Santorini

Find på kortet
Hoteller - Santorini

SantoriniFra  325kr

Anbefalede hoteller - Santorini

 • Athina Luxury Suites
  Fra4.339krPr. nat

  Athina Luxury Suitesstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 516 meninger fra rejsendeBaseret på 516 meninger fra rejsende

  Disse suiter ligger i Fira, hovedstaden på øen Santorini, kun en kort gåtur fra byens centrum. Ejendommen ligger oppe på en klippetop og tilbyder panoramaudsigt over Caldera klippe og vulkanen. Gæsterne vil finde det forhistoriske Thira Museum omkring 250 m væk, og der er omkring 600 m til den katolske kirke og Bellonios Fond. Til katedralen er der omkring 900 m og til det arkæologiske museum ca. 1 km. Santorini lufthavn ligger omkring 7 km væk.Denne charmerende suite-ejendom blev renoveret i 2012, og dens arkitektur står i absolut harmoni med de berømte pittoreske huse på Kykladerne. Ejendommen består af i alt 9 enheder, herunder Juniorsuiter, en Bryllupsrejsesuite og en Athina-suite. Gæsterne vil kunne nyde en af de mest berømte solnedgange i verden og den uforglemmelige romantiske atmosfære i denne ejendom. Den opmærksomme, dog diskrete service og luksus på komplekset tilbyder gæsterne den komfort, man kan forvente af et førsteklasses feriested. Af faciliteter er der desuden en foyer, en safeboks og mulighed for at bestille roomservice.Alle boligenheder rummer eget badeværelse med brusebad, badekåber, hjemmesko og hårtørrer såvel som en dobbeltseng. Herudover er værelserne udstyret med telefon, satellit-tv, cd-afspiller/radio og en safeboks. Hertil kommer en række andre komfortindretninger samt minibar, regulerbare klimaanlæg og radiatorer og enten altan eller terrasse som standardindretning i alle boligenheder.Gæsterne kan tage en opkvikkende dukkert i den udendørs swimmingpool, langs hvis bassinkant man også finder en snackbar og solterrasse med liggestole og parasoller.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra en buffet.

  Se mere
 • Alesahne Beach
  Fra990krPr. nat

  Alesahne Beachstars

  Kamari, Santorini , Kamari - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 252 meninger fra rejsendeBaseret på 252 meninger fra rejsende

  The hotel is located on the black beach of Kamari, 5 km from the airport, 12 km from the port and 7 km from fira - the capital of Santorini.

  Se mere
 • Aqua Luxury Suites
  Fra14.114krPr. nat

  Aqua Luxury Suitesstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 375 meninger fra rejsendeBaseret på 375 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel, som kan findes i Imerovigli, er en fantastisk mulighed for homoer. Ejendommen, der putter sig indenfor 1000 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 2. 5 kilometer finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 2. 0 kilometer fra stedet. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 5. 5 kilometer. Det samlede antal værelser er 25. Dette hotel blev sidst renoveret i 2014. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Receptionen er åben 24/7. Denne bolig er designet med omtanke for unge gæsters behov og har værelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom. Gæster, der bor på Aqua Luxury Suites, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Denne ejendom har en række middagsoplevelser. Sundheds- og wellness-tilbudet i feriebolien sikrer den ultimative foryngelseskur og afslapning. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Melina
  Fra930krPr. nat

  Melinastars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 269 meninger fra rejsendeBaseret på 269 meninger fra rejsende

  The hotel is situated in the idyllic town of Fira .Ideally located as it offers easy access to all sandy beaches of the area.

  Se mere
 • Andronis Boutique
  Fra10.021krPr. nat

  Andronis Boutiquestars

  Oia, Santorini , Oia - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1089 meninger fra rejsendeBaseret på 1089 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Oia, er dette enestående hotel udelukkende for voksne. Hotellet , der putter sig indenfor 100 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 4. 0 kilometer fra hotellet . Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 18. 0 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 17. 0 kilometer fra havnen. Rejsende vil nyde et fredeligt og roligt ophold på området, som består af 14 værelser. Bolig enblev opført i 2012. Andronis Boutique har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Andronis Boutique har 24 timers åbent. Desværre er der ingen soveværelser, hvor rejsende kan bede om en vugge til de små. Kæledyr må ikke medbringes til Andronis Boutique. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Besøgende kan nyde de måltider der serveres på stedet. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Majestic
  Fra2.546krPr. nat

  Majesticstars

  Fira, Santorini , Fira town p.o. box 11 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 873 meninger fra rejsendeBaseret på 873 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Fira, er dette enestående hotel optimalt for familier. Lokaliteten har 61 indbydende soveværelser. Denne ejendom blev bygget i 2005. De der bor på dette hotel, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Dette hotel har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Desværre er der ingen soveværelser, hvor rejsende kan bede om en vugge til de små. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr. De der bor på denne ejendom, kan benytte parkeringspladsen.

  Se mere
 • Amelie Santorini Hotel
  Fra583krPr. nat

  Amelie Santorini Hotelstars

  Kamari, Santorini , Perissa - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 380 meninger fra rejsendeBaseret på 380 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel, som kan findes i Kamari, er kun for voksne. Det samlede antal værelser er 18. Denne bolig blev fuldstændig moderniseret i 2014. Gæster kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor alle der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Amelie Santorini Hotel. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Tzekos Villas
  Fra2.154krPr. nat

  Tzekos Villasstars

  Fira, Santorini , Fira town - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 655 meninger fra rejsendeBaseret på 655 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Fira. I alt 20 værelser er til rådighed for gæsterne på Tzekos Villas. Dette sted blev opført i 1993. Tzekos Villas har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Tzekos Villas har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Desværre er der ingen værelser, hvor rejsende kan bede om en vugge til de små. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette hotel ikke tillader kæledyr. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Mill Houses Elegant Suites
  Fra2.532krPr. nat

  Mill Houses Elegant Suitesstars

  Fira, Santorini , Firostefani - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 866 meninger fra rejsendeBaseret på 866 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Fira. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro på dette hotel. Ferieboligen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Mill Houses Elegant Suites har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Mill Houses Elegant Suites har ikke børnesenge efter anmodning. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. Rejsende kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Mill Houses Elegant Suites vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • El Greco
  Fra1.802krPr. nat

  El Grecostars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2019 meninger fra rejsendeBaseret på 2019 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger på den græske ø Santorini i Det Ægæiske Hav. Der er ca. 500 m ind til bymidten af Fira, hvor man finder et væld af indkøbsmuligheder og kulturelle indretninger. Der er endvidere ca. 6 km til strandene i Kamari. Fra hotellet er der gode forbindelser med rutebil. Til øens lufthavn er der ca. 7 km.Komplekset hører til i den øvre middelklasse og råder over i alt 149 værelser. I den storslåede foyer finder man en døgnåben reception med safebokse samt en separat fjernsynsstue. Bygningen rummer desuden en hyggelig café og en tiltalende restaurant med en udendørs terrasse. Hotellet har endvidere diverse lokaler til seminarer og specielle arrangementer. Naturligvis kan man også gå på Internettet og bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet kan tilmed tilbyde hjælp i tilfælde af sygdom samt babysitning. Sidst, men ikke mindst, er der parkeringspladser.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, radio, minibar, safeboks (mod betaling), centralvarme og satellit-/kabel-tv. Gæsterne kan selv regulere klimaanlægget. Lejlighederne og suiterne er rummeligere og råder ydermere over et separat soveværelse og et veludstyret køkken.I den velholdte have finder man et attraktivt poollandskab med to swimmingpools, et separat børnebassin og en whirlpool. I hotellets pool-/snackbar kan man desuden få kolde drikkevarer og små retter. Gæsterne har desuden mulighed for at slappe af på solterrassen med parasoller og liggestole. De sportsbegejstrede gæster kan endvidere træne i hotellets fitnessstudie med sauna.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges som à la carte eller som menu.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  310  Hoteller - Santorini
Side  1  af  31
 

Beskrivelse af destination

  Santorini er en ø i øgruppen Kykladerne, der tilhører Grækenland, i Det Ægæiske hav. Øen har form som en halvmåne, efter at midten af vulkanen faldt sammen i år 1400 før kristi fødsel, og blev erstattet af havet. Det er et af de vigtigste turistrejsemål i Europa, på grund af sin skønne geologiske udformning og sit livlige natteliv. I den vestlige del, som er fyldt med bjerge og fantastiske klippeskrænter, ligger hovedstaden Thira og en af de vigtigste byer, Oia, med sine hvide huse, som ligger indlemmet i klipperne. I øst ligger byerne Kamari og Perissa, med sine strande med vulkansand, hvor du kan nyde vandsportsaktiviteterne, og det vilde natteliv. Dette er det bedste område at indlogere sig, fordi der er en fantastisk udsigt. På det højeste punkt på Santorini, ligger klostret for profeten Elías. Fra Golfen i Thira, kan du tage med turbåde ud til Nea Kammeni, som er en lille ø, med termiske kilder. Du kan besøge ruinerne fra Akrotiri og det tidligere Thira, hvor fønikerne, dorikerne, romerne og byzantinerne efterlod en del af deres historie. Du kan nyde den udsøgte græske gastronomi, og de fremragende vine. Santorini vil overraske dig.

De mest populære områder i  Santorini

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser