Hoteller i Santorini

Find på kortet
Hoteller - Santorini

SantoriniFra  180kr

Anbefalede hoteller - Santorini

 • Dana Villas Hotel
  Fra752krPr. nat

  Dana Villas Hotelstars

  Firostefani, Santorini , Firostefani - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1248 meninger fra rejsendeBaseret på 1248 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel kan findes i Firostefani. Med en beliggenhed indenfor 1000 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Indenfor 1. 2 kilometer finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 5 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 8. 5 kilometer fra havnen. Lokaliteten har 32 indbydende værelser. Denne feriebolig blev fuldstændig moderniseret i 2019. Derudover tilbydes der Wi-Fi på hotellet. Dana Villas Hotel har 24 timers åbent. Dana Villas Hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Dana Villas Hotel.

  Se mere
 • Aqua Luxury Suites
  Fra1.081krPr. nat

  Aqua Luxury Suitesstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 332 meninger fra rejsendeBaseret på 332 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er homovenligt og ligger i Imerovigli. Med sin placering indenfor 1000 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Indenfor 2. 5 kilometer finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ferieboligen ligger indenfor 2. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 5. 5 kilometer. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro i denne feriebolig. Aqua Luxury Suites blev fuldstændig moderniseret i 2014. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Receptionsskranken er åben hele dagen. Aqua Luxury Suites er ideel til familier med børn, da de har nogle værelser med børnesenge efter anmodning til de små. Kæledyr er ikke tilladt på dette hotel. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Aqua Luxury Suites er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil værdsætte de sundheds- og wellness-services, der tilbydes på Aqua Luxury Suites. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er dette hotel et perfekt sted for gæster, der rejser i forretningsøjemed. Aqua Luxury Suites vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Andronis Concept Wellness Resort
  Fra3.209krPr. nat

  Andronis Concept Wellness Resortstars

  Imerovigli, Santorini , Eparchiaki odos firon-ias - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 149 meninger fra rejsendeBaseret på 149 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er i Imerovigli. Indenfor 2. 5 kilometer finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 3. 9 kilometer fra ferieboligen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 5. 9 kilometer. Der er i alt 25 gæsteværelser på Andronis Concept Wellness Resort. Andronis Concept Wellness Resort blev bygget i 2017. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Andronis Concept Wellness Resort har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Nogle soveværelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom. Der findes en parkeringsplads. De der bor på denne ejendom, kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. De besøgende kan få balance i krop og sjæl i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Volcano's View Villas Apts
  Fra969krPr. nat

  Volcano's View Villas Aptsstars

  Fira, Santorini , Fira, thira - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Dette enestående hotel kun for voksne, er placeret i Fira. Ejendommen, der putter sig indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Den nærmeste strand ligger indenfor 5. 0 kilometer fra stedet. I alt 73 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på Volcano's View Villas Apts. Volcano's View Villas Apts blev fuldstændig renoveret i 2016. Volcano's View Villas Apts er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til Volcano's View Villas Apts. De rejsende kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. Takket være fritidstilbuddene kan alle de der bor på denne ejendom, få en sjov oplevelse. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Volcano's View Villas Apts.

  Se mere
 • Alesahne Beach
  Fra621krPr. nat

  Alesahne Beachstars

  Kamari, Santorini , Kamari - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 244 meninger fra rejsendeBaseret på 244 meninger fra rejsende

  The hotel is located on the black beach of Kamari, 5 km from the airport, 12 km from the port and 7 km from fira - the capital of Santorini.

  Se mere
 • Majestic
  Fra1.230krPr. nat

  Majesticstars

  Fira, Santorini , Fira town p.o. box 11 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 851 meninger fra rejsendeBaseret på 851 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Fira, er dette enestående hotel optimalt for familier. Ferieboligen, der putter sig indenfor 500 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 3. 5 kilometer. Lokaliteten har 61 indbydende værelser. Majestic blev opført i 2005. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan besøgende drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Majestic har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Dette sted har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området. Gæster kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af Majestic. Besøgende kan vælge af forkæle sig selv med sundhedsfaciliteterne der forefindes i ferieboligen. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Majestic.

  Se mere
 • Caldera View Resort
  Fra483krPr. nat

  Caldera View Resortstars

  Megalochori, Santorini , Megalochori fira - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Dette dejlige hotel ligger i Megalochori. Placeret indenfor 6. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Indenfor 10 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 2. 5 kilometer fra ejendommen. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 4. 0 kilometer fra havnen. Ejendommen består af i alt 33 dejlige gæsteværelser. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Alle der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Denne feriebolig er designet med omtanke for unge gæsters behov og har soveværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Caldera View Resort er ikke et kæledyrsvenligt sted. Besøgende kan benytte parkeringspladsen.

  Se mere
 • Kamari Beach
  Fra663krPr. nat

  Kamari Beachstars

  Kamari, Santorini , Kamari beach - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 53 meninger fra rejsendeBaseret på 53 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Kamari. Beliggende indenfor 9. 0 kilometer fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger indenfor 50 meter fra den nærmeste strand. De 106 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Denne ejendom blev fuldstændig moderniseret i 1998. Denne feriebolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Denne feriebolig tilbyder ikke 24 timers åbent. Kamari Beach har ikke børnesenge efter anmodning. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. Kamari Beach er ikke et kæledyrsvenligt sted. Rejsende der kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Tzekos Villas
  Fra1.175krPr. nat

  Tzekos Villasstars

  Fira, Santorini , Fira town - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 650 meninger fra rejsendeBaseret på 650 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Fira. I alt 20 værelser er til rådighed for gæsterne på Tzekos Villas. Dette sted blev opført i 1993. Tzekos Villas har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Tzekos Villas har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Desværre er der ingen værelser, hvor rejsende kan bede om en vugge til de små. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette hotel ikke tillader kæledyr. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Melina
  Fra566krPr. nat

  Melinastars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 266 meninger fra rejsendeBaseret på 266 meninger fra rejsende

  The hotel is situated in the idyllic town of Fira .Ideally located as it offers easy access to all sandy beaches of the area.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  164  Hoteller - Santorini
Side  1  af  17
 

Beskrivelse af destination

  Santorini er en ø i øgruppen Kykladerne, der tilhører Grækenland, i Det Ægæiske hav. Øen har form som en halvmåne, efter at midten af vulkanen faldt sammen i år 1400 før kristi fødsel, og blev erstattet af havet. Det er et af de vigtigste turistrejsemål i Europa, på grund af sin skønne geologiske udformning og sit livlige natteliv. I den vestlige del, som er fyldt med bjerge og fantastiske klippeskrænter, ligger hovedstaden Thira og en af de vigtigste byer, Oia, med sine hvide huse, som ligger indlemmet i klipperne. I øst ligger byerne Kamari og Perissa, med sine strande med vulkansand, hvor du kan nyde vandsportsaktiviteterne, og det vilde natteliv. Dette er det bedste område at indlogere sig, fordi der er en fantastisk udsigt. På det højeste punkt på Santorini, ligger klostret for profeten Elías. Fra Golfen i Thira, kan du tage med turbåde ud til Nea Kammeni, som er en lille ø, med termiske kilder. Du kan besøge ruinerne fra Akrotiri og det tidligere Thira, hvor fønikerne, dorikerne, romerne og byzantinerne efterlod en del af deres historie. Du kan nyde den udsøgte græske gastronomi, og de fremragende vine. Santorini vil overraske dig.

De mest populære områder i  Santorini

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser