Hoteller i Santorini

Find på kortet
Hoteller - Santorini

SantoriniFra  235kr

Anbefalede hoteller - Santorini

 • Astro Palace
  Fra1.076krPr. nat

  Astro Palacestars

  Fira, Santorini , Eikostis pemptis martiou na - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Dette fremragende hotel ligger i Fira. Ferieboligen, der putter sig indenfor 200 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Den nærmeste strand ligger indenfor 6. 0 kilometer fra ferieboligen. De 44 indbydende værelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Hotellet blev opført i 2010. De der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i soveværelser. Gæsterne kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Astro Palace tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Der er 5 soveværelse med adgang for handicappede på Astro Palace. Gæster vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig bolig. De der bor på denne ejendom, kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. De der bor på denne ejendom, kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. De rejsende vil værdsætte de sundheds- og wellness-services, der tilbydes på Astro Palace. Ferieboligen tilbyder forretningsfaciliteter. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Athina Luxury Suites
  Fra2.357krPr. nat

  Athina Luxury Suitesstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 529 meninger fra rejsendeBaseret på 529 meninger fra rejsende

  Disse suiter ligger i Fira, hovedstaden på øen Santorini, kun en kort gåtur fra byens centrum. Ejendommen ligger oppe på en klippetop og tilbyder panoramaudsigt over Caldera klippe og vulkanen. Gæsterne vil finde det forhistoriske Thira Museum omkring 250 m væk, og der er omkring 600 m til den katolske kirke og Bellonios Fond. Til katedralen er der omkring 900 m og til det arkæologiske museum ca. 1 km. Santorini lufthavn ligger omkring 7 km væk.Denne charmerende suite-ejendom blev renoveret i 2012, og dens arkitektur står i absolut harmoni med de berømte pittoreske huse på Kykladerne. Ejendommen består af i alt 9 enheder, herunder Juniorsuiter, en Bryllupsrejsesuite og en Athina-suite. Gæsterne vil kunne nyde en af de mest berømte solnedgange i verden og den uforglemmelige romantiske atmosfære i denne ejendom. Den opmærksomme, dog diskrete service og luksus på komplekset tilbyder gæsterne den komfort, man kan forvente af et førsteklasses feriested. Af faciliteter er der desuden en foyer, en safeboks og mulighed for at bestille roomservice.Alle boligenheder rummer eget badeværelse med brusebad, badekåber, hjemmesko og hårtørrer såvel som en dobbeltseng. Herudover er værelserne udstyret med telefon, satellit-tv, cd-afspiller/radio og en safeboks. Hertil kommer en række andre komfortindretninger samt minibar, regulerbare klimaanlæg og radiatorer og enten altan eller terrasse som standardindretning i alle boligenheder.Gæsterne kan tage en opkvikkende dukkert i den udendørs swimmingpool, langs hvis bassinkant man også finder en snackbar og solterrasse med liggestole og parasoller.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra en buffet.

  Se mere
 • Santorini Palace
  Fra772krPr. nat

  Santorini Palacestars

  Firostefani, Santorini , firostefani - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 640 meninger fra rejsendeBaseret på 640 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i udkanten af Fira, som er hovedstaden på den græske ø Santorini i Det Ægæiske Hav. Der er kun få minutters gang til et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Bymidten ligger desuden ca. 1 km væk. Øens lufthavn ligger endvidere ca. 7 km fra hotellet. Havnen i Athinios ligger ca. 12 km væk.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har i alt 106 værelser. Bygningen rummer desuden en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs. Herudover har hotellet en hyggelig bar og en indbydende à la carte restaurant. Der er også diverse konferencelokaler. Herudover er der mulighed for at surfe på nettet, bestille vaskeservice og leje biler, ligesom hotellet også har en fjernsynsstue. Hotellet kan naturligvis tilbyde hjælp i tilfælde af sygdom. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads.De tiltalende værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv og minibar. Klimaanlægget er individuelt regulerbart. Suiterne er rummeligere og har endvidere en separat stue. Alle boligenheder råder over egen altan og terrasse.Hotellet råder over et smukt anlagt poollandskab med børnebassin og pool-/snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Gæsterne kan desuden slappe af i saunaen (med børneområde), whirlpoolen eller i dampbadet. Til de sportsbegejstrede gæster er der et veludstyret fitnessstudie.På hotellet tilbydes morgenmad. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte, aftensmaden tilmed som menu.

  Se mere
 • Aqua Luxury Suites
  Fra4.166krPr. nat

  Aqua Luxury Suitesstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 386 meninger fra rejsendeBaseret på 386 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel, som kan findes i Imerovigli, er en fantastisk mulighed for homoer. Ejendommen, der putter sig indenfor 1000 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 2. 5 kilometer finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 2. 0 kilometer fra stedet. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 5. 5 kilometer. Det samlede antal værelser er 25. Dette hotel blev sidst renoveret i 2014. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Receptionen er åben 24/7. Denne bolig er designet med omtanke for unge gæsters behov og har værelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom. Gæster, der bor på Aqua Luxury Suites, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Denne ejendom har en række middagsoplevelser. Sundheds- og wellness-tilbudet i feriebolien sikrer den ultimative foryngelseskur og afslapning. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Milos Villas
  Fra401krPr. nat

  Milos Villasstars

  Fira, Santorini , Main street, fira - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 209 meninger fra rejsendeBaseret på 209 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Fira. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Rejsende finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 3. 7 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 4. 1 kilometer fra havnen. Ferieboligen kan tilbyde i alt 30 gæsteværelser. Milos Villas blev bygget i 2000. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Milos Villas. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Milos Villas. Ejendommen accepterer kun små kæledyr. De der bor på denne ejendom og som kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Melina
  Fra501krPr. nat

  Melinastars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 272 meninger fra rejsendeBaseret på 272 meninger fra rejsende

  The hotel is situated in the idyllic town of Fira .Ideally located as it offers easy access to all sandy beaches of the area.

  Se mere
 • Makarios
  Fra505krPr. nat

  Makariosstars

  Kamari, Santorini , Kamari - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 312 meninger fra rejsendeBaseret på 312 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Kamari. Placeret indenfor 9. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Ejendommen ligger indenfor 500 meter fra den nærmeste strand. I alt 68 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. Ejendommen blev opført i 1985. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Nogle soveværelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Makarios er ikke et kæledyrsvenligt sted. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan more sig med stedets underholdning. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Amelie Santorini Hotel
  Fra391krPr. nat

  Amelie Santorini Hotelstars

  Kamari, Santorini , Perissa - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 380 meninger fra rejsendeBaseret på 380 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel, som kan findes i Kamari, er kun for voksne. Det samlede antal værelser er 18. Denne bolig blev fuldstændig moderniseret i 2014. Gæster kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor alle der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Amelie Santorini Hotel. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Dana Villas Hotel
  Fra908krPr. nat

  Dana Villas Hotelstars

  Firostefani, Santorini , Firostefani - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1291 meninger fra rejsendeBaseret på 1291 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel kan findes i Firostefani. Med en beliggenhed indenfor 1000 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Indenfor 1. 2 kilometer finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 5 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 8. 5 kilometer fra havnen. Lokaliteten har 32 indbydende værelser. Denne feriebolig blev fuldstændig moderniseret i 2019. Derudover tilbydes der Wi-Fi på hotellet. Dana Villas Hotel har 24 timers åbent. Dana Villas Hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Dana Villas Hotel.

  Se mere
 • El Greco
  Fra1.674krPr. nat

  El Grecostars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2038 meninger fra rejsendeBaseret på 2038 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger på den græske ø Santorini i Det Ægæiske Hav. Der er ca. 500 m ind til bymidten af Fira, hvor man finder et væld af indkøbsmuligheder og kulturelle indretninger. Der er endvidere ca. 6 km til strandene i Kamari. Fra hotellet er der gode forbindelser med rutebil. Til øens lufthavn er der ca. 7 km.Komplekset hører til i den øvre middelklasse og råder over i alt 149 værelser. I den storslåede foyer finder man en døgnåben reception med safebokse samt en separat fjernsynsstue. Bygningen rummer desuden en hyggelig café og en tiltalende restaurant med en udendørs terrasse. Hotellet har endvidere diverse lokaler til seminarer og specielle arrangementer. Naturligvis kan man også gå på Internettet og bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet kan tilmed tilbyde hjælp i tilfælde af sygdom samt babysitning. Sidst, men ikke mindst, er der parkeringspladser.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, radio, minibar, safeboks (mod betaling), centralvarme og satellit-/kabel-tv. Gæsterne kan selv regulere klimaanlægget. Lejlighederne og suiterne er rummeligere og råder ydermere over et separat soveværelse og et veludstyret køkken.I den velholdte have finder man et attraktivt poollandskab med to swimmingpools, et separat børnebassin og en whirlpool. I hotellets pool-/snackbar kan man desuden få kolde drikkevarer og små retter. Gæsterne har desuden mulighed for at slappe af på solterrassen med parasoller og liggestole. De sportsbegejstrede gæster kan endvidere træne i hotellets fitnessstudie med sauna.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges som à la carte eller som menu.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  263  Hoteller - Santorini
Side  1  af  27
 

Beskrivelse af destination

  Santorini er en ø i øgruppen Kykladerne, der tilhører Grækenland, i Det Ægæiske hav. Øen har form som en halvmåne, efter at midten af vulkanen faldt sammen i år 1400 før kristi fødsel, og blev erstattet af havet. Det er et af de vigtigste turistrejsemål i Europa, på grund af sin skønne geologiske udformning og sit livlige natteliv. I den vestlige del, som er fyldt med bjerge og fantastiske klippeskrænter, ligger hovedstaden Thira og en af de vigtigste byer, Oia, med sine hvide huse, som ligger indlemmet i klipperne. I øst ligger byerne Kamari og Perissa, med sine strande med vulkansand, hvor du kan nyde vandsportsaktiviteterne, og det vilde natteliv. Dette er det bedste område at indlogere sig, fordi der er en fantastisk udsigt. På det højeste punkt på Santorini, ligger klostret for profeten Elías. Fra Golfen i Thira, kan du tage med turbåde ud til Nea Kammeni, som er en lille ø, med termiske kilder. Du kan besøge ruinerne fra Akrotiri og det tidligere Thira, hvor fønikerne, dorikerne, romerne og byzantinerne efterlod en del af deres historie. Du kan nyde den udsøgte græske gastronomi, og de fremragende vine. Santorini vil overraske dig.

De mest populære områder i  Santorini

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser