Hoteller i Santorini

Find på kortet
Hoteller - Santorini

SantoriniFra  213kr

Anbefalede hoteller - Santorini

 • Milos Villas
  Fra381krPr. nat

  Milos Villasstars

  Fira, Santorini , Main street, fira - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 197 meninger fra rejsendeBaseret på 197 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Fira. Ferieboligen, der putter sig indenfor 500 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende har nem adgang til de offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 3. 7 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 4. 1 kilometer fra havnen. Milos Villas har i alt 30 soveværelser. Opførelsesåret for denne feriebolig daterer sig tilbage til 2000. Besøgende kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i gæsteværelser. Receptionen er åben 24/7. Der er ikke børnesenge på dette hotel. Denne kæledyrsvenlige feriebolig accepterer kæledyr med en vægt på maksimalt 5 kg. Der findes en parkeringsplads. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Athina Luxury Suites
  Fra2.039krPr. nat

  Athina Luxury Suitesstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 500 meninger fra rejsendeBaseret på 500 meninger fra rejsende

  Disse suiter ligger i Fira, hovedstaden på øen Santorini, kun en kort gåtur fra byens centrum. Ejendommen ligger oppe på en klippetop og tilbyder panoramaudsigt over Caldera klippe og vulkanen. Gæsterne vil finde det forhistoriske Thira Museum omkring 250 m væk, og der er omkring 600 m til den katolske kirke og Bellonios Fond. Til katedralen er der omkring 900 m og til det arkæologiske museum ca. 1 km. Santorini lufthavn ligger omkring 7 km væk.Denne charmerende suite-ejendom blev renoveret i 2012, og dens arkitektur står i absolut harmoni med de berømte pittoreske huse på Kykladerne. Ejendommen består af i alt 9 enheder, herunder Juniorsuiter, en Bryllupsrejsesuite og en Athina-suite. Gæsterne vil kunne nyde en af de mest berømte solnedgange i verden og den uforglemmelige romantiske atmosfære i denne ejendom. Den opmærksomme, dog diskrete service og luksus på komplekset tilbyder gæsterne den komfort, man kan forvente af et førsteklasses feriested. Af faciliteter er der desuden en foyer, en safeboks og mulighed for at bestille roomservice.Alle boligenheder rummer eget badeværelse med brusebad, badekåber, hjemmesko og hårtørrer såvel som en dobbeltseng. Herudover er værelserne udstyret med telefon, satellit-tv, cd-afspiller/radio og en safeboks. Hertil kommer en række andre komfortindretninger samt minibar, regulerbare klimaanlæg og radiatorer og enten altan eller terrasse som standardindretning i alle boligenheder.Gæsterne kan tage en opkvikkende dukkert i den udendørs swimmingpool, langs hvis bassinkant man også finder en snackbar og solterrasse med liggestole og parasoller.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra en buffet.

  Se mere
 • Aqua Luxury Suites
  Fra1.702krPr. nat

  Aqua Luxury Suitesstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 316 meninger fra rejsendeBaseret på 316 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er homovenligt og ligger i Imerovigli. Ejendommen, der putter sig indenfor 1000 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 2. 5 kilometer finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Hotellet ligger indenfor 2. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 5. 5 kilometer. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro i denne bolig. Dette sted blev fuldstændig moderniseret i 2014. Aqua Luxury Suites er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. De rejsende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Kæledyr må ikke medbringes til Aqua Luxury Suites. Rejsende kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. De besøgende vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. De besøgende kan slappe af ved slutningen af dagen med denne ejendoms forskellige sundhedstilbud. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er dette hotel et perfekt sted for gæster, der rejser i forretningsøjemed. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Dana Villas Hotel
  Fra789krPr. nat

  Dana Villas Hotelstars

  Firostefani, Santorini , Firostefani - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1227 meninger fra rejsendeBaseret på 1227 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Firostefani. Indenfor 1. 2 kilometer finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 9 kilometer. Der er i alt 30 gæsteværelser på Dana Villas Hotel. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Dana Villas Hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Dana Villas Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Stavros Villas
  Fra261krPr. nat

  Stavros Villasstars

  Fira, Santorini , Santorini karterados - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 204 meninger fra rejsendeBaseret på 204 meninger fra rejsende

  Dette charmerende resort kan findes i Fira. Rejsende vil nyde et fredeligt og roligt ophold på Stavros Villas, som kun består af 15 soveværelser. De der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Stavros Villas har ikke 24 timers åbent. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor rejsende kan bede om en vugge til de små. Kæledyr må ikke medbringes til Stavros Villas. Gæster der kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Gæster vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Alta Vista Suites
  Fra1.482krPr. nat

  Alta Vista Suitesstars

  Fira, Santorini , Firostefani, thira - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 143 meninger fra rejsendeBaseret på 143 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Fira. Placeret indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Indenfor 100 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ferieboligen ligger indenfor 7. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Alle der bor på denne ejendom, vil nyde et fredeligt og roligt ophold på Alta Vista Suites, som kun består af 3 soveværelser. Alta Vista Suites undergik en renovering i 2013. Desværre er der ingen værelser, hvor de der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom. Alle der bor på denne ejendom, vil kunne smage en lang række fristende kulinariske specialiteter, der imødekommer behovet fra alle typer rejsende.

  Se mere
 • Amerisa Suites
  Fra336krPr. nat

  Amerisa Suitesstars

  Fira, Santorini , Main street - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 140 meninger fra rejsendeBaseret på 140 meninger fra rejsende

  It is located in a 5 min walk from Fira city center and the Caldera, about 3.5 km from the beach, about 150 metres from Lignos Folklor Museum, 7 Km from Thira Airport and 10 Km from Athinios Port.

  Se mere
 • Mill Houses Elegant Suites
  Fra912krPr. nat

  Mill Houses Elegant Suitesstars

  Fira, Santorini , Firostefani - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 852 meninger fra rejsendeBaseret på 852 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Fira. Med kun 13 værelser er dette sted perfekt til et roligt ophold. Derudover tilbydes der Wi-Fi i ejendommen. Denne bolig har ikke børnesenge efter anmodning. Alle gæster der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Mill Houses Elegant Suites. Mill Houses Elegant Suites vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Oasis Hotel
  Fra662krPr. nat

  Oasis Hotelstars

  Fira, Santorini , Fira - - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 35 meninger fra rejsendeBaseret på 35 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Fira. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro på dette sted. Oasis Hotel har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Kæledyr er ikke tilladt på dette sted.

  Se mere
 • Kastro Suites
  Fra711krPr. nat

  Kastro Suitesstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
   

  Dette dejlige lejligheds-hotel er specielt designet til homomiljøet og er i Fira. Stedet, der putter sig indenfor 200 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Den nærmeste strand ligger indenfor 5. 0 kilometer fra stedet. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8 meter. Ejendommen er indenfor 12 meters gåafstand fra havnen. Med i alt 7 soveværelser, er det et dejligt sted at være. Denne bolig blev opført i 2005. Kastro Suites er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Kastro Suites har ikke 24 timers åbent. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Små kæledyr er tilladt på området. Gæster, der bor på Kastro Suites, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Kastro Suites vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  61  Hoteller - Santorini
Side  1  af  7
 

Beskrivelse af destination

  Santorini er en ø i øgruppen Kykladerne, der tilhører Grækenland, i Det Ægæiske hav. Øen har form som en halvmåne, efter at midten af vulkanen faldt sammen i år 1400 før kristi fødsel, og blev erstattet af havet. Det er et af de vigtigste turistrejsemål i Europa, på grund af sin skønne geologiske udformning og sit livlige natteliv. I den vestlige del, som er fyldt med bjerge og fantastiske klippeskrænter, ligger hovedstaden Thira og en af de vigtigste byer, Oia, med sine hvide huse, som ligger indlemmet i klipperne. I øst ligger byerne Kamari og Perissa, med sine strande med vulkansand, hvor du kan nyde vandsportsaktiviteterne, og det vilde natteliv. Dette er det bedste område at indlogere sig, fordi der er en fantastisk udsigt. På det højeste punkt på Santorini, ligger klostret for profeten Elías. Fra Golfen i Thira, kan du tage med turbåde ud til Nea Kammeni, som er en lille ø, med termiske kilder. Du kan besøge ruinerne fra Akrotiri og det tidligere Thira, hvor fønikerne, dorikerne, romerne og byzantinerne efterlod en del af deres historie. Du kan nyde den udsøgte græske gastronomi, og de fremragende vine. Santorini vil overraske dig.

De mest populære områder i  Santorini

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination