Hoteller i Santorini

Find på kortet
Hoteller - Santorini

SantoriniFra  184kr

Anbefalede hoteller - Santorini

 • Dana Villas Hotel
  Fra1.066krPr. nat

  Dana Villas Hotelstars

  Firostefani, Santorini , Firostefani - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1291 meninger fra rejsendeBaseret på 1291 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel ligger i Firostefani. Med en beliggenhed indenfor 1000 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Indenfor 1. 2 kilometer finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 6. 0 kilometer fra hotellet . Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 5 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 8. 5 kilometer fra havnen. Lokaliteten har 32 indbydende gæsteværelser. Dana Villas Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2019. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Da denne bolig har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Dette sted er designet med omtanke for unge gæsters behov og har soveværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Gæsterne vil værdsætte de sundheds- og wellness-services, der tilbydes på Dana Villas Hotel. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er denne ejendom et perfekt sted for rejsende, der rejser i forretningsøjemed. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Dana Villas Hotel.

  Se mere
 • Athina Luxury Suites
  Fra1.284krPr. nat

  Athina Luxury Suitesstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 529 meninger fra rejsendeBaseret på 529 meninger fra rejsende

  Disse suiter ligger i Fira, hovedstaden på øen Santorini, kun en kort gåtur fra byens centrum. Ejendommen ligger oppe på en klippetop og tilbyder panoramaudsigt over Caldera klippe og vulkanen. Gæsterne vil finde det forhistoriske Thira Museum omkring 250 m væk, og der er omkring 600 m til den katolske kirke og Bellonios Fond. Til katedralen er der omkring 900 m og til det arkæologiske museum ca. 1 km. Santorini lufthavn ligger omkring 7 km væk.Denne charmerende suite-ejendom blev renoveret i 2012, og dens arkitektur står i absolut harmoni med de berømte pittoreske huse på Kykladerne. Ejendommen består af i alt 9 enheder, herunder Juniorsuiter, en Bryllupsrejsesuite og en Athina-suite. Gæsterne vil kunne nyde en af de mest berømte solnedgange i verden og den uforglemmelige romantiske atmosfære i denne ejendom. Den opmærksomme, dog diskrete service og luksus på komplekset tilbyder gæsterne den komfort, man kan forvente af et førsteklasses feriested. Af faciliteter er der desuden en foyer, en safeboks og mulighed for at bestille roomservice.Alle boligenheder rummer eget badeværelse med brusebad, badekåber, hjemmesko og hårtørrer såvel som en dobbeltseng. Herudover er værelserne udstyret med telefon, satellit-tv, cd-afspiller/radio og en safeboks. Hertil kommer en række andre komfortindretninger samt minibar, regulerbare klimaanlæg og radiatorer og enten altan eller terrasse som standardindretning i alle boligenheder.Gæsterne kan tage en opkvikkende dukkert i den udendørs swimmingpool, langs hvis bassinkant man også finder en snackbar og solterrasse med liggestole og parasoller.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra en buffet.

  Se mere
 • Andronis Boutique
  Fra3.408krPr. nat

  Andronis Boutiquestars

  Oia, Santorini , Oia - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1099 meninger fra rejsendeBaseret på 1099 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er kun for voksne og ligger i Oia. Ferieboligen, der putter sig indenfor 100 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Den nærmeste strand ligger indenfor 4. 0 kilometer fra stedet. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 18. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 17. 0 kilometer fra havnen. Dette hyggelige sted garanterer et stille ophold med sine kun 14 soveværelser. Opførelsesåret for denne feriebolig daterer sig tilbage til 2012. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Andronis Boutique har 24 timers åbent. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor alle der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Kæledyr må ikke medbringes til Andronis Boutique. Rejsende kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Dette hotel er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Andronis Boutique.

  Se mere
 • Splendour Resort
  Fra706krPr. nat

  Splendour Resortstars

  Firostefani, Santorini , Firostefani - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 147 meninger fra rejsendeBaseret på 147 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er placeret i Firostefani. I alt 59 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. Splendour Resort blev bygget i 2012. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Dette sted har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Der er ikke børnesenge i denne bolig. Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan bruge transportservice til lufthavnen. Stedets underholdning blev designet til at more alle typer rejsende. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Amelie Santorini Hotel
  Fra183krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 380 meninger fra rejsendeBaseret på 380 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel, der er designet udelukkende til voksne, er i Perissa-Perivolos. Lokaliteten har 18 indbydende gæsteværelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne bolig fuldt renoveret i 2014. Gæster kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Denne feriebolig tilbyder ikke 24 timers åbent. Amelie Santorini Hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Der er parkeringsplads ved Amelie Santorini Hotel. Alle der bor på denne ejendom, kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Sienna Eco Resort
  Fra1.169krPr. nat

  Sienna Eco Resortstars

  Fira, Santorini , Fira - exo gialos - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 35 meninger fra rejsendeBaseret på 35 meninger fra rejsende

  Dette dejler ige resort er i Fira. Placeret indenfor 3. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Indenfor 2. 0 kilometer finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 1000 meter fra resortet. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 0 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 9. 0 kilometer fra havnen. Med kun 7 værelser er denne feriebolig perfekt til et roligt ophold. Dette sted blev fuldt moderniseret i 2018. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Sienna Eco Resort har ikke 24 timers åben reception. Sienna Eco Resort tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Dette sted forstår, at tilgængelighed er vigtigt for alle gæster. Derfor har det soveværelser med adgang for kørestole, og er fuldt tilpasset let adgang. Kæledyr må medbringes på dette sted. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Repræsentanter kan holde et møde i denne ejendom, der er ideel til forretningsrejser. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Sienna Eco Resort.

  Se mere
 • Villa Olympia
  Fra325krPr. nat

  Villa Olympiastars

  Perissa-Perivolos, Santorini , Perivolos - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 330 meninger fra rejsendeBaseret på 330 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Perissa-Perivolos. Lokaliteten har 29 indbydende gæsteværelser. Denne feriebolig blev opført i 1994. Villa Olympia har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Receptionen er ikke åben døgnet rundt. Der er ikke børnesenge i Villa Olympia. Villa Olympia er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der er parkeringsplads ved Villa Olympia. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Neptune Luxury Spa Suites
  Fra1.581krPr. nat

  Neptune Luxury Spa Suitesstars

  Akrotiri, Santorini , Akrotiri - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 93 meninger fra rejsendeBaseret på 93 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel kan findes i Akrotiri. Stedet, der putter sig indenfor 10. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er 3. 5 kilometer fra stedet. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Hotellet ligger indenfor 500 meter fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 11. 0 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 8. 5 kilometer fra havnen. Neptune Luxury Spa Suites garanterer for et roligt ophold med blot 5 soveværelser. Derudover tilbydes der Wi-Fi på hotellet. Receptionsskranken er åben hele dagen. Denne feriebolig tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Neptune Luxury Spa Suites er ikke et kæledyrsvenligt sted. Neptune Luxury Spa Suites har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan bruge transportservice til lufthavnen. Der er sports- og fritidsaktiviteter til rådighed i ejendommen. De rejsende kan forkæle sig i de sundheds- og wellness-behandlinger, der er til rådighed på stedet. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Nefeles Luxury Suites
  Fra1.695krPr. nat

  Nefeles Luxury Suitesstars

  Fira, Santorini , Main street - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 297 meninger fra rejsendeBaseret på 297 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Fira. Dette hyggelige hotel garanterer et stille ophold med sine kun 9 gæsteværelser. Nefeles Luxury Suites er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Rejsende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor gæster kan bede om en vugge til de små. Nefeles Luxury Suites er ikke et kæledyrsvenligt sted. Boligen omfatter et udvalg af forskellige sundheds- og wellness faciliteter, der er ideelle til besøgende der vil genoplade mentalt og fysisk.

  Se mere
 • Acqua Vatos
  Fra402krPr. nat

  Acqua Vatosstars

  Kamari, Santorini , Central road of kamari village - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 803 meninger fra rejsendeBaseret på 803 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Kamari. Stedet, der putter sig indenfor 9. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen ligger indenfor 100 meter fra den nærmeste strand. De 32 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Dette hotel undergik en renovering i 2011. Acqua Vatos er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Ferieboligen har 24 timers åbent. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deres gæsteværelse, hvis de beder om det. Kæledyr er ikke tilladt på dette hotel. De forskellige typer underholdning, der tilbydes på Acqua Vatos, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  226  Hoteller - Santorini
Side  1  af  23
 

Beskrivelse af destination

  Santorini er en ø i øgruppen Kykladerne, der tilhører Grækenland, i Det Ægæiske hav. Øen har form som en halvmåne, efter at midten af vulkanen faldt sammen i år 1400 før kristi fødsel, og blev erstattet af havet. Det er et af de vigtigste turistrejsemål i Europa, på grund af sin skønne geologiske udformning og sit livlige natteliv. I den vestlige del, som er fyldt med bjerge og fantastiske klippeskrænter, ligger hovedstaden Thira og en af de vigtigste byer, Oia, med sine hvide huse, som ligger indlemmet i klipperne. I øst ligger byerne Kamari og Perissa, med sine strande med vulkansand, hvor du kan nyde vandsportsaktiviteterne, og det vilde natteliv. Dette er det bedste område at indlogere sig, fordi der er en fantastisk udsigt. På det højeste punkt på Santorini, ligger klostret for profeten Elías. Fra Golfen i Thira, kan du tage med turbåde ud til Nea Kammeni, som er en lille ø, med termiske kilder. Du kan besøge ruinerne fra Akrotiri og det tidligere Thira, hvor fønikerne, dorikerne, romerne og byzantinerne efterlod en del af deres historie. Du kan nyde den udsøgte græske gastronomi, og de fremragende vine. Santorini vil overraske dig.

De mest populære områder i  Santorini

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser