Hoteller i Santorini

Find på kortet
Hoteller - Santorini

SantoriniFra  225kr

Anbefalede hoteller - Santorini

 • Dana Villas Hotel
  Fra1.935krPr. nat

  Dana Villas Hotelstars

  Firostefani, Santorini , Firostefani - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1291 meninger fra rejsendeBaseret på 1291 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel ligger i Firostefani. Med en beliggenhed indenfor 1000 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Indenfor 1. 2 kilometer finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 6. 0 kilometer fra hotellet . Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 5 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 8. 5 kilometer fra havnen. Lokaliteten har 32 indbydende gæsteværelser. Dana Villas Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2019. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Da denne bolig har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Dette sted er designet med omtanke for unge gæsters behov og har soveværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Gæsterne vil værdsætte de sundheds- og wellness-services, der tilbydes på Dana Villas Hotel. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er denne ejendom et perfekt sted for rejsende, der rejser i forretningsøjemed. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Dana Villas Hotel.

  Se mere
 • Aegean Plaza
  Fra1.072krPr. nat

  Aegean Plazastars

  Kamari, Santorini , Kamari beach - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 691 meninger fra rejsendeBaseret på 691 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Kamari blot ca. 50 m fra den sorte sandstrand omkring 9 km fra byen Fira, ca. 4 km fra lufthavnen og ca. 11 km fra havnen Athinio.Det klimatiserede strandhotel åbnede i 2002, er bygget i traditionel kykladisk stil med moderne komfort og særpræg til de fordringsfulde gæster. Det råder i alt over 95 værelser, herunder 75 standardværelser, 10 studier og 28 suiter. Bygningen rummer en foyer med døgnåben reception, sekretærservice, vekselbørs, postservice, bar, elegant og rummelig lobby med fjernsynsstue, restaurant, morgenmadsrestaurant, konferencelokale, internetadgang, babysitterservice, udlejning af biler samt mulighed for at bestille vasketøjsservice og få strøget sit tøj.Standardværelserne har eget marmor-badeværelse, hårtørrer, telefon, radio, satellit-tv, klimaanlæg, minibar, safeboks (mod betaling) samt altan eller terrasse med udsigt over swimmingpoolen. Studierne råder over eget marmorbadeværelse, hårtørrer, telefon, satellit-tv, 3 musikkanaler, veludstyret køkken, regulerbart klimaanlæg, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse med udsigt over swimmingpoolen. I de moderne suiter er der marmorbadeværelse, hårtørrer, komfortabel stue, telefon, satellit-tv, 3 musikkanaler, minibar, regulerbart klimaanlæg, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse med udsigt over swimmingpoolen.Hotellet tilbyder en swimmingpool med børnebassin, en pool-/snackbar, en sauna og et fitness-studie.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Splendour Resort
  Fra874krPr. nat

  Splendour Resortstars

  Firostefani, Santorini , Firostefani - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 147 meninger fra rejsendeBaseret på 147 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er placeret i Firostefani. I alt 59 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. Splendour Resort blev bygget i 2012. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Dette sted har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Der er ikke børnesenge i denne bolig. Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan bruge transportservice til lufthavnen. Stedets underholdning blev designet til at more alle typer rejsende. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Alesahne Beach
  Fra857krPr. nat

  Alesahne Beachstars

  Kamari, Santorini , Kamari 2 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 257 meninger fra rejsendeBaseret på 257 meninger fra rejsende

  The hotel is located on the black beach of Kamari, 5 km from the airport, 12 km from the port and 7 km from fira - the capital of Santorini.

  Se mere
 • Athina Luxury Suites
  Fra2.722krPr. nat

  Athina Luxury Suitesstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 529 meninger fra rejsendeBaseret på 529 meninger fra rejsende

  Disse suiter ligger i Fira, hovedstaden på øen Santorini, kun en kort gåtur fra byens centrum. Ejendommen ligger oppe på en klippetop og tilbyder panoramaudsigt over Caldera klippe og vulkanen. Gæsterne vil finde det forhistoriske Thira Museum omkring 250 m væk, og der er omkring 600 m til den katolske kirke og Bellonios Fond. Til katedralen er der omkring 900 m og til det arkæologiske museum ca. 1 km. Santorini lufthavn ligger omkring 7 km væk.Denne charmerende suite-ejendom blev renoveret i 2012, og dens arkitektur står i absolut harmoni med de berømte pittoreske huse på Kykladerne. Ejendommen består af i alt 9 enheder, herunder Juniorsuiter, en Bryllupsrejsesuite og en Athina-suite. Gæsterne vil kunne nyde en af de mest berømte solnedgange i verden og den uforglemmelige romantiske atmosfære i denne ejendom. Den opmærksomme, dog diskrete service og luksus på komplekset tilbyder gæsterne den komfort, man kan forvente af et førsteklasses feriested. Af faciliteter er der desuden en foyer, en safeboks og mulighed for at bestille roomservice.Alle boligenheder rummer eget badeværelse med brusebad, badekåber, hjemmesko og hårtørrer såvel som en dobbeltseng. Herudover er værelserne udstyret med telefon, satellit-tv, cd-afspiller/radio og en safeboks. Hertil kommer en række andre komfortindretninger samt minibar, regulerbare klimaanlæg og radiatorer og enten altan eller terrasse som standardindretning i alle boligenheder.Gæsterne kan tage en opkvikkende dukkert i den udendørs swimmingpool, langs hvis bassinkant man også finder en snackbar og solterrasse med liggestole og parasoller.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra en buffet.

  Se mere
 • Aqua Luxury Suites
  Fra2.645krPr. nat

  Aqua Luxury Suitesstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 386 meninger fra rejsendeBaseret på 386 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel, som kan findes i Imerovigli, er en fantastisk mulighed for homoer. Ejendommen, der putter sig indenfor 1000 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 2. 5 kilometer finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 2. 0 kilometer fra stedet. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 5. 5 kilometer. Det samlede antal værelser er 25. Dette hotel blev sidst renoveret i 2014. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Receptionen er åben 24/7. Denne bolig er designet med omtanke for unge gæsters behov og har værelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom. Gæster, der bor på Aqua Luxury Suites, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Denne ejendom har en række middagsoplevelser. Sundheds- og wellness-tilbudet i feriebolien sikrer den ultimative foryngelseskur og afslapning. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Andronis Boutique
  Fra6.467krPr. nat

  Andronis Boutiquestars

  Oia, Santorini , Oia - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1099 meninger fra rejsendeBaseret på 1099 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er kun for voksne og ligger i Oia. Ferieboligen, der putter sig indenfor 100 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Den nærmeste strand ligger indenfor 4. 0 kilometer fra stedet. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 18. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 17. 0 kilometer fra havnen. Dette hyggelige sted garanterer et stille ophold med sine kun 14 soveværelser. Opførelsesåret for denne feriebolig daterer sig tilbage til 2012. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Andronis Boutique har 24 timers åbent. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor alle der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Kæledyr må ikke medbringes til Andronis Boutique. Rejsende kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Dette hotel er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Andronis Boutique.

  Se mere
 • Villa Olympia
  Fra337krPr. nat

  Villa Olympiastars

  Perissa-Perivolos, Santorini , Perivolos - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 330 meninger fra rejsendeBaseret på 330 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Perissa-Perivolos. Lokaliteten har 29 indbydende gæsteværelser. Denne feriebolig blev opført i 1994. Villa Olympia har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Receptionen er ikke åben døgnet rundt. Der er ikke børnesenge i Villa Olympia. Villa Olympia er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der er parkeringsplads ved Villa Olympia. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Amelie Santorini Hotel
  Fra324krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 380 meninger fra rejsendeBaseret på 380 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel, der er designet udelukkende til voksne, er i Perissa-Perivolos. Lokaliteten har 18 indbydende gæsteværelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne bolig fuldt renoveret i 2014. Gæster kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Denne feriebolig tilbyder ikke 24 timers åbent. Amelie Santorini Hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Der er parkeringsplads ved Amelie Santorini Hotel. Alle der bor på denne ejendom, kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Makarios
  Fra481krPr. nat

  Makariosstars

  Kamari, Santorini , Kamari - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 312 meninger fra rejsendeBaseret på 312 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Kamari. Placeret indenfor 9. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Ferieboligen ligger indenfor 500 meter fra den nærmeste strand. Der er i alt 68 værelser på stedet. Bolig enblev opført i 1985. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dette hotel er ideelt for familier der rejser med børn og tilbyder soveværelser med vugger til de små. Kæledyr må ikke medbringes til Makarios. Hotellet har et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for større bekvemmelighed for gæsterne. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  345  Hoteller - Santorini
Side  1  af  35
 

Beskrivelse af destination

  Santorini er en ø i øgruppen Kykladerne, der tilhører Grækenland, i Det Ægæiske hav. Øen har form som en halvmåne, efter at midten af vulkanen faldt sammen i år 1400 før kristi fødsel, og blev erstattet af havet. Det er et af de vigtigste turistrejsemål i Europa, på grund af sin skønne geologiske udformning og sit livlige natteliv. I den vestlige del, som er fyldt med bjerge og fantastiske klippeskrænter, ligger hovedstaden Thira og en af de vigtigste byer, Oia, med sine hvide huse, som ligger indlemmet i klipperne. I øst ligger byerne Kamari og Perissa, med sine strande med vulkansand, hvor du kan nyde vandsportsaktiviteterne, og det vilde natteliv. Dette er det bedste område at indlogere sig, fordi der er en fantastisk udsigt. På det højeste punkt på Santorini, ligger klostret for profeten Elías. Fra Golfen i Thira, kan du tage med turbåde ud til Nea Kammeni, som er en lille ø, med termiske kilder. Du kan besøge ruinerne fra Akrotiri og det tidligere Thira, hvor fønikerne, dorikerne, romerne og byzantinerne efterlod en del af deres historie. Du kan nyde den udsøgte græske gastronomi, og de fremragende vine. Santorini vil overraske dig.

De mest populære områder i  Santorini

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser