Hoteller i Santorini

Find på kortet
Hoteller - Santorini

SantoriniFra  168kr

Anbefalede hoteller - Santorini

 • Athina Luxury Suites
  Fra1.505krPr. nat

  Athina Luxury Suitesstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 529 meninger fra rejsendeBaseret på 529 meninger fra rejsende

  Disse suiter ligger i Fira, hovedstaden på øen Santorini, kun en kort gåtur fra byens centrum. Ejendommen ligger oppe på en klippetop og tilbyder panoramaudsigt over Caldera klippe og vulkanen. Gæsterne vil finde det forhistoriske Thira Museum omkring 250 m væk, og der er omkring 600 m til den katolske kirke og Bellonios Fond. Til katedralen er der omkring 900 m og til det arkæologiske museum ca. 1 km. Santorini lufthavn ligger omkring 7 km væk.Denne charmerende suite-ejendom blev renoveret i 2012, og dens arkitektur står i absolut harmoni med de berømte pittoreske huse på Kykladerne. Ejendommen består af i alt 9 enheder, herunder Juniorsuiter, en Bryllupsrejsesuite og en Athina-suite. Gæsterne vil kunne nyde en af de mest berømte solnedgange i verden og den uforglemmelige romantiske atmosfære i denne ejendom. Den opmærksomme, dog diskrete service og luksus på komplekset tilbyder gæsterne den komfort, man kan forvente af et førsteklasses feriested. Af faciliteter er der desuden en foyer, en safeboks og mulighed for at bestille roomservice.Alle boligenheder rummer eget badeværelse med brusebad, badekåber, hjemmesko og hårtørrer såvel som en dobbeltseng. Herudover er værelserne udstyret med telefon, satellit-tv, cd-afspiller/radio og en safeboks. Hertil kommer en række andre komfortindretninger samt minibar, regulerbare klimaanlæg og radiatorer og enten altan eller terrasse som standardindretning i alle boligenheder.Gæsterne kan tage en opkvikkende dukkert i den udendørs swimmingpool, langs hvis bassinkant man også finder en snackbar og solterrasse med liggestole og parasoller.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra en buffet.

  Se mere
 • Sienna Eco Resort
  Fra1.068krPr. nat

  Sienna Eco Resortstars

  Fira, Santorini , Fira - exo gialos - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 35 meninger fra rejsendeBaseret på 35 meninger fra rejsende

  Dette dejler ige resort er i Fira. Placeret indenfor 3. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Indenfor 2. 0 kilometer finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 1000 meter fra resortet. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 0 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 9. 0 kilometer fra havnen. Med kun 7 værelser er denne feriebolig perfekt til et roligt ophold. Dette sted blev fuldt moderniseret i 2018. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Sienna Eco Resort har ikke 24 timers åben reception. Sienna Eco Resort tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Dette sted forstår, at tilgængelighed er vigtigt for alle gæster. Derfor har det soveværelser med adgang for kørestole, og er fuldt tilpasset let adgang. Kæledyr må medbringes på dette sted. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Repræsentanter kan holde et møde i denne ejendom, der er ideel til forretningsrejser. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Sienna Eco Resort.

  Se mere
 • Neptune Luxury Spa Suites
  Fra1.790krPr. nat

  Neptune Luxury Spa Suitesstars

  Akrotiri, Santorini , Akrotiri - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 93 meninger fra rejsendeBaseret på 93 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel kan findes i Akrotiri. Stedet, der putter sig indenfor 10. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er 3. 5 kilometer fra stedet. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Hotellet ligger indenfor 500 meter fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 11. 0 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 8. 5 kilometer fra havnen. Neptune Luxury Spa Suites garanterer for et roligt ophold med blot 5 soveværelser. Derudover tilbydes der Wi-Fi på hotellet. Receptionsskranken er åben hele dagen. Denne feriebolig tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Neptune Luxury Spa Suites er ikke et kæledyrsvenligt sted. Neptune Luxury Spa Suites har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan bruge transportservice til lufthavnen. Der er sports- og fritidsaktiviteter til rådighed i ejendommen. De rejsende kan forkæle sig i de sundheds- og wellness-behandlinger, der er til rådighed på stedet. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Nefeles Luxury Suites
  Fra1.616krPr. nat

  Nefeles Luxury Suitesstars

  Fira, Santorini , Main street - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 297 meninger fra rejsendeBaseret på 297 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Fira. Dette hyggelige hotel garanterer et stille ophold med sine kun 9 gæsteværelser. Nefeles Luxury Suites er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Rejsende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor gæster kan bede om en vugge til de små. Nefeles Luxury Suites er ikke et kæledyrsvenligt sted. Boligen omfatter et udvalg af forskellige sundheds- og wellness faciliteter, der er ideelle til besøgende der vil genoplade mentalt og fysisk.

  Se mere
 • Acqua Vatos
  Fra401krPr. nat

  Acqua Vatosstars

  Kamari, Santorini , Central road of kamari village - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 803 meninger fra rejsendeBaseret på 803 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Kamari. Stedet, der putter sig indenfor 9. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen ligger indenfor 100 meter fra den nærmeste strand. De 32 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Dette hotel undergik en renovering i 2011. Acqua Vatos er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Ferieboligen har 24 timers åbent. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deres gæsteværelse, hvis de beder om det. Kæledyr er ikke tilladt på dette hotel. De forskellige typer underholdning, der tilbydes på Acqua Vatos, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold.

  Se mere
 • Bella Santorini
  Fra526krPr. nat

  Bella Santorinistars

  Perissa-Perivolos, Santorini , Perivolos - Kort
  2,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 394 meninger fra rejsendeBaseret på 394 meninger fra rejsende

  The hotel is located only 8 km from Fira town (the capital of Santorini) and 300 m from the spectacular beach of Perivolos.

  Se mere
 • Kalestesia Suites
  Fra773krPr. nat

  Kalestesia Suitesstars

  Akrotiri, Santorini , Akrotiri caldera, p.o. box 1166 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 204 meninger fra rejsendeBaseret på 204 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Akrotiri. Ejendommen ligger indenfor en afstand af 3. 5 kilometer fra hovedforlystelsesområdet. Stedet er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 3. 7 kilometer fra ejendommen. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 13. 3 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 10. 5 kilometer fra havnen. Dette hyggelige sted garanterer et stille ophold med sine kun 10 værelser. Denne bolig blev moderniseret i 2012. Kalestesia Suites er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Dette sted har ikke 24 timers åbent. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig feriebolig. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Kalestesia Suites. En bekvem transportservice stilles til rådighed af stedet. De besøgende vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. De der bor på denne ejendom, kan slappe af og få nye kræfter i områdets wellness-faciliteter. Kalestesia Suites tilbyder en række aktiviteter og underholdningsmuligheder, der er ideelle for dem, der elsker at dyrke sport eller bare nyde udendørslivet. Der er ikke tid til at kede sig på dette sted takket være de underholdningsmuligheder, der tilbydes. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Imperial Med
  Fra32.516krPr. nat

  Imperial Medstars

  Aghios Paraskevi-Monolithos, Santorini , ayja paraskevi - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 600 meninger fra rejsendeBaseret på 600 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger ved Santorinis kyst. Efter kun få minutters kørsel i bil kommer man til Fira.Luksushotellet råder over 1 etage med i alt 47 værelser. I den klimatiserede foyer finder man en reception. Herudover har hotellet en hyggelig café, en bar og en restaurant. Forretningsfolk kan endvidere benytte de forskellige konferencelokaler.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, minibar, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool.

  Se mere
 • Alesahne Beach
  Fra470krPr. nat

  Alesahne Beachstars

  Kamari, Santorini , Kamari 2 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 257 meninger fra rejsendeBaseret på 257 meninger fra rejsende

  The hotel is located on the black beach of Kamari, 5 km from the airport, 12 km from the port and 7 km from fira - the capital of Santorini.

  Se mere
 • Aressana Spa Hotel & Suites
  Fra1.108krPr. nat

  Aressana Spa Hotel & Suitesstars

  Fira, Santorini , fira santorini - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1283 meninger fra rejsendeBaseret på 1283 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger i Firia lige i nærheden af bymidten. Til havneanlægget Athinios samt til byens lufthavn er der ca. 8 km.Det elegante hotel hører til i den øvre middelklasse og har i alt 50 værelser. Bygningen rummer desuden to barer, en morgenmadsrestaurant og en almindelig restaurant. Endvidere har gæsterne mulighed for at bestille vaskeservice, ligesom der også er en fjernsynsstue.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Endvidere er der telefon, satellit-tv, minibar, klimaanlæg og safeboks (mod betaling). Prikken over i'et er en altan.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool.Der er mulighed for at bestille Bed & Breakfast. Morgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  202  Hoteller - Santorini
Side  1  af  21
 

Beskrivelse af destination

  Santorini er en ø i øgruppen Kykladerne, der tilhører Grækenland, i Det Ægæiske hav. Øen har form som en halvmåne, efter at midten af vulkanen faldt sammen i år 1400 før kristi fødsel, og blev erstattet af havet. Det er et af de vigtigste turistrejsemål i Europa, på grund af sin skønne geologiske udformning og sit livlige natteliv. I den vestlige del, som er fyldt med bjerge og fantastiske klippeskrænter, ligger hovedstaden Thira og en af de vigtigste byer, Oia, med sine hvide huse, som ligger indlemmet i klipperne. I øst ligger byerne Kamari og Perissa, med sine strande med vulkansand, hvor du kan nyde vandsportsaktiviteterne, og det vilde natteliv. Dette er det bedste område at indlogere sig, fordi der er en fantastisk udsigt. På det højeste punkt på Santorini, ligger klostret for profeten Elías. Fra Golfen i Thira, kan du tage med turbåde ud til Nea Kammeni, som er en lille ø, med termiske kilder. Du kan besøge ruinerne fra Akrotiri og det tidligere Thira, hvor fønikerne, dorikerne, romerne og byzantinerne efterlod en del af deres historie. Du kan nyde den udsøgte græske gastronomi, og de fremragende vine. Santorini vil overraske dig.

De mest populære områder i  Santorini

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser