Hoteller i Santorini

Find på kortet
Hoteller - Santorini

SantoriniFra  227kr

Anbefalede hoteller - Santorini

 • Dana Villas Hotel
  Fra3.991krPr. nat

  Dana Villas Hotelstars

  Firostefani, Santorini , Firostefani - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1261 meninger fra rejsendeBaseret på 1261 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel kan findes i Firostefani. Med en beliggenhed indenfor 1000 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Indenfor 1. 2 kilometer finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 5 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 8. 5 kilometer fra havnen. Lokaliteten har 32 indbydende værelser. Denne feriebolig blev fuldstændig moderniseret i 2019. Derudover tilbydes der Wi-Fi på hotellet. Dana Villas Hotel har 24 timers åbent. Dana Villas Hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Dana Villas Hotel.

  Se mere
 • Athina Luxury Suites
  Fra2.891krPr. nat

  Athina Luxury Suitesstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 505 meninger fra rejsendeBaseret på 505 meninger fra rejsende

  Disse suiter ligger i Fira, hovedstaden på øen Santorini, kun en kort gåtur fra byens centrum. Ejendommen ligger oppe på en klippetop og tilbyder panoramaudsigt over Caldera klippe og vulkanen. Gæsterne vil finde det forhistoriske Thira Museum omkring 250 m væk, og der er omkring 600 m til den katolske kirke og Bellonios Fond. Til katedralen er der omkring 900 m og til det arkæologiske museum ca. 1 km. Santorini lufthavn ligger omkring 7 km væk.Denne charmerende suite-ejendom blev renoveret i 2012, og dens arkitektur står i absolut harmoni med de berømte pittoreske huse på Kykladerne. Ejendommen består af i alt 9 enheder, herunder Juniorsuiter, en Bryllupsrejsesuite og en Athina-suite. Gæsterne vil kunne nyde en af de mest berømte solnedgange i verden og den uforglemmelige romantiske atmosfære i denne ejendom. Den opmærksomme, dog diskrete service og luksus på komplekset tilbyder gæsterne den komfort, man kan forvente af et førsteklasses feriested. Af faciliteter er der desuden en foyer, en safeboks og mulighed for at bestille roomservice.Alle boligenheder rummer eget badeværelse med brusebad, badekåber, hjemmesko og hårtørrer såvel som en dobbeltseng. Herudover er værelserne udstyret med telefon, satellit-tv, cd-afspiller/radio og en safeboks. Hertil kommer en række andre komfortindretninger samt minibar, regulerbare klimaanlæg og radiatorer og enten altan eller terrasse som standardindretning i alle boligenheder.Gæsterne kan tage en opkvikkende dukkert i den udendørs swimmingpool, langs hvis bassinkant man også finder en snackbar og solterrasse med liggestole og parasoller.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra en buffet.

  Se mere
 • Astro Palace
  Fra1.856krPr. nat

  Astro Palacestars

  Fira, Santorini , Eikostis pemptis martiou na - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Dette fremragende hotel ligger i Fira. Ferieboligen, der putter sig indenfor 200 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Den nærmeste strand ligger indenfor 6. 0 kilometer fra ferieboligen. De 44 indbydende værelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Hotellet blev opført i 2010. De der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i soveværelser. Gæsterne kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Astro Palace tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Der er 5 soveværelse med adgang for handicappede på Astro Palace. Gæster vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig bolig. De der bor på denne ejendom, kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. De der bor på denne ejendom, kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. De rejsende vil værdsætte de sundheds- og wellness-services, der tilbydes på Astro Palace. Ferieboligen tilbyder forretningsfaciliteter. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Aqua Luxury Suites
  Fra1.380krPr. nat

  Aqua Luxury Suitesstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 352 meninger fra rejsendeBaseret på 352 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er homovenligt og ligger i Imerovigli. Med sin placering indenfor 1000 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Indenfor 2. 5 kilometer finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ferieboligen ligger indenfor 2. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 5. 5 kilometer. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro i denne feriebolig. Aqua Luxury Suites blev fuldstændig moderniseret i 2014. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Receptionsskranken er åben hele dagen. Aqua Luxury Suites er ideel til familier med børn, da de har nogle værelser med børnesenge efter anmodning til de små. Kæledyr er ikke tilladt på dette hotel. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Aqua Luxury Suites er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil værdsætte de sundheds- og wellness-services, der tilbydes på Aqua Luxury Suites. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er dette hotel et perfekt sted for gæster, der rejser i forretningsøjemed. Aqua Luxury Suites vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Andronis Concept Wellness Resort
  Fra5.059krPr. nat

  Andronis Concept Wellness Resortstars

  Imerovigli, Santorini , Eparchiaki odos firon-ias - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 149 meninger fra rejsendeBaseret på 149 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er i Imerovigli. Indenfor 2. 5 kilometer finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 3. 9 kilometer fra ferieboligen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 5. 9 kilometer. Der er i alt 25 gæsteværelser på Andronis Concept Wellness Resort. Andronis Concept Wellness Resort blev bygget i 2017. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Andronis Concept Wellness Resort har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Nogle soveværelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom. Der findes en parkeringsplads. De der bor på denne ejendom, kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. De besøgende kan få balance i krop og sjæl i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Andronis Boutique
  Fra7.055krPr. nat

  Andronis Boutiquestars

  Oia, Santorini , Oia - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1052 meninger fra rejsendeBaseret på 1052 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Oia, er dette enestående hotel udelukkende for voksne. Hotellet , der putter sig indenfor 100 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 4. 0 kilometer fra hotellet . Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 18. 0 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 17. 0 kilometer fra havnen. Rejsende vil nyde et fredeligt og roligt ophold på området, som består af 14 værelser. Bolig enblev opført i 2012. Andronis Boutique har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Andronis Boutique har 24 timers åbent. Desværre er der ingen soveværelser, hvor rejsende kan bede om en vugge til de små. Kæledyr må ikke medbringes til Andronis Boutique. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Besøgende kan nyde de måltider der serveres på stedet. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Alesahne Beach
  Fra477krPr. nat

  Alesahne Beachstars

  Kamari, Santorini , Kamari - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 244 meninger fra rejsendeBaseret på 244 meninger fra rejsende

  The hotel is located on the black beach of Kamari, 5 km from the airport, 12 km from the port and 7 km from fira - the capital of Santorini.

  Se mere
 • Andronis Luxury Suites
  Fra12.979krPr. nat

  Andronis Luxury Suitesstars

  Oia, Santorini , Oia - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Dette luksuriøse hotel, der er designet udelukkende til voksne, er i Oia. I alt 22 soveværelser er til rådighed for de rejsende. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Andronis Luxury Suites. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dette hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Andronis Luxury Suites vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Alta Mare By Andronis
  Fra2.750krPr. nat

  Alta Mare By Andronisstars

  Oia, Santorini , Pedestrian promenade oia . - Kort
   

  The hotel is located at the heart of Oia town near the Orthodox cathedral and the blue dome churches. It is accessible only by steps 200 m above the sea level view to the Aegean sea and the Volcano.

  Se mere
 • Mill Houses Elegant Suites
  Fra1.464krPr. nat

  Mill Houses Elegant Suitesstars

  Fira, Santorini , Firostefani - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 860 meninger fra rejsendeBaseret på 860 meninger fra rejsende

  Dette dejler ige hotel er i Fira. Med kun 13 værelser er dette hotel perfekt til et roligt ophold. Mill Houses Elegant Suites omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og gæsteværelser. Der er ikke børnesenge i Mill Houses Elegant Suites. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette hotel ikke tillader kæledyr. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Mill Houses Elegant Suites. Mill Houses Elegant Suites vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  247  Hoteller - Santorini
Side  1  af  25
 

Beskrivelse af destination

  Santorini er en ø i øgruppen Kykladerne, der tilhører Grækenland, i Det Ægæiske hav. Øen har form som en halvmåne, efter at midten af vulkanen faldt sammen i år 1400 før kristi fødsel, og blev erstattet af havet. Det er et af de vigtigste turistrejsemål i Europa, på grund af sin skønne geologiske udformning og sit livlige natteliv. I den vestlige del, som er fyldt med bjerge og fantastiske klippeskrænter, ligger hovedstaden Thira og en af de vigtigste byer, Oia, med sine hvide huse, som ligger indlemmet i klipperne. I øst ligger byerne Kamari og Perissa, med sine strande med vulkansand, hvor du kan nyde vandsportsaktiviteterne, og det vilde natteliv. Dette er det bedste område at indlogere sig, fordi der er en fantastisk udsigt. På det højeste punkt på Santorini, ligger klostret for profeten Elías. Fra Golfen i Thira, kan du tage med turbåde ud til Nea Kammeni, som er en lille ø, med termiske kilder. Du kan besøge ruinerne fra Akrotiri og det tidligere Thira, hvor fønikerne, dorikerne, romerne og byzantinerne efterlod en del af deres historie. Du kan nyde den udsøgte græske gastronomi, og de fremragende vine. Santorini vil overraske dig.

De mest populære områder i  Santorini

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser