Soveværelse:

Værelsets størrelse:

Omfatter

  Omfatter ikke

   • * Ekstra service hoerer ikke ind i priser

   Jorgensen 3 STJERNET

     CL  roemersgade  11, 1362  Copenhagen , København, danmarkSe kortCLroemersgade , 11, københavn, 1362, danmark Latitude: 55.68373; Longitude: 12.56829

   De rejsendes vurdering af TripAdvisor

   Baseret på 254 meninger fra rejsende
   Baseret på 254 meninger fra rejsende
    
    
   Adgang til internetforbindelseRestaurantSpaParkeringFaciliteter for handikappedeTVFitnesscenterAir conditioningSwimmingpool
   Den bedst garanterede pris
   Hos Hotelopia er vi sikre på, at vi kan tilbyde konkurrencedygtige priser. Hvis De på en anden webside end Hotelopias finder en bedre pris på det samme indkvarteringssted, destination og datoer, tilbagebetaler vi differencen. For at den pågældende garanti finder anvendelse, skal De handle i henhold til betingelserne for.   Garanti for bedste pris

   As a result of local government measures and guidelines put in place by services providers – including hotels and ancillaries – guests may find that some facilities or services are not available.Please visit https://static-sources.s3-eu-west-1.amazonaws.com/policy/index.html for further information.
   (Gyldighed: 15/05/2020 - 30/04/2021).

   Beskrivelse Jorgensen

   Dette dejlige hotel kan findes i Copenhagen. Stedet består af i alt 24 dejlige værelser. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted.

   Beskrivelse Jorgensen

   • • Antal boligenheder i alt: 24

   Hotel type

   • • hotel

   Room facilities (Standard room)

   • Rygerværelser
   • Tilgængelig for gæster i kørestol

   Facilities

   • Parkeringsplads
   • Tilgængelig for gæster i kørestol

   Hoteller i nærheden af Jorgensen

   • 171 meter
    Ibsens3 STJERNET
    Ibsens

    Ibsens Hotel ligger lige midt i Nansensgadekvarteret – tæt på Københavns torvehaller, tæt på de gamle søer og tæt på Nørreport, Danmarks mest travle station. Hotellet har bæredygtig mad på menuen, lokalt håndværk og kunst i alle kroge og parkeringspladser til alle. Der er gode, store senge på samtlige værelser, både på dem med gamle pejse af porcelæn, og på dem der kaldes Tiny.

    Kundevurdering
    4,0/5
    af  1 Muligheder

    Fra680kr
    Se mere

   • 244 meter
    Kong Arthur3 STJERNET
    Kong Arthur

    Hotel Kong Arthur ligger i en lille, brolagt gyde let tilbagetrukket fra den vej, der fører rundt om Københavns gamle søer. Lige midt i Nansensgadekvarteret, tæt på Torvehallerne og tæt på Nørreport, Danmarks mest travle station. På Hotel Kong Arthur er der højt til loftet, både i overført betydning og i byens bedste spa – og vi byder på alt, lige fra service så god at den minder om omsorg, til en nordisk morgenmad der smager lige så godt, som den er bæredygtig.

    Kundevurdering
    4,0/5
    af  1 Muligheder

    Fra906kr
    Se mere

   • 620 meter
    Hotel SP343 STJERNET
    Hotel SP34

    Dette dejlige hotel er placeret i Copenhagen. Ejendommen omfatter 61 hyggelige gæsteværelser. SP34 blev bygget i 2014. Både lednings- og trådløse forbindelser er til rådighed for gæsterne i fællesarealerne. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved SP34. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler.

    Kundevurdering
    2,4/5
    af  2 Muligheder

    Fra1.033kr
    Se mere