Hoteller i Amsterdam

Find på kortet
Hoteller - Amsterdam

AmsterdamFra  411kr

Anbefalede hoteller - Amsterdam

 • Avenue
  Fra1.449krPr. nat

  Avenuestars

  Amsterdam by, Amsterdam , Nieuwezijds voorburgwal 33 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1778 meninger fra rejsendeBaseret på 1778 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger midt i Amsterdams livlige centrum. Således er dette middelklassehotel det ideelle udgangspunkt, hvis man ønsker at opleve alle byens seværdigheder og indkøbsmuligheder.Hotellet og råder over en 6-etagers bygning med i alt 82 værelser, heraf 56 dobbelt- og 12 enkeltværelser. De komfortabelt indrettede værelser råder over badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, GRATIS trådløs internetadgang.

  Se mere
 • Albus Hotel Amsterdam City Centre
  Fra1.300krPr. nat

  Albus Hotel Amsterdam City Centrestars

  Amsterdam by, Amsterdam , Vijzelstraat 49 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 735 meninger fra rejsendeBaseret på 735 meninger fra rejsende

  Dette førsteklasses hotel ligger i hjertet af Amsterdam i det berømte Rembrandtkvarter. Der er kun ca. 4,5 km til RAI Konference- og Udstillingscentrum. Endvidere er hotellet omgivet af byens bedste turistattraktioner såsom det jordløse Blomstermarked og Hollands mest berømte indkøbsstræde, Kalverstraat. Der afgår offentlige transportmidler kun ca. 200 m væk. Til lufthavnen Schiphol er der desuden kun omkring 15 km fra hotelbygningen.Hotellet råder over 8 etager med i alt 74 værelser samt en døgnåben foyer med safeboks og elevator. Deslige råder hotellet over en bar og en restaurant samt internetadgang. Gæsterne kan naturligvis også bestille roomservice og vasketøjsservice (mod betaling).Rummene er elegante, rummelige og smagfuldt dekorerede samt indrettede med de nyeste og mest moderne behageligheder. Endvidere rummer værelserne et luksuriøst badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon og satellit-kabel-tv.Hotellet kan tilbyde sine gæster en komplet amerkinask morgenmadsbuffet.

  Se mere
 • Arena
  Fra1.237krPr. nat

  Arenastars

  Amsterdam by, Amsterdam , 's gravesandestraat 55 55 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1182 meninger fra rejsendeBaseret på 1182 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Amsterdam. Besøgende finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 11. 8 kilometer. Hotellet omfatter 139 hyggelige værelser. Denne feriebolig blev opført i 1890. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle gæster der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Denne ejendom har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de rejsendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Dette hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til Arena. Der er parkerings- og garagefaciliteter til rådighed. Gæster, der bor på Arena, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • France Hotel
  Fra1.103krPr. nat

  France Hotelstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Oudezijds kolk 11 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 368 meninger fra rejsendeBaseret på 368 meninger fra rejsende

  Byhotellet er beliggende i en moderne og komfortabel bygning i hjertet af Amsterdam. Fra enkelte værelser er der udsigt til Amsterdams kanaler. Hotellet ligger så centralt, at man kan nå de fleste attraktioner til fods. Til stranden er der ca. 15 km. Blot 10 m fra hotellet finder man desuden diverse indkøbsmuligheder, restauranter, barer og en forbindelse med offentlig transport. Hovedbanegården ligger ca. 500 m herfra.Byhotellet er bygget i 1950 og råder på sine 4 etager over i alt 54 værelser, heraf 3 enkelt- og 19 dobbeltværelser. Til hotellets faciliteter hører endvidere en foyer med døgnåben reception, safebokse og elevatorer. Herudover er der mulighed for at benytte internetterminalen.Værelserne er senest renoveret og er alle komfortabelt indrettet. De råder over eget badeværelse med hårtørrer samt klimaanlæg, telefon, satellit-/kabel-tv og centralvarme.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Amsterdam De Roode Leeuw
  Fra1.434krPr. nat

  Amsterdam De Roode Leeuwstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Damrak 93-94 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1101 meninger fra rejsendeBaseret på 1101 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i hjertet af Amsterdam lige ved den berømte Dam. Overfor hotellet ligger børsen og varehuset Bijenkorf. Ligeledes ligger det verdensberømte vokskabinet Madame Tussaud's og det kongelige palads lige i nærheden. Få minutters gang fra hotellet finder man flere indkøbsgader som f.eks. Kalverstraat. Hovedbanegården Centraal Station ligger 700 m væk, mens sporvognen holder ca. 500 m fra hotellet. Til lufthavnen Schiphol er der 20 minutters kørsel med tog eller taxi (ca. 15 km).Cityhotellet er bygget i 1911 og ligger på en hovedgade. Fordelt på 5 etager har det i alt 79 værelser. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception, safeboks, konferencerum og elevator. Herudover har hotellets gæster mulighed for at gå på Internettet, bestille roomservice og vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom (mod betaling).De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer, en lounge, lydisolerede vinduer og en dobbeltseng. Desuden er de udstyret med telefon (mod betaling), satellit-/kabel-tv, high-speed internetadgang (mod betaling), radio, safeboks.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Estherea
  Fra2.029krPr. nat

  Esthereastars

  Amsterdam by, Amsterdam , Singel 303-309 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4530 meninger fra rejsendeBaseret på 4530 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Amsterdam. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Indenfor 1. 0 kilometer finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 19. 0 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 3. 0 kilometer fra havnen. Ejendommen kan tilbyde i alt 71 soveværelser. Dette sted blev opført i 1700. Denne feriebolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Denne bolig har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Estherea er ideel til familier med børn, da de har nogle værelser med børnesenge efter anmodning til de små. Kæledyr må ikke medbringes til Estherea. Estherea inkluderer en garage, der er ideel til brug for gæsterne. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Trianon Hotel
  Fra667krPr. nat

  Trianon Hotelstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Jan willem brouwersstraat 3-7 - Kort
  2,7/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 868 meninger fra rejsendeBaseret på 868 meninger fra rejsende

  Det charmerende middelklassehotel ligger i en rolig sidegade til indkøbsstrøget Van Baerltraat. Amsterdams bymidte med sine utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt forskellige seværdigheder ligger indenfor gåafstand fra hotellet.Hotellet er på 4 etager og råder over i alt 52 værelser, heraf 15 enkelt- og 36 dobbeltværelser. Det kan tilbyde sine gæster en hyggelig foyer med elevator, pengeskab og en døgnåben reception. Hertil kommer en fortræffelig restaurant restaurant med separat ikke-ryger afdeling og en offentlig internetadgang. Som yderligere service kan gæsterne benytte sig af hotellets room- og vaskesevice samt en medicinsk service.De hyggeligt indrettede værelser har badeværelse, telefon, satellit-/kabel-TV, radio, væg-til-væg tæpper i en god kvalitet og centralvarme.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Apollo Museumhotel Amsterdam City Centre
  Fra830krPr. nat

  Apollo Museumhotel Amsterdam City Centrestars

  Amsterdam by, Amsterdam , Pieter cornelisz hooftstraat 2 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 76 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3472 meninger fra rejsendeBaseret på 3472 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger der, hvor den elegante P.C. Hooftstraat møder den spændende Stadhouderskade. I hjertet af Amsterdam er der vel ingen mulighed for at bo mere centralt. Der er kun få minutters gang til nationalmuseet, Rijksmuseum, Van Gogh Museum samt Leidseplein og det historiske centrum af byen. Lige over for hotellets indgangsdør er der kanalrundfarter, en museumsbåd, vandcykler og vandtaxaer.City-hotellet råder over 5 etager med i alt 188 værelser. Herudover har hotellet en indbydende foyer med døgnåben reception, safeboks og elevatorer. Endvidere findes der en bar, ligesom der er mulighed for at bestille vasketøjsservice. Hotellet er blevet komplet renoveret.For hotellets gæster står der diverse værelsestyper til rådighed. Alle enkeltværelser er indrettet med brusebad, toilet og hårtørrer. Ydermere er de udstyret med telefon, fjernsyn og klimaanlæg.Fra lufthavnen Schiphol: Fra lufthavnen afgår der hvert 20. minut et tog til hovedbanegården. Når man kommer til lufthavnen og den store ankomsthal, finder man et stort skilt med alle informationerne om togene. Fra lufthavnen kan man også tage transferservicen til lufthavnen. Fra hovedbanegården skal man tage sporvogn nr. 2 eller nr. 5, som afgår fra pladsen foran banegården, og stå af på Hobbemastraat. Herfra er der ca. 3 minutters gang til hotellet.

  Se mere
 • Hotel City Garden Amsterdam
  Fra798krPr. nat

  Hotel City Garden Amsterdamstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Pieter cornelisz hooftstraat 162 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 868 meninger fra rejsendeBaseret på 868 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i en meget smuk bygning fra det vidtløbende Vondelpark. Mange af de historiske bygninger ligger i nærheden, ligesom de tre vigtigste museer i Amsterdam: Rigsmuseet med værker af Rembrandt, Van Gogh Museum og et bymuseum med moderne kunst. Der er ikke langt til koncertsalen. Her arbejder koncertsalens verdensberømte orkester. I de umiddelbare omgivelser finder man talrige barer, restauranter og klubber.Det venlige, spændende og hyggelige hotel råder over i alt 71 værelser. Der er desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks, elevator og parkeringspladser.Værelserne er stilfuldt indrettede med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, fjernsyn og radio. Fra værelserne er der den vidunderlig udsigt: Fra nogle af værelserne er der et roligt og romantisk panorama over Vondelparken, mens andre kan tilbyde en storartet udsigt over gaden. Til værelsernes standardindretning hører der en dobbeltseng.orgenmaden serveres morgenmadsrestauranten, som gennemstrømmes af lys. Herfra er der udsigt over haven. Også den fremragende bar- og loungeområde lover komfort og privat atmosfære.

  Se mere
 • Hotel Library Amsterdam
  Fra793krPr. nat

  Hotel Library Amsterdamstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Prins hendrikkade 144-145 144-145 - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 396 meninger fra rejsendeBaseret på 396 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Amsterdam. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Gæsterne finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 12. 1 kilometer. Ejendommen omfatter 48 hyggelige soveværelser. Hotel Library Amsterdam daterer sig til 1700 og blev fuldstændig renoveret i 2015. De der bor i denne feriebolig, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. De der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Der er ikke børnesenge i denne feriebolig. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  180  Hoteller - Amsterdam
Side  1  af  18
 

Beskrivelse af destination

  Amsterdam er en by der ligger i den nordlige del af Holland og det er hovedstaden i landet. Det er den største by i landet, og samtidigt et økonomisk og kulturelt midtpunkt for hele verden. Byen tilhører den store hollandske bysammevoksning: Randstad. Amsterdam kendetegnes ved sine fantastiske kanaler og sin arkitektur fra det XVI og det XVII århundrede, yderligere kan man på byens museer se kunstværker af berømte kunstnere som Rembrandt og Van Gogh. Hvis du kan lide kulturelle aktiviteter skal du besøge de forskellige museer i området: du kan besøge det nationale museum Rijksmuseum, som har en fremragende samling af kunst, blandt andre fra lokale kunstnere fra det XVII århundrede. Et andet vigtigt museum er tilegnet kunstneren: Vincent van Gogh og også Rembrandthuis, hvor man kan se huset hvor Rembrandt boede og hvor nogle af hans mest berømte værker blev til. Amsterdam har et livligt natteliv, der er mange diskoteker, barer, restauranter og der er noget for enhver smag. Amsterdam en meget liberal og tolerant by, et socialt og kulturelt paradis.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Amsterdam

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser