Hoteller i Amsterdam

Find på kortet
Hoteller - Amsterdam

AmsterdamFra  511kr

Anbefalede hoteller - Amsterdam

 • Albus Hotel Amsterdam City Centre
  Fra1.895krPr. nat

  Albus Hotel Amsterdam City Centrestars

  Amsterdam by, Amsterdam , Vijzelstraat 49 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 655 meninger fra rejsendeBaseret på 655 meninger fra rejsende

  Dette førsteklasses hotel ligger i hjertet af Amsterdam i det berømte Rembrandtkvarter. Der er kun ca. 4,5 km til RAI Konference- og Udstillingscentrum. Endvidere er hotellet omgivet af byens bedste turistattraktioner såsom det jordløse Blomstermarked og Hollands mest berømte indkøbsstræde, Kalverstraat. Der afgår offentlige transportmidler kun ca. 200 m væk. Til lufthavnen Schiphol er der desuden kun omkring 15 km fra hotelbygningen.Hotellet råder over 8 etager med i alt 74 værelser samt en døgnåben foyer med safeboks og elevator. Deslige råder hotellet over en bar og en restaurant samt internetadgang. Gæsterne kan naturligvis også bestille roomservice og vasketøjsservice (mod betaling).Rummene er elegante, rummelige og smagfuldt dekorerede samt indrettede med de nyeste og mest moderne behageligheder. Endvidere rummer værelserne et luksuriøst badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon og satellit-kabel-tv.Hotellet kan tilbyde sine gæster en komplet amerkinask morgenmadsbuffet.

  Se mere
 • Kings Court
  Fra1.458krPr. nat

  Kings Courtstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Delflandlaan 4 - Kort
   

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Amsterdam. Lokaliteten har 98 indbydende værelser. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Gæster vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Kings Court. Kings Court er ikke et kæledyrsvenligt sted. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Omega Hotel
  Fra608krPr. nat

  Omega Hotelstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Jacob obrechtstraat 31-33 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 106 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 334 meninger fra rejsendeBaseret på 334 meninger fra rejsende

  Dette indbydende hotel ligger i hjertet af Amsterdam, tæt på koncerthuset. I den nærmeste omegn kan gæsterne finde masser af museer og den berømte Vondel park. Forbindelser til transportnettet findes i nærheden, ligesom en lang række indkøbs- og underholdningssteder, alle omkring 75 m væk. Den nærmeste natklub og barfaciliteter findes inden for 2 km afstand. Dette elegante hotel omfatter i alt 32 værelser. Faciliteterne omfatter en lobby med 24 timers reception. En bar og offentlig betalings-internetterminal findes i hotellet. De smagfuldt dekorerede værelser er fuldt udstyret, incl. internetforbindelse. Morgenmad kan vælges fra en buffet.

  Se mere
 • Central Park Hotel
  Fra1.194krPr. nat

  Central Park Hotelstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Waldeck pyrmontlaan 9 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 582 meninger fra rejsendeBaseret på 582 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Amsterdam. Der er i alt 42 gæsteværelser på stedet. Rejsende kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse på offentlige områder. Ejendommen har 24 timers åbent. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig.

  Se mere
 • WestCord Art Hotel Amsterdam4
  Fra1.271krPr. nat

  WestCord Art Hotel Amsterdam4stars

  Amsterdam by, Amsterdam , Spaarndammerdijk 302 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3162 meninger fra rejsendeBaseret på 3162 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i området Westerpark ca. 10 minutter fra byens centrum med offentlige transportmidler. Desuden ligger der turistfaciliteter og indkøbsmuligheder omkring 10 minutter væk. Endvidere finder man Amsterdams attraktioner inden for kort afstand, herunder Anne Franks Hus (ca. 10 minutter), Museumspladsen (ca. 15 minutter) og Madam Tussaud's (ca. 12 minutter). Herudover ligger Amsterdams lufthavn Schiphol omkring 17 km væk.Nøgleordet i denne ejendom er design. Når man kommer ind i hotellets fællesområder finder man glaselementer og -farver i enhver krog. Af faciliteter på dette city-hotel med 60 værelser er der døgnåben reception, check-out service, bar, restaurant og konferenceindretninger. Endvidere er der mulighed for at benytte stedets internetadgang og bestille roomservice (mod betaling).De luksuriøse værelser rummer alle en slængesofa, eget moderne badeværelse med et brusebad og alle de nødvendige faciliteter for at få et afslappet, komfortabelt ophold. Af behageligheder er der desuden hårtørrer, satellit-/kabel-tv, stereoanlæg, internetadgang, safeboks og en minibar. Ydermere er der mulighed for at lave te og kaffe og regulerbart klimaanlæg på værelserne.Hotellet råder over en udendørs swimmingpool.

  Se mere
 • Hotel de Paris Amsterdam
  Fra1.761krPr. nat

  Hotel de Paris Amsterdamstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Marnixstraat 372 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 577 meninger fra rejsendeBaseret på 577 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i byens centrum, 50 m fra restauranter, barer, beværtninger og busstationen samt blot 3 minutter fra Leidsepleins natteliv. Endvidere er der 500 m til Anne Franks Hus og gåafstand til Van Gogh Museum og Rijksmuseum (begge 1 km). Til banegården er der desuden 2 km, og til Amsterdam Schiphol Lufthavn er der 15 km.Dette er et anerkendt ANWB-anført city-hotel og tilbyder al den komfort, som gæsterne kan forvente. Endvidere er der i alt 38 værelser og en have, ligesom der af faciliteter er en foyer med fjernsyn og døgnåben reception, check-out service, elevator, safeboks og udlejning af safebokse. Herudover er der bar, morgenmadsrestaurant og WLAN/internetadgang.Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad/badekar, toilet og en hårtørrer. De er også udstyret med fjernsyn, telefon, radio, WLAN/internetadgang og safeboks.Når gæsterne ankommer på Amsterdams hovedbanegård, skal de tage sporvogn 1, 2 eller 5 fra pladsen foran stationen ud til Prinsengracht/Leidsestraat. Herfra er der ca. 5 minutters gang til hotellet.

  Se mere
 • Botel
  Fra631krPr. nat

  Botelstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Botel bv ndsm-pier 3 3 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 143 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2179 meninger fra rejsendeBaseret på 2179 meninger fra rejsende

  Dette flydende hotel er moderne og l indrettet og tilbyder en enestående mulighed for at lære det sprudlende Amsterdam at kende fra en lidt anden side.Det enestående skibshotel kan tilbyde sine gæster en restaurant med ikke-ryger område, en bar, en foyer med en døgnåben reception, elevator, pengeskab og en vekselbørs. Man kan ligeledes benytte TV-stuen, spillerummet og hotellets vaskeservice.De enkle kahytter er indrettet med bad/WC, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio, pengeskab, og centralvarme. De er ydermere delvist flisebelagte og delvist belagt med smagfulde væg-til-væg tæpper.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • CC Hotel
  Fra2.578krPr. nat

  CC Hotelstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Warmoesstraat 42 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1534 meninger fra rejsendeBaseret på 1534 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en ideel beliggenhed 300 m fra byens centrum (pladsen Dam) og tilbyder gæsterne bekvemmelig adgang til alle store turistattraktioner. Gæsterne vil finde butiksgader og talrige restauranter og caféer i nærheden såvel som underholdningsområdet med dets mange barer og klubber. Desuden ligger hovedbanegården og den centrale busstation 500 m fra hotellet, mens der til Anne Franks Hus er 1,2 km og til PC Hooftstraat 2,5 km. Herudover ligger Amsterdams lufthavn Schiphol omkring 10 km væk.Dette city-hotel blev renovere og ligger i 3 forbundne, historiske og monumentale bygninger. Bygningerne er blevet totalrenoveret, ligesom der er blevet gjort alle forsøg på at bevare bygningernes monumentale værdi intakt, mens visse dele er blevet optisk retoucheret. Det består af i alt 75 værelser fordelt på 6 etager, herunder 15 enkeltværelser og 54 dobbeltværelser. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement er der foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks og elevator. Der er også snackbar, hvor gæsterne kan indtage et hurtigt måltid. Gæsterne kan også benytte stedets internetadgang (mod betaling).Værelserne er blevet bygget i og omkring bygningens monumentale struktur og omslutter heri hotellets karakter, således at ingen af værelserne er identiske, og hvert værelse har sin egen karakter. Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad og en hårtørrer. De er ligeledes udstyret med en telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, safeboks og en minibar. Ydermere er der mulighed for at lave te og kaffe, regulerbart klimaanlæg og centralt reguleret radiator som standardindretning i alle enheder.

  Se mere
 • Corendon City Hotel Amsterdam
  Fra1.261krPr. nat

  Corendon City Hotel Amsterdamstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Aletta jacobslaan 7 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1852 meninger fra rejsendeBaseret på 1852 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Amsterdam. Placeret indenfor 4. 5 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Hotellet er 4. 5 kilometer fra hovedforlystelsesområdetGæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 7 kilometer fra ejendommen. Indenfor 10 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 9. 0 kilometer. Boligen består af i alt 263 dejlige soveværelser. Denne ejendom blev bygget i 2015. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Corendon City Hotel Amsterdam. De der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge på dette hotel. Alle værelser i Corendon City Hotel Amsterdam har kørestolsadgang. Dette er ikke en kæledyrsvenlig bolig. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed på dette Corendon City Hotel Amsterdam med masser af sundheds- og wellness-muligheder. Corendon City Hotel Amsterdam har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Swissotel Amsterdam
  Fra2.653krPr. nat

  Swissotel Amsterdamstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Damrak 96 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1109 meninger fra rejsendeBaseret på 1109 meninger fra rejsende

  Det stilfulde luksushotel ligger i hjertet af Amsterdam i nærheden af Kongepaladset og Madame Tussauds. Der er kun få skridt (ca. 100 m) til de nærmeste indkøbsmuligheder såsom designerforretninger og butikker. Ca. 500 m væk finder endvidere man diverse restauranter samt en forbindelse med offentlig transport. Hovedbanegården (Amsterdam Centraal) kommer man til efter et par minutters gang.Hotellet blev bygget i 1986 og renoveret i 2004. Det er på 6 etager og har i alt 109 værelser, heraf 95 dobbeltværelser og 14 suiter. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, konferencerum samt elevatorer. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en café, en bar og en klimatiseret á la carte restaurant. Herudover har hotellets gæster mulighed for at benytte den offentlige internetadgang. Gæsterne kan ydermere benytte sig af hotellets roomservice og vasketøjsservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt og fornemt indrettede værelser har bad/wc med hårtørrer, telefon og satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Ydermere er de udstyret med opholdsrum, minibar, dobbeltseng, safeboks samt centralvarme.Gæsterne kan som afslapning lade sig massere.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  170  Hoteller - Amsterdam
Side  1  af  17
 

Beskrivelse af destination

  Amsterdam er en by der ligger i den nordlige del af Holland og det er hovedstaden i landet. Det er den største by i landet, og samtidigt et økonomisk og kulturelt midtpunkt for hele verden. Byen tilhører den store hollandske bysammevoksning: Randstad. Amsterdam kendetegnes ved sine fantastiske kanaler og sin arkitektur fra det XVI og det XVII århundrede, yderligere kan man på byens museer se kunstværker af berømte kunstnere som Rembrandt og Van Gogh. Hvis du kan lide kulturelle aktiviteter skal du besøge de forskellige museer i området: du kan besøge det nationale museum Rijksmuseum, som har en fremragende samling af kunst, blandt andre fra lokale kunstnere fra det XVII århundrede. Et andet vigtigt museum er tilegnet kunstneren: Vincent van Gogh og også Rembrandthuis, hvor man kan se huset hvor Rembrandt boede og hvor nogle af hans mest berømte værker blev til. Amsterdam har et livligt natteliv, der er mange diskoteker, barer, restauranter og der er noget for enhver smag. Amsterdam en meget liberal og tolerant by, et socialt og kulturelt paradis.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Amsterdam

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser