Hoteller i Amsterdam

Find på kortet
Hoteller - Amsterdam

AmsterdamFra  239kr

Anbefalede hoteller - Amsterdam

 • Europa '92
  Fra398krPr. nat

  Europa '92stars

  Amsterdam by, Amsterdam , Eerste constantijn huygensstraat 103-107 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 501 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 814 meninger fra rejsendeBaseret på 814 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i nærheden af Leidseplein og Hooftstraat samt tæt på diverse indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker (ca. 200 m). Desuden er der heller ikke langt til en golfbane. Det nærmeste stoppested ligger endvidere blot 50 m fra hotellet. Der er ca. 30 km til den nærmeste strand.Hotellet er bygget i 1937 og renoveret i 2003. Det råder over en 4-etagers hovedbygning og en 4-etagers sidebygning med i alt 47 værelser, heraf 26 dobbeltværelser og 8 enkeltværelser samt 2 suiter. I hotellets foyer venter der gæsterne en døgnåben reception med safebokse og vekselbørs. Bygningen rummer desuden en elevator, en café, en internetterminal og et WLAN Access Point, ligesom der også er en garage. Naturligvis er der mulighed for at bestille vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De elegant indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, dobbeltseng og safeboks. Endvidere er de udstyret med væg-til-væg tæpper og centralvarme.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Hotel Omega
  Fra520krPr. nat

  Hotel Omegastars

  Amsterdam by, Amsterdam , Jacob obrechtstraat 31-33 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 110 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 342 meninger fra rejsendeBaseret på 342 meninger fra rejsende

  Dette indbydende hotel ligger i hjertet af Amsterdam, tæt på koncerthuset. I den nærmeste omegn kan gæsterne finde masser af museer og den berømte Vondel park. Forbindelser til transportnettet findes i nærheden, ligesom en lang række indkøbs- og underholdningssteder, alle omkring 75 m væk. Den nærmeste natklub og barfaciliteter findes inden for 2 km afstand. Dette elegante hotel omfatter i alt 32 værelser. Faciliteterne omfatter en lobby med 24 timers reception. En bar og offentlig betalings-internetterminal findes i hotellet. De smagfuldt dekorerede værelser er fuldt udstyret, incl. internetforbindelse. Morgenmad kan vælges fra en buffet.

  Se mere
 • Eden Hotel Amsterdam
  Fra919krPr. nat

  Eden Hotel Amsterdamstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Amstel 144 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 62 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3563 meninger fra rejsendeBaseret på 3563 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i hjertet af Amsterdam lige ved Amstel, ca. 16 km fra lufthavnen Schiphol. Rembrandtpladsen, det berømte blomstermarked, et utal af muséer, forretninger, værtshuse og diskoteker (100 m) ligger i de umiddelbare omgivelser. De dele af byen, som ligger længere væk, når man nemt og bekvemt med det offentlige transportsystem.Bygningen har fungeret som Cityhotel siden 1967. Bygningen er på 5 etager og har i alt 218 værelser. Til faciliteterne hører en døgnåben reception med pengeskab, vekselbørs, foyer, elevator, bar/brasserie The Garden of Eden, samt en restaurant. Endvidere kan hotellet tilbyde en offentlig internetcomputer, Room- og vaskeservice.De venligt indrettede værelser har et flisebelagt bad/WC med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio og stereoanlæg samt internetadgang. Der er endvidere pengeskab og væg-til-væg tæpper, ligesom der også er centralvarme.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra en buffet.

  Se mere
 • American Hotel Amsterdam
  Fra1.291krPr. nat

  American Hotel AmsterdamstarsGreenProgram Icon

  Amsterdam by, Amsterdam , Leidsekade 97 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3889 meninger fra rejsendeBaseret på 3889 meninger fra rejsende

  Det meget kendte hotel har en fredet Art-Nouveau-facade og ligger centralt på Leidseplein. Det har egen bådebro ned til en af Amsterdams typiske kanaler. Amsterdam kan ikke blot byde på et væld af indkøbsmuligheder såsom forskellige designerbutikker og restauranter, men også på mange forskellige seværdigheder, kulturelle tilbud, gallerier, diskoteker og klubber.Art-Deco-atmosfæren, som hotellet er så berømt for, er stadig meget tydelig. Den moderne bar er ligeledes komplet renoveret og ligger lige ved siden af receptionen. Hotellet er udstyret med tre elevatorer. Herudover er der portier- og roomservice 24 timer i døgnet. Busser har deres egen parkeringsplads, ligesom der også er mulighed for at benytte vaskeriet eller bestille en babysitter. Hotellet er endvidere berømt for dets brasserie, hvor man kan få serveret alle måltider. Her er der masser af plads, der er højt til loftet, og det er også indrettet i Art-Deco-stil. Herudover er der en dejlig udsigt ud over Leidseplein. Om sommeren er der endvidere mulighed for at spise udendørs. I brasseriet serveres der også te, kaffe og lette snacks. Hotellet har i alt 175 værelser.Værelserne er meget komfortabelt indrettet. De er af forskellige størrelser fra middelstørrelse til stor og er alle moderne og lyse med bløde, neutrale farver. Badeværelset med brusekabine er holdt i sort og hvid og er udstyret med hårtørrer. Klimaanlægget sikrer en behagelig temperatur, ligesom der også er en minibar, en radio og et tv. Herudover er der telefon på alle værelser.Gæsterne kan nyde fritiden i hotellets fitness-center, hvor der også er sauna og solarium.

  Se mere
 • Hotel Beethoven Amsterdam
  Fra445krPr. nat

  Hotel Beethoven Amsterdamstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Beethovenstraat 43 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 571 meninger fra rejsendeBaseret på 571 meninger fra rejsende

  Hotellet har en central beliggenhed i Amsterdam, på en af de dejligste handelsgader i det populære kvarter Oud-Zuid. Der ligger desuden en busstation og en banegård inden for få minutters gang af etablissementet. Herudover ligger Amsterdams lufthavn Schiphol omkring 13 km væk.Hotellet tager sig godt af de basale krav, og den komfortable udsmykning og det venlige personale gør det til et perfekt sted for forretningsrejsende eller feriegæster. Der er 52 værelser til rådighed på dette city-hotel. Gæsterne bydes velkommen i en døgnåben reception, og der tilbydes check-out service 24 timer i døgnet. Herudover er der af bekvemmeligheder også elevator på dette klimatiserede hotel.Alle værelser er indrettet med eget badeværelse med brusebad/badekar, toilet og en hårtørrer. Endvidere er der af faciliteter telefon, betalings-tv og safeboks. Hertil kommer også mulighed for at lave te og kaffe, radiator og klimaanlæg som yderligere komfortindretninger. Tillige er der strygejern og strygebræt, ligesom ikke-rygerværelser er til rådighed på anmodning. Ydermere tilbydes vækning og trådløs internetadgang mod betaling.

  Se mere
 • Central Park Hotel
  Fra772krPr. nat

  Central Park Hotelstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Waldeck pyrmontlaan 9 - Kort
  2,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 587 meninger fra rejsendeBaseret på 587 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Amsterdam. Der er i alt 42 gæsteværelser på Central Park Hotel. De der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Receptionen er åben 24/7. Der er ikke børnesenge i Central Park Hotel. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig.

  Se mere
 • Campanile Amsterdam
  Fra475krPr. nat

  Campanile Amsterdamstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Loosdrechtdreef 3 - Kort
  2,4/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 461 meninger fra rejsendeBaseret på 461 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre del af middelklassen og ligger lige ned til en sø i nærheden af Motorvej A9 og Gaasperpark, ca. 12 minutter fra Arena Boulevard. Med en direkte forbindelse til det offentlige transportsystem når man hurtigt og bekvemt forskellige forretninger (1 km), en golfbane (3 km) og lufthavnen Shiphol (20 km).Det komfortable Cityhotel åbnede i 1987 og har i alt 73 doppeltværelser fordelt på 4 etager. Til faciliteterne hører en døgnåben reception med pengeskab, vekselbørs, elevator, en hyggelig lobby-bar, parkeringsplads samt en TV-stue og et konferencerum. Ydermere tilbydes der en offentlig internetcomputer, en vaskeservice samt en a la carte restaurant med et ikke-ryger område.De venligt indrettede værelser har bad/WC, telefon, satellit-/kabel-TV og internetadgang. Værelserne er flisebelagte og har centralvarme.

  Se mere
 • Grand Hotel Amrâth Amsterdam
  Fra1.290krPr. nat

  Grand Hotel Amrâth Amsterdamstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Prins hendrikkade 108 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4532 meninger fra rejsendeBaseret på 4532 meninger fra rejsende

  Det splinterny luksushotel har en perfekt beliggenhed i Prins Hendrikkade i centrum af byen blot omkring 500 m fra hovedbanegården og kun 1 km fra Dampladsen. Denne unikke kulisse i det historiske hjerte af Amsterdam grænser op til de smukke kanaler og betyder, at hotellet ligger inden for gåafstand til de bedste seværdigheder. Til gæster i bil er der parkeringsservice. Til Schiphol lufthavn er der endvidere 19 km.Shipping selskaberne er for længst forsvundet og deres skibe sejler ikke længere stolt på verdenshavene, men shippingbygningerne, hvor hotellet ligger, står stadigvæk komplet intakte. Søens romantik kan stadigt ses og beundres i kraft af de autentiske materialer. Fra det smukt malede vindue i den imponerende trappeopgang til de luksuriøse marmoretager er hotellets skønhed fascinerende. Gæsterne føler sig helt hjemme i den klassiske stemning med det tidssvarende præg. Det er det perfekte sted at føle den varme, afslappede atmosfære med udvalg af gæster fra nær og fjern, som gør det til deres smarte andet hjem. Det historiske, klimatiserede cityhotel rummer 165 værelser og en døgnåben reception samt en vekslebørs, en elevator, en café, en bar, en restaurant, konferenceindretninger, trådløs internetadgang med WLAN og mulighed for at bestille roomservice.Alle værelser er udstyret med badeværelse med bad og hårtørrer samt telefon, satellit-tv, internetadgang, minibar, strygejern, strygebræt, dobbelt- eller kingsize seng, safeboks, klimaanlæg og radiator.Endvidere er der en indendørs swimmingpool og mulighed for at træne i fitness-studiet.orgenmaden serveres som buffet, mens frokosten og aftensmaden kan vælges a la carte.

  Se mere
 • NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky
  Fra1.630krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 40 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3103 meninger fra rejsendeBaseret på 3103 meninger fra rejsende

  Det moderne First Class hotel ligger i hjertet af Amsterdam lige ved dampladsen over for Kongepaladset. Umiddelbart i nærheden finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Til den historiske gamle bydel med forskellige museer og teatre er der blot få minutters gang.Hotellet blev bygget i 1996 og har fordelt på sine 6 etager i alt 468 værelser. Det kan tilbyde sine gæster en frisørsalon, en hyggelig bar og en fortræffelig restaurant.De luksuriøst indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer, telefon, minibar samt køleskab og safeboks.Gæsterne kan benytte hotellets fitnessstudie.

  Se mere
 • Estherea
  Fra919krPr. nat

  Esthereastars

  Amsterdam by, Amsterdam , Singel 303-309 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4530 meninger fra rejsendeBaseret på 4530 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Amsterdam. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Indenfor 1. 0 kilometer finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 19. 0 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 3. 0 kilometer fra havnen. Der er i alt 71 gæsteværelser på stedet. Denne feriebolig blev etableret i 1700. Estherea har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Dette sted har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Nogle værelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Denne feriebolig accepterer ikke kæledyr. Ferieboligen inkluderer en garage, der er ideel til brug for de besøgende. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  194  Hoteller - Amsterdam
Side  1  af  20
 

Beskrivelse af destination

  Amsterdam er en by der ligger i den nordlige del af Holland og det er hovedstaden i landet. Det er den største by i landet, og samtidigt et økonomisk og kulturelt midtpunkt for hele verden. Byen tilhører den store hollandske bysammevoksning: Randstad. Amsterdam kendetegnes ved sine fantastiske kanaler og sin arkitektur fra det XVI og det XVII århundrede, yderligere kan man på byens museer se kunstværker af berømte kunstnere som Rembrandt og Van Gogh. Hvis du kan lide kulturelle aktiviteter skal du besøge de forskellige museer i området: du kan besøge det nationale museum Rijksmuseum, som har en fremragende samling af kunst, blandt andre fra lokale kunstnere fra det XVII århundrede. Et andet vigtigt museum er tilegnet kunstneren: Vincent van Gogh og også Rembrandthuis, hvor man kan se huset hvor Rembrandt boede og hvor nogle af hans mest berømte værker blev til. Amsterdam har et livligt natteliv, der er mange diskoteker, barer, restauranter og der er noget for enhver smag. Amsterdam en meget liberal og tolerant by, et socialt og kulturelt paradis.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Amsterdam

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser