Hoteller i Amsterdam

Find på kortet
Hoteller - Amsterdam

AmsterdamFra  355kr

Anbefalede hoteller - Amsterdam

 • Albus Hotel Amsterdam City Centre
  Fra921krPr. nat

  Albus Hotel Amsterdam City Centrestars

  Amsterdam by, Amsterdam , Vijzelstraat 49 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 472 meninger fra rejsendeBaseret på 472 meninger fra rejsende

  Dette førsteklasses hotel ligger i hjertet af Amsterdam i det berømte Rembrandtkvarter. Der er kun ca. 4,5 km til RAI Konference- og Udstillingscentrum. Endvidere er hotellet omgivet af byens bedste turistattraktioner såsom det jordløse Blomstermarked og Hollands mest berømte indkøbsstræde, Kalverstraat. Der afgår offentlige transportmidler kun ca. 200 m væk. Til lufthavnen Schiphol er der desuden kun omkring 15 km fra hotelbygningen.Hotellet råder over 8 etager med i alt 74 værelser samt en døgnåben foyer med safeboks og elevator. Deslige råder hotellet over en bar og en restaurant samt internetadgang. Gæsterne kan naturligvis også bestille roomservice og vasketøjsservice (mod betaling).Rummene er elegante, rummelige og smagfuldt dekorerede samt indrettede med de nyeste og mest moderne behageligheder. Endvidere rummer værelserne et luksuriøst badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon og satellit-kabel-tv.Hotellet kan tilbyde sine gæster en komplet amerkinask morgenmadsbuffet.

  Se mere
 • Europa '92
  Fra415krPr. nat

  Europa '92stars

  Amsterdam by, Amsterdam , Eerste constantijn huygensstraat 103-107 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 398 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 781 meninger fra rejsendeBaseret på 781 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i nærheden af Leidseplein og Hooftstraat samt tæt på diverse indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker (ca. 200 m). Desuden er der heller ikke langt til en golfbane. Det nærmeste stoppested ligger endvidere blot 50 m fra hotellet. Der er ca. 30 km til den nærmeste strand.Hotellet er bygget i 1937 og renoveret i 2003. Det råder over en 4-etagers hovedbygning og en 4-etagers sidebygning med i alt 47 værelser, heraf 26 dobbeltværelser og 8 enkeltværelser samt 2 suiter. I hotellets foyer venter der gæsterne en døgnåben reception med safebokse og vekselbørs. Bygningen rummer desuden en elevator, en café, en internetterminal og et WLAN Access Point, ligesom der også er en garage. Naturligvis er der mulighed for at bestille vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De elegant indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, dobbeltseng og safeboks. Endvidere er de udstyret med væg-til-væg tæpper og centralvarme.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Omega Hotel
  Fra354krPr. nat

  Omega Hotelstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Jacob obrechtstraat 31-33 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 106 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 317 meninger fra rejsendeBaseret på 317 meninger fra rejsende

  Dette indbydende hotel ligger i hjertet af Amsterdam, tæt på koncerthuset. I den nærmeste omegn kan gæsterne finde masser af museer og den berømte Vondel park. Forbindelser til transportnettet findes i nærheden, ligesom en lang række indkøbs- og underholdningssteder, alle omkring 75 m væk. Den nærmeste natklub og barfaciliteter findes inden for 2 km afstand. Dette elegante hotel omfatter i alt 32 værelser. Faciliteterne omfatter en lobby med 24 timers reception. En bar og offentlig betalings-internetterminal findes i hotellet. De smagfuldt dekorerede værelser er fuldt udstyret, incl. internetforbindelse. Morgenmad kan vælges fra en buffet.

  Se mere
 • Piet Hein
  Fra742krPr. nat

  Piet Heinstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Vossiusstraat 52-53 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1162 meninger fra rejsendeBaseret på 1162 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Amsterdam. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af hotellet. Besøgende kan nemt gå til de offentlige transportmidler. I alt 81 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. Dette sted blev fuldstændig renoveret i 2018. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. De der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Nogle soveværelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • WestCord Art Hotel Amsterdam4
  Fra617krPr. nat

  WestCord Art Hotel Amsterdam4stars

  Amsterdam by, Amsterdam , Spaarndammerdijk 302 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3068 meninger fra rejsendeBaseret på 3068 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i området Westerpark ca. 10 minutter fra byens centrum med offentlige transportmidler. Desuden ligger der turistfaciliteter og indkøbsmuligheder omkring 10 minutter væk. Endvidere finder man Amsterdams attraktioner inden for kort afstand, herunder Anne Franks Hus (ca. 10 minutter), Museumspladsen (ca. 15 minutter) og Madam Tussaud's (ca. 12 minutter). Herudover ligger Amsterdams lufthavn Schiphol omkring 17 km væk.Nøgleordet i denne ejendom er design. Når man kommer ind i hotellets fællesområder finder man glaselementer og -farver i enhver krog. Af faciliteter på dette city-hotel med 60 værelser er der døgnåben reception, check-out service, bar, restaurant og konferenceindretninger. Endvidere er der mulighed for at benytte stedets internetadgang og bestille roomservice (mod betaling).De luksuriøse værelser rummer alle en slængesofa, eget moderne badeværelse med et brusebad og alle de nødvendige faciliteter for at få et afslappet, komfortabelt ophold. Af behageligheder er der desuden hårtørrer, satellit-/kabel-tv, stereoanlæg, internetadgang, safeboks og en minibar. Ydermere er der mulighed for at lave te og kaffe og regulerbart klimaanlæg på værelserne.Hotellet råder over en udendørs swimmingpool.

  Se mere
 • Monet Garden Hotel Amsterdam
  Fra888krPr. nat

  Monet Garden Hotel Amsterdamstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Valkenburgerstraat 76 76 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Dette dejler ige hotel er i Amsterdam. Beliggende indenfor 4. 0 kilometer fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende kan bruge de offentlige transportmidler 1. 1 kilometer borte. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 12. 0 kilometer. Det samlede antal soveværelser er 30. Monet Garden Hotel Amsterdam tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. De der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Kæledyr er ikke tilladt på dette hotel. Middagslokalet inviterer alle gæster der bor på denne ejendom, til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. Der er konferencefaciliteter på dette sted. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Amsterdam Tropen
  Fra496krPr. nat

  Amsterdam Tropenstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Linnaeusstraat 2c - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 982 meninger fra rejsendeBaseret på 982 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ved siden Oosterpark og Det Kongelige Tropeinstitut i nærheden af gågaden og Dappermarkt. Der er blot en mindre gåtur til Waterloopladsen, Artis Zoo og Hortus Botanicus. I bil kommer man nemt og bekvemt til hotellet. Der er et stoppested lige foran hotellet. På den måde kommer man hurtigt til Amsterdams historiske bydel, RAI kongrescenter, hovedbanegården eller lufthavnen Schiphol.Hotellet råder i alt 80 værelser og kan tilbyde sine gæster en reception, en café-bar kaldet Tropen samt restauranten Brasserie Schiller, der rummer en dejlig udsigt over Oosterpark samt en meget flot og siden 1912 intakt dekoration med en blanding af Art Nouveau og moderne værker. I restauranten er der plads til op mod 80 personer, mens baren kan rumme op til 20 personer. Herudover der trådløs internetadgang (WLAN), gratis aviser hver dag, et stationært strygesystem, vasketøjsservice, skopudsningsservice, shuttlebus til lufthavnen, lægehjælp i tilfælde af sygdom og endeligt udlejning af cykler. Forretningscentrummet består af fem rummelige og roligt beliggende konferencelokaler med dagslys (4-100 personer). Det største rum (Indonesienrummet) rummer plads til 80 personer. I samarbejde med Det Kongelige Tropeinstitut kan der også arrangeres større konferencer på hotellet. Slutteligt har hotellet også en overvåget parkeringsplads.De komplet renoverede værelser har eget badeværelse med hårtørrer og toiletartikler samt telefon, kabel-tv, trådløs internetadgang (WLAN) og safeboks. Endvidere er der elkedel, et udvalg af puder (hård, blød, fjedret), babyseng og vækning. Man kan desuden bestille ikke-rygerværelser.orgenmaden serveres som buffet. Køkkenet rummer såvel typiske hollandske som internationale specialiteter. Herudover er der udvalg af internationale vine.

  Se mere
 • CC Hotel
  Fra821krPr. nat

  CC Hotelstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Warmoesstraat 42 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1502 meninger fra rejsendeBaseret på 1502 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en ideel beliggenhed 300 m fra byens centrum (pladsen Dam) og tilbyder gæsterne bekvemmelig adgang til alle store turistattraktioner. Gæsterne vil finde butiksgader og talrige restauranter og caféer i nærheden såvel som underholdningsområdet med dets mange barer og klubber. Desuden ligger hovedbanegården og den centrale busstation 500 m fra hotellet, mens der til Anne Franks Hus er 1,2 km og til PC Hooftstraat 2,5 km. Herudover ligger Amsterdams lufthavn Schiphol omkring 10 km væk.Dette city-hotel blev renovere og ligger i 3 forbundne, historiske og monumentale bygninger. Bygningerne er blevet totalrenoveret, ligesom der er blevet gjort alle forsøg på at bevare bygningernes monumentale værdi intakt, mens visse dele er blevet optisk retoucheret. Det består af i alt 75 værelser fordelt på 6 etager, herunder 15 enkeltværelser og 54 dobbeltværelser. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement er der foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks og elevator. Der er også snackbar, hvor gæsterne kan indtage et hurtigt måltid. Gæsterne kan også benytte stedets internetadgang (mod betaling).Værelserne er blevet bygget i og omkring bygningens monumentale struktur og omslutter heri hotellets karakter, således at ingen af værelserne er identiske, og hvert værelse har sin egen karakter. Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad og en hårtørrer. De er ligeledes udstyret med en telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, safeboks og en minibar. Ydermere er der mulighed for at lave te og kaffe, regulerbart klimaanlæg og centralt reguleret radiator som standardindretning i alle enheder.

  Se mere
 • Room Mate Aitana
  Fra902krPr. nat

  Room Mate Aitanastars

  Amsterdam by, Amsterdam , Ijdok 6 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 37 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3707 meninger fra rejsendeBaseret på 3707 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Amsterdam. Hotellet , der putter sig indenfor 1000 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet omfatter 284 hyggelige soveværelser. De der bor på ejendommen, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i værelser. Dette hotel har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig. Middagslokalet inviterer alle der bor på denne ejendom, til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. Room Mate Aitana vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hotel City Garden Amsterdam
  Fra491krPr. nat

  Hotel City Garden Amsterdamstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Pieter cornelisz hooftstraat 162 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 828 meninger fra rejsendeBaseret på 828 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i en meget smuk bygning fra det vidtløbende Vondelpark. Mange af de historiske bygninger ligger i nærheden, ligesom de tre vigtigste museer i Amsterdam: Rigsmuseet med værker af Rembrandt, Van Gogh Museum og et bymuseum med moderne kunst. Der er ikke langt til koncertsalen. Her arbejder koncertsalens verdensberømte orkester. I de umiddelbare omgivelser finder man talrige barer, restauranter og klubber.Det venlige, spændende og hyggelige hotel råder over i alt 71 værelser. Der er desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks, elevator og parkeringspladser.Værelserne er stilfuldt indrettede med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, fjernsyn og radio. Fra værelserne er der den vidunderlig udsigt: Fra nogle af værelserne er der et roligt og romantisk panorama over Vondelparken, mens andre kan tilbyde en storartet udsigt over gaden. Til værelsernes standardindretning hører der en dobbeltseng.orgenmaden serveres morgenmadsrestauranten, som gennemstrømmes af lys. Herfra er der udsigt over haven. Også den fremragende bar- og loungeområde lover komfort og privat atmosfære.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  175  Hoteller - Amsterdam
Side  1  af  18
 

Beskrivelse af destination

  Amsterdam er en by der ligger i den nordlige del af Holland og det er hovedstaden i landet. Det er den største by i landet, og samtidigt et økonomisk og kulturelt midtpunkt for hele verden. Byen tilhører den store hollandske bysammevoksning: Randstad. Amsterdam kendetegnes ved sine fantastiske kanaler og sin arkitektur fra det XVI og det XVII århundrede, yderligere kan man på byens museer se kunstværker af berømte kunstnere som Rembrandt og Van Gogh. Hvis du kan lide kulturelle aktiviteter skal du besøge de forskellige museer i området: du kan besøge det nationale museum Rijksmuseum, som har en fremragende samling af kunst, blandt andre fra lokale kunstnere fra det XVII århundrede. Et andet vigtigt museum er tilegnet kunstneren: Vincent van Gogh og også Rembrandthuis, hvor man kan se huset hvor Rembrandt boede og hvor nogle af hans mest berømte værker blev til. Amsterdam har et livligt natteliv, der er mange diskoteker, barer, restauranter og der er noget for enhver smag. Amsterdam en meget liberal og tolerant by, et socialt og kulturelt paradis.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Amsterdam

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser