Hoteller i Amsterdam

Find på kortet
Hoteller - Amsterdam

AmsterdamFra  189kr

Anbefalede hoteller - Amsterdam

 • NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky
  Fra1.132krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 40 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3103 meninger fra rejsendeBaseret på 3103 meninger fra rejsende

  Det moderne First Class hotel ligger i hjertet af Amsterdam lige ved dampladsen over for Kongepaladset. Umiddelbart i nærheden finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Til den historiske gamle bydel med forskellige museer og teatre er der blot få minutters gang.Hotellet blev bygget i 1996 og har fordelt på sine 6 etager i alt 468 værelser. Det kan tilbyde sine gæster en frisørsalon, en hyggelig bar og en fortræffelig restaurant.De luksuriøst indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer, telefon, minibar samt køleskab og safeboks.Gæsterne kan benytte hotellets fitnessstudie.

  Se mere
 • NH Amsterdam Schiller
  Fra807krPr. nat

  NH Amsterdam SchillerstarsGreenProgram Icon

  Amsterdam by, Amsterdam , Rembrandtplein 26 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1880 meninger fra rejsendeBaseret på 1880 meninger fra rejsende

  Det klassiske hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i hjertet af Amsterdams historiske bymidte i nærheden af Rembrandtpladsen. Der er kun få minutters gang til diverse indkøbsmuligheder, butikker, museer og kanalbåde. Hotellets perfekte beliggenhed er medvirkende til, at man som gæst med det samme kan tage del i livet i denne spændende by.Hotellet blev bygget i 1912 og har i alt 95 værelser fordelt på 6 etager. Bygningen rummer desuden en døgnåben reception. Herudover er der en bar og en hyggelig à la carte restaurant.De smagfuldt indrettede værelser er alle udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Derudover har de telefon, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • NH Amsterdam Centre
  Fra788krPr. nat

  NH Amsterdam CentrestarsGreenProgram Icon

  Amsterdam by, Amsterdam , Stadhouderskade 7 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3207 meninger fra rejsendeBaseret på 3207 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger centralt i nærheden af Leidseplein lige ved Singelgraacht. Der afgår offentlige transportmidler omkring 100 m væk. Lige i nærheden finder man endvidere en indkøbsgade, et blomstermarked og det kongelige palads.Hotellet, der hører til i den øvre middelklasse og blev opført i 1928 i en byggestil lige efter Amsterdamskolens ABC. Det rummer i alt 242 lejligheder fordelt på 7 etager. Hotellet har en døgnåben reception. Det kan ydermere tilbyde sine gæster en frisør og en restaurant. Lige i nærheden af hotellet ligger der desuden en offentlig parkeringsgarage (mod betaling).De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon og satellit-/kabel-tv. Derudover er der minibar, køleskab, safeboks (mod betaling) og klimaanlæg.Hotellet råder over en sauna, et solarium samt et fitnessstudie og en skønhedssalon. Der er også mulighed for at få massage (delvist mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • NH City Centre
  Fra834krPr. nat

  NH City CentrestarsGreenProgram Icon

  Amsterdam by, Amsterdam , Spuistraat 288-292 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 52 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1811 meninger fra rejsendeBaseret på 1811 meninger fra rejsende

  Det komfortable middelklassehotel ligger centralt i nærheden af dampladsen og hovedbanegården.Hotellet råder over 208 værelser og en restaurant.Alle værelser er udstyret med eget badeværelse.

  Se mere
 • Eden Hotel Amsterdam
  Fra842krPr. nat

  Eden Hotel AmsterdamstarsGreenProgram Icon

  Amsterdam by, Amsterdam , Amstel 144 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 62 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3563 meninger fra rejsendeBaseret på 3563 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i hjertet af Amsterdam lige ved Amstel, ca. 16 km fra lufthavnen Schiphol. Rembrandtpladsen, det berømte blomstermarked, et utal af muséer, forretninger, værtshuse og diskoteker (100 m) ligger i de umiddelbare omgivelser. De dele af byen, som ligger længere væk, når man nemt og bekvemt med det offentlige transportsystem.Bygningen har fungeret som Cityhotel siden 1967. Bygningen er på 5 etager og har i alt 218 værelser. Til faciliteterne hører en døgnåben reception med pengeskab, vekselbørs, foyer, elevator, bar/brasserie The Garden of Eden, samt en restaurant. Endvidere kan hotellet tilbyde en offentlig internetcomputer, Room- og vaskeservice.De venligt indrettede værelser har et flisebelagt bad/WC med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio og stereoanlæg samt internetadgang. Der er endvidere pengeskab og væg-til-væg tæpper, ligesom der også er centralvarme.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra en buffet.

  Se mere
 • Central Park Hotel
  Fra334krPr. nat

  Central Park Hotelstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Waldeck pyrmontlaan 9 - Kort
  2,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 587 meninger fra rejsendeBaseret på 587 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Amsterdam. Der er i alt 42 gæsteværelser på Central Park Hotel. De der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Receptionen er åben 24/7. Der er ikke børnesenge i Central Park Hotel. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig.

  Se mere
 • Hard Rock Hotel Amsterdam American
  Fra1.293krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3889 meninger fra rejsendeBaseret på 3889 meninger fra rejsende

  Det meget kendte hotel har en fredet Art-Nouveau-facade og ligger centralt på Leidseplein. Det har egen bådebro ned til en af Amsterdams typiske kanaler. Amsterdam kan ikke blot byde på et væld af indkøbsmuligheder såsom forskellige designerbutikker og restauranter, men også på mange forskellige seværdigheder, kulturelle tilbud, gallerier, diskoteker og klubber.Art-Deco-atmosfæren, som hotellet er så berømt for, er stadig meget tydelig. Den moderne bar er ligeledes komplet renoveret og ligger lige ved siden af receptionen. Hotellet er udstyret med tre elevatorer. Herudover er der portier- og roomservice 24 timer i døgnet. Busser har deres egen parkeringsplads, ligesom der også er mulighed for at benytte vaskeriet eller bestille en babysitter. Hotellet er endvidere berømt for dets brasserie, hvor man kan få serveret alle måltider. Her er der masser af plads, der er højt til loftet, og det er også indrettet i Art-Deco-stil. Herudover er der en dejlig udsigt ud over Leidseplein. Om sommeren er der endvidere mulighed for at spise udendørs. I brasseriet serveres der også te, kaffe og lette snacks. Hotellet har i alt 175 værelser.Værelserne er meget komfortabelt indrettet. De er af forskellige størrelser fra middelstørrelse til stor og er alle moderne og lyse med bløde, neutrale farver. Badeværelset med brusekabine er holdt i sort og hvid og er udstyret med hårtørrer. Klimaanlægget sikrer en behagelig temperatur, ligesom der også er en minibar, en radio og et tv. Herudover er der telefon på alle værelser.Gæsterne kan nyde fritiden i hotellets fitness-center, hvor der også er sauna og solarium.

  Se mere
 • Hotel Beethoven Amsterdam
  Fra538krPr. nat

  Hotel Beethoven Amsterdamstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Beethovenstraat 43 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 571 meninger fra rejsendeBaseret på 571 meninger fra rejsende

  Hotellet har en central beliggenhed i Amsterdam, på en af de dejligste handelsgader i det populære kvarter Oud-Zuid. Der ligger desuden en busstation og en banegård inden for få minutters gang af etablissementet. Herudover ligger Amsterdams lufthavn Schiphol omkring 13 km væk.Hotellet tager sig godt af de basale krav, og den komfortable udsmykning og det venlige personale gør det til et perfekt sted for forretningsrejsende eller feriegæster. Der er 52 værelser til rådighed på dette city-hotel. Gæsterne bydes velkommen i en døgnåben reception, og der tilbydes check-out service 24 timer i døgnet. Herudover er der af bekvemmeligheder også elevator på dette klimatiserede hotel.Alle værelser er indrettet med eget badeværelse med brusebad/badekar, toilet og en hårtørrer. Endvidere er der af faciliteter telefon, betalings-tv og safeboks. Hertil kommer også mulighed for at lave te og kaffe, radiator og klimaanlæg som yderligere komfortindretninger. Tillige er der strygejern og strygebræt, ligesom ikke-rygerværelser er til rådighed på anmodning. Ydermere tilbydes vækning og trådløs internetadgang mod betaling.

  Se mere
 • Kimpton De Witt Hotel
  Fra808krPr. nat

  Kimpton De Witt HotelstarsGreenProgram Icon

  Amsterdam by, Amsterdam , nieuwezijds voorburgwal 5 - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1389 meninger fra rejsendeBaseret på 1389 meninger fra rejsende

  Det berømte luksushotel har en fredet Art Nouveau-fassade og ligger ved Leidseplein i nærheden af Amsterdams største museer. Der afgår offentlige transportmidler lige uden for hotellet, ligesom der heller ikke er langt til de nærmeste indkøbsmuligheder, teatre og kirker.Dette First Class hotel er bygget i 1987. Det råder over 6 etager med i alt 270 værelser, heraf 87 dobbelt- og 62 enkeltværelser samt 4 suiter. Til hotellets faciliteter hører en bar og en udmærket restaurant. Hotellet har endvidere sin egen kajplads.De luksuriøst indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer, telefon, minibar samt køleskab og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en sauna, et solarium og et fitnessstudie.

  Se mere
 • The ED Amsterdam
  Fra419krPr. nat

  The ED AmsterdamstarsGreenProgram Icon

  Amsterdam by, Amsterdam , Nassaukade 387-390 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 39 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 11 meninger fra rejsendeBaseret på 11 meninger fra rejsende

  Der er kun få minutters gang fra hotellet til talrige, berømte turistattraktioner såsom Kogepaladset, Vondelparken, Rijksmuseet, Stedelijk Museum, Van Gogh Museum. Det hyggelige middelklassehotel ligger i det historiske centrum af Amsterdam lige ved Singelkanalen i nærheden af pladsen Leidseplein med dens mange cafeer, restauranter, indkøbsmuligheder samt offentlige transportmidler.Hotellet blev renoveret og har i alt 70 værelser fordelt på 4 etager. Det er fuldstændigt holdt i Amsterdamskolens stil og har i 2005 modtaget prisen Tulip Inn Benelux. Bygningen hvilket er med til at sikre et behageligt ophold. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception med safeboks, og to elevatorer. Herudover rummer bygningen en bar. Der tilbydes vaskeservice. Personbiler kan parkeres i hotellets parkeringsgarage.Sportsbegejstrede gæster kan tage på cykel- eller vandretur i Vondelparken.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  207  Hoteller - Amsterdam
Side  1  af  21
 

Beskrivelse af destination

  Amsterdam er en by der ligger i den nordlige del af Holland og det er hovedstaden i landet. Det er den største by i landet, og samtidigt et økonomisk og kulturelt midtpunkt for hele verden. Byen tilhører den store hollandske bysammevoksning: Randstad. Amsterdam kendetegnes ved sine fantastiske kanaler og sin arkitektur fra det XVI og det XVII århundrede, yderligere kan man på byens museer se kunstværker af berømte kunstnere som Rembrandt og Van Gogh. Hvis du kan lide kulturelle aktiviteter skal du besøge de forskellige museer i området: du kan besøge det nationale museum Rijksmuseum, som har en fremragende samling af kunst, blandt andre fra lokale kunstnere fra det XVII århundrede. Et andet vigtigt museum er tilegnet kunstneren: Vincent van Gogh og også Rembrandthuis, hvor man kan se huset hvor Rembrandt boede og hvor nogle af hans mest berømte værker blev til. Amsterdam har et livligt natteliv, der er mange diskoteker, barer, restauranter og der er noget for enhver smag. Amsterdam en meget liberal og tolerant by, et socialt og kulturelt paradis.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Amsterdam

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser