Hoteller i Amsterdam

Find på kortet
Hoteller - Amsterdam

AmsterdamFra  384kr

Anbefalede hoteller - Amsterdam

 • Inntel Hotels Amsterdam Centre
  Fra1.330krPr. nat

  Inntel Hotels Amsterdam Centrestars

  Amsterdam by, Amsterdam , Nieuwezijds kolk 19 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4014 meninger fra rejsendeBaseret på 4014 meninger fra rejsende

  Det har i alt 239 værelser fordelt på 5 etager, heraf 15 enkelt- og 224 dobbeltværelser. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception og safeboks samt et konferencerum, en tv-stue, en vekselbørs, elevatorer, en kiosk og en offentlig garage. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en café, en bar samt en klimatiseret restaurant med et ikke-ryger område. Herudover har hotellets gæster mulighed for at benytte internetterminalen samt bestille roomservice og vaskeservice.De moderne og komfortabelt indrettede værelser har flisebelagt badeværelse med hårtørrer samt telefon, kabel-tv og internetadgang (modem). Derudover er de udstyret med minibar, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks..

  Se mere
 • Swissotel Amsterdam
  Fra1.275krPr. nat

  Swissotel Amsterdamstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Damrak 96 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1158 meninger fra rejsendeBaseret på 1158 meninger fra rejsende

  Det stilfulde luksushotel ligger i hjertet af Amsterdam i nærheden af Kongepaladset og Madame Tussauds. Der er kun få skridt (ca. 100 m) til de nærmeste indkøbsmuligheder såsom designerforretninger og butikker. Ca. 500 m væk finder endvidere man diverse restauranter samt en forbindelse med offentlig transport. Hovedbanegården (Amsterdam Centraal) kommer man til efter et par minutters gang.Hotellet blev bygget i 1986 og renoveret i 2004. Det er på 6 etager og har i alt 109 værelser, heraf 95 dobbeltværelser og 14 suiter. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, konferencerum samt elevatorer. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en café, en bar og en klimatiseret á la carte restaurant. Herudover har hotellets gæster mulighed for at benytte den offentlige internetadgang. Gæsterne kan ydermere benytte sig af hotellets roomservice og vasketøjsservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt og fornemt indrettede værelser har bad/wc med hårtørrer, telefon og satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Ydermere er de udstyret med opholdsrum, minibar, dobbeltseng, safeboks samt centralvarme.Gæsterne kan som afslapning lade sig massere.

  Se mere
 • Park Centraal Amsterdam
  Fra1.135krPr. nat

  Park Centraal AmsterdamstarsGreenProgram Icon

  Amsterdam by, Amsterdam , Stadhouderskade 25 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3071 meninger fra rejsendeBaseret på 3071 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Amsterdam.Dette hotel blev bygget i 1895, renoveret i 2006 og rummer i alt 187 værelser fordelt på 7 etager, heraf 6 suiter. Til faciliteterne på hotellet hører desuden en døgnåben reception samt safeboks, vekselbørs og elevator. Hertil kommer også frisørsalon, en bar og en restaurant. Ydermere tilbydes forretningsrejsende konferenceindretninger. Der er også WLAN/internetadgang og mulighed for at bestille vasketøjsservice. Endvidere råder hotellet over en parkeringsgarage.De komfortable værelser er udstyrede med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, en opholdsstue, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, mulighed for at lave te og kaffe, en minibar, strygejern, strygebræt, centralvarme og en radiator.orgenmaden tilbydes som buffet. Frokosten og aftensmaden serveres a la carte, ligesom aftensmaden også kan vælges som menu.Fra Utrecht (A2) skal man køre mod 'Centrum'. Efter Amsterdam bygrænse drejer man til højre i det 1. lyskryds (Utrechtsebrug) ad President Kennedylaan og fortsætter over Amsteldijk til T-krydset. Herefter drejer man til venstre ad Stadhouderskade og følger vejen forbi Rijksmuseum. Efter 50 m vil gæsterne finde hotellet på venstre hånd. Fra Haag/Schiphol (lufthavn)/motorvej A4 (E10) tager man afkørslen Zaandam og dernæst afkørslen S-106. For enden af afkørslen drejer man til højre og fortsætter herefter lige ud forbi Surinameplein rundkørsel på venstre hånd. Kør i venstre vognbane over Kostverlorenvaart bro og drej til venstre ad Overtoom, og fortsæt lige indtil vejen ophører. Drej herefter til højre og bliv i venstre kørebane i det 3. lyskryds. Efter ca. 50 km vil hotellet ligge på højre hånd.

  Se mere
 • Bastion Hotel Amsterdam Amstel
  Fra555krPr. nat

  Bastion Hotel Amsterdam AmstelstarsGreenProgram Icon

  Amsterdam by, Amsterdam , Verlengde van marwijk kooystraat 30 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 750 meninger fra rejsendeBaseret på 750 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger tæt på RAI og Amsterdam Arena. Med offentlige transportmidler kan gæsterne komme til Amsterdams historiske centrum inden for 10 minutter. Herfra har gæsterne alle berømte attraktioner inden for rækkevidde.Hotellet står for personlig atmosfære, gæstfrihed, komfort og gode faciliteter. Ydermere tilbyder hotellet døgnåben reception og komfortable værelser. Gæsterne er desuden velkomne i den hyggelige hotelbar eller rygersalonen. Denne salon rummer et fladskærmsfjernsyn, klimaanlæg og afslappende chaiselonger. Hotellet tilbyder gratis, trådløs internetadgang og klimaanlæg på hele hotellet. I hotellets foyer står der endvidere en computer med gratis internetadgang til gæsternes rådighed.Standardværelserne er udstyret med et fjernsyn, et modem, et vækkeur, et skrivebord, en safeboks, en minibar, mulighed for at lave gratis te og kaffe samt et badeværelse med brusebad og toilet. De luksuriøse værelser er herudover udstyret med et badeværelse med badekar, toilet og hårtørrer. Suiterne er mere rummelige end de luksuriøse værelser samt udstyret med en sovesofa og et badeværelse med badekar, toilet og hårtørrer.Hotellet rummer et fitness-studie, som kan benyttes uden beregning.Hotellets gæster kan vælge imellem et omfattende udvalg af retter på a la carte-menuen i den stemningsfulde restaurant.

  Se mere
 • The Arcade Hotel
  Fra751krPr. nat

  The Arcade Hotelstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Sarphatipark 106 - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 579 meninger fra rejsendeBaseret på 579 meninger fra rejsende

  Det familieejede hotel ligger centralt ved en meget smuk park i nærheden af Amsterdams bymidte og det turistiske centrum. Der er ca. 15 km til Norsee, ca. 10 m til en forbindelse med offentlig transport og ligeledes ca. 15 km til lufthavnen.Hotellet er bygget i 1956 og blev renoveret i 2001. Det har 36 værelser fordelt på sine 4 etager, der er 8 enkelt- og 12 doppeltværelser. Det kan endvidere tilbyde en døgnåben reception, pengeskab, elevator, kiosk, TV-stue, offentlig internet og en a la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling.iddelklassehotellets komfortabelt indrettede værelser er udstyret med bad/WC, hårtørrer, telefon, kabel- eller satellit-TV, internetadgang, pengeskab, centralvarme og er ydermere belagte med væg-til-væg tæpper.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra en buffet.

  Se mere
 • Bastion Hotel Schiphol Hoofddorp
  Fra428krPr. nat
  4,2/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 419 meninger fra rejsendeBaseret på 419 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Hoofddorp kun ca. 5 minutters kørsel med shuttlebussen fra lufthavnen Schiphol på A4, afkørsel 3. Der er ca. 15 km til centrum af Amsterdam.Lufthavnshotellet har i alt 80 dobbeltværelser. I hotellets foyer venter der gæsterne en døgnåben reception med safebokse. Til faciliteterne hører desuden en elevator, en bar, en à la carte restaurant samt offentlig internetadgang. Herudover er der vasketøjsservice og en parkeringsplads.De elegant indrettede værelser råder over bad/WC, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, trådløs og gratis internetadgang og safeboks. Ydermere er der centralvarme.

  Se mere
 • Leonardo Hotel Amsterdam City Center
  Fra789krPr. nat

  Leonardo Hotel Amsterdam City Centerstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Tesselschadestraat 23 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 309 meninger fra rejsendeBaseret på 309 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Amsterdam. Stedet er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Indenfor 400 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 13. 0 kilometer. Boligen har i alt 102 værelser. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Leonardo Hotel Amsterdam City Center har 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge i denne bolig. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette sted ikke tillader kæledyr. Der findes en parkeringsplads. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Inntel Hotels Amsterdam-Zaandam
  Fra610krPr. nat

  Inntel Hotels Amsterdam-Zaandamstars

  Zaandam, Amsterdam , Provincialeweg 102 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1953 meninger fra rejsendeBaseret på 1953 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i den smukke forstad Zaandam lige ved siden af hovedbanegården. Der er kun ca. 12 minutters kørsel til den indre by og ca. 16 minutter til lufthavnen Schiphol. Det tager ca. 25 minutter i bil eller med den offentlige transport at komme til RAI kongrescentrum (i bil skal man køre ca. 5 minutter på motorvejen). Hotellet er således det ideelle opholdssted for såvel forretningsrejsende som turister. Det kan varmt anbefales at besøge kanalerne, lagerhusene og museerne i Amsterdam samt marsklandet Zaanse med de historiske vindmøller, ostemarkedet i Alkmaar og det maleriske Volendam. Ca. 15 minutters kørsel fra hotellet ligger kongrescentret Rai, som er perfekt til at afholde konferencer i.Det elegante hotel hører til i den øvre middelklasse og råder over 12 etager med i alt 160 værelser. I den moderne foyer finder man en hyggelig og indbydende, døgnåben reception med vekselbørs, safeboks og elevator. Bygningen rummer desuden en internetterminal samt diverse lokaler med moderne teknik, hvor der kan afholdes konferencer, møder m.m. Hotellet har tilmed en fortræffelig à la carte restaurant med regionale og internationale specialiteter (med børnestole og ikke-ryger område). Naturligvis kan man bestille roomservice og vaskeservice. Biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads.De meget smagfulde og harmoniske indrettede værelser råder over eget badeværelse. De fortræffelige værelser er desuden udstyret med radio, telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang. Sidst, men ikke mindst, minibar/køleskab og en lille safeboks (mod betaling) samt strygejern og strygebræt.

  Se mere
 • Amsterdam Tropen
  Fra710krPr. nat

  Amsterdam Tropenstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Linnaeusstraat 2c - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1020 meninger fra rejsendeBaseret på 1020 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ved siden Oosterpark og Det Kongelige Tropeinstitut i nærheden af gågaden og Dappermarkt. Der er blot en mindre gåtur til Waterloopladsen, Artis Zoo og Hortus Botanicus. I bil kommer man nemt og bekvemt til hotellet. Der er et stoppested lige foran hotellet. På den måde kommer man hurtigt til Amsterdams historiske bydel, RAI kongrescenter, hovedbanegården eller lufthavnen Schiphol.Hotellet råder i alt 80 værelser og kan tilbyde sine gæster en reception, en café-bar kaldet Tropen samt restauranten Brasserie Schiller, der rummer en dejlig udsigt over Oosterpark samt en meget flot og siden 1912 intakt dekoration med en blanding af Art Nouveau og moderne værker. I restauranten er der plads til op mod 80 personer, mens baren kan rumme op til 20 personer. Herudover der trådløs internetadgang (WLAN), gratis aviser hver dag, et stationært strygesystem, vasketøjsservice, skopudsningsservice, shuttlebus til lufthavnen, lægehjælp i tilfælde af sygdom og endeligt udlejning af cykler. Forretningscentrummet består af fem rummelige og roligt beliggende konferencelokaler med dagslys (4-100 personer). Det største rum (Indonesienrummet) rummer plads til 80 personer. I samarbejde med Det Kongelige Tropeinstitut kan der også arrangeres større konferencer på hotellet. Slutteligt har hotellet også en overvåget parkeringsplads.De komplet renoverede værelser har eget badeværelse med hårtørrer og toiletartikler samt telefon, kabel-tv, trådløs internetadgang (WLAN) og safeboks. Endvidere er der elkedel, et udvalg af puder (hård, blød, fjedret), babyseng og vækning. Man kan desuden bestille ikke-rygerværelser.orgenmaden serveres som buffet. Køkkenet rummer såvel typiske hollandske som internationale specialiteter. Herudover er der udvalg af internationale vine.

  Se mere
 • Bastion Hotel Zaandam
  Fra498krPr. nat

  Bastion Hotel ZaandamstarsGreenProgram Icon

  Amsterdam by, Amsterdam , Wibautstraat 278 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 199 meninger fra rejsendeBaseret på 199 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i nærheden af afkørsel 1 på motorvej A8 og er et fremragende alternativ til Amsterdam; det tager ca. 20 minutter i bil at komme frem til hovedstadens myldrende centrum. Der er også gode forbindelser til centrum med de offentlige busser og rejsetiden til Amsterdam hovedbanegård er blot 25 minutter. Fra hotellet er der ca. 20 minutters gang til centrum af byen Zaandam.Dette komplet renoverede business-hotel er ideelt for gæster, som foretrækker en personlig atmosfære, gæstfrihed, komfort, gode faciliteter og gode priser. I dag har hotellet 40 standardværelser og 40 luksusværelser samt en foyer med døgnåben reception, elevator, bar, restaurant og trådløs internetadgang.Værelserne er personlige, komfortable og tilbyder gode faciliteter. De rummer badeværelse med brusebad, telefon, satellit-tv, regulerbare radiatorer, radio, internetadgang og safeboks.orgenmaden og frokosten serveres som buffet. Herudover kan frokosten vælges a la carte eller som menu ligesom aftensmaden.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  171  Hoteller - Amsterdam
Side  1  af  18
 

Beskrivelse af destination

  Amsterdam er en by der ligger i den nordlige del af Holland og det er hovedstaden i landet. Det er den største by i landet, og samtidigt et økonomisk og kulturelt midtpunkt for hele verden. Byen tilhører den store hollandske bysammevoksning: Randstad. Amsterdam kendetegnes ved sine fantastiske kanaler og sin arkitektur fra det XVI og det XVII århundrede, yderligere kan man på byens museer se kunstværker af berømte kunstnere som Rembrandt og Van Gogh. Hvis du kan lide kulturelle aktiviteter skal du besøge de forskellige museer i området: du kan besøge det nationale museum Rijksmuseum, som har en fremragende samling af kunst, blandt andre fra lokale kunstnere fra det XVII århundrede. Et andet vigtigt museum er tilegnet kunstneren: Vincent van Gogh og også Rembrandthuis, hvor man kan se huset hvor Rembrandt boede og hvor nogle af hans mest berømte værker blev til. Amsterdam har et livligt natteliv, der er mange diskoteker, barer, restauranter og der er noget for enhver smag. Amsterdam en meget liberal og tolerant by, et socialt og kulturelt paradis.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Amsterdam

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser