Hoteller i Amsterdam

Find på kortet
Hoteller - Amsterdam

AmsterdamFra  515kr

Anbefalede hoteller - Amsterdam

 • CC Hotel
  Fra1.448krPr. nat

  CC Hotelstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Warmoesstraat 42 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1565 meninger fra rejsendeBaseret på 1565 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en ideel beliggenhed 300 m fra byens centrum (pladsen Dam) og tilbyder gæsterne bekvemmelig adgang til alle store turistattraktioner. Gæsterne vil finde butiksgader og talrige restauranter og caféer i nærheden såvel som underholdningsområdet med dets mange barer og klubber. Desuden ligger hovedbanegården og den centrale busstation 500 m fra hotellet, mens der til Anne Franks Hus er 1,2 km og til PC Hooftstraat 2,5 km. Herudover ligger Amsterdams lufthavn Schiphol omkring 10 km væk.Dette city-hotel blev renovere og ligger i 3 forbundne, historiske og monumentale bygninger. Bygningerne er blevet totalrenoveret, ligesom der er blevet gjort alle forsøg på at bevare bygningernes monumentale værdi intakt, mens visse dele er blevet optisk retoucheret. Det består af i alt 75 værelser fordelt på 6 etager, herunder 15 enkeltværelser og 54 dobbeltværelser. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement er der foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks og elevator. Der er også snackbar, hvor gæsterne kan indtage et hurtigt måltid. Gæsterne kan også benytte stedets internetadgang (mod betaling).Værelserne er blevet bygget i og omkring bygningens monumentale struktur og omslutter heri hotellets karakter, således at ingen af værelserne er identiske, og hvert værelse har sin egen karakter. Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad og en hårtørrer. De er ligeledes udstyret med en telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, safeboks og en minibar. Ydermere er der mulighed for at lave te og kaffe, regulerbart klimaanlæg og centralt reguleret radiator som standardindretning i alle enheder.

  Se mere
 • SIR Albert Hotel
  Fra2.984krPr. nat

  SIR Albert Hotelstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Albert cuypstraat 2-6 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1673 meninger fra rejsendeBaseret på 1673 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Amsterdam. Hotellet er 2. 0 kilometer fra hovedforlystelsesområdetDe nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra stedet. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 15. 0 kilometer. Ferieboligen består af i alt 90 dejlige værelser. Denne feriebolig blev fuldstændig moderniseret i 2012. SIR Albert Hotel tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. De besøgende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Endvidere tilbyder denne ejendom vugger til småbørn efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området. De besøgende vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Repræsentanter kan holde et møde på dette hotel, der er ideel til forretningsrejser. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Europa '92
  Fra1.032krPr. nat

  Europa '92stars

  Amsterdam by, Amsterdam , Eerste constantijn huygensstraat 103-107 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 455 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 814 meninger fra rejsendeBaseret på 814 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i nærheden af Leidseplein og Hooftstraat samt tæt på diverse indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker (ca. 200 m). Desuden er der heller ikke langt til en golfbane. Det nærmeste stoppested ligger endvidere blot 50 m fra hotellet. Der er ca. 30 km til den nærmeste strand.Hotellet er bygget i 1937 og renoveret i 2003. Det råder over en 4-etagers hovedbygning og en 4-etagers sidebygning med i alt 47 værelser, heraf 26 dobbeltværelser og 8 enkeltværelser samt 2 suiter. I hotellets foyer venter der gæsterne en døgnåben reception med safebokse og vekselbørs. Bygningen rummer desuden en elevator, en café, en internetterminal og et WLAN Access Point, ligesom der også er en garage. Naturligvis er der mulighed for at bestille vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De elegant indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, dobbeltseng og safeboks. Endvidere er de udstyret med væg-til-væg tæpper og centralvarme.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Omega Hotel
  Fra644krPr. nat

  Omega Hotelstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Jacob obrechtstraat 31-33 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 109 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 342 meninger fra rejsendeBaseret på 342 meninger fra rejsende

  Dette indbydende hotel ligger i hjertet af Amsterdam, tæt på koncerthuset. I den nærmeste omegn kan gæsterne finde masser af museer og den berømte Vondel park. Forbindelser til transportnettet findes i nærheden, ligesom en lang række indkøbs- og underholdningssteder, alle omkring 75 m væk. Den nærmeste natklub og barfaciliteter findes inden for 2 km afstand. Dette elegante hotel omfatter i alt 32 værelser. Faciliteterne omfatter en lobby med 24 timers reception. En bar og offentlig betalings-internetterminal findes i hotellet. De smagfuldt dekorerede værelser er fuldt udstyret, incl. internetforbindelse. Morgenmad kan vælges fra en buffet.

  Se mere
 • WestCord Art Hotel Amsterdam 4
  Fra1.259krPr. nat

  WestCord Art Hotel Amsterdam 4stars

  Amsterdam by, Amsterdam , Spaarndammerdijk 302 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3225 meninger fra rejsendeBaseret på 3225 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i området Westerpark ca. 10 minutter fra byens centrum med offentlige transportmidler. Desuden ligger der turistfaciliteter og indkøbsmuligheder omkring 10 minutter væk. Endvidere finder man Amsterdams attraktioner inden for kort afstand, herunder Anne Franks Hus (ca. 10 minutter), Museumspladsen (ca. 15 minutter) og Madam Tussaud's (ca. 12 minutter). Herudover ligger Amsterdams lufthavn Schiphol omkring 17 km væk.Nøgleordet i denne ejendom er design. Når man kommer ind i hotellets fællesområder finder man glaselementer og -farver i enhver krog. Af faciliteter på dette city-hotel med 60 værelser er der døgnåben reception, check-out service, bar, restaurant og konferenceindretninger. Endvidere er der mulighed for at benytte stedets internetadgang og bestille roomservice (mod betaling).De luksuriøse værelser rummer alle en slængesofa, eget moderne badeværelse med et brusebad og alle de nødvendige faciliteter for at få et afslappet, komfortabelt ophold. Af behageligheder er der desuden hårtørrer, satellit-/kabel-tv, stereoanlæg, internetadgang, safeboks og en minibar. Ydermere er der mulighed for at lave te og kaffe og regulerbart klimaanlæg på værelserne.Hotellet råder over en udendørs swimmingpool.

  Se mere
 • Swissotel Amsterdam
  Fra1.858krPr. nat

  Swissotel Amsterdamstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Damrak 96 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1158 meninger fra rejsendeBaseret på 1158 meninger fra rejsende

  Det stilfulde luksushotel ligger i hjertet af Amsterdam i nærheden af Kongepaladset og Madame Tussauds. Der er kun få skridt (ca. 100 m) til de nærmeste indkøbsmuligheder såsom designerforretninger og butikker. Ca. 500 m væk finder endvidere man diverse restauranter samt en forbindelse med offentlig transport. Hovedbanegården (Amsterdam Centraal) kommer man til efter et par minutters gang.Hotellet blev bygget i 1986 og renoveret i 2004. Det er på 6 etager og har i alt 109 værelser, heraf 95 dobbeltværelser og 14 suiter. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, konferencerum samt elevatorer. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en café, en bar og en klimatiseret á la carte restaurant. Herudover har hotellets gæster mulighed for at benytte den offentlige internetadgang. Gæsterne kan ydermere benytte sig af hotellets roomservice og vasketøjsservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt og fornemt indrettede værelser har bad/wc med hårtørrer, telefon og satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Ydermere er de udstyret med opholdsrum, minibar, dobbeltseng, safeboks samt centralvarme.Gæsterne kan som afslapning lade sig massere.

  Se mere
 • Central Park Hotel
  Fra887krPr. nat

  Central Park Hotelstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Waldeck pyrmontlaan 9 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 587 meninger fra rejsendeBaseret på 587 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Amsterdam. Ferieboligen omfatter 42 hyggelige soveværelser. Ejendommen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Central Park Hotel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området.

  Se mere
 • Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest
  Fra821krPr. nat

  Bastion Hotel Amsterdam Zuidweststars

  Amsterdam by, Amsterdam , Hendrikje stoffelstraat 60 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 419 meninger fra rejsendeBaseret på 419 meninger fra rejsende

  Det komfortable byhotel ligger i nærheden af Amsterdams modecentrum, hvor man finder et væld af butikker og forretninger. Der er ca. 5 minutters kørsel med bil til lufthavnen Schiphol.Hotellet består af en 5-etagers hovedbygning med i alt 90 værelser. I foyeren er der en døgnåben reception og en elevator. Bygningen rummer endvidere en bar og en à la carte restaurant. Der tilbydes naturligvis også vasketøjsservice.De hyggelige værelser har alle eget badeværelse. Hertil kommer telefon, satellit-/kabel-tv, radio, trådløs og gratis internetadgang og minibar/køleskab.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 • Corendon City Hotel Amsterdam
  Fra987krPr. nat

  Corendon City Hotel Amsterdamstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Aletta jacobslaan 7 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1954 meninger fra rejsendeBaseret på 1954 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Amsterdam. Placeret indenfor 4. 5 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Hotellet er 4. 5 kilometer fra hovedforlystelsesområdetGæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 7 kilometer fra ejendommen. Indenfor 10 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 9. 0 kilometer. Boligen består af i alt 263 dejlige soveværelser. Denne ejendom blev bygget i 2015. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Corendon City Hotel Amsterdam. De der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge på dette hotel. Alle værelser i Corendon City Hotel Amsterdam har kørestolsadgang. Dette er ikke en kæledyrsvenlig bolig. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed på dette Corendon City Hotel Amsterdam med masser af sundheds- og wellness-muligheder. Corendon City Hotel Amsterdam har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Kings Court
  Fra783krPr. nat

  Kings Courtstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Delflandlaan 4 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Amsterdam. Lokaliteten har 98 indbydende værelser. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Gæster vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Kings Court. Kings Court er ikke et kæledyrsvenligt sted. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  186  Hoteller - Amsterdam
Side  1  af  19
 

Beskrivelse af destination

  Amsterdam er en by der ligger i den nordlige del af Holland og det er hovedstaden i landet. Det er den største by i landet, og samtidigt et økonomisk og kulturelt midtpunkt for hele verden. Byen tilhører den store hollandske bysammevoksning: Randstad. Amsterdam kendetegnes ved sine fantastiske kanaler og sin arkitektur fra det XVI og det XVII århundrede, yderligere kan man på byens museer se kunstværker af berømte kunstnere som Rembrandt og Van Gogh. Hvis du kan lide kulturelle aktiviteter skal du besøge de forskellige museer i området: du kan besøge det nationale museum Rijksmuseum, som har en fremragende samling af kunst, blandt andre fra lokale kunstnere fra det XVII århundrede. Et andet vigtigt museum er tilegnet kunstneren: Vincent van Gogh og også Rembrandthuis, hvor man kan se huset hvor Rembrandt boede og hvor nogle af hans mest berømte værker blev til. Amsterdam har et livligt natteliv, der er mange diskoteker, barer, restauranter og der er noget for enhver smag. Amsterdam en meget liberal og tolerant by, et socialt og kulturelt paradis.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Amsterdam

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser