Hoteller i Amsterdam

Find på kortet
Hoteller - Amsterdam

AmsterdamFra  564kr

Anbefalede hoteller - Amsterdam

 • Albus Hotel Amsterdam City Centre
  Fra2.044krPr. nat

  Albus Hotel Amsterdam City Centrestars

  Amsterdam by, Amsterdam , Vijzelstraat 49 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 713 meninger fra rejsendeBaseret på 713 meninger fra rejsende

  Dette førsteklasses hotel ligger i hjertet af Amsterdam i det berømte Rembrandtkvarter. Der er kun ca. 4,5 km til RAI Konference- og Udstillingscentrum. Endvidere er hotellet omgivet af byens bedste turistattraktioner såsom det jordløse Blomstermarked og Hollands mest berømte indkøbsstræde, Kalverstraat. Der afgår offentlige transportmidler kun ca. 200 m væk. Til lufthavnen Schiphol er der desuden kun omkring 15 km fra hotelbygningen.Hotellet råder over 8 etager med i alt 74 værelser samt en døgnåben foyer med safeboks og elevator. Deslige råder hotellet over en bar og en restaurant samt internetadgang. Gæsterne kan naturligvis også bestille roomservice og vasketøjsservice (mod betaling).Rummene er elegante, rummelige og smagfuldt dekorerede samt indrettede med de nyeste og mest moderne behageligheder. Endvidere rummer værelserne et luksuriøst badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon og satellit-kabel-tv.Hotellet kan tilbyde sine gæster en komplet amerkinask morgenmadsbuffet.

  Se mere
 • Europa '92
  Fra1.018krPr. nat

  Europa '92stars

  Amsterdam by, Amsterdam , Eerste constantijn huygensstraat 103-107 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 434 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 810 meninger fra rejsendeBaseret på 810 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i nærheden af Leidseplein og Hooftstraat samt tæt på diverse indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker (ca. 200 m). Desuden er der heller ikke langt til en golfbane. Det nærmeste stoppested ligger endvidere blot 50 m fra hotellet. Der er ca. 30 km til den nærmeste strand.Hotellet er bygget i 1937 og renoveret i 2003. Det råder over en 4-etagers hovedbygning og en 4-etagers sidebygning med i alt 47 værelser, heraf 26 dobbeltværelser og 8 enkeltværelser samt 2 suiter. I hotellets foyer venter der gæsterne en døgnåben reception med safebokse og vekselbørs. Bygningen rummer desuden en elevator, en café, en internetterminal og et WLAN Access Point, ligesom der også er en garage. Naturligvis er der mulighed for at bestille vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De elegant indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, dobbeltseng og safeboks. Endvidere er de udstyret med væg-til-væg tæpper og centralvarme.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Kings Court
  Fra877krPr. nat

  Kings Courtstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Delflandlaan 4 - Kort
   

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Amsterdam. Lokaliteten har 98 indbydende værelser. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Gæster vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Kings Court. Kings Court er ikke et kæledyrsvenligt sted. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Central Park Hotel
  Fra823krPr. nat

  Central Park Hotelstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Waldeck pyrmontlaan 9 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 587 meninger fra rejsendeBaseret på 587 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Amsterdam. Ferieboligen omfatter 42 hyggelige soveværelser. Ejendommen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Central Park Hotel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området.

  Se mere
 • Room Mate Aitana
  Fra1.732krPr. nat

  Room Mate Aitanastars

  Amsterdam by, Amsterdam , Ijdok 6 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 37 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3848 meninger fra rejsendeBaseret på 3848 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Amsterdam. Med sin placering indenfor 1000 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Room Mate Aitana har i alt 284 værelser. Room Mate Aitana er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området. Denne feriebolig er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Room Mate Aitana vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • NH Amsterdam Centre
  Fra1.463krPr. nat

  NH Amsterdam Centrestars

  Amsterdam by, Amsterdam , Stadhouderskade 7 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3192 meninger fra rejsendeBaseret på 3192 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger centralt i nærheden af Leidseplein lige ved Singelgraacht. Der afgår offentlige transportmidler omkring 100 m væk. Lige i nærheden finder man endvidere en indkøbsgade, et blomstermarked og det kongelige palads.Hotellet, der hører til i den øvre middelklasse og blev opført i 1928 i en byggestil lige efter Amsterdamskolens ABC. Det rummer i alt 242 lejligheder fordelt på 7 etager. Hotellet har en døgnåben reception. Det kan ydermere tilbyde sine gæster en frisør og en restaurant. Lige i nærheden af hotellet ligger der desuden en offentlig parkeringsgarage (mod betaling).De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon og satellit-/kabel-tv. Derudover er der minibar, køleskab, safeboks (mod betaling) og klimaanlæg.Hotellet råder over en sauna, et solarium samt et fitnessstudie og en skønhedssalon. Der er også mulighed for at få massage (delvist mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Nova Hotel
  Fra1.590krPr. nat

  Nova Hotelstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Nieuwezijds voorburgwal 276 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1228 meninger fra rejsendeBaseret på 1228 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet ligger i centrum af Amsterdam. Der er kun få skridt til diverse barer, restauranter, ligesom der heller ikke er langt til Royal Palace. Anne Frank huset og hovedbanegården ligger ca. 1 km væk, mens der er 2 km til Vondelpark og til van Gogh museet. Desuden ligger Amsterdams lufthavn ca. 20 km væk. Endvidere er der 100 m til Dam-pladsen og indkøbsmuligheder, mens der er 200 m til et blomstermarked.Cityhotellet er bygget i starten af det 19. århundrede og blev renoveret i 2005. Det råder over i alt 61 værelser fordelt på 4 etager. I det charmerende hotels foyer finder man en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt elevatorer. Hotellet har endvidere en dejlig morgenmadssal. Sidst, men ikke mindst, har gæsterne mulighed for at bestille vaskeservice.De hyggeligt indrettede værelser har alle eget badeværelse med brusekabine. Herudover er de udstyret med køleskab og centralvarme. Sidst, men ikke mindst, er der telefon, internetadgang, radio og satellit-/kabel-tv på alle værelser.orgenmaden serveres som buffet.Fra lufthavnen er der mulighed for at køre med taxi, shuttlebus eller tog til hovedbanegården. Herfra kan man tage sporvognene 1, 2 eller 5 til stationen Spui. Her går man 200 m tilbage, hvor hotellet ligger på venstre hånd.

  Se mere
 • Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre
  Fra1.553krPr. nat

  Mövenpick Hotel Amsterdam City CentrestarsGreenProgram Icon

  Amsterdam by, Amsterdam , Piet heinkade 11 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 32 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 7083 meninger fra rejsendeBaseret på 7083 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i Amsterdam. Beliggende indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 50 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 12. 8 kilometer. Der er i alt 408 soveværelser på Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre. Denne bolig blev fuldstændig renoveret i 2013. Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Receptionen er åben 24/7. Denne ejendom er ideel for familier der rejser med børn og tilbyder værelser med vugger til de små. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. Dette hotel har en minimal påvirkning på miljøet, takket være sin bæredygtige praksis. Gæster kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Forretningsrejsende vil værdsætte møde- og forretningsservices og –faciliteter, der er til rådighed for større bekvemmelighed. Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. De besøgende kan få balance i krop og sjæl i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre.

  Se mere
 • CC Hotel
  Fra1.649krPr. nat

  CC Hotelstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Warmoesstraat 42 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1558 meninger fra rejsendeBaseret på 1558 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en ideel beliggenhed 300 m fra byens centrum (pladsen Dam) og tilbyder gæsterne bekvemmelig adgang til alle store turistattraktioner. Gæsterne vil finde butiksgader og talrige restauranter og caféer i nærheden såvel som underholdningsområdet med dets mange barer og klubber. Desuden ligger hovedbanegården og den centrale busstation 500 m fra hotellet, mens der til Anne Franks Hus er 1,2 km og til PC Hooftstraat 2,5 km. Herudover ligger Amsterdams lufthavn Schiphol omkring 10 km væk.Dette city-hotel blev renovere og ligger i 3 forbundne, historiske og monumentale bygninger. Bygningerne er blevet totalrenoveret, ligesom der er blevet gjort alle forsøg på at bevare bygningernes monumentale værdi intakt, mens visse dele er blevet optisk retoucheret. Det består af i alt 75 værelser fordelt på 6 etager, herunder 15 enkeltværelser og 54 dobbeltværelser. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement er der foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks og elevator. Der er også snackbar, hvor gæsterne kan indtage et hurtigt måltid. Gæsterne kan også benytte stedets internetadgang (mod betaling).Værelserne er blevet bygget i og omkring bygningens monumentale struktur og omslutter heri hotellets karakter, således at ingen af værelserne er identiske, og hvert værelse har sin egen karakter. Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad og en hårtørrer. De er ligeledes udstyret med en telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, safeboks og en minibar. Ydermere er der mulighed for at lave te og kaffe, regulerbart klimaanlæg og centralt reguleret radiator som standardindretning i alle enheder.

  Se mere
 • Corendon City Hotel Amsterdam
  Fra937krPr. nat

  Corendon City Hotel Amsterdamstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Aletta jacobslaan 7 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1929 meninger fra rejsendeBaseret på 1929 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Amsterdam. Placeret indenfor 4. 5 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Hotellet er 4. 5 kilometer fra hovedforlystelsesområdetGæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 7 kilometer fra ejendommen. Indenfor 10 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 9. 0 kilometer. Boligen består af i alt 263 dejlige soveværelser. Denne ejendom blev bygget i 2015. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Corendon City Hotel Amsterdam. De der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge på dette hotel. Alle værelser i Corendon City Hotel Amsterdam har kørestolsadgang. Dette er ikke en kæledyrsvenlig bolig. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed på dette Corendon City Hotel Amsterdam med masser af sundheds- og wellness-muligheder. Corendon City Hotel Amsterdam har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  164  Hoteller - Amsterdam
Side  1  af  17
 

Beskrivelse af destination

  Amsterdam er en by der ligger i den nordlige del af Holland og det er hovedstaden i landet. Det er den største by i landet, og samtidigt et økonomisk og kulturelt midtpunkt for hele verden. Byen tilhører den store hollandske bysammevoksning: Randstad. Amsterdam kendetegnes ved sine fantastiske kanaler og sin arkitektur fra det XVI og det XVII århundrede, yderligere kan man på byens museer se kunstværker af berømte kunstnere som Rembrandt og Van Gogh. Hvis du kan lide kulturelle aktiviteter skal du besøge de forskellige museer i området: du kan besøge det nationale museum Rijksmuseum, som har en fremragende samling af kunst, blandt andre fra lokale kunstnere fra det XVII århundrede. Et andet vigtigt museum er tilegnet kunstneren: Vincent van Gogh og også Rembrandthuis, hvor man kan se huset hvor Rembrandt boede og hvor nogle af hans mest berømte værker blev til. Amsterdam har et livligt natteliv, der er mange diskoteker, barer, restauranter og der er noget for enhver smag. Amsterdam en meget liberal og tolerant by, et socialt og kulturelt paradis.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Amsterdam

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser