Hoteller i Amsterdam

Find på kortet
Hoteller - Amsterdam

AmsterdamFra  314kr

Anbefalede hoteller - Amsterdam

 • Albus Hotel Amsterdam City Centre
  Fra1.235krPr. nat

  Albus Hotel Amsterdam City Centrestars

  Amsterdam by, Amsterdam , Vijzelstraat 49 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 571 meninger fra rejsendeBaseret på 571 meninger fra rejsende

  Dette førsteklasses hotel ligger i hjertet af Amsterdam i det berømte Rembrandtkvarter. Der er kun ca. 4,5 km til RAI Konference- og Udstillingscentrum. Endvidere er hotellet omgivet af byens bedste turistattraktioner såsom det jordløse Blomstermarked og Hollands mest berømte indkøbsstræde, Kalverstraat. Der afgår offentlige transportmidler kun ca. 200 m væk. Til lufthavnen Schiphol er der desuden kun omkring 15 km fra hotelbygningen.Hotellet råder over 8 etager med i alt 74 værelser samt en døgnåben foyer med safeboks og elevator. Deslige råder hotellet over en bar og en restaurant samt internetadgang. Gæsterne kan naturligvis også bestille roomservice og vasketøjsservice (mod betaling).Rummene er elegante, rummelige og smagfuldt dekorerede samt indrettede med de nyeste og mest moderne behageligheder. Endvidere rummer værelserne et luksuriøst badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon og satellit-kabel-tv.Hotellet kan tilbyde sine gæster en komplet amerkinask morgenmadsbuffet.

  Se mere
 • Amsterdam Tropen
  Fra699krPr. nat

  Amsterdam Tropenstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Linnaeusstraat 2c - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 994 meninger fra rejsendeBaseret på 994 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ved siden Oosterpark og Det Kongelige Tropeinstitut i nærheden af gågaden og Dappermarkt. Der er blot en mindre gåtur til Waterloopladsen, Artis Zoo og Hortus Botanicus. I bil kommer man nemt og bekvemt til hotellet. Der er et stoppested lige foran hotellet. På den måde kommer man hurtigt til Amsterdams historiske bydel, RAI kongrescenter, hovedbanegården eller lufthavnen Schiphol.Hotellet råder i alt 80 værelser og kan tilbyde sine gæster en reception, en café-bar kaldet Tropen samt restauranten Brasserie Schiller, der rummer en dejlig udsigt over Oosterpark samt en meget flot og siden 1912 intakt dekoration med en blanding af Art Nouveau og moderne værker. I restauranten er der plads til op mod 80 personer, mens baren kan rumme op til 20 personer. Herudover der trådløs internetadgang (WLAN), gratis aviser hver dag, et stationært strygesystem, vasketøjsservice, skopudsningsservice, shuttlebus til lufthavnen, lægehjælp i tilfælde af sygdom og endeligt udlejning af cykler. Forretningscentrummet består af fem rummelige og roligt beliggende konferencelokaler med dagslys (4-100 personer). Det største rum (Indonesienrummet) rummer plads til 80 personer. I samarbejde med Det Kongelige Tropeinstitut kan der også arrangeres større konferencer på hotellet. Slutteligt har hotellet også en overvåget parkeringsplads.De komplet renoverede værelser har eget badeværelse med hårtørrer og toiletartikler samt telefon, kabel-tv, trådløs internetadgang (WLAN) og safeboks. Endvidere er der elkedel, et udvalg af puder (hård, blød, fjedret), babyseng og vækning. Man kan desuden bestille ikke-rygerværelser.orgenmaden serveres som buffet. Køkkenet rummer såvel typiske hollandske som internationale specialiteter. Herudover er der udvalg af internationale vine.

  Se mere
 • De L’Europe Amsterdam – Leading Hotel of the World
  Fra2.657krPr. nat
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1728 meninger fra rejsendeBaseret på 1728 meninger fra rejsende

  Luksushotellet ligger i Amsterdams gamle bydel. Det er beliggende lige ud til Amstelfloden. Der afgår desuden offentlige transportmidler blot 1 km væk.Det populære luksushotel er på fem etager og har i alt 100 værelser, heraf 32 enkelt- og 57 dobbeltværelser samt 6 suiter. Bygningen rummer endvidere en foyer, en frisørsalon og en garage (mod betaling). På det gastronomiske område kan hotellet desuden tilbyde sine gæster en bar og en restaurant.De luksuriøst og hyggeligt indrettede værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer, badekåber og tøfler samt telefon og satellit-tv. Desuden er de udstyret med minibar/køleskab, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en indendørs pool, en whirlpool, en sauna og et solarium. Hotellet har eget fitness-studie.

  Se mere
 • Hotel van de Vijsel
  Fra1.094krPr. nat

  Hotel van de Vijselstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Overtoom 13-17 - Kort
   

  Dette charmerende hotel er specielt designet til homomiljøet og er i Amsterdam. Med sin placering indenfor 400 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af ferieboligen. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 8. 6 kilometer fra ejendommen. Gæsterne kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 14. 0 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 5. 0 kilometer fra havnen. Ejendommen kan tilbyde i alt 82 gæsteværelser. Hotel van de Vijsel blev opført i 2018. Derudover tilbydes der Wi-Fi i boligen. Hotel van de Vijsel har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Endvidere tilbyder Hotel van de Vijsel vugger til småbørn efter anmodning. Dette hotel er blevet designet til at gøre gæsternes ophold så nem som mulig, og har nogle handicapvenlige badeværelser. Dette er ikke et kæledyrsvenligt hotel. Hotel van de Vijsel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • NH Amsterdam Centre
  Fra1.113krPr. nat

  NH Amsterdam Centrestars

  Amsterdam by, Amsterdam , Stadhouderskade 7 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 33 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3107 meninger fra rejsendeBaseret på 3107 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger centralt i nærheden af Leidseplein lige ved Singelgraacht. Der afgår offentlige transportmidler omkring 100 m væk. Lige i nærheden finder man endvidere en indkøbsgade, et blomstermarked og det kongelige palads.Hotellet, der hører til i den øvre middelklasse og blev opført i 1928 i en byggestil lige efter Amsterdamskolens ABC. Det rummer i alt 242 lejligheder fordelt på 7 etager. Hotellet har en døgnåben reception. Det kan ydermere tilbyde sine gæster en frisør og en restaurant. Lige i nærheden af hotellet ligger der desuden en offentlig parkeringsgarage (mod betaling).De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon og satellit-/kabel-tv. Derudover er der minibar, køleskab, safeboks (mod betaling) og klimaanlæg.Hotellet råder over en sauna, et solarium samt et fitnessstudie og en skønhedssalon. Der er også mulighed for at få massage (delvist mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Piet Hein
  Fra732krPr. nat

  Piet Heinstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Vossiusstraat 52-53 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1207 meninger fra rejsendeBaseret på 1207 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Amsterdam. Ejendommen putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Det samlede antal gæsteværelser er 81. Denne bolig blev fuldstændig renoveret i 2018. Piet Hein omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og soveværelser. Piet Hein har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Piet Hein er designet med omtanke for de mindste gæster, og har værelser med senge til små børn. Gæster vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Arena
  Fra1.400krPr. nat

  Arenastars

  Amsterdam by, Amsterdam , 's gravesandestraat 55 55 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 985 meninger fra rejsendeBaseret på 985 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Amsterdam. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 11. 8 kilometer. I alt 139 værelser er til rådighed for gæsterne på Arena. Denne feriebolig blev bygget i 1890. Arena er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Receptionen er åben 24/7. Der er ikke børnesenge i Arena. Dette hotel accepterer ikke kæledyr. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Rejsende kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Hotel de Paris Amsterdam
  Fra888krPr. nat

  Hotel de Paris Amsterdamstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Marnixstraat 372 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 574 meninger fra rejsendeBaseret på 574 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i byens centrum, 50 m fra restauranter, barer, beværtninger og busstationen samt blot 3 minutter fra Leidsepleins natteliv. Endvidere er der 500 m til Anne Franks Hus og gåafstand til Van Gogh Museum og Rijksmuseum (begge 1 km). Til banegården er der desuden 2 km, og til Amsterdam Schiphol Lufthavn er der 15 km.Dette er et anerkendt ANWB-anført city-hotel og tilbyder al den komfort, som gæsterne kan forvente. Endvidere er der i alt 38 værelser og en have, ligesom der af faciliteter er en foyer med fjernsyn og døgnåben reception, check-out service, elevator, safeboks og udlejning af safebokse. Herudover er der bar, morgenmadsrestaurant og WLAN/internetadgang.Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad/badekar, toilet og en hårtørrer. De er også udstyret med fjernsyn, telefon, radio, WLAN/internetadgang og safeboks.Når gæsterne ankommer på Amsterdams hovedbanegård, skal de tage sporvogn 1, 2 eller 5 fra pladsen foran stationen ud til Prinsengracht/Leidsestraat. Herfra er der ca. 5 minutters gang til hotellet.

  Se mere
 • Xo Hotels Blue Square
  Fra549krPr. nat

  Xo Hotels Blue Squarestars

  Amsterdam by, Amsterdam , Slotermeerlaan 80 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2204 meninger fra rejsendeBaseret på 2204 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger tæt på et indkøbscenter og et lokalt marked, der er åbent hver dag for handel. Blot fem minutters gang fra hotellet vil gæsterne finde restauranter og barer, mens byens centrum og Dam Pladsen ligger 5 km væk. I nærheden kan gæsterne ligeledes finde søen Sloterplas, hvor de kan dyrke fiskeri og sejlads. Til Amsterdams lufthavn, Schiphol, er der desuden 15 km.Dette city-hotel åbnede i 2008 og er fokuseret på at give gæsterne et behageligt og afslappende ophold. Det tilbyder i alt 180 værelser. Gæsterne bydes velkomne af en døgnåben reception, hvor de også kan gøre brug af elevatorerne, safeboksen og garderoben. Herudover er der udlejning af cykler og mulighed for at bestille vasketøjsservice (mod betaling).Hotellet tilbyder komfortabelt indrettede værelser med eget badeværelse. Alle værelser rummer tvillingesenge, der kan sættes sammen, hvis det er nødvendigt. Til standardindretningen hører endvidere telefon, fjernsyn og internetadgang.

  Se mere
 • NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky
  Fra1.533krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 38 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2803 meninger fra rejsendeBaseret på 2803 meninger fra rejsende

  Det moderne First Class hotel ligger i hjertet af Amsterdam lige ved dampladsen over for Kongepaladset. Umiddelbart i nærheden finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Til den historiske gamle bydel med forskellige museer og teatre er der blot få minutters gang.Hotellet blev bygget i 1996 og har fordelt på sine 6 etager i alt 468 værelser. Det kan tilbyde sine gæster en frisørsalon, en hyggelig bar og en fortræffelig restaurant.De luksuriøst indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer, telefon, minibar samt køleskab og safeboks.Gæsterne kan benytte hotellets fitnessstudie.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  176  Hoteller - Amsterdam
Side  1  af  18
 

Beskrivelse af destination

  Amsterdam er en by der ligger i den nordlige del af Holland og det er hovedstaden i landet. Det er den største by i landet, og samtidigt et økonomisk og kulturelt midtpunkt for hele verden. Byen tilhører den store hollandske bysammevoksning: Randstad. Amsterdam kendetegnes ved sine fantastiske kanaler og sin arkitektur fra det XVI og det XVII århundrede, yderligere kan man på byens museer se kunstværker af berømte kunstnere som Rembrandt og Van Gogh. Hvis du kan lide kulturelle aktiviteter skal du besøge de forskellige museer i området: du kan besøge det nationale museum Rijksmuseum, som har en fremragende samling af kunst, blandt andre fra lokale kunstnere fra det XVII århundrede. Et andet vigtigt museum er tilegnet kunstneren: Vincent van Gogh og også Rembrandthuis, hvor man kan se huset hvor Rembrandt boede og hvor nogle af hans mest berømte værker blev til. Amsterdam har et livligt natteliv, der er mange diskoteker, barer, restauranter og der er noget for enhver smag. Amsterdam en meget liberal og tolerant by, et socialt og kulturelt paradis.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Amsterdam

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser