Firmaet

Hotelopia er en del af Hotelbeds, som er et ledende europæisk rejsebureau der tilbyder deres services til mere end 30 millioner kunder i mere end 180 lande på tværs af deres forskellige kendetegn.

Hotelopias formål er, at hjælpe den individuelle rejsende der rejser i forretningsøjemed eller på fornøjelsesrejse, med at finde og reservere sit hotel nemt og sikkert, og til en passende pris. Vi tilbyder et stort udbud af forskellige hoteller og lejligheder, fra de helt enkle til luksushoteller og lejligheder med fem stjerner.

Vi disponerer over de mest populære turistdestinationer i verdens afkroge, og vi arbejder hver dag med, at tilføje nye steder til vores website. Vores kunder kan vælge mellem mere end94.000 hoteller, på flere end 7.500 destinationer i Europa, Nordamerika, Latinamerika, Caribien og Asien.

Vi har et team af opmærksomme medarbejdere, der hjælper vores kunder og guider dem med det de har behov for.

Hvorfor Hotelopia?

Du er i gode hænder. Vi er en del af Hotelbeds, som er et ledende europæisk rejsebureau der tilbyder services til mere end 30 millioner kunder i mere end 180 lande på tværs af deres forskellige kendetegn. Sikker e-handel. Vi er certificerede gennem Thawte y Worldpay. Hvad betyder det? Det betyder at du kan foretage din reservation og betaling sikkert. Alle indtastede informationer sendes krypteret for at sikre en sikker transaktion. Du vil se at adressen i browseren ændres, og begynder med https.
Vi garanterer den bedste pris. Vi har ingen ekstragebyrer eller kommissioner ved betaling med kreditkort. Der er ingen overraskelser; vi arbejder med gennemsigtighed i vores priser. Den endelige pris på din bestilling, er det beløb der bliver trukket på din konto, uden ekstraomkostninger. Der er to måder at betale på. Online-betaling, eller betaling direkte til hotellet. Mange af de hoteller vi tilbyder lader det være op til kunden om de ønsker den ene, eller den anden betalingsform. Du kan betale med det samme, sikkert og nemt, eller, direkte ved din ankomst til hotellet.

Denne webside tilhører Hotelopia S.L.U., med hjemsted i Palma, Mallorca, Camí de Son Fangos 100, Torre A, 5ª Planta, CP 07007, grossist-/detail-rejsebureau med C.I.F. B57218356 og licens BAL-481 M/D, samt indskrevet i Handelsregistret i Mallorca i blad PM-44857, bind 2007, folio 148.