Book dit hotel med PayPal

PayPal gør det muligt for virksomheder og forbrugere, der har en en e-mail adresse at sende og modtage betalinger online sikkert, nemt og hurtigt. PayPal netværket bygger på den eksisterende finansielle infrastruktur med bankkonti og kreditkort for at oprette en global betalingsløsning i reel tid.

Paypal

1).- Vælg din online betalingsmetode

Machanguilla

Hotelopias bookingproces er den samme som altid uden nogen form for opkrævning af ekstra gebyr. Under bookingprocessen skal du vælge feltet for betaling pr. internet til at foretage betaling via PayPal. Husk, at du også har mulighed for at betale hotel, hvor betalingen sker på selve hotellet.

2).- Booking formular

Når du kommer frem til bookingformularen, udfylder du alle felter korrekt, og husk at markere PayPal muligheden nederst på siden, hvor betalingsmetoderne er vist og acceptere de generelle vilkår og betingelser og Fortrolighedspolitikken.
Form

3).- Betaling

Paypal Log

Når du når frem til betalingen har du to muligheder:

- Brug din PayPal konto, hvis du allerede er registreret.

- Hvis du ikke har en PayPal konto, kan du indtaste dine oplysninger og betale med kreditkort via PayPal systemet. I dette tilfælde vil transaktionen ske gennem PayPal, selvom du ikke har en konto, ved at bruge dit kreditkort eller betalingskort.