Betal direkte på hotellet

1) Et fleksibelt system

Reception

Hoelopia giver dig muligheden for, at betale på hotellet eller online.

Hvordan betaler man på hotellet?

Betaling på hotellet gør det muligt, at betale ved ankomst til destinationen, i stedet for at betale online før ankomst. Denne betalingsmåde foretrækkes af flere og flere kunder.


2) Sådan reserverer du din rejse når du vælger at betale direkte på hotellet.

Booking Process

Reservationen hos Hotelopia er som altid, i 3 enkle trin, og uden ekstraomkostninger. Den eneste forskel er, når du vælger hotel på siden med mulige valg af hoteller.

UNDTAGELSE: Hvis reservationen er baseret på takster der IKKE kan tilbagebetales, kan hotellet debitere kortet for et totale beløb fra det øjeblik reservationen er bekræftet.

Hotellerne præsenteres med to forskellige farver: grøn for "Betaling online", og gul for "Betaling på hotellet".

  • Pay at hotel
  • Pay Online

Betal direkte på hotellet

Refine

Vi har desuden et nyt filter som tilpasses dine behov. Dette kaldes "Betalingsmåde". Ved at benytte sig af denne mulighed, vises hoteludvalget ud fra den betalingsmåde du har valgt.

Når du har fundet det hotel der passer bedst til dine behov, skal du blot reservere som altid ved at klikke på "Reserver".

  • Booking Button

3) Print din kvittering

Email

Når du har foretaget din reservation, kan du printe din kvittering fra internettet.

Du kan også printe den fra den e-mail vi sender til den e-mailadresse du har oplyst under reservationen.

Det er påkrævet at fremvise denne kvittering ved ankomst til hotellet.

Adgang til reservationen

Booking

Du kan når som helst få adgang til din reservation ved at trykke på knappen: "Din reservation", som du finder øverst på Hotelopias website.

Derefter skal du blot oplyse reservationsnummer, samt den e-mailadresse der er brugt til reservationen. Fra denne side kan du annullere din reservation direkte, eller printe og sende din kvittering, samt bede om en faktura.

For at lave ændringer i din reservation bedes du kontakte vores kundeservice.


FAQ

Tager Hotelopia extra kreditkort afgifter?

Hotelopia kan bekræfte betalingskortet med en indbetaling på 1 euro. Den får du automatisk tilbageført til dit betalingskort så snart betalingskortet er bekræftet, og reservationen er gennemført. Opholdet godtgøres direkte på hotellet. På samme måde forbeholder hotellet sig retten til at verificere betalingskortet for summen af udgifterne ved annullering, og kan kreditere dit kort for udgifter ved annullering i det øjeblik de indtræffer. I det tilfælde vil beløbet blive fratrukket det totale beløb der skal betales på hotellet. UNDTAGELSE: Hvis reservationen er baseret på takster der IKKE kan tilbagebetales, kan hotellet debitere kortet for et totale beløb fra det øjeblik reservationen er bekræftet.

Hvorfor skal jeg give mine kreditkortoplysninger?

Hotellet kræver disse oplysninger for at garantere din reservation i tilfælde af sen aflysning, eller hvis kunden ikke viser sig på hotellet.

Er det nødvendigt at ligge et depositum eller betale hotellet på forhånd?

Nej, man skal blot bekræfte sit ophold når man er ankommet til hotellet. Hotellet kan autorisere reservationen på forhånd for udgifterne for annullering, eller gøre det i form af en garanti fra det øjeblik det benyttes. I dette tilfælde bliver beløbet fraregnet det totale beløb der skal betales til hotellet. Hvis hotelet ikke kan verificere betalingskortet, forbeholder hotellet sig retten til at annullere reservationen. Undtagelse: Hvis man har bestilt et ophold til en takst der ikke kan tilbagebetales, kan hotellet debitere det totale beløb for reservationen fra det øjeblik reservationen er bekræftet. For phold der er købt for takster der ikke kan tilbagebetales, kan der heller ikke foretages ændringer eller annullering.

Kan jeg betale med et andet kreditkort på hotellet, end det jeg har brugt til min reservation?

Generalt, acceptere hotellet forskellige kreditkort eller kontant. Vi anbefaler dog, at du informere dig ved at kontakte hotellet.

Kan jeg reservere med et debitkort?

Nej, hoteller tager ikke imod debitkort som garanti for reservationer. Det er væsentligt at give et gyldigt kreditkort for at booke.