Hoteller i Rom

Find på kortet
Hoteller - Rom

RomFra  135kr

Anbefalede hoteller - Rom

 • SHG Hotel Portamaggiore
  Fra398krPr. nat

  SHG Hotel Portamaggiorestars

  Termini banegård, Rom , Piazza di porta maggiore 25 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder

  Dette hotel i den øvre middelklasse ligger midt i Roms centrum. I de nærmeste omgivelser finder man restauranter (15 m), barer og pubs (5 m) samt utallige historiske seværdigheder. Der ligger mange indkøbsmuligheder blot 500 m fra hotellet og pga. af de gode forbindelser med det offentlige transportsystem (10 m) kommer man nemt og bekvemt til andre dele af byen.Cityhotellet blev bygget i 1969 og har ialt 210 værelser fordelt på 5 etager. Hotellet har en døgnåben reception med pengeskab, vekslebørs, elevator, egen bar samt TV-stue, konferencerum og en klimatiseret restaurant.De stilfuldt indrettede værelser har bad/WC med hårtørrer, minibar og eget pengeskab. Der er ligeledes centralvarme.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgenmad fra morgenmadsbuffeten. Frokost og aftensmad kan vælges fra menu.

  Se mere
 • Trevi
  Fra698krPr. nat

  Trevistars

  Trevi, Rom , Vicolo del babuccio 20/21 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1214 meninger fra rejsendeBaseret på 1214 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i byens historiske og kommercielle centrum, 500 m fra metrostationen Barberini, en kort gåtur fra den mest berømte basilika i Rom, Santa Maria Maggiore, 10 minutter fra Vatikanet og Basilica di San Pietro (Peterskirken), og kun få minutter fra Den Spanske Trappe, Via Veneto, Colosseum og Piazza Venezia. Busstationen ligger desuden kun omkring 100 m fra hotellet og banegården ca. 1 km fra etablissementet. Herudover er der henholdsvis 15 og 22 km til Roms lufthavne Ciampino og Fiumicino.Hotellet har behovene i tankerne for dem, der mener, at komfort, image og effektivitet er de grundlæggende elementer for at få et ideelt ophold. Modtagelsen, beliggenheden og etablissementets konstruktioner gør det særligt velegnet til forretningsrejser eller ferier. Hotellet er blevet fuldstændigt omstruktureret og udstyret med elevatorer, en morgenmadsrestaurant og en udendørs have på taget med udsigt over byen. Sightseeingture kan organiseres på anmodning. Ud over en foyer med safeboks tilbydes gæsterne på dette city-hotel 44 værelser og en fjernsynsstue samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (begge dele mod betaling).Værelserne er rummelige og komfortable og indrettet i en klassisk stil. Ud over eget badeværelse med brusebad og hårtørrer er der satellit-/kabel-tv, telefon, radiatorer og klimaanlæg. Hertil kommer også minibar, safeboks og internetadgang i alle boligenheder som standardindretning.Der tilbydes en morgenbuffet i den fri luft på tagterrassen med udsigt over byen.Fra Grande Raccordo Anulare drejer man fra ved Roma Centro og følger skiltene i retning af Fontana di Trevi, som kun ligger få meter fra ejendommen.

  Se mere
 • Trevi Collection
  Fra706krPr. nat

  Trevi Collectionstars

  Piazza Spagna scale, Rom , Via di capo le case 60 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1058 meninger fra rejsendeBaseret på 1058 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Spanish Steps. Ferieboligen har i alt 48 værelser. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan rejsende drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Dette sted har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Denne ejendom er ideel for familier der rejser med børn, tilbyder denne ejendom gæsteværelser med vugger til de små. Dette hotel er tilgængeligt med kørestol. Der er -1 handicapvenlige soveværelser på området. Trevi Collection er ikke et kæledyrsvenligt sted. Alle der bor på denne ejendom, kan bruge transportservice til lufthavnen. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Residenza Borghese
  Fra411krPr. nat

  Residenza Borghesestars

  Via Veneto, Rom , Via sardegna 55 complex b, second floor 55 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 212 meninger fra rejsendeBaseret på 212 meninger fra rejsende

  Dette førsteklasses lejligheds-hotel ligger i en sidegade til den berømte Via Veneto, hvilket er en praktisk beliggenhed for gæster, der gerne vil stifte bekendtskab med byens kulturelle og erhvervsmæssige tilbud. Den Spanske Trappe, Trevi-fontænen, Villa Borghese og Colosseum er de nærmeste seværdigheder. Lige i nærheden finder man også diverse restauranter, barer, beværtninger og indkøbsmuligheder, mens man kan gå til busstationen og banegården på ca. 17 minutter. Til Roms internationale lufthavn ved navn Leonardo da Vinci (Fiumicino) er der 30 km og til Ciampino lufthavn ca. 31 km fra etablissementet.De essentielt indrettede og moderne værelser udstråler en elegant, afslappet og funktionel atmosfære. Hotellet er særlig velegnet til forretningsrejsende og feriegæster, eftersom det tilbyder morgenmad i en indbydende morgenmadsrestaurant samt et bredt udvalg af værelser og veludstyrede suiter. Dette klimatiserede designer-hotel tilbyder 14 værelser såvel som en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, og der er også safeboks, elevator og frisørsalon. Endvidere kan gæsterne bestille roomservice og vasketøjsservice, og gæster i bil kan mod betaling efterlade deres køretøj på hotellets parkeringsplads eller i parkeringsgaragen.Værelserne præsenterer et moderne alternativ til det klassiske hotel under et ophold i centrum af Rom. På en enkel og sofistikeret måde skaber hotellet rammerne om en indbydende atmosfære med en tidssvarende, varm og stringent stil, moderne og fleksible møbler, ædle og komfortable materialer og omsorgsfuld opvartning. Af værelsesbehageligheder tilbydes der eget badeværelse med badekar, brusebad og hårtørrer såvel som satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar og dobbelt- eller kingsize seng. Som en del af den yderligere standardindretning i alle boligenheder tilbydes også regulerbart klimaanlæg og centralvarme og en safeboks.

  Se mere
 • Hotel Zara
  Fra548krPr. nat

  Hotel Zarastars

  Via Nazionale, Rom , Via delle quattro fontane 37 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 469 meninger fra rejsendeBaseret på 469 meninger fra rejsende

  Få meter fra dette charmerende hotel, som blev bygget i 90'erne, ligger der utallige indkøbsmuligheder. Muligheder for underholdning når man nemt til fods. Lige foran døren er der forbindelse med offentlig transport.Dette byhotel kan tilbyde sine gæster en stor foyer med en døgnåben reception, vekselbørs, café og en restaurant med klimaanlæg. Der er mulighed for at parkere både indendørs og udendørs.I alt har hotellet 42 værelser, heraf 6 enkelt- og 36 doppeltværelser. Hvert værelse er komfortabelt indrettet med eget badeværelse, hårtørrer, telefon, satellit-TV, minibar og centralvarme til de kolde dage.

  Se mere
 • Hotel Tre Stelle
  Fra198krPr. nat

  Hotel Tre Stellestars

  Termini banegård, Rom , Via san martino della battaglia11 11 - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 648 meninger fra rejsendeBaseret på 648 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Termini Railway Station. Det samlede antal værelser er 62. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Receptionen er åben 24/7. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor rejsende kan bede om en vugge til de små. Kæledyr må ikke medbringes til Hotel Tre Stelle. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Smooth Hotel Rome Repubblica
  Fra674krPr. nat
  1,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 105 meninger fra rejsendeBaseret på 105 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger mellem Via Veneto og hovedbanegården Termini, blot få minutter fra det historiske centrum og indkøbsgaden Via Nazionale. Offentlig transport ligger kun ca. 500 m fra hotellet.Hotellet blev bygget i 1972 og dets 4-etages hovedbygning har I alt 79 værelser. På hotellet er der en bar, en pub og en restaurant.De tiltalende værelser har bad/WC med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, minibar, køleskab, klimaanlæg, centralvarme og pengeskab.

  Se mere
 • The Church Village
  Fra392krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 512 meninger fra rejsendeBaseret på 512 meninger fra rejsende

  Det charmerende middelklassehotel ligger ideelt i en smuk park i nærheden af Vatikanet kun få minutter fra det historiske centrum af Rom.Hotellet råder over en restaurant.Værelserne er indrettet med eget badeværelse.

  Se mere
 • The Church Palace
  Fra1.627krPr. nat
  4,4/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 794 meninger fra rejsendeBaseret på 794 meninger fra rejsende

  Med beliggenhed i et renæssance-inspireret palads med kun få minutter til centrum af Rom og Vatikanet, byder dette hotel gæsterne velkommen i en afslappet og kosmopolitansk atmosfære. Hotellet ligger i en mere end 28.000 m2 privat have med udsigt til Villa Carpegna og Villa Pamphili, to af de smukkeste parker i Rom. Ejendommen har fremragende og nyttige faciliteter såsom to elegante restauranter, en hyggelig bar og gratis trådløst højhastighedsinternet til dem, der gerne vil holde sig opdaterede under deres ophold. Derudover er de rummelige værelser og suiter med klimaanlæg ideelt udstyret med alt det nødvendige til et behageligt ophold, herunder elektronisk pengeskab og en minibar.

  Se mere
 • Rhome Terminal Guest House
  Fra451krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 122 meninger fra rejsendeBaseret på 122 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige gæstehus er homovenligt og ligger i Termini Railway Station. Med sin placering indenfor 200 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af gæstehuset. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra ejendommen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 50. 0 kilometer. Med i alt 8 soveværelser, er det et dejligt sted at være. Lokalerne har til huse i en bygning, der daterer sig tilbage i 1800 men er blevet fuldt moderniseret i 2012. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  625  Hoteller - Rom
Side  1  af  63
 

Beskrivelse af destination

  Rom er hovedstaden i Italien, og et af de mest besøgte turistrejsemål i verden, på grund af sin vigtige historie, byen gennemskæres af floden Tiber; i den vestlige del liggger Vatikanet, som er hovedsædet for den katolske kirke, og som er en uafhængig stat, som har Skt. Peters plads, paladset, basilikaen, Det Sixtinske Kapel, museet og haverne, (udsigten fra kuplen på Skt. Peter kirken er fantastisk). De obligatoriske steder at besøge i det gamle Rom er: Forum Romanum, Coliseum, buen Arco di Constantino, Castello Sant’Angelo, Katakomberne i Domitilla, på Via Appia, Circus Máximus, ved foden af Monte Palatino, Pantheon, Piazza della Rotonda. Nær ved Via del Corso ligger springvandet Fontana di Trevi, på pladsen Piazza Venezia kan du se l'altare della patria. På Monte Capitolino finder du Pladsen Piazza Campidoglio med sine paladser, regeringen. Piazza del Poppolo, med sin obelisk og storslåede kirker, Piazza Navona med sine kunstværker i barokstil, og omgivet af restauranter og natteliv, Piazza Spagna, med sin berømte trappe og butikker af berømte modedesignere, Campo di Fiori, Villa Borghese, Villa Farnesin, Museer, der er ikke nogle steder i Rom som du må gå glip af. Det bliver en uforglemmelig rejse!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Rom

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser