Hoteller i Rom

Find på kortet
Hoteller - Rom

RomFra  22kr

Anbefalede hoteller - Rom

 • La Griffe Roma MGallery by Sofitel
  Fra115krPr. nat
  3,5/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1942 meninger fra rejsendeBaseret på 1942 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i hjertet af Rom, hvorfra man kan opleve den evige bys særlige atmosfære på klods hold. Endvidere er der mulighed for at nyde den typiske, italienske gæstfrihed kun et par meter fra Den Spanske Trappe, Det Sixtinske Kapel og Colosseum. Der er ca. 10 km til lufthavnen, mens man finder forbindelse med offentlige transportmidler lige i nærheden.Det klimatiserede hotel blev komplet renoveret i 2005, rummer 127 værelser fordelt på to bygninger og kan tilbyde moderne komfort og luksus. I foyeren er receptionen åben alle døgnets 24 timer, ligesom der også er safeboks, vekselbørs, bar og restaurant. Endvidere er der en fjernsynsstue, konferenceindretninger og en parkeringsplads. Mod betaling kan man desuden benytte hotellets trådløse internetadgang samt bestille roomservice og vasketøjsservice.Standardværelserne er enten udstyret med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge. De råder over et komplet badeværelse med hårtørrer samt telefon, plasma-tv, radio, minibar, elkedel og safeboks. Fra de fleste af værelserne er der udsigt over Via Nazionale. Endelig er der skrivebord, ligesom man også har mulighed for at benytte internetadgangen på værelserne.

  Se mere
 • Veneto Palace
  Fra82krPr. nat

  Veneto Palacestars

  Via Veneto, Rom , Via piemonte 63 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 920 meninger fra rejsendeBaseret på 920 meninger fra rejsende

  The Hotel Veneto Palace is located in one of the most exclusive areas of Rome, few steps from Via Veneto and Villa Borghese.The central location allows you to reach important touristic sites such as the Spanish Steps, Via del Corso and Trevi Fountain.It is also possible to reach the Coliseum and the Vatican area in 4 stops by subway; Termini Station, the main train station in Rome, is 1.5km far.The Hotel has 70 rooms divided in Standard, Superior, Nobile and Veneto.The interior decoration is extremely sophisticated, with furniture made by Florentine artisans and flooring in parquet or marble.Children are welcome! The supplement required for the cot, includes also: changing mat, plastic baby bath tub, wormer feeding bottle.Each room has its private bathroom equipped with toilet, bidet, hydro massage shower or bath, hairdryer and curtesy set.The American Buffet breakfast is served every morning from 7 to 10 on the ground floor.WiFi is available in all rooms and public areas for free!The Atelier Cafè is available 24 hours every day, an elegant, relaxing hangout place for our customers.

  Se mere
 • Trevi Collection
  Fra58krPr. nat

  Trevi Collectionstars

  Piazza Spagna scale, Rom , Via di capo le case 60 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1031 meninger fra rejsendeBaseret på 1031 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Spanish Steps. I alt 48 værelser er til rådighed for gæsterne. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Denne ejendom har 24 timer åbent i døgnet for de rejsendes bekvemmelighed. Trevi Collection er designet med omtanke for de mindste gæster, og har gæsteværelser med senge til små børn. Denne feriebolig er tilgængelig med kørestol. Der er -1 handicapvenlige værelser på området. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom. De der bor på denne ejendom, kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Rome Garden
  Fra43krPr. nat

  Rome Gardenstars

  Via Veneto, Rom , Via nomentana 28 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 453 meninger fra rejsendeBaseret på 453 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger inden for gåafstand af de 3 veje Via XX Settembre (400 m væk), Via Veneto og Via Nazionale. Til det historiske centrum er der 2 km, ligesom gæsterne kan besøge Trevi-fontænen, Den Spanske Trappe og Colosseum ved hjælp af offentlige transportmidler eller på gåben på få minutter. Til den nærmeste metrostation er der omkring 500 m fra hotellet. Herudover ligger Rom Ciampino lufthavn godt og vel 25 km væk og Leonardo da Vinci-Fiumicino lufthavn ca. 30 km væk.Hvis man som gæst lukkede øjnene og forestillede sig, man kunne springe tilbage i tiden og bo i en patriciervilla fra år 1800, og derefter åbnede dem, ville man befinde sig på hotellet. Både facaden, udstyret og de stilfulde møbler på det lækre og elegante city-hotel er blevet fuldkommen restaureret, ligesom bygningen er omgivet af en privat have. Den perfekte kombination af klassisk og moderne stil samt komfort og praktisk indretning gør hotellet til det bedste sted at tilbringe en romantisk weekend, en forretningsrejse eller en kulturfyldt ferie. Der tilbydes i alt 34 værelser, og det klimatiserede kompleks byder gæsterne velkommen i en foyer. Der tilbydes også døgnåben reception med mulighed for at foretage check-out. På stedet tilbydes gæsterne safeboks og elevator og har mulighed for at slappe af i fjernsynsstuen samt spise i morgenmadsrestauranten og bestille roomservice og vasketøjsservice.Alle værelser er elegante og lyse og rummer enhver form for komfort og moderne teknologi. Hvert værelse rummer eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Herudover er værelserne indrettet med dobbelt- eller kingsize senge. Hertil kommer behageligheder såsom telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, safeboks og minibar, ligesom klimaanlæg og centralvarme er en del af standardindretningen i alle boligenheder.Hotellet tilbyder en morgenbuffet.

  Se mere
 • Residenza Borghese
  Fra122krPr. nat

  Residenza Borghesestars

  Via Veneto, Rom , Via sardegna 55 complex b, second floor 55 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 211 meninger fra rejsendeBaseret på 211 meninger fra rejsende

  Dette førsteklasses lejligheds-hotel ligger i en sidegade til den berømte Via Veneto, hvilket er en praktisk beliggenhed for gæster, der gerne vil stifte bekendtskab med byens kulturelle og erhvervsmæssige tilbud. Den Spanske Trappe, Trevi-fontænen, Villa Borghese og Colosseum er de nærmeste seværdigheder. Lige i nærheden finder man også diverse restauranter, barer, beværtninger og indkøbsmuligheder, mens man kan gå til busstationen og banegården på ca. 17 minutter. Til Roms internationale lufthavn ved navn Leonardo da Vinci (Fiumicino) er der 30 km og til Ciampino lufthavn ca. 31 km fra etablissementet.De essentielt indrettede og moderne værelser udstråler en elegant, afslappet og funktionel atmosfære. Hotellet er særlig velegnet til forretningsrejsende og feriegæster, eftersom det tilbyder morgenmad i en indbydende morgenmadsrestaurant samt et bredt udvalg af værelser og veludstyrede suiter. Dette klimatiserede designer-hotel tilbyder 14 værelser såvel som en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, og der er også safeboks, elevator og frisørsalon. Endvidere kan gæsterne bestille roomservice og vasketøjsservice, og gæster i bil kan mod betaling efterlade deres køretøj på hotellets parkeringsplads eller i parkeringsgaragen.Værelserne præsenterer et moderne alternativ til det klassiske hotel under et ophold i centrum af Rom. På en enkel og sofistikeret måde skaber hotellet rammerne om en indbydende atmosfære med en tidssvarende, varm og stringent stil, moderne og fleksible møbler, ædle og komfortable materialer og omsorgsfuld opvartning. Af værelsesbehageligheder tilbydes der eget badeværelse med badekar, brusebad og hårtørrer såvel som satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar og dobbelt- eller kingsize seng. Som en del af den yderligere standardindretning i alle boligenheder tilbydes også regulerbart klimaanlæg og centralvarme og en safeboks.

  Se mere
 • Antonello Colonna Resort & Spa
  Fra1.560krPr. nat

  Antonello Colonna Resort & Spastars

  Frascati, Rom , Via di valle fredda 52 52 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 153 meninger fra rejsendeBaseret på 153 meninger fra rejsende

  Dette fremragende resort kun for voksne, er placeret i Frascati. Med kun 12 værelser er dette sted perfekt til et roligt ophold. Denne bolig blev moderniseret i 2018. Antonello Colonna Resort & Spa tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Antonello Colonna Resort & Spa har ikke 24 timers åbent. Denne ejendom har ikke børnesenge efter anmodning. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Dette kæledyrsvenlige sted accepterer kæledyr med en vægt på maksimalt 5 kg. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Antonello Colonna Resort & Spa. Rejsende vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Takket være den lange række sundhedsbekvemmeligheder, vil dem, der bor på dette sted, kunne forkæle sig selv under deres ophold. Der er mange konferencefaciliteter til rådighed for forretningsrejsende. Antonello Colonna Resort & Spa har en række middagsoplevelser. De forskellige typer underholdning, der tilbydes på Antonello Colonna Resort & Spa, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Antonello Colonna Resort & Spa.

  Se mere
 • Hotel Zara
  Fra515krPr. nat

  Hotel Zarastars

  Via Nazionale, Rom , Via delle quattro fontane 37 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 467 meninger fra rejsendeBaseret på 467 meninger fra rejsende

  Få meter fra dette charmerende hotel, som blev bygget i 90'erne, ligger der utallige indkøbsmuligheder. Muligheder for underholdning når man nemt til fods. Lige foran døren er der forbindelse med offentlig transport.Dette byhotel kan tilbyde sine gæster en stor foyer med en døgnåben reception, vekselbørs, café og en restaurant med klimaanlæg. Der er mulighed for at parkere både indendørs og udendørs.I alt har hotellet 42 værelser, heraf 6 enkelt- og 36 doppeltværelser. Hvert værelse er komfortabelt indrettet med eget badeværelse, hårtørrer, telefon, satellit-TV, minibar og centralvarme til de kolde dage.

  Se mere
 • Trevi
  Fra53krPr. nat

  Trevistars

  Trevi, Rom , Vicolo del babuccio 20/21 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1194 meninger fra rejsendeBaseret på 1194 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i byens historiske og kommercielle centrum, 500 m fra metrostationen Barberini, en kort gåtur fra den mest berømte basilika i Rom, Santa Maria Maggiore, 10 minutter fra Vatikanet og Basilica di San Pietro (Peterskirken), og kun få minutter fra Den Spanske Trappe, Via Veneto, Colosseum og Piazza Venezia. Busstationen ligger desuden kun omkring 100 m fra hotellet og banegården ca. 1 km fra etablissementet. Herudover er der henholdsvis 15 og 22 km til Roms lufthavne Ciampino og Fiumicino.Hotellet har behovene i tankerne for dem, der mener, at komfort, image og effektivitet er de grundlæggende elementer for at få et ideelt ophold. Modtagelsen, beliggenheden og etablissementets konstruktioner gør det særligt velegnet til forretningsrejser eller ferier. Hotellet er blevet fuldstændigt omstruktureret og udstyret med elevatorer, en morgenmadsrestaurant og en udendørs have på taget med udsigt over byen. Sightseeingture kan organiseres på anmodning. Ud over en foyer med safeboks tilbydes gæsterne på dette city-hotel 44 værelser og en fjernsynsstue samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (begge dele mod betaling).Værelserne er rummelige og komfortable og indrettet i en klassisk stil. Ud over eget badeværelse med brusebad og hårtørrer er der satellit-/kabel-tv, telefon, radiatorer og klimaanlæg. Hertil kommer også minibar, safeboks og internetadgang i alle boligenheder som standardindretning.Der tilbydes en morgenbuffet i den fri luft på tagterrassen med udsigt over byen.Fra Grande Raccordo Anulare drejer man fra ved Roma Centro og følger skiltene i retning af Fontana di Trevi, som kun ligger få meter fra ejendommen.

  Se mere
 • The Church Village
  Fra42krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 509 meninger fra rejsendeBaseret på 509 meninger fra rejsende

  Det charmerende middelklassehotel ligger ideelt i en smuk park i nærheden af Vatikanet kun få minutter fra det historiske centrum af Rom.Hotellet råder over en restaurant.Værelserne er indrettet med eget badeværelse.

  Se mere
 • The Church Palace
  Fra60krPr. nat
  4,4/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 780 meninger fra rejsendeBaseret på 780 meninger fra rejsende

  Med beliggenhed i et renæssance-inspireret palads med kun få minutter til centrum af Rom og Vatikanet, byder dette hotel gæsterne velkommen i en afslappet og kosmopolitansk atmosfære. Hotellet ligger i en mere end 28.000 m2 privat have med udsigt til Villa Carpegna og Villa Pamphili, to af de smukkeste parker i Rom. Ejendommen har fremragende og nyttige faciliteter såsom to elegante restauranter, en hyggelig bar og gratis trådløst højhastighedsinternet til dem, der gerne vil holde sig opdaterede under deres ophold. Derudover er de rummelige værelser og suiter med klimaanlæg ideelt udstyret med alt det nødvendige til et behageligt ophold, herunder elektronisk pengeskab og en minibar.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  728  Hoteller - Rom
Side  1  af  73
 

Beskrivelse af destination

  Rom er hovedstaden i Italien, og et af de mest besøgte turistrejsemål i verden, på grund af sin vigtige historie, byen gennemskæres af floden Tiber; i den vestlige del liggger Vatikanet, som er hovedsædet for den katolske kirke, og som er en uafhængig stat, som har Skt. Peters plads, paladset, basilikaen, Det Sixtinske Kapel, museet og haverne, (udsigten fra kuplen på Skt. Peter kirken er fantastisk). De obligatoriske steder at besøge i det gamle Rom er: Forum Romanum, Coliseum, buen Arco di Constantino, Castello Sant’Angelo, Katakomberne i Domitilla, på Via Appia, Circus Máximus, ved foden af Monte Palatino, Pantheon, Piazza della Rotonda. Nær ved Via del Corso ligger springvandet Fontana di Trevi, på pladsen Piazza Venezia kan du se l'altare della patria. På Monte Capitolino finder du Pladsen Piazza Campidoglio med sine paladser, regeringen. Piazza del Poppolo, med sin obelisk og storslåede kirker, Piazza Navona med sine kunstværker i barokstil, og omgivet af restauranter og natteliv, Piazza Spagna, med sin berømte trappe og butikker af berømte modedesignere, Campo di Fiori, Villa Borghese, Villa Farnesin, Museer, der er ikke nogle steder i Rom som du må gå glip af. Det bliver en uforglemmelig rejse!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Rom

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser