Hoteller i Rom

Find på kortet
Hoteller - Rom

RomFra  97kr

Anbefalede hoteller - Rom

 • The Republic Hotel
  Fra575krPr. nat

  The Republic Hotelstars

  Termini banegård, Rom , Via gaeta 61 - Kort
  2,4/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 147 meninger fra rejsendeBaseret på 147 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger mellem Via Veneto og hovedbanegården Termini, blot få minutter fra det historiske centrum og indkøbsgaden Via Nazionale. Offentlig transport ligger kun ca. 500 m fra hotellet.Hotellet blev bygget i 1972 og dets 4-etages hovedbygning har I alt 79 værelser. På hotellet er der en bar, en pub og en restaurant.De tiltalende værelser har bad/WC med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, minibar, køleskab, klimaanlæg, centralvarme og pengeskab.

  Se mere
 • De Petris
  Fra372krPr. nat

  De Petrisstars

  Trevi, Rom , Via rasella 142 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1563 meninger fra rejsendeBaseret på 1563 meninger fra rejsende

  Det komfortable hotel ligger roligt og ideelt i hjertet af Rom ikke langt fra Fonatana di Trevi og Piazza di Spagna. Der er desuden meget gode forbindelser til det offentlige transportsystem. Hotellets elegante og familievenlige atmosfære er med til at sikre et behageligt ophold. Der er ca. 35 km til lufthavnen.Det dejlige middelklassehotel er bygget i 1920 og råder over en smuk gård med terrasse og have. Fordelt på fire etager har det i alt 37 værelser, heraf to suiter, et studio og 29 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, elevatorer, safe og et morgenmadsrum.Værelserne er eksklusivt indrettet med eget badeværelse med badekar eller brusekabine, hårtørrer samt telefon og satellit-/kabel-tv. Minibar, regulerbart klimaanlæg, safe og altan er standard.

  Se mere
 • La Griffe Roma MGallery Collection
  Fra761krPr. nat
  3,6/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2060 meninger fra rejsendeBaseret på 2060 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i hjertet af Rom, hvorfra man kan opleve den evige bys særlige atmosfære på klods hold. Endvidere er der mulighed for at nyde den typiske, italienske gæstfrihed kun et par meter fra Den Spanske Trappe, Det Sixtinske Kapel og Colosseum. Der er ca. 10 km til lufthavnen, mens man finder forbindelse med offentlige transportmidler lige i nærheden.Det klimatiserede hotel blev komplet renoveret i 2005, rummer 127 værelser fordelt på to bygninger og kan tilbyde moderne komfort og luksus. I foyeren er receptionen åben alle døgnets 24 timer, ligesom der også er safeboks, vekselbørs, bar og restaurant. Endvidere er der en fjernsynsstue, konferenceindretninger og en parkeringsplads. Mod betaling kan man desuden benytte hotellets trådløse internetadgang samt bestille roomservice og vasketøjsservice.Standardværelserne er enten udstyret med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge. De råder over et komplet badeværelse med hårtørrer samt telefon, plasma-tv, radio, minibar, elkedel og safeboks. Fra de fleste af værelserne er der udsigt over Via Nazionale. Endelig er der skrivebord, ligesom man også har mulighed for at benytte internetadgangen på værelserne.

  Se mere
 • 207 Inn
  Fra1.908krPr. nat

  207 Innstars

  Vaticano, Rom , Viale giulio cesare 207 - Kort
  2,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 202 meninger fra rejsendeBaseret på 202 meninger fra rejsende

  Hotellet har en perfekt beliggenhed i nærheden af Vatikanmuseet, Det Sixtinske Kapel, Basilika St. Peters og Castel S. Angelo samt mange andre historiske og arkæologiske steder. Hotellet er let fremkommeligt. Der er ca. 1 minuts gang til metrolinie A Ottaviano/S.Pietro, 2 metrostationer fra Galleria Borghese og Via del Corso (eller ca. 15 minutters gang), 3 metrostationer fra Piazza di Spagna (med Den Spanske Trappe) og Trevi Fountain (efter ca. 20 minutters gang) og 6 metrostationer fra hovedbanegården Termini. Til stranden er der ca. 40 minutters kørsel i bil, mens der ligger restauranter og diverse indkøbsmuligheder lige ved hotellet. Til fods kommer man hurtigt til en forbindelse med offentlig transport. Endelig er der ca. 35 km til lufthavnen Ciampino, mens der til lufthavnen Leonardo Da Vinci ca. er 40 km.Det klimatiserede hotel blev bygget i det 19. århundrede, renoveret i 2006 og har 1 etager med i alt 10 værelser. Herudover er der en foyer med safeboks, elevator og café. Naturligvis tilbydes der også vasketøjsservice (mod betaling). Hotellet har tilmed en garage (mod betaling).Værelserne er indrettet ned til mindste detalje med personlighed og enkel smag for at maksimere komforten. Værelserne er indbydende, strålende og komplet lydisoleret for at tilfredsstille selv de mest krævende gæster. Hvert rum er prydet med malerier fra tidssvarende kunstnere, der genspejler det lokale design. Værelserne råder over eget badeværelse med hårtørrer. Endvidere er der fladskærm med satellit-tv, klimaanlæg/radiator, elektronisk safeboks (mod betaling), dobbelt- eller kingsize seng og en minibar. Nogle af værelserne har desuden en altan.

  Se mere
 • Al Manthia Hotel
  Fra574krPr. nat

  Al Manthia Hotelstars

  Trevi, Rom , Via dei giardini 35 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 420 meninger fra rejsendeBaseret på 420 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i hjertet af Rom på en af byens mest eksklusive og centrale lokaliteter. Det ligger i byens historiske og kommercielle centrum 100 m fra metrostationen Barberini, en kort spadseretur fra Roms mest berømte basilika, S. Maria Maggiore, samt 10 minutter fra Vatikanet og basilikaen di San Pietro. Endvidere er der kun få minutter til Den Spanske Trappe, Via Veneto, Colosseum og Piazza Venezia.Dette rolige og historiske cityhotel kan dateres tilbage til slutningen af 1800-tallet. Her finder gæsterne komfort og privatliv, som er omgivet af historie og kunst. Hotellet er blevet komplet restaureret. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception. Desuden er der også safeboks og elevator samt klimaanlæg. Det rummer i alt 36 værelser bar, lounge, internetadgang samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (mod betaling).Værelserne er rummelige og komfortable og møbleret i klassisk stil. Endvidere er værelserne udstyret med badeværelse og hårtørrer samt satellit-tv, minibar (mod betaling), telefon (mod betaling), centralt reguleret klimaanlæg, safeboks og internetadgang (mod betaling).I bil: Hotellet ligger heller ikke langt fra ringvejen Grande Raccordo Anulare. Det er forbudt at køre ind på hotellets område i bil, så gæsterne kan parkere bilen tæt på banegården Termini eller langs Lungotevere, hvorfra man kan tage en taxa eller en bus til hotellet. I tog: Hotellet ligger 5 minutter med metro eller 8 minutter med taxa fra Termini banegård. Med bus: Tag buslinje 64 fra Termini til St. Peter eller bus H fra Piazza Indipendenza (tæt på Termini) mod Casaletto gennem Piazza Venezia, Largo Argentina, Trastevere og Monteverde. Med metro: Til hotellet kommer man også med metrolinje A, som stopper på Repubblica.

  Se mere
 • Orange Hotel
  Fra465krPr. nat

  Orange Hotelstars

  Vaticano, Rom , Via crescenzio 86 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 627 meninger fra rejsendeBaseret på 627 meninger fra rejsende

  The hotel enjoys a strategic location to reach the most beautiful and well-known locations of the Capital, strolling along the elegant shopping routes such as the streets Via Ottaviano and Via Cola di Rienzo or among the attractive alleyways of Borgo Pio, among the Embassies at the Holy See, or comfortably enjoying the available public transportation services: taxi, bus or Metropolitana stations at 10 and 400 m respectively from the hotel. The great privilege of residing at the hotel is being 300 m from the magnificent Basilica di San Pietro.

  Se mere
 • Gambrinus
  Fra527krPr. nat

  Gambrinusstars

  Via Veneto, Rom , Via piave 29/35 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1490 meninger fra rejsendeBaseret på 1490 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er perfekt til familier og er placeret i Via Veneto. Med en beliggenhed indenfor 1000 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. I alt 61 soveværelser er til rådighed for de rejsende. Denne ejendom blev fuldt moderniseret i 2001. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan besøgende drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Alle der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Gambrinus er designet med omtanke for de mindste gæster, og har gæsteværelser med senge til små børn. I denne feriebolig er alle badegæsteværelser handicapvenlige. Kun små kæledyr må medbringes i denne feriebolig. Området har parkeringsplads og garagefaciliteter. Rejsende kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Trevi
  Fra495krPr. nat

  Trevistars

  Trevi, Rom , Vicolo del babuccio 20/21 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1263 meninger fra rejsendeBaseret på 1263 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i byens historiske og kommercielle centrum, 500 m fra metrostationen Barberini, en kort gåtur fra den mest berømte basilika i Rom, Santa Maria Maggiore, 10 minutter fra Vatikanet og Basilica di San Pietro (Peterskirken), og kun få minutter fra Den Spanske Trappe, Via Veneto, Colosseum og Piazza Venezia. Busstationen ligger desuden kun omkring 100 m fra hotellet og banegården ca. 1 km fra etablissementet. Herudover er der henholdsvis 15 og 22 km til Roms lufthavne Ciampino og Fiumicino.Hotellet har behovene i tankerne for dem, der mener, at komfort, image og effektivitet er de grundlæggende elementer for at få et ideelt ophold. Modtagelsen, beliggenheden og etablissementets konstruktioner gør det særligt velegnet til forretningsrejser eller ferier. Hotellet er blevet fuldstændigt omstruktureret og udstyret med elevatorer, en morgenmadsrestaurant og en udendørs have på taget med udsigt over byen. Sightseeingture kan organiseres på anmodning. Ud over en foyer med safeboks tilbydes gæsterne på dette city-hotel 44 værelser og en fjernsynsstue samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (begge dele mod betaling).Værelserne er rummelige og komfortable og indrettet i en klassisk stil. Ud over eget badeværelse med brusebad og hårtørrer er der satellit-/kabel-tv, telefon, radiatorer og klimaanlæg. Hertil kommer også minibar, safeboks og internetadgang i alle boligenheder som standardindretning.Der tilbydes en morgenbuffet i den fri luft på tagterrassen med udsigt over byen.Fra Grande Raccordo Anulare drejer man fra ved Roma Centro og følger skiltene i retning af Fontana di Trevi, som kun ligger få meter fra ejendommen.

  Se mere
 • Roma Tor Vergata Hotel
  Fra228krPr. nat

  Roma Tor Vergata Hotelstars

  Ciampino, Rom , Via vico vigano 24 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 685 meninger fra rejsendeBaseret på 685 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en praktisk beliggenhed tæt på et indkøbscenter og et amfiteater. Der er kun 200 m til diverse restauranter, barer og forretninger, og forbindelser med offentlige transportmidler finder man inden for 300 m af hotellet. Herudover er der 15 km til Termini banegård og byens centrum. Der er endvidere 10 km til Castelli Romani, mens der er 20 km til Castel Gandolfo, Piazza di Spagna (Den Spanske Trappe), Forum Romanum og Colosseum. Pantheon, Piazza Navona og Campo de' Fiori ligger 23 km væk, ligesom der er 25 km til Vatikanet. Endvidere er der 45 km til Ostia og stranden. Motorvejen A2 (Rom-Napoli) tilbyder fremragende forbindelser til andre dele af landet, og der er blot 12 km til Ciampino lufthavn.Dette hotel blev totalrenoveret i 2009 og består af i alt 211 dobbeltværelser fordelt på 6 etager. Gæsterne på dette moderne og komfortable hotel tilbydes tillige de højeste internationale standarder, som imødekommer enhver gæsts behov, uanset om de er på forretningsrejse eller ferie. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement tilbydes der ydermere en foyer med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out, ligesom der er safeboks, elevator og en aviskiosk. Herudover er der en restaurant, en cocktailbar og en morgenmadsrestaurant på tagterrassen på hotellet, som også tilbyder gratis serviceydelser såsom WLAN/internetadgang i hele bygningen. Desuden har gæsterne adgang til konferencefaciliteter og kan bestilles roomservice og vasketøjsservice (sidstnævnte mod betaling). For gæster i bil er der ydermere udendørs parkeringsmuligheder, og hotellet tilbyder også bustransport til og fra metrostationen Anagnina.Værelserne er udstyret med eget badeværelse med brusebad/badekar og hårtørrer og er alle støjisoleret. Herudover rummer de telefon, fladskærmsfjernsyn med betalings-tv og internationale kanaler, safeboks og minibar. Ydermere tilbydes der regulerbare klimaanlæg som standardindretning i alle boligenheder.

  Se mere
 • Trevi Collection
  Fra598krPr. nat

  Trevi Collectionstars

  Piazza Spagna scale, Rom , Via di capo le case 60 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1119 meninger fra rejsendeBaseret på 1119 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i Spanish Steps. Der er i alt 98 gæsteværelser på stedet. Trevi Collection blev bygget i 1990. Trevi Collection har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Receptionsskranken er åben hele dagen. Visse typer gæsteværelser kan tilbyde børnesenge til de små. For at imødekomme de særlige behov fra gæster, har denne handicapvenlige ejendom en række soveværelser med kørestolsadgang. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  688  Hoteller - Rom
Side  1  af  69
 

Beskrivelse af destination

  Rom er hovedstaden i Italien, og et af de mest besøgte turistrejsemål i verden, på grund af sin vigtige historie, byen gennemskæres af floden Tiber; i den vestlige del liggger Vatikanet, som er hovedsædet for den katolske kirke, og som er en uafhængig stat, som har Skt. Peters plads, paladset, basilikaen, Det Sixtinske Kapel, museet og haverne, (udsigten fra kuplen på Skt. Peter kirken er fantastisk). De obligatoriske steder at besøge i det gamle Rom er: Forum Romanum, Coliseum, buen Arco di Constantino, Castello Sant’Angelo, Katakomberne i Domitilla, på Via Appia, Circus Máximus, ved foden af Monte Palatino, Pantheon, Piazza della Rotonda. Nær ved Via del Corso ligger springvandet Fontana di Trevi, på pladsen Piazza Venezia kan du se l'altare della patria. På Monte Capitolino finder du Pladsen Piazza Campidoglio med sine paladser, regeringen. Piazza del Poppolo, med sin obelisk og storslåede kirker, Piazza Navona med sine kunstværker i barokstil, og omgivet af restauranter og natteliv, Piazza Spagna, med sin berømte trappe og butikker af berømte modedesignere, Campo di Fiori, Villa Borghese, Villa Farnesin, Museer, der er ikke nogle steder i Rom som du må gå glip af. Det bliver en uforglemmelig rejse!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Rom

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Alexis
  Alexis
  4,1/5
  Kundevurderingaf  12 Muligheder

  Rigtigt venligt personale, der var behjælpelige med meget. Hyggeligt værelse med eget bad.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 27/03/2018

  Fra238krSe mere

 • Camping Village Fabulous
  Camping Village Fabulous
  4,3/5
  Kundevurderingaf  1 Muligheder

  Hjælpsomme personale, imødekommende, altid smilende og positive. Super lækker campingpladsen, Vi kommer bestemt tilbage næste år igen til Camping Village Fabulous

  Heidi krog
  Hotelopia-kunde, 12/08/2017

  Fra267krSe mere

 • A.Roma Lifestyle Hotel
  A.Roma Lifestyle Hotel
  4,7/5
  Kundevurderingaf  8 Muligheder

  Highly recommended hotel. Friendly staff. Clean and tidy room. Good restaurant.

  Henrik
  Hotelopia-kunde, 12/10/2015

  Fra780krSe mere