Hoteller i Rom

Find på kortet
Hoteller - Rom

RomFra  159kr

Anbefalede hoteller - Rom

 • New Hotel Anglo Americano
  Fra1.851krPr. nat

  New Hotel Anglo Americanostars

  Trevi, Rom , Via delle quattro fontane 12 - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1075 meninger fra rejsendeBaseret på 1075 meninger fra rejsende

  Det moderne byhotel ligger lige i Roms historiske centrum. Der afgår endvidere offentlige transportmidler kun ca. 100 m væk.Hotellet hører til i den øvre middelklasse, er bygget i 1850 og råder over i alt 121 værelser, heraf 27 enkelt- og 71 dobbeltværelser.Værelserne har alle eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, safeboks, minibar og køleskab.

  Se mere
 • Trevi Collection
  Fra1.588krPr. nat

  Trevi Collectionstars

  Piazza Spagna scale, Rom , Via di capo le case 60 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1093 meninger fra rejsendeBaseret på 1093 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Spanish Steps. Ferieboligen har i alt 48 værelser. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan rejsende drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Dette sted har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Denne ejendom er ideel for familier der rejser med børn, tilbyder denne ejendom gæsteværelser med vugger til de små. Dette hotel er tilgængeligt med kørestol. Der er -1 handicapvenlige soveværelser på området. Trevi Collection er ikke et kæledyrsvenligt sted. Alle der bor på denne ejendom, kan bruge transportservice til lufthavnen. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Smart
  Fra1.361krPr. nat

  Smartstars

  Termini banegård, Rom , Piazza indipendenza 13bis - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1327 meninger fra rejsendeBaseret på 1327 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Termini Railway Station. I alt 64 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Smart. Smart blev opført i 2013. De der bor i denne bolig, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Da dette sted har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Nogle gæsteværelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Alle soveværelser i Smart har kørestolsadgang. Smart er ikke et kæledyrsvenligt sted. Rejsende kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Gæster kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af Smart. Der er forretningsfaciliteter og services til større bekvemmelighed for gæsterne. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Smart.

  Se mere
 • Rinascimento
  Fra1.670krPr. nat

  Rinascimentostars

  Navona, Rom , Via del pellegrino 122 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 308 meninger fra rejsendeBaseret på 308 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en misundelsesværdig beliggenhed. Det egner sig perfekt til gæster, som ønsker at være tæt på alle Roms seværdigheder, herunder Corso Vittorio med de mange forretninger (100 m væk) samt markederne, restauranterne, barerne og nattelivet omkring Campo de' Fiori (150 m væk). I nærheden finder man også Piazza Navona (200 m væk), Pantheon (500 m væk), Trevi-fontænen (1,4 km væk), Vatikanet med Peterskirken (1,5 km væk) og Castel Sant'Angelo. Her vil gæsterne kunne glæde sig over beliggenheden midt iblandt byens romerske historiske og kunstneriske seværdigheder. Til Ottaviano S. Pietro metrostation er der 1,5 km fra hotellet og til Termini hovedbanegård 3,5 km. Endvidere ligger Ciampino lufthavn 15 km væk, mens der til Fiumicino lufthavn er 21 km.Dette hotel har hjemme i en renæssancebygning i det historiske kvarter Parione, hvis varetegn er et mytisk væsen med ørnehoved og løvekrop. Der er tale om et city- og designer-hotel med i alt 15 værelser, herunder 1 suite, og det blev renoveret i 2011. Af faciliteter tilbydes gæsterne en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der er safeboks, elevator og en fjernsynsstue. Endvidere kan gæsterne bestille roomservice og vasketøjsservice og benytte stedets trådløse internetadgang. Dette hotel tilbyder gæsterne uforglemmelige nætter og helt unikke stunder.Værelserne er moderne og funktionelle og giver hotellet en indbydende og behagelig følelse. De egner sig ideelt til såvel forretningsrejsende som feriegæster. De er desuden indrettet med eget badeværelse med brusebad og hårtørrer, ligesom der er en dobbeltseng. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, trådløs internetadgang og en safeboks. Endvidere har gæsterne mulighed for at bestille vækning, og til det moderne og sofistikerede interiør hører også minibar, klimaanlæg og radiator.

  Se mere
 • Smooth Hotel Rome Repubblica
  Fra1.415krPr. nat
  1,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 128 meninger fra rejsendeBaseret på 128 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger mellem Via Veneto og hovedbanegården Termini, blot få minutter fra det historiske centrum og indkøbsgaden Via Nazionale. Offentlig transport ligger kun ca. 500 m fra hotellet.Hotellet blev bygget i 1972 og dets 4-etages hovedbygning har I alt 79 værelser. På hotellet er der en bar, en pub og en restaurant.De tiltalende værelser har bad/WC med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, minibar, køleskab, klimaanlæg, centralvarme og pengeskab.

  Se mere
 • Hotel San Remo
  Fra747krPr. nat

  Hotel San Remostars

  Termini banegård, Rom , Via massimo d'azeglio 36 rome 00184 italy 36 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1116 meninger fra rejsendeBaseret på 1116 meninger fra rejsende

  Det moderne cityhotel ligger i nærheden af basilisken St. Maria og Roms Operahus. Der afgår offentlige transportmidler ca. 300 m væk.iddelklassehotellet er bygget i 1925 og renoveret. På 6 etager råder det over i alt 78 værelser.Værelserne har alle eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, minibar.

  Se mere
 • Oxford
  Fra1.036krPr. nat

  Oxfordstars

  Via Veneto, Rom , Via boncompagni 89 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1334 meninger fra rejsendeBaseret på 1334 meninger fra rejsende

  Beliggende i selve hjertet af den evige by lige omkring hjørnet fra Via Veneto og den Spanske trappe en kort gåtur borte, tilbyder Hotel Oxford en ”dolce vita” oplevelse. De rejsende kan nyde verdens fineste kaffe og overraskende, historiske omgivelser i en af de karakteristiske caféer på Via Veneto, og besøge Piazza Barberini for at se mesterværket fra det 17. århundrede, Triton-fontænen, eller beundre de mere traditionelle kulturelle attraktioner som f.eks. Colosseum og Forum Romanum. Det er alt sammen blot en kort slentretur borte. Hotellet har seks servicerede lejligheder og 54 smagfuldt udsmykkede værelser, alle er opvarmede og med aircondition med pengeskab på værelset, minibar og internetadgang. Service omfatter 24 timers reception, internet og fax samt parkeringsservice, roomservice, vaskeservice og morgenmadsbuffet. Uanset om rejsen er fornøjelse eller forretning gør dette hotels overlegne service, moderne bekvemmeligheder og centrale beliggenhed det til det eneste valg for dem, der søger ”dolce vita”.

  Se mere
 • Hotel Tre Stelle
  Fra484krPr. nat

  Hotel Tre Stellestars

  Termini banegård, Rom , Via san martino della battaglia11 11 - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 652 meninger fra rejsendeBaseret på 652 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Termini Railway Station. Det samlede antal værelser er 62. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Receptionen er åben 24/7. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor rejsende kan bede om en vugge til de små. Kæledyr må ikke medbringes til Hotel Tre Stelle. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • The Independent Hotel
  Fra1.976krPr. nat

  The Independent Hotelstars

  Termini banegård, Rom , Via volturno 48 48 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Dette dejler ige hotel er i Termini Railway Station. Med en beliggenhed indenfor 100 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 5 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 33. 5 kilometer. Det samlede antal soveværelser er 45. Selvom dette hotel blev opført i 1900, blev det moderniseret i 2012. De der bor i denne bolig, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Gæster vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Hvis besøgende beder om det, kan de få en børneseng i deres gæsteværelse. Kæledyr må ikke medbringes til The Independent Hotel. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Milo
  Fra755krPr. nat

  Milostars

  Termini banegård, Rom , Principe amadeo 76 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 319 meninger fra rejsendeBaseret på 319 meninger fra rejsende

  Det velholdte hotel ligger mellem Santa Maria Maggiore og hovedbanegården Termini. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 500 m væk. Gæsterne finder forskellige forretninger og centrum 1 km væk, mens der er diverse barer ca. 2 km herfra. Det nærmeste diskotek ligger 3 km fra hotellet. Til lufthavnen "Ciampiano" er der ca. 20 km (30 minutters kørsel med offentlig transport), mens der til lufthavnen "Fiumicino" er ca. 40 km (40 minutter med offentlig transport).Hotellet er bygget i 1990 og består af en hovedbygning med i alt 30 værelser, heraf 9 enkelt- og 13 dobbeltværelser samt 4 suiter, 4 lejligheder og 8 flersengsværelser. Herudover har hotellet også en egen have. Det kan endvidere tilbyde sine gæster en foyer med døgnåben reception, safeboks og elevator. På hotellet finder man desuden en tv-stue. Der er ydermere mulighed for at bestille vaskeservice, ligesom hotellet også tilbyder hjælp i tilfælde af sygdom. Der er desuden en parkeringsplads.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer, telefon og satellit-/kabel-tv, minibar, ventilator, centralvarme og safeboks. I 9 af værelserne er der regulerbare klimaanlæg (mod betaling).

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  606  Hoteller - Rom
Side  1  af  61
 

Beskrivelse af destination

  Rom er hovedstaden i Italien, og et af de mest besøgte turistrejsemål i verden, på grund af sin vigtige historie, byen gennemskæres af floden Tiber; i den vestlige del liggger Vatikanet, som er hovedsædet for den katolske kirke, og som er en uafhængig stat, som har Skt. Peters plads, paladset, basilikaen, Det Sixtinske Kapel, museet og haverne, (udsigten fra kuplen på Skt. Peter kirken er fantastisk). De obligatoriske steder at besøge i det gamle Rom er: Forum Romanum, Coliseum, buen Arco di Constantino, Castello Sant’Angelo, Katakomberne i Domitilla, på Via Appia, Circus Máximus, ved foden af Monte Palatino, Pantheon, Piazza della Rotonda. Nær ved Via del Corso ligger springvandet Fontana di Trevi, på pladsen Piazza Venezia kan du se l'altare della patria. På Monte Capitolino finder du Pladsen Piazza Campidoglio med sine paladser, regeringen. Piazza del Poppolo, med sin obelisk og storslåede kirker, Piazza Navona med sine kunstværker i barokstil, og omgivet af restauranter og natteliv, Piazza Spagna, med sin berømte trappe og butikker af berømte modedesignere, Campo di Fiori, Villa Borghese, Villa Farnesin, Museer, der er ikke nogle steder i Rom som du må gå glip af. Det bliver en uforglemmelig rejse!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Rom

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Alexis
  Alexis
  4,1/5
  Kundevurderingaf  12 Muligheder

  Rigtigt venligt personale, der var behjælpelige med meget. Hyggeligt værelse med eget bad.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 27/03/2018

  Fra670krSe mere

 • Camping Village Fabulous
  Camping Village Fabulous
  4,3/5
  Kundevurderingaf  1 Muligheder

  Hjælpsomme personale, imødekommende, altid smilende og positive. Super lækker campingpladsen, Vi kommer bestemt tilbage næste år igen til Camping Village Fabulous

  Heidi krog
  Hotelopia-kunde, 12/08/2017

  Fra306krSe mere

 • A.Roma Lifestyle Hotel
  A.Roma Lifestyle Hotel
  4,6/5
  Kundevurderingaf  7 Muligheder

  Highly recommended hotel. Friendly staff. Clean and tidy room. Good restaurant.

  Henrik
  Hotelopia-kunde, 12/10/2015

  Fra1.110krSe mere