Hoteller i Rom

Find på kortet
Hoteller - Rom

RomFra  158kr

Anbefalede hoteller - Rom

 • Grand Hotel Fleming
  Fra390krPr. nat

  Grand Hotel Flemingstars

  Parioli, Rom , piazza monteleone di spoleto 20 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 41 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1625 meninger fra rejsendeBaseret på 1625 meninger fra rejsende

  Dette veludstyrede hotel ligger tæt på centrum af Rom og her har gæsterne chancen for at opdage en masse indkøbs- og underholdningsmuligheder samt byens største seværdigheder. Det er et perfekt sted at bo for gæster, som er på forretningsrejse eller ferie eller som søger en varm, men ikke desto mindre effektiv sammensætning. Man kan på bare få minutter gå til det Olympiske Stadion, som er hjemsted for AS Roma, ligesom der ikke er langt til stadionet Stadio Flaminio, som nu er et populært rugby-spillested. Gæster, der elsker musik, bør vide, at hotellet ligger tæt på Auditorium Parco della Musica, som er et spændende spillested med en foranderlig kalender, hvori der bl.a. tilbydes udstillinger, koncerter og drama.Det komfortable city-hotel tilbyder 6 etager med i alt 300 værelser. Herudover er der af faciliteter en foyer med døgnåben reception, elevatorer og en bar. De 3 mødelokaler er indrettet med videoprojektor, overheadprojektor, mikrofoner og højtalere. Endelig tilbyder baren en indbydende og fredfyldt atmosfære, hvor gæsterne kan slappe af med stil efter en dag i byen.Alle de behagelige værelser rummer eget badeværelse, en minibar, en telefon og klimaanlæg. Herudover er alle 300 værelser for nyligt blevet moderniseret med satellit-tv, hårtørrer og elektronisk safeboks.Restauranterne, som er indrettet med elegant panelering og materialer i lette farver, gør hotellet i stand til at modtage de mange gæster og tilbyde dem typisk italienske retter samt international kogekunst. Kokken tilbyder nogle af sine specielle retter i en stor buffet, hvor kunderne kan vælge, hvad de vil spise ud fra deres kulinariske præferencer.

  Se mere
 • Wyndham Rome Midas
  Fra652krPr. nat

  Wyndham Rome Midasstars

  Via Aurelia - Pineta Sacchetti, Rom , Via raffaello sardiello 22 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Hotellet ligger i centrum af Rom i nærheden af diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er blot få kilometer til byens centrum og Vatikanet. Desuden er der ca. 25 km til lufthavnen, mens banegården ligger omkring 15 km fra hotellet.Det komfortable hotel er på 7 etager og har i alt 250 værelser. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception og elevatorer samt en bar og tre klimatiserede restauranter med såvel lokalt som internationalt køkken. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De veludstyrede og klimatiserede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt minibar/køleskab, safeboks (mod betaling) og telefon.Hotellet har en swimmingpool.

  Se mere
 • Imperiale
  Fra836krPr. nat

  Imperialestars

  Via Veneto, Rom , Via vittorio veneto 24 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1204 meninger fra rejsendeBaseret på 1204 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i den berømte gade Via Veneto, hvor filmen Federico Fellinis film Dolce Vita blev optaget. Der er kun få skridt til diverse berømte seværdigheder som f.eks. Piazza di Spagna med Den Spanske Trappe, Piazza Barberini i den gamle bydel eller den barokke Trevibrønd. Der afgår offentlige transportmidler ca. 100 m fra hotellet. Herudover tager det blot ca. 40 minutter at køre til lufthavnen Fiumicino, der ligger ca. 30 km fra hotellet.Byhotellet hører til i den øvre middelklasse, er bygget i år 1800 og råder over 5 etager med i alt 96 værelser, heraf 9 suiter. Hotellet har en enestående atmosfære pga. de mange detaljer, det smukke interiør og et højt service- og kvalitetsniveau, og det er derfor et af de bedste hoteller i byen. I den indbydende foyer finder man en elevator. Herudover er der to gourmetrestauranter med et fortræffeligt køkken og en fantastisk service. For forretningsfolk er der mulighed for at afholde seminarer og møder i hotellets to moderne mødelokaler.De smagfuldt og komfortabelt indrettede værelser råder over eget badeværelse med brusekabine, whirlpool og hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang. Desuden er der også minibar og safeboks. Klimaanlæg og radiatorer er centralt reguleret. Suiterne er rummeligere og har endvidere en separat stue. Alle værelser har egen altan.

  Se mere
 • Mecenate Palace
  Fra774krPr. nat

  Mecenate Palacestars

  Termini banegård, Rom , Via carlo alberto 3 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1941 meninger fra rejsendeBaseret på 1941 meninger fra rejsende

  Det centralt beliggende hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger over for kirken Santa Maria Maggiore i nærheden af et væld af historiske seværdigheder samt diverse indkøbscentre. I nærheden af hotellet ligger city-air-terminalen, hvorfra man kommer nemt og bekvemt ud til lufthavnen. Det nærmeste stoppested ligger ca. 500 m fra hotellet.Det komfortable hotel blev bygget i 1887 og råder over i alt 62 værelser fordelt på 5 etager. Hotellet har desuden en foyer med døgnåben reception og elevatorer samt diverse konferencerum. Man kan desuden nyde en drink eller en lille snack i hotellets café/bar. Sidst, men ikke mindst, har gæsterne mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice.De tiltalende værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, tv og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • Corot
  Fra421krPr. nat

  Corotstars

  Termini banegård, Rom , Via marghera 15-17 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 444 meninger fra rejsendeBaseret på 444 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i centrum af Rom i nærheden af banegården. Det er et ideelt udgangspunkt for besøgende, som foretrækker nem adgang til byens mest interessante pladser.Det klimatiserede hotel er på 3 etager og råder over i alt 28 værelser. I foyeren finder man en reception med elevator. Ydermere findes der på hotellet en bar og en spisestue.De lydisolerede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt fjernsyn, radio, minibar, telefon og safeboks (mod betaling). Klimaanlægget reguleres individuelt.

  Se mere
 • Cristoforo Colombo
  Fra366krPr. nat

  Cristoforo Colombostars

  Eur, Rom , Via cristoforo colombo 710 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 40 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1953 meninger fra rejsendeBaseret på 1953 meninger fra rejsende

  Dette elegante city-hotel ligger omkring 25 minutter fra byens centrum. Til den nærmeste metrostation er der kun 1 km. Fra hotellet er der også kun omkring 22 km til Roms 2 lufthavne Fiumicino og Ciampino.Hotellet er blevet totalrenoveret og består af en 3-etages hovedbygning og en sidebygning med i alt 205 værelser, heraf 20 enkeltværelser og 185 dobbeltværelser. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator, café og en fjernsynsstue. Den indbydende restaurant er a la carte og klimatiseret. Ydermere er der konferencelokale og internetadgang til forretningsrejsende. Endvidere råder hotellet over sin egen garage med parkeringsfaciliteter. Endelig er der tilmed mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Værelserne er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer, ligesom der er telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, safeboks, minibar, dobbeltseng og centralvarme. Herudover har alle værelser gulvtæppe som standardindretning.Hotellet råder over egen swimmingpool med liggestole og parasoller.

  Se mere
 • Center 1 & 2
  Fra542krPr. nat

  Center 1 & 2stars

  Termini banegård, Rom , Via giovanni giolitti 433 - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder

  Dette charmerende hotel er placeret i Termini Railway Station. Stedet består af 95 værelser. Denne feriebolig blev fuldt moderniseret i 2004. Center 1 & 2 er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Da denne ejendom har åbent 24 timer i døgnet, er de rejsende altid velkomne. Visse typer soveværelser kan tilbyde børnesenge til de små. Denne kæledyrsvenlige ejendom accepterer kæledyr med en vægt på maksimalt 5 kg. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Center 1 & 2. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Santa Costanza
  Fra446krPr. nat

  Santa Costanzastars

  Piazza Bologna, Rom , viale xxi aprile 4 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 62 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 907 meninger fra rejsendeBaseret på 907 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i ambassadekvarteret i nærheden af Villa Borghese samt bymidten. Metrostationen Bologna ligger kun 400 m fra hotellet. Lige i nærheden finder man desuden talrige indkøbsmuligheder og barer samt diverse seværdigheder som Den spanske Trappe, Kolosseum og Piazza Venezia.Det klimatiserede hotel blev bygget i 1950 og råder over en 6-etagers bygning med i alt 74 værelser, heraf 50 dobbelt- og 24 enkeltværelser. I hotellets foyer venter der gæsterne en døgnåben reception med safebokse, vekselbørs, garderobe og elevator. Til hotellets faciliteter hører desuden en cocktailbar, en tv-stue og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling. Herudover kan gæsterne selvfølgelig bestille vaskeservice og roomservice, ligesom der også ydes hjælp i tilfælde af sygdom.De tiltalende værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit/kabel-tv, radio, minibar, køleskab, dobbeltseng, safeboks og centralvarme.

  Se mere
 • Best Western Premier Hotel Royal Santina
  Fra829krPr. nat
  3,5/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1382 meninger fra rejsendeBaseret på 1382 meninger fra rejsende

  Det elegante luksushotel ligger centralt i nærheden af hovedbanegården. Til fods når man på blot få minutter utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt forskellige turistattraktioner.Hotellet blev bygget i 1960 og har fordelt på 8 etager ialt 118 værelser, heraf 32 enkelt- og 86 doppeltværelser samt 3 suiter. Hotellet kan tilbyde sine gæster en imponerende foyer med elevator, pengeskabe, en vekselbørs, en garderobe og en døgnåben reception. Hertil kommer, at hotellet har en hyggelig bar, en pub samt en klimatiseret a la carte restaurant med separat ikke-ryger afdeling. Forretningsfolk kan benytte sig af konferencerummet samt den offentlige internetadgang. Som yderligere service kan gæsterne benytte sig af hotellets room- og vaskeservice. Der er ydermere mulighed for at parkere.De smagfuldt indrettede værelser har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit TV, egen internetadgang, doppeltseng og centralvarme.

  Se mere
 • Best Western Plus Hotel Universo
  Fra796krPr. nat

  Best Western Plus Hotel Universostars

  Termini banegård, Rom , Via principe amedeo 5/b 5b - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2229 meninger fra rejsendeBaseret på 2229 meninger fra rejsende

  Hotellet har en rolig beliggenhed i centrum af byen. Der er kun ca. 2 minutters gang til hovedbanegården Termini, til kirken St. Maria Maggiore og til det berømte og populære operahus. Herudover er der ca. 1 km til andre vigtige steder som f.eks. Forum Romanum og Via Veneto. Nationalmuseet ligger ca. 10 minutters gang fra hotellet. På grund af den centrale beliggenhed er hotellet det ideelle opholdssted for personer, der ønsker at tage på shopping eller sightseeing i den evige by.Det elegante byhotel hører til i den øvre middelklasse og blev komplet renoveret i år 2003. Det har i alt 196 værelser fordelt på 8 etager. Udover en foyer med elevator har hotellet også en bar og en klimatiseret restaurant.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de hyggelige værelser udstyret med telefon, minibar/køleskab, safeboks (mod betaling) og et centralt styret klimaanlæg.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  569  Hoteller - Rom
Side  1  af  57
 

Beskrivelse af destination

  Rom er hovedstaden i Italien, og et af de mest besøgte turistrejsemål i verden, på grund af sin vigtige historie, byen gennemskæres af floden Tiber; i den vestlige del liggger Vatikanet, som er hovedsædet for den katolske kirke, og som er en uafhængig stat, som har Skt. Peters plads, paladset, basilikaen, Det Sixtinske Kapel, museet og haverne, (udsigten fra kuplen på Skt. Peter kirken er fantastisk). De obligatoriske steder at besøge i det gamle Rom er: Forum Romanum, Coliseum, buen Arco di Constantino, Castello Sant’Angelo, Katakomberne i Domitilla, på Via Appia, Circus Máximus, ved foden af Monte Palatino, Pantheon, Piazza della Rotonda. Nær ved Via del Corso ligger springvandet Fontana di Trevi, på pladsen Piazza Venezia kan du se l'altare della patria. På Monte Capitolino finder du Pladsen Piazza Campidoglio med sine paladser, regeringen. Piazza del Poppolo, med sin obelisk og storslåede kirker, Piazza Navona med sine kunstværker i barokstil, og omgivet af restauranter og natteliv, Piazza Spagna, med sin berømte trappe og butikker af berømte modedesignere, Campo di Fiori, Villa Borghese, Villa Farnesin, Museer, der er ikke nogle steder i Rom som du må gå glip af. Det bliver en uforglemmelig rejse!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Rom

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Alexis
  Alexis
  4,1/5
  Kundevurderingaf  12 Muligheder

  Rigtigt venligt personale, der var behjælpelige med meget. Hyggeligt værelse med eget bad.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 27/03/2018

  Fra530krSe mere

 • Camping Village Fabulous
  Camping Village Fabulous
  4,3/5
  Kundevurderingaf  1 Muligheder

  Hjælpsomme personale, imødekommende, altid smilende og positive. Super lækker campingpladsen, Vi kommer bestemt tilbage næste år igen til Camping Village Fabulous

  Heidi krog
  Hotelopia-kunde, 12/08/2017

  Fra267krSe mere

 • A.Roma Lifestyle Hotel
  A.Roma Lifestyle Hotel
  4,7/5
  Kundevurderingaf  8 Muligheder

  Highly recommended hotel. Friendly staff. Clean and tidy room. Good restaurant.

  Henrik
  Hotelopia-kunde, 12/10/2015

  Fra1.137krSe mere