Hoteller i Rom

Find på kortet
Hoteller - Rom

RomFra  149kr

Anbefalede hoteller - Rom

 • Majestic Roma
  Fra2.217krPr. nat

  Majestic Romastars

  Via Veneto, Rom , Via vittorio veneto 50 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1275 meninger fra rejsendeBaseret på 1275 meninger fra rejsende

  Dette luksus-hotel ligger i en bygning med klaver langs den berømte Via Veneto, ikke langt fra Den Spanske Trappe. På Via Veneto finder man et udvalg af eksklusive butikker og forretninger, ligesom mange af Roms berømte seværdigheder også ligger i nærheden. Der er desuden omkring 100 m til de nærmeste forbindelser med offentlige transportmidler.Dette 5-etages hotel er opført i Art Deco-stil i 1889 og rummer i alt 98 værelser. Af faciliteter er der foyer med døgnåben reception, elevatorer, vekselbørs og safebokse samt en café, en klimatiseret a la carte-restaurant med terrasse og konferencelokaler. Herudover er der mulighed for at få lægehjælp i tilfælde af sygdom samt bestille roomservice og vasketøjsservice på hotellet, ligesom gæster i bil kan benytte parkeringspladsen.De komfortable værelser i kategorien superior tilbyder dagslys og udsigt til enten haven eller Via Veneto. Værelserne er udstyret med franske senge eller tvillingesenge med komfortable dyner og et hvidt marmorbadeværelse med håndklædevarmer og luksuriøse badefaciliteter. Der hersker en traditionel Art Deco-følelse, herunder hvidlakerede, håndlavede møbler og farverige silkegardiner, som varierer fra værelse til værelse. Alle værelser har sit eget layout og egen farveskala. Herudover er der internetadgang med hurtig forbindelse, telefon og fladskærmsfjernsyn.Til fritidsfaciliteterne hører et moderne fitness-studie.

  Se mere
 • The K Boutique Hotel
  Fra680krPr. nat

  The K Boutique Hotelstars

  Colosseum, Rom , Largo visconti venosta 228 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 516 meninger fra rejsendeBaseret på 516 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Colosseum. Der er i alt 80 soveværelser på stedet. Gæster kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Denne feriebolig har 24 timer åbent i døgnet for de besøgendes bekvemmelighed. The K Boutique Hotel tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. The K Boutique Hotel er ikke et kæledyrsvenligt sted.

  Se mere
 • Residenza Antica Roma
  Fra503krPr. nat

  Residenza Antica Romastars

  Via Veneto, Rom , Via del tritone 82 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 567 meninger fra rejsendeBaseret på 567 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i Via Veneto. Ejendommen har i alt 22 gæsteværelser. Residenza Antica Roma tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. De rejsende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Residenza Antica Roma har ikke børnesenge efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området.

  Se mere
 • Rome Kings Suite
  Fra536krPr. nat

  Rome Kings Suitestars

  Piazza Spagna scale, Rom , Via francesco crispi 10 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 286 meninger fra rejsendeBaseret på 286 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er specielt designet til homomiljøet og er i Spanish Steps. Hotellet kan tilbyde i alt 19 gæsteværelser. Rome Kings Suite blev bygget i 1870 og blev fuldstændig renoveret i 2014. Alle der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Rome Kings Suite har 24 timers åbent. Rome Kings Suite tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Små kæledyr må bo i boligen. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for besøgende. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Rome Kings Suite vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Rome Times Hotel
  Fra1.385krPr. nat

  Rome Times Hotelstars

  Via Nazionale, Rom , Via milano 42 42 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1897 meninger fra rejsendeBaseret på 1897 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Via Nazionale. Med en beliggenhed indenfor 100 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 100 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 30. 0 kilometer. Lokaliteten har 81 indbydende gæsteværelser. Dette sted daterer sig til 1900 og blev fuldstændig renoveret i 2013. Ferieboligen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Da denne feriebolig har åbent 24 timer i døgnet, er de besøgende altid velkomne. Ejendommens værelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Dette hotel accepterer ikke kæledyr.

  Se mere
 • De Petris
  Fra849krPr. nat

  De Petrisstars

  Trevi, Rom , via rasella 142 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1563 meninger fra rejsendeBaseret på 1563 meninger fra rejsende

  Det komfortable hotel ligger roligt og ideelt i hjertet af Rom ikke langt fra Fonatana di Trevi og Piazza di Spagna. Der er desuden meget gode forbindelser til det offentlige transportsystem. Hotellets elegante og familievenlige atmosfære er med til at sikre et behageligt ophold. Der er ca. 35 km til lufthavnen.Det dejlige middelklassehotel er bygget i 1920 og råder over en smuk gård med terrasse og have. Fordelt på fire etager har det i alt 37 værelser, heraf to suiter, et studio og 29 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, elevatorer, safe og et morgenmadsrum.Værelserne er eksklusivt indrettet med eget badeværelse med badekar eller brusekabine, hårtørrer samt telefon og satellit-/kabel-tv. Minibar, regulerbart klimaanlæg, safe og altan er standard.

  Se mere
 • Hotel San Remo
  Fra499krPr. nat

  Hotel San Remostars

  Termini banegård, Rom , Via massimo d'azeglio 36 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1143 meninger fra rejsendeBaseret på 1143 meninger fra rejsende

  Det moderne cityhotel ligger i nærheden af basilisken St. Maria og Roms Operahus. Der afgår offentlige transportmidler ca. 300 m væk.iddelklassehotellet er bygget i 1925 og renoveret. På 6 etager råder det over i alt 78 værelser.Værelserne har alle eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, minibar.

  Se mere
 • Priscilla
  Fra670krPr. nat

  Priscillastars

  Via Veneto, Rom , Via calabria 17-19 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 568 meninger fra rejsendeBaseret på 568 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet har en central beliggenhed og er omgivet af forretninger, restauranter, varehuse og klubber. Fra hotellet kan man komme til hvert hjørne i byen. Endvidere er der gode busforbindelser fra hotellet. Der er kun ca. 15 minutters gang til banegården, mens der er 30 km til lufthavnen Ciampino og 35 km til lufthavnen Fiumicino.Cityhotellet blev renoveret i 2007 og har i alt 43 værelser fordelt på 4 etager. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception med safeboks samt en elevator.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Herudover har de telefon, tv og internetadgang. I de stilfulde værelser er der endvidere minikøleskab, dobbeltseng, centralt reguleret klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • Navona Palace Luxury Inn
  Fra1.279krPr. nat

  Navona Palace Luxury Innstars

  Navona, Rom , Via della pace 36/36a - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Hotellet ligger kun 100 m fra Piazza Navona og Chiostro del Bramante, i selve hjertet af det historiske centrum i et livligt område med smarte klubber og typiske restauranter. Gæsterne kan gå til Roms vigtigste monumenter på blot få minutter og vil finde forbindelser med offentlige transportmidler i nærheden. Til Ciampino lufthavn er der omkring 18 km og til den internationale lufthavn Leonardo da Vinci ca. 30 km.Dette elegante og indbydende hotel er et eksklusivt og sofistikeret etablissement med serviceydelser af høj kvalitet. Det historiske hotel ligger i en bygning, som stammer fra overgangen mellem det 16. og 17. århundrede. Det blev totalrenoveret i 2010 og tilbyder 46 elegante værelser. Endvidere bydes gæsterne velkommen i en foyer, hvor de vil finde en døgnåben reception med mulighed for at foretage check-out og en elevator. Herudover tilbydes der klimaanlæg, morgenmadsrestaurant og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (mod betaling).Alle suiter og værelser tilbyder en perfekt kombination af moderne faciliteter og en historisk paladsatmosfære. Endvidere er alle boligenheder indrettet med regulerbare klimaanlæg og radiatorer, hårtørrer, satellit-/betalings-tv, safeboks, minibar og kaffe-/cappuccinomaskine. Endvidere rummer alle boligenheder tilmed eget badeværelse med brusebad, ligesom dobbeltseng, telefon og radio også er en del af standardindretningen.Hotellet tilbyder sine gæster et fabelagtig spa-område kaldet 'Navona wellness' med fitness-studie og massagecenter, sauna, tyrkisk bad og boblebad på taget samt en bruser med en række sansefunktioner, solarium og et privat område, som er forbeholdt par. Alle nævnte serviceydelser tilbydes mod betaling. Endvidere kan gæsterne tillige hvile sig på solterrassen mod betaling. Der tilbydes naturligvis også diverse spa-behandlinger mod betaling.Gæsterne kan sammensætte morgenmaden fra en buffet.

  Se mere
 • The Guardian Hotel
  Fra631krPr. nat

  The Guardian Hotelstars

  Termini banegård, Rom , Via palestro 13 13 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 940 meninger fra rejsendeBaseret på 940 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Termini Railway Station. Med en beliggenhed indenfor 500 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 50 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 30. 0 kilometer. Der er i alt 74 soveværelser på The Guardian Hotel. The Guardian Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2016. The Guardian Hotel tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Denne ejendom er designet med omtanke for unge gæsters behov og har soveværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Kæledyr må medbringes på dette sted. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  652  Hoteller - Rom
Side  1  af  66
 

Beskrivelse af destination

  Rom er hovedstaden i Italien, og et af de mest besøgte turistrejsemål i verden, på grund af sin vigtige historie, byen gennemskæres af floden Tiber; i den vestlige del liggger Vatikanet, som er hovedsædet for den katolske kirke, og som er en uafhængig stat, som har Skt. Peters plads, paladset, basilikaen, Det Sixtinske Kapel, museet og haverne, (udsigten fra kuplen på Skt. Peter kirken er fantastisk). De obligatoriske steder at besøge i det gamle Rom er: Forum Romanum, Coliseum, buen Arco di Constantino, Castello Sant’Angelo, Katakomberne i Domitilla, på Via Appia, Circus Máximus, ved foden af Monte Palatino, Pantheon, Piazza della Rotonda. Nær ved Via del Corso ligger springvandet Fontana di Trevi, på pladsen Piazza Venezia kan du se l'altare della patria. På Monte Capitolino finder du Pladsen Piazza Campidoglio med sine paladser, regeringen. Piazza del Poppolo, med sin obelisk og storslåede kirker, Piazza Navona med sine kunstværker i barokstil, og omgivet af restauranter og natteliv, Piazza Spagna, med sin berømte trappe og butikker af berømte modedesignere, Campo di Fiori, Villa Borghese, Villa Farnesin, Museer, der er ikke nogle steder i Rom som du må gå glip af. Det bliver en uforglemmelig rejse!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Rom

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser