Hoteller i Rom

Find på kortet
Hoteller - Rom

RomFra  191kr

Anbefalede hoteller - Rom

 • Trevi Collection
  Fra1.567krPr. nat

  Trevi Collectionstars

  Piazza Spagna scale, Rom , Via di capo le case 60 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1111 meninger fra rejsendeBaseret på 1111 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i Spanish Steps. Der er i alt 98 gæsteværelser på stedet. Trevi Collection blev bygget i 1990. Trevi Collection har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Receptionsskranken er åben hele dagen. Visse typer gæsteværelser kan tilbyde børnesenge til de små. For at imødekomme de særlige behov fra gæster, har denne handicapvenlige ejendom en række soveværelser med kørestolsadgang. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Trevi
  Fra1.142krPr. nat

  Trevistars

  Trevi, Rom , Vicolo del babuccio 20/21 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1252 meninger fra rejsendeBaseret på 1252 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i byens historiske og kommercielle centrum, 500 m fra metrostationen Barberini, en kort gåtur fra den mest berømte basilika i Rom, Santa Maria Maggiore, 10 minutter fra Vatikanet og Basilica di San Pietro (Peterskirken), og kun få minutter fra Den Spanske Trappe, Via Veneto, Colosseum og Piazza Venezia. Busstationen ligger desuden kun omkring 100 m fra hotellet og banegården ca. 1 km fra etablissementet. Herudover er der henholdsvis 15 og 22 km til Roms lufthavne Ciampino og Fiumicino.Hotellet har behovene i tankerne for dem, der mener, at komfort, image og effektivitet er de grundlæggende elementer for at få et ideelt ophold. Modtagelsen, beliggenheden og etablissementets konstruktioner gør det særligt velegnet til forretningsrejser eller ferier. Hotellet er blevet fuldstændigt omstruktureret og udstyret med elevatorer, en morgenmadsrestaurant og en udendørs have på taget med udsigt over byen. Sightseeingture kan organiseres på anmodning. Ud over en foyer med safeboks tilbydes gæsterne på dette city-hotel 44 værelser og en fjernsynsstue samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (begge dele mod betaling).Værelserne er rummelige og komfortable og indrettet i en klassisk stil. Ud over eget badeværelse med brusebad og hårtørrer er der satellit-/kabel-tv, telefon, radiatorer og klimaanlæg. Hertil kommer også minibar, safeboks og internetadgang i alle boligenheder som standardindretning.Der tilbydes en morgenbuffet i den fri luft på tagterrassen med udsigt over byen.Fra Grande Raccordo Anulare drejer man fra ved Roma Centro og følger skiltene i retning af Fontana di Trevi, som kun ligger få meter fra ejendommen.

  Se mere
 • Oxford
  Fra1.105krPr. nat

  Oxfordstars

  Via Veneto, Rom , Via boncompagni 89 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1346 meninger fra rejsendeBaseret på 1346 meninger fra rejsende

  Beliggende i selve hjertet af den evige by lige omkring hjørnet fra Via Veneto og den Spanske trappe en kort gåtur borte, tilbyder Hotel Oxford en ”dolce vita” oplevelse. De rejsende kan nyde verdens fineste kaffe og overraskende, historiske omgivelser i en af de karakteristiske caféer på Via Veneto, og besøge Piazza Barberini for at se mesterværket fra det 17. århundrede, Triton-fontænen, eller beundre de mere traditionelle kulturelle attraktioner som f.eks. Colosseum og Forum Romanum. Det er alt sammen blot en kort slentretur borte. Hotellet har seks servicerede lejligheder og 54 smagfuldt udsmykkede værelser, alle er opvarmede og med aircondition med pengeskab på værelset, minibar og internetadgang. Service omfatter 24 timers reception, internet og fax samt parkeringsservice, roomservice, vaskeservice og morgenmadsbuffet. Uanset om rejsen er fornøjelse eller forretning gør dette hotels overlegne service, moderne bekvemmeligheder og centrale beliggenhed det til det eneste valg for dem, der søger ”dolce vita”.

  Se mere
 • Rome Times Hotel
  Fra1.424krPr. nat

  Rome Times Hotelstars

  Via Nazionale, Rom , Via milano 42 42 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1885 meninger fra rejsendeBaseret på 1885 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Via Nazionale. Med en beliggenhed indenfor 100 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 100 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 30. 0 kilometer. Lokaliteten har 81 indbydende gæsteværelser. Dette sted daterer sig til 1900 og blev fuldstændig renoveret i 2013. Ferieboligen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Da denne feriebolig har åbent 24 timer i døgnet, er de besøgende altid velkomne. Ejendommens værelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Dette hotel accepterer ikke kæledyr.

  Se mere
 • Residenza Antica Roma
  Fra963krPr. nat

  Residenza Antica Romastars

  Via Veneto, Rom , Via del tritone 82 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 565 meninger fra rejsendeBaseret på 565 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Via Veneto. I alt 22 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på Residenza Antica Roma. Hotellet omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og på værelser. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i denne feriebolig. Rejsende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt hotel.

  Se mere
 • New Hotel Anglo Americano
  Fra715krPr. nat

  New Hotel Anglo Americanostars

  Trevi, Rom , Via delle quattro fontane 12 - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1087 meninger fra rejsendeBaseret på 1087 meninger fra rejsende

  Det moderne byhotel ligger lige i Roms historiske centrum. Der afgår endvidere offentlige transportmidler kun ca. 100 m væk.Hotellet hører til i den øvre middelklasse, er bygget i 1850 og råder over i alt 121 værelser, heraf 27 enkelt- og 71 dobbeltværelser.Værelserne har alle eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, safeboks, minibar og køleskab.

  Se mere
 • Hotel San Remo
  Fra447krPr. nat

  Hotel San Remostars

  Termini banegård, Rom , Via massimo d'azeglio 36 rome 00184 italy 36 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1130 meninger fra rejsendeBaseret på 1130 meninger fra rejsende

  Det moderne cityhotel ligger i nærheden af basilisken St. Maria og Roms Operahus. Der afgår offentlige transportmidler ca. 300 m væk.iddelklassehotellet er bygget i 1925 og renoveret. På 6 etager råder det over i alt 78 værelser.Værelserne har alle eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, minibar.

  Se mere
 • Milo
  Fra2.703krPr. nat

  Milostars

  Termini banegård, Rom , Principe amadeo 76 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 324 meninger fra rejsendeBaseret på 324 meninger fra rejsende

  Det velholdte hotel ligger mellem Santa Maria Maggiore og hovedbanegården Termini. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 500 m væk. Gæsterne finder forskellige forretninger og centrum 1 km væk, mens der er diverse barer ca. 2 km herfra. Det nærmeste diskotek ligger 3 km fra hotellet. Til lufthavnen "Ciampiano" er der ca. 20 km (30 minutters kørsel med offentlig transport), mens der til lufthavnen "Fiumicino" er ca. 40 km (40 minutter med offentlig transport).Hotellet er bygget i 1990 og består af en hovedbygning med i alt 30 værelser, heraf 9 enkelt- og 13 dobbeltværelser samt 4 suiter, 4 lejligheder og 8 flersengsværelser. Herudover har hotellet også en egen have. Det kan endvidere tilbyde sine gæster en foyer med døgnåben reception, safeboks og elevator. På hotellet finder man desuden en tv-stue. Der er ydermere mulighed for at bestille vaskeservice, ligesom hotellet også tilbyder hjælp i tilfælde af sygdom. Der er desuden en parkeringsplads.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer, telefon og satellit-/kabel-tv, minibar, ventilator, centralvarme og safeboks. I 9 af værelserne er der regulerbare klimaanlæg (mod betaling).

  Se mere
 • Hotel Tre Stelle
  Fra252krPr. nat

  Hotel Tre Stellestars

  Termini banegård, Rom , Via san martino della battaglia11 11 - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 656 meninger fra rejsendeBaseret på 656 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Termini Railway Station. Det samlede antal værelser er 62. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Receptionen er åben 24/7. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor rejsende kan bede om en vugge til de små. Kæledyr må ikke medbringes til Hotel Tre Stelle. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Majestic Rome - The Leading Hotels of the World
  Fra2.308krPr. nat
  4,2/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1268 meninger fra rejsendeBaseret på 1268 meninger fra rejsende

  Dette luksus-hotel ligger i en bygning med klaver langs den berømte Via Veneto, ikke langt fra Den Spanske Trappe. På Via Veneto finder man et udvalg af eksklusive butikker og forretninger, ligesom mange af Roms berømte seværdigheder også ligger i nærheden. Der er desuden omkring 100 m til de nærmeste forbindelser med offentlige transportmidler.Dette 5-etages hotel er opført i Art Deco-stil i 1889 og rummer i alt 98 værelser. Af faciliteter er der foyer med døgnåben reception, elevatorer, vekselbørs og safebokse samt en café, en klimatiseret a la carte-restaurant med terrasse og konferencelokaler. Herudover er der mulighed for at få lægehjælp i tilfælde af sygdom samt bestille roomservice og vasketøjsservice på hotellet, ligesom gæster i bil kan benytte parkeringspladsen.De komfortable værelser i kategorien superior tilbyder dagslys og udsigt til enten haven eller Via Veneto. Værelserne er udstyret med franske senge eller tvillingesenge med komfortable dyner og et hvidt marmorbadeværelse med håndklædevarmer og luksuriøse badefaciliteter. Der hersker en traditionel Art Deco-følelse, herunder hvidlakerede, håndlavede møbler og farverige silkegardiner, som varierer fra værelse til værelse. Alle værelser har sit eget layout og egen farveskala. Herudover er der internetadgang med hurtig forbindelse, telefon og fladskærmsfjernsyn.Til fritidsfaciliteterne hører et moderne fitness-studie.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  606  Hoteller - Rom
Side  1  af  61
 

Beskrivelse af destination

  Rom er hovedstaden i Italien, og et af de mest besøgte turistrejsemål i verden, på grund af sin vigtige historie, byen gennemskæres af floden Tiber; i den vestlige del liggger Vatikanet, som er hovedsædet for den katolske kirke, og som er en uafhængig stat, som har Skt. Peters plads, paladset, basilikaen, Det Sixtinske Kapel, museet og haverne, (udsigten fra kuplen på Skt. Peter kirken er fantastisk). De obligatoriske steder at besøge i det gamle Rom er: Forum Romanum, Coliseum, buen Arco di Constantino, Castello Sant’Angelo, Katakomberne i Domitilla, på Via Appia, Circus Máximus, ved foden af Monte Palatino, Pantheon, Piazza della Rotonda. Nær ved Via del Corso ligger springvandet Fontana di Trevi, på pladsen Piazza Venezia kan du se l'altare della patria. På Monte Capitolino finder du Pladsen Piazza Campidoglio med sine paladser, regeringen. Piazza del Poppolo, med sin obelisk og storslåede kirker, Piazza Navona med sine kunstværker i barokstil, og omgivet af restauranter og natteliv, Piazza Spagna, med sin berømte trappe og butikker af berømte modedesignere, Campo di Fiori, Villa Borghese, Villa Farnesin, Museer, der er ikke nogle steder i Rom som du må gå glip af. Det bliver en uforglemmelig rejse!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Rom

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Alexis
  Alexis
  4,1/5
  Kundevurderingaf  12 Muligheder

  Rigtigt venligt personale, der var behjælpelige med meget. Hyggeligt værelse med eget bad.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 27/03/2018

  Fra465krSe mere

 • Camping Village Fabulous
  Camping Village Fabulous
  4,3/5
  Kundevurderingaf  1 Muligheder

  Hjælpsomme personale, imødekommende, altid smilende og positive. Super lækker campingpladsen, Vi kommer bestemt tilbage næste år igen til Camping Village Fabulous

  Heidi krog
  Hotelopia-kunde, 12/08/2017

  Fra309krSe mere

 • Empire Palace Hotel
  Empire Palace Hotel
  4,0/5
  Kundevurderingaf  3 Muligheder

  Imødekommende og venligt personale og god morgenbuffet

  Michael
  Hotelopia-kunde, 17/10/2013

  Fra1.031krSe mere