Hoteller i Rom

Find på kortet
Hoteller - Rom

RomFra  95kr

Anbefalede hoteller - Rom

 • Ambasciatori Palace
  Fra1.352krPr. nat

  Ambasciatori Palacestars

  Via Veneto, Rom , Via vittorio veneto 62 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1072 meninger fra rejsendeBaseret på 1072 meninger fra rejsende

  Det traditionsrige grandhotel ligger i hjertet af Rom i centrum af forretnings- og turistkvarteret Via Veneto. Via Veneto var i 50'erne og 60'erne et sted for prominente, medlemmer af kongefamilien, berømte skuespillere samt filmstjerner - her flanerede de rige og berømte! I Via Veneto er der talrige caféer, restauranter, luksuriøse hoteller og forretninger.Hotellet blev bygget i 1927 og råder over i alt 146 velindrettede værelser. Denne historiske bygnings varme og elegante atmosfære understreges af indretningen med fornemt træarbejde og det fineste marmor. Hotellet råder endvidere over en døgnåben reception, elevatorer, bar, safebokse (mod betaling) og en restaurant.Alle værelser er dejligt og komfortabelt indrettet med klimaanlæg og badeværelse.

  Se mere
 • Savoy Rome
  Fra1.220krPr. nat

  Savoy Romestars

  Via Veneto, Rom , Via ludovisi 15 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1739 meninger fra rejsendeBaseret på 1739 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger på hjørnet af den berømte Via Veneto tæt på Den Spanske Trappe og Villa Borgheses smukke haver. Byens handelsgader tilbyder italienske modebutikker, museer og teatre inden for kort gåafstand, og der er kun en kort tur på 1 km til de nærmeste forbindelser med offentlige transportmidler. Endvidere er der 20 km til Ciampino lufthavn og 27 km til lufthavnen Fiumicino.I alt rummer det veludstyrede hotel 130 værelser fordelt på 6 etager. Herudover er der af faciliteter en foyer med døgnåben reception, en elevator, en bar og en restaurant. Desuden er der printer og internetadgang (24 timer i døgnet). Ydermere er der også en concierge.Alle de behagelige værelser rummer eget badeværelse, hårtørrer, WLAN/internetadgang, satellit-/betalings-tv, minibar, safeboks, telefon og centralt reguleret klimaanlæg. Ryger-værelser kan reserveres på anmodning.Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en buffet.Der afgår et tog hvert 20. minut fra Fiumicino lufthavn til hovedbanegården. Fra Ciampino lufthavn afgår der en lufthavnsbus til hovedbanegården. Fra hovedbanegården tager man metrolinje A helt til Barberini, Via Veneto.

  Se mere
 • Sistina
  Fra624krPr. nat

  Sistinastars

  Piazza Spagna scale, Rom , via sistina 136 - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 282 meninger fra rejsendeBaseret på 282 meninger fra rejsende

  Det luksuriøse byhotel har en rolig beliggenhed i et af de mest interessante og elegante områder i Rom mellem Piazza Barberini og Piazza di Spagna. Ca. 3 km fra hotellet afgår der offentlige transportmidler.Cityhotellet blev bygget i 1912 og renoveret i 2002. Det råder over i alt 27 værelser fordelt på 4 etager. Herudover rummer bygningen bl.a. også en hyggelig bar.De stilfuldt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon og safeboks. Desuden er værelserne udstyret med minibar og køleskab.

  Se mere
 • Colonna Palace
  Fra1.111krPr. nat

  Colonna Palacestars

  Navona, Rom , Piazza di monte citorio 12 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 883 meninger fra rejsendeBaseret på 883 meninger fra rejsende

  Det luksuriøse byhotel ligger på pladsen Piazza Montecitorio ved foden af det italienske parlament midt i den historiske bymidte. Der er kun få minutters gang til talrige indkøbsmuligheder, restauranter og barer samt til diverse historiske seværdigheder som f.eks. Pantheon. Ca. 2 km fra hotellet afgår der offentlige transportmidler.Det komfortable luksushotel er bygget i 1976 og blev renoveret i 1998. Hotellet råder over 6 etager med i alt 10 værelser, heraf 27 enkelt- og 55 dobbeltværelser samt 27 suiter. Hotellet har endvidere en tagterrasse, et par elevatorer, en bar samt en klimatiseret morgenmadsrestaurant. I nærheden ligger der desuden en garage.De hyggeligt indrettede værelser er klimatiseret og har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon og satellit-/kabel-tv samt minibar og køleskab.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Gallia
  Fra450krPr. nat

  Galliastars

  Termini banegård, Rom , Via di san maria maggiore 143 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 476 meninger fra rejsendeBaseret på 476 meninger fra rejsende

  Dette lille, elegante hotel fra det 19. århundrede ligger midt i Rom, lige ved siden af basilikaen Santa Maria Maggiore. Gæster, som søger noget udover det sædvanlige, her kommet til det rette sted. Efter få minutters gang kommer man til forskellige seværdigheder som f.eks. Colosseum. Offentlig transport ligger lige udenfor døren (ca. 200 m).Hotellet har i alt 31 værelser fordelt på 5 etager. Til hotellets faciliteter hører bl.a. en foyer med en døgnåben reception, en bar samt en hyggelig restaurant.De attraktivt indrettede værelser har bad/WC med hårtørrer, telefon og satellit-/kabel-TV. Ydermere er værelserne udstyret med minibar, pengeskab, klimaanlæg samt væg-til-væg tæpper.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgenmad fra en buffet.

  Se mere
 • Accademia
  Fra727krPr. nat

  Accademiastars

  Trevi, Rom , Piazza accademia di san luca 74 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder

  Det attraktive byhotel ligger midt i Rom blot få meter fra den Spanske Trappe, Via Veneto, Via del Corso og Colloseum. Der afgår endvidere offentlige transportmidler få minutters gang væk (ca. 50 m). Lufthavnen Fiumucino ligger ca. 35 km fra hotellet.iddelklassehotellet blev renoveret i 2007. Det er på 5 etager og råder over i alt 75 værelser, heraf to handicapvenlige værelser. I den klimatiserede foyer er der desuden en døgnåben reception med safeboks og garderobe samt flere elevatorer. Til hotellets kulinariske udbud hører en bar og en dejlig spisesal. Hotellet råder endvidere over en internetterminal. Der er naturligvis også mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice. Personbiler kan parkeres i hotellets parkeringsgarage.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine, badekar og hårtørrer. Til de videre faciliteter hører telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar og dobbeltseng. Hertil kommer væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, radiator, safeboks (mod betaling) og sofagruppe.Gæsterne har mulighed for at bestille bed & breakfast. Herudover er der mulighed for selv at sammensætte morgenmaden fra en buffet.

  Se mere
 • White
  Fra988krPr. nat

  Whitestars

  Trevi, Rom , via in arcione 77 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1205 meninger fra rejsendeBaseret på 1205 meninger fra rejsende

  Hotellet (bygningen er fra det 19. århundrede) har en fremragende beliggenhed i Rom kun et stenkast fra Trevifontainen, Den Spanske Trappe og Piazza di Spagna. Hermed er det det ideelle udgangspunkt, hvis man vil ud og shoppe.Det nyligt åbnede hotel har fordelt på 4 etager i alt 40 værelser, heraf 3 enkelt- og 26 dobbeltværelser samt 9 suiter. Gæsterne kan nyde en drink eller et måltid mad i henholdsvis baren eller restauranten.De komfortabelt og smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Desuden er de udstyret med sofagruppe, buksepresse, minibar, køleskab samt safeboks.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Gioberti
  Fra681krPr. nat

  Giobertistars

  Termini banegård, Rom , Via gioberti 20 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 660 meninger fra rejsendeBaseret på 660 meninger fra rejsende

  Det moderne, komfortable hotel ligger mellem Santa Maria Maggiore og den centrale banegård Termini i nærheden af byens vigtigste seværdigheder. Fra banegården Termine kan man tage toget til lufthavnen Leonardo da Vinici. Offentlig transport finder man lige i nærheden.Hotellet blev bygget i 1900 og renoveret i 1995. Fordelt på 5 etager har det i alt 80 værelser. Til faciliteterne hører elevatorer samt en offentlig parkeringskælder lige i nærheden. På det gastronomiske område er der en bar, et diskotek og en klimatiseret restaurant. Der er mulighed for at bestille handicapvenlige værelser.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer, telefon og klimaanlæg. Yderligere er der minibar og safeboks.

  Se mere
 • Antico Palazzo Rospigliosi
  Fra690krPr. nat
  4,1/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 541 meninger fra rejsendeBaseret på 541 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i nærheden af basilikaen Santa Maggiore i palads Imperiali Borromeo. Det er beliggende i et bygningsværk fra renæssancen, der hedder Antico Palazzo Rospigliosi..Det klimatiserede hotel åbnede i 2001 og råder over i alt 39 værelser. Bygningen rummer desuden en hyggelig restaurant.

  Se mere
 • Siviglia
  Fra425krPr. nat

  Sivigliastars

  Termini banegård, Rom , Via gaeta 12 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 305 meninger fra rejsendeBaseret på 305 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet er bygget i det 19. århundrede og har en rolig, men central beliggenhed, ikke langt fra det historiske bycentrum. Lige i nærheden finder man forskellige seværdigheder såsom Via Nazionale eller Piazza della Republica. Offentlig transport samt banegården Termini ligger kun få skridt fra hotellet (ca. 500 m).Cityhotellet råder over 4 etager med i alt 44 værelser. Endvidere er der et opholdsrum, en restaurant og parkeringspladser.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon og satellit-/kabel-tv. Desuden er de udstyret med minibar, køleskab, safeboks, klimaanlæg og centralvarme.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  596  Hoteller - Rom
Side  1  af  60
 

Beskrivelse af destination

  Rom er hovedstaden i Italien, og et af de mest besøgte turistrejsemål i verden, på grund af sin vigtige historie, byen gennemskæres af floden Tiber; i den vestlige del liggger Vatikanet, som er hovedsædet for den katolske kirke, og som er en uafhængig stat, som har Skt. Peters plads, paladset, basilikaen, Det Sixtinske Kapel, museet og haverne, (udsigten fra kuplen på Skt. Peter kirken er fantastisk). De obligatoriske steder at besøge i det gamle Rom er: Forum Romanum, Coliseum, buen Arco di Constantino, Castello Sant’Angelo, Katakomberne i Domitilla, på Via Appia, Circus Máximus, ved foden af Monte Palatino, Pantheon, Piazza della Rotonda. Nær ved Via del Corso ligger springvandet Fontana di Trevi, på pladsen Piazza Venezia kan du se l'altare della patria. På Monte Capitolino finder du Pladsen Piazza Campidoglio med sine paladser, regeringen. Piazza del Poppolo, med sin obelisk og storslåede kirker, Piazza Navona med sine kunstværker i barokstil, og omgivet af restauranter og natteliv, Piazza Spagna, med sin berømte trappe og butikker af berømte modedesignere, Campo di Fiori, Villa Borghese, Villa Farnesin, Museer, der er ikke nogle steder i Rom som du må gå glip af. Det bliver en uforglemmelig rejse!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Rom

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser