Hoteller i Sicily

Find på kortet
Hoteller - Sicily

SicilyFra  140kr

Anbefalede hoteller - Sicily

 • CDS Hotels Terrasini
  Fra444krPr. nat

  CDS Hotels Terrasinistars

  Palermo, Sicily , S.s.113 km301.100 sn - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 47 meninger fra rejsendeBaseret på 47 meninger fra rejsende

  Dette charmerende resort er ideelt til familier og ligger i Palermo. Beliggende indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 500 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Resortet ligger indenfor 5. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 19. 0 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 40. 0 kilometer fra havnen. CDS Hotels Terrasini har i alt 750 gæsteværelser. Denne ejendom blev fuldt moderniseret i 2018. Gæster kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Receptionen er åben 24/7. CDS Hotels Terrasini er ideel til familier med børn, da de har nogle gæsteværelser med børnesenge efter anmodning til de små. CDS Hotels Terrasini har kørestolsadgang til fællesarealerne. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte parkeringspladsen. CDS Hotels Terrasini anvender en bæredygtig politik. Rejsende kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Middagslokalet inviterer de besøgende til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. Besøgende kan vælge af forkæle sig selv med sundhedsfaciliteterne der forefindes i ferieboligen. De underholdningsmuligheder, der er til rådighed, vil helt sikkert gøre indtryk på alle de der bor på denne ejendom. Forretningsrejsende vil værdsætte behageligheden af stedets forretningsfaciliteter, der er ideelle til at få en produktiv arbejdsdag. Ejendommens spiselokale leverer et lækkert køkken og en fantastisk service. En fantastisk række indendørs og udendørs aktiviteter er til rådighed på dette sted. CDS Hotels Terrasini vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Ibis Styles Palermo Cristal
  Fra485krPr. nat

  Ibis Styles Palermo Cristalstars

  Palermo, Sicily , Via roma 477 477/a - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 617 meninger fra rejsendeBaseret på 617 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger centralt ca. 200 m fra hovedtorvet i Palermo, Piazza Politeama. Det ligger i en rolig del af Palermos gamle historiske bydel, i nærheden af talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Til disse kommer man nemt til fods eller med offentlige transportmidler.Dette hotel tilbyder mere end 87 værelser, og af faciliteter er der en hyggelig bar og en restaurant. Ligeledes er der konferenceindretninger og internetadgang til rådighed. Herudover er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Ydermere kan gæster i bil parkere enten på hotellets parkeringsplads eller i den sikre parkeringskælder.De smagfuldt indrettede værelser tilbyder et badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, klimaanlæg, centralvarme, minibar, køleskab og en safeboks.Hver morgen tilbydes der en morgenbuffet.

  Se mere
 • NH Palermo
  Fra1.676krPr. nat

  NH Palermostars

  Palermo, Sicily , Foro italico 22/b - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1617 meninger fra rejsendeBaseret på 1617 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er specielt designet til familier og er i Palermo. Beliggende indenfor 1. 5 kilometer fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Der er offentlige transportmidler 1. 0 kilometer borte. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 30. 0 kilometer. I alt 226 værelser er til rådighed for gæsterne på NH Palermo. NH Palermo blev fuldstændig renoveret i 2002. De der bor i denne bolig, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Gæster vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Denne handicapvenlige ejendom omfatter nogle badeværelser med kørestolsadgang for større bekvemmelighed. Dyrevenner vil nyde deres ophold på stedet, da det er kæledyrsvenligt. Der er parkeringsplads ved NH Palermo. Denne ejendom er certificeret af internationalt anerkendte miljøstyresystemer som f. eks. ISO/EMAS og/eller en Sustainable Tourism CERTIFICATION (certificering for bæredygtig turisme), der er anerkendt af Global Sustainable Tourism Council (GSTC) (international organisation for bæredygtig turisme), og har forpligtet sig til at opretholde miljøvenlig praksis. Ejendommen tilbyder forretningsfaciliteter. De der bor på ejendommen, kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. De forskellige typer underholdning, der tilbydes på NH Palermo, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Catania International Airport Hotel
  Fra698krPr. nat

  Catania International Airport Hotelstars

  Catania, Sicily , Via san giuseppe la rena 94 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1357 meninger fra rejsendeBaseret på 1357 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Catania. Beliggende indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 1. 5 kilometer fra ejendommen. Stedet kan tilbyde i alt 208 værelser. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet- eller Wi-Fi-adgang, der findes på ejendommes fællesarealer. Receptionen er åben 24/7. Desværre er der ingen værelser, hvor gæster kan bede om en vugge til de små. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr. Dette sted tilbyder parkerings- og garagefaciliteter. Gæster der bor i denne feriebolig kan benytte den transportservice, der tilbydes. Catania International Airport Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • ibis Styles Palermo President
  Fra781krPr. nat

  ibis Styles Palermo Presidentstars

  Palermo, Sicily , Via francesco crispi 230 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1630 meninger fra rejsendeBaseret på 1630 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Palermo. Stedet, der putter sig indenfor 800 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 60 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Hotellet ligger indenfor 10. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 30. 0 kilometer. Stedet er indenfor 20 meters gåafstand fra havnen. Ferieboligen omfatter 122 hyggelige soveværelser. ibis Styles Palermo President blev fuldstændig moderniseret i 2012. Dette sted er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Dette hotel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Visse typer værelser kan tilbyde børnesenge til de små. Hotellet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 6 handicapvenligt soveværelse. Hvorfor ikke tage din firbenede ven med til ibis Styles Palermo President?Området har parkeringsplads og garagefaciliteter. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er denne ejendom et perfekt sted for rejsende, der rejser i forretningsøjemed. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på ibis Styles Palermo President.

  Se mere
 • Eurostars Centrale Palace
  Fra933krPr. nat

  Eurostars Centrale Palacestars

  Palermo, Sicily , Corso vittorio emanuele 327 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1270 meninger fra rejsendeBaseret på 1270 meninger fra rejsende

  Den gamle bydel i Palermo er en af de største i Europa og fuld af referencer til fortiden. Palermo afspejler regionens mangfoldige historie, idet byen rummer en lang række mesterværker fra forskellige perioder, herunder den romanske stil, gotikken, renæssancen og barok arkitektur samt et utal af eksempler på moderne kunst. Det familievenlige city-hotel ligger kun 5 minutters gang fra domkirken, Cappella Palatina og Palazzo dei Normanni. Gæsterne vil desuden kunne finde restauranter, barer og forbindelser med offentlige transportmidler i umiddelbar nærhed såvel som en busstation og en banegård omkring 1 km væk. Herudover ligger stranden i Mondello ca. 6 km fra dette business-hotel, og af nærliggende lufthavne er der Palermo-Punta Raisi (25 km væk) og Catania-Fontanarossa (190 km væk).Denne fantastiske, aristokratiske bolig fra det 18. århundrede har restaureringseksperters arbejde bragt tilbage til dens oprindelige storhed. Ved udvælgelsen af møbler og ved bevarelsen af bygningens originale strukturer har man udvist en særlig omhu og derved givet hotellet en helt speciel charme og unik karakter. I stueetagen genskaber de overdådige fresker og yndige antikke møbler en magisk atmosfære, som er taget lige ud af romanen Leoparden. Det klimatiserede etablissement tilbyder i alt 102 værelser, og gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der er safeboks, garderobe og elevator. Der er også et auditorium, en café, en bar og en restaurant. Gæsterne kan endvidere benytte parkeringspladsen til bilen og konferenceindretningerne eller bestille roomservice, ligesom man mod betaling kan bestille vasketøjsservice og parkere bilen i garagen.Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer, dobbeltseng, regulerbare klimaanlæg og radiatorer og egen altan eller terrasse. Af andre behageligheder på værelserne er der telefon, satellit-tv, radio, internetadgang, safeboks og minibar.

  Se mere
 • Mercure Palermo Centro
  Fra1.509krPr. nat

  Mercure Palermo Centrostars

  Palermo, Sicily , Via mariano stabile 112 112 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2141 meninger fra rejsendeBaseret på 2141 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Palermo. Med sin placering indenfor 100 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Indenfor 113 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 10. 0 kilometer fra hotellet . Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 30. 0 kilometer. Ferieboligen er indenfor 1000 meters gåafstand fra havnen. Der er i alt 93 værelser på Mercure Palermo Centro. Denne ejendom blev fuldstændig renoveret i 2010. Mercure Palermo Centro tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Denne feriebolig har 24 timer åbent i døgnet for de besøgendes bekvemmelighed. Dette hotel er ideel for familier der rejser med børn og tilbyder gæsteværelser med vugger til de små. Ferieboligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 6 handicapvenlige soveværelser. Alle der bor i denne feriebolig, kan rigtigt nyde opholdet sammen med deres kæledyr. Dette sted har parkerings- og garagepladser til gæsternes bekvemmelighed. Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed ved denne feriebolig, der er ideel til at afholde alle typer events. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Mercure Palermo Centro.

  Se mere
 • Quintocanto Hotel And Spa
  Fra586krPr. nat

  Quintocanto Hotel And Spastars

  Palermo, Sicily , Corso vittorio emanuele 310 - Kort
   

  Dette komfortable hotel ligger i Palermo. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 23. 7 kilometer. Lokaliteten har 25 indbydende gæsteværelser. Quintocanto Hotel And Spa omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og værelser. Quintocanto Hotel And Spa har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Desværre er der ingen soveværelser, hvor besøgende kan bede om en vugge til de små. Quintocanto Hotel And Spa har kørestolsadgang til fællesarealerne. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr. Alle der bor på denne ejendom, vil også værdsætte parkeringspladsen og garagen. De der bor på denne ejendom, kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Alle der bor på denne ejendom, vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Takket være den lange række sundhedsbekvemmeligheder, vil dem, der bor i denne bolig, kunne forkæle sig selv under deres ophold. Repræsentanter kan holde et møde i denne feriebolig, der er ideel til forretningsrejser. Quintocanto Hotel And Spa vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Mondello Palace
  Fra729krPr. nat

  Mondello Palacestars

  Palermo, Sicily , Viale principe di scalea 2 - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 402 meninger fra rejsendeBaseret på 402 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i et af Palermos turistområder. Lige i nærheden finder man desuden diverse strande, restauranter, barer og diskoteker samt mange andre indkøbs- og underholdningsmuligheder. Palermos bymidte ligger ligeledes indenfor gåafstand. Ca. 50 m herfra er der desuden forbindelse med offentlig transport.Hotellet er på 4 etager og råder over i alt 80 værelser. I hotellets foyer er receptionen åben for ekspedition alle døgnets 24 timer. Her finder man endvidere safebokse, vekselbørs og flere elevatorer. Til faciliteterne hører endvidere en bar, en klimatiseret à la carte restaurant, konferencerum, WLAN Access Point og en offentlig internetterminal. Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De praktisk indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med liggestole og parasoller.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu. Desuden tilbydes der også special- og diætretter.

  Se mere
 • Hotel Palazzo Sitano
  Fra987krPr. nat

  Hotel Palazzo Sitanostars

  Palermo, Sicily , Via vittorio emanuele 114 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1419 meninger fra rejsendeBaseret på 1419 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger tæt på den historiske havn i hjertet af Palermos gamle bydel. Der er 150 m til Piazza Marina og ca. 10 km til Monreale. Ydermere er der ca. 35 km til Palermo lufthavn.Det charmerende hotel blev renoveret i 2010, ligger i en bygning i barok byggestil fra det 19. århundrede med moderne interiør og tilbyder i alt 86 værelser og suiter. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out. Af faciliteter på dette klimatiserede, historiske hotel er der også elevator, fjernsynsstue, bar og konferenceindretninger. Af serviceydelser mod betaling er der WLAN/internetadgang, en parkeringsgarage og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Gæster, der benytter hotellets parkeringsplads, tilbydes desuden parkeringsvagt.Værelserne og suiterne har hovedsageligt klare, slanke linjer, som er blandet med små pudsige detaljer. Alle boligenheder tilbyder eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer. Af moderne behageligheder er der desuden komfortable senge, minibar, safeboks, internetadgang, satellit-/kabel-tv og regulerbare klimaanlæg/radiatorer. Som en del af standardindretningen er der også en altan eller terrasse.Hotellet har en sauna og et dampbad.Hver morgen tilbydes der en stor morgenbuffet. Hotellets restaurant er kun åben på anmodning og i forbindelse med møder og arrangementer.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  339  Hoteller - Sicily
Side  1  af  34
 

Beskrivelse af destination

  Sicilien antages for at være den vigtigste ø i Italien og den er samtidig den største og mest populære i Middelhavet. Vi anbefaler at besøge Palermo, hovedstaden på øen, en smuk by med et design der kombinerer middelalderen med den arabiske stil, virkelig charmerende. Her kan du opleve kirken Skt. Johannes af Eremitterne. Det er også spændende at besøge Taormina, hvor du kan nyde et imponerende græsk-romersk teater og vulkanen Etna. Siracusa er en anden smuk by, det gamle centrum (Ortigia) har smukke pladser og historiske huse, her ligger kilden Aretusa også, hvorfra der kommer ferskvand meget nær ved havet: du må ikke gå glip af den. I Agrigento kan du besøge tempeldalen og vía Atenea. Nær ved Palermo ligger de arkæologiske parker Segdenne og Selinunte. Sicilien har mange myter og legender forbundet med den italienske mafia; derfor findes der en populær tour som kaldes for mafiatouren som viser de forskellige karakteristiske steder på øen: justitspaladset, fængslet Ucciardone, teatret Massimo, hvor der blev filmet sener fra filmen Godfather og den berømte landsby Corleone. Oplev Sicilien!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Sicily

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination