Hoteller i Sicily

Find på kortet
Hoteller - Sicily

SicilyFra  221kr

Anbefalede hoteller - Sicily

 • Athenaeum Palermo
  Fra423krPr. nat

  Athenaeum Palermostars

  Palermo, Sicily , Via luigi giannettino 4 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 407 meninger fra rejsendeBaseret på 407 meninger fra rejsende

  The hotel lies close to the historical centre of Palermo and only 500 m from the A29 highway exit that connected it to Catania and Messina. The property is placed a few steps away from the University district and offers an ideal solution for both business and leisure travellers. It is also not so far from the biggest Hospital of the city.

  Se mere
 • Ibis Styles Palermo Cristal
  Fra495krPr. nat

  Ibis Styles Palermo Cristalstars

  Palermo, Sicily , Via roma 477 477/a - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 581 meninger fra rejsendeBaseret på 581 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger centralt ca. 200 m fra hovedtorvet i Palermo, Piazza Politeama. Det ligger i en rolig del af Palermos gamle historiske bydel, i nærheden af talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Til disse kommer man nemt til fods eller med offentlige transportmidler.Dette hotel tilbyder mere end 87 værelser, og af faciliteter er der en hyggelig bar og en restaurant. Ligeledes er der konferenceindretninger og internetadgang til rådighed. Herudover er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Ydermere kan gæster i bil parkere enten på hotellets parkeringsplads eller i den sikre parkeringskælder.De smagfuldt indrettede værelser tilbyder et badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, klimaanlæg, centralvarme, minibar, køleskab og en safeboks.Hver morgen tilbydes der en morgenbuffet.

  Se mere
 • NH Palermo
  Fra567krPr. nat

  NH Palermostars

  Palermo, Sicily , Foro italico 22/b - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1550 meninger fra rejsendeBaseret på 1550 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er specielt designet til familier og er i Palermo. Beliggende indenfor 1. 5 kilometer fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Der er offentlige transportmidler 1. 0 kilometer borte. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 30. 0 kilometer. I alt 226 værelser er til rådighed for gæsterne på NH Palermo. NH Palermo blev fuldstændig renoveret i 2002. De der bor i denne bolig, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Gæster vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Denne handicapvenlige ejendom omfatter nogle badeværelser med kørestolsadgang for større bekvemmelighed. Dyrevenner vil nyde deres ophold på stedet, da det er kæledyrsvenligt. Der er parkeringsplads ved NH Palermo. Denne ejendom er certificeret af internationalt anerkendte miljøstyresystemer som f. eks. ISO/EMAS og/eller en Sustainable Tourism CERTIFICATION (certificering for bæredygtig turisme), der er anerkendt af Global Sustainable Tourism Council (GSTC) (international organisation for bæredygtig turisme), og har forpligtet sig til at opretholde miljøvenlig praksis. Ejendommen tilbyder forretningsfaciliteter. De der bor på ejendommen, kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. De forskellige typer underholdning, der tilbydes på NH Palermo, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Mercure Catania Excelsior
  Fra679krPr. nat

  Mercure Catania Excelsiorstars

  Catania, Sicily , Piazza g. verga 39 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1103 meninger fra rejsendeBaseret på 1103 meninger fra rejsende

  Dette konference-hotel ligger i centrum af Catania tæt på indkøbsområdet, et sted, som egner sig perfekt til guidede sightseeingture eller selvstændige ture til byens centrum for at se dens attraktive og arkitektonisk imponerende kirker og museer. Det tilbyder også et ideelt udgangspunkt for udflugter til nærliggende destinationer såsom Taormina, Syracuse, Noto, Etna, Piazza Armerina og Agrigento. Fontanarossa ligger ca. 6 km væk og er dette business-hotels nærmeste lufthavn.Dette moderne og effektive hotel blev bygget i 1954, er klimatiseret og perfekt til både forretningsrejsende og feriegæster. Den rummelige, dejligt oplyste foyer tilbyder glinsende hvidt marmor, mens en livlig og veldrevet amerikansk bar giver et strejf af kontrast. Foyeren tilbyder også dejligt åbne saloner til behagelige samtaler i ro og mag samt en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og et hjørne med internetadgang. Andre fællesfaciliteter inkluderer elevatoradgang samt mulighed for mod betaling at bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet tilbyder i alt 176 værelser.Hotellet er elegant indrettet og veludstyret med moderne værelser. Værelserne er alle støjisoleret og udstyret med vinduer af glas samt store og komfortable badeværelser med brusebad og hårtørrer, hvilket vil give gæsterne den højeste grad af komfort. Værelserne har ligeledes en telefon, satellit-tv, minibar, safeboks, klimaanlæg og internetadgang.Sundheds- og fitness-hjørnet byder gæsterne velkommen i venlige omgivelser, som også tilbyder en fortryllende udsigt over hustagene i Catania. Det har et tyrkisk bad, hydromassage-brusere og et fitness-studie udstyret med Technogym-maskiner - og med alt, hvad der kræves for et fuldendt og effektivt fitness-program.Der tilbydes morgenbuffet hver morgen, mens a la carte-middage tilbydes som frokost og aftensmad.

  Se mere
 • Eurostars Centrale Palace
  Fra378krPr. nat

  Eurostars Centrale Palacestars

  Palermo, Sicily , Corso vittorio emanuele 327 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1225 meninger fra rejsendeBaseret på 1225 meninger fra rejsende

  Den gamle bydel i Palermo er en af de største i Europa og fuld af referencer til fortiden. Palermo afspejler regionens mangfoldige historie, idet byen rummer en lang række mesterværker fra forskellige perioder, herunder den romanske stil, gotikken, renæssancen og barok arkitektur samt et utal af eksempler på moderne kunst. Det familievenlige city-hotel ligger kun 5 minutters gang fra domkirken, Cappella Palatina og Palazzo dei Normanni. Gæsterne vil desuden kunne finde restauranter, barer og forbindelser med offentlige transportmidler i umiddelbar nærhed såvel som en busstation og en banegård omkring 1 km væk. Herudover ligger stranden i Mondello ca. 6 km fra dette business-hotel, og af nærliggende lufthavne er der Palermo-Punta Raisi (25 km væk) og Catania-Fontanarossa (190 km væk).Denne fantastiske, aristokratiske bolig fra det 18. århundrede har restaureringseksperters arbejde bragt tilbage til dens oprindelige storhed. Ved udvælgelsen af møbler og ved bevarelsen af bygningens originale strukturer har man udvist en særlig omhu og derved givet hotellet en helt speciel charme og unik karakter. I stueetagen genskaber de overdådige fresker og yndige antikke møbler en magisk atmosfære, som er taget lige ud af romanen Leoparden. Det klimatiserede etablissement tilbyder i alt 102 værelser, og gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der er safeboks, garderobe og elevator. Der er også et auditorium, en café, en bar og en restaurant. Gæsterne kan endvidere benytte parkeringspladsen til bilen og konferenceindretningerne eller bestille roomservice, ligesom man mod betaling kan bestille vasketøjsservice og parkere bilen i garagen.Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer, dobbeltseng, regulerbare klimaanlæg og radiatorer og egen altan eller terrasse. Af andre behageligheder på værelserne er der telefon, satellit-tv, radio, internetadgang, safeboks og minibar.

  Se mere
 • Baia Azzurra
  Fra391krPr. nat

  Baia Azzurrastars

  Taormina området, Sicily , Via nazionale 240 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 485 meninger fra rejsendeBaseret på 485 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Taormina Area. Der er i alt 49 soveværelser på Baia Azzurra. Denne feriebolig blev etableret i 1964. Baia Azzurra har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Denne bolig har ikke 24 timers åbent. Alle gæsteværelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr.

  Se mere
 • Mercure Palermo Centro
  Fra366krPr. nat

  Mercure Palermo Centrostars

  Palermo, Sicily , Via mariano stabile 112 112 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2092 meninger fra rejsendeBaseret på 2092 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Palermo. Med sin placering indenfor 100 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Indenfor 113 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 10. 0 kilometer fra hotellet . Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 30. 0 kilometer. Ferieboligen er indenfor 1000 meters gåafstand fra havnen. Der er i alt 93 værelser på Mercure Palermo Centro. Denne ejendom blev fuldstændig renoveret i 2010. Mercure Palermo Centro tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Denne feriebolig har 24 timer åbent i døgnet for de besøgendes bekvemmelighed. Dette hotel er ideel for familier der rejser med børn og tilbyder gæsteværelser med vugger til de små. Ferieboligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 6 handicapvenlige soveværelser. Alle der bor i denne feriebolig, kan rigtigt nyde opholdet sammen med deres kæledyr. Dette sted har parkerings- og garagepladser til gæsternes bekvemmelighed. Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed ved denne feriebolig, der er ideel til at afholde alle typer events. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Mercure Palermo Centro.

  Se mere
 • San Paolo Palace
  Fra398krPr. nat

  San Paolo Palacestars

  Palermo, Sicily , Via messina marine 91 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 732 meninger fra rejsendeBaseret på 732 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i den østlige del af byen, kun 2,5 km fra byens centrum, 200 m fra havet og kun 500 m fra den smukke botaniske have. Beliggenheden er ideel, eftersom der er nem adgang til den gamle bydel og motorvejen samt panoramaudsigt over Palermo Bugt. Gæsterne vil finde domkirken og Massimo Teater 3,5 km væk i centrum af byen, mens der til banegården er omkring 1,5 km. Herudover er der ca. 30 km til Palermo-Punta Raisi lufthavn fra hotellet.Dette er et moderne og funktionelt city-hotel, der er udrustet til at imødekomme moderne standarder inden for gæstfrihed med førsteklasses konferenceindretninger, trådløs internetadgang, café, bar og en restaurant. Det klimatiserede konference-hotel tilbyder i alt 280 værelser, og gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks og en elevator. Der er også en fjernsynsstue og en legeplads, og gæsterne kan tillige drage fordel af bustransporten til byens centrum, bestille roomservice, leje cykler og benytte parkeringspladsen og garagen til bilen.Alle værelser er indrettet med brusebad og hårtørrer, ligesom der er en dobbeltseng, telefon, fjernsyn og internetadgang. Af yderligere faciliteter på værelserne er der safeboks, minibar, strygejern, strygebræt og mulighed for at lave te og kaffe samt regulerbare klimaanlæg og radiatorer.Hotellet råder over en swimmingpool på taget og et fitness-studie. Den nærliggende strand er af sand.Hotellet tilbyder pakkeløsninger med alt inklusive, hvor morgenmaden, frokosten og aftensmaden tilbydes som buffeter. Herudover er frokosten og aftensmaden til rådighed a la carte og som menu.

  Se mere
 • Jardin de France
  Fra281krPr. nat

  Jardin de Francestars

  Palermo, Sicily , Vicolo sant'uffizio 6 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 78 meninger fra rejsendeBaseret på 78 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Palermo. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro på dette sted. De der bor i denne ejendom, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Jardin de France har ikke 24 timers åben reception. Babysenge til børn fås efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Jardin de France.

  Se mere
 • Astoria Palace Hotel
  Fra302krPr. nat

  Astoria Palace Hotelstars

  Palermo, Sicily , Via montepellegrino 62 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1452 meninger fra rejsendeBaseret på 1452 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i Palermo. Den nærmeste strand ligger indenfor 8 meter fra ejendommen. Lokaliteten har 326 indbydende værelser. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Astoria Palace Hotel. Astoria Palace Hotel har 24 timers åbent. Dette hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Astoria Palace Hotel er ikke et kæledyrsvenligt sted. De middagsmuligheder, der er tilgængelige, er det perfekte supplement til gæsternes ophold. De rejsende kan slappe af og slippe væk fra den daglige rutine i ejendommens wellness-faciliteter. Astoria Palace Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  266  Hoteller - Sicily
Side  1  af  27
 

Beskrivelse af destination

  Sicilien antages for at være den vigtigste ø i Italien og den er samtidig den største og mest populære i Middelhavet. Vi anbefaler at besøge Palermo, hovedstaden på øen, en smuk by med et design der kombinerer middelalderen med den arabiske stil, virkelig charmerende. Her kan du opleve kirken Skt. Johannes af Eremitterne. Det er også spændende at besøge Taormina, hvor du kan nyde et imponerende græsk-romersk teater og vulkanen Etna. Siracusa er en anden smuk by, det gamle centrum (Ortigia) har smukke pladser og historiske huse, her ligger kilden Aretusa også, hvorfra der kommer ferskvand meget nær ved havet: du må ikke gå glip af den. I Agrigento kan du besøge tempeldalen og vía Atenea. Nær ved Palermo ligger de arkæologiske parker Segdenne og Selinunte. Sicilien har mange myter og legender forbundet med den italienske mafia; derfor findes der en populær tour som kaldes for mafiatouren som viser de forskellige karakteristiske steder på øen: justitspaladset, fængslet Ucciardone, teatret Massimo, hvor der blev filmet sener fra filmen Godfather og den berømte landsby Corleone. Oplev Sicilien!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Sicily

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination