Hoteller i Sicily

Find på kortet
Hoteller - Sicily

SicilyFra  240kr

Anbefalede hoteller - Sicily

 • Excelsior Palace
  Fra1.492krPr. nat

  Excelsior PalacestarsGreenProgram Icon

  Taormina området, Sicily , Viale pietro toselli 8 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 803 meninger fra rejsendeBaseret på 803 meninger fra rejsende

  Det charmerende hotel udmærker sig ved sin fremragende beliggenhed på et klippefremspring i Taormina i udkanten af byens historiske centrum og i nærheden af Corso Umberto. Fra hotellet er der en fantastisk udsigt over Naxos bugt. Regelmæssigt kører der en bustransport til de dejlige strande i Taormina, og man kan gå til kabelbanen på ca. 30 minutter. Der er desuden ca. 45 km til lufthavnen.Det majestætiske palazzo fra det 19. århundrede råder i alt over 88 værelser og er omgivet af eksotiske haver. I den klimatiserede og indbydende foyer finder man en døgnåben reception, safebokse, en elevator, et bibliotek og en salon, ligesom der er internetadgang. Af særlige detaljer tilbyder hotellet endvidere en pianobar med panoramaterrasse og en restaurant med et siciliansk og internationalt køkken. Herudover er der også mulighed for at bestille vasketøjsservice. Ydermere ligger der parkeringspladser uden for hotellet til gæster i bil.Værelserne er moderne og komfortabelt indrettet og rummer alle eget badeværelse med brusebad og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, minibar og klimaanlæg. Værelserne har tilmed en fransk altan med udsigt til Etna og havet på den ene side.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool med et soppebassin, og liggestole og parasoller står klar til brug. Endvidere er der mulighed for at spille tennis, og golfbanen 'Il Picciolo' med 18 huller ligger ca. 30 km fra hotellet. Der står ydermere liggestole og parasoller klar til brug på stranden.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad og aftensmad fra en buffet. Det er muligt at reservere ophold med halvpension.

  Se mere
 • ibis Styles Palermo President
  Fra447krPr. nat

  ibis Styles Palermo Presidentstars

  Palermo, Sicily , Via francesco crispi 230 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1630 meninger fra rejsendeBaseret på 1630 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Palermo. Stedet, der putter sig indenfor 800 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 60 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 10. 0 kilometer fra ejendommen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 30. 0 kilometer. Ferieboligen er indenfor 20 meter fra havnen. Der er i alt 122 gæsteværelser på stedet. Denne ejendom undergik en renovering i 2012. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. ibis Styles Palermo President har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Denne bolig er ideel for familier der rejser med børn og tilbyder værelser med vugger til de små. På dette sted er alle badeværelser handicapvenlige. Kæledyr er tilladt i denne bolig. Denne ejendom tilbyder parkerings- og garagefaciliteter. Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på ibis Styles Palermo President.

  Se mere
 • Ibis Styles Palermo Cristal
  Fra417krPr. nat

  Ibis Styles Palermo Cristalstars

  Palermo, Sicily , Via roma 477 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 617 meninger fra rejsendeBaseret på 617 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger centralt ca. 200 m fra hovedtorvet i Palermo, Piazza Politeama. Det ligger i en rolig del af Palermos gamle historiske bydel, i nærheden af talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Til disse kommer man nemt til fods eller med offentlige transportmidler.Dette hotel tilbyder mere end 87 værelser, og af faciliteter er der en hyggelig bar og en restaurant. Ligeledes er der konferenceindretninger og internetadgang til rådighed. Herudover er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Ydermere kan gæster i bil parkere enten på hotellets parkeringsplads eller i den sikre parkeringskælder.De smagfuldt indrettede værelser tilbyder et badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, klimaanlæg, centralvarme, minibar, køleskab og en safeboks.Hver morgen tilbydes der en morgenbuffet.

  Se mere
 • Baia Azzurra
  Fra536krPr. nat

  Baia Azzurrastars

  Taormina området, Sicily , Via nazionale 240 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 506 meninger fra rejsendeBaseret på 506 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Taormina Area. Der er i alt 49 gæsteværelser på stedet. Hotellet blev opført i 1964. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Receptionen er ikke åben døgnet rundt. Ejendommens værelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Alle gæster der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt hotel.

  Se mere
 • Tonic
  Fra380krPr. nat

  Tonicstars

  Palermo, Sicily , Via mariano stabile 126 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 863 meninger fra rejsendeBaseret på 863 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er perfekt til homomiljøet og er placeret i Palermo. Ferieboligen, der putter sig indenfor 100 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 0 kilometer fra hotellet . Indenfor 300 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ferieboligen ligger indenfor 8. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 28. 0 kilometer. Ejendommen er indenfor 400 meter fra havnen. Boligen består af 39 værelser. Tonic undergik en renovering i 2016. Endvidere er der trådløs internetforbindelse ved hånden på fællesområder. Gæsterne kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Dette sted er designet med omtanke for unge gæsters behov og har soveværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Rejsende med reduceret mobilitet kan bo på Tonic, som omfatter nogle handicapvenlige soveværelser. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig. De besøgende ønsker måske at bruge ejendommens egen garage. Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed ved denne ejendom, der er ideel til at afholde alle typer events. Tonic vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hotel Caparena
  Fra1.450krPr. nat

  Hotel Caparenastars

  Taormina området, Sicily , Via nazionale 189 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 642 meninger fra rejsendeBaseret på 642 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Taormina Area. Placeret indenfor 4. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Indenfor 20 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 5 meter fra hotellet . Lokaliteten har 85 indbydende soveværelser. Opførelsesåret for dette sted daterer sig tilbage til 1990. De der bor i denne feriebolig, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Hotel Caparena har 24 timers åbent. Dette hotel er designet med omtanke for unge gæsters behov og har værelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Gæster kan benytte parkeringspladsen. Besøgende kan bruge transportservice til lufthavnen. Sundheds- og wellness-tilbudet på hotellet sikrer den ultimative foryngelseskur og afslapning. Gæster kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. Repræsentanter kan holde et møde på dette sted, der er ideel til forretningsrejser.

  Se mere
 • CDS Hotels Terrasini
  Fra837krPr. nat

  CDS Hotels Terrasinistars

  Palermo, Sicily , S.s.113 km301.100 sn - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 47 meninger fra rejsendeBaseret på 47 meninger fra rejsende

  Dette charmerende resort er ideelt til familier og ligger i Palermo. Resortet, der putter sig indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 500 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 5. 0 kilometer fra resortet. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 19. 0 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 40. 0 kilometer fra havnen. Det samlede antal værelser er 803. Denne bolig blev renoveret i 2018. CDS Hotels Terrasini omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og gæsteværelser. Da denne bolig har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Nogle gæsteværelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. Kæledyr er ikke tilladt på området. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved CDS Hotels Terrasini. Gæster kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Middagslokalet inviterer alle der bor på denne ejendom, til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. Besøgende kan vælge af forkæle sig selv med sundhedsfaciliteterne der forefindes på ejendommen. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde stedets underholdningsmuligheder. Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed. Der er sports- og fritidsaktiviteter til rådighed på stedet. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Catania International Airport Hotel
  Fra578krPr. nat

  Catania International Airport Hotelstars

  Catania, Sicily , Via san giuseppe la rena 94 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1357 meninger fra rejsendeBaseret på 1357 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Catania. Beliggende indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 1. 5 kilometer fra ejendommen. Stedet kan tilbyde i alt 208 værelser. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet- eller Wi-Fi-adgang, der findes på ejendommes fællesarealer. Receptionen er åben 24/7. Desværre er der ingen værelser, hvor gæster kan bede om en vugge til de små. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr. Dette sted tilbyder parkerings- og garagefaciliteter. Gæster der bor i denne feriebolig kan benytte den transportservice, der tilbydes. Catania International Airport Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Club Esse Selinunte Beach
  Fra408krPr. nat

  Club Esse Selinunte Beachstars

  Selinunte, Sicily , Contrada belice di mare, marinella di selinunte n/a - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 760 meninger fra rejsendeBaseret på 760 meninger fra rejsende

  Dette strand-hotel ligger i kvarteret Marinella di Selinunte i Castelvetrano ca. 1,5 km fra indgangen til Selinunte Arkæologiske Park, som er den største af sin slags i Europa. Gæsterne vil finde en række barer, restauranter og forretninger omkring 2 km væk, mens der til Riserva del Belice strand kun er 700 m fra hotellet. Endvidere ligger Trapani ca. 60 km væk og Palermo lufthavn omkring 80 km fra logiet.Hotellet er bygget i typisk middelhavsarkitekturstil og består af 139 værelser fordelt i en bygning på 3 etager, hvis overflader er blevet malet med behagelige nuancer af blå og hvid. Det klimatiserede hotel byder gæsterne velkommen i foyeren med døgnåben reception, aviskiosk og elevator. Hertil kommer også fjernsynsstue, café, bar, restaurant, auditorium og miniklub. Ydermere vil forretningsrejsende sætte pris på konferenceindretningerne og stedets trådløse internetadgang. Mod betaling kan gæsterne endvidere bestille roomservice og leje cykler, hvorpå de kan udforske omgivelserne.Hotellets komfortable værelser er alle udstyret med altan, eget badeværelse (med badekar eller brusebad og hårtørrer), dobbeltsenge, fjernsyn, telefon, safeboks, minibar, klimaanlæg og radiator. Endvidere tilbydes der også handicapvenlige værelser.

  Se mere
 • Hotel Catania Town
  Fra291krPr. nat

  Hotel Catania Townstars

  Catania, Sicily , Santa maria di betlem 18 - Kort
   

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Catania. Hotellet putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen ligger indenfor 30. 0 kilometer fra skråningerne. Ikke langt borte finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ejendommen ligger indenfor 6. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 0 kilometer. Stedet er indenfor 1000 meter fra havnen. Med i alt 7 værelser, er det et dejligt sted at være. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse på offentlige områder på Hotel Catania Town. Hotel Catania Town har ikke 24 timers åbent. Kæledyr må ikke medbringes til Hotel Catania Town. Hotel Catania Town har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Rejsende vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  423  Hoteller - Sicily
Side  1  af  43
 

Beskrivelse af destination

  Sicilien antages for at være den vigtigste ø i Italien og den er samtidig den største og mest populære i Middelhavet. Vi anbefaler at besøge Palermo, hovedstaden på øen, en smuk by med et design der kombinerer middelalderen med den arabiske stil, virkelig charmerende. Her kan du opleve kirken Skt. Johannes af Eremitterne. Det er også spændende at besøge Taormina, hvor du kan nyde et imponerende græsk-romersk teater og vulkanen Etna. Siracusa er en anden smuk by, det gamle centrum (Ortigia) har smukke pladser og historiske huse, her ligger kilden Aretusa også, hvorfra der kommer ferskvand meget nær ved havet: du må ikke gå glip af den. I Agrigento kan du besøge tempeldalen og vía Atenea. Nær ved Palermo ligger de arkæologiske parker Segdenne og Selinunte. Sicilien har mange myter og legender forbundet med den italienske mafia; derfor findes der en populær tour som kaldes for mafiatouren som viser de forskellige karakteristiske steder på øen: justitspaladset, fængslet Ucciardone, teatret Massimo, hvor der blev filmet sener fra filmen Godfather og den berømte landsby Corleone. Oplev Sicilien!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Sicily

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination