Hoteller i Sicily

Find på kortet
Hoteller - Sicily

SicilyFra  222kr

Anbefalede hoteller - Sicily

 • NH Palermo
  Fra477krPr. nat

  NH Palermostars

  Palermo, Sicily , Foro italico 22/b - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1536 meninger fra rejsendeBaseret på 1536 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er specielt designet til familier og er i Palermo. Ferieboligen, der putter sig indenfor 1. 5 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne kan finde talrige offentlige transportmidler indenfor en afstand af 1. 0 kilometer. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 30. 0 kilometer. Det samlede antal værelser er 226. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne feriebolig fuldt renoveret i 2002. Derudover tilbydes der Wi-Fi i boligen. Boligen har 24 timers åbent. De der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deres soveværelse, hvis de beder om det. Denne er en handicapvenlig feriebolig, hvor der er adgang til fællesområder og badegæsteværelser for kørestolsbrugere og andre mennesker med mobilitetsproblemer. Besøgende kan tage deres kæledyr med i ferieboligen. Der er parkeringsplads ved NH Palermo. Denne feriebolig er certificeret af internationalt anerkendte miljøstyresystemer som f. eks. ISO/EMAS og/eller en Sustainable Tourism CERTIFICATION (certificering for bæredygtig turisme), der er anerkendt af Global Sustainable Tourism Council (GSTC) (international organisation for bæredygtig turisme). Forretningsrejsende vil værdsætte behageligheden af stedets forretningsfaciliteter, der er ideelle til at få en produktiv arbejdsdag. Besøgende kan nyde de måltider der serveres på hotellet. Takket være fritidstilbuddene i denne bolig, kan rejsende få en sjov oplevelse. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Cristal Palace Hotel
  Fra394krPr. nat

  Cristal Palace Hotelstars

  Palermo, Sicily , Via roma 477 477/a - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 550 meninger fra rejsendeBaseret på 550 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger centralt ca. 200 m fra hovedtorvet i Palermo, Piazza Politeama. Det ligger i en rolig del af Palermos gamle historiske bydel, i nærheden af talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Til disse kommer man nemt til fods eller med offentlige transportmidler.Dette hotel tilbyder mere end 87 værelser, og af faciliteter er der en hyggelig bar og en restaurant. Ligeledes er der konferenceindretninger og internetadgang til rådighed. Herudover er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Ydermere kan gæster i bil parkere enten på hotellets parkeringsplads eller i den sikre parkeringskælder.De smagfuldt indrettede værelser tilbyder et badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, klimaanlæg, centralvarme, minibar, køleskab og en safeboks.Hver morgen tilbydes der en morgenbuffet.

  Se mere
 • Mercure Palermo Centro
  Fra440krPr. nat

  Mercure Palermo Centrostars

  Palermo, Sicily , Via mariano stabile 112 112 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2071 meninger fra rejsendeBaseret på 2071 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Palermo. Med en beliggenhed indenfor 100 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 113 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 10. 0 kilometer fra hotellet . Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 30. 0 kilometer. Ejendommen er indenfor 1000 meter fra havnen. Stedet består af 93 værelser. Dette sted blev fuldt moderniseret i 2010. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Besøgende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Mercure Palermo Centro er designet med omtanke for de mindste gæster, og har værelser med senge til små børn. Ejendommen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 6 handicapvenlige gæsteværelser. Ikke kun små kæledyr er tilladt på området, men også de store. Ferieboligen har parkering og garage. Ferieboligen tilbyder forretningsfaciliteter. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Eurostars Centrale Palace
  Fra356krPr. nat

  Eurostars Centrale Palacestars

  Palermo, Sicily , Corso vittorio emanuele 327 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1200 meninger fra rejsendeBaseret på 1200 meninger fra rejsende

  Den gamle bydel i Palermo er en af de største i Europa og fuld af referencer til fortiden. Palermo afspejler regionens mangfoldige historie, idet byen rummer en lang række mesterværker fra forskellige perioder, herunder den romanske stil, gotikken, renæssancen og barok arkitektur samt et utal af eksempler på moderne kunst. Det familievenlige city-hotel ligger kun 5 minutters gang fra domkirken, Cappella Palatina og Palazzo dei Normanni. Gæsterne vil desuden kunne finde restauranter, barer og forbindelser med offentlige transportmidler i umiddelbar nærhed såvel som en busstation og en banegård omkring 1 km væk. Herudover ligger stranden i Mondello ca. 6 km fra dette business-hotel, og af nærliggende lufthavne er der Palermo-Punta Raisi (25 km væk) og Catania-Fontanarossa (190 km væk).Denne fantastiske, aristokratiske bolig fra det 18. århundrede har restaureringseksperters arbejde bragt tilbage til dens oprindelige storhed. Ved udvælgelsen af møbler og ved bevarelsen af bygningens originale strukturer har man udvist en særlig omhu og derved givet hotellet en helt speciel charme og unik karakter. I stueetagen genskaber de overdådige fresker og yndige antikke møbler en magisk atmosfære, som er taget lige ud af romanen Leoparden. Det klimatiserede etablissement tilbyder i alt 102 værelser, og gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der er safeboks, garderobe og elevator. Der er også et auditorium, en café, en bar og en restaurant. Gæsterne kan endvidere benytte parkeringspladsen til bilen og konferenceindretningerne eller bestille roomservice, ligesom man mod betaling kan bestille vasketøjsservice og parkere bilen i garagen.Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer, dobbeltseng, regulerbare klimaanlæg og radiatorer og egen altan eller terrasse. Af andre behageligheder på værelserne er der telefon, satellit-tv, radio, internetadgang, safeboks og minibar.

  Se mere
 • Baia Azzurra
  Fra507krPr. nat

  Baia Azzurrastars

  Taormina området, Sicily , Via nazionale 240 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 481 meninger fra rejsendeBaseret på 481 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Taormina Area. De 49 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Dette sted blev opført i 1964. Baia Azzurra er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Kæledyr må medbringes i denne bolig.

  Se mere
 • Mondello Palace
  Fra612krPr. nat

  Mondello Palacestars

  Palermo, Sicily , Viale principe di scalea 2 - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 370 meninger fra rejsendeBaseret på 370 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i et af Palermos turistområder. Lige i nærheden finder man desuden diverse strande, restauranter, barer og diskoteker samt mange andre indkøbs- og underholdningsmuligheder. Palermos bymidte ligger ligeledes indenfor gåafstand. Ca. 50 m herfra er der desuden forbindelse med offentlig transport.Hotellet er på 4 etager og råder over i alt 80 værelser. I hotellets foyer er receptionen åben for ekspedition alle døgnets 24 timer. Her finder man endvidere safebokse, vekselbørs og flere elevatorer. Til faciliteterne hører endvidere en bar, en klimatiseret à la carte restaurant, konferencerum, WLAN Access Point og en offentlig internetterminal. Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De praktisk indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med liggestole og parasoller.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu. Desuden tilbydes der også special- og diætretter.

  Se mere
 • Astoria Palace Hotel
  Fra302krPr. nat

  Astoria Palace Hotelstars

  Palermo, Sicily , Via montepellegrino 62 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1427 meninger fra rejsendeBaseret på 1427 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Palermo. Den nærmeste strand ligger indenfor 8 meter fra hotellet . I alt 326 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. Astoria Palace Hotel har både lednings- og trådløse internetforbindelser. De besøgende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Desværre er der ingen soveværelser, hvor gæster kan bede om en vugge til de små. Dette hotel accepterer ikke kæledyr. De der bor på ejendommen, kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan få balance i krop og sjæl i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Astoria Palace Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Mercure Catania Excelsior
  Fra818krPr. nat

  Mercure Catania Excelsiorstars

  Catania, Sicily , Piazza g. verga 39 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1090 meninger fra rejsendeBaseret på 1090 meninger fra rejsende

  Dette konference-hotel ligger i centrum af Catania tæt på indkøbsområdet, et sted, som egner sig perfekt til guidede sightseeingture eller selvstændige ture til byens centrum for at se dens attraktive og arkitektonisk imponerende kirker og museer. Det tilbyder også et ideelt udgangspunkt for udflugter til nærliggende destinationer såsom Taormina, Syracuse, Noto, Etna, Piazza Armerina og Agrigento. Fontanarossa ligger ca. 6 km væk og er dette business-hotels nærmeste lufthavn.Dette moderne og effektive hotel blev bygget i 1954, er klimatiseret og perfekt til både forretningsrejsende og feriegæster. Den rummelige, dejligt oplyste foyer tilbyder glinsende hvidt marmor, mens en livlig og veldrevet amerikansk bar giver et strejf af kontrast. Foyeren tilbyder også dejligt åbne saloner til behagelige samtaler i ro og mag samt en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og et hjørne med internetadgang. Andre fællesfaciliteter inkluderer elevatoradgang samt mulighed for mod betaling at bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet tilbyder i alt 176 værelser.Hotellet er elegant indrettet og veludstyret med moderne værelser. Værelserne er alle støjisoleret og udstyret med vinduer af glas samt store og komfortable badeværelser med brusebad og hårtørrer, hvilket vil give gæsterne den højeste grad af komfort. Værelserne har ligeledes en telefon, satellit-tv, minibar, safeboks, klimaanlæg og internetadgang.Sundheds- og fitness-hjørnet byder gæsterne velkommen i venlige omgivelser, som også tilbyder en fortryllende udsigt over hustagene i Catania. Det har et tyrkisk bad, hydromassage-brusere og et fitness-studie udstyret med Technogym-maskiner - og med alt, hvad der kræves for et fuldendt og effektivt fitness-program.Der tilbydes morgenbuffet hver morgen, mens a la carte-middage tilbydes som frokost og aftensmad.

  Se mere
 • Hotel Palazzo Sitano
  Fra905krPr. nat

  Hotel Palazzo Sitanostars

  Palermo, Sicily , Via vittorio emanuele 114 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1380 meninger fra rejsendeBaseret på 1380 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger tæt på den historiske havn i hjertet af Palermos gamle bydel. Der er 150 m til Piazza Marina og ca. 10 km til Monreale. Ydermere er der ca. 35 km til Palermo lufthavn.Det charmerende hotel blev renoveret i 2010, ligger i en bygning i barok byggestil fra det 19. århundrede med moderne interiør og tilbyder i alt 86 værelser og suiter. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out. Af faciliteter på dette klimatiserede, historiske hotel er der også elevator, fjernsynsstue, bar og konferenceindretninger. Af serviceydelser mod betaling er der WLAN/internetadgang, en parkeringsgarage og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Gæster, der benytter hotellets parkeringsplads, tilbydes desuden parkeringsvagt.Værelserne og suiterne har hovedsageligt klare, slanke linjer, som er blandet med små pudsige detaljer. Alle boligenheder tilbyder eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer. Af moderne behageligheder er der desuden komfortable senge, minibar, safeboks, internetadgang, satellit-/kabel-tv og regulerbare klimaanlæg/radiatorer. Som en del af standardindretningen er der også en altan eller terrasse.Hotellet har en sauna og et dampbad.Hver morgen tilbydes der en stor morgenbuffet. Hotellets restaurant er kun åben på anmodning og i forbindelse med møder og arrangementer.

  Se mere
 • San Paolo Palace
  Fra414krPr. nat

  San Paolo Palacestars

  Palermo, Sicily , Via messina marine 91 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 729 meninger fra rejsendeBaseret på 729 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i den østlige del af byen, kun 2,5 km fra byens centrum, 200 m fra havet og kun 500 m fra den smukke botaniske have. Beliggenheden er ideel, eftersom der er nem adgang til den gamle bydel og motorvejen samt panoramaudsigt over Palermo Bugt. Gæsterne vil finde domkirken og Massimo Teater 3,5 km væk i centrum af byen, mens der til banegården er omkring 1,5 km. Herudover er der ca. 30 km til Palermo-Punta Raisi lufthavn fra hotellet.Dette er et moderne og funktionelt city-hotel, der er udrustet til at imødekomme moderne standarder inden for gæstfrihed med førsteklasses konferenceindretninger, trådløs internetadgang, café, bar og en restaurant. Det klimatiserede konference-hotel tilbyder i alt 280 værelser, og gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks og en elevator. Der er også en fjernsynsstue og en legeplads, og gæsterne kan tillige drage fordel af bustransporten til byens centrum, bestille roomservice, leje cykler og benytte parkeringspladsen og garagen til bilen.Alle værelser er indrettet med brusebad og hårtørrer, ligesom der er en dobbeltseng, telefon, fjernsyn og internetadgang. Af yderligere faciliteter på værelserne er der safeboks, minibar, strygejern, strygebræt og mulighed for at lave te og kaffe samt regulerbare klimaanlæg og radiatorer.Hotellet råder over en swimmingpool på taget og et fitness-studie. Den nærliggende strand er af sand.Hotellet tilbyder pakkeløsninger med alt inklusive, hvor morgenmaden, frokosten og aftensmaden tilbydes som buffeter. Herudover er frokosten og aftensmaden til rådighed a la carte og som menu.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  262  Hoteller - Sicily
Side  1  af  27
 

Beskrivelse af destination

  Sicilien antages for at være den vigtigste ø i Italien og den er samtidig den største og mest populære i Middelhavet. Vi anbefaler at besøge Palermo, hovedstaden på øen, en smuk by med et design der kombinerer middelalderen med den arabiske stil, virkelig charmerende. Her kan du opleve kirken Skt. Johannes af Eremitterne. Det er også spændende at besøge Taormina, hvor du kan nyde et imponerende græsk-romersk teater og vulkanen Etna. Siracusa er en anden smuk by, det gamle centrum (Ortigia) har smukke pladser og historiske huse, her ligger kilden Aretusa også, hvorfra der kommer ferskvand meget nær ved havet: du må ikke gå glip af den. I Agrigento kan du besøge tempeldalen og vía Atenea. Nær ved Palermo ligger de arkæologiske parker Segdenne og Selinunte. Sicilien har mange myter og legender forbundet med den italienske mafia; derfor findes der en populær tour som kaldes for mafiatouren som viser de forskellige karakteristiske steder på øen: justitspaladset, fængslet Ucciardone, teatret Massimo, hvor der blev filmet sener fra filmen Godfather og den berømte landsby Corleone. Oplev Sicilien!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Sicily

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination