Hoteller i Sicily

Find på kortet
Hoteller - Sicily

SicilyFra  199kr

Anbefalede hoteller - Sicily

 • Excelsior Palace
  Fra717krPr. nat

  Excelsior PalacestarsGreenProgram Icon

  Taormina området, Sicily , Viale pietro toselli 8 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 803 meninger fra rejsendeBaseret på 803 meninger fra rejsende

  Det charmerende hotel udmærker sig ved sin fremragende beliggenhed på et klippefremspring i Taormina i udkanten af byens historiske centrum og i nærheden af Corso Umberto. Fra hotellet er der en fantastisk udsigt over Naxos bugt. Regelmæssigt kører der en bustransport til de dejlige strande i Taormina, og man kan gå til kabelbanen på ca. 30 minutter. Der er desuden ca. 45 km til lufthavnen.Det majestætiske palazzo fra det 19. århundrede råder i alt over 88 værelser og er omgivet af eksotiske haver. I den klimatiserede og indbydende foyer finder man en døgnåben reception, safebokse, en elevator, et bibliotek og en salon, ligesom der er internetadgang. Af særlige detaljer tilbyder hotellet endvidere en pianobar med panoramaterrasse og en restaurant med et siciliansk og internationalt køkken. Herudover er der også mulighed for at bestille vasketøjsservice. Ydermere ligger der parkeringspladser uden for hotellet til gæster i bil.Værelserne er moderne og komfortabelt indrettet og rummer alle eget badeværelse med brusebad og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, minibar og klimaanlæg. Værelserne har tilmed en fransk altan med udsigt til Etna og havet på den ene side.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool med et soppebassin, og liggestole og parasoller står klar til brug. Endvidere er der mulighed for at spille tennis, og golfbanen 'Il Picciolo' med 18 huller ligger ca. 30 km fra hotellet. Der står ydermere liggestole og parasoller klar til brug på stranden.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad og aftensmad fra en buffet. Det er muligt at reservere ophold med halvpension.

  Se mere
 • Club Esse Selinunte Beach
  Fra7.423krPr. nat

  Club Esse Selinunte Beachstars

  Selinunte, Sicily , Contrada belice di mare - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 760 meninger fra rejsendeBaseret på 760 meninger fra rejsende

  Dette strand-hotel ligger i kvarteret Marinella di Selinunte i Castelvetrano ca. 1,5 km fra indgangen til Selinunte Arkæologiske Park, som er den største af sin slags i Europa. Gæsterne vil finde en række barer, restauranter og forretninger omkring 2 km væk, mens der til Riserva del Belice strand kun er 700 m fra hotellet. Endvidere ligger Trapani ca. 60 km væk og Palermo lufthavn omkring 80 km fra logiet.Hotellet er bygget i typisk middelhavsarkitekturstil og består af 139 værelser fordelt i en bygning på 3 etager, hvis overflader er blevet malet med behagelige nuancer af blå og hvid. Det klimatiserede hotel byder gæsterne velkommen i foyeren med døgnåben reception, aviskiosk og elevator. Hertil kommer også fjernsynsstue, café, bar, restaurant, auditorium og miniklub. Ydermere vil forretningsrejsende sætte pris på konferenceindretningerne og stedets trådløse internetadgang. Mod betaling kan gæsterne endvidere bestille roomservice og leje cykler, hvorpå de kan udforske omgivelserne.Hotellets komfortable værelser er alle udstyret med altan, eget badeværelse (med badekar eller brusebad og hårtørrer), dobbeltsenge, fjernsyn, telefon, safeboks, minibar, klimaanlæg og radiator. Endvidere tilbydes der også handicapvenlige værelser.

  Se mere
 • Baia Azzurra
  Fra424krPr. nat

  Baia Azzurrastars

  Taormina området, Sicily , Via nazionale 240 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 506 meninger fra rejsendeBaseret på 506 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Taormina Area. Der er i alt 49 gæsteværelser på stedet. Hotellet blev opført i 1964. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Receptionen er ikke åben døgnet rundt. Ejendommens værelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Alle gæster der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt hotel.

  Se mere
 • Baia D`Oro Hotel
  Fra560krPr. nat

  Baia D`Oro Hotelstars

  Agrigento, Sicily , Contrada mollarella - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 96 meninger fra rejsendeBaseret på 96 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Agrigento. Hotellet består af 72 værelser. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Der er ikke børnesenge i Baia D`Oro Hotel. Kæledyr er ikke tilladt på dette hotel.

  Se mere
 • Hopps Hotel
  Fra3.344krPr. nat

  Hopps Hotelstars

  Trapani, Sicily , Via hopps g 29 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 180 meninger fra rejsendeBaseret på 180 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Trapani, er dette komfortable hotel optimalt for familier. Med en beliggenhed indenfor 800 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Den nærmeste strand ligger indenfor 300 meter fra stedet. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 3. 0 kilometer. De 180 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området. De rejsende kan gribe muligheden for at smage de måltider, der serveres på stedets middagsfaciliteter. Hopps Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hotel President Sea Palace
  Fra427krPr. nat

  Hotel President Sea Palacestars

  Undefined, Sicily , Contrada falconara - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 135 meninger fra rejsendeBaseret på 135 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Siracusa, er dette komfortable hotel optimalt for familier. Placeret indenfor 6. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Gæsterne finder hovedforlystelsesområdet 6. 0 kilometer borte. Stedet ligger 6. 0 kilometer fra de vigtigste offentlige transportmidler. Ejendommen består af i alt 75 dejlige gæsteværelser. Dette hotel blev fuldt moderniseret i 2016. Derudover tilbydes der Wi-Fi adgang på stedets fællesområder. De besøgende kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Der er ikke børnesenge i Hotel President Sea Palace. Hotel President Sea Palace har kørestolsadgang til fællesarealerne. Små kæledyr må medbringes til Hotel President Sea Palace. Der er parkeringsplads ved Hotel President Sea Palace. Hotel President Sea Palace tilbyder lufthavnstransportservice. Rejsende kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af Hotel President Sea Palace. Ferieboligen tilbyder underholdning, der er skræddersyet til de besøgendes behov. Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed ved denne feriebolig, der er ideel til at afholde alle typer events. De besøgende vil få energi til hele dagen med dejlige retter, der serveres på Hotel President Sea Palace. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hotel Club Eloro
  Fra555krPr. nat

  Hotel Club Elorostars

  Undefined, Sicily , Contrada pizzuta - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 278 meninger fra rejsendeBaseret på 278 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Siracusa. Placeret indenfor 6. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Hovedforlystelsesområdet er 6. 0 kilometer fra stedet. Ferieboligen er 6. 0 kilometer fra de vigtigste offentlige transportforbindelser. De 264 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Stedets fællesarealer har Wi-Fi internetforbindelse. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor de der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Fællesarealerne på Hotel Club Eloro har kørestolsadgang. Hotellet accepterer kun små kæledyr. Der er parkeringsplads ved Hotel Club Eloro. En bekvem transportservice stilles til rådighed af hotellet. Takket være fritidstilbuddene kan alle der bor på denne ejendom, få en sjov oplevelse. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Hotel Club Eloro.

  Se mere
 • Residence Dei Baroni
  Fra267krPr. nat

  Residence Dei Baronistars

  Siracusa, Sicily , Largo della gancia 32 - Kort
   

  Denne uhøjtidelige bolig ligger i Siracusa. Residence Dei Baroni har i alt 52 soveværelser. Ferieboligen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på fællesarealer. Residence Dei Baroni har ikke 24 timers åbent. Dette sted har ikke børnesenge efter anmodning. Hvorfor ikke tage din firbenede ven med til dette sted?Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • ibis Styles Palermo Cristal
  Fra292krPr. nat

  ibis Styles Palermo Cristalstars

  Palermo, Sicily , Via roma 477 a 477 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 617 meninger fra rejsendeBaseret på 617 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger centralt ca. 200 m fra hovedtorvet i Palermo, Piazza Politeama. Det ligger i en rolig del af Palermos gamle historiske bydel, i nærheden af talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Til disse kommer man nemt til fods eller med offentlige transportmidler.Dette hotel tilbyder mere end 87 værelser, og af faciliteter er der en hyggelig bar og en restaurant. Ligeledes er der konferenceindretninger og internetadgang til rådighed. Herudover er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Ydermere kan gæster i bil parkere enten på hotellets parkeringsplads eller i den sikre parkeringskælder.De smagfuldt indrettede værelser tilbyder et badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, klimaanlæg, centralvarme, minibar, køleskab og en safeboks.Hver morgen tilbydes der en morgenbuffet.

  Se mere
 • Hotel Caparena
  Fra1.000krPr. nat

  Hotel Caparenastars

  Taormina området, Sicily , Via nazionale 189 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 642 meninger fra rejsendeBaseret på 642 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Taormina Area. Placeret indenfor 4. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Indenfor 20 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 5 meter fra hotellet . Lokaliteten har 85 indbydende soveværelser. Opførelsesåret for dette sted daterer sig tilbage til 1990. De der bor i denne feriebolig, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Hotel Caparena har 24 timers åbent. Dette hotel er designet med omtanke for unge gæsters behov og har værelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Gæster kan benytte parkeringspladsen. Besøgende kan bruge transportservice til lufthavnen. Sundheds- og wellness-tilbudet på hotellet sikrer den ultimative foryngelseskur og afslapning. Gæster kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. Repræsentanter kan holde et møde på dette sted, der er ideel til forretningsrejser.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  320  Hoteller - Sicily
Side  1  af  32
 

Beskrivelse af destination

  Sicilien antages for at være den vigtigste ø i Italien og den er samtidig den største og mest populære i Middelhavet. Vi anbefaler at besøge Palermo, hovedstaden på øen, en smuk by med et design der kombinerer middelalderen med den arabiske stil, virkelig charmerende. Her kan du opleve kirken Skt. Johannes af Eremitterne. Det er også spændende at besøge Taormina, hvor du kan nyde et imponerende græsk-romersk teater og vulkanen Etna. Siracusa er en anden smuk by, det gamle centrum (Ortigia) har smukke pladser og historiske huse, her ligger kilden Aretusa også, hvorfra der kommer ferskvand meget nær ved havet: du må ikke gå glip af den. I Agrigento kan du besøge tempeldalen og vía Atenea. Nær ved Palermo ligger de arkæologiske parker Segdenne og Selinunte. Sicilien har mange myter og legender forbundet med den italienske mafia; derfor findes der en populær tour som kaldes for mafiatouren som viser de forskellige karakteristiske steder på øen: justitspaladset, fængslet Ucciardone, teatret Massimo, hvor der blev filmet sener fra filmen Godfather og den berømte landsby Corleone. Oplev Sicilien!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Sicily

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination