Hoteller i Sicily

Find på kortet
Hoteller - Sicily

SicilyFra  228kr

Anbefalede hoteller - Sicily

 • Ibis Styles Palermo Cristal
  Fra449krPr. nat

  Ibis Styles Palermo Cristalstars

  Palermo, Sicily , Via roma 477 477/a - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 613 meninger fra rejsendeBaseret på 613 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger centralt ca. 200 m fra hovedtorvet i Palermo, Piazza Politeama. Det ligger i en rolig del af Palermos gamle historiske bydel, i nærheden af talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Til disse kommer man nemt til fods eller med offentlige transportmidler.Dette hotel tilbyder mere end 87 værelser, og af faciliteter er der en hyggelig bar og en restaurant. Ligeledes er der konferenceindretninger og internetadgang til rådighed. Herudover er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Ydermere kan gæster i bil parkere enten på hotellets parkeringsplads eller i den sikre parkeringskælder.De smagfuldt indrettede værelser tilbyder et badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, klimaanlæg, centralvarme, minibar, køleskab og en safeboks.Hver morgen tilbydes der en morgenbuffet.

  Se mere
 • ibis Styles Palermo President
  Fra1.987krPr. nat

  ibis Styles Palermo Presidentstars

  Palermo, Sicily , Via francesco crispi 230 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1617 meninger fra rejsendeBaseret på 1617 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Palermo. Stedet, der putter sig indenfor 800 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 60 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Hotellet ligger indenfor 10. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 30. 0 kilometer. Stedet er indenfor 20 meters gåafstand fra havnen. Ferieboligen omfatter 122 hyggelige soveværelser. ibis Styles Palermo President blev fuldstændig moderniseret i 2012. Dette sted er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Dette hotel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Visse typer værelser kan tilbyde børnesenge til de små. Hotellet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 6 handicapvenligt soveværelse. Hvorfor ikke tage din firbenede ven med til ibis Styles Palermo President?Området har parkeringsplads og garagefaciliteter. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er denne ejendom et perfekt sted for rejsende, der rejser i forretningsøjemed. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på ibis Styles Palermo President.

  Se mere
 • Città Del Mare Resort Village
  Fra437krPr. nat

  Città Del Mare Resort Villagestars

  Palermo, Sicily , S.s.113 km301.100 sn - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 29 meninger fra rejsendeBaseret på 29 meninger fra rejsende

  Resort canggih ini, yang dijumpai di Palermo, adalah pilihan hebat untuk keluarga. Ejendommen, der putter sig indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 500 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 5. 0 kilometer fra ferieboligen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 19. 0 kilometer. Resortet ligger indenfor indenfor 40. 0 kilometer fra havnen. Ferieboligen omfatter 750 hyggelige soveværelser. Denne feriebolig blev fuldt moderniseret i 2018. Derudover tilbydes der Wi-Fi på stedet. Dette sted har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Visse typer værelser kan tilbyde børnesenge til de små. Fællesarealerne på Città Del Mare Resort Village har kørestolsadgang. Dette sted accepterer ikke kæledyr. Der er parkeringsplads ved Città Del Mare Resort Village. Denne bolig har forpligtet sig til at overholde en miljøvenlig praksis. De der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. De rejsende kan nyde dejlige retter i ejendommens spiselokaler. Dette sted er stolte over at kunne tilbyde nogle sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til at slappe af og få en sund og trænet krop. Boligen tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. Boligen tilbyder forretningsfaciliteter. Besøgende kan svælge i lækre måltider udbudt på ejendommen. De rejsende vil få den bedste tid nogensinde, da de vil kunne bruge de sportsfaciliteter og fritidsaktiviteter, der tilbydes af Città Del Mare Resort Village. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Club Esse Selinunte Beach
  Fra634krPr. nat

  Club Esse Selinunte Beachstars

  Selinunte, Sicily , Contrada belice di mare, marinella di selinunte n/a - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 742 meninger fra rejsendeBaseret på 742 meninger fra rejsende

  Dette strand-hotel ligger i kvarteret Marinella di Selinunte i Castelvetrano ca. 1,5 km fra indgangen til Selinunte Arkæologiske Park, som er den største af sin slags i Europa. Gæsterne vil finde en række barer, restauranter og forretninger omkring 2 km væk, mens der til Riserva del Belice strand kun er 700 m fra hotellet. Endvidere ligger Trapani ca. 60 km væk og Palermo lufthavn omkring 80 km fra logiet.Hotellet er bygget i typisk middelhavsarkitekturstil og består af 139 værelser fordelt i en bygning på 3 etager, hvis overflader er blevet malet med behagelige nuancer af blå og hvid. Det klimatiserede hotel byder gæsterne velkommen i foyeren med døgnåben reception, aviskiosk og elevator. Hertil kommer også fjernsynsstue, café, bar, restaurant, auditorium og miniklub. Ydermere vil forretningsrejsende sætte pris på konferenceindretningerne og stedets trådløse internetadgang. Mod betaling kan gæsterne endvidere bestille roomservice og leje cykler, hvorpå de kan udforske omgivelserne.Hotellets komfortable værelser er alle udstyret med altan, eget badeværelse (med badekar eller brusebad og hårtørrer), dobbeltsenge, fjernsyn, telefon, safeboks, minibar, klimaanlæg og radiator. Endvidere tilbydes der også handicapvenlige værelser.

  Se mere
 • Hotel Posta
  Fra486krPr. nat

  Hotel Postastars

  Palermo, Sicily , Via antonio gagini 77 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 517 meninger fra rejsendeBaseret på 517 meninger fra rejsende

  Dette elegante, familiedrevne hotel er gennemsyret af historie og karakter og har en fremragende beliggenhed i det historiske centrum af Palermo, kun 300 m fra Teatro Massimo. Der er desuden ca. 800 m til busstationen og banegården, ca. 30 minutters kørsel til stranden og ca. 50 km til Palermo lufthavn fra etablissementet.Dette city-hotel rummer 30 værelser, var engang en nobel residens og er så afgjort et af de mest historiske hoteller i Palermo. Det er blevet drevet med kærlighed og omsorg af den samme familie siden 1921. De står altid klar til at hjælpe på alle tænkelige måder, såsom med at reservere udflugter og teaterbilletter. Herudover er der foyer med døgnåben reception og check-out service samt elevator, café og bar, ligesom der er en morgenmadsrestaurant og internetadgang i fællesområderne (mod betaling). Der er tilmed mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (sidstnævnte mod betaling) og udlejning af cykler. Endvidere kan gæster i bil benytte hotellets parkeringsplads mod betaling.Hvert værelse er udstyret med klimaanlæg og satellit-tv. Herudover er der af behageligheder brusebad, hårtørrer, telefon, dobbeltseng og mulighed for at lave te og kaffe. Ydermere er der også safeboks og altan eller terrasse som standardindretninger i alle boligenheder.Der tilbydes en morgenbuffet hver morgen.

  Se mere
 • NH Palermo
  Fra1.015krPr. nat

  NH Palermostars

  Palermo, Sicily , Foro italico 22/b - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1602 meninger fra rejsendeBaseret på 1602 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er specielt designet til familier og er i Palermo. Beliggende indenfor 1. 5 kilometer fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Der er offentlige transportmidler 1. 0 kilometer borte. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 30. 0 kilometer. I alt 226 værelser er til rådighed for gæsterne på NH Palermo. NH Palermo blev fuldstændig renoveret i 2002. De der bor i denne bolig, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Gæster vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Denne handicapvenlige ejendom omfatter nogle badeværelser med kørestolsadgang for større bekvemmelighed. Dyrevenner vil nyde deres ophold på stedet, da det er kæledyrsvenligt. Der er parkeringsplads ved NH Palermo. Denne ejendom er certificeret af internationalt anerkendte miljøstyresystemer som f. eks. ISO/EMAS og/eller en Sustainable Tourism CERTIFICATION (certificering for bæredygtig turisme), der er anerkendt af Global Sustainable Tourism Council (GSTC) (international organisation for bæredygtig turisme), og har forpligtet sig til at opretholde miljøvenlig praksis. Ejendommen tilbyder forretningsfaciliteter. De der bor på ejendommen, kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. De forskellige typer underholdning, der tilbydes på NH Palermo, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Eurostars Centrale Palace
  Fra857krPr. nat

  Eurostars Centrale Palacestars

  Palermo, Sicily , Corso vittorio emanuele 327 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1262 meninger fra rejsendeBaseret på 1262 meninger fra rejsende

  Den gamle bydel i Palermo er en af de største i Europa og fuld af referencer til fortiden. Palermo afspejler regionens mangfoldige historie, idet byen rummer en lang række mesterværker fra forskellige perioder, herunder den romanske stil, gotikken, renæssancen og barok arkitektur samt et utal af eksempler på moderne kunst. Det familievenlige city-hotel ligger kun 5 minutters gang fra domkirken, Cappella Palatina og Palazzo dei Normanni. Gæsterne vil desuden kunne finde restauranter, barer og forbindelser med offentlige transportmidler i umiddelbar nærhed såvel som en busstation og en banegård omkring 1 km væk. Herudover ligger stranden i Mondello ca. 6 km fra dette business-hotel, og af nærliggende lufthavne er der Palermo-Punta Raisi (25 km væk) og Catania-Fontanarossa (190 km væk).Denne fantastiske, aristokratiske bolig fra det 18. århundrede har restaureringseksperters arbejde bragt tilbage til dens oprindelige storhed. Ved udvælgelsen af møbler og ved bevarelsen af bygningens originale strukturer har man udvist en særlig omhu og derved givet hotellet en helt speciel charme og unik karakter. I stueetagen genskaber de overdådige fresker og yndige antikke møbler en magisk atmosfære, som er taget lige ud af romanen Leoparden. Det klimatiserede etablissement tilbyder i alt 102 værelser, og gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der er safeboks, garderobe og elevator. Der er også et auditorium, en café, en bar og en restaurant. Gæsterne kan endvidere benytte parkeringspladsen til bilen og konferenceindretningerne eller bestille roomservice, ligesom man mod betaling kan bestille vasketøjsservice og parkere bilen i garagen.Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer, dobbeltseng, regulerbare klimaanlæg og radiatorer og egen altan eller terrasse. Af andre behageligheder på værelserne er der telefon, satellit-tv, radio, internetadgang, safeboks og minibar.

  Se mere
 • Ucciardhome
  Fra806krPr. nat

  Ucciardhomestars

  Palermo, Sicily , Via enrico albanese 34/36 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 442 meninger fra rejsendeBaseret på 442 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Palermo. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil nyde et fredeligt og roligt ophold på Ucciardhome, som kun består af 14 værelser. Ucciardhome er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Gæster vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Ucciardhome tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Gæster vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt hotel. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Villa Esperia
  Fra621krPr. nat

  Villa Esperiastars

  Palermo, Sicily , Viale margherita di savoia 53 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 175 meninger fra rejsendeBaseret på 175 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ca. 150 m fra stranden Mondello og ca. 15 minutters kørsel fra byens centrum. Villaen ligger meget tæt på byen og langt fra gadernes larm.Hotellet er bygget som en finca (landhusejendom) i 1930 og blev renoveret i 2004. Det råder i alt over 22 værelser, heraf 2 med havudsigt og 1 værelse med himmelseng. I restauranten har man mulighed for at opleve det ypperste fra det sicilianske køkken, som tilbereder maden efter gamle opskrifter.Værelserne råder over alt mulig komfort og kan tilbyde et spændende ophold. Alle værelser er udstyret med fjernsyn, telefon og klimaanlæg.På sand-/grusstranden står der liggestole og parasoller til rådighed (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan bestilles a la carte eller som menu.For enden af motorvejen er der et skilt mod Mondello på højre hånd. Kør ad denne vej til Coca Colafabrikken, hvor man finder et skilt mod hotellet.

  Se mere
 • Mercure Palermo Centro
  Fra589krPr. nat

  Mercure Palermo Centrostars

  Palermo, Sicily , Via mariano stabile 112 112 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2139 meninger fra rejsendeBaseret på 2139 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Palermo. Med sin placering indenfor 100 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Indenfor 113 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 10. 0 kilometer fra hotellet . Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 30. 0 kilometer. Ferieboligen er indenfor 1000 meters gåafstand fra havnen. Der er i alt 93 værelser på Mercure Palermo Centro. Denne ejendom blev fuldstændig renoveret i 2010. Mercure Palermo Centro tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Denne feriebolig har 24 timer åbent i døgnet for de besøgendes bekvemmelighed. Dette hotel er ideel for familier der rejser med børn og tilbyder gæsteværelser med vugger til de små. Ferieboligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 6 handicapvenlige soveværelser. Alle der bor i denne feriebolig, kan rigtigt nyde opholdet sammen med deres kæledyr. Dette sted har parkerings- og garagepladser til gæsternes bekvemmelighed. Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed ved denne feriebolig, der er ideel til at afholde alle typer events. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Mercure Palermo Centro.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  419  Hoteller - Sicily
Side  1  af  42
 

Beskrivelse af destination

  Sicilien antages for at være den vigtigste ø i Italien og den er samtidig den største og mest populære i Middelhavet. Vi anbefaler at besøge Palermo, hovedstaden på øen, en smuk by med et design der kombinerer middelalderen med den arabiske stil, virkelig charmerende. Her kan du opleve kirken Skt. Johannes af Eremitterne. Det er også spændende at besøge Taormina, hvor du kan nyde et imponerende græsk-romersk teater og vulkanen Etna. Siracusa er en anden smuk by, det gamle centrum (Ortigia) har smukke pladser og historiske huse, her ligger kilden Aretusa også, hvorfra der kommer ferskvand meget nær ved havet: du må ikke gå glip af den. I Agrigento kan du besøge tempeldalen og vía Atenea. Nær ved Palermo ligger de arkæologiske parker Segdenne og Selinunte. Sicilien har mange myter og legender forbundet med den italienske mafia; derfor findes der en populær tour som kaldes for mafiatouren som viser de forskellige karakteristiske steder på øen: justitspaladset, fængslet Ucciardone, teatret Massimo, hvor der blev filmet sener fra filmen Godfather og den berømte landsby Corleone. Oplev Sicilien!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Sicily

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination