Hoteller i Sicily

Find på kortet
Hoteller - Sicily

SicilyFra  228kr

Anbefalede hoteller - Sicily

 • Ibis Styles Palermo Cristal
  Fra341krPr. nat

  Ibis Styles Palermo Cristalstars

  Palermo, Sicily , Via roma 477 477/a - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 617 meninger fra rejsendeBaseret på 617 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger centralt ca. 200 m fra hovedtorvet i Palermo, Piazza Politeama. Det ligger i en rolig del af Palermos gamle historiske bydel, i nærheden af talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Til disse kommer man nemt til fods eller med offentlige transportmidler.Dette hotel tilbyder mere end 87 værelser, og af faciliteter er der en hyggelig bar og en restaurant. Ligeledes er der konferenceindretninger og internetadgang til rådighed. Herudover er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Ydermere kan gæster i bil parkere enten på hotellets parkeringsplads eller i den sikre parkeringskælder.De smagfuldt indrettede værelser tilbyder et badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, klimaanlæg, centralvarme, minibar, køleskab og en safeboks.Hver morgen tilbydes der en morgenbuffet.

  Se mere
 • Vecchio Borgo
  Fra881krPr. nat

  Vecchio Borgostars

  Palermo, Sicily , Via quintino sella 1/7 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 412 meninger fra rejsendeBaseret på 412 meninger fra rejsende

  Dette city-hotel ligger lige i Palermos turistområde og kun 10 m fra den nærmeste strand. Beliggenheden er meget tæt på den berømte Piazza Politeama og Borgo Vecchio, som er en af de ældste og mest populære festpladser i Palermo. Endvidere ligger der forskellige diskoteker ca. 1 km fra hotellet, mens der til forbindelser med offentlige transportmidler kun er 100 m, som naturligvis sagtens kan tilbagelægges til fods.Hotellet slog dørene op i 2002 og består af i alt 38 værelser fordelt på 4 etager. Af faciliteter er der foyer med døgnåben reception, elevator, bar og fjernsynsstue. Ydermere er der mulighed for at bestille vasketøjsservice.De komfortable værelser er udstyret med eget badeværelse og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, safeboks og centralvarme.Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en stor buffet.

  Se mere
 • Mondello Palace
  Fra575krPr. nat

  Mondello Palacestars

  Palermo, Sicily , Viale principe di scalea 2 - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 402 meninger fra rejsendeBaseret på 402 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i et af Palermos turistområder. Lige i nærheden finder man desuden diverse strande, restauranter, barer og diskoteker samt mange andre indkøbs- og underholdningsmuligheder. Palermos bymidte ligger ligeledes indenfor gåafstand. Ca. 50 m herfra er der desuden forbindelse med offentlig transport.Hotellet er på 4 etager og råder over i alt 80 værelser. I hotellets foyer er receptionen åben for ekspedition alle døgnets 24 timer. Her finder man endvidere safebokse, vekselbørs og flere elevatorer. Til faciliteterne hører endvidere en bar, en klimatiseret à la carte restaurant, konferencerum, WLAN Access Point og en offentlig internetterminal. Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De praktisk indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med liggestole og parasoller.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu. Desuden tilbydes der også special- og diætretter.

  Se mere
 • Isabella
  Fra478krPr. nat

  Isabellastars

  Taormina området, Sicily , Corso umberto 58 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 410 meninger fra rejsendeBaseret på 410 meninger fra rejsende

  Det tiltalende hotel hører til i middelklassen og har en central beliggenhed lige ved gågaden Corso Umberto. Endvidere finder man diverse forretninger, barer, caféer og restauranter lige i nærheden af hotellet. Til svævebanestationen er der kun ca. 500 m. Hotel ligger kun få minutters gang fra det græsk-romerske teater. Herudover tager det ca. 20 minutter at gå til den nærmeste forbindelse med offentlig transport. Ca. 4 km fra hotellet finder man Lido Caparena.Hotellet blev renoveret i 2002 og har i alt 32 værelser fordelt på 3 etager. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception med safeboks, vekselbørs og elevatorer. Hertil kommer en bar, en fjernsynsstue og en klimatiseret restaurant, hvor der serveres mange forskellige lækkerier. Herudover er der en spisesal samt offentlig internetadgang (mod betaling). Desuden kan man bestille roomservice og få lægehjælp i tilfælde af sygdom. På hotellets tag finder man en terrasse med panoramaudsigt over kysten, vulkanen Etna og Det Græske Teater.De stilfuldt indrettede værelser er udstyret med badeværelse med hårtørrer. De tiltalende værelser har desuden telefon og satellit-/kabel-tv. Til de videre faciliteter hører endvidere en minibar, en dobbeltseng, et regulerbart klimaanlæg, centralvarme, en safeboks (mod betaling) og en altan eller en terrasse. Der kan bestilles vækning.orgenmaden serveres som buffet. Aftensmaden kan vælges som menu.

  Se mere
 • Villa Diodoro
  Fra596krPr. nat

  Villa Diodorostars

  Taormina området, Sicily , Via bagnoli croce 75 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1168 meninger fra rejsendeBaseret på 1168 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel, der hører til i den øvre middelklasse, ligger på en klippe og har derfor en vidunderlig udsigt ud over bugten i Naxos samt Etna. Det er beliggende midt i en vidunderlig have ved siden af en park og oppe over den vej, der fører ned til kysten. Der er ca. 200 m til centrum, hvor man finder et stoppested og talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt diverse barer, restauranter og diskoteker. Der er tilmed kun 10-15 minutters gang til Corso Umberto, den berømte og populære gågade i Taormina. Der er desuden ca. 4 km til stranden Lido Caparena. Ca. 15 minutters gang fra hotellet ligger der en tovbane. Fra tovbanestationen i Mazzaró kører der en gratis shuttlebus til hotellet (fra Corso Umberto mod betaling).Hotellet råder over 4 etager med i alt 99 værelser. I den indbydende foyer er der en døgnåben reception med vekselbørs og elevatorer. Hertil kommer en bar, en tv-stue og en restaurant med ikke-ryger afdeling. Bygningen rummer desuden en morgenmadssal, en spisesal, et konferencerum og en offentlig internetterminal (mod betaling). Herudover er der mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice, ligesom der tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom (mod betaling). Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads.De komfortabelt indrettede værelser er velegnet til kørestolsbrugere og er udstyret med eget handicapvenligt badeværelse med brusekabine, badekar og hårtørrer. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, dobbeltseng, klimaanlæg (individuelt regulerbart), centralvarme, safeboks (mod betaling) og en altan eller en terrasse.På de udendørs arealer finder gæsterne en swimmingpool med pool-/snackbar.orgenmaden serveres som buffet. Aftensmaden kan vælges som menu. Der er desuden mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Albergo Mediterraneo
  Fra487krPr. nat

  Albergo Mediterraneostars

  Palermo, Sicily , Via rosolino pilo 43 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 716 meninger fra rejsendeBaseret på 716 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger lige ved to rolige gader og selv om det er i centrum af Palermo, kan man ikke høre støjen fra gaderne. Man kan sagtens gå til fods til Palermos historiske centrum og besøge de skønne monumenter. Hotellet ligger i nærheden af havnen ca. 300 m fra Piazza Politeama, hvor bussen stopper og man kan køre til lufthavnen. I nærheden ligger tilmed Piazza Regalmici, hvor alle sightseeingsture i byen begynder. Herudover er der omkring 25 km til Palermos lufthavn.Det klimatiserede hotel råder over 73 dobbeltværelser og 33 enkeltværelser. Hotellet råder endvidere over en døgnåben reception samt safeboks og elevator. Derudover er der en elegant bar med roomservice og en restaurant med overvejende regionalt køkken. Ydermere er der konferencemuligheder, hvor der kan finde seminarer og møder sted. Hotellet er udstyret med et moderne sikkerhedsssytem.Alle værelser råder desuden over eget badeværelse næsten alle med badekar. Til værelsernes indretning hører et telefon, hårtørrer, farvefjernsyn med satellitantenne, klimaanlæg, køleskab, safeboks (mod betaling) og en privat garage.Enten kommer man fra Messina (motorvej A 20), fra Catania (motorvej A 19), fra Trapani, fra Mazara del Vallo eller fra lufthavnen Falcone e Borsellino (motorvejen A 29).

  Se mere
 • Hellenia Yachting
  Fra706krPr. nat

  Hellenia Yachtingstars

  Taormina området, Sicily , Via jannuzzo, 41 - localita recanati 41 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 492 meninger fra rejsendeBaseret på 492 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger 1 km fra centrum af Giardini Naxos, den første græske koloni på Sicilien. Området omringer en omfattende arkæologisk udgravning med tilhørende museum. Få landskaber favner Siciliens typiske skønhed i så høj grad som Giardini Naxos - de antikke middelhavscivilisationers vugge og et moderne, syditaliensk feriested for turister. Der er natteliv blot 300 m fra hotellet, ligesom gæsterne vil finde forbindelser med offentlige transportmidler blot 150 m væk. Det ligger midt imellem Messina og Catania, kun 5 km fra Taormina, 20 km fra parken Gole Alcantara, 60 km fra Etna og mindre end 1 times kørsel fra Catanias lufthavn, Fontanarossa.Dette strand-hotel blev renoveret i 2006 og rummer i alt 112 værelser, herunder 2 suiter, 2 juniorsuiter og 4 handicapvenlige værelser. Herudover rummer det klimatiserede etablissement en have og terrasse samt en foyer med døgnåben reception og check-out service, ligesom der er en safeboks og vekselbørs. Det tilbyder desuden rum til opbevaring af bagage, en restaurant, en bar, konferenceindretninger, WLAN/internetadgang (mod betaling) samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (begge dele mod betaling). Endvidere kan gæsterne benytte fjernsynsstuen, ligesom der er gratis parkeringsplads for gæster i bil.Alle værelser er indrettet med eget badeværelse med brusebad og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og en minibar. De er også indrettet med klimaanlæg, centralvarme, en safeboks og en dobbeltseng.Hotellet tilbyder gæsterne en privat strand og en solterrasse med en udendørs swimmingpool, liggestole og en snackbar langs swimmingpoolen. Sportsentusiaster kan dyrke motion i fitness-studiet.Gæsterne tilbydes morgenmad som buffet eller menu, mens frokosten og aftensmaden kan vælges a la carte. Aftensmaden kan dog også vælges som menu.Gæster i bil fra lufthavnen Fontanarossa i Catania skal tage motorvej A18 mod Messina. Drej fra mod Giardini Naxos og følg vejskiltene mod Recanati (1 km).

  Se mere
 • Romano Palace Luxury
  Fra740krPr. nat

  Romano Palace Luxurystars

  Catania, Sicily , Viale presidente kennedy 28 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 803 meninger fra rejsendeBaseret på 803 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger over for Catanias berømte sandstrand få minutter fra Fontanarossa lufthavn langt væk fra byens larm og travlhed, som man dog let kan komme frem til med shuttlebussen, som kører til pladsen Stesicoro. Dette strandhotel har en privilegeret beliggenhed i en privat park på ca. 25.000 m².Hotellet råder over 104 deluxe suiter og værelser. Til de klimatiserede faciliteter hører der en foyer med døgnåben reception samt vekselbørs og garderobe. Herudover er der konferenceindretninger samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Værelserne og suiterne er smagfuldt dekoreret og veludstyret med et væld af moderne komfort og en altan eller en terrasse. Der er badeværelse, hårtørrer, telefon, fjernsyn, internetadgang, minibar, regulerbart klimaanlæg samt safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en indendørs swimmingpool og tilbyder massagebehandlinger, windsurfing, sejlads og tennis. Hertil kommer en stor swimmingpool med jacuzzi, som er med til at skabe en rolig og en afslappet atmosfære.

  Se mere
 • Tonic
  Fra413krPr. nat

  Tonicstars

  Palermo, Sicily , Via mariano stabile 126 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 863 meninger fra rejsendeBaseret på 863 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er perfekt til homomiljøet og er placeret i Palermo. Ferieboligen, der putter sig indenfor 100 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 0 kilometer fra hotellet . Indenfor 300 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ferieboligen ligger indenfor 8. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 28. 0 kilometer. Ejendommen er indenfor 400 meter fra havnen. Boligen består af 39 værelser. Tonic undergik en renovering i 2016. Endvidere er der trådløs internetforbindelse ved hånden på fællesområder. Gæsterne kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Dette sted er designet med omtanke for unge gæsters behov og har soveværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Rejsende med reduceret mobilitet kan bo på Tonic, som omfatter nogle handicapvenlige soveværelser. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig. De besøgende ønsker måske at bruge ejendommens egen garage. Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed ved denne ejendom, der er ideel til at afholde alle typer events. Tonic vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Astoria Palace Hotel
  Fra336krPr. nat

  Astoria Palace Hotelstars

  Palermo, Sicily , Via montepellegrino 62 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1526 meninger fra rejsendeBaseret på 1526 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Palermo. Ejendommen ligger indenfor 8 meter fra den nærmeste strand. De 326 indbydende værelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Astoria Palace Hotel har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området. Astoria Palace Hotel tilbyder parkering og garagefaciliteter. Besøgende vil værdsætte spisemulighederne i denne feriebolig. Ejendommen tilbyder sundheds- og wellness-services. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  315  Hoteller - Sicily
Side  1  af  32
 

Beskrivelse af destination

  Sicilien antages for at være den vigtigste ø i Italien og den er samtidig den største og mest populære i Middelhavet. Vi anbefaler at besøge Palermo, hovedstaden på øen, en smuk by med et design der kombinerer middelalderen med den arabiske stil, virkelig charmerende. Her kan du opleve kirken Skt. Johannes af Eremitterne. Det er også spændende at besøge Taormina, hvor du kan nyde et imponerende græsk-romersk teater og vulkanen Etna. Siracusa er en anden smuk by, det gamle centrum (Ortigia) har smukke pladser og historiske huse, her ligger kilden Aretusa også, hvorfra der kommer ferskvand meget nær ved havet: du må ikke gå glip af den. I Agrigento kan du besøge tempeldalen og vía Atenea. Nær ved Palermo ligger de arkæologiske parker Segdenne og Selinunte. Sicilien har mange myter og legender forbundet med den italienske mafia; derfor findes der en populær tour som kaldes for mafiatouren som viser de forskellige karakteristiske steder på øen: justitspaladset, fængslet Ucciardone, teatret Massimo, hvor der blev filmet sener fra filmen Godfather og den berømte landsby Corleone. Oplev Sicilien!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Sicily

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination