Hoteller i Sicily

Find på kortet
Hoteller - Sicily

SicilyFra  154kr

Anbefalede hoteller - Sicily

 • Città Del Mare Resort Village
  Fra383krPr. nat

  Città Del Mare Resort Villagestars

  Palermo, Sicily , S.s.113 km301.100 sn - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1785 meninger fra rejsendeBaseret på 1785 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Palermo, er dette dejlige resort optimalt for familier. Beliggende indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 500 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Resortet ligger indenfor 5. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 19. 0 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 40. 0 kilometer fra havnen. I alt 750 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på Città Del Mare Resort Village. Denne feriebolig blev renoveret i 2018. De der bor i denne ejendom, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Città Del Mare Resort Village har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Denne ejendom er designet med omtanke for unge gæsters behov og har værelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Dette er ikke en kæledyrsvenlig bolig. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Besøgende er velkomne i den miljøbevidste ejendom. Besøgende kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Middagslokalet inviterer alle gæster der bor på denne ejendom, til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan slappe af og slippe væk fra den daglige rutine i områdets wellness-faciliteter. Der er ikke tid til at kede sig i denne bolig takket være de underholdningsmuligheder, der tilbydes. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan bruge stedets mødefaciliteter. De rejsende kan nyde velsmagende måltider, der serveres i stedets spiselokale. De mest aktive vil få mulighed for at udøve forskellige sportsgrene og aktiviteter i denne ejendom. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Fiesta Sicilia Resort
  Fra1.074krPr. nat

  Fiesta Sicilia Resortstars

  Palermo, Sicily , Viale himera 7/8 ss 113 km 204.3 43319 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 919 meninger fra rejsendeBaseret på 919 meninger fra rejsende

  Det charmerende hotel ligger ved den dejlige strand. I kraft af gode trafikforbindelser til motorvejsafkørslen Bounfornello er det herfra nemt at komme til alle dele af øen. Hotellet ligger ca. 45 km fra Palermo.Det hyggelige hotel hører til i den øvre middelklasse og råder over en 2-etagers hoved- og sidebygning med i alt 273 værelser. Det er populært på grund af den komfortable service og fremragende hotel- og værelsesindretning. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception med safebokse og vekselbørs samt en elevator. Hertil kommer en kiosk, et par forretninger, et diskotek, en teatersal og en spisesal, ligesom der er mulighed for at leje cykler. Endvidere rummer hotellet en hyggelig café, en bar og en klimatiseret restaurant. Hotellet er tilmed perfekt til forretningsfolk, da det har et konferencerum med internetadgang. Naturligvis kan gæsterne bestille vasketøjsservice samt få lægehjælp i tilfælde af sygdom. Uden for hotellet er der desuden en parkeringsplads.Værelserne er moderne og smagfuldt indrettet. De har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Endvidere er desatellit-/kabel-tv, minikøleskab og safeboks (mod betaling). Ydermere er der en komfortabel dobbeltseng og klimaanlæg samt centralvarme. Fra altanen eller terrassen er der en fantastisk havudsigt.På hotellet er der to store swimmingpools - den ene halvvejs overdækket og den anden på hotellets tag med en stor solterrasse. Tæt ved havet står desuden en swimmingpool med saltvand til rådighed for gæsterne. Desuden råder hotellet over en fodboldbane af græs, en tennisplads, en sportsplads samt en minigolf-, boccia og bueskydningsplads. I dagtimerne tilbyder en underholdende gruppe små sjove og sportslige aktiviteter, mens shows og lege finder sted om aftenen.

  Se mere
 • Eurostars Centrale Palace
  Fra1.448krPr. nat

  Eurostars Centrale Palacestars

  Palermo, Sicily , Corso vittorio emanuele 327 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1244 meninger fra rejsendeBaseret på 1244 meninger fra rejsende

  Den gamle bydel i Palermo er en af de største i Europa og fuld af referencer til fortiden. Palermo afspejler regionens mangfoldige historie, idet byen rummer en lang række mesterværker fra forskellige perioder, herunder den romanske stil, gotikken, renæssancen og barok arkitektur samt et utal af eksempler på moderne kunst. Det familievenlige city-hotel ligger kun 5 minutters gang fra domkirken, Cappella Palatina og Palazzo dei Normanni. Gæsterne vil desuden kunne finde restauranter, barer og forbindelser med offentlige transportmidler i umiddelbar nærhed såvel som en busstation og en banegård omkring 1 km væk. Herudover ligger stranden i Mondello ca. 6 km fra dette business-hotel, og af nærliggende lufthavne er der Palermo-Punta Raisi (25 km væk) og Catania-Fontanarossa (190 km væk).Denne fantastiske, aristokratiske bolig fra det 18. århundrede har restaureringseksperters arbejde bragt tilbage til dens oprindelige storhed. Ved udvælgelsen af møbler og ved bevarelsen af bygningens originale strukturer har man udvist en særlig omhu og derved givet hotellet en helt speciel charme og unik karakter. I stueetagen genskaber de overdådige fresker og yndige antikke møbler en magisk atmosfære, som er taget lige ud af romanen Leoparden. Det klimatiserede etablissement tilbyder i alt 102 værelser, og gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der er safeboks, garderobe og elevator. Der er også et auditorium, en café, en bar og en restaurant. Gæsterne kan endvidere benytte parkeringspladsen til bilen og konferenceindretningerne eller bestille roomservice, ligesom man mod betaling kan bestille vasketøjsservice og parkere bilen i garagen.Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer, dobbeltseng, regulerbare klimaanlæg og radiatorer og egen altan eller terrasse. Af andre behageligheder på værelserne er der telefon, satellit-tv, radio, internetadgang, safeboks og minibar.

  Se mere
 • Hotel President Sea Palace
  Fra491krPr. nat

  Hotel President Sea Palacestars

  Siracusa, Sicily , Contrada falconara - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 120 meninger fra rejsendeBaseret på 120 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Siracusa, er dette charmerende hotel optimalt for familier. Beliggende indenfor 6. 0 kilometer fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet er 6. 0 kilometer fra hovedforlystelsesområdetFerieboligen ligger 6. 0 kilometer fra de vigtigste offentlige transportforbindelser. Det samlede antal soveværelser er 76. Dette sted undergik en renovering i 2016. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed på offentlige områder. Dette sted har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Der er ikke børnesenge på dette sted. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. Alle gæster der bor her, behøver ikke efterlade deres små kæledyr under deres ophold på Hotel President Sea Palace. Der findes en parkeringsplads. En bekvem transportservice stilles til rådighed af ferieboligen. Denne ejendom har en række middagsoplevelser. Hotel President Sea Palace tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. Denne ejendom har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil få energi til hele dagen med dejlige retter, der serveres på de gastronomiske steder. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Baia D`Oro Hotel
  Fra491krPr. nat

  Baia D`Oro Hotelstars

  Agrigento, Sicily , Contrada mollarella - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 93 meninger fra rejsendeBaseret på 93 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Agrigento. Hotellet består af 72 værelser. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Der er ikke børnesenge i Baia D`Oro Hotel. Kæledyr er ikke tilladt på dette hotel.

  Se mere
 • Hotel Club Eloro
  Fra491krPr. nat

  Hotel Club Elorostars

  Siracusa, Sicily , Contrada pizzuta - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 239 meninger fra rejsendeBaseret på 239 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Siracusa. Beliggende indenfor 6. 0 kilometer fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er 6. 0 kilometer fra ferieboligen. De nærmeste offentlige transportmidler ligger 6. 0 kilometer fra hotellet . De 264 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed på offentlige områder. Hotel Club Eloro har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Denne feriebolig er ideel for familier der rejser med børn og tilbyder værelser med vugger til de små. Med henblik på de rejsendes specialbehov har Hotel Club Eloro nogle soveværelser med kørestolsadgang. Boligen accepterer kun små kæledyr. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for de der bor på ejendommen. De der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Ferieboligen har et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for større bekvemmelighed for de besøgende. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Hotel Club Eloro.

  Se mere
 • Hotel Del Centro
  Fra441krPr. nat

  Hotel Del Centrostars

  Palermo, Sicily , Via roma 72 72 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 591 meninger fra rejsendeBaseret på 591 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Palermo. Med en beliggenhed indenfor 200 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 0 kilometer fra ejendommen. Gæsterne finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Den nærmeste strand ligger indenfor 4. 0 kilometer fra ferieboligen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 35. 0 kilometer. Hotellet er indenfor 1000 meter fra havnen. Ejendommen består af 27 soveværelser. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Dette sted har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Hotel Del Centro er ideel til familier med børn, da de har nogle soveværelser med børnesenge efter anmodning til de små. Alle der bor på dette hotel, behøver ikke efterlade deres kæledyr hjemme, men kan tage dem med. Hotel Del Centro inkluderer en garage, der er ideel til brug for gæsterne. Alle gæster der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Der er forretningsfaciliteter og services til større bekvemmelighed for gæsterne. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Mercure Catania Excelsior
  Fra970krPr. nat

  Mercure Catania Excelsiorstars

  Catania, Sicily , Piazza g. verga 39 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1112 meninger fra rejsendeBaseret på 1112 meninger fra rejsende

  Dette konference-hotel ligger i centrum af Catania tæt på indkøbsområdet, et sted, som egner sig perfekt til guidede sightseeingture eller selvstændige ture til byens centrum for at se dens attraktive og arkitektonisk imponerende kirker og museer. Det tilbyder også et ideelt udgangspunkt for udflugter til nærliggende destinationer såsom Taormina, Syracuse, Noto, Etna, Piazza Armerina og Agrigento. Fontanarossa ligger ca. 6 km væk og er dette business-hotels nærmeste lufthavn.Dette moderne og effektive hotel blev bygget i 1954, er klimatiseret og perfekt til både forretningsrejsende og feriegæster. Den rummelige, dejligt oplyste foyer tilbyder glinsende hvidt marmor, mens en livlig og veldrevet amerikansk bar giver et strejf af kontrast. Foyeren tilbyder også dejligt åbne saloner til behagelige samtaler i ro og mag samt en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og et hjørne med internetadgang. Andre fællesfaciliteter inkluderer elevatoradgang samt mulighed for mod betaling at bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet tilbyder i alt 176 værelser.Hotellet er elegant indrettet og veludstyret med moderne værelser. Værelserne er alle støjisoleret og udstyret med vinduer af glas samt store og komfortable badeværelser med brusebad og hårtørrer, hvilket vil give gæsterne den højeste grad af komfort. Værelserne har ligeledes en telefon, satellit-tv, minibar, safeboks, klimaanlæg og internetadgang.Sundheds- og fitness-hjørnet byder gæsterne velkommen i venlige omgivelser, som også tilbyder en fortryllende udsigt over hustagene i Catania. Det har et tyrkisk bad, hydromassage-brusere og et fitness-studie udstyret med Technogym-maskiner - og med alt, hvad der kræves for et fuldendt og effektivt fitness-program.Der tilbydes morgenbuffet hver morgen, mens a la carte-middage tilbydes som frokost og aftensmad.

  Se mere
 • Baia Azzurra
  Fra576krPr. nat

  Baia Azzurrastars

  Taormina området, Sicily , Via nazionale 240 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 491 meninger fra rejsendeBaseret på 491 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Taormina Area. Der er i alt 49 soveværelser på Baia Azzurra. Denne feriebolig blev etableret i 1964. Baia Azzurra har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Denne bolig har ikke 24 timers åbent. Alle gæsteværelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr.

  Se mere
 • Ibis Styles Palermo Cristal
  Fra626krPr. nat

  Ibis Styles Palermo Cristalstars

  Palermo, Sicily , Via roma 477 477/a - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 602 meninger fra rejsendeBaseret på 602 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger centralt ca. 200 m fra hovedtorvet i Palermo, Piazza Politeama. Det ligger i en rolig del af Palermos gamle historiske bydel, i nærheden af talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Til disse kommer man nemt til fods eller med offentlige transportmidler.Dette hotel tilbyder mere end 87 værelser, og af faciliteter er der en hyggelig bar og en restaurant. Ligeledes er der konferenceindretninger og internetadgang til rådighed. Herudover er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Ydermere kan gæster i bil parkere enten på hotellets parkeringsplads eller i den sikre parkeringskælder.De smagfuldt indrettede værelser tilbyder et badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, klimaanlæg, centralvarme, minibar, køleskab og en safeboks.Hver morgen tilbydes der en morgenbuffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  387  Hoteller - Sicily
Side  1  af  39
 

Beskrivelse af destination

  Sicilien antages for at være den vigtigste ø i Italien og den er samtidig den største og mest populære i Middelhavet. Vi anbefaler at besøge Palermo, hovedstaden på øen, en smuk by med et design der kombinerer middelalderen med den arabiske stil, virkelig charmerende. Her kan du opleve kirken Skt. Johannes af Eremitterne. Det er også spændende at besøge Taormina, hvor du kan nyde et imponerende græsk-romersk teater og vulkanen Etna. Siracusa er en anden smuk by, det gamle centrum (Ortigia) har smukke pladser og historiske huse, her ligger kilden Aretusa også, hvorfra der kommer ferskvand meget nær ved havet: du må ikke gå glip af den. I Agrigento kan du besøge tempeldalen og vía Atenea. Nær ved Palermo ligger de arkæologiske parker Segdenne og Selinunte. Sicilien har mange myter og legender forbundet med den italienske mafia; derfor findes der en populær tour som kaldes for mafiatouren som viser de forskellige karakteristiske steder på øen: justitspaladset, fængslet Ucciardone, teatret Massimo, hvor der blev filmet sener fra filmen Godfather og den berømte landsby Corleone. Oplev Sicilien!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Sicily

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination