Hoteller i Maldiverne

Find på kortet
Hoteller - Maldiverne

MaldiverneFra  332kr

Anbefalede hoteller - Maldiverne

 • Kuredu Island Resort & Spa
  Fra1.314krPr. nat

  Kuredu Island Resort & Spastars

  Lhaviyani Atoll, Maldiverne , Lhaviyani atoll - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 9036 meninger fra rejsendeBaseret på 9036 meninger fra rejsende

  The Resort is located in Lhaviyani Atoll, an area famous for its abundant fish life. A paradise dream in real life, with more than 3 km of white beaches and aquamarine lagoons. The resort is situated on the northern reef of the Lhaviyani Atoll, 80 miles north of the international Airport 'Hulhule', 40 minutes by seaplane from the airport.

  Se mere
 • Vilamendhoo Island Resort & Spa
  Fra2.510krPr. nat

  Vilamendhoo Island Resort & Spastars

  South Ari Atoll, Maldiverne , South ari atoll, republic of maldives - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4877 meninger fra rejsendeBaseret på 4877 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er specielt designet til familier og er i South Ari Atoll. Den nærmeste strand ligger indenfor 10 meter fra stedet. Hotellet består af 194 værelser. Bolig enblev opført i 2010. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge på dette sted. Fællesarealerne i denne bolig har kørestolsadgang. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Derudover har Vilamendhoo Island Resort & Spa udført vigtige miljømæssige forbedringer for at minimere påvirkningen af miljøet, og er Travelife certificeret. Gæster, der bor på Vilamendhoo Island Resort & Spa, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Besøgende kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af boligen. De der bor på denne ejendom, vil måske værdsætte de sundheds- og wellness-services der udbydes. Ferieboligen har et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for større bekvemmelighed for de besøgende. Ejendommens middagstilbud har ry for at være et fremragende køkken og førsteklasses service. Besøgende vil værdsætte sportsaktiviteterne der udbydes i denne bolig. Denne bolig har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Anantara Veli Resort
  Fra3.802krPr. nat

  Anantara Veli Resortstars

  Syd Male Atoll, Maldiverne , P.o.box 2098 veligandu, south male atoll male . - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2343 meninger fra rejsendeBaseret på 2343 meninger fra rejsende

  The resort is located in the South Malé Atoll, just half an hour away from Malé International Airport.

  Se mere
 • Meeru Island Resort & Spa
  Fra2.500krPr. nat

  Meeru Island Resort & SpastarsGreenProgram Icon

  Nord Male Atoll, Maldiverne , North male atoll - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 8510 meninger fra rejsendeBaseret på 8510 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er specielt designet til familier og er i North Male Atoll. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 190 meter fra ferieboligen. Den nærmeste strand er lige udenfor ferieboligen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 36. 0 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 36. 0 kilometer fra havnen. Boligen omfatter 286 hyggelige soveværelser. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Meeru Island Resort & Spa har 24 timers åbent. Nogle soveværelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette sted ikke tillader kæledyr. Meeru Island Resort & Spa anvender en bæredygtig politik. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Rejsende vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Der er konferencefaciliteter ved denne bolig De rejsende kan dyrke sport eller nyde aktiviteter, der tilbydes på stedet. De rejsende kan gribe muligheden for at smage de måltider, der serveres på stedets middagsfaciliteter. Stedets underholdning blev designet til at more alle typer rejsende. De der bor på denne ejendom, kan få balance i krop og sjæl i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Conrad Maldives Rangali Island
  Fra4.088krPr. nat

  Conrad Maldives Rangali Islandstars

  Baa Atoll, Maldiverne , Rangali island - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2695 meninger fra rejsendeBaseret på 2695 meninger fra rejsende

  Strand- og klub-feriestedet ligger i et pittoresk hjørne af Maldiverne og er en overdådig forbindelse af 3 luksuriøse feriesteder fordelt på 2 øer, som er omgivet af et livligt koralrev og en lagune.Feriestedets særkende er ren og skær fantasi for eskapisten. For at citere det britiske magasin Elle, 'indbegrebet af enhver tropisk paradisfantasi'. Der er tale om et betagende, romantisk feriested på en ø, som tilbyder sofistikeret barfodet luksus omgivet af pragtfuld naturlig skønhed. Stedet, som jævnligt vinder priser og hyldester, rummer 50 af de mest luksuriøse vand-villaer, som ligger på landet, 79 eksotiske strand-villaer samt 21 fabelagtige spa-vand-villaer med egne behandlingsrum. Vinkendere vil sætte pris på at vide, at der venter over 10.000 vinflasker og 700 mærker fra hele verden på at blive opdaget i de 3 barer. Den underjordiske Wine Cellar (Vinkælder) er hjemsted for over 5000 vinflasker udvalgt af feriestedets Vinmester samt for rammen om betagende middage med gourmetvine, hvor kokken og Sommelieren er værter. Herudover råder feriestedet over 7 restauranter.Hotellet rummer 150 uafhængige villaer, som alle er indrettet med tidssvarende træinteriør i maldivisk stil samt klimaanlæg, minibarer, safebokse og andre faciliteter med hensyn til gæsternes bekvemmelighed. Hertil kommer en telefon, satellit-/kabel-tv, mulighed for at lave te og kaffe samt strygejern og strygebræt. Sidst, men ikke mindst tilbyder boligenhederne en altan eller terrasse samt eget badeværelse med brusebad/badekar og hårtørrer.Feriestedet råder over landets eneste destinations-spa-område, som suppleres af et andet spa-område, hvor der tilbydes behandlingsrum med glasgulve over havet. Gæsterne har mulighed for at benytte saunaen, dampbadet samt bestille massage- og spa-behandlinger.

  Se mere
 • Hotel Jen Malé, Maldives by Shangri-La
  Fra1.755krPr. nat

  Hotel Jen Malé, Maldives by Shangri-Lastars

  Male, Maldiverne , Ameer ahmed magu - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 750 meninger fra rejsendeBaseret på 750 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Male. Det samlede antal soveværelser er 117. Opførelsesåret for denne ejendom daterer sig tilbage til 2009. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Receptionen er åben 24/7. Hotel Jen Malé, Maldives by Shangri-La er designet med omtanke for de mindste gæster, og har værelser med senge til små børn. Ferieboligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 1 handicapvenlige gæsteværelser. Kæledyr må ikke medbringes til Hotel Jen Malé, Maldives by Shangri-La. En bekvem transportservice stilles til rådighed af ferieboligen. De der bor på denne ejendom, kan vælge blandt et bredt udvalg af smagfulde retter der serveres. Denne ejendom har en række middagsoplevelser. De besøgende vil værdsætte de sundheds- og wellness-services, der tilbydes på Hotel Jen Malé, Maldives by Shangri-La. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan bruge stedets mødefaciliteter. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • The Beehive
  Fra977krPr. nat

  The Beehivestars

  Male, Maldiverne , Shaheed ali hingun, maafannu - Kort
   

  Dette enkle hotel har beliggenhed i Male. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Rejsende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Ikke langt borte finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Stedet ligger indenfor 2 meter fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 2 meter. Hotellet er tæt på havnen. Boligen har i alt 32 gæsteværelser. The Beehive undergik en renovering i 2014. The Beehive er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. The Beehive er ideel til familier med børn, da de har nogle gæsteværelser med børnesenge efter anmodning til de små. Alle soveværelser i denne handicapvenlige bolig, har adgang for kørestole. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Forretningsrejsende vil værdsætte møde- og forretningsservices og –faciliteter, der er til rådighed for større bekvemmelighed. Denne bolig byder på en række madoplevelser, for at garantere at besøgende nyder alle dele af deres ophold. Dette sted har et dejligt middagstilbud, der imødekommer alle gæsternes behov. De rejsende vil få den bedste tid nogensinde, da de vil kunne bruge de sportsfaciliteter og fritidsaktiviteter, der tilbydes af The Beehive. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på The Beehive.

  Se mere
 • Riu Palace Maldivas
  Fra2.482krPr. nat

  Riu Palace Maldivasstars

  Unknown zone, Unknown destination , Kedhigandu island - Kort
   

  Dette fremragende resort er i Gadifuri. Lokaliteten har 176 indbydende værelser. Riu Palace Maldivas blev bygget i 2019. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan besøgende drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Denne ejendom tilbyder ikke 24 timers åbent. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. De der bor på denne ejendom, vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Takket være sundheds- og wellness-services, er denne feriebolig ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. De rejsende kan nyde stedets underholdningsmuligheder. Riu Palace Maldivas vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Anantara Dhigu Resort
  Fra4.051krPr. nat

  Anantara Dhigu Resortstars

  Syd Male Atoll, Maldiverne , P.o.box2098 dhigufinolhu, south male atoll male - Kort
   

  The resort is located on the Dhigufinolhu Island in the South Malé Atoll, just a 35 minute speedboat ride from Malé International Airport.

  Se mere
 • Palm Beach Island Resort & Spa Maldives
  Fra1.818krPr. nat

  Palm Beach Island Resort & Spa Maldivesstars

  Lhaviyani Atoll, Maldiverne , Madhiriguraidhoo, lhaviyani atoll maldives 000 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1247 meninger fra rejsendeBaseret på 1247 meninger fra rejsende

  Dette komfortable resort er ideelt til familier og ligger i Lhaviyani Atoll. De 137 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Dette sted har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Palm Beach Island Resort & Spa Maldives tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom. Gæster, der bor på Palm Beach Island Resort & Spa Maldives, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Gæster kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af stedet. Gæsterne vil få den bedste tid nogensinde, da de vil kunne bruge de sportsfaciliteter og fritidsaktiviteter, der tilbydes af Palm Beach Island Resort & Spa Maldives. Alle der bor på denne ejendom, vil måske værdsætte de sundheds- og wellness-services der udbydes. Alle der bor på denne ejendom, vil få energi til hele dagen med dejlige retter, der serveres på de gastronomiske steder. Stedet har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. Stedets underholdning blev designet til at more alle typer rejsende. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  126  Hoteller - Maldiverne
Side  1  af  13
 

Beskrivelse af destination

  Maldiverne er et land som ligger i den sydlige del af Asien i Det Indiske Ocean, sydøst for Indien og Sri Lanka. Dette paradisagtige sted er udgjort af 1196 øer med et behageligt tropisk klima. Hvis du leder efter fred og ro er Maldiverne et perfekt rejsemål. Malé er hovedstaden i dette smukke land og det er en by med mange seværdigheder som moskeen for sultanen Mohamed Thakurufaanu og præsidentpaladset Maumoon Abdul Gayoom. Markederne med fisk og frugt i Malé er stedet som vækker alle sanser med sin smag og farver. Besøg kunstnerområdet Atolón de Baa for at få de smukkeste minder om Maldiverne. På grund af de vidtrækkende og imponerende kyster med blåt krystalklart vand, er vandsportsaktiviteter meget populære. Maldiverne er et perfekt sted at dykke og nyde det rige undersøiske liv. Koralrevene kan besøges med båd med glasbund, for at nyde den fantastiske undersøiske verden. Maldiverne er et paradis, oplev det!

De mest populære områder i  Maldiverne

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination