Hoteller i Maldiverne

Find på kortet
Hoteller - Maldiverne

MaldiverneFra  382kr

Anbefalede hoteller - Maldiverne

 • Sun Island Resort & Spa
  Fra1.104krPr. nat

  Sun Island Resort & SpastarsGreenProgram Icon

  South Ari Atoll, Maldiverne , Nalaguraidhoo, south ari atoll - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3892 meninger fra rejsendeBaseret på 3892 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i South Ari Atoll, er dette dejlige resort optimalt for familier. Det samlede antal soveværelser er 462. Både lednings- og trådløse forbindelser er til rådighed for gæsterne i fællesarealerne. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Ejendommens værelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom. Denne bolig er blevet designet med en bevidst indsats for at overholde de strengeste økologiske standarder og er Travelife certificeret. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan vælge af forkæle sig selv med sundhedsfaciliteterne der forefindes. De der bor på ejendommen, kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Gastronomi-elskere vil værdsætte de udsøgte kulinariske muligheder, der er til rådighed for at tilfredsstille smagsløgene hos alle gæster der bor på denne ejendom. Gæster vil have det fantastisk, fordi de kan gøre brug af sportsfaciliteterne og øve fritidsaktiviteter der udbydes i denne bolig. Repræsentanter kan holde et møde i denne ejendom, der er ideel til forretningsrejser. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på Sun Island Resort & Spa. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Meeru Island Resort & Spa
  Fra2.135krPr. nat

  Meeru Island Resort & SpastarsGreenProgram Icon

  Nord Male Atoll, Maldiverne , North male atoll - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 8201 meninger fra rejsendeBaseret på 8201 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er specielt designet til familier og er i North Male Atoll. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 190 meter fra ferieboligen. Den nærmeste strand er lige udenfor ferieboligen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 36. 0 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 36. 0 kilometer fra havnen. Boligen omfatter 286 hyggelige soveværelser. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Meeru Island Resort & Spa har 24 timers åbent. Nogle soveværelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette sted ikke tillader kæledyr. Meeru Island Resort & Spa anvender en bæredygtig politik. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Rejsende vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Der er konferencefaciliteter ved denne bolig De rejsende kan dyrke sport eller nyde aktiviteter, der tilbydes på stedet. De rejsende kan gribe muligheden for at smage de måltider, der serveres på stedets middagsfaciliteter. Stedets underholdning blev designet til at more alle typer rejsende. De der bor på denne ejendom, kan få balance i krop og sjæl i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Vilamendhoo Island Resort & Spa
  Fra2.464krPr. nat

  Vilamendhoo Island Resort & Spastars

  South Ari Atoll, Maldiverne , South ari atoll, republic of maldives - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4637 meninger fra rejsendeBaseret på 4637 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er specielt designet til familier og er i South Ari Atoll. Den nærmeste strand ligger indenfor 10 meter fra stedet. Hotellet består af 194 værelser. Bolig enblev opført i 2010. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge på dette sted. Fællesarealerne i denne bolig har kørestolsadgang. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Derudover har Vilamendhoo Island Resort & Spa udført vigtige miljømæssige forbedringer for at minimere påvirkningen af miljøet, og er Travelife certificeret. Gæster, der bor på Vilamendhoo Island Resort & Spa, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Besøgende kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af boligen. De der bor på denne ejendom, vil måske værdsætte de sundheds- og wellness-services der udbydes. Ferieboligen har et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for større bekvemmelighed for de besøgende. Ejendommens middagstilbud har ry for at være et fremragende køkken og førsteklasses service. Besøgende vil værdsætte sportsaktiviteterne der udbydes i denne bolig. Denne bolig har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Kuredu Island Resort & Spa
  Fra1.732krPr. nat

  Kuredu Island Resort & Spastars

  Lhaviyani Atoll, Maldiverne , Lhaviyani atoll - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 8891 meninger fra rejsendeBaseret på 8891 meninger fra rejsende

  The Resort is located in Lhaviyani Atoll, an area famous for its abundant fish life. A paradise dream in real life, with more than 3 km of white beaches and aquamarine lagoons. The resort is situated on the northern reef of the Lhaviyani Atoll, 80 miles north of the international Airport 'Hulhule', 40 minutes by seaplane from the airport.

  Se mere
 • Bandos Island Resort & Spa
  Fra1.954krPr. nat

  Bandos Island Resort & Spastars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , North male atoll - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2861 meninger fra rejsendeBaseret på 2861 meninger fra rejsende

  The hotel is only a 15 minutes speedboat ride from the Male' International Airport and Male.The rooms with their simplistic elegance, quite strongly reflect all that is good about Bandos; the unyielding attitude towards settling for anything less than the highest quality and unrivalled customer satisfaction.

  Se mere
 • Angsana Resort & Spa Maldives Ihuru
  Fra3.320krPr. nat

  Angsana Resort & Spa Maldives Ihurustars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , North malé atoll - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1714 meninger fra rejsendeBaseret på 1714 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel ligger i North Male Atoll. Ejendommen kan tilbyde i alt 45 soveværelser. Ferieboligen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Denne ejendom har 24 timer åbent i døgnet for de rejsendes bekvemmelighed. Alle der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deres værelse, hvis de beder om det. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Besøgende kan drage fordel af ejendommens catering. Stedets gastronomiske mulighed vil helt sikkert fortrylle gæsterne med et forfinet køkken og et fortryllende miljø. Alle der bor på denne ejendom, kan slappe af og slippe væk fra den daglige rutine i områdets wellness-faciliteter. Angsana Resort & Spa Maldives Ihuru har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Alle der bor på denne ejendom, kan nyde stedets underholdningsmuligheder. Rejsende vil have det fantastisk, fordi de kan gøre brug af sportsfaciliteterne og øve fritidsaktiviteter der udbydes i denne bolig. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Banyan Tree Maldives Vabbinfaru
  Fra3.801krPr. nat

  Banyan Tree Maldives Vabbinfarustars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , Vabbinfaru island, north malé atoll, 6643147 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1682 meninger fra rejsendeBaseret på 1682 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel ligger i North Male Atoll. Ferieboligen omfatter 48 hyggelige soveværelser. Denne ejendom blev fuldstændig renoveret i 2012. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Receptionen er åben 24/7. Desværre er der ingen værelser, hvor alle der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Dette sted accepterer ikke kæledyr. Banyan Tree Maldives Vabbinfaru tilbyder lufthavnstransportservice. De der bor på ejendommen, kan nyde de måltider der serveres. De besøgende kan motionere og være aktive under deres ophold, takket være de sportsfaciliteter og aktiviteter, der tilbydes. Besøgende der bor på denne ejendom, kan drage fordel af områdets wellness-faciliteter. De der bor på denne ejendom, vil kunne smage en lang række fristende kulinariske specialiteter, der imødekommer behovet fra alle typer rejsende. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Fushifaru Maldives
  Fra3.473krPr. nat

  Fushifaru Maldivesstars

  Lhaviyani Atoll, Maldiverne , Fushifaru island na na - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Dette enestående hotel, som kan findes i Lhaviyani Atoll, er en fantastisk mulighed for homoer. Stedet består af i alt 49 dejlige værelser. Hotellet blev opført i 2017. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Fushifaru Maldives. De besøgende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Rejsende vil værdsætte sportsaktiviteterne der udbydes på denne ejendom. Fushifaru Maldives er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Et udvalg af smagfulde lækkerier tilbydes i denne charmerende bolig. Gæsterne kan slappe af og få nye kræfter i ejendommens wellness-faciliteter. Der er mange konferencefaciliteter til rådighed for forretningsrejsende. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Huvafen Fushi
  Fra17.435krPr. nat

  Huvafen Fushistars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , Nakatchafushi, north male atoll,po box 2017 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 952 meninger fra rejsendeBaseret på 952 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er perfekt til familier og er placeret i North Male Atoll. Hotellet ligger lige ud til stranden. Der er i alt 43 værelser på Huvafen Fushi. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Receptionsskranken er åben hele dagen. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette sted ikke tillader kæledyr. Gæster der bor på dette sted kan benytte den transportservice, der tilbydes. De middagsmuligheder, der er tilgængelige, er det perfekte supplement til gæsternes ophold. Et udvalg af smagfulde lækkerier tilbydes i denne charmerende ejendom. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed på dette Huvafen Fushi med masser af sundheds- og wellness-muligheder. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil få den bedste tid nogensinde, da de vil kunne bruge de sportsfaciliteter og fritidsaktiviteter, der tilbydes af Huvafen Fushi. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på Huvafen Fushi. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Paradise Island Resort & Spa
  Fra1.417krPr. nat

  Paradise Island Resort & Spastars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , Lankan finolhu, north male atoll - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3839 meninger fra rejsendeBaseret på 3839 meninger fra rejsende

  Dette dejler ige resort er i North Male Atoll. De 282 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Ejendommen blev opført i 1994. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Paradise Island Resort & Spa har 24 timers åbent. Alle gæsteværelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til Paradise Island Resort & Spa. Stedet tilbyder sundheds- og wellness-services. Paradise Island Resort & Spa tilbyder en række aktiviteter og underholdningsmuligheder, der er ideelle for dem, der elsker at dyrke sport eller bare nyde udendørslivet. Alle der bor på denne ejendom, vil helt sikkert værdsætte den lange række underholdnings- og fritidsservices og –faciliteter, der tilbydes. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  118  Hoteller - Maldiverne
Side  1  af  12
 

Beskrivelse af destination

  Maldiverne er et land som ligger i den sydlige del af Asien i Det Indiske Ocean, sydøst for Indien og Sri Lanka. Dette paradisagtige sted er udgjort af 1196 øer med et behageligt tropisk klima. Hvis du leder efter fred og ro er Maldiverne et perfekt rejsemål. Malé er hovedstaden i dette smukke land og det er en by med mange seværdigheder som moskeen for sultanen Mohamed Thakurufaanu og præsidentpaladset Maumoon Abdul Gayoom. Markederne med fisk og frugt i Malé er stedet som vækker alle sanser med sin smag og farver. Besøg kunstnerområdet Atolón de Baa for at få de smukkeste minder om Maldiverne. På grund af de vidtrækkende og imponerende kyster med blåt krystalklart vand, er vandsportsaktiviteter meget populære. Maldiverne er et perfekt sted at dykke og nyde det rige undersøiske liv. Koralrevene kan besøges med båd med glasbund, for at nyde den fantastiske undersøiske verden. Maldiverne er et paradis, oplev det!

De mest populære områder i  Maldiverne

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination