Hoteller i Maldiverne

Find på kortet
Hoteller - Maldiverne

MaldiverneFra  247kr

Anbefalede hoteller - Maldiverne

 • Angsana Resort & Spa Maldives Velavaru
  Fra1.711krPr. nat

  Angsana Resort & Spa Maldives VelavarustarsGreenProgram Icon

  Unknown zone, Unknown destination , South nilandhe atoll (dhaalu atoll) 67600028 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1263 meninger fra rejsendeBaseret på 1263 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er perfekt til familier og er placeret i Dhaalu Atoll. Boligen har i alt 112 gæsteværelser. Angsana Resort & Spa Maldives Velavaru tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Angsana Resort & Spa Maldives Velavaru har 24 timers åbent. Angsana Resort & Spa Maldives Velavaru tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Dette sted accepterer ikke kæledyr. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. De besøgende kan nyde dejlige retter i ejendommens spiselokaler. Med mange middagsmuligheder, vil dette hotel imødekomme behovene fra alle typer gæster. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan stresse helt af i sundheds- og wellness-faciliteterne. Ejendommens forretningsfaciliteter er velegnede til alle typer forretningsevents, seminarer, møder eller konferencer. De mere aktive kan drage fordel af stedets fritidsfaciliteter og –aktiviteter. Ejendommen har et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for større bekvemmelighed for de rejsende. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives
  Fra5.859krPr. nat

  Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldivesstars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , Giraavaru island,giraavaru, - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2734 meninger fra rejsendeBaseret på 2734 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kun for voksne, er placeret i North Male Atoll. Indenfor 13 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. I alt 140 værelser er til rådighed for gæsterne på Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives. Stedet tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom. Gæster kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan slappe af og slippe væk fra den daglige rutine i områdets wellness-faciliteter. Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives har en række middagsoplevelser. Stedets underholdning blev designet til at more alle typer rejsende. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan motionere og være aktive under deres ophold, takket være de sportsfaciliteter og aktiviteter, der tilbydes. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Liberty Guest House Maldives
  Fra501krPr. nat

  Liberty Guest House Maldivesstars

  Ari Atoll, Maldiverne , Funvilu - Kort
   

  Dette uhøjtidelige hotel har beliggenhed i Ari Atoll. Med kun 10 værelser er denne bolig perfekt til et roligt ophold. Hotellet blev opført i 2015. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Dette hotel har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Der er ikke børnesenge i Liberty Guest House Maldives. Liberty Guest House Maldives er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil få energi til hele dagen med dejlige retter, der serveres på Liberty Guest House Maldives. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • SAii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton
  Fra1.990krPr. nat

  SAii Lagoon Maldives, Curio Collection by HiltonstarsGreenProgram Icon

  Syd Male Atoll, Maldiverne , Eh'mafushi, south male atoll - Kort
   

  Dette komfortable hotel kan findes i North Male Atoll. Ferieboligen ligger indenfor 200 meter fra den nærmeste strand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 9. 8 kilometer. De 198 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på SAii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton. Receptionsskranken er åben hele dagen. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på SAii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton. Denne ejendom har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Dette sted er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Gastronomi-elskere vil værdsætte de udsøgte kulinariske muligheder, der er til rådighed for at tilfredsstille smagsløgene hos alle rejsende. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hard Rock Hotel Maldives
  Fra2.831krPr. nat

  Hard Rock Hotel Maldivesstars

  Syd Male Atoll, Maldiverne , Emboodhoo lagoon - Kort
   

  Dette komfortable resort er i South Male Atoll. Lokaliteten har 178 indbydende værelser. De der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i soveværelser. Alle der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Hard Rock Hotel Maldives er ideel til familier med børn, da de har nogle gæsteværelser med børnesenge efter anmodning til de små. Denne feriebolig accepterer ikke kæledyr. Gæster, der bor på Hard Rock Hotel Maldives, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Alle gæster der bor på ejendommen, vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Med mange middagsmuligheder, vil Hard Rock Hotel Maldives imødekomme behovene fra alle typer gæster. Hard Rock Hotel Maldives vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Banyan Tree Maldives Vabbinfaru
  Fra4.137krPr. nat

  Banyan Tree Maldives Vabbinfarustars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , Vabbinfaru island, north malé atoll, 6643147 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1727 meninger fra rejsendeBaseret på 1727 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel ligger i North Male Atoll. Ferieboligen omfatter 48 hyggelige soveværelser. Denne ejendom blev fuldstændig renoveret i 2012. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Receptionen er åben 24/7. Desværre er der ingen værelser, hvor alle der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Dette sted accepterer ikke kæledyr. Banyan Tree Maldives Vabbinfaru tilbyder lufthavnstransportservice. De der bor på ejendommen, kan nyde de måltider der serveres. De besøgende kan motionere og være aktive under deres ophold, takket være de sportsfaciliteter og aktiviteter, der tilbydes. Besøgende der bor på denne ejendom, kan drage fordel af områdets wellness-faciliteter. De der bor på denne ejendom, vil kunne smage en lang række fristende kulinariske specialiteter, der imødekommer behovet fra alle typer rejsende. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Paradise Island Resort & Spa
  Fra2.018krPr. nat

  Paradise Island Resort & Spastars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , Lankan finolhu, north male atoll - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4017 meninger fra rejsendeBaseret på 4017 meninger fra rejsende

  Dette charmerende resort har beliggenhed i North Male Atoll. De 282 indbydende værelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Paradise Island Resort & Spa blev opført i 1994. Alle der bor på ejendommen, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i værelser. De der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Paradise Island Resort & Spa tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom. Takket være den lange række sundhedsbekvemmeligheder, vil dem, der bor i denne feriebolig, kunne forkæle sig selv under deres ophold. Der er sports- og fritidsaktiviteter til rådighed i ejendommen. De underholdningsmuligheder, der er til rådighed, vil helt sikkert gøre indtryk på alle besøgende. Paradise Island Resort & Spa vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Bandos Island Resort & Spa
  Fra923krPr. nat

  Bandos Island Resort & Spastars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , North male atoll - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2972 meninger fra rejsendeBaseret på 2972 meninger fra rejsende

  The hotel is only a 15 minutes speedboat ride from the Male' International Airport and Male.The rooms with their simplistic elegance, quite strongly reflect all that is good about Bandos; the unyielding attitude towards settling for anything less than the highest quality and unrivalled customer satisfaction.

  Se mere
 • Meeru Island Resort & Spa
  Fra1.970krPr. nat

  Meeru Island Resort & SpastarsGreenProgram Icon

  Nord Male Atoll, Maldiverne , North male atoll - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 8510 meninger fra rejsendeBaseret på 8510 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er ideelt til familier og ligger i North Male Atoll. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 190 meter fra stedet. Den nærmeste strand er lige udenfor ferieboligen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 36. 0 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 36. 0 kilometer fra havnen. Der er i alt 286 værelser på Meeru Island Resort & Spa. Dette hotel er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Besøgende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Dette sted er designet med omtanke for unge gæsters behov og har soveværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Kæledyr må ikke medbringes til Meeru Island Resort & Spa. Rejsende er velkomne i den miljøbevidste feriebolig. En bekvem transportservice stilles til rådighed af stedet. Dette sted er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Forretningsrejsende vil værdsætte behageligheden af stedets forretningsfaciliteter, der er ideelle til at få en produktiv arbejdsdag. De rejsende kan dyrke sport eller nyde aktiviteter, der tilbydes på stedet. De rejsende vil få energi til hele dagen med dejlige retter, der serveres på de gastronomiske steder. Besøgende vil værdsætte et sjovt ophold i boligen, med en bred vifte af underholdningstilbud. Dem, der vil væk fra den daglige rutine, kan bruge ejendommens sundheds- og wellness-faciliteter. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Adaaran Select Hudhuranfushi
  Fra1.986krPr. nat

  Adaaran Select Hudhuranfushistars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , Lhohifushi,kaafu atoll n/a - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2821 meninger fra rejsendeBaseret på 2821 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i North Male Atoll. Der er i alt 137 gæsteværelser på Adaaran Select Hudhuranfushi. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Adaaran Select Hudhuranfushi. Adaaran Select Hudhuranfushi har 24 timers åbent. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt i denne boligDe rejsende kan nyde dejlige retter i ejendommens spiselokaler. Dette sted tilbyder en række aktiviteter og underholdningsmuligheder, der er ideelle for dem, der elsker at dyrke sport eller bare nyde udendørslivet. De forskellige typer underholdning, der tilbydes på dette sted, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. Adaaran Select Hudhuranfushi vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  117  Hoteller - Maldiverne
Side  1  af  12
 

Beskrivelse af destination

  Maldiverne er et land som ligger i den sydlige del af Asien i Det Indiske Ocean, sydøst for Indien og Sri Lanka. Dette paradisagtige sted er udgjort af 1196 øer med et behageligt tropisk klima. Hvis du leder efter fred og ro er Maldiverne et perfekt rejsemål. Malé er hovedstaden i dette smukke land og det er en by med mange seværdigheder som moskeen for sultanen Mohamed Thakurufaanu og præsidentpaladset Maumoon Abdul Gayoom. Markederne med fisk og frugt i Malé er stedet som vækker alle sanser med sin smag og farver. Besøg kunstnerområdet Atolón de Baa for at få de smukkeste minder om Maldiverne. På grund af de vidtrækkende og imponerende kyster med blåt krystalklart vand, er vandsportsaktiviteter meget populære. Maldiverne er et perfekt sted at dykke og nyde det rige undersøiske liv. Koralrevene kan besøges med båd med glasbund, for at nyde den fantastiske undersøiske verden. Maldiverne er et paradis, oplev det!

De mest populære områder i  Maldiverne

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination