Hoteller i Maldiverne

Find på kortet
Hoteller - Maldiverne

MaldiverneFra  394kr

Anbefalede hoteller - Maldiverne

 • Sun Island Resort & Spa
  Fra842krPr. nat

  Sun Island Resort & SpastarsGreenProgram Icon

  South Ari Atoll, Maldiverne , Nalaguraidhoo, south ari atoll - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4023 meninger fra rejsendeBaseret på 4023 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i South Ari Atoll, er dette dejlige resort optimalt for familier. Det samlede antal soveværelser er 462. Både lednings- og trådløse forbindelser er til rådighed for gæsterne i fællesarealerne. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Ejendommens værelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom. Denne bolig er blevet designet med en bevidst indsats for at overholde de strengeste økologiske standarder og er Travelife certificeret. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan vælge af forkæle sig selv med sundhedsfaciliteterne der forefindes. De der bor på ejendommen, kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Gastronomi-elskere vil værdsætte de udsøgte kulinariske muligheder, der er til rådighed for at tilfredsstille smagsløgene hos alle gæster der bor på denne ejendom. Gæster vil have det fantastisk, fordi de kan gøre brug af sportsfaciliteterne og øve fritidsaktiviteter der udbydes i denne bolig. Repræsentanter kan holde et møde i denne ejendom, der er ideel til forretningsrejser. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på Sun Island Resort & Spa. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives
  Fra3.216krPr. nat

  Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldivesstars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , Giraavaru island,giraavaru, - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2707 meninger fra rejsendeBaseret på 2707 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kun for voksne, er placeret i North Male Atoll. Indenfor 13 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. I alt 140 værelser er til rådighed for gæsterne på Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives. Stedet tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom. Gæster kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan slappe af og slippe væk fra den daglige rutine i områdets wellness-faciliteter. Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives har en række middagsoplevelser. Stedets underholdning blev designet til at more alle typer rejsende. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan motionere og være aktive under deres ophold, takket være de sportsfaciliteter og aktiviteter, der tilbydes. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Meeru Island Resort & Spa
  Fra2.551krPr. nat

  Meeru Island Resort & SpastarsGreenProgram Icon

  Nord Male Atoll, Maldiverne , North male atoll - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 8412 meninger fra rejsendeBaseret på 8412 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er specielt designet til familier og er i North Male Atoll. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 190 meter fra ferieboligen. Den nærmeste strand er lige udenfor ferieboligen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 36. 0 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 36. 0 kilometer fra havnen. Boligen omfatter 286 hyggelige soveværelser. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Meeru Island Resort & Spa har 24 timers åbent. Nogle soveværelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette sted ikke tillader kæledyr. Meeru Island Resort & Spa anvender en bæredygtig politik. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Rejsende vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Der er konferencefaciliteter ved denne bolig De rejsende kan dyrke sport eller nyde aktiviteter, der tilbydes på stedet. De rejsende kan gribe muligheden for at smage de måltider, der serveres på stedets middagsfaciliteter. Stedets underholdning blev designet til at more alle typer rejsende. De der bor på denne ejendom, kan få balance i krop og sjæl i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Kudafushi Resort & Spa
  Fra2.217krPr. nat

  Kudafushi Resort & Spastars

  Raa Atoll, Maldiverne , Kudafushi island raa atoll - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 520 meninger fra rejsendeBaseret på 520 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er placeret i Raa Atoll. I alt 107 værelser er til rådighed for gæsterne på Kudafushi Resort & Spa. Derudover tilbydes der Wi-Fi på stedet. Kudafushi Resort & Spa har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor rejsende kan bede om en vugge til de små. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Gæster kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Takket være den lange række sundhedsbekvemmeligheder, vil dem, der bor i denne feriebolig, kunne forkæle sig selv under deres ophold. Kudafushi Resort & Spa har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse.

  Se mere
 • Anantara Veli Resort
  Fra3.614krPr. nat

  Anantara Veli Resortstars

  Syd Male Atoll, Maldiverne , P.o.box 2098 veligandu, south male atoll male . - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2319 meninger fra rejsendeBaseret på 2319 meninger fra rejsende

  The resort is located in the South Malé Atoll, just half an hour away from Malé International Airport.

  Se mere
 • Banyan Tree Maldives Vabbinfaru
  Fra3.552krPr. nat

  Banyan Tree Maldives Vabbinfarustars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , Vabbinfaru island, north malé atoll, 6643147 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1718 meninger fra rejsendeBaseret på 1718 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel ligger i North Male Atoll. Ferieboligen omfatter 48 hyggelige soveværelser. Denne ejendom blev fuldstændig renoveret i 2012. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Receptionen er åben 24/7. Desværre er der ingen værelser, hvor alle der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Dette sted accepterer ikke kæledyr. Banyan Tree Maldives Vabbinfaru tilbyder lufthavnstransportservice. De der bor på ejendommen, kan nyde de måltider der serveres. De besøgende kan motionere og være aktive under deres ophold, takket være de sportsfaciliteter og aktiviteter, der tilbydes. Besøgende der bor på denne ejendom, kan drage fordel af områdets wellness-faciliteter. De der bor på denne ejendom, vil kunne smage en lang række fristende kulinariske specialiteter, der imødekommer behovet fra alle typer rejsende. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Angsana Resort & Spa Maldives Ihuru
  Fra2.471krPr. nat

  Angsana Resort & Spa Maldives Ihurustars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , North malé atoll - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1760 meninger fra rejsendeBaseret på 1760 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel ligger i North Male Atoll. Ejendommen kan tilbyde i alt 45 soveværelser. Ferieboligen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Denne ejendom har 24 timer åbent i døgnet for de rejsendes bekvemmelighed. Alle der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deres værelse, hvis de beder om det. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Besøgende kan drage fordel af ejendommens catering. Stedets gastronomiske mulighed vil helt sikkert fortrylle gæsterne med et forfinet køkken og et fortryllende miljø. Alle der bor på denne ejendom, kan slappe af og slippe væk fra den daglige rutine i områdets wellness-faciliteter. Angsana Resort & Spa Maldives Ihuru har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Alle der bor på denne ejendom, kan nyde stedets underholdningsmuligheder. Rejsende vil have det fantastisk, fordi de kan gøre brug af sportsfaciliteterne og øve fritidsaktiviteter der udbydes i denne bolig. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Vilamendhoo Island Resort & Spa
  Fra2.175krPr. nat

  Vilamendhoo Island Resort & Spastars

  South Ari Atoll, Maldiverne , South ari atoll, republic of maldives - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4815 meninger fra rejsendeBaseret på 4815 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er specielt designet til familier og er i South Ari Atoll. Den nærmeste strand ligger indenfor 10 meter fra stedet. Hotellet består af 194 værelser. Bolig enblev opført i 2010. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge på dette sted. Fællesarealerne i denne bolig har kørestolsadgang. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Derudover har Vilamendhoo Island Resort & Spa udført vigtige miljømæssige forbedringer for at minimere påvirkningen af miljøet, og er Travelife certificeret. Gæster, der bor på Vilamendhoo Island Resort & Spa, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Besøgende kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af boligen. De der bor på denne ejendom, vil måske værdsætte de sundheds- og wellness-services der udbydes. Ferieboligen har et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for større bekvemmelighed for de besøgende. Ejendommens middagstilbud har ry for at være et fremragende køkken og førsteklasses service. Besøgende vil værdsætte sportsaktiviteterne der udbydes i denne bolig. Denne bolig har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Fushifaru Maldives
  Fra2.497krPr. nat

  Fushifaru Maldivesstars

  Lhaviyani Atoll, Maldiverne , Fushifaru island na na - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Dette luksuriøse hotel er specielt designet til homomiljøet og er i Lhaviyani Atoll. Der er i alt 49 soveværelser på stedet. Ferieboligen blev opført i 2017. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Ferieboligen har 24 timers åbent. Fushifaru Maldives tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Fushifaru Maldives. De mest aktive vil få mulighed for at udøve forskellige sportsgrene og aktiviteter i denne bolig. Gæster kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af Fushifaru Maldives. De besøgende kan nyde velsmagende måltider, der serveres i stedets spiselokale. Dem, der vil væk fra den daglige rutine, kan bruge ejendommens sundheds- og wellness-faciliteter. Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed ved denne bolig, der er ideel til at afholde alle typer events. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Grand Park Kodhipparu
  Fra6.296krPr. nat

  Grand Park Kodhipparustars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , P.o. box 2168 2168 - Kort
   

  Dette luksuriøse hotel ligger i North Male Atoll. De 120 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Opførelsesåret for denne ejendom daterer sig tilbage til 2017. Grand Park Kodhipparu har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Grand Park Kodhipparu tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Fællesarealerne på dette sted har kørestolsadgang. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted. Grand Park Kodhipparu er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Hvis der er brug for forkælelse, kan de de der bor på denne ejendom, drage fordel af de sundhedsfaciliteter, der tilbydes.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  127  Hoteller - Maldiverne
Side  1  af  13
 

Beskrivelse af destination

  Maldiverne er et land som ligger i den sydlige del af Asien i Det Indiske Ocean, sydøst for Indien og Sri Lanka. Dette paradisagtige sted er udgjort af 1196 øer med et behageligt tropisk klima. Hvis du leder efter fred og ro er Maldiverne et perfekt rejsemål. Malé er hovedstaden i dette smukke land og det er en by med mange seværdigheder som moskeen for sultanen Mohamed Thakurufaanu og præsidentpaladset Maumoon Abdul Gayoom. Markederne med fisk og frugt i Malé er stedet som vækker alle sanser med sin smag og farver. Besøg kunstnerområdet Atolón de Baa for at få de smukkeste minder om Maldiverne. På grund af de vidtrækkende og imponerende kyster med blåt krystalklart vand, er vandsportsaktiviteter meget populære. Maldiverne er et perfekt sted at dykke og nyde det rige undersøiske liv. Koralrevene kan besøges med båd med glasbund, for at nyde den fantastiske undersøiske verden. Maldiverne er et paradis, oplev det!

De mest populære områder i  Maldiverne

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination