Hoteller i Maldiverne

Find på kortet
Hoteller - Maldiverne

MaldiverneFra  327kr

Anbefalede hoteller - Maldiverne

 • Meeru Island Resort & Spa
  Fra3.458krPr. nat

  Meeru Island Resort & SpastarsGreenProgram Icon

  Nord Male Atoll, Maldiverne , North male atoll - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 7887 meninger fra rejsendeBaseret på 7887 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er ideelt til familier og ligger i North Male Atoll. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 190 meter fra ejendommen. Stedet ligger lige ud til stranden. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 36. 0 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 36. 0 kilometer fra havnen. I alt 286 værelser er til rådighed for gæsterne. Meeru Island Resort & Spa har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Meeru Island Resort & Spa er ideel til familier med børn, da de har nogle gæsteværelser med børnesenge efter anmodning til de små. Fællesarealerne på Meeru Island Resort & Spa har kørestolsadgang. Kæledyr er ikke tilladt på området. Denne feriebolig er blevet designet med en bevidst indsats for at overholde de strengeste økologiske standarder og er Travelife certificeret. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. De besøgende kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed. Besøgende vil værdsætte sportsaktiviteterne der udbydes i denne ejendom. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil få energi til hele dagen med dejlige retter, der serveres på de gastronomiske steder. Ejendommen har et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for større bekvemmelighed for de rejsende. Meeru Island Resort & Spa har et udvalg af forskellige sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til, at de besøgende kan lade op igen mentalt og fysisk. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives
  Fra2.697krPr. nat

  Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldivesstars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , Giraavaru island,giraavaru, - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2468 meninger fra rejsendeBaseret på 2468 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kun for voksne, er placeret i North Male Atoll. Indenfor 13 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. I alt 140 værelser er til rådighed for gæsterne på Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives. Stedet tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom. Gæster kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan slappe af og slippe væk fra den daglige rutine i områdets wellness-faciliteter. Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives har en række middagsoplevelser. Stedets underholdning blev designet til at more alle typer rejsende. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan motionere og være aktive under deres ophold, takket være de sportsfaciliteter og aktiviteter, der tilbydes. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Kuredu Island Resort & Spa
  Fra3.497krPr. nat

  Kuredu Island Resort & Spastars

  Lhaviyani Atoll, Maldiverne , Lhaviyani atoll - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 8789 meninger fra rejsendeBaseret på 8789 meninger fra rejsende

  The Resort is located in Lhaviyani Atoll, an area famous for its abundant fish life. A paradise dream in real life, with more than 3 km of white beaches and aquamarine lagoons. The resort is situated on the northern reef of the Lhaviyani Atoll, 80 miles north of the international Airport 'Hulhule', 40 minutes by seaplane from the airport.

  Se mere
 • Vilamendhoo Island Resort & Spa
  Fra98.169krPr. nat

  Vilamendhoo Island Resort & Spastars

  South Ari Atoll, Maldiverne , South ari atoll, republic of maldives - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4399 meninger fra rejsendeBaseret på 4399 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er specielt designet til familier og er i South Ari Atoll. Den nærmeste strand ligger indenfor 10 meter fra stedet. Hotellet består af 194 værelser. Bolig enblev opført i 2010. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge på dette sted. Fællesarealerne i denne bolig har kørestolsadgang. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Derudover har Vilamendhoo Island Resort & Spa udført vigtige miljømæssige forbedringer for at minimere påvirkningen af miljøet, og er Travelife certificeret. Gæster, der bor på Vilamendhoo Island Resort & Spa, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Besøgende kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af boligen. De der bor på denne ejendom, vil måske værdsætte de sundheds- og wellness-services der udbydes. Ferieboligen har et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for større bekvemmelighed for de besøgende. Ejendommens middagstilbud har ry for at være et fremragende køkken og førsteklasses service. Besøgende vil værdsætte sportsaktiviteterne der udbydes i denne bolig. Denne bolig har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Kudafushi Resort & Spa
  Fra2.537krPr. nat

  Kudafushi Resort & Spastars

  Raa Atoll, Maldiverne , Kudafushi island raa atoll - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 449 meninger fra rejsendeBaseret på 449 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er placeret i Raa Atoll. I alt 107 værelser er til rådighed for gæsterne på Kudafushi Resort & Spa. Derudover tilbydes der Wi-Fi på stedet. Kudafushi Resort & Spa har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor rejsende kan bede om en vugge til de små. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Gæster kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Takket være den lange række sundhedsbekvemmeligheder, vil dem, der bor i denne feriebolig, kunne forkæle sig selv under deres ophold. Kudafushi Resort & Spa har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse.

  Se mere
 • Cinnamon Dhonveli Maldives
  Fra2.156krPr. nat

  Cinnamon Dhonveli Maldivesstars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , Kannuoiy huraa, north male atoll - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3055 meninger fra rejsendeBaseret på 3055 meninger fra rejsende

  Dette dejlige resort er perfekt til familier og er placeret i North Male Atoll. Den nærmeste strand er lige udenfor ejendommen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 13. 0 kilometer. Lokaliteten har 148 indbydende værelser. Cinnamon Dhonveli Maldives blev fuldstændig renoveret i 2017. Dette sted er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Cinnamon Dhonveli Maldives har 24 timers åbent. Cinnamon Dhonveli Maldives er ideel til familier med børn, da de har nogle værelser med børnesenge efter anmodning til de små. Gæster vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig feriebolig. Gæster der bor på denne ejendom, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed. Alle gæster der bor på ejendommen, kan nyde dejlige retter på stedets spiselokaler. Rejsende kan vælge blandt et bredt udvalg af smagfulde retter, der serveres på ejendommen. Denne ejendom tilbyder en række aktiviteter og underholdningsmuligheder, der er ideelle for dem, der elsker at dyrke sport eller bare nyde udendørslivet. Cinnamon Dhonveli Maldives tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Sun Island Resort & Spa
  Fra3.010krPr. nat

  Sun Island Resort & SpastarsGreenProgram Icon

  South Ari Atoll, Maldiverne , Nalaguraidhoo south ari atoll - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3765 meninger fra rejsendeBaseret på 3765 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel, som kan findes i South Ari Atoll, er en fantastisk mulighed for familier. Sun Island Resort & Spa har i alt 426 soveværelser. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan besøgende drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse, der findes i de offentlige områder. Sun Island Resort & Spa har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Hvis besøgende beder om det, kan de få en børneseng i deres gæsteværelse. Denne bolig accepterer ikke kæledyr. Derudover har Sun Island Resort & Spa udført vigtige miljømæssige forbedringer for at minimere påvirkningen af miljøet, og er Travelife certificeret. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Gæsterne kan få balance i krop og sjæl i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Besøgende kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af Sun Island Resort & Spa. De rejsende kan gribe muligheden for at smage de måltider, der serveres på stedets middagsfaciliteter. Sun Island Resort & Spa tilbyder en række aktiviteter og underholdningsmuligheder, der er ideelle for dem, der elsker at dyrke sport eller bare nyde udendørslivet. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. De forskellige typer underholdning, der tilbydes i denne ejendom, garanterer for, at de rejsende vil nyde deres ophold. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Conrad Maldives Rangali Island
  Fra5.909krPr. nat

  Conrad Maldives Rangali Islandstars

  Baa Atoll, Maldiverne , Rangali island - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2589 meninger fra rejsendeBaseret på 2589 meninger fra rejsende

  Strand- og klub-feriestedet ligger i et pittoresk hjørne af Maldiverne og er en overdådig forbindelse af 3 luksuriøse feriesteder fordelt på 2 øer, som er omgivet af et livligt koralrev og en lagune.Feriestedets særkende er ren og skær fantasi for eskapisten. For at citere det britiske magasin Elle, 'indbegrebet af enhver tropisk paradisfantasi'. Der er tale om et betagende, romantisk feriested på en ø, som tilbyder sofistikeret barfodet luksus omgivet af pragtfuld naturlig skønhed. Stedet, som jævnligt vinder priser og hyldester, rummer 50 af de mest luksuriøse vand-villaer, som ligger på landet, 79 eksotiske strand-villaer samt 21 fabelagtige spa-vand-villaer med egne behandlingsrum. Vinkendere vil sætte pris på at vide, at der venter over 10.000 vinflasker og 700 mærker fra hele verden på at blive opdaget i de 3 barer. Den underjordiske Wine Cellar (Vinkælder) er hjemsted for over 5000 vinflasker udvalgt af feriestedets Vinmester samt for rammen om betagende middage med gourmetvine, hvor kokken og Sommelieren er værter. Herudover råder feriestedet over 7 restauranter.Hotellet rummer 150 uafhængige villaer, som alle er indrettet med tidssvarende træinteriør i maldivisk stil samt klimaanlæg, minibarer, safebokse og andre faciliteter med hensyn til gæsternes bekvemmelighed. Hertil kommer en telefon, satellit-/kabel-tv, mulighed for at lave te og kaffe samt strygejern og strygebræt. Sidst, men ikke mindst tilbyder boligenhederne en altan eller terrasse samt eget badeværelse med brusebad/badekar og hårtørrer.Feriestedet råder over landets eneste destinations-spa-område, som suppleres af et andet spa-område, hvor der tilbydes behandlingsrum med glasgulve over havet. Gæsterne har mulighed for at benytte saunaen, dampbadet samt bestille massage- og spa-behandlinger.

  Se mere
 • Mookai Hotel
  Fra857krPr. nat

  Mookai Hotelstars

  Male, Maldiverne , Maagala, 2, meheli goalhi, henveiru, male - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 79 meninger fra rejsendeBaseret på 79 meninger fra rejsende

  The hotel is located 15-minutes by boat from the Male International Airport. It also is a 5-minute walk from the airport jetty overlooking the Indian Ocean.

  Se mere
 • Reethi Faru Resort
  Fra2.365krPr. nat

  Reethi Faru Resortstars

  Raa Atoll, Maldiverne , Filaidhoo 9606602626 9606602626 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 291 meninger fra rejsendeBaseret på 291 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Raa Atoll. Ferieboligen består af 150 soveværelser. Gæster kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Ejendommen har 24 timers åbent. Reethi Faru Resort er designet med omtanke for de mindste gæster, og har soveværelser med senge til små børn. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette hotel ikke tillader kæledyr. En bekvem transportservice stilles til rådighed af stedet. Gastronomi-elskere vil værdsætte de udsøgte kulinariske muligheder, der er til rådighed for at tilfredsstille smagsløgene hos alle gæster. Reethi Faru Resort har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. De rejsende vil få den bedste tid nogensinde, da de vil kunne bruge de sportsfaciliteter og fritidsaktiviteter, der tilbydes af Reethi Faru Resort. De der bor på denne ejendom, kan slappe af og lade batterierne op i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Ferieboligen tilbyder underholdning, der er skræddersyet til de besøgendes behov. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  111  Hoteller - Maldiverne
Side  1  af  12
 

Beskrivelse af destination

  Maldiverne er et land som ligger i den sydlige del af Asien i Det Indiske Ocean, sydøst for Indien og Sri Lanka. Dette paradisagtige sted er udgjort af 1196 øer med et behageligt tropisk klima. Hvis du leder efter fred og ro er Maldiverne et perfekt rejsemål. Malé er hovedstaden i dette smukke land og det er en by med mange seværdigheder som moskeen for sultanen Mohamed Thakurufaanu og præsidentpaladset Maumoon Abdul Gayoom. Markederne med fisk og frugt i Malé er stedet som vækker alle sanser med sin smag og farver. Besøg kunstnerområdet Atolón de Baa for at få de smukkeste minder om Maldiverne. På grund af de vidtrækkende og imponerende kyster med blåt krystalklart vand, er vandsportsaktiviteter meget populære. Maldiverne er et perfekt sted at dykke og nyde det rige undersøiske liv. Koralrevene kan besøges med båd med glasbund, for at nyde den fantastiske undersøiske verden. Maldiverne er et paradis, oplev det!

De mest populære områder i  Maldiverne

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination