Hoteller i Maldiverne

Find på kortet
Hoteller - Maldiverne

MaldiverneFra  319kr

Anbefalede hoteller - Maldiverne

 • Kuredu Island Resort & Spa
  Fra1.927krPr. nat

  Kuredu Island Resort & Spastars

  Lhaviyani Atoll, Maldiverne , Lhaviyani atoll - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 9036 meninger fra rejsendeBaseret på 9036 meninger fra rejsende

  The Resort is located in Lhaviyani Atoll, an area famous for its abundant fish life. A paradise dream in real life, with more than 3 km of white beaches and aquamarine lagoons. The resort is situated on the northern reef of the Lhaviyani Atoll, 80 miles north of the international Airport 'Hulhule', 40 minutes by seaplane from the airport.

  Se mere
 • Hotel Jen Malé, Maldives by Shangri-La
  Fra1.761krPr. nat

  Hotel Jen Malé, Maldives by Shangri-Lastars

  Male, Maldiverne , Ameer ahmed magu - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 750 meninger fra rejsendeBaseret på 750 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Male. Det samlede antal soveværelser er 117. Opførelsesåret for denne ejendom daterer sig tilbage til 2009. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Receptionen er åben 24/7. Hotel Jen Malé, Maldives by Shangri-La er designet med omtanke for de mindste gæster, og har værelser med senge til små børn. Ferieboligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 1 handicapvenlige gæsteværelser. Kæledyr må ikke medbringes til Hotel Jen Malé, Maldives by Shangri-La. En bekvem transportservice stilles til rådighed af ferieboligen. De der bor på denne ejendom, kan vælge blandt et bredt udvalg af smagfulde retter der serveres. Denne ejendom har en række middagsoplevelser. De besøgende vil værdsætte de sundheds- og wellness-services, der tilbydes på Hotel Jen Malé, Maldives by Shangri-La. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan bruge stedets mødefaciliteter. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Dusit Thani Maldives
  Fra5.374krPr. nat

  Dusit Thani Maldivesstars

  Baa Atoll, Maldiverne , P.o. box 2188, mudhdhoo island - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1518 meninger fra rejsendeBaseret på 1518 meninger fra rejsende

  The hotel is located on Mudhdhoo Island in Baa Atoll, the Maldives' first ever UNESCO biosphere reserve. Encircled by a vibrant 360-degree coral reef with a turquoise lagoon, the hotel is just 35 minutes from Male by seaplane, and 10 minutes by speedboat from the new domestic airport.

  Se mere
 • Meeru Island Resort & Spa
  Fra2.822krPr. nat

  Meeru Island Resort & SpastarsGreenProgram Icon

  Nord Male Atoll, Maldiverne , North male atoll - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 8510 meninger fra rejsendeBaseret på 8510 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er specielt designet til familier og er i North Male Atoll. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 190 meter fra ferieboligen. Den nærmeste strand er lige udenfor ferieboligen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 36. 0 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 36. 0 kilometer fra havnen. Boligen omfatter 286 hyggelige soveværelser. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Meeru Island Resort & Spa har 24 timers åbent. Nogle soveværelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette sted ikke tillader kæledyr. Meeru Island Resort & Spa anvender en bæredygtig politik. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Rejsende vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Der er konferencefaciliteter ved denne bolig De rejsende kan dyrke sport eller nyde aktiviteter, der tilbydes på stedet. De rejsende kan gribe muligheden for at smage de måltider, der serveres på stedets middagsfaciliteter. Stedets underholdning blev designet til at more alle typer rejsende. De der bor på denne ejendom, kan få balance i krop og sjæl i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Hard Rock Hotel Maldives
  Fra3.888krPr. nat

  Hard Rock Hotel Maldivesstars

  Syd Male Atoll, Maldiverne , Emboodhoo lagoon - Kort
   

  Dette komfortable resort er placeret i South Male Atoll. I alt 178 værelser er til rådighed for gæsterne. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan gæster drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Denne bolig har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Hard Rock Hotel Maldives er ideel til familier med børn, da de har nogle værelser med børnesenge efter anmodning til de små. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Hard Rock Hotel Maldives. Alle der bor på ejendommen, kan nyde de måltider der serveres. Gæster vil kunne smage en lang række fristende kulinariske specialiteter, der imødekommer behovet fra alle typer rejsende. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Hard Rock Hotel Maldives.

  Se mere
 • Vilamendhoo Island Resort & Spa
  Fra3.170krPr. nat

  Vilamendhoo Island Resort & Spastars

  South Ari Atoll, Maldiverne , South ari atoll, republic of maldives - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4877 meninger fra rejsendeBaseret på 4877 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er specielt designet til familier og er i South Ari Atoll. Den nærmeste strand ligger indenfor 10 meter fra stedet. Hotellet består af 194 værelser. Bolig enblev opført i 2010. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge på dette sted. Fællesarealerne i denne bolig har kørestolsadgang. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Derudover har Vilamendhoo Island Resort & Spa udført vigtige miljømæssige forbedringer for at minimere påvirkningen af miljøet, og er Travelife certificeret. Gæster, der bor på Vilamendhoo Island Resort & Spa, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Besøgende kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af boligen. De der bor på denne ejendom, vil måske værdsætte de sundheds- og wellness-services der udbydes. Ferieboligen har et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for større bekvemmelighed for de besøgende. Ejendommens middagstilbud har ry for at være et fremragende køkken og førsteklasses service. Besøgende vil værdsætte sportsaktiviteterne der udbydes i denne bolig. Denne bolig har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • The Barefoot Eco Hotel
  Fra824krPr. nat

  The Barefoot Eco Hotelstars

  Haa Alifu Atoll, Maldiverne , N 6 45 e 73 10 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 601 meninger fra rejsendeBaseret på 601 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel, som kan findes i Haa Alifu Atoll, er en fantastisk mulighed for familier. I alt 52 værelser er til rådighed for gæsterne. Opførelsesåret for denne ejendom daterer sig tilbage til 2014. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. The Barefoot Eco Hotel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Dette hotel er ideelt for familier der rejser med børn og tilbyder soveværelser med vugger til de små. Kæledyr må ikke medbringes til The Barefoot Eco Hotel. Rejsende kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Besøgende kan nyde de måltider der serveres i ferieboligen. Der er mange konferencefaciliteter til rådighed for forretningsrejsende. Rejsende kan vælge blandt et bredt udvalg af smagfulde retter, der serveres på stedet. Hotellet omfatter et udvalg af forskellige sundheds- og wellness faciliteter, der er ideelle til besøgende der vil genoplade mentalt og fysisk. For de mest aktive, er der en lang række sports- og aktivitetstilbud til rådighed. The Barefoot Eco Hotel tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. The Barefoot Eco Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • SAii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton
  Fra3.226krPr. nat

  SAii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hiltonstars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , Emboodhoo lagoon, south male atoll - Kort
   

  Dette charmerende hotel er placeret i North Male Atoll. Ejendommen ligger indenfor 200 meter fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 9. 8 kilometer. Der er i alt 198 soveværelser på stedet. SAii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. SAii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på SAii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton. Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed på dette sted, der er ideel til at afholde alle typer events. Besøgende kan drage fordel af ejendommens catering. Ejendommens spiselokale leverer et lækkert køkken og en fantastisk service. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Fushifaru Maldives
  Fra2.257krPr. nat

  Fushifaru Maldivesstars

  Lhaviyani Atoll, Maldiverne , Lhaviyani atoll, fushifaru - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Dette luksuriøse hotel kan findes i Lhaviyani Atoll. Der er i alt 49 gæsteværelser på Fushifaru Maldives. Fushifaru Maldives blev opført i 2017. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Endvidere tilbyder denne ejendom vugger til småbørn efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr. Gæster, der bor på Fushifaru Maldives, kan benytte den transportservice, der tilbydes. De rejsende kan motionere og være aktive under deres ophold, takket være de sportsfaciliteter og aktiviteter, der tilbydes. Rejsende vil værdsætte spisemulighederne i denne ejendom. Denne ejendom har et dejligt middagstilbud, der imødekommer alle de rejsendes behov. Takket være den lange række sundhedsbekvemmeligheder, vil dem, der bor i denne bolig, kunne forkæle sig selv under deres ophold. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan drage fordel af ejendommens forretningsfaciliteter. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Angsana Resort & Spa Maldives Velavaru
  Fra3.716krPr. nat

  Angsana Resort & Spa Maldives Velavarustars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , South nilandhe atoll (dhaalu atoll) 67600028 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1263 meninger fra rejsendeBaseret på 1263 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er ideelt til familier og ligger i North Male Atoll. Det samlede antal soveværelser er 112. Boligen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Gæster vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Angsana Resort & Spa Maldives Velavaru tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på dette hotel. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Besøgende kan nyde de måltider der serveres i boligen. Et udvalg af smagfulde lækkerier tilbydes i denne charmerende ejendom. Sundheds- og wellness-tilbudet på hotellet sikrer den ultimative foryngelseskur og afslapning. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er denne ejendom et perfekt sted for rejsende, der rejser i forretningsøjemed. Der er sports- og fritidsaktiviteter til rådighed på Angsana Resort & Spa Maldives Velavaru. De underholdningsmuligheder, der er til rådighed, vil helt sikkert gøre indtryk på alle besøgende. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  132  Hoteller - Maldiverne
Side  1  af  14
 

Beskrivelse af destination

  Maldiverne er et land som ligger i den sydlige del af Asien i Det Indiske Ocean, sydøst for Indien og Sri Lanka. Dette paradisagtige sted er udgjort af 1196 øer med et behageligt tropisk klima. Hvis du leder efter fred og ro er Maldiverne et perfekt rejsemål. Malé er hovedstaden i dette smukke land og det er en by med mange seværdigheder som moskeen for sultanen Mohamed Thakurufaanu og præsidentpaladset Maumoon Abdul Gayoom. Markederne med fisk og frugt i Malé er stedet som vækker alle sanser med sin smag og farver. Besøg kunstnerområdet Atolón de Baa for at få de smukkeste minder om Maldiverne. På grund af de vidtrækkende og imponerende kyster med blåt krystalklart vand, er vandsportsaktiviteter meget populære. Maldiverne er et perfekt sted at dykke og nyde det rige undersøiske liv. Koralrevene kan besøges med båd med glasbund, for at nyde den fantastiske undersøiske verden. Maldiverne er et paradis, oplev det!

De mest populære områder i  Maldiverne

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination