Hoteller i Maldiverne

Find på kortet
Hoteller - Maldiverne

MaldiverneFra  329kr

Anbefalede hoteller - Maldiverne

 • Meeru Island Resort & Spa
  Fra3.541krPr. nat

  Meeru Island Resort & SpastarsGreenProgram Icon

  Nord Male Atoll, Maldiverne , North male atoll - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 7578 meninger fra rejsendeBaseret på 7578 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel, som kan findes i North Male Atoll, er en fantastisk mulighed for familier. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 190 meter fra hotellet . Den nærmeste strand er lige udenfor ejendommen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 36. 0 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 36. 0 kilometer fra havnen. Meeru Island Resort & Spa har i alt 286 soveværelser. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Boligen har 24 timers åbent. Dette hotel er designet med omtanke for unge gæsters behov og har soveværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. Kæledyr er ikke tilladt på området. Meeru Island Resort & Spa følger miljømæssigt bæredygtig praksis. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. De middagsmuligheder, der er tilgængelige, er det perfekte supplement til gæsternes ophold. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er denne feriebolig et perfekt sted for besøgende, der rejser i forretningsøjemed. Der er sports- og fritidsaktiviteter til rådighed på hotellet. Ejendommens middagslokaler serverer et udvalg af smagfulde retter og drikkevarer. Hotellet tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. Dem, der vil væk fra den daglige rutine, kan bruge ejendommens sundheds- og wellness-faciliteter. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Kudafushi Resort & Spa
  Fra4.438krPr. nat

  Kudafushi Resort & Spastars

  Raa Atoll, Maldiverne , Kudafushi island raa atoll - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 409 meninger fra rejsendeBaseret på 409 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er placeret i Raa Atoll. Der er i alt 107 værelser på Kudafushi Resort & Spa. Boligen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Boligen har 24 timers åbent. Desværre er der ingen værelser, hvor de der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted. Gæster, der bor på Kudafushi Resort & Spa, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed i denne bolig med masser af sundheds- og wellness-muligheder. Forretningsrejsende kan benytte eventrum, der er ideelle til at afholde forretningsseminarer eller til særlige lejligheder.

  Se mere
 • Fushifaru Maldives
  Fra2.943krPr. nat

  Fushifaru Maldivesstars

  Lhaviyani Atoll, Maldiverne , Fushifaru island na na - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Dette enestående hotel, som kan findes i Lhaviyani Atoll, er en fantastisk mulighed for homoer. Der er i alt 49 gæsteværelser på stedet. Dette hotel blev opført i 2017. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Fushifaru Maldives har 24 timers åbent. Alle gæsteværelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området. Gæster der bor i denne feriebolig kan benytte den transportservice, der tilbydes. Sportsglade mennesker kan drage fordel af de fritidsaktiviteter, der tilbydes på denne bolig. Denne ejendom har en række middagsoplevelser. De der bor på denne ejendom, kan svælge i lækre måltider der udbydes. Alle der bor på denne ejendom, kan få balance i krop og sjæl i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Ejendommens forretningsfaciliteter er velegnede til alle typer forretningsevents, seminarer, møder eller konferencer. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Palm Beach Island Resort & Spa Maldives
  Fra2.646krPr. nat

  Palm Beach Island Resort & Spa Maldivesstars

  Lhaviyani Atoll, Maldiverne , Madhiriguraidhoo, lhaviyani atoll maldives 000 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1194 meninger fra rejsendeBaseret på 1194 meninger fra rejsende

  Dette charmerende resort er ideelt til familier og ligger i Lhaviyani Atoll. Lokaliteten har 137 indbydende gæsteværelser. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Palm Beach Island Resort & Spa Maldives har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Palm Beach Island Resort & Spa Maldives tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Gæster der bor i denne feriebolig kan benytte den transportservice, der tilbydes. Gæster kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. De mere aktive kan drage fordel af stedets fritidsfaciliteter og –aktiviteter. De der bor på denne ejendom, kan drage fordel af områdets wellness-faciliteter. Besøgende kan vælge blandt et bredt udvalg af smagfulde retter, der serveres i boligen. Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed. Der er ikke tid til at kede sig i denne ejendom takket være de underholdningsmuligheder, der tilbydes. Palm Beach Island Resort & Spa Maldives vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Sun Island Resort & Spa
  Fra2.578krPr. nat

  Sun Island Resort & SpastarsGreenProgram Icon

  South Ari Atoll, Maldiverne , Nalaguraidhoo south ari atoll - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3590 meninger fra rejsendeBaseret på 3590 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i South Ari Atoll, er dette dejlige hotel optimalt for familier. Hotellet kan tilbyde i alt 426 gæsteværelser. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan besøgende drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse, der findes i de offentlige områder. De rejsende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Hvis gæsterne beder om det, kan de få en børneseng i deres værelse. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. Denne ejendom følger grøn praksis. Gæster der bor på denne ejendom, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Hvis der er behov for det, kan de besøgende benytte sig af sundheds- og wellness-services. Alle der bor på ejendommen, kan nyde de måltider der serveres. Denne ejendom har et dejligt middagstilbud, der imødekommer alle de rejsendes behov. De mest aktive vil få mulighed for at udøve forskellige sportsgrene og aktiviteter i denne feriebolig. Denne ejendom har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på Sun Island Resort & Spa. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives
  Fra4.480krPr. nat

  Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldivesstars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , Boduthakurufaanu magu - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2323 meninger fra rejsendeBaseret på 2323 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kun for voksne, er placeret i North Male Atoll. Indenfor 13 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. De 140 indbydende værelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i denne feriebolig. Dette er ikke et kæledyrsvenligt hotel. Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives tilbyder lufthavnstransportservice. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed på dette hotel med masser af sundheds- og wellness-muligheder. Dette hotel har en række middagsoplevelser. Hotellet har et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for større bekvemmelighed for gæsterne. Dette hotel tilbyder en række aktiviteter og underholdningsmuligheder, der er ideelle for dem, der elsker at dyrke sport eller bare nyde udendørslivet. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Kuredu Island Resort & Spa
  Fra1.796krPr. nat

  Kuredu Island Resort & Spastars

  Lhaviyani Atoll, Maldiverne , Lhaviyani atoll - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 8692 meninger fra rejsendeBaseret på 8692 meninger fra rejsende

  The Resort is located in Lhaviyani Atoll, an area famous for its abundant fish life. A paradise dream in real life, with more than 3 km of white beaches and aquamarine lagoons. The resort is situated on the northern reef of the Lhaviyani Atoll, 80 miles north of the international Airport 'Hulhule', 40 minutes by seaplane from the airport.

  Se mere
 • Conrad Maldives Rangali Island
  Fra9.200krPr. nat

  Conrad Maldives Rangali Islandstars

  Baa Atoll, Maldiverne , Rangali island - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2544 meninger fra rejsendeBaseret på 2544 meninger fra rejsende

  Strand- og klub-feriestedet ligger i et pittoresk hjørne af Maldiverne og er en overdådig forbindelse af 3 luksuriøse feriesteder fordelt på 2 øer, som er omgivet af et livligt koralrev og en lagune.Feriestedets særkende er ren og skær fantasi for eskapisten. For at citere det britiske magasin Elle, 'indbegrebet af enhver tropisk paradisfantasi'. Der er tale om et betagende, romantisk feriested på en ø, som tilbyder sofistikeret barfodet luksus omgivet af pragtfuld naturlig skønhed. Stedet, som jævnligt vinder priser og hyldester, rummer 50 af de mest luksuriøse vand-villaer, som ligger på landet, 79 eksotiske strand-villaer samt 21 fabelagtige spa-vand-villaer med egne behandlingsrum. Vinkendere vil sætte pris på at vide, at der venter over 10.000 vinflasker og 700 mærker fra hele verden på at blive opdaget i de 3 barer. Den underjordiske Wine Cellar (Vinkælder) er hjemsted for over 5000 vinflasker udvalgt af feriestedets Vinmester samt for rammen om betagende middage med gourmetvine, hvor kokken og Sommelieren er værter. Herudover råder feriestedet over 7 restauranter.Hotellet rummer 150 uafhængige villaer, som alle er indrettet med tidssvarende træinteriør i maldivisk stil samt klimaanlæg, minibarer, safebokse og andre faciliteter med hensyn til gæsternes bekvemmelighed. Hertil kommer en telefon, satellit-/kabel-tv, mulighed for at lave te og kaffe samt strygejern og strygebræt. Sidst, men ikke mindst tilbyder boligenhederne en altan eller terrasse samt eget badeværelse med brusebad/badekar og hårtørrer.Feriestedet råder over landets eneste destinations-spa-område, som suppleres af et andet spa-område, hvor der tilbydes behandlingsrum med glasgulve over havet. Gæsterne har mulighed for at benytte saunaen, dampbadet samt bestille massage- og spa-behandlinger.

  Se mere
 • Vilamendhoo Island Resort & Spa
  Fra3.387krPr. nat

  Vilamendhoo Island Resort & Spastars

  South Ari Atoll, Maldiverne , South ari atoll, republic of maldives - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4240 meninger fra rejsendeBaseret på 4240 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er specielt designet til familier og er i South Ari Atoll. Ferieboligen ligger indenfor 10 meter fra den nærmeste strand. Lokaliteten har 194 indbydende gæsteværelser. Dette hotel blev bygget i 2010. Vilamendhoo Island Resort & Spa tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. Der er ikke børnesenge på dette sted. Fællesarealerne i denne feriebolig har kørestolsadgang. Dette er ikke en kæledyrsvenlig bolig. Denne bolig følger miljømæssigt bæredygtig praksis. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Besøgende kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af Vilamendhoo Island Resort & Spa. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed på dette Vilamendhoo Island Resort & Spa med masser af sundheds- og wellness-muligheder. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne. Med mange middagsmuligheder, vil Vilamendhoo Island Resort & Spa imødekomme behovene fra alle typer gæster. Gæster vil værdsætte sportsaktiviteterne der udbydes på denne ejendom. Der er konferencefaciliteter ved denne boligVilamendhoo Island Resort & Spa vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Coco Bodu Hithi
  Fra6.882krPr. nat

  Coco Bodu Hithistars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , Coco palm resorts, 04-01 sto trade centre - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1297 meninger fra rejsendeBaseret på 1297 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel, som kan findes i North Male Atoll, er en fantastisk mulighed for familier. Der er i alt 100 værelser på stedet. Opførelsesåret for dette hotel daterer sig tilbage til 2006. Denne ejendom er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Receptionsskranken er åben hele dagen. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Kæledyr er ikke tilladt på området. Gæster kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Besøgende kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af boligen. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er denne ejendom et perfekt sted for rejsende, der rejser i forretningsøjemed. Ejendommens spiselokale leverer et lækkert køkken og en fantastisk service. Coco Bodu Hithi tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. Gæster kan vælge af forkæle sig selv med sundhedsfaciliteterne der forefindes på ejendommen. En fantastisk række indendørs og udendørs aktiviteter er til rådighed i dette sted. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  132  Hoteller - Maldiverne
Side  1  af  14
 

Beskrivelse af destination

  Maldiverne er et land som ligger i den sydlige del af Asien i Det Indiske Ocean, sydøst for Indien og Sri Lanka. Dette paradisagtige sted er udgjort af 1196 øer med et behageligt tropisk klima. Hvis du leder efter fred og ro er Maldiverne et perfekt rejsemål. Malé er hovedstaden i dette smukke land og det er en by med mange seværdigheder som moskeen for sultanen Mohamed Thakurufaanu og præsidentpaladset Maumoon Abdul Gayoom. Markederne med fisk og frugt i Malé er stedet som vækker alle sanser med sin smag og farver. Besøg kunstnerområdet Atolón de Baa for at få de smukkeste minder om Maldiverne. På grund af de vidtrækkende og imponerende kyster med blåt krystalklart vand, er vandsportsaktiviteter meget populære. Maldiverne er et perfekt sted at dykke og nyde det rige undersøiske liv. Koralrevene kan besøges med båd med glasbund, for at nyde den fantastiske undersøiske verden. Maldiverne er et paradis, oplev det!

De mest populære områder i  Maldiverne

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination