Hoteller i Maldiverne

Find på kortet
Hoteller - Maldiverne

MaldiverneFra  223kr

Anbefalede hoteller - Maldiverne

 • Centara Grand Island Resort & Spa Maldives
  Fra3.792krPr. nat

  Centara Grand Island Resort & Spa MaldivesstarsGreenProgram Icon

  South Ari Atoll, Maldiverne , South ari atoll maldives maldives maldives - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1908 meninger fra rejsendeBaseret på 1908 meninger fra rejsende

  Located in the middle of the world's finest coral and diving spots complete with water sport activities including windsurfing, kayaking, boating and fishing. The hotel is surrounded by white sandy beaches and crystal clear waters.All guest rooms in the hotel offers bedroom and living room, individually controlled air-conditioning, separate bathrooms, comfortably furnished terrace,satellite TV and tea/coffee making facilities.

  Se mere
 • Angsana Resort & Spa Maldives Velavaru
  Fra2.552krPr. nat

  Angsana Resort & Spa Maldives Velavarustars

  Unknown zone, Unknown destination , South nilandhe atoll (dhaalu atoll) 67600028 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1263 meninger fra rejsendeBaseret på 1263 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er perfekt til familier og er placeret i North Male Atoll. Angsana Resort & Spa Maldives Velavaru har i alt 112 værelser. Stedet omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i gæsteværelser. De besøgende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Endvidere tilbyder Angsana Resort & Spa Maldives Velavaru vugger til småbørn efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette hotel ikke tillader kæledyr. Gæster vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Rejsende kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af Angsana Resort & Spa Maldives Velavaru. Ejendommens middagslokaler serverer et udvalg af smagfulde retter og drikkevarer. Når det drejer sig om at slappe af, vil de besøgende blive forkælet, når de skal vælge blandt den lange række sundhedsmuligheder, der er til rådighed. Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed. Gæsterne kan motionere og være aktive under deres ophold, takket være de sportsfaciliteter og aktiviteter, der tilbydes. Ejendommens underholdningstilbud sikrer, at der aldrig er et kedeligt øjeblik. Angsana Resort & Spa Maldives Velavaru vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives
  Fra3.773krPr. nat

  Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldivesstars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , Giraavaru island,giraavaru, - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2734 meninger fra rejsendeBaseret på 2734 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kun for voksne, er placeret i North Male Atoll. Indenfor 13 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. I alt 140 værelser er til rådighed for gæsterne på Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives. Stedet tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom. Gæster kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan slappe af og slippe væk fra den daglige rutine i områdets wellness-faciliteter. Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives har en række middagsoplevelser. Stedets underholdning blev designet til at more alle typer rejsende. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan motionere og være aktive under deres ophold, takket være de sportsfaciliteter og aktiviteter, der tilbydes. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Ja Manafaru
  Fra5.861krPr. nat

  Ja Manafarustars

  Haa Alifu Atoll, Maldiverne , Haa alif atoll, p o box 2062, male - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1352 meninger fra rejsendeBaseret på 1352 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er ideelt til familier og ligger i Haa Alifu Atoll. Hotellet omfatter 83 hyggelige soveværelser. Ja Manafaru blev opført i 2007. Rejsende kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. De rejsende kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted. En bekvem transportservice stilles til rådighed af ejendommen. Dette sted har en række middagsoplevelser. Alle der bor på denne ejendom, vil få energi til hele dagen med dejlige retter, der serveres på de gastronomiske steder. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan slappe af og lade batterierne op i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. En fantastisk række indendørs og udendørs aktiviteter er til rådighed i dette sted. Dette hotel har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Ejendommen tilbyder underholdning, der er skræddersyet til de rejsendes behov. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Meeru Island Resort & Spa
  Fra3.675krPr. nat

  Meeru Island Resort & SpastarsGreenProgram Icon

  Nord Male Atoll, Maldiverne , North male atoll - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 8510 meninger fra rejsendeBaseret på 8510 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er ideelt til familier og ligger i North Male Atoll. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 190 meter fra stedet. Den nærmeste strand er lige udenfor ferieboligen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 36. 0 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 36. 0 kilometer fra havnen. Der er i alt 286 værelser på Meeru Island Resort & Spa. Dette hotel er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Besøgende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Dette sted er designet med omtanke for unge gæsters behov og har soveværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Kæledyr må ikke medbringes til Meeru Island Resort & Spa. Rejsende er velkomne i den miljøbevidste feriebolig. En bekvem transportservice stilles til rådighed af stedet. Dette sted er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Forretningsrejsende vil værdsætte behageligheden af stedets forretningsfaciliteter, der er ideelle til at få en produktiv arbejdsdag. De rejsende kan dyrke sport eller nyde aktiviteter, der tilbydes på stedet. De rejsende vil få energi til hele dagen med dejlige retter, der serveres på de gastronomiske steder. Besøgende vil værdsætte et sjovt ophold i boligen, med en bred vifte af underholdningstilbud. Dem, der vil væk fra den daglige rutine, kan bruge ejendommens sundheds- og wellness-faciliteter. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Hard Rock Hotel Maldives
  Fra3.574krPr. nat

  Hard Rock Hotel Maldivesstars

  Syd Male Atoll, Maldiverne , Emboodhoo lagoon - Kort
   

  Dette komfortable resort er i South Male Atoll. Lokaliteten har 178 indbydende værelser. De der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i soveværelser. Alle der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Hard Rock Hotel Maldives er ideel til familier med børn, da de har nogle gæsteværelser med børnesenge efter anmodning til de små. Denne feriebolig accepterer ikke kæledyr. Gæster, der bor på Hard Rock Hotel Maldives, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Alle gæster der bor på ejendommen, vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Med mange middagsmuligheder, vil Hard Rock Hotel Maldives imødekomme behovene fra alle typer gæster. Hard Rock Hotel Maldives vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Sun Island Resort & Spa
  Fra3.832krPr. nat

  Sun Island Resort & SpastarsGreenProgram Icon

  South Ari Atoll, Maldiverne , Nalaguraidhoo, south ari atoll - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4064 meninger fra rejsendeBaseret på 4064 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i South Ari Atoll, er dette dejlige resort optimalt for familier. Det samlede antal soveværelser er 462. Både lednings- og trådløse forbindelser er til rådighed for gæsterne i fællesarealerne. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Ejendommens værelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom. Denne bolig er blevet designet med en bevidst indsats for at overholde de strengeste økologiske standarder og er Travelife certificeret. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan vælge af forkæle sig selv med sundhedsfaciliteterne der forefindes. De der bor på ejendommen, kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Gastronomi-elskere vil værdsætte de udsøgte kulinariske muligheder, der er til rådighed for at tilfredsstille smagsløgene hos alle gæster der bor på denne ejendom. Gæster vil have det fantastisk, fordi de kan gøre brug af sportsfaciliteterne og øve fritidsaktiviteter der udbydes i denne bolig. Repræsentanter kan holde et møde i denne ejendom, der er ideel til forretningsrejser. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på Sun Island Resort & Spa. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • The Barefoot Eco Hotel
  Fra1.076krPr. nat

  The Barefoot Eco Hotelstars

  Haa Alifu Atoll, Maldiverne , N 6 45 e 73 10 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 601 meninger fra rejsendeBaseret på 601 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel, som kan findes i Haa Alifu Atoll, er en fantastisk mulighed for familier. I alt 52 værelser er til rådighed for gæsterne. Opførelsesåret for denne ejendom daterer sig tilbage til 2014. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. The Barefoot Eco Hotel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Dette hotel er ideelt for familier der rejser med børn og tilbyder soveværelser med vugger til de små. Kæledyr må ikke medbringes til The Barefoot Eco Hotel. Rejsende kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Besøgende kan nyde de måltider der serveres i ferieboligen. Der er mange konferencefaciliteter til rådighed for forretningsrejsende. Rejsende kan vælge blandt et bredt udvalg af smagfulde retter, der serveres på stedet. Hotellet omfatter et udvalg af forskellige sundheds- og wellness faciliteter, der er ideelle til besøgende der vil genoplade mentalt og fysisk. For de mest aktive, er der en lang række sports- og aktivitetstilbud til rådighed. The Barefoot Eco Hotel tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. The Barefoot Eco Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • SAii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton
  Fra2.279krPr. nat

  SAii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hiltonstars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , Emboodhoo lagoon, south male atoll - Kort
   

  Dette charmerende hotel er placeret i North Male Atoll. Ejendommen ligger indenfor 200 meter fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 9. 8 kilometer. Der er i alt 198 soveværelser på stedet. SAii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. SAii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på SAii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton. Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed på dette sted, der er ideel til at afholde alle typer events. Besøgende kan drage fordel af ejendommens catering. Ejendommens spiselokale leverer et lækkert køkken og en fantastisk service. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Hotel Jen Malé, Maldives by Shangri-La
  Fra1.261krPr. nat

  Hotel Jen Malé, Maldives by Shangri-Lastars

  Male, Maldiverne , Ameer ahmed magu - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 750 meninger fra rejsendeBaseret på 750 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Male. Det samlede antal soveværelser er 117. Opførelsesåret for denne ejendom daterer sig tilbage til 2009. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Receptionen er åben 24/7. Hotel Jen Malé, Maldives by Shangri-La er designet med omtanke for de mindste gæster, og har værelser med senge til små børn. Ferieboligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 1 handicapvenlige gæsteværelser. Kæledyr må ikke medbringes til Hotel Jen Malé, Maldives by Shangri-La. En bekvem transportservice stilles til rådighed af ferieboligen. De der bor på denne ejendom, kan vælge blandt et bredt udvalg af smagfulde retter der serveres. Denne ejendom har en række middagsoplevelser. De besøgende vil værdsætte de sundheds- og wellness-services, der tilbydes på Hotel Jen Malé, Maldives by Shangri-La. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan bruge stedets mødefaciliteter. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  123  Hoteller - Maldiverne
Side  1  af  13
 

Beskrivelse af destination

  Maldiverne er et land som ligger i den sydlige del af Asien i Det Indiske Ocean, sydøst for Indien og Sri Lanka. Dette paradisagtige sted er udgjort af 1196 øer med et behageligt tropisk klima. Hvis du leder efter fred og ro er Maldiverne et perfekt rejsemål. Malé er hovedstaden i dette smukke land og det er en by med mange seværdigheder som moskeen for sultanen Mohamed Thakurufaanu og præsidentpaladset Maumoon Abdul Gayoom. Markederne med fisk og frugt i Malé er stedet som vækker alle sanser med sin smag og farver. Besøg kunstnerområdet Atolón de Baa for at få de smukkeste minder om Maldiverne. På grund af de vidtrækkende og imponerende kyster med blåt krystalklart vand, er vandsportsaktiviteter meget populære. Maldiverne er et perfekt sted at dykke og nyde det rige undersøiske liv. Koralrevene kan besøges med båd med glasbund, for at nyde den fantastiske undersøiske verden. Maldiverne er et paradis, oplev det!

De mest populære områder i  Maldiverne

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination