Hoteller i Malta

Find på kortet
Hoteller - Malta

MaltaFra  292kr

Anbefalede hoteller - Malta

 • Grand Hotel Excelsior
  Fra1.167krPr. nat

  Grand Hotel ExcelsiorstarsGreenProgram Icon

  Valletta, Malta , Great siege road - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 128 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4906 meninger fra rejsendeBaseret på 4906 meninger fra rejsende

  Dette familievenlige city-hotel har en ideel beliggenhed lige på tærsklen til UNESCO's verdenskulturarv. Det ligger i byen Valletta, som tilbyder forskellige attraktioner, kunstskatte og historiske/arkitektoniske juveler. Til byens centrum med restauranter, barer, pubber, forretninger, attraktioner og forbindelser med offentlige transportmidler er der kun 200 m. Til den lokale lufthavn er der endvidere blot 7 km.Hotellet rummer 428 værelse og forsyner den kvalitetsbevidste gæst med indkvartering, som tilbyder betagende udsigt, førsteklasses mødelokaler og uforglemmelige gastronomiske oplevelser. Det klimatiserede hotel rummer en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Gæster vil finde en café, en bar, en restaurant og en frisørsalon. WLAN/internetadgang kan benyttes mod betaling, mens der også er mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (sidstnævnte mod betaling). Ydermere kan gæster i bil efterlade deres køretøjer på parkeringspladsen eller i garagen, ligesom der er mulighed for at leje cykler i receptionen, hvis man ønsker at udforske lokalområdet.Fra alle værelser er der enten udsigt over landskabets hav og fæstningsanlæggets mure fra det 16. århundrede eller hotellets gård. Fra nogle af værelserne er der enestående udsigt over havnen Marsamxett og øen Manoel. Værelserne er indrettet med eget badeværelse, hårtørrer, telefon, satellit-tv, internetadgang, en minibar, en safeboks samt mulighed for at lave te og kaffe. Hertil kommer kingsize senge, regulerbart klimaanlæg og radiatorer samt altan eller terrasse.

  Se mere
 • Salini Resort
  Fra1.057krPr. nat

  Salini Resortstars

  Saint Pauls Bay, Malta , Salina bay - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 768 meninger fra rejsendeBaseret på 768 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger på en lav skråning ved Salina-bugten og er kun adskilt fra havet af en kystvej. Fra hotellet er der en smuk udsigt ud over den maleriske bugt, der ligger på øens nordlige kyst. Hotellet ligger helt for sig selv, og der er kun en kort spadseretur til bugten St. Paul. Det tager endvidere ca. 20 minutter at gå til den nærmeste større bugt, Buggiba. Mellem hotellet og Buggiba kører der hver dag en shuttlebus.Hotellet hører til i den øvre ende af middelklassen og er det førende ferieresort på øen. Bygningen rummer en reception, en bar, en hovedrestaurant og et pizzeria kaldet Gazebo. Herudover er der mulighed for at bestille roomservice (mod betaling).De velindrettede værelser har alle eget badeværelse.Hotellet råder over et stort poolområde med solterrasse, hvorfra der er udsigt ud over det klare Middelhav. Den idylliske atmosfære er perfekt til gæster, der blot ønsker at læne sig tilbage, slappe af og sole sig. For de lidt mere aktive gæster er der rig mulighed for at svømme sig en tur i den store pool. Hotellet har tilmed en indendørs pool og et børnebassin. Gæsterne kan også holde sig i form i hotellets fitnessstudie eller spille tennis på hotellets tennisbaner. Man kan også slentre sig en tur i den smukke have. Fitnessstudiets personale arrangerer endvidere regelmæssige og sunde aktiviteter, der understøtter gæsternes forsøg på at holde sig i form. Efter at have trænet hårdt er der ikke noget bedre end at slappe af i den opfriskende whirlpool eller i saunaen.orgenmaden serveres som buffet. Der serveres også frokost og kold aftensmad.

  Se mere
 • Allegro Hotel
  Fra560krPr. nat

  Allegro Hotelstars

  Saint Julians, Malta , Ross street - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 47 meninger fra rejsendeBaseret på 47 meninger fra rejsende

  Det populære middelklassehotel ligger i nærheden af centrum (ca. 100 m) samt strandpromenaden med dens mange indkøbsmuligheder, barer, restauranter og diskoteker. Der er blot få minutters gang til den dejlige klippebadestrand samt en forbindelse med offentlig transport (begge 500 m).Strandhotellet er bygget i 1962 og blev renoveret i 2002. Det er på seks etager og råder over i alt 30 værelser. Herudover er der en døgnåben reception og et hotelsafe. På hotellet finder man desuden en bar, en tv-stue og en klimatiseret restaurant.De lyst og indbydende indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse og hårtørrer. Der er endvidere telefon og safeboks. Hertil kommer klimaanlæg, flisebelægning og væg-til-væg tæpper.Hotellets gæster kan boltre sig i swimmingpoolen med dertilhørende liggestole og parasoller.orgenmaden serveres som buffet. Aftensmaden kan vælges som menu. Der er endvidere mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Hugo's Boutique Hotel
  Fra1.182krPr. nat

  Hugo's Boutique Hotelstars

  Saint Julians, Malta , St george's road - Kort
   

  Dette komfortable hotel kun for voksne, er placeret i St. Julians. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 5 kilometer. Der er i alt 40 værelser på Hugo's Boutique Hotel. Ejendommen blev opført i 2016. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Gæster vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Hugo's Boutique Hotel tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Denne handicapvenlige feriebolig omfatter nogle badegæsteværelser med kørestolsadgang for større bekvemmelighed. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. De der bor på denne ejendom, kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Gæster kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af Hugo's Boutique Hotel. Sportsglade mennesker kan drage fordel af de fritidsaktiviteter, der tilbydes på denne feriebolig. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • The Ramla Bay Resort
  Fra557krPr. nat

  The Ramla Bay Resortstars

  Mellieha, Malta , Triq ir-ramla, marfa - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 67 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2600 meninger fra rejsendeBaseret på 2600 meninger fra rejsende

  Feriestedet ligger på en afsondret halvø på den nordlige kyst af Malta og vender ud til de maleriske øer Gozo og Comino. Det har sin helt egen 350 m lange kyststrækning, som består af en charmerende, naturlig sandstrand, en moderne swimmingpool ved havet og en lido (strand). Dette er et unikt feriested, som er designet til at harmonisere med det omgivende, uberørte maltesiske landskab. Det ligger også i nærheden af de smukkeste strande i Malta, og til den typiske maltesiske landsby Mellieha med indkøbscenter, barer og restauranter er der kun ca. 5 minutters kørsel. Herudover er der ca. 30 km til Maltas internationale lufthavn.Dette idylliske feriested gør luksuriøs komfort og afslapning til en realitet. Alle værelser er designet med henblik på at sikre total komfort og afslapning. Herudover rummer det klimatiserede strand-feriested i alt 180 værelser samt omfattende faciliteter for gæsterne såsom en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Endvidere kan gæsterne slappe af i feriestedets café, bar, spillelokale eller fjernsynsstuen eller spise og drikke i restauranten. Desuden er der konferenceindretninger, og mod betaling kan gæsterne også benytte stedets WLAN/internetadgang, besøge miniklubben, bestille roomservice og vasketøjsservice og parkere bilen på parkeringspladsen. Der tilbydes ydermere en legeplads for hotellets yngre gæster.De luksuriøse værelser er større end gennemsnittet og rummer omfattende faciliteter. De fleste værelser har en meget generøs terrasse, så gæsterne kan nyde udsigten til havet eller landet. Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer, ligesom der er altan eller terrasse, telefon, satellit-tv, safeboks (mod betaling), minibar og regulerbart klimaanlæg og radiator. Herudover rummer værelserne en dobbeltseng, radio og mulighed for at lave te og kaffe.

  Se mere
 • Cavalieri Art Hotel
  Fra709krPr. nat

  Cavalieri Art Hotelstars

  Saint Julians, Malta , water’s edge,spinola road 17 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 49 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1675 meninger fra rejsendeBaseret på 1675 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er perfekt til familier og er placeret i St. Julians. Ejendommen, der putter sig indenfor 100 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet består af i alt 258 dejlige soveværelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne ejendom fuldt renoveret i 2014. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Da dette sted har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. Gæster der bor i denne bolig, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Gæster vil værdsætte spisemulighederne i denne ejendom. De der bor på denne ejendom, kan slappe af og slippe væk fra den daglige rutine i områdets wellness-faciliteter. Forretningsrejsende kan benytte eventrum, der er ideelle til at afholde forretningsseminarer eller til særlige lejligheder. Med mange middagsmuligheder, vil Cavalieri Art Hotel imødekomme behovene fra alle typer gæster. Der er ikke tid til at kede sig i denne ejendom takket være de underholdningsmuligheder, der tilbydes. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Cavalieri Art Hotel.

  Se mere
 • InterContinental Malta
  Fra1.202krPr. nat

  InterContinental Maltastars

  Saint Julians, Malta , St george's bay n/a - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 74 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4647 meninger fra rejsendeBaseret på 4647 meninger fra rejsende

  Luksushotellet har en central beliggenhed midt i det eksklusive kvarter St. Julian. Det er beliggende lige ud til bugten St. George's samt kun ca. 150 m fra en privat strand. Der er kun få minutters gang ind til det hyggelige forlystelseskvarter Paceville, hvor man finder et væld af indkøbsmuligheder, barer, restauranter og diskoteker. Endvidere ligger det lige i nærheden et busstoppested (ca. 400 m).Designerhotellet åbnede i år 2003, ligger i en storslået have og råder over 15 etager med i alt 451 værelser. I den fuldt klimatiserede hovedbygning finder man en elegant foyer med en døgnåben reception, sofagrupper og elevatorer. Bygningen rummer endvidere diverse forretninger som f.eks. en juveler og en boutique, to barer samt i alt fire udmærkede restauranter med ikke-ryger område (buffetrestaurant, asiatisk og italiensk à la carte restaurant og en haverestaurant). Hotellet er forbundet med et stort fest- og konferencecentrum. Herudover er der naturligvis mulighed for at bestille roomservice døgnet rundt, ligesom der også er en miniklub (2-7 år, onsdag til søndag, fra kl. 10.00 til kl. 12.00 og fra kl. 12.45 til kl. 18.30, tilmelding gennem forældrene). Personbiler kan parkeres i hotellets garage.De komfortabelt og stilfuldt indrettede værelser er klimatiseret og råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar (mod betaling), safeboks (mod betaling) og altan (udsigten afhænger af, hvilke værelser man har bestilt). Hele hotellet er indrettet til kørestolsbrugere, ligesom der også kan bestilles handicapvenlige værelser.

  Se mere
 • Radisson Blu Resort
  Fra1.365krPr. nat

  Radisson Blu Resortstars

  Saint Julians, Malta , St george's bay - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Det komfortable hotel har en rolig beliggenhed i den smukke St. Georgs bugt på Maltas nordkyst. På grund af den gode beliggenhed har man en fantastisk udsigt ud over havet og området helt hen til naboøen Gozo. St. Julians bymidte med de mange restauranter, caféer og andre underholdningsmuligheder ligger kun ca. 1 km fra hotellet. Der afgår offentlige transportmidler blot 500 m væk. Maltas smukke hovedstad ligger 20 minutters bilkørsel fra hotellet.Luksushotellet er på 7 etager og råder over i alt 252 værelser, heraf 60 suiter. I hotellets foyer er der en reception, en elegant lobby, en hyggelig sofagruppe, forskellige butikker og forretninger samt en frisørsalon og en elevator. Til faciliteterne hører en bar, en døgnåben bistro, en klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling og en offentlig internetterminal. Naturligvis kan man også bestille roomservice 24 timer i døgnet. Børnene kan blive passet (pr. time og mod betaling). Herudover er der også en legeplads for de mindste gæster. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De stilfuldt indrettede og tiltalende værelser har eget badeværelse med brusekabine (inkl. badekåbe) og hårtørrer samt buksepresse, telefon, pay- kabel-tv, internetadgang, minibar køleskab, mulighed for at lave te og kaffe, centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan med havudsigt. De veludstyrede juniorsuiter er rummeligere og råder over en sofagruppe. Enkeltværelserne er dobbeltværelser, som man benytter alene.

  Se mere
 • Qawra Palace
  Fra725krPr. nat

  Qawra Palacestars

  Unknown zone, Unknown destination , Dawret il-qawra triq l-istamnar. - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3227 meninger fra rejsendeBaseret på 3227 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel, som kan findes i Qawra, er en fantastisk mulighed for familier. Med en beliggenhed indenfor 1000 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Ferieboligen ligger indenfor 30 meter fra den nærmeste strand. Stedet består af i alt 395 dejlige soveværelser. Qawra Palace blev fuldstændig renoveret i 2005. Rejsende kan holde sig opdateret med internet- eller Wi-Fi-adgang, der findes på ejendommes fællesarealer. Qawra Palace har 24 timers åbent. Qawra Palace er designet med omtanke for de mindste gæster, og har soveværelser med senge til små børn. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. Besøgende vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed på dette Qawra Palace med masser af sundheds- og wellness-muligheder. Qawra Palace tilbyder en række aktiviteter og underholdningsmuligheder, der er ideelle for dem, der elsker at dyrke sport eller bare nyde udendørslivet. De forskellige typer underholdning, der tilbydes på Qawra Palace, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Onyx Apartments
  Fra649krPr. nat

  Onyx Apartmentsstars

  Saint Julians, Malta , Ross street corner with church street 1 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 188 meninger fra rejsendeBaseret på 188 meninger fra rejsende

  Lejlighederne ligger i det populære Portomaso-område i Paceville i San ?iljan. Stedet er berømt for sine kommercielle aktiviteter med barer, restauranter, klubber, kasinoer, stranden af sten og naturligvis det vidunderlige Portomaso-kompleks og lystbådehavn. Desuden ligger der et busstoppested og en taxaholdeplads lige uden for lejlighederne. Der er fra San ?iljan blot ca. 7 minutters kørsel med bus til Sliema.Disse luksuriøse lejligheder i San ?iljan på Malta er udarbejdet i henhold til de højeste standarder.Alle lejligheder har et veludstyret køkken og 1 eller 2 soveværelser. Herudover rummer samtlige lejligheder eget badeværelse med badekar, brusebad og hårtørrer såvel som telefon, fladskærmsfjernsyn med kabel-tv, radio, trådløs internetadgang og et køkken/tekøkken med minibar, køleskab/fryser, ovn og mulighed for at lave te og kaffe. Af yderligere faciliteter er der vaskemaskine og tørretumbler samt strygejern og strygebræt og dobbeltseng. Der tilbydes desuden regulerbare klimaanlæg og radiatorer samt altan eller terrasse som standardindretninger. Alle møbler er lavet af mahognifiner, hvilket giver boligenhederne en moderne og elegant følelse.Selv om dette lejlighedskompleks ikke tilbyder nogen underholdningsmuligheder på stedet, vil gæsterne med garanti finde 50 barer og klubber samt 30 restauranter, 2 kasinoer og en 4 km lang klippestrand inden for 2 til 5 minutters gåafstand fra ejendommen.Disse lejligheder tilbyder ikke alle måltider, eftersom hver lejlighed har et veludstyret køkken med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, ovn, kogeplade og et køleskab med fryser.Disse lejligheder ligger lige over for Portomaso-komplekset og Hilton Casino. Den bedste måde at komme til hotellet på er at kontakte lejlighedskomplekset via e-mail, så der kan organiseres check-in samt transport med taxi fra lufthavnen til hotellet (mod betaling).

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  111  Hoteller - Malta
Side  1  af  12
 

Beskrivelse af destination

  Republikken Malta ligger syd for Europa og udgøres af en øgruppe i Middelhavet. Landet er medlem af Den Europæiske Union. De tre øer i øgruppen er: Malta, Gozo og Comino. Stedet kendetegnes ved rolige og maleriske landskaber med lave bakker og terasser og et behageligt og attraktivt klima for turisterne. Hele øen kan let besøges og der findes mange interessante attraktioner som virkelig er et besøg værd. Malta er en ø med historie og kultur, hvor der ligger en gammel katedral der blev bygget i 1577, Skt. John katedralen, som har et kunstværk som kaldes for Skt. Johns halshuggelse. De gamle og mytiske rustninger som findes i paladset for våbenherren, tilhører Malteserordenen og der er mere end 5000. På øen Malta, kan de besøgende opleve fortiden og områdets kultur via de forskellige museer. Oplev dette fantastiske steds historie, besøg øen Malta.

De mest populære områder i  Malta

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Grand Hotel Excelsior
  Grand Hotel Excelsior
  4,2/5
  Kundevurderingaf  128 Muligheder

  Elegant hotel, god beliggenhed, venlige personale, top service. Kan anbefales

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 03/06/2014

  Fra1.168krSe mere

 • Seashells Resort at Suncrest Hotel
  Seashells Resort at Suncrest Hotel
  4,1/5
  Kundevurderingaf  10 Muligheder

  Pænt voksen-pool-område - MINDST 18 år. Dejlige værelser (suite med havudsigt). Fin underholdning dag og aften.

  Lotte
  Hotelopia-kunde, 11/08/2018

  Fra673krSe mere

 • Victoria
  Victoria
  4,5/5
  Kundevurderingaf  20 Muligheder

  Rigtig lækker tagterrasse med mange liggestole og en flot pool. Skøn engelsk pub, hvor man kan se fodbold/ musikvideoer/ nogle dage live musik. Hver dag serveres en lækker menu til god pris i pubben. ...

  Conni Maach
  Hotelopia-kunde, 10/05/2018

  Fra1.144krSe mere