Hoteller i Malta

Find på kortet
Hoteller - Malta

MaltaFra  88kr

Anbefalede hoteller - Malta

 • Victoria
  Fra622krPr. nat

  Victoriastars

  Sliema, Malta , Gorg borg olivier st. s/n - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2523 meninger fra rejsendeBaseret på 2523 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i en rolig sidegade i Sliemas bymidte. Der er desuden kun få minutters gang til strandpromenaden. Her venter der et væld af indkøbsmuligheder samt talrige restauranter, barer og caféer. Få minutters gang herfra (ca. 500 m) ligger der endvidere et busstoppested. Herfra er der gode rutebilsforbindelser til øens hovedstad, Valetta.Det elegante byhotel råder på sine 8 etager over i alt 120 værelser, heraf 10 suiter. Hotellet har endvidere en reception, et hotelsafe, en elevator, en café og en souvenirshop. Bygningen rummer desuden en bar, en lounge, to konferencerum og en klimatiseret à la carte restaurant med ikke-ryger-område.De smagfuldt indrettede værelser er alle udstyret med eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar/køleskab, centralvarme og safeboks (mod betaling), ligesom der er mulighed for at lave te og kaffe. Hertil kommer, at alle værelser har egen altan (flere med havudsigt) og et klimaanlæg.På hotellets tag er der en swimmingpool, en whirlpool, en pool-/snackbar (åben i sommermånederne, afhængig af vejret) og en solterrasse. Gæsterne kan desuden mod betaling benytte liggestolene og parasollerne.

  Se mere
 • The Phoenicia Malta
  Fra1.198krPr. nat

  The Phoenicia Maltastars

  Valletta, Malta , The mall 0 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2723 meninger fra rejsendeBaseret på 2723 meninger fra rejsende

  Det traditionsrige hotel ligger i hjertet af Maltas hovedstad Valletta foran den seværdige gamle bydels porte. Lige i nærheden finder man desuden de vidunderlige haver Floriana samt fæstningsmuren fra det 16. århundrede. Bymidten med de mange caféer, restauranter, indkøbs- og underholdningsmuligheder ligger blot få minutters gang fra hotellet. Vallettas busstation ligger tæt ved hotellet, og herfra er der forbindelse til alle hjørner af øen. Maltas lufthavn ligger desuden 7 km væk.Det komfortable hotel blev renoveret i år 2000. Det er på 4 etager og hører til i den øvre middelklasse. Hotellet har desuden 136 værelser, heraf 8 suiter. I foyeren venter der gæsterne en reception med en hyggelig sofagruppe, en frisørsalon, et brasserie, en juveler, en avis- og souvenirkiosk samt et par saloner og elevatorer. Herudover er der en bar, en cocktailbar, to klimatiserede restauranter (en buffet og en à la carte restaurant) med ikke-rygerafdeling, en balsal med plads til op til 100 mennesker samt seks forskellige lokaler beregnet til konferencer og fester. I hotellets smukt anlagte have kan gæsterne nyde en spadseretur på de dertil indrettede stier. Herudover kan man naturligvis bestille roomservice og vaskeservice alle døgnets 24 timer, og til de mindste gæster er der en legeplads. Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads.De smagfuldt indrettede værelser er klimatiseret og har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer (inkl. badekåber) samt buksepresse, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, hurtig internetadgang, minibar/køleskab og mulighed for at lave te og kaffe. Hertil kommer flisegulv, safeboks (gratis) og altan (enkelte med udsigt over havnene i Masamxett og Sliema). Ikke-rygerværelserne finder man på 1. og 2. etage, hvor der ikke er altaner. Enkeltværelserne er dobbeltværelser, som man benytter alene.

  Se mere
 • Plaza Hotels
  Fra254krPr. nat

  Plaza Hotelsstars

  Sliema, Malta , Tower road 248 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 39 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1640 meninger fra rejsendeBaseret på 1640 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i hjertet af Sliema lige over for kystvejen og promenaden ud til havet. Herudover finder man et udvalg af restauranter, barer, caféer og underholdningsmuligheder i nærheden. Endvidere finder man også offentlige transportmidler få minutter fra hotellet.Dette 8-etages hotel er et populært blandt de tilbagevendende gæster og tilbyder i alt 142 værelser. Af faciliteter er der en foyer med døgnåben reception, elevator, 3 barer, en restaurant og konferencefaciliteter.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse, hårtørrer, safeboks, telefon, satellit-tv og klimaanlæg.Der er en swimmingpool med børnebassin og en solterrasse til brug på hotellets tag.Gæsterne kan indtage morgenmaden og aftensmaden i hotellets restaurant 'Penhouse' på 6. sal. Begge måltider tilbydes som buffet.

  Se mere
 • InterContinental Malta
  Fra640krPr. nat

  InterContinental Maltastars

  Saint Julians, Malta , St george's bay n/a - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 76 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4722 meninger fra rejsendeBaseret på 4722 meninger fra rejsende

  Luksushotellet har en central beliggenhed midt i det eksklusive kvarter St. Julian. Det er beliggende lige ud til bugten St. George's samt kun ca. 150 m fra en privat strand. Der er kun få minutters gang ind til det hyggelige forlystelseskvarter Paceville, hvor man finder et væld af indkøbsmuligheder, barer, restauranter og diskoteker. Endvidere ligger det lige i nærheden et busstoppested (ca. 400 m).Designerhotellet åbnede i år 2003, ligger i en storslået have og råder over 15 etager med i alt 451 værelser. I den fuldt klimatiserede hovedbygning finder man en elegant foyer med en døgnåben reception, sofagrupper og elevatorer. Bygningen rummer endvidere diverse forretninger som f.eks. en juveler og en boutique, to barer samt i alt fire udmærkede restauranter med ikke-ryger område (buffetrestaurant, asiatisk og italiensk à la carte restaurant og en haverestaurant). Hotellet er forbundet med et stort fest- og konferencecentrum. Herudover er der naturligvis mulighed for at bestille roomservice døgnet rundt, ligesom der også er en miniklub (2-7 år, onsdag til søndag, fra kl. 10.00 til kl. 12.00 og fra kl. 12.45 til kl. 18.30, tilmelding gennem forældrene). Personbiler kan parkeres i hotellets garage.De komfortabelt og stilfuldt indrettede værelser er klimatiseret og råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar (mod betaling), safeboks (mod betaling) og altan (udsigten afhænger af, hvilke værelser man har bestilt). Hele hotellet er indrettet til kørestolsbrugere, ligesom der også kan bestilles handicapvenlige værelser.

  Se mere
 • Alexandra Hotel
  Fra309krPr. nat

  Alexandra Hotelstars

  Saint Julians, Malta , Schreiber street, paceville - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1267 meninger fra rejsendeBaseret på 1267 meninger fra rejsende

  Dette hotel er beliggende i centrum af byen i det berømte St. Julian distrikt, og er i gåafstand fra den nærmeste lokale strand. Med nogle få minutters gang kan gæsterne nå det levende natteliv og underholdningsområdet, der er kendt som Paceville, hvor de finder en række barer, natklubber og det eneste kasino på Malta. En række forskellige butikker og offentlige transportforbindelser findes også i området, som giver adgang til attraktioner og turiststeder på øen.

  Se mere
 • Windsor
  Fra218krPr. nat

  Windsorstars

  Sliema, Malta , windsor terrace - Kort
  2,5/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 949 meninger fra rejsendeBaseret på 949 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger kun få minutters gang fra klippestranden og Sliemas forretningscentrum. Tæt ved hotellet finder man mange forskellige indkøbsmuligheder samt talrige restauranter og barer. Man kan uden problemer komme frem til det nærmeste stoppested til fods.Det klimatiserede hotel råder over i alt 94 værelser. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception og en attraktiv restaurant.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med badeværelse med toilet, brusebad og hårtørrer. Endvidere er der telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).På taget af hotellet finder man en herlig swimmingpool, ligesom bygningen også rummer et fitness-studie.orgenmad serveres som buffet. Der er mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Grand Hotel Gozo
  Fra362krPr. nat

  Grand Hotel Gozostars

  Gozo, Malta , Triq sant antnin n/a - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1453 meninger fra rejsendeBaseret på 1453 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er ideelt til familier og ligger i Gozo. Hotellet , der putter sig indenfor 500 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Hotellet ligger indenfor 5. 0 kilometer fra den nærmeste strand. I alt 95 værelser er til rådighed for gæsterne på Grand Hotel Gozo. Grand Hotel Gozo blev bygget i 1997. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Da denne ejendom har åbent 24 timer i døgnet, er de rejsende altid velkomne. Dette sted er ideelt for familier der rejser med børn og tilbyder værelser med vugger til de små. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Denne ejendom følger grøn praksis. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Grand Hotel Gozo. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed på dette Grand Hotel Gozo med masser af sundheds- og wellness-muligheder. Alle der bor på ejendommen, kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. Forretningsrejsende kan benytte eventrum, der er ideelle til at afholde forretningsseminarer eller til særlige lejligheder. Ejendommens middagslokaler serverer et udvalg af smagfulde retter og drikkevarer. De besøgende kan nyde stedets underholdningsmuligheder. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Paradise Bay
  Fra333krPr. nat

  Paradise Baystars

  Mellieha, Malta , Cirkewwa n/a - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 74 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2762 meninger fra rejsendeBaseret på 2762 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er ideelt til familier og ligger i Mellieha. Ferieboligen, der putter sig indenfor 7. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 150 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Stedet ligger indenfor 250 meter fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 26. 0 kilometer. Ejendommen er indenfor 1000 meters gåafstand fra havnen. Lokaliteten har 276 indbydende gæsteværelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne bolig fuldt renoveret i 2015. Ejendommen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i soveværelser. Denne ejendom har 24 timer åbent i døgnet for de rejsendes bekvemmelighed. Denne ejendom er designet med omtanke for unge gæsters behov og har gæsteværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Hele hotellet har kørestolsadgang og 16 handicapvenlige gæsteværelser. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Gæster kan nyde de måltider der serveres på ejendommen. Hotellet har et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for større bekvemmelighed for gæsterne. Ejendommen har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. De der bor på denne ejendom, kan få balance i krop og sjæl i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. De mest aktive vil få mulighed for at udøve forskellige sportsgrene og aktiviteter i denne ejendom. Et udvalg af smagfulde lækkerier tilbydes i denne charmerende feriebolig. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Topaz Hotel
  Fra151krPr. nat

  Topaz Hotelstars

  Bugibba, Malta , Triq censu tanti n/a - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2109 meninger fra rejsendeBaseret på 2109 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Bugibba, er dette charmerende hotel optimalt for familier. Hotellet , der putter sig indenfor 700 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 200 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ferieboligen ligger indenfor 800 meter fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 18. 0 kilometer. De 326 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Denne feriebolig undergik en renovering i 2016. De der bor i denne ejendom, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Topaz Hotel har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Alle gæsteværelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. Topaz Hotel er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. De forskellige typer underholdning, der tilbydes på dette hotel, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. Dem, der vil væk fra den daglige rutine, kan bruge ejendommens sundheds- og wellness-faciliteter. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Gillieru Hotel
  Fra296krPr. nat

  Gillieru Hotelstars

  Saint Pauls Bay, Malta , Church square - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 970 meninger fra rejsendeBaseret på 970 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i St. Pauls Bay. Der er i alt 86 gæsteværelser på Gillieru Hotel. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Gæsterne bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Gillieru Hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Denne feriebolig accepterer ikke kæledyr. Gæster der bor i denne feriebolig kan benytte den transportservice, der tilbydes. Alle der bor på denne ejendom, vil værdsætte spisemulighederne. Stedets gastronomiske mulighed vil helt sikkert fortrylle gæsterne med et forfinet køkken og et fortryllende miljø. Stedet tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. Gillieru Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  115  Hoteller - Malta
Side  1  af  12
 

Beskrivelse af destination

  Republikken Malta ligger syd for Europa og udgøres af en øgruppe i Middelhavet. Landet er medlem af Den Europæiske Union. De tre øer i øgruppen er: Malta, Gozo og Comino. Stedet kendetegnes ved rolige og maleriske landskaber med lave bakker og terasser og et behageligt og attraktivt klima for turisterne. Hele øen kan let besøges og der findes mange interessante attraktioner som virkelig er et besøg værd. Malta er en ø med historie og kultur, hvor der ligger en gammel katedral der blev bygget i 1577, Skt. John katedralen, som har et kunstværk som kaldes for Skt. Johns halshuggelse. De gamle og mytiske rustninger som findes i paladset for våbenherren, tilhører Malteserordenen og der er mere end 5000. På øen Malta, kan de besøgende opleve fortiden og områdets kultur via de forskellige museer. Oplev dette fantastiske steds historie, besøg øen Malta.

De mest populære områder i  Malta

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser