Hoteller i Malta

Find på kortet
Hoteller - Malta

MaltaFra  329kr

Anbefalede hoteller - Malta

 • Hugo's Boutique Hotel
  Fra1.613krPr. nat

  Hugo's Boutique Hotelstars

  Saint Julians, Malta , St george's road - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 352 meninger fra rejsendeBaseret på 352 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel, der er designet udelukkende til voksne, er i St. Julians. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 5 kilometer. Stedet består af i alt 40 dejlige gæsteværelser. Hugo's Boutique Hotel blev bygget i 2016. Stedet tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Alle der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Hugo's Boutique Hotel tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Gæster med reduceret mobilitet kan bo i denne kørestolsegnede feriebolig, som omfatter handicapvenlige soveværelser. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig bolig. Gæster kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Rejsende vil værdsætte spisemulighederne på dette sted. De besøgende kan dyrke sport eller nyde aktiviteter, der tilbydes på stedet. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Marina Hotel Corinthia Beach Resort
  Fra1.758krPr. nat

  Marina Hotel Corinthia Beach Resortstars

  Saint Julians, Malta , Ix xatt ta san gorg - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2513 meninger fra rejsendeBaseret på 2513 meninger fra rejsende

  Dette hotel-kompleks ligger lige ud til vandkanten i den vidunderlige bugt St. George's Bay. Lige i nærheden finder man centrummet af Paceville, hvor gæsterne vil opdage de mange forskellige restauranter, barer, natklubber, forretninger, et kasino samt mange andre steder med indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er omkring 3 km til Sliema fra komplekset, mens der er 8 km til øens hovedstad Valletta. Der er 40 minutters kørsel til Maltas internationale lufthavn.Dette hotel er på 5 etager, består af i alt 200 værelser og rummer en foyer med døgnåben reception, safebokse (mod betaling), en vekselbørs og mulighed for at kopiere, ligesom der er en yderligere foyer med et hyggeligt siddeområde, en avisstand, butikker, en souvenirbutik, en aviskiosk, en juvelér, en skranke, som tilbyder ture, en café og elevator. Herudover er der en spansk tapas-bar, en amerikansk bar og et bøfhus, en natklub, en fjernsynsstue, en klimatiseret buffetrestaurant med børnestole, en vinforretning samt offentlig internetadgang (mod betaling). Gæsterne har ydermere mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice 24 timer i døgnet, og yngre gæster kan deltage i miniklubbens aktiviteter. Gæster i bil kan benytte sig af hotellets parkeringsplads og de gratis garagefaciliteter.De stilfulde og moderne værelser rummer hvert især et luksuriøst badeværelse (inklusive badekåbe), en hårtørrer, en buksepresse, en telefon, satellit-/kabel-tv, en radio, minibar/køleskab, en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, klimaanlæg/centralvarme, en safeboks mod betaling, en børneseng, en røgalarm og en altan med udsigt over havet. Juniorsuiterne er rummeligere og tilbyder herudover et opholdsområde. Gæster, der rejser alene, har mulighed for at reservere og bo på en række udvalgte dobbeltværelser. På anmodning er der ligeledes mulighed for at reservere ikke-rygerværelser, værelser med forbindelsesdøre samt handicapvenlige værelser.

  Se mere
 • Pebbles Resort St Paul's Bay
  Fra520krPr. nat

  Pebbles Resort St Paul's Baystars

  Saint Pauls Bay, Malta , Blacktail street, st paul’s bay 66 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1870 meninger fra rejsendeBaseret på 1870 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i St. Pauls Bay. Med en beliggenhed lige i bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Stedet ligger indenfor 1. 2 kilometer fra den nærmeste strand. Boligen har i alt 175 værelser. Denne feriebolig blev fuldstændig renoveret i 2012. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse, der findes i de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i denne feriebolig. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. Kæledyr er ikke tilladt på området. Besøgende kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af ejendommen. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil værdsætte de sundheds- og wellness-services, der tilbydes på Pebbles Resort St Paul's Bay. Ejendommens middagstilbud har ry for at være et fremragende køkken og førsteklasses service. Stedets underholdning blev designet til at more alle typer rejsende. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • H Hotel- Adults Only
  Fra988krPr. nat

  H Hotel- Adults Onlystars

  Saint Julians, Malta , St george`s bay - Kort
   

  Dette charmerende hotel kun for voksne, er placeret i St. Julians. I alt 162 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på H Hotel- Adults Only. Dette sted undergik en renovering i 2019. De der bor i denne ejendom, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Receptionsskranken er åben hele dagen. Dette hotel er designet med omtanke for unge gæsters behov og har soveværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Denne er en handicapvenlig feriebolig, hvor der er adgang til fællesområder og badegæsteværelser for kørestolsbrugere og andre mennesker med mobilitetsproblemer. Kæledyr er ikke tilladt på området. En bekvem transportservice stilles til rådighed af stedet. Dette sted har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. nullDer kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Allegro Hotel
  Fra541krPr. nat

  Allegro Hotelstars

  Saint Julians, Malta , Ross street - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 47 meninger fra rejsendeBaseret på 47 meninger fra rejsende

  Det populære middelklassehotel ligger i nærheden af centrum (ca. 100 m) samt strandpromenaden med dens mange indkøbsmuligheder, barer, restauranter og diskoteker. Der er blot få minutters gang til den dejlige klippebadestrand samt en forbindelse med offentlig transport (begge 500 m).Strandhotellet er bygget i 1962 og blev renoveret i 2002. Det er på seks etager og råder over i alt 30 værelser. Herudover er der en døgnåben reception og et hotelsafe. På hotellet finder man desuden en bar, en tv-stue og en klimatiseret restaurant.De lyst og indbydende indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse og hårtørrer. Der er endvidere telefon og safeboks. Hertil kommer klimaanlæg, flisebelægning og væg-til-væg tæpper.Hotellets gæster kan boltre sig i swimmingpoolen med dertilhørende liggestole og parasoller.orgenmaden serveres som buffet. Aftensmaden kan vælges som menu. Der er endvidere mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • The Ramla Bay Resort
  Fra957krPr. nat

  The Ramla Bay Resortstars

  Mellieha, Malta , Triq ir-ramla, marfa - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 68 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2701 meninger fra rejsendeBaseret på 2701 meninger fra rejsende

  Feriestedet ligger på en afsondret halvø på den nordlige kyst af Malta og vender ud til de maleriske øer Gozo og Comino. Det har sin helt egen 350 m lange kyststrækning, som består af en charmerende, naturlig sandstrand, en moderne swimmingpool ved havet og en lido (strand). Dette er et unikt feriested, som er designet til at harmonisere med det omgivende, uberørte maltesiske landskab. Det ligger også i nærheden af de smukkeste strande i Malta, og til den typiske maltesiske landsby Mellieha med indkøbscenter, barer og restauranter er der kun ca. 5 minutters kørsel. Herudover er der ca. 30 km til Maltas internationale lufthavn.Dette idylliske feriested gør luksuriøs komfort og afslapning til en realitet. Alle værelser er designet med henblik på at sikre total komfort og afslapning. Herudover rummer det klimatiserede strand-feriested i alt 180 værelser samt omfattende faciliteter for gæsterne såsom en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Endvidere kan gæsterne slappe af i feriestedets café, bar, spillelokale eller fjernsynsstuen eller spise og drikke i restauranten. Desuden er der konferenceindretninger, og mod betaling kan gæsterne også benytte stedets WLAN/internetadgang, besøge miniklubben, bestille roomservice og vasketøjsservice og parkere bilen på parkeringspladsen. Der tilbydes ydermere en legeplads for hotellets yngre gæster.De luksuriøse værelser er større end gennemsnittet og rummer omfattende faciliteter. De fleste værelser har en meget generøs terrasse, så gæsterne kan nyde udsigten til havet eller landet. Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer, ligesom der er altan eller terrasse, telefon, satellit-tv, safeboks (mod betaling), minibar og regulerbart klimaanlæg og radiator. Herudover rummer værelserne en dobbeltseng, radio og mulighed for at lave te og kaffe.

  Se mere
 • Beach Garden Hotel
  Fra635krPr. nat

  Beach Garden Hotelstars

  Saint Julians, Malta , St george's bay street - Kort
  1,8/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 348 meninger fra rejsendeBaseret på 348 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i St. Julians. Rejsende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Den nærmeste strand er lige udenfor ferieboligen. Der er i alt 73 værelser på stedet. Denne ejendom blev sidst renoveret i 2015. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. De rejsende kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Der er ikke børnesenge på dette hotel. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Beach Garden Hotel.

  Se mere
 • Salini Resort
  Fra999krPr. nat

  Salini Resortstars

  Saint Pauls Bay, Malta , Salina bay - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 808 meninger fra rejsendeBaseret på 808 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger på en lav skråning ved Salina-bugten og er kun adskilt fra havet af en kystvej. Fra hotellet er der en smuk udsigt ud over den maleriske bugt, der ligger på øens nordlige kyst. Hotellet ligger helt for sig selv, og der er kun en kort spadseretur til bugten St. Paul. Det tager endvidere ca. 20 minutter at gå til den nærmeste større bugt, Buggiba. Mellem hotellet og Buggiba kører der hver dag en shuttlebus.Hotellet hører til i den øvre ende af middelklassen og er det førende ferieresort på øen. Bygningen rummer en reception, en bar, en hovedrestaurant og et pizzeria kaldet Gazebo. Herudover er der mulighed for at bestille roomservice (mod betaling).De velindrettede værelser har alle eget badeværelse.Hotellet råder over et stort poolområde med solterrasse, hvorfra der er udsigt ud over det klare Middelhav. Den idylliske atmosfære er perfekt til gæster, der blot ønsker at læne sig tilbage, slappe af og sole sig. For de lidt mere aktive gæster er der rig mulighed for at svømme sig en tur i den store pool. Hotellet har tilmed en indendørs pool og et børnebassin. Gæsterne kan også holde sig i form i hotellets fitnessstudie eller spille tennis på hotellets tennisbaner. Man kan også slentre sig en tur i den smukke have. Fitnessstudiets personale arrangerer endvidere regelmæssige og sunde aktiviteter, der understøtter gæsternes forsøg på at holde sig i form. Efter at have trænet hårdt er der ikke noget bedre end at slappe af i den opfriskende whirlpool eller i saunaen.orgenmaden serveres som buffet. Der serveres også frokost og kold aftensmad.

  Se mere
 • Windsor
  Fra420krPr. nat

  Windsorstars

  Sliema, Malta , windsor terrace - Kort
  2,5/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 944 meninger fra rejsendeBaseret på 944 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger kun få minutters gang fra klippestranden og Sliemas forretningscentrum. Tæt ved hotellet finder man mange forskellige indkøbsmuligheder samt talrige restauranter og barer. Man kan uden problemer komme frem til det nærmeste stoppested til fods.Det klimatiserede hotel råder over i alt 94 værelser. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception og en attraktiv restaurant.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med badeværelse med toilet, brusebad og hårtørrer. Endvidere er der telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).På taget af hotellet finder man en herlig swimmingpool, ligesom bygningen også rummer et fitness-studie.orgenmad serveres som buffet. Der er mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Hilton Malta
  Fra2.329krPr. nat

  Hilton Maltastars

  Saint Julians, Malta , Portomaso - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5727 meninger fra rejsendeBaseret på 5727 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger på Maltas nordkyst lige i nærheden af den maleriske by St. Julians. Der er blot få minutters gang til diverse restauranter, barer, et kasino og andre underholdnings- og indkøbsmuligheder. Den eksklusive beliggenhed i første række til stranden sikrer en førsteklasses udsigt ud over den nybyggede lystbådehavn Portomaso med promenaden og de nærliggende restauranter og barer. Herudover råder hotellet over en privat klippestrand. Tæt på hotellet finder man Spinolabugtens fiskerihavn, hvor man har rig mulighed for at få et indblik i de lokales hverdagsliv. Herudover er der også en taxiholdeplads foran hotellet samt en busstation ca. 300 m væk, hvorfra der er gode forbuindelser til alle hjørner af øen.Det 10-etagers luksushotel åbnede i år 2000. Det råder over i alt 294 elegante værelser og suiter. I den klimatiserede foyer er der en reception, en vekselbørs, safebokse (mod betaling), en pengeautomat, en frisørsalon, en skønhedssalon, diverse butikker og forretninger samt en kaffebar, et rum til opbevaring af bagage, en souvenirshop, en aviskiosk, et spillerum for børn samt elevatorer. Der er endvidere mulighed for at leje biler, ligesom man kan bestille diverse udflugter ved en særlig receptionsdisk. Gæsterne kan desuden nyde det lokale middelhavskøkken i Oceana eller besøge Blue Elephant med terrasse og panoramaudsigt på den oplyste marina. Hertil kommer den rustikale restaurant Bottega del Vino med middelhavssnacks og udvalgte, italienske vine samt konferencecentret, som åbnede i 2003, hvor man finder forskellige lokaler med videoprojektorer, kopimaskiner, fax, skrivemaskiner og modem. Naturligvis er der mulighed for døgnet rundt at bestille roomservice. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i parkeringskælderen.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  121  Hoteller - Malta
Side  1  af  13
 

Beskrivelse af destination

  Republikken Malta ligger syd for Europa og udgøres af en øgruppe i Middelhavet. Landet er medlem af Den Europæiske Union. De tre øer i øgruppen er: Malta, Gozo og Comino. Stedet kendetegnes ved rolige og maleriske landskaber med lave bakker og terasser og et behageligt og attraktivt klima for turisterne. Hele øen kan let besøges og der findes mange interessante attraktioner som virkelig er et besøg værd. Malta er en ø med historie og kultur, hvor der ligger en gammel katedral der blev bygget i 1577, Skt. John katedralen, som har et kunstværk som kaldes for Skt. Johns halshuggelse. De gamle og mytiske rustninger som findes i paladset for våbenherren, tilhører Malteserordenen og der er mere end 5000. På øen Malta, kan de besøgende opleve fortiden og områdets kultur via de forskellige museer. Oplev dette fantastiske steds historie, besøg øen Malta.

De mest populære områder i  Malta

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser