Hoteller i Sliema

Find på kortet
 • Windsor
  Fra594krPr. nat

  Windsorstars

  Sliema, Malta , windsor terrace - Kort
  2,5/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 949 meninger fra rejsendeBaseret på 949 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger kun få minutters gang fra klippestranden og Sliemas forretningscentrum. Tæt ved hotellet finder man mange forskellige indkøbsmuligheder samt talrige restauranter og barer. Man kan uden problemer komme frem til det nærmeste stoppested til fods.Det klimatiserede hotel råder over i alt 94 værelser. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception og en attraktiv restaurant.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med badeværelse med toilet, brusebad og hårtørrer. Endvidere er der telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).På taget af hotellet finder man en herlig swimmingpool, ligesom bygningen også rummer et fitness-studie.orgenmad serveres som buffet. Der er mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Palazzo Capua
  Fra1.376krPr. nat

  Palazzo Capuastars

  Sliema, Malta , Gorg borg olivier street - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 112 meninger fra rejsendeBaseret på 112 meninger fra rejsende

  Dette dejlige boutique hotel, som kan findes i Sliema, er kun for voksne. Med en beliggenhed indenfor 500 meter fra bymidten giver boutique-hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende finder hovedforlystelsesområdet 2. 0 kilometer borte. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 6. 0 kilometer fra stedet. Indenfor 50 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 700 meter fra ferieboligen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 0 kilometer. Ejendommen er indenfor 500 meters gåafstand fra havnen. Besøgende vil nyde et fredeligt og roligt ophold på området, som består af 5 soveværelser. Denne feriebolig blev bygget i 1890 og blev fuldstændig renoveret i 2014. Boligen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i gæsteværelser. Receptionen er åben 24/7. Denne ejendom har ikke børnesenge efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. De der bor på denne ejendom, vil også værdsætte parkeringspladsen og garagen. De der bor på denne ejendom, kan bruge transportservice til lufthavnen. De rejsende kan slappe af ved slutningen af dagen med denne ejendoms forskellige sundhedstilbud. Alle gæster der bor på ejendommen, kan nyde dejlige retter på stedets spiselokaler. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan drage fordel af ejendommens forretningsfaciliteter. Rejsende kan vælge blandt et bredt udvalg af smagfulde retter, der serveres på ejendommen. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Hotel 115 The Strand Hotel and Suites
  Fra657krPr. nat
  3,6/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1639 meninger fra rejsendeBaseret på 1639 meninger fra rejsende

  The aparthotel is ideally situated on the Sliema waterfront and within walking distance to the city centre Sliema which is one of the most affluent tourist area and shopping centre in Malta. Regular bus service to Valletta and other places of interest with bus stops situated just outside the hotel.

  Se mere
 • Roma Hotel
  Fra474krPr. nat

  Roma Hotelstars

  Sliema, Malta , Ghar il-lenbi street - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 302 meninger fra rejsendeBaseret på 302 meninger fra rejsende

  Dette populære hotel ligger lige på den anden side af gaden fra en offentlig klippestrand og har en praktisk placering i det berømte resortområde på Maltas nordøstlige kyst. Der findes en overflod af butikker, restauranter, barer og caféer i nærheden, og Sliemas shoppingcenter er kun få skridt væk. Valletta, Maltas hovedstad, er indenfor kort køreafstand og byder på historiske attraktioner.Dette renoverede og familiedrevne hotel byder gæsterne velkommen i en afslappet atmosfære fyldt med traditionel gæstfrihed. De veludstyrede værelser er hyggelige og komfortable og har fantastisk udsigt over promenaden og Middelhavet. De er udstyret med alle nødvendige faciliteter til en god ferie. Stedets fremragende restaurant serverer en fusion af mad fra det maltetiske køkken og middelhavskøkkenet, og gæsterne kan koble af med en drink i baren eller på terrassen. Et dejligt hotel, der giver valuta for pengene.

  Se mere
 • Victoria
  Fra832krPr. nat

  VictoriastarsGreenProgram Icon

  Sliema, Malta , Gorg borg olivier st. s/n - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2523 meninger fra rejsendeBaseret på 2523 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i en rolig sidegade i Sliemas bymidte. Der er desuden kun få minutters gang til strandpromenaden. Her venter der et væld af indkøbsmuligheder samt talrige restauranter, barer og caféer. Få minutters gang herfra (ca. 500 m) ligger der endvidere et busstoppested. Herfra er der gode rutebilsforbindelser til øens hovedstad, Valetta.Det elegante byhotel råder på sine 8 etager over i alt 120 værelser, heraf 10 suiter. Hotellet har endvidere en reception, et hotelsafe, en elevator, en café og en souvenirshop. Bygningen rummer desuden en bar, en lounge, to konferencerum og en klimatiseret à la carte restaurant med ikke-ryger-område.De smagfuldt indrettede værelser er alle udstyret med eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar/køleskab, centralvarme og safeboks (mod betaling), ligesom der er mulighed for at lave te og kaffe. Hertil kommer, at alle værelser har egen altan (flere med havudsigt) og et klimaanlæg.På hotellets tag er der en swimmingpool, en whirlpool, en pool-/snackbar (åben i sommermånederne, afhængig af vejret) og en solterrasse. Gæsterne kan desuden mod betaling benytte liggestolene og parasollerne.

  Se mere
 • The Palace
  Fra1.138krPr. nat

  The PalacestarsGreenProgram Icon

  Sliema, Malta , High street . - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 27 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4025 meninger fra rejsendeBaseret på 4025 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel, der er designet udelukkende til voksne, er i Sliema. Med en beliggenhed indenfor 500 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 9. 0 kilometer fra ferieboligen. Ferieboligen ligger indenfor 500 meter fra den nærmeste strand. Der er i alt 149 værelser på stedet. The Palace blev opført i 2007. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Denne feriebolig har 24 timer åbent i døgnet for de besøgendes bekvemmelighed. The Palace er ideel til familier med børn, da de har nogle soveværelser med børnesenge efter anmodning til de små. Ejendommen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 2 handicapvenligt gæsteværelse. The Palace er ikke et kæledyrsvenligt sted. Denne ejendom tilbyder parkerings- og garagefaciliteter. Denne bolig følger miljømæssigt bæredygtig praksis. De der bor på denne ejendom, vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. De middagsmuligheder, der er tilgængelige, er det perfekte supplement til gæsternes ophold. Hvis der er brug for forkælelse, kan de de der bor på denne ejendom, drage fordel af de sundhedsfaciliteter, der tilbydes. De besøgende kan nyde velsmagende måltider, der serveres i stedets spiselokale. Takket være fritidstilbuddene kan alle gæster der bor på denne ejendom, få en sjov oplevelse. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Pebbles Boutique Aparthotel
  Fra662krPr. nat

  Pebbles Boutique Aparthotelstars

  Sliema, Malta , The strand 88 - 89 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 723 meninger fra rejsendeBaseret på 723 meninger fra rejsende

  Dette dejlige resort ligger i Sliema. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro i denne feriebolig. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Receptionen er åben 24/7. Pebbles Boutique Aparthotel har ikke børnesenge efter anmodning. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted. Denne bolig har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Bayview Hotel by ST Hotels
  Fra471krPr. nat

  Bayview Hotel by ST Hotelsstars

  Sliema, Malta , the strand- sliema gzr 03, 136 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 33 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1834 meninger fra rejsendeBaseret på 1834 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Sliema. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Indenfor 3. 0 kilometer finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ferieboligen ligger indenfor 1000 meter fra den nærmeste strand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 12. 0 kilometer. Der er i alt 136 soveværelser på Bayview Hotel by ST Hotels. Denne ejendom blev renoveret i 2005. Derudover tilbydes der Wi-Fi på hotellet. Receptionen er åben 24/7. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Dette hotel er blevet designet til at gøre gæsternes ophold så nem som mulig, og har nogle handicapvenlige badeværelser. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Gæster der kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Besøgende er velkomne på det miljøbevidste hotel. Besøgende der bor på dette sted, kan drage fordel af områdets wellness-faciliteter. Rejsende vil værdsætte spisemulighederne i denne feriebolig. De forskellige typer underholdning, der tilbydes på dette hotel, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Holm Hotel & Spa
  Fra1.145krPr. nat

  Holm Hotel & Spastars

  Sliema, Malta , Fabri lane - Kort
   

  Dette dejlige boutique hotel kan findes i Sliema. Stedet har i alt 29 gæsteværelser. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Holm Hotel & Spa har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Endvidere tilbyder denne bolig vugger til småbørn efter anmodning. Med henblik på de besøgendes specialbehov har Holm Hotel & Spa nogle gæsteværelser med kørestolsadgang. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom. Området har parkeringsplads og garagefaciliteter. Rejsende kan bruge transportservice til lufthavnen. Alle der bor på denne ejendom, kan slappe af og få nye kræfter i områdets wellness-faciliteter. Ejendommen har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Holm Hotel & Spa har en række middagsoplevelser. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på Holm Hotel & Spa. Holm Hotel & Spa vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Kennedy Nova
  Fra1.065krPr. nat

  Kennedy Novastars

  Sliema, Malta , The strand 116 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder

  Det attraktive hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i hjertet af byen Sliema. Lige foran bygningen finder man strandpromenaden, lystbådehavnen og et busstoppested. I de nærmere omgivelser er der desuden forskellige indkøbsmuligheder samt et utal af restauranter, barer og caféer.Hotellet består af en 7-etagers hovedbygning med i alt 98 værelser. Herudover er der en reception, en elevator, en bar og et konferencerum. Restauranten er udstyret med klimaanlæg og ikke-ryger-afdeling.De tiltalende indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Hertil kommer telefon, minibar/køleskab, kabel-tv og safeboks (mod betaling). Klimaanlægget regulerer værelsets temperatur.På tagterrassen finder man en lille swimmingpool. Herfra er der en vidunderlig udsigt ud over Sliemas havn. Slutteligt er der også whirlpool, sauna og fitness-rum.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  24  Hoteller - Sliema
Side  1  af  3
 

De mest solgte hoteller - Sliema

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Victoria
  Victoria
  4,6/5
  Kundevurderingaf  22 Muligheder

  Rigtig lækker tagterrasse med mange liggestole og en flot pool. Skøn engelsk pub, hvor man kan se fodbold/ musikvideoer/ nogle dage live musik. Hver dag serveres en lækker menu til god pris i pubben. ...

  Conni Maach
  Hotelopia-kunde, 10/05/2018

  Fra832krSe mere

 • Sliema Hotel by ST Hotels
  Sliema Hotel by ST Hotels
  3,5/5
  Kundevurderingaf  6 Muligheder

  Meget god service og altid smilende. Gode til engelsk.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 21/11/2017

  Fra968krSe mere

 • Sliema Marina Hotel
  Sliema Marina Hotel
  3,6/5
  Kundevurderingaf  16 Muligheder

  Personalet var meget imødekommende, vi havde bestilt et køleskab. Dette var dog ikke muligt, så fik vi en aftale om at vi kunne komme og hente isterninger fra restauranten så tit vi ville.

  Annette Skovning Schmidt
  Hotelopia-kunde, 12/05/2014

  Fra430krSe mere