Hoteller i Sliema

Find på kortet
 • Victoria
  Fra495krPr. nat

  VictoriastarsGreenProgram Icon

  Sliema, Malta , Gorg borg olivier st. s/n - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2523 meninger fra rejsendeBaseret på 2523 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i en rolig sidegade i Sliemas bymidte. Der er desuden kun få minutters gang til strandpromenaden. Her venter der et væld af indkøbsmuligheder samt talrige restauranter, barer og caféer. Få minutters gang herfra (ca. 500 m) ligger der endvidere et busstoppested. Herfra er der gode rutebilsforbindelser til øens hovedstad, Valetta.Det elegante byhotel råder på sine 8 etager over i alt 120 værelser, heraf 10 suiter. Hotellet har endvidere en reception, et hotelsafe, en elevator, en café og en souvenirshop. Bygningen rummer desuden en bar, en lounge, to konferencerum og en klimatiseret à la carte restaurant med ikke-ryger-område.De smagfuldt indrettede værelser er alle udstyret med eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar/køleskab, centralvarme og safeboks (mod betaling), ligesom der er mulighed for at lave te og kaffe. Hertil kommer, at alle værelser har egen altan (flere med havudsigt) og et klimaanlæg.På hotellets tag er der en swimmingpool, en whirlpool, en pool-/snackbar (åben i sommermånederne, afhængig af vejret) og en solterrasse. Gæsterne kan desuden mod betaling benytte liggestolene og parasollerne.

  Se mere
 • Plaza Hotels
  Fra302krPr. nat

  Plaza Hotelsstars

  Sliema, Malta , Tower road 248 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 39 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1640 meninger fra rejsendeBaseret på 1640 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i hjertet af Sliema lige over for kystvejen og promenaden ud til havet. Herudover finder man et udvalg af restauranter, barer, caféer og underholdningsmuligheder i nærheden. Endvidere finder man også offentlige transportmidler få minutter fra hotellet.Dette 8-etages hotel er et populært blandt de tilbagevendende gæster og tilbyder i alt 142 værelser. Af faciliteter er der en foyer med døgnåben reception, elevator, 3 barer, en restaurant og konferencefaciliteter.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse, hårtørrer, safeboks, telefon, satellit-tv og klimaanlæg.Der er en swimmingpool med børnebassin og en solterrasse til brug på hotellets tag.Gæsterne kan indtage morgenmaden og aftensmaden i hotellets restaurant 'Penhouse' på 6. sal. Begge måltider tilbydes som buffet.

  Se mere
 • Windsor
  Fra246krPr. nat

  Windsorstars

  Sliema, Malta , windsor terrace - Kort
  2,5/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 949 meninger fra rejsendeBaseret på 949 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger kun få minutters gang fra klippestranden og Sliemas forretningscentrum. Tæt ved hotellet finder man mange forskellige indkøbsmuligheder samt talrige restauranter og barer. Man kan uden problemer komme frem til det nærmeste stoppested til fods.Det klimatiserede hotel råder over i alt 94 værelser. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception og en attraktiv restaurant.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med badeværelse med toilet, brusebad og hårtørrer. Endvidere er der telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).På taget af hotellet finder man en herlig swimmingpool, ligesom bygningen også rummer et fitness-studie.orgenmad serveres som buffet. Der er mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • The Preluna Hotel
  Fra448krPr. nat

  The Preluna Hotelstars

  Sliema, Malta , 124 tower road 124 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2547 meninger fra rejsendeBaseret på 2547 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Sliema, er dette dejlige hotel optimalt for familier. Med sin placering indenfor 200 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 5. 0 kilometer fra stedet. Indenfor 2. 0 kilometer finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 6 kilometer. Ferieboligen har i alt 279 soveværelser. Denne ejendom undergik en renovering i 2014. The Preluna Hotel omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og soveværelser. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. The Preluna Hotel tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til The Preluna Hotel. The Preluna Hotel har parkering til gæsternes bekvemmelighed. De der bor på denne ejendom, vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. De der bor på denne ejendom, kan slappe af og slippe væk fra den daglige rutine i områdets wellness-faciliteter. Et udvalg af smagfulde lækkerier tilbydes i denne charmerende feriebolig. Gæster kan nyde stedets underholdningsmuligheder. Der er sports- og fritidsaktiviteter til rådighed i ejendommen. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på The Preluna Hotel.

  Se mere
 • Sliema Chalet Hotel
  Fra235krPr. nat

  Sliema Chalet Hotelstars

  Sliema, Malta , Tower road 117 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 638 meninger fra rejsendeBaseret på 638 meninger fra rejsende

  Med sin placering på den eksklusive promenade i Sliema byder dette dejlige hotel på betagende udsigt over det fantastiske Middelhav. Hotellet ligger overfor stranden, mens shopping- og underholdningsområdet ligger et kort stykke væk. Gæsterne kan finde et levende underholdningsområde og et forretningscenter i nærheden af hotellet. Hotellet byder gæsterne velkommen med varm maltesisk gæstfrihed og upåklagelig service, og er det ideelle valg for forretningsrejsende og feriegæster, der besøger byen. Værelserne er enkle i stilen med moderne faciliteter, der sikrer et komfortabelt ophold. Hotellet har et udvalg af faciliteter, der imødekommer de behov, den enkelte gæst måtte have.

  Se mere
 • Pebbles Boutique Aparthotel
  Fra515krPr. nat

  Pebbles Boutique Aparthotelstars

  Sliema, Malta , The strand 88 - 89 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 723 meninger fra rejsendeBaseret på 723 meninger fra rejsende

  Dette dejlige resort ligger i Sliema. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro i denne feriebolig. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Receptionen er åben 24/7. Pebbles Boutique Aparthotel har ikke børnesenge efter anmodning. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted. Denne bolig har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • The Waterfront Hotel
  Fra597krPr. nat

  The Waterfront Hotelstars

  Sliema, Malta , The strand sliema 230327 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Dette dejlige hotel er placeret i Sliema. Ferieboligen, der putter sig indenfor 500 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende kan nemt gå til de offentlige transportmidler. I alt 154 værelser er til rådighed for gæsterne. Denne ejendom blev opført i 2017. The Waterfront Hotel er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. De rejsende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. The Waterfront Hotel er designet med omtanke for de mindste gæster, og har soveværelser med senge til små børn. For at imødekomme de særlige behov fra gæster, har dette handicapvenlige hotel en række værelser med kørestolsadgang. Kæledyr må ikke medbringes til The Waterfront Hotel. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Dette sted har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Alle gæster der bor på ejendommen, kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. The Waterfront Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hotel 115 The Strand Hotel and Suites
  Fra269krPr. nat
  3,6/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1639 meninger fra rejsendeBaseret på 1639 meninger fra rejsende

  The aparthotel is ideally situated on the Sliema waterfront and within walking distance to the city centre Sliema which is one of the most affluent tourist area and shopping centre in Malta. Regular bus service to Valletta and other places of interest with bus stops situated just outside the hotel.

  Se mere
 • Bayview Hotel by ST Hotels
  Fra261krPr. nat

  Bayview Hotel by ST Hotelsstars

  Sliema, Malta , the strand- sliema gzr 03, 136 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 33 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1834 meninger fra rejsendeBaseret på 1834 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Sliema. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Indenfor 3. 0 kilometer finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ferieboligen ligger indenfor 1000 meter fra den nærmeste strand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 12. 0 kilometer. Der er i alt 136 soveværelser på Bayview Hotel by ST Hotels. Denne ejendom blev renoveret i 2005. Derudover tilbydes der Wi-Fi på hotellet. Receptionen er åben 24/7. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Dette hotel er blevet designet til at gøre gæsternes ophold så nem som mulig, og har nogle handicapvenlige badeværelser. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Gæster der kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Besøgende er velkomne på det miljøbevidste hotel. Besøgende der bor på dette sted, kan drage fordel af områdets wellness-faciliteter. Rejsende vil værdsætte spisemulighederne i denne feriebolig. De forskellige typer underholdning, der tilbydes på dette hotel, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Sliema Hotel by ST Hotels
  Fra261krPr. nat

  Sliema Hotel by ST Hotelsstars

  Sliema, Malta , The strand sliema 59 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 355 meninger fra rejsendeBaseret på 355 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Sliema. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 0 kilometer. Stedet er indenfor 200 meters gåafstand fra havnen. Ejendommen har i alt 70 gæsteværelser. Sliema Hotel by ST Hotels tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hvis besøgende beder om det, kan de få en børneseng i deres gæsteværelse. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Sliema Hotel by ST Hotels. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  28  Hoteller - Sliema
Side  1  af  3
 

De mest solgte hoteller - Sliema

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Victoria
  Victoria
  4,6/5
  Kundevurderingaf  22 Muligheder

  Rigtig lækker tagterrasse med mange liggestole og en flot pool. Skøn engelsk pub, hvor man kan se fodbold/ musikvideoer/ nogle dage live musik. Hver dag serveres en lækker menu til god pris i pubben. ...

  Conni Maach
  Hotelopia-kunde, 10/05/2018

  Fra496krSe mere

 • Sliema Hotel by ST Hotels
  Sliema Hotel by ST Hotels
  3,5/5
  Kundevurderingaf  6 Muligheder

  Meget god service og altid smilende. Gode til engelsk.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 21/11/2017

  Fra262krSe mere

 • Sliema Marina Hotel
  Sliema Marina Hotel
  3,6/5
  Kundevurderingaf  16 Muligheder

  Personalet var meget imødekommende, vi havde bestilt et køleskab. Dette var dog ikke muligt, så fik vi en aftale om at vi kunne komme og hente isterninger fra restauranten så tit vi ville.

  Annette Skovning Schmidt
  Hotelopia-kunde, 12/05/2014

  Fra327krSe mere