3-stjernede hoteller i Sliema

Find på kortet
3-stjernede hoteller i Sliema

3-stjernede hoteller i SliemaFra  226kr

Anbefalede 3-stjernede hoteller i Malta

 • Blubay Apartments by ST Hotels
  Fra246krPr. nat

  Blubay Apartments by ST Hotelsstars

  Sliema, Malta , 50 ponsonby street 289 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 432 meninger fra rejsendeBaseret på 432 meninger fra rejsende

  Blubay Apartments består af forskellige lejligheder, der er beliggende i flere bygninger, som ligger blot op til 350 meter fra Blybay-hovedbygningen. I hovedbygningen finder man 24 timers reception, interessecafé og en lille udendørs pool. Nogle lejligheder har udsigt over de maleriske befæstninger og de historiske bygninger i Malta. Inden for gåafstand finder gæsterne det populære shoppingcenter Sliema og en række forskellige barer og restauranter. For dem, der ønsker at opleve Maltas natteliv, er St. Julians og Paceville med et livligt natteliv kun et par kilometer borte.

  Se mere
 • Pebbles Boutique Aparthotel
  Fra522krPr. nat

  Pebbles Boutique Aparthotelstars

  Sliema, Malta , The strand 88 - 89 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 723 meninger fra rejsendeBaseret på 723 meninger fra rejsende

  Dette dejlige resort ligger i Sliema. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro i denne feriebolig. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Receptionen er åben 24/7. Pebbles Boutique Aparthotel har ikke børnesenge efter anmodning. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted. Denne bolig har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Hotel 115 The Strand Hotel and Suites
  Fra282krPr. nat
  3,6/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1639 meninger fra rejsendeBaseret på 1639 meninger fra rejsende

  The aparthotel is ideally situated on the Sliema waterfront and within walking distance to the city centre Sliema which is one of the most affluent tourist area and shopping centre in Malta. Regular bus service to Valletta and other places of interest with bus stops situated just outside the hotel.

  Se mere
 • Bayview Hotel by ST Hotels
  Fra283krPr. nat

  Bayview Hotel by ST Hotelsstars

  Sliema, Malta , the strand- sliema gzr 03, 136 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 33 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1834 meninger fra rejsendeBaseret på 1834 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Sliema. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Indenfor 3. 0 kilometer finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ferieboligen ligger indenfor 1000 meter fra den nærmeste strand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 12. 0 kilometer. Der er i alt 136 soveværelser på Bayview Hotel by ST Hotels. Denne ejendom blev renoveret i 2005. Derudover tilbydes der Wi-Fi på hotellet. Receptionen er åben 24/7. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Dette hotel er blevet designet til at gøre gæsternes ophold så nem som mulig, og har nogle handicapvenlige badeværelser. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Gæster der kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Besøgende er velkomne på det miljøbevidste hotel. Besøgende der bor på dette sted, kan drage fordel af områdets wellness-faciliteter. Rejsende vil værdsætte spisemulighederne i denne feriebolig. De forskellige typer underholdning, der tilbydes på dette hotel, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Sliema Hotel by ST Hotels
  Fra261krPr. nat

  Sliema Hotel by ST Hotelsstars

  Sliema, Malta , The strand sliema 59 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 355 meninger fra rejsendeBaseret på 355 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Sliema. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 0 kilometer. Stedet er indenfor 200 meters gåafstand fra havnen. Ejendommen har i alt 70 gæsteværelser. Sliema Hotel by ST Hotels tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hvis besøgende beder om det, kan de få en børneseng i deres gæsteværelse. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Sliema Hotel by ST Hotels. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Roma Hotel
  Fra406krPr. nat

  Roma Hotelstars

  Sliema, Malta , Ghar il-lenbi street - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 302 meninger fra rejsendeBaseret på 302 meninger fra rejsende

  Dette populære hotel ligger lige på den anden side af gaden fra en offentlig klippestrand og har en praktisk placering i det berømte resortområde på Maltas nordøstlige kyst. Der findes en overflod af butikker, restauranter, barer og caféer i nærheden, og Sliemas shoppingcenter er kun få skridt væk. Valletta, Maltas hovedstad, er indenfor kort køreafstand og byder på historiske attraktioner.Dette renoverede og familiedrevne hotel byder gæsterne velkommen i en afslappet atmosfære fyldt med traditionel gæstfrihed. De veludstyrede værelser er hyggelige og komfortable og har fantastisk udsigt over promenaden og Middelhavet. De er udstyret med alle nødvendige faciliteter til en god ferie. Stedets fremragende restaurant serverer en fusion af mad fra det maltetiske køkken og middelhavskøkkenet, og gæsterne kan koble af med en drink i baren eller på terrassen. Et dejligt hotel, der giver valuta for pengene.

  Se mere
 • Azur Hotel by ST Hotels
  Fra320krPr. nat

  Azur Hotel by ST Hotelsstars

  Sliema, Malta , Triq belvedere, gzira 50 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Dette charmerende hotel er i Sliema. Der er i alt 177 gæsteværelser på Azur Hotel by ST Hotels. Denne ejendom blev bygget i 2019. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Azur Hotel by ST Hotels har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Azur Hotel by ST Hotels tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom. Der er parkeringsplads ved Azur Hotel by ST Hotels. Dette hotel er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Azur Hotel by ST Hotels har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Plaza Hotels
  Fra634krPr. nat

  Plaza Hotelsstars

  Sliema, Malta , Tower road 248 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 39 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1640 meninger fra rejsendeBaseret på 1640 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i hjertet af Sliema lige over for kystvejen og promenaden ud til havet. Herudover finder man et udvalg af restauranter, barer, caféer og underholdningsmuligheder i nærheden. Endvidere finder man også offentlige transportmidler få minutter fra hotellet.Dette 8-etages hotel er et populært blandt de tilbagevendende gæster og tilbyder i alt 142 værelser. Af faciliteter er der en foyer med døgnåben reception, elevator, 3 barer, en restaurant og konferencefaciliteter.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse, hårtørrer, safeboks, telefon, satellit-tv og klimaanlæg.Der er en swimmingpool med børnebassin og en solterrasse til brug på hotellets tag.Gæsterne kan indtage morgenmaden og aftensmaden i hotellets restaurant 'Penhouse' på 6. sal. Begge måltider tilbydes som buffet.

  Se mere
 • Mr. Todd Hotel
  Fra771krPr. nat

  Mr. Todd Hotelstars

  Sliema, Malta , Manwel dimech street 26 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette charmerende hotel er placeret i Sliema. Hotellet har i alt 30 gæsteværelser. Stedet blev opført i 2018. De der bor på dette hotel, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Mr. Todd Hotel har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Med henblik på de rejsendes specialbehov har Mr. Todd Hotel nogle soveværelser med kørestolsadgang. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted. Dette sted har parkerings- og garagepladser til gæsternes bekvemmelighed. Gæster kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Carlton Hotel
  Fra500krPr. nat

  Carlton Hotelstars

  Sliema, Malta , Tower road 261 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 708 meninger fra rejsendeBaseret på 708 meninger fra rejsende

  Hotel is situated on the popular seafront promenade, Tower Road. It is ideally situated a short 10 min walk to the main shopping centre of Sliema (or three bus stops away from the bus stop which is infront of the hotel) as well as an 8 min walk to the bubbly nightlife of Paceville, St Julians.

  Se mere
 
[x]
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination