Hoteller i Cancun og nærhed

Find på kortet
Hoteller - Cancun og nærhed

Cancun og nærhedFra  147kr

Anbefalede hoteller - Cancun og nærhed

 • Seadust Cancun Family Resort
  Fra2.700krPr. nat

  Seadust Cancun Family Resortstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan km. 17 lote 52-04 hotel zone lt 52-04 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2975 meninger fra rejsendeBaseret på 2975 meninger fra rejsende

  Located in the Hotel Zone, close to Playa Delfines and is only 15 min from Cancun International Airport. Near to nightclubs, shopping malls and other attractions

  Se mere
 • Panama Jack Resorts Cancun
  Fra2.525krPr. nat

  Panama Jack Resorts Cancunstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan km. 11.5 zona hotelera 0 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 9643 meninger fra rejsendeBaseret på 9643 meninger fra rejsende

  Det komfortable strandhotel ligger i et turistområde i Cancun kun få minutters gang fra centrum. Lige i nærheden ligger der en indbydende sandstrand med turkisblåt hav. Der afgår desuden offentlige transportmidler kun ca. 100 m fra hotellet. I de umiddelbare omgivelser finder man endvidere mange forskellige indkøbsmuligheder, talrige restauranter, barer og caféer samt et væld af andre underholdningsmuligheder.Hotellet blev renoveret i 2006 og består af en 6-etagers hovedbygning med i alt 627 værelser, heraf 317 enkelt- og 159 dobbeltværelser samt 102 suiter og 40 hotellejligheder. I foyeren finder man en døgnåben reception. Herudover har hotellet en frisørsalon, en bar og en klimatiseret restaurant. Bygningen rummer desuden en internetterminal, ligesom der også er mulighed for at bestille vaskeservice. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads og en garage.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, internetadgang og safeboks (mod betaling).Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool med dertilhørende solterrasse eller slappe af i saunaen. Sportsbegejstrede har endvidere mulighed for at spille tennis og dyrke motion i hotellets fitness-studie. Den nærmeste golfbane ligger ca. 7 km fra hotellet og lader sig nemt nå med bil. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram for voksne.

  Se mere
 • Sunset Marina Resort & Yatch Club
  Fra1.968krPr. nat

  Sunset Marina Resort & Yatch Clubstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulkan km. 5.8 - Kort
   

  Dette charmerende hotel, som kan findes i Hotel zone, er en fantastisk mulighed for familier. Den nærmeste strand ligger indenfor 500 meter fra ejendommen. Det samlede antal værelser er 104. Dette hotel blev moderniseret i 2009. Sunset Marina Resort & Yatch Club tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Dette hotel har ikke børnesenge efter anmodning. I denne ejendom er alle badeværelser handicapvenlige. Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom. Sunset Marina Resort & Yatch Club har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. De besøgende kan stresse helt af i sundheds- og wellness-faciliteterne. Gæster vil værdsætte et sjovt ophold på ejendommen, med en bred vifte af underholdningstilbud. De rejsende kan motionere og være aktive under deres ophold, takket være de sportsfaciliteter og aktiviteter, der tilbydes. Sunset Marina Resort & Yatch Club vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Beach House Dos Playas by Faranda Hotels
  Fra783krPr. nat

  Beach House Dos Playas by Faranda Hotelsstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd.kukulkan km 6.5 zona hotelera - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2392 meninger fra rejsendeBaseret på 2392 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger mellem Playa Tortugas. Herfra kommer man på mindre end 10 minutter til Cancuns bymidte, hvor man finder Mercado 28 eller supermarkeder såsom SAM'S, Wallmart, COSTCO og Plaza de las Americas. Lige i nærheden er der underholdnings- og indkøbsmuligheder. Lige ved siden af anlægget ligger beachklubben Marina med mange vandsportsmuligheder. Til Cancuns internationale lufthavn er der ca. 25 minutters kørsel.Hotellet er omgivet af en herlig, tropisk have og råder i alt over 129 værelser fordelt på 3 etager. Den indbydende foyer rummer en reception, en elevator, en vekselbørs og en safeboks. Herudover står der en bar og en à la carte restaurant til rådighed for gæsterne. Der tilbydes endvidere roomservice og vasketøjsservice.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse. Hertil kommer telefon og kabel-tv. Endvidere finder man klimaanlæg, safeboks (mod betaling) samt på nogle af værelserne altan eller terrasse.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool, en pool-/snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. For de sportsbegejstrede er der vandsportsaktiviteter såsom windsurfing, vandcykel eller sejlads. Herudover er der mulighed for at spille tennis og volleyball. Hotellets aktivitetsprogram sørger for underholdning og afveksling.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Beach House Imperial Laguna by Faranda Hotels
  Fra435krPr. nat

  Beach House Imperial Laguna by Faranda Hotelsstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Calle quetzal km 7 zona hotelera 11 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 280 meninger fra rejsendeBaseret på 280 meninger fra rejsende

  Det charmerende hotel ligger i et turistområde i Cancún. Der er blot et par minutters gang til den dejlige, fine sandstrand. Til bymidten med de mange barer, restauranter og et spændende natteliv er der 15 minutter. 200 m fra hotellet ligger der et busstoppested.iddelklassehotellet har en god beliggenhed og råder over 4 etager med i alt 61 værelser. Bygningen rummer desuden en hyggelig bar og en indbydende restaurant. Der tilbydes naturligvis også vaskeservice.Værelserne er smagfuldt indrettet og råder over eget badeværelse. Herudover er der telefon, tekøkken, minibar eller køleskab.Gæsterne kan slappe af i hotellets swimmingpool.

  Se mere
 • GR Caribe by Solaris Deluxe All Inclusive Resort
  Fra1.878krPr. nat

  GR Caribe by Solaris Deluxe All Inclusive Resortstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd kukulcan lote 64 bis, seccion zona hotelera - Kort
   

  Dette enestående hotel er ideelt til familier og ligger i Hotel zone. Stedet ligger 20. 0 kilometer fra de vigtigste offentlige transportforbindelser. Ejendommen omfatter 200 hyggelige gæsteværelser. Denne bolig blev moderniseret i 2010. GR Caribe by Solaris Deluxe All Inclusive Resort omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og soveværelser. GR Caribe by Solaris Deluxe All Inclusive Resort har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Endvidere tilbyder GR Caribe by Solaris Deluxe All Inclusive Resort vugger til småbørn efter anmodning. GR Caribe by Solaris Deluxe All Inclusive Resort er ikke et kæledyrsvenligt sted. Gæster kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af GR Caribe by Solaris Deluxe All Inclusive Resort. De der bor på denne ejendom, kan stresse helt af i sundheds- og wellness-faciliteterne. Gæsterne vil helt sikkert værdsætte den lange række underholdnings- og fritidsservices og –faciliteter, der tilbydes. Dette sted har et dejligt middagstilbud, der imødekommer alle gæsternes behov. Der er et fuldt program af organiserede aktiviteter, der er ideelle til sportsentusiaster og dem, der vil nyde et aktivt ophold. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Presidente InterContinental Cancun Resort
  Fra1.441krPr. nat

  Presidente InterContinental Cancun Resortstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan km 7.5 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2888 meninger fra rejsendeBaseret på 2888 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger lige ud til en vidunderlig, bred sandstrand i et rekreativt område i Cancún. På få minutter til fods kommer man til butikskvarteret Plaza Caracol, hvor man finder et hav af barer, butikker, restauranter og natklubber. Herudover ligger konferencecenteret blot få minutters gang fra hotellet.Hotellet blev renoveret i 2003 og råder over 10 etager med i alt 299 værelser, heraf 2 suiter. Af faciliteter tilbydes der desuden en frisørsalon, en bar, en klimatiseret restaurant, en fælles internetterminal og til bilen en parkeringsplads og garage. Endvidere er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.De komfortabelt indrettede værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, internetadgang, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling) som standardindretning.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool og en solterrasse, og gæsterne har desuden mulighed for at spille tennis samt dyrke motion i fitness-studiet. Endvidere tilbydes der et underholdningsprogram.Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en righoldig buffet.

  Se mere
 • The Royal Caribbean - An All Suites Resort
  Fra1.531krPr. nat

  The Royal Caribbean - An All Suites Resortstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Kukulcan boulevard km 17.5, cancun hotel zone, - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2677 meninger fra rejsendeBaseret på 2677 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er ideelt til familier og ligger i Hotel zone. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 1. 8 kilometer fra stedet. Der er offentlige transportmidler 18. 0 kilometer borte. The Royal Caribbean - An All Suites Resort har i alt 207 soveværelser. Opførelsesåret for dette sted daterer sig tilbage til 1988. The Royal Caribbean - An All Suites Resort har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Receptionsskranken er åben hele dagen. Desværre er der ingen soveværelser, hvor gæster kan bede om en vugge til de små. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette sted ikke tillader kæledyr. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Rejsende kan vælge af forkæle sig selv med sundhedsfaciliteterne der forefindes på stedet. De underholdningsmuligheder, der er til rådighed, vil helt sikkert gøre indtryk på alle besøgende. De mere aktive kan drage fordel af stedets fritidsfaciliteter og –aktiviteter. Med mange middagsmuligheder, vil The Royal Caribbean - An All Suites Resort imødekomme behovene fra alle typer gæster. The Royal Caribbean - An All Suites Resort vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Riu Dunamar
  Fra1.923krPr. nat

  Riu Dunamarstars

  Isla Mujeres, Cancun og nærhed , Blvd. costa mujeres continental de isla mujeres - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1142 meninger fra rejsendeBaseret på 1142 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel, som kan findes i Isla Mujeres, er en fantastisk mulighed for familier. I alt 700 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. De der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Receptionsskranken er åben hele dagen. Der er ikke børnesenge i Riu Dunamar. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig. De besøgende kan forkæle sig i de sundheds- og wellness-behandlinger, der er til rådighed på stedet. Dette hotel har en række middagsoplevelser. De forskellige typer underholdning, der tilbydes på Riu Dunamar, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan gribe muligheden for at smage de måltider, der serveres på stedets middagsfaciliteter. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Occidental Costa Cancún
  Fra1.699krPr. nat

  Occidental Costa Cancúnstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulkan, km.4,5 zona hotelera km 4.5 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 7747 meninger fra rejsendeBaseret på 7747 meninger fra rejsende

  Luksushotellet ligger lige ved den hvide caribiske sandstrand Playa Linda. Herfra er der kun ca. 5 minutters kørsel til byens centrum samt 20 minutter til den internationale lufthavn Cancun. I umiddelbar nærhed af hotellet finder man talrige indkøbsmuligheder, restauranter og ikke mindst nattelivet.Hotellet er omgivet af en tropisk have og bygget i middelhavsstilen Palazzo. I alt rummer det 357 værelser, herunder også studier og suiter. Endvidere rummer den indbydende foyer en reception og flere elevatorer. Herudover finder man også en butik, en bar og en klimatiseret à la carte restaurant. Ydermere råder det imponerende hotelanlæg også over et teater. Gæsterne har mulighed for at bestille roomservice. Børnene kan muntre sig på legepladsen eller i miniklubben.De luksuriøst og handicapvenligt indrettede værelser, studier og suiter rummer alle et badeværelse. Hertil kommer telefon og satellit-/kabel-tv samt klimaanlæg. Deslige rummer de elegante boligenheder en dobbeltseng og en safeboks (mod betaling). Herudover råder studierne også over altan eller terrasse, alternativ med kingsize seng samt tekøkken med standardudstyr såsom mikrobølgeovn og køleskab. Ydermere finder man i suiterne en stor terrasse, alternativ med kingsize seng, stue/spisestue og et veludstyret køkken.I det velplejede udendørs anlæg finder man en swimmingpool. For de sportsbegejstrede tilbydes der sejlads, vandcykel, aerobic, beachvolley, samt et fitness-studie. Endelig ligger der en golfbane i nærheden af hotellet.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  89  Hoteller - Cancun og nærhed
Side  1  af  9
 

Beskrivelse af destination

  Kystbyen Cancún ligger i Mexico og er en del af staten Quintana Roo der ligger i den sydøstlige del. Cancún har kyster til det Caraibiske Hav da den ligger på halvøen Yucatán. Det er et internationalt turistrejsemål, der antages for at være et parados med store strande med krystalklart vand. De mange forskellige strande går fra de mest populære til naturens små typiske gemmesteder, væk fra støj og stress. Alle er velegnede til at dykke på. Andre aktiviteter som kan dyrkes er jetski, svømning eller svømme med delfiner. Det interaktive akvarium i Cancún er meget spændende, det lader dig opleve havets fauna og komme helt tæt på den. Tusindvis af turister tiltrækkes af Cancún, ikke kun på grund af strandene men også fordi der findes mange arkæologiske steder fra mayatiden, nogle som er lette at komme til og andre som venter på at de mere eventyrlystne finder dem midt i junglen. Centrum i Cancún er et sted det vibrerer af aktivitet og morskab, hvor man kan nyde udvalget af restauranter, indkøbscentre, butikker og natklubber. I Cancún vil du få en uforglemmelig ferie, besøg den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Cancun og nærhed

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination