Hoteller i Cancun og nærhed

Find på kortet
Hoteller - Cancun og nærhed

Cancun og nærhedFra  170kr

Anbefalede hoteller - Cancun og nærhed

 • Seadust Cancun Family Resort
  Fra1.976krPr. nat

  Seadust Cancun Family Resortstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan km. 17 lote 52-04 hotel zone lt 52-04 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3665 meninger fra rejsendeBaseret på 3665 meninger fra rejsende

  Located in the Hotel Zone, close to Playa Delfines and is only 15 min from Cancun International Airport. Near to nightclubs, shopping malls and other attractions

  Se mere
 • Grand Oasis Cancun
  Fra1.409krPr. nat

  Grand Oasis Cancunstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcán km. 16.5 zona hotelera lt45-47 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Med sin beliggenhed i Hotel zone, er dette enestående hotel optimalt for familier. Boligen omfatter 499 hyggelige soveværelser. Denne ejendom blev fuldt moderniseret i 2011. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Der er ikke børnesenge på dette sted. Denne feriebolig accepterer ikke kæledyr. De der bor på denne ejendom, kan benytte parkeringspladsen. Ejendommen omfatter et udvalg af forskellige sundheds- og wellness faciliteter, der er ideelle til de der bor her, der vil genoplade mentalt og fysisk. De rejsende kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. Der er ikke tid til at kede sig i denne feriebolig takket være de underholdningsmuligheder, der tilbydes. Ejendommens forretningsfaciliteter er velegnede til alle typer forretningsevents, seminarer, møder eller konferencer. Der er sports- og fritidsaktiviteter til rådighed i ejendommen. Ejendommens middagstilbud har ry for at være et fremragende køkken og førsteklasses service. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Hotel Dos Playas Faranda Cancun
  Fra660krPr. nat

  Hotel Dos Playas Faranda Cancunstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd.kukulkan km 6.5 zona hotelera - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2553 meninger fra rejsendeBaseret på 2553 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger mellem Playa Tortugas. Herfra kommer man på mindre end 10 minutter til Cancuns bymidte, hvor man finder Mercado 28 eller supermarkeder såsom SAM'S, Wallmart, COSTCO og Plaza de las Americas. Lige i nærheden er der underholdnings- og indkøbsmuligheder. Lige ved siden af anlægget ligger beachklubben Marina med mange vandsportsmuligheder. Til Cancuns internationale lufthavn er der ca. 25 minutters kørsel.Hotellet er omgivet af en herlig, tropisk have og råder i alt over 129 værelser fordelt på 3 etager. Den indbydende foyer rummer en reception, en elevator, en vekselbørs og en safeboks. Herudover står der en bar og en à la carte restaurant til rådighed for gæsterne. Der tilbydes endvidere roomservice og vasketøjsservice.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse. Hertil kommer telefon og kabel-tv. Endvidere finder man klimaanlæg, safeboks (mod betaling) samt på nogle af værelserne altan eller terrasse.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool, en pool-/snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. For de sportsbegejstrede er der vandsportsaktiviteter såsom windsurfing, vandcykel eller sejlads. Herudover er der mulighed for at spille tennis og volleyball. Hotellets aktivitetsprogram sørger for underholdning og afveksling.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Sotavento
  Fra393krPr. nat

  Sotaventostars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Calle pescador no. d-8-3 zona hotelera km.4 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 583 meninger fra rejsendeBaseret på 583 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Hotel zone. Beliggende indenfor 4. 0 kilometer fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 5 kilometer fra ejendommen. Rejsende kan bruge de offentlige transportmidler 4. 0 kilometer borte. Den nærmeste strand ligger indenfor 2. 0 kilometer fra hotellet . Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 500 meter. I alt 90 værelser er til rådighed for gæsterne. Sotavento blev fuldstændig renoveret i 2015. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Ferieboligen har 24 timers åbent. Desværre er der ingen soveværelser, hvor de der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. På dette hotel er alle badeværelser handicapvenlige. Kæledyr er ikke tilladt i denne boligDer er parkeringsplads ved Sotavento. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Forretningsrejsende vil værdsætte behageligheden af stedets forretningsfaciliteter, der er ideelle til at få en produktiv arbejdsdag. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • The Pyramid at Grand Oasis
  Fra1.595krPr. nat

  The Pyramid at Grand Oasisstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Km 16., blvd. kukulcan 5, zona hotelera lt45-47 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette charmerende strand-hotel består af 5 bygninger på hver 3 etager og med i alt 959 værelser. Det er omgivet af et elegant anlagt haveanlæg, og stranden ligger bare 700 m væk. Gæsterne tilbydes en reception med internetadgang 24 timer i døgnet, en frisørsalon, diverse forretninger og en natklub. Der er også hele 14 barer, en restaurant, en parkeringsplads, en parkeringsgarage og mulighed for at bestille vasketøjsservice.

  Se mere
 • Grand Oasis Palm - All Inclusive
  Fra1.409krPr. nat

  Grand Oasis Palm - All Inclusivestars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcán km4.5 sección c lote 1 - Kort
  2,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4674 meninger fra rejsendeBaseret på 4674 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Hotel zone, er dette fremragende hotel optimalt for familier. Beliggende indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Der er i alt 835 værelser på Grand Oasis Palm - All Inclusive. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne bolig fuldt renoveret i 2011. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Desværre er der ingen værelser, hvor rejsende kan bede om en vugge til de små. Grand Oasis Palm - All Inclusive er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der findes en parkeringsplads. Denne ejendom er stolte over at kunne tilbyde nogle sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til at slappe af og få en sund og trænet krop. Alle der bor på ejendommen, kan nyde dejlige retter på stedets spiselokaler. De besøgende vil helt sikkert værdsætte den lange række underholdnings- og fritidsservices og –faciliteter, der tilbydes. Rejsende vil værdsætte sportsaktiviteterne der udbydes på denne ejendom. Ejendommens spiselokale leverer et lækkert køkken og en fantastisk service. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Grand Oasis Palm - All Inclusive.

  Se mere
 • Emporio Cancun
  Fra1.056krPr. nat

  Emporio Cancunstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Kukulcan boulevard, km 17 49 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Med sin beliggenhed i Hotel zone, er dette enestående hotel optimalt for familier. Indenfor 2 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand er lige udenfor ejendommen. Der er i alt 400 værelser på stedet. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne bolig fuldt renoveret i 2014. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle gæster der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Emporio Cancun har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Der er ikke børnesenge i Emporio Cancun. Dette er ikke et kæledyrsvenligt hotel. Rejsende kan benytte parkeringspladsen. Gæster vil værdsætte spisemulighederne på dette sted. Der er konferencefaciliteter ved denne feriebolig. Gæster kan vælge blandt et bredt udvalg af smagfulde retter, der serveres på stedet. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • The Royal Caribbean - An All Suites Resort
  Fra1.235krPr. nat

  The Royal Caribbean - An All Suites Resortstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Kukulcan boulevard km 17.5, cancun hotel zone, - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2842 meninger fra rejsendeBaseret på 2842 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er ideelt til familier og ligger i Hotel zone. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 1. 8 kilometer fra stedet. Der er offentlige transportmidler 18. 0 kilometer borte. The Royal Caribbean - An All Suites Resort har i alt 207 soveværelser. Opførelsesåret for dette sted daterer sig tilbage til 1988. The Royal Caribbean - An All Suites Resort har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Receptionsskranken er åben hele dagen. Desværre er der ingen soveværelser, hvor gæster kan bede om en vugge til de små. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette sted ikke tillader kæledyr. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Rejsende kan vælge af forkæle sig selv med sundhedsfaciliteterne der forefindes på stedet. De underholdningsmuligheder, der er til rådighed, vil helt sikkert gøre indtryk på alle besøgende. De mere aktive kan drage fordel af stedets fritidsfaciliteter og –aktiviteter. Med mange middagsmuligheder, vil The Royal Caribbean - An All Suites Resort imødekomme behovene fra alle typer gæster. The Royal Caribbean - An All Suites Resort vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Flamingo Cancun Resort
  Fra792krPr. nat

  Flamingo Cancun Resortstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan km 11 zona hotelera 1.5 lt 16 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3462 meninger fra rejsendeBaseret på 3462 meninger fra rejsende

  Hotellet råder over en foyer med en døgnåben reception. Herudover er der en bar og en klimatiseret restaurant. Naturligvis er der mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice, ligesom der også er parkeringsplads og garage.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse samt telefon.Gæsterne kan slappe af i hotellets swimmingpool. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram for voksne.

  Se mere
 • Occidental Costa Cancún
  Fra1.428krPr. nat

  Occidental Costa Cancúnstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulkan, km.4,5 zona hotelera km 4.5 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 8049 meninger fra rejsendeBaseret på 8049 meninger fra rejsende

  Luksushotellet ligger lige ved den hvide caribiske sandstrand Playa Linda. Herfra er der kun ca. 5 minutters kørsel til byens centrum samt 20 minutter til den internationale lufthavn Cancun. I umiddelbar nærhed af hotellet finder man talrige indkøbsmuligheder, restauranter og ikke mindst nattelivet.Hotellet er omgivet af en tropisk have og bygget i middelhavsstilen Palazzo. I alt rummer det 357 værelser, herunder også studier og suiter. Endvidere rummer den indbydende foyer en reception og flere elevatorer. Herudover finder man også en butik, en bar og en klimatiseret à la carte restaurant. Ydermere råder det imponerende hotelanlæg også over et teater. Gæsterne har mulighed for at bestille roomservice. Børnene kan muntre sig på legepladsen eller i miniklubben.De luksuriøst og handicapvenligt indrettede værelser, studier og suiter rummer alle et badeværelse. Hertil kommer telefon og satellit-/kabel-tv samt klimaanlæg. Deslige rummer de elegante boligenheder en dobbeltseng og en safeboks (mod betaling). Herudover råder studierne også over altan eller terrasse, alternativ med kingsize seng samt tekøkken med standardudstyr såsom mikrobølgeovn og køleskab. Ydermere finder man i suiterne en stor terrasse, alternativ med kingsize seng, stue/spisestue og et veludstyret køkken.I det velplejede udendørs anlæg finder man en swimmingpool. For de sportsbegejstrede tilbydes der sejlads, vandcykel, aerobic, beachvolley, samt et fitness-studie. Endelig ligger der en golfbane i nærheden af hotellet.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  104  Hoteller - Cancun og nærhed
Side  1  af  11
 

Beskrivelse af destination

  Kystbyen Cancún ligger i Mexico og er en del af staten Quintana Roo der ligger i den sydøstlige del. Cancún har kyster til det Caraibiske Hav da den ligger på halvøen Yucatán. Det er et internationalt turistrejsemål, der antages for at være et parados med store strande med krystalklart vand. De mange forskellige strande går fra de mest populære til naturens små typiske gemmesteder, væk fra støj og stress. Alle er velegnede til at dykke på. Andre aktiviteter som kan dyrkes er jetski, svømning eller svømme med delfiner. Det interaktive akvarium i Cancún er meget spændende, det lader dig opleve havets fauna og komme helt tæt på den. Tusindvis af turister tiltrækkes af Cancún, ikke kun på grund af strandene men også fordi der findes mange arkæologiske steder fra mayatiden, nogle som er lette at komme til og andre som venter på at de mere eventyrlystne finder dem midt i junglen. Centrum i Cancún er et sted det vibrerer af aktivitet og morskab, hvor man kan nyde udvalget af restauranter, indkøbscentre, butikker og natklubber. I Cancún vil du få en uforglemmelig ferie, besøg den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Cancun og nærhed

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser