Hoteller i Cancun og nærhed

Find på kortet
Hoteller - Cancun og nærhed

Cancun og nærhedFra  33kr

Anbefalede hoteller - Cancun og nærhed

 • Flamingo Cancun Resort
  Fra210krPr. nat

  Flamingo Cancun Resortstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan km 11 zona hotelera 1.5 lt 16 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3351 meninger fra rejsendeBaseret på 3351 meninger fra rejsende

  Hotellet råder over en foyer med en døgnåben reception. Herudover er der en bar og en klimatiseret restaurant. Naturligvis er der mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice, ligesom der også er parkeringsplads og garage.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse samt telefon.Gæsterne kan slappe af i hotellets swimmingpool. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram for voksne.

  Se mere
 • Seadust Cancun Family Resort
  Fra1.961krPr. nat

  Seadust Cancun Family Resortstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan km. 17 lote 52-04 hotel zone lt 52-04 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2191 meninger fra rejsendeBaseret på 2191 meninger fra rejsende

  Located in the Hotel Zone, close to Playa Delfines and is only 15 min from Cancun International Airport. Near to nightclubs, shopping malls and other attractions

  Se mere
 • Haven Riviera Cancun Resort & Spa
  Fra1.751krPr. nat

  Haven Riviera Cancun Resort & Spastars

  Cancun Downtown, Cancun og nærhed , Carretera federal 307, chetumal - puerto juarez km - Kort
   

  Dette komfortable hotel, der er designet udelukkende til voksne, er i Downtown. Det samlede antal soveværelser er 333. Haven Riviera Cancun Resort & Spa blev opført i 2017. Haven Riviera Cancun Resort & Spa er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Rejsende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Dette sted har ikke børnesenge efter anmodning. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. Kæledyr er ikke tilladt på området. Området har parkeringsplads og garagefaciliteter. Alle der bor på denne ejendom, kan drage fordel af dens catering. Alle der bor på denne ejendom, kan forkæle sig i de sundheds- og wellness-behandlinger, der er til rådighed på stedet. Besøgende kan svælge i lækre måltider udbudt i ferieboligen. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Riu Dunamar
  Fra2.121krPr. nat

  Riu Dunamarstars

  Isla Mujeres, Cancun og nærhed , Blvd. costa mujeres continental de isla mujeres - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1004 meninger fra rejsendeBaseret på 1004 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er perfekt til familier og er placeret i Isla Mujeres. I alt 700 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på Riu Dunamar. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Receptionsskranken er åben hele dagen. Riu Dunamar har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt i denne boligDe der bor på denne ejendom, kan stresse helt af i sundheds- og wellness-faciliteterne. Gæster kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af Riu Dunamar. De forskellige typer underholdning, der tilbydes på dette hotel, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. De besøgende kan nyde velsmagende måltider, der serveres i stedets spiselokale. Riu Dunamar vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • The Westin Resort & Spa Cancun
  Fra1.854krPr. nat

  The Westin Resort & Spa Cancunstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan km 20 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3635 meninger fra rejsendeBaseret på 3635 meninger fra rejsende

  Det elegante luksushotel ligger lige ned til den fine sandstrand. Lige i nærheden finder man talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder og der er ca. 18 km til den internationale lufthavn.Hotellet blev komplet renoveret i år 2006. Fordelt på 7 etager har det i alt 379 værelser. Det kan tilbyde sine gæster et herligt pool- og havelandskab, en offentlig internetadgang, en frisørsalon, en hyggelig bar og en restaurant. Naturligvis er der også mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice. Sidst, men ikke mindst, er der gode muligheder for at parkere.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang og safeboks.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool samt en solterrasse. Der er desuden mulighed for at benytte hotellets fitness-studie og sauna. Herudover kan man også spille tennis på hotellet.

  Se mere
 • Panama Jack Resorts Cancun
  Fra2.177krPr. nat

  Panama Jack Resorts Cancunstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan km. 11.5 zona hotelera 0 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 9403 meninger fra rejsendeBaseret på 9403 meninger fra rejsende

  Det komfortable strandhotel ligger i et turistområde i Cancun kun få minutters gang fra centrum. Lige i nærheden ligger der en indbydende sandstrand med turkisblåt hav. Der afgår desuden offentlige transportmidler kun ca. 100 m fra hotellet. I de umiddelbare omgivelser finder man endvidere mange forskellige indkøbsmuligheder, talrige restauranter, barer og caféer samt et væld af andre underholdningsmuligheder.Hotellet blev renoveret i 2006 og består af en 6-etagers hovedbygning med i alt 627 værelser, heraf 317 enkelt- og 159 dobbeltværelser samt 102 suiter og 40 hotellejligheder. I foyeren finder man en døgnåben reception. Herudover har hotellet en frisørsalon, en bar og en klimatiseret restaurant. Bygningen rummer desuden en internetterminal, ligesom der også er mulighed for at bestille vaskeservice. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads og en garage.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, internetadgang og safeboks (mod betaling).Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool med dertilhørende solterrasse eller slappe af i saunaen. Sportsbegejstrede har endvidere mulighed for at spille tennis og dyrke motion i hotellets fitness-studie. Den nærmeste golfbane ligger ca. 7 km fra hotellet og lader sig nemt nå med bil. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram for voksne.

  Se mere
 • Oasis Palm
  Fra1.571krPr. nat

  Oasis Palmstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan km 4.5 seccion c zona htl. lote 1 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3234 meninger fra rejsendeBaseret på 3234 meninger fra rejsende

  Det klimatiserede strand-hotel tilbyder i alt 471 værelser og faciliteter såsom frisørsalon, bar, restaurant og parkeringsplads og garage såvel som mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.

  Se mere
 • Occidental Tucancun
  Fra1.741krPr. nat

  Occidental Tucancunstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Avenida kukulcan, km. 13,5. lote 24 1991 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder

  Hotellet ligger lige ud til en bred, hvid sandstrand mellem det Caribiske Ocean og Nichupte-lagunen. I de umiddelbare omgivelser finder man forskellige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker (ca. 30 m), ligesom der heller ikke er langt til et stoppested. Der er desuden ca. 25 minutters kørsel til centrum af Cancun samt til lufthavnen.Det 8-etagers middelklassehotel råder over i alt 331 boligenheder, heraf 240 dobbelt- og 75 enkeltværelser samt 16 lejligheder/studier. I foyeren venter der gæsterne en døgnåben reception. Bygningen rummer ligeledes en souvenirshop, en bar, en à la carte restaurant og en buffetrestaurant, ligesom der også er en buffetrestaurant på stranden. Hotellet har tilmed en parkeringsplads og en garage.De tiltalende, klimatiserede værelser er indrettet med eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv, dobbeltseng eller king size seng, safeboks (mod betaling) og altan med udsigt ud over havet eller lagunen.På de udendørs arealer finder man hele to swimmingpools med integreret børnebassin, en swim-in-bar, en pool-/snackbar og en solterrasse med liggestole og parasoller. Herudover er der et fitness-studie samt mulighed for mod betaling at få massage. Gæsterne kan endvidere prøve kræfter med tennis, bordtennis, mountainbiking, beachvolley og diverse vandsportsgrene på stranden eller i lagunen. Sidst, men ikke mindst, sørger et aktivitetsprogram med f.eks. livemusik og shows for både børn og voksne for afveksling og underholdning såvel om dagen som om aftenen.

  Se mere
 • Casa Maya Cancun
  Fra2.008krPr. nat

  Casa Maya Cancunstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd.kukulkan km.5,5 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1616 meninger fra rejsendeBaseret på 1616 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel, som kan findes i Hotel zone, er en fantastisk mulighed for familier. Placeret indenfor 5. 5 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 5 kilometer fra ferieboligen. Stedet ligger indenfor 10 meter fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 0 kilometer. Casa Maya Cancun har i alt 210 soveværelser. Denne feriebolig undergik en renovering i 2005. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Ferieboligen har 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge på denne ejendom. Alle gæster der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Besøgende kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af Casa Maya Cancun. De rejsende vil værdsætte de sundheds- og wellness-services, der tilbydes på Casa Maya Cancun. Takket være fritidstilbuddene kan alle gæster der bor på denne ejendom, få en sjov oplevelse. Der er et fuldt program af organiserede aktiviteter, der er ideelle til sportsentusiaster og dem, der vil nyde et aktivt ophold. Casa Maya Cancun vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun Resort
  Fra4.415krPr. nat

  Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun Resortstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan km 9.5 zona hotelera lote 6 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4800 meninger fra rejsendeBaseret på 4800 meninger fra rejsende

  Det fortræffelige luksushotel ligger lige ved den fine sandstrand i Den Mexicanske Golf. Det er beliggende i et turistområde i Cancun, blot få minutter fra bymidten. Her finder man forskellige forretninger, butikker, cafeteriaer, barer og restauranter samt et spændende natteliv.Det indbydende luksushotel er på 11 etager og råder over 602 værelser. Herudover er der en internetterminal, en frisørsalon, en hyggelig bar og en indbydende restaurant. Desuden tilbydes der også vaskeservice og roomservice. Uden for hotellet er der gode muligheder for at parkere.Værelserne er komfortabelt og moderne indrettet og råder over eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, minibar, internetadgang og safeboks (mod betaling).Gæsterne kan slappe af i den dejlige swimmingpool og træne i hotellets fitness-studie.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  122  Hoteller - Cancun og nærhed
Side  1  af  13
 

Beskrivelse af destination

  Kystbyen Cancún ligger i Mexico og er en del af staten Quintana Roo der ligger i den sydøstlige del. Cancún har kyster til det Caraibiske Hav da den ligger på halvøen Yucatán. Det er et internationalt turistrejsemål, der antages for at være et parados med store strande med krystalklart vand. De mange forskellige strande går fra de mest populære til naturens små typiske gemmesteder, væk fra støj og stress. Alle er velegnede til at dykke på. Andre aktiviteter som kan dyrkes er jetski, svømning eller svømme med delfiner. Det interaktive akvarium i Cancún er meget spændende, det lader dig opleve havets fauna og komme helt tæt på den. Tusindvis af turister tiltrækkes af Cancún, ikke kun på grund af strandene men også fordi der findes mange arkæologiske steder fra mayatiden, nogle som er lette at komme til og andre som venter på at de mere eventyrlystne finder dem midt i junglen. Centrum i Cancún er et sted det vibrerer af aktivitet og morskab, hvor man kan nyde udvalget af restauranter, indkøbscentre, butikker og natklubber. I Cancún vil du få en uforglemmelig ferie, besøg den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Cancun og nærhed

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination