Hoteller i Cancun og nærhed

Find på kortet
Hoteller - Cancun og nærhed

Cancun og nærhedFra  125kr

Anbefalede hoteller - Cancun og nærhed

 • Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun Resort
  Fra2.120krPr. nat

  Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun Resortstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan km 9.5 zona hotelera lote 6 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5214 meninger fra rejsendeBaseret på 5214 meninger fra rejsende

  Det fortræffelige luksushotel ligger lige ved den fine sandstrand i Den Mexicanske Golf. Det er beliggende i et turistområde i Cancun, blot få minutter fra bymidten. Her finder man forskellige forretninger, butikker, cafeteriaer, barer og restauranter samt et spændende natteliv.Det indbydende luksushotel er på 11 etager og råder over 602 værelser. Herudover er der en internetterminal, en frisørsalon, en hyggelig bar og en indbydende restaurant. Desuden tilbydes der også vaskeservice og roomservice. Uden for hotellet er der gode muligheder for at parkere.Værelserne er komfortabelt og moderne indrettet og råder over eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, minibar, internetadgang og safeboks (mod betaling).Gæsterne kan slappe af i den dejlige swimmingpool og træne i hotellets fitness-studie.

  Se mere
 • Aquamarinabeach
  Fra886krPr. nat

  Aquamarinabeachstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan, km 4.5 zona hotelera 4.5 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 877 meninger fra rejsendeBaseret på 877 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Hotel zone. Beliggende indenfor 4. 5 kilometer fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 4. 0 kilometer fra stedet. Ejendommen ligger indenfor 500 meter fra den nærmeste strand. Der er i alt 172 soveværelser på Aquamarinabeach. Dette hotel undergik en renovering i 2002. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Aquamarinabeach. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Ejendommens værelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Denne er en handicapvenlig ejendom, hvor der er adgang til fællesområder og badeværelser for kørestolsbrugere og andre mennesker med mobilitetsproblemer. Gæster vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. De rejsende vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Der er sports- og fritidsaktiviteter til rådighed på Aquamarinabeach. De underholdningsmuligheder, der er til rådighed, vil helt sikkert gøre indtryk på alle gæster der bor på denne ejendom. De besøgende kan slappe af og lade batterierne op i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Live Aqua Beach Resort Cancún
  Fra3.733krPr. nat

  Live Aqua Beach Resort Cancúnstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Boulevard kukulcan zona hotelera km 12.5 na - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 11329 meninger fra rejsendeBaseret på 11329 meninger fra rejsende

  Det attraktive luksushotel ligger i hjertet af Cancun. Lige i nærheden finder man et indkøbscenter med et utal af indkøbsmuligheder og restauranter. Bymidten ligger 13 km væk.Luksushotellet åbnede i år 2004, er på 5 etager og råder over i alt 371 værelser, heraf 36 suiter. Afslappet elegance og nutidigt design præger hotellet. Arkitektens tema ved rejsningen af bygningen var vand. Bygningen er fuldt klimatiseret og sikrer et behageligt ophold. I den veludstyrede foyer finder man en døgnåben reception, en vekselbørs, en garderobe og elevatorer. På hotellet er der desuden café Deli, forskellige forretninger, 3 barer og 3 restauranter. Hertil kommer MB-Melting Pot hvor der serveres Avantgarde-cuisine, en pop-art restaurant ved navn Siete med moderne mexicansk køkken, som er ledet af Mexicos stjernekok Patricia Quintana samt Azur, hvor man får serveret middelhavsretter og hvorfra der er udsigt over havet. Med The Shore Club, hvor der spilles lounge musik og hvor der er en swim-up-bar er gæsterne sikret en helt speciel afslapningszone. Herudover er der 17 konferencerum og en internetadgang med WLAN.De moderne indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer, badekåber og separat brusekabine. Hertil kommer telefon, tv med dvd-afspiller, stereoanlæg, internetadgang, minibar, kaffemaskine, elkedel og klimaanlæg. Værelserne er ca. 32 m2 store og udstyret med strygejern og bræt, safeboks (mod betaling), sofagruppe og altan eller terrasse med havudsigt.På de udendørs arealer finder man ikke mindre end swimmingpools med børnebassin samt en pool-/snackbar. Hotellet råder endvidere over et wellnessområde med whirlpools, 2 saunaer og dampbade, ligesom man også har mulighed for at få massage. På det sportslige område er der tennisbaner og et fitness-studie.

  Se mere
 • Seadust Cancun Family Resort
  Fra1.725krPr. nat

  Seadust Cancun Family Resortstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan km. 17 lote 52-04 hotel zone lt 52-04 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3648 meninger fra rejsendeBaseret på 3648 meninger fra rejsende

  Located in the Hotel Zone, close to Playa Delfines and is only 15 min from Cancun International Airport. Near to nightclubs, shopping malls and other attractions

  Se mere
 • Fiesta Americana Villas Cancun
  Fra1.460krPr. nat

  Fiesta Americana Villas Cancunstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd kukulcan km 8.5 lote 3 seccion a zona hoteler - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3318 meninger fra rejsendeBaseret på 3318 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er specielt designet til familier og er i Hotel zone. Ejendommen har i alt 178 værelser. Fiesta Americana Villas Cancun undergik en renovering i 2005. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed på offentlige områder. Denne feriebolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de besøgendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr. Når det drejer sig om at slappe af, vil de rejsende blive forkælet, når de skal vælge blandt den lange række sundhedsmuligheder, der er til rådighed. Besøgende kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af Fiesta Americana Villas Cancun. Gæsterne vil få den bedste tid nogensinde, da de vil kunne bruge de sportsfaciliteter og fritidsaktiviteter, der tilbydes af Fiesta Americana Villas Cancun. Der er ikke tid til at kede sig på dette hotel takket være de underholdningsmuligheder, der tilbydes. Gæsterne kan lade op igen efter en lang dags arbejde eller sightseeing med et skønt måltid, der serveres i ejendommens spiselokaler. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Villa del Palmar Cancun
  Fra1.225krPr. nat

  Villa del Palmar Cancunstars

  Playa Mujeres, Cancun og nærhed , Carretera a punta sam km 5.2 mz9, sm 2 lt 3 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5168 meninger fra rejsendeBaseret på 5168 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er perfekt til familier og er placeret i Playa Mujeres. Ferieboligen, der putter sig indenfor 10. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 0 kilometer fra stedet. Ferieboligen består af i alt 150 dejlige værelser. Denne bolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Dette sted har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Der er ikke børnesenge på dette hotel. Alle badeværelser på Villa del Palmar Cancun er handicapvenlige. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Gæster kan benytte parkeringspladsen. Gæster kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af Villa del Palmar Cancun. De besøgende vil værdsætte de sundheds- og wellness-services, der tilbydes på Villa del Palmar Cancun. Takket være fritidstilbuddene i denne ejendom, kan besøgende få en sjov oplevelse. Gæsterne vil svælge i smagfulde måltider, der tilbydes på Villa del Palmar Cancun. Villa del Palmar Cancun vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Cabañas Maria del Mar
  Fra654krPr. nat

  Cabañas Maria del Marstars

  Isla Mujeres, Cancun og nærhed , Av arq carlos lazo mz 28 lt 15-1 sm 01 zazil ha - Kort
  2,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 808 meninger fra rejsendeBaseret på 808 meninger fra rejsende

  Denne dejlige lejlighed placeret i Isla Mujeres. Med en beliggenhed indenfor 200 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 10 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ferieboligen består af i alt 73 dejlige gæsteværelser. Cabañas Maria del Mar blev bygget i 2010. Derudover tilbydes der Wi-Fi i ferieboligen. Ejendommen har 24 timers åbent. Endvidere tilbyder Cabañas Maria del Mar vugger til småbørn efter anmodning. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Fiesta Inn Cancun Las Americas
  Fra690krPr. nat

  Fiesta Inn Cancun Las Americasstars

  Cancun Downtown, Cancun og nærhed , Av. bonampak, lote 1, manzana 1, super manzana 6 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 784 meninger fra rejsendeBaseret på 784 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Downtown. Offentlige transportmidler findes 1. 0 kilometer borte. Der er i alt 152 soveværelser på Fiesta Inn Cancun Las Americas. Dette sted blev etableret i 2012. Fiesta Inn Cancun Las Americas har lednings- og trådløse internetforbindelser. Receptionsskranken er åben hele dagen. Med henblik på de besøgendes specialbehov har Fiesta Inn Cancun Las Americas nogle gæsteværelser med kørestolsadgang. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. De middagsmuligheder, der er tilgængelige, er det perfekte supplement til gæsternes ophold.

  Se mere
 • One Cancun Centro
  Fra450krPr. nat

  One Cancun Centrostars

  Cancun Downtown, Cancun og nærhed , Av. tulum esq. banco chinchorro mz 2 sm 13 1-01 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 711 meninger fra rejsendeBaseret på 711 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Downtown. Den nærmeste strand ligger indenfor 5. 0 kilometer fra stedet. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 15. 0 kilometer. Der er i alt 126 gæsteværelser på One Cancun Centro. One Cancun Centro blev opført i 2014. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed på offentlige områder. Da denne ejendom har åbent 24 timer i døgnet, er de rejsende altid velkomne. Fællesarealerne på dette hotel har kørestolsadgang. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne.

  Se mere
 • Ocean Dream BPR
  Fra1.000krPr. nat

  Ocean Dream BPRstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Boulevard kukulcan km 9.5, zona hotelera 1 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 374 meninger fra rejsendeBaseret på 374 meninger fra rejsende

  Dette hyggelige lejligheds-hotel ligger i Hotel zone. Ferieboligen, der putter sig indenfor 10. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 4. 0 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 15 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Lejligheds-hotellet ligger lige ud til stranden. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 22. 0 kilometer. Ejendommen består af 70 gæsteværelser. Derudover tilbydes der Wi-Fi i ejendommen. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Denne ejendom er designet med omtanke for unge gæsters behov og har værelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette sted ikke tillader kæledyr. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Middagslokalet inviterer alle gæster der bor på denne ejendom, til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed på dette sted med masser af sundheds- og wellness-muligheder. De besøgende kan more sig med stedets underholdning. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  128  Hoteller - Cancun og nærhed
Side  1  af  13
 

Beskrivelse af destination

  Kystbyen Cancún ligger i Mexico og er en del af staten Quintana Roo der ligger i den sydøstlige del. Cancún har kyster til det Caraibiske Hav da den ligger på halvøen Yucatán. Det er et internationalt turistrejsemål, der antages for at være et parados med store strande med krystalklart vand. De mange forskellige strande går fra de mest populære til naturens små typiske gemmesteder, væk fra støj og stress. Alle er velegnede til at dykke på. Andre aktiviteter som kan dyrkes er jetski, svømning eller svømme med delfiner. Det interaktive akvarium i Cancún er meget spændende, det lader dig opleve havets fauna og komme helt tæt på den. Tusindvis af turister tiltrækkes af Cancún, ikke kun på grund af strandene men også fordi der findes mange arkæologiske steder fra mayatiden, nogle som er lette at komme til og andre som venter på at de mere eventyrlystne finder dem midt i junglen. Centrum i Cancún er et sted det vibrerer af aktivitet og morskab, hvor man kan nyde udvalget af restauranter, indkøbscentre, butikker og natklubber. I Cancún vil du få en uforglemmelig ferie, besøg den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Cancun og nærhed

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination