Hoteller i Cancun og nærhed

Find på kortet
Hoteller - Cancun og nærhed

Cancun og nærhedFra  133kr

Anbefalede hoteller - Cancun og nærhed

 • Park Royal Beach Cancun
  Fra1.272krPr. nat

  Park Royal Beach Cancunstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Km12.5 fraccionamiento 1-b blvd. kukulcan lt18 lt18 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5953 meninger fra rejsendeBaseret på 5953 meninger fra rejsende

  The property is localized in the heart of the Hotel Zone in front of one of the most important commercial centers ""Plaza la Isla". Located to 20 minutes of Cancún's International Airport.

  Se mere
 • Flamingo Cancun Resort
  Fra875krPr. nat

  Flamingo Cancun Resortstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan km 11 zona hotelera 1.5 lt 16 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3501 meninger fra rejsendeBaseret på 3501 meninger fra rejsende

  Hotellet råder over en foyer med en døgnåben reception. Herudover er der en bar og en klimatiseret restaurant. Naturligvis er der mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice, ligesom der også er parkeringsplads og garage.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse samt telefon.Gæsterne kan slappe af i hotellets swimmingpool. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram for voksne.

  Se mere
 • All Ritmo Cancun Resort & Water Park
  Fra1.399krPr. nat

  All Ritmo Cancun Resort & Water Parkstars

  Punta Sam, Cancun og nærhed , Km 1.5, carretera a puerto juarez - punta sam - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3211 meninger fra rejsendeBaseret på 3211 meninger fra rejsende

  Det familiære strandhotel ligger i nærheden af Puerto Juarez centrum. Lige i nærheden afgår der offentlige transportmidler og der er heller ikke langt til stranden. 60 minutter fra hotellet finder man talrige indkøbsmuligheder, diverse diskoteker og barer samt et væld af restauranter. Den nærmeste større by ligger ca. 3 timers bilkørsel fra hotellet.iddelklassehotellet blev renoveret i år 2004 og råder over flere bygninger på 3-4 etager med i alt 160 værelser. Det er beliggende i en vidunderlig, ca. 4200 m2 stor have. Bygningen rummer en foyer med en døgnåben reception, en safeboks, en vekselbørs, diverse forretninger, en teatersal og et par konferencerum, ligesom der også er en parkeringsplads og en garage. Til de mindste gæster er der en miniklub (4-12 år) og en legeplads. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en bar og en klimatiseret restaurant. Naturligvis kan hotellets gæster også bestille roomservice og vaskeservice.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon og satellit-/kabel-tv. Herudover er de udstyret med køleskab, dobbeltseng, klimaanlæg (centralt og individuelt reguleret), safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.I den velholdte have finder man et friluftsbad, en swimmingpool, et separat børnebassin samt en solterrasse med parasoller og liggestole. Herudover er der mulighed for at dyrke aerobic, gymnastik og anden motion i fitness-studiet samt windsurfe, skyde med bue og pil og spille tennis, bordtennis, basketball, beachvolley og håndbold. Der ligger ydermere en golfbane 15 km væk.orgenmaden såvel som aftensmaden serveres som buffet. Frokosten kan endvidere vælges som menu og aftensmaden à la carte. Der er mulighed for at bestille helpension eller All-Inclusive.

  Se mere
 • Plaza Kokai Cancun
  Fra402krPr. nat

  Plaza Kokai Cancunstars

  Cancun Downtown, Cancun og nærhed , Ave. uxmal 26 s. m. 2-a - Kort
  1,9/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 170 meninger fra rejsendeBaseret på 170 meninger fra rejsende

  Det attraktive middelklassehotel ligger kun ca. 2 km fra den nærmeste strand. Lige i nærheden af hotellet ligger bymidten, hvor der er forbindelse med offentlig transport, forskellige indkøbsmuligheder samt diverse diskoteker og en park.Hotellet blev renoveret i år 2000 og har i alt 48 værelser fordelt på 3 etager. Bygningen er fuldt klimatiseret og sikrer således et behageligt ophold. I det indbydende foyerområde er der en døgnåben reception med hotelsafe og elevatorer. Herudover er der en café, en bar og en klimatiseret restaurant. Desuden råder hotellet over konferencerum og offentlig internetadgang. Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Slutteligt tilbydes der naturligvis også vaskeservice og roomservice.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine samt telefon, satellit-/kabel-tv og radio. Herudover er der dobbeltseng, regulerbart klimaanlæg og altan eller terrasse.Ca. 6 km fra hotellet ligger der en golfbane.Der tilbydes morgenmad. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 • Grand Oasis Cancun
  Fra1.354krPr. nat

  Grand Oasis Cancunstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcán km. 16.5 zona hotelera lt45-47 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Dette luksuriøse hotel, som kan findes i Hotel zone, er en fantastisk mulighed for familier. Boligen kan tilbyde i alt 499 gæsteværelser. Denne feriebolig blev fuldt moderniseret i 2011. Grand Oasis Cancun har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Ferieboligen har 24 timers åbent. Endvidere tilbyder Grand Oasis Cancun vugger til småbørn efter anmodning. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Grand Oasis Cancun. De der bor på denne ejendom, kan drage fordel af områdets wellness-faciliteter. Alle der bor på ejendommen, kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. Gæsterne vil helt sikkert værdsætte den lange række underholdnings- og fritidsservices og –faciliteter, der tilbydes. Forretningsrejsende vil værdsætte behageligheden af stedets forretningsfaciliteter, der er ideelle til at få en produktiv arbejdsdag. Der er sports- og fritidsaktiviteter til rådighed på Grand Oasis Cancun. Besøgende kan vælge blandt et bredt udvalg af smagfulde retter, der serveres på stedet. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Posada Los Arcos Holbox
  Fra222krPr. nat

  Posada Los Arcos Holboxstars

  Holbox, Cancun og nærhed , Benito juarez - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 68 meninger fra rejsendeBaseret på 68 meninger fra rejsende

  Dette hyggelige hotel er i Holbox. Med sin placering indenfor 10 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af hotellet. Den nærmeste strand ligger indenfor 80 meter fra stedet. Ferieboligen er indenfor 500 meter fra havnen. Ejendommen kan tilbyde i alt 30 værelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne feriebolig fuldt renoveret i 2014. Stedets fællesarealer har Wi-Fi internetforbindelse. Posada Los Arcos Holbox har ikke 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge i denne feriebolig. Posada Los Arcos Holbox har kørestolsadgang til fællesarealerne. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Posada Los Arcos Holbox vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Cielito Holbox
  Fra444krPr. nat

  Cielito Holboxstars

  Holbox, Cancun og nærhed , Calle paseo kuka 27, holbox - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 107 meninger fra rejsendeBaseret på 107 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Holbox. Med sin placering indenfor 800 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Stedet ligger indenfor 2. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Ferieboligen er indenfor 1000 meters gåafstand fra havnen. Hotellet består af 16 soveværelser. Cielito Holbox blev opført i 2015. Denne ejendom tilbyder ikke 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge i Cielito Holbox. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette hotel ikke tillader kæledyr. Denne bolig har en række middagsoplevelser. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Mansion Giahn Bed & Breakfast
  Fra560krPr. nat

  Mansion Giahn Bed & Breakfaststars

  Cancun Downtown, Cancun og nærhed , Carlos salina de gortaris#30 alfredo v bonfil - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 61 meninger fra rejsendeBaseret på 61 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Downtown. Stedet, der putter sig indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 0 kilometer. Rejsende vil nyde et fredeligt og roligt ophold på Mansion Giahn Bed & Breakfast, som kun består af 15 gæsteværelser. Ferieboligen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i gæsteværelser. Dette hotel har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Desværre er der ingen soveværelser, hvor alle der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Der er parkeringsplads ved Mansion Giahn Bed & Breakfast. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Crown Paradise Club Cancun All Inclusive
  Fra1.148krPr. nat

  Crown Paradise Club Cancun All Inclusivestars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan, km 18.5 zona hotelera s/n - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 11204 meninger fra rejsendeBaseret på 11204 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger lige ud til en indbydende strand samt ca. 18 km fra bymidten, hvor man finder et hav af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der afgår offentlige transportmidler lige ved hotellet.Hotellet blev renoveret i år 2003 og råder over en 7-etagers bygning med i alt 617 værelser. Den klimatiserede bygning rummer desuden en foyer med lobbybar. Herudover er der forskellige forretninger, en frisørsalon, nogle barer, en scene til diverse arrangementer og flere klimatiserede restauranter. Naturligvis råder komplekset også over en internetterminal. Personbiler kan parkeres på i garagen. Til de mindste gæster er der en legeplads og en miniklub (4-12 år). Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder man fire swimmingpools med børnebassin. Herudover er der mulighed for at benytte den indendørs swimmingpool samt mod betaling at benytte whirlpoolen. Sportsbegejstrede har mulighed for at windsurfe, sejle og leje vandcykler samt spille billard og minigolf. Man kan endvidere leje cykler eller mountainbikes (delvist mod betaling). Sidst, men ikke mindst, sørger hotellets sæsonafhængige aktivitetsprogram med daglige aktiviteter og livemusik for afveksling og underholdning.

  Se mere
 • Soho Boutique Holbox
  Fra723krPr. nat

  Soho Boutique Holboxstars

  Holbox, Cancun og nærhed , Caguama esquina calle zargo - Kort
   

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Holbox. De 21 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Soho Boutique Holbox blev opført i 2019. De der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. De besøgende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr. Alle gæster der bor på ejendommen, kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Soho Boutique Holbox vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  143  Hoteller - Cancun og nærhed
Side  1  af  15
 

Beskrivelse af destination

  Kystbyen Cancún ligger i Mexico og er en del af staten Quintana Roo der ligger i den sydøstlige del. Cancún har kyster til det Caraibiske Hav da den ligger på halvøen Yucatán. Det er et internationalt turistrejsemål, der antages for at være et parados med store strande med krystalklart vand. De mange forskellige strande går fra de mest populære til naturens små typiske gemmesteder, væk fra støj og stress. Alle er velegnede til at dykke på. Andre aktiviteter som kan dyrkes er jetski, svømning eller svømme med delfiner. Det interaktive akvarium i Cancún er meget spændende, det lader dig opleve havets fauna og komme helt tæt på den. Tusindvis af turister tiltrækkes af Cancún, ikke kun på grund af strandene men også fordi der findes mange arkæologiske steder fra mayatiden, nogle som er lette at komme til og andre som venter på at de mere eventyrlystne finder dem midt i junglen. Centrum i Cancún er et sted det vibrerer af aktivitet og morskab, hvor man kan nyde udvalget af restauranter, indkøbscentre, butikker og natklubber. I Cancún vil du få en uforglemmelig ferie, besøg den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Cancun og nærhed

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser