5-stjernede hoteller i Cancun Hotelområdet

Find på kortet
5-stjernede hoteller i Cancun Hotelområdet

5-stjernede hoteller i Cancun HotelområdetFra  88kr

Anbefalede 5-stjernede hoteller i Cancun og nærhed

 • Crown Paradise Club Cancun All Inclusive
  Fra896krPr. nat

  Crown Paradise Club Cancun All Inclusivestars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan, km 18.5 zona hotelera s/n - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 11204 meninger fra rejsendeBaseret på 11204 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger lige ud til en indbydende strand samt ca. 18 km fra bymidten, hvor man finder et hav af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der afgår offentlige transportmidler lige ved hotellet.Hotellet blev renoveret i år 2003 og råder over en 7-etagers bygning med i alt 617 værelser. Den klimatiserede bygning rummer desuden en foyer med lobbybar. Herudover er der forskellige forretninger, en frisørsalon, nogle barer, en scene til diverse arrangementer og flere klimatiserede restauranter. Naturligvis råder komplekset også over en internetterminal. Personbiler kan parkeres på i garagen. Til de mindste gæster er der en legeplads og en miniklub (4-12 år). Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder man fire swimmingpools med børnebassin. Herudover er der mulighed for at benytte den indendørs swimmingpool samt mod betaling at benytte whirlpoolen. Sportsbegejstrede har mulighed for at windsurfe, sejle og leje vandcykler samt spille billard og minigolf. Man kan endvidere leje cykler eller mountainbikes (delvist mod betaling). Sidst, men ikke mindst, sørger hotellets sæsonafhængige aktivitetsprogram med daglige aktiviteter og livemusik for afveksling og underholdning.

  Se mere
 • Nizuc Resort & Spa
  Fra3.536krPr. nat

  Nizuc Resort & SpastarsGreenProgram Icon

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd kukulcan mz 59 lote 1-03 km 21.26 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3056 meninger fra rejsendeBaseret på 3056 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Hotel zone, er dette fremragende resort optimalt for familier. Stedet, der putter sig indenfor 10. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 4. 8 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 2. 0 kilometer finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. De 274 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Nizuc Resort & Spa blev opført i 2013. Nizuc Resort & Spa har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Nizuc Resort & Spa har 24 timers åbent. Nizuc Resort & Spa er designet med omtanke for de mindste gæster, og har soveværelser med senge til små børn. Boligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 2 handicapvenlige soveværelser. Nizuc Resort & Spa accepterer små kæledyr. Der findes en parkeringsplads. Gæster, der bor på Nizuc Resort & Spa, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Sundheds- og wellness-tilbudet på stedet sikrer den ultimative foryngelseskur og afslapning. Besøgende vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed. Med mange middagsmuligheder, vil dette sted imødekomme behovene fra alle typer gæster. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne. En fantastisk række indendørs og udendørs aktiviteter er til rådighed på dette sted. Nizuc Resort & Spa vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Grand Oasis Cancun - All Inclusive
  Fra1.117krPr. nat

  Grand Oasis Cancun - All Inclusivestars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan km 16.5, zona hotelera lt45-47 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Dette luksuriøse hotel, som kan findes i Hotel zone, er en fantastisk mulighed for familier. Boligen kan tilbyde i alt 499 gæsteværelser. Denne feriebolig blev fuldt moderniseret i 2011. Grand Oasis Cancun har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Ferieboligen har 24 timers åbent. Endvidere tilbyder Grand Oasis Cancun vugger til småbørn efter anmodning. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Grand Oasis Cancun. De der bor på denne ejendom, kan drage fordel af områdets wellness-faciliteter. Alle der bor på ejendommen, kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. Gæsterne vil helt sikkert værdsætte den lange række underholdnings- og fritidsservices og –faciliteter, der tilbydes. Forretningsrejsende vil værdsætte behageligheden af stedets forretningsfaciliteter, der er ideelle til at få en produktiv arbejdsdag. Der er sports- og fritidsaktiviteter til rådighed på Grand Oasis Cancun. Besøgende kan vælge blandt et bredt udvalg af smagfulde retter, der serveres på stedet. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Riu Cancun All Inclusive
  Fra1.127krPr. nat

  Riu Cancun All Inclusivestars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulkan km 9 mz 50 lt. 5 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 11443 meninger fra rejsendeBaseret på 11443 meninger fra rejsende

  Luksushotellet ligger lige ved den Cancuns hotelzone. Lige i nærheden finder man flere barer, restauranter og et indkøbscenter. Med de offentlige transportmidler kommer man desuden hurtigt til Cancuns centrum (ca. 1 km) - der er et stoppested lige ved hotellet. Lufthavnen ligger ca. 20 km væk.Luksushotellet er bygget i 2003 og råder over 14 etager med i alt 569 værelser. Til faciliteterne hører en reception. Herudover er der også en offentlig internetadgang (mod betaling) samt vaskeservice. Børnene kan muntre sig på legepladsen eller i miniklubben.De komfortabelt indrettede værelser er klimatiseret og har eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, minibar og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder man desuden et pool-landskab med børnebassin og en opvarmet pool. Herudover er der en solterrasse med liggestole og parasoller samt en pool-/snackbar. Gæsterne har desuden mulighed for at gå i sauna eller få massage (mod betaling). Alt efter forespørgsel kan der ydermere tilbydes forskellige sportsaktiviteter såsom windsurfing og sejlads. Mod betaling kan man desuden ride og spille golf. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt og afvekslende aktivitetsprogram.orgenmaden serveres som buffet. Om aftenen kan gæsterne ved bestilling bestille à la carte.

  Se mere
 • Royalton Chic Suites Cancun Resort & Spa.
  Fra5.512krPr. nat

  Royalton Chic Suites Cancun Resort & Spa.stars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd kukulcan km 9.7 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette fremragende hotel er ideelt til familier og ligger i Hotel zone. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af hotellet. Indenfor 25 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 272 meter. Stedet består af 180 værelser. Denne feriebolig blev etableret i 2019. Rejsende kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Receptionen er åben 24/7. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor alle der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. Der findes en parkeringsplads. Gæster vil værdsætte spisemulighederne på dette sted. De besøgende kan slappe af og få nye kræfter i ejendommens wellness-faciliteter. Ferieboligen tilbyder underholdning, der er skræddersyet til de besøgendes behov. Royalton Suites Cancun Resort & Spa vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • GR Solaris Cancun All Inclusive
  Fra1.267krPr. nat

  GR Solaris Cancun All Inclusivestars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan, zona hotelera - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5713 meninger fra rejsendeBaseret på 5713 meninger fra rejsende

  Det charmerende hotel udmærker sig ved sin fremragende beliggenhed i den mexicanske by Cancun. Der er ca. 40 minutters gang til centrum. Her finder man et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Desuden ligger der en busstation ca. 25 minutters kørsel fra hotellet. Cancuns lufthavn ligger ca. 21 km væk.Det hyggelige hotel hører til i den øvre middelklasse og åbnede i 2004. Det er på 7 etager og råder over i alt 300 værelser. Bygningen rummer desuden en indbydende foyer med døgnåben reception, vekselbørs og garderobe samt tre elevatorer. Hertil kommer en kiosk, et par forretninger, et spillerum og en frisør. Herudover rummer bygningen tre hyggelige barer og hele fem fortræffelige og indbydende restauranter med individuelt køkken. Hotellet er tilmed perfekt til forretningsfolk, da det har et konferencerum med internetadgang. Naturligvis kan gæsterne bestille roomservice og vasketøjsservice samt få lægehjælp i tilfælde af sygdom. De små kan boltre sig på legepladsen eller blive passet i miniklubben. Uden for hotellet er der en parkeringsplads og en garage.Værelserne er komfortabelt og smagfuldt indrettede. De har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Endvidere er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang og safeboks (mod betaling). Herudover er der en bekvem dobbeltseng, minibar/køleskab, centralvarme og klimaanlæg. Fra altanen eller terrassen er der desuden en dejlig udsigt.På de velholdte udendørs arealer finder man to swimmingpools med børnebassin og en snack-/poolbar. Der er endvidere mulighed for at dyrke motion i fitnessstudiet, slappe af i whirlpoolen eller deltage i aerobictimer. Der er desuden mulighed for at leje mountainbikes eller spille volleyball. Prikken over i'et er et underholdende aktivitetsprogram for såvel store som små syv gange ugentligt.Der er mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Se mere
 • Riu Palace Peninsula- All Inclusive
  Fra1.441krPr. nat

  Riu Palace Peninsula- All InclusivestarsGreenProgram Icon

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd kukulcan, km 5.5, lote 6-c, zona hotelera - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 6362 meninger fra rejsendeBaseret på 6362 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel ligger i Hotel zone. Stedet omfatter 562 hyggelige gæsteværelser. Denne bolig blev etableret i 2012. Denne ejendom er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. De rejsende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Hvis gæsterne beder om det, kan de få en børneseng i deres soveværelse. Riu Palace Península forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle rejsende. Af denne årsag er der soveværelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Denne feriebolig accepterer ikke kæledyr. Der er parkerings- og garagefaciliteter til rådighed. Besøgende er velkomne på det miljøbevidste sted. Riu Palace Península har et udvalg af forskellige sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til, at de besøgende kan lade op igen mentalt og fysisk. Dette sted er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan more sig med stedets underholdning. Riu Palace Península vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • GR Caribe by Solaris Deluxe All Inclusive Resort
  Fra1.150krPr. nat

  GR Caribe by Solaris Deluxe All Inclusive Resortstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd kukulcan lote 64 bis, seccion zona hotelera - Kort
   

  GR Caribe By Solaris, Deluxe All Inclusive Resort er praktisk placeret i det populære område Hotel Zone. Med en lang række faciliteter vil gæsterne få et komfortabelt ophold på denne ejendom. Faciliteter som døgn-roomservice, trådløst internet i fællesområder, parkering, roomservice, lufthavnstransport er alle tilgængelige for dig at benytte. På udvalgte værelser kan man finde fladskærms-TV, ikke-rygerværelser, aircondition, opvækningsservice, skrivebord. Tag en pause efter en lang dag og gør brug af boblebad, golfbane (på stedet), udendørs pool, massage, børnepool. Venligt personale, fremragende faciliteter og tæt på til alt det Cancun har at byde på, er tre gode grunde til du skal bo på GR Caribe By Solaris, Deluxe All Inclusive Resort.

  Se mere
 • Grand Park Royal Cancun
  Fra1.292krPr. nat

  Grand Park Royal Cancunstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , blvd. kukulkan km 10.5 zona hotelera - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 9515 meninger fra rejsendeBaseret på 9515 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger på toppen af halvøen Yucatan lige ved hotellets egen, hvide sandstrand. Til indkøbsmuligheder og restauranter er der ikke mere end 5 m, ligesom man også finder restauranter, forretninger, barer og klubber inden for 10 minutters gang.Dette hotel blev renoveret i 2006 og består af i alt 316 værelser fordelt på 7 etager, heraf 27 suiter. Det er en klimatiseret foyer med døgnåben reception, elevatorer, forretninger, vekselbørs og safebokse. Hertil kommer en bar, en restaurant, konferenceindretninger og internetadgang (med WLAN). Hertil kommer mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice såvel som hjælp i tilfælde af sygdom. Ankommer man i egen bil, er der parkeringsplads eller en garage til køretøjet.De komfortabelt møblerede værelser er udstyret med badeværelse/toilet med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, dobbelt- eller kingsize seng, safeboks, altan og klimaanlæg.Der er 2 swimmingpools på det udendørs område tæt på hotellets private strand samt en snackbar langs swimmingpoolen, liggestole og parasoller. Hotellet tilbyder desuden massageservice (mod betaling). Endvidere ligger den nærmeste golfbane omkring 8 km væk.Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en buffet eller nyde den som kontinental morgenmad. Frokost og aftensmad tilbydes som buffet eller a la carte. Om aftenerne kan middagen desuden også vælges som buffet eller a la carte. Særlige tilbud udvider udvalget i nogen grad. Der er mulighed for at bestille pakkeløsninger med alt inklusive. Restaurant El Oriental er en specialrestaurant med a la carte-service. Den er udelukkende for personer over 13 år. Der eksisterer en formel dresscode, og man skal bestille bord.Gæsterne kan benytte transportmuligheden fra lufthavnen eller køre til Kukulkan Boulevard, til hotellets område. Hotellet ligger 10,5 m væk.

  Se mere
 • Riu Palace Las Americas All Inclusive
  Fra1.443krPr. nat

  Riu Palace Las Americas All Inclusivestars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulkan km 8.5 zona hotelera, mz. 50 lt. 4 s/n - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2180 meninger fra rejsendeBaseret på 2180 meninger fra rejsende

  Luksushotellet ligger lige ud til en fin, hvid sandstrand i Cancun. I de umiddelbare omgivelser finder man et indkøbscenter samt et stoppested. Køretiden fra lufthavnen er ca. 30 minutter i bil.Det eksklusive førsteklasses hotel åbnede i år 2004. Det er på 8 etager og har i alt 372 værelser, heraf 32 suiter. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception, kiosk og en bar. Gæsterne kan endvidere indtage et veltilberedt måltid mad i hotellets restaurant og børnestole. Hertil kommer et konferencerum og en legeplads. Personbiler kan desuden parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De fuldt klimatiserede værelser er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, en snackbar samt liggestole og parasoller. Hotellet råder desuden over en sauna og et solarium. For de sportsbegejstrede er der endvidere mulighed for at dyrke motion i hotellets fitness-studie samt sejle med katamaran eller kano. Hotellet har desuden et wellness-center. Prikken over i'et er et underholdende og afvekslende aktivitetsprogram.orgenmaden serveres som buffet. Der er desuden mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  23  Hoteller - Cancun Hotelområdet
Side  1  af  3
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination