Hoteller i Holbox

Find på kortet
 • Posada Los Arcos Holbox
  Fra311krPr. nat

  Posada Los Arcos Holboxstars

  Holbox, Cancun og nærhed , Benito juarez - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 68 meninger fra rejsendeBaseret på 68 meninger fra rejsende

  Dette hyggelige hotel er i Holbox. Med sin placering indenfor 10 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af hotellet. Den nærmeste strand ligger indenfor 80 meter fra stedet. Ferieboligen er indenfor 500 meter fra havnen. Ejendommen kan tilbyde i alt 30 værelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne feriebolig fuldt renoveret i 2014. Stedets fællesarealer har Wi-Fi internetforbindelse. Posada Los Arcos Holbox har ikke 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge i denne feriebolig. Posada Los Arcos Holbox har kørestolsadgang til fællesarealerne. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Posada Los Arcos Holbox vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Soho Boutique Holbox
  Fra736krPr. nat

  Soho Boutique Holboxstars

  Holbox, Cancun og nærhed , Caguama esquina calle zargo - Kort
   

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Holbox. De 21 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Soho Boutique Holbox blev opført i 2019. De der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. De besøgende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr. Alle gæster der bor på ejendommen, kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Soho Boutique Holbox vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Moon Dreams Yum Balam
  Fra562krPr. nat

  Moon Dreams Yum Balamstars

  Holbox, Cancun og nærhed , Pedro joaquín codwell mza 19, solar - Kort
   

  Dette dejler ige hotel er i Holbox. Hotellet omfatter 20 hyggelige soveværelser. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Der er ikke 24 timers åben reception. Moon Dreams Yum Balam har ikke børnesenge efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Moon Dreams Yum Balam.

  Se mere
 • Las Nubes Holbox
  Fra1.974krPr. nat

  Las Nubes Holboxstars

  Holbox, Cancun og nærhed , Paseo kuka, esquina calle camaron, zona hotelera s/n - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 430 meninger fra rejsendeBaseret på 430 meninger fra rejsende

  The hotel is located on the beach on the island of Holbox, about 150 kilometers from the Cancun airport. This small island is covered with fine white sand and surrounded by turquoise waters.

  Se mere
 • Spirit Holbox
  Fra1.110krPr. nat

  Spirit Holboxstars

  Holbox, Cancun og nærhed , Calle zargo y calle torito mza 93 predio sn sn - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 97 meninger fra rejsendeBaseret på 97 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Holbox. Med kun 14 værelser er dette hotel perfekt til et roligt ophold. Spirit Holbox har ikke 24 timers åben reception. Desværre er der ingen soveværelser, hvor rejsende kan bede om en vugge til de små. Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Casa Lupita
  Fra542krPr. nat

  Casa Lupitastars

  Holbox, Cancun og nærhed , Calle palomino s/n - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 117 meninger fra rejsendeBaseret på 117 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Holbox. Stedet ligger indenfor 100 meter fra den nærmeste strand. Besøgende vil nyde et fredeligt og roligt ophold på området, som består af 7 soveværelser. Opførelsesåret for denne feriebolig daterer sig tilbage til 2010. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Denne bolig har ikke 24 timers åbent. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted.

  Se mere
 • Villas Flamingos
  Fra2.993krPr. nat

  Villas Flamingosstars

  Holbox, Cancun og nærhed , Calle paso kuka, playa norte - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 858 meninger fra rejsendeBaseret på 858 meninger fra rejsende

  The hotel is a tropical beachfront property located on the secluded island of Holbox, and surrounded by the Carribbean Sea. The hotel is1.5 hours by land from Cancun International Airport.

  Se mere
 • Xaloc Resort
  Fra1.166krPr. nat

  Xaloc Resortstars

  Holbox, Cancun og nærhed , C/chacchi, esq. playa norte s/n - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 701 meninger fra rejsendeBaseret på 701 meninger fra rejsende

  The hotel is located away from the city on the island of Holbox and surrounded by nature. It is located 2,5 hours from Cancun.

  Se mere
 • Casa Barbara
  Fra547krPr. nat

  Casa Barbarastars

  Holbox, Cancun og nærhed , Avenida tiburon ballena s/n - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 145 meninger fra rejsendeBaseret på 145 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Holbox. Med en beliggenhed indenfor 200 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 1. 6 kilometer finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ferieboligen ligger indenfor 200 meter fra den nærmeste strand. Casa Barbara har i alt 19 soveværelser. Dette hotel blev fuldt moderniseret i 2010. Besøgende kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse på offentlige områder. Receptionen er ikke åben døgnet rundt. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • La Constanza De Rulo
  Fra684krPr. nat

  La Constanza De Rulostars

  Holbox, Cancun og nærhed , Calle palomino s/n - Kort
   

  Dette charmerende hotel ligger i Holbox. Med i alt 10 soveværelser, er det et dejligt sted at være. Ejendommen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i soveværelser. Dette sted tilbyder ikke 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge i La Constanza De Rulo. Både store og små kæledyr er tilladt på området. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  15  Hoteller - Holbox
Side  1  af  2
 

De mest solgte hoteller - Holbox

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination