Hoteller i Holbox

Find på kortet
 • Holbox Dream beach front hotel by Xperience Hotels
  Fra825krPr. nat

  Holbox Dream beach front hotel by Xperience Hotelsstars

  Holbox, Cancun og nærhed , Av pedro joaquin codwell, manzana 19 lote 1 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 51 meninger fra rejsendeBaseret på 51 meninger fra rejsende

  Located in the center of Florianopolis, next to Praca XV and the Teatro Alvaro de Carvalho

  Se mere
 • Soho Boutique Holbox
  Fra6.836krPr. nat

  Soho Boutique Holboxstars

  Holbox, Cancun og nærhed , Caguama esquina calle zargo - Kort
   

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Holbox. De 21 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Soho Boutique Holbox blev opført i 2019. De der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. De besøgende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr. Alle gæster der bor på ejendommen, kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Soho Boutique Holbox vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Moon Dreams Yum Balam
  Fra6.836krPr. nat

  Moon Dreams Yum Balamstars

  Holbox, Cancun og nærhed , Pedro joaquín codwell mza 19, solar - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette dejler ige hotel er i Holbox. Hotellet omfatter 20 hyggelige soveværelser. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Der er ikke 24 timers åben reception. Moon Dreams Yum Balam har ikke børnesenge efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Moon Dreams Yum Balam.

  Se mere
 • Xaloc Resort
  Fra723krPr. nat

  Xaloc Resortstars

  Holbox, Cancun og nærhed , C/chacchi, esq. playa norte s/n - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 701 meninger fra rejsendeBaseret på 701 meninger fra rejsende

  The hotel is located away from the city on the island of Holbox and surrounded by nature. It is located 2,5 hours from Cancun.

  Se mere
 • Villas Flamingos
  Fra1.113krPr. nat

  Villas Flamingosstars

  Holbox, Cancun og nærhed , Calle paso kuka, playa norte - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 858 meninger fra rejsendeBaseret på 858 meninger fra rejsende

  The hotel is a tropical beachfront property located on the secluded island of Holbox, and surrounded by the Carribbean Sea. The hotel is1.5 hours by land from Cancun International Airport.

  Se mere
 • Spirit Holbox
  Fra1.107krPr. nat

  Spirit Holboxstars

  Holbox, Cancun og nærhed , Calle zargo y calle torito mza 93 predio sn sn - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 97 meninger fra rejsendeBaseret på 97 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Holbox. Med kun 14 værelser er dette hotel perfekt til et roligt ophold. Spirit Holbox har ikke 24 timers åben reception. Desværre er der ingen soveværelser, hvor rejsende kan bede om en vugge til de små. Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Casa Blat-Ha Holbox by Tribe Hotels
  Fra733krPr. nat

  Casa Blat-Ha Holbox by Tribe Hotelsstars

  Holbox, Cancun og nærhed , Cherna entre cahuama y charal sn - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 555 meninger fra rejsendeBaseret på 555 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Holbox. Beliggende indenfor 1. 5 kilometer fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger indenfor 50 meter fra den nærmeste strand. Ejendommen ligger indenfor indenfor 2. 0 kilometer fra havnen. Casa Blat-Ha Holbox by Tribe Hotels har i alt 16 værelser. Dette hotel blev etableret i 2011. De der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Casa Blat-Ha Holbox by Tribe Hotels har ikke 24 timers åbent. Visse typer soveværelser kan tilbyde børnesenge til de små. Hvorfor ikke tage din firbenede ven med på dette hotel?Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Puerto Holbox
  Fra965krPr. nat

  Puerto Holboxstars

  Holbox, Cancun og nærhed , Av. pedro joaquin codwell s/n - Kort
   

  Dette dejlige hotel ligger i Holbox. Med en beliggenhed indenfor 500 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Den nærmeste strand ligger indenfor 50 meter fra ferieboligen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 20 meter. Hotellet er indenfor 1000 meters gåafstand fra havnen. Denne hyggelige bolig garanterer et stille ophold med sine kun 10 soveværelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne bolig fuldt renoveret i 2014. De der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse på offentlige områder på Puerto Holbox. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Puerto Holbox. Puerto Holbox forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle besøgende. Af denne årsag er der gæsteværelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Ikke kun små kæledyr er tilladt på området, men også de store. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for alle der bor på ejendommen. Puerto Holbox tilbyder lufthavnstransportservice. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • CASA MARGOT
  Fra606krPr. nat

  CASA MARGOTstars

  Holbox, Cancun og nærhed , Pedro joqauin coldwell y pez vela - Kort
   

  Dette komfortable boutique hotel er placeret i Holbox. I alt 20 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. Bolig enblev opført i 2019. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Receptionen er åben 24/7. Dette sted har ikke børnesenge efter anmodning. Denne bolig forstår, at tilgængelighed er vigtigt for alle gæster. Derfor har det værelser med adgang for kørestole, og er fuldt tilpasset let adgang. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. CASA MARGOT vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Casa Lupita
  Fra461krPr. nat

  Casa Lupitastars

  Holbox, Cancun og nærhed , Calle palomino 11 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 117 meninger fra rejsendeBaseret på 117 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Holbox. Ejendommen ligger indenfor 100 meter fra den nærmeste strand. Denne hyggelige ejendom garanterer et stille ophold med sine kun 7 gæsteværelser. Casa Lupita blev bygget i 2010. Ferieboligen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Der er ikke 24 timers åben reception. Endvidere tilbyder Casa Lupita vugger til småbørn efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til Casa Lupita. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  17  Hoteller - Holbox
Side  1  af  2
 

De mest solgte hoteller - Holbox

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination