Hoteller i Holbox

Find på kortet
 • Holbox Dream beach front hotel by Xperience Hotels
  Fra713krPr. nat

  Holbox Dream beach front hotel by Xperience Hotelsstars

  Holbox, Cancun og nærhed , Calle perdro joaquin codwell s/n, sm 19 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 51 meninger fra rejsendeBaseret på 51 meninger fra rejsende

  Located in the center of Florianopolis, next to Praca XV and the Teatro Alvaro de Carvalho

  Se mere
 • Xaloc Resort
  Fra735krPr. nat

  Xaloc Resortstars

  Holbox, Cancun og nærhed , Calle chacchi s/n esq playa norte - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 701 meninger fra rejsendeBaseret på 701 meninger fra rejsende

  The hotel is located away from the city on the island of Holbox and surrounded by nature. It is located 2,5 hours from Cancun.

  Se mere
 • Las Nubes Holbox
  Fra1.441krPr. nat

  Las Nubes Holboxstars

  Holbox, Cancun og nærhed , Paseo kuk  s/n, playa norte - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 430 meninger fra rejsendeBaseret på 430 meninger fra rejsende

  The hotel is located on the beach on the island of Holbox, about 150 kilometers from the Cancun airport. This small island is covered with fine white sand and surrounded by turquoise waters.

  Se mere
 • CASA MARGOT
  Fra1.353krPr. nat

  CASA MARGOTstars

  Holbox, Cancun og nærhed , Pedro joqauin coldwell y pez vela - Kort
   

  Dette komfortable boutique hotel er placeret i Holbox. I alt 20 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. Bolig enblev opført i 2019. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Receptionen er åben 24/7. Dette sted har ikke børnesenge efter anmodning. Denne bolig forstår, at tilgængelighed er vigtigt for alle gæster. Derfor har det værelser med adgang for kørestole, og er fuldt tilpasset let adgang. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. CASA MARGOT vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • La Constanza De Rulo
  Fra554krPr. nat

  La Constanza De Rulostars

  Holbox, Cancun og nærhed , Palomino s/n - Kort
   

  Dette charmerende hotel ligger i Holbox. Med i alt 10 soveværelser, er det et dejligt sted at være. Ejendommen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i soveværelser. Dette sted tilbyder ikke 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge i La Constanza De Rulo. Både store og små kæledyr er tilladt på området. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Zomay Beachfront Holbox
  Fra808krPr. nat

  Zomay Beachfront Holboxstars

  Holbox, Cancun og nærhed , Av. pedro joaquín coldwell s/ número - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 225 meninger fra rejsendeBaseret på 225 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Holbox. Med en beliggenhed indenfor 500 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Den nærmeste strand ligger indenfor 20 meter fra hotellet . Ferieboligen er indenfor 500 meters gåafstand fra havnen. Med i alt 13 værelser, er det et dejligt sted at være. Dette hotel undergik en renovering i 2012. Endvidere er der trådløs internetforbindelse ved hånden på fællesområder. Der er ikke 24 timers åben reception. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deres gæsteværelse, hvis de beder om det. Gæster kan tage deres kæledyr med på stedet. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Zomay Beachfront Holbox. Zomay Beachfront Holbox tilbyder lufthavnstransportservice. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Posada Los Arcos Holbox
  Fra177krPr. nat

  Posada Los Arcos Holboxstars

  Holbox, Cancun og nærhed , Av. benito juárez s/n - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 68 meninger fra rejsendeBaseret på 68 meninger fra rejsende

  Dette hyggelige hotel er i Holbox. Med sin placering indenfor 10 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af hotellet. Den nærmeste strand ligger indenfor 80 meter fra stedet. Ferieboligen er indenfor 500 meter fra havnen. Ejendommen kan tilbyde i alt 30 værelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne feriebolig fuldt renoveret i 2014. Stedets fællesarealer har Wi-Fi internetforbindelse. Posada Los Arcos Holbox har ikke 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge i denne feriebolig. Posada Los Arcos Holbox har kørestolsadgang til fællesarealerne. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Posada Los Arcos Holbox vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Casa Maya
  Fra1.518krPr. nat

  Casa Mayastars

  Holbox, Cancun og nærhed , Calle carey, isla holbox - Kort
   

  Dette uhøjtidelige hotel er homovenligt og er placeret i Holbox. Casa Maya garanterer for et roligt ophold med blot 8 soveværelser. Casa Maya er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Receptionen er åben 24/7. Ejendommens gæsteværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Kæledyr betragtes som en del af familien i denne bolig.

  Se mere
 • Casa Sandra Boutique Hotel
  Fra3.296krPr. nat

  Casa Sandra Boutique Hotelstars

  Holbox, Cancun og nærhed , Calle igualdad - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 579 meninger fra rejsendeBaseret på 579 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Holbox. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Hotellet ligger indenfor 50 meter fra den nærmeste strand. De 19 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Casa Sandra Boutique Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2008. De der bor på dette sted, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Denne feriebolig tilbyder ikke 24 timers åbent. Casa Sandra Boutique Hotel tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Dette hotel har en række middagsoplevelser. De rejsende kan nyde velsmagende måltider, der serveres i stedets spiselokale. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Villas Hm Palapas Del Mar
  Fra1.736krPr. nat

  Villas Hm Palapas Del Marstars

  Holbox, Cancun og nærhed , Avenida plutarco elias s/n - Kort
   

  Dette charmerende hotel er homovenligt og ligger i Holbox. Med sin placering indenfor 200 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 1. 7 kilometer. I alt 52 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. Opførelsesåret for denne ejendom daterer sig tilbage til 2016. Alle der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse på offentlige områder på Villas Hm Palapas Del Mar. Denne ejendom har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de rejsendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Villas Hm Palapas Del Mar er ideel til familier med børn, da de har nogle gæsteværelser med børnesenge efter anmodning til de små. Denne feriebolig accepterer ikke kæledyr. Rejsende kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Alle der bor på ejendommen, kan på egen hånd opleve madarrangementer der udbydes. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  12  Hoteller - Holbox
Side  1  af  2
 

De mest solgte hoteller - Holbox

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination