3-stjernede hoteller i Cancun og nærhed

Find på kortet
3-stjernede hoteller i Cancun og nærhed

3-stjernede hoteller i Cancun og nærhedFra  131kr

Anbefalede 3-stjernede hoteller i Cancun og nærhed

 • Plaza Kokai Cancun
  Fra314krPr. nat

  Plaza Kokai Cancunstars

  Cancun Downtown, Cancun og nærhed , Ave. uxmal 26 s. m. 2-a - Kort
  1,9/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 170 meninger fra rejsendeBaseret på 170 meninger fra rejsende

  Det attraktive middelklassehotel ligger kun ca. 2 km fra den nærmeste strand. Lige i nærheden af hotellet ligger bymidten, hvor der er forbindelse med offentlig transport, forskellige indkøbsmuligheder samt diverse diskoteker og en park.Hotellet blev renoveret i år 2000 og har i alt 48 værelser fordelt på 3 etager. Bygningen er fuldt klimatiseret og sikrer således et behageligt ophold. I det indbydende foyerområde er der en døgnåben reception med hotelsafe og elevatorer. Herudover er der en café, en bar og en klimatiseret restaurant. Desuden råder hotellet over konferencerum og offentlig internetadgang. Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Slutteligt tilbydes der naturligvis også vaskeservice og roomservice.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine samt telefon, satellit-/kabel-tv og radio. Herudover er der dobbeltseng, regulerbart klimaanlæg og altan eller terrasse.Ca. 6 km fra hotellet ligger der en golfbane.Der tilbydes morgenmad. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 • Cielito Holbox
  Fra444krPr. nat

  Cielito Holboxstars

  Holbox, Cancun og nærhed , Calle paseo kuka 27, holbox - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 107 meninger fra rejsendeBaseret på 107 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Holbox. Med sin placering indenfor 800 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Stedet ligger indenfor 2. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Ferieboligen er indenfor 1000 meters gåafstand fra havnen. Hotellet består af 16 soveværelser. Cielito Holbox blev opført i 2015. Denne ejendom tilbyder ikke 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge i Cielito Holbox. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette hotel ikke tillader kæledyr. Denne bolig har en række middagsoplevelser. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Mansion Giahn Bed & Breakfast
  Fra559krPr. nat

  Mansion Giahn Bed & Breakfaststars

  Cancun Downtown, Cancun og nærhed , Carlos salina de gortaris#30 alfredo v bonfil - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 61 meninger fra rejsendeBaseret på 61 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Downtown. Stedet, der putter sig indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 0 kilometer. Rejsende vil nyde et fredeligt og roligt ophold på Mansion Giahn Bed & Breakfast, som kun består af 15 gæsteværelser. Ferieboligen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i gæsteværelser. Dette hotel har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Desværre er der ingen soveværelser, hvor alle der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Der er parkeringsplads ved Mansion Giahn Bed & Breakfast. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Hotel Dos Playas Faranda Cancun
  Fra331krPr. nat

  Hotel Dos Playas Faranda Cancunstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Boulevard kukulcan km. 6.5 - hotel zone - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2703 meninger fra rejsendeBaseret på 2703 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger mellem Playa Tortugas. Herfra kommer man på mindre end 10 minutter til Cancuns bymidte, hvor man finder Mercado 28 eller supermarkeder såsom SAM'S, Wallmart, COSTCO og Plaza de las Americas. Lige i nærheden er der underholdnings- og indkøbsmuligheder. Lige ved siden af anlægget ligger beachklubben Marina med mange vandsportsmuligheder. Til Cancuns internationale lufthavn er der ca. 25 minutters kørsel.Hotellet er omgivet af en herlig, tropisk have og råder i alt over 129 værelser fordelt på 3 etager. Den indbydende foyer rummer en reception, en elevator, en vekselbørs og en safeboks. Herudover står der en bar og en à la carte restaurant til rådighed for gæsterne. Der tilbydes endvidere roomservice og vasketøjsservice.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse. Hertil kommer telefon og kabel-tv. Endvidere finder man klimaanlæg, safeboks (mod betaling) samt på nogle af værelserne altan eller terrasse.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool, en pool-/snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. For de sportsbegejstrede er der vandsportsaktiviteter såsom windsurfing, vandcykel eller sejlads. Herudover er der mulighed for at spille tennis og volleyball. Hotellets aktivitetsprogram sørger for underholdning og afveksling.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Ramada Cancun City
  Fra363krPr. nat

  Ramada Cancun Citystars

  Cancun Downtown, Cancun og nærhed , Avda. yaxchilan s.m.22 41 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 525 meninger fra rejsendeBaseret på 525 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel har en central beliggenhed på Yazchillan Avenue kun få skridt fra diverse butikker, restauranter og natklubber. Til den smukke strand er der kun ca. 10 minutters kørsel. Endvidere er der er ca. 20 minutters kørsel til lufthavnen.Det moderne middelklassehotel råder over 5 etager med i alt 100 dobbeltværelser. Herudover er der safebokse, en souvenirshop og et rejsebureau, ligesom der også er mulighed for at leje biler. Hertil kommer en hyggelig bar og en indbydende restaurant. Desuden tilbydes der også vaskeservice og roomservice. Uden for hotellet er der gode parkeringsmuligheder.Alle værelser er smagfuldt og hyggeligt indrettet og råder over eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, tv, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en udendørs swimmingpool med et børnebassin.orgenmad serveres som buffet.

  Se mere
 • Hotel Imperial Laguna Faranda cancun
  Fra262krPr. nat

  Hotel Imperial Laguna Faranda cancunstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Calle quetzal km 7 zona hotelera 11 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 295 meninger fra rejsendeBaseret på 295 meninger fra rejsende

  Det charmerende hotel ligger i et turistområde i Cancún. Der er blot et par minutters gang til den dejlige, fine sandstrand. Til bymidten med de mange barer, restauranter og et spændende natteliv er der 15 minutter. 200 m fra hotellet ligger der et busstoppested.iddelklassehotellet har en god beliggenhed og råder over 4 etager med i alt 61 værelser. Bygningen rummer desuden en hyggelig bar og en indbydende restaurant. Der tilbydes naturligvis også vaskeservice.Værelserne er smagfuldt indrettet og råder over eget badeværelse. Herudover er der telefon, tekøkken, minibar eller køleskab.Gæsterne kan slappe af i hotellets swimmingpool.

  Se mere
 • Sotavento
  Fra248krPr. nat

  Sotaventostars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Calle pescador no. d-8-3 zona hotelera km.4 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 593 meninger fra rejsendeBaseret på 593 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Hotel zone. Ejendommen, der putter sig indenfor 4. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 5 kilometer fra stedet. Besøgende kan bruge de offentlige transportmidler 4. 0 kilometer borte. Den nærmeste strand ligger indenfor 2. 0 kilometer fra hotellet . Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 500 meter. De 90 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Dette hotel blev sidst renoveret i 2015. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan rejsende drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Ferieboligen har 24 timers åbent. Sotavento har ikke børnesenge efter anmodning. I denne bolig er alle badeværelser handicapvenlige. Sotavento er ikke et kæledyrsvenligt sted. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæster der bor i denne bolig, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Sotavento har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Hotel Maya Caribe Faranda Cancún
  Fra768krPr. nat

  Hotel Maya Caribe Faranda Cancúnstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Boulevard kukulcan km. 6, zona hotelera s/n - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 222 meninger fra rejsendeBaseret på 222 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet ligger lige ud til en hvid sandstrand i hotelzonen i Cancun. Over for hotellet ligger øen Mujeres og lagunen Nichupté. Desuden er der blot 20 minutters gang til centrum. Der ligger et stoppested ca. 100 m fra hotellet, hvor bussen stopper ca. hvert 10. minut. Lige i nærheden finder man tilmed utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Herudover tager det ca. 25 minutter at køre til lufthavnen.Hotellet blev renoveret i år 2003 og råder over i alt 40 værelser. Hotellets gæster modtages i den døgnåbne foyer. Bygningen rummer desuden en vekselbørs, en souvenirshop og en hyggelig bar, ligesom der også er en tropisk have med pavillon. Hotellet har tilmed en indbydende klimatiseret restaurant med et fortræffeligt køkken. De mindste gæster kan boltre sig på legepladsen. Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Herudover er der selvfølgelig også mulighed for at leje biler og bestille en babysitter samt bestille roomservice og vaskeservice og få hjælp i tilfælde af sygdom.Værelserne er indrettet i en typisk mexicansk stil og har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, to dobbeltsenge eller en king size seng, klimaanlæg og safeboks (mod betaling). Alle værelser har endvidere enten altan eller terrasse.På de velholdte udendørs arealer finder man forskellige swimmingpools med liggestole og parasoller. Gæsterne kan desuden slappe af i solariet eller under en omgang massage. I nærheden af hotellet ligger der endvidere en golfbane. Herudover kan man spille basketball eller beachvolleyball på hotellet eller på stranden. Man kan ligeledes låne udstyr til forskellige vandsportsgrene som f.eks. dykning eller snorkling. Hotellets underholdende aktivitetsprogram sørger for afveksling, ligesom hotellet også arrangerer en „disko-tur" gennem Cancun.

  Se mere
 • Calypso Hotel Cancun
  Fra354krPr. nat

  Calypso Hotel Cancunstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulkan, lote d-8-0 km 4 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 201 meninger fra rejsendeBaseret på 201 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i et af Cancuns turistområder blot 20 minutters gang fra bymidten med dens mange barer, restauranter, indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige foran hotellet. Stranden ligger blot 50 m væk.Hotellet blev renoveret i år 2001, er på 10 etager og råder over i alt 136 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en reception og en bar. Herudover er der en klimatiseret restaurant. Personbiler kan endvidere parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse samt telefon.På de udendørs arealer er der en swimmingpool samt en solterrasse med liggestole og parasoller.

  Se mere
 • Imperial las Perlas
  Fra315krPr. nat

  Imperial las Perlasstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan km 2.5 zona hotelera - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Det hyggelige hotel ligger lige ud til den fine sandstrand Bahia Mujeres i et rekreativt område i Cancun. Der er kun få skridt ind til bymidten, hvor man finder et væld af barer og restauranter samt et spændende natteliv. Der ligger desuden et stoppested lige foran hotellet, hvor man kan tage bussen ind til Cancun by. Køretiden fra hotellet til lufthavnen er på ca. 30 minutter.Hotellet har en perfekt beliggenhed og råder over 4 etager med i alt 118 værelser. Bygningen rummer endvidere en døgnåben reception og diverse forretninger. Restauranten ligger i en fantastisk bungalow, som er bygget ud i havet, og hvorfra der er en betagende udsigt ud over havet. Naturligvis tilbydes der også roomservice og vaskeservice. Uden for hotellet er der endvidere mulighed for at parkere.Værelserne er praktisk indrettet og råder over eget badeværelse med brusekabine. De er desuden udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, tekøkken, minibar/køleskab, klimaanlæg og safeboks (mod betaling) samt altan med havudsigt.På de smukke udendørs arealer ligger der en swimmingpool. Såvel på stranden som ved poolen står der parasoller og liggestole til rådighed for hotellets gæster (gratis). Gæsterne kan endvidere leje vandcykler og spille bordtennis.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  48  Hoteller - Cancun og nærhed
Side  1  af  5
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination