4-stjernede hoteller i Cancun og nærhed

Find på kortet
4-stjernede hoteller i Cancun og nærhed

4-stjernede hoteller i Cancun og nærhedFra  166kr

Anbefalede 4-stjernede hoteller i Cancun og nærhed

 • Flamingo Cancun Resort
  Fra1.192krPr. nat

  Flamingo Cancun Resortstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan km 11 zona hotelera 1.5 lt 16 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3501 meninger fra rejsendeBaseret på 3501 meninger fra rejsende

  Hotellet råder over en foyer med en døgnåben reception. Herudover er der en bar og en klimatiseret restaurant. Naturligvis er der mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice, ligesom der også er parkeringsplads og garage.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse samt telefon.Gæsterne kan slappe af i hotellets swimmingpool. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram for voksne.

  Se mere
 • All Ritmo Cancun Resort & Water Park
  Fra1.308krPr. nat

  All Ritmo Cancun Resort & Water Parkstars

  Punta Sam, Cancun og nærhed , Km 1.5, carretera a puerto juarez - punta sam - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3211 meninger fra rejsendeBaseret på 3211 meninger fra rejsende

  Det familiære strandhotel ligger i nærheden af Puerto Juarez centrum. Lige i nærheden afgår der offentlige transportmidler og der er heller ikke langt til stranden. 60 minutter fra hotellet finder man talrige indkøbsmuligheder, diverse diskoteker og barer samt et væld af restauranter. Den nærmeste større by ligger ca. 3 timers bilkørsel fra hotellet.iddelklassehotellet blev renoveret i år 2004 og råder over flere bygninger på 3-4 etager med i alt 160 værelser. Det er beliggende i en vidunderlig, ca. 4200 m2 stor have. Bygningen rummer en foyer med en døgnåben reception, en safeboks, en vekselbørs, diverse forretninger, en teatersal og et par konferencerum, ligesom der også er en parkeringsplads og en garage. Til de mindste gæster er der en miniklub (4-12 år) og en legeplads. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en bar og en klimatiseret restaurant. Naturligvis kan hotellets gæster også bestille roomservice og vaskeservice.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon og satellit-/kabel-tv. Herudover er de udstyret med køleskab, dobbeltseng, klimaanlæg (centralt og individuelt reguleret), safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.I den velholdte have finder man et friluftsbad, en swimmingpool, et separat børnebassin samt en solterrasse med parasoller og liggestole. Herudover er der mulighed for at dyrke aerobic, gymnastik og anden motion i fitness-studiet samt windsurfe, skyde med bue og pil og spille tennis, bordtennis, basketball, beachvolley og håndbold. Der ligger ydermere en golfbane 15 km væk.orgenmaden såvel som aftensmaden serveres som buffet. Frokosten kan endvidere vælges som menu og aftensmaden à la carte. Der er mulighed for at bestille helpension eller All-Inclusive.

  Se mere
 • Park Royal Golden Cancun
  Fra1.699krPr. nat

  Park Royal Golden Cancunstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Km12.5 fraccionamiento 1-b blvd. kukulcan lt18 lt18 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5953 meninger fra rejsendeBaseret på 5953 meninger fra rejsende

  The property is localized in the heart of the Hotel Zone in front of one of the most important commercial centers ""Plaza la Isla". Located to 20 minutes of Cancún's International Airport.

  Se mere
 • Soho Boutique Holbox
  Fra736krPr. nat

  Soho Boutique Holboxstars

  Holbox, Cancun og nærhed , Caguama esquina calle zargo - Kort
   

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Holbox. De 21 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Soho Boutique Holbox blev opført i 2019. De der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. De besøgende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr. Alle gæster der bor på ejendommen, kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Soho Boutique Holbox vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Cancun Bay Resort
  Fra1.122krPr. nat

  Cancun Bay Resortstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Km. 3.5, blvd. kukulcan, zona hotelera 166 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1588 meninger fra rejsendeBaseret på 1588 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger lige ud til stranden i udkanten af et hotelområde. Der er kun få skridt til det sted på stranden, hvor udflugtsbådene lægger til. I de umiddelbare omgivelser finder man talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder, ligesom der ikke er langt til et stoppested.Det klimatiserede hotel råder over 3 etager med i alt 94 værelser, heraf 77 enkelt- og 12 dobbeltværelser samt 5 suiter. Bygningen rummer desuden en lobby med siddemuligheder, en souvenirbutik, en bar og en restaurant. Herudover er der også mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De hyggeligt indrettede og klimatiserede værelser er udstyret med eget badeværelse samt telefon, tv og altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool samt pool-/snackbar, liggestole og parasoller. Endelig er der mulighed for at spille tennis.

  Se mere
 • Oh! Cancun The Urban Oasis
  Fra582krPr. nat

  Oh! Cancun The Urban Oasisstars

  Cancun Downtown, Cancun og nærhed , Av. tulum esquina brisa - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 906 meninger fra rejsendeBaseret på 906 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Downtown, er dette dejlige hotel udelukkende for voksne. Med en beliggenhed indenfor 1000 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. De nærmeste offentlige transportmidler ligger 1. 0 kilometer fra hotellet . Stedet ligger indenfor 5. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 13. 0 kilometer. Ejendommen er indenfor 1000 meters gåafstand fra havnen. Boligen består af 58 gæsteværelser. Boligen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i soveværelser. Denne bolig har ikke 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge i Oh! Cancun The Urban Oasis. Kæledyr er ikke tilladt på området. Repræsentanter kan holde et møde i denne feriebolig, der er ideel til forretningsrejser. Oh! Cancun The Urban Oasis har en række middagsoplevelser. De underholdningsmuligheder, der er til rådighed, vil helt sikkert gøre indtryk på alle gæster.

  Se mere
 • Oasis Palm
  Fra1.499krPr. nat

  Oasis Palmstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan km 4.5 seccion c zona htl. lote 1 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3726 meninger fra rejsendeBaseret på 3726 meninger fra rejsende

  Det klimatiserede strand-hotel tilbyder i alt 471 værelser og faciliteter såsom frisørsalon, bar, restaurant og parkeringsplads og garage såvel som mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.

  Se mere
 • Krystal Cancun
  Fra859krPr. nat

  Krystal Cancunstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulkan km 9 zona hotelera lt 9/9a - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Hotellet ligger i et hotelområde i Punta Cancún i nærheden af messehallerne. Man kan sagtens gå fra hotellet til den nærmeste forbindelse med offentlig transport (ca. 800 m). Desuden er der ca. 15 minutters kørsel til lufthavnen.Det 8-etagers hotel hører til i den øvre middelklasse og råder over i alt 263 dobbeltværelser samt 3 suiter. Hertil kommer en 1800 m² stor og omhyggeligt anlagt have. Bygningen rummer en bar og en klimatiseret restaurant. Naturligvis kan gæsterne også bestille vaskeservice og roomservice. Herudover er der mulighed for at parkere på parkeringspladsen eller i garagen.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder man en swimmingpool. Herudover er der en sauna, ligesom der mod betaling er mulighed for at spille tennis.

  Se mere
 • Krystal Urban Cancun-Malecon
  Fra505krPr. nat

  Krystal Urban Cancun-Maleconstars

  Cancun Downtown, Cancun og nærhed , Av. sayil manzana 1 lote 4-07, supermanzana 4a - Kort
   

  The ideal location that makes a great choice of Cancun Mexico hotels. The guests are close to the business area and the best Cancun spots and vacation attractions. Exclusive shopping, nightlife, restaurants and entretainment are just steps from front door. Beautiful white sand beaches are only minutes away, the newest of hotels in Cancun.

  Se mere
 • Adhara Hacienda Cancun
  Fra350krPr. nat

  Adhara Hacienda Cancunstars

  Cancun Downtown, Cancun og nærhed , Carlos nader 1,2,3 sm. 1, mz. 2 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 804 meninger fra rejsendeBaseret på 804 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i turist- og business-området, bare få skridt fra Tulum Boulevard, der er berømt for sine håndværksmarkeder, prestigefyldte butikker, restauranter, banker og offentlige kontorer. Den vidunderlige fine sandstrand ligger omkring 10 minutter væk, og der er 25 minutters kørsel til Cancúns internationale lufthavn.Dette familiedrevne hotel består af 4 etager med i alt 248 værelser. Af faciliteter er der bl.a. 2 restauranter. En af restauranterne tilbyder internationale og mexicanske specialiteter. Af yderligere faciliteter er der mulighed for at bestille vasketøjsservice og babysitter samt få hjælp i tilfælde af sygdom. Endvidere tilbydes en gratis transportservice til stranden. Rundturen til strand-klubben er gratis.Alle værelser rummer 1 kingsize- eller 1 dobbeltseng, badeværelse med badekar/brusebad og en hårtørrer, 2 telefonlinjer, et fjernsyn med fjernbetjening og kabel-tv, klimaanlæg, en safeboks, kaffemaskiner, clockradio samt strygejern og strygebræt.Der er en swimmingpool med en bar og et børnebassin på det hyggelige udendørs kompleks. Af yderligere fritidsmuligheder er der også tennis og et fitness-studie. Beach Club er desuden tilgængelig mod betaling pr. gæst.Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en stor buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  30  Hoteller - Cancun og nærhed
Side  1  af  3
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination