4-stjernede hoteller i Cancun og nærhed

Find på kortet
4-stjernede hoteller i Cancun og nærhed

4-stjernede hoteller i Cancun og nærhedFra  128kr

Anbefalede 4-stjernede hoteller i Cancun og nærhed

 • Sunset Marina Resort & Yatch Club
  Fra1.391krPr. nat

  Sunset Marina Resort & Yatch Clubstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulkan km. 5.8 - Kort
   

  Dette komfortable hotel er perfekt til familier og er placeret i Hotel zone. Hotellet ligger indenfor 500 meter fra den nærmeste strand. Der er i alt 104 soveværelser på stedet. Denne feriebolig blev fuldt moderniseret i 2009. Hotellet tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Sunset Marina Resort & Yatch Club har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Sunset Marina Resort & Yatch Club har ikke børnesenge efter anmodning. Sunset Marina Resort & Yatch Club forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle rejsende. Af denne årsag er der soveværelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Dette hotel accepterer ikke kæledyr. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Sunset Marina Resort & Yatch Club. Alle gæster der bor på ejendommen, vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Rejsende vil måske værdsætte de sundheds- og wellness-services der udbydes på hotellet. De besøgende kan nyde stedets underholdningsmuligheder. En fantastisk række indendørs og udendørs aktiviteter er til rådighed i dette sted. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Golden Parnassus Resort All Inclusive Adults Only
  Fra955krPr. nat

  Golden Parnassus Resort All Inclusive Adults Onlystars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd.kukulcán km.14.5 retorno san miguelito lot 37 lt37 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 8296 meninger fra rejsendeBaseret på 8296 meninger fra rejsende

  Det attraktive luksushotel ligger i et rekreativt område i Cancun kun et par minutters gang fra bymidten, hvor man finder et væld af barer og restauranter samt diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder.Luksushotellet blev renoveret i år 2002 og råder over en 6-etagers hovedbygning med i alt 154 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en reception, en frisørsalon og en bar. På hotellet finder man endvidere en klimatiseret restaurant. Naturligvis er der også en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Prikken over i?et er vaskeservice og roomservice.De tiltalende værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, internetadgang og safeboks (mod betaling).På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool og en solterrasse. Hotellet råder tilmed over en sauna. Gæsterne har desuden mulighed for at spille tennis og dyrke motion i fitness-studiet. Ca. 7 km væk ligger der endvidere en golfbane. Prikken over i'et er et underholdende og afvekslende aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Casa Maya Cancun
  Fra512krPr. nat

  Casa Maya Cancunstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd.kukulkan km.5,5 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1716 meninger fra rejsendeBaseret på 1716 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel, som kan findes i Hotel zone, er en fantastisk mulighed for familier. Ferieboligen, der putter sig indenfor 5. 5 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 5 kilometer fra ferieboligen. Ferieboligen ligger indenfor 10 meter fra den nærmeste strand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 0 kilometer. Der er i alt 210 værelser på stedet. Denne ejendom blev fuldt moderniseret i 2005. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Dette sted har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Der er ikke børnesenge på dette hotel. Rejsende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig feriebolig. Alle gæster der bor på ejendommen, vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Boligen tilbyder sundheds- og wellness-services. Ejendommen har et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for større bekvemmelighed for de rejsende. Der er sports- og fritidsaktiviteter til rådighed i ferieboligen. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Krystal Cancun
  Fra658krPr. nat

  Krystal Cancunstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulkan km 9 zona hotelera lt 9/9a - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Hotellet ligger i et hotelområde i Punta Cancún i nærheden af messehallerne. Man kan sagtens gå fra hotellet til den nærmeste forbindelse med offentlig transport (ca. 800 m). Desuden er der ca. 15 minutters kørsel til lufthavnen.Det 8-etagers hotel hører til i den øvre middelklasse og råder over i alt 263 dobbeltværelser samt 3 suiter. Hertil kommer en 1800 m² stor og omhyggeligt anlagt have. Bygningen rummer en bar og en klimatiseret restaurant. Naturligvis kan gæsterne også bestille vaskeservice og roomservice. Herudover er der mulighed for at parkere på parkeringspladsen eller i garagen.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder man en swimmingpool. Herudover er der en sauna, ligesom der mod betaling er mulighed for at spille tennis.

  Se mere
 • Oh! Cancun The Urban Oasis
  Fra436krPr. nat

  Oh! Cancun The Urban Oasisstars

  Cancun Downtown, Cancun og nærhed , Av. tulum esquina brisa - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 906 meninger fra rejsendeBaseret på 906 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er kun for voksne og ligger i Downtown. Med sin placering indenfor 1000 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Stedet er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Der er offentlige transportmidler 1. 0 kilometer borte. Ejendommen ligger indenfor 5. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 13. 0 kilometer. Stedet er indenfor 1000 meters gåafstand fra havnen. Ejendommen har i alt 58 soveværelser. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Dette hotel har ikke 24 timers åbent. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til Oh! Cancun The Urban Oasis. Boligen har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. Middagslokalet inviterer de besøgende til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne.

  Se mere
 • Oasis Cancun Lite
  Fra1.256krPr. nat

  Oasis Cancun Litestars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Boulevard kukulcan km. 16.5 lotes 45-47 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 248 meninger fra rejsendeBaseret på 248 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel, som kan findes i Hotel zone, er en fantastisk mulighed for familier. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 9 kilometer fra ejendommen. Gæsterne kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 100 meter fra hotellet . Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 14. 0 kilometer. Ejendommen har i alt 350 soveværelser. Oasis Cancun Lite tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. De rejsende kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Oasis Cancun Lite har ikke børnesenge efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. Denne feriebolig tilbyder parkerings- og garagefaciliteter. Oasis Cancun Lite er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Alle der bor på denne ejendom, kan drage fordel af områdets wellness-faciliteter. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan bruge stedets mødefaciliteter. Med mange middagsmuligheder, vil Oasis Cancun Lite imødekomme behovene fra alle typer gæster. De besøgende vil helt sikkert værdsætte den lange række underholdnings- og fritidsservices og –faciliteter, der tilbydes. De besøgende kan dyrke sport eller nyde aktiviteter, der tilbydes på stedet. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • The Royal Islander - An All Suites Resort
  Fra731krPr. nat

  The Royal Islander - An All Suites Resortstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Kukulcan boulevard km 17.5 51 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2787 meninger fra rejsendeBaseret på 2787 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er ideelt til familier og ligger i Hotel zone. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 1. 3 kilometer fra hotellet . Gæsterne kan finde talrige offentlige transportmidler indenfor en afstand af 18. 0 kilometer. Lokaliteten har 179 indbydende værelser. Dette sted blev opført i 1996. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Receptionsskranken er åben hele dagen. The Royal Islander - An All Suites Resort tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt i denne boligGæster kan benytte parkeringspladsen. Gæster vil værdsætte spisemulighederne i denne ejendom. Der er sports- og fritidsaktiviteter til rådighed på The Royal Islander - An All Suites Resort. Rejsende vil værdsætte et sjovt ophold i boligen, med en bred vifte af underholdningstilbud. De besøgende vil få energi til hele dagen med dejlige retter, der serveres på de gastronomiske steder. The Royal Islander - An All Suites Resort vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Krystal Urban Cancun-Malecon
  Fra420krPr. nat

  Krystal Urban Cancun-Maleconstars

  Cancun Downtown, Cancun og nærhed , Av. sayil manzana 1 lote 4-07, supermanzana 4a - Kort
   

  The ideal location that makes a great choice of Cancun Mexico hotels. The guests are close to the business area and the best Cancun spots and vacation attractions. Exclusive shopping, nightlife, restaurants and entretainment are just steps from front door. Beautiful white sand beaches are only minutes away, the newest of hotels in Cancun.

  Se mere
 • Adhara Hacienda Cancun
  Fra315krPr. nat

  Adhara Hacienda Cancunstars

  Cancun Downtown, Cancun og nærhed , Carlos nader 1,2,3 sm. 1, mz. 2 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 804 meninger fra rejsendeBaseret på 804 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i turist- og business-området, bare få skridt fra Tulum Boulevard, der er berømt for sine håndværksmarkeder, prestigefyldte butikker, restauranter, banker og offentlige kontorer. Den vidunderlige fine sandstrand ligger omkring 10 minutter væk, og der er 25 minutters kørsel til Cancúns internationale lufthavn.Dette familiedrevne hotel består af 4 etager med i alt 248 værelser. Af faciliteter er der bl.a. 2 restauranter. En af restauranterne tilbyder internationale og mexicanske specialiteter. Af yderligere faciliteter er der mulighed for at bestille vasketøjsservice og babysitter samt få hjælp i tilfælde af sygdom. Endvidere tilbydes en gratis transportservice til stranden. Rundturen til strand-klubben er gratis.Alle værelser rummer 1 kingsize- eller 1 dobbeltseng, badeværelse med badekar/brusebad og en hårtørrer, 2 telefonlinjer, et fjernsyn med fjernbetjening og kabel-tv, klimaanlæg, en safeboks, kaffemaskiner, clockradio samt strygejern og strygebræt.Der er en swimmingpool med en bar og et børnebassin på det hyggelige udendørs kompleks. Af yderligere fritidsmuligheder er der også tennis og et fitness-studie. Beach Club er desuden tilgængelig mod betaling pr. gæst.Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en stor buffet.

  Se mere
 • Oasis Palm
  Fra1.256krPr. nat

  Oasis Palmstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan km 4.5 seccion c zona htl. lote 1 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3726 meninger fra rejsendeBaseret på 3726 meninger fra rejsende

  Det klimatiserede strand-hotel tilbyder i alt 471 værelser og faciliteter såsom frisørsalon, bar, restaurant og parkeringsplads og garage såvel som mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  36  Hoteller - Cancun og nærhed
Side  1  af  4
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination