All inclusive hoteller i Cancun og nærhed

Find på kortet
All inclusive hoteller i Cancun og nærhed

All inclusive hoteller i Cancun og nærhedFra  131kr

Anbefalede All inclusive hoteller i Cancun og nærhed

 • Flamingo Cancun Resort
  Fra826krPr. nat

  Flamingo Cancun Resortstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan km 11 zona hotelera 1.5 lt 16 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3501 meninger fra rejsendeBaseret på 3501 meninger fra rejsende

  Hotellet råder over en foyer med en døgnåben reception. Herudover er der en bar og en klimatiseret restaurant. Naturligvis er der mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice, ligesom der også er parkeringsplads og garage.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse samt telefon.Gæsterne kan slappe af i hotellets swimmingpool. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram for voksne.

  Se mere
 • All Ritmo Cancun Resort & Water Park
  Fra898krPr. nat

  All Ritmo Cancun Resort & Water Parkstars

  Punta Sam, Cancun og nærhed , Km 1.5, carretera a puerto juarez - punta sam - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3211 meninger fra rejsendeBaseret på 3211 meninger fra rejsende

  Det familiære strandhotel ligger i nærheden af Puerto Juarez centrum. Lige i nærheden afgår der offentlige transportmidler og der er heller ikke langt til stranden. 60 minutter fra hotellet finder man talrige indkøbsmuligheder, diverse diskoteker og barer samt et væld af restauranter. Den nærmeste større by ligger ca. 3 timers bilkørsel fra hotellet.iddelklassehotellet blev renoveret i år 2004 og råder over flere bygninger på 3-4 etager med i alt 160 værelser. Det er beliggende i en vidunderlig, ca. 4200 m2 stor have. Bygningen rummer en foyer med en døgnåben reception, en safeboks, en vekselbørs, diverse forretninger, en teatersal og et par konferencerum, ligesom der også er en parkeringsplads og en garage. Til de mindste gæster er der en miniklub (4-12 år) og en legeplads. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en bar og en klimatiseret restaurant. Naturligvis kan hotellets gæster også bestille roomservice og vaskeservice.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon og satellit-/kabel-tv. Herudover er de udstyret med køleskab, dobbeltseng, klimaanlæg (centralt og individuelt reguleret), safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.I den velholdte have finder man et friluftsbad, en swimmingpool, et separat børnebassin samt en solterrasse med parasoller og liggestole. Herudover er der mulighed for at dyrke aerobic, gymnastik og anden motion i fitness-studiet samt windsurfe, skyde med bue og pil og spille tennis, bordtennis, basketball, beachvolley og håndbold. Der ligger ydermere en golfbane 15 km væk.orgenmaden såvel som aftensmaden serveres som buffet. Frokosten kan endvidere vælges som menu og aftensmaden à la carte. Der er mulighed for at bestille helpension eller All-Inclusive.

  Se mere
 • Crown Paradise Club Cancun All Inclusive
  Fra1.065krPr. nat

  Crown Paradise Club Cancun All Inclusivestars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan, km 18.5 zona hotelera s/n - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 11204 meninger fra rejsendeBaseret på 11204 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger lige ud til en indbydende strand samt ca. 18 km fra bymidten, hvor man finder et hav af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der afgår offentlige transportmidler lige ved hotellet.Hotellet blev renoveret i år 2003 og råder over en 7-etagers bygning med i alt 617 værelser. Den klimatiserede bygning rummer desuden en foyer med lobbybar. Herudover er der forskellige forretninger, en frisørsalon, nogle barer, en scene til diverse arrangementer og flere klimatiserede restauranter. Naturligvis råder komplekset også over en internetterminal. Personbiler kan parkeres på i garagen. Til de mindste gæster er der en legeplads og en miniklub (4-12 år). Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder man fire swimmingpools med børnebassin. Herudover er der mulighed for at benytte den indendørs swimmingpool samt mod betaling at benytte whirlpoolen. Sportsbegejstrede har mulighed for at windsurfe, sejle og leje vandcykler samt spille billard og minigolf. Man kan endvidere leje cykler eller mountainbikes (delvist mod betaling). Sidst, men ikke mindst, sørger hotellets sæsonafhængige aktivitetsprogram med daglige aktiviteter og livemusik for afveksling og underholdning.

  Se mere
 • Seadust Cancun Family Resort
  Fra1.869krPr. nat

  Seadust Cancun Family Resortstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan km. 17 lote 52-04 hotel zone lt 52-04 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3648 meninger fra rejsendeBaseret på 3648 meninger fra rejsende

  Located in the Hotel Zone, close to Playa Delfines and is only 15 min from Cancun International Airport. Near to nightclubs, shopping malls and other attractions

  Se mere
 • Cancun Bay Resort
  Fra908krPr. nat

  Cancun Bay Resortstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Km. 3.5, blvd. kukulcan, zona hotelera 166 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1588 meninger fra rejsendeBaseret på 1588 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger lige ud til stranden i udkanten af et hotelområde. Der er kun få skridt til det sted på stranden, hvor udflugtsbådene lægger til. I de umiddelbare omgivelser finder man talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder, ligesom der ikke er langt til et stoppested.Det klimatiserede hotel råder over 3 etager med i alt 94 værelser, heraf 77 enkelt- og 12 dobbeltværelser samt 5 suiter. Bygningen rummer desuden en lobby med siddemuligheder, en souvenirbutik, en bar og en restaurant. Herudover er der også mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De hyggeligt indrettede og klimatiserede værelser er udstyret med eget badeværelse samt telefon, tv og altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool samt pool-/snackbar, liggestole og parasoller. Endelig er der mulighed for at spille tennis.

  Se mere
 • The Pyramid at Grand Oasis
  Fra1.714krPr. nat

  The Pyramid at Grand Oasisstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan, km. 16.5, zona hotelera lt45-47 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette charmerende strand-hotel består af 5 bygninger på hver 3 etager og med i alt 959 værelser. Det er omgivet af et elegant anlagt haveanlæg, og stranden ligger bare 700 m væk. Gæsterne tilbydes en reception med internetadgang 24 timer i døgnet, en frisørsalon, diverse forretninger og en natklub. Der er også hele 14 barer, en restaurant, en parkeringsplads, en parkeringsgarage og mulighed for at bestille vasketøjsservice.

  Se mere
 • Sunset Marina Resort & Yatch Club
  Fra1.232krPr. nat

  Sunset Marina Resort & Yatch Clubstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulkan km. 5.8 - Kort
   

  Dette komfortable hotel er perfekt til familier og er placeret i Hotel zone. Ejendommen ligger indenfor 500 meter fra den nærmeste strand. Der er i alt 104 værelser på Sunset Marina Resort & Yatch Club. Dette sted blev fuldstændig renoveret i 2009. Alle der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Gæster vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Sunset Marina Resort & Yatch Club. Alle badeværelser på Sunset Marina Resort & Yatch Club er handicapvenlige. Besøgende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig bolig. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Gæster kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. De rejsende vil værdsætte de sundheds- og wellness-services, der tilbydes på Sunset Marina Resort & Yatch Club. Der er ikke tid til at kede sig på dette sted takket være de underholdningsmuligheder, der tilbydes. Sunset Marina Resort & Yatch Club tilbyder en række aktiviteter og underholdningsmuligheder, der er ideelle for dem, der elsker at dyrke sport eller bare nyde udendørslivet. Sunset Marina Resort & Yatch Club vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hard Rock Hotel Cancun
  Fra2.086krPr. nat

  Hard Rock Hotel CancunstarsGreenProgram Icon

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd.kukulkan km. 14.5, zona hotelera km 14.5 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 13193 meninger fra rejsendeBaseret på 13193 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er ideelt til familier og ligger i Hotel zone. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 9 kilometer fra stedet. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 12. 1 kilometer. Ejendommen består af i alt 601 dejlige gæsteværelser. Denne feriebolig blev fuldstændig moderniseret i 2012. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Hard Rock Hotel Cancun. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Fællesarealerne på dette sted har kørestolsadgang. Kæledyr er ikke tilladt på dette hotel. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Alle gæster der bor på ejendommen, kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Alle der bor på denne ejendom, kan stresse helt af i sundheds- og wellness-faciliteterne. Denne feriebolig har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Gæsterne vil helt sikkert værdsætte den lange række underholdnings- og fritidsservices og –faciliteter, der tilbydes. De der bor på denne ejendom, vil svælge i smagfulde måltider, der tilbydes på Hard Rock Hotel Cancun. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil få den bedste tid nogensinde, da de vil kunne bruge de sportsfaciliteter og fritidsaktiviteter, der tilbydes af Hard Rock Hotel Cancun. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Finest Playa Mujeres by The Excellence Collection
  Fra2.543krPr. nat

  Finest Playa Mujeres by The Excellence Collectionstars

  Playa Mujeres, Cancun og nærhed , Vialidad paseo mujeres,zona continental s/n - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 6062 meninger fra rejsendeBaseret på 6062 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er perfekt til familier og er placeret i Playa Mujeres. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 28. 0 kilometer. Der er i alt 450 soveværelser på Finest Playa Mujeres by The Excellence Collection. Finest Playa Mujeres by The Excellence Collection blev opført i 2015. Finest Playa Mujeres by The Excellence Collection tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. De besøgende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Denne bolig er designet med omtanke for unge gæsters behov og har værelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Alle værelser i Finest Playa Mujeres by The Excellence Collection har kørestolsadgang. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Gæster der bor på dette hotel, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Hotellet tilbyder sundheds- og wellness-services. De der bor på ejendommen, kan på egen hånd opleve madarrangementer der udbydes. Ejendommen tilbyder underholdning, der er skræddersyet til de rejsendes behov. Der er konferencefaciliteter ved denne feriebolig. Besøgende vil have det fantastisk, fordi de kan gøre brug af sportsfaciliteterne og øve fritidsaktiviteter der udbydes på denne ejendom. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil få energi til hele dagen med dejlige retter, der serveres på Finest Playa Mujeres by The Excellence Collection. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Haven Riviera Cancun Resort & Spa
  Fra2.523krPr. nat

  Haven Riviera Cancun Resort & Spastars

  Cancun Downtown, Cancun og nærhed , Carretera federal 307, chetumal - puerto juarez km - Kort
   

  Dette charmerende hotel, der er designet udelukkende til voksne, er i Downtown. Der er i alt 333 værelser på stedet. Haven Riviera Cancun Resort & Spa blev opført i 2017. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Haven Riviera Cancun Resort & Spa. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Haven Riviera Cancun Resort & Spa. Fællesarealerne på Haven Riviera Cancun Resort & Spa har kørestolsadgang. Haven Riviera Cancun Resort & Spa er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der er parkerings- og garagefaciliteter til rådighed. Alle gæster der bor på ejendommen, kan nyde dejlige retter på stedets spiselokaler. Hotellet omfatter et udvalg af forskellige sundheds- og wellness faciliteter, der er ideelle til alle gæster der bor her, der vil genoplade mentalt og fysisk. De rejsende kan nyde velsmagende måltider, der serveres i stedets spiselokale. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  19  Hoteller - Cancun og nærhed
Side  1  af  2
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination