Billige hoteller i Cancun og nærhed

Find på kortet
Billige hoteller i Cancun og nærhed

Billige hoteller i Cancun og nærhedFra  131kr

Anbefalede Billige hoteller i Cancun og nærhed

 • Posada Los Arcos Holbox
  Fra222krPr. nat

  Posada Los Arcos Holboxstars

  Holbox, Cancun og nærhed , Benito juarez - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 68 meninger fra rejsendeBaseret på 68 meninger fra rejsende

  Dette hyggelige hotel er i Holbox. Med sin placering indenfor 10 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af hotellet. Den nærmeste strand ligger indenfor 80 meter fra stedet. Ferieboligen er indenfor 500 meter fra havnen. Ejendommen kan tilbyde i alt 30 værelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne feriebolig fuldt renoveret i 2014. Stedets fællesarealer har Wi-Fi internetforbindelse. Posada Los Arcos Holbox har ikke 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge i denne feriebolig. Posada Los Arcos Holbox har kørestolsadgang til fællesarealerne. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Posada Los Arcos Holbox vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Grand Royal Lagoon
  Fra221krPr. nat

  Grand Royal Lagoonstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Calle quetzal sección b manzana 45 lote 8-a - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 238 meninger fra rejsendeBaseret på 238 meninger fra rejsende

  The hotel is located on the main Cancun Avenue in front of the biggest lagoon of southeast Mexico. The zone offers opportunities of fun for people of all ages. Within walking distance are banks, restaurants, drugstores, cinemas, shopping stores, handcrafts market, tourism office, taxis, bus stop and super market. Nearby is the exciting Cancun's night life and beaches, shopping malls, entertainment spots and restaurants are available in the area.

  Se mere
 • Del Sol
  Fra210krPr. nat

  Del Solstars

  Cancun Downtown, Cancun og nærhed , Av. lopez portillo sm 85 mz.2 lt 1a manzana 2 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 127 meninger fra rejsendeBaseret på 127 meninger fra rejsende

  Dette enkle hotel er i Downtown. Beliggende indenfor 10. 0 kilometer fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Den nærmeste strand ligger indenfor 500 meter fra ferieboligen. Boligen kan tilbyde i alt 22 gæsteværelser. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan gæster drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Del Sol har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Desværre er der ingen værelser, hvor de der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Kæledyr er ikke tilladt på området.

  Se mere
 • Jardin
  Fra132krPr. nat

  Jardinstars

  Cancun Downtown, Cancun og nærhed , Smza 64 mza 14 lt 20 calle 4 oriente 39 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2 meninger fra rejsendeBaseret på 2 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hotel kan findes i Downtown. De 29 indbydende værelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Jardin har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Jardin har ikke børnesenge efter anmodning. Kun små kæledyr må medbringes i denne feriebolig. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil også værdsætte parkeringspladsen og garagen. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Jardin.

  Se mere
 • Alux Cancun
  Fra190krPr. nat

  Alux Cancunstars

  Cancun Downtown, Cancun og nærhed , Ave. uxmal 21 smza 23 mza 3 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 108 meninger fra rejsendeBaseret på 108 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger tæt på busstationen samt få meter fra Avenida Tulum og tilbyder et væld af rejseforbindelser både internationalt og lokalt. Desuden er der fra etablissementet kun omkring 25 minutter til Cancún internationale lufthavn.Dette city-hotel råder over 32 værelser og egner sig ideelt til individuelt rejsende, som søger at få mest muligt ud af deres budget. Etablissementet er rent og centralt beliggende tæt på busstationen. Til faciliteterne på hotellet hører endvidere døgnåben reception og check-out service samt safeboks, vekselbørs, garderobe og internetadgang via kabelført og trådløs forbindelse.Alle boligenheder rummer eget badeværelse med brusebad og dobbeltsenge. Ydermere er der som standard også telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang og regulerbare klimaanlæg.Der tilbydes kontinental morgenmad hver morgen på hotellet.

  Se mere
 • Nomads Hostel & Bar Cancun
  Fra594krPr. nat

  Nomads Hostel & Bar Cancunstars

  Cancun Downtown, Cancun og nærhed , Avenida nader 32 sm2a manzana 4 lote 27 - Kort
   

  Med sin beliggenhed i Downtown, er dette hyggelige hostel udelukkende for voksne. Stedet omfatter 26 hyggelige gæsteværelser. Denne ejendom blev opført i 2017. Derudover tilbydes der Wi-Fi i ejendommen. Nomads Hostel & Bar Cancun har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Nomads Hostel & Bar Cancun har ikke børnesenge efter anmodning. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig feriebolig. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Nomads Hostel & Bar Cancun. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. De rejsende kan nyde dejlige retter i ejendommens spiselokaler. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Nomads Hostel & Bar Cancun.

  Se mere
 • Tankah
  Fra178krPr. nat

  Tankahstars

  Cancun Downtown, Cancun og nærhed , Avenida tankah 69 y 70 smza 24 mza 1 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 49 meninger fra rejsendeBaseret på 49 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hotel kan findes i Downtown. Ejendommen ligger indenfor 4. 3 kilometer fra den nærmeste strand. Lokaliteten har 38 indbydende gæsteværelser. Dette sted blev etableret i 1986. Hotellet omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i gæsteværelser. Receptionen er åben 24/7. Dette sted har ikke børnesenge efter anmodning. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. Tankah har parkering til gæsternes bekvemmelighed.

  Se mere
 • Maria de Lourdes
  Fra187krPr. nat

  Maria de Lourdesstars

  Cancun Downtown, Cancun og nærhed , Yaxchilan, sm 22, manzana 14, lotes 1,3,5 y 7 80 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 43 meninger fra rejsendeBaseret på 43 meninger fra rejsende

  Dette enkle hotel er i Downtown. Ejendommen, der putter sig indenfor 100 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Indenfor 100 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 4. 0 kilometer fra ejendommen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 15. 0 kilometer. Der er i alt 57 værelser på Maria de Lourdes. Denne bolig blev moderniseret i 2008. Ejendommen har 24 timers åbent. Maria de Lourdes har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til Maria de Lourdes. Derudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på Maria de Lourdes. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Casa Maya
  Fra477krPr. nat

  Casa Mayastars

  Holbox, Cancun og nærhed , Calle carey, isla holbox - Kort
   

  Dette uhøjtidelige hotel er homovenligt og er placeret i Holbox. Casa Maya garanterer for et roligt ophold med blot 8 soveværelser. Casa Maya er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Receptionen er åben 24/7. Ejendommens gæsteværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Kæledyr betragtes som en del af familien i denne bolig.

  Se mere
 • Arena
  Fra593krPr. nat

  Arenastars

  Holbox, Cancun og nærhed , Calle tiburón ballena, isla holbox s/n - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 94 meninger fra rejsendeBaseret på 94 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hotel kan findes i Holbox. Indenfor 1. 7 kilometer finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 100 meter fra ferieboligen. Arena garanterer for et roligt ophold med blot 7 værelser. Opførelsesåret for dette sted daterer sig tilbage til 2011. Arena tilbyder lednings- og trådløse internetforbindelser. Arena har ikke 24 timers åben reception. Arena har ikke børnesenge efter anmodning. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  11  Hoteller - Cancun og nærhed
Side  1  af  2
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination