Charmerende hoteller i Cancun og nærhed

Find på kortet
Charmerende hoteller i Cancun og nærhed

Charmerende hoteller i Cancun og nærhedFra  131kr

Anbefalede Charmerende hoteller i Cancun og nærhed

 • Plaza Kokai Cancun
  Fra314krPr. nat

  Plaza Kokai Cancunstars

  Cancun Downtown, Cancun og nærhed , Ave. uxmal 26 s. m. 2-a - Kort
  1,9/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 170 meninger fra rejsendeBaseret på 170 meninger fra rejsende

  Det attraktive middelklassehotel ligger kun ca. 2 km fra den nærmeste strand. Lige i nærheden af hotellet ligger bymidten, hvor der er forbindelse med offentlig transport, forskellige indkøbsmuligheder samt diverse diskoteker og en park.Hotellet blev renoveret i år 2000 og har i alt 48 værelser fordelt på 3 etager. Bygningen er fuldt klimatiseret og sikrer således et behageligt ophold. I det indbydende foyerområde er der en døgnåben reception med hotelsafe og elevatorer. Herudover er der en café, en bar og en klimatiseret restaurant. Desuden råder hotellet over konferencerum og offentlig internetadgang. Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Slutteligt tilbydes der naturligvis også vaskeservice og roomservice.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine samt telefon, satellit-/kabel-tv og radio. Herudover er der dobbeltseng, regulerbart klimaanlæg og altan eller terrasse.Ca. 6 km fra hotellet ligger der en golfbane.Der tilbydes morgenmad. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 • All Ritmo Cancun Resort & Water Park
  Fra898krPr. nat

  All Ritmo Cancun Resort & Water Parkstars

  Punta Sam, Cancun og nærhed , Km 1.5, carretera a puerto juarez - punta sam - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3211 meninger fra rejsendeBaseret på 3211 meninger fra rejsende

  Det familiære strandhotel ligger i nærheden af Puerto Juarez centrum. Lige i nærheden afgår der offentlige transportmidler og der er heller ikke langt til stranden. 60 minutter fra hotellet finder man talrige indkøbsmuligheder, diverse diskoteker og barer samt et væld af restauranter. Den nærmeste større by ligger ca. 3 timers bilkørsel fra hotellet.iddelklassehotellet blev renoveret i år 2004 og råder over flere bygninger på 3-4 etager med i alt 160 værelser. Det er beliggende i en vidunderlig, ca. 4200 m2 stor have. Bygningen rummer en foyer med en døgnåben reception, en safeboks, en vekselbørs, diverse forretninger, en teatersal og et par konferencerum, ligesom der også er en parkeringsplads og en garage. Til de mindste gæster er der en miniklub (4-12 år) og en legeplads. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en bar og en klimatiseret restaurant. Naturligvis kan hotellets gæster også bestille roomservice og vaskeservice.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon og satellit-/kabel-tv. Herudover er de udstyret med køleskab, dobbeltseng, klimaanlæg (centralt og individuelt reguleret), safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.I den velholdte have finder man et friluftsbad, en swimmingpool, et separat børnebassin samt en solterrasse med parasoller og liggestole. Herudover er der mulighed for at dyrke aerobic, gymnastik og anden motion i fitness-studiet samt windsurfe, skyde med bue og pil og spille tennis, bordtennis, basketball, beachvolley og håndbold. Der ligger ydermere en golfbane 15 km væk.orgenmaden såvel som aftensmaden serveres som buffet. Frokosten kan endvidere vælges som menu og aftensmaden à la carte. Der er mulighed for at bestille helpension eller All-Inclusive.

  Se mere
 • GR Caribe by Solaris Deluxe All Inclusive Resort
  Fra1.386krPr. nat

  GR Caribe by Solaris Deluxe All Inclusive Resortstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd kukulcan lote 64 bis, seccion zona hotelera - Kort
   

  Med sin beliggenhed i Hotel zone, er dette luksuriøse hotel optimalt for familier. Hotellet er 20. 0 kilometer fra de vigtigste offentlige transportforbindelser. GR Caribe by Solaris Deluxe All Inclusive Resort har i alt 200 gæsteværelser. Dette sted undergik en renovering i 2010. GR Caribe by Solaris Deluxe All Inclusive Resort tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. GR Caribe by Solaris Deluxe All Inclusive Resort har 24 timers åbent. Babysenge til børn fås efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt i denne boligGR Caribe by Solaris Deluxe All Inclusive Resort har en række middagsoplevelser. Rejsende vil måske værdsætte de sundheds- og wellness-services der udbydes på ejendommen. Stedet har et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for større bekvemmelighed for gæsterne. Ejendommens middagslokaler serverer et udvalg af smagfulde retter og drikkevarer. En fantastisk række indendørs og udendørs aktiviteter er til rådighed i denne bolig. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Sunset Marina Resort & Yatch Club
  Fra1.232krPr. nat

  Sunset Marina Resort & Yatch Clubstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulkan km. 5.8 - Kort
   

  Dette komfortable hotel er perfekt til familier og er placeret i Hotel zone. Ejendommen ligger indenfor 500 meter fra den nærmeste strand. Der er i alt 104 værelser på Sunset Marina Resort & Yatch Club. Dette sted blev fuldstændig renoveret i 2009. Alle der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Gæster vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Sunset Marina Resort & Yatch Club. Alle badeværelser på Sunset Marina Resort & Yatch Club er handicapvenlige. Besøgende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig bolig. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Gæster kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. De rejsende vil værdsætte de sundheds- og wellness-services, der tilbydes på Sunset Marina Resort & Yatch Club. Der er ikke tid til at kede sig på dette sted takket være de underholdningsmuligheder, der tilbydes. Sunset Marina Resort & Yatch Club tilbyder en række aktiviteter og underholdningsmuligheder, der er ideelle for dem, der elsker at dyrke sport eller bare nyde udendørslivet. Sunset Marina Resort & Yatch Club vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hacienda de Castilla
  Fra130krPr. nat

  Hacienda de Castillastars

  Cancun Downtown, Cancun og nærhed , Calle 17 norte sm 64 mza 23 lotes 9-14 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 234 meninger fra rejsendeBaseret på 234 meninger fra rejsende

  The hotel has a privileged location in the downtown area of the city, near the commercial life and night life. Located within a few minutes of the Bus Station Terminal as well as the International Airport, it also offers proximity to the best beaches in the hotel zone.

  Se mere
 • Excellence Playa Mujeres
  Fra3.728krPr. nat

  Excellence Playa Mujeresstars

  Playa Mujeres, Cancun og nærhed , Pr.bonampak punta sam l.terrenos 001 mz 001 sm 003 s/n - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 16302 meninger fra rejsendeBaseret på 16302 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel, som kan findes i Playa Mujeres, er kun for voksne. Placeret indenfor 6. 5 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 1. 6 kilometer fra hotellet . Gæsterne kan bruge de offentlige transportmidler 4. 0 kilometer borte. Hotellet består af i alt 450 dejlige soveværelser. Excellence Playa Mujeres har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Da denne bolig har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Desværre er der ingen værelser, hvor de der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. Excellence Playa Mujeres er ikke et kæledyrsvenligt sted. Excellence Playa Mujeres har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan slappe af og lade batterierne op i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Alle der bor på denne ejendom, kan drage fordel af dens catering. Der er sports- og fritidsaktiviteter til rådighed i ejendommen. Forretningsrejsende vil værdsætte møde- og forretningsservices og –faciliteter, der er til rådighed for større bekvemmelighed. Der er ikke tid til at kede sig i denne bolig takket være de underholdningsmuligheder, der tilbydes. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan gribe muligheden for at smage de måltider, der serveres på stedets middagsfaciliteter. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Iberostar Selection Cancun
  Fra1.524krPr. nat

  Iberostar Selection Cancunstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan km 17 zona hotelera mz 53 lt 52 lt 52 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5983 meninger fra rejsendeBaseret på 5983 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Hotel zone, er dette luksuriøse hotel optimalt for familier. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 3 kilometer. Der er i alt 426 gæsteværelser på stedet. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Receptionsskranken er åben hele dagen. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Fællesarealerne på Iberostar Selection Cancun har kørestolsadgang. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted. Alle gæster der bor på denne ejendom og som kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Gæster kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. På dette hotel er der masser af sundheds- og wellness-services, som gæsterne kan drage fordel af. De forskellige typer underholdning, der tilbydes i denne feriebolig, garanterer for, at de besøgende vil nyde deres ophold. De besøgende kan gribe muligheden for at smage de måltider, der serveres på stedets middagsfaciliteter. De mere aktive kan drage fordel af stedets fritidsfaciliteter og –aktiviteter. Forretningsrejsende kan benytte eventrum, der er ideelle til at afholde forretningsseminarer eller til særlige lejligheder. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Iberostar Selection Cancun.

  Se mere
 • City Express Cancun
  Fra420krPr. nat

  City Express Cancunstars

  Cancun Downtown, Cancun og nærhed , Av. nichupté s/n s.m. 8 mza 1 lote 4 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 486 meninger fra rejsendeBaseret på 486 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i Downtown. Indenfor 300 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 4. 4 kilometer fra stedet. Det samlede antal værelser er 127. Denne ejendom blev etableret i 2005. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. De rejsende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. City Express Cancun har ikke børnesenge efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Ocean Spa Hotel All Inclusive
  Fra1.146krPr. nat

  Ocean Spa Hotel All Inclusivestars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan km 3.5 - zona hotelera - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5354 meninger fra rejsendeBaseret på 5354 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Hotel zone. Placeret indenfor 3. 5 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 4. 0 kilometer fra ejendommen. Gæsterne kan bruge de offentlige transportmidler 5. 0 kilometer borte. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 14. 8 kilometer. Boligen har i alt 152 soveværelser. Ocean Spa Hotel All Inclusive undergik en renovering i 2012. De der bor på denne ejendom, holder sig opdateret takket være lednings- og trådløs internetforbindelse, der er til rådighed på fællesarealerne. Ocean Spa Hotel All Inclusive har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Kæledyr er ikke tilladt på området. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Ocean Spa Hotel All Inclusive. På dette sted er der masser af sundheds- og wellness-services, som gæsterne kan drage fordel af. Ocean Spa Hotel All Inclusive vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Nizuc Resort & Spa
  Fra4.961krPr. nat

  Nizuc Resort & SpastarsGreenProgram Icon

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd kukulcan mz 59 lote 1-03 km 21.26 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3056 meninger fra rejsendeBaseret på 3056 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Hotel zone, er dette fremragende resort optimalt for familier. Stedet, der putter sig indenfor 10. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 4. 8 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 2. 0 kilometer finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. De 274 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Nizuc Resort & Spa blev opført i 2013. Nizuc Resort & Spa har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Nizuc Resort & Spa har 24 timers åbent. Nizuc Resort & Spa er designet med omtanke for de mindste gæster, og har soveværelser med senge til små børn. Boligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 2 handicapvenlige soveværelser. Nizuc Resort & Spa accepterer små kæledyr. Der findes en parkeringsplads. Gæster, der bor på Nizuc Resort & Spa, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Sundheds- og wellness-tilbudet på stedet sikrer den ultimative foryngelseskur og afslapning. Besøgende vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed. Med mange middagsmuligheder, vil dette sted imødekomme behovene fra alle typer gæster. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne. En fantastisk række indendørs og udendørs aktiviteter er til rådighed på dette sted. Nizuc Resort & Spa vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  20  Hoteller - Cancun og nærhed
Side  1  af  2
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination