Kæledyrsegnet hotel i Cancun og nærhed

Find på kortet
Kæledyrsegnet hotel i Cancun og nærhed

Kæledyrsegnet hotel i Cancun og nærhedFra  128kr

Anbefalede Kæledyrsegnet hotel i Cancun og nærhed

 • Nizuc Resort & Spa
  Fra4.852krPr. nat

  Nizuc Resort & Spastars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd kukulcan mz 59 lote 1-03 km 21.26 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3056 meninger fra rejsendeBaseret på 3056 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Hotel zone, er dette fremragende resort optimalt for familier. Stedet, der putter sig indenfor 10. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 4. 8 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 2. 0 kilometer finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. De 274 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Nizuc Resort & Spa blev opført i 2013. Nizuc Resort & Spa har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Nizuc Resort & Spa har 24 timers åbent. Nizuc Resort & Spa er designet med omtanke for de mindste gæster, og har soveværelser med senge til små børn. Boligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 2 handicapvenlige soveværelser. Nizuc Resort & Spa accepterer små kæledyr. Der findes en parkeringsplads. Gæster, der bor på Nizuc Resort & Spa, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Sundheds- og wellness-tilbudet på stedet sikrer den ultimative foryngelseskur og afslapning. Besøgende vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed. Med mange middagsmuligheder, vil dette sted imødekomme behovene fra alle typer gæster. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne. En fantastisk række indendørs og udendørs aktiviteter er til rådighed på dette sted. Nizuc Resort & Spa vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Oleo Cancun Playa
  Fra1.236krPr. nat

  Oleo Cancun Playastars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Km 19.5 blvd kukulcan zona hotelera s/n - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder

  Det attraktive strandhotel ligger lige ved stranden samt 20 km fra bymidten. Ca. 10 km herfra finder man et utal af indkøbsmuligheder samt diverse restauranter, barer og diskoteker. På få minutters gang (ca. 300 m) kommer man desuden til en forbindelse med offentlig transport. Cancúns lufthavn ligger ca. 8 km væk.Hotellet hører til i den øvre middelklasse, er på 3 etager og har i alt 170 værelser. I foyeren er der desuden en døgnåben reception med safeboks, vekselbørs og elevatorer. Til hotellets kulinariske udbud hører en spisesal, en bar og en restaurant med en dejlig udsigt over havet. Herudover er der også forskellige forretninger, en frisørsalon og en teatersal. De små gæster kan muntre sig på hotellets legeplads eller blive passet i miniklubben. Biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads.De stilfuldt indrettede værelser råder over eget badeværelse med brusekabine. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv og dobbeltseng. Alle værelser har endvidere klimaanlæg, safeboks (mod betaling) og terrasse.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool med pool-/snackbar, liggestole og parasoller. Herudover kan man prøve kræfter med vandaerobic, whirlpool, dykning, windsurfing, kano, vandcykler, tennis, aerobic, basketball, volleyball, beachvolleyball, billard/snooker, gymnastik og fitness. Endvidere er der et underholdende aktivitetsprogram for børn og voksne. Hilton golfbanen ligger omkring 4 km fra hotelbygningen.Ydermere tilbydes gæsterne også special- og diætretter. Der er mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Se mere
 • Melody Maker Cancun
  Fra1.506krPr. nat

  Melody Maker CancunstarsGreenProgram Icon

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Boulevard kukulkán km 12 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Luksushotellet ligger ud til den lange, hvide sandstrand i Cancun. Cancun by ligger 12 km væk og lader sig nemt nå med offentlige transportmidler. Lige ved siden af hotellet ligger der et stoppested. Ikke langt herfra finder man desuden ruinerne Tulum og Cobá samt øerne Isla Mujeres og Cozumel. Herudover er der omrking 20 minutters kørsel til lufthavnen.Luksushotellet er bygget i 1990 og blev renoveret i år 2000. Det er omgivet af en dejlig have og råder på sine 11 etager over i alt 419 værelser. Til faciliteterne hører endvidere en reception, en frisørsalon, en bar og en klimatiseret restaurant. Gæsterne kan naturligvis benytte internetterminalen samt bestille vaskeservice. Uden for bygningen er der desuden en parkeringsplads og en garage.De komfortabelt indrettede værelser er klimatiseret og har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool og en solterrasse. Herudover er der mulighed for at spille bordtennis og volleyball. Mod betaling kan man endvidere spille tennis. Hotellets aktivitetsprogram sørger for afveksling og underholdning. Lige i nærheden ligger der desuden en golfbane.

  Se mere
 • Hacienda de Castilla
  Fra155krPr. nat

  Hacienda de Castillastars

  Cancun Downtown, Cancun og nærhed , Calle 17 norte sm 64 mza 23 lotes 9-14 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 234 meninger fra rejsendeBaseret på 234 meninger fra rejsende

  The hotel has a privileged location in the downtown area of the city, near the commercial life and night life. Located within a few minutes of the Bus Station Terminal as well as the International Airport, it also offers proximity to the best beaches in the hotel zone.

  Se mere
 • Jardin
  Fra128krPr. nat

  Jardinstars

  Cancun Downtown, Cancun og nærhed , Smza 64 mza 14 lt 20 calle 4 oriente 39 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2 meninger fra rejsendeBaseret på 2 meninger fra rejsende

  Dette enkle hotel har beliggenhed i Downtown. Der er i alt 29 værelser på Jardin. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. De besøgende kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. Kun små kæledyr må medbringes i denne ejendom. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil også værdsætte parkeringspladsen og garagen. Rejsende vil værdsætte lufthavnstransportservicen.

  Se mere
 • Selina Cancun Downtown
  Fra308krPr. nat

  Selina Cancun Downtownstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Tulum, sm22, mza 26 - Kort
   

  Dette charmerende hotel ligger i Hotel zone. Ferieboligen, der putter sig indenfor 4. 3 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Boligen består af i alt 74 dejlige gæsteværelser. Selina Cancun Downtown tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Selina Cancun Downtown har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Der er ikke børnesenge i Selina Cancun Downtown. Både store og små kæledyr er tilladt på Selina Cancun Downtown. Der er parkeringsplads ved Selina Cancun Downtown. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Selina Cancun Lagoon Hotel Zone
  Fra494krPr. nat

  Selina Cancun Lagoon Hotel Zonestars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulkan km 8.5, zona hotelera - Kort
   

  Dette komfortable hotel er placeret i Hotel zone. Der er i alt 113 soveværelser på stedet. De der bor på dette sted, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Da denne bolig har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Der er ikke børnesenge i Selina Cancun Lagoon Hotel Zone. Kæledyr må medbringes i denne ejendom. Alle gæster der bor på denne ejendom og som kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hc Internacional
  Fra326krPr. nat

  Hc Internacionalstars

  Cancun Downtown, Cancun og nærhed , Avenida uxmal 44 - manzana 24, súper manzana 22, 44 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 18 meninger fra rejsendeBaseret på 18 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel, som kan findes i Downtown, er en fantastisk mulighed for homoer. Hotellet ligger indenfor 4. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Hotellet kan tilbyde i alt 28 værelser. Denne ejendom blev moderniseret i 2012. Endvidere er der trådløs internetforbindelse ved hånden på fællesområder. Da denne bolig har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Desværre er der ingen soveværelser, hvor besøgende kan bede om en vugge til de små. De der bor her, behøver ikke efterlade deres små kæledyr under deres ophold på Hc Internacional. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for alle gæster der bor på ejendommen.

  Se mere
 • Zomay Beachfront Holbox
  Fra864krPr. nat

  Zomay Beachfront Holboxstars

  Holbox, Cancun og nærhed , Av. pedro joaquín coldwell - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 225 meninger fra rejsendeBaseret på 225 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Holbox. Med en beliggenhed indenfor 500 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Den nærmeste strand ligger indenfor 20 meter fra ejendommen. Ejendommen er indenfor 500 meters gåafstand fra havnen. Alle der bor på ejendommen, vil nyde et fredeligt og roligt ophold på området, som består af 13 gæsteværelser. Zomay Beachfront Holbox blev fuldstændig moderniseret i 2012. Zomay Beachfront Holbox tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på fællesarealer. Dette hotel har ikke 24 timers åbent. Endvidere tilbyder Zomay Beachfront Holbox vugger til småbørn efter anmodning. Denne ejendom tillader kæledyr. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for de der bor på ejendommen. Alle gæster der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Zomay Beachfront Holbox.

  Se mere
 • Puerto Holbox
  Fra1.566krPr. nat

  Puerto Holboxstars

  Holbox, Cancun og nærhed , Av. pedro joaquin codwell s/n - Kort
   

  Dette dejlige hotel ligger i Holbox. Med en beliggenhed indenfor 500 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Den nærmeste strand ligger indenfor 50 meter fra ferieboligen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 20 meter. Hotellet er indenfor 1000 meters gåafstand fra havnen. Denne hyggelige bolig garanterer et stille ophold med sine kun 10 soveværelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne bolig fuldt renoveret i 2014. De der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse på offentlige områder på Puerto Holbox. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Puerto Holbox. Puerto Holbox forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle besøgende. Af denne årsag er der gæsteværelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Ikke kun små kæledyr er tilladt på området, men også de store. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for alle der bor på ejendommen. Puerto Holbox tilbyder lufthavnstransportservice. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  16  Hoteller - Cancun og nærhed
Side  1  af  2
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination