Kæledyrsegnet hotel i Cancun og nærhed

Find på kortet
Kæledyrsegnet hotel i Cancun og nærhed

Kæledyrsegnet hotel i Cancun og nærhedFra  131kr

Anbefalede Kæledyrsegnet hotel i Cancun og nærhed

 • Plaza Kokai Cancun
  Fra314krPr. nat

  Plaza Kokai Cancunstars

  Cancun Downtown, Cancun og nærhed , Ave. uxmal 26 s. m. 2-a - Kort
  1,9/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 170 meninger fra rejsendeBaseret på 170 meninger fra rejsende

  Det attraktive middelklassehotel ligger kun ca. 2 km fra den nærmeste strand. Lige i nærheden af hotellet ligger bymidten, hvor der er forbindelse med offentlig transport, forskellige indkøbsmuligheder samt diverse diskoteker og en park.Hotellet blev renoveret i år 2000 og har i alt 48 værelser fordelt på 3 etager. Bygningen er fuldt klimatiseret og sikrer således et behageligt ophold. I det indbydende foyerområde er der en døgnåben reception med hotelsafe og elevatorer. Herudover er der en café, en bar og en klimatiseret restaurant. Desuden råder hotellet over konferencerum og offentlig internetadgang. Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Slutteligt tilbydes der naturligvis også vaskeservice og roomservice.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine samt telefon, satellit-/kabel-tv og radio. Herudover er der dobbeltseng, regulerbart klimaanlæg og altan eller terrasse.Ca. 6 km fra hotellet ligger der en golfbane.Der tilbydes morgenmad. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 • Hacienda de Castilla
  Fra130krPr. nat

  Hacienda de Castillastars

  Cancun Downtown, Cancun og nærhed , Calle 17 norte sm 64 mza 23 lotes 9-14 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 234 meninger fra rejsendeBaseret på 234 meninger fra rejsende

  The hotel has a privileged location in the downtown area of the city, near the commercial life and night life. Located within a few minutes of the Bus Station Terminal as well as the International Airport, it also offers proximity to the best beaches in the hotel zone.

  Se mere
 • Holbox Dream beach front hotel by Xperience Hotels
  Fra893krPr. nat

  Holbox Dream beach front hotel by Xperience Hotelsstars

  Holbox, Cancun og nærhed , Av pedro joaquin codwell, manzana 19 lote 1 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 51 meninger fra rejsendeBaseret på 51 meninger fra rejsende

  Located in the center of Florianopolis, next to Praca XV and the Teatro Alvaro de Carvalho

  Se mere
 • Nizuc Resort & Spa
  Fra4.961krPr. nat

  Nizuc Resort & SpastarsGreenProgram Icon

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd kukulcan mz 59 lote 1-03 km 21.26 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3056 meninger fra rejsendeBaseret på 3056 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Hotel zone, er dette fremragende resort optimalt for familier. Stedet, der putter sig indenfor 10. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 4. 8 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 2. 0 kilometer finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. De 274 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Nizuc Resort & Spa blev opført i 2013. Nizuc Resort & Spa har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Nizuc Resort & Spa har 24 timers åbent. Nizuc Resort & Spa er designet med omtanke for de mindste gæster, og har soveværelser med senge til små børn. Boligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 2 handicapvenlige soveværelser. Nizuc Resort & Spa accepterer små kæledyr. Der findes en parkeringsplads. Gæster, der bor på Nizuc Resort & Spa, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Sundheds- og wellness-tilbudet på stedet sikrer den ultimative foryngelseskur og afslapning. Besøgende vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed. Med mange middagsmuligheder, vil dette sted imødekomme behovene fra alle typer gæster. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne. En fantastisk række indendørs og udendørs aktiviteter er til rådighed på dette sted. Nizuc Resort & Spa vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Oleo Cancun Playa
  Fra1.367krPr. nat

  Oleo Cancun Playastars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Km 19.5 blvd kukulcan zona hotelera s/n - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder

  Det attraktive strandhotel ligger lige ved stranden samt 20 km fra bymidten. Ca. 10 km herfra finder man et utal af indkøbsmuligheder samt diverse restauranter, barer og diskoteker. På få minutters gang (ca. 300 m) kommer man desuden til en forbindelse med offentlig transport. Cancúns lufthavn ligger ca. 8 km væk.Hotellet hører til i den øvre middelklasse, er på 3 etager og har i alt 170 værelser. I foyeren er der desuden en døgnåben reception med safeboks, vekselbørs og elevatorer. Til hotellets kulinariske udbud hører en spisesal, en bar og en restaurant med en dejlig udsigt over havet. Herudover er der også forskellige forretninger, en frisørsalon og en teatersal. De små gæster kan muntre sig på hotellets legeplads eller blive passet i miniklubben. Biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads.De stilfuldt indrettede værelser råder over eget badeværelse med brusekabine. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv og dobbeltseng. Alle værelser har endvidere klimaanlæg, safeboks (mod betaling) og terrasse.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool med pool-/snackbar, liggestole og parasoller. Herudover kan man prøve kræfter med vandaerobic, whirlpool, dykning, windsurfing, kano, vandcykler, tennis, aerobic, basketball, volleyball, beachvolleyball, billard/snooker, gymnastik og fitness. Endvidere er der et underholdende aktivitetsprogram for børn og voksne. Hilton golfbanen ligger omkring 4 km fra hotelbygningen.Ydermere tilbydes gæsterne også special- og diætretter. Der er mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Se mere
 • Selina Cancun Lagoon Hotel Zone
  Fra341krPr. nat

  Selina Cancun Lagoon Hotel Zonestars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulkan km 8.5, zona hotelera - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette komfortable hotel er placeret i Hotel zone. Der er i alt 113 soveværelser på stedet. De der bor på dette sted, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Da denne bolig har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Der er ikke børnesenge i Selina Cancun Lagoon Hotel Zone. Kæledyr må medbringes i denne ejendom. Alle gæster der bor på denne ejendom og som kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Selina Cancun Downtown
  Fra494krPr. nat

  Selina Cancun Downtownstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Tulum, sm22, mza 26 - Kort
   

  Dette charmerende hotel ligger i Hotel zone. Ferieboligen, der putter sig indenfor 4. 3 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Boligen består af i alt 74 dejlige gæsteværelser. Selina Cancun Downtown tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Selina Cancun Downtown har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Der er ikke børnesenge i Selina Cancun Downtown. Både store og små kæledyr er tilladt på Selina Cancun Downtown. Der er parkeringsplads ved Selina Cancun Downtown. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Jardin
  Fra132krPr. nat

  Jardinstars

  Cancun Downtown, Cancun og nærhed , Smza 64 mza 14 lt 20 calle 4 oriente 39 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2 meninger fra rejsendeBaseret på 2 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hotel kan findes i Downtown. De 29 indbydende værelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Jardin har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Jardin har ikke børnesenge efter anmodning. Kun små kæledyr må medbringes i denne feriebolig. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil også værdsætte parkeringspladsen og garagen. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Jardin.

  Se mere
 • Zomay Beachfront Holbox
  Fra645krPr. nat

  Zomay Beachfront Holboxstars

  Holbox, Cancun og nærhed , Av. pedro joaquín coldwell - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 225 meninger fra rejsendeBaseret på 225 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Holbox. Med en beliggenhed indenfor 500 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Den nærmeste strand ligger indenfor 20 meter fra hotellet . Ferieboligen er indenfor 500 meters gåafstand fra havnen. Med i alt 13 værelser, er det et dejligt sted at være. Dette hotel undergik en renovering i 2012. Endvidere er der trådløs internetforbindelse ved hånden på fællesområder. Der er ikke 24 timers åben reception. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deres gæsteværelse, hvis de beder om det. Gæster kan tage deres kæledyr med på stedet. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Zomay Beachfront Holbox. Zomay Beachfront Holbox tilbyder lufthavnstransportservice. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • La Constanza De Rulo
  Fra378krPr. nat

  La Constanza De Rulostars

  Holbox, Cancun og nærhed , Calle palomino s/n - Kort
   

  Dette charmerende hotel ligger i Holbox. Med i alt 10 soveværelser, er det et dejligt sted at være. Ejendommen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i soveværelser. Dette sted tilbyder ikke 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge i La Constanza De Rulo. Både store og små kæledyr er tilladt på området. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  15  Hoteller - Cancun og nærhed
Side  1  af  2
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination