Kæledyrsegnet hotel i Cancun og nærhed

Find på kortet
Kæledyrsegnet hotel i Cancun og nærhed

Kæledyrsegnet hotel i Cancun og nærhedFra  166kr

Anbefalede Kæledyrsegnet hotel i Cancun og nærhed

 • Plaza Kokai Cancun
  Fra654krPr. nat

  Plaza Kokai Cancunstars

  Cancun Downtown, Cancun og nærhed , Ave. uxmal 26 s. m. 2-a - Kort
  1,9/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 170 meninger fra rejsendeBaseret på 170 meninger fra rejsende

  Det attraktive middelklassehotel ligger kun ca. 2 km fra den nærmeste strand. Lige i nærheden af hotellet ligger bymidten, hvor der er forbindelse med offentlig transport, forskellige indkøbsmuligheder samt diverse diskoteker og en park.Hotellet blev renoveret i år 2000 og har i alt 48 værelser fordelt på 3 etager. Bygningen er fuldt klimatiseret og sikrer således et behageligt ophold. I det indbydende foyerområde er der en døgnåben reception med hotelsafe og elevatorer. Herudover er der en café, en bar og en klimatiseret restaurant. Desuden råder hotellet over konferencerum og offentlig internetadgang. Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Slutteligt tilbydes der naturligvis også vaskeservice og roomservice.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine samt telefon, satellit-/kabel-tv og radio. Herudover er der dobbeltseng, regulerbart klimaanlæg og altan eller terrasse.Ca. 6 km fra hotellet ligger der en golfbane.Der tilbydes morgenmad. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 • Hacienda de Castilla
  Fra184krPr. nat

  Hacienda de Castillastars

  Cancun Downtown, Cancun og nærhed , Calle 17 norte sm 64 mza 23 lotes 9-14 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 234 meninger fra rejsendeBaseret på 234 meninger fra rejsende

  The hotel has a privileged location in the downtown area of the city, near the commercial life and night life. Located within a few minutes of the Bus Station Terminal as well as the International Airport, it also offers proximity to the best beaches in the hotel zone.

  Se mere
 • Melody Maker Cancun
  Fra2.067krPr. nat

  Melody Maker CancunstarsGreenProgram Icon

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Boulevard kukulkán km 12 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Luksushotellet ligger ud til den lange, hvide sandstrand i Cancun. Cancun by ligger 12 km væk og lader sig nemt nå med offentlige transportmidler. Lige ved siden af hotellet ligger der et stoppested. Ikke langt herfra finder man desuden ruinerne Tulum og Cobá samt øerne Isla Mujeres og Cozumel. Herudover er der omrking 20 minutters kørsel til lufthavnen.Luksushotellet er bygget i 1990 og blev renoveret i år 2000. Det er omgivet af en dejlig have og råder på sine 11 etager over i alt 419 værelser. Til faciliteterne hører endvidere en reception, en frisørsalon, en bar og en klimatiseret restaurant. Gæsterne kan naturligvis benytte internetterminalen samt bestille vaskeservice. Uden for bygningen er der desuden en parkeringsplads og en garage.De komfortabelt indrettede værelser er klimatiseret og har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool og en solterrasse. Herudover er der mulighed for at spille bordtennis og volleyball. Mod betaling kan man endvidere spille tennis. Hotellets aktivitetsprogram sørger for afveksling og underholdning. Lige i nærheden ligger der desuden en golfbane.

  Se mere
 • Nizuc Resort & Spa
  Fra5.652krPr. nat

  Nizuc Resort & Spastars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd kukulcan mz 59 lote 1-03 km 21.26 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3056 meninger fra rejsendeBaseret på 3056 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Hotel zone, er dette fremragende resort optimalt for familier. Stedet, der putter sig indenfor 10. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 4. 8 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 2. 0 kilometer finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. De 274 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Nizuc Resort & Spa blev opført i 2013. Nizuc Resort & Spa har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Nizuc Resort & Spa har 24 timers åbent. Nizuc Resort & Spa er designet med omtanke for de mindste gæster, og har soveværelser med senge til små børn. Boligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 2 handicapvenlige soveværelser. Nizuc Resort & Spa accepterer små kæledyr. Der findes en parkeringsplads. Gæster, der bor på Nizuc Resort & Spa, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Sundheds- og wellness-tilbudet på stedet sikrer den ultimative foryngelseskur og afslapning. Besøgende vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed. Med mange middagsmuligheder, vil dette sted imødekomme behovene fra alle typer gæster. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne. En fantastisk række indendørs og udendørs aktiviteter er til rådighed på dette sted. Nizuc Resort & Spa vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Selina Cancun Lagoon Hotel Zone
  Fra423krPr. nat

  Selina Cancun Lagoon Hotel Zonestars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulkan km 8.5, zona hotelera - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette komfortable hotel er placeret i Hotel zone. Der er i alt 113 soveværelser på stedet. De der bor på dette sted, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Da denne bolig har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Der er ikke børnesenge i Selina Cancun Lagoon Hotel Zone. Kæledyr må medbringes i denne ejendom. Alle gæster der bor på denne ejendom og som kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Selina Cancun Downtown
  Fra494krPr. nat

  Selina Cancun Downtownstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Tulum, sm22, mza 26 - Kort
   

  Dette charmerende hotel ligger i Hotel zone. Ferieboligen, der putter sig indenfor 4. 3 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Boligen består af i alt 74 dejlige gæsteværelser. Selina Cancun Downtown tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Selina Cancun Downtown har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Der er ikke børnesenge i Selina Cancun Downtown. Både store og små kæledyr er tilladt på Selina Cancun Downtown. Der er parkeringsplads ved Selina Cancun Downtown. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Jardin
  Fra171krPr. nat

  Jardinstars

  Cancun Downtown, Cancun og nærhed , Smza 64 mza 14 lt 20 calle 4 oriente 39 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2 meninger fra rejsendeBaseret på 2 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hotel kan findes i Downtown. De 29 indbydende værelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Jardin har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Jardin har ikke børnesenge efter anmodning. Kun små kæledyr må medbringes i denne feriebolig. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil også værdsætte parkeringspladsen og garagen. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Jardin.

  Se mere
 • Zomay Beachfront Holbox
  Fra1.215krPr. nat

  Zomay Beachfront Holboxstars

  Holbox, Cancun og nærhed , Av. pedro joaquín coldwell - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 225 meninger fra rejsendeBaseret på 225 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Holbox. Med en beliggenhed indenfor 500 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Den nærmeste strand ligger indenfor 20 meter fra hotellet . Ferieboligen er indenfor 500 meters gåafstand fra havnen. Med i alt 13 værelser, er det et dejligt sted at være. Dette hotel undergik en renovering i 2012. Endvidere er der trådløs internetforbindelse ved hånden på fællesområder. Der er ikke 24 timers åben reception. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deres gæsteværelse, hvis de beder om det. Gæster kan tage deres kæledyr med på stedet. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Zomay Beachfront Holbox. Zomay Beachfront Holbox tilbyder lufthavnstransportservice. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • La Constanza De Rulo
  Fra687krPr. nat

  La Constanza De Rulostars

  Holbox, Cancun og nærhed , Calle palomino s/n - Kort
   

  Dette charmerende hotel ligger i Holbox. Med i alt 10 soveværelser, er det et dejligt sted at være. Ejendommen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i soveværelser. Dette sted tilbyder ikke 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge i La Constanza De Rulo. Både store og små kæledyr er tilladt på området. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Casa Maya
  Fra692krPr. nat

  Casa Mayastars

  Holbox, Cancun og nærhed , Calle carey, isla holbox - Kort
   

  Dette uhøjtidelige hotel er homovenligt og er placeret i Holbox. Casa Maya garanterer for et roligt ophold med blot 8 soveværelser. Casa Maya er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Receptionen er åben 24/7. Ejendommens gæsteværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Kæledyr betragtes som en del af familien i denne bolig.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  13  Hoteller - Cancun og nærhed
Side  1  af  2
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination