Anbefalede hoteller tæt på Coco Bongo

Find på kortet
Hoteller - Coco Bongo

Coco BongoFra  128kr

Anbefalede hoteller

 • Krystal Cancun All Inclusive
  Fra1.235krPr. nat

  Krystal Cancun All Inclusivestars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Boulevard kukulcan km 9 hotel zone lt 9/9a - Kort
  0.26 km fra Coco Bongo
   

  Dette dejlige hotel, som kan findes i Hotel zone, er en fantastisk mulighed for familier. Lokaliteten har 389 indbydende gæsteværelser. De der bor i denne feriebolig, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Krystal Cancun All Inclusive har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Alle værelser i Krystal Cancun All Inclusive har kørestolsadgang. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette sted ikke tillader kæledyr. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for alle der bor på ejendommen. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed på dette Krystal Cancun All Inclusive med masser af sundheds- og wellness-muligheder. Alle der bor på denne ejendom, vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. De forskellige typer underholdning, der tilbydes på Krystal Cancun All Inclusive, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. Gæster vil kunne smage en lang række fristende kulinariske specialiteter, der imødekommer behovet fra alle typer rejsende. Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Selina Cancun Lagoon Hotel Zone
  Fra494krPr. nat

  Selina Cancun Lagoon Hotel Zonestars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulkan km 8.5, zona hotelera - Kort
  0.28 km fra Coco Bongo
   

  Dette komfortable hotel er placeret i Hotel zone. Der er i alt 113 soveværelser på stedet. De der bor på dette sted, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Da denne bolig har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Der er ikke børnesenge i Selina Cancun Lagoon Hotel Zone. Kæledyr må medbringes i denne ejendom. Alle gæster der bor på denne ejendom og som kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Krystal Cancun
  Fra658krPr. nat

  Krystal Cancunstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulkan km 9 zona hotelera lt 9/9a - Kort
  0.31 km fra Coco Bongo
  3,9/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Hotellet ligger i et hotelområde i Punta Cancún i nærheden af messehallerne. Man kan sagtens gå fra hotellet til den nærmeste forbindelse med offentlig transport (ca. 800 m). Desuden er der ca. 15 minutters kørsel til lufthavnen.Det 8-etagers hotel hører til i den øvre middelklasse og råder over i alt 263 dobbeltværelser samt 3 suiter. Hertil kommer en 1800 m² stor og omhyggeligt anlagt have. Bygningen rummer en bar og en klimatiseret restaurant. Naturligvis kan gæsterne også bestille vaskeservice og roomservice. Herudover er der mulighed for at parkere på parkeringspladsen eller i garagen.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder man en swimmingpool. Herudover er der en sauna, ligesom der mod betaling er mulighed for at spille tennis.

  Se mere
 • U by Grand Fiesta Americana
  Fra3.426krPr. nat

  U by Grand Fiesta Americanastars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan km. 9.5, zona hotelera - Kort
  0.31 km fra Coco Bongo
   

  Dette fremragende hotel er i Hotel zone. Beliggende indenfor 9. 5 kilometer fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 0 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 500 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 10 meter fra ferieboligen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 24. 0 kilometer. Der er i alt 93 værelser på U by Grand Fiesta Americana. Dette sted blev fuldt moderniseret i 2015. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan besøgende drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse, der findes i de offentlige områder. Alle der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. U by Grand Fiesta Americana er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for rejsende. Ferieboligen har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Takket være sundheds- og wellness-services, er denne feriebolig ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. De middagsmuligheder, der er tilgængelige, er det perfekte supplement til gæsternes ophold. Ejendommens middagstilbud har ry for at være et fremragende køkken og førsteklasses service. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på U by Grand Fiesta Americana. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på U by Grand Fiesta Americana.

  Se mere
 • Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun Resort
  Fra1.946krPr. nat

  Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun Resortstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan km 9.5 zona hotelera lote 6 - Kort
  0.33 km fra Coco Bongo
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5214 meninger fra rejsendeBaseret på 5214 meninger fra rejsende

  Det fortræffelige luksushotel ligger lige ved den fine sandstrand i Den Mexicanske Golf. Det er beliggende i et turistområde i Cancun, blot få minutter fra bymidten. Her finder man forskellige forretninger, butikker, cafeteriaer, barer og restauranter samt et spændende natteliv.Det indbydende luksushotel er på 11 etager og råder over 602 værelser. Herudover er der en internetterminal, en frisørsalon, en hyggelig bar og en indbydende restaurant. Desuden tilbydes der også vaskeservice og roomservice. Uden for hotellet er der gode muligheder for at parkere.Værelserne er komfortabelt og moderne indrettet og råder over eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, minibar, internetadgang og safeboks (mod betaling).Gæsterne kan slappe af i den dejlige swimmingpool og træne i hotellets fitness-studie.

  Se mere
 • Ocean Dream BPR
  Fra773krPr. nat

  Ocean Dream BPRstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Boulevard kukulcan km 9.5, zona hotelera 1 - Kort
  0.4 km fra Coco Bongo
  3,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 374 meninger fra rejsendeBaseret på 374 meninger fra rejsende

  Dette hyggelige lejligheds-hotel ligger i Hotel zone. Ferieboligen, der putter sig indenfor 10. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 4. 0 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 15 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Lejligheds-hotellet ligger lige ud til stranden. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 22. 0 kilometer. Ejendommen består af 70 gæsteværelser. Derudover tilbydes der Wi-Fi i ejendommen. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Denne ejendom er designet med omtanke for unge gæsters behov og har værelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette sted ikke tillader kæledyr. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Middagslokalet inviterer alle gæster der bor på denne ejendom, til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed på dette sted med masser af sundheds- og wellness-muligheder. De besøgende kan more sig med stedets underholdning. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Riu Cancun All Inclusive
  Fra1.717krPr. nat

  Riu Cancun All Inclusivestars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulkan km 9 mz 50 lt. 5 - Kort
  0.42 km fra Coco Bongo
  4,2/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 11443 meninger fra rejsendeBaseret på 11443 meninger fra rejsende

  Luksushotellet ligger lige ved den Cancuns hotelzone. Lige i nærheden finder man flere barer, restauranter og et indkøbscenter. Med de offentlige transportmidler kommer man desuden hurtigt til Cancuns centrum (ca. 1 km) - der er et stoppested lige ved hotellet. Lufthavnen ligger ca. 20 km væk.Luksushotellet er bygget i 2003 og råder over 14 etager med i alt 569 værelser. Til faciliteterne hører en reception. Herudover er der også en offentlig internetadgang (mod betaling) samt vaskeservice. Børnene kan muntre sig på legepladsen eller i miniklubben.De komfortabelt indrettede værelser er klimatiseret og har eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, minibar og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder man desuden et pool-landskab med børnebassin og en opvarmet pool. Herudover er der en solterrasse med liggestole og parasoller samt en pool-/snackbar. Gæsterne har desuden mulighed for at gå i sauna eller få massage (mod betaling). Alt efter forespørgsel kan der ydermere tilbydes forskellige sportsaktiviteter såsom windsurfing og sejlads. Mod betaling kan man desuden ride og spille golf. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt og afvekslende aktivitetsprogram.orgenmaden serveres som buffet. Om aftenen kan gæsterne ved bestilling bestille à la carte.

  Se mere
 • Riu Palace Las Americas All Inclusive
  Fra1.965krPr. nat

  Riu Palace Las Americas All Inclusivestars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulkan km 8.5 zona hotelera, mz. 50 lt. 4 s/n - Kort
  0.63 km fra Coco Bongo
  4,4/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2180 meninger fra rejsendeBaseret på 2180 meninger fra rejsende

  Luksushotellet ligger lige ud til en fin, hvid sandstrand i Cancun. I de umiddelbare omgivelser finder man et indkøbscenter samt et stoppested. Køretiden fra lufthavnen er ca. 30 minutter i bil.Det eksklusive førsteklasses hotel åbnede i år 2004. Det er på 8 etager og har i alt 372 værelser, heraf 32 suiter. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception, kiosk og en bar. Gæsterne kan endvidere indtage et veltilberedt måltid mad i hotellets restaurant og børnestole. Hertil kommer et konferencerum og en legeplads. Personbiler kan desuden parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De fuldt klimatiserede værelser er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, en snackbar samt liggestole og parasoller. Hotellet råder desuden over en sauna og et solarium. For de sportsbegejstrede er der endvidere mulighed for at dyrke motion i hotellets fitness-studie samt sejle med katamaran eller kano. Hotellet har desuden et wellness-center. Prikken over i'et er et underholdende og afvekslende aktivitetsprogram.orgenmaden serveres som buffet. Der er desuden mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Se mere
 • Fiesta Americana Villas Cancun
  Fra1.032krPr. nat

  Fiesta Americana Villas Cancunstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd kukulcan km 8.5 lote 3 seccion a zona hoteler - Kort
  0.69 km fra Coco Bongo
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3318 meninger fra rejsendeBaseret på 3318 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er specielt designet til familier og er i Hotel zone. Ejendommen har i alt 178 værelser. Fiesta Americana Villas Cancun undergik en renovering i 2005. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed på offentlige områder. Denne feriebolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de besøgendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr. Når det drejer sig om at slappe af, vil de rejsende blive forkælet, når de skal vælge blandt den lange række sundhedsmuligheder, der er til rådighed. Besøgende kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af Fiesta Americana Villas Cancun. Gæsterne vil få den bedste tid nogensinde, da de vil kunne bruge de sportsfaciliteter og fritidsaktiviteter, der tilbydes af Fiesta Americana Villas Cancun. Der er ikke tid til at kede sig på dette hotel takket være de underholdningsmuligheder, der tilbydes. Gæsterne kan lade op igen efter en lang dags arbejde eller sightseeing med et skønt måltid, der serveres i ejendommens spiselokaler. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Beachscape Kin Ha Villas & Suites
  Fra757krPr. nat

  Beachscape Kin Ha Villas & Suitesstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd.kukulkan km.8.5 zona hotelera s/n - Kort
  0.72 km fra Coco Bongo
  3,8/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2306 meninger fra rejsendeBaseret på 2306 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger lige ud til en smuk sandstrand. Få minutters gang fra hotellet finder man talrige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker. På grund af hotellets centrale beliggenhed kommer man nemt og bekvemt til diverse, spændende arkæologiske udgravninger. Fra hotellet er der ca. 5 minutters kørsel med bil til bymidten, mens der er ca. 12 minutters kørsel til lufthavnen.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i år 2002. Det ligger i en tropisk have og råder over fire 3-etagers bygninger. Hotellet har endvidere en foyer, en bar og en klimatiseret restaurant samt en parkeringsplads og en garage. Der tilbydes naturligvis også roomservice og vaskeservice. Sidst, men ikke mindst, er der mulighed for at leje biler.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, tekøkken, minibar/køleskab, klimaanlæg, centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.Hotellet råder over en swimmingpool med solterrasse og poolbar samt et fitness-studie. Gæsterne har desuden mulighed for at spille bordtennis og golf (golfbanen ligger ca. 1 km væk). Der er desuden mulighed for at dykke og dyrke diverse andre vandsportsgrene. Prikken over i'et er et underholdende og afvekslende aktivitetsprogram.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  26  Hoteller - Coco Bongo
Side  1  af  3
 

Hoteller i nærheden af  Coco Bongo

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination