Anbefalede hoteller tæt på Coco Bongo

Find på kortet
Hoteller - Coco Bongo

Coco BongoFra  166kr

Anbefalede hoteller

 • Salvia Cancun Aparts
  Fra677krPr. nat

  Salvia Cancun Apartsstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Boulevard kukulcan km9 s/n - Kort
  0.24 km fra Coco Bongo
  4,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 236 meninger fra rejsendeBaseret på 236 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Hotel zone. Hotellet, der putter sig indenfor 9. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne kan finde de offentlige transportmidler indenfor en afstand af 9. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor 10 meter fra den nærmeste strand. De 84 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Dette sted blev fuldt moderniseret i 2006. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Salvia Cancun Aparts har ikke 24 timers åben reception. Denne bolig har ikke børnesenge efter anmodning. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Salvia Cancun Aparts.

  Se mere
 • Selina Cancun Lagoon Hotel Zone
  Fra423krPr. nat

  Selina Cancun Lagoon Hotel Zonestars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulkan km 8.5, zona hotelera - Kort
  0.28 km fra Coco Bongo
  3,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette komfortable hotel er placeret i Hotel zone. Der er i alt 113 soveværelser på stedet. De der bor på dette sted, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Da denne bolig har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Der er ikke børnesenge i Selina Cancun Lagoon Hotel Zone. Kæledyr må medbringes i denne ejendom. Alle gæster der bor på denne ejendom og som kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Krystal Cancun
  Fra859krPr. nat

  Krystal Cancunstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulkan km 9 zona hotelera lt 9/9a - Kort
  0.31 km fra Coco Bongo
  4,0/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Hotellet ligger i et hotelområde i Punta Cancún i nærheden af messehallerne. Man kan sagtens gå fra hotellet til den nærmeste forbindelse med offentlig transport (ca. 800 m). Desuden er der ca. 15 minutters kørsel til lufthavnen.Det 8-etagers hotel hører til i den øvre middelklasse og råder over i alt 263 dobbeltværelser samt 3 suiter. Hertil kommer en 1800 m² stor og omhyggeligt anlagt have. Bygningen rummer en bar og en klimatiseret restaurant. Naturligvis kan gæsterne også bestille vaskeservice og roomservice. Herudover er der mulighed for at parkere på parkeringspladsen eller i garagen.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder man en swimmingpool. Herudover er der en sauna, ligesom der mod betaling er mulighed for at spille tennis.

  Se mere
 • U by Grand Fiesta Americana
  Fra5.347krPr. nat

  U by Grand Fiesta Americanastars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan km. 9.5, zona hotelera - Kort
  0.31 km fra Coco Bongo
   

  Dette fremragende hotel er i Hotel zone. Beliggende indenfor 9. 5 kilometer fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 0 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 500 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 10 meter fra ferieboligen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 24. 0 kilometer. Der er i alt 93 værelser på U by Grand Fiesta Americana. Dette sted blev fuldt moderniseret i 2015. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan besøgende drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse, der findes i de offentlige områder. Alle der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. U by Grand Fiesta Americana er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for rejsende. Ferieboligen har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Takket være sundheds- og wellness-services, er denne feriebolig ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. De middagsmuligheder, der er tilgængelige, er det perfekte supplement til gæsternes ophold. Ejendommens middagstilbud har ry for at være et fremragende køkken og førsteklasses service. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på U by Grand Fiesta Americana. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på U by Grand Fiesta Americana.

  Se mere
 • Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun Resort
  Fra2.126krPr. nat

  Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun Resortstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan km 9.5 zona hotelera lote 6 - Kort
  0.33 km fra Coco Bongo
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5214 meninger fra rejsendeBaseret på 5214 meninger fra rejsende

  Det fortræffelige luksushotel ligger lige ved den fine sandstrand i Den Mexicanske Golf. Det er beliggende i et turistområde i Cancun, blot få minutter fra bymidten. Her finder man forskellige forretninger, butikker, cafeteriaer, barer og restauranter samt et spændende natteliv.Det indbydende luksushotel er på 11 etager og råder over 602 værelser. Herudover er der en internetterminal, en frisørsalon, en hyggelig bar og en indbydende restaurant. Desuden tilbydes der også vaskeservice og roomservice. Uden for hotellet er der gode muligheder for at parkere.Værelserne er komfortabelt og moderne indrettet og råder over eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, minibar, internetadgang og safeboks (mod betaling).Gæsterne kan slappe af i den dejlige swimmingpool og træne i hotellets fitness-studie.

  Se mere
 • Fiesta Americana Villas Cancun
  Fra1.480krPr. nat

  Fiesta Americana Villas Cancunstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd kukulcan km 8.5 lote 3 seccion a zona hoteler - Kort
  0.69 km fra Coco Bongo
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3318 meninger fra rejsendeBaseret på 3318 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Hotel zone, er dette fremragende hotel optimalt for familier. Der er i alt 178 soveværelser på Fiesta Americana Villas Cancun. Dette sted blev sidst renoveret i 2005. Alle der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse på offentlige områder på Fiesta Americana Villas Cancun. Fiesta Americana Villas Cancun har 24 timers åbent. Dette hotel accepterer ikke kæledyr. Ejendommen omfatter et udvalg af forskellige sundheds- og wellness faciliteter, der er ideelle til gæster der vil genoplade mentalt og fysisk. Besøgende kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af Fiesta Americana Villas Cancun. Der er et fuldt program af organiserede aktiviteter, der er ideelle til sportsentusiaster og dem, der vil nyde et aktivt ophold. De forskellige typer underholdning, der tilbydes på Fiesta Americana Villas Cancun, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. Med mange middagsmuligheder, vil denne feriebolig imødekomme behovene fra alle typer besøgende. Fiesta Americana Villas Cancun vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Beachscape Kin Ha Villas & Suites
  Fra952krPr. nat

  Beachscape Kin Ha Villas & Suitesstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd.kukulkan km.8.5 zona hotelera s/n - Kort
  0.72 km fra Coco Bongo
  3,8/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2306 meninger fra rejsendeBaseret på 2306 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger lige ud til en smuk sandstrand. Få minutters gang fra hotellet finder man talrige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker. På grund af hotellets centrale beliggenhed kommer man nemt og bekvemt til diverse, spændende arkæologiske udgravninger. Fra hotellet er der ca. 5 minutters kørsel med bil til bymidten, mens der er ca. 12 minutters kørsel til lufthavnen.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i år 2002. Det ligger i en tropisk have og råder over fire 3-etagers bygninger. Hotellet har endvidere en foyer, en bar og en klimatiseret restaurant samt en parkeringsplads og en garage. Der tilbydes naturligvis også roomservice og vaskeservice. Sidst, men ikke mindst, er der mulighed for at leje biler.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, tekøkken, minibar/køleskab, klimaanlæg, centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.Hotellet råder over en swimmingpool med solterrasse og poolbar samt et fitness-studie. Gæsterne har desuden mulighed for at spille bordtennis og golf (golfbanen ligger ca. 1 km væk). Der er desuden mulighed for at dykke og dyrke diverse andre vandsportsgrene. Prikken over i'et er et underholdende og afvekslende aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Presidente InterContinental Cancun Resort
  Fra1.821krPr. nat

  Presidente InterContinental Cancun Resortstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan km 7.5 - Kort
  0.73 km fra Coco Bongo
  4,4/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2974 meninger fra rejsendeBaseret på 2974 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger lige ud til en vidunderlig, bred sandstrand i et rekreativt område i Cancún. På få minutter til fods kommer man til butikskvarteret Plaza Caracol, hvor man finder et hav af barer, butikker, restauranter og natklubber. Herudover ligger konferencecenteret blot få minutters gang fra hotellet.Hotellet blev renoveret i 2003 og råder over 10 etager med i alt 299 værelser, heraf 2 suiter. Af faciliteter tilbydes der desuden en frisørsalon, en bar, en klimatiseret restaurant, en fælles internetterminal og til bilen en parkeringsplads og garage. Endvidere er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.De komfortabelt indrettede værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, internetadgang, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling) som standardindretning.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool og en solterrasse, og gæsterne har desuden mulighed for at spille tennis samt dyrke motion i fitness-studiet. Endvidere tilbydes der et underholdningsprogram.Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en righoldig buffet.

  Se mere
 • Sunset Royal Beach Resort
  Fra1.419krPr. nat

  Sunset Royal Beach Resortstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulkan km. 10.5 - Kort
  0.98 km fra Coco Bongo
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5571 meninger fra rejsendeBaseret på 5571 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel kan findes i Hotel zone. I alt 204 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på Sunset Royal Beach Resort. Denne ejendom blev moderniseret i 2011. Denne feriebolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Receptionen er åben 24/7. Sunset Royal Beach Resort har ikke børnesenge efter anmodning. Dette er ikke et kæledyrsvenligt hotel. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for besøgende. Dette hotel byder på en række madoplevelser, for at garantere at alle gæster der bor her, nyder alle dele af deres ophold. Besøgende kan vælge af forkæle sig selv med sundhedsfaciliteterne der forefindes på stedet. De mest aktive vil få mulighed for at udøve forskellige sportsgrene og aktiviteter på dette hotel. Alle der bor på denne ejendom, kan nyde stedets underholdningsmuligheder. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Grand Royal Lagoon
  Fra303krPr. nat

  Grand Royal Lagoonstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Calle quetzal sección b manzana 45 lote 8-a - Kort
  1.01 km fra Coco Bongo
  3,8/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 238 meninger fra rejsendeBaseret på 238 meninger fra rejsende

  The hotel is located on the main Cancun Avenue in front of the biggest lagoon of southeast Mexico. The zone offers opportunities of fun for people of all ages. Within walking distance are banks, restaurants, drugstores, cinemas, shopping stores, handcrafts market, tourism office, taxis, bus stop and super market. Nearby is the exciting Cancun's night life and beaches, shopping malls, entertainment spots and restaurants are available in the area.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  23  Hoteller - Coco Bongo
Side  1  af  3
 

Hoteller i nærheden af  Coco Bongo

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination