Hoteller i Riviera Maya

Find på kortet
Hoteller - Riviera Maya

Riviera MayaFra  149kr

Anbefalede hoteller - Riviera Maya

 • Hotel Xcaret Mexico All Inclusive
  Fra6.614krPr. nat

  Hotel Xcaret Mexico All Inclusivestars

  Riviera Maya Sur, Riviera Maya , Carretera chetumal- puerto juárez km 282 - Kort
   

  Dette fremragende hotel, som kan findes i South Riviera Maya, er en fantastisk mulighed for familier. Ejendommen, der putter sig indenfor 8. 5 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet er 9. 8 kilometer fra hovedforlystelsesområdetRejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 17. 1 kilometer fra stedet. De nærmeste offentlige transportmidler ligger 8. 8 kilometer fra stedet. Stedet ligger indenfor 500 meter fra den nærmeste strand. I alt 900 værelser er til rådighed for gæsterne på Hotel Xcaret Mexico All Inclusive. Hotel Xcaret Mexico All Inclusive omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og soveværelser. Alle gæster der bor på denne ejenom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Hotel Xcaret Mexico All Inclusive har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Gæster, der bor på Hotel Xcaret Mexico All Inclusive, kan benytte den transportservice, der tilbydes. De der bor på denne ejendom, kan drage fordel af dens catering. Hvis der er brug for forkælelse, kan de alle gæster der bor på denne ejendom, drage fordel af de sundhedsfaciliteter, der tilbydes. Hotel Xcaret Mexico All Inclusive har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Panama Jack Resorts Gran Porto
  Fra3.012krPr. nat

  Panama Jack Resorts Gran Portostars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Avenida constituyentes, colonia centro 1 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Beachfront location in Playa del Carmen. The Cancun International Airport is 60 min away while the famous theme park of Xcaret is only 5 min away. The famous island of Cozumel is 45 min away by ferry.

  Se mere
 • Heaven Solo Adultos en Hard Rock Hotel Riviera May
  Fra6.196krPr. nat

  Heaven Solo Adultos en Hard Rock Hotel Riviera Maystars

  Riviera Maya Sur, Riviera Maya , Km 72, carretera cancun-chetumal s/n - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 12101 meninger fra rejsendeBaseret på 12101 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i South Riviera Maya, er dette luksuriøse hotel udelukkende for voksne. Ejendommen er 27. 3 kilometer fra hovedforlystelsesområdetBesøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 0 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 200 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 30. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 3. 4 kilometer fra havnen. Heaven Solo Adultos en Hard Rock Hotel Riviera May har i alt 577 værelser. Denne ejendom blev renoveret i 2014. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan rejsende drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Ferieboligen har 24 timers åbent. Desværre er der ingen soveværelser, hvor de der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Fællesarealerne på Heaven Solo Adultos en Hard Rock Hotel Riviera May har kørestolsadgang. Dette hotel accepterer ikke kæledyr. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for besøgende. De der bor på denne ejendom, kan bruge transportservice til lufthavnen. Denne ejendom er stolte over at kunne tilbyde nogle sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til at slappe af og få en sund og trænet krop. Denne bolig har en række middagsoplevelser. Forretningsrejsende vil værdsætte behageligheden af stedets forretningsfaciliteter, der er ideelle til at få en produktiv arbejdsdag. Ferieboligen tilbyder underholdning, der er skræddersyet til de besøgendes behov. Med mange middagsmuligheder, vil dette hotel imødekomme behovene fra alle typer gæster. De mest aktive vil få mulighed for at udøve forskellige sportsgrene og aktiviteter i denne bolig. Heaven Solo Adultos en Hard Rock Hotel Riviera May vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • The Reef 28 - Adults Only - All Inclusive - NEW!
  Fra1.220krPr. nat

  The Reef 28 - Adults Only - All Inclusive - NEW!stars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , 1 avenida nte & calle 28 nte - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 163 meninger fra rejsendeBaseret på 163 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel, der er designet udelukkende til voksne, er i Playa del Carmen. Med sin placering indenfor 700 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 5. 0 kilometer fra ejendommen. Indenfor 800 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ejendommen ligger indenfor 350 meter fra den nærmeste strand. Det samlede antal soveværelser er 120. Denne bolig blev etableret i 2018. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. The Reef 28 - Adults Only - All Inclusive - NEW! er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Hard Rock Hotel Riviera Maya
  Fra2.325krPr. nat

  Hard Rock Hotel Riviera MayastarsGreenProgram Icon

  Riviera Maya Sur, Riviera Maya , Km. 72. carretera cancún-chetumal - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette luksuriøse hotel er ideelt til familier og ligger i South Riviera Maya. Hovedforlystelsesområdet er 27. 3 kilometer fra hotellet . Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 0 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 200 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand er lige udenfor hotellet . Stedet ligger indenfor indenfor 3. 4 kilometer fra havnen. Der er i alt 687 gæsteværelser på Hard Rock Hotel Riviera Maya. Dette sted undergik en renovering i 2014. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Da denne bolig har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Desværre er der ingen soveværelser, hvor de der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Fællesarealerne i denne bolig har kørestolsadgang. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr. Hard Rock Hotel Riviera Maya har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Denne ejendom har opnået Earth Check certificering. Gæster der bor på denne ejendom, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Besøgende vil måske værdsætte de sundheds- og wellness-services der udbydes på hotellet. Rejsende kan nyde de måltider der serveres i boligen. Der er mange konferencefaciliteter til rådighed for forretningsrejsende. Rejsende vil værdsætte et sjovt ophold på stedet, med en bred vifte af underholdningstilbud. De rejsende vil kunne smage en lang række fristende kulinariske specialiteter, der imødekommer behovet fra alle typer rejsende. Gæsterne vil få den bedste tid nogensinde, da de vil kunne bruge de sportsfaciliteter og fritidsaktiviteter, der tilbydes af Hard Rock Hotel Riviera Maya. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Unico 20° 87°
  Fra2.872krPr. nat

  Unico 20° 87°stars

  Riviera Maya Sur, Riviera Maya , Manzana 22 carretera federal 307 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2048 meninger fra rejsendeBaseret på 2048 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel ligger i South Riviera Maya. Gæsterne finder hovedforlystelsesområdet 16. 7 kilometer borte. Stedet er 33. 0 kilometer fra de vigtigste offentlige transportforbindelser. Den nærmeste strand ligger indenfor 10 meter fra hotellet . Hotellet ligger indenfor indenfor 32. 5 kilometer fra havnen. Ferieboligen består af i alt 448 dejlige soveværelser. Unico 20° 87° tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Boligen har 24 timers åbent. Denne bolig har ikke børnesenge efter anmodning. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Besøgende der kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Besøgende vil måske værdsætte de sundheds- og wellness-services der udbydes i boligen. Dette hotel er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Unico 20° 87° har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Et udvalg af smagfulde lækkerier tilbydes i denne charmerende feriebolig. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Maya del Centro - Adults Only
  Fra202krPr. nat

  Maya del Centro - Adults Onlystars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 6 esq. 5a av. - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 59 meninger fra rejsendeBaseret på 59 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel, der er designet udelukkende til voksne, er i Playa del Carmen. Med sin placering indenfor 800 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Hotellet ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Ejendommen ligger indenfor 80 meter fra den nærmeste strand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 50. 0 kilometer. Maya del Centro - Adults Only garanterer for et roligt ophold med blot 14 værelser. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Maya del Centro - Adults Only har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Maya del Centro - Adults Only har ikke børnesenge efter anmodning. Denne kæledyrsvenlige feriebolig accepterer kæledyr med en vægt på maksimalt 5 kg. En bekvem transportservice stilles til rådighed af stedet. Maya del Centro - Adults Only vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Thompson Beach House
  Fra2.526krPr. nat

  Thompson Beach Housestars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 8 y el mar - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 184 meninger fra rejsendeBaseret på 184 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er homovenligt og ligger i Playa del Carmen. Der er i alt 27 gæsteværelser på Thompson Beach House. Ejendommen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. Thompson Beach House har kørestolsadgang til fællesarealerne. Kæledyr må medbringes til Thompson Beach House. Denne ejendom har parkerings- og garagepladser til de rejsendes bekvemmelighed. Rejsende vil værdsætte spisemulighederne i denne ejendom. Alle der bor på denne ejendom, kan more sig med stedets underholdning. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Magic Express
  Fra469krPr. nat

  Magic Expressstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 54 norte smz 13 mz 58 lt 1 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 296 meninger fra rejsendeBaseret på 296 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel, som kan findes i Playa del Carmen, er en fantastisk mulighed for homoer. Ejendommen, der putter sig indenfor 1000 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger indenfor en afstand af 1. 5 kilometer fra hovedforlystelsesområdet. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 1. 5 kilometer fra ejendommen. Indenfor 500 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ejendommen ligger indenfor 1. 2 kilometer fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 45. 0 kilometer. Boligen består af 98 værelser. Denne bolig blev sidst renoveret i 2015. Dette hotel er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Magic Express har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Magic Express er designet med omtanke for de mindste gæster, og har gæsteværelser med senge til små børn. Alle gæster der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig bolig. Stedet har parkering og garage. Dette hotel er miljøbevidst. De der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. De rejsende kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Maya Del Mar
  Fra243krPr. nat

  Maya Del Marstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Quinta avenida y calle 8 norte - Kort
  1,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 201 meninger fra rejsendeBaseret på 201 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Playa del Carmen, er dette dejlige hotel optimalt for homoer. Ferieboligen, der putter sig indenfor 750 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Ejendommen ligger indenfor 25 meter fra den nærmeste strand. Boligen omfatter 22 hyggelige soveværelser. Denne ejendom blev fuldstændig moderniseret i 2015. De der bor på dette sted, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Denne bolig har ikke børnesenge efter anmodning. Små kæledyr er tilladt på området. Dem, der vil væk fra den daglige rutine, kan bruge ejendommens sundheds- og wellness-faciliteter. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  190  Hoteller - Riviera Maya
Side  1  af  19
 

Beskrivelse af destination

  Riviera Maya er turistområdet langs med den mexicanske østkyst, som udgøres af Puerto Morelos og Punta Allen, i Det Caraibiske Hav. Sammen med Cancún er det, det mest besøgte turistområde i México på internationalt niveau. På dets 160 kilometer må du ikke gå glip af de følgende kursteder og paradisagtige strande: Puerto Morelos, Playa del Carmen, Playacar, den økologiske park Xcaret, de smukke tropiske haver i Xpu-Ha, Akumal, Xel-Ha, og Tulum. Strande med hvidt hvidt sand og lunkent tyrkisfarvet vand, som rummer det store koralrev Maya, det andetstørste koralrev på jorden. På den anden side findes den overvældende fauna og flora i junglen, med de mystiske underhordiske floder. Du kan dyrke windsurf, snorkel, dykning, fiskeri, golf, tage på uforglemmelige vandreture, eller besøge steder af arkæologisk interesse. I Tulum, du kan se resterne fra di eneste maya-by nær ved havet, beliggende på en klippeskrænt af stor skønhed. I Cobá, nær ved inde i landet, finder du pyramiden Nohoch Mul, som er den højeste i regionen. Som du kan se, er stedet perfekt til at nyde spændende oplevelser, slappe af og opleve masser af underholdning og kultur. Riviera Maya venter på dig!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Riviera Maya

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination