Hoteller i Riviera Maya

Find på kortet
Hoteller - Riviera Maya

Riviera MayaFra  175kr

Anbefalede hoteller - Riviera Maya

 • Magic Blue Spa Boutique Hotel Adults Only
  Fra1.108krPr. nat

  Magic Blue Spa Boutique Hotel Adults Onlystars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , 10 avenida entre calle 10-bis y 12 norte - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 880 meninger fra rejsendeBaseret på 880 meninger fra rejsende

  Dette dejlige boutique hotel er placeret i Playa del Carmen. Med en beliggenhed indenfor 100 meter fra bymidten giver boutique-hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 0 kilometer fra ejendommen. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Boutique-hotellet ligger indenfor 200 meter fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 19. 7 kilometer. Der er i alt 42 værelser på stedet. Magic Blue Spa Boutique Hotel Adults Only blev fuldstændig renoveret i 2019. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Desværre er der ingen soveværelser, hvor alle der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Denne bolig accepterer ikke kæledyr. De der bor på denne ejendom, kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Rejsende kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af Magic Blue Spa Boutique Hotel Adults Only. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Selina Los Lirios Tulum
  Fra2.490krPr. nat

  Selina Los Lirios Tulumstars

  Tulum, Riviera Maya , Tulum-boca paila km.7,5 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 734 meninger fra rejsendeBaseret på 734 meninger fra rejsende

  Det smagfuldt indrettede hotel hører til i den øvre middelklasse og er beliggende bydelen Tulum. Det nærmeste stoppested ligger ca. 7 km fra hotellet.Det moderne og klimatiserede hotel råder over i alt 60 værelser samt en hyggelig restaurant med et fortræffeligt køkken. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice og roomservice. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er der telefon, safeboks (mod betaling) og klimaanlæg samt altan eller terrasse.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Posada Mariposa Boutique Hotel
  Fra301krPr. nat

  Posada Mariposa Boutique Hotelstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , 5ª avenida, 314 entre calle 24 & 26 st - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 581 meninger fra rejsendeBaseret på 581 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Playa del Carmen. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 4. 0 kilometer fra hotellet . De nærmeste offentlige transportmidler ligger 1. 0 kilometer fra stedet. Den nærmeste strand ligger indenfor 100 meter fra ejendommen. Lokaliteten har 31 indbydende soveværelser. Dette sted blev sidst renoveret i 2006. Posada Mariposa Boutique Hotel omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og soveværelser. Posada Mariposa Boutique Hotel har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. Gæster der bor på dette hotel, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Besøgende vil måske værdsætte de sundheds- og wellness-services der udbydes i boligen. Posada Mariposa Boutique Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Fairmont Mayakoba
  Fra2.772krPr. nat

  Fairmont Mayakobastars

  Riviera Maya Norte, Riviera Maya , Carretera federal cancun-playa del carmen, km 298 na - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5675 meninger fra rejsendeBaseret på 5675 meninger fra rejsende

  The hotel is located some 40 min South of Cancun and 15 min from Playa del Carmen.

  Se mere
 • Mahekal Beach Resort
  Fra1.959krPr. nat

  Mahekal Beach Resortstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 38, entre avenida 5a y zona federal maritima - Kort
  2,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2316 meninger fra rejsendeBaseret på 2316 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Playa del Carmen, er dette charmerende hotel optimalt for familier. Hotellet , der putter sig indenfor 500 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet ligger indenfor 5 meter fra den nærmeste strand. Der er i alt 196 værelser på Mahekal Beach Resort. Denne feriebolig blev fuldt moderniseret i 2015. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Receptionen er åben 24/7. Babysenge til børn fås efter anmodning. Mahekal Beach Resort accepterer små kæledyr. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Takket være den lange række sundhedsbekvemmeligheder, vil dem, der bor på dette hotel, kunne forkæle sig selv under deres ophold. Der er ikke tid til at kede sig på dette hotel takket være de underholdningsmuligheder, der tilbydes. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Casa Melissa
  Fra285krPr. nat

  Casa Melissastars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Av. juarez, m1, lt 4, centro, playa del carmen - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 230 meninger fra rejsendeBaseret på 230 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Playa del Carmen. Stedet ligger indenfor 40 meter fra den nærmeste strand. Hotellet omfatter 33 hyggelige værelser. Da dette sted har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Denne bolig har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til Casa Melissa.

  Se mere
 • Plaza Playa
  Fra536krPr. nat

  Plaza Playastars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 20 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 534 meninger fra rejsendeBaseret på 534 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Playa del Carmen. Der er i alt 34 gæsteværelser på Plaza Playa. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Receptionen er åben 24/7. Der er ikke børnesenge i denne feriebolig. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Ejendommen har parkering og garage. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Artisan Senses Quinta Avenida - Adults Only
  Fra570krPr. nat

  Artisan Senses Quinta Avenida - Adults Onlystars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , 5ta av. norte 324 entre 26 y 28 sur - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 260 meninger fra rejsendeBaseret på 260 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel, som kan findes i Playa del Carmen, er kun for voksne. Hotellet ligger indenfor 200 meter fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 19. 6 kilometer. Ejendommen består af 22 soveværelser. Artisan Senses Quinta Avenida - Adults Only blev bygget i 2012. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Receptionsskranken er åben hele dagen. Artisan Senses Quinta Avenida - Adults Only har ikke børnesenge efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Artisan Senses Quinta Avenida - Adults Only er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Grand Fifty Suites
  Fra465krPr. nat

  Grand Fifty Suitesstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 50 entre 1ra avenida y 5ta avenida - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 100 meninger fra rejsendeBaseret på 100 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Playa del Carmen, er dette komfortable hotel optimalt for homoer. Med en beliggenhed lige i bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 5 kilometer fra ejendommen. Rejsende kan finde talrige offentlige transportmidler indenfor en afstand af 2. 5 kilometer. Den nærmeste strand ligger indenfor 200 meter fra stedet. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 45. 0 kilometer. Stedet er indenfor 900 meters gåafstand fra havnen. Det samlede antal soveværelser er 41. Grand Fifty Suites blev opført i 1. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan gæster drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Receptionen er åben 24/7. Grand Fifty Suites har ikke børnesenge efter anmodning. Dette hotel forstår, at tilgængelighed er vigtigt for alle gæster. Derfor har det værelser med adgang for kørestole, og er fuldt tilpasset let adgang. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr. Der er parkerings- og garagefaciliteter til rådighed. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan bruge transportservice til lufthavnen. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Illusion Boutique Hotel By Xperience
  Fra1.399krPr. nat

  Illusion Boutique Hotel By Xperiencestars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 8 norte entre 5º avenida y la zona marítima na - Kort
  1,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1994 meninger fra rejsendeBaseret på 1994 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel, der er designet udelukkende til voksne, er i Playa del Carmen. Med en beliggenhed indenfor 10 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende har nem adgang til de offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 10 meter fra hotellet . Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 19. 5 kilometer. Illusion Boutique Hotel By Xperience har i alt 45 soveværelser. Dette hotel blev bygget i 2004. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Denne feriebolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de besøgendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Der er ikke børnesenge i denne feriebolig. Illusion Boutique Hotel By Xperience er ikke et kæledyrsvenligt sted. Besøgende kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Besøgende kan nyde de måltider der serveres på hotellet. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  186  Hoteller - Riviera Maya
Side  1  af  19
 

Beskrivelse af destination

  Riviera Maya er turistområdet langs med den mexicanske østkyst, som udgøres af Puerto Morelos og Punta Allen, i Det Caraibiske Hav. Sammen med Cancún er det, det mest besøgte turistområde i México på internationalt niveau. På dets 160 kilometer må du ikke gå glip af de følgende kursteder og paradisagtige strande: Puerto Morelos, Playa del Carmen, Playacar, den økologiske park Xcaret, de smukke tropiske haver i Xpu-Ha, Akumal, Xel-Ha, og Tulum. Strande med hvidt hvidt sand og lunkent tyrkisfarvet vand, som rummer det store koralrev Maya, det andetstørste koralrev på jorden. På den anden side findes den overvældende fauna og flora i junglen, med de mystiske underhordiske floder. Du kan dyrke windsurf, snorkel, dykning, fiskeri, golf, tage på uforglemmelige vandreture, eller besøge steder af arkæologisk interesse. I Tulum, du kan se resterne fra di eneste maya-by nær ved havet, beliggende på en klippeskrænt af stor skønhed. I Cobá, nær ved inde i landet, finder du pyramiden Nohoch Mul, som er den højeste i regionen. Som du kan se, er stedet perfekt til at nyde spændende oplevelser, slappe af og opleve masser af underholdning og kultur. Riviera Maya venter på dig!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Riviera Maya

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination