Hoteller i Riviera Maya

Find på kortet
Hoteller - Riviera Maya

Riviera MayaFra  77kr

Anbefalede hoteller - Riviera Maya

 • BlueBay Grand Esmeralda
  Fra961krPr. nat

  BlueBay Grand EsmeraldastarsGreenProgram Icon

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Km.300 carret. chetumal-puerto juarez s/n - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 11780 meninger fra rejsendeBaseret på 11780 meninger fra rejsende

  The hotel is located on the Riviera Mayan about 15 minutes north of Playa del Carmen, with its restaurants, bars, exciting nightlife and shopping opportunities, and 35 minutes from Cancun International Airport. Links to public transport can be found 15 min from the hotel. Property located on 180-acres of beachfront overlooking the azure waters of Mexico's beautiful Mayan Riviera

  Se mere
 • Iberostar Selection Paraiso Lindo
  Fra1.357krPr. nat

  Iberostar Selection Paraiso Lindostars

  Riviera Maya Norte, Riviera Maya , Chetumal cancun km 309, playa paraiso - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 7610 meninger fra rejsendeBaseret på 7610 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel, som kan findes i North Riviera Maya, er en fantastisk mulighed for familier. I alt 446 værelser er til rådighed for gæsterne. Dette hotel blev bygget i 2003. Gæster kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Iberostar Selection Paraiso Lindo tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Fællesarealerne på Iberostar Selection Paraiso Lindo har kørestolsadgang. Dette sted accepterer ikke kæledyr. Der findes en parkeringsplads. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Iberostar Selection Paraiso Lindo har et udvalg af forskellige sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til, at de der bor på denne ejendom, kan lade op igen mentalt og fysisk. De besøgende kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. Ejendommen har et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for større bekvemmelighed for de rejsende. De mere aktive kan drage fordel af stedets fritidsfaciliteter og –aktiviteter. De rejsende vil kunne smage en lang række fristende kulinariske specialiteter, der imødekommer behovet fra alle typer rejsende. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Iberostar Selection Paraiso Maya
  Fra1.810krPr. nat

  Iberostar Selection Paraiso Mayastars

  Riviera Maya Norte, Riviera Maya , Cta chetumal pto juarez km.309 - playa paraiso - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 6252 meninger fra rejsendeBaseret på 6252 meninger fra rejsende

  The hotel is situated directly on the white sands of Playa Paraiso in the Riviera Maya. Less than 30 min from Cancun International Airport and 20 min from Playa del Carmen.

  Se mere
 • Crown Paradise Club Riviera Maya
  Fra1.220krPr. nat

  Crown Paradise Club Riviera Mayastars

  Riviera Maya Norte, Riviera Maya , Km. 27.5, carr. cancún - tulum mz40 lt16 - Kort
   

  Dette luksuriøse hotel ligger i North Riviera Maya. Det samlede antal gæsteværelser er 356. Ejendommen blev opført i 2019. Alle der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Stedet har 24 timers åbent. Crown Paradise Club Riviera Maya tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. På dette sted er alle badeværelser handicapvenlige. Kæledyr må ikke medbringes til Crown Paradise Club Riviera Maya. Besøgende kan benytte parkeringspladsen.

  Se mere
 • La Reina Roja Hotel Boutique
  Fra279krPr. nat

  La Reina Roja Hotel Boutiquestars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 20 n 298 col. centro . - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1020 meninger fra rejsendeBaseret på 1020 meninger fra rejsende

  Located in Playa del Carmen on the beautiful Riviera Maya.

  Se mere
 • Kore Tulum Retreat and Spa Resort Adults Only
  Fra1.115krPr. nat

  Kore Tulum Retreat and Spa Resort Adults Onlystars

  Tulum, Riviera Maya , Carretera tulum-boca paila km 3.8 - Kort
  2,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1948 meninger fra rejsendeBaseret på 1948 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel kun for voksne, er placeret i Tulum. Beliggende indenfor 5. 5 kilometer fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 100 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ferieboligen ligger indenfor 2. 0 kilometer fra den nærmeste strand. I alt 94 værelser er til rådighed for gæsterne. Denne bolig blev sidst renoveret i 2013. Hotellet tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Receptionen er åben 24/7. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor de der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Gæster vil også værdsætte parkeringspladsen og garagen. Sundheds- og wellness-tilbudet i boligen sikrer den ultimative foryngelseskur og afslapning. Gæster kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af Kore Tulum Retreat and Spa Resort Adults Only. Dette hotel har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Alle der bor på denne ejendom, kan nyde stedets underholdningsmuligheder. Kore Tulum Retreat and Spa Resort Adults Only vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Maya del Carmen
  Fra255krPr. nat

  Maya del Carmenstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Avenida 10 entre calle 38 y 40, col. zazil ha - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 32 meninger fra rejsendeBaseret på 32 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Playa del Carmen. Lokaliteten har 30 indbydende gæsteværelser. Bolig enblev opført i 2009. De der bor i denne feriebolig, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. De besøgende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Desværre er der ingen soveværelser, hvor de der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Kæledyr må ikke medbringes til Maya del Carmen. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Maya del Carmen.

  Se mere
 • Hotel Xcaret Mexico All Inclusive
  Fra2.232krPr. nat

  Hotel Xcaret Mexico All InclusivestarsGreenProgram Icon

  Riviera Maya Sur, Riviera Maya , Carretera chetumal- puerto juárez km 282 - Kort
   

  Dette fremragende hotel, som kan findes i South Riviera Maya, er en fantastisk mulighed for familier. Hotellet, der putter sig indenfor 8. 5 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er 9. 8 kilometer fra hotellet . Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 17. 1 kilometer fra ejendommen. Ferieboligen ligger 8. 8 kilometer fra de vigtigste offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 500 meter fra hotellet . Lokaliteten har 900 indbydende gæsteværelser. Hotel Xcaret Mexico All Inclusive tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. De besøgende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Dette sted har ikke børnesenge efter anmodning. Hotel Xcaret Mexico All Inclusive har kørestolsadgang til fællesarealerne. Rejsende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Hotel Xcaret Mexico All Inclusive har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Gæster kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Gæster kan nyde de måltider der serveres i ferieboligen. De der bor på denne ejendom, kan få balance i krop og sjæl i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Der er konferencefaciliteter ved denne bolig Ejendommen har et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for større bekvemmelighed for de rejsende. Denne feriebolig har et dejligt middagstilbud, der imødekommer alle de besøgendes behov. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Iberostar Paraiso Beach All Inclusive
  Fra1.242krPr. nat

  Iberostar Paraiso Beach All Inclusivestars

  Riviera Maya Norte, Riviera Maya , Carretera chetumal - p. juarez km 309 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 6512 meninger fra rejsendeBaseret på 6512 meninger fra rejsende

  Luksushotellet ligger lige ud til den vidunderlige strand Playa Paraiso. Køretiden fra lufthavnen til hotellet er på ca. 30 minutter.Dette førsteklasses hotel blev omfattende renoveret i år 2005 og råder på sine 3 etager over i alt 424 værelser. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks, frisørsalon og forskellige forretninger. Herudover er der en iskiosk, ni barer og fem klimatiserede restauranter. Hotellet har tilmed sit eget amfiteater og et diskotek. Hertil kommer et konferencerum, en internetterminal og en miniklub. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Slutteligt tilbydes der naturligvis vaskeservice og roomservice.De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er der telefon, kabel-tv, minibar, klimaanlæg, altan eller terrasse og safeboks.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin samt en solterrasse. Herudover er der en whirlpool, en sauna og et dampbad, ligesom der er mulighed for at få massage. For de sportsinteresserede er der mulighed for at spille tennis, boccia, volleyball og basketball samt dyrke aerobic og skyde med bue og pil, ligesom der også er et fitness-studie. Prikken over i'et er et afvekslende og underholdende aktivitetsprogram. Herudover ligger der en golfbane ca. 1 km væk.orgenmaden såvel som aftensmaden serveres som buffet. Der er desuden mulighed for at bestille helpension eller All-Inclusive.

  Se mere
 • Iberostar Quetzal All Inclusive
  Fra1.340krPr. nat

  Iberostar Quetzal All InclusivestarsGreenProgram Icon

  Playacar, Riviera Maya , Xaman-ha, lote hotelero 2 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5983 meninger fra rejsendeBaseret på 5983 meninger fra rejsende

  Køretiden fra lufthavnen til hotellet er på ca. 50 minutter. Herudover er der omkring 3 km til Playa del Carmen. Her venter der gæsterne forskellige indkøbsmuligheder, restauranter og barer.Dette førsteklasses hotel blev omfattende renoveret i år 2002 og råder på sine 3 etager over i alt 324 værelser. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception. Herudover er der en butik, en souvenirshop, et minimarked, en bar, en frisørsalon og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger-afdeling. Hotellet har tilmed en miniklub og en offentlig internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Slutteligt tilbydes der naturligvis vaskeservice og roomservice.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Hertil kommer telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, klimaanlæg, altan eller terrasse samt en safeboks.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin og en solterrasse. Herudover er der et dampbad og en sauna samt mulighed for at få massage. For de sportsinteresserede er der aerobic, bordtennis, tennis, basketball, volleyball og et fitness-studie. Prikken over i'et er et afvekslende og underholdende aktivitetsprogram. 2 km fra hotellet ligger der desuden en golfbane.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  178  Hoteller - Riviera Maya
Side  1  af  18
 

Beskrivelse af destination

  Riviera Maya er turistområdet langs med den mexicanske østkyst, som udgøres af Puerto Morelos og Punta Allen, i Det Caraibiske Hav. Sammen med Cancún er det, det mest besøgte turistområde i México på internationalt niveau. På dets 160 kilometer må du ikke gå glip af de følgende kursteder og paradisagtige strande: Puerto Morelos, Playa del Carmen, Playacar, den økologiske park Xcaret, de smukke tropiske haver i Xpu-Ha, Akumal, Xel-Ha, og Tulum. Strande med hvidt hvidt sand og lunkent tyrkisfarvet vand, som rummer det store koralrev Maya, det andetstørste koralrev på jorden. På den anden side findes den overvældende fauna og flora i junglen, med de mystiske underhordiske floder. Du kan dyrke windsurf, snorkel, dykning, fiskeri, golf, tage på uforglemmelige vandreture, eller besøge steder af arkæologisk interesse. I Tulum, du kan se resterne fra di eneste maya-by nær ved havet, beliggende på en klippeskrænt af stor skønhed. I Cobá, nær ved inde i landet, finder du pyramiden Nohoch Mul, som er den højeste i regionen. Som du kan se, er stedet perfekt til at nyde spændende oplevelser, slappe af og opleve masser af underholdning og kultur. Riviera Maya venter på dig!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Riviera Maya

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination