Hoteller i Riviera Maya

Find på kortet
Hoteller - Riviera Maya

Riviera MayaFra  143kr

Anbefalede hoteller - Riviera Maya

 • Hotel Xcaret Mexico All Inclusive
  Fra3.723krPr. nat

  Hotel Xcaret Mexico All Inclusivestars

  Riviera Maya Sur, Riviera Maya , Carretera chetumal- puerto juárez km 282 - Kort
   

  Dette luksuriøse hotel er ideelt til familier og ligger i South Riviera Maya. Placeret indenfor 8. 5 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Besøgende finder hovedforlystelsesområdet 9. 8 kilometer borte. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 17. 1 kilometer fra stedet. Der er offentlige transportmidler 8. 8 kilometer borte. Den nærmeste strand ligger indenfor 500 meter fra stedet. Der er i alt 900 gæsteværelser på stedet. Ferieboligen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i gæsteværelser. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Desværre er der ingen værelser, hvor alle der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Fællesarealerne på Hotel Xcaret Mexico All Inclusive har kørestolsadgang. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for gæster. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Gæster vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Rejsende der bor på denne ejendom, kan drage fordel af områdets wellness-faciliteter. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er denne bolig et perfekt sted for gæster, der rejser i forretningsøjemed. De underholdningsmuligheder, der er til rådighed, vil helt sikkert gøre indtryk på alle de der bor på denne ejendom. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Hotel Xcaret Mexico All Inclusive.

  Se mere
 • La Reina Roja
  Fra281krPr. nat

  La Reina Rojastars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 20 n 298 col. centro . - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1020 meninger fra rejsendeBaseret på 1020 meninger fra rejsende

  Located in Playa del Carmen on the beautiful Riviera Maya.

  Se mere
 • BlueBay Grand Esmeralda
  Fra1.137krPr. nat

  BlueBay Grand Esmeraldastars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Km.300 carret. chetumal-puerto juarez s/n - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 11780 meninger fra rejsendeBaseret på 11780 meninger fra rejsende

  The hotel is located on the Riviera Mayan about 15 minutes north of Playa del Carmen, with its restaurants, bars, exciting nightlife and shopping opportunities, and 35 minutes from Cancun International Airport. Links to public transport can be found 15 min from the hotel. Property located on 180-acres of beachfront overlooking the azure waters of Mexico's beautiful Mayan Riviera

  Se mere
 • Maya del Carmen
  Fra236krPr. nat

  Maya del Carmenstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Avenida 10 entre calle 38 y 40, col. zazil ha - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 32 meninger fra rejsendeBaseret på 32 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Playa del Carmen. Boligen har i alt 30 soveværelser. Dette sted blev etableret i 2009. Maya del Carmen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og gæsteværelser. Maya del Carmen har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Maya del Carmen har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt i denne boligOmrådet har parkeringsplads og garagefaciliteter. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Maya del Carmen.

  Se mere
 • The Reef CocoBeach
  Fra886krPr. nat

  The Reef CocoBeachstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Región 6, calle flamingo lt 1 mz 7 s/n - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5011 meninger fra rejsendeBaseret på 5011 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger lige ud til den hvide sandstrand Playa de Coco. Der er blot få minutters til centrum af Playa del Carmen, hvor man finder et væld af indkøbsmuligheder og barer. Der er ca. 1 km til en forbindelse med offentlig transport. Desuden er der ca. 45 km til lufthavnen Cancun. Det kan varmt anbefales at tage på udflugt til Playa del Mars Quinta Avenida, fugleparken Playacar, de økologiske parker Xcaret og Xel-Ha samt byerne Tulum og Tres Rios - alle beliggende langs Riviera Mayas berømte kyst.Det attraktive hotel hører til i den øvre middelklasse og åbnede i år 2004. Det er på 4 etager og indeholder i alt 200 dobbeltværelser samt 1 suite. Herudover rummer bygningen en foyer, to forretninger, en frisørsalon, fire barer, en klimatiseret buffetrestaurant og to à la carte restauranter samt en internetterminal, ligesom der også er en parkeringsplads og en garage. Der tilbydes naturligvis roomservice og vaskeservice samt hjælp i tilfælde af sygdom (mod betaling). Børn i alderen 4-12 år kan blive passet i miniklubben, ligesom der er en juniorklub for de 12-16-årige.De komfortable og tiltalende værelser er indrettet i en typisk caraibisk-mexicansk stil med flisebelægning og har alle eget badeværelse med hårtørrer og spejl. Herudover er de udstyret med telefon, 70 cm farvefjernsyn med europæiske og amerikanske kanaler, voicemailsystem, minibar, dobbelt- eller kingsize seng, klimaanlæg, safeboks (mod betaling) samt altan eller terrasse.Hotellet råder over en swimmingpool med integreret børnebassin og snack-/poolbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Endvidere er der en sauna og et fitnessstudie, ligesom der er mulighed for at få massage og diverse andre specielle wellness-behandlinger. Gæsterne kan endvidere spille tennis, bordtennis, basketball, volleyball, billard og golf (ca. 5 km væk, mod betaling) samt dyrke aerobic og leje cykler.

  Se mere
 • Iberostar Selection Paraiso Lindo
  Fra1.469krPr. nat

  Iberostar Selection Paraiso Lindostars

  Riviera Maya Norte, Riviera Maya , Chetumal cancun km 309, playa paraiso - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 7610 meninger fra rejsendeBaseret på 7610 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel, som kan findes i North Riviera Maya, er en fantastisk mulighed for familier. I alt 446 værelser er til rådighed for gæsterne. Dette hotel blev bygget i 2003. Gæster kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Iberostar Selection Paraiso Lindo tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Fællesarealerne på Iberostar Selection Paraiso Lindo har kørestolsadgang. Dette sted accepterer ikke kæledyr. Der findes en parkeringsplads. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Iberostar Selection Paraiso Lindo har et udvalg af forskellige sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til, at de der bor på denne ejendom, kan lade op igen mentalt og fysisk. De besøgende kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. Ejendommen har et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for større bekvemmelighed for de rejsende. De mere aktive kan drage fordel af stedets fritidsfaciliteter og –aktiviteter. De rejsende vil kunne smage en lang række fristende kulinariske specialiteter, der imødekommer behovet fra alle typer rejsende. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Iberostar Paraiso del Mar All Inclusive
  Fra1.322krPr. nat

  Iberostar Paraiso del Mar All Inclusivestars

  Riviera Maya Norte, Riviera Maya , Cta chetumal km.309 - pto.juarez - playa paraiso - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette enestående hotel er perfekt til familier og er placeret i North Riviera Maya. Boligen har i alt 388 værelser. Ferieboligen blev opført i 2000. Hotellet omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i gæsteværelser. Denne bolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Ejendommen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 6 handicapvenligt gæsteværelse. Gæster vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig bolig. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Rejsende kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. De der bor på denne ejendom, kan få balance i krop og sjæl i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Alle gæster der bor på ejendommen, kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på Iberostar Paraiso del Mar All Inclusive. De der bor på denne ejendom, vil få den bedste tid nogensinde, da de vil kunne bruge de sportsfaciliteter og fritidsaktiviteter, der tilbydes af Iberostar Paraiso del Mar All Inclusive. Denne ejendom har et dejligt middagstilbud, der imødekommer alle de rejsendes behov. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Iberostar Paraiso del Mar All Inclusive.

  Se mere
 • Hideaway at Royalton Riviera Cancun
  Fra1.887krPr. nat

  Hideaway at Royalton Riviera Cancunstars

  Riviera Maya Norte, Riviera Maya , Carretera fed. 307 tulum-cancún km 332 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5852 meninger fra rejsendeBaseret på 5852 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel, som kan findes i North Riviera Maya, er kun for voksne. Hovedforlystelsesområdet er 20. 0 kilometer fra ferieboligen. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 5. 0 kilometer fra ferieboligen. De nærmeste offentlige transportmidler ligger 11. 0 kilometer fra ferieboligen. Den nærmeste strand ligger indenfor 60 meter fra ejendommen. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 11. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 11. 0 kilometer fra havnen. Der er i alt 343 værelser på stedet. Hideaway at Royalton Riviera Cancun blev opført i 2014. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. De der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i denne bolig. Alle gæsteværelser på dette handicapvenlige sted, har adgang for kørestole. Kæledyr er ikke tilladt på området. Alle der bor på denne ejendom, vil også værdsætte parkeringspladsen og garagen. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Hideaway at Royalton Riviera Cancun. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed på dette Hideaway at Royalton Riviera Cancun med masser af sundheds- og wellness-muligheder. Hideaway at Royalton Riviera Cancun er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Forretningsrejsende vil værdsætte behageligheden af stedets forretningsfaciliteter, der er ideelle til at få en produktiv arbejdsdag. Ejendommen tilbyder underholdning, der er skræddersyet til de rejsendes behov. Ejendommens middagstilbud har ry for at være et fremragende køkken og førsteklasses service. De mest aktive vil få mulighed for at udøve forskellige sportsgrene og aktiviteter på dette sted. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Maya Del Mar
  Fra175krPr. nat

  Maya Del Marstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Quinta avenida y calle 8 norte - Kort
  1,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 214 meninger fra rejsendeBaseret på 214 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel, som kan findes i Playa del Carmen, er en fantastisk mulighed for homoer. Hotellet , der putter sig indenfor 750 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 25 meter fra ferieboligen. Stedet kan tilbyde i alt 22 soveværelser. Dette hotel blev moderniseret i 2015. Boligen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og på værelser. Denne ejendom har 24 timer åbent i døgnet for de rejsendes bekvemmelighed. Der er ikke børnesenge på denne ejendom. Små kæledyr er tilladt på området. De besøgende kan stresse helt af i sundheds- og wellness-faciliteterne. Maya Del Mar vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hacienda Tres Rios Resort, Spa & Nature Park
  Fra1.015krPr. nat

  Hacienda Tres Rios Resort, Spa & Nature Parkstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Carretera cancun, tulum km 54 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 8811 meninger fra rejsendeBaseret på 8811 meninger fra rejsende

  The hotel is located only 45 km from Cancun International Airport and 10 km from Playa del Carmen.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  215  Hoteller - Riviera Maya
Side  1  af  22
 

Beskrivelse af destination

  Riviera Maya er turistområdet langs med den mexicanske østkyst, som udgøres af Puerto Morelos og Punta Allen, i Det Caraibiske Hav. Sammen med Cancún er det, det mest besøgte turistområde i México på internationalt niveau. På dets 160 kilometer må du ikke gå glip af de følgende kursteder og paradisagtige strande: Puerto Morelos, Playa del Carmen, Playacar, den økologiske park Xcaret, de smukke tropiske haver i Xpu-Ha, Akumal, Xel-Ha, og Tulum. Strande med hvidt hvidt sand og lunkent tyrkisfarvet vand, som rummer det store koralrev Maya, det andetstørste koralrev på jorden. På den anden side findes den overvældende fauna og flora i junglen, med de mystiske underhordiske floder. Du kan dyrke windsurf, snorkel, dykning, fiskeri, golf, tage på uforglemmelige vandreture, eller besøge steder af arkæologisk interesse. I Tulum, du kan se resterne fra di eneste maya-by nær ved havet, beliggende på en klippeskrænt af stor skønhed. I Cobá, nær ved inde i landet, finder du pyramiden Nohoch Mul, som er den højeste i regionen. Som du kan se, er stedet perfekt til at nyde spændende oplevelser, slappe af og opleve masser af underholdning og kultur. Riviera Maya venter på dig!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Riviera Maya

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination