Hoteller i Riviera Maya

Find på kortet
Hoteller - Riviera Maya

Riviera MayaFra  154kr

Anbefalede hoteller - Riviera Maya

 • Ocean Maya Royale All Inclusive Adults Only
  Fra1.170krPr. nat

  Ocean Maya Royale All Inclusive Adults Onlystars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Cancun-chetumal km 299 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Feriekomplekset ligger direkte ud til den kilometerlange sandstrand Playa Punta Bete ca. 14 km nord for Playa del Carmen. Der er desuden ca. 39 km til lufthavnen Cancun.Komplekset hører til i den øvre middelklasse og åbnede i 1998. Det råder over en 3-etagers hovedbygning samt 30 2-etagers sidebygninger, der ligger spredt ud over hele anlægget, og som rummer i alt 281 dobbeltværelser og 3 suiter. I foyeren venter der gæsterne en døgnåben reception. Herudover har komplekset en souvenirshop, en butik, en frisørsalon, en stor lobbybar med livemusik, to diskoteker, et udendørs amfiteater, en internetcafé og hele tre klimatiserede restauranter (buffetrestaurant, gourmetrestaurant og tex-mex-restaurant). Endvidere er der også mulighed for at bestille vaskeservice, ligesom der er en miniklub (4-12 år) og en legeplads. Anlægget råder desuden over en parkeringsplads og en garage.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, minibar/køleskab (med gratis minieralvand), king size seng (eller to franske senge), klimaanlæg (individuelt regulerbart), safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.I den store og velholdte have finder man et fantastisk poollandskab med swimmingpool, børnebassin og poolbar samt liggestole og parasoller. Herudover er der et fitness-studie i det fri, ligesom der er mulighed for at dykke (gratis begynderkurser i poolen; dykkerskole mod betaling), windsurfe, sejle i kano, spille tennis, bordtennis og beachvolley samt ride på heste (delvist mod betaling). Endvidere sørger hotellets flersprogede aktivitetsprogram for afveksling og underholdning såvel om dagen som om aftenen.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Aftensmaden kan også vælges à la carte. Der er desuden mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Se mere
 • Hacienda Maria Bonita
  Fra527krPr. nat

  Hacienda Maria Bonitastars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Av. 10 nº215 entre calle 10 y 12 - Kort
  2,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 330 meninger fra rejsendeBaseret på 330 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i hjertet af Playa del Carmen kun en blok fra den berømte 5. allé samt i nærheden af stranden. Der er desuden kun få meter til bymidten, hvor man finder et hav af barer, restauranter og butikker samt et spændende natteliv.Det komfortable middelklassehotel er opført i en typisk mexicansk byggestil og har en dejlig, rolig atmosfære. Det er på 3 etager og råder over i alt 43 smukke værelser. Herudover rummer bygningen en reception, en bar og et par elevatorer. Der er naturligvis også mulighed for at bestille vaskeservice. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De hyggeligt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, satellit/kabel-tv, køleskab, klimaanlæg og safeboks (mod betaling). De råder endvidere over en altan.På de smukke udendørs arealer finder man en pool og en solterrasse med liggestole og parasoller.Fra lufthavnen i Cancun skal man køre sydpå ad motorvej nr. 307 mod Tulum. Når man har kørt i ca. 50 minutter, kommer man til Playa del Carmen. I Juarez, indgangen til Playa del Carmens bymidte, skal man dreje til venstre. Derefter skal man følge vejen til Avenue 10, hvor man skal dreje til venstre og køre ligeud, indtil man kommer til Calle 12. Hotellet ligger her på højre side.

  Se mere
 • One Playa del Carmen
  Fra455krPr. nat

  One Playa del Carmenstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , 25 ave. nte entre 12 y 12 bis, mz 97, col. centro 221 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 913 meninger fra rejsendeBaseret på 913 meninger fra rejsende

  The hotel has a privileged location halfway between Cancun and Tulum. Located in Playa del Carmen, guests can find bars, restaurants, handicraft shops, and more.

  Se mere
 • MareAzul Family Beach CondoHotel Playa del Carmen
  Fra541krPr. nat

  MareAzul Family Beach CondoHotel Playa del Carmenstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Carretera federal puerto juarez km: 294.7 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 345 meninger fra rejsendeBaseret på 345 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Playa del Carmen. Hotellet, der putter sig indenfor 3. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 2 kilometer fra hotellet . Rejsende kan finde talrige offentlige transportmidler indenfor en afstand af 4. 5 kilometer. Stedet ligger lige ud til stranden. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 45. 0 kilometer. Ejendommen består af 300 gæsteværelser. Opførelsesåret for dette hotel daterer sig tilbage til 2010. Ejendommen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Dette hotel er designet med omtanke for unge gæsters behov og har gæsteværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Rejsende med reduceret mobilitet kan bo på MareAzul Family Beach CondoHotel Playa del Carmen, som omfatter nogle handicapvenlige soveværelser. Besøgende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig feriebolig. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for gæster. Hvis der er behov for det, kan de der bor på ejendommen benytte sig af sundheds- og wellness-services. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • The Palm At Playa
  Fra694krPr. nat

  The Palm At Playastars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle norte entre 5 av y 10 ma 8 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2194 meninger fra rejsendeBaseret på 2194 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kun for voksne, er placeret i Playa del Carmen. Med sin placering indenfor 400 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 0 kilometer fra ejendommen. Ferieboligen er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 50 meter fra ejendommen. I alt 69 soveværelser er til rådighed for de rejsende på The Palm At Playa. The Palm At Playa blev bygget i 2012. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Da dette hotel har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæster, der bor på The Palm At Playa, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Alle der bor på ejendommen, kan nyde dejlige retter på stedets spiselokaler. Gæsterne kan få balance i krop og sjæl i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Stedets underholdning blev designet til at more alle typer rejsende. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • The Carmen Hotel
  Fra1.851krPr. nat

  The Carmen Hotelstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 8 norte 876 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 769 meninger fra rejsendeBaseret på 769 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel, der er designet udelukkende til voksne, er i Playa del Carmen. Stedet, der putter sig indenfor 200 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 0 kilometer fra ejendommen. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Den nærmeste strand ligger indenfor 50 meter fra ferieboligen. Stedet er indenfor 800 meter fra havnen. The Carmen Hotel har i alt 37 værelser. Denne feriebolig blev bygget i 2016. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. The Carmen Hotel har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Der er ikke børnesenge på denne ejendom. Kæledyr må ikke medbringes til The Carmen Hotel. Gæster der bor på denne ejendom, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Alle der bor på denne ejendom, vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • The Reef 28 Adults Only All Suites
  Fra691krPr. nat

  The Reef 28 Adults Only All Suitesstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , 1 avenida nte & calle 28 nte - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 511 meninger fra rejsendeBaseret på 511 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel kun for voksne, er placeret i Playa del Carmen. Med en beliggenhed indenfor 700 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 5. 0 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 800 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 350 meter fra hotellet . Hotellet har i alt 120 gæsteværelser. Dette hotel blev etableret i 2018. Stedet omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i soveværelser. Ferieboligen har 24 timers åbent. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til The Reef 28 Adults Only All Suites. Området har parkeringsplads og garagefaciliteter. De middagsmuligheder, der er tilgængelige, er det perfekte supplement til gæsternes ophold. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hotelito Del Mar By Xperience Hotels
  Fra582krPr. nat

  Hotelito Del Mar By Xperience Hotelsstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , 20 avenida norte 20 20 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 88 meninger fra rejsendeBaseret på 88 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Playa del Carmen. Indenfor 1. 8 kilometer finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 20. 1 kilometer. Der er i alt 17 værelser på Hotelito Del Mar By Xperience Hotels. Hotelito Del Mar By Xperience Hotels omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og værelser. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Desværre er der ingen værelser, hvor de der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Dette er ikke en kæledyrsvenlig bolig.

  Se mere
 • The Reef CocoBeach
  Fra1.048krPr. nat

  The Reef CocoBeachstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Región 6, calle flamingo lt 1 mz 7 s/n - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5011 meninger fra rejsendeBaseret på 5011 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger lige ud til den hvide sandstrand Playa de Coco. Der er blot få minutters til centrum af Playa del Carmen, hvor man finder et væld af indkøbsmuligheder og barer. Der er ca. 1 km til en forbindelse med offentlig transport. Desuden er der ca. 45 km til lufthavnen Cancun. Det kan varmt anbefales at tage på udflugt til Playa del Mars Quinta Avenida, fugleparken Playacar, de økologiske parker Xcaret og Xel-Ha samt byerne Tulum og Tres Rios - alle beliggende langs Riviera Mayas berømte kyst.Det attraktive hotel hører til i den øvre middelklasse og åbnede i år 2004. Det er på 4 etager og indeholder i alt 200 dobbeltværelser samt 1 suite. Herudover rummer bygningen en foyer, to forretninger, en frisørsalon, fire barer, en klimatiseret buffetrestaurant og to à la carte restauranter samt en internetterminal, ligesom der også er en parkeringsplads og en garage. Der tilbydes naturligvis roomservice og vaskeservice samt hjælp i tilfælde af sygdom (mod betaling). Børn i alderen 4-12 år kan blive passet i miniklubben, ligesom der er en juniorklub for de 12-16-årige.De komfortable og tiltalende værelser er indrettet i en typisk caraibisk-mexicansk stil med flisebelægning og har alle eget badeværelse med hårtørrer og spejl. Herudover er de udstyret med telefon, 70 cm farvefjernsyn med europæiske og amerikanske kanaler, voicemailsystem, minibar, dobbelt- eller kingsize seng, klimaanlæg, safeboks (mod betaling) samt altan eller terrasse.Hotellet råder over en swimmingpool med integreret børnebassin og snack-/poolbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Endvidere er der en sauna og et fitnessstudie, ligesom der er mulighed for at få massage og diverse andre specielle wellness-behandlinger. Gæsterne kan endvidere spille tennis, bordtennis, basketball, volleyball, billard og golf (ca. 5 km væk, mod betaling) samt dyrke aerobic og leje cykler.

  Se mere
 • BlueBay Grand Esmeralda
  Fra1.567krPr. nat

  BlueBay Grand Esmeraldastars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Km.300 carret. chetumal-puerto juarez s/n - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 11780 meninger fra rejsendeBaseret på 11780 meninger fra rejsende

  The hotel is located on the Riviera Mayan about 15 minutes north of Playa del Carmen, with its restaurants, bars, exciting nightlife and shopping opportunities, and 35 minutes from Cancun International Airport. Links to public transport can be found 15 min from the hotel. Property located on 180-acres of beachfront overlooking the azure waters of Mexico's beautiful Mayan Riviera

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  222  Hoteller - Riviera Maya
Side  1  af  23
 

Beskrivelse af destination

  Riviera Maya er turistområdet langs med den mexicanske østkyst, som udgøres af Puerto Morelos og Punta Allen, i Det Caraibiske Hav. Sammen med Cancún er det, det mest besøgte turistområde i México på internationalt niveau. På dets 160 kilometer må du ikke gå glip af de følgende kursteder og paradisagtige strande: Puerto Morelos, Playa del Carmen, Playacar, den økologiske park Xcaret, de smukke tropiske haver i Xpu-Ha, Akumal, Xel-Ha, og Tulum. Strande med hvidt hvidt sand og lunkent tyrkisfarvet vand, som rummer det store koralrev Maya, det andetstørste koralrev på jorden. På den anden side findes den overvældende fauna og flora i junglen, med de mystiske underhordiske floder. Du kan dyrke windsurf, snorkel, dykning, fiskeri, golf, tage på uforglemmelige vandreture, eller besøge steder af arkæologisk interesse. I Tulum, du kan se resterne fra di eneste maya-by nær ved havet, beliggende på en klippeskrænt af stor skønhed. I Cobá, nær ved inde i landet, finder du pyramiden Nohoch Mul, som er den højeste i regionen. Som du kan se, er stedet perfekt til at nyde spændende oplevelser, slappe af og opleve masser af underholdning og kultur. Riviera Maya venter på dig!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Riviera Maya

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination