Hoteller i Riviera Maya

Find på kortet
Hoteller - Riviera Maya

Riviera MayaFra  100kr

Anbefalede hoteller - Riviera Maya

 • Maya del Carmen
  Fra267krPr. nat

  Maya del Carmenstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Avenida 10 entre calle 38 y 40, col. zazil ha - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 32 meninger fra rejsendeBaseret på 32 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er perfekt til homomiljøet og er placeret i Playa del Carmen. Den nærmeste strand ligger indenfor 600 meter fra stedet. Boligen kan tilbyde i alt 30 værelser. Maya del Carmen blev opført i 2009. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Maya del Carmen har ikke børnesenge efter anmodning. Kun store kæledyr accepteres på Maya del Carmen. Rejsende vil også værdsætte parkeringspladsen og garagen. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Maya del Carmen.

  Se mere
 • Shaddai Hotel By Lhmg
  Fra143krPr. nat

  Shaddai Hotel By Lhmgstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Ave. 25 entre 1ra y 3ra sur 25 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 6 meninger fra rejsendeBaseret på 6 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er perfekt til homomiljøet og er placeret i Playa del Carmen. Rejsende har nem adgang til de offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 19. 8 kilometer. Der er i alt 28 soveværelser på stedet. Dette hotel blev sidst renoveret i 2018. Shaddai Hotel By Lhmg omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og soveværelser. Ejendommen har 24 timers åbent. Shaddai Hotel By Lhmg har ikke børnesenge efter anmodning. Shaddai Hotel By Lhmg forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle gæster. Af denne årsag er der værelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette hotel ikke tillader kæledyr. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Shaddai Hotel By Lhmg. Shaddai Hotel By Lhmg vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Grand Hyatt Playa del Carmen Resort
  Fra1.784krPr. nat

  Grand Hyatt Playa del Carmen Resortstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , 1a avenida esquina calle 26 - Kort
   

  Dette enestående hotel er ideelt til familier og ligger i Playa del Carmen. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 11. 0 kilometer fra stedet. Indenfor 900 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ferieboligen ligger indenfor 200 meter fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 55 meter. Der er i alt 314 værelser på stedet. Stedet blev opført i 2014. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Da denne feriebolig har åbent 24 timer i døgnet, er de besøgende altid velkomne. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor alle der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Kæledyr må ikke medbringes til Grand Hyatt Playa del Carmen Resort. Grand Hyatt Playa del Carmen Resort har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Dem, der vil væk fra den daglige rutine, kan bruge ejendommens sundheds- og wellness-faciliteter. Grand Hyatt Playa del Carmen Resort har en række middagsoplevelser. Forretningsrejsende vil værdsætte behageligheden af stedets forretningsfaciliteter, der er ideelle til at få en produktiv arbejdsdag. De forskellige typer underholdning, der tilbydes i denne ejendom, garanterer for, at de rejsende vil nyde deres ophold. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Grand Hyatt Playa del Carmen Resort.

  Se mere
 • Hotel Xcaret Mexico All Inclusive
  Fra4.293krPr. nat

  Hotel Xcaret Mexico All Inclusivestars

  Riviera Maya Sur, Riviera Maya , Carretera chetumal- puerto juárez km 282 - Kort
   

  Dette luksuriøse hotel er ideelt til familier og ligger i South Riviera Maya. Placeret indenfor 8. 5 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Besøgende finder hovedforlystelsesområdet 9. 8 kilometer borte. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 17. 1 kilometer fra stedet. Der er offentlige transportmidler 8. 8 kilometer borte. Den nærmeste strand ligger indenfor 500 meter fra stedet. Der er i alt 900 gæsteværelser på stedet. Ferieboligen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i gæsteværelser. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Desværre er der ingen værelser, hvor alle der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Fællesarealerne på Hotel Xcaret Mexico All Inclusive har kørestolsadgang. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for gæster. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Gæster vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Rejsende der bor på denne ejendom, kan drage fordel af områdets wellness-faciliteter. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er denne bolig et perfekt sted for gæster, der rejser i forretningsøjemed. De underholdningsmuligheder, der er til rådighed, vil helt sikkert gøre indtryk på alle de der bor på denne ejendom. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Hotel Xcaret Mexico All Inclusive.

  Se mere
 • The Royal Haciendas All Inclusive
  Fra2.030krPr. nat

  The Royal Haciendas All Inclusivestars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Cancun-chetumal highway km 289+10 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5166 meninger fra rejsendeBaseret på 5166 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Playa del Carmen, er dette enestående hotel optimalt for familier. Placeret indenfor 4. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Hovedforlystelsesområdet er 4. 5 kilometer fra hotellet . Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 1000 meter fra hotellet . Ejendommen ligger 4. 5 kilometer fra de vigtigste offentlige transportmidler. Den nærmeste strand er lige udenfor hotellet . Ejendommen ligger indenfor indenfor 4. 5 kilometer fra havnen. Hotellet består af i alt 252 dejlige gæsteværelser. The Royal Haciendas All Inclusive blev bygget i 2006. The Royal Haciendas All Inclusive er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Denne bolig har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Der er ikke børnesenge i The Royal Haciendas All Inclusive. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Rejsende kan benytte parkeringspladsen. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan slappe af og slippe væk fra den daglige rutine i områdets wellness-faciliteter. The Royal Haciendas All Inclusive har en række middagsoplevelser. Takket være fritidstilbuddene på dette hotel, kan gæster få en sjov oplevelse. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil få energi til hele dagen med dejlige retter, der serveres på The Royal Haciendas All Inclusive. Denne feriebolig tilbyder en række aktiviteter og underholdningsmuligheder, der er ideelle for dem, der elsker at dyrke sport eller bare nyde udendørslivet. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på The Royal Haciendas All Inclusive.

  Se mere
 • Thompson Beach House
  Fra1.718krPr. nat

  Thompson Beach Housestars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 8 y el mar - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 228 meninger fra rejsendeBaseret på 228 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er specielt designet til homomiljøet og er i Playa del Carmen. Boligen omfatter 27 hyggelige gæsteværelser. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Thompson Beach House har 24 timers åbent. Thompson Beach House har ikke børnesenge efter anmodning. Thompson Beach House har kørestolsadgang til fællesarealerne. Dette er en kæledyrsvenlig ejendom. Denne ejendom tilbyder parkerings- og garagefaciliteter. Alle der bor på denne ejendom, vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Ejendommens underholdningstilbud sikrer, at der aldrig er et kedeligt øjeblik. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Maya del Centro - Adults Only
  Fra174krPr. nat

  Maya del Centro - Adults Onlystars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 6 esq. 5a av. - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 64 meninger fra rejsendeBaseret på 64 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kun for voksne, er placeret i Playa del Carmen. Ejendommen, der putter sig indenfor 800 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra ferieboligen. Stedet ligger indenfor 80 meter fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 50. 0 kilometer. Denne hyggelige ejendom garanterer et stille ophold med sine kun 14 soveværelser. Ferieboligen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og på værelser. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge på denne ejendom. Små kæledyr er tilladt på området. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen.

  Se mere
 • Maya Del Mar
  Fra213krPr. nat

  Maya Del Marstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Quinta avenida y calle 8 norte - Kort
  1,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 214 meninger fra rejsendeBaseret på 214 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel, som kan findes i Playa del Carmen, er en fantastisk mulighed for homoer. Hotellet , der putter sig indenfor 750 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 25 meter fra ferieboligen. Stedet kan tilbyde i alt 22 soveværelser. Dette hotel blev moderniseret i 2015. Boligen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og på værelser. Denne ejendom har 24 timer åbent i døgnet for de rejsendes bekvemmelighed. Der er ikke børnesenge på denne ejendom. Små kæledyr er tilladt på området. De besøgende kan stresse helt af i sundheds- og wellness-faciliteterne. Maya Del Mar vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Royalton Riviera Cancun-All Inclusive
  Fra2.305krPr. nat

  Royalton Riviera Cancun-All Inclusivestars

  Riviera Maya Norte, Riviera Maya , Crta.fed. cancun-playa carmen km 332,15,sm31,mz03 307 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 12836 meninger fra rejsendeBaseret på 12836 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er ideelt til familier og ligger i North Riviera Maya. Hovedforlystelsesområdet er 20. 0 kilometer fra stedet. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 5. 0 kilometer fra stedet. Gæsterne kan bruge de offentlige transportmidler 11. 0 kilometer borte. Den nærmeste strand ligger indenfor 60 meter fra ferieboligen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 11. 1 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 11. 0 kilometer fra havnen. I alt 840 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på Royalton Riviera Cancun-All Inclusive. Denne ejendom blev bygget i 2014. De der bor på dette hotel, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. De besøgende kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Fællesarealerne på Royalton Riviera Cancun-All Inclusive har kørestolsadgang. Kæledyr er ikke tilladt på området. Royalton Riviera Cancun-All Inclusive har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan drage fordel af dens catering. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed på dette Royalton Riviera Cancun-All Inclusive med masser af sundheds- og wellness-muligheder. Der er mange konferencefaciliteter til rådighed for forretningsrejsende. Stedets underholdning blev designet til at more alle typer rejsende. De rejsende vil få energi til hele dagen med dejlige retter, der serveres på Royalton Riviera Cancun-All Inclusive. For de mest aktive, er der en lang række sports- og aktivitetstilbud til rådighed. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Blue Diamond Luxury Boutique Riviera Maya
  Fra3.094krPr. nat

  Blue Diamond Luxury Boutique Riviera Mayastars

  Riviera Maya Norte, Riviera Maya , Carretera chetumal, puerto juarez km 298 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2321 meninger fra rejsendeBaseret på 2321 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i North Riviera Maya, er dette enestående hotel udelukkende for voksne. Stedet består af 128 værelser. Dette hotel blev fuldstændig moderniseret i 2012. Dette sted er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Da denne bolig har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Der er ikke børnesenge i Blue Diamond Luxury Boutique Riviera Maya. Kæledyr er ikke tilladt på området. Hvis der er behov for det, kan gæsterne benytte sig af sundheds- og wellness-services. Middagslokalet inviterer gæster til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. Blue Diamond Luxury Boutique Riviera Maya vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  202  Hoteller - Riviera Maya
Side  1  af  21
 

Beskrivelse af destination

  Riviera Maya er turistområdet langs med den mexicanske østkyst, som udgøres af Puerto Morelos og Punta Allen, i Det Caraibiske Hav. Sammen med Cancún er det, det mest besøgte turistområde i México på internationalt niveau. På dets 160 kilometer må du ikke gå glip af de følgende kursteder og paradisagtige strande: Puerto Morelos, Playa del Carmen, Playacar, den økologiske park Xcaret, de smukke tropiske haver i Xpu-Ha, Akumal, Xel-Ha, og Tulum. Strande med hvidt hvidt sand og lunkent tyrkisfarvet vand, som rummer det store koralrev Maya, det andetstørste koralrev på jorden. På den anden side findes den overvældende fauna og flora i junglen, med de mystiske underhordiske floder. Du kan dyrke windsurf, snorkel, dykning, fiskeri, golf, tage på uforglemmelige vandreture, eller besøge steder af arkæologisk interesse. I Tulum, du kan se resterne fra di eneste maya-by nær ved havet, beliggende på en klippeskrænt af stor skønhed. I Cobá, nær ved inde i landet, finder du pyramiden Nohoch Mul, som er den højeste i regionen. Som du kan se, er stedet perfekt til at nyde spændende oplevelser, slappe af og opleve masser af underholdning og kultur. Riviera Maya venter på dig!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Riviera Maya

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination