Hoteller i Riviera Maya

Find på kortet
Hoteller - Riviera Maya

Riviera MayaFra  135kr

Anbefalede hoteller - Riviera Maya

 • Hotel Xcaret Mexico All Inclusive
  Fra3.240krPr. nat

  Hotel Xcaret Mexico All Inclusivestars

  Riviera Maya Sur, Riviera Maya , Carretera chetumal- puerto juárez km 282 - Kort
   

  Dette luksuriøse hotel er ideelt til familier og ligger i South Riviera Maya. Placeret indenfor 8. 5 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Besøgende finder hovedforlystelsesområdet 9. 8 kilometer borte. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 17. 1 kilometer fra stedet. Der er offentlige transportmidler 8. 8 kilometer borte. Den nærmeste strand ligger indenfor 500 meter fra stedet. Der er i alt 900 gæsteværelser på stedet. Ferieboligen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i gæsteværelser. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Desværre er der ingen værelser, hvor alle der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Fællesarealerne på Hotel Xcaret Mexico All Inclusive har kørestolsadgang. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for gæster. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Gæster vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Rejsende der bor på denne ejendom, kan drage fordel af områdets wellness-faciliteter. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er denne bolig et perfekt sted for gæster, der rejser i forretningsøjemed. De underholdningsmuligheder, der er til rådighed, vil helt sikkert gøre indtryk på alle de der bor på denne ejendom. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Hotel Xcaret Mexico All Inclusive.

  Se mere
 • Panama Jack Resorts Gran Porto
  Fra2.149krPr. nat

  Panama Jack Resorts Gran Portostars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Avenida constituyentes, colonia centro 1 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Beachfront location in Playa del Carmen. The Cancun International Airport is 60 min away while the famous theme park of Xcaret is only 5 min away. The famous island of Cozumel is 45 min away by ferry.

  Se mere
 • Shaddai Hotel By Lhmg
  Fra161krPr. nat

  Shaddai Hotel By Lhmgstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Ave. 25 entre 1ra y 3ra sur 25 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4 meninger fra rejsendeBaseret på 4 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er perfekt til homomiljøet og er placeret i Playa del Carmen. Ferieboligen er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Der er i alt 28 soveværelser på stedet. Denne ejendom blev fuldstændig renoveret i 2018. Boligen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i soveværelser. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor besøgende kan bede om en vugge til de små. Shaddai Hotel By Lhmg forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle besøgende. Af denne årsag er der gæsteværelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Magic Express
  Fra388krPr. nat

  Magic Expressstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 54 norte smz 13 mz 58 lt 1 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 316 meninger fra rejsendeBaseret på 316 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er specielt designet til homomiljøet og er i Playa del Carmen. Med sin placering indenfor 1000 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Stedet ligger indenfor en afstand af 1. 5 kilometer fra hovedforlystelsesområdet. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 1. 5 kilometer fra stedet. Indenfor 500 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 1. 2 kilometer fra stedet. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 45. 0 kilometer. I alt 98 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på Magic Express. Denne ejendom blev fuldt moderniseret i 2015. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Magic Express. Denne ejendom har 24 timer åbent i døgnet for de rejsendes bekvemmelighed. Dette hotel er ideelt for familier der rejser med børn og tilbyder soveværelser med vugger til de små. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette hotel ikke tillader kæledyr. Denne bolig tilbyder parkerings- og garagefaciliteter. Det er et øko-venligt hotel. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Magic Express har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Denne feriebolig er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Grand Palladium White Sand Resort & Spa All Incl.
  Fra3.429krPr. nat

  Grand Palladium White Sand Resort & Spa All Incl.stars

  Riviera Maya Sur, Riviera Maya , Carretera chetumal-puerto juárez km, 256-100 - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3473 meninger fra rejsendeBaseret på 3473 meninger fra rejsende

  Dette enestående resort er ideelt til familier og ligger i South Riviera Maya. Den nærmeste strand ligger indenfor 100 meter fra ferieboligen. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 38. 0 kilometer. Grand Palladium White Sand Resort & Spa All Incl. har i alt 264 soveværelser. Opførelsesåret for denne feriebolig daterer sig tilbage til 2005. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Grand Palladium White Sand Resort & Spa All Incl. . Receptionen er åben 24/7. Dette sted er designet med omtanke for unge gæsters behov og har soveværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Alle soveværelser i Grand Palladium White Sand Resort & Spa All Incl. har kørestolsadgang. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Grand Palladium White Sand Resort & Spa All Incl. . Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Grand Palladium White Sand Resort & Spa All Incl. . Rejsende vil måske værdsætte de sundheds- og wellness-services der udbydes på stedet. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er denne bolig et perfekt sted for gæster, der rejser i forretningsøjemed. De der bor på denne ejendom, vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Dette sted tilbyder en række aktiviteter og underholdningsmuligheder, der er ideelle for dem, der elsker at dyrke sport eller bare nyde udendørslivet. Ejendommens underholdningstilbud sikrer, at der aldrig er et kedeligt øjeblik. Gastronomi-elskere vil værdsætte de udsøgte kulinariske muligheder, der er til rådighed for at tilfredsstille smagsløgene hos alle rejsende. Grand Palladium White Sand Resort & Spa All Incl. vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • TRS Yucatan Hotel
  Fra2.475krPr. nat

  TRS Yucatan Hotelstars

  Riviera Maya Sur, Riviera Maya , Carretera chetumal-puerto juárez km, 256-100 - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3543 meninger fra rejsendeBaseret på 3543 meninger fra rejsende

  The Hotel is located in the Riviera Maya, near the fishing village of Akumal and about 25 minutes from Playa del Carmen .

  Se mere
 • Hard Rock Hotel Riviera Maya
  Fra5.814krPr. nat

  Hard Rock Hotel Riviera MayastarsGreenProgram Icon

  Riviera Maya Sur, Riviera Maya , Km. 72. carretera cancún-chetumal - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette luksuriøse hotel er specielt designet til familier og er i South Riviera Maya. Hovedforlystelsesområdet er 27. 3 kilometer fra hotellet . Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 0 kilometer fra ejendommen. Indenfor 200 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand er lige udenfor stedet. Hotellet ligger indenfor indenfor 3. 4 kilometer fra havnen. Der er i alt 687 gæsteværelser på Hard Rock Hotel Riviera Maya. Hard Rock Hotel Riviera Maya undergik en renovering i 2014. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Ferieboligen har 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge i Hard Rock Hotel Riviera Maya. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Hard Rock Hotel Riviera Maya. Dette miljøvenlige og bæredygtige hotel har opnået Earth Check certificering. Hard Rock Hotel Riviera Maya tilbyder lufthavnstransportservice. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed i denne bolig med masser af sundheds- og wellness-muligheder. De besøgende vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan drage fordel af ejendommens forretningsfaciliteter. Alle der bor på denne ejendom, vil helt sikkert værdsætte den lange række underholdnings- og fritidsservices og –faciliteter, der tilbydes. Stedets gastronomiske mulighed vil helt sikkert fortrylle gæsterne med et forfinet køkken og et fortryllende miljø. De mest aktive vil få mulighed for at udøve forskellige sportsgrene og aktiviteter i denne ejendom. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Casaejido
  Fra238krPr. nat

  Casaejidostars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 3 sur, manzana 11, lote 9, ejidal 11 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 52 meninger fra rejsendeBaseret på 52 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er homovenligt og ligger i Playa del Carmen. Ejendommen ligger indenfor 150 meter fra den nærmeste strand. Hotellet omfatter 17 hyggelige gæsteværelser. Denne feriebolig blev opført i 2010. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Casaejido er designet med omtanke for de mindste gæster, og har gæsteværelser med senge til små børn. Små kæledyr må medbringes til Casaejido. En bekvem transportservice stilles til rådighed af ferieboligen. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Tukan Hotel & Beach Club
  Fra605krPr. nat

  Tukan Hotel & Beach Clubstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Quinta avenida esq. calle 14 calle 14 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Dette dejlige hotel er placeret i Playa del Carmen. Ferieboligen, der putter sig indenfor 500 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 0 kilometer fra stedet. Den nærmeste strand ligger indenfor 500 meter fra hotellet . I alt 175 værelser er til rådighed for gæsterne. Tukan Hotel & Beach Club undergik en renovering i 2016. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Denne bolig har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Ejendommens gæsteværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Kæledyr er ikke tilladt i denne boligDe der bor på denne ejendom, vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Gæster kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af boligen. Tukan Hotel & Beach Club vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Riu Lupita All Inclusive
  Fra1.557krPr. nat

  Riu Lupita All Inclusivestars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Avenida xaman-ha, manzana 20, lote 1, c. playacar . - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3421 meninger fra rejsendeBaseret på 3421 meninger fra rejsende

  Located in the Yucatan peninsula, 2 km. Playa del Carmen, just 2,5 kms to a shopping center, 56 km to the airport.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  181  Hoteller - Riviera Maya
Side  1  af  19
 

Beskrivelse af destination

  Riviera Maya er turistområdet langs med den mexicanske østkyst, som udgøres af Puerto Morelos og Punta Allen, i Det Caraibiske Hav. Sammen med Cancún er det, det mest besøgte turistområde i México på internationalt niveau. På dets 160 kilometer må du ikke gå glip af de følgende kursteder og paradisagtige strande: Puerto Morelos, Playa del Carmen, Playacar, den økologiske park Xcaret, de smukke tropiske haver i Xpu-Ha, Akumal, Xel-Ha, og Tulum. Strande med hvidt hvidt sand og lunkent tyrkisfarvet vand, som rummer det store koralrev Maya, det andetstørste koralrev på jorden. På den anden side findes den overvældende fauna og flora i junglen, med de mystiske underhordiske floder. Du kan dyrke windsurf, snorkel, dykning, fiskeri, golf, tage på uforglemmelige vandreture, eller besøge steder af arkæologisk interesse. I Tulum, du kan se resterne fra di eneste maya-by nær ved havet, beliggende på en klippeskrænt af stor skønhed. I Cobá, nær ved inde i landet, finder du pyramiden Nohoch Mul, som er den højeste i regionen. Som du kan se, er stedet perfekt til at nyde spændende oplevelser, slappe af og opleve masser af underholdning og kultur. Riviera Maya venter på dig!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Riviera Maya

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination