Hoteller i Riviera Maya

Find på kortet
Hoteller - Riviera Maya

Riviera MayaFra  123kr

Anbefalede hoteller - Riviera Maya

 • Hotel Xcaret Mexico All Inclusive
  Fra3.312krPr. nat

  Hotel Xcaret Mexico All Inclusivestars

  Riviera Maya Sur, Riviera Maya , Carretera chetumal- puerto juárez km 282 - Kort
   

  Dette luksuriøse hotel er ideelt til familier og ligger i South Riviera Maya. Placeret indenfor 8. 5 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Besøgende finder hovedforlystelsesområdet 9. 8 kilometer borte. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 17. 1 kilometer fra stedet. Der er offentlige transportmidler 8. 8 kilometer borte. Den nærmeste strand ligger indenfor 500 meter fra stedet. Der er i alt 900 gæsteværelser på stedet. Ferieboligen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i gæsteværelser. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Desværre er der ingen værelser, hvor alle der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Fællesarealerne på Hotel Xcaret Mexico All Inclusive har kørestolsadgang. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for gæster. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Gæster vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Rejsende der bor på denne ejendom, kan drage fordel af områdets wellness-faciliteter. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er denne bolig et perfekt sted for gæster, der rejser i forretningsøjemed. De underholdningsmuligheder, der er til rådighed, vil helt sikkert gøre indtryk på alle de der bor på denne ejendom. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Hotel Xcaret Mexico All Inclusive.

  Se mere
 • Shaddai Hotel By Lhmg
  Fra149krPr. nat

  Shaddai Hotel By Lhmgstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Ave. 25 entre 1ra y 3ra sur 25 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 6 meninger fra rejsendeBaseret på 6 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er specielt designet til homomiljøet og er i Playa del Carmen. Rejsende finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 19. 8 kilometer. Ferieboligen består af i alt 28 dejlige soveværelser. Shaddai Hotel By Lhmg undergik en renovering i 2018. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. De besøgende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Desværre er der ingen soveværelser, hvor rejsende kan bede om en vugge til de små. Denne bolig forstår, at tilgængelighed er vigtigt for alle gæster. Derfor har det gæsteværelser med adgang for kørestole, og er fuldt tilpasset let adgang. Shaddai Hotel By Lhmg er ikke et kæledyrsvenligt sted. Rejsende kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • The Royal Haciendas All Inclusive
  Fra2.262krPr. nat

  The Royal Haciendas All Inclusivestars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Cancun-chetumal highway km 289+10 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4993 meninger fra rejsendeBaseret på 4993 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Playa del Carmen, er dette enestående hotel optimalt for familier. Placeret indenfor 4. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Hovedforlystelsesområdet er 4. 5 kilometer fra hotellet . Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 1000 meter fra hotellet . Ejendommen ligger 4. 5 kilometer fra de vigtigste offentlige transportmidler. Den nærmeste strand er lige udenfor hotellet . Ejendommen ligger indenfor indenfor 4. 5 kilometer fra havnen. Hotellet består af i alt 252 dejlige gæsteværelser. The Royal Haciendas All Inclusive blev bygget i 2006. The Royal Haciendas All Inclusive er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Denne bolig har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Der er ikke børnesenge i The Royal Haciendas All Inclusive. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Rejsende kan benytte parkeringspladsen. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan slappe af og slippe væk fra den daglige rutine i områdets wellness-faciliteter. The Royal Haciendas All Inclusive har en række middagsoplevelser. Takket være fritidstilbuddene på dette hotel, kan gæster få en sjov oplevelse. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil få energi til hele dagen med dejlige retter, der serveres på The Royal Haciendas All Inclusive. Denne feriebolig tilbyder en række aktiviteter og underholdningsmuligheder, der er ideelle for dem, der elsker at dyrke sport eller bare nyde udendørslivet. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på The Royal Haciendas All Inclusive.

  Se mere
 • Hard Rock Hotel Riviera Maya
  Fra2.613krPr. nat

  Hard Rock Hotel Riviera MayastarsGreenProgram Icon

  Riviera Maya Sur, Riviera Maya , Km. 72. carretera cancún-chetumal - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette luksuriøse hotel er specielt designet til familier og er i South Riviera Maya. Hovedforlystelsesområdet er 27. 3 kilometer fra hotellet . Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 0 kilometer fra ejendommen. Indenfor 200 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand er lige udenfor stedet. Hotellet ligger indenfor indenfor 3. 4 kilometer fra havnen. Der er i alt 687 gæsteværelser på Hard Rock Hotel Riviera Maya. Hard Rock Hotel Riviera Maya undergik en renovering i 2014. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Ferieboligen har 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge i Hard Rock Hotel Riviera Maya. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Hard Rock Hotel Riviera Maya. Dette miljøvenlige og bæredygtige hotel har opnået Earth Check certificering. Hard Rock Hotel Riviera Maya tilbyder lufthavnstransportservice. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed i denne bolig med masser af sundheds- og wellness-muligheder. De besøgende vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan drage fordel af ejendommens forretningsfaciliteter. Alle der bor på denne ejendom, vil helt sikkert værdsætte den lange række underholdnings- og fritidsservices og –faciliteter, der tilbydes. Stedets gastronomiske mulighed vil helt sikkert fortrylle gæsterne med et forfinet køkken og et fortryllende miljø. De mest aktive vil få mulighed for at udøve forskellige sportsgrene og aktiviteter i denne ejendom. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Thompson Beach House
  Fra2.505krPr. nat

  Thompson Beach Housestars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 8 y el mar - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 221 meninger fra rejsendeBaseret på 221 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er specielt designet til homomiljøet og er i Playa del Carmen. Boligen omfatter 27 hyggelige gæsteværelser. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Thompson Beach House har 24 timers åbent. Thompson Beach House har ikke børnesenge efter anmodning. Thompson Beach House har kørestolsadgang til fællesarealerne. Dette er en kæledyrsvenlig ejendom. Denne ejendom tilbyder parkerings- og garagefaciliteter. Alle der bor på denne ejendom, vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Ejendommens underholdningstilbud sikrer, at der aldrig er et kedeligt øjeblik. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Grand Hyatt Playa del Carmen Resort
  Fra1.683krPr. nat

  Grand Hyatt Playa del Carmen Resortstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , 1a avenida esquina calle 26 - Kort
   

  Dette enestående hotel er ideelt til familier og ligger i Playa del Carmen. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 11. 0 kilometer fra stedet. Indenfor 900 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ferieboligen ligger indenfor 200 meter fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 55 meter. Der er i alt 314 værelser på stedet. Stedet blev opført i 2014. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Da denne feriebolig har åbent 24 timer i døgnet, er de besøgende altid velkomne. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor alle der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Kæledyr må ikke medbringes til Grand Hyatt Playa del Carmen Resort. Grand Hyatt Playa del Carmen Resort har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Dem, der vil væk fra den daglige rutine, kan bruge ejendommens sundheds- og wellness-faciliteter. Grand Hyatt Playa del Carmen Resort har en række middagsoplevelser. Forretningsrejsende vil værdsætte behageligheden af stedets forretningsfaciliteter, der er ideelle til at få en produktiv arbejdsdag. De forskellige typer underholdning, der tilbydes i denne ejendom, garanterer for, at de rejsende vil nyde deres ophold. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Grand Hyatt Playa del Carmen Resort.

  Se mere
 • Grand Bahia Principe Coba
  Fra1.235krPr. nat

  Grand Bahia Principe Cobastars

  Riviera Maya Sur, Riviera Maya , Carretera chetumal - cancún km 250 . - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 15378 meninger fra rejsendeBaseret på 15378 meninger fra rejsende

  This exclusive beach hotel is located amidst tropical vegetation and besides a 1 km long untouched sandy beach of the Mayan Riviera with a protective coral reef. The center of Akumal is some 3.5 km away and offers a range of shops and numerous restaurants, bars, cafes, and other entertainment venues. The toursitic zone of Tulum is 15 km from the hotel. Playa del Carmen is 35 min away and Cancún Airport is 60 min away. Xel-ha and Xcaret theme parks are 15 - 30 min of the hotel. Car rental is available nearby.

  Se mere
 • Barceló Maya Caribe Resort All Inclusive
  Fra1.256krPr. nat

  Barceló Maya Caribe Resort All Inclusivestars

  Riviera Maya Sur, Riviera Maya , Ctra. federal chetumal-puerto juárez - Kort
   

  Dette fremragende hotel er ideelt til familier og ligger i South Riviera Maya. Stedet ligger indenfor 6. 1 kilometer fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 32. 9 kilometer. Lokaliteten har 414 indbydende soveværelser. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Da dette sted har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Barceló Maya Caribe Resort All Inclusive er designet med omtanke for de mindste gæster, og har soveværelser med senge til små børn. Denne ejendom er tilgængelig med kørestol. Der er -1 handicapvenlige værelser på området. Kæledyr er ikke tilladt på dette hotel. Alle gæster der bor på denne ejendom og som kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Alle der bor på denne ejendom, kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. I denne feriebolig er der masser af sundheds- og wellness-services, som de besøgende kan drage fordel af. Alle der bor på denne ejendom, kan drage fordel af dens catering. De underholdningsmuligheder, der er til rådighed, vil helt sikkert gøre indtryk på alle rejsende. Gæsterne kan motionere og være aktive under deres ophold, takket være de sportsfaciliteter og aktiviteter, der tilbydes. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er denne bolig et perfekt sted for gæster, der rejser i forretningsøjemed. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Platinum Yucatan Princess All Suites Spa
  Fra1.971krPr. nat

  Platinum Yucatan Princess All Suites Spastars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Prolongación 5ta avenida, mz 20, lote 006 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 6714 meninger fra rejsendeBaseret på 6714 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er kun for voksne og ligger i Playa del Carmen. Hotellet, der putter sig indenfor 8. 3 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er 8. 3 kilometer fra hotellet . De nærmeste offentlige transportmidler ligger 8. 3 kilometer fra stedet. Der er i alt 470 værelser på stedet. Dette hotel blev opført i 2014. Stedet tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Boligen har 24 timers åbent. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. Dette hotel er tilgængeligt med kørestol. Der er -1 handicapvenlige soveværelser på området. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Platinum Yucatan Princess All Suites Spa. Derudover har Platinum Yucatan Princess All Suites Spa udført vigtige miljømæssige forbedringer for at minimere påvirkningen af miljøet, og er certificeret. De besøgende kan slappe af og lade batterierne op i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Middagslokalet inviterer alle der bor på denne ejendom, til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. Platinum Yucatan Princess All Suites Spa har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Besøgende vil have det fantastisk, fordi de kan gøre brug af sportsfaciliteterne og øve fritidsaktiviteter der udbydes på dette hotel. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på Platinum Yucatan Princess All Suites Spa. Platinum Yucatan Princess All Suites Spa vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hideaway at Royalton Riviera Cancun
  Fra2.541krPr. nat

  Hideaway at Royalton Riviera Cancunstars

  Riviera Maya Norte, Riviera Maya , Carretera fed. 307 tulum-cancún km 332 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5656 meninger fra rejsendeBaseret på 5656 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er kun for voksne og ligger i North Riviera Maya. Hotellet ligger indenfor en afstand af 20. 0 kilometer fra hovedforlystelsesområdet. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 5. 0 kilometer fra ferieboligen. Ejendommen er 11. 0 kilometer fra de vigtigste offentlige transportforbindelser. Stedet ligger indenfor 60 meter fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 11. 0 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 11. 0 kilometer fra havnen. Boligen består af 340 soveværelser. Opførelsesåret for dette hotel daterer sig tilbage til 2014. Derudover tilbydes der Wi-Fi i boligen. Receptionsskranken er åben hele dagen. Desværre er der ingen soveværelser, hvor rejsende kan bede om en vugge til de små. Alle værelser i Hideaway at Royalton Riviera Cancun har kørestolsadgang. Kæledyr må ikke medbringes til Hideaway at Royalton Riviera Cancun. Hideaway at Royalton Riviera Cancun tilbyder parkering og garagefaciliteter. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. De der bor på denne ejendom, kan slappe af og få nye kræfter i områdets wellness-faciliteter. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed ved denne bolig, der er ideel til at afholde alle typer events. Takket være fritidstilbuddene på dette sted, kan besøgende få en sjov oplevelse. Gæster kan vælge blandt et bredt udvalg af smagfulde retter, der serveres på ejendommen. Sportsglade mennesker kan drage fordel af de fritidsaktiviteter, der tilbydes på denne ejendom. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  167  Hoteller - Riviera Maya
Side  1  af  17
 

Beskrivelse af destination

  Riviera Maya er turistområdet langs med den mexicanske østkyst, som udgøres af Puerto Morelos og Punta Allen, i Det Caraibiske Hav. Sammen med Cancún er det, det mest besøgte turistområde i México på internationalt niveau. På dets 160 kilometer må du ikke gå glip af de følgende kursteder og paradisagtige strande: Puerto Morelos, Playa del Carmen, Playacar, den økologiske park Xcaret, de smukke tropiske haver i Xpu-Ha, Akumal, Xel-Ha, og Tulum. Strande med hvidt hvidt sand og lunkent tyrkisfarvet vand, som rummer det store koralrev Maya, det andetstørste koralrev på jorden. På den anden side findes den overvældende fauna og flora i junglen, med de mystiske underhordiske floder. Du kan dyrke windsurf, snorkel, dykning, fiskeri, golf, tage på uforglemmelige vandreture, eller besøge steder af arkæologisk interesse. I Tulum, du kan se resterne fra di eneste maya-by nær ved havet, beliggende på en klippeskrænt af stor skønhed. I Cobá, nær ved inde i landet, finder du pyramiden Nohoch Mul, som er den højeste i regionen. Som du kan se, er stedet perfekt til at nyde spændende oplevelser, slappe af og opleve masser af underholdning og kultur. Riviera Maya venter på dig!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Riviera Maya

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination